Elektriske kvinders barbermaskine

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

og hvorfor? Bruger du en almindelig maskine eller gør du fuld hårfjerning?

Jeg havde aldrig tænkt før, men lige nu låste jeg det ind... Jeg vil virkelig have det til at hjælpe.

Der er ingen bud på uznat kak tebe ona ponravitsya ili net.

du menyer tolko odno pravilo pri britye, obyazatelno horosho koju rasparit, t.e. luchshe posle dusha. En tak na skoruyu ruku redko kogda bez posledstviy prohodit.

Ja, om denne model er ikke rigtig skrevet, det virker som en ny, måske derfor, men jeg så ikke nogen negative (godt, jeg kiggede ikke for meget) Men den sædvanlige tortur for mig er ligesom en allergi (som urticaria kommer.) Og det er generelt ikke muligt at udstyre stærke salver til betændelse og allergi, og det er umuligt at udholde, man vil bare koge alt blodet ((((

Jeg håber virkelig, at denne elektriske hjælper mig! )))

Nå det gør ondt i bikiniområdet, hvis det er helt (jeg gjorde det ikke, men jeg er selv bange for at forestille mig)... og forresten, med min dermatitis, er lægerne helt imod selv voks eller sukker.

Kvinderens barbermaskine: hvordan man vælger og bruger

Perfekt glat hud i kroppen gør en kvinde attraktiv og velplejet. Moderne kosmetologi tilbyder en række teknikker til fjernelse af overskydende vegetation - fra regelmæssig barbering til forskellige former for hårfjerning og depilering. Barbering forbliver dog den mest smertefri procedure for huden: I løbet af dens gennemførelse bliver hårene ikke trukket ud af roten, som ved epilation, men skæres kun til den ønskede længde. Afhængigt af det ønskede resultat anvendes simple barberingsskrabere, elektriske barbermaskiner og trimmere. Hver enhed har fordele og ulemper. Derfor bestemmer du først for hvilket formål du har brug for det, når du vælger en barbermaskine. Og i overensstemmelse hermed skal du studere oplysningerne om de modeller, der præsenteres på markedet og deres egenskaber.

Rabeudstyr: funktioner til kvinder

Til barberingsproces bruger kvinder følgende typer barbermaskiner:

 • barbermaskine eller barbermaskine Enheden er blevet brugt i årtier, og det taber ikke popularitet. Rakkniven skærer hårene tættere på roten end den elektriske barbermaskin, hvilket giver en renere barbering. Fabrikanter forbedrer regelmæssigt disse enheder og tilføjer forskellige muligheder for hurtig og behagelig barbering. Den største ulempe ved barberskrabere er, at de kræver vand og specielle barberingsprodukter, som ikke altid er tilgængelige. Derudover kan barberingen forårsage irritation af følsom hud. Kvinderens barbermaskiner adskiller sig fra mænds barbermaskiner, ikke kun i lyse farver og elegant design, men også i nærværelse af en særlig fugtgivende strimmel, der forbedrer glidning, forhindrer hudens udtørring og gør proceduren mere behagelig og smertefri. Maskinen kan bruges til at fjerne overskydende hår på nogen del af den kvindelige krop; Kvindelige maskiner er designet specielt til delikat hud: de sikrer sikkerhed for barbering og manglende irritation efter proceduren
 • elektrisk barbermaskin I modsætning til værktøjsmaskiner er el-barberingsproceduren altid tilgængelig. Selv tilstedeværelsen af ​​strømforsyningen er ikke nødvendig, da de fleste moderne enheder har batterier med god kapacitet. Den største forskel mellem en elektrisk barbermaskin og en epilator er, at den forsigtigt skærer hårene ud ved bunden, mens epilatoren trækker dem ud fra roden. Den elektriske barbermaskine beskadiger huden mindre, så det anbefales til kvinder med høj følsomhed og tendens til irritation såvel som med lav smerte tærskel. Knivbladene er lukket med specielt metalnet gennem hullerne, hvor hårene trænger indad og skæres af knivene. Takket være dette er huden fuldstændig beskyttet mod mikroskæringer. Klippen af ​​håret roterer bladet lidt, hvilket giver mindre ubehag under genvækst. Den elektriske barbermaskine er alsidig og egnet til barbering af ben, hænder, armhuler og intime områder. Nogle modeller har specielle smalle dyser til at arbejde på svært tilgængelige steder; Et sæt dyser, der er inkluderet i det elektriske barbersæt, gør enheden alsidig og giver dig mulighed for at behandle overflade på ben, underarm og bikini område
 • Trimmer. Med det kan hårene forkortes til en vis længde (fra 0,5 mm eller mere). Trimmeren bruges normalt til at skabe frisurer og styling på intime steder, samt at forkorte hår i bikiniområdet. Ved hjælp af en trimmer skæres en lang række mønstre og billeder ud af håret. Det ser æstetisk glædeligt og attraktivt ud. Nogle gange er specielle vedhæftede filer til øjenbrynskorrektion knyttet til enheden. Trimmeren anbefales til kvinder, hvis hud er så delikat og tynd, at selv barbering med en elektrisk barbermaskine forårsager irritation;
 • Trimmer hjælper med at slippe af med overskydende hår og skabe et originalt hårklipp i det intime område
 • epilator. Det bedste valg ville være at købe en multifunktionsenhed, der kombinerer mange muligheder. For eksempel er det vigtigt at udføre en epilering, inden du går, for at fjerne overskydende hår i lang tid og ikke spilder tid på regelmæssig barbering. Og på højtidelige og specielle datoer kan du gøre dig selv et smukt billede i det intime område. Basen på den multifunktionelle enhed er en elektrisk barbermaskine, og en trimmer og en epilator i form af fastgørelser er fastgjort til den. Epilator vedhæftningen har et mindre antal små pincet end en komplet flot enhed, som gør det muligt at modellere hår i bikiniområdet. Der er også en omvendt situation: Epilatoren eller trimmeren fungerer som en grundlæggende enhed, og et knivhoved er fastgjort til det.
Epilatoren med et barberhoved og et trimmerhoved er et uundværligt produkt med hensyn til dets funktionalitet.

Video: hvordan man vælger den rigtige barbermaskine

Funktioner af elektriske barbermaskiner

Blandt alle elektriske barbermaskiner er el-barbermaskinen den mest alsidige og sikreste. Når du bruger det, er huden skadet mindre end fra epilatoren, og en barbermaskine kan påføres hele kroppen, herunder bikiniområdet.

Ved driftsprincippet er alle elektriske barbermaskiner opdelt i to typer:

 • Rist: Rundformede knive er placeret bag et tyndt metalnet med mikrohuller, der gør vibrerende bevægelser og skærer hår, der falder ind i hullerne. Barbernettet elektrisk barbermaskine anses for at være den mest følsomme og er velegnet til følsom hud. Imidlertid er det ikke altid muligt at klare det hårde hår på nettet, derfor kan der være "stikkede" områder på huden; Hovedparten af ​​elektriske barbermaskiner til kvinder refererer til gittertypen
 • roterende: barberbladene roterer langs midteraksen i specielle cirkulære rister med afskårne huller og afskærer hårene, der trænger indad. Denne metode anses for mere effektiv til hårdt hår, da bladene arbejder tættere på huden og hårrotten. Rødhed og kløe efter barbering med en roterende barberkniv er en almindelig ting.
Den roterende type bladarbejde er mere almindelig blandt mandlige modeller af elektriske barbermaskiner, da mænds hår er meget hårdere end kvindes hår og er sværere at fjerne.

