Stramt pubic hår

Ved afslutningen blev abonnenter overført til nyhedsbrevet "Alt det kan være interessant for den moderne kvinde fra MyJane", som du anbefales at abonnere på.

Du kan finde nyhedsbreve af lignende emner i nyhedsbrevet.

statistik

Udgave 95: Jeg har meget stiv pubic hår.

Hej alle sammen! Og her er det nye spørgsmål fra Sexrådet. Lad os nu tale om hår. Som du allerede kan gætte, ikke om dem på hovedet. Alexandra's spørgsmål begynder med hårstivhed:

"Hej! Jeg har et sådant problem: Jeg har barberet min pubis mange gange, og nu har jeg meget hårdt hår. Er der nogen måder at gøre dem bløde på? Og en anden af ​​mine venner sagde, at uhårede puber ser meget sjusket og sjusket ud, og at en pige skal barbere hendes hoved, så hun kan lide i sengen. Må alle fyrene tænke det? Men jeg kan ikke lide at have fuld barbering, men det ser ud til at være barnlig! Hjælp, tak. "

Nogle anbefalinger til plejen giver en kendt ekspert Knut:

"Kære Alexandra.
1. For at blødgøre skindhår, kan jeg anbefale den nemmeste måde - skyl dem med nogle urte shampoo (normal) 2-3 gange om ugen, og skyll derefter på (det samme sædvanlige). Og at efter barbering bliver håret tykkere og hårdere - det er en kendsgerning. En overskægsbeskyttet mand vil bekræfte dette til dig. :)
2. Moden til barbering af skind begyndte for længe siden, men blev introduceret gradvist: dvs. i starten var det sædvanligt at barbere kun en del af håret, og nu er hver eneste tur kommet. Men din ven vil sandsynligvis bare se cool ud og vise at han forstår kvinder (selv i saftige detaljer) og følger mode.
/// uforsigtigt og sjusket ///
Så hvis håret på dit hoved ikke følger, vil de se det samme ud. Vi skal passe på ikke at se forsømte.
Og da skønhed er så vigtigt for dig, anbefaler jeg:
a). Barbering af pubic hår er ikke alt, men kun langs linjen af ​​trusser, som du normalt bruger,
b). Resten skar rent fra tid til anden, i en længde der er acceptabel for dig,
c). For nylig er det betragtet som en særlig knirk for at farve pubic hår i samme (eller passende farve) farve som på hovedet.
Hilsen Knut. "

8 spørgsmål om pubic hår, som du var bange for at spørge

Hvorfor skind hår krølle?

Pubisk hår er normalt tykkere og hårdere end resten af ​​håret - og alt fordi de skal beskytte din hud mod friktion. En anden lige vigtig funktion af disse krøller er at beskytte din hud mod bakterier. Endelig er det tredje formål med det frodige hårhoved - fange af feromoner udskilt fra svedkirtlerne i lyskeområdet. Det var engang troet, for mindst et par millioner år siden, at denne lugt skulle tiltrække kvinder som en magnet. Og krøllet hår bevarer alle smagene meget bedre.

Lush pubic hair - et tegn på maskulinitet?

Vi forpligter os ikke til at give dig utvetydige råd om pleje af denne meget vegetation, men ved: en gang, ifølge antropologer, blev tykt pubichår betragtet som et tegn på utvetydig brutalitet. Det var tilstedeværelsen af ​​skamhår, der skelnet småbarnet fra den seksuelt modne mand, og ejeren af ​​de mest storslåede personlige ejendele kunne gøre krav på det største antal kvinder.

Hvordan man plejer skindhår?

Hvis du ønsker at vokse en frodig man, som din storforfader - stærkt smørende med stramende balsam. Hvis dette ikke var din plan, begræns dig til simpel sæbe: balsam og shampoo giver hårets volumen og silke, som du sandsynligvis ikke har brug for.

Hvor lang tid kan pubic hår nå?

Der er mennesker, der aldrig har skåret deres pubic hår - og alligevel er ikke et enkelt hår stadig ude af deres ben. Hvordan så? Den gennemsnitlige længde af fronthalet varierer fra to til syv centimeter - de vokser simpelthen ikke længere. (Et lignende "program" er optaget i hårsækkene). Historien kender imidlertid en rekordindehaver fra Sydafrika, hvis vegetation har nået sine knæ.

Kan jeg gå skaldet der?

Du kan - og næsten sikkert skaldet, hvis du kommer til en stor alderdom. Efter halvtreds år er der et fald i mængden af ​​testosteron hos mænd, og med det mindsker hårets fluffiness (alt ikke kun skammen). Vær forberedt på, at de bliver tyndere og falder ud.

Gør barberet hår. Hvad skal jeg vente på?

Første ting først vær forsigtig med bladene. Ifølge resultaterne af en undersøgelse foretaget ved University of California kommer uheldige frisører regelmæssigt til ambulancen med sår forårsaget af en intim barbering. Tænk bare på hvor mange årer og arterier der er! Vil du have statistik? 83% af penisskader er forårsaget af knivskæringer, 22% ved sakse punkteringer og endelig kun 1,4% ved varm voksskader. Du kan spørge, hvordan klarte stylisterne at gøre sig til skade med voks? Ja, ja, de vandede sig med stearinlys.

Hvor sikkert er barbering - hvis selvfølgelig vokser mine arme fra skuldrene?

Ikke så meget som jeg gerne vil. Da alle dine personlige ejendele er helt i stand til at ændre sig i størrelse, i en rolig tilstand ligger huden på dem i folder - og hele bakteriekolonier lever i dem. Så længe de er på huden, er de ikke forfærdelige for dig, men det koster dig selv lidt at skader det - og hej, cellulite, abscesser og Fourniers gangrene (vi advarer dig: google billeder på egen risiko og risiko!).

Så tag et eksempel fra store forfædre og gå med en mane mellem dine ben?

Dette er op til dig. For at udtrykke dig pompøst, skal du vælge din vej: Hvis du drømmer om at være helt glat, skal du bruge voks eller sukkerepilation (det gør ondt, men din glathed varer en uge eller endda to). Hvis du bare vil have håret ikke stikke ud i alle retninger, skal du bruge en elektrisk barbermaskin meget sikrere. Hvis du er sikker på at shaggy testikler gør dig til en sexmagnet, så glem det ikke om daglig hygiejne.

Hvorfor har vi brug for hår på den pubic del og skal det fjernes?

Enhver ung pige nogensinde tænkt på spørgsmålet: Hvorfor har vi brug for hår på den pubic del? At rense dem eller ej er forretningen af ​​alle og rent personlige. Men før du gør dette, er det bedre at spørge din partner, hvordan han relaterer til sådan en intim hårklippning.

Hårets natur på den pubic del

Det er ingen hemmelighed, at folk er stammer fra aber. Først i disse dyrs hunner var vulvaen bar, så hanen kunne straks vurdere graden af ​​spænding hos kvinden. Hos kvinder er denne del af kroppen dækket af hår på den pubic del. Det betyder, at den eksisterende vegetation er designet til at lette søgen efter en partner og begejstre ham. Denne udtalelse fortsatte i lang tid. Samtidig udfører kønshår hos mænd en helt anden funktion. De regulerer frigivelsen af ​​feromoner, som også udskilles i armhulerne. Det er takket være håret, kan kvinder langt fra føle den stærkeste sexs seksuelle energi.

Pubisk hår: hvad er de?

Uanset køn af personen er håret på den pubic del anderledes. De kan være tyndere eller tykkere, og deres struktur adskiller sig i tæthed. Også håret på den pubic del kan være krøllet eller lige. Deres udseende er meget afhængig af en persons race og farven på selve vegetationen. Jo mørkere skyggen af ​​skamhår, jo mere krøllede er de.

Det interessante er, at når skindhår begynder at vokse, er det blondt og til sidst mørkere lidt. Det er umuligt at sammenligne vegetationen på denne del af kroppen i farve med krøllerne på hovedet af en person. Hårets farve på de intime dele af kroppen er meget lig den naturlige tone i øjenbrynene. På grund af forskellen i hormonniveauer hos mænd og kvinder er hårets område på den pubic del forskelligt. Intime steder i piger er meget mindre dækket af hår end i drenge. Desuden strækker mænds skindhår ofte ind i buk- og lårområderne med sine grænser.

Beslægtede videoer

Pubic Vegetation Function

Ud over det faktum, at hår er involveret i fremstilling af feromoner hos mænd og gør en kvinde mere attraktiv, har de også andre funktioner. Hvorfor har vi brug for hår på den pubic del? Det er simpelt: De er aktivt involveret i den termoregulerende proces af lyskeområdet. Vegetationen skaber en luftpude mellem undertøj og pubier og derved beskytter intime steder, herunder nærliggende lymfeknuder, fra ekstreme temperaturer. Også håret på den intime del af kroppen hjælper med at absorbere sved, som dannes under samleje.

Hår er også meget vigtigt for den kvindelige krop. Faktum er, at deres tilstedeværelse er i stand til at beskytte mikrofloraen af ​​vulvaen fra bakteriens virkninger. Mange læger er overbeviste om, at en fuldt barberet pubic del har negativ indflydelse på tilstanden af ​​de unge dyrs reproduktive organer og hendes kønsorgan som helhed. På trods af at hår har en vigtig funktion i menneskekroppen, forsøger mange kvinder og piger helt at slippe af med dem. De tror forgæves, at deres tilstedeværelse kan forhindre dem i at foretage en aktiv søgen efter en partner. Unge damer mistænker ikke engang, at mange mænd kan lide dem og endog ophidser dem.

Barbering eller intimt hårklipp?

Selvfølgelig ved at vide, hvorfor vi har brug for hår på den pubic del, kan du selvfølgelig nemt bestemme, hvad der er bedre: en tæt barbering eller et intimt hårklipp. Den positive side af det første scenario er fuldstændig fjernelse af vegetation fra bikiniområdet. I nogle lande anses kun sådan en intim haircut som smuk og sexet. Men ikke alle mænd er enige med dette.

Nogle repræsentanter for det stærkere køn er overbevist om, at en pæn hårklipp ser meget smukkere ud end en fuldt barberet pubic zone. Dette er delvis sandt. Faktum er, at uhyggelig barbering af pubic vegetation, som er meget hård, skader den sarte hud på intime steder. Som et resultat vises der blå mærker og indgroede hår. Forresten var Marilyn Monroe den første til modefarvet pubic hår. På den tid blegede hun sig aktivt og ønskede at være blond fra hoved til tå. Siden da ophører malet intimt hårklipp ikke med at være moderigtigt. Hår nuancer kan vælge den mest forskelligartede. Men det stærkere køn foretrækker naturlighed.

Læger om fjernelse af skindhår

Hvis vi vender os til læger med spørgsmålet om hvorfor vi har brug for hår på den pubic del, vil de helt sikkert svare: naturen ville ikke have skabt noget unødvendigt. Mange medicinske forskere har undersøgt spørgsmålet om fjernelse af intim vegetation. Medarbejdere fra Harvard University fandt ud af, at denne proces for eksempel fører til fedme.

