Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder

Tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved barberskrabere har resulteret i, at de er ekstremt populære hos både mænd og kvinder. Men det er ikke nok at vælge en god barberkniv, du skal stadig bruge og opbevare den, så den varer længere og udfører sine funktioner med høj kvalitet. Fordi ejerne og der er spørgsmål om hvordan man skærper barbermaskinen, så proceduren gav det bedst mulige resultat.

De fleste brugere forsøger ikke at skærpe knive hjemme, fordi de tror, ​​at dette er svært og usandsynligt. Men nogle beslutter stadig at finde sådanne metoder og forlænge barbermaskinens levetid.

Sådanne metoder eksisterer og er ganske effektive derhjemme. Selvom barberbladet ikke er en kniv, kan den ikke opdateres på den sædvanlige måde.

Hvorfor skær du selv

Spørgsmålet om muligheden for skarphed knivblader er relevant, og der er flere svar på det. For det første giver det dig mulighed for at forlænge maskinens levetid. Det er, i stedet for at kaste en barberkniv, kan du opdatere det og bruge det i samme tid.

For det andet sparer det penge. Efter alt kræver køb af udskiftningskassetter regelmæssigt betydelige finansielle investeringer. Og deres opdatering og opdatering vil medvirke til at udskyde gå til butikken i mindst flere måneder.

For det tredje er det ikke altid muligt at købe udskiftelige kassetter, og det er et presserende behov for barbering sikkert og simpelt. For ikke at forsinke barberingsproceduren til køb af et nyt blad, kan du skærpe det og nyde resultatet.

Razor sharpening er en nyttig og praktisk færdighed, der giver dig mulighed for at spare penge. Efter at have prøvet en gang for at anvende en af ​​metoderne til skærpning af bladet, vil hver bruger kunne lære og udføre proceduren hurtigt og effektivt.

Brug af et specielt værktøj til slibning

Efterspørgsel skaber altid forsyning, så ikke så længe siden var der specielle anordninger til slibning af knive hjemme på markedet. Enheden er en pen, der er forsynet med en lille stribe plastik, på overfladen hvor der anvendes et specielt slibemiddel. Det giver dig mulighed for at male engangs- og genanvendelige barbermaskiner med samme effektivitet, der forlænger deres liv flere gange.

En fremtrædende repræsentant for sådanne enheder er enheden af ​​det danske firma RazorPit, selvom den har en billigere analog af den ukrainske Zattoch. Indretningerne er nemme at bruge og giver et godt resultat. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. På overfladen af ​​enheden skal du lægge lidt kosmetik - gel eller skum.
 2. Hold den skære del af barbermaskinen over sliben i modsat retning til, hvordan barbermassen bevæger sig under barberingen.
 3. Afhængigt af maskinens varighed er 25-30 bevægelser nok til at gøre knivene skarpe igen.

Fremgangsmåden er enkel og produktiv, men du skal forstå, at selve apparatet til at skarpe en barbermaskine også koster penge. Måske er udskiftningen af ​​aftagelige kassetter på maskinen billigere.

Blade slibning med denim

I stedet for en enhed til slibning af knive kan du bruge denimmateriale eller et ribbet stof. Virkningen af ​​en sådan procedure er praktisk taget ikke forskellig fra brugen af ​​specielle enheder, men det er billigere og enklere. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Jeans skal vende ind ude.
 2. Under et lille stykke stof skal du lægge lidt tyk ting - en papcylinder, en træbjælke eller en linjal.
 3. Jeans bliver sædvanligvis syet af et diagonalt stof, så en tæt foring skal placeres nøjagtigt. Hvis jeansne sys nøjagtigt, skal bunden fastgøres diagonalt.
 4. En barberkniv holdes langs stoffet i modsat retning til normal barbering. Det skærer knivene og holder stoffet helt.

Du kan gentage skærpningsprocedurerne for knivene flere gange, indtil stålet bliver så tyndt, at det ikke længere kan genoprettes. Men før det kommer, kan du bruge maskinen i meget længere tid uden at bruge mange penge.

Hvis du skal skærpe knivene på en elektrisk barberkniv, er det bedre at kontakte en specialist. Det er særegent, at skraberen skal deles adskilt for enhver handling, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at samle det. For en nybegynder er det ikke altid en enkel og nem procedure. Men skarpheden af ​​en konventionel maskine er en meget ægte proces, der er værd at prøve mindst en gang.