De fleste af kvinders barbermaskiner præsenteret på salg - netto. Dette skyldes det faktum, at netskrabere arbejder mere delikat og bedre klare det tynde hår såvel som ofte udstyret med forskellige dyser, der er efterspurgte blandt kvinder. Men nogle kvinder bruger manlige modeller af barbermaskiner, herunder roterende.

Antallet af begge roterende hoveder og gitter med knive i en elektrisk barbermaskine varierer. I mandlige modeller kan deres antal nå fem eller flere, og i kvindelige modeller er en eller to nok, fordi hårene hos kvinder er svagere og tyndere. Hoveder kan flyde, det vil sige placeret på de bevægelige monteringer. Dette gør det muligt for dig at gentage konturerne af kropsdele perfekt og dermed gøre barberingen mere behagelig og renere. Højkvalitets elektriske barbermaskiner til kvinder har et system af flydende hoveder, hvilket letter barberingsprocessen, især på intime steder.

For teenagepiger med deres sarte hud og tynde hår er razors af net typen mere velegnet til forsigtig barbering. Barbermaskinen skal have et flydende knivfastgørelsessystem - dette gør det muligt for alle overflader at blive behandlet korrekt.

Flydende barberhovedmonteringssystem gør det muligt at gentage kroppens konturer og håndtere vanskelige steder at nå

Nyttige funktioner til en elektrisk barbermaskine er vandtætte (så du kan bruge den i brusebadet), evnen til at våd barbere med skum eller gel, lys og flere højhastighedsfunktioner til effektiv barbering og epilering.

Vilkår for brug

Moderne modeller af elektriske barbermaskiner har normalt funktionen af ​​både tør og våd barbering. Tør barbering udføres uden brug af vand, og for en våd har du ikke kun brug for vand, men også en barbergel. Den våde metode anses for mindre traumatisk for huden, foruden fugtgivende og desinficerende komponenter indgår ofte i barberingsprodukter.

Våd barbering irriterer huden mindre end tør

Efter de første procedurer ved brug af en elektrisk barbermaskin, kan rødme og irritation forekomme på huden. Dette er normalt for perioden af ​​tilpasning af huden til en ny enhed. Men hvis problemerne på huden ikke er gået, så er det for følsomt. Derfor er det nødvendigt at blødgøre barberingen med speciel kosmetik. Det ville være klogere at barbere inden sengetid, så får huden nok tid til at komme sig.

Reglerne for at bruge en elektrisk barbermaskin til både tør og våd metode er ret simple:

 • Før våde barbering skal overfladen af ​​huden behandles med en gel eller et skum udfør proceduren bedre i badeværelset;
 • tør barbering kan mildnes ved at støv huden med talkum eller babypulver før proceduren; Efter proceduren skal pulveret vaskes med varmt vand og rengøringsmiddel. For at blødgøre processen med tør barbering og desuden beskytte huden vil hjælpe baby pulver
 • barberingsgel anvendes bedst i stedet for skum, da det giver en glattere razor glide. Anvendelse af hår på håret et par minutter før barbering gør det blødere;
 • ved hjælp af en roterende type elektriske barbermaskine, fjern hår med glatte cirkulære bevægelser; for en razor skal bevægelserne være progressive - op og ned;
 • Rør din barberhud let, uden meget pres; prøv ikke at holde enheden flere gange på samme sted;
 • armhulen er bedre behandlet med en barberingsgel med en barberkniv med et flydende hoved, mens bevægelserne skal være rykkede, korte og rettede fra top til bund;
 • Til bikini-zonen er en våd barberingsmetode mere velegnet, da huden her er den mest delikate og tilbøjelige til irritation. For at undgå problemer skal du udelukke barbermaskinen udelukkende på hårets vækst og med din frie hånd trække lidt af huden - det hjælper med at klippe hårene i én bevægelse.

Alkoholkrem, der bruges til at desinficere huden efter barbering, kan forårsage yderligere irritation. Det er bedre at erstatte dem med følgende midler:

 • en blanding af pulver fra to tabletter af acetylsalicylsyre og to spiseskefulde glycerin;
 • hydrogenperoxid;
 • manganopløsning;
 • chlorhexidinopløsning;
 • en blanding af lige mængder oliven og te-træolie
 • kold komprimering med en infusion af medicinske urter - kamille, calendula eller succession.
Glem ikke om fugtgivende huden efter proceduren - brug særlige efterberberings cremer, som omfatter aloe, kamille eller kalendula ekstrakter

Efter barbering anbefales det ikke at klæde sig i 20 minutter for at lade huden trække vejret. Tøj i kontakt med barberhudede hudområder bør være løs og om muligt af naturlige stoffer.

Plejeapparat

Elektriske barbermaskiner og trimmere kræver regelmæssig rengøring, fordi der efter fjernelse af barberingsproceduren er fjernet hår, hudpartikler og rester af hjælpemidler, skal fjernes fra apparatet (ved vådskæring).

Vedligeholdelse af en elektrisk barberkniv involverer følgende elementer:

 • modeller af elektriske barbermaskiner med vandtæt kasse og våde barberingsfunktion, det er nok at skylle under rindende vand, fjerne alt snavs; Du kan også adskille shaveren, skæreenheden og vaske den separat;
  Vådskærende modeller med elektriske barbermaskiner kan skylles under rindende vand.
 • Efter rengøring med vand skal enheden tørres og smøres med speciel olie, som normalt kommer i kittet (det kan også findes i onlinebutikker). Smøring bør udføres efter hver vask af enheden, fordi vandet affedter skæreelementerne og fører til hurtig forringelse. Påfør et par dråber olie på knivene og tænd enheden for at distribuere produktet jævnt; Regelmæssig smøring forlænger instrumentets levetid.
 • Fra tid til anden skal du rense barbermaskinen med et særligt rengøringsmiddel. Til dette:
  • anbring detergent på apparatets barberoverflade;
  • tænd enheden og hold den i en lidt fungerende tilstand, så værktøjet kan komme til alle hjørner af enheden;
  • Derefter skal du slukke for apparatet, afbryde barberingsenheden og skylle den grundigt med vand.
  • tør dele og samle barbermaskinen;
 • Tørrensede modeller har ofte en skraldespand. I dette tilfælde skal du fjerne skæreenheden, skubbe skraldet ud af beholderen og rengøre apparatets mekanisme med en speciel børste med hårde børster. Det anbefales ikke at børste nettet af en barbermaskine med en børste, fordi den er så tynd at det er let at beskadige. Denne del skal bare børstes af håret grundigt;
  Den specielle børste, der følger med i sættet, er designet til at fjerne hår fra enheden
 • knivskæreelementer bør ændres en gang om året og et halvt.

Avancerede elektriske barbermaskin modeller har en selvrensende funktion. For at udnytte denne mulighed er det nødvendigt at placere enheden på stationen, anvende et særligt rengøringsmiddel i henhold til vejledningen, og tryk på knappen. Dernæst vil en smart enhed gøre alt alene.

