Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder

Den nemmeste måde at slippe af med uønsket vegetation er depilation med en barbermaskine. At vælge en god maskine til bikiniområdet og benene er måske ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Gillette-selskabet repræsenterer Venus-linjen, hvor hver kvinde kan vælge selv en passende mulighed.

arter

Venus linjen blev skabt med hensyn til kvindelige funktioner. Dette gør det muligt at gøre hårfjerningsprocessen så effektiv og komfortabel som muligt. Typer af Venus-maskiner fra Gillette:

SPA Breeze

Trebladet barbermaskine med udskiftelige kassetter og en indbygget fugtgivende strimmel, som giver komfort og omhu under proceduren. Det flydende hoved giver dig mulighed for at håndtere vanskelige at nå områder godt. Inkluderer 2 flytbare kassetter.

Snap omfavnelse

Kompakt 5-bladet razor i en plastik kasse. I et sæt er der en udskiftelig patron (1 stk.). Maskinen indeholder to fugtighedsgivende strimler (øverst og nederst på hovedet), hvilket gør det lettere at glide over huden.

Takket være den gummerede overflade glider håndtaget ikke ud af hænderne. Funktion: plastikhus med huller til ventilation. Snap Embrace er uundværlig på ture og forretningsrejser.

Embrace

Venus Embrace - en barbermaskine med et fembladet system. Der er en fugtighedsgivende gel strimmel og gummeret tape for bedre slip på overfladen. Gentager alle linjer i kroppen. Håndtaget har en silikoneoverflade. Fjerner alle hår fra første gang, det er ikke nødvendigt at genbehandling huden.

Satin pleje

Disposable barbermaskine med to blade. Håndtere prægede. Fugtighedsstrimler indeholder E-vitamin og aloe-ekstrakt. Til salg er der pakker på 2 stk. og 4 stk.

VenusOlay

Maskine med et fembladet system og med indbyggede fugtgivende puder Olay. De er placeret på siderne af bladet, ensartet i type til den sædvanlige pressede sæbe. Når fugtgivende udgør huden danner en delikat tekstur med duften af ​​honning og mælk.

Produktet giver en ideel og behagelig barbering og samtidig forsigtig behandling af det behandlede område uden brug af ekstra midler. Fremmer naturlig hydrering af epidermis. Der er en særlig sucker i sættet.

Sensitive Touch of Aloe

En anden barbermaskine fra Gillette. Den har et plastikgreb uden gummiindsatser. Udstyret med et fembladet system til en behagelig barbering, fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt.

Venus trimmer

Dette er en speciel barberkniv til at eliminere uønsket hår i bikiniområdet. Nøjagtigt saks, der giver lethed, sikkerhed og komfort under proceduren. Designet til tør og våd hårfjerning.

klassisk

Den klassiske version af en engangs maskine. Det har et flydende hoved, der giver hårfjerning på svært tilgængelige steder. Der er en fugtgivende strimmel.

Og her er et overblik over midlerne til at bremse hårvækst efter barbering.

Fordele og ulemper

Blandt fordelene ved Gillette Venus-maskinerne er:

 • Takket være den specielle teknologi til placering af knivene giver en sikker barbering uden nedskæringer;
 • egnet til følsom hud;
 • giver blid hårfjerning uden irritation
 • har et ergonomisk håndtag
 • gør depilationskvaliteten.

En relativ ulempe er den højere omkostning sammenlignet med andre mærker.

Tips til at vælge en maskine til bikiniområdet og benene

Før proceduren skal du beslutte dig for en passende model, der giver et bedre resultat. Hendes valg udføres under hensyntagen til aflejringszonerne, hudens følsomhed og egenskabens egenskaber. En fembladet maskine er velegnet til tykkere og længere hår, og en trebladet er til tynde og svage hår.

For følsomme områder er det bedst at købe et fembladet system. Med det kan du opnå hårfjerning fra den første. Genbehandling af bikiniområdet er ikke påkrævet, hvilket vil reducere hudens invasiveness. Til benene passer 3, 5 og 2 bladmaskiner.

Med normal hud, der ikke er tilbøjelig til irritation, kan du bruge næsten alle de viste modeller. Efter alt er alle maskiner udstyret med en fugtighedscreme. Hvis en kvinde har følsom hud, vil den mest egnede være 5-bladet razors, nemlig Snap Embrace, Sensitive Touch of Aloe, VenusOlay.

På trods af nogle forskelle i Venus-produkter er der et generelt karakteristisk - højstyrket skærpet bladstål. Det er denne kvalitet, der gør proceduren bedre og sikrere, og giver nem glidning.

OBS! Valget afhænger af personlige præferencer og brugervenlighed. På grund af de indbyggede gelpuder i VenusOlay-modeller er depilering på intime steder måske ikke helt behageligt.

anmeldelser

Om produkter brugerne udtrykkes hovedsageligt på en positiv måde. Kvinder i kommentarerne bemærker en blød fjernelse uden irritation, en lang levetid på et bånd, kvalitetsresultatet af depilationen - perfekt glat hud. I de negative anmeldelser af barbermaden Venus indikerede en høj pris. Nogle brugere sagde, at maskinerne ikke adskiller sig fra lignende analoger. Det er værd at bemærke, at alle kommentarer er subjektive.

