Healing creme eller salve til intime områder

Der er situationer, hvor det er nødvendigt at anvende en helbredende creme til intime områder. Huden på disse steder er meget øm og sårbar. Det kan forblive skadet efter sygdom, revner og slid kan forekomme fra vaskeriet. Når du skrider skridtet og lysken ved uforsigtig bevægelse, er det nemt at skade din hud.

fugtighedscreme

I apoteker og kosmetiske butikker kan du finde specielle fugtighedscreme til intime steder, som bruges efter depilation, barberer sådanne sarte områder. Der er nok lignende produkter til salg. Derfor skal du sørge for at kunne vælge noget. De bør bruges straks efter barbering af håret for at undgå yderligere irritation.

Sårhelende salve

Til helbredelse af sår er revner der cremer og salver baseret på forskellige komponenter. Præsenteret et ret stort udvalg. Du kan vælge det rigtige produkt til kvalitet og pris.

Til behandling af små stykker og ridser i et så delikat område, brug følgende midler.

Solcoserylgel (salve) er egnet til behandling af forskellige sår, forbrændinger, nedskæringer. Det hjælper med at klare skader på huden i lysken og perineum.

Lægemidlet dækker såret med en tynd film, der beskytter det åbne skadede område mod virus, bakterier og svampe. Fremmer helbredelse uden dannelse af ar og ar.

Egnet til brug under graviditet, hvilket er meget vigtigt, for i denne periode er der ofte problemer i det intime område af forventede mødre.

Den aktive ingrediens i Solcoseryl er et ekstrakt fra kalvens blod, opnået ved hæmodialyse. Denne komponent stimulerer produktionen af ​​sit eget kollagen, fremskynder helingsprocessen, køler lidt af behandlingsområdet.

Salve sættes 2 gange om dagen med vaskede hænder på en ren overflade. Cover med en steril gazeforbinding.

Actovegin salve - en analog af det tidligere lægemiddel.

Levomikol salve er et meget effektivt middel. Indeholder et antibiotikum, hvilket gør processen med at stramme snitene hurtigere.

Det hjælper med at bekæmpe infektion, hjælper med purulente sår af høj kompleksitet, helbreder dybe nedskæringer og første graders forbrændinger. Der er en ensartet og hurtig stramning af sårets kanter. Lægemidlet påføres 1-3 gange om dagen på en ren, tør overflade.

Protak creme - et beskyttende stof til det intime område. Påfør med lette skader, scuffs, små betændelser, revner. Skaber en beskyttende film på såroverfladen, fugtiger huden epidermis, har en antibakteriel virkning, beskytter mod infektion. Bidrar til den hurtige ardannelse.

Påfør en lille smule creme på tørt rent hud, gnid i bløde, blide bevægelser, indtil den er helt absorberet.

Pantestin gel har en antimikrobiell virkning, har en helbredende og regenererende virkning. Sammensætningen indbefatter stoffet dexpanthenol, som stimulerer regenereringsprocesserne, fremmer hurtig helbredelse af skader.

Også i sammensætningen er en kraftig antiseptisk Miramistin, som virker på en bred vifte af bakterier, på nogle typer svampe. Komponenterne af lægemidlet supplerer hinanden og har en generel virkning.

Gelens stoffer trænger ind i de dybere lag af huden, takket være hvilken hurtig og effektiv heling der finder sted.

Gel påføres 1-2 gange om dagen indtil fuldstændig heling.

Bepanten og Redningsmanden til undsætning

D-Panthenol salve - dette stof håndterer krænkelser af hudens integritet forårsaget af forskellige årsager.

Værktøjet normaliserer cellulær metabolisme, øger styrken af ​​kollagenfibre og derved øger hudens evne til at regenerere. I tilfælde af skader på huden og dybe væv kræver kroppen en ekstra mængde pantothensyre, som dette lægemiddel indeholder. Stoffet trænger ind i alle lag i huden. Det har en lille antiinflammatorisk effekt. Kan erstattes af Bepanten.

Livredder Balm - er et komplekst stof. Milk lipider har en blødgørende, regenererende, nærende virkning på huden. På huden danner en beskyttende film, på grund af hvilken mindre fugt fordampes. Lipider er i stand til at fugtgøre epidermis, accelerere ardannelsen.

Havtorn olie, en del af balsam, har en antioxidant effekt, regenererer hudceller.

Bivoks er et antiseptisk, blødgørende og beskyttende stof.

Terpentiner lindre betændelse, bedøvelse, indsnævre blodkar, stimulere.

Echinacea ekstrakt er en god antioxidant og immunstimulerende middel.

Lavendelolie beroliger huden, lindrer irritation. Det er en stærk antiseptisk.

Balm Rescuer har en kompleks virkning på sår, revner. Det har mange effekter. Den kliniske effekt er meget hurtig, terapeutisk effekt forekommer inden for få timer efter brug. Tilsammen supplerer hinanden alle komponenter af lægemidlet følgende virkninger:

 • regenererende;
 • beroligende;
 • antibakterielle;
 • helbredelse;
 • beskyttelse;
 • fugtgivende;
 • smertelindring.

Som alle salver anvendes balsammen på en ren, tør overflade. En lille mængde. Derefter dækket med et bandage eller gasbind og klistret på toppen med et gips for bedre effekt. Den næste dosis kan bruges, når du ændrer dressingen eller når du absorberer balsammen.

Ligenthen og Argosulfan kan også anvendes.

Ligenthen gel er et multikomponent lægemiddel. Anvend som et lokalt antibakterielt middel på grund af indholdet af antibiotika. Gelen har en forlænget lokalbedøvelsesvirkning (i sammensætningen er der lidokain). Godt lindrer smerten, bekæmper hurtigt mikroorganismer.

Argosulfan har også en kompleks virkning på forskellige typer skader. Anvendes som et antiinflammatorisk, smertestillende, sårhelende middel. Det beskytter et sår mod indtrængen af ​​en bakteriel infektion i den, kæmper mod mikroorganismer, som allerede er faldet og udviklet inflammation. Foruden sulfanilamid har sølvioner også bakteriedræbende egenskaber.

Præparatet påføres både under påføring og på den åbne overflade, som er forbehandlet med et antiseptisk middel. Det skal være tørt. Ansøg fra 1 til 3 gange om dagen.

Moderne salve til behandling af intim kløe

En af årsagerne til ubehag hos en mand eller en kvinde er kløe i den intime zone. Dets udseende indikerer ikke altid forekomsten af ​​en inflammatorisk proces eller infektionssygdom.

Antipruritiske salver til den intime zone hjælper med hurtigt at fjerne det ubehagelige symptom. Selv specialister, inden de modtager alle patientprøver, kan ordinere lægemidler, der ikke skader, men vil blive rettet mod at lindre tilstanden.

At vælge en creme til kløe på intime steder uden anbefalinger fra en specialist, er det nødvendigt at overholde princippet: komponenterne bør ikke skade endnu mere.
Derfor vælger du salven blandt de forskellige antiallergiske og antihistaminer, er det nødvendigt at huske organismens individuelle egenskaber.