Vurdering af elektriske barbermaskiner til kvinder

Når man køber en barbermaskine, er det klogere at foretrække en enhed af en kendt producent, som værdsætter sit ry og udelukker produkter af lav kvalitet. De mest populære mærker på dette marked er Braun, Philips og Remington. Hvad angår trimmere, er deres førende producenter Braun, Veet og Panasonic. Prisen på modellerne af disse mærker er ret høj. Under alle omstændigheder skal du være forberedt på, at den elektriske barbermaskin koster betydeligt mere end en barbermaskine. Men det vil vare meget længere, samtidig med at man sparer tid og kræfter.

Listen over de mest populære modeller af 2018 vil hjælpe med at bestemme mulighederne i forskellige modeller og gøre det rigtige valg.

Braun LS 5160 og 5560

Begge modeller har flydende hovedslag, våde og tørre barberingsfunktioner, indbygget trimmer og forskellige dyser, herunder en peeling dyse.

Model Braun LS 5160 har mange dyser, herunder en dyse til peeling.

Disse enheder adskiller sig kun i batteri og pris. Siden 5560 har et mere avanceret batteri, er omkostningerne højere.

Braun LS 5160-modellen adskiller sig fra det tidligere kraftige genopladelige batteri

Philips BRL 140

Den særlige egenskab ved denne model er et flydende hoved, der følger kroppens konturer. På begge sider af barbernettet er der en trimmer med afrundede spidser, der giver glat glidning og beskyttelse mod snit. En kvinde vil ikke opleve ubehag under proceduren. Pakken indeholder ekstra vedhæftede filer og en razorpose.

Philips BRL 140-modellen har en indbygget trimmer med afrundede spidser og et dejligt ergonomisk design.

Remington WDF4840 og WDF5030

To funktionelle modeller, der har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra kvinder. De har to netskærmehoveder, en indbygget trimmer, tørre og våde barberingsfunktioner og et genopladeligt batteri, der tillader brug af enheden uden at være forbundet til det elektriske netværk.

Remington WDF4840 shaveren har to meshhoved og har en tør og våd barbering.

Den største forskel mellem WDF5030-modellen og WDF4840 er, at den har et specielt dobbeltnet med åbne snit og en stribe med mandelolie, der fugter huden under barberingen. Derfor er prisen på denne barberhøvel højere end den forrige.

Remington WDF5030 elektriske barbermaskine ligner WDF4840, men har en stribe mandelolie og et forbedret barberingsnet.

Braun SilkEpil FG 1100

Blandt trimmerne er to lavprismodeller en succes, hvis pris i intervallet 1-2 tusind rubler er en af ​​fordelene, som kunder gentagne gange siger, at en sådan nyttig enhed skal koste mere.

Kompakt, letvægts kvindetrimmer til styling i et bikiniområde og til udformning af øjenbrynene. Den har god strøm, holder en afgift i lang tid og ligner en pen.

Braun SilkEpil FG 1100 trimmeren har god batteristrøm og evnen til at vådberge

Denne model kan bruges med skum og skylles under vand. Brugere noterer sig nøjagtigheden af ​​barbering med denne enhed, smertefri hud og fravær af irritation på intime steder. Pakken indeholder også andre dyser og stenciler til intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision

Dette er en trimmer for følsomme områder af kroppen. Den er kun beregnet til tør barbering, har fire nyttige dyser i et sæt, fungerer effektivt fra ét batteri uden smerte og rødme klæder overhårede hår og giver dig mulighed for at mestre kunsten at skabe intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision trimmer er kun beregnet til tør barbering og leveres med mange ekstra tips.

Ifølge anmeldelser på internettet kan du opdage, at selv mænd køber Veet trimmer: den er ideel til skæring af overskæg og skæg.

anmeldelser

Philips Satin Shave Advanced BRL 140 kvindernes barbermaskin er det du leder efter! Fordele: Langtidsbrug. Ren barbering. Ulemper: Nej)) Næsten en måned gik jeg for at finde mig en passende elektrisk barbermaskine. Jeg genlæste en flok anmeldelser, gik på indkøb, spurgte fra sælgere og købte denne til sidst. Ikke fortryde i et øjeblik! Barbering. Barbering meget rent og pænt, ingen allergier. Selvfølgelig, hvis du sammenligner med en barbermaskine, viser det sig meget lang tid, men det er det værd. Jeg bruger kun tør barbering. Bare så praktisk. Opladning. Købt omkring januar, og første gang debiteret i juli. Selvom jeg bruger det ofte nok. Rengøring. Leveres med en lille børste. Meget behagelig og meget god ren. Der var ingen problemer med dette. Indstillinger. Almindelig hvid opbevaringspose, trimfane og rengøringsbørste.

Smirnova-os

https://otzovik.com/review_5478265.html

Jeg har brugt det i meget lang tid. Der er virkelig ingen irritation, og det er den største fordel ved elektrisk barbermaskine. Og køb bedre i online butikken nogen. I almindelige butikker er deres valg ikke meget stort, flere og flere epilatorer kommer på tværs. Det sker forresten og epilatorer sådan en dyse til bikiniområdet. Generelt køber jeg en anden elektrisk barbermaskine og er meget tilfreds. Kun der er et problem med dem, det er umuligt at købe et udskifteligt net, og da mit første maske var kedeligt (og det skete et år efter købet), købte jeg lige en ny barbermaskine. Selv om det kan være et sted sådan med udskifteligt mesh. Jeg ved det ikke, jeg kom ikke over. Og hvilken en at købe, tror jeg, at forskellen er lille. Nu har jeg Remington, jeg er meget tilfreds med det.

iri-Irika

http://www.liveinternet.ru/community/make_up/post149563361/

Jeg bruger en kvinders elektriske barbermaskine. Hun blev bundtet med epilatoren, så jeg vil ikke sige prisen: Phillips; maske Jeg barberer lige i brusebadet, det er ikke tørt. Ingen irritation, meget tilfreds.

Feeling

https://eva.ru/static/forums/33/2004_6/153020.html

Jeg har en epilator med en dyse, som en barberkniv. Med epilatoren blev der heller ikke venner - hår vokser ind. Men med en elektrisk barbermaskine, et godt forhold)) Af minuserne - det virker ikke helt glat, plus - hurtigt og uden irritation. Jeg bruger det i nødstilfælde, når der ikke er tid på badeværelset til at "dampe" hår og barberer, og det er presserende at slippe af med dem. Til berøring er selvfølgelig "hamp" følt lidt, men visuelt er intet bemærkelsesværdigt. Og håret vokser ikke.

baret

http://www.penzamama.ru/node/17195

Jeg har en elektrisk barbermaskin, jeg har brugt det i ca. 5 år. I dag var jeg bare sur på dette - jeg var lidt dum og jeg var nødt til at barbere med en normal barbermaskine. Ondskab er ikke nok... Som jeg boede uden hende. Den største ulempe er, at når hårene vokser, stikker de, og efter el-barbermaskinen stikker de i det mindste ikke, og der er ingen irritation.

nøgle

http://www.penzamama.ru/node/17195

Og jeg har længe lagt øjnene på denne barbermaskiner (med et net). Far havde kun disse)) Der er elektrolyseceller med en blok, der kan erstattes med et gitter. Men jeg købte mig selv en kvindelig Brown før jeg fødte, og der har ikke været nogen irritation i mere end 4 år))

chudiki

https://must-have.livejournal.com/53989.html

I flere år har jeg kun brugt det elektriske barbermaskine. Først var der en epilator brun, en slags simpel, med et barberhoved. Barbering vidunderligt alt, glat, godt, kunne ikke få nok af det. Derefter købte jeg på grund af omstændigheder en elektrisk barbermaskine, Philips dame, og hun barberer selvfølgelig meget værre. Jeg har forfærdelige irritationer på min hud fra alle andre former for hårfjerning, en elektrisk barbermaskine - min frelse plus mine hænder er ikke derfra, jeg skærer altid med en almindelig barbermaskine, og det kan ikke ske med en elektrisk barbermaskine.

i_will_be_88_cm

https://kosmetichka.livejournal.com/16807688.html

Razors til kvinder er ikke en fabrikant af marketing, men enheder specielt designet til delikat kvindelig hud. De vigtigste krav til kvinders barbermaskiner - ren, høj kvalitet barbering og ingen irritation på huden efter proceduren. En behagelig tilføjelse til funktionaliteten er ergonomisk design, brugervenlighed og dyser til styling af de fleste modeller. At dømme efter anmeldelser, kan man sige, at en klar forståelse af, om enheden er egnet til en bestemt kvinde, kun fremkommer med brugsoplevelse. Nogle foretrækker barberskrabere på grund af deres barberings renhed, nogle foretrækker en elektrisk barbermaskine på grund af manglende irritation, mens andre vælger trimmere i håb om at undgå kløe og betændelse. Den universelle enhed kombinerer en barbermaskine og en indbygget trimmer, og indeholder også specielle tip og pincet til epilering. En sådan enhed kan betragtes som det bedste valg for dem, der endnu ikke har besluttet deres præferencer.

Kvinders elektriske barbermaskin


Piger, hej. Jeg forsøgte at prøve en kvinders elektriske barbermaskine))) Jeg synes det er praktisk. der er en epilator, ikke venner, og den nye er i boksen. Fra barbering irritation og indgroede hår er ikke meget behageligt. Andre typer af depilation forsøgt, ikke min. Så jeg vil prøve superdevice. Er der nogen gode ejere? Del feedback.
Af den måde, en meget nyttig ting i bikini zone))) det er det jeg læste på fora))))
anmeldelser fra kvinders fora,

Jeg har en Philips Ladyshave HP6335. Jeg bruger det i omkring et år. Hurtig og bekvem. En lille irritation opstår naturligt, men går om et par timer.

Jeg har brugt det i meget lang tid. Der er virkelig ingen irritation, og det er den største fordel ved elektrisk barbermaskine.

Jeg har philips bikini perfekt Der er flere dyser, jeg bruger det tyndeste maske (det står der, at hun kan barbere sine øjenbryn), så hun er meget forsigtig, der er ingen ubehagelige følelser, og der er heller ingen irritation
Jeg barberer min anden dyse

men det stiller spørgsmålstegn ved, vil der være flere hår?) Selv om vi sammenligner en almindelig maskine, så er det næsten en-til-en, men du skraber det ikke på huden)))

Anmeldelser af elektriske barbermaskiner

erhvervet i sommeren 2017. Jeg syntes lige om at lide denne elektriske barbermaskine med det samme, og jeg behøver ikke at betale for et mærke, men det barberer mig bare ulækkert, det er meget dårligt ved mine kinder, nakke, jeg kan kravle det i forskellige retninger, men jeg anbefaler det ikke Enhver køber, den er fuld. Læs fuld

Vandtæt, forgyldt mesh, behagelig at holde, ikke-støj

Jeg besøgte flere butikker og valgte den rigtige løsning i forhold til pris / kvalitet. Valget var vellykket, barbermaskinen barberer forsigtigt og rent. Det syntes først og fremmest besværligt, men snart værdsat kapaciteten af ​​batteriet, hvor otte timers opladning varer næsten to uger til barbering til det sædvanlige niveau. Læs fuld

Lav pris med god kvalitet, høj batterikapacitet.

Ulemperne er ubetydelige. Rakemaskinen kræver opmærksomhed, når du monterer barberhovedet på plads efter rengøring, det vil ikke skade batteriets fulde batteri.

Jeg besøgte flere butikker og valgte den rigtige løsning i forhold til pris / kvalitet. Valget var vellykket, barbermaskinen barberer forsigtigt og rent. Det virkede i første omgang besværligt, men snart værdsat kapaciteten af ​​batteriet, hvoraf den otte timers opladning varer næsten to uger af barbering!

Lav pris med god kvalitet, høj batterikapacitet.

Ulemperne er ubetydelige. Rakemaskinen kræver opmærksomhed, når du monterer barberhovedet på plads efter rengøring, det vil ikke skade batteriets fulde batteri.

For 319 rubler en synd for at skrive noget dårligt. Batteriet er nok i overflod.

Pris, barberer meget godt. Generelt er dette en god vandreture, tog og så videre.

Mens der ikke er fejl. Hvis det virker mindst et år, så fint.老

Efter at de berømte barbermaskiner Philips og Panasonic.. købte vores Berdsk. Vores fædre og bedstefar barberet hende i 20 år eller mere. Overraskende er kvaliteten af ​​barberingen ikke ringere end dyre barbermaskiner. ingen irritation. Jeg ved ikke om dens holdbarhed. lad os se og skælme mig for øjeblikket. hun har flere fordele end. Læs fuld

højkvalitets barbering.. kraftig 10 wat. enkelt uden klokker og fløjter og løg med et batteri. Overkommelig, det virker simpelthen fra netværket. billige reservedele

frækt lavet. dårlige designkortslanger er opvarmet

Phillips jeg købte en barbermaskine i januar 2014. Jeg kunne ikke få nok af en afgift var nok til 5-6 gange. om et år kl. 2-3. efter 2 på en gang.. men nu er det bare på bordet, at det hele tiden oplades.. Benene varer i 2 år. efter at de begyndte at barbere meget dårligt. selv en one-day stubbe. at erstatte. Læs fuld

passer godt i hånden. kan barbere med skum

pris.. efter 2-3 år reparerer barbermaskinen (udskiftning af barberhovedene og batteriet vil overstige dets omkostninger).. fungerer ikke direkte fra netværket.. hårdt barberer 2-3 ex dagbørster.

Han købte en lignende præstation i 2014 for en action fra Eldorado i januar for 2.850 rubler af produktion angiveligt af Nederlandene. Det første år kunne ikke få nok.. afgiften holder 5-7 gange barbering, selv om kvaliteten af ​​barbering efterlod meget at ønske. hudirritation er konstant til stede. I andet år af opladning. Læs fuld

bygge kvalitet let at håndtere.. kan barbere med skum

PRICE..kan ikke fungere separat fra batteriet. Ikke særlig god barbering, især børster 2-3 dage.

Efter en måned med arbejde (barbering dårligt og ikke rent, omsætningen er svag) knivblokken bøjede. Knivdrevet begyndte at glide. Kvaliteten af ​​barbermødet matcher ikke den angivne pris selv med en rabat!

Vægt: lav hastighed, driver opladningsindikatoren kontinuerligt i én farve, og det er ikke muligt at afgøre de statslige akkumulyatora.Breet ikke ren og dolgo.Buksuyut kniv drev.