Derudover er det blevet bevist, at kvinder, der regelmæssigt har en intim haircuts eller barberer den pubic del helt, har ofte menstruationsfejl, infertilitet og overgangsalderen fanger dem meget tidligere. Mangel på skindhår påvirker pigmentens hormonelle baggrund negativt. Som følge heraf bliver hendes hud mere blabby, og også maskulinitet fremstår. Selvfølgelig er sådanne konsekvenser ikke altid meget udtalt. Og en person kan simpelthen ignorere dem. Læger siger dog, at barbering af håret på den pubic del bør være så sjældent som muligt.

Hvordan slippe af med pubic hair: 6 metoder, der virker

Kvinder begyndte at fjerne hår fra pubic zone relativt nylig. Indtil dette tidspunkt har håret på disse områder ikke skændet nogen, men for en moderne pige er det vigtigt at føle sig perfekt i alt, så mange mennesker tænker på at fjerne uønsket hår på de mest ømme steder. I dag er vi på siden af ​​ladystory.ru vil være opmærksom på dette følsomme og vigtige problem.

Det er muligt at slippe af med pubic hår på forskellige måder - ved hjælp af kosmetologer i saloner og selvstændigt hjemme.

Kosmetologi i kampen mod overskydende hår i følsomme områder

Professionelle kosmetologer hjælper med at slippe af med pubic hår ved hjælp af laser hårfjerning, foto epilation og elektrolyse.

Den mest effektive måde at fjerne uønsket hår på er laser hårfjerning, især hvis håret i disse steder er hårdt og mørkt. Denne epilation udføres af en laserstråle rettet mod håret. For at løse resultatet skal du gøre mindst 10 procedurer. Det vigtigste plus er fraværet af smerte.

Photoepilation ligner laser hårfjerning, men ikke så dyrt. Denne type af hårfjerning anbefales ikke til personer, der er følsomme for lys. For fuldstændig fjernelse af uønsket hår bør gøres fra 3 til 10 procedurer. Ulemper ved metoden - gentag proceduren efter 2 måneder.

Elektrolyse udføres på grund af effekten af ​​strøm på hårene i de intime områder. Takket være denne epilering er det muligt at slippe af med håret permanent eller gøre det tyndere og mere usynligt.

Hvordan slippe af med pubic hår derhjemme?

Hvis økonomiske ressourcer ikke tillader dig at gøre en epilation af bikinizonen i salonen, kan du forsøge at slippe af med uønsket hår på intime steder derhjemme. Det er billigere og sparer også tid.

Med en barbermaskine

Dette er den nemmeste og mest kendte metode til at slippe af med kropshår, især i sarte områder. Da intime områder er i fare for enhver form for infektion, anbefales det at bruge engangsmaskiner med en speciel strimmel, der vil befugtre følsom hud under barberingen og undgå irritation. Den største ulempe ved denne metode er et kortvarigt resultat. Den næste dag kan der også forekomme en lille stub, mens der under barberingen med en maskine ofte forekommer udskæringer.

No-scratch shaving regler

- Brug altid en ny, skarp maskine, gamle barbermaskiner er tvunget til at gøre flere passerer, hvilket er meget mere skadeligt for huden;

- Brug ikke sæbe som barberskum. Nogle gange er det bedre at tage ægtefællens tilbehør på sløret, muligheden er endnu bedre - at bruge en hårbalsam. Da det ikke er overraskende, er det et ideelt værktøj til sikker hårfjerning med en barbermaskine.

Afhaling af et bikiniområde med en creme

Depilation creme er en anden populær måde at slippe af med uønsket hår på følsomme steder. Depilation er lavet ved hjælp af specielle depilatory cremer. Disse værktøjer virker som dette: Hårets struktur blødgør, hvorefter cremen sammen med håret fjernes fra overfladen af ​​kroppen med en spatel. På fløden, der er egnet til brug i sarte steder, bør være det passende mærke.

Det er vigtigt ikke at glemme at lave en følsomhedstest, ellers kan konsekvenserne være uforudsigelige.

Det vigtigste plus er fraværet af sår efter depilation. Og ulemperne er, at depilators har aggressive stoffer i deres sammensætning, så de bør kun bruges til ekstremt og øvre hår på intime steder.

Folk afhjælper for at fjerne uønsket hår i bikiniområdet

Udover at barbermaskiner og depilatorier fjerner uønsket hår i sarte områder, kan du bruge et gammelt værktøj, der er tilberedt derhjemme.

Dette værktøj er baseret på et højt sukkerindhold. For at forberede massen til fjernelse af pubic hår, skal du tage 10 spiseskefulde sukker, juice af en citron og kun 1 spiseskefuld vand. Derefter skal du blande alt og sætte i brand. Kog massen skal være at opnå karamelfarve. Påfør massen på håret på intime steder, du har brug for varmt til hårvækst. Fra oven skal du vedhæfte et specielt tape til depilation (købt i saloner), vent et par minutter og rive båndet mod hårvækst.

Fans af metoden hævder, at det først kan være smertefuldt, men snart bliver huden brugt, og som følge heraf opnås et helt rent bikiniområde. Dette er selvfølgelig en måde for ekstreme elskere, så tænk hundrede gange før at gøre noget, der ligner dig selv.

Hvorfor og hvordan man fjerner skamhår

Intim zone kræver omhyggelig pleje og brug af specialværktøjer. Mange spørgsmål er pigerne og hårfjerningsprocessen. Mest regelmæssigt tænker på, hvordan man barberer skindhår, for ikke at forårsage ubehag, og hvilke alternative måder at fjerne hår på findes.

Kropsmalitet er en indikator for trivsel.

Kropshår

Hvorfor vokser hår i det intime område?

Hårvækst på den pubic del symboliserer en persons pubertet. På kvinden vises vegetationen i perioden 9-12 år, hos hanen, i 12-13 år. Denne periode er "flydende": afhængig af arvelighed og andre faktorer, kan det have skift i + -1-2 år.

Forløberen for voksen hårvækst er fluff vegetation. Som regel har den ikke en stang, kendetegnes ved blødhed og fraværet af farvepigment. I løbet af perioden med hormonal tilpasning er nedgangen omdannet til det første hår på den pubic del - mørk, mere stiv og lang.

Indtil i dag er det sande formål med vegetation i den intime zone ikke blevet etableret.

Læger har flere versioner:

 • beskyttelse af lymfeknuder fra hypotermi
 • "Retention" af en bestemt lugt (feromoner), der tiltrækker seksuelle partnere;
 • beskyttelse mod smuds og infektioner i reproduktive organer.

Det er vigtigt! De fleste fagfolk er ikke fans af pubic barbering, fordi dette er årsagen til de inflammatoriske processer. Men nogle genkender vegetation som en atavisme.

Hvorfor skindhår skal fjernes?

I lang tid er der en bestemt vegetationstilstand i den intime zone. Hårfjerning på den pubic del er blevet fremmet siden oldtidens Ægypter. I disse dage skulle skridtet have været helt glat.

Faktisk er benene glatte og silkeagtige.

I dag foretrækker de fleste piger også at slippe af med hår.

Pubic hair: funktioner af pleje og anbefalinger

Skønhed og stil 9 juni, 2018 531 Visninger

Hvorfor har du brug for hår i det intime område

Helt ærligt er den officielle videnskab endnu ikke kommet til en fælles mening. Men den mest sandsynlige er følgende versioner:

 • Kropshår hos kvinder er en mekanisk barriere mellem kønsorganerne og det ydre miljø. De fungerer som et filter og savner ikke noget ekstra.
 • De er nødvendige for at fremhæve det intime område for at tiltrække hanen. Det forstås, at samtalen handler om de tidspunkter, hvor alle gik nøgne.
 • Vegetation på puben bevarer godt lugten af ​​feromoner udskilt af en kvinde for at tiltrække det modsatte køn. Ifølge statistikker fjernede en betydelig andel af voldtægtsofre ikke skamhår, som også passer ind i denne teori.
 • Lush curly vegetation absorberer delvis forskellige stød.
 • De hjælper med at regulere temperaturen i lysken og pubis.
 • Den pubic vegetation plejede at signalere, at en person har nået puberteten. I dag skal du kigge på dit pas.
 • De støtter normal mikroflora. I en kvindes vagina lever en vis mængde gavnlige bakterier, og de dør uden en naturlig barriere, hvilket forårsager en ændring i surhedsgraden af ​​miljøet og væksten af ​​sygdomsfremkaldende celler og svampe.
 • Pubic vegetation spiller en stor rolle i excitationen af ​​nerveender under samleje.

Derfor vokser pubic hår. Der er mange grunde, du kan vælge en du kan lide eller alle på én gang. Det er fortsat at forstå, hvad de skal gøre med dem under forholdene i den moderne verden, når ingen selvrespektende kvinde vil gå til stranden med et ubeklædt bikiniområde.

Har jeg brug for at fjerne hår

Kropshår hos piger begynder at forekomme i området fra 10 til 15 år. Nogle gange før, og i 9 og i 7, selv om 5 år. Men det er en undtagelse snarere end en generel tendens. Moderne unge er næsten alle accelererer, men alt hvad angår puberteten er inden for den statistiske norm.

Pubic vegetation er en sekundær seksuel egenskab. Dens vækst fortsætter til omkring 16 år. Så i denne alder, eller endda lidt tidligere, skal en ung pige beslutte, hvad de skal gøre med hende.

Til dato er mere end halvdelen af ​​alle kvinder på den ene eller anden måde fjernet af skamhår. Resten beholder enten et naturligt udseende eller søger et kompromis, for eksempel fjerner de ikke, men skærer.

Hvordan pleje

Hvis beslutningen træffes for at bevare vegetationen i sin naturlige form, betyder det ikke, at det ikke bør tages hånd om. Skindhårene er naturligvis strammere, men på grund af rodløgets specielle struktur er de også krøllede. Hvis du barberer dem et stykke tid, bliver de endnu tykkere og hårdere.

Derfor er den pubic vegetation vasket med urte shampooer, og derefter blødgjort med balsam, olier eller lotion. Det er noget middel til hår på hovedet.

klipning

Hvis du ikke kan slette, skal du bare afskære overskuddet. Haircut er af to typer:

 • naturligt, når overskydende længde fjernes med en trimmer eller en maskine (det kan være en saks);
 • kunstig - ved hjælp af forskellige vegetationsfjernelsesmetoder dannes der en klar kontur, undertiden et indviklet mønster, og det resterende hår skæres.

I dag er en naturlig kunstig stil på mode - vegetationen langs konturen er minimalt fjernet, så alt ser naturligt ud, men er velplejet. En særlig chic er farven i samme farve som på hovedet.