Svetlana Tarasevich, 40 år gammel, Saratov: "Jeg har meget følsom hud, vi snakker ikke engang om elektriske epilatorer og voksfjerning af hår. Derfor skal du altid vælge en god maskine. Jeg prøvede forskellige barbermaskiner fra Venus, jeg kunne godt lide alt.

Men i dag vil jeg forlade en anmeldelse om VenusOlay - det erobret mig lige. Efter at jeg havde gennemført proceduren var der slet ingen irritation. Ja, og følelsen af ​​at jeg barber mine ben, var slet ikke. Gel puder lugter godt, fugtigt godt. Deres forbrug afhænger af hyppigheden af ​​proceduren. Den bevarer sine kvaliteter efter to måneders brug, selv efter at puderne er slidt af. Min score er fem ud af fem. "

Antonina Fedoseeva, 34, St. Petersborg: "Jeg har brugt Venus-produkter i flere år nu. Over tid har penen mistet sin præsentation. Jeg ønskede at opgradere, så jeg fik mig en Snap Embrace. Jeg kunne virkelig godt lide mini-versionen med en kompakt pen.

Maskinen er behagelig at holde hånden på trods af størrelsen. Barberer meget rent, lader ikke et enkelt hår igennem. Særlig opmærksomhed fortjener en plastikpose, som er meget bekvemt at opbevare Venus. Prisen er selvfølgelig for høj, ikke alle har råd til det. "

Polina Vasilenko, 24, Voronezh: "Jeg købte mig en Bikini Trimmer trimmer. Nu vil jeg fortælle mere detaljeret. Trims pænt og jævnt, forårsager ikke irritation på det mest delikate sted. Brugt både tørt og i bruseren. Resultatet er ikke anderledes. Blandt de fordele, jeg bemærkede for mig selv - sikkerhed, et godt resultat. Blandt manglerne er der ingen mulighed for at udskifte patronen. "

Elena Anatolyevna, 45, Moskva: "En ven roste Venus SPA Breeze så meget, at jeg besluttede at købe. Ærligt, ikke særlig imponeret. Ja, barberer godt. Men det samme resultat kan opnås fra andre maskiner. Og dulled med samme hastighed. Brugt til denne BIC, er forskellen ikke særlig følt mellem dem. Og de er billigere. "

Marina Vasiltsova, 34, Ekaterinburg: "Jeg forsøgte mange maskiner fra Venus-linjen. Fembladet, helt klart, barberer bedre og mere effektivt end trebladet. Jeg kunne godt lide alt, men jeg fremhæver stadig VenusOlay. Fugtgivende gel puder er meget tiltalende, og duften er bare super. Separat vil jeg bemærke bladernes lange levetid. Den høje pris på produkter forvirrer, og kun de bedste indtryk. "

konklusion

Venus-linjen er således repræsenteret af SPA Breeze, Snap Embrace, Embrace, Satin Care, VenusOlay, Sensitive Touch of Aloe, Classic, Bikini Trimmer. Alle er skabt under hensyntagen til kvindens hud. Brugere forlod for det meste positive tilbagemeldinger på de viste modeller. Hvilken slags kvinders barbermaskine Venus er bedre at købe, alle beslutter sig selv.

Venus barberkniv: beskrivelse, egenskaber og anvendelsesmuligheder

I de senere år bruger kvinder razors så ofte og jævnligt som mænd, fordi omsorg for sig selv indebærer at slippe af med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. At vælge en god barbermaskin, hvor kassetterne ændres let, og som du nemt kan tage sig af dig selv, er ikke så svært som det kan virke.

Glatheden af ​​huden vil give en barberkniv Venus - en unik opfindelse af firmaet Gillette, designet specielt til kvinder.

Der er flere typer Venus barbermaskiner, blandt hvilke hver pige vil kunne vælge den mest egnede mulighed for sig selv. For at gøre dette skal du kende deres egenskaber og fordele samt læse brugeranmeldelser, så valget er informeret og afbalanceret, og selvpleje er enkel og effektiv.

Sort og beskrivelse af barbermaskiner

Gillette arbejder konstant på at udvikle nye produkter under hensyntagen til kvinders behov og interesser rundt om i verden, så deres selvplejeproces er så komfortabel og effektiv som mulig. Derfor er der så mange barbermaskiner, at det nogle gange ikke er så nemt at vælge. De mest populære produkter i det tyske selskab er:

 • Gillette Venus SPA Breeze - den ideelle barbermaskine til at forberede din krop til sommersæsonen, fjerner forsigtigt og hurtigt hår uden at forårsage irritation af huden;
 • Gillette Venus Snap Embrace - en lille og kompakt barbermaskine, der indeholder et udskifteligt kassettsæt, og en glat og behagelig barbering er tilvejebragt af to fugtighedsgivende strimler
 • Gillette Venus 2 Satin Care - engangs rejse- og rejsemaskiner, der er nemme at bruge og ændre;
 • Gillette Venus Embrace - en barbermaskine, der har to udskiftelige bånd, hver med 5 skarpe knive og en fugtighedscreme, der blødgør barberingen;
 • Gillette venus Olay - en speciel barbermaskine med en behagelig bæraroma, som sælges med to udskiftelige kassetter og blødgøringspuder giver komfort og glathed til barbering;
 • Gillette Venus Embrace Sensitive Touch of Aloe er en maskine med en udskiftelig kassette designet til at tage sig af følsom og delikat hud, fordi dens pads er fyldt med fugtgivende aloe vera ekstrakt.

De fleste barbermaskiner kan bruges til at fjerne hår på hænder og fødder, såvel som i bikiniområdet, fordi de alle er udstyret med fugtighedsgivende strimler.

Hvordan man vælger en passende barbermaskine

Når man vælger en barbermaskine til regelmæssig brug, er det vigtigt at forstå hovedformålet. Hver ny Gillette-udvikling overgår den forrige i sine funktioner og parametre, så barbering ikke giver kvinder ubehag og har det forventede resultat. Udskiftelige kassetter, som ofte er inkluderet i maskine sæt, kan du til enhver tid ændre kedelige blader og kun bruge en passende enhed. Selvom kvaliteten af ​​maskinerne på maskiner vil gøre det muligt at ændre meget mere bånd end to og bruge det i flere år.

På trods af de eksisterende forskelle i barbermaskiner er der en uundgåelig egenskab, som er indbygget i hver af dem - bladets højstyrke skarpe kant, der sikrer glat glidning og barberingskvalitet. En barberkniv med fem knive er velegnet til tættere og længere hår, mens der for tyndt og svagt hår kan anvendes en trebladet maskine.

En vigtig fordel ved hvert produkt fra det tyske firma Gillette er ergonomien i håndtaget på maskinerne, som let passer ind i hånden, må ikke glide selv med vådt hårfjerning og har gummiindsatser til en god pasform. Derfor er det så svært at vælge den rigtige maskine - de har alle mange fordele, er praktisk og effektive.

Hvordan man bruger en barberkniv

For korrekt og behagelig hårfjerning er det vigtigt ikke kun at vælge en passende barbermaskine, men også at købe den nødvendige kosmetik. I dag er der et stort udvalg af kvinders skum og barberingsgeler samt cremer og olier efter proceduren. Korrekt valgt produkt sikrer let glidning af knivene over huden og beskytter huden mod beskadigelser, nedskæringer, irritation.

Du skal barbere dit hår mod deres vækst, og det er nemt at feje maskinen over huden. Hvis du på nogle steder skal gå til en barbermaskine igen, skal du genopfriske lagets barbering for at beskytte din hud. Når hele proceduren er afsluttet, er det vigtigt at vaske rester af barberingsprodukter med varmt vand. Og påfør en fugtighedscreme. Til hudpleje efter barbering er der specielle værktøjer, der forhindrer hårvækst.

Du skal ændre kassetten hver 7-10 procedurer. For at forstå, at det er tid til at ændre, er det vigtigt at lytte til dine egne følelser. Når glideren ikke længere er behagelig, er det tid til at skifte kassette.

Således er det ikke så svært at vælge en passende Venus barberkniv som at bruge den korrekt med maksimal fordel og komfort til hårfjerning. Bestem hvilken mulighed der er bedst at købe, vil hjælpe anmeldelser af piger, der bruger barbermaskiner i lang tid.

Udtalelser om brugen af ​​Venus-maskiner

I næsten to år brugte jeg Venus Embrace razor, som tjente mig trofast. Og for nylig så jeg en ny Sensitive Touch of Aloe i butikken og kunne ikke modstå. Jeg er tilfreds med hendes bløde berøring på huden og kvaliteten af ​​barberingen, og den friske duft af aloe gør proceduren endnu mere behagelig. Jeg bruger en barbermaskine til håret på arme og ben, såvel som i bikiniområdet. Og jeg anbefaler det til alle.

Anastasia, 29 år gammel

I flere år i træk købte jeg mig en Venus Satin Care engangsbærer uden mulighed for at skifte bånd og var tilfreds med kvaliteten af ​​deres barbering. Men nu besluttede jeg mig ikke for at redde og købte en fuldgyldig Gillette Venus-maskine. Olay. Det lugter som vilde bær og er prisen værd. Jeg skal barbere en gang hver anden dag, men processen er helt behagelig og smertefri.

Jeg begyndte at barbere mine ben ikke for længe siden. Og selvom mine hår er tynde og sjældent vokser, ønskede jeg fuldstændig glathed af huden. Venus SPA Breeze var den perfekte mulighed for mig, hvilket gav det ønskede resultat. Jeg er glad for, at der ikke er irritationer eller nedskæringer på huden, jeg føler mig tryg og sikker.

Kvinde barbering maskine

Smukke ben, coquettishly kigger ud fra under nederdelen er i stand til at køre gale nogen. Og selvfølgelig kan der ikke være tale om tilstedeværelsen af ​​nogen hår på dem. Derfor kæmper piger fra oldtiden med uønsket vegetation på deres ben.

