Trimmere og stylister

Sommer, sol, hav, strand... Jeg vil gerne føle Aphrodite, kommer ud af skummet og ikke bashfully indpakket i en pareo. Coco Chanel sagde: "Luksus er, når den forkerte side er så smuk som ansigtet." Og lad Madame tale om tøj spiller skønheden i huden en vigtig rolle i dette. Ujævnheder er også en del af stilen, selv i sådanne afsondrede steder, som ingen ser. Det fylder med indre styrke, tillid til dens uimodståelige. Intet som salongmesteren er tilgængelig for hver enkelt af os. At bringe dig selv i orden, du kan gøre uden endda et spejl, sæbe og vand. Du skal bare bruge en kvindelig trimmer til bikiniområdet.

Specificitet af bikini trimmer

Hvis du skal købe en trimmer til den intime zone, skal du forstå: dette er ikke en barbermaskine, ikke et maskinværktøj eller en epilator. Dette er et andet hårfjerningsværktøj. Frisør og maskine vil skære hårene i kanten af ​​huden, epilatoren vil simpelthen trække af roden. Det lader til, hvad vil du ellers have? Den ideelle glathed opnås, resultatet på det rigtige sted, som de siger, er indlysende. Alt ville være godt, men for huden er det et rigtigt chok. Husk reklamen "Det er mig, din mave, og jeg er irriteret"? Hun er også irriteret og sender et signal i form af smerter, kløe og ubehagelige røde prikker. Derudover kan du skære dig selv ved at åbne porten for infektion.

Med en trimmer sker det ikke. Bladene i denne lille klipper berører ikke huden, så de skærer hårene med en lille rest på 0,2-0,8 mm. Ja, perfekt glathed i dette tilfælde virker ikke. Men smerte, irritation og indvækst af hår er helt udelukket, hvilket er en rigtig gave til den følsomme delikate zone. Fremgangsmåden er let og behageligt. Den kvindelige bikini trimmer er designet til at gøre personlig pleje på svært tilgængelige steder sikkert og komfortabelt. Derfor er bredden af ​​den skærende del af den kun 20-35 mm, og håndtaget er bøjet i en lille vinkel for maksimal bevægelsesnøjagtighed. Og tro mig, huden med resterende hår på 0,2-0,5 mm ser æstetisk glædeligt ud.

Bikini-trimmeren forårsager ikke hudirritation

Brugervenlighed og hurtige resultater - Sloganet på enhver trimmer. Med det, tilbringe:

Operationsprincippet er simpelt. På det grundlæggende barberhoved bæres en dyse - en trimmer til bikini-linjen. Hun trimmer hår til den angivne minimumslængde. Hvis kittet indeholder udskiftelige dyser - kamme, sættes de over trimmerdysen og får andre længder, for eksempel 3 mm og 5 mm. "Kirsebær på kagen" bliver det sidste stadium, når spidserne fjernes, og barberhovedet "under nul" passerer langs konturerne.

Dyse - trimmer kam klæber ikke huden

Enheder er kendetegnet ved den type pleje:

 • tør. Det bør ikke bruges på våd hud;
 • våd, når proceduren må udføres på våd hud.

Ofte producerer kvinders trimmere med batteri. De er inkluderet i netværket i 12-16 timer, flere detaljer er angivet i instruktionerne. Opladning varer i gennemsnit 30 minutter, dette er nok til en haircut. Nogle modeller arbejder uden opladning i 45-60 minutter. Ifølge vurderinger, klipper trimmeren i 10-15 minutter med hyppig brug. Især hvis det er designet til en våd barbering, når proceduren finder sted i brusebadet. Dampede og bøjelige hår er meget lettere at fjerne.

Batteriet trimmer virker uden genopladning i mindst 30 minutter

Før første brug oplades trimmeren i 24 timer. Ved efterfølgende opkrævninger skal du opretholde den af ​​producenten fastsatte tid.

En anden mulighed - enheden på batteriet, oftere AA (R06, sådan kaldes fingertype). Størrelsen af ​​skæremassen er som regel ikke mere end 20 mm, hvorfor det tager længere tid at barbere. Dette påvirker ikke kvaliteten, der er ingen irritation. Sådanne modeller passer let i en kosmetikpose, og på det rigtige tidspunkt er det altid til stede. Et eksempel er en Veet Sensitive Precision trimmer til brug på tør hud. Eller en række modeller Philips BikiniGenie, som kun adskiller sig i et komplet sæt. I modsætning til Veet opretholder de en tør og våd barbering.

Batteridrevne trimmere passer nemt i en pung

Batteridrevne trimmere er bekvemme for rejselivere. Der er ingen vedhæftning til stikkontakten, så det er nemt at passe dig selv overalt. Disse trimmere er udstyret med dobbeltsidet dyse til punkt fjernelse af ansigtshår. I bikinizonen er det godt at bruge på folderne af huden.

Ingen trimmer dyse vil skade huden. Derfor bruges enheden uden yderligere cremer, geler eller lotioner.

Valg af en kvindelig enhed til modellering af den intime zone

Før de køber en trimmer, bestemmer de hvilke opgaver de skal løse. Selv om nogen vælger en skrivemaskine, fordi de kunne lide boksen eller udseendet af enheden. Det ser altid meget smukt ud, som en kvinde. Men det er bedre at nærme sig som en mand: Overvej i detaljer den type mad og udstyr.

Vær opmærksom på om trimmeren har en batteriladningsindikator ved køb. Det vil vise, når enheden er klar til brug.

Trimmer Typer

At dømme efter anmeldelser vælger de fleste af os trådløse trimmere til bikiniområdet. Først og fremmest på grund af barberingsdelen 25-35 mm bred. Bikini område er stort. Trimmeren er allerede ret tidskrævende, og med et smalt blad på op til 20 mm er proceduren endnu mere forsinket. En batterimodel bruges også til at fjerne vegetation på ben og armhuler. Derudover er der en betydelig forskel i omkostningerne. I starten er en sådan trimmer naturligvis dyrere. Men trods alt bliver det tændt hver 2-3 dage. Batterienhedens omkostninger ændres ikke, og enheden med et batteri kræver konstant investering. Det er en ting at tænde for i 5 minutter for at rette kanten eller barbere overskæget. En anden er behandlingen af ​​den intime zone, hvilket vil tage ca. 30 minutter. Da der ikke er brug for billige alkaliske batterier, er det sandsynligt, at trimmeren snart vil tage en simpel maskine. Og så - hej, røde pletter!

Trådløs trimmer med et sæt dyser til at klare alle opgaver i bikiniområdet

For eksempel modtog Remington WPG 4035 Ultimate modellen fremragende anmeldelser. Dette luksusværktøj med gummieret håndtag anvendes i brusebadet, det er tilladt selv med skum. En række dyser til at klare enhver opgave i det delikate område. Barbermaden er særligt interessant - den har meget skarpe knive med en antibakteriel nanosilvercoating. Enheden, der vejer 120 gram, er klar til at arbejde i 30 minutter uden at stoppe for at tilfredsstille resultatet. Og alt uden smerte, forsigtigt og med absolut komfort.

Det er ønskeligt, at trimmeren til hygiejne har antibakteriel belægning af knive.

Hvis du stadig er på den kompakte version af batteriet, er det værd at overveje forslagene til seriøse mærker. I deres modeller er skarpheden af ​​bladene en del af virksomhedens omdømme, så skæringsprocessen er hurtigere. For eksempel, Braun til at skabe en pæn og attraktiv bikini zone frigivet styler Silk-epil FG 1100 størrelsen af ​​en kuglepen. Kontinuerligt arbejde fra et standard AAA batteri (R03, også kaldet en lille Mizinchikov) er 120 minutter. En speciel T-formet dyse hjælper med at skabe klare konturer i bikiniområdet. Der er også et specielt ultrapræcisionshoved til fjernelse af punkter og 2 kamme til hårlængder på 5 og 8 mm. Designet til at fjerne hår på tør hud, forårsager ikke irritation og efterfølgende hårindvækst. Og ja, derudover er der 10 klistermærker til at skabe et pikant mønster.

Når man vælger en model, er det bedre at stole på et velprøvet mærke.

Billige enheder fra batterier køber overvejende for at fjerne ansigtshår. Feedback entusiastisk, fordi du kan lave smukke øjenbryn med et par bevægelser. Proceduren i bikiniområdet kritiseres ofte. Det bemærkes, at hårklippet er lang og dårlig kvalitet. Sandt nok forventer mange trimmer-effekten, som efter epilatoren, men til en meget lavere pris. At skifte til sådanne enheder fra andre metoder til depilation kommer ikke til, men de indrømmer, at der er en win-win mulighed for ferie. På samme tid, og hendes mand kan være tilfreds med at trimme hårklippet på halsen og templerne.

Dyser forskellige behov

Afslutning påvirker prisen, så du bør være opmærksom på det.

 • For eksempel, hvis kun en dyse er interesseret i en trimmer, er der ikke behov for at betale for en model med avanceret funktionalitet. Men ikke alle kvinder (hemmeligt mænd også) elsker et helt glat bikiniområde. Vælg derefter indstillingen med udskiftelige dyser - højder. De er nemme at forbinde, og vigtigst af alt skal du ændre hårets længde, f.eks. 2-4 mm eller 3-5 mm. Praktisk når en sådan dyse en, men med justeringen. I dette tilfælde ændres længden under proceduren, blot at udsætte det ønskede niveau. Trim trim bestemmer hvilke omsorgsopgaver der kan løses
 • Lovers af brugerdefineret design i bikiniområdet kan ikke undvære dysen - barbermaskinen. Med hende opnår perfekt ren barbering og et komplet billede. Stencils til bikini-kunst vil være en flot tilføjelse, hvis du vil oprette en original, intim haircut selv. Nogle gange er dette en seriøs præstation i form af plastiske skabeloner af forskellige former. For eksempel har Remington WPG4010C trimmer tre sådanne mønstre: et hjerte, en trekant og et rektangel. Det er bedre at trimme mønsteret i tør shave mode, ellers vil hårene holde fast i den våde hud og gøre det vanskeligt at arbejde. Fjernelse "under nul" er lettere ved vådberøring. Med specielle mønstre er det nemt at lave en intim haircut selv.
 • For at passe hårene på modersiden af ​​batterierne er udstyret med en lodret tynd dyse eller dobbeltsidet med indstillinger af forskellig længde. Det er også bekvemt for hende at trimme konturerne i bikini-zonen eller bruge, når man opretter et intimt hårklipp. Ikke alle bikini trimmere kommer med denne vedhæftning. Med en tynd lodret dyse er det praktisk at afgrænse de nøjagtige konturer, når du opretter et intimt hårklipp
 • Behagelige fornemmelser giver dysen til peeling. Dens opgave er at hæve hår i det behandlede område for at forhindre indvækst. Men det kan kun anvendes på våd hud. Den bløde, delikate børste roterer jævnt, så den bruges ofte med en skrubbe.

Købere bemærker, at det er meget ønskeligt at have en opbevaringsboks i pakken. Omgående lægger det ikke vægt på det. Så viser det sig, at det er lettere at folde trimmeren med dyserne ind i en smuk taske og hænge den over løkken på krogen, end at kæmpe med hvor man skal lægge alt dette. Hertil kommer, at det er bekvemt at bære en trimmer med dig, uanset hvor du går.

Det er bekvemt at opbevare trimmeren med udskiftelige dyser i et specielt dæksel

Der er modeller med belysning af arbejdsområdet, men dette er mere bekymrende med punktet fjernelse af hår på ansigtet. For bikini-zonen er funktionen ubetydelig.

Før du køber skal du holde enheden i hånden. Han bør give en behagelig følelse, fordi du skal bruge jævnligt. Modeller til våde barbering er ofte tilgængelige med silikoneindsatser på håndtaget. Sådanne puder er behagelige at røre ved og forhindre enheden i at glide under proceduren.

Med hensyn til valg af virksomhedens producent, er kendte mærker stadig betragtes som pålidelige. De fortsætter med at forbedre deres produkter og producere nye modeller. For eksempel introducerede Remington WPG4020C modellen drevet af et finger-type batteri og kan rengøres under vand. Panasonic frigjorde ES246AC trimmeren i 2017, hvis batteri holder opladning i 45 minutter. Mens du kun kan købe nye varer fra oversøiske sælgere. Kvalitetsprodukter hører under mærket Veet. Desværre har hun mange forfalskninger. Derfor er anmeldelserne enten meget gode (om de oprindelige modeller), eller meget dårlige. Købere bemærker, at køb af ny reklame er bedre i de første måneder af salget, helst i certificerede centre. Kvalitet og sikkerhed i nært forretning er vigtig, det er bedre at bruge originale produkter af dokumenterede mærker. Desuden er sådanne køb underlagt producentens officielle garanti med mulighed for at kontakte servicecenteret.

Anmeldelser af populære modeller

Remington WPG 4035 Ultimate... Den store fordel er, at denne enhed kan bruges i brusebadet, da vandet ikke er bange for det... Trimmeren er meget kompakt og let. Praktisk i hånden, når du bruger. Hele proceduren tager bogstaveligt talt 10-15 minutter, fordi enheden løser opgaven. Jeg kan sige, at denne trimmer er meget bedre end en almindelig barbermaskine. Det forårsager ikke irritation, i form af røde prikker, er antallet af indgroede hår signifikant faldet. Dette apparat er stolt af plads i mit badeværelse.

Amyr04ka

http://irecommend.ru/content/teper-mozhno-ne-boyatsya-otkrovennykh-kupalnikov-trimmer-vernet-vam-uverennost-s-svoem-prevo

Braun Silke-Epil FG 1100... Først troede jeg, det var en ubrugelig ting. Jeg brugte en barbermaskine med gelpadser, og alt passede mig. Jeg besluttede at prøve en trimmer, til sidst jeg kunne lide det. Generelt vil jeg sige, at brug af en trimmer er meget mere økonomisk end at købe kassetter til maskiner, og kvaliteten af ​​barberingen Braun er ikke langt bagud. Jeg bruger det ikke hver dag, men jeg tager det altid på ture. De kan altid fjerne det pludselig optrådte hår, justere formen på øjenbrynene med en lille dyse. Forresten fjerner hun også hår på ansigtet, helt smertefrit... Hun tog en trimmer med hende til havet, at rejse til familie, til hospitalet, til landet, til toget. Han har altid reddet mig... Kittet har også en taske til opbevaring af enheden, den er meget kompakt og alt passer der, så jeg bærer næsten altid en trimmer i min pung...

hrjunasja

http://irecommend.ru/content/druzhba-dlinnoyu-v-2-godaWhat's better - trimmer eller epilator

Veet Sensitive Precision. Jeg kunne godt lide trimmeren meget - på trods af at jeg har meget følsom hud (jeg erkender, at jeg var bekymret for dette, da jeg brugte det for første gang), er der ingen irritationer, rødme. God ting!

Tatiana

http://www.ozon.ru/context/client_opinion/ClientGuid/a6c838f6-72be-4120-aa3c-885536483fab/

Philips BRT 381/15... Først forstod jeg ikke, hvorfor jeg havde brug for denne mirakelteknik, men jeg havde kendskab til ham bedre, jeg værdsatte ham... Håret er helt smertefrit, trimmeren kan ikke skæres, så den er ideel til dyb hårfjerning. Et andet plus ved denne metode er, at det giver absolut ingen smerte for dig...

Malya_91

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-bez-boli-i-porezov

Uanset kvaliteten har trimmere en fælles ulempe, desværre uundgåelig - med tiden blades bliver blunt og masken slides ud og bryder. Signalet til udskiftning er hudirritation eller hårdrækker. Fabrikanter i instruktionerne anbefaler regelmæssigt at ændre masker og knive, men det er faktisk næsten umuligt at købe dem. Forbrugerne siger, at i sådanne tilfælde er enheden simpelthen ændret til en ny.

Sammenlign: trimmer eller epilator

Hvis en fan af epilatoren foreslås at erstatte den med en trimmer, vil hun højst sandsynligt nægte det. Og føre hovedargumenterne:

 • Trimmeren barberer ikke rent. Epilatoren trækker hår fra roden og efterlader en helt glat hud. Derfor frygter de små rester af hår, der er 0,5 mm lange, og med figuren 0,8 mm tegner hjernen et billede af et overgroet felt med en tyk barbedstubbe;
 • trimmeren skal konstant barbere. Med en epilator kan du glemme proceduren i 2-4 uger, efter gentagen brug bliver håret mindre. Med trimmeren virker det ikke, du skal holde form hver anden dag.

Selvfølgelig er det sandt. Men hvis du spørger lægerne, hvad der er bedre, vil valget helt sikkert være til fordel for trimmeren. Følgerne af epilatoren - irritation, indgroede hår og helvede smerter under proceduren. Med en trimmer er alt blødt, behageligt og absolut smertefrit. Derudover gav naturen bevidst os vegetation på et sådant sted - det er et skjold fra infektioner i det hellige helvede. Indgroede hår bliver til bumser og truer med at forårsage problemer. Minimal hårdækning efter trimmer vil forlade huden rolig, sund og beskyttet. Hvad angår længden - Remington BKT4000, for eksempel, forlader kun 0,2 mm, som næsten er umærkelig.

Nogen vælger et kompromis valg: en epilator med en barberings vedhæftning - en trimmer. Men det vil være svært at gøre dig selv til et intimt hårklipp. Epilatorens dimensioner tillader ikke at manøvrere med juvelerpræcision. Og med en trimmer er det nemt.

Ledende producenter ved, at disse to enheder perfekt kan udfylde hinanden. For eksempel tilføjede Braun Silk-épil 7 7-561 til en vandtæt epilator med forskellige dyser og tilføjet en styler til bikiniområdet. Ejere af epilatoren kan gøre det samme - at genopbygge deres arsenal til skønhed med et lille mobilværktøj.

Epilator og trimmer til bikiniområdet passer perfekt til hinanden

Vi bruger og plejer

Der er ingen problemer med at bruge trimmeren. For eksempel i Veet modellerne på et batteri:

 1. Drej den nederste del mod uret, fjern hætten.
 2. Indsæt batteriet og luk ved at dreje hætten med uret, indtil den klikker.
 3. Hvis kittet kommer med flere dyser, bruges bikini-zonen mest muligt. På toppen af ​​det sætter de en dyse - en kam til at trimme håret til den ønskede længde.
 4. Drejning af kroppen omfatter en trimmer. Der er andre muligheder for optagelse, for eksempel på Philips. Sæt derefter knappen på sagen i "On" -positionen. Ligesom alle batteridrevne enheder bliver det støjende.
 5. Påfør fastgørelsen på huden og bevæg trimmeren mod hårets retning, trække lidt på huden. Herefter, for bedre resultater, bliver de passeret i forskellige retninger, fordi hårene vokser på forskellige måder.
 6. Fjern derefter kammen for endelig at fjerne de resterende hår med en dyse-trimmer.
Trimmerbevægelser rettet mod hårvækst

I batterimodellen gør det samme, skal du bare ikke sætte batteriet i sættet. Hvis der er en barberkniv ved plukningen, passeres den omhyggeligt over huden efter brug af trimmeren for maksimal glathed.

Hvis bikiniområdet har brug for korrektion i lang tid, anbefales det først at bruge dysen med den længste hårlængde.

Video: Sådan bruger du enheden

Rengøringsregler er enkle og skal specificeres i brugsanvisningen. Det hele afhænger af, hvor loyal enheden er til vandet. Konventionelt er der tre typer:

 • til kemisk rensning. Du kan kun barbere tør hud. Leveres med en lille børste for at fjerne hår fra knivene. Den har stive børster for at gøre det hurtigt og nemt;
 • til våd rengøring. Tilladt til brug på fugtig hud. Efter rengøring skal skærehovedet fjernes med en børste og skylles med varmt vand. Efter tørring sættes en dråbe smøreolie til bladene. I dette tilfælde er det umuligt at sænke kroppen i vandet;
 • Vandtæt. Du kan bruge i brusebadet med brug af skum, og derefter nok til at skylle under rindende vand og tørre godt. Ideel, men til prisen for den dyreste.

Plastdyser - kammen vaskes med varmt vand og tørres. Til hygiejne, behandlet med antiseptisk. Det er nødvendigt at gøre rengøringsproceduren efter hver brug af enheden.

Plastdyser - kamme vasket godt med varmt vand

Sikkerhedsforanstaltninger for modeller med batteri

Ved brug af trådløse trimmere er der en række små sikkerhedskrav:

 • Når du tilslutter netværket til opladning, skal hænderne, trimmeren og strømforsyningen være tør;
 • Tilslutning er tilladt i lysnettet med en spænding på 220-240 V, medmindre andet er angivet i instruktionerne.
 • oplad ikke trimmeren i nærheden af ​​vand
 • sluk for enheden, før du tilslutter netværksadapteren
 • Brug kun trimmeren, når strømledningen er afbrudt. Undlad at gøre dette under opladning af batteriet;
 • vrid ikke, bøj ​​ikke ledningen, drej den ikke om enheden;
 • Lad ikke trimmeren være tilsluttet uden opsyn.

Faktisk er de vigtigste fordele ved trimmere over andre midler til depilering fraværet af irritation og mobilitet. Det er vigtigt og behageligt for en kvinde at indse, at hun er velplejet på alle steder. Altid. Og hvis der opstår en nødsituation, er der oprettet en enhed til det, som gør det muligt at bringe sig til en perfekt tilstand i løbet af få minutter. En ægte dame sætter det altid i sin pung. Bare i tilfælde af...

Fordele ved en trimmer til et bikiniområde Philips BRT383 / 15

Et særpræg ved bikiniområdet er en meget delikat og følsom hud, tilbøjelig til irritation ved barbering. Trimmeren hjælper ret succesfuldt med at løse dette problem. Det barberer ikke håret til selve basen, hvilket efterlader en længde på 0,5 til 5 mm afhængigt af den anvendte dyse.

Bikini trimmeren til den hollandske producent Philips, model BRT383 / 15, kan bruges på både tør og våd hud. Specielt designet dyser udelukker næsten udelukkende muligheden for skade. En lille ulempe ved denne model er manglen på arbejde fra netværket eller batterierne - trimmeren fungerer kun fra fingeraftbatterier, som ikke adskiller sig i løbet af livet.

beskrivelse

Philips BRT383 / 15 er ideel til trimning og styling af hår i en bikini linje. Sætet leveres med en dyse-trimmer, to dyser-kam til trimning af håret til en længde på 3 mm og 5 mm samt et barberhoved.

Enheden er udstyret med skærende tænder med afrundede ender, som ikke kun effektivt skærer hårene i bikiniområdet, men giver også beskyttelse mod udskæringer og ridser.

Vandtæt krop giver dig mulighed for at bruge trimmeren i brusebadet, ikke begrænset til procedurer på tør hud. I dette tilfælde er det muligt at bruge enheden med eller uden specielle barberingskremer.

Efter brug af Philips trimmeren skal du blot skylle med varmt vand, og fast hår kan nemt fjernes med en børste, der følger med i kittet. Det er bekvemt at opbevare enheden sammen med tilbehør i et virksomhedsdæksel.

Trimmervalg

Ud over den ovenfor beskrevne model, som er det maksimale med hensyn til udstyr, producerer Philips også to alternativer - BRT381 / 15 og BRT382 / 15. Trimmeren BRT383 / 15 adskiller sig kun fra dem i antallet af dyser.

Så i den første model er pakkebundtet kun begrænset af trimmerdysen og kammen, hvilket gør det muligt at trimme håret til en længde på 3 mm. Den anden tilføjer et barberhoved til dette minimum.

De øvrige driftsegenskaber for alle de beskrevne Philips-enheder er helt ens. Når du vælger en af ​​dem, bør du derfor kun styres af dine egne ønsker med hensyn til at give et velplejet udseende til det intime område.

anmeldelser

Elena, 29 år: Jeg har brugt en Philips trimmer de seneste tre måneder. Generelt er resultatet tilfredsstillende, men razorvedlægget giver ikke perfekt glathed, så du skal også bruge maskinen. Dyse til 5 mm, efter min mening, helt ubrugelig - for længe og resultatet ser sjusket ud.

Anastasia, 30 år gammel: Jeg er glad for enheden! Dette er det perfekte alternativ til en barbermaskine - ingen hududslæt, ingen irritation. Arrangerer alt - fra udseendet til det funktionelle. Størrelsen på dyserne er bare sådan at fjerne ekstra længden selv i vanskelige områder. Af hele sættet bruger jeg kun trimmeren selv, ellers er det ikke nødvendigt. Jeg anbefaler alle!

Natalya, 24 år: Før jeg begyndte at bruge trimmeren, prøvede jeg mange ting - jeg barberede mit bikiniområde og arbejdede på en epilator, da jeg endda vendte mig om til salonen. Resultaterne var ikke tilfredsstillende, som følge heraf fik jeg enten alvorlig irritation på huden eller indgroet hår som følge af, at huden generelt blev betændt. Og denne enhed er blevet en ægte frelse - der er så mange vedhæftede filer, at du kan give din fantasi frihed og bringe ethvert design til liv, men ingen af ​​dem er barberet i roden, så der er ingen negative konsekvenser.

Philips Beard Trimmers (Philips): Brand review

Takket være mange værktøjer og instrumenter har mænd råd til at bære et stilfuldt skæg og overskæg, der sørger for det selv alene hjemme. Det mest populære værktøj er en trimmer, da den har alle de nødvendige funktioner til skæring, styling, barbering og trimning af ansigtshår. Desuden kan trimmere alene fjerne overskydende hår på svært tilgængelige steder som næse og ører.

Philips fremstiller elektroniske og husholdningsapparater, herunder overskæg og skægtrimmer. Dette mærke er stærkt forankret i placeringen af ​​de bedste producenter i det moderne marked, og Philips trimmere har stor efterspørgsel og tillid fra forbrugere og fagfolk. Producenten tilbyder en bred vifte af trimmere med forskellig konfiguration, funktionalitet og priser.

Funktioner og fordele ved Philips trimmere

Philips skæg trimmer adskiller sig fra andre producenter af elektriske apparater med hensyn til funktionalitet, design, kvalitet og omkostninger. Derudover udvider producenten løbende sit sortiment, leverer markedet med nye genstande og forbedrede modifikationer. Trimmere blev først produceret i 2011, og siden da er efterspørgslen efter denne gruppe produkter fra Philips kun steget.

Præparative træk ved trimmere fra Philips til skæg er som følger:

 • hver efterfølgende trimmermodel suppleres med nye funktioner, som er en forbedret version af tidligere modeller;
 • flere årtier af salg af trimmere er nøgle øjeblikke af stabilt ry og prestige af mærket;
 • Philips fleksible prispolitik gør det muligt for mænd i forskellige sociale grupper at købe trimmere med forskellige prisgraderinger;
 • Philips mærke er en innovator af mange innovationer og nye funktioner, såsom modeller med laserpeger og meget mere.

Ikke desto mindre er der ulemper for mærket, især man skal betale mere for popularitet og prestige af mærket, end hvis man køber trimmere fra fabrikanter, der er lidt kendte i dag. Men samtidig betaler prisen med serviceens holdbarhed og kvaliteten af ​​hver elektrisk enhed.

karakteristika

Enhver maskine til skæring af skæg og overskæg Philips produceret på firmaets fabrik i Holland. Sortimentet har forskellige versioner af enheder, som kan afvige lidt i tekniske egenskaber, muligheder, udstyr og priser. Men for at forstå, hvor hensigtsmæssigt valget er i retning af trimmeren fra Philips, skelner producenten de generelle egenskaber ved instrumenterne.

 • et bredt udvalg af modeller for forbrugere af forskellige klasser og præferencer;
 • hver trimmer har universelle muligheder, nogle har yderligere funktioner;
 • særprægede trimmere Philips - vakuumsystem, dyser med forskellige niveauer, laserpeger mv.
 • kombineret type strøm og lang batterilevetid
 • ergonomisk størrelse og udstyr, det vil sige lav vægt og overordnede dimensioner til komfortabel brug;
 • Muligheden for sikker haircuts og barbering, så en sådan enhed er næsten umulig at blive skadet;
 • Knivene er lavet af slidstærkt metal for den mest præcise og hurtige skæring af overskydende hår.

Således kan vi konkludere, at Philips trimmer-razor kombinerer flere funktioner - kvalitet, rimelig pris og innovative muligheder og evner hos enheden. Derfor foretrækkes elektriske barbermaskiner og trimmere af dette mærke af mænd til hjemmebrug og specialister til professionelle salonaktiviteter.

Anvendelsesmåde

Anvend trimmere af dette mærke skal være i overensstemmelse med de instruktioner, som producenten tilbyder for hver model separat. Mange trimmere kan bruges til tørre og våde hårklipp og barbering. Der er nogle modeller, der kan vaskes under rindende vand. Før brug af trimmeren skal skæg vaskes, tørres og koges grundigt med en kam.

Derefter installerer enheden den ønskede dyse, afskærer overskydende tykkelse og længde fra området af kinderne, hagen, halsen, whiskers og templerne. Yderligere uden en dyse, kun med en skærekniv skal du lave skægskærer, der fjerner overskydende arealer. Derefter rengøres enheden så hurtigt som krævet i brugsanvisningen - med en børste eller under rindende vand. Trimmeren skal opbevares i en kasse eller et låg, som også tilbydes af fabrikanten i kittet.

Populære modeller

Trimmeren er en ideel enhed til skæg og overskæg, mens Phillips tilbyder forskellige modifikationer og modeller til behagelig brug og maksimale resultater på barbering, skæring, kantning, modellering og trimning af ansigtshår. Til dato produceres og sælges et stort antal modeller og modifikationer, men de mest populære eksperter kalder 3 modeller:

 1. Norelco Beard Trimmer 9000 - en professionel ny model trimmer med en laserpeger til den mest præcise modellering af skæg og overskæg. Trimmeren fungerer som fra strømforsyningsnetværket og er autonom takket være akkumulatoren. Vedhæftet fil har 17 længder til at trimme og klippe håret. Der er også mulighed for at kontrollere opladning i form af et display.
 2. Philips BT7210 - i denne enhed tilbyder producenten tyve niveauer af hårlængdejustering. Enheden har også en kombineret type mad, og den har desuden et indbygget støvsugningssystem, der suger skærehårene i beholderen. Dette forenkler i høj grad processen med rengøring og vedligeholdelse af elektriske apparater.
 3. Philips BT5200 - denne enhed har blader af slidstærk metal, dysen har 17 niveauer af hårlængde justering. Ud over bladet har trimmeren en kam til at løfte hårene og let skære dem til den ønskede længde. Denne model kan kun arbejde med batteri, hvilket er vigtigt at overveje, når du køber.

Ved at vælge fra modellerne af trimmere, der præsenteres fra mærket, skal man tage hensyn til personlige behov og præferencer, så hver valgmulighed i enheden er relevant og nødvendig. I nogle tilfælde vil dyre trim modeller med en stor liste over funktioner ikke være så passende som en billig model med standard funktionalitet.

Omkostningerne ved enheden er også det vigtigste kriterium for udvælgelse af de viste modeller. Philips mærke er berømt ikke kun for pålidelige varer af høj kvalitet, men også til prisgradering og fleksible politikker, så du kan vælge mellem de billigste til de dyreste varer. For eksempel vil den nye model trimmer Norelco Beard Trimmer 9000 koste en mand 8.000 rubler, prisen på modellen BT7210 er 6.500 rubler og BT5200 - 4.500 rubler.

Du kan lære mere om andre trimmermærker fra individuelle materialer:

konklusion

Modet til skæget steg igen til højden, hvilket resulterede i, at efterspørgslen efter apparater til pleje steg. Trimmere er alsidige maskiner til trimning, barbering, modellering og kantning af overskæg og skæg, de kan niveauviske whiskers og øjenbryn, og også fjerne hår på vanskelige steder. Ifølge mange publikationer og specialister er trimmere fra Philips-mærket anerkendt som ledere blandt andre lige så populære mærker, da de har standard og ekstra muligheder, rimelige priser og god kvalitet.

Hvad er en trimmer til et bikiniområde og hvordan man vælger den bedste model?

Grundlaget for kvindelig attraktivitet er selvtillid og højt selvværd. Disse gode kvaliteter kan bringes op i den person, der kun har en fejlfri velplejet krop. Et af de sarte og meget betydelige problemer er fjernelsen af ​​uønsket hår i forskellige områder af kroppen. Der skal lægges særlig vægt på at rense huden på intime steder. Specielt til dette formål, designet en kvindelig trimmer til bikini zone. Det er denne nyttige enhed, der ses fra forskellige vinkler i dette indlæg.

Fakta om kvindelige trimmere

Hvad er en bikini trimmer til barbering?

En kompakt enhed designet til at fjerne uønskede hår på kvindens krop hedder en trimmer. Enheden arbejder med områder, hvor huden er særligt delikat og følsom. Hvert hår er trimmet så tæt som muligt på huden uden skade. Du kan nemt lave smukke, intime haircuts derhjemme.

Hvordan adskiller en bikini trimmer sig fra en epilator?

Trimmeren skærer håret nøjagtigt og fjerner det ikke. Epilatorens arbejde er sådan, at hvert hår trækkes ud af rygsøjlen, hvorfra du kan opleve ubehag. Faktisk er trimmeren en slags maskine til at skabe hårklipp på hovedet. Huden i begge tilfælde vil være glat, først efter trimmeren, det er ikke irriteret, og efter epilatoren vil sandsynligvis irritation fremkomme. Trimmeren har altid mange vedhæftede filer, denne luksus er tilgængelig for ejere af de dyreste modeller af epilatorer. De fleste epilatorer arbejder på netværket, og trimmere er trådløse. Trimmere kan barbere sig i brusebadet, men der er ingen epilatorer (denne funktion er tilgængelig for ultra-dyre modeller af epilatorer). Med hjælp af dyser trimmer kan du lave mange muligheder for intime frisurer. Hvis du arbejder som en epilator, kan du kun barbere en stribet. Disse karakteristiske træk parallelt er dyder.

Brug af trimmer til at fjerne hår i bikiniområdet

Enheden bruges i overensstemmelse med de vedlagte instruktioner. Du kan kun fjerne hår på ren hud. Efter et varmt brusebad er vegetationen meget lettere at skære. På trods af at huden ikke er skadet, efter proceduren, er det ønskeligt at anvende en creme eller lotion til at berolige. Bikini trimmer er en strengt individuel ting, du kan ikke bruge andre mennesker og give det til andre. Enheden skal fjernes hår hver 2-3 dage for at bevare hudens renhed. Før du klipper, skal du sørge for, at der er nok opladning til at fuldføre processen, så du ikke behøver at afbryde for at gå til nye batterier.

Hvordan vælger man en bikini trimmer?

Trimmer dyser

En god trimmer har flere tips:

 • barbering - en dyse med et net til tæt barbering (den bedste kvalitet små net), kan behandles med antiseptika;
 • ekstra lodret dyse - hvis der er en, så kan du bruge en trimmer til bikini og øjenbryn, armhuler;
 • dysekamme - skærer hår i en enkelt længde, der er normalt 5 valgmuligheder med længde 0,3-1 cm;
 • bonusdyser - i universalmodellerne er der dyser, der gør apparatet til en epilator eller pimpsten.

Ekstra tilbehør

Det er dejligt, hvis der er nogle fine små ting i sættet, såsom:

 • stencils til at skabe intime frisurer;
 • tilfælde for at beskytte enheden
 • børste til at rengøre enheden fra håret;
 • trimmer stativ;
 • batterier eller genopladelige batterier.

Smalle og brede trimmere

Der er forskellige modeller af trimmere. I nogle er arbejdsdelen bred - 25-30 mm. I andre smalle - 20-25 mm. Selvfølgelig giver begge muligheder dig mulighed for at passe godt efter bikiniområdet. Men med et smalt klippehoved kan du udføre de mest komplekse og elegante kompositioner. Nå, det brede hoved virker hurtigere og fanger store hårområder.

Fugtighedsbestandighed trimmere

I spørgsmålet om fugtighedsbestandighed er følgende modeller kendetegnet:

 • trimmere uden fugtighedsbestandighed - billige anordninger, der kan bruges i et helt tørt miljø på tør hud;
 • trimmere er ikke fuldstændigt fugttætte - de rengøres med en pensel eller en vandstråle, fugt passerer ikke indad og forårsager ikke rust, det er umuligt at barbere i brusebadet;
 • fugtighedsbestandige trimmere - kroppen er beskyttet mod indtrængen af ​​vand, komplet med en barberknap.

Ikke alle trimmer har mulighed for at bruge i brusebadet, så hvis dette aspekt er vigtigt for dig, så find ud af om du kan vådte enheden.

Hvilken trimmer er bedre?

Mere foretrukne modeller er batteridrevet. Det vil også være lettere for dig at bruge enheden, hvis den har et behageligt håndtag og passer godt i hånden. Vær opmærksom på den optimale lokalisering af lanceringsnøglen. Den maksimale komfort, når du bruger, leverer fugtighedsbestandige trimmere.

Top Bikini Trim Rating

Philips trimmer HP6379 / 00 Bikini Perfect

Beskrivelse af Philips HP6379 / 00 Bikini Perfect trimmer

Den omtrentlige pris er 2300 rubler. Enheden er beregnet til hårfjerning, barbering og øjenbrynformning. Funktioner fra batterier. Giver minimum irritation på huden, du kan arbejde på de mest følsomme områder. Enheden skærer, trimmer og fjerner hår. Anvendelse på både tør og våd hud er acceptabel. Den meget hygiejniske kam er beriget med sølv.

Anmeldelser af trimmer Philips HP6379 / 00 Bikini Perfect

Varvara, 25 år gammel, Moskva

Jeg kunne godt lide det faktum, at der er stencils i sættet. Jeg trimmer nemt bikinilinjen med en trimmer og det er æstetisk glædeligt, glat og glat. Enheden kan vaskes under rindende vand, det er hurtigt og bekvemt.

Alina, 34 år gammel, Sankt Petersborgs by

I princippet var jeg alle arrangeret i denne trimmer, udfører sine funktioner. Men ubelejligt er, at der ikke er tegn på opladning. Derfor er det ikke klart, hvor snart batteriet sættes ned. Generelt bemærkede jeg, at batteriet varer i en time.

Philips Bikini Trimmer

Philips trimmer HP6383 / 20

Beskrivelse af Philips HP6383 / 20 trimmer

Enheden fjerner håret uden nedskæringer, efterlader ingen irritation. Brug af trimmeren er behagelig takket være den afrundede form af arbejdsdelen. Der er et bekvemt hoved i form af en mini-barbermaskine.

Anmeldelser af trimmer Philips HP6383 / 20

Veronika, 19 år gammel, byen Novosibirsk

Jeg kunne godt lide, at du kan variere længden af ​​trimmerammen. Jeg bruger både 4 og 6 mm. Dysen monteres let på trimmerhovedet. Det virker med AA-batterier, så jeg bærer det med mig overalt.

Anna, 30 år gammel, Jekaterinburg

Det er bekvemt at holde trimmerhåndtaget ved modellering af intime frisurer. Enheden er miniature og stilfuld. Jeg råder dig til at flytte dysen mod hårets vækst og lidt stram huden når du barberer. Efter vask, tør apparatet godt.

Philips BRT 382/15 trimmer

Beskrivelse af Philips BRT 382/15 trimmer

Trimmeren kan bruges på tør og våd hud. Du kan barbere, trimme hår og lave gratis styling. Kompakt enhed drevet af batterier.

Anmeldelser af Philips BRT 382/15 trimmer

Evelina, 39 år gammel, Nizhny Novgorod

Det er godt, at trimmer kit har en børste og er behagelig at holde. Jeg købte denne model til 1800 rubler. Jeg anbefaler til alle piger.

Svetlana, 32 år gammel, byen Kazan

Ved hjælp af trimmertilslutningen kan du hurtigt trimme hår i det intime område, deres længde bliver 0,5 mm. Sådan pleje giver dig mulighed for at skabe et velplejet udseende. Og det lille barberhoved barberer meget rent og efterlader glat hud.

Philips trimmer BG105 / 10

Philips trimmer beskrivelse BG105 / 10

Fremragende sort trimmer til følsomme områder af kroppen. Inkluderet er 1 batteri. Huden er godt beskyttet mod skade. På sagen er der en bekvem loop til at hænge trimmeren på badeværelset. Enhedsgarantien 2 år, smøring er ikke påkrævet.

Anmeldelser af trimmer Philips BG105 / 10

Zarina, 34, byen Chelyabinsk

Komfortabel kam 3 mm kan barbere hår i forskellige retninger. Jeg har personligt et standard AA-batteri i 2 måneder. Jeg råder alle til at bruge batteriproducenten Philips, de er mere holdbare.

Julia, 31, byen Omsk

Jeg blev tiltrukket af det faktum, at denne trendy trimmer er fuldstændig beskyttet mod fugt. Enheden er nem at rengøre. Jeg kan godt lide at trimme håret før du tager et brusebad på tør hud. Sagen er gummeret og glider ikke i hænderne.

Veet Sensitive Precision Trimmer

Veet Sensitive Precision Trimmer Beskrivelse

Delikat ekspress hårfjerning i bikiniområdet er tilgængelig for trimmerbrugere Vit. Garanteret ingen nedskæringer med korrekt teknik. Inkluderet er ekstra dyser til at gøre en klar silhuet intim frisyre.

Veet Sensitive Precision trimmer anmeldelser

Svetlana, 36 år gammel, Samara by

Jeg bruger denne ansigts trimmer, i den forstand er det meget tankevækkende. Inkluderet er en dobbeltsidet dyse, der gør det muligt at fjerne hårene fra punktvis. Ved hjælp af 6 og 16 mm blader kan du nemt justere øjenbrynene. En beskyttelsesdæksel er fastgjort til den dobbeltsidede dyse. Øjenbryn kan trimmes til den ønskede længde ved hjælp af en kambeslag, hvor længden varierer fra 2-4 mm.

Irina, 43 år gammel, byen Rostov-til-Don

For ansigtet bruger jeg ikke en trimmer, jeg barberer min bikini zone. Dysen på 20 mm sletter helt sikkert og præcist hår. Ved hjælp af en kam vedhæftning kan du klippe hårene i en længde, det viser sig overraskende glat, professionelt. Jeg købte en trimmer til 2300 rubler. Smukke bonusser - børste til og taske.

