Sådan barberes en kvindelig barbermaskin

Brugen af ​​kvinders elektriske barbermaskiner bliver mere og mere populær. Dette skyldes brugervenlighed af enheden, i mangel af behovet for enhver anstrengelse, forberedelse og spild af meget tid. Denne mulighed er mest velegnet til dem, der har kontraindikationer til andre metoder til fjernelse af hår og dem, der har en lav smerte tærskel.

Hvad er kvinders elektriske barbermaskiner

Ifølge mekanismen for deres arbejde er en elektrisk barbermaskine mere som en saks end en kniv. Bladet skærer normalt hår på overfladen af ​​huden; i en elektrisk barbermaskin sker afskæring af uønsket vegetation uden direkte at påvirke overfladen af ​​huden. Kontakt med huden sker ikke takket være et specielt mesh.

Den bedste barbermaskine til kvinder anerkendte enheder af følgende producenter: Braun, Panasonic, Remington.

Forskellige elektriske barbermaskiner er:

I rotationsbevægelsen af ​​bladene er roterende i naturen langs den centrale akse, og hårene fjernes, idet de kommer ind gennem de skrånende riller. Maskervingerne har en afrundet form og skærer hår, der falder ind i metalnetværket.

Kvinderens barbermaskine er egnet til at fjerne uønsket vegetation på alle hudområder, herunder dem i bikini-zonen, som kendetegnes ved øget følsomhed.

Den elektriske barbermaskin er bedst egnet til at fjerne hår i bikiniområdet. Under depilationen forårsager ikke skade på huden, foruden mange modeller kan bruges i brusebadet. På dette område er det bedre at foretrække enheden med et smalt hoved, som fjerner uønskede hår selv på de mest utilgængelige steder.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

For at barberingsprocessen skal være komfortabel og det ønskede resultat opnås anbefales det at følge nogle regler for brugen af ​​elektriske barbermaskiner til kvinder. Så er det nødvendigt:

 1. Forstuder huden.
 2. Ved brug af barbermaskiner til tør barbering skal overfladen, der skal behandles, tørres forsigtigt med et håndklæde.
 3. Ved våde barbering skal der påføres et specielt skum eller barberingsgel på det behandlede område.
 4. Hårfjerningsprocessen skal udføres omhyggeligt og smidigt uden pludselige bevægelser. Det er nødvendigt at bevæge sig i retning af hårvækst.
 5. Du kan strække din hud lidt på barberingen - dette vil medvirke til at reducere det ubehag, der kan opstå.
 6. Efter proceduren anbefales det at behandle hudoverfladen med en speciel lotion.
 7. Efter brug skal enheden rengøres af hår. Du kan gøre dette med en speciel børste, som normalt følger med en barbermaskine. Apparater designet til våde barbering kan rengøres under rindende vand.

Det er vigtigt! Tryk ikke barbermaskinen for meget under barberingen. På trods af den pålidelige beskyttelse mod hudskader, der er til stede i enheden, er der i dette tilfælde stadig risiko for skade.

Sammenligning af effektiviteten og resultatet af elektriske barbermaskiner og konventionelle barbermaskiner

Mange kvinder er bekymrede over spørgsmålet: Hvad er bedre at vælge en barberkniv eller elektrisk barbermaskine?

Producenter tilbyder en række barbermaskiner, specielt designet til kvinder. De kan have et forskelligt antal blader, et flydende hoved, gelpuder og andre komponenter, der øger komforten ved afhugning.

Razors er engangsbrug og genanvendelig. Stadig genanvendelige maskiner anerkendes som den bedste kvinders barbermaskine. De har en god barbering, mere holdbar, men dyrere end engangsbrug.

Ulemperne ved barbermaskiner til kvinder omfatter:

 • sandsynligheden for irritation efter barbering;
 • behovet for hyppig udskiftning af maskiner eller udskiftelige kassetter;
 • risiko for hudskade
 • behovet for at udføre proceduren i vandet med brug af ekstra kosmetik, som også kræver visse kontantudgifter.

Elektriske barbermaskiner til kvinder er dyrere end maskiner, men de vil vare længere. Ved brug af dem er sandsynligheden for nedskæringer meget lavere, da apparatet ikke kommer i direkte kontakt med huden.

Risikoen for irritation efter barbering er også lavere. Elektriske enheder kan bruges uden vand, de kan tages med dig overalt og bruges på et hvilket som helst passende sted. Men de kræver også en ændring af barberhovedet, som normalt er nok til omkring et og et halvt år.

Hjælp! Elektrisk barbermaskin er et godt alternativ til personer med meget følsom, irritabel hud, samt med tendens til allergiske reaktioner.

Når man sammenligner resultatet opnået efter barbering med en maskine og en elektrisk barberkniv, bemærkes det, at kvaliteten af ​​fjernelse af håret stadig er bedre, når du bruger maskinen.

Fjernelse af uønsket vegetation med en simpel barbermaskine er renere, huden bliver sundere, da processen med poreudrensning finder sted. I begge tilfælde, både ved brug af en elektrisk barbermaskin og en maskine, bliver resultatet holdt i kort tid, og proceduren gentages snart.

anmeldelser

Anmeldelser af kvinders elektriske barbermaskiner mest positive. Personer, der bruger disse enheder, bemærker deres brugervenlighed, muligheden for at bruge, både for våd og til tør barbering, fraværet af skadelig virkning på huden. Også i anmeldelserne skriver de, at når der anvendes sådanne barbermaskiner, forekommer irritation i ekstremt sjældne tilfælde.

Hvad synes du? Del dine erfaringer i kommentarerne under artiklen.

De kan bruges på forskellige dele af kroppen, herunder i bikiniområdet. For denne zone tilbyder producenterne endda enheder med et smalere hoved, som gør det muligt at fjerne uønsket vegetation på de mest utilgængelige steder. De højere omkostninger ved enheden betaler sig hurtigt på grund af manglen på behov for hyppige ændringer i dyserne. Du kan også tage denne razor overalt med dig, så du kan fjerne uønsket hår overalt.

Men foraene kan findes og negative anmeldelser om kvinders elektriske barbermaskiner. I nogle tilfælde observeres irritation nogle gange efter udførelsen. Det er også svært at finde et udskifteligt hoved til en bestemt enhedsmodel. Nogle gange siger kvinder, at en elektrisk barbermaskine efter brug kan være ret svært at fjerne eventuelle hår, der sidder fast i det.

konklusion

Populariteten af ​​kvinders elektriske barbermaskiner er drevet af enkelhed og brugervenlighed. Hårfjerning ved hjælp af en sådan barbermaskine kræver mindre tid, i modsætning til mange andre måder at håndtere uønsket vegetation på, hvilket er meget vigtigt for kvinder, der ikke ønsker at tilbringe ekstra minutter eller endda timer på depilation.

Elektriske barbermaskiner har flere fordele, en af ​​de vigtigste er manglen på muligheden for skade på huden. I sammenligning med barbermaskiner er resultatet dog noget værre. Ved hjælp af barbermaskiner udføres depilering mere rent, hvilket direkte påvirker kvaliteten af ​​proceduren.

Deputerede Petrov og Boshirov

Hvis du ser i London to mænd med en flaske kvindelig eau de toilette, der viser lethed, gå til den anden side af gaden. Disse ansigter er smukke, fordi du ikke kan huske, hvor meget du ikke ser på dem. Disse ansigter er forskellige, og mænd er som tvillinger. Dette er en høj klasse. Disse og tage i særlige tjenester. Nogle mænd med ubeskrivelige ansigter bliver endda præsidenter. Og nogle kan gå til deputerede.

I nyere historie var der et andet smukt par gode samaritaner - Lugovoy og Kovtun. Briterne mistanke om, at disse to herrer havde forgiftet Litvinenko. Rusland passer ind med tvillingerne som om de var familiemedlemmer, og Lugovoy og Kovtun nægtede endda hvad de ikke havde tid til at spørge. Som et resultat blev Lugovoi en stedfortræder. Og en af ​​mine yndlingspersoner. Fordi han var berømt for en forbrydelse, begik han ikke. Og han blev en stedfortræder for drabet på en forræder, som han ikke dræbte. Der var ikke noget anstændigt i sin karriere, men han havde et badge og sad i udvalget for sikkerhed. Og samtidig modtog han en medalje "Til fordel for Fædrelandet" på sin jakke.

Så nu venter vi i vicekorps for at supplere andre værdige kandidater. Vi kender ikke deres navne endnu. Alexander Petrov og Ruslan Boshirov eller Bashirov er tilsyneladende navne, ikke navne. Det er nødvendigt at skrive noget i dokumenterne. Men i dag er det ikke meget svært at fastslå en persons identitet - selv om han har en metropassagers ansigt. Og når de rigtige navne bliver kaldt, vil Rusland sige, at disse fyre ikke skyldes noget: "Vi ved ikke, hvem de er, men vi ved, at de ikke forfulgte nogen." Derefter vil de senere eller senere vise sig. Og de vil også sige, at de ikke er blandet i noget, men i London var de... bare fordi de havde... ja, hvad de ønskede. Erhverv, turisme, fodbold - og i Salisbury gik de bare en tur før de gik til Moskva.

Der vil være meget støj. Og for vores propaganda er genoplivelsen af ​​Scripale-sagen simpelthen en gave. Menuen skal opdateres, og alle tidligere afgifter er allerede afladet. Og til sidst vil Petrov og Boshirov blive kendt for enhver husmor i Rusland, og så kommer nye valg til dumaen til at komme i tide. Jeg er sikker på, at der i Zhirinovskys parti vil være et par ledige stillinger til Okhotny Ryad, og så vil de have en hel tredobbelt sammen med Lugovoy. Tre uskyldige krigere, der ikke rørte nogen, men samtidig forvandlede alle forrædere af hjemlandet... Men nej. Ikke alle er døde. Skripale vores Nina Ricci ikke ramt. Sangede ånder forsvinder hurtigt. Men deputerede Petrov og Boshirov skal stadig tage. Men i modsætning til Lugovoy skal den ikke placeres i et sikkerhedsudvalg, men i et sundhedsudvalg.

Kvinderens barbermaskine: hvordan man vælger og bruger

Perfekt glat hud i kroppen gør en kvinde attraktiv og velplejet. Moderne kosmetologi tilbyder en række teknikker til fjernelse af overskydende vegetation - fra regelmæssig barbering til forskellige former for hårfjerning og depilering. Barbering forbliver dog den mest smertefri procedure for huden: I løbet af dens gennemførelse bliver hårene ikke trukket ud af roten, som ved epilation, men skæres kun til den ønskede længde. Afhængigt af det ønskede resultat anvendes simple barberingsskrabere, elektriske barbermaskiner og trimmere. Hver enhed har fordele og ulemper. Derfor bestemmer du først for hvilket formål du har brug for det, når du vælger en barbermaskine. Og i overensstemmelse hermed skal du studere oplysningerne om de modeller, der præsenteres på markedet og deres egenskaber.

Rabeudstyr: funktioner til kvinder

Til barberingsproces bruger kvinder følgende typer barbermaskiner:

 • barbermaskine eller barbermaskine Enheden er blevet brugt i årtier, og det taber ikke popularitet. Rakkniven skærer hårene tættere på roten end den elektriske barbermaskin, hvilket giver en renere barbering. Fabrikanter forbedrer regelmæssigt disse enheder og tilføjer forskellige muligheder for hurtig og behagelig barbering. Den største ulempe ved barberskrabere er, at de kræver vand og specielle barberingsprodukter, som ikke altid er tilgængelige. Derudover kan barberingen forårsage irritation af følsom hud. Kvinderens barbermaskiner adskiller sig fra mænds barbermaskiner, ikke kun i lyse farver og elegant design, men også i nærværelse af en særlig fugtgivende strimmel, der forbedrer glidning, forhindrer hudens udtørring og gør proceduren mere behagelig og smertefri. Maskinen kan bruges til at fjerne overskydende hår på nogen del af den kvindelige krop; Kvindelige maskiner er designet specielt til delikat hud: de sikrer sikkerhed for barbering og manglende irritation efter proceduren
 • elektrisk barbermaskin I modsætning til værktøjsmaskiner er el-barberingsproceduren altid tilgængelig. Selv tilstedeværelsen af ​​strømforsyningen er ikke nødvendig, da de fleste moderne enheder har batterier med god kapacitet. Den største forskel mellem en elektrisk barbermaskin og en epilator er, at den forsigtigt skærer hårene ud ved bunden, mens epilatoren trækker dem ud fra roden. Den elektriske barbermaskine beskadiger huden mindre, så det anbefales til kvinder med høj følsomhed og tendens til irritation såvel som med lav smerte tærskel. Knivbladene er lukket med specielt metalnet gennem hullerne, hvor hårene trænger indad og skæres af knivene. Takket være dette er huden fuldstændig beskyttet mod mikroskæringer. Klippen af ​​håret roterer bladet lidt, hvilket giver mindre ubehag under genvækst. Den elektriske barbermaskine er alsidig og egnet til barbering af ben, hænder, armhuler og intime områder. Nogle modeller har specielle smalle dyser til at arbejde på svært tilgængelige steder; Et sæt dyser, der er inkluderet i det elektriske barbersæt, gør enheden alsidig og giver dig mulighed for at behandle overflade på ben, underarm og bikini område
 • Trimmer. Med det kan hårene forkortes til en vis længde (fra 0,5 mm eller mere). Trimmeren bruges normalt til at skabe frisurer og styling på intime steder, samt at forkorte hår i bikiniområdet. Ved hjælp af en trimmer skæres en lang række mønstre og billeder ud af håret. Det ser æstetisk glædeligt og attraktivt ud. Nogle gange er specielle vedhæftede filer til øjenbrynskorrektion knyttet til enheden. Trimmeren anbefales til kvinder, hvis hud er så delikat og tynd, at selv barbering med en elektrisk barbermaskine forårsager irritation;
 • Trimmer hjælper med at slippe af med overskydende hår og skabe et originalt hårklipp i det intime område
 • epilator. Det bedste valg ville være at købe en multifunktionsenhed, der kombinerer mange muligheder. For eksempel er det vigtigt at udføre en epilering, inden du går, for at fjerne overskydende hår i lang tid og ikke spilder tid på regelmæssig barbering. Og på højtidelige og specielle datoer kan du gøre dig selv et smukt billede i det intime område. Basen på den multifunktionelle enhed er en elektrisk barbermaskine, og en trimmer og en epilator i form af fastgørelser er fastgjort til den. Epilator vedhæftningen har et mindre antal små pincet end en komplet flot enhed, som gør det muligt at modellere hår i bikiniområdet. Der er også en omvendt situation: Epilatoren eller trimmeren fungerer som en grundlæggende enhed, og et knivhoved er fastgjort til det.
Epilatoren med et barberhoved og et trimmerhoved er et uundværligt produkt med hensyn til dets funktionalitet.

Video: hvordan man vælger den rigtige barbermaskine

Funktioner af elektriske barbermaskiner

Blandt alle elektriske barbermaskiner er el-barbermaskinen den mest alsidige og sikreste. Når du bruger det, er huden skadet mindre end fra epilatoren, og en barbermaskine kan påføres hele kroppen, herunder bikiniområdet.

Ved driftsprincippet er alle elektriske barbermaskiner opdelt i to typer:

 • Rist: Rundformede knive er placeret bag et tyndt metalnet med mikrohuller, der gør vibrerende bevægelser og skærer hår, der falder ind i hullerne. Barbernettet elektrisk barbermaskine anses for at være den mest følsomme og er velegnet til følsom hud. Imidlertid er det ikke altid muligt at klare det hårde hår på nettet, derfor kan der være "stikkede" områder på huden; Hovedparten af ​​elektriske barbermaskiner til kvinder refererer til gittertypen
 • roterende: barberbladene roterer langs midteraksen i specielle cirkulære rister med afskårne huller og afskærer hårene, der trænger indad. Denne metode anses for mere effektiv til hårdt hår, da bladene arbejder tættere på huden og hårrotten. Rødhed og kløe efter barbering med en roterende barberkniv er en almindelig ting.
Den roterende type bladarbejde er mere almindelig blandt mandlige modeller af elektriske barbermaskiner, da mænds hår er meget hårdere end kvindes hår og er sværere at fjerne.

De fleste af kvinders barbermaskiner præsenteret på salg - netto. Dette skyldes det faktum, at netskrabere arbejder mere delikat og bedre klare det tynde hår såvel som ofte udstyret med forskellige dyser, der er efterspurgte blandt kvinder. Men nogle kvinder bruger manlige modeller af barbermaskiner, herunder roterende.

Antallet af begge roterende hoveder og gitter med knive i en elektrisk barbermaskine varierer. I mandlige modeller kan deres antal nå fem eller flere, og i kvindelige modeller er en eller to nok, fordi hårene hos kvinder er svagere og tyndere. Hoveder kan flyde, det vil sige placeret på de bevægelige monteringer. Dette gør det muligt for dig at gentage konturerne af kropsdele perfekt og dermed gøre barberingen mere behagelig og renere. Højkvalitets elektriske barbermaskiner til kvinder har et system af flydende hoveder, hvilket letter barberingsprocessen, især på intime steder.

For teenagepiger med deres sarte hud og tynde hår er razors af net typen mere velegnet til forsigtig barbering. Barbermaskinen skal have et flydende knivfastgørelsessystem - dette gør det muligt for alle overflader at blive behandlet korrekt.

Flydende barberhovedmonteringssystem gør det muligt at gentage kroppens konturer og håndtere vanskelige steder at nå

Nyttige funktioner til en elektrisk barbermaskine er vandtætte (så du kan bruge den i brusebadet), evnen til at våd barbere med skum eller gel, lys og flere højhastighedsfunktioner til effektiv barbering og epilering.

Vilkår for brug

Moderne modeller af elektriske barbermaskiner har normalt funktionen af ​​både tør og våd barbering. Tør barbering udføres uden brug af vand, og for en våd har du ikke kun brug for vand, men også en barbergel. Den våde metode anses for mindre traumatisk for huden, foruden fugtgivende og desinficerende komponenter indgår ofte i barberingsprodukter.

Våd barbering irriterer huden mindre end tør

Efter de første procedurer ved brug af en elektrisk barbermaskin, kan rødme og irritation forekomme på huden. Dette er normalt for perioden af ​​tilpasning af huden til en ny enhed. Men hvis problemerne på huden ikke er gået, så er det for følsomt. Derfor er det nødvendigt at blødgøre barberingen med speciel kosmetik. Det ville være klogere at barbere inden sengetid, så får huden nok tid til at komme sig.

Reglerne for at bruge en elektrisk barbermaskin til både tør og våd metode er ret simple:

 • Før våde barbering skal overfladen af ​​huden behandles med en gel eller et skum udfør proceduren bedre i badeværelset;
 • tør barbering kan mildnes ved at støv huden med talkum eller babypulver før proceduren; Efter proceduren skal pulveret vaskes med varmt vand og rengøringsmiddel. For at blødgøre processen med tør barbering og desuden beskytte huden vil hjælpe baby pulver
 • barberingsgel anvendes bedst i stedet for skum, da det giver en glattere razor glide. Anvendelse af hår på håret et par minutter før barbering gør det blødere;
 • ved hjælp af en roterende type elektriske barbermaskine, fjern hår med glatte cirkulære bevægelser; for en razor skal bevægelserne være progressive - op og ned;
 • Rør din barberhud let, uden meget pres; prøv ikke at holde enheden flere gange på samme sted;
 • armhulen er bedre behandlet med en barberingsgel med en barberkniv med et flydende hoved, mens bevægelserne skal være rykkede, korte og rettede fra top til bund;
 • Til bikini-zonen er en våd barberingsmetode mere velegnet, da huden her er den mest delikate og tilbøjelige til irritation. For at undgå problemer skal du udelukke barbermaskinen udelukkende på hårets vækst og med din frie hånd trække lidt af huden - det hjælper med at klippe hårene i én bevægelse.

Alkoholkrem, der bruges til at desinficere huden efter barbering, kan forårsage yderligere irritation. Det er bedre at erstatte dem med følgende midler:

 • en blanding af pulver fra to tabletter af acetylsalicylsyre og to spiseskefulde glycerin;
 • hydrogenperoxid;
 • manganopløsning;
 • chlorhexidinopløsning;
 • en blanding af lige mængder oliven og te-træolie
 • kold komprimering med en infusion af medicinske urter - kamille, calendula eller succession.
Glem ikke om fugtgivende huden efter proceduren - brug særlige efterberberings cremer, som omfatter aloe, kamille eller kalendula ekstrakter

Efter barbering anbefales det ikke at klæde sig i 20 minutter for at lade huden trække vejret. Tøj i kontakt med barberhudede hudområder bør være løs og om muligt af naturlige stoffer.

Plejeapparat

Elektriske barbermaskiner og trimmere kræver regelmæssig rengøring, fordi der efter fjernelse af barberingsproceduren er fjernet hår, hudpartikler og rester af hjælpemidler, skal fjernes fra apparatet (ved vådskæring).

Vedligeholdelse af en elektrisk barberkniv involverer følgende elementer:

 • modeller af elektriske barbermaskiner med vandtæt kasse og våde barberingsfunktion, det er nok at skylle under rindende vand, fjerne alt snavs; Du kan også adskille shaveren, skæreenheden og vaske den separat;
  Vådskærende modeller med elektriske barbermaskiner kan skylles under rindende vand.
 • Efter rengøring med vand skal enheden tørres og smøres med speciel olie, som normalt kommer i kittet (det kan også findes i onlinebutikker). Smøring bør udføres efter hver vask af enheden, fordi vandet affedter skæreelementerne og fører til hurtig forringelse. Påfør et par dråber olie på knivene og tænd enheden for at distribuere produktet jævnt; Regelmæssig smøring forlænger instrumentets levetid.
 • Fra tid til anden skal du rense barbermaskinen med et særligt rengøringsmiddel. Til dette:
  • anbring detergent på apparatets barberoverflade;
  • tænd enheden og hold den i en lidt fungerende tilstand, så værktøjet kan komme til alle hjørner af enheden;
  • Derefter skal du slukke for apparatet, afbryde barberingsenheden og skylle den grundigt med vand.
  • tør dele og samle barbermaskinen;
 • Tørrensede modeller har ofte en skraldespand. I dette tilfælde skal du fjerne skæreenheden, skubbe skraldet ud af beholderen og rengøre apparatets mekanisme med en speciel børste med hårde børster. Det anbefales ikke at børste nettet af en barbermaskine med en børste, fordi den er så tynd at det er let at beskadige. Denne del skal bare børstes af håret grundigt;
  Den specielle børste, der følger med i sættet, er designet til at fjerne hår fra enheden
 • knivskæreelementer bør ændres en gang om året og et halvt.

Avancerede elektriske barbermaskin modeller har en selvrensende funktion. For at udnytte denne mulighed er det nødvendigt at placere enheden på stationen, anvende et særligt rengøringsmiddel i henhold til vejledningen, og tryk på knappen. Dernæst vil en smart enhed gøre alt alene.

Vurdering af elektriske barbermaskiner til kvinder

Når man køber en barbermaskine, er det klogere at foretrække en enhed af en kendt producent, som værdsætter sit ry og udelukker produkter af lav kvalitet. De mest populære mærker på dette marked er Braun, Philips og Remington. Hvad angår trimmere, er deres førende producenter Braun, Veet og Panasonic. Prisen på modellerne af disse mærker er ret høj. Under alle omstændigheder skal du være forberedt på, at den elektriske barbermaskin koster betydeligt mere end en barbermaskine. Men det vil vare meget længere, samtidig med at man sparer tid og kræfter.

Listen over de mest populære modeller af 2018 vil hjælpe med at bestemme mulighederne i forskellige modeller og gøre det rigtige valg.

Braun LS 5160 og 5560

Begge modeller har flydende hovedslag, våde og tørre barberingsfunktioner, indbygget trimmer og forskellige dyser, herunder en peeling dyse.

Model Braun LS 5160 har mange dyser, herunder en dyse til peeling.

Disse enheder adskiller sig kun i batteri og pris. Siden 5560 har et mere avanceret batteri, er omkostningerne højere.

Braun LS 5160-modellen adskiller sig fra det tidligere kraftige genopladelige batteri

Philips BRL 140

Den særlige egenskab ved denne model er et flydende hoved, der følger kroppens konturer. På begge sider af barbernettet er der en trimmer med afrundede spidser, der giver glat glidning og beskyttelse mod snit. En kvinde vil ikke opleve ubehag under proceduren. Pakken indeholder ekstra vedhæftede filer og en razorpose.

Philips BRL 140-modellen har en indbygget trimmer med afrundede spidser og et dejligt ergonomisk design.