Salve for irritation i intime steder

Inden behandlingen ordineres, skal specialisten bestemme kilden til sygdommen. Kløe kan skyldes både smitsomme og ikke-smitsomme årsager. I det første tilfælde kan udslæt af udslæt og kløe forårsages af barbering, irritation efter depilering, ukorrekt hygiejne under menstruation eller iført tæt og ubehageligt undertøj.

I dette tilfælde anbefales det at bruge salver til kløe og hudirritation, for eksempel Sinaflan, for at fjerne ubehag på intime steder. Denne creme til kløe har antiinflammatorisk virkning. Påfør på ren hud. For at reducere den brændende fornemmelse på intime steder og for hurtigt at opnå den ønskede effekt ved påføring af salven anbefales det at opgive forskellige kosmetik. Det anbefales at opretholde hygiejne simpelthen ved hyppig udvaskning og ved brug af rene håndklæder.

Hvis kløe opstod på grund af mikroskader, er det nødvendigt at bruge en sårhelende gel designet specielt til det intime område.

Med sygdommens infektiøse karakter kræves der lægemidler af passende virkning, som foreskrives på basis af de opnåede tests. Et af de hyppigt ordinerede lægemidler er Pimafucin-antisvampcreme, som effektivt beskæftiger sig med de fleste svampe.

Creme til kløe i skeden

En af de sarte kvinders problemer er kløe i skeden. For at diagnosticere i dette tilfælde er enhver sygdom kun mulig efter laboratorietest. Hvis der foruden kløe også er udskillelser, så er det umuligt at komme forbi med en kvindelig antiinflammatorisk fløde til den intime zone. Ud over det faktum, at perineum er ridset, kan der være en brændende fornemmelse på et intimt sted under urinering.

Afhængigt af symptomerne, der forårsagede sygdommen, kan en specialist ordinere:

 • Vagisil er et kompleks af lægemidler, der er effektivt til at eliminere symptomerne på thrush. Det er et glimrende værktøj til at opretholde god hygiejne i det intime område;
 • Ginokomfort - udpeget i genopretningsperioden efter antibiotikabehandling, bidrager til normaliseringen af ​​den vaginale mikroflora;
 • Ginovofort - er et antisvampemiddel, er ordineret til candidiasis;
 • Dalatsin - antibakterielt lægemiddel, som er tilgængeligt i form af suppositorier og creme. Det anbefales at bruge begge typer lægemidler på samme tid;
 • Candide - dette lægemiddel er effektivt til behandling af candidiasis og dermatitis, som blev fremkaldt af gærsvampe;
 • Metragil er et antibakterielt og antimikrobielt lægemiddel, der har demonstreret fremragende effektivitet i behandlingen af ​​forskellige infektioner;
 • Clindacin og Clindamycin - når en bakteriel vaginose detekteres, ordineres et bredspektret antibiotikum.

Hver af stofferne har sine egne egenskaber og kontraindikationer. Selvoptagelse kan føre til forværring af sygdommen og overgangen til kronisk form.

Salve for kløe i lysken hos mænd

Ubehag i ljummen, rødme og brænding er et meget almindeligt fænomen, som mænd står overfor. Årsagen kan være blæseudslæt, allergisk reaktion, mangel på hygiejne, sauna, swimmingpool. Der er mange grunde til kløe, såvel som manifestationerne af dette symptom.

Når han henviser til en læge, vil han ordinere specielle salver til kløe på intime steder, såsom Clotrimazole eller Pimafucin. Behandlingen er foreskrevet baseret på kilden til problemet og de resulterende tests.

Creme til børn

Hvis et barn har trøst, blæseudslæt eller en allergisk reaktion, vil børnelæsen bede dig om at gennemgå en række laboratorietest og ordinere en kompleks terapi. Når en spredning opdages, kan clotrimazol ordineres, et lægemiddel, der vil lindre barnet fra lysten til at kløe.

Denne creme til kløe på intime steder vil berolige huden samt hjælpe med hurtigt at håndtere de fleste typer gær, der påvirker den sarte slimhinde i babyens hud, der forårsager rødme og kløe.

Opbevaringsforhold, holdbarhed og omkostninger

Næsten alle salver fra kløe på intime steder skal opbevares på et køligt sted uden for børns rækkevidde. Holdbarheden af ​​lægemidlet er angivet på emballagen og skal overholdes. I tilfælde af symptomer, som du tidligere har oplevet, er det ikke en grund til at bruge et lægemiddel, der var engang foreskrevet, da symptomerne i forskellige sygdomme kan være de samme.

Salver med udløbbar holdbarhed er strengt forbudt at bruge.

Alle cremer og salver varierer i sammensætning og aktivitetsspektrum. Prisen varierer afhængigt af producenten. Omkostningerne ved salver kan i gennemsnit være fra 20 til 700 rubler.

Salve for kløe og irritation af huden på intime steder.

Kløften forårsager altid ubehag og irriterende fornemmelser, især når det forekommer i et intimt sted. Denne specifikke hudreaktion ledsages ofte af irritation og forfærdelig brændende fornemmelse. For at slippe af med sådanne scabies hjælper salven fra kløe og hudirritation på intime steder, men stadig et ømt sted kræver mere opmærksomhed og behandling. Fordi et sådant symptom ofte taler om forskellige sygdomme, der skal behandles først.

Kløe i det intime område

Kvinder har større risiko for irritation i den intime zone, men det betyder ikke, at mænd ikke udsættes for kløe. Bare kløe kan være et symptom på forskellige sygdomme, som påvirker den smukke halvdel af menneskeheden. Udelukkende mandlige lidelser, der forårsager en temmelig ubehagelig brændende fornemmelse, ikke så meget.

Over for sådanne ubehagelige fornemmelser er det i starten nødvendigt at finde ud af deres sande rod. Kløe kan skyldes personlig hygiejne, der ikke overholdes, samt alvorlige gynækologiske sygdomme. Lægen kan nøjagtigt bestemme kilden efter en grundig undersøgelse af patienten. Efter at hovedfaktoren er blevet afklaret, er det nødvendigt at håndtere dets eliminering, hvorfor det irriterende symptom forsvinder.

Under behandlingen af ​​en bestemt sygdom, for ikke at irritere den brændende fornemmelse, kan du bruge forskellige salver til kløe, fløde, og det er forbudt at ignorere hygiejnereglerne.

Årsager til kløe

Fælles faktorer, der fremkalder kønsirritation og kløe:

 • Svampeinfektioner (mykose, candidiasis).
 • Infektionssygdomme: pyelonefritis, hepatitis.
 • Infektion med parasitter: helminths, scabies (scabies), pubic lice (pediculosis).
 • STD'er: genital herpes, gonoré, chlamydia og andre sygdomme.
 • Sygdomme i prostata og æggestokke.
 • Atrofi af de vaginale vægge.
 • Forstyrrelse af de endokrine kirtler: overgangsalderen, fedme, diabetes.
 • Overtrædelser af den naturlige struktur af vagina: gabende vulva, beskadigelse af slimhinden, udeladelse af væggene.
 • Allergiske reaktioner. Allergens der forårsager kløe i det intime område:
 1. lægemidler og vaginale præparater;
 2. pakninger, især smagsstoffer;
 3. kondomer;
 4. intime hygiejneprodukter;
 5. pulver bruges til at vaske tøj osv.
 • Hypotermi.
 • Psykiske lidelser: stress, neurose.
 • Krænkelse af hygiejnen.

Således kan et kløende symptom være forårsaget af forskellige faktorer. Og det fremgår som følge af udviklingen af ​​inflammatoriske processer, som skyldes ændringer i biokenosen (krænkelse af mikroflora).

En almindelig årsag til genital kløe hos mænd er prostatitis (betændelse i prostata) eller balancen (betændelse i penisens hoved). Kvinder vil kløe i kønsområdet også på grund af betændelse. Kun i deres tilfælde forårsager de brændende colpitis eller vaginitis (inflammation i vagina), vulvitis (inflammation i labia og klitoris) eller vulvovaginitis (en sygdom der kombinerer vulvitis og vaginitis).

Alle årsager til genital kløe kan opdeles i fire grupper:

 1. Lokale eksterne påvirkninger.
 2. Patologi af kønsorganerne.
 3. Sygdomme i indre organer og systemer.
 4. Sygdomme i den mentale komponent.

Den fjerde gruppe af sygdomme, der forårsager kløe i det intime område, kan tilskrives irritation under menstruation, under graviditet, efter fødslen, med hormonel ubalance, herunder overgangsalderen mv.

Diagnose af genital kløe

Med genital kløe bliver huden tør og rød. Derudover kan der være slid og ridser, i værste fald - sårende sår.

Allerede under undersøgelsen kan enhver specialist oprette en foreløbig diagnose, men for at bekræfte det er det nødvendigt at bestå test. Herpes, candida, Trichomonas osv. Findes hovedsageligt i smøremidler.

Med infektioner og betændelser er huden i det intime område altid våd, der er også hævelse af labia og deres erhvervelse af en mere intens farve, og de bliver ret grove. Også ofte præsentere ubehagelig lugt.

Candidiasis har følgende manifestationer:

 • hævelse;
 • kløe og brændende
 • osteagtig udledning
 • smerte ved urinering
 • smerte under samleje.

Genital kløe behandling

Det er vigtigt at vide, at i tilfælde af kløe i den intime zone er det simpelthen dumt at specifikt behandle kløe med nogen salve. Vi skal klart forstå, at den forfærdelige brænding ikke vil passere, hvis ikke forsøge at fjerne sin kilde. Men på samme tid er det muligt at lindre et irriterende symptom ved hjælp af forskellige procedurer, en antipruritisk creme eller salve.

Hvordan og hvad der kan bruges til at fjerne forskellige kønsorganer:

 1. I tilfælde af svampebrænding skal begge seksuelle partnere behandles. Der er forskellige præparater til bekæmpelse af svampe: tabletter og kapsler, cremer og salver samt forskellige suppositorier. I dette tilfælde har behandling for mænd og kvinder deres forskelle.
 2. Mænd er ordineret cremen "Clotrimazole", den skal anvendes flere gange om dagen på penis, og specifikt på hovedet. Takket være denne creme kommer tilbagesøgning om en uge, og med den forsvinder den forfærdelige kløe. I nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at anvende Flucanazol én gang.
 3. Behandling for kvinder fokuserer på den interne brug af forskellige stoffer, herunder for at styrke immunsystemet. Grundlæggende foreskrevet vaginalt suppositorium, "Pimafucin" og "Clotrimazole." Når kvinder begynder at blive bedre, bør de begynde at tage medicin, der normaliserer det vaginale miljø.
 4. Kløe forårsaget af kønsinfektioner, såsom Gardnerella, er ret almindeligt. Den dårlige ting er, at dens tegn på mænd ikke forekommer i lang tid. Derfor, hvis den resulterende kløe i kønsområdet hos kvinder er afsløret af symptom på gardnerellose, er det derfor nødvendigt at behandle begge partnere på samme tid. Behandlingsforløbet er ikke mindre end 10 dage. Tildele "tinidazol", "clindamycin". Større effektivitet giver piller "Metronidazol."
 5. Med trichomoniasis, som plager kvinder oftere, er stoffet Trihopol effektivt. Det tages en uge to gange om dagen. I kronisk form for infektion kan behandlingen forlænges, eller lægen ordinerer andre lægemidler.
 6. I genital herpes forekommer en brændende fornemmelse under et svækket immunsystem. Derfor er alle de lægemidler, som lægen foreskriver, rettet mod at styrke immuniteten og behandlingen af ​​den underliggende sygdom.
 7. Slap af med scabies forårsaget af parasitter (som pubic lice eller mider), er kun muligt ved hjælp af en specialist på dette område. Kun lægen vil ordinere særlige lægemidler til lokal brug. Samtidig skal patienten overvåge deres egen hygiejne, hygiejne alt tøj, håndklæder, sengelinned osv. Derhjemme, og barbermaskiner og vaskeklude bør erstattes bedre.
 8. Du kan klare atlet ved at bruge kompleks behandling, herunder stoffer til intern og ekstern brug og andre aktiviteter. Til dette formål er antihistaminer beregnet, for eksempel Claritin eller Suprastin, samt specielle salver til kløe på intime steder. Stoking renses med perler med sølvnitrat. Når blister forsvinder, er det nødvendigt at begynde at tage antifungale stoffer. Nystatin salve eller Nystatin tabletter hjælper meget. Nystatin ordineres ofte for at bekæmpe candidiasis.
 9. I tilfælde af allergisk kløe bør antihistaminer anvendes, fordi de kan undertrykke de autoimmune processer i kroppen, der er årsagen til kløe. Effektivt lindrer irritation Dermoveit salve, det kan påføres selv på sarte baby hud.
 10. Efter fyrre, kan kløe i det intime område af kvinder skyldes atrofi af genitalorganernes væv og deres rynker (vulvarkraurose). Kravosis af vulva betragtes som en sikker sygdom med mange ubehag og forfærdelige fornemmelser. I første omgang kan kun kløe mærkes, og i sidste fase en skarp brændende fornemmelse på grund af vulkanens blødende omslag. For at slippe af med kløe bør du bruge en salve baseret på hormonforberedelser. Den mest effektive måde at fjerne scabies på er at bruge en laserstråle. Laseren virker på de syge vævsområder, selvfølgelig udføres en sådan procedure udelukkende af specialister i klinikken, når andre metoder ikke hjælper eller sygdommen er for avanceret.

anbefalinger

Genital kløe forårsager mange problemer forbundet med irritation på grund af gnidning af kønsorganernes fine væv. Absolut slippe af med dette brændende, du kan kun ved at besøge klinikken. Lægen vil diagnosticere og ordinere det rigtige behandlingsforløb. Men der er en række regler, som hjælper dig med at lindre patientens tilstand:

 1. Det er nødvendigt at øge antallet af udvaskninger.
 2. Det er nødvendigt at holde sig til en allergivenlig kost.
 3. Hvil mere.
 4. Mindre at være i varmen.
 5. Udskift syntetiske undertøj med naturligt.
 6. Brug ikke strømpebukser under kløe.
 7. Allerede i det mindste en gang brugt en barbermaskine, er det værd at smide ud og til den næste barberingsproces at anvende en ny barbermaskine.
 8. Undgå samleje for hele behandlingsforløbet.
 9. Påfør babypulver, antipruritiske cremer og salver.