Fjernelsesmetoder

Der er epilering og depilation. I det første tilfælde vil håret blive fjernet sammen med roden i den anden - kun en del af det over overfladen af ​​huden. Epilation og depilation har deres fordele og ulemper. Lad os dvæle mere detaljeret om specifikke procedurer:

 1. Barbering. Det er hurtigt, billigt og selvforsynende. Men ulemperne er, at det er nemt at skader dig selv, bladet er meget irriterende for huden, og effekten af ​​glat hud forsvinder om dagen.
 2. Voks (varm og kold metode). Når voks er garanteret et langtidsresultat, og hårene bliver tyndere fra tid til anden. Men proceduren er yderst smertefuld, og du skal forberede dig på forhånd - for at dyrke vegetationen til mindst 5 mm, bruge en eksfolierende skrubbe mv.
 3. Fjernelse ved epilator. Fordelene er de samme som ved voksning. Desuden kan du allerede fjerne 3 mm hår. Ulemper - smerter, indgroede hår og de høje omkostninger ved en god epilator.
 4. Cream. Depilation fjerner håret godt, effekten varer lang tid. Men retsmidlerne er aggressive - irritation og allergisk rødme kan forekomme. Eksperter anbefaler normalt at anvende cremen kun langs konturen, men undgå dens indtrængning i dybe områder.
 5. Shugaring. Epilering med tørret sirup fra sukker. Effektivt kan du udføre hjemme, metoden forårsager ikke allergier og indgroet hår mindre. Men vejen er smertefuld.

Salon behandlinger

Derudover kan pubhår bortskaffes i salonen: både ved hjælp af ovenstående procedurer og ved anvendelse af moderne teknologier. I salonen kan klienten (eller klienten) tilbyde følgende procedurer:

 • fotoepilation: under indflydelse af en stråle af lys falder hårpæren sammen;
 • laser hårfjerning: laser-fjernet fjernelse af hår
 • enzym fjernelse: epilering ved hjælp af infrarød varme og enzymer;
 • elektrostimulation: ledende nåle leveres til hårene, og under indflydelse af udledninger er hårsækken ødelagt.

Ingroet hårproblem

Indgroet skamhår er næsten helt sikkert resultatet af depilation. Derfor minder kosmetologer så aggressivt på behovet for at bruge eksfolierende produkter efter hårfjerning. Så hvis i det intime område er der indgroet hår, så har du brug for:

 • Træk det ud med pincet, hvis i det mindste spidsen stikker ud.
 • Vend til en hudlæge, hvis klumpen er betændt, vokser i størrelse og gør ondt.
 • Brug en skrubbe - det kan være muligt at frigøre håret og fjerne det.
 • Klumpen kan smøres med sådanne lægemidler som Prodmer, Baziron, Dalatsin. De fjerner rødme og hævelse.

Hvad skal du vide om indgroet hår i det intime område? Her er nyttige oplysninger:

 • nogle gange er en person simpelthen genetisk tilbøjelig til at indfælde hår, mindre ofte opstår dette problem på grund af hudens særlige struktur, og epilering er en slags udløser;
 • hvis der er for meget indgroet hår på pubis, stop epilering - brug andre metoder til pleje af bikiniområdet;
 • i vanskelige tilfælde konsultere en læge
 • Når du selv fjerner, skal du kun bruge sterile instrumenter
 • behandling af pubis med chlorhexidin eller miramistin vil reducere risikoen for mulig inflammation efter epilering.

Pubic Hair: funktioner pleje og anbefalinger - alle nuancer af skønhed på MedNews.info

Skønhed og stil - de vigtigste komponenter i succesen for hver pige. Det er selvfølgelig ikke dårligt nok, hvis der også er en mousserende sans for humor, bemærkelsesværdige mentale evner. Enhver, som fejlagtigt tror på at "åbne alle dørene" og opnå personlig kvindelig lykke, er det nok at have et smukt ansigt og en fremragende figur, og stilen er ikke nødvendig, jeg skynder mig at skuffe såvel som nødvendigvis. Disse er to halvdele af en helhed. En stilfuld person a priori kan ikke være smuk. Sådan fungerer vores psyke. Vi opfatter alt usædvanligt og originalt som smukt. Skønhed og stil i moderne fortolkning er praktisk taget synonym.

Ingroet skamhår og omkring kønsorganerne

Indgroet hår i pubicområdet er en smertefuld tilstand, der kan forårsage ubehag og forlegenhed. De er som regel et problem for dem, der ikke er ligeglade med, at de bliver ubehageligt hår på denne del af kroppen.

grunde

Hår bliver indgroet, når det begynder at vokse i den forkerte retning og derefter krøller under huden.

Forkert fjernelse af hår

En af konsekvenserne af barbering for tæt på overfladen af ​​huden er udseendet af humle (bumser). De er resultatet af betændelse i hårsækkene. Disse kegler er normalt små i størrelse og kan ikke afvige fra hudfarve eller være lyserød med let hud.

Efter barbering er pimples den første indikator for dannelsen af ​​indgroet hår i kønsområdet. Denne tilstand i medicin kaldes Barbe pseudofolliculitis.

Betændelse kan også forværres ved gnidning mod stramt tøj, sved og mangel på ordentlig hygiejne. Irritation kan ledsages af svag kløe, og det medfører stor ubehag.

Du skal barbere dit hår til deres højde for at forhindre indgroet

Andre metoder til fjernelse, som også kan medføre pubic hair indvækst, omfatter voks depilation og pincet.

Krøllet hår

Nogle mennesker har naturligt krøllet hår. Dette fænomen kan føre til en stigning i antallet af indgroede hår, især med hyppig barbering.

Kønshormoner kan også påvirke hårets vækst. Hos nogle kvinder, for eksempel Hispanics, kan hormoner udløse væksten af ​​tykk hårmasse, der er krøllet. De lider ofte af indgroet hår på labia og nær vagina.

Den bedste måde at slippe af med dette problem.

Hvis der ikke er nogen infektion, kræver indgroede hår i dette område ikke behandling. De passerer normalt af sig selv.

Exfoliate

Skrælningsprocessen forbedrer fjernelsen af ​​døde celler fra huden. Dette er en måde at forberede huden på før fjernelse af håret. Desuden er denne procedure også nyttig til hudpleje.

Sådan udføres proceduren

 • Rens kønsområdet ved brug af varmt vand og en mild sæbe eller antiseptisk.
 • Brug en vaskemiddel eller kropsbørste med en lille mængde rengøringsmiddel med ærter, for at forsigtigt rense hele det område, der er dækket af hår.
 • Omkring tre minutter skal du skrubbe området i en cirkelbevægelse uden at røre den indre labia.
 • Vask huden med varmt vand og blut med et blødt håndklæde.

BEMÆRK: Anvend IKKE krops lotion før voksning eller barbering.

Exfoliating er selvfølgelig en af ​​de effektive måder at slippe af med indgroet hår, hvis du følger reglerne for dens gennemførelse.

Cremer, der er nyttige til skrubning i pubicområdet

Eksempler på midler, der anvendes under afskallning, indbefatter indhold af tretinoin, såsom Renova og Retin-A. Nogle stoffer forårsager irritation eller øger følsomheden af ​​huden omkring kønsorganerne. Disse omfatter stærkt koncentrerede eksfolierende cremer (for eksempel salicylsyre mere end 2%) og citronsaft.

Hvis der er yderligere symptomer (hududslæt, rødme, skrælning, svimmelhed osv.) Efter brug af produkterne til peeling, skal du stoppe med at bruge dem og søge hjælp fra en hudlæge.

Laser hårfjerning

Hvis barbering forårsager hårvækst, kan laserfjernelse overvejes. Det er også en mekanisk metode til fjernelse af håret, men er en dyr kosmetisk procedure. Laseren forhindrer ikke kun indgroede hår, men forhindrer også generelt deres vækst, især på bikinilinjen. Ifølge Mayo Clinic er laserhårbehandling imidlertid ikke en garanti for permanent fjernelse.

Denne behandling bruger en stærkt koncentreret stråle af lys, der er rettet ind i hårsækkene. For at afgøre, om proceduren skal udføres, skal du først konsultere en hudlæge.

Flere faktorer at overveje omfatter naturen og tykkelsen af ​​håret, tilstanden af ​​huden og placeringen af ​​området. Langere perioder med laser eksponering er forbundet med sundhedsrisici og bivirkninger.

Symptomer på infektion

Koger og pustler

Pustler, koger og pustler er et sandsynligt tegn på infektion. Pustler kan være fra 2 til 4 mm i størrelse. De kan være smertefulde og nogle gange kløende.

Selv om tilstedeværelsen af ​​kegler, koger og pustler i kønsområdet ikke altid er tegn på infektion af indgroet hår. Nogle gange er de symptomer på en anden infektion, som kønsherpes.

På den anden side er tilstedeværelsen af ​​hårde tuberkler karakteristisk for kønsvorter, hvorfra det er ret vanskeligt at slippe af med. Uden fjernelse vil de fortsætte med at vokse. De kan dog fortsætte med at komme fra tid til anden, selv efter en tid. Pustler forekommer sjældent, når det kommer til indgroede hår.

Smerter og kløe

Før infektion kan pseudofoliculitis pimples forårsage smerte og kløe, som forværres af infektionen.

For at undgå smerte, skal du stoppe med at forsøge at skubbe, ridse den berørte hud.

behandling

antibiotika

De fleste infektioner behandles med lokale antibiotika. Den pubic region er undertiden følsom og kan kræve receptpligtig medicin. Orale lægemidler og topiske cremer er egnede behandlinger. Nogle gange anbefaler læger oral behandling på grund af bikiniområdets følsomhed og huden omkring vagina.

Det er nødvendigt at stoppe brugen af ​​lotioner, deodoranter og sprayer under behandlingen. Hvis symptomerne ikke forsvinder efter behandling, skal du konsultere en læge.

Tea Tree Oil

Tea tree olie hjælper hvis symptomerne ikke er alvorlige. Det hjælper med at styre væksten af ​​bakterier. Før du anvender det, skal du sørge for at området er renset og tørret.

Anti-inflammatoriske cremer

Antiinflammatoriske lægemidler kan bruges til at stoppe kløen. De er opdelt i recept og dem, der kan købes uden recept. Disse lægemidler anvendes afhængigt af sværhedsgraden af ​​kløe eller symptomer på betændelse.

Hvis infektionen ledsages af mindre kløe, kan du få over-the-counter medicin på dit lokale apotek. Langvarig brug af antiinflammatoriske lægemidler kan have bivirkninger. Derfor anbefales det at få anbefalinger fra en kvalificeret læge angående anvendelsesperioden.

smertestillende medicin

Hvis du oplever ubærlig smerte, skal du se en læge til receptpligtig smertestillende medicin. For at lindre smerte i hjemmet, kan du anvende hjemmet retsmidler, såsom en varm komprimering, hvis smerten er mindre.

Forsøg dog ikke at fjerne indgroede hår eller punktere pubic pustler, da dette kun vil forårsage smerte eller forværre symptomerne.

VIGTIGT: For alvorlige symptomer skal behandling udføres af en kvalificeret læge.

Infektion forebyggelse metoder

Trim håret

Barbering for tæt på huden på kønsorganerne efterlader mikroskopiske eller små sår, som øger risikoen for infektion.

I stedet for barbering skal du forsigtigt bruge saks eller andet barberingsudstyr til at trimme og forkorte hår.

Undgå hyppig barbering

Barber ikke dit hår hver anden dag. Undgå hyppig fjernelse af hår er et andet topspids, der kan forhindre indgroede hår i pubicområdet. Dette minimerer chancen for barberhudirritation.

Brug fugtighedscreme

Før proceduren skal du anvende en fugtgivende barberkrem, hvorfra hårfjerningsprocessen bliver lettere.

Sterilisere værktøjer

Det anbefales at rengøre og desinficere barberingsværktøjet og udstyret altid efter hver session. Gennemførelsen af ​​denne anbefaling garanterer mangel på patogene mikrober, samt det faktum, at instrumenterne forbliver i god stand.

Brug antibiotiske rengøringsmidler. Undgå kontakt med bladet under rengøring, så det forbliver skarpt.

Stop med barbering

En anden mulighed er at stoppe barbering af hår i kønsområdet, især hvis indgroet hår bliver et alvorligt problem. Hvis du har brug for at slippe af med overskydende hår, skal du søge råd fra en læge.

Endelig skal du stoppe med at plukke, hvis du vil løse dette problem. Fjernelse med pincet kan være meget smertefuldt. Hvis du har en hård hud, så når du plukker risikoen ligger i, at håret ikke kan bryde igennem det. Da han forsøger at komme ud af follikelen, drejer spidsen på grund af modstanden i den hårde hud.

Manglende evne til at behandle eller slippe af med indgroet hår, inficeret eller ej, vil i sidste ende føre til cyster. I modsætning til indgroede hår er pubiccyster en mere alvorlig tilstand, der opstår på grund af indgroet hår dybt under huden.

Pubisk hår hos kvinder

Hvorfor har vi brug for hår på den pubic del og skal det fjernes?

Enhver ung pige nogensinde tænkt på spørgsmålet: Hvorfor har vi brug for hår på den pubic del? At rense dem eller ej er forretningen af ​​alle og rent personlige. Men før du gør dette, er det bedre at spørge din partner, hvordan han relaterer til sådan en intim hårklippning.

Hårets natur på den pubic del

Det er ingen hemmelighed, at folk er stammer fra aber. Først i disse dyrs hunner var vulvaen bar, så hanen kunne straks vurdere graden af ​​spænding hos kvinden. Hos kvinder er denne del af kroppen dækket af hår på den pubic del. Det betyder, at den eksisterende vegetation er designet til at lette søgen efter en partner og begejstre ham. Denne udtalelse fortsatte i lang tid. Samtidig udfører kønshår hos mænd en helt anden funktion. De regulerer frigivelsen af ​​feromoner, som også udskilles i armhulerne. Det er takket være håret, kan kvinder langt fra føle den stærkeste sexs seksuelle energi.

Pubisk hår: hvad er de?

Uanset køn af personen er håret på den pubic del anderledes. De kan være tyndere eller tykkere, og deres struktur adskiller sig i tæthed. Også håret på den pubic del kan være krøllet eller lige. Deres udseende er meget afhængig af en persons race og farven på selve vegetationen. Jo mørkere skyggen af ​​skamhår, jo mere krøllede er de.

Det interessante er, at når skindhår begynder at vokse, er det blondt og til sidst mørkere lidt. Det er umuligt at sammenligne vegetationen på denne del af kroppen i farve med krøllerne på hovedet af en person. Hårets farve på de intime dele af kroppen er meget lig den naturlige tone i øjenbrynene. På grund af forskellen i hormonniveauer hos mænd og kvinder er hårets område på den pubic del forskelligt. Intime steder i piger er meget mindre dækket af hår end i drenge. Desuden strækker mænds skindhår ofte ind i buk- og lårområderne med sine grænser.

Pubic Vegetation Function

Ud over det faktum, at hår er involveret i fremstilling af feromoner hos mænd og gør en kvinde mere attraktiv, har de også andre funktioner. Hvorfor har vi brug for hår på den pubic del? Det er simpelt: De er aktivt involveret i den termoregulerende proces af lyskeområdet. Vegetationen skaber en luftpude mellem undertøj og pubier og derved beskytter intime steder, herunder nærliggende lymfeknuder, fra ekstreme temperaturer. Også håret på den intime del af kroppen hjælper med at absorbere sved, som dannes under samleje.

Hår er også meget vigtigt for den kvindelige krop. Faktum er, at deres tilstedeværelse er i stand til at beskytte mikrofloraen af ​​vulvaen fra bakteriens virkninger. Mange læger er overbeviste om, at en fuldt barberet pubic del har negativ indflydelse på tilstanden af ​​de unge dyrs reproduktive organer og hendes kønsorgan som helhed. På trods af at hår har en vigtig funktion i menneskekroppen, forsøger mange kvinder og piger helt at slippe af med dem. De tror forgæves, at deres tilstedeværelse kan forhindre dem i at foretage en aktiv søgen efter en partner. Unge damer mistænker ikke engang, at mange mænd kan lide dem og endog ophidser dem.

Barbering eller intimt hårklipp?

Selvfølgelig ved at vide, hvorfor vi har brug for hår på den pubic del, kan du selvfølgelig nemt bestemme, hvad der er bedre: en tæt barbering eller et intimt hårklipp. Den positive side af det første scenario er fuldstændig fjernelse af vegetation fra bikiniområdet. I nogle lande anses kun sådan en intim haircut som smuk og sexet. Men ikke alle mænd er enige med dette.

Nogle repræsentanter for det stærkere køn er overbevist om, at en pæn hårklipp ser meget smukkere ud end en fuldt barberet pubic zone. Dette er delvis sandt. Faktum er, at uhyggelig barbering af pubic vegetation, som er meget hård, skader den sarte hud på intime steder. Som et resultat vises der blå mærker og indgroede hår. Forresten var Marilyn Monroe den første til modefarvet pubic hår. På den tid blegede hun sig aktivt og ønskede at være blond fra hoved til tå. Siden da ophører malet intimt hårklipp ikke med at være moderigtigt. Hår nuancer kan vælge den mest forskelligartede. Men det stærkere køn foretrækker naturlighed.

Læger om fjernelse af skindhår

Hvis vi vender os til læger med spørgsmålet om hvorfor vi har brug for hår på den pubic del, vil de helt sikkert svare: naturen ville ikke have skabt noget unødvendigt. Mange medicinske forskere har undersøgt spørgsmålet om fjernelse af intim vegetation. Medarbejdere fra Harvard University fandt ud af, at denne proces for eksempel fører til fedme.

Derudover er det blevet bevist, at kvinder, der regelmæssigt har en intim haircuts eller barberer den pubic del helt, har ofte menstruationsfejl, infertilitet og overgangsalderen fanger dem meget tidligere. Mangel på skindhår påvirker pigmentens hormonelle baggrund negativt. Som følge heraf bliver hendes hud mere blabby, og også maskulinitet fremstår. Selvfølgelig er sådanne konsekvenser ikke altid meget udtalt. Og en person kan simpelthen ignorere dem. Læger siger dog, at barbering af håret på den pubic del bør være så sjældent som muligt.

Er der nu kvinder, der har en jungle i deres lyske?

Natalia

det er stadig okay, skindhår, og jeg var i weekenden i poolen og kvinden (som var 35-40 med mand og to børn) under armene på satnimetre 5 sorte hår, buske.. Jeg var i chok

Gost666

Jeg blev overrasket, da i poolen på universitetet skiftede pigerne tøj, alle 18-23, alle overgroede.

Dundukov

Hvor sjovt er du på mode))
I morgen vil de skrive i Cosmopolitan eller hvad læser du der, at det er umuligt at barbere, du skal have smukt hår, hvordan kan en vild kvinde vokse op?
Jeg kan huske, hvordan jeg for 5 år siden gik i arbejde i gummistøvler i regnen, og folk stirrede på mig. Og for et år siden kæmpede disse fjols for disse støvler, betalt til ublu priser og trukket ud af hinandens hænder.
Barbering og zhpilyatsiya fremmer, fordi kosmetologer og saloner på denne måde kan tjene meget mere penge end på intime frisurer og fletninger mellem benene.
Men vær sikker på - de vil komme op med noget.

Gæsten

Jeg har en jungle)) krav fra partnere har aldrig været. Jeg spurgte engang en gang - han sagde, at han ikke var ligeglad, men det værste var, at en af ​​hans piger havde - konstant irritation og rød akne fra at blive fjernet. Min hud er også meget følsom, så jeg fjerner den ikke. Jeg kan kun meget sjældent med depilatory creme, intet andet. Rent teoretisk synes buskene mere æstetiske for mig end fuldstændig skaldethed, på en eller anden måde ser det ud som unormalt, som om det var en sygdom. Men jeg overvejer ikke min tanter, jeg går ikke til badebassiner.

Engel murrr

mdaaa. Pornindustrien er sunde mennesker hjerner. Smefno. Nå skal der i hvert fald være et lille hår. Og så en eller anden måde dum.

Gæst 11200

Hvordan kan tykkelser se æstetisk ud? Jeg har aldrig forstået det. Jeg barberer jævnt overalt og efterlader en strimmel. En mand havde længe været behageligt overrasket (tilsyneladende kom han over fra junglen). Han taler så pænt og smukt der. og alle kan lide det, når det sted er præpareret. Det ville være ubehageligt for mig at blæse i stedet for en bondemand. Et hår i munden ville klatre op.

Milady

Den rædsel! Hvordan kan du gå med buske i Trs ?! Vi lever ikke i stenalderen!

Gæsten

Det er interessant, hvad er det omvendte forhold mellem mængden af ​​hår i lysken og antallet af udråbstegn i meddelelser? Regelmæssig irritation af nerver under epilation forårsager hysteri?))

Gæsten

Hvordan kan tykkelser se æstetisk ud? Jeg har aldrig forstået det. Jeg barberer jævnt overalt og efterlader en strimmel. En mand havde længe været behageligt overrasket (tilsyneladende kom han over fra junglen). Han taler så pænt og smukt der. og alle kan lide det, når det sted er præpareret. Det ville være ubehageligt for mig at blæse i stedet for en bondemand. Et hår i munden ville klatre op.


Hvorfor er kuni virkelig brug for? Hvad et mareridt. I enhver meget perfekt mund er der mikrober, og så tjener du selv problemer!

Golden calf

Jeg rydder junglen op i lysken - det er mere bekvemt at have sex, men min pubis er mohnathenky - som et tilbehør!

her

Mor af to børn skal være skaldet. Jeg er enig med det overalt, ellers suger det


Er du Matroskin fra forummet http://www.rusforum.ca?

gravhund

De barberer for at skabe illusion af en ung pige, som en mand har et barn. Fffu, kvæg.