Remington WDF4840 og WDF5030

To funktionelle modeller, der har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra kvinder. De har to netskærmehoveder, en indbygget trimmer, tørre og våde barberingsfunktioner og et genopladeligt batteri, der tillader brug af enheden uden at være forbundet til det elektriske netværk.

Remington WDF4840 shaveren har to meshhoved og har en tør og våd barbering.

Den største forskel mellem WDF5030-modellen og WDF4840 er, at den har et specielt dobbeltnet med åbne snit og en stribe med mandelolie, der fugter huden under barberingen. Derfor er prisen på denne barberhøvel højere end den forrige.

Remington WDF5030 elektriske barbermaskine ligner WDF4840, men har en stribe mandelolie og et forbedret barberingsnet.

Braun SilkEpil FG 1100

Blandt trimmerne er to lavprismodeller en succes, hvis pris i intervallet 1-2 tusind rubler er en af ​​fordelene, som kunder gentagne gange siger, at en sådan nyttig enhed skal koste mere.

Kompakt, letvægts kvindetrimmer til styling i et bikiniområde og til udformning af øjenbrynene. Den har god strøm, holder en afgift i lang tid og ligner en pen.

Braun SilkEpil FG 1100 trimmeren har god batteristrøm og evnen til at vådberge

Denne model kan bruges med skum og skylles under vand. Brugere noterer sig nøjagtigheden af ​​barbering med denne enhed, smertefri hud og fravær af irritation på intime steder. Pakken indeholder også andre dyser og stenciler til intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision

Dette er en trimmer for følsomme områder af kroppen. Den er kun beregnet til tør barbering, har fire nyttige dyser i et sæt, fungerer effektivt fra ét batteri uden smerte og rødme klæder overhårede hår og giver dig mulighed for at mestre kunsten at skabe intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision trimmer er kun beregnet til tør barbering og leveres med mange ekstra tips.

Ifølge anmeldelser på internettet kan du opdage, at selv mænd køber Veet trimmer: den er ideel til skæring af overskæg og skæg.

anmeldelser

Philips Satin Shave Advanced BRL 140 kvindernes barbermaskin er det du leder efter! Fordele: Langtidsbrug. Ren barbering. Ulemper: Nej)) Næsten en måned gik jeg for at finde mig en passende elektrisk barbermaskine. Jeg genlæste en flok anmeldelser, gik på indkøb, spurgte fra sælgere og købte denne til sidst. Ikke fortryde i et øjeblik! Barbering. Barbering meget rent og pænt, ingen allergier. Selvfølgelig, hvis du sammenligner med en barbermaskine, viser det sig meget lang tid, men det er det værd. Jeg bruger kun tør barbering. Bare så praktisk. Opladning. Købt omkring januar, og første gang debiteret i juli. Selvom jeg bruger det ofte nok. Rengøring. Leveres med en lille børste. Meget behagelig og meget god ren. Der var ingen problemer med dette. Indstillinger. Almindelig hvid opbevaringspose, trimfane og rengøringsbørste.

Smirnova-os

https://otzovik.com/review_5478265.html

Jeg har brugt det i meget lang tid. Der er virkelig ingen irritation, og det er den største fordel ved elektrisk barbermaskine. Og køb bedre i online butikken nogen. I almindelige butikker er deres valg ikke meget stort, flere og flere epilatorer kommer på tværs. Det sker forresten og epilatorer sådan en dyse til bikiniområdet. Generelt køber jeg en anden elektrisk barbermaskine og er meget tilfreds. Kun der er et problem med dem, det er umuligt at købe et udskifteligt net, og da mit første maske var kedeligt (og det skete et år efter købet), købte jeg lige en ny barbermaskine. Selv om det kan være et sted sådan med udskifteligt mesh. Jeg ved det ikke, jeg kom ikke over. Og hvilken en at købe, tror jeg, at forskellen er lille. Nu har jeg Remington, jeg er meget tilfreds med det.

iri-Irika

http://www.liveinternet.ru/community/make_up/post149563361/

Jeg bruger en kvinders elektriske barbermaskine. Hun blev bundtet med epilatoren, så jeg vil ikke sige prisen: Phillips; maske Jeg barberer lige i brusebadet, det er ikke tørt. Ingen irritation, meget tilfreds.

Feeling

https://eva.ru/static/forums/33/2004_6/153020.html

Jeg har en epilator med en dyse, som en barberkniv. Med epilatoren blev der heller ikke venner - hår vokser ind. Men med en elektrisk barbermaskine, et godt forhold)) Af minuserne - det virker ikke helt glat, plus - hurtigt og uden irritation. Jeg bruger det i nødstilfælde, når der ikke er tid på badeværelset til at "dampe" hår og barberer, og det er presserende at slippe af med dem. Til berøring er selvfølgelig "hamp" følt lidt, men visuelt er intet bemærkelsesværdigt. Og håret vokser ikke.

baret

http://www.penzamama.ru/node/17195

Jeg har en elektrisk barbermaskin, jeg har brugt det i ca. 5 år. I dag var jeg bare sur på dette - jeg var lidt dum og jeg var nødt til at barbere med en normal barbermaskine. Ondskab er ikke nok... Som jeg boede uden hende. Den største ulempe er, at når hårene vokser, stikker de, og efter el-barbermaskinen stikker de i det mindste ikke, og der er ingen irritation.

nøgle

http://www.penzamama.ru/node/17195

Og jeg har længe lagt øjnene på denne barbermaskiner (med et net). Far havde kun disse)) Der er elektrolyseceller med en blok, der kan erstattes med et gitter. Men jeg købte mig selv en kvindelig Brown før jeg fødte, og der har ikke været nogen irritation i mere end 4 år))

chudiki

https://must-have.livejournal.com/53989.html

I flere år har jeg kun brugt det elektriske barbermaskine. Først var der en epilator brun, en slags simpel, med et barberhoved. Barbering vidunderligt alt, glat, godt, kunne ikke få nok af det. Derefter købte jeg på grund af omstændigheder en elektrisk barbermaskine, Philips dame, og hun barberer selvfølgelig meget værre. Jeg har forfærdelige irritationer på min hud fra alle andre former for hårfjerning, en elektrisk barbermaskine - min frelse plus mine hænder er ikke derfra, jeg skærer altid med en almindelig barbermaskine, og det kan ikke ske med en elektrisk barbermaskine.

i_will_be_88_cm

https://kosmetichka.livejournal.com/16807688.html

Razors til kvinder er ikke en fabrikant af marketing, men enheder specielt designet til delikat kvindelig hud. De vigtigste krav til kvinders barbermaskiner - ren, høj kvalitet barbering og ingen irritation på huden efter proceduren. En behagelig tilføjelse til funktionaliteten er ergonomisk design, brugervenlighed og dyser til styling af de fleste modeller. At dømme efter anmeldelser, kan man sige, at en klar forståelse af, om enheden er egnet til en bestemt kvinde, kun fremkommer med brugsoplevelse. Nogle foretrækker barberskrabere på grund af deres barberings renhed, nogle foretrækker en elektrisk barbermaskine på grund af manglende irritation, mens andre vælger trimmere i håb om at undgå kløe og betændelse. Den universelle enhed kombinerer en barbermaskine og en indbygget trimmer, og indeholder også specielle tip og pincet til epilering. En sådan enhed kan betragtes som det bedste valg for dem, der endnu ikke har besluttet deres præferencer.

Elektriske barbermaskiner til kvinder

Hårfjerning ved hjælp af en elektrisk barbermaskine bliver mere almindelig hos kvinder. Dette er ikke overraskende, da brugen af ​​enheden ikke kræver nogen særlig indsats, seriøs forberedelse og meget tid. Dette er ideelt for dem, der ikke kan lide at rodde med klæbende blandinger som voks eller sukkerpasta eller har kontraindikationer til shugaring eller voksning.

Du kan barbere dit hår med en elektrisk barberkniv på en hvilken som helst del af kroppen, herunder bikini og underarmene, hvilket er særligt vigtigt for kvinder. Hvis du tager en enhed med dig på forretningsrejse eller på tur, er det heller ikke svært: det tager ikke meget plads og vejer ikke meget. Men i brugen af ​​elektriske barbermaskiner har deres fordele og ulemper, som ikke gør ondt at vide.

Styrker og svagheder

Jeg er glad for, at fordelene ved elektriske barbermaskiner er meget større end ulemperne. Måske er det det der overbeviser mange kvinder om at bruge denne enhed:

 • hurtig, nem og bekvem;
 • for alle zoner (ansigt, bikini, underarms mv.);
 • kostprisen ved at købe en barbermaskine er en gang (maskinen ville have kostet meget mindre, men det skal bruges på nye knive, og selve værktøjet kan kræve udskiftning til enhver tid);
 • kan bruges både i hjemmet og i vandreture samt i maskinen;
 • ikke traumatisk (du kan ikke skære dig selv, hvilket ikke kan garantere maskinen);
 • ikke smertefuldt (i modsætning til voks og sukkerpasta), da håret ikke rives ud, men skæres af ved bunden;
 • forsigtig forberedelse er ikke nødvendig, som før shugaring eller voksning (huden kan kun dampes ud);
 • flere barberhoveder sikrer en tættere barbering;
 • ikke allergisk
 • Med genopladelige barbermaskiner er der ingen afhængighed af udløbets placering.

Blandt minuserne kan nævnes:

 • effekten er ikke så lang som efter shugaring eller voksning;
 • dyrt (selvom betalt en gang);
 • Ikke alle barbermaskiner er nemme at klare fra at klæbe i hår, hudpartikler og fedt (hvis der ikke er nogen selvrensende funktion);
 • hår vokser hurtigt tilbage (lidt længere, end hvis maskinen blev brugt);
 • med gentaget barbermaskine på samme sted er irritation mulig.

Barbermaskinen har mange fordele og ulemper, og alt dette skal tages i betragtning, når det kommer til at vælge en enhed i butikken.

Hvordan man vælger

Kvindernes hud har en højere følsomhed end mænd, så valget af elektriske barbermaskiner bør kontaktes særligt omhyggeligt:

Ifølge typen af ​​hår. Hver elektriske barbermaskine er designet til at arbejde med en bestemt type hår: nogle klare selv med stiv og tæt vegetation bedre, mens kun tyndt hår kan klare det andet. Derfor skal du vælge en enhed med forskellige vedhæftede filer og pincet til håndtering af forskellige områder af kroppen.

Arbejdshastighed For at fjerne hver type hår er der behov for en anden hastighed, så en barbermaskine bør helst have forskellige hastigheder (for fint hår - højt til hårdt hår - moderat). Den bedste mulighed ville være en 2-speed elektrisk barbermaskin, barbering hår fra enhver del af kroppen, hvilket er så vigtigt for kvinder.

Type mad. Hvis du har til hensigt at bruge enheden under vand (i bad, bad), skal du være opmærksom på tilgængeligheden af ​​den autonome arbejdsfunktion (fra batteriet). Razors, der arbejder udelukkende på netværket, er ikke egnede til denne applikation.

Antallet af hoveder. Jo flere razorhoveder, renere og bedre hun barberer, men også koster mere. Hvis økonomi tillader det, kan du sikkert vælge muligheder med flere hoveder, men hvis der er behov for at spare penge, vil 2 hoveder være nok og til en rimelig pris.

Yderligere funktioner. Hvis der ikke er behov for pincet, massageapparater, kølere osv. - er det bedre ikke at overpay for unødvendige "dikkedarer".

Generelt kan de vigtigste kriterier ved valg af el-barbermaskine være følgende:

 • flydende hoveder til perfekt gentagelse af kropskurver;
 • vandmodstand i enheden til brug under et brusebad
 • med et ekstra batteri i tilfælde af lang afrejse
 • våde elektriske barbermaskiner med kosmetik;
 • dyser til at arbejde på kvindernes følsomme hud (køling, massager).

Under alle omstændigheder afhænger alt af de specifikke krav og ønsker, som køberens hår og hud. Og efter at have defineret, vil det ikke være så svært at finde den rigtige løsning.