Folkelige retsmidler

Der er forskellige folkemetoder til at slippe af med kønsorganisering:

 • I hjemmet laves en salve af propolis til kløe på intime steder, det er let at forberede og effektivt i praksis.
 • Vask med kogt vand og vaskesæbe er passende i tilfælde, hvor kløe skyldes en overtrædelse af hygiejnebestemmelserne.
 • Forskellige douching: mælk og hvidløg, sodavand eller gulerodssaft.
 • Skuffer med mangan.
 • Forskellige urteinfusioner: decoctions of chamomile, celandine, succession.
 • Fir salve med sprøjte sodavand.

Du kan forsøge at overvinde kløe hjemme, men det er stadig bedre at være en tilhænger af professionel behandling. Da lægen ikke vil beskæftige sig med eliminering af symptomet og behandling af en specifik sygdom, manifesteret i form af brænding og irritation.

Hvordan man vælger en creme til et intimt område: Hvorfor har du brug for, typer, anmeldelser

Hver kvinde lægger særlig vægt på spørgsmålet om kropspleje, og et af de mest følsomme steder i dette problem er den intime zone. I dag er der udviklet et stort antal forskellige kosmetiske og farmaceutiske produkter, som ikke kun varierer i pris og fabrikant, men også i deres funktioner. Hvordan man vælger en creme til den intime zone, hvad er det til, og hvilken slags cremer er der?

Hvorfor har jeg brug for en intim fløde?

Problemet med kløe, brænding og ubehag i det intime område kan forekomme hos både kvinder og mænd. Ubehagelige fornemmelser kan ikke kun optræde på huden, men også i slimhinden i kønsorganerne. Sådanne symptomer kan forekomme af en række årsager, hvoraf den mest almindelige er forkert hygiejne eller mangel på det og forekomsten af ​​en patologisk proces.

I dag er markedet for farmakologi og kosmetologi et tilstrækkeligt antal lægemidler og plejeprodukter, der kan hjælpe med at løse dette problem eller i det mindste reducere symptomerne. Hvad er cremen til intim hygiejne?

Særlige midler til lokal handling vil hjælpe med at klare symptomer som kløe, overdreven tørhed og skrælning, betændelse i regionen i labia og vaginal slimhinde osv. Normalt ordinerer eksperter sådanne lægemidler til at reducere ubehag, forhindre dysbiose, reducere ubehag i overgangsalder og graviditet.

Ud over forebyggelsen af ​​gynækologiske patologier er intime hygiejneprodukter designet til at understøtte syre-lipidbalancen i den menneskelige hud.

For at opretholde det krævede pH-niveau i følsomme steder er det nødvendigt at medtage sådanne midler i din pleje:

 • Særlig sæbe til intim hygiejne med et minimum af alkali;
 • vådservietter til hurtig rensning;
 • beroligende og fugtgivende creme eller gel;
 • intim deodorant.

Gynækologer anbefaler kategorisk ikke brugen af ​​almindelig sæbe (toilet, husstand og endda baby) til hygiejniske formål, da brugen af ​​surhedsgrad kan øges, hvilket vil medføre brud på mikrofloraen. I dette tilfælde kan dysbakterier forekomme, hvor pH-niveauet er ca. 6 enheder.

Video "Gennemgang af de bedste intime geler"

Video anmeldelse med sammenligning og anmeldelser af de mest populære intime geler.

Typer af cremer

Salver og cremer til sarte organer er af forskellige typer. De adskiller sig afhængigt af de grundlæggende funktioner, retningen af ​​deres handlinger og indikationer. Teoretisk kan de opdeles i kosmetiske og farmaceutiske midler:

 1. Antihistaminer. Det er en creme til kløe i det intime område, som kan skyldes en allergisk reaktion på vaskemiddelet eller stoffet i undertøj. Det kan også bruges til at reducere kløe, når vaginal dysbakteriose er ordineret af en læge efter en undersøgelse.
 2. Intime hygiejneprodukter. Normalt produceret i form af geler. Designet til at fjerne tørhed og skrælning som følge af gynækologiske sygdomme. Det klager også godt på kløeproblemet, der er egnet til normalisering af mikroflora. Anvendes som et middel efter depilering for at lindre irritation.
 3. Depilation creme til intime områder. Hovedfunktionen er blid hårfjerning i sarte steder uden at bruge barbermaskiner.
 4. Sæbe og gel til intim hygiejne. Skånsom på tynd hud uden at forårsage irritation. Egnet til forebyggelse af dysbiose, opretholder pH-niveauet.
 5. Healing salver. Udpeget i tilfælde af alvorlige irritationer, sår, der kan opstå efter fødslen, som følge af mekanisk skade. Inkluderet i sammensætningen af ​​medicinske ingredienser.

Det er nødvendigt at vælge et middel efter at have konsulteret din læge og bestået diagnose. Afhængigt af beviset vil kompleks behandling med lokale retsmidler blive foreskrevet.

Hvad skal der være i sammensætningen?

Når du vælger produkter til den delikate zone, skal du først og fremmest være opmærksom på sammensætningen. Det er nødvendigt at undgå produkter, der indeholder en stor mængde alkaliske og aggressive komponenter, såsom kemiske smagsstoffer, farvestoffer, parabener. Samtidig skal sammensætningen være til stede:

 • mælkesyre, opretholdelse af den ønskede balance i huden;
 • naturlige ekstrakter - kamille, en serie, har en beroligende virkning;
 • fugtgivende ingredienser - oftest er det panthenol eller allantoin;
 • antibakterielle ingredienser;
 • antiinflammatoriske komponenter.

Ved valg af creme eller sæbe skal du være opmærksom på konsistens, farve og aroma. Der bør ikke være nogen stærk lugt, og eksternt skal produktet have en neutral skygge (fra hvid til gennemsigtig), lugten skal være helt fraværende eller være let synlig, da det ofte er de smagsstoffer, der bidrager til udseendet af irritationer.

Sæbe eller gel?

Gynækologer anbefaler at stoppe med at bruge sæbe, brusegeler eller andre aggressive vaskemidler til hygiejne af følsomme områder. For det første forårsager denne slags produkter ofte allergier. Og for det andet kan der forekomme alvorlig irritation og kløe i nærvær af sådanne patologier som spredning, dysbakteriose osv., Hvilket vil forværre situationen.

Normalt indeholder endda børns sæbe en stor mængde farvestoffer, smagsstoffer og alkalier. Intim sæbe har en lidt anden sammensætning og struktur, derfor har den en mere blid effekt på tynd hud, vedligeholdelse af lipidbalancen.

I dag er der endda specielle mousses (skum) til den intime zone, som har endnu mere blid handling. De er gode til følsomme og irriterede dermier og endda slimhinder. Normalt i sammensætningen af ​​sådanne hygiejneprodukter er der ingen sæbe, det vil sige alkali, de praktisk talt ikke skum. Takket være mælkesyre og ekstrakter nedsættes følelsen af ​​ubehag, en friskhed fremstår.

Laktatsid

Det mest kendte mærke, som i dag har frigivet en række produkter til intim hygiejne. De adskiller sig i form, struktur, hudtype, sammensætning og indikationer. Ud over den sædvanlige, intime sæbe med mælkesyre har laktacid i sin arsenal flere mousser til følsom hud, specielle renseklude med mælkesyre og beroligende ingredienser.


Gynækologer anbefaler ofte, at man bruger dette værktøj til at bekæmpe dysbiose og ubehagelige følelser, der opstår på baggrund af det. Perfekt til brug af gravide og ammende såvel som teenagere. Kontraindikationer indbefatter kun overdreven følsomhed for nogle komponenter.

Ifølge vurderinger har dette værktøj en ledende stilling, da effekten og omkostningerne er på samme niveau.

Victoria, 26 år gammel:

"Jeg har brugt Lactacid i mere end to år nu. I løbet af denne tid forsøgte jeg flere muligheder, men jeg kommer stadig tilbage til den klassiske gel. Værktøjet er meget økonomisk, så dets omkostninger er klart lavere effektivitet. Jeg råder dig til at prøve! "

"I den pre-klimatiske periode konfronterede jeg problemet med alvorlig kløe i sarte steder. Ud over behandling rådede gynækologen mig til at prøve at skifte min sæbe til laktacid. Selvfølgelig kan prisen være mindre, men gelen bruges ret langsomt. Kløften faldt lidt, den brændende fornemmelse forsvandt. Resultatet er i princippet positivt. "

Vagilak

Vagilak er et farmaceutisk produkt, der kommer i flere former, herunder intim sæbe. Sammensætningen indeholder mælkesyre, pH-niveauet opfylder fuldt ud de krævede standarder. Et særpræg ved Vagilak er, at det kan bruges flere gange om dagen uden at bekymre sig om mikrofloraen i dens intime zone.

Ofte tildelt gravide piger og unge, da sæbe har en meget mild effekt og kæmper godt med de fleste ubehagelige følelser. Ud over hygiejneprodukter er den også tilgængelig i tabletform og i form af en fugtgivende gel. Den sidstnævnte mulighed er ofte ordineret i overgangsalderen, når slimhinden i skeden kræver særlig fugtgivende.

Dette værktøj har modstridende anmeldelser, hovedsagelig på grund af dets omkostninger.

"Under anden graviditet opstod der en stærk dysbakteriose. For ikke at bruge lys igen, foreskrev gynækologen en intim sæbe og fugtgivende gel Vagilak. Prisen er selvfølgelig langt fra budget, men jeg har formået at klare dysbiose uden farmaceutiske præparater. "

"Vagilak rådede til at prøve en ven, der havde en konstant trussel. Ser man på sammensætningen, følte jeg ikke en dråbe håb, da den er langt fra ideel. Men resultatet var i princippet arrangeret for mig, da tørhed og brændende fornemmelse var væk. Tilsyneladende er der en vis effekt. "

Healing creme til intime områder

Helbredende lægemidler af lokal handling ordineres normalt til kvinder i postpartum og postoperativ periode, såvel som i nærvær af mekaniske skader. De er designet til at reducere ardannelse, reducere smerter, reducere ubehag og forhindre betændelse.

Nogle gange bliver helbredende salver brugt efter depilering for at reducere irritation. De gør et fremragende arbejde med microracks, små stykker med ridser. De mest populære helbredende salver omfatter:

 1. Solkoseril. Lægemidlet falder på huden med en tynd film, som har til formål at beskytte mod virus, bakterier og svampe. Det har helbredende egenskaber, forhindrer dannelsen af ​​ar.
 2. Aktovegin. Det er en analog af Solcoseryl, den har en helt identisk virkning.
 3. Levomekol. Dette apotek ved mest som et effektivt lægemiddel til åreknuder. Men inden for gynækologi bruges den ganske ofte. Lægemidlet indeholder et antibiotikum, og derfor sker processen med at stramme sår hurtigere.
 4. Pantestin. Det har antimikrobielle, helbredende og regenererende virkninger. Hovedkomponenten er dexpanthenol, som stimulerer regenereringsprocessen. Desuden har sammensætningen Miramistin - et stærkt antiseptisk middel med en lang række handlinger.
 5. Bepanten. Tilgængelig i flere former, den mest effektive er form for salve. Dette lægemiddel er ens i sammensætning og funktion til Pantestin.

Hvis du oplever tunge skader, anbefales det ikke at selvmedicinere, men at konsultere en gynækolog. Sådanne sår kan ofte fremkalde en alvorlig infektion, hvilket resulterer i en inflammatorisk proces. Sidstnævnte kan igen være den primære årsag til farlige sygdomme i det urogenitale system. Koger ofte, ømme pletter og wen vises på labia. Helbredende og absorberende salver bruges normalt til deres behandling.

Creme til hårfjerning på intime steder

Når du vælger en depileringsmetode, skal du ikke glemme, at huden i følsomme områder er mere følsom, det er lettere at traumatisere og irritere. Den sikreste måde at håndtere uønsket hår på er en barbermaskine. Men ret ofte som følge af brugen af ​​en barbermaskine, irritation, betændelse, wen og mange andre ubehagelige konsekvenser forekommer. Desuden bemærkes det, at depilation med en barbermaskine forårsager hårindvækst, hvilket fører til et ikke-æstetisk udseende.

Derfor har flere og flere piger i de senere år opgive denne metode til at håndtere uønsket hår og foretrækker mere moderne muligheder. Sådanne procedurer som voksning, shugaring og, selvfølgelig, depilation ved hjælp af specielle cremer er ved at vinde popularitet i dag.

Depilatory cream i den intime zone har en destruktiv effekt på hårets struktur til rødderne selv inden for få minutter. Denne metode til barbering har sine fordele og ulemper. Fordelene omfatter absolut smertefrihed, hastighed i proceduren, sikkerhed, en mere blid effekt på huden. Blandt manglerne i det rimelige køn udsender hyppigheden af ​​brugen (effekten varer kun 3-5 dage), ikke særlig behagelig lugt af nogle produkter, en mulig allergisk reaktion.

Depilatory cream har en meget specifik lugt på grund af de ætsende stoffer i sammensætningen.

Når du vælger en depilationskrem, skal du være opmærksom på producenten, pakkebundtet (ud over selve produktet skal der være en speciel scapula, olie eller lotion til at blødgøre huden efter proceduren), hudtype og formål (vælg kosmetik til intime områder, de er mere blid i dens virkninger). Der bør lægges særlig vægt på sammensætningen. Det er naturligvis ikke muligt at finde et helt naturligt middel, men det er ønskeligt, at det indeholder blødgørende, antiinflammatoriske komponenter.

De mest populære midler til depilating en bikini zone er:

 1. Veet. Den mest berømte creme til bikiniområdet har et komplet sæt og en mere eller mindre passende sammensætning. Ifølge anmeldelser er et ret effektivt middel uden bivirkninger. Perfekt til følsom type dermis. Prisen er ikke budgettet, men resultatet er helt i overensstemmelse med det.
 2. Cliven. Et særpræg er sammensætningen, hvori der er mandelolie og glycerin, som har en blødgørende virkning. Også en god bonus er fraværet af en ubehagelig lugt.
 3. Velvet. Betegner budgetmuligheden, mens effektiviteten er på højeste niveau. Det har en særlig smag, der nemt klare sin opgave. Komplekset indeholder en speciel spatel til fjernelse af hår.
 4. Eveline 9 i 1. Et sikkert og effektivt budgetværktøj, der bremser hårvækstprocessen. Som et resultat er huden glat, silkeagtig. Ikke-irriterende, egnet til følsom hud.

Før du bruger cremen til depilering af det intime område, anbefales det at udføre en lille test for en allergisk reaktion. For at gøre dette kan du anvende værktøjet på en lille del af armene eller benene. I mangel af irritation, brænding, kløe eller andet ubehag kan du bruge en creme til bikiniområdet. Efter depilation med en sådan kosmetik er det nødvendigt at fugte huden med en speciel gel eller almindelig flødeolie.

Hvis du vælger kosmetiske eller apoteksprodukter til deres følsomme områder, er det bedre at konsultere en specialist. Glem ikke, at bikiniområdet har en meget delikat hud, så det kræver en særlig tilgang til pleje og behandling.

Video "Sammenligning af cremer til depilation af bikini zone"

En illustrerende video gennemgang af populære værktøjer til depilation af bikiniområdet med en sammenligning og anbefalinger til brug.

Salve for kløe og irritation af huden på intime steder.

Kløften forårsager altid ubehag og irriterende fornemmelser, især når det forekommer i et intimt sted. Denne specifikke hudreaktion ledsages ofte af irritation og forfærdelig brændende fornemmelse. For at slippe af med sådanne scabies hjælper salven fra kløe og hudirritation på intime steder, men stadig et ømt sted kræver mere opmærksomhed og behandling. Fordi et sådant symptom ofte taler om forskellige sygdomme, der skal behandles først.

Kløe i det intime område

Kvinder har større risiko for irritation i den intime zone, men det betyder ikke, at mænd ikke udsættes for kløe. Bare kløe kan være et symptom på forskellige sygdomme, som påvirker den smukke halvdel af menneskeheden. Udelukkende mandlige lidelser, der forårsager en temmelig ubehagelig brændende fornemmelse, ikke så meget.

Over for sådanne ubehagelige fornemmelser er det i starten nødvendigt at finde ud af deres sande rod. Kløe kan skyldes personlig hygiejne, der ikke overholdes, samt alvorlige gynækologiske sygdomme. Lægen kan nøjagtigt bestemme kilden efter en grundig undersøgelse af patienten. Efter at hovedfaktoren er blevet afklaret, er det nødvendigt at håndtere dets eliminering, hvorfor det irriterende symptom forsvinder.

Under behandlingen af ​​en bestemt sygdom, for ikke at irritere den brændende fornemmelse, kan du bruge forskellige salver til kløe, fløde, og det er forbudt at ignorere hygiejnereglerne.

Årsager til kløe

Fælles faktorer, der fremkalder kønsirritation og kløe:

 • Svampeinfektioner (mykose, candidiasis).
 • Infektionssygdomme: pyelonefritis, hepatitis.
 • Infektion med parasitter: helminths, scabies (scabies), pubic lice (pediculosis).
 • STD'er: genital herpes, gonoré, chlamydia og andre sygdomme.
 • Sygdomme i prostata og æggestokke.
 • Atrofi af de vaginale vægge.
 • Forstyrrelse af de endokrine kirtler: overgangsalderen, fedme, diabetes.
 • Overtrædelser af den naturlige struktur af vagina: gabende vulva, beskadigelse af slimhinden, udeladelse af væggene.
 • Allergiske reaktioner. Allergens der forårsager kløe i det intime område:
 1. lægemidler og vaginale præparater;
 2. pakninger, især smagsstoffer;
 3. kondomer;
 4. intime hygiejneprodukter;
 5. pulver bruges til at vaske tøj osv.
 • Hypotermi.
 • Psykiske lidelser: stress, neurose.
 • Krænkelse af hygiejnen.

Således kan et kløende symptom være forårsaget af forskellige faktorer. Og det fremgår som følge af udviklingen af ​​inflammatoriske processer, som skyldes ændringer i biokenosen (krænkelse af mikroflora).

En almindelig årsag til genital kløe hos mænd er prostatitis (betændelse i prostata) eller balancen (betændelse i penisens hoved). Kvinder vil kløe i kønsområdet også på grund af betændelse. Kun i deres tilfælde forårsager de brændende colpitis eller vaginitis (inflammation i vagina), vulvitis (inflammation i labia og klitoris) eller vulvovaginitis (en sygdom der kombinerer vulvitis og vaginitis).

Alle årsager til genital kløe kan opdeles i fire grupper:

 1. Lokale eksterne påvirkninger.
 2. Patologi af kønsorganerne.
 3. Sygdomme i indre organer og systemer.
 4. Sygdomme i den mentale komponent.

Den fjerde gruppe af sygdomme, der forårsager kløe i det intime område, kan tilskrives irritation under menstruation, under graviditet, efter fødslen, med hormonel ubalance, herunder overgangsalderen mv.

Diagnose af genital kløe

Med genital kløe bliver huden tør og rød. Derudover kan der være slid og ridser, i værste fald - sårende sår.

Allerede under undersøgelsen kan enhver specialist oprette en foreløbig diagnose, men for at bekræfte det er det nødvendigt at bestå test. Herpes, candida, Trichomonas osv. Findes hovedsageligt i smøremidler.

Med infektioner og betændelser er huden i det intime område altid våd, der er også hævelse af labia og deres erhvervelse af en mere intens farve, og de bliver ret grove. Også ofte præsentere ubehagelig lugt.

Candidiasis har følgende manifestationer:

 • hævelse;
 • kløe og brændende
 • osteagtig udledning
 • smerte ved urinering
 • smerte under samleje.

Genital kløe behandling

Det er vigtigt at vide, at i tilfælde af kløe i den intime zone er det simpelthen dumt at specifikt behandle kløe med nogen salve. Vi skal klart forstå, at den forfærdelige brænding ikke vil passere, hvis ikke forsøge at fjerne sin kilde. Men på samme tid er det muligt at lindre et irriterende symptom ved hjælp af forskellige procedurer, en antipruritisk creme eller salve.

