Gillette Razors: Producentoversigt

Mænd, der elsker et slankt udseende, tænker: "Hvad er det for mig?" For effektivt at fjerne hår, vær sikker, acceptabel til en pris. Ja, det er også ønskeligt i en enhed. Ja, valget er ikke let. Virksomhederne forbedrer hvert år deres produkter og opgraderer det regelmæssigt til kundens behov. Hvad vil virksomhederne have? Nem barbering, mens du reducerer hudirritation.

Ikke kun det første indtryk af ham, men ofte succes på et bestemt område af livet afhænger af udseende af en barberet mand. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du vælger en højkvalitets enhed til rensning af ansigtshår, hvilket viste sig at være et af de bedste på verdensmarkedet.

Fuld linje af Gillette maskiner

Vi tilbyder at overveje en række populære produkter.

Mach 3

Fabrikanten reagerer på at anvende modellen selv 10 gange, effekten er høj, sammenlignet med disponible enheder af 2. generation. Takket være det praktiske håndtag af sagen styrer du niveauet for presning, når du barberer.

Mach3 gillette barberpatroner er særligt gode, når de har: en pude på 5 mikrokroner ved bunden af ​​plug-in-enheden; tre knive, helt glidende på dækslet; en indikatorstrimmel, der smører membranen og reducerer irritation flydende hoved. Andre versioner:

 1. Mach3 Power. DLC belagt højstyrke stål. Praktiske maskiner til mænd, fordi batteriet er brugt.
 2. Mach3 Turbo. Barbermaskine med 3 pigge, den bedste karakterisering, der sammenligner andre MACH3 og engangsindretninger, fordi hver er bundet ved hjælp af fjedre, der perfekt passer dem, undtagen for skade. Den øverste position af Comfort smørebåndet over spidserne på Gillette Mach3 Turbo eliminerer irritation efter brug. Mulighed passer til stive børster.
 3. Mach3 Sensitive. Ståltoner med høj styrke, dækket af DLC. Barbermaskinen forbedret konfigurationen, fordi den indeholder en smøremiddel af aloe-ekstrakt, der giver høj komfort, hvilket reducerer irritationen af ​​den følsomme dermis.

Fusion

En værdig repræsentant for Gillette, der har 5 knive placeret tæt på hinanden. Dette reducerer trykket på dækslet, reducerer irritation. Med tip-trimmeren bliver hårene klippet i de mest utilgængelige områder. arter:

 1. Fusionskraft. Denne vest giver dig mulighed for komfortabelt barberet, med 15 mikrokæder. Bl.a. ændres patronen under batteriet for at skabe mikropulser, hvilket reducerer dækkets irritabilitet.
 2. Fusion Proglide. Fusion med forbedret skæringsteknologi, hvor skæringsvinklen svarer til de tynde plader, der er placeret så tæt som muligt. De er endnu mere præcise på grund af mikrobørsten, der styrer hårene til spidsen.

Fusion Proglide Power. Der er 5 skarpe plader skærpet i en særlig vinkel. Avanceret hud smørebånd til glat svæveflyvning. Funktionen mikromikroskopisk, der styrer krøller langs skiven, fungerer endnu bedre. Udskiftelige kassetter er lavet til en enhed med et batteri, som ved nedsættelse af mikropulser reducerer trykket på skallen.

Sensor Excel

Fremragende mandlig glat barbering med følgende fordele:

 1. Barberingsoverflade af 2 elementer med en belægning, der gør det muligt at fjerne det tyndere hår og holde skarpheden i lang tid. Kanterne er fastgjort af mikrofjedre, der tilpasser sig hver sides ansigt.
 2. Gillette sensor excel har 5 fleksibel mikrogrebney foring dækslet til spidsen uden at flytte forhindringer på alle områder, selv i vanskelige områder (bakkenbarter, under næsen), barbering off håret med et enkelt tryk.
 3. Excel fedtstrimler tillader pladerne at glide glat, hvilket reducerer irritationen af ​​epidermis.

Venus

Kvinder også slippe af med uønsket vegetation på dele af kroppen, regelmæssigt ved hjælp af en barbermaskine. Der er mange typer af dem, så hver dame kan nemt vælge "hendes" version.


Gillette venus razor er et unikt design, designet udelukkende til den smukke halvdel.

 1. Venus SPA Breeze. Hvis du forbereder kroppen til sommersæsonen, er dette produkt til dig. På kort tid fjerner man forsigtigt vegetationen uden at irritere huden.
 2. Gillette Venus emberace - en enhed med to sæt udskiftelige, som hver indeholder 5 knive høj skarphed og fugtgivende strimmel blødgøring barbering.
 3. Venus Olay. Indeholder 2 udskiftelige sæt, det lugter som en behagelig lugt af bær. Takket være blødgøringspladerne sker barberingen glat, forsigtigt.
 4. Venus 2 Satinpleje. Engangsprodukter til rejsende og dem, der ofte rejser. Let at bruge, kassetteændring.

Hvordan vælger man en maskine til din hud?

Vær opmærksom på følgende faktorer, når du køber nye barbermaskiner:

 1. Antallet af blade. På trods af annoncen er den samme trimmer med 4-5 point mindre fordelagtig for dækningen, fordi den ud over en glat barbering fjerner sit større lag på ansigtet. Dette påvirker den følsomme frakke negativt. Mange plader har system razors, men de bliver hurtigt kedelige, helt uden hensyn til forbrugernes individuelle egenskaber. Det er optimalt at vælge enheder, hvor 2-3 plader.
 2. Komfort. Før du køber, mærke produktet, føl dig, hvor godt det er i hånden, om det passer efter vægt. Vær opmærksom på enhedens håndtag, for hele processen med barbering holder dig i stand. Placeringen af ​​pladerne udføres i en vinkel. Vurder alle disse muligheder.
 3. Yderligere egenskaber. Foretrækker mikrograin. Han hæver sit hår, så bladet er nemmere at nærme sig og rager let og forsigtigt af. Tilstedeværelsen af ​​gummiplade gør det let at glide på huden. Nogle modeller giver en beskyttende grill, der beskytter dækslet fra skæret. Kære mærker har en sag eller står til opbevaring af værktøjer. Der er udviklinger med vibrationer, en trimmer, og tilstedeværelsen af ​​en sensor ændrer instrumentets virkning, da stivhed og børsterlængde opstår.
 4. Omkostninger og popularitet. På den officielle hjemmeside, se andre ressourcer, se hvor meget står individuelle gillette fixtures eller forskellige sæt. Et stort plus, at du ikke behøver at forlade huset på forhånd. Derudover kan du altid sætte pris på fordelene ved en separat serie ved bedømmelse, forbrugeranmeldelser, så den pris, der passer dig, er let valgt. Bestil varer gennem butikken eller send en forespørgsel online.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Husk: Når man holder øje med instrumentet, skal man huske: de er forbudt at banke på vasken, for ikke at skade højpræcisionselementerne; også barbermaskinen kan ikke tørres af med et håndklæde, da pladerne kan gå i stykker.

Efter flere passerer over ansigtet, er der sørget for en ordentlig pleje for at skylle barbermaden med en flydende vandstrøm. Gør dette på en sådan måde, at vandtrykket strømmer fra bag kassetten til dets forside. Så hårene, vil skummet forblive helt vasket væk. Ryst vandet, lad instrumentet tørre. Opbevar enheden sikkert, for eksempel i en holder, hvis den er fastgjort. Regler for anvendelse:

 1. Sørg for at bruge gel. Den indbyggede stribe er ikke nok. Påfør nok skum for at undgå skylning af ansigtet.
 2. Forbered ansigtet. Huden skal varme op. Når alt kommer til alt, vil porerne åbne, når du damper dit ansigt. Så vegetationen er let at rengøre. Hvis det er følsomt, skal du anvende en speciel olie. Dens beskyttelsesfilm vil spare fra klippe.
 3. Vask apparatet under koldt vand, når du begynder at barbere. Berøring af pladerne vil være mere godartet.
 4. Se nærmere på, hvordan ansigtets krøller vokser. Stryg fingeren over en tre dages prickle. Ved at flytte sin håndflade mod vegetationen, vil barb føles. Ellers glider fingeren glat over ansigtet.
 5. Skynd dig ikke for at gøre alt med det samme. Barbering af stubben i vanskelige områder, træk forsigtigt på huden, løft forsigtigt, drej hovedet op og sidelæns. Når du barberer, lægge mindre pres på instrumentet, ændrer du retningen bedre.

Efter afslutning af processen vaskes igen med køligt vand. Vask alle hud, barberede hår væk. Brug et lotion efter et stykke tid.

Udskiftelige kassetter, hvad skal man købe?

Acquire vest sæt kan være i butikker eller via internettet. Det anbefales at købe originale produkter. Udskiftelige patroner sælges også med kassetter. Hvilken serie at vælge, er det op til dig. Undersøg produktlinjen omhyggeligt, fortsæt ud fra personlige behov. Fordelene ved mærkevesten er:

 1. Tynde kanter, der jævnt virker på omslaget uden ridser.
 2. Anvendelsen af ​​en fugtgivende strimmel letter processen.
 3. Ved hjælp af en ekstra beskyttende kniv trimmer adgang til de mest ubelejlige steder er muligt.
 4. Hurtig og nem ændring af Vest-kassetten.
 5. Glat glidning med et behageligt greb.

Hyppigheden af ​​barbering, krølletæthed og stivhed, brugen af ​​barberskønhed og kassens opbevaringsforhold påvirker levetiden af ​​kittet.

Er det praktisk at bruge en barbermaskine med et flydende hoved?

Virksomheden opfandt det flydende hoved i 1977. Derefter flyttede hun i 2 fly, der gjaldt for alle fremstillede produkter. Men disse modeller opfyldte ikke fuldt ud kundernes krav, fordi de ikke kunne kontakte huden, og tilpassede sig til forskellige hulrum. Svære at nå områder forblev mindre barbert væk.

Innovation kaldet Flex Ball satte en stopper for dette. Teknologien blev skabt af virksomhedens bedste forskere under hensyntagen til hver lille ting. Det flydende hoved var i stand til at bevæge sig i 3 retninger. Takket være denne tredimensionelle måling er resultatet af barberingen blevet endnu mere effektivt. Mere end 25 tusind hår, herunder kinder, nakke, hage, er fri barberet.

Den flydende hovedplade tilpasser sig til hver bøjning i ansigtet, med en knivstabilisator, en højpræcisions trimmer. Det har egenskaberne hos Fusion Proglide med Flex Ball teknologi. Ved at gentage konturerne af udseendet, barberer hovedet børsterne i én bevægelse, og det ergonomiske håndtag hjælper dig med at styre hver af dem. Glat glid opstår på grund af smørebåndsstrimlen.

Det bedste for dig!

Dette er ikke kun vores titel, men også sloganet for virksomheden. Efter at have læst publikationen lærte du meget om virksomhedens produkter. Hvis din stubb allerede spørger om at barbere det, gør dit ansigt glat, er du velkommen til at købe dit første sæt og nyde kvaliteten sammen med tusindvis af andre glade mænd. Held og lykke!

5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

Gillette barbermaskiner

Gillette, det amerikanske firma for produktion af barbering og relaterede produkter til mænd og kvinder, har længe været bredt anerkendt og er i højeste efterspørgsel blandt sine forbrugere. Dette mærke anses med rette som førende inden for hygiejneprodukter og tilbehør til barbering.

Næsten enhver Gillette razor er en af ​​de mest eftertragtede barbermaskiner, og de fleste andre mærker kan ikke sammenlignes med den.

Dette skyldes den højeste kvalitet, maksimal komfort og samtidig pleje af huden under barberingen fra det pågældende selskabs værktøjsmaskiner. Men selv de bedste af de bedste har ikke kun plusser, men også minusser.

Fordele og ulemper

Blandt de ubestridelige fordele ved Gillette razorerne er følgende:

 • perfekt glat barbering;
 • forsigtig og omhyggelig virkning på huden
 • meget lavt, næsten nul, muligheden for nedskæringer;
 • omhyggelig behandling af lige så vanskelige steder
 • overflod af yderligere muligheder
 • anvendelighed (skridsikker håndtag);
 • moderne stilfuldt design mv

Disse fordele er for mange sammenlignet med den eneste ulempe ved værktøjsmaskiner - deres høje omkostninger. Udskiftningskassetter til barbermaskiner er ikke billige, men holdbarheden af ​​deres service begrunder denne ulempe.

Hvordan man vælger

Der er altid visse kriterier, som skal styres, når man vælger et produkt. Ingen undtagelse og nogen barbermaskine Gillette.

Pris. Dette er et betinget vartegn, fordi nogen er tilfredse med ekstremt dyre modeller med mange funktioner, og for nogle ret enklere muligheder, hvis bare barbering var ren og ikke medfører hudirritation. Glatheden af ​​barberingen og hudens tilstand afhænger dog direkte af antallet af knive og tilstedeværelsen af ​​en fugtighedscreme, og det hele koster mange penge. Derfor er det næsten ikke værd at stole på prisen ved valg af en maskine, og det ville være mere logisk at se på flere andre punkter.

Hudtype Razorer med en fugtighedsgivende strimmel indeholdende nyttige urteekstrakter (aloe, etc.) er mere velegnet til et blødt låg. Det er denne innovation, der omhyggeligt tager vare på din hud under barberingen og reducerer sandsynligheden for irritation.

Antallet af blade. Her skal du stole på din hårtype. Hvis børsterne er for hårde, er det svært at klare det, så bør barberen have ca. 5 knive. Med en almindelig hårtype er et mindre antal blade tilstrækkelige (op til 3).

Convenience. Rakemaskinen skal ligge i hånden, som en "indfødt", det skal være så bekvemt at bruge som muligt. Derfor skal du være opmærksom på maskiner med skridsikre håndtag. Også barbermaskinen med et flydende hoved vil give trøst ved barbering, da hvis hovedet "flyder" og bøjer, så med en sådan maskine vil det være bekvemt at håndtere alle dele af ansigtet lige så rent.

Yderligere funktioner. De er ikke for alle, der er et behov, men de gør barberingsprocessen endnu nemmere. Fremhævning, vibration under proceduren, kamme til at løfte hår, trimmer osv. - Alt dette påvirker prisen væsentligt, men morgenbarbering vil være en fornøjelse, og resultatet vil tilfredsstille enhver, selv den mest kritiske mand.

Populære modeller

Enhver række produkter fra hver producent har altid de mest populære modeller:

 1. GilletteFusionProglidePower. Denne barbermaskine har 5 af de skarpeste knive med en speciel belægning, en fugtighedsstrimmel, der forhindrer irritation og kanaler for udledning af overskydende vand. Gillette Fusion Proglide Power razor er udstyret med en mikrochip vibration for at reducere friktion af knivene på ansigtets hud. Vibrationer virker fra et simpelt finger-type batteri (men ikke fra en billig en). På bagsiden af ​​hovedet - trimmer. Der er en ladningsniveauindikator. Barbering af denne barbering er meget ren uden at irritere huden. Minus: Gillette razor af denne model er dyr (lidt mere end 800 rubler), samt udskiftelige blade til det.
 2. Gillette Fusion Proglide Power flexball. Fugtighedsstrimler af denne barberhane er forstørret, indeholder hudplejeolier. Der er særlige drænkanaler (de tjener også til udledning af overskydende gel). Antallet af Gillette Fusion barbermaskiner, der ikke crush huden med en flexball er 5, og der er en trimmer på bagsiden af ​​hovedet. Særlige mikrobørster styrer hår lige under de skarpe knive. Der er en knivstabilisator, der giver minimal friktion og glat glidning. Gillette Fusion Proglide barbermaskine med flexball teknologi gentager præcist alle konturer og uregelmæssigheder i ansigtet og barberer stort set alle hår. Minus - Gillette Fusion Proglide razor med flexball teknologi er endnu dyrere end den tidligere model (over 1000 rubler).
 3. GilletteFusionPower. Disse barbermaskiner omfatter flere serier (CoolWhite, Phantom, etc.). Blades - 5 + trimmer med sving af hovedet. Der er 1 aftagelig kassette, barberstativ. Reduceret tryk på huden er tilvejebragt af specielle mikroimpulser, hvilket gør friktionen af ​​blades usynlige (dette system er batteridrevet). Der er mikrospor, der udjævner uregelmæssigheder i ansigtets hud og gør glidning så glat og glat som muligt. Gillette Fusion Power shaver er relativt høj - omkring 700 rubler.
 4. Gillette Sensor Excel. Fremragende barbermaskine med 3 aftagelige kassetter at vælge imellem (2 af dem med 2 blade og 1 med 3). Flydende barberhovedhoved er smal, hvilket er særligt velegnet til behandling af små områder (under næsen osv.). Excel-sensorbladen er forkromede, der er en fugtighedscreme og 5 mikrokamme til at løfte børsterne og glatte huden. Pakken indeholder også et behageligt stativ. Blandt de resterende Gillett maskiner er denne en noget forenklet version, og derfor relativt billig, kun omkring 650 rubler.

Med hensyn til bladene er Gillette Fusion Proglide udskiftelige barberingskassetter af 4 stykker velegnet til Fusion Progled Power og til Gillett Fusion Proglide flexball. Kassetterne har en fugtighedscreme med olier indeholdende mineraler og blade stabilisering. Hver kassette har 5 ikke-gnidende knive, der sikrer glathed efter barbering.

Gillette Fusion eller Gillette Fusion Power shaving patroner er 8 stykker hver. Bladene i dem er placeret tæt, hvilket reducerer trykket på huden og minimerer risikoen for irritation. Behovet for at udskifte knivene er angivet med den ændrede farve på fugtighedsstrimlen.

Sådan bruges

Før barbermaskiner kræver huden træning. For at gøre dette skal du dampe dit ansigt, vaske med varmt vand, så sug et terryhåndklæde i det, klem det og læg det på dit ansigt i et stykke tid, så porerne åbner endnu stærkere. Nu hvor huden er klar, kan du begynde barbering:

 1. Påfør et barberingsprodukt (gel eller skum) på ansigtet i en cirkulær bevægelse, så laget er jævnt;
 2. Start proceduren med kinderne, styr maskinen fra top til bund i ekstreme tilfælde - diagonalt, trække lidt med hånden (hvis det er nødvendigt);
 3. Behandl halsen mod hagen yderligere;
 4. Hagen selv er overgroet med stivere hår end på kinderne eller halsen, så du skal barbere den efter at have behandlet nakken;
 5. overskægslinjen er den hårdeste, den er barberet for at give det ekstra tid til blødgøring (når du barberer overlæben under næsen, tryk så tæt på tænderne som muligt);
 6. forsigtigt barbere hårdt for at nå steder
 7. vask skummet (gelen) for at inspicere ansigtet på kvaliteten af ​​barberingen og modificere de manglende sektioner og tilsæt skum igen;
 8. skyl ansigtet med køligt (ikke koldt!) vand, således at porerne ikke øjeblikkeligt indsnævres, hvilket forhindrer deres behandling med efterskæringslotion (eller balsam);
 9. anvende lotion (balsam).

Hvad anbefales ikke ved barbering

For at få ansigtet til at se rigtig godt udplejet, kan det under ingen omstændigheder under barberingen være:

 • tryk maskinen på huden;
 • holde imod hårvækst
 • Kør en maskine flere gange på samme sted;
 • barbering tørt;
 • Brug dumme barbermaskiner (maskinen skal være ny eller skarp nok);
 • Ignorer vaskningen af ​​maskinen med vand efter hver 1-2 hudkørsler;
 • forstyrre rækkefølgen af ​​behandlingsområder i ansigtet;
 • gnid ansigtet med et håndklæde efter barbering (bare våd det);
 • Smør ansigtskrem umiddelbart efter proceduren (for ikke at blokere deres porer);
 • brug en andens barbermaskine.

Det er også uønsket at anvende alkoholholdige midler (colognes, lotioner på alkohol osv.) Efter barbering, for ikke at overdrive huden. Dette er især vigtigt for ejere af tør eller følsom hud. Det samme gælder for barberende geler: Nå, hvis de ikke indeholder sæbe. Sådanne geler giver ikke skum, som vil give en bedre barbering første gang og uden ændringer, og vil heller ikke tørre huden.

Razor Gillette - dyrt, men resultatet af deres brug, opnået hver morgen, vil begrunde alle omkostninger.

anmeldelser

Stanislav Verbinin, 40 år gammel. For mig er der ingen sådan indikator - den høje pris, når det kommer til barbering. Kære razors er altid mere holdbare, og det betyder at købe billige ting, jeg bruger stadig det samme beløb, kun i rater. Gillette razor varer så længe, ​​at det er yderst sjældent at bruge penge på det. Dette er et stort plus, men glæden og resultatet af barbering med maskinerne i dette firma kan ikke sammenlignes med andre.

Andrei Feklichev, 32 år gammel. Gillett er virkelig et værdifuldt mærke. Jeg forsøger at få alt til barbering kun fra dette mærke. Men ansigtet er altid garanteret i orden, ingen irritation, alt er hurtigt og bekvemt. Og lotioner, skum og geler fra Gillette supplerer hinanden harmonisk og påvirker kun huden positivt.

Ivan Smolyakov, 29 år gammel. Dette er virkelig et mærke for rigtige mænd, selvfølgelig. Kun ét typisk mandligt design er noget værd, for ikke at nævne kvalitet og bekvemmelighed. Ja, og hudpleje er ikke mindre vigtigt, fordi resultatet af barbering altid er på det mest synlige sted - på ansigtet. Jeg kan godt lide at bruge Gillet, og jeg er sikker på at de fleste mænd også.

Mænds maskiner

En af de mest nødvendige ting for mænd er en barbermaskine, men hvor ofte vælger vi en god maskine? Vi tror alle, at alle gode ting er mest værdifulde. I dag kan jeg argumentere for dig! Til din opmærksomhed præsenterer jeg online butik alt for barbering gillettegud. ru mænds værktøjer. Nu skal du ikke betale for alt godt. Ikke sjældent, sammen med maskinen går udskiftelige knive, det er meget bekvemt for dem, der foretrækker pris og kvalitet. Nu vil jeg tale om fordelene ved disse barbermaskiner:

 1. På grund af det faktum, at det er meget fleksibelt, fjerner det hår, hvor andre barbermaskiner simpelthen ikke kan barbere. Det er heller ikke nødvendigt at udføre et sted flere gange, en gang er nok til at fjerne bogstaveligt talt hvert hår.
 2. Hver barberkniv fra denne linje har sine egne knive, men ved en er de ens, fordi de alle er helt skarpe! Plus, de irriterer ikke din hud på nogen måde! Også ved barbering har de ingen modstand, på trods af brugen af ​​det.
 3. Nu har hver Gillette razor en speciel dyse til følsom hud efter bladene, så der ikke er irritation efter barberingen.

Gillette Shaving Machine

Elegans af en mand afhænger meget af, hvordan han barberede. Højkvalitets hårfjerning kræver passende armaturer og hudplejeprodukter. Gillette barbermaskiner er anerkendt som førende i verdensklasse inden for barberingstilbehør.

Hvordan vælger man?

Maskinens valg kræver en grundig undersøgelse af tekniske egenskaber.

For det første er det nødvendigt at vælge mellem disponible og genanvendelige maskiner.

Disposables er absolut billigere, men du kan bruge dem med maksimal kvalitet én gang. Ikke alle engangs modeller suppleres med elementer, der forbedrer barberingsproceduren.

Den mest korrekte vil være køb af en genanvendelig maskine med aftagelige kassetter: Bladene i dem er skarpere, flere gange, kassetten udskiftes. For at maksimere enhedens levetid kan du købe platinblade, men de er meget dyrere.

For det andet er det nødvendigt at vælge mellem flydende hoveder og enkle. Flydende motion mere omhyggelig barbering, minimerer irritation af huden og eliminerer dens skade. Udviklet nye modeller med knive, der bevæger sig i forskellige retninger, de er så sikre som muligt og barberer endnu bedre. Omkostningerne ved sådanne modeller er noget højere. Bladet med diamantstøvningen vil være den mest holdbare.

For det tredje bør du undersøge de ekstra fordele ved værktøjsmaskiner.

En af de vigtigste fordele er tilstedeværelsen af ​​en mikrokrystal. Løft hårene, det giver adgang til bladet. Samtidig barberer den ubesværet og lader ikke håret komme igennem.

Gummiplader, glider over huden, gør barberingen endnu bedre.

Nogle modeller suppleres med et beskyttelsesgitter, som beskytter huden mod nedskæringer. Dyrere maskiner har deres egne lagerenheder: sager eller stande. Udviklede modeller med vibrationstrimmer. Sensorteknologi indebærer at ændre maskinens handlinger afhængigt af børsternees kvalitet.

Holdbarheden af ​​de originale knive er også overraskende: det er ikke begrænset.

For mænd, der har børste af forskellig tykkelse og stivhed, egnet maskine med 5 knive. Hvis barbering ikke forårsager vanskeligheder, er barbermaskinen udstyret med tre kanter ideel. Helt unge medlemmer af det stærkere køn kan begrænses til maskiner til en applikation. Selvom maskinen betragtes som engangsbrug, skal den, når den bløde børstehår af kniven fjernes, bevare deres egenskaber selv efter 10-12 applikationer.

Modeloversigt

Det bedste til engangsbrug betragtes som budgetmodellen "Gillette Blue 3". Ligesom Gillette-maskinerne med flere formål har den tre blade. "Gillette Blue 3" giver en upåklagelig glat barbering. Maskinen har meget skarpe knive, som hver er monteret separat. Dette gør det muligt at lave et kvalitetsvaskeudstyr.

Den eksisterende hygiejneplade beskytter mod skader og fugter huden. Det let roterende hoved følger ansigtets konturer, så bladene når de mindste ufattelige setae. Håndtaget i blødt gummeret materiale giver komfort til maskinen, det glider ikke overhovedet selv i våde hænder. Denne maskine er ideel til følsom hud, der er tilbøjelig til at flakse.

Folk "håndværkere" opfandt den oprindelige måde, hvormed du endda kan skærpe bladet Gillette. For at gøre dette har du brug for jeans lavet af tykt stof, en bar eller et ærme fra folien og en engangsbæremaskine. Baren er placeret under jeanset, hvorefter barbermaskinen gnides på jeans 50 gange i en retning og 50 i den anden. Enheden skal bevæge sig "fra sig selv". Efter en sådan skæring øges knivens skarphed med en faktor på 2-3.

Den bedste trebladse razor er kendt som Gillette Mach3 Sensitive Power Razor. Denne maskine er inkluderet i linjen "Mach3". De kan fjerne hår selv fra den mest følsomme hud, fjerne eventuelle børster, undgå irritation. Enheden kan fungere i to tilstande. Et udskifteligt batteri placeret i maskinens håndtag giver vibrationstilstand. Mikroimpulser er deaktiveret. Modellen tillader brugen af ​​tre typer patroner: Standard, Turbo og Sensitive. Praktisk placering af knivene giver dig mulighed for at vaske dem med høj kvalitet.

Ægte kendte mænds tilbehør bruger den nyeste udvikling - den nye "Fusion Proglide Power". Denne model har et flydende hoved, som sikrer maksimal omhyggelig grundig barbering. Maskinen er udstyret med 5 hovedblade, vibro-mode og en nyttig tilsætning - en trimmer. Ved hjælp af trimmerbladet indstilles whiskers, templer eller andre områder af ansigtet, der kræver den mest detaljerede pleje.

Gillette producerer også tobladet "Sensor Excel", "Slalom Plus", til "Sensor" -linjen - 3-bladede engangsmaskiner.

Ud over moderne modeller producerer virksomheden stadig klassiske dobbeltsidede blade.

Gillette tilbyder kvinders muligheder som mænds modeller: "Sensor Excel til kvinder" (forskellig fra hanen kun i håndtagets design), "Embrace" (med 5 blade), med 3 blade: "Venus", "Venus Vibrance" (med vibro mode), "Venus Breeze" (polstret).

Blandt de "kvindelige" nyheder er "Venus Snap" -modellen med en fantastisk designløsning: mini razor håndtaget gør det feminint som en kvinde, og de 5 blade med en strimmel til glat slip giver ikke noget hår til at blive på huden. Pakken indeholder en attraktiv og praktisk stilfuld sag.

Barbermaskiner Gillette Slalom Plus i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra St. Petersborg

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på barberkniv gillette slalom plus i butikker i Zelenograd

På hjemmesiden kan du vælge gillette slalom plus barbershave ved præstation, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er nemt at købe et gillette slalom plus razor billigt (inklusiv på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

SweetHome rating for barbermaskiner


Vælg en perfekt barbermaskine, som den perfekte kvinde, i det virkelige liv, er en mand ret svært. Fokus på reklame er dumt, råd fra venner kan have en betydelig pris og kvalitet variation, og kontrol med dig selv snesevis af modeller af barbermaskiner, der tilbydes i butikken, er upraktiske.
En af måderne er uafhængige ekspertvurderinger udgivet i førende publikationer. Nylige sådanne publikationer omfatter forskning af Dan Koppel, en amerikansk forfatter og journalist for The SweetHome.com.

I sidste sommer købte Dan efter udgiverens ordre mere end hundrede forskellige barbermaskiner: næsten alt, der var til rådighed blandt de moderne mænds modeller til salg. Fra den billigste disponible til prestigefyldte dyre. Med udskiftelig barbermaskine og faststof med et andet antal blade, herunder klassiske T-maskiner med flade blade. Raketerne fordelt i landet "ved abonnement" - modeller Dollar Shave Club og Harry blev ikke glemt.

Samtidig har Koppel interviewet snesevis af bartendere - professionelle, der professionelt leverer barberservice til frisører og skønhedssaloner. Og jeg fandt ud af deres præferencer.
Endelig samlede han en gruppe af ti mænd, som gik ind for at teste forskellige barbermaskiner på sig selv. Den "eksperimentelle" havde for det meste hård, undertiden snoede vegetation på ansigtet, der har brug for seriøse værktøjer til fjernelsen.


Undersøgelsen tog højde for anbefalingerne fra praktikere inden for barbering, resultaterne af test af en erfaren gruppe - og selvfølgelig Dan Koppels personlige opfattelse. Hvem har forsøgt at finde en løsning, der er optimal til prisen, bekvemmeligheden, hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen.
Og hvis maskinen ifølge de fleste indikatorer kun fjernede stubben "lidt bedre", men koster dobbelt så meget som den nærmeste testkonkurrent, blev den fjernet fra konkurrencen. Men udelader de mange detaljer af forfatteren med hensyn til undersøgelsen, giver vi de resulterende resultater. således

Den bedste mænds barbermaskine i rangordningen af ​​The SweetHome

1. Gillette Mach3 Sensitive Power Razor. En Mach3-linje, der har været i produktion i et årti siden produktionsstart, barberer trebladsmaskinen samt de nyeste modeller af Gillette og andre konkurrerende mærker. Samtidig omgåes dem let i en kombination af omkostninger, hastighed og kvalitet af barbering.
Maskinen barberer endog følsom hud uden irritation, klæber godt med børstehår af enhver type. Et behageligt greb fastholdt selv i sæbevand. Vibrationstilstand, der leveres af et udskifteligt batteri i håndtaget på maskinen, bidrager også til barbers komfort. Hvis mikroimpulser synes overflødige - de er nemme at slukke.

Modellen er kompatibel med tre typer patroner: Standard, Turbo og Sensitive, som også udvider valget. Og placeringen af ​​knivene i dem gør det nemt at skylle, rengøring af overfladen under barberingen.
Prisen på Gillette Mach3 Sensitive Power shaving razor på Amazon og eBay varierer fra et gennemsnit på $ 9 til $ 14. Et sæt af 4 udskiftelige kassetter koster $ 10-11, ud af 8 - $ 20 - 23. Det er, normalt mindre end $ 3 pr. kopi.
I de indenlandske butikker kan Mach3 Sensitive Power shaving maskine i midten af ​​februar købes til en pris på 360-500 rubler. Et sæt 4 udskiftelige kassetter koster i gennemsnit 650 - 850 rubler, af 8 - i 1300 - 1500 rubler.

2. BiC Hybrid Advance 4. Konditioneret engangsmaskine, solgt i et sæt håndtag og fire udskiftelige patroner. Et godt valg til rejse - en relativt billig barbermaskine er ikke en skam at tabe. Samtidig er resultaterne af barbering med komplette firebladede patroner sammenlignelige i kvalitet til Mach3, håndtaget har en bekvem ergonomisk form, og prisen på et sæt på det udenlandske marked er i gennemsnit 7 dollar.

3. Merkur HD Slant Safety Razor 37C. Den bedste T-maskine til barbering blandt de testede modeller. Fremstillet af en tysk producent baseret i byen Zollinger. Det viste sig at være for det tredje i bedømmelsen, da det er betydeligt ringere end de to tidligere modeller med hensyn til barberingshastighed: proceduren med brugen tager mindst 15-20 minutter.
Under brug kræver visse færdigheder: Når man flytter fra maskiner med patroner til Merkur 37C, skal man vænne sig til det. Samtidig er prisen - og på Amazon.com, for eksempel den $ 40-45, hurtigt kompenseret af billedernes billedkvalitet som forbrugsstof.
Forresten var det klassiske T-maskiner i undersøgelsen af ​​The SweetHome, der blev valget af bartendere professionelt engageret i at fjerne stubbe fra mandlige ansigter.


4. Gillette Fusion Proglide Power. Maskinen med en god barbering var kun på fjerdepladsen på grund af den høje sammenligning af Mach3 Sensitive Power, prisen på forbrugsstoffer. Testresultat: Der er ingen mening at betale for dobbeltprispatroner.

Afslutningsvis bemærker vi, at barberingsprocessen som helhed er en ejendommelig og meget personlig ritual. Stærkt afhængig af hudtype og stivhed i ansigtshår, livsstil, indkomstniveau og selvfølgelig vaner. Derfor er det næppe værd at betragte resultaterne af bedømmelsen som den eneste rigtige beslutning.

Gillette

Gillette Fusion ProGlide Styler

Gillette Maskiner til mænd

Gillette kassetter til mænd

Gillette Shaving Products

Gillette After Shave Products

Gillette Disposable Shaving Machine

Gillette barbermaskiner til kvinder

Gillette Venus kassetter til kvinders maskiner

 • Artikel: 81054619
 • Tilgængelighed: På lager
 • Artikel: 81054618
 • Tilgængelighed: På lager
 • Artikel: 81054617
 • Tilgængelighed: På lager
 • SKU: 81048196
 • Tilgængelighed: På lager
 • Artikel: 81048306
 • Tilgængelighed: På lager
 • SKU: 81057204
 • Tilgængelighed: På lager
 • Artikel: 81057431
 • Tilgængelighed: På lager
 • Artikel: 81053578
 • Tilgængelighed: På lager
 • Artikel: 81053579
 • Tilgængelighed: På lager
 • SKU: 81052315
 • Tilgængelighed: På lager
 • Artikel: 81059481
 • Tilgængelighed: På lager
 • Artikel: 81057213
 • Tilgængelighed: På lager
 • Afnan(2)
 • Aigner(1)
 • Amouage(10)
 • Angela ciampagna(6)
 • Annick goutal(1)
 • Antonio Banderas(4)
 • armani(4)
 • Asgharali(1)
 • Atelier des ors(5)
 • Azzaro(1)
 • Badgley mischka
 • Baldessarini(4)
 • Boss(4)
 • Bvlgari(7)
 • Ved kilian(18)
 • Calvin Klein(1)
 • Carolina herrera(6)
 • Cartier(18)
 • Chaugan(1)
 • Chloe(3)
 • Christian dior(3)
 • Courvoiser(1)
 • Designer shaik(3)
 • Dolce & Gabbana(7)
 • Escentriske molekyler(3)
 • Fendi(1)
 • Givenchy(2)
 • Gucci(7)
 • Hermes(2)
 • Hugo chef(2)
 • Jaguar(3)
 • Jean Paul Gaultier(2)
 • Juliette har en pistol(6)
 • Lacoste(6)
 • Lancome(5)
 • Lanvin(4)
 • Le Galion(11)
 • Lubin(1)
 • M.Micallef(93)
 • Mauboussin(4)
 • Mendittorosa Odori d'Anima(2)
 • Moschino(3)
 • Nina ricci(4)
 • Nobile 1942(14)
 • Paco rabanne(5)
 • Paolo Gigli(4)
 • Prada(2)
 • Ramon molvizar(10)
 • Sahlini(1)
 • Serge Lutens(10)
 • Sonia Rykiel(3)
 • Det smukke sind(1)
 • Det Forskellige Firma(8)
 • Vagabond prinsen
 • Versace(16)
 • UerMi(6)
 • Baggrund * STEIDL(1)
 • Af terry(54)
 • Lancaster(30)
 • Matis(1)
 • Payot(59)
 • Ren furterer(14)
 • TheBalm(1)
 • Gillette Fusion ProGlide Styler(1)
 • Gillette Maskiner til mænd(5)
 • Gillette kassetter til mænd(24)
 • Gillette Shaving Products(2)
 • Gillette After Shave Products
 • Gillette Disposable Shaving Machine(4)
 • Gillette barbermaskiner til kvinder(1)
 • Gillette Venus kassetter til kvinders maskiner(2)
 • tone(25)
 • øjenbryn
 • øjne(3)
 • læber
 • Makeup fjernelse
 • Paletter og sæt
 • Ansigtspleje(89)
 • Pas på mænd(9)
 • Kropspleje(18)
 • Solcreme kosmetik(44)
 • armbånd(39)
 • Læderarmbånd(24)
 • Hår kam(1)
 • Clip-clip til hår(4)
 • Hårkrabbe klip(9)
 • hårnåle(3)
 • halskæde(33)
 • Hår slips(2)
 • øreringe(27)
 • Brand smykker(123)

SP Sakhatskaya M.Yu. PSRN 304770000203533 115580, Moskva, ul.Shipilovskaya 57-104

Kontakt os
Forsendelse og betaling
tilbagemeldinger
sikkerhedsforanstaltninger
Returvarer
Offentligt tilbud
Brugeraftale
Fortrolighedspolitik

ringe:

☎ + 7-495-799-01-97

E-mail:

[email protected]

Ordrer tages dagligt. Levering 1-2 dage

Hvor lang tid varer kejsersnittet?

5 bedste voksstrimler til depilation 2018