Gillette Venus Bikini trimmer

Beskrivelse af trimmeren Gillette Venus Bikini

En bekvem amerikansk enhed koster fra 200 rubler. Ved hjælp af trimmeren kan du forsigtigt forkorte håret i det intime område til den ønskede længde. Brugen er ekstremt enkel - du skal holde på området med hårene i samme bevægelse som ved barbering.

Anmeldelser Gillette Venus Bikini trimmer

Galina, 20 år gammel, byen Ufa

Jeg nyder at bruge Gillette, glemmer saks og enheder med batterier. For at give en intim frisyre et færdigt smukt look, ændrer jeg det med hjælp fra Venus Embrace razor. Nu er jeg blevet gudinden på stranden, som lovet af producenten.

Violetta, 26 år gammel, Krasnoyarsk by

Ved trimmeren Venus designet flydende hoved. Jeg bruger det i flere år og har aldrig skadet mig selv, og min hud på et intimt sted er super-bud. Jeg fjerner hår i brusebadet, men du kan også arbejde på tør hud. Et håndtag med et gummibånd, så i håndfladen holder trimmeren godt og glider ikke.

Valori trimmer

Beskrivelse af trimmeren Valori

En simpel kinesisk enhed koster ca. 300 rubler. Designet til at fjerne hår i intime områder hos kvinder.

Valori trimmer anmeldelser

Paraskeva, 25 år gammel, byen Perm

Denne elektriske trimmer er billig, så det tiltrak mig, fordi jeg elsker at redde. Der er ikke noget udestående i det, men det klare sin opgave.

Anastasia, 23 år gammel, Voronezh by

En budget trimmer hjælper mig til at se anstændigt i sommersæsonen. Selvfølgelig er der mere funktionelle enheder, men i betragtning af den lave pris på 300 rubler kan den kaldes vellykket. Min mand har en lignende trimmer, mand til næsen, det koster 250 rubler.

Remington WPG Trimmer

Remington WPG Trimmer Beskrivelse

En ergonomisk enhed fra Remington med et attraktivt design giver fremragende resultater af hudpleje, hvilket eliminerer uønsket hår på intime steder. Trimmeren er udformet på en sådan måde, at den blidt renses uden skade og irritation.

Anmeldelser af trimmer Remington WPG 2000

Elena, 38 år gammel, byen Volgograd

Jeg brugte altid kun højkvalitets trimmere til bikini-zonen. Den tyske enhed var meget tilfreds med sit fremragende arbejde. Producenten tilføjede en hypoallergen vedhæftning med sølv, så der er ingen spor tilbage efter proceduren. Medfølgende taske. En halv time batterilevetid. Jeg råder alle til at bruge.

Kristina, 35, Moskva

Pålidelig og behagelig trimmer. Acquire og han vil ikke skuffe dig. Det gode er, at opladningsniveauet vises. Det er bekvemt at passe på huden lige i brusebadet, på håndtaget gummi trim. Der er et specielt øje. Jeg hænger trimmeren på badeværelset. Ved hjælp af stedet hårfjerning kan du nå de mest utilgængelige steder. Du kan variere længden fra 2 til 6 mm.

Braun SilkFinish FG 1100 trimmer

Beskrivelse af trimmeren Braun SilkFinish FG 1100

Den tyske producent fremstiller en trimmer til behandling af tør hud Bikini Styler, den er velegnet til ethvert område af kroppen. Takket være den funktion, der er til stede i stedet for hårfjerning, er det muligt at nå steder, for at bringe det intime hårklipp til perfektion.

Anmeldelser af trimmeren Braun SilkFinish FG 1100

Nadezhda, 41 år gammel, by Omsk

Jeg købte en trimmer til 1900 rubler og bruge det med glæde. Ved hjælp af stencils fra sættet kan jeg ofte ændre intime hårklipp og hver især ser professionel ud. Epilerende hoved kan vaskes med vand. Af ulemperne - kun 1 hastighed.

Olga, 39 år gammel, Nizhny Novgorod

Endelig fandt jeg en trimmer med batteri inkluderet. Så meget som 2 timers batterilevetid er reel. Jeg anbefaler alle at bruge skum, enheden tillader det. Trimmeren fra Brown passer ikke kun til design af bikiniområdet, men også til design af perfekte øjenbryn. Der er en ulempe, jeg vil gerne have den oplyst.

Braun bikini trimmer

Gezatone DP 503 trimmer

Beskrivelse af trimmeren Gezatone DP 503

Den 5 i 1 enhed fra Frankrig har mange nyttige funktioner til kvinder. Universal trimmeren er udstyret med et genopladeligt batteri. Tør og våd barbering til rådighed. Du kan arbejde ikke kun med bikiniområdet, men også med håret i armhulerne, øjenbrynene og hovedet. Trimmeren er lavet af kvalitetsmaterialer. Vedhæftet er en genopladningsadapter.

Anmeldelser af trimmer Gezatone DP 503

Tatiana, 20 år gammel, byen Perm

Købte en trimmer Gezaton for 2700 rubler. Dyrt, men jeg behøver ikke en anden. Maskinen med det elektriske drev har flere dyser. Jeg kan virkelig godt lide dysekammen og dysebegrænseren, de er praktiske knive af stål. Aktiveringsknappen er beskyttet mod fugt.

Larisa, 37 år gammel, byen Novosibirsk

Jeg har en sådan trimmer fuldt opladet i 7 timer, så jeg sætter det på natten for opladning. Ladningsniveauet kan bedømmes af lysindikatoren. Indbygget batteri. Indeholder 2 dyser, der giver dig mulighed for at simulere øjenbryn. Efter min mening er dette den bedste multifunktionelle trimmer.

Smukt bikini område - en indikator for rydder og femininitet. Uanset hvilken trimmer du vælger, skal du bruge den strengt til det tilsigtede formål og tage hensyn til begrænsningerne angivet i vejledningen.

6 hemmeligheder af luksuriøst hår fra østlige kvinder

Hvor lang tid varer kejsersnittet?