Populære mærker og modeller

De mest populære mærker, der længe har vundet udelukkende positivt ry blandt forbrugerne:

 1. RemingtonCordlessLadyShaverWDF. Genopladelig elektrisk barbermaskin, hurtig opladning. Der er 2 hoveder og trimmer til trimning og trimning af en bikini, der er velegnet til tør eller våd brug. Køretiden, når den er fuldt opladet, er en halv time. Leveres med opbevaringspose og rengøringsbørste.
 2. RemingtonMPT4000C. Nyhed blandt elektriske barbermaskiner til kvinder med et bevægeligt lille hoved til bikiniområdet og fremhæve det behandlede område. Razor kan fjerne individuelle hår, også egnet til ansigtet. Trimmeren kan indstilles til at trimme den ønskede længde af håret. Der er pincet og kammusling dyse. Drives af batterier.
 3. BraunSilkEpilFG. En god barber til krop og bikini, har flere sikre vedhæftede filer. Den kan bruges med tør barbering og uden ekstra befugtere, hvilket sparer tid. Der er en kosmetisk trimmer til øjenbrynskorrektion og dekorative bikini skæring. Batteridrevet, rengøres under rindende vand.
 4. Schick Quatro til kvinder Trimstyle Razor Bikini Trimmer. Hvis maskinen skærer håret lige på hudens overflade, som om det skraber det, så skærer denne kvindes elektriske barberkniv rent og nøjagtigt dem over overfladen af ​​huden uden at beskadige det. Praktisk og helt sikker.
 5. Philipshp6383 / 20. En fantastisk mulighed for kvinder at holde bikiniområdet i orden. Der er en speciel trimmer til modellering og trimning af linjerne i dette område. Hårklippet er sikkert på grund af de afrundede ender af trimmeren. Enkel og praktisk, batteridrevet. Hovedet fjernes, hvilket i høj grad letter rengøringen under vand. Med en sådan barbermaskin kan ingen maskine sammenlignes.
 6. PhilipsBRL 140/00. Elektrisk barbermaskin med bikini trimmer, flydende net. Trimmertippene er afrundede, hvilket gør barberingen sikker selv med lejlighedsvise skarpe bevægelser og tæt på at trykke på enheden på huden. Raketøjet glider godt på huden og fremskynder barberingsprocessen. Du kan kombinere behandlingsområder med bad og brusebad. Der er en indikator, der angiver niveauet for opladning. Kontinuerlig batterilevetid varer cirka en time.
 7. PanasonicES246AC. Razor til kvinder, udstyret med et lille hoved til hårfjerning på særligt vanskelige steder. Enheden afskærer ikke bare vegetationen, som en maskine, men som om den runder ud hvert hår, så det ikke vokser hakket.

Hvordan man bruger elektriske barbermaskiner

For ikke at gøre barberingsprocessen mere behagelig og mere fornøjelig, kan du hjælpe dig selv ved at følge de enkle regler:

 • hud for damp;
 • tør barbering tør;
 • for en våd metode smør huden med et gel eller blødgøringsskum;
 • barber overfladen jævnt og langsomt uden røg og hårvækst
 • hud, mens du barberer lidt for at reducere ubehag;
 • Efter afslutningen af ​​proceduren skal du behandle huden med lotion og rengøre enheden.

Enhver elektrisk barbermaskine i visse situationer kan virkelig være et rigtigt fund for dem, der ikke er egnede til andre depileringsmetoder af en eller anden grund.

Elektrisk barbermaskin til kvinder

Ved brug af en konventionel barbering begynder hårene at vokse den allerførste dag, så kvinder skal ofte gentage proceduren. Så at barbering ikke var smertefuld, og huden forblev glat længere, det er værd at bruge en elektrisk barbermaskine.

Hvad er en kvinders elektriske barbermaskin

Moderne modeller af elektriske barbermaskiner til kvinder har form af indretninger, hvorved man ikke kun effektivt kan fjerne vegetation fra kroppen, men også forsigtigt forkorte den og give den ønskede længde. Denne funktion er især relevant for pleje af et bikiniområde. Fabrikanter udstyre elektriske barbermaskiner med forskellige dyser, så du ikke kun kan skære eller forkorte hår, men også fjerne dem sammen med folliklerne. Sådanne instrumenter kommer med ekstra hoveder, der indeholder mange mini-pincet.

Hvordan går kvinders barbermaskine

Handlingsmekanismen for elektriske barbermaskiner er mere som saks arbejde end bladet. Hvis en almindelig barberkniv skærer hår på overfladen af ​​huden, virker den elektriske barbermaskine noget anderledes: det fjerner håret, skærer det af, men uden at skade huden. Der er to typer elektriske enheder: roterende og gitter. Deres forskel ligger i den type gitter, der barberer vegetationen:

 • Kvinders maskeret har afrundede blade, der skærer hårene, der falder ind i metalnetværket;
 • I rotationsindretningen roterer bladene langs midteraksen med hvert af hovedene og fjerner håret, som falder ind gennem de skrånende riller.

Elektrisk barbermaskin til kvinder fra de bedste producenter

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre? Nedenfor er en liste over de mest populære modeller af enheder til kvinder:

 1. Panasonic ES2216PC. Arbejder med våd og tør hud, forårsager ikke irritation, giver den mest glatte overflade. Kompakt elektrisk barbermaskin af dette mærke er velegnet til meget følsom hud. Omtrentlig pris - 7000 p.
 2. Brown FG 1100. Inkluderer 10 forskellige vedhæftede filer, giver en perfekt glat barbering. Ved hjælp af enheden kan du fjerne hår helt, ved hjælp af en dyse med pincet (som en epilator) eller bruge en trimmer til at skabe et intimt hårklipp. Omkostninger - omkring 2000 s.
 3. Panasonic ES246AC. Denne elektriske barbermaskin til kvinder har et 1 tommers bredt hoved - dette sikrer fjernelse af selv de hårdeste at nå. I dette tilfælde afbryder enheden ikke bare vegetationen, men runder enderne af hårene, så kvinden ikke føler sig ubehag under deres vækst. Omtrentlig pris - 2000 s.
 4. Remington WDF 7000. Udstyret med to barberhoveder giver mulighed for tør og våd barbering. Inkluderet med elektrisk barbermaskine er en trimmer til at skabe et intimt hårklipp. Anslået pris - 4000 s.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

Når man køber en elektrisk barbermaskine, bør en kvinde være forberedt på ubehag efter de første procedurer. Nogle piger bemærker udseendet af irritation på huden, men det skyldes normalt brugen af ​​enheden ukorrekt. Når du bliver vant til en elektrisk barbermaskin, vil barberingsprocessen ikke længere forårsage sådanne problemer. Du kan købe en god elektrisk barbermaskin både i hardwarebutikken og ved at bestille online. I dette tilfælde er det bedre at placere en ordre på dokumenterede onlinetjenester. Omkostningerne ved udstyr varierer meget, du kan købe en barbermaskine til en pris på 1.500 til 20.000 p.