I en århundreders periode med kamp for kvinder med en hovedbund på deres ben, i armhulen og bikiniområdet, betyder det ikke, at de ikke var opfundet: her og depilatory cream og voksstrimler, laser og fotoepilation, en populær shugaring maskine og selvfølgelig en kvindelig barbermaskin. Denne artikel vil blive afsat til den sidste tilpasning.

Særtræk

På trods af en lang række værktøjer og metoder til hårfjerning og depilation har kvinders barberkniv ikke mistet sin relevans, og mange unge damer foretrækker at bruge den til at fjerne overskydende vegetation i dag.

Hovedegenskaberne ved en kvindelig barbering omfatter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal blade for at fjerne alle hår, der vokser i forskellige retninger.
 2. Afviger glatte linjer og lyse farver, hvor razorens krop. Det kan være blå, lyserød, lilla skygge.
 3. En særlig buffer er placeret rundt om knivene, som beskytter og reducerer risikoen for skade.
 4. Tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel, der fugter huden under påføring af barbermaden. Takket være denne funktion bliver epidermis blød og erhverver et velplejet udseende.

Nøglefordele

Kvindelig maskine har flere fordele i forhold til andre metoder og metoder til depilering:

 • Evnen til at udføre denne manipulation alene hjemme uden at ty til hjælp udefra. Pigen behøver ikke at kontakte en skønhedssalon eller se efter en troldmand, der vil hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation.
 • Demokratiske omkostninger - i sammenligning med andre midler til en epilering, har enhver ung dame råd til en barberkniv, uanset indkomstniveauet. Og selv købet af den dyreste kvindelige barbermaskin vil ikke være så dyrt som regelmæssige besøg hos skibsføreren for proceduren for hårfjerning.
 • Komplet hårfjerning - for eksempel, hvis du sammenligner dette værktøj med en depilatory cream eller voksstrimler, fjerner barberharen helt 100%. Andre værktøjer kan efterlade et bestemt område af hår og få dem fjernet af samme maskine.
 • Sikker brug - andre metoder til depilering forårsager ofte en allergisk reaktion, irritation, rødme, bliver årsagen til indgroede hår. En barbermaskine, hvis den anvendes korrekt, forårsager ikke sådanne manifestationer. Det eneste du skal være yderst forsigtig med den enhed, du lige har købt, ellers er der en chance for at beskadige det øvre lag af epidermis eller bare skære dig selv.
 • Mangel på ubehagelige fornemmelser - nogle kvinder kan næppe udholde smerte, så barbering er den bedste mulighed for dem.
 • Det hurtige resultat er, at efter påføring af creme eller voks til depilering, kan epidermis blive rød, og inden du viser dine ben til alle omkring dig, bliver du nødt til at vente et stykke tid, indtil irritationen går. En kvindeskærber giver det perfekte resultat umiddelbart efter brug.

Genanvendelig eller engangsbrug?

Tænker over købet af en barbermaskine, står kvinder over for et dilemma, hvilket af de ovennævnte muligheder er bedre at købe. Og en, og den anden mulighed har sine fans.

Piger, der foretrækker en engangs maskine, fremhæver de lave omkostninger i forhold til en genanvendelig model og hygiejne som hovedfordele. En sådan anordning efter en eller to applikationer kan let smides væk uden at fortryde de brugte penge.

Ulemperne ved engangsbærere omfatter:

 • irritation af huden - fordi oftest på sådanne maskiner er der ingen buffer, der beskytter mod nedskæringer;
 • Hurtigt slid - Normalt kan denne maskine modstå en eller to procedurer for depilation, hvorefter den skal udskiftes med en ny.

Genanvendelig barbermaskine har et behageligt flydende hoved, udover dets knive er lavet af højere kvalitet materiale. Tilstedeværelsen af ​​en beskyttende puffer og gel strimmel tillader piger at barbere uden at bekymre sig om nedskæringer og irritationer.

Ulemperne ved genanvendelige barbermaskiner omfatter:

 • relativt høj pris - men denne ulempe er nivelleret, da en sådan enhed vil være nok for dig i lang tid;
 • Kompleksiteten ved valg af knive til udskiftning - ikke altid udskiftelige patroner kommer i et sæt med en barbermaskine, og du skal bruge lidt tid på at lede efter en passende komponent, når det gamle blad bliver sløvt.

Sammenligning af udskiftningskassetter til kvinder: Venus

I alle flytbare Venus-kassetter til stede: Fugtighedsstrimler og Flydende hoved.

Venus omfavner følsom

Prøv forskellige kassetter og find hvad du kan lide. Efter alt er alle Venus-flytbare kassetter egnede til alle Venus-barbermaskiner.

3 knive for tæt barbering.
Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse.

5 knive placeret tættere på hinanden for mindre tryk på huden.
Stor glathed og mindre følelse af irritation.

Fugtighedsstrimler.
Giver en glat glid, fugter og hjælper med at beskytte huden under barberingen.

Nærende beskyttende tape indeholder mere fugtighedsgivende midler.