Barbermanden er bare fantastisk !! Men! En knivs maske blev gniddt. Jeg bestilte tjenesten. Der var ingen knive eller gitter der. De kunne kun tilbyde barberhovedet. Fik en ordre. Han så alt, men han kunne ikke engang forestille sig sådan noget. Det er ikke engang et hoved, selvom det ligner en barberkniv. Bortset fra kniv og mose. Læs fuld

De donerede en barbermaskine til Philips RT-730, efter Mriya selvfølgelig en ting, selv om han brugte Mriei i 8-9 år. De sidste 5 år har jeg brugt en gave, barbermaskinen er meget god, holder opladning meget godt, arbejdet på fly, så jeg ved hvad jeg siger. Jeg har ændret knive en gang, og det er i 5 år. Jeg ved ikke hvordan nogen, men jeg barberer. Læs fuld

Praktisk, praktisk, godt har et gebyr. Evnen til at skylle under vandhanen

Problemet er at finde nye udskiftningsknive.

Jeg bruger en model med en hvid switch (den billigste). Helt tilfreds med det fremragende arbejde i omkring fem år. Barberingsenhed renser vykolachivaniem.

God barbering + på vej akamulyator reddet mere end én gang.

Jeg kan ikke finde en ekstra akammulyator + knive!

Jeg kom fra min far. Købt til OL-80 i Sovjetunionen, hvis ikke fejlagtigt i 1979. Når rutenettet blev ændret, var nu det andet reserve slidt i sættet. Forsøger at finde en erstatning. Forresten blev razor frigivet med OL-logoet. Jeg skriver fra stillingen fra min kone, så der ikke bliver nogen inaktiv tale.

Pålidelig som sovjetanken! Dette er ikke en russisk ting. Jeg har aldrig brudt. Jeg bruger den hver dag. 38 år er ikke en joke.

NEJ! OG KAN IKKE VÆRE!

Det barberer både tørt og med skum. vask bare i vandet under bruseren. Batteriet er super.

Allerede ude af lager.

En god elektrisk barbermaskin til daglig barbering.

Ren barbering, godt rengjort. god trimmer

En god barbermaskine med normale funktioner til dine penge. Mange veletablerede virksomheder med samme karakteristika er kosmiske penge, og her er alt i princippet i orden og pris og kvalitet. Jeg barberer mit hoved, jeg bruger det ofte, jeg har aldrig skadet mig selv. Det fungerer korrekt. ?

barberer rent, kan arbejde i lang tid.

Jeg læste mange anmeldelser. Meningerne er forskellige. Jeg barberer mig kun med roterende barbermaskiner. Jeg fik denne model (det var en skam at smide det væk!). Generelt er barbermanden super! Kvaliteten er meget behagelig. Den tidligere ejer passede ikke - hudens individualitet.

Meget stille i arbejde. Sæt bekvemt i din hånd. Hurtig opladning og et nok batteri nok - du kan tage en tur (ferie).

Philips YS534 statsansat i mere end 3 år 1) trimmergitteret blev slidt på mindre end et år, og det er sjældent brugt.) Og der er ingen nye komponenter overalt. Selv i de såkaldte "Warranty Services" blev de kasseret, som komponenter ikke er inkluderet i garanti !? Og under ordren er der ingen such.T.K., disse. Læs fuldt ud

Hurtig opladning i mindre end en time (45 til 55 minutter). Betyder et gebyr i lang tid. Med hensyn til et gennemsnit på 5 minutter til barbering varer det 8-10 gange for at barbere.Hvis du vedhæfter hovedet til et haircut, spiser batteriet mere. I princippet er dette forståeligt. Tørrvåd barbering. Opbevarer opladning (ku), selv på lang tid.

Garanti Det er ikke angivet, når du køber, at dyserne ikke er inkluderet i garantien. Manglende tilbehør. Undtagelsen er et flydende hoved med et gitter. Som du nemt kan købe eller købe et andet sted.

TOP 8 bedste kvinders elektriske barbermaskiner i 2016

Hver moderne kvinde er bekendt med den nødvendige procedure til fjernelse af uønsket kropshår. For at opnå et kvalitetsresultat og den længste mulige effekt, bruger den retfærdige sex brug specialværktøjer - epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner. For at forstå karakteristika og grundlæggende funktioner hos modellerne, skal vi gennemgå 8 bedste kvinders elektriske barbermaskiner i 2016.

Kvinder elektriske barbermaskine Kemei EEBT10

Budgetalternativet fra produktkategorien til kropspleje - epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner - universel model Kemei EEBT10 værd $ 8.

Et genopladeligt indbygget batteri (opladning af enheden i op til 8 timer) sikrer en 30 minutters uafbrudt drift af enheden. Kropsmateriale - slidstærk plastik, knive - rustfrit stål.

Sættet indeholder en dyse-trimmer, som præcist og glat glider over din hud og skærer hår op til 0,2 mm for at få en silkeagtig, delikat effekt. Minimal indsats og et sæt grundlæggende simple funktioner - og du har glat hud i ansigtet, underarmene, underlivet, benene og bikiniområdet.

Ulemperne er manglen på LED-belysning, kan ikke bruges med barberskum og under brusebadet (du kan kun vaske ud aftagelige rustfrie knive), og må heller ikke bruge enheden under opladning. Producent - Kemei, Kina

Kvinder elektriske barbermaskine Remington BKT4000

Remington's trådløse bikini trimmer er ideel til at slippe af med uønsket bikini hår.

60 minutters uafbrudt arbejdstid giver dig friheden til at vælge det nøjagtige, intime hårklipp og styling i bikiniområdet uden risiko for hudskade og irritation.

Remington-kvinders elektriske barbermaskin leveres med to kamdyser med forskellige længdeniveauer (2 mm og 4 mm), en opbevaringsboks og en børste til rengøring af enheden (det er muligt at vaske epileringshovedet med rindende vand). Enheden kan bruges tør og våd (for eksempel i brusebadet).

Remington kvinders elektriske barbermaskine til bikinier er en fremragende kompakt, bekvem enhed til brug ikke kun hjemme, men også når du rejser og rejser. Innovativt, moderne design, overkommelig pris - $ 39 gør denne enhed til en favorit i sin kategori og overkommelig for alle købere. Producent - Remington, Kina.

Kvinder elektriske barbermaskin Braun 5-547 Silke-epil ben Krop

Omhyggelig og effektiv fjernelse af håret vil give et stilfuldt epilatormærke Braun. Højfrekvente massage teknologi i Braun 5-547 Silke-epil ben elektrodilator Body vil især appellere til kvinder, der gør hårfjerning for første gang hjemme. Denne teknologi til handling beroliger ikke kun irriteret hud, men giver også de mest behagelige følelser under epilering.

Kvinders elektrisk barbermaskine Brown har en primær flydende epilatorhovedet og dyse-prop, og to high-speed modes - 1) for en blødere, blid hårfjerning på grund af den langsomme rotation af pincet og 2) til hurtig epilering, når der ikke er tid til langvarig procedure.

Den ergonomiske, gummierede form af enheden gør det muligt at bruge det under vandprocedurer (ifølge anmeldelser af kvindernes elektriske barbermaskiner, reducerer brugen af ​​epilatoren ubehag under epileringsprocessen).

Trådløs offline drift - 60 minutter giver et pålideligt genopladeligt batteri (opladningstid 1 time). Nem, enkel rengøring og opbevaring af enheden ved hjælp af en speciel børste og en taske, budgetprisen ($ 64) gør denne enhed ganske populær. Producent - Braun, Tyskland.

Kvinder elektriske barbermaskine Rowenta EP9102

Rowenta EP9102 kvinders epilator af stilfuld sort og lyserød design er en glimrende hjemmebeskyttelse til at slippe af med uønsket kropshår (arme, ben, bikiniområde).

Modelens funktioner: 2 effektniveauer (24 roterende pincet), 2 hoveddyser (massage - til anæsteseprocedurer og en dysekam for at begrænse), autonom, kontinuerlig drift i op til 40 minutter (genopladeligt batteri).

Den buede, behagelige form af enheden, det flydende epileringshoved med LED-belysning, evnen til at bruge barberskum giver dig mulighed for effektivt, hurtigt og komfortabelt at udføre hårfjerningsproceduren.

Nem og enkel vedligeholdelse af apparatet (vask af rustfrit blader er muligt), praktisk opbevaring (i et sæt - en håndtaske). Prisen på enheden er $ 95. Producent - Rowenta, Frankrig.

Kvinderens barbermaskin Hee HR Mini

Den stilfulde serie af trådløse fotoepilatorer er blevet genopfyldt med en nyhed - en kompakt, bærbar gadget Hee HR Mini. IPL-teknologi (metode med intens lyspuls) er rettet mod hårsækkene, fordi håret hurtigt fjernes, og deres gentagne vækst stopper.

8 strømtilstande, LED-display, øjenbeskyttelse, indbygget hudfarvesensor giver en effektiv, blød og sikker handling, selv på følsom hud.

Arbejdet i det trådløse design giver et genopladeligt batteri. Resuméet af en svetolampa af høj kvalitet beregnes på 200 000 impulser. Regelmæssig fotoepilation garanterer langvarige resultater og silkeagtig, glat hud. Køb kvindernes barbermaskin Hee HR Mini kan være for $ 302. Producent - Hee, Sydkorea.

Kvinder elektriske barbermaskin Philips SC2008

Philips Philips SC2008 home photoepilator koster dig $ 442 for hurtigt og smertefrit at fjerne uønsket hår i længere tid.

De vigtigste egenskaber ved enheden: 5 driftsformer - IPL-hårfjerningsteknologi (brug af intens pulserende lys), batteriopladning (1,60 timer), stor arbejdsflade, patronernes levetid beregnes for 140.000 flashpulser, 3 basiske dyser (store til kroppen, små til ansigter og hoved til bikini område).

Anmeldelser af Philips kvindernes elektriske barbermaskiner er for det meste positive. Regelmæssig brug af denne enhed vil gøre din hud blød, delikat, silkeagtig og også reducere hårvæksten betydeligt og forhindre deres indvækst.

Ulemper ved modellen: Enheden kan ikke bruges med barberskum, ingen LED-baggrundsbelysning. Producent - Philips, Holland.

Kvinder elektrisk barbermaskin Panasonic ES-WH90

En interessant bærbar gadget fra Panasonic-producenten til 476 $ gør det muligt at fjerne unødvendige hår på kroppen uden smerter og tårer. Afhængigt af hudens følsomhed og hårets tykkelse vælger du fra 5 niveauer (intensitet af blink) af det optimale arbejde for dig selv.

Panasonic ES-WH90-epilatoren er ved hjælp af et elektronisk kontrol- og ultravioletstrålefilter (teknologi med intens pulserende lys) jævn og silkeagtig overalt: i ansigtet, armhuler, arme, ben og i bikiniområdet. Batteriautonomi, ca. 180 minutter og 100.000 blink.

Pakken indeholder en lille dyse trimmer til ansigtet. Bøjet, komfortabelt, ergonomisk, behageligt til berøringsmodellen passer perfekt i hånden.

Ulemperne omfatter manglen på lys, det er forbudt at bruge fotoepilatoren med skum. Producent - Panasonic, Japan.

Kvinders elektriske barbermaskin SmoothSkin Gold IPL 300K

Nyhed engelsk produktion - hurtig og kraftfuld fotoepilator SmoothSkin Gold IPL 300K. Med denne gadget vil du effektivt, nemt og sikkert slippe af med uønsket hår derhjemme.

Smuk, stilfuld enhed vil spare tid og passer til både kvinder og mænd. Den buede ergonomiske form, den forbedrede perfekte design - fashionable innovationer af denne elektriske barbermaskine.

Det indbyggede beskyttelsessystem - af huden, fra skader og mikrotraumas og øjne - fra blinker af stærkt lys (enheden tændes kun med tæt kontakt med huden) sikrer alle sikkerhedsindikatorer.

En unik scanner af farve og hudtype, tilstedeværelsen af ​​et optimalt sæt funktioner, en fotolampe ressource til 300.000 blink, høj effekt (drevet af netværket), to typer epilation (glide og stempel) - alt dette danner en ret høj pris for enheden ($ 600).

Små ulemper: Ingen baggrundsbelysning, umulig at bruge med barberskum. Producent: Boots, Cyden Ltd, UK.

Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

For nylig er valget af en elektrisk barbermaskin blevet et reelt problem. Hver måned vises nye og nye modeller på markedet. Derfor er det meget vigtigt at lære at skelne de reelle fordele fra iværksætternes marketinggimmicks. Sådan finder du ud af, hvad der er godt og hvad er det ikke? Hvilken model er bedre at købe? For at gøre livet lidt lettere for vores læsere, har vi samlet dig en vurdering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd i 2017-2018. Når du har studeret vores anbefalinger omhyggeligt, vil du være i stand til at forstå, hvilke bedste gitter eller roterende barbermaskiner, du virkelig kan lide.

Kriterier for udvælgelse

For at vælge den bedste enhed til barbering, skal du forstå, hvad det er værd at være opmærksom på i butikken. Der er flere udvalgskriterier:

 • brugervenlighed;
 • ergonomi;
 • barbering kvalitet;
 • enhedens pålidelighed;
 • Tilstedeværelsen af ​​irritation efter brug
 • Muligheden og typerne af rengøringsknive;
 • type mad;
 • genopladningshastighed (for batterityper);
 • tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner
 • prisen.

Vær desuden opmærksom på antallet af knive og det materiale, de er fremstillet af. Det er bedst at give præference til keramik. Dette minimerer sandsynlig irritation. Sådanne modeller kan bruges til følsom hud, og barbermaskinen giver ikke ubehag.

Barberingstype

Ved drift kan alle de forskellige elektriske barbermaskiner opdeles i to store kategorier:

 • kun til normal tørskæring
 • "Våd" applikation, med mulighed for påføring af skum eller gel.

Sidstnævnte mulighed har begge sine fordele og ulemper. På den ene side hjælper brugen af ​​forskellige midler til at blødgøre borstene, forbedrer glidningen, og processen er meget lettere. På den anden side er der yderligere forudsætninger for reproduktion af et stort antal bakterier på apparatets knive. Efter en tid bliver den "våde" elektriske barberkniv bare en yngleplads til mikrober. Den eneste vej ud er at desinficere enheden efter hver brug.

Typer af enheder

Alle elektriske barbermaskiner til mænd er opdelt i to store grupper: roterende og mesh. Hver af dem har både fordele og ulemper. Hvilken er bedre at bruge til at få det bedste resultat? Du bestemmer dig.

Grid

Barbersystemet består af flere knive, der vibrerer fra side til side. På toppen af ​​enheden er dækket af et tyndt metalnet, som har mange huller. Det er gennem dem, at hårene på børsterne flytter til knivene. Et sådant system gør et fremragende arbejde selv med børster tre dage gamle. Brugerfejl fortæller os, at disse modeller er gode til mænd med følsom hud. De giver næsten ikke irritation. Derfor, hvis du leder efter den første barbermaskine til en teenager, så er "mesh" den bedste mulighed.

roterende

Den bevægelige system af disse modeller består af flere hoveder, eksternt ligner diske med slots. Løft er knive roterende i en bestemt retning. Sådanne modeller har en særskilt fordel - en meget glat barbering. Dette opnås på grund af maksimal pasform og tæt afskæring af de korteste hår. Blandt denne type enheder er der mange modeller til hårdt hår.

Rotary barbermaskiner har selvfølgelig negative punkter. De er ikke altid velegnede til følsom og følsom hud (men der er undtagelser). Faktum er, at nogle ikke meget højkvalitetsenheder kan trække hår ud, hvis de bruges ukorrekt og forårsager ret ubehagelige fornemmelser.

TOP 3 elektriske våde barbermaskiner

Nå vender vi endelig til detaljerne. For elskere af "våd" barbering - tre barbermaskiner. Bedømmelsen af ​​de bedste modeller hjalp os med at kompilere anmeldelser af eksperter og forbrugere.

Braun 9240s Serie 9

En af superklasse barbermaskiner. Brugere kalder det den mest avancerede barbermaskine på hylderne. Dens vigtigste forskel er den specielle teknologi "Syncro Sonic", som giver dig mulighed for at scanne ansigtets konturer og tykkelsen af ​​de eksisterende børster. Justeringen af ​​motoreffekt sker automatisk afhængigt af de opnåede data.

 • trimmeren har en titaniumcoating, som forhindrer tidlig korrosion;
 • DirectCut-systemet anvendes, hvilket gør det muligt at afskære setæerne, der vokser i forskellige retninger;
 • Den bedste beskyttende teknologi til at blødgøre huden;
 • Det specielle design af trimmeren giver dig mulighed for at skære hårene ved siden af ​​huden;
 • Der er 2 gitter til en glattere barbering.

Modellen har en helt vandtæt sag, så den kan bruges til både tør og "våd" proces samt rengøres med almindeligt vand.

Den eneste ulempe ved Braun Series - 9 9240s kan betragtes som ikke for attraktiv pris, fra $ 350.

Panasonic ES-RT37

Denne model har derimod en meget flot pris, omkring $ 70. Men super teknologier her bruges meget mindre. Dette er imidlertid en meget god kvalitet model fra en velrenommeret producent. Blandt fordelene er følgende:

 • Tilstedeværelsen af ​​et flydende hoved, der giver den mest tætte pasform;
 • muligheden for våd hudbehandling;
 • batteridrift, en ladning er nok til 8-10 processer;
 • pålidelig bygge.

Mænd bemærker, at brugen af ​​denne enhed er næsten sammenlignelig med brugen af ​​konventionelle barbermaskiner med et stort antal blade. Den eneste ulempe kan betragtes som ikke særlig bekvem mekanisme til at tænde enheden og det faktum, at nogle mænd havde en lille irritation, når de var i kontakt med den tynde hud i nakken. Men det er, som de siger, et spørgsmål om vane.

Panasonic ES-LV9N

Denne model har så mange som 5 barberhoveder og giver både tør og våd barbering. ES-LV9N-S820 vil sikkert blive værdsat af elskere af forskellige newfangled gadgets. Men for dem, der ikke kan lide at betale for forskellige "chips", kan en sådan enhed ikke lide det. Desuden overlader prisen for det meget, fra $ 370. Hvad er fordelene ved denne model?

 • Fem hoveder giver det højeste kvalitetsresultat;
 • kraftigt lithium-ion batteri sikrer uafbrudt drift i 45 minutter;
 • opladningstid - 45 minutter;
 • model udstyret med en glidende del med en trimmer til barbering;
 • Komplet med enheden kommer en særlig dockingstation, hvor ultralydsrengøring af enheden finder sted;
 • Enheden er udstyret med et display, som afspejler alle oplysninger om processen.

Blandt ulemperne kan man i tillæg til omkostningerne bemærke, at efter en tid skal du købe en særlig væske til rensningssystemet.

TOP 3 elektriske roterende barbermaskiner til våde barbering

Hvis du foretrækker en roterende barbermaskin med en våd barbering, skal du læse dette afsnit omhyggeligt. Tre ganske interessante modeller af 2017-2018 er samlet her, men du kan tilføje nogle flere til dem.

Philips S9151

Ikke underligt, at modellen af ​​dette firma åbner vores rating. Philips og Brown er trods alt de anerkendte verdensledere inden for produktion af sådant udstyr.

S9521 / 31-modellen har også nogle temmelig interessante funktioner:

 • klare både tør og våd barbering;
 • udstyret med et system af rotorer af tre hoveder;
 • kører på batteri: 45-50 minutter og 60 til opladning;
 • der er en station til genopladning og rengøring af systemet;
 • Systemet med patenterede knive klæder perfekt med hår af næsten enhver længde;
 • barbermaskinen er udstyret med en berøringsskærm, hvor hele processen er tilgængelig;
 • leveres med et skæg styler;
 • barberhoved roterer i 8 retninger, hvilket ikke giver nogen chance selv for de mest urolige hår.

Selvfølgelig kan al denne storhed ikke være billig. Derfor kan omkostningerne i området $ 400 kun betegnes som en ulempe.

Philips S7720 Shaver 7000

Det antages, at der til behandling af følsom hud er bedst at foretrække en elektrisk barbermaskine med en dyse i form af et gitter. Denne model ødelægger fuldstændig denne stereotype. Philips S7720 er den bedste mandlige model til dem, der har svært ved at barbere.

 • optimal glidning, der leveres af mærkevarer;
 • barberhoved roterer i 5 forskellige retninger;
 • bladsystemet er i stand til at genkende typen af ​​hår, løfte dem og skære dem tæt på huden;
 • vandtæt taske;
 • der er et SmartClean system, der leverer højkvalitets smøre- og rengøringssystem;
 • ergonomisk og stilfuldt design.

Blandt manglerne kan nævnes prisen (ca. $ 265), samt behovet for at købe udskiftningspatroner.

Philips S7370

Denne model er en af ​​de mest moderne til dato. Takket være tætheden af ​​sagen og tilstedeværelsen af ​​Philips S7370 / 12 våde barbersystem, kan du bruge det lige i bruser. De specielle mikrogranuler, der udgør ringene, minimerer udseendet af irritationer. Enheden fungerer kun fra et batteri, der kan give en tæt barbering i 50 minutter. Genoplad vente for længe, ​​kun 1 time.

Modellen har en speciel skærm. Det viser oplysninger om batteriets ladestatus og behovet for at skifte blader. Inkluderet er en trimmer fastgørelse til trimning af skæg eller sideburns og en praktisk taske. Omkostningerne ved enheden er omkring $ 190.

TOP 3 roterende barberskrabere

Hvis du foretrækker at barbere "tør" og ikke ønsker at bruge ekstra penge på skum og geler, er følgende modeller til dig. Vi har valgt de bedste roterende barbermaskiner med de fleste kundeanmeldelser.