Vælge en elektrisk barbermaskin

Det er ikke meget svært at gå vild i det valg, der tilbydes i butikker: modeller med forskellige funktioner og til en god pris er på hylderne i overflod. Den første ting du skal bestemme, før du køber en enhed, er dens formål. Hvis en kvinde har brug for en barbermaskine til en aksillær, intim zone eller ben, så er det værd at opholde sig på en model udstyret med flydende hoveder. Piger, der ofte rejser, er det bedre at vælge en elektrisk barbermaskine blandt de trådløse. Hvilke vigtige egenskaber skal man stadig overveje, når man vælger en enhed:

 1. Bladtype og hårtykkelse. Forskellige virksomheder tilbyder modeller til kvinder til at arbejde med tykt, tyndt, kort og langt hår. Ideelt set har barbermaskinen en dyse med pincet og arbejder i to tilstande, så du kan fjerne vegetation af forskellige længder og tykkelser.
 2. Antallet af hoveder. Jo mere jo bedre. Imidlertid er modellerne udstyret med det maksimale antal hoveder og er flere gange dyrere, så det er bedre at holde på enheder med 2 hoveder - de giver et godt barberingsresultat og en rimelig pris.
 3. Den elektriske barbermaskinens hastighed. I praksis er det blevet bevist, at visse metoder til enhedsoperation skal bruges til at fjerne forskellige typer hår. Så tynde hår kræver en høj rotationshastighed af hovedet, og tykke er bedre afskåret i moderat tilstand. Det bedste valg ville være en elektrisk barbermaskine til kvinder med mindst to hastigheder.
 4. Anvendelsesmåde. Muligheden for tør og våd barbering er et stort plus for enheden. Nogle områder (bikini og armhuler) er meget følsomme, derfor kræver de forudgående dampning af huden. Våd barbering ved hjælp af skum / gel forhindrer irritation.
 5. Type mad. Billigere modeller arbejder som regel udelukkende fra netværket, så du kan ikke bruge dem i brusebadet. Hvis du har mulighed for det, er det bedre at købe en enhed, der virker på batteri eller batterier. Det bør være opmærksom på det tidspunkt, hvor barbermaden holder en afgift.
 6. Yderligere funktioner. En massager, en kølemundstykke, en pulsering og andre muligheder og anordninger reducerer hudens følsomhed under fjernelse af håret, men det er kun nødvendigt for razors-epilatorer. Hvis modellen ikke giver hoveder med pincet, er de oplistede funktioner ubrugelige, og du bør ikke betale for dem.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

For at beskytte dig mod ubehagelige fornemmelser under eller efter proceduren er det nødvendigt at følge vigtige regler. Sådan barberes en elektrisk barberkniv uden irritation:

 • vask kroppen med varmt vand og gnid med et håndklæde (hvis du bruger en tør metode til fjernelse af håret);
 • fugt huden med et skum eller barberingsgel (hvis du laver vådt hårfjerning);
 • forsigtigt og langsomt tilbringe på huden med enheden, bevæger sig langs hårets vækst, undgår rystelser og pludselige bevægelser;
 • Efter afslutning af proceduren skal du behandle huden med et nærende lotion og rengøre instrumentet med den børste, der følger med den.

Kvinders elektriske barbermaskine

elektriske barbermaskiner til kvinder 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "elektriske barbermaskiner til kvinder".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "elektriske barbermaskiner til kvinder".

Elektriske barbermaskiner til kvinder i Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

i 48 onlinebutikker

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

i 15 onlinebutikker

Under ordren. Levering fra Moskva

i 18 online-butikker

i 43 onlinebutikker

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Pris til elektriske barbermaskiner til kvinder i Moskva butikker

På hjemmesiden kan du vælge kvindernes elektriske barbermaskiner efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Moskva online-butikker. Det er nemt at købe kvinders elektriske barbermaskiner billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Moskva.

Top 20 Electric Shavers

I de senere år er det blevet en rigtig udfordring at vælge en rigtig god barbermaskine. Hvert år smides flere og flere nye modeller på markedet. Det er vigtigt at lære at skelne alvorlige innovationer fra rent "marketing" dem. Vores anmeldelse vil forsøge at hjælpe dig med valget. Vurdering omfatter både billige barbermaskiner og premium elektriske barbermaskiner. Der er barbermaskiner til erfarne mænd med stive børster, samt modeller, der kan præsenteres for en teenager som den første barbermaskine.

De vigtigste kriterier for at vælge en god elektrisk barbermaskin

 • barberingskvalitet
 • hudirritation
 • pålidelighed
 • prisen
 • batterier eller batterier
 • ergonomi
 • yderligere funktioner

Typer af mænds elektriske barbermaskiner

roterende

Deres barbersystem er dannet af to eller tre hoveder, der består af eksterne skiver med skær og knive, der roterer under dem. Fordelen med roterende modeller er en renere og glattere barbering selv om ujævnt voksede børster som følge af hårlinjen skæring så tæt som muligt på huden. Blandt roterende barbermaskiner er der flere modeller egnet til stive børster. Ulempen er, at hvis huden er følsom, kan sådanne barbermaskiner forårsage irritation på det (selv om der er modeller, der let kan tilskrives undtagelser). En af de bedste virksomheder, der producerer roterende barbermaskiner, er Philips.

mesh

Operationsprincippet er ens, men i dette tilfælde roterer knivene ikke, men vibrerer fra side til side. Fra oven er de dækket af et tyndt metalnet med et stort antal huller, hvorigennem hårene flyder til knivene. Sådanne barbermaskiner gør det godt selv med en tre dages børstehår, og selv gridsystemerne opfattes bedre af følsom hud. Forresten bør den første barbermaskine til en teenager også vælges fra gode mesh-modeller. Typiske fejl - højt arbejde og problematisk barbering i nakken. Gode ​​elektriske barbermaskiner produceret af Braun og Panasonic.

Efter resultaterne af 2017 er de bedste populære modeller af gitter og roterende elektriske barbermaskiner præsenteret i vores rating, udarbejdet af anmeldelser fra kunder og eksperter.

Ingroet hår efter epilation: årsager, afgivelse, forebyggelse

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net