Giver en utrolig let glide, der skaber et beskyttende lag mellem knivene og huden.

Indbyggede gelpuder, der danner et rig skum, når du barberer.
Intet behov for barbering gel! Gelpadser udgør et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering.

Mikrogrebni.
Hæv håret, beskytt huden mod udskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering.

Bløde beskyttende puder af elastomer.
Glat huden forsigtigt, hvilket giver en renere og mere jævn barbering.

Kvinder barbermaskiner og knive til depilation i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Pris til kvinders barbermaskiner og knive til depilation i butikker i Zelenograd

På stedet kan du vælge kvinders barbermaskiner og knive til depilation efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd online butikker. Det er nemt at købe kvinders barbermaskiner og knive til depilation billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Kvinders elektriske barbermaskin

Resultater fundet: 3

Braun 4745 elektrisk barbermaskin

Braun 4745 elektrisk barbermaskin er designet til moderne kvinder, der sætter pris på komfort og kvalitet på barberingen. Karakteristika: net barbersystem; tør og våd strømforsyning - fra batteriet...

Kvinder elektriske barbermaskine Philips HP6342

For mange kvinder, i øjeblikket er barbermaskinen den bedste assistent i kampen mod uønsket hår. Uanset dine planer for dagen vil Philips tilbyde...

Braun 1170 elektrisk barbermaskin

Braun 1170 elektriske barbermaskin er designet til kvinder, der værdsætter komfort og kvalitet i alt. Karakteristik af modellen: tør barbering; gitter system; et barberhoved NiMh batteri, arbejder...

Der er en bred vifte af mærker og modeller af kvinders elektriske barbermaskiner i dag, så du kan trygt sige, at kvinder er forkælet til valg. Manglen på silke strømper under Anden Verdenskrig tvang kvinder og piger til at tage sig af deres fødder, fordi kvindens uhårede ben ikke forårsagede behagelige fornemmelser og æstetisk tilfredshed hos mænd.

Forskellen mellem mænds og kvinders barbermaskiner er, at den kvindelige version ikke kræver så stærk motor som mænds elektriske barbermaskiner. Håret på kvinders ben er normalt tyndere end stubben på en mands ansigt.

Epilatorer er en anden enhed til fjernelse af hår, og ofte foretrækker kvinder og piger dem, men epilering er en meget smertefuld proces, fordi motoriserede pincet trækker hår ud af deres hud og skaber ubehagelige fornemmelser.

Den største fordel ved epilatorer er, at de ikke længere skal shave i to uger efter at have brugt dem. Men hårfjerning kan forårsage irritation.

Typer af kvinders elektriske barbermaskiner

Der er to typer barbermaskiner, net og roterende. Mesh shavers bruger et blad, der skærer hår med en vibrerende motor. Dette blad er dækket med et meget fint net med mange huller. Når håret kommer ind i hullet, skæres det af med et vibrerende blad.

Braun og Remington's elektriske barbermaskiner er gode eksempler på elektriske barbermaskiner. Rotary barbermaskiner kan have to eller tre hoveder, der kan løfte og præcist klippe håret fra overfladen af ​​huden. The Phillips women's barbermaskine er et godt eksempel på denne type af elektrisk barbermaskin med et rotorsystem.

Kvinde elektriske barbermaskiner er blevet meget populære de seneste år. Borte er de dage, hvor en kvinde brugte en engangs barberkniv, som bliver ubrugelig umiddelbart efter brug. Disse typer barbermaskiner er ikke egnede til delikat hud, og effekten af ​​en sådan barbering er kortvarig.

En af fordelene ved at bruge en elektrisk barberkniv er, at der ikke er brug for at bruge et gel- eller barberskum. Men der er modeller, der tillader brugen af ​​både våd og tør barbering. For mere bekvem brug af moderne producenter af kvinders elektriske barbermaskiner til brug for elektriske barbermaskiner i bruseren.

El barber til kvinder, i vores tid en integreret del af hjemmet udstyr til pleje af den kvindelige krop.

Venus kvinders barbermaskine

For mange kvinder er hårfjerning en del af regelmæssig kropspleje. Våd barbering er en billig, smertefri, hurtig og effektiv måde at fjerne hår på.

For den bedste kvalitet og ren barbering bør du være opmærksom på barbermaskine med et par knive. Derudover er det nødvendigt at tage højde for de barbermaskiner, der er udstyret med specielle bånd, der beroliger huden og sikrer glidning under barberingen.

Razors skal også være udstyret med et flydende barberhoved på steder, der er vanskelige at nå frem til. Den bedste kvinders barbermaskine, der opfylder alle disse kriterier, med en konsekvent god bedømmelse blandt kvinder og piger over hele verden er Gillette Venus.

Kvinders Venus barbermaskine har tre blade og er ideel til kvinder med følsom hud. Den har fem blade, der tillader, at selv de mindste hår skæres med stor præcision, hvilket sikrer perfekt glathed i huden efter barbering.

Phillips Electric Women's Shaver

Virksomheden Phillips tilbyder ikke kun barbermaskiner til mænd, men også sørget for den smukke halvdel af menneskeheden, hvorved der skabes højkvalitets elektriske barbermaskiner, der holder af følsom kvindeskind med særlig pleje og kærlighed.

En af disse barbermaskiner er Philips HP6576 / 60 Satin Perfect Epilator, på trods af prisen, det fortjener virkelig opmærksomhed og er førende blandt globale mærker, der giver tilbehør til kvinders hudpleje.

Philips HP6576 / 60 Satin Perfect Epilator elektriske barbermaskin er udstyret med et bredt og satinhoved og tekstureret keramiske skiver, der giver dig mulighed for at fjerne mere hår i én bevægelse. Belysningen indbygget i barbermaskinen afslører selv de tyndeste hår, og to-niveau hastighedsreguleringen giver dig mulighed for at vælge den optimale styring.

Denne barbermaskin kører på batteriet i 40 minutter og oplades fuldt ud i en time. Derudover giver denne barbermaskine dig mulighed for nemt at rense det, da du skal åbne hovedet og rense det med en børste! Én sessions med fjernelse af hårfjerninger giver glathed, der varer en hel uge!

Philips HP6512 / 50 Satinelle Soft Epilator kvinders barberhøvel fortjener også opmærksomhed, fordi den er kompakt og let passer i blide kvindelige håndtag. Derudover fjerner det håret fra roden og efterlader huden glat og delikat, som silke.

Denne barbermaskin er udstyret med en hastighedsregulator designet til forbedret ydeevne, og det profilerede ergonomiske håndtag er behageligt at bruge. Plus, for alle, sikrer et lithium-ion batteri holdbarhed.

Kvindernes elektriske barbermaskin HP6401 / 50 Satinelle Epilator er utvivlsomt den gyldne middel blandt de elektriske barbermaskiner i sin klasse. Denne barbermaskin er udstyret med en justerbar dyse til mere effektiv fjernelse af håret. Efter at have brugt denne barbermaskin med et effektivt hårfjerningssystem, vil huden forblive glat i flere uger. Det bekvemme håndtag tillader ikke at glide barberkniven ud af en hånd, og den afrundede form er perfekt til behagelig fjernelse af hår. Til gengæld sikrer det vaskbare epileringshoved maksimal renlighed og nem rengøring.

Kvinder razor braun

Den elektriske barbermaskin til kvinder, fra producenten Brown, gør huden glat og silkeagtig, og er berømt for sin nemme betjening, slid og fordel over konventionelle, kedelige razors.

Brown women's shaver, designet specielt til kvinder, og i navnet på kvinder! Da kvinders konturer er forskellige fra mænd, stylister og ingeniører fra Brown, der opdager denne forskel, skabte unike barbermaskiner til kvinder, der ikke kun kan bruges på benene, men også i bikiniområdet og andre områder med delikat hud.

Stiv Bristle Electric Shaver, Braun Silk Soft Body Shave LS5550 passer perfekt til kvindens konturer og fuldender det attraktive og elegante udseende. Barbermaskinen sørger for kontrolleret fjernelse af håret uden forbrændinger og fjerner selv det hårdeste hår på vanskelige steder.

Kvindernes barbering er forskellig fra hanen

Kvindernes barbering er forskellig fra hanen

Hvorfor fjerner du bedre håret i en kvinders barbermaskine designet til dig?

Når det kommer til barbering mænd fra Mars, og for kvinder - hele rækken af ​​Venus. Selvfølgelig virker både mænd og kvinder som glat hud som følge af perfekt barbering. Venus-specialister forstår, at kun en speciel barbermaskine kan opfylde kvinders behov.

Venus barbermaskiner er designet specielt til kvinder. Deres håndtag gør det lettere at komme til vanskelige steder. Afrundede flydende hoveder gentager hver linje af kroppen. Bløde beskyttelsespuder hjælper med at undgå ridser og nedskæringer. Disse barbermaskiner tillader virkelig kvinder at føle selvtillid takket være deres glatte og fløjlsagtige hud.

Hvad er forskellen?

Bortset fra tilfælde, hvor fyrene fjerner håret over deres kroppe, barberer de fleste kun ansigt og nakke. Du står over for barbering ben, underarm og bikini områder. Dette er omkring 676 square inches eller 18 gange 38 inches, som han barberer hver dag. (Og han undrer sig over, hvorfor du sætter dig selv i orden i så lang tid!) Desuden er håret på din krop i modsætning til håret på hans ansigt tyndere og vokser hurtigere i forskellige retninger.
Og fordi der er forskel på hvordan mænd og kvinder barberer. De fleste mænd barberer ved vasken modsat spejlet. De fleste kvinder foretrækker at barbere sig i brusebadet, hvor det er lettere at se de steder, du skal komme til (for eksempel knæene). De er nødt til at stole på razor sensationen. Derudover har kvinder tendens til at køre razors hurtigere end mænd, selv i skæve steder, såsom ankler og knæ. Alle disse forskelle tyder på behovet for at bruge en kvinders barbermaskine, der er designet til hurtig og nem svingning på huden og ikke at forlade et enkelt pas.

Din kvindelige barbermaskine

Gillette mænds barbermaskiner og Venus-kvinders barbermaskiner har samme kassetteknologi. Men det er værd at se nærmere på selve barbermaskinens design, og det bliver klart, hvorfor Venus barbermaskinen blev skabt specielt til dig.
For det første blades. Venus barbermaskiner har 3 eller 5 blade til en ren og glat barbering. Jo flere knive glider over huden, jo lettere er det at løfte hvert hår i en bevægelse. Selvfølgelig, og du skal arbejde hårdt. Skyl kassetterne efter hver brug og skift dem ved første tegn på sløvhed eller ubehag - normalt efter 5-10 barbering. Således vil du være i stand til at overvåge deres sværhedsgrad og dermed - at være selvsikker i resultatet. Tjek derefter barberhovedet. Den ovale form af Venus passer til kvinder mere end kvadratet af en mænds barbermaskine. Det hjælper med at strække huden, så selv områder som armhuler er rene og rene barberede. Det flydende hoved og de særskilt vedhæftede kanter gør det lettere at rage på svært tilgængelige steder. En blødgøringsstrimmel, for eksempel. Venus fugtgivende strimmel giver en barbermaskine med fremragende glide, der vil tjene dig, hvis du har travlt.
Og endelig - en pen. Tænk bare på, hvordan du skal holde barbermaden for at komme til ubehagelige steder. Tilføj nu barbergel eller sæbe med vand i brusebadet, og alt bliver utroligt glat. Ikke underligt kvinder har brug for en anden pen! Venus barbermaskiner har et behageligt buet håndtag med en let SoftGrip gel, der hjælper barbermaskinen til ikke at glide ud af dine hænder, når du barberer knæ, ankler og armhuler. For en overraskende behagelig barbering, prøv Venus Embrace razor. Den har 5 blade, et afrundet flydende hoved, en fugtighedscreme til glat glidning og et specielt designet håndtag med SoftGrip gel for bedre kontrol. Som alle Venus-kassetter passer Venus Embrace-kassetten til alle Venus-barbermaskiner. Så selvom du bruger en anden Venus barberkniv nu, kan du prøve det. Du vil helt sikkert nyde det.

Glem hans barbermaskine

Når det kommer til barbering, risikerer du ikke at være på lægehuset. At barbere en andens barbermaskine er ikke kun hygiejnisk. Din unge mand kan ikke lide dig at barbere sit bikiniområde med en barberkniv! Derudover, da du skal barbere store hudområder, bliver knivene stumpere hurtigere, så de bliver nødt til at beskæftige sig med blunt knive meget oftere. Han kan skære sig selv, hvis han bruger en barbermaskine efter dig.
En ting du bør få: barbering gel. Selvfølgelig vil du finde noget, der giver bedre glidning og forhindre ridser og nedskæringer. Men huden på kvinders ben er meget tørre end huden på en mands ansigt. Kvinders barberende geler, som f.eks. Satin Care barberingsgeler, indeholder en stor mængde fugtighedsbevarende ingredienser og hjælper med at holde huden blød og fløjlsagtig. Du kan prøve Satin Care for følsom hud barbering gel for følsom hud eller køling sensation med en køle effekt for at finde den mest passende en.
Måske vil du vælge en barbergel ved at lugte. Satin Care er præsenteret i duftende dufte som Lavendel Kiss, Floral Passion og Avocado Twist - Hver enkelt får dig til at føle sig sexier end nogen mandlig duft.

Find den barbermaskine, der passer perfekt til dig

Mænd og kvinder barberer altid anderledes, men når du bruger produkter designet specielt til dig, bliver din hud blødere og mere øm. Og hvis du behandler kvinder med glat, fløjlsagtig hud, mister du ikke selvtillid.

Kvinder venus barbermaskiner

Køb Gillette Simply Venus Razor kvindelige 2 stk. Med hjemmelevering i online-butikken. Når du bestiller via hjemmesiden, kontaktcentret eller mobilapplikationen, kan du få privilegier fra medlemmer af klubben "Crossroads".

Ingen har efterladt en produktanmeldelse,
Du bliver den første!

Bred vifte af produkter

Garanti for produktkvalitet

Levering til lejligheden på den næste
dagen

Fordele for korsvejsledere

Værre maskine Gillette Venus Embrace har ikke prøvet.

God dag!

I min anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvad der egentlig ikke passede mig i denne barbermaskine og hvilken maskine, efter min mening (og min families mening), er den bedste.

Jeg begynder med baggrunden.

Jeg prøvede mange barbermaskiner (med forskelligt antal blade, både mandlige og kvindelige, og "disponible" og genanvendelige) og konkluderede at den bedste barbermaskine er Gillette Fusion (mænd). . Min mand kom til samme konklusion, så han tog det fra mig, eller handlede det snarere for en Gillette Mach3 turbo (3-ku razor), men hun fungerede ikke for mig. Der var et problem: enten brug en til to (Gillette Fusion), eller køb mig en ny maskine. Det var billigere at købe en ny og jeg stoppede ved Gillette Venus Embrace (et anstændigt udseende, prisen er to gange billigere end fusionen).

Nu om ulemperne ved Gillette Venus Embrace:

- Ægte barberingshår (en gang eller endog to og tre). Måske er det på grund af det store barberhoved (hvor forskellige nye genstande er udstoppet: gel, rezinochki; uden hvilken jeg personligt lider behageligt), så det er meget "klumpet", mere præcist, det er ikke egnet til alle kropsdele, nemlig til ben!

- frygtelig rive huden! Selv engang! Og det er ikke kun min mening, men også mandens mening, som også testede barbermaden. Efter at have brugt det hver dag havde jeg et stort problem i armhulerne (mange sår og rødme). Det kom til det punkt, at jeg måtte gå til epilatoren.

- Materialet og størrelsen af ​​barberhåndtaget.

Det er ekstremt ubelejligt at vende det over i hendes hånd, da hun forsøger at hoppe ud / glide ud. Gillette Fusion har ikke noget sådant problem.

Det eneste plus i Gillette Venus Embrace er prisen, men igen er dette i sammenligning med Gillette Fusion.

konklusion: I måneden med at bruge Gillette Venus Embrace modtog jeg ikke kun negative følelser, men også for første gang - hudirritation! Og jeg kom til den konklusion, at det er bedre at overbetale og købe en normal ting end dette.

COSMOPOLITAN

RYK OG TENDER UDEN IRRITATION: Venus Embrace Sensitive razor for følsom hud

Venus Embrace Sensitive razor er specielt designet til kvinder, der oplever barbering sensationer i deres hud.

"Jeg har for følsom hud, jeg har ikke råd til det" - hvor ofte vi hører fra venner, eller vi siger noget lignende os selv, klager over irritation efter depilation. Den gode nyhed: i de fleste tilfælde er ubehaget ikke på grund af hudegenskaber, men til det forkerte valg eller brug af en barbermaskine. Brand nummer 1, som anbefales af kvindelige dermatologer1, repræsenterer Venus Embrace Sensitive razor til en renere barbering med mindre irritation2 selv med symptomer på følsom hud. Med Venus Embrace Sensitive, kan du og bør tillade dig selv daglig glathed. I stedet for at bekymre dig om irritation, kan du kun nyde glæden ved beundrende blik og blide berøringer af smukke strålende hud!

Venus forskningsresultater: et problem i huden eller i en barbermaskine?

En undersøgelse af 3 kvinder i forskellige lande viste, at 75% af dem oplever irritation af huden på deres ben, underarms eller bjerget efter barbering. Og mere end halvdelen af ​​deltagerne i undersøgelsen er overbeviste om, at årsagen til ubehag er følsomheden af ​​deres hud. Er dette virkelig tilfældet? Venus vendte sig til førende hudlæger i USA for et svar4. Og her er resultatet: 82% af specialisterne mener, at irritation efter barbering kan forveksles med symptomer på følsom hud. Og 91% af de undersøgte hudlæger siger, at barbermaskinens valg direkte påvirker graden af ​​hudirritation. Brugen af ​​dårlig kvalitet eller utilstrækkeligt skarpe barbermaskiner og manglende overholdelse af de grundlæggende regler for barbering fører til skade, rødme og tør hud. I de fleste tilfælde er det nok at vælge en passende barbermaskine for at slippe af med sådanne problemer.

Det rigtige valg til følsom hud: Venus Embrace Sensitive razor

Venus Embrace Sensitive razor er specielt designet til kvinder, der mærker tegn på hudfølsomhed ved barbering.

 • Fem tynde flydende knive ligger tæt på hinanden, hvilket gør det muligt at reducere trykket af hver af dem på huden.
 • Det bevægelige hoved passer godt til huden og gentager alle kroppens kurver nøjagtigt, så der ikke er behov for at køre rakeren igen i samme område.
 • Den unikke Lubrastrip teknologi med en otte gange stigning i antallet af komponenter for at lette glidning 2 danner et beskyttende lag mellem barbermaskine og hud.
 • Forbedret fugtighedsbånd med aloe-ekstrakt og smørende ingredienser øger blødheden på knivene på huden.

Resultatet er en perfekt ren daglig barbering uden ubehag og hudirritation.

Hemmeligheden om glathed: rådgivning fra hudlæger om brugen af ​​barbermaden

Venus ekspert Dr. Jody Levin og andre hudlæger anbefaler at følge nogle få enkle regler for god barbering uden hudirritation:

 • grundigt sæbe våd hud i et par minutter, og fortsæt derefter med barbering, efter proceduren, vask skummet af
 • juster temperaturen på vandet, så det er varmt, men ikke varmt;
 • Brug altid en barberkniv med skarpe knive;
 • undgå stærk barberkniv, der presser på huden, når du barberer;
 • brug barbergel - Satin Care Ultra Sensitive gel uden dufte og farvestoffer til følsom hud er perfekt til dette.

Hvordan kan man hurtigt dyrke et skæg i en 13-årig teenager?

Hvordan fjerne hår permanent hjemme?