Så det er det. Typisk pædofili, kombineret med den blå. Alle moderne modeller fra nyere tid - næsten drenge uden bryster og underudviklede seksuelt modne tegn.
En kvinde i 40'erne med en barberet pubis ligner en gammel pige. En britisk onkel onkel endog ulækkert.

Gostyug

Bzdin
De barberer for at skabe illusion af en ung pige, som en mand har et barn. Fffu, kvæg.
Så det er det. Typisk pædofili, kombineret med den blå. Alle moderne modeller fra nyere tid - næsten drenge uden bryster og underudviklede seksuelt modne tegn. En kvinde i 40'erne med en barberet pubis ligner en gammel pige. En britisk onkel onkel endog ulækkert.


lad os ikke barbere med armhulerne: o) Hvad for?

gravhund

Jeg har en ven sådan. Jeg kan bare ikke forstå det. Men for en eller anden grund mener hun, at den type uhygiejnisk hårfjerning, der er skadelig for barbering, epilering gør ondt. Generelt er der ingen sex med min mand. Nå, hun er så - thongs er dårlige, de bedste underbukser er bomulds undertøj.


Ja, bomuldsundertøj er sundere for kvindelige kønsorganer end en tråd i bunden. For sex er generelt ikke relevant. Briefs fjernes sædvanligvis)
Selvom kan du have sex i dine underbukser.

gravhund

TaksaBzdin
De barberer for at skabe illusion af en ung pige, som en mand har et barn. Fffu, kvæg.
Så det er det. Typisk pædofili, kombineret med den blå. Alle moderne modeller fra nyere tid - næsten drenge uden bryster og underudviklede seksuelt modne tegn. En kvinde i 40'erne med en barberet pubis ligner en gammel pige. En britisk onkel onkel endog ulækkert.
lad os ikke barbere med armhulerne: o) Hvad for?


Barber ikke, din virksomhed. Armhulen absorberer sved og duften af ​​sved bliver imponerende (spørgsmålet handlede ikke om armhuler).
Men en mand med barberede kønsorganer er måske en unikt latent homoseksuel pædofili.

Gostyug

Gostyug
Dachshund Bzdin barbering for at skabe illusion af en ung pige, som en mand har et barn. Fffu, kvæg. Så det er det. Typisk pædofili, kombineret med den blå. Alle moderne modeller fra nyere tid - næsten drenge uden bryster og underudviklede seksuelt modne tegn. En kvinde i 40'erne med en barberet pubis ligner en gammel pige. En britisk onkel onkel endog ulækkert. lad os ikke barbere med armhulerne: o) Hvad for?
Barber ikke, din virksomhed. Armhulen absorberer sved og svedens duft bliver imponerende (spørgsmålet handlede ikke om armhuler. Men en mand med barberede kønsorganer er måske en unik latent homoseksuel pædofil.


Og på kønsorganer bliver sved ikke absorberet: o)?

gravhund

dreng, +100! Det er sejt, at der er normale, intelligente mænd. Hvem vil ikke tvinge deres kvinde til at barbere og bære tænger og tænke på hendes helbred.


Jeg også den dreng, jeg tilføjer. Han har sund fornuft over glamour.

gravhund

dvs. hårdt tværtimod, ophidser ikke


En anden barneliv er en pædofil. Enhver seksuel moden person adskilles visuelt fra en umodne ved tilstedeværelsen af ​​hår. Den unge mand bryder gennem et lys ned på hans ansigt og kønsorganer, hvilket faktisk tyder på, at han modnes som en mand.
Hvis den er fraværende, er den forbundet med hormonelle lidelser og efterfølgende med seksuel orientering.
Konklusionen er, at ønsket om skaldede kønsorganer forekommer enten i glamourafhængige eller med seksuelle afvigelser.
Hvis din mand beder dig om at barbere hans pubis, så er han sandsynligvis en pædofil.

gravhund

TaksaGostyug
Dachshund Bzdin barbering for at skabe illusion af en ung pige, som en mand har et barn. Fffu, kvæg. Så det er det. Typisk pædofili, kombineret med den blå. Alle moderne modeller fra nyere tid - næsten drenge uden bryster og underudviklede seksuelt modne tegn. En kvinde i 40'erne med en barberet pubis ligner en gammel pige. En britisk onkel onkel endog ulækkert. lad os ikke barbere med armhulerne: o) Hvad for?
Barber ikke, din virksomhed. Armhulen absorberer sved og svedens duft bliver imponerende (spørgsmålet handlede ikke om armhuler. Men en mand med barberede kønsorganer er måske en unik latent homoseksuel pædofil.
Og på kønsorganer bliver sved ikke absorberet: o)?


Google om svedkirtlerne) Vaginal udledning af en sund ung kvinde kryber ikke på pubis) Men generelt skal du gå i brusebadet, hvis det kommer til hygiejne og vaske dine kønsorganer før parring.
Den mystiske "trekant" spænder altid alpha mænd.
Med en skaldet skridt kan du excitere en latent eller allerede gennemført pædofil, eller en person, der er bange for seksuelt modne kvinder i starten, fordi et umodent individ er nemmere at kneppe)
Desværre Goshyug!

Gostyug

Den mystiske "trekant" spænder altid alpha mænd. Med en skaldet skridt kan du excitere en latent eller allerede holdt pædofil, eller en person, der er bange for seksuelt modne kvinder, først, fordi en umoden person er lettere at kneppe) citat]
1. Alpha mand tiltrækker enhver individuel kvinde.
2. Ved din analogi - håret skridt. hårede ben. hårete armhule kvinder taler om. at hun er en latent eller eksplicit zoofili. (ubevidst vokser.) at tiltrække et manddyr: o)
men generelt - det er nødvendigt at skelne skævheden fra det alvorlige: o) dette handler om mine indlæg ovenfor

gravhund

Jeg er forfatteren og jeg er 29, så det er langt fra en teenager, som nogle mistænker)) Jeg siger ikke, at du skal gøre alt under nul, men du kan trimme det pænt? Til håret i alle retninger er ikke fast. Dette er aseksuelt. Så jeg spekulerer på, hvad der gør folk virkelig gå med junglen. Gudskelov, blandt de unge er få ikke skåret eller barberet, men ældre kvinder lider ofte af dette.


Du har dog mærkelige udtalelser og ros af Gud.
Jeg ved ikke, hvor du beundrer kvindelige puber, der er ældre, og hvad de tiltrækker dig så meget, men jeg bemærker, at fedtholdige aflejringer, herunder er placeret på skam. Sagging skaldet pubis er endnu mindre æstetisk end dækket af tilstedeværelsen af ​​naturlig hårvækst. Hos meget ældre mennesker vil deres hår først tynde og derefter helt falde ud. Tilsyneladende, for at vide om det, skal man have et relevant erhverv og ikke se på andres puber. I det mindste er det uanstændigt.

gravhund

Den mystiske "trekant" spænder altid alpha mænd. Med en skaldet skridt kan du excitere en latent eller allerede holdt pædofil, eller en person, der er bange for seksuelt modne kvinder, først, fordi en umoden person er lettere at kneppe) citat]
1. Alpha mand tiltrækker enhver individuel kvinde.
2. Ved din analogi - håret skridt. hårede ben. hårete armhule kvinder taler om. at hun er en latent eller eksplicit zoofili. (ubevidst vokser.) at tiltrække et manddyr: o)
men generelt - det er nødvendigt at skelne skævheden fra det alvorlige: o) dette handler om mine indlæg ovenfor


Jeg ved ikke hvorfor du lavede konklusioner om hårede ben og armhuler (armhuler, tilsyneladende dit personlige emne), du har tilsyneladende komplekser, som du ikke ønsker at grave ind i.
Der er et sæt visuelle koncepter. Dine uhårede armhuler eller en persons uhårede kvindelige ben kan forårsage ubehag, når de er synlige for andre, især om sommeren, når de bærer shorts eller hæver deres hænder, og der er svedige rødlige buske, der udstråler tilsvarende foreninger med svedens lugte. Dette er ubehageligt.
Dine kønsorganer er dækket på et hvilket som helst tidspunkt af året.
Ja, en moden personlighed tiltrækkes af modne partnere. Hvis dette ikke er tilfældet, er det værd at overveje, hvorfor du personligt tiltrækkes af kønsorganets "barnlige skaldethed". Og det er ikke en skam, men et problem.

Gostyug

Gostyug
Hvis dette ikke er tilfældet, er det værd at overveje, hvorfor du personligt tiltrækkes af kønsorganets "barnlige skaldethed". Og det er ikke en skam, men et problem.


Hvem har identificeret hvilken skaldethed er barnlig?
Og hvis en kvinde er tiltrukket af en skaldet mand, så er hun "Pedophilina Grudnichkovna?" så?
hvis en mand ikke kan lide kvindelige aksillære buske - er han også en skjult eller indlysende pædofil? (Jeg vil bemærke både i armhulerne og i lysken - dette er monopæisk (en-en) for natur og tiltrækning.

Gostyug

Personligt kan jeg lide kvinder og fuld depilation og et pænt "spor" og intimt hårklipp.

Guest Guy

Er der virkelig kvinder, der går med tykkelser på skindhår, barberer ikke og barberer ikke?


Jeg kan ikke stå sådan "piger"!

Ekspert

Nå igen, et hackneyed emne. Og hvad der er interessant er, at folk argumenterer voldsomt, indtil de er hæs, fornærmer hinanden osv. Og ingen prøver især at holde følelser under kontrol og tænde hovedet. Og på fortjenester kan du tale relativt kort. Altså:
1) For en eller anden grund forsøger forumbrugere at skære alle (undskyld ordsprog) med den samme børste. De siger at du barberer alt er godt, hvis du ikke barberer det, er det dårligt eller omvendt. Kære, for et sådant intimt spørgsmål spiller en vigtig rolle efter alder. Hvis en pige på 18-30 år ser dejligt ud med en helt glat pubis, betyder det ikke, at en 50-årig kvinde vil gøre det. Hver alder har sin egen. Det samme gælder for mandlige præferencer. Det er dumt, hvis en kvinde i alder forsøger at latterligt klippe under en ung.
2) Spørgsmålet om naturlighed. Ja, håret er der naturligt. Men vi justerer mange naturlige ting. Vi skærer negle, vi laver frisurer på hovedet, vi barberer skæg osv. Ingen siger, at en mand uden ansigtshår er modbydelig, og han vender tilbage med blueness. Og generelt vil vi ikke leve efter princippet om "hvad er naturligt, det er ikke en skam"? Og jeg vil svare på dem, der protesterer, at i dette tilfælde lindre behovet under busken for alle at se, det er naturligt, hvorfor skamme sig? Så fjernelse af hår fra kønsorganerne er ikke unaturligt, det er en ren kosmetisk procedure.
Fortsættes i næste indlæg.

Ekspert

3) hygiejne Tilhængere af hårdhed hævder, at pubhår har vigtige funktioner, med god grund er de placeret der af natur. Nå, naturligvis skaber naturen ikke noget helt overflødigt. Og pubic hår udfører visse funktioner. Men ikke så vigtigt, at deres fravær kan have alvorlig indflydelse på sundheden. Bare en pige skal kompensere for noget med yderligere bekymring for hendes helbred. Trods alt er håret i ansigtet og i armhulerne nok ikke bare sådan, men få mennesker forlader dem (jeg spekulerer på, hvor mange du møder skægede mennesker om dagen). Og mere. Det er umuligt at nægte at manglen på hår på intime steder forenkler feminin hygiejneprocedurer (det er lettere og lettere at vaske, og hvis der pludselig ikke er mulighed for at vaske op - der er forskellige situationer, så er der mindre negative konsekvenser). Bare i dette tilfælde skal pigen forsigtigt behandle de delikate dele af hendes krop. Og hvis nogen siger, at hår skaber ekstra beskyttelse mod hypotermi, så svarer jeg på følgende: Du skal klæde dig i overensstemmelse hermed. Hvis en pige går i en kort nederdel og øverst, som ikke dækker navlen, i koldt vejr og kun for at forføre nogen eller bare se sexet ud (og for hvad?!), Så vil ingen overgroning redde hende og at hænge på gynækologi med forskellige betændelser og andre sår.
4) De siger om glamour. Jeg tolererer også mig selv ikke glamour. Men så er 99,9% et spørgsmål om æstetik. Selvfølgelig er der hjerneløse sminkedukker, som sammen med håret har barbert og hjerner, men selv en barbert pæn pige kan godt være en normal, passende, anstændig og interessant person. Tilstedeværelsen / fraværet af skindhår er endnu ikke en indikator for en persons mentale og moralske kvaliteter. Niveauet af intelligens påvirker snarere en persons behov, værdier og æstetiske smag og krav.
Fortsættes nedenfor.

Gæsten

Jeg har en jungle)) krav fra partnere har aldrig været. Jeg spurgte engang en gang - han sagde, at han ikke var ligeglad, men det værste var, at en af ​​hans piger havde - konstant irritation og rød akne fra at blive fjernet. Min hud er også meget følsom, så jeg fjerner den ikke. Jeg kan kun meget sjældent med depilatory creme, intet andet. Rent teoretisk synes buskene mere æstetiske for mig end fuldstændig skaldethed, på en eller anden måde ser det ud som unormalt, som om det var en sygdom. Men jeg overvejer ikke min tanter, jeg går ikke til badebassiner.


Og hvorfor afslutt straks skaldethed? Og om sommeren på stranden i din lyske fra under badedragt hår stikker ud? Og kan du lide den slags ting?
Og hvis irritation, er der trimmere, selv i epilator komplekta. Bare for padmyshki og lyske. Nå, det er ikke at bære en barbermaskine der!
Og du gør også ikke epilere dine ben? Hmm.

Pretty Woman

Selvom jeg vil være fra hoved til tå i mit hår, har jeg altid ønsket, vil og vil altid! Og du tager en sjov videre!

Gæsten

Der er et sæt visuelle koncepter. Dine uhårede armhuler eller en persons uhårede kvindelige ben kan forårsage ubehag, når de er synlige for andre, især om sommeren, når de bærer shorts eller hæver deres hænder, og der er svedige rødlige buske, der udstråler tilsvarende foreninger med svedens lugte. Dette er ubehageligt.
Dine kønsorganer er dækket på et hvilket som helst tidspunkt af året.
Ja, en moden personlighed tiltrækkes af modne partnere. Hvis dette ikke er tilfældet, er det værd at overveje, hvorfor du personligt tiltrækkes af kønsorganets "barnlige skaldethed". Og det er ikke en skam, men et problem.


Nå, spørgsmålet synes ikke at være i absolut skaldethed! Og i håret der går fra pubis til hofter, dvs. i lysken. Hvilket æstetisk på stranden ikke ser bedre ud end hårede armhule.
Og hvis vi taler om hygiejne, så er det bare inden for de direkte kønsorganer, at "buskene" blot sammenflettet og klumpede sammen, gennemblødt med sekreter ved slutningen af ​​dagen. Og ikke om vask. Det er umuligt at vaske hver halve time. Og resultatet er det samme som beskrevet om armhulerne. Hvad er forskellen? Hvilken af ​​mændene er m. B. dejligt, når der kattun?
Og helt barberet pubis, ja, det er jo ikke sådan :)

Ekspert

5) Nogle forsøger at sprede den opfattelse, at glatte puber "smager" af perversion og pædofili. Hvad nonsens! Jeg vil ikke særlig gå ind i beviset på, at dette ikke er tilfældet, bare giv et ret primitivt eksempel. Langt de fleste moderne unge piger (ikke mindre end 50%, men i det mindste mindst 75%) fjerner skindhår. Og undskyld mig, der kan ikke være et absolut flertal af perverts (det kan være, at der er 10 kloge mennesker og 1 000 tusind grå amorfe mængder, kvæg, men det er nødvendigt at skelne grå og amorf fra perversion). Tilsvarende med mandlige præferencer. Mindst 50% af mænd som glatte piger (selvom tallet på 50% er sandsynligvis stærkt undervurderet), og en sådan mandlig procentdel ikke kan være helt pædofile. Og hvis du er det eneste tegn på en piges modenhed, er det hendes skamhår, så åben en biologi lærebog og læs, at der er andre sekundære seksuelle karakteristika (brystet, afrundede lår og skinker, menstruation). Derudover begynder piger, der allerede er 13-14 år, hårvækst (hvis ikke tidligere), så hvad vil hendes hår være et signal til dig, og du vil have sex med en 14-årig? Og du ved, nogle er allerede 18-20 klar til ægteskab og skaber en familie, og nogle endog 40 forbliver 15-årige.

Ekspert

6) Også tale om pornoindustriens indflydelse. Ja, det er delvis sandt, men den, der distribuerer den, ønsker at præsentere varerne i den mest fordelagtige farve, der er muligt for at tiltrække kunder. Det faktum, at grim og uattraktivt ikke vil blive sat på udstillingsvinduet er en grundlæggende forretningslov. Før dette var det ikke? Ja, nu taler de mere åbent om intime, folk begyndte at tænke på det. Jeg siger ikke, at det er helt sikkert godt (eller rettere sagt, moderne moral er et mareridt, slaphed er promiskuøst), men i hvert fald er det nødvendigt at skelne promiskuitet fra en piges naturlige ønske om at se mere ønskeligt og attraktivt ud. Og det er endnu mere dumt at være stolt af dit skæg over (mænd) eller under (kvinder). Det er bare dit billede, stil, ikke regalia. Det er næsten det samme som for eksempel at påtage tøj fremstillet af gedeskind eller noget fåreskind (så mere objektivt) og begynde at kalde navne, fordømme eller gøre narr af en person i en dragt.
7) Og det mest latterlige er at kalde navne. Dette er et tydeligt tegn på manglende intelligens. Forargelser person overbeviser aldrig. Under alle omstændigheder er barbering / ikke barbering en rent personlig sag, fordele og ulemper er givet, du kan tænke over det, diskutere det og træffe en beslutning for dig selv. Og så er her elskere af pels så hårdt at beskytte håret som om at forsøge at retfærdiggøre noget. Lær at opfatte og reflektere over fjendens argumenter, beslutningen er stadig din.

Gæsten

1. Alt er perfekt der normalt i porno skuespillerinder. Set nok pandekage. Især mændene. Og nu tror de, at alle skal være sådan. Og nogle tror endda det fra fødslen: D
I porno skuespillerinder er disse steder som almindelige skuespillerinderes ansigt, så de ser perfekt ud. Ma * doy tjene.
2. Nå ved jeg ikke om pubis, men i min skole havde jeg en lærer, der ikke engang fjernede benene og armhulerne.) Som jeg husker. Desuden er sådanne tykkelser, som om de aldrig var blevet fjernet =)) Der er en mand og en ret stor søn =)

Ekspert

8) Og endelig, lad os prøve at finde ud af, hvad der er at foretrække: glat pubis eller med hår.
Naturligvis smager ikke argumenter, der er nogle præferencer. Men stadig. Efter min mening bør pigens hår kun være på hovedet. På intime steder bør det være alt glat. Det ser mere æstetisk glædeligt, attraktivt og spændende ud, og selv at kærtegne en sådan vagina er meget mere behagelig, det tiltrækker sig selv. Det er meget mere behageligt at røre hende (og jeg tror også på pigen selv, fordi noget tvinger pigerne til at fjerne deres hår der!). Og desuden, når en pige tillader en mand at kærtegne sig derinde, stoler hun på det mest fortrolige; og på samme tid, hvis dette er en hemmelighed, glat og ryddeligt, så pigen som om man taler til en mand, siger de, jeg er alle dine, jeg har ingen hemmeligheder fra dig, du kan se hele min essens, jeg har intet at skjule for dig (der er ikke noget hår der kan noget at skjule, og så fuld tillid, så at sige). Så vidt jeg kan sige, arbejder pigernes hjerne på denne måde (selvom jeg kunne være forkert, er pigerne mere subtile kreationer end vi er).

Ekspert

Og også: Som det er kendt, tiltrækker modsætninger. Og hvis håret er iboende hos mænd, er de mere hårde og hårde skabninger, så pigerne skal være modsatte, glatte, smukke og ømme. Det er usandsynligt, at en mand meget vil være bundet til en pige, der klæder sig ud, og faktisk er en mand også præsenteret for udseendet, men også med bryster. Også i tilfælde af intimitet er det bedre, at en mand ser en glat pige end en håret. Hvis hun er hård, og han ikke kan lide det meget, så kan hans ønske falde, ellers er det usandsynligt; selvom han ikke kan lide barberede mænd, kan han bare spørge pigen om at vokse og det er alt. Nå, i det første tilfælde kan du bede om at barbere, men indtrykket er stadig forkælet. Nogle tilbyder dog en mellemliggende mulighed - en strimmel eller en trekant. Nå, du kan selvfølgelig, men alligevel, absolut glathed er meget mere behageligt, efter min mening.
Og piger, lad spørgsmålet: Vil du være glad, hvis en mand er uhåret under munden kærtegn? Ikke rigtig? Så hvorfor tror du, at mænd vil nyde at plukke deres hår der?
Så, piger, hvis du vil have råd, så fjern håret helt, i hvert fald vil du ikke se værre præcist (godt, hvis pigen er smuk og slank i sig selv).

Moore

Og hvis nogle piger bekymrer sig om barbering eller indgroede hår, anbefaler jeg elektroepilering, fjerner hår for evigt, det gør selvfølgelig og lang nok til en dyb bikini (venstre kun ikke en stor trekant på pubis) det tog mig omkring 3 år, men nu ændrede min hud min strukturen og blev meget glat og delikat, ligesom huden på bagsiden af ​​hånden, jeg beundrer ikke mig selv, og jeg vil aldrig rive en mand væk)

Barnet

endsige en mand ikke rive af)

askorbinka

Jeg fjerner håret, fordi min fisse bliver mere sensuel

Ekspert

men det er varmt om vinteren, omend ikke smukt men varmt


Hvad er så varmt, at du ikke kan bære bukser med shorts? Og måske så vokse, så du kan sidde blottet i sneen i timevis?

Sasha blondie

Fu still besyaskie, der har en badedragt stikker pubic spines, og selv hvide badedrag ponapyalyat

Gæsten

Og hvis nogle piger bekymrer sig om barbering eller indgroede hår, anbefaler jeg elektroepilering, fjerner hår for evigt, det gør selvfølgelig og lang nok til en dyb bikini (venstre kun ikke en stor trekant på pubis) det tog mig omkring 3 år, men nu ændrede min hud min strukturen og blev meget glat og delikat, ligesom huden på bagsiden af ​​hånden, jeg beundrer ikke mig selv, og jeg vil aldrig rive en mand væk)


Og hvis for eksempel frisurer, fletninger eller en grøn hårdåse f.eks. Kommer ind? Erstat run? Her har folk ikke hjerner på grund af mode at gøre noget med sig selv for evigt

Gæsten

Gæst 144, bare latterligt! Hvis en pige og hendes mand er så behagelige og behagelige, så hvorfor ikke gøre det for evigt, for ikke at forstyrre. Nå, og hvis pludselig år efter dtsy spyt kommer ind, forfatteren også, jeg er bange, og allerede før sekasu bliver alder :)
De har jo jo været barbering i lang tid, min mor lærte mig at barbere min armhuler og lysken, så de ikke holder sig ud af badedragt (ikke alt er naturligt) selv i Sovjetunionen. Og mor gjorde det selv. Og alt omkring det barberede allerede allerede. Og så var der ingen porno (måske var der noget, men vi, teenagere, så det ikke), især i sådan overflod. Lige før var der kun mænds barbermaskiner. Selvfølgelig, ikke en super sensation. Men min tante barkede alligevel. Og nu så mange penge!

Gæsten

mur, og virkelig elektrolyse er så effektiv? Jeg hørte noget, som efter hvert vokser, er det kun et spørgsmål om tid. Hvor meget tid har du haft? Og hvordan jævnligt gjorde?

Gæsten

Nå nu skar jeg bare mit hår, jeg kan godt lide det så meget mere. Cooney jeg gjorde uden problemer, men jeg kan stort set ikke lide ham. Jeg fjernede mit hår flere gange, men det forårsagede ikke nogen entusiasme fra partnerne, plus så meget skram med det - irritation, og når håret vokser fra en epilering til en anden, viser sådanne uhyggelige pigge sig ud. Og så er de bløde. Jeg foretrækker vegetation selv, fordi den på en eller anden måde er mere erotisk, som om den er dækket og ikke fuld glathed som en plast babydukke. Mænd så godt som mig og talte aldrig om det. Tror jeg
normale mænd bryder sig ikke om en intim frisyre)) At holde sig ude af trusser - jeg kan ikke forestille mig, hvordan det kan vokse, eller hvad slags trusser? Jeg har ikke noget at stikke ud, håret vokser ikke ud over underbukser. Og af en eller anden grund vender jeg på epiliacs, forresten observerer jeg ofte i sjusket piger. Især ofte med overskydende vægt. Jeg kender nogle få sådanne mennesker, de gør ikke noget mere med sig selv, de maler ikke engang selv på djævelens hoved, men samtidig løber de for hårfjerning næsten en gang om ugen. Dette forstår jeg ikke. Håret er stadig normalt, så hvad skal man dvæle på? Et par år at bruge på dem til lime - generelt er det efter min opfattelse allerede en slags bzik. Selv kendte mennesker siger, at fra et energisk synspunkt er permanent hårfjerning med rødder af noget hår dårligt, energistrømmen forstyrres. Det samme for eksempel fra tatirovok forekommer.

Moore

Og hvis for eksempel frisurer, fletninger eller en grøn hårdåse f.eks. Kommer ind? Erstat run? Her har folk ikke hjerner på grund af mode at gøre noget med sig selv for evigt


hvorfor på grund af mode? Jeg kan bare ikke razor "der", irritation og alt det, huden er meget øm og følsom, og i sex er jeg helt befriet, og jeg vil have, at manden ikke skal se en hårig anus, men en glat følsom hud, det er alt) først og fremmest Jeg gjorde det for mig selv - for ikke at barbere, elsker jeg generelt at værne om og pleje mig selv på alle måder) Jeg kan godt lide alt at være perfekt

Gør mænd som glat bikini eller vegetation?

Sort Djævel

De kan lide det, når der slet ikke er barbering. I intet tilfælde barberer det slet ikke, det tænder dem som dette!

Cyborg_78

når buskene ikke forstyrrer kig på kussen, så spændes det, og generelt er der ikke nogen glæde i at spytte hår under Cooney)

Z

når buskene ikke forstyrrer kig på kussen, så spændes det, og generelt er der ikke nogen glæde i at spytte hår under Cooney)

kaktus

De kan lide det, når der slet ikke er barbering. I intet tilfælde barberer det slet ikke, det tænder dem som dette!


Djævel, forkaste dumme fordomme og barberer allerede))

Gæsten

De kan lide det, når der slet ikke er barbering. I intet tilfælde barberer det slet ikke, det tænder dem som dette!


Og det er stadig ikke nødvendigt at vaske, de tændes af en stinkende stank fra buske.)

Og det er stadig ikke nødvendigt at vaske, de tændes af en stinkende stank fra buske.)


Nå, du giver, stanken er ikke på grund af buskene, men hvis sygdommen, selv barberer, men hvis gardeninosis vil stinke

Gæsten

Glædenes kærlighed er latent pædofili.


sådan nonsens! den ældre kvinde. jo mere pæne hår skal vises! mænd elsker først og fremmest kvinden, kvinden rydde, det vigtigste, at alt ville være rent!

Cyborg_78

det vigtigste at give))


men er enig i, at når en velplejet barberet kvinde giver det, er det meget mere behageligt end en håret bomzhiha.

Bare sprang forbi

men er enig i, at når en velplejet barberet kvinde giver det, er det meget mere behageligt end en håret bomzhiha.


Hvordan man siger I begyndelsen af ​​forholdet troede jeg også, at alt skulle være barberet rent. Efter flere gange spurgte en mand hvorfor jeg barberer alt? Det føles som at have sex med en skolepige. Bedt om at forlade lidt. Men han gør ikke kuni, han spørger ikke digtere og beder ikke om at barbere alt rent. Og hvis en mand kuni gør det, så spyt hår på en eller anden måde ikke rart.

Gæsten

sådan nonsens! den ældre kvinde. jo mere pæne hår skal vises! mænd elsker først og fremmest kvinden, kvinden rydde, det vigtigste, at alt ville være rent!


Når en mand virkelig elsker en dame, bryder han sig ikke dybt om, hvordan hun barberet og barberet det er naturligt. Og kuni, ikke kun i tykkelsen, men også i månedlige perioder vil gøre. Fordi i en elsket alt er rart og intet modbydeligt.

Gæsten

Bare sprang forbi

Efter flere gange spurgte en mand hvorfor jeg barberer alt? Det føles som at have sex med en skolepige. Bedt om at forlade lidt.


Det er det! Pædofili!

Gæsten

Jeg er kun gift, naken, hvor glad er jeg! Manden var behageligt overrasket, og hvor mange spurgte han ikke, at der ikke er noget galt der)) vi skulle være anderledes med ham, alt er glat på mig, og han er håret) som en kvinde og ikke en voksen kvinde (

Ololol

Jeg er kun gift, naken, hvor glad er jeg! Manden var behageligt overrasket, og hvor mange spurgte han ikke, at der ikke er noget galt der)) vi skulle være anderledes med ham, alt er glat på mig, og han er håret) som en kvinde og ikke en voksen kvinde (


Hvordan giver du ham et blowjob, hvis alt er håret der, det er ikke rart

Gæsten

kun glat. Synet af hår er kvalme. Over pedofili kom op med overgroede tabere, der gemmer deres komplekser. Med denne tilgang, og håbet om hår betyder latent bestialitet. Du skal virkelig ikke barbere dine ben med armhuler så.

Gæsten

Over pedofili kom op med overgroede tabere, der gemmer deres komplekser.


Sov med en skaldet = sov med en skolepige - et citat fra bondenes mund var, og ikke en tante.
Og forresten er det netop de heldige, der kan sove i hvilken form de vil have. Og til at epilere alle sig selv fra hoved til fod for de ikke-elskede og ikke kærlige, er skæbnen af ​​rigtige tabere med komplekset, at det som det er, det er ikke godt, og ingen har brug for det :)

Medicin =)

Når en mand virkelig elsker en dame, bryder han sig ikke dybt om, hvordan hun barberet og barberet det er naturligt. Og kuni, ikke kun i tykkelsen, men også i månedlige perioder vil gøre. Fordi i en elsket alt er rart og intet modbydeligt.


SCF. med månedligt. Nå, de sagde.. hvor fandt du dette.
beeee.

Medicin =)

Sov med en skaldet = sov med en skolepige - et citat fra bondenes mund var, og ikke en tante.
Og forresten er det netop de heldige, der kan sove i hvilken form de vil have. Og til at epilere alle sig selv fra hoved til fod for de ikke-elskede og ikke kærlige, er skæbnen af ​​rigtige tabere med komplekset, at det som det er, det er ikke godt, og ingen har brug for det :)


Men at epilere for dig selv er ikke skæbne? mest ikke rart at være velplejede?
NDA selvfølgelig har du logikken.

Gæsten

Men at epilere for dig selv er ikke skæbne? mest ikke rart at være velplejede?


Er du medic? Fortæl mig så, for eksempel at slippe af med en forfærdelig betændelse med pustulære abscesser efter epilering i en anstændig salon. Har du ikke det her? Og jeg havde det. Barbering er generelt en tin, da alt er prikket, om to dage igen bliver det dækket af abscesser, og som en apotheose vokser den. Fotoepilationen hjalp ikke, selv om jeg lader pengene ned meget og i næsten to år sammen med kosmetologen podgadvat ny fase af hårvækst. Så det viser sig ikke velplejede, men nogle konstante besøg på en hudlæge, testning og behandling af djævelen ved hvad (gav intet, fandt ikke noget, årsagerne er ikke klare).
Så da jeg mødte denne mand, hvis handlinger du kommenterede som følger:
Medicin =)

med månedligt. Nå, de sagde.. hvor fandt du dette.


Jeg blev lettet ikke kun fra mit hjerte (for nu er det min elskede mand og far til mit elskede barn), men også fra andre steder :)
Jeg kan endelig råd til at være den måde, jeg er, elsket på nogen måde. Hvad og alle oprigtigt ønsker. Dette er ægte lykke.

Medicin =)

Gæst 28. Jeg er glad for dig.
Jeg ville ikke have kunnet. (Ikke barber dig som dig)

Gæsten

Gæst 28. Jeg er glad for dig.
Jeg ville ikke have kunnet. (Ikke barber dig som dig)


Tværtimod blev jeg tortureret, mens jeg måtte barbere eller forsøge at gøre noget ved det. Da jeg skildrede med unge mennesker, hver gang jeg heldigvis tænkte: hvor godt kan du nu ikke barbere på et stykke tid :)
Og det skete med min mand: den første dato, gensidige krysesnos, siger jeg, åh, jeg er ikke klar i dag (ikke i form af at bryde - tiden trækker, men i den forstand at ikke blive groomed - fordi jeg ikke havde forventet at alt ville vise sig så hurtigt, ikke epilation), siger han: så hvad?
Forresten tog jeg en fotoepilation af benene og under mine arme var der tilsyneladende en anden type hår, jeg er glad.

Kseniya1111

Fiiii. Jeg vil sige frekt: men hvordan kan du gå mellem dine ben i almindelighed? Jeg selv, når "pindsvin" er ulækkert! Ovenfor siges det, at den, der barberer personen, er berygtet! nej. Dette er en mand, der ser på sig selv! Hvorfor barberer du armhulerne? eller også gå med klaser? Clean! og endnu en gang glat! der er intet til at inspirere en bonde afsky! Forresten er der dem, der kan gøre det på kritiske dage.

Long.

Og hvordan kan du gå, med ikke barberede armhuler, ben og. Nå ved jeg ikke, hvordan det smager ubehageligt.

Rituyla

Jeg synes, det er nødvendigt at fokusere på dine egne lidenskaber. Hvis du kan lide dig selv (det spænder dig!) - Naturlighed eller glat barbering er som en mand. Hvis jeg var en mand, ville jeg gerne have naturlighed, selv når du ser porno - mellem dette og det, sprækker uhøvlet hundrede gange stærkere. Derfor er det nødvendigt at vælge den gennemsnitlige mulighed - at barbere en smule, for at gøre dig selv til en frisure, på den ene side velplejede på den anden side - spændende effekt!

kamille

Min elsker glathed, for ikke at stikker. Jeg barberer altid, jeg kan ikke gå med børster, jeg kan godt lide renlighed overalt

Lunamoon

Når en mand virkelig elsker en dame, bryder han sig ikke dybt om, hvordan hun barberet og barberet det er naturligt. Og kuni, ikke kun i tykkelsen, men også i månedlige perioder vil gøre. Fordi i en elsket alt er rart og intet modbydeligt.


rent fra ubelejligt synspunkt, alt skal være barberet :) hårene kan strække sig ved selve handlingen. så barber alt, hvad du skærer. Jeg prøvede det sådan. frygtelige huffs

Lilo

piger. spørgsmål (for dem, der barberer)
Jeg elsker også når det er glat, men jeg har meget hårdt hår. derfor meget stive børster. små hår især når. jo mere jeg barberer, jo hårdere og hurtigere hår vokser. ) Hvordan fjerner du hår på området BIKINI

eee

piger. Spørgsmålet (for dem, der barberer) Jeg elsker også når det er glat, men jeg har meget hårdt hår. derfor meget stive børster. små hår især når. jo mere jeg barberer, jo hårdere og hurtigere hår vokser. ) Hvordan fjerner du hår på området BIKINI


Der er et sådant begreb som voks eller laser depilation, baby

Lina

hvis du elsker det, er det ligegyldigt, hvordan du er der!

Anastasia - kosmetolog

Nå, du overhovedet. Er det ikke nemmere at diskutere dette køn med din kæreste? Spørg ham, hvordan han kan lide det bedre. Hvad fanden laver du? Hver mand har sine egne præferencer! Nogen kan lide det rent og smidigt og et andet helt modsat. Andre kan lide det, når en pige eksperimenterer, først trimmet med et hoved eller med mønstre i bikiniområdet. Nu er det meget populært blandt piger.

Gæsten

Nå, du overhovedet. Er det ikke nemmere at diskutere dette køn med din kæreste? Spørg ham, hvordan han kan lide det bedre. Hvad fanden laver du? Hver mand har sine egne præferencer! Nogen kan lide det rent og smidigt og et andet helt modsat. Andre kan lide det, når en pige eksperimenterer, først trimmet med et hoved eller med mønstre i bikiniområdet. Nu er det meget populært blandt piger.


Af den måde, om billederne. Det glædede min unge mand meget, da jeg lavede det første bogstav i hans navn) og tegningen var også glat. Jeg tror også, at alt skal diskuteres med min partner. Jeg havde også det som en uærlig gik)) Jeg tilbød det til hovedet og kunne lide det, men så indså jeg, at en glat mand ikke er det. Så alle bør vælge det ja hvordan))

Julia

Jeg har også brugt til at barbere før, men efter to timers stående ved 20 grader af frost fik jeg blærebetændelse, selvom jeg havde varme strømpebukser, nu barberer jeg ikke om vinteren, men jeg trimmer det også om sommeren.

marina

Først og fremmest skal du fjerne tykkelser for dig selv !! Generelt, når jeg ikke er glat, føler jeg mig ydmyget. FØLG DIN.

Juls

Piger, ikke grus, til hver - hans egen, hvem der ikke er behagelig, barberer, til hvem og så sej, barberer ikke. Og mænd som dig først og fremmest ser han ikke straks på dig i trusser), selvom som du ved, har der været sådan)
Tal med din partner om, hvad han vil, og hvis din smag er den samme, eksperimentere. Jeg prøvede personligt alle mulighederne fra "plukket kylling", som de lægger det ovenpå, til buskene - effekten var altid den samme - noget ekstravagant, ifølge dette tror jeg, at i tilfælde af godt sex går alt andet ind i baggrunden. Selv om jeg var ærlig, var jeg altid komfortabel med muligheden for at fjerne hår med den mulige undtagelse af en lille strimmel)

Prostomuzhik

Dejlige piger, fjern ikke til nul, kun bikiniområdet. _ Shaggy_ er meget spændende, ikke forgæves på mænds websteder er der en undergruppe - Hairy)

herlighed

Kære damer! Hvad slags tull? Du begyndte at barbere på en gang, kun vi, mænd, glemte at spørge!) Alle disse indflydelser fra Vesten i rette tid! Vil du gerne sige, at alle plejede at stinke?) Hvorfor er der at barbere alt?! Tykkelser er, når håret fra bukserne klatre, alt andet er normen! Virkelig kan du lide at knulle med et barn, hår giver seksualitet, men oftere er mænd flov over at tale med dig om det, hvad får dig til at tro, at skaldet kusse er sejt? Og hygiejne er renlighed, men i et andet aspekt er det nødvendigt at vaske! Tja, selv når mellem benene til barbering, men pubiserne skal være naturlige, en lille side at rengøre og alt! Og trimme op til mm er endnu værre end det skaldede! Alle har forskellige smag, men kør ikke, mænd elsker ikke alle sex med skolepiger! Så spørg dine mænd!)

vinter

Kropshår til kvinder er et hotbed af infektioner (jeg har en relativ gynækolog KMN). Derfor, selv om du kan lide vegetation, så tænk på din kvindes sundhed. Ja, faktisk også om hende, for hvis en kvinde har en mandlig bakterie i sin vagina, får bakterierne dem automatisk i dette tilfælde.

Gæsten

piger. spørgsmål (for dem, der barberer)
Jeg elsker også når det er glat, men jeg har meget hårdt hår. derfor meget stive børster. små hår især når. jo mere jeg barberer, jo hårdere og hurtigere hår vokser. ) Hvordan fjerner du hår på området BIKINI

Gæsten

min mand kan lide det når det barberer, og min elsker kan ikke lide hvad man skal gøre? (

Tab af pubic hair.

I mit pubic center i en cirkel faldt mit hår ud og en fokal skaldethed er dannet. Hvad kunne det være, og hvad er det forbundet med?

Gæsten

Fratage det. Smør med eddike og jod. Se din hud på kroppen.

Gæsten

Fratage det. Smør med eddike og jod. Se din hud på kroppen.

Og hvad er der ikke aske, eller en komprimering fra urinen til at binde? Der er også normale lægemidler, godt, i hvert fald Yam's salve, for eksempel koster en krone og hjælper. Generelt skal lægen ordinere behandling.

gæst

Der er ingen katte med deprives, så snart falder de ud på hovedet. Dette er fokal alopeci, versicolor, 100%.

Gæsten

Og jeg har også, men det fratager ikke. Fratage kløe, men denne ild er ikke, og huden er ren, bare ikke noget hår.

Gæsten

Hvem fortalte dig, at fratage det kløe. Det er ikke nødvendigt.

Gæsten

Hvem fortalte dig, at fratage det kløe. Det er ikke nødvendigt.


Tja, der er absolut ren hud uden nogen manifestationer, kun håret vokser ikke.

Gæsten

Eller fratage eller fokal skaldethed, den tredje er ikke givet. Kør til en hudlæge, versicolor smitsom.

Gæsten

Jeg har et hår i min pubic center, hvad kan det være og hvad er det forbundet med?

Assa

Og jeg har også, men det fratager ikke. Fratage kløe, men denne ild er ikke, og huden er ren, bare ikke noget hår.

Jeg har et hår i min pubic center, hvad kan det være og hvad er det forbundet med?

Hvilken slags mode gik til barbering skamhår? Hvorfor kan mænd lide, når kvinder er der alle "rene"?

Eared.

Jeg kan ikke sige noget om barbering mode - det er et spørgsmål om smag. Men i menneskekroppen er alt rationelt. Hvis naturen har forladt pubic hår, så har dette en rationel betydning. Pubeshår og dem, der omgiver de store læber tjene som en stødpude friktion, de beskytter den sarte vulva fra friktion fødder og væv. En glatbarberet mezhnozhie bliver hurtigt skægstubbe som hans hån næppe fornøjelig værtinde og hendes partner. Damer, jeg er ked af de naturalistiske detaljer :-)

Sølvskygge

Dette er nogen som. Det er klart, at hvis en kvinde er ældre, er hendes hår gråt og hænger som lochmas, de har brug for det.
Jeg har hidtil håret er kort og skinnende, jeg kan gøre nogle hårklipp, jeg kan lide mit humør.) Jeg ser ikke behovet for at barbere alt væk. Selv om en mand spørger, kan jeg barbere)

Julia

Og jeg kan også lide det. Blød hud, renere lugt, igen, undertøj er bedre bevaret. En form for følelse af lethed, ømhed, femininitet er speciel.

Mænds afbrydelse: HVORDAN SKAL DU FÅ RÅD AF HÅR PÅ EN MENS LIV

Sådan barberes for første gang