Hvordan og hvad der kan bruges til at fjerne forskellige kønsorganer:

 1. I tilfælde af svampebrænding skal begge seksuelle partnere behandles. Der er forskellige præparater til bekæmpelse af svampe: tabletter og kapsler, cremer og salver samt forskellige suppositorier. I dette tilfælde har behandling for mænd og kvinder deres forskelle.
 2. Mænd er ordineret cremen "Clotrimazole", den skal anvendes flere gange om dagen på penis, og specifikt på hovedet. Takket være denne creme kommer tilbagesøgning om en uge, og med den forsvinder den forfærdelige kløe. I nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at anvende Flucanazol én gang.
 3. Behandling for kvinder fokuserer på den interne brug af forskellige stoffer, herunder for at styrke immunsystemet. Grundlæggende foreskrevet vaginalt suppositorium, "Pimafucin" og "Clotrimazole." Når kvinder begynder at blive bedre, bør de begynde at tage medicin, der normaliserer det vaginale miljø.
 4. Kløe forårsaget af kønsinfektioner, såsom Gardnerella, er ret almindeligt. Den dårlige ting er, at dens tegn på mænd ikke forekommer i lang tid. Derfor, hvis den resulterende kløe i kønsområdet hos kvinder er afsløret af symptom på gardnerellose, er det derfor nødvendigt at behandle begge partnere på samme tid. Behandlingsforløbet er ikke mindre end 10 dage. Tildele "tinidazol", "clindamycin". Større effektivitet giver piller "Metronidazol."
 5. Med trichomoniasis, som plager kvinder oftere, er stoffet Trihopol effektivt. Det tages en uge to gange om dagen. I kronisk form for infektion kan behandlingen forlænges, eller lægen ordinerer andre lægemidler.
 6. I genital herpes forekommer en brændende fornemmelse under et svækket immunsystem. Derfor er alle de lægemidler, som lægen foreskriver, rettet mod at styrke immuniteten og behandlingen af ​​den underliggende sygdom.
 7. Slap af med scabies forårsaget af parasitter (som pubic lice eller mider), er kun muligt ved hjælp af en specialist på dette område. Kun lægen vil ordinere særlige lægemidler til lokal brug. Samtidig skal patienten overvåge deres egen hygiejne, hygiejne alt tøj, håndklæder, sengelinned osv. Derhjemme, og barbermaskiner og vaskeklude bør erstattes bedre.
 8. Du kan klare atlet ved at bruge kompleks behandling, herunder stoffer til intern og ekstern brug og andre aktiviteter. Til dette formål er antihistaminer beregnet, for eksempel Claritin eller Suprastin, samt specielle salver til kløe på intime steder. Stoking renses med perler med sølvnitrat. Når blister forsvinder, er det nødvendigt at begynde at tage antifungale stoffer. Nystatin salve eller Nystatin tabletter hjælper meget. Nystatin ordineres ofte for at bekæmpe candidiasis.
 9. I tilfælde af allergisk kløe bør antihistaminer anvendes, fordi de kan undertrykke de autoimmune processer i kroppen, der er årsagen til kløe. Effektivt lindrer irritation Dermoveit salve, det kan påføres selv på sarte baby hud.
 10. Efter fyrre, kan kløe i det intime område af kvinder skyldes atrofi af genitalorganernes væv og deres rynker (vulvarkraurose). Kravosis af vulva betragtes som en sikker sygdom med mange ubehag og forfærdelige fornemmelser. I første omgang kan kun kløe mærkes, og i sidste fase en skarp brændende fornemmelse på grund af vulkanens blødende omslag. For at slippe af med kløe bør du bruge en salve baseret på hormonforberedelser. Den mest effektive måde at fjerne scabies på er at bruge en laserstråle. Laseren virker på de syge vævsområder, selvfølgelig udføres en sådan procedure udelukkende af specialister i klinikken, når andre metoder ikke hjælper eller sygdommen er for avanceret.

anbefalinger

Genital kløe forårsager mange problemer forbundet med irritation på grund af gnidning af kønsorganernes fine væv. Absolut slippe af med dette brændende, du kan kun ved at besøge klinikken. Lægen vil diagnosticere og ordinere det rigtige behandlingsforløb. Men der er en række regler, som hjælper dig med at lindre patientens tilstand:

 1. Det er nødvendigt at øge antallet af udvaskninger.
 2. Det er nødvendigt at holde sig til en allergivenlig kost.
 3. Hvil mere.
 4. Mindre at være i varmen.
 5. Udskift syntetiske undertøj med naturligt.
 6. Brug ikke strømpebukser under kløe.
 7. Allerede i det mindste en gang brugt en barbermaskine, er det værd at smide ud og til den næste barberingsproces at anvende en ny barbermaskine.
 8. Undgå samleje for hele behandlingsforløbet.
 9. Påfør babypulver, antipruritiske cremer og salver.

Folkelige retsmidler

Der er forskellige folkemetoder til at slippe af med kønsorganisering:

 • I hjemmet laves en salve af propolis til kløe på intime steder, det er let at forberede og effektivt i praksis.
 • Vask med kogt vand og vaskesæbe er passende i tilfælde, hvor kløe skyldes en overtrædelse af hygiejnebestemmelserne.
 • Forskellige douching: mælk og hvidløg, sodavand eller gulerodssaft.
 • Skuffer med mangan.
 • Forskellige urteinfusioner: decoctions of chamomile, celandine, succession.
 • Fir salve med sprøjte sodavand.

Du kan forsøge at overvinde kløe hjemme, men det er stadig bedre at være en tilhænger af professionel behandling. Da lægen ikke vil beskæftige sig med eliminering af symptomet og behandling af en specifik sygdom, manifesteret i form af brænding og irritation.

Behandling af vulvitis hos kvinder med vaginale salver

Vulvitis er betændelsen i en kvindes ydre kønsorganer forårsaget af patogene bakterier eller svampe. Inficerede store og små læber, slimhinder i vagina, klitoris, hymen, Bartholin-kirtlen.

Metoder til lokal behandling af vulvitis

Med lokaliseret inflammation i labia, foreskrevet topisk salve. Pick up narkotika afhængigt af årsagen til sygdommen. Hvis patologien er blevet fremkaldt ved en svampeinfektion, foreskrives der salver med en fungicid virkning, under bakterieinfektion udføres behandling af genitalia med antibakterielle midler. Hormonale og sårhelende salver lindre betændelse, hævelse, fremskynde regenerering af slimhinder, normalisere Bartholin-kirtlerne.

Fordelen ved brug af eksterne lægemidler er virkningen direkte på læsionen. Denne behandlingsmetode medfører ofte udvikling af bivirkninger, gør det muligt at udføre terapi hos piger, gravide og ammende kvinder.

Antifungal salve

Candida vulvitis forårsager gærsvampe af slægten Candida. Kvinder er bekymrede for kløe, brændende fornemmelse i kønsområdet, der vises hvidlig udledning af osteagtig konsistens. På slimhinderne dannede en lille udslæt, erosion.

Sådan behandles vulvitis salver - gynækologen vil forklare efter undersøgelsen og laboratorietest af den aftagelige vagina. Vaginale suppositorier ordineres normalt til seksuelt aktive kvinder, men denne behandling er ikke egnet til jomfruer.

En alternativ mulighed er brugen af ​​eksterne salver med antimykotika.

 • Clotrimazolcreme påføres de berørte områder 2-3 gange dagligt, behandlingsforløbet af vulvitis 1-2 uger. Lægemidlet kan indgives dybt ind i vagina 5 mg 1 gang om dagen, denne terapi giver resultater i 3 dage. Den farmakologiske virkning af Clotrimazole er baseret på ødelæggelsen af ​​svampeceller, lægemidlet er aktivt mod gær- og skimmelsvampe, gram-positive og gram-negative bakterier. Ved indgivelse intravaginalt kan cremen forårsage irritation, hævelse, kløe og slimudslip fra skeden.
 • Salve Pimafucin appliceres på forrensede kønsorganer 4 gange om dagen, idet behandlingstiden for vulvitis afhænger af sværhedsgraden af ​​sygdommen, fortsættes den eksterne behandling i yderligere 4 dage efter forsvinden af ​​de kliniske symptomer på candidiasis. Det aktive stof i Pumafucin er natamycin - det er et bredspektret antibiotikum, og Candida-slægten er særligt følsomt over for det. Salve forårsager sjældne bivirkninger, det er tilladt at bruge gravide og ammende mødre.
 • Candide er en vulvitis salve til kvinder, der har en fungicid, antibakteriel og antiprotozoal virkning. Lægemidlet påføres på den vaskede, tørre hud i kønsorganerne 2-3 gange om dagen i 10-14 dage. Cremen kan ikke anvendes under menstruation, i den første trimester af graviditeten, med individuel intolerance.
 • Nystatin salve er effektiv mod Candida svampe, der forårsager symptomer på thrush. Lægemidlet anbefales til forebyggelse af langvarig brug af antibiotika, kroniske mykotiske infektioner. Cremen påføres vulvaen eller injiceres intravaginalt. Varigheden af ​​behandling for vulvitis er 7-10 dage, for kroniske sygdomsformer - 20-30 dage.

Før påføring af salver vaskes kønsorganets hud med geler til intim hygiejne eller behandles med antiseptiske opløsninger (furacilin, chlorhexidin) og tørres. Lægemidlet fordeles jævnt på de berørte områder og forsigtigt gnides. Hvis symptomer på irritation, hævelse og alvorlig kløe opstår, skal du stoppe med at bruge denne medicin.

Hormonalve

Behandling af vulvitis hos unge, i overgangsalderen og i tilfælde af patologiens allergiske karakter udføres med salver med kortikosteroider. Under puberteten finder hormonelle ændringer sted i pigens krop. På denne baggrund kan Bartholin-kirtlerne forstyrres, vaginal tørhed, nedsat mikroflora kan observeres, vulvitis udvikler sig.

 • Hydrocortison-salve er ordineret til allergiske reaktioner, inflammation i ikke-bakteriel etiologi, mekaniske skader på vulvaen. Lægemidlet lindrer hævelse, reducerer kløe og rødme, hæmmer syntesen af ​​inflammatoriske mediatorer. Varigheden af ​​behandlingen afhænger af sygdommens form, i gennemsnit 6-14 dage.
 • Den helbredende creme Ovestin indeholder hormonet østriol, mælkesyre og chlorhexidin. Lægemidlet kompenserer for manglen på østrogen hos kvinder i overgangsalderen, eliminerer tørre slimhinder, normaliserer reproduktive organers funktion, lindrer symptomerne på inflammation.

Behandling af vulvitis hos kvinder med salver med glukokortikosteroider bør ordineres af en læge efter en undersøgelse og afprøvning af østrogenniveauer i blodet. Uafhængig brug af sådanne lægemidler kan føre til udvikling af livmoderblødninger, menstruationsforstyrrelser og andre komplikationer.

Antibakteriel salve

Infektiøs vulvitis behandles efter identifikation af det forårsagende middel. Der er specifik og ikke-specifik form af sygdommen. Den første type omfatter trichomonas, gonokokinfektioner, chlamydia og Mycobacterium tuberculosis. Den uspecifikke form for patologi udvikler sig mod baggrunden for infektion med E. coli, stafylokokker, streptokokker.

Antibakterielle salver indbefatter:

 • Syntomycin salve hæmmer væksten af ​​patogene mikroorganismer, lindrer smerter, reducerer hurtigt inflammation. Varighed af brug for vulvitis 7-10 dage.
 • Cream Triderm har antiinflammatorisk, fungicid, antibakteriel virkning, de aktive ingredienser i lægemidlet - clotrimazol, gentamicin og betamethason. Varigheden af ​​behandlingen bestemmes af lægen, salven bruges i kombination med systemiske antibiotika. Det er kontraindiceret at behandle kønsorganerne til gravide i første trimester, børn under 2 år og med individuel intolerance.
 • Salve Levosin har antiinflammatorisk, analgetisk, antimikrobiel virkning. Et sådant værktøj behandler selv de purulente former for vulvitis. Hvordan man bruger salven, vil gynækologen forklare.
 • Erythromycin salve indeholder et bakteriostatisk makrolid antibiotikum, erythromycin. Lægemidlet er aktivt mod gram-positive og gram-negative bakterier, og ødelægger også stammer, der er resistente over for andre klasser af antibiotika. Behandlingsforløbet er fra 3 til 14 dage afhængigt af sygdommens form.

Behandling af vulvitis af bakteriel etiologi udføres på en omfattende måde; lokal behandling af kønsorganerne med salver er påkrævet, oral administration af antibiotika, vitaminer, bifidobakterier.

Healing Salver

Efter fjernelse af de akutte symptomer på vulvitis anbefales det at anvende salver, som fremmer regenerering af beskadigede væv og lindrer irritation. Disse værktøjer omfatter:

 • Vaginorm C accelererer helbredelsen af ​​slimhinden, normaliserer mikrofloraen, pH-niveauet, øger lokal immunitet, beskytter reproduktive organer fra penetrering af patogene mikroorganismer og vira. Lægemidlet kan bruges til at forhindre gentagelse af kronisk vulvitis.
 • Cream Actovegin er lavet af kvægblod, der anvendes i gynækologi for at genoprette sårbasebalancen i vagina, fremskynde regenerering af beskadigede væv, forbedre trofisme.
 • Salve Radevit har helbredende, antiinflammatoriske og antipruritiske egenskaber. Blødgør og fugter huden, forbedrer dets beskyttelsesegenskaber.

Salver der accelererer regenerering af slimhinder, der anvendes i 3-4 uger, indtil fuld genopretning af de bløde væv fra de eksterne genitalorganer.

Lokal behandling af vulvitis hos kvinder med salver som monoterapi er kun effektiv i de indledende faser. Lancerede former for bakteriel eller svampeinfektion behandles ved oral administration af antibiotika, antimykotika og ekstern anvendelse af vaginal cremer. Behandlingen bør være under tilsyn af en læge.

Braun Series 5 5040s Electric Shaver

Hvordan slippe af med nits på håret