Hvordan kan skærpe en genanvendelig barbermaskine

Den kendsgerning, at barbermassen skal skærpes konstant, de ved næsten alt. Men få mennesker ved, hvordan man skærper en barbermaskin om jeans. Med ankomsten af ​​engangs og genbrugsapparater (kassette) razorer begyndte folk at glemme at skærpe knivene. Men det viser sig, at en barbermaskine også er helt mulig at skærpe, hvilket væsentligt udvider sit liv. I betragtning af at kassetter til en god genanvendelig barbermaskine er ret dyre, vil denne færdighed ikke være overflødig og vil give dig mulighed for at spare økonomi.

Sådan skærper du barbermaskinen med improviserede midler

Razor i flere århundreder er et spørgsmål om personlig hygiejne. Den første specielle anordning til fjernelse af håret - en farlig barbermaskine, det var nødvendigt at skærpe før hver brug. Desuden blev hendes blad induceret på bæltet direkte under barberingen.

Moderne teknologi har givet os mulighed for at skabe sikre barbermaskiner. Mange af dem, som f.eks. "Vest" eller "Chic", kan bruges gentagne gange. Men selv brandede kassetter bliver gradvist ubrugelige og kræver udskiftning. Hver kassettblad er lavet af højstyrkestål, men det bliver stadig kedeligt med tiden, og der kommer burr på den, hvilket fører til smertefuld barbering og hudirritation.

Gode ​​kassetter til genanvendelige maskiner (for eksempel "Vest-3") er ret dyre, og nogle gange (for eksempel - på forretningsrejse eller på ferie) har de simpelthen ingen tid eller sted at købe. Det viser sig, at du nemt kan udvide kassettens "liv". Alt du behøver er jeans og lidt tålmodighed. Hvis denim-ting fortsætter, skal der skæres på den forkerte side. Til disse formål er den tynde ribbet denim bedst.

Slibeproceduren er som følger:

 • Sæt jeansne indvendigt ud for ikke at ødelægge sagen.
 • Spred dem på en flad overflade.
 • Anbring en foliemuffe, en lige smal bjælke, en smal linjal eller en anden lige genstand, hvis bredde er mindre end længden af ​​skæredelen i kassetten under stoffet. Dette er en nødvendig betingelse, da der er fremspring langs kanterne af kassetten, der ikke tillader slibning af bladet på en plan overflade. Læg stoffet under kluden, så stoffets hylstre går diagonalt.
 • Sæt kassettebladet på stangen og hold dem langs stoffet i retning modsat det, hvor maskinen bevæger sig under barberingen. Og så grinder vi bladet 50 gange og skubber det kun i en retning.
 • Vi udfolder barbermaden, og på samme måde grinder vi en kassette på jeans og tager dem nu til den anden side.

Efter denne procedure vil det være muligt at barbere igen komfortabelt. Periodisk honing kassetter, du kan udvide deres levetid væsentligt. På denne måde kan du skærpe både engangs barbermaskiner og varemærke razors, såsom Vest.

I stedet for denim kan du bruge en strimmel af læder af den ønskede bredde, skåret fra et gammelt bælte eller et unødigt læderelement. Skarphed skal være omvendt - den ubeskadigede side af huden. Skarphed er noget hurtigere end om klud. Det vil være nok at 20-30 passerer i en retning. I modsat retning, som i jeans, behøver du ikke at skærpe.

Særlige skæringsværktøjer

I øjeblikket er specielle enheder begyndt at komme på markedet, hvorved det er muligt at skærpe kniven på en hvilken som helst barbermaskin, både lav pris og solid genbrugelighed uden meget besvær.

Den enkleste af dem er designet til manuel slibning. Vejen ligner redigeringen på denim. Kun i stedet for jeans bruger den en strimmel af speciel plastik med en blanding af det mindste slibemiddel, lagt på en bekvem base i form af en kil. Disse enheder omfatter RazorPit (producent - Danmark) og Zattoch (Ukraine). Ifølge producenterne, med en regelmæssig slibning, kan en kassette indsat i Vest-maskinen vare 5-10 gange længere.

På de samme enheder kan du skærpe engangs barbermaskiner. Processen ligner også spidsen af ​​knivene på stoffet. Det er nødvendigt at placere en dråbe gel eller barberskum på slibestrimlen og derefter passere den sammen med skæredelen i retning modsat maskinens bevægelse ved barbering. 20-30 bevægelser er nok til at gøre bladet skarpt.

Hvis du ikke ønsker at skærpe barbermaskinen manuelt, kan du købe en slibemaskine, f.eks. Gem en blade fra Bradex (en kinesisk lavbladsparer). Denne lille batteridrevne enhed kan hurtigt skærpe knivblader. Det er nok at placere kassetten i et særligt rum, reparere det og tænde maskinen i 5-10 minutter. Enheden er universel og egnet til at skarpe eventuelle kassette barbermaskiner.

Hvis jobbet med genoprettelse af knivskarphed sker manuelt, skal det tages i betragtning, at knivene i kassetterne er tynde og kan blive brudt, hvis de håndteres uforsigtigt. Det er nødvendigt at udføre kassetten på skæringsfladen glat uden indsats uden at trykke på maskinen.

Skarpe knive i barbermaskiner kan betydeligt forøge deres liv, gøre barberingen mere behagelig, og også hjælpe med at spare en vis mængde familiebudget.

Sådan skærper du en razor gilet om jeans

Razor - en uundværlig egenskab af en mand, designet til at opretholde personlig hygiejne. Enheden bruges til at fjerne overskydende hår.

I dag udmærker sig følgende typer barbersystemer: roterende og mesh. I modsætning til maskinen kræver disse enheder ikke brug af vand, er mobile, enkle og sikre i drift, reducerer sandsynligheden for nedskæringer til et minimum, irriterer ikke huden, kræver sjældne udskiftninger af knive (afhængigt af modellen - en gang hvert 0,5-3 år ). Dog kan de ikke fjerne børstehårene under roten for at sikre glatheden af ​​huden. Som følge heraf falder antallet af klæbemidler af våd "billig" barbering ikke.

Intensiv brug af maskinen fører til hurtig blunting af knivene. I dag præsenterer netværket en række forskellige variationer i genoprettelsen af ​​en enheds ydeevne med en detaljeret beskrivelse af teknologien til udførelse af arbejde og video.

Et glimrende eksempel på en højkvalitets barbermaskine er "Gillette". I over et århundrede har selskabet lavet hudplejemidler og produkter, der er populære i Europa.

Der er tilfælde, hvor behovet for at forlænge livet på en gammel enhed er akut, og det er ikke muligt at købe en ny enhed. Overvej hvordan du skærper barbermaskinen rundt om jeans og hurtigt løser dette problem.

Video træning "Sådan skærper du en razor gilet om jeans"

Fordele ved barbermaskine

I slutningen af ​​1800-tallet foreslog amerikanske opfinder King Camp Gillet først at placere et skarpt blad i en penholder. På grund af de ubestridelige fordele ved engangsmaskiner, er de fast indlejret i en persons daglige liv.

Fordele ved razor gilet

 1. Højkvalitets barbering. Når du fjerner uønsket vegetation, sker der direkte kontakt mellem apparatet og ansigtets hud. Det første barberblad løfter håret, og det andet - skærer børsterne "ved roden".
 2. Lav pris.
 3. Tilgængelighed. Du kan købe en engangs maskine eller udskifte en barberkassette i et kiosk eller i et supermarked.
 4. Intet behov for elektricitet.
 5. Hygiejne. Fordi den disponible barbermaskine anvendes i kort tid (2 - 3 uger), er risikoen for skadelige bakterier på vingerne - er minimal.
 6. Let vedligeholdelse. Ved rengøring af en barberkniv skal du skylle apparatet under et varmt tryk.

For at øge maskinens levetid er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt skærper en farlig barberkniv.

Den razor sharping algoritme til jeans

Skarphedens skarphed er det vigtigste kriterium for valg af kvalitetsskraber. Da den "dum" maskine efterlader overskydende facial hår og forårsager mikrobeskadigelser hud, så er det vigtigt at opretholde "rigtige" tilstand.

Overvej den billigste metode til slibning af "håndtag" - gnidning på jeans.

 • stramme jeans;
 • foliebjælke eller ærme;
 • engangs barbermaskine.

Det er vigtigt at udføre knivskarphedsproceduren på en flad, stabil overflade.

Razor skarphedsteknik derhjemme

 1. Placer stangen under jeans.
 2. Slibemaskineblade. Til dette gnides en sikkerheds barberkniv på jeans 50 gange i en retning og 50 i den anden. Enhedsretningen af ​​enheden - "fra sig selv".

Efter denne procedure øges knivens skarphed med 2-3 gange. Således produceres ordentligt razor sharpening jeans - en sikker og økonomisk mulighed, der øger skæringsproduktets levetid 2 gange.

Sådan skærper du en barbermaskine hjemme: instruktioner til forskellige metoder

Talrige producenter af mænds tilbehør og barberingstilbehør tilbyder engangs- og genanvendelige maskiner med blader af kvalitetsmaterialer. Men før eller senere vil enhver kniv begynde at miste dens egenskaber, især hvