Healing creme eller salve til intime områder

Der er situationer, hvor det er nødvendigt at anvende en helbredende creme til intime områder. Huden på disse steder er meget øm og sårbar. Det kan forblive skadet efter sygdom, revner og slid kan forekomme fra vaskeriet. Når du skrider skridtet og lysken ved uforsigtig bevægelse, er det nemt at skade din hud.

fugtighedscreme

I apoteker og kosmetiske butikker kan du finde specielle fugtighedscreme til intime steder, som bruges efter depilation, barberer sådanne sarte områder. Der er nok lignende produkter til salg. Derfor skal du sørge for at kunne vælge noget. De bør bruges straks efter barbering af håret for at undgå yderligere irritation.

Sårhelende salve

Til helbredelse af sår er revner der cremer og salver baseret på forskellige komponenter. Præsenteret et ret stort udvalg. Du kan vælge det rigtige produkt til kvalitet og pris.

Til behandling af små stykker og ridser i et så delikat område, brug følgende midler.

Solcoserylgel (salve) er egnet til behandling af forskellige sår, forbrændinger, nedskæringer. Det hjælper med at klare skader på huden i lysken og perineum.

Lægemidlet dækker såret med en tynd film, der beskytter det åbne skadede område mod virus, bakterier og svampe. Fremmer helbredelse uden dannelse af ar og ar.

Egnet til brug under graviditet, hvilket er meget vigtigt, for i denne periode er der ofte problemer i det intime område af forventede mødre.

Den aktive ingrediens i Solcoseryl er et ekstrakt fra kalvens blod, opnået ved hæmodialyse. Denne komponent stimulerer produktionen af ​​sit eget kollagen, fremskynder helingsprocessen, køler lidt af behandlingsområdet.

Salve sættes 2 gange om dagen med vaskede hænder på en ren overflade. Cover med en steril gazeforbinding.

Actovegin salve - en analog af det tidligere lægemiddel.

Levomikol salve er et meget effektivt middel. Indeholder et antibiotikum, hvilket gør processen med at stramme snitene hurtigere.

Det hjælper med at bekæmpe infektion, hjælper med purulente sår af høj kompleksitet, helbreder dybe nedskæringer og første graders forbrændinger. Der er en ensartet og hurtig stramning af sårets kanter. Lægemidlet påføres 1-3 gange om dagen på en ren, tør overflade.

Protak creme - et beskyttende stof til det intime område. Påfør med lette skader, scuffs, små betændelser, revner. Skaber en beskyttende film på såroverfladen, fugtiger huden epidermis, har en antibakteriel virkning, beskytter mod infektion. Bidrar til den hurtige ardannelse.

Påfør en lille smule creme på tørt rent hud, gnid i bløde, blide bevægelser, indtil den er helt absorberet.

Pantestin gel har en antimikrobiell virkning, har en helbredende og regenererende virkning. Sammensætningen indbefatter stoffet dexpanthenol, som stimulerer regenereringsprocesserne, fremmer hurtig helbredelse af skader.

Også i sammensætningen er en kraftig antiseptisk Miramistin, som virker på en bred vifte af bakterier, på nogle typer svampe. Komponenterne af lægemidlet supplerer hinanden og har en generel virkning.

Gelens stoffer trænger ind i de dybere lag af huden, takket være hvilken hurtig og effektiv heling der finder sted.

Gel påføres 1-2 gange om dagen indtil fuldstændig heling.

Bepanten og Redningsmanden til undsætning

D-Panthenol salve - dette stof håndterer krænkelser af hudens integritet forårsaget af forskellige årsager.

Værktøjet normaliserer cellulær metabolisme, øger styrken af ​​kollagenfibre og derved øger hudens evne til at regenerere. I tilfælde af skader på huden og dybe væv kræver kroppen en ekstra mængde pantothensyre, som dette lægemiddel indeholder. Stoffet trænger ind i alle lag i huden. Det har en lille antiinflammatorisk effekt. Kan erstattes af Bepanten.

Livredder Balm - er et komplekst stof. Milk lipider har en blødgørende, regenererende, nærende virkning på huden. På huden danner en beskyttende film, på grund af hvilken mindre fugt fordampes. Lipider er i stand til at fugtgøre epidermis, accelerere ardannelsen.

Havtorn olie, en del af balsam, har en antioxidant effekt, regenererer hudceller.

Bivoks er et antiseptisk, blødgørende og beskyttende stof.

Terpentiner lindre betændelse, bedøvelse, indsnævre blodkar, stimulere.

Echinacea ekstrakt er en god antioxidant og immunstimulerende middel.

Lavendelolie beroliger huden, lindrer irritation. Det er en stærk antiseptisk.

Balm Rescuer har en kompleks virkning på sår, revner. Det har mange effekter. Den kliniske effekt er meget hurtig, terapeutisk effekt forekommer inden for få timer efter brug. Tilsammen supplerer hinanden alle komponenter af lægemidlet følgende virkninger:

 • regenererende;
 • beroligende;
 • antibakterielle;
 • helbredelse;
 • beskyttelse;
 • fugtgivende;
 • smertelindring.

Som alle salver anvendes balsammen på en ren, tør overflade. En lille mængde. Derefter dækket med et bandage eller gasbind og klistret på toppen med et gips for bedre effekt. Den næste dosis kan bruges, når du ændrer dressingen eller når du absorberer balsammen.

Ligenthen og Argosulfan kan også anvendes.

Ligenthen gel er et multikomponent lægemiddel. Anvend som et lokalt antibakterielt middel på grund af indholdet af antibiotika. Gelen har en forlænget lokalbedøvelsesvirkning (i sammensætningen er der lidokain). Godt lindrer smerten, bekæmper hurtigt mikroorganismer.

Argosulfan har også en kompleks virkning på forskellige typer skader. Anvendes som et antiinflammatorisk, smertestillende, sårhelende middel. Det beskytter et sår mod indtrængen af ​​en bakteriel infektion i den, kæmper mod mikroorganismer, som allerede er faldet og udviklet inflammation. Foruden sulfanilamid har sølvioner også bakteriedræbende egenskaber.

Præparatet påføres både under påføring og på den åbne overflade, som er forbehandlet med et antiseptisk middel. Det skal være tørt. Ansøg fra 1 til 3 gange om dagen.

Moderne salve til behandling af intim kløe

En af årsagerne til ubehag hos en mand eller en kvinde er kløe i den intime zone. Dets udseende indikerer ikke altid forekomsten af ​​en inflammatorisk proces eller infektionssygdom.

Antipruritiske salver til den intime zone hjælper med hurtigt at fjerne det ubehagelige symptom. Selv specialister, inden de modtager alle patientprøver, kan ordinere lægemidler, der ikke skader, men vil blive rettet mod at lindre tilstanden.

At vælge en creme til kløe på intime steder uden anbefalinger fra en specialist, er det nødvendigt at overholde princippet: komponenterne bør ikke skade endnu mere.
Derfor vælger du salven blandt de forskellige antiallergiske og antihistaminer, er det nødvendigt at huske organismens individuelle egenskaber.

Salve for irritation i intime steder

Inden behandlingen ordineres, skal specialisten bestemme kilden til sygdommen. Kløe kan skyldes både smitsomme og ikke-smitsomme årsager. I det første tilfælde kan udslæt af udslæt og kløe forårsages af barbering, irritation efter depilering, ukorrekt hygiejne under menstruation eller iført tæt og ubehageligt undertøj.

I dette tilfælde anbefales det at bruge salver til kløe og hudirritation, for eksempel Sinaflan, for at fjerne ubehag på intime steder. Denne creme til kløe har antiinflammatorisk virkning. Påfør på ren hud. For at reducere den brændende fornemmelse på intime steder og for hurtigt at opnå den ønskede effekt ved påføring af salven anbefales det at opgive forskellige kosmetik. Det anbefales at opretholde hygiejne simpelthen ved hyppig udvaskning og ved brug af rene håndklæder.

Hvis kløe opstod på grund af mikroskader, er det nødvendigt at bruge en sårhelende gel designet specielt til det intime område.

Med sygdommens infektiøse karakter kræves der lægemidler af passende virkning, som foreskrives på basis af de opnåede tests. Et af de hyppigt ordinerede lægemidler er Pimafucin-antisvampcreme, som effektivt beskæftiger sig med de fleste svampe.

Creme til kløe i skeden

En af de sarte kvinders problemer er kløe i skeden. For at diagnosticere i dette tilfælde er enhver sygdom kun mulig efter laboratorietest. Hvis der foruden kløe også er udskillelser, så er det umuligt at komme forbi med en kvindelig antiinflammatorisk fløde til den intime zone. Ud over det faktum, at perineum er ridset, kan der være en brændende fornemmelse på et intimt sted under urinering.

Afhængigt af symptomerne, der forårsagede sygdommen, kan en specialist ordinere:

 • Vagisil er et kompleks af lægemidler, der er effektivt til at eliminere symptomerne på thrush. Det er et glimrende værktøj til at opretholde god hygiejne i det intime område;
 • Ginokomfort - udpeget i genopretningsperioden efter antibiotikabehandling, bidrager til normaliseringen af ​​den vaginale mikroflora;
 • Ginovofort - er et antisvampemiddel, er ordineret til candidiasis;
 • Dalatsin - antibakterielt lægemiddel, som er tilgængeligt i form af suppositorier og creme. Det anbefales at bruge begge typer lægemidler på samme tid;
 • Candide - dette lægemiddel er effektivt til behandling af candidiasis og dermatitis, som blev fremkaldt af gærsvampe;
 • Metragil er et antibakterielt og antimikrobielt lægemiddel, der har demonstreret fremragende effektivitet i behandlingen af ​​forskellige infektioner;
 • Clindacin og Clindamycin - når en bakteriel vaginose detekteres, ordineres et bredspektret antibiotikum.

Hver af stofferne har sine egne egenskaber og kontraindikationer. Selvoptagelse kan føre til forværring af sygdommen og overgangen til kronisk form.

Salve for kløe i lysken hos mænd

Ubehag i ljummen, rødme og brænding er et meget almindeligt fænomen, som mænd står overfor. Årsagen kan være blæseudslæt, allergisk reaktion, mangel på hygiejne, sauna, swimmingpool. Der er mange grunde til kløe, såvel som manifestationerne af dette symptom.

Når han henviser til en læge, vil han ordinere specielle salver til kløe på intime steder, såsom Clotrimazole eller Pimafucin. Behandlingen er foreskrevet baseret på kilden til problemet og de resulterende tests.

Creme til børn

Hvis et barn har trøst, blæseudslæt eller en allergisk reaktion, vil børnelæsen bede dig om at gennemgå en række laboratorietest og ordinere en kompleks terapi. Når en spredning opdages, kan clotrimazol ordineres, et lægemiddel, der vil lindre barnet fra lysten til at kløe.

Denne creme til kløe på intime steder vil berolige huden samt hjælpe med hurtigt at håndtere de fleste typer gær, der påvirker den sarte slimhinde i babyens hud, der forårsager rødme og kløe.

Opbevaringsforhold, holdbarhed og omkostninger

Næsten alle salver fra kløe på intime steder skal opbevares på et køligt sted uden for børns rækkevidde. Holdbarheden af ​​lægemidlet er angivet på emballagen og skal overholdes. I tilfælde af symptomer, som du tidligere har oplevet, er det ikke en grund til at bruge et lægemiddel, der var engang foreskrevet, da symptomerne i forskellige sygdomme kan være de samme.

Salver med udløbbar holdbarhed er strengt forbudt at bruge.

Alle cremer og salver varierer i sammensætning og aktivitetsspektrum. Prisen varierer afhængigt af producenten. Omkostningerne ved salver kan i gennemsnit være fra 20 til 700 rubler.

Protakt (Protact), helbredende creme til den intime zone, 100 g

Beskyttelsesflødebeskytter til den intime zone bruges til at forhindre skader på huden med urin og afføring, samt til hudpleje med en lille grad af skade (gnidning, mikroskader, mindre betændelse osv.). Det danner en beskyttende film på overfladen af ​​huden, fugtiger huden aktivt og beskytter mod infektion ved at udøve en antibakteriel virkning.

Besvar tre enkle spørgsmål for at få grundlæggende retningslinjer for valg
retsmidler til behandling af tryksår, som er nødvendige for dig.

 • bruges til mild hudskade i skridtområdet
 • har en sårheling og beskyttende virkning
 • absorberer hurtigt og danner en antiseptisk beskyttende film på huden
 • stor økonomisk emballage 100 gr.

Anvendelsesmåde:
 • Kommentarer
 • Tilbud og rabatter
 • Retsmidler til behandling af tryksår
 • Midler til rensning af purulente bedsores
 • Helbredende midler
 • Antimikrobielle forbindinger
 • smertestillende medicin bandager
 • Forklædning betyder
 • Midler til fastgørelse af forbindinger
 • Hudrensere
 • Anti-decubitus cremer, geler, pulvere
 • Engangshandsker, håndklæder, bibs, vanter til vask
 • Tørre shampooer, shampooer, hårbad
 • Absorberende ble Abena / Aben
 • ID Absorberende ble
 • Absorberende bleer MoliNea / MoliNea
 • Seni Absorberende Bleie / Seni
 • Tena / Tena Absorberende ble
 • Anatomiske pads Abena Abri-San
 • Bleer-bukser Abena Abri-Flex
 • Bleer, trusser, iD / iDi puder
 • Bleer, bukser, pads ABENA
 • Abena Abri-Wing Semi-Open bleer
 • Voksne bleer og bleer MEED / MEED
 • Bleer og bleer til voksne SUPER SENI
 • Halv-åbne bleer SENI OPTIMA
 • Anatomiske bleer pads SAN SENI
 • Bleer-bukser SENI ACTIVE
 • Bleer, trusser, pads MOLICARE
 • MoliCare Mobile Absorbency Trusser
 • MoliForm Absorbent Pads
 • Bleer, trusser, pads TENA
 • Anti-decubitus hjul, ruller
 • Anti-decubitus madrasser
 • Anti-decubitus puder
 • Medicinske funktionelle senge
 • urinaler
 • Bedside Borde
 • Fægtning på sengen, støtte under ryggen
 • gåstol
 • Krykker og understøtninger
 • Bad tilbehør
 • Stole toiletter, dyser på toilettet
 • Mad til sengepatienter medicinsk (klinisk)
 • Decubitus salve
 • Desinfektion og hygiejne
nyheder
 • Absorberende bleer "Uden bedsores" til 499 rubler! 18. juli 2015, 14:44

  I vores sortiment - en nyhed til den bedste pris! Absorberende bleer af høj kvalitet, lavet specielt til kunder uden pressår. Kvaliteten på bleer "uden sengetøj" er ikke ringere end verdensberømte mærker som Cenis, Molinea, Tena eller Aben.

  Kære kunder! Bemærk, at fra 8. december 2014 til 11. januar 2015 inklusive i forbindelse med posttjenestens ustabile drift i denne periode, vil pakker fra Russian Post med kontanter ved levering ikke blive sendt. Alle andre leveringsmetoder, herunder kurerlevering og kontant ved levering, forbliver relevante i den angivne tidsperiode.

  I sortimentet af vores butik dukkede coloplast colaplast (Coloplast) til lave priser. Blandt vores kunder er en væsentlig del af stomipatienter, for hvis pleje der ikke kun er midler til behandling af tryksår er det nødvendigt, men også specialiserede produkter til stomi. Specialister fra vores firma anbefaler coloplast-katapulter (Coloplast) som et af de bedste og mest pålidelige stomaprodukter.

  Pleje af sengepatienter kræver stor omhu, tålmodighed og styrke. Slægtninge til sådanne patienter er ofte tabt, først og fremmest med organiseringen af ​​omsorg og liv hos en bedrøvet patient.

  Behandling af tryksår i hjemmet - dette er, hvad familiemedlemmer står over for lige efter at de er udtømt fra hospitalet. Statistikker viser, at mere end 80% af patienterne, der udledes fra hospitalet efter genoplivning og intensiv pleje, lider af tryksår.

  Anvendelsen af ​​specialiseret proteinernæring til sengepatienter accelererede helbredelsen af ​​tryksår med 96% sammenlignet med kontrolgruppen af ​​patienter, der modtog traditionel næring af høj kvalitet. Denne konklusion blev lavet af amerikanske specialister fra Medical Nutrition USA, Inc.

  9 bedste salver til hurtig helbredelse af sår

  Eventuelle skader på huden (slid, ridser, sår) bliver ledninger af infektion i kroppen. For at forebygge infektion skal de behandles med specielle midler. Hvilken slags salve til sårheling er nødvendig i en given situation?

  For den hurtige helbredelse af sår skal man bruge speciel salve

  Indikationer for anvendelse af sårheleende salver

  På apoteker er der et stort udvalg af salver, der bidrager til hurtig helbredelse af skader på huden.

  Afhængig af hovedhandlingen og vidnesbyrd er de opdelt i grupper:

  1. Anti-inflammatorisk. Bruges til lukkede blå mærker (uden at bryde blødt væv), muskelstammer, leddets sygdomme.
  2. Desinfektion af salve. Hjælp fra slid, revner, ridser, er effektive til nedskæringer. Desinficere de skadede steder og skabe en barriere for infektion.
  3. Antibiotisk salve. Udpeget af purulente sår, postoperative suturer, revner, der blødede kraftigt. Sådanne retsmidler helbrede sår, forbrændinger og erosive læsioner på huden.
  4. Regenererende salve. Bruges til at behandle åbne sår, slid, trophic ulcer, frostbit af varierende sværhedsgrad.
  5. Tørrer. Anvendes til grædende sår, purulente revner i arme eller ben.

  De bedste salver til helbredelse af sår, revner og slid

  Hvert medicin kiste skal indeholde et lægemiddel, der vil hjælpe i strid med hudens integritet og giver pålidelig beskyttelse mod infektion.

  levomekol

  Lægemidlet hører til desinficerende salver. Stoffet har en antibakteriel virkning på såret og hæmmer aktivt suppuration. Mere om salve

  Indikationer:

  • slid, ridser, sår af mindre natur;
  • dybe revner i arme, ben;
  • Pseudomonas og Escherichia coli i sår er de forårsagende midler til purulente udledninger.

  Levomekol hjælper mennesker med et svagt immunsystem, og kroppen klipper uheldigvis med bakterier, hvilket sænker helbredelsen af ​​sår.

  Levomekol har desinficerende egenskaber

  Anvendelsesmåde:

  • en lille mængde creme med en serviet eller bomuldspindel påføres problemområder og efterlader, indtil den er helt absorberet;
  • med suppurations - salven injiceres med en sprøjte ind i læsionen.

  Behandlingen udføres, indtil de sårede overflader er fuldt spændt.

  Helbredende salve har ingen kontraindikationer, undtagen individuel intolerance over for de enkelte bestanddele af lægemidlet.

  Pris salve - 135 s. for 40 ml.

  solkoseril

  Solcoseryl er den bedste regenererende og tørre salve. Værktøjet stimulerer produktionen af ​​nye celler og kollagenfibre, forhindrer dannelsen af ​​væske, hvilket gør skaden på huden "våd".

  Sådan håndterer du ømme pletter:

  • smøre sår 1-2 gange om dagen;
  • Du kan anvende lægemidlet, når du anvender semi-lukkede dressinger.