Philips RQ1175

Den gennemsnitlige pris for denne model er omkring 145-150 amerikanske dollars. Enheden er udstyret med en bevægelig barberingsenhed, som har en meget gavnlig indvirkning på kvaliteten af ​​processen. Bladets porcelænsbelægning minimerer muligheden for allergiske udslæt. Indeholder spearheads for skæg, trimmer. Blandt de positive aspekter udsender brugerne et kraftigt batteri, der kan opretholde uafbrudt drift af enheden i lang tid. Glæder også tilstedeværelsen af ​​yderligere vedhæftede filer, stilfuldt design. I manglerne diskuterer mange mænd, at barberingsprocessen er for lang, og kvaliteten af ​​materialer, der anvendes til fremstilling af enheden, ikke er for høj.

Philips S5110

En anden interessant model fra en populær producent. En af sine allerførste fordele er en mere eller mindre overkommelig pris, omkring $ 90. Blandt andet kan du ringe til disse:

MultiPrecision-systemet giver dig mulighed for at løfte hår af forskellig længde og giver den bedste pasform;

 • barberhoved (3 stk.) har så mange som fem uafhængige bevægelsesretninger, hvilket sikrer en næsten perfekt barbering;
 • sættet indeholder en aftagelig trimmer til at simulere skæg og overskæg frisurer;
 • moderne display system giver brugeren besked om graden af ​​forurening af barberhovedene samt batteriniveauet;
 • En times opladning af batteriet giver op til 40 minutter uafbrudt drift, og til engangsbrug er det nok at oprette forbindelse til netværket i kun 5-10 minutter;
 • barberhovedhoveder kan vaskes med vand.

Blandt ulemperne ved denne model er manglende evne til at udføre en "våd" barbering, hvis det ønskes, såvel som fraværet af en ladestation i kittet.

Vitek Vt-1377

Denne model er endnu mere tilfreds med prisen. Omkostningerne ved denne enhed til barbering er kun ca. 20 konventionelle enheder. Ikke desto mindre påvirker det ikke dets egenskaber for meget.

Der er tre "flydende" razorhoveder, der næsten helt gentager facialkonturen. Derudover indeholder kittet en trimmer, så det medfører ikke skæg i orden heller ikke problemer.

Lidt pumpede opladningsegenskaberne op. Hele processen tager cirka 2 timer, og den autonome drift af enheden varer 30-40 minutter. Ikke desto mindre er der en hurtig opladningsfunktion. Enheden kan rengøres under rindende vand. Dette er en af ​​de populære lavprismodeller i 2018.

TOP 3 net barbermaskiner til tør barbering

Hvis du leder efter din første barbermaskin, eller hvis du er ejer af følsom hud, skal du være opmærksom på de bedste elektriske barbermaskiner, som vi har valgt til dig.

Braun 760cc-4 Serie 7

En interessant og ret funktionel enhed til elskere af vibrerende barbermaskiner. Der er et "flydende" hoved, der er i stand til ganske rent at barbere selv de mest utilgængelige steder.

 • arbejde fra akkumulatoren, og fra et netværk er muligt;
 • forårsager ingen irritation
 • reservedele (forbrugsstoffer) er altid kommercielt tilgængelige.
 • ret høj pris, fra $ 265.

Panasonic ES-LT8N

En interessant og temmelig teknologisk model fra den japanske producent. Omkostningerne ved denne enhed er omkring 230 dollars, hvilket generelt set er meget.

 • Det supermobile 3D-system med tre lysblade har en perfekt "følelse" af alle uregelmæssigheder i ansigtet;
 • barberingshovedet sensor analyserer kvalitet og stivhed af børstehårene og justerer automatisk procesens strøm og hastighed;
 • der er en rengøringsstation, der gør det muligt at opretholde bladernes kvalitet i lang tid;
 • stilfuldt, elegant;
 • Den har en robust metallegeme og meget skarpe knive.

Blandt manglerne kan det kun bemærkes, at trimmeren på enheden har meget skarpe knive og kræver meget omhyggelig behandling.

Braun 5030s Serie 5

Omkostningerne ved denne barberingsenhed er meget mere behagelige - omkring $ 160. Her er der 3 uafhængige hoveder, der sikrer perfekt glathed i processen. En informationsdisplay vil gøre dig opmærksom på behovet for at genoplade eller rense barbermaskinen.

Kun 60 minutters opladning er nok til op til 45 minutters kontinuerligt arbejde. Og hvis der ikke er tid til at oplade, kan du bare tænde enheden i netværket og fortsætte med at arbejde.

Modellen er udstyret med en indtrækbar trimmer til pleje af sideburns eller skæg. Blandt de negative aspekter kan man kun bemærke en smule støjende drift af enheden, men det forstyrrer slet ikke.

TOP 3 budget elektriske barbermaskiner

Næsten alle modeller, som vi betragter, er af temmelig høje omkostninger. Og hvad med dem, der ikke har tilstrækkelig økonomisk kapacitet til at købe en dyr barbermaskine. Vi anbefaler at være opmærksom på de mere overkommelige modeller, der præsenteres nedenfor.

Panasonic Es-6003

På trods af den lave pris (op til $ 50) har denne model alle de nødvendige funktioner. Razor kan bruges til både tør og "våd" barbering, der er en vandtæt sag. Tre barberhoveder med rustfri stålknive giver mulighed for meget højkvalitets barbering. Enheden er i stand til at holde en afgift i temmelig lang tid, men det opkræver også en hel del, så længe som 8 timer. Inkluderet er tilbehør til rengøring af instrumentet samt en taske.

Blandt manglerne kan man mærke en ret håndgribelig vibration, som i starten kan skabe en lille ulejlighed. Det negative punkt er også, at det er umuligt at bruge enheden fra netværket, når stikket er sluttet til stikket, er det simpelthen blokeret.

Philips Hq 6927

En anden budgetmodel af forholdsvis god kvalitet, for helt sane penge, fra 45 dollar. Enheden er ret kompakt, den kan kun bruges tørt barbering. Batteriet kan opretholde uafbrudt drift i 30 minutter, hvorefter barbermaskinen kan tilsluttes lysnettet og fortsætte processen. Philips Hq 6927 har et bevægeligt hoved, der sikrer maksimal pasform af rotorringene.

Blandt manglerne kan man bemærke manglen på en opladningsindikator, som dog ikke forstyrrer tilstedeværelsen af ​​et stikkontakt i adgangszonen. Pakken indeholder en rengøringsbørste og et beskyttelsesdæksel på grund af den lave vægt, det er meget bekvemt at tage enheden med dig på en tur.

Remington tf70

Nå og udfylder vores liste over en af ​​de mest billige modeller af den kinesiske producent. Omkostningerne på omkring $ 15-20 er ret overkommelige for de fleste mænd. Remington Tf70 net barbermaskine har kun 2 hoveder og er kun beregnet til tør barbering. Drives af batterier, så du kan tage den med dig selv på en camping tur.

Der er selvfølgelig mange ulemper. For eksempel bør barbermaskinen ikke vaskes med vand, og modellen har ikke et automatisk rengøringssystem. Men hun barberer overraskende perfekt, så små negative øjeblikke kan udholdes.

På denne måde er vores placering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd i 2017-2018 afsluttet. Men du kan nemt fortsætte det selv og tilføjer andre modeller til sammenligningen.

Overlæbe shugaring

Løsning af problemerne med indgroede hår med Gloria lotion: instruktioner og anmeldelser