  Solcoseryl hjælper med at helbrede sår hurtigere

  Behandlingsforløbet er mindst 15 dage.

  Kan bruges under graviditet og under amning.

  Blandt kontraindikationer udsender kun individuel intolerance over for det aktive stof.

  Priserne for Solcoseryl spænder fra 200 r. til 20 g salve.

  Baneotsin

  Et middel baseret på to antibiotika hjælper med at bekæmpe bakterielle infektioner i huden og slimhinderne i halsen, næse, urogenitale system. Fås i form af salve og pulver.

  De vigtigste indikationer er:

  • purulent betændelse i huden (koger, sår, paronychia);
  • sekundære infektioner i eksem, ulcerative processer;
  • postoperative søm i obstetrik og gynækologi
  • blære dermatitis hos børn, navlestangsinfektion hos spædbørn;
  • Mastitis (betændelse i mælkekanalerne) hos kvinder.

  Hvordan man ansøger:

  • salve - 2-3 gange om dagen, fortrinsvis under bandagen, for at forbedre den terapeutiske virkning;
  • Pulver - 3-4 behandlinger om dagen og for forbrændinger på mere end 20% af kropsoverfladen - ikke mere end 1 gang om dagen.

  Det er nødvendigt at bruge Baneocin ikke mere end 10 dage, og for at forhindre antallet af behandlinger, og dosis reduceres med halvdelen.

  Kostprisen ved lægemidlet - op til 400 p.

  Povidon-iod

  En antiseptisk gel (og opløsning) baseret på iod producerer en regenererende, anti-inflammatorisk og helbredende virkning på sårfladerne. Stoffet trænger dybt ind i læsionen og bidrager til hurtig genopretning af huden uden dannelse af ar og ar.

  Hovedindikationen - forbrændinger af forskellig grad, svampe og bakterielle infektioner. Desuden hjælper stoffet med behandling af slid, ridser, insektbid, acne på ansigt, læber, beskadigelse af munden og i det intime område. Produktet renser huden og slimhinderne, fjerner giftige stoffer.

  Povidon-jod lindrer kløe, brænding, betændelse og smerte på skadestedet.

  Anvendelse:

  • salve - gnid en lille mængde af stoffet i langsomme bevægelser ind i sårstederne, skyll efter 10-15 minutter;
  • opløsning - til vask af slimhindebetændelse, næse, kønsorganer - 1 sprøjteopløsning fortyndet i ½ el. vand, 3 gange om dagen.

  Varigheden af ​​behandlingen afhænger af skadeens art og dens alvorlighed.

  Antiseptisk gel Povidon-jod

  Før du bruger værktøjet skal du være opmærksom på kontraindikationerne:

  • nyresygdom (nephritis);
  • hæmoragisk diatese;
  • jodallergi;
  • hjertesvigt
  • børns alder op til 6 år.

  Under amning eller graviditet bør brug af lægemidlet koordineres med lægen.

  Udgifterne til lægemidler baseret på jod er ret høje - inden for 600 p.

  aktovegin

  Lægemidlet tilhører en meget effektiv regenererende medicin med et bredt spektrum af handlinger. Fås i form af gel, creme og salve. For at øge den terapeutiske effekt kan indgives i form af tabletter, injektionsvæske, opløsning.

  Creme er vist:

  • med fugtige sår, bedsores;
  • til hudforbrændinger (sol, termisk, stråling);
  • betændelse i huden på grund af skade (slid, sår, ridser, udskæringer);
  • til behandling af steder, der er genstand for transplantation.

  Actovegin - salve med regenererende egenskaber

  Anvendelsesmetode: Ved forbrændinger, purulente sår, sengetager - stedet smøres godt med gel og sætter et bandage på toppen, som skal ændres 3-4 gange om dagen.

  Creme og salve bruges til at forbedre de regenerative processer i huden og øge den terapeutiske virkning af behandling med Actovegin i form af en gel.

  Argosulfan

  Helbredende salve med sølvioner har en antibakteriel virkning. De aktive ingredienser hæmmer opdelingen og væksten af ​​en bakteriel infektion, lindrer smerter og bidrager til hurtig genopretning af huden.

  Indikationer:

  • forbrændinger (kemiske, sol, stråling, termisk);
  • forfrysninger;
  • husholdningsskader (slid, nedskæringer, ridser);
  • purulent betændelse i huden;
  • dermatitis af infektiøs oprindelse;
  • trofiske bensår (i underbenet), udløst af kronisk venøs insufficiens eller angiopati i diabetes.

  Argosulfan indeholder sølvioner

  Hvordan man ansøger:

  • behandle såret med et antiseptisk middel (peroxid, furatsilin), tørt;
  • Anbring et tyndt lag creme på hele sårets overflade, lad det bløde i sig selv eller påsæt et bandage.

  Procedurer anbefales 2-3 gange om dagen. Behandlingen varer indtil fuldstændig helbredelse af skaden, men ikke over 2 måneder.

  Blandt kontraindikationerne kan skelne overfølsomhed over for hovedkomponenten og brystet alder (op til 3 måneder).

  Lægemiddel baseret på sølvioner er 316 p. til 15 g fløde og 465 r. over 40 g

  D-panthenol

  Værktøjet har en hurtig virkning, på kort tid stimulerer den regenerering af epidermale celler, styrker kollagenfibre og normaliserer metaboliske processer i de ramte væv.

  Salven er angivet i sådanne tilfælde:

  • husholdnings ridser, udskæringer, slid
  • forbrændinger, frostbit;
  • inflammatoriske processer på grund af mekanisk skade på huden.

  D-panthenol genopretter epidermale celler

  Princippet om at bruge et sådant værktøj er simpelt: behandle problemområderne med fløde flere gange om dagen, indtil huden er genoprettet.

  Lægemidlet tolereres godt af patienterne og har ingen kontraindikationer, bortset fra høj følsomhed overfor aktive ingredienser.

  Lægemidlet er en ret billig hurtig helbredende salver. Dens pris er 195 p.

  Eplan

  Salve er et stærkt antibakterielt middel. Desinficerer, anæsteserer og regenererer hurtigt beskadigede områder.

  Eplan anbefales at bruge:

  • til behandling af udskæringer, ridser, revner
  • med forbrændinger og frostskader af forskellig grad
  • til dybe sår og purulente sår.

  Eplan Antibakteriel Salve

  Salve kan ikke anvendes til åbne sår, der blødes stærkt, da stoffet hjælper med at reducere blodpropper. I andre tilfælde er værktøjet sikkert og kan bruges til behandling af hudlæsioner hos gravide kvinder og børn.

  Anvendelsesmåde: flere gange om dagen til behandling af sårstederne med en lille mængde creme.

  Salve er god og billig - fra 118 til 370 p.

  Dexpan Plus

  Anti-inflammatorisk og sårheling medicin kommer fra en billig, men effektiv serie. Lægemidlet lindrer irriteret og skadet epidermis, stimulerer genoprettelsen af ​​beskadigede celler.

  Indikationer:

  • revner, slid, forbrændinger;
  • ble udslæt, ble dermatitis;
  • sår på brystvorterne under amning.

  Dexpan Plus er et overkommeligt men effektivt middel til helbredelse af sår.

  Hvordan man ansøger: Gnid en lille smule creme i de skadede steder 2-3 gange om dagen.

  Det anbefales ikke at bruge værktøjet til personer med individuel intolerance over for stoffets aktive ingrediens.

  Sårhelende salver fremmer hurtig regenerering af epidermale celler. Mange retsmidler lindre hævelse, betændelse, smerte, kløe og brændende. Hvilken form for medicin der er nødvendig i et bestemt tilfælde, bestemmes udelukkende af lægen på grundlag af at undersøge sårfladerne og bestemme deres sværhedsgrad. Medicin alene er ikke nok - du skal tage vitaminer og styrke din immunstyrke. Det er vigtigt ikke at selvmedicinere, ellers kan du provokere en langsom sårstramning, suppuration, ardannelse og i alvorlige tilfælde sepsis.

  anmeldelser

  "Ulcer behandlet Actovegin. Værktøjet blev ordineret af en læge i kombination med piller. Mit sår festede i lang tid, og efter salven begyndte jeg at føle mig meget bedre. En måned senere glemte jeg bandagerne og konstant ubehag. "

  "En lille dreng vokser op, så uden helbredelse er salver umuligt. Levomekol reddede. Han desinficerer og helbreder sår. Jeg bruger også Dexpan Plus. Det hjælper godt i skylning. Om vinteren hjælper det alle familiemedlemmer. "

  "Jeg har altid povidon-jod og baneocin i mit førstehjælps kit. Jeg kontrollerede disse retsmidler på mig selv (jeg behandlede purulente bensår, forbrændinger, nedskæringer) og jeg er sikker på deres effektivitet. Jeg forsøger at klare skaden korrekt, ifølge instruktionerne, og resultatet holder mig ikke venter. "

  Vurder denne artikel
  (9 bedømmelser, gennemsnitlig 5,00 ud af 5)

  Hvordan man vælger en creme til et intimt område: Hvorfor har du brug for, typer, anmeldelser

  Hver kvinde lægger særlig vægt på spørgsmålet om kropspleje, og et af de mest følsomme steder i dette problem er den intime zone. I dag er der udviklet et stort antal forskellige kosmetiske og farmaceutiske produkter, som ikke kun varierer i pris og fabrikant, men også i deres funktioner. Hvordan man vælger en creme til den intime zone, hvad er det til, og hvilken slags cremer er der?

  Hvorfor har jeg brug for en intim fløde?

  Problemet med kløe, brænding og ubehag i det intime område kan forekomme hos både kvinder og mænd. Ubehagelige fornemmelser kan ikke kun optræde på huden, men også i slimhinden i kønsorganerne. Sådanne symptomer kan forekomme af en række årsager, hvoraf den mest almindelige er forkert hygiejne eller mangel på det og forekomsten af ​​en patologisk proces.

  I dag er markedet for farmakologi og kosmetologi et tilstrækkeligt antal lægemidler og plejeprodukter, der kan hjælpe med at løse dette problem eller i det mindste reducere symptomerne. Hvad er cremen til intim hygiejne?

  Særlige midler til lokal handling vil hjælpe med at klare symptomer som kløe, overdreven tørhed og skrælning, betændelse i regionen i labia og vaginal slimhinde osv. Normalt ordinerer eksperter sådanne lægemidler til at reducere ubehag, forhindre dysbiose, reducere ubehag i overgangsalder og graviditet.

  Ud over forebyggelsen af ​​gynækologiske patologier er intime hygiejneprodukter designet til at understøtte syre-lipidbalancen i den menneskelige hud.

  For at opretholde det krævede pH-niveau i følsomme steder er det nødvendigt at medtage sådanne midler i din pleje:

  • Særlig sæbe til intim hygiejne med et minimum af alkali;
  • vådservietter til hurtig rensning;
  • beroligende og fugtgivende creme eller gel;
  • intim deodorant.

  Gynækologer anbefaler kategorisk ikke brugen af ​​almindelig sæbe (toilet, husstand og endda baby) til hygiejniske formål, da brugen af ​​surhedsgrad kan øges, hvilket vil medføre brud på mikrofloraen. I dette tilfælde kan dysbakterier forekomme, hvor pH-niveauet er ca. 6 enheder.

  Video "Gennemgang af de bedste intime geler"

  Video anmeldelse med sammenligning og anmeldelser af de mest populære intime geler.

  Typer af cremer

  Salver og cremer til sarte organer er af forskellige typer. De adskiller sig afhængigt af de grundlæggende funktioner, retningen af ​​deres handlinger og indikationer. Teoretisk kan de opdeles i kosmetiske og farmaceutiske midler:

  1. Antihistaminer. Det er en creme til kløe i det intime område, som kan skyldes en allergisk reaktion på vaskemiddelet eller stoffet i undertøj. Det kan også bruges til at reducere kløe, når vaginal dysbakteriose er ordineret af en læge efter en undersøgelse.
  2. Intime hygiejneprodukter. Normalt produceret i form af geler. Designet til at fjerne tørhed og skrælning som følge af gynækologiske sygdomme. Det klager også godt på kløeproblemet, der er egnet til normalisering af mikroflora. Anvendes som et middel efter depilering for at lindre irritation.
  3. Depilation creme til intime områder. Hovedfunktionen er blid hårfjerning i sarte steder uden at bruge barbermaskiner.
  4. Sæbe og gel til intim hygiejne. Skånsom på tynd hud uden at forårsage irritation. Egnet til forebyggelse af dysbiose, opretholder pH-niveauet.
  5. Healing salver. Udpeget i tilfælde af alvorlige irritationer, sår, der kan opstå efter fødslen, som følge af mekanisk skade. Inkluderet i sammensætningen af ​​medicinske ingredienser.

  Det er nødvendigt at vælge et middel efter at have konsulteret din læge og bestået diagnose. Afhængigt af beviset vil kompleks behandling med lokale retsmidler blive foreskrevet.

  Hvad skal der være i sammensætningen?

  Når du vælger produkter til den delikate zone, skal du først og fremmest være opmærksom på sammensætningen. Det er nødvendigt at undgå produkter, der indeholder en stor mængde alkaliske og aggressive komponenter, såsom kemiske smagsstoffer, farvestoffer, parabener. Samtidig skal sammensætningen være til stede:

  • mælkesyre, opretholdelse af den ønskede balance i huden;
  • naturlige ekstrakter - kamille, en serie, har en beroligende virkning;
  • fugtgivende ingredienser - oftest er det panthenol eller allantoin;
  • antibakterielle ingredienser;
  • antiinflammatoriske komponenter.

  Ved valg af creme eller sæbe skal du være opmærksom på konsistens, farve og aroma. Der bør ikke være nogen stærk lugt, og eksternt skal produktet have en neutral skygge (fra hvid til gennemsigtig), lugten skal være helt fraværende eller være let synlig, da det ofte er de smagsstoffer, der bidrager til udseendet af irritationer.

  Sæbe eller gel?

  Gynækologer anbefaler at stoppe med at bruge sæbe, brusegeler eller andre aggressive vaskemidler til hygiejne af følsomme områder. For det første forårsager denne slags produkter ofte allergier. Og for det andet kan der forekomme alvorlig irritation og kløe i nærvær af sådanne patologier som spredning, dysbakteriose osv., Hvilket vil forværre situationen.

  Normalt indeholder endda børns sæbe en stor mængde farvestoffer, smagsstoffer og alkalier. Intim sæbe har en lidt anden sammensætning og struktur, derfor har den en mere blid effekt på tynd hud, vedligeholdelse af lipidbalancen.

  I dag er der endda specielle mousses (skum) til den intime zone, som har endnu mere blid handling. De er gode til følsomme og irriterede dermier og endda slimhinder. Normalt i sammensætningen af ​​sådanne hygiejneprodukter er der ingen sæbe, det vil sige alkali, de praktisk talt ikke skum. Takket være mælkesyre og ekstrakter nedsættes følelsen af ​​ubehag, en friskhed fremstår.

  Laktatsid

  Det mest kendte mærke, som i dag har frigivet en række produkter til intim hygiejne. De adskiller sig i form, struktur, hudtype, sammensætning og indikationer. Ud over den sædvanlige, intime sæbe med mælkesyre har laktacid i sin arsenal flere mousser til følsom hud, specielle renseklude med mælkesyre og beroligende ingredienser.


  Gynækologer anbefaler ofte, at man bruger dette værktøj til at bekæmpe dysbiose og ubehagelige følelser, der opstår på baggrund af det. Perfekt til brug af gravide og ammende såvel som teenagere. Kontraindikationer indbefatter kun overdreven følsomhed for nogle komponenter.

  Ifølge vurderinger har dette værktøj en ledende stilling, da effekten og omkostningerne er på samme niveau.

  Victoria, 26 år gammel:

  "Jeg har brugt Lactacid i mere end to år nu. I løbet af denne tid forsøgte jeg flere muligheder, men jeg kommer stadig tilbage til den klassiske gel. Værktøjet er meget økonomisk, så dets omkostninger er klart lavere effektivitet. Jeg råder dig til at prøve! "

  "I den pre-klimatiske periode konfronterede jeg problemet med alvorlig kløe i sarte steder. Ud over behandling rådede gynækologen mig til at prøve at skifte min sæbe til laktacid. Selvfølgelig kan prisen være mindre, men gelen bruges ret langsomt. Kløften faldt lidt, den brændende fornemmelse forsvandt. Resultatet er i princippet positivt. "

  Vagilak

  Vagilak er et farmaceutisk produkt, der kommer i flere former, herunder intim sæbe. Sammensætningen indeholder mælkesyre, pH-niveauet opfylder fuldt ud de krævede standarder. Et særpræg ved Vagilak er, at det kan bruges flere gange om dagen uden at bekymre sig om mikrofloraen i dens intime zone.

  Ofte tildelt gravide piger og unge, da sæbe har en meget mild effekt og kæmper godt med de fleste ubehagelige følelser. Ud over hygiejneprodukter er den også tilgængelig i tabletform og i form af en fugtgivende gel. Den sidstnævnte mulighed er ofte ordineret i overgangsalderen, når slimhinden i skeden kræver særlig fugtgivende.

  Dette værktøj har modstridende anmeldelser, hovedsagelig på grund af dets omkostninger.

  "Under anden graviditet opstod der en stærk dysbakteriose. For ikke at bruge lys igen, foreskrev gynækologen en intim sæbe og fugtgivende gel Vagilak. Prisen er selvfølgelig langt fra budget, men jeg har formået at klare dysbiose uden farmaceutiske præparater. "

  "Vagilak rådede til at prøve en ven, der havde en konstant trussel. Ser man på sammensætningen, følte jeg ikke en dråbe håb, da den er langt fra ideel. Men resultatet var i princippet arrangeret for mig, da tørhed og brændende fornemmelse var væk. Tilsyneladende er der en vis effekt. "

  Healing creme til intime områder

  Helbredende lægemidler af lokal handling ordineres normalt til kvinder i postpartum og postoperativ periode, såvel som i nærvær af mekaniske skader. De er designet til at reducere ardannelse, reducere smerter, reducere ubehag og forhindre betændelse.

  Nogle gange bliver helbredende salver brugt efter depilering for at reducere irritation. De gør et fremragende arbejde med microracks, små stykker med ridser. De mest populære helbredende salver omfatter:

  1. Solkoseril. Lægemidlet falder på huden med en tynd film, som har til formål at beskytte mod virus, bakterier og svampe. Det har helbredende egenskaber, forhindrer dannelsen af ​​ar.
  2. Aktovegin. Det er en analog af Solcoseryl, den har en helt identisk virkning.
  3. Levomekol. Dette apotek ved mest som et effektivt lægemiddel til åreknuder. Men inden for gynækologi bruges den ganske ofte. Lægemidlet indeholder et antibiotikum, og derfor sker processen med at stramme sår hurtigere.
  4. Pantestin. Det har antimikrobielle, helbredende og regenererende virkninger. Hovedkomponenten er dexpanthenol, som stimulerer regenereringsprocessen. Desuden har sammensætningen Miramistin - et stærkt antiseptisk middel med en lang række handlinger.
  5. Bepanten. Tilgængelig i flere former, den mest effektive er form for salve. Dette lægemiddel er ens i sammensætning og funktion til Pantestin.

  Hvis du oplever tunge skader, anbefales det ikke at selvmedicinere, men at konsultere en gynækolog. Sådanne sår kan ofte fremkalde en alvorlig infektion, hvilket resulterer i en inflammatorisk proces. Sidstnævnte kan igen være den primære årsag til farlige sygdomme i det urogenitale system. Koger ofte, ømme pletter og wen vises på labia. Helbredende og absorberende salver bruges normalt til deres behandling.

  Creme til hårfjerning på intime steder

  Når du vælger en depileringsmetode, skal du ikke glemme, at huden i følsomme områder er mere følsom, det er lettere at traumatisere og irritere. Den sikreste måde at håndtere uønsket hår på er en barbermaskine. Men ret ofte som følge af brugen af ​​en barbermaskine, irritation, betændelse, wen og mange andre ubehagelige konsekvenser forekommer. Desuden bemærkes det, at depilation med en barbermaskine forårsager hårindvækst, hvilket fører til et ikke-æstetisk udseende.

  Derfor har flere og flere piger i de senere år opgive denne metode til at håndtere uønsket hår og foretrækker mere moderne muligheder. Sådanne procedurer som voksning, shugaring og, selvfølgelig, depilation ved hjælp af specielle cremer er ved at vinde popularitet i dag.

  Depilatory cream i den intime zone har en destruktiv effekt på hårets struktur til rødderne selv inden for få minutter. Denne metode til barbering har sine fordele og ulemper. Fordelene omfatter absolut smertefrihed, hastighed i proceduren, sikkerhed, en mere blid effekt på huden. Blandt manglerne i det rimelige køn udsender hyppigheden af ​​brugen (effekten varer kun 3-5 dage), ikke særlig behagelig lugt af nogle produkter, en mulig allergisk reaktion.

  Depilatory cream har en meget specifik lugt på grund af de ætsende stoffer i sammensætningen.

  Når du vælger en depilationskrem, skal du være opmærksom på producenten, pakkebundtet (ud over selve produktet skal der være en speciel scapula, olie eller lotion til at blødgøre huden efter proceduren), hudtype og formål (vælg kosmetik til intime områder, de er mere blid i dens virkninger). Der bør lægges særlig vægt på sammensætningen. Det er naturligvis ikke muligt at finde et helt naturligt middel, men det er ønskeligt, at det indeholder blødgørende, antiinflammatoriske komponenter.

  De mest populære midler til depilating en bikini zone er:

  1. Veet. Den mest berømte creme til bikiniområdet har et komplet sæt og en mere eller mindre passende sammensætning. Ifølge anmeldelser er et ret effektivt middel uden bivirkninger. Perfekt til følsom type dermis. Prisen er ikke budgettet, men resultatet er helt i overensstemmelse med det.
  2. Cliven. Et særpræg er sammensætningen, hvori der er mandelolie og glycerin, som har en blødgørende virkning. Også en god bonus er fraværet af en ubehagelig lugt.
  3. Velvet. Betegner budgetmuligheden, mens effektiviteten er på højeste niveau. Det har en særlig smag, der nemt klare sin opgave. Komplekset indeholder en speciel spatel til fjernelse af hår.
  4. Eveline 9 i 1. Et sikkert og effektivt budgetværktøj, der bremser hårvækstprocessen. Som et resultat er huden glat, silkeagtig. Ikke-irriterende, egnet til følsom hud.

  Før du bruger cremen til depilering af det intime område, anbefales det at udføre en lille test for en allergisk reaktion. For at gøre dette kan du anvende værktøjet på en lille del af armene eller benene. I mangel af irritation, brænding, kløe eller andet ubehag kan du bruge en creme til bikiniområdet. Efter depilation med en sådan kosmetik er det nødvendigt at fugte huden med en speciel gel eller almindelig flødeolie.

  Hvis du vælger kosmetiske eller apoteksprodukter til deres følsomme områder, er det bedre at konsultere en specialist. Glem ikke, at bikiniområdet har en meget delikat hud, så det kræver en særlig tilgang til pleje og behandling.

  Video "Sammenligning af cremer til depilation af bikini zone"

  En illustrerende video gennemgang af populære værktøjer til depilation af bikiniområdet med en sammenligning og anbefalinger til brug.

  Creme til kløe i det intime område: Hvordan vælger du et lægemiddel til apotek?

  Kløe i det intime område er et ret ubehageligt fænomen, der skaber permanent ubehag for både kvinder og mænd. Nogle gange forekommer det uden sygdomme, og årsagen kan være ret banal og harmløs - for eksempel forkert valgte tøj eller vaskemidler.

  Den moderne farmaceutiske industri tilbyder at fjerne kløen af ​​en hel liste over kvalitetsprodukter, herunder geler, cremer, salver og skylninger. Alle er forskellige i sammensætning, er designet til forskellige hudtyper og neutraliserer forskellige problemer på intime steder. Midler vælges individuelt, og for at undgå at tage fejl, skal du omhyggeligt læse instruktionerne til brug.

  "Vagilak"

  Gel "Vagilak" er et lægemiddel, der er beregnet til gennemførelse af daglig hygiejne hos kvinder og piger til forebyggelse og behandling af problemer med slimhinden i vagina og det ydre intime område.

  Det anbefales at anvende de kurser, der starter fra den første menstruation for at undgå tørhed og kløe med hormonelle ændringer under modningen af ​​ægget. Gelen hjælper med at opretholde et konstant niveau af lactobaciller i det intime område af en kvinde, der forhindrer vaginal bakteriose og andre sygdomme.

  Den vigtigste aktive bestanddel i gelen er mælkesyre. Hun er ansvarlig for at opretholde et konstant niveau af surhed og lokal immunitet i vagina. Lactobaciller af mælkesyre koloniserer slimhinden i den intime zone og derved regulerer dens fugt og beskyttelse, bidrager til hurtig genopretning fra irritation og kløe.

  Ved korrekt brug af gelen observeres følgende forbedringer:

  • Moisturizing epitelet af de indre og ydre skaller i det intime område;
  • Eliminering af irritation og kløe;
  • Styrkelse af immuniteten i kønsområdet
  • Hurtigt opsving fra skade og irritation;
  • Forbedring af kvaliteten af ​​sexlivet.

  Vaginal gel "Vagilak" kan anvendes til sådanne indikationer:

  • Tørhed og kløe i slimhinden i det intime område og vagina
  • Ændringer i surhed forbundet med overgangsalderen;
  • Dysbakteriose under antibiotisk behandling;
  • Anvendelse af orale præventionsmidler
  • Skader på slimhinden efter lægeundersøgelser;
  • Coleitis.

  Anvendelsen af ​​gelen i behandlingen er reduceret til anvendelse på velrensede områder i det intime område ved hjælp af palmer, forsmurt med en lille mængde midler under daglig hygiejne. Efter behandling af kønsorganerne anbefales det at tørre hudområderne i 10 minutter.

  "Vagilak-gel" har ingen kontraindikationer, bortset fra meget følsom hud med intolerance over for lægemidlets komponenter. Hvis der opstår tegn på allergi, skal behandlingen seponeres. Yderligere behandling er påkrævet.

  "Laktatsid"

  Farmakologisk middel udviklet til behandling af forskellige problemer i det intime område. Der produceres en hel række produkter med dette navn i form af geler, skylninger, cremer osv. For at reducere kløe og rødme, skal du vælge gelen "Laktotsid Soting". Det er universelt. Det kan bruges til enhver passende tid, det vil give dig en følelse af renlighed og komfort hver dag. Samtidig vil gelen lindre dig fra kløe, ubehagelig lugt og mange andre problemer forbundet med dysbiose i det intime område.

  Den indeholder naturlig mælkesyre, der understøtter naturlig mikroflora, samt risprotein og arnica-ekstrakt, som fremmer heling af hudlæsioner. Gelen kan bruges ikke kun ved kløe, men også til den daglige pleje af det intime område.

  Gel fremstilles med en bekvem dispenser til brug. Til meget følsom hud er en speciel "Lactacid Sensitive" designet, der indeholder bomuldsekstrakt, som beroliger den delikate hud i kønsorganerne og hjælper den med at modstå indflydelsen af ​​miljøfaktorer.

  "Lactacid" kan bruges af gravide, ammende og unge til daglig hygiejne i det intime område. Kontraindikationer for lægemidlet er ikke, bortset fra den individuelle intolerance af de pågældende stoffer. Alle geler har en høj koncentration af terapeutiske komponenter, derfor skal de i overensstemmelse med instruktionerne fortyndes med vand umiddelbart før brug.

  "Pimafutsin"

  Cream mod inflammation i den intime zone "Pimafutsin" er beregnet til behandling af svampeinfektioner i kønsorganerne, både hos mænd og kvinder.

  Den aktive bestanddel af lægemidlet er natamycin. Cremen kan først berolige kløen, hvis intime geler ikke hjælper, og så skal du konsultere en læge og fortsætte behandlingen under observation. I intet tilfælde kan det ikke selv medicineres i lang tid, det komplicerer yderligere terapi.

  Kontraindikationer eksisterer for mennesker med intolerance over for de bestanddele af "Pimafucin". Bivirkninger fra brugen af ​​cremen er meget sjældne.

  "Clotrimazol"

  "Clotrimazole" - antimykotisk creme til kløe i vagina. Det er et antisvampemiddel med aktiv ingrediens clotrimazol. Cremen hæmmer opdelingen og væksten af ​​mikroorganismer i en kvindes krop og derved reducerer kløe.

  Lægemidlet har alvorlige bivirkninger, såsom svimmelhed, åndenød, allergi, ubehag og anbefales ikke til selvbehandling.

  "Vagis"

  Cream "Vagisil" er ordineret til rødme og irritation af kønsorganer efter at have iført for småt tøj, tamponer, puder eller brug af lavkvalitets vaskemidler.

  De vigtigste aktive ingredienser i cremen er overfladeaktive og laureth. Derudover indeholder den vitaminerne A, D og E.

  Lysformlen beskytter kvindelige kønsorganer mod ydre irritationer, lindrer ubehag, rødme og irritation, eliminerer lugte og efterlader ikke fedtede mærker på tøj. Du kan bruge gravide og teenagere fra 12 år.

  Kontraindikeret anvendelse i tilfælde af intolerance over for kremen.

  "Aktovegin"

  Actovegin-creme anvendes med succes til at lindre brænde og rødme, med tør hud og sår.

  Det væsentligste aktive stof er deproteiniseret hæmoderivat, opnået fra kalvens blod. Hjælpestoffer: glyceryl, vand, benzalkoniumhydrochlorid, momnostearat, macrogol, cetylalkohol. Lægemidlet forbedrer og fremskynder processen for vævsregeneration, og stimulerer også deres genopretning.

  Varigheden af ​​behandlingen er 10-14 dage. Efter helbredelse af revner på huden forbliver ingen ar.

  Cremen er kontraindiceret til brug af personer med intolerance over for hovedstoffet. Brugen af ​​creme under graviditet bør kun udføres under tilsyn af en læge.

  Opbevare lægemidlet skal være i køleskabet med en tæt skruet hætte.

  Salver til behandling af kløe på intime steder

  "Boromentol"

  Salve er et "distraherende" middel indeholdende mentol; efter påføring på problemområder køler de ned og reducerer udseendet af kløe. Ovnens sammensætning omfatter også borsyre, som har antiinflammatoriske egenskaber. Lægemidlet bruges til overgangsalderen og kløe på baggrund af dermatitis.

  "Nezulin"

  Salve "Nezulin" bruges til kløe fra øget tørhed af slimhinden under overgangsalderen, irritation, allergier og andre ubehagelige lidelser i kønsorganerne.

  Salven indeholder i sin sammensætning de essentielle olier af sådanne planter: basilikum, mynte og lavendel. Derudover indeholder salven et ekstrakt af celandine og kamille samt panthenol.

  Ingen kontraindikationer.

  "Gistan"

  Salve "Gistan" består af et antihistaminstof, planteekstrakter og æteriske olier.

  Lægemidlet har antimykotisk, antiinflammatorisk og antipruritisk virkning. Salve har en skadelig virkning på svampe og allergener. Kontraindiceret til personer med allergi over for dets komponenter.

  "Fenistil"

  Salve "Fenistil" på få minutter eliminerer allergiske reaktioner og ubehag. Der er ingen begrænsninger for brug.

  Som du kan se, er der en bred vifte af stoffer mod denne sygdom. Hvis du ønsker det, kan du omhyggeligt studere instruktionerne og vælge den medicin, der passer til din hudtype og problem.

  Men enhver fejl kan føre til mere alvorlige konsekvenser. Af denne grund vil den mest rimelige mulighed være at konsultere en specialist. Så du slippe af med årsagen til problemet hurtigt og uden risiko for helbred.

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Elektrolysekomplikationer: Om skorper, ar og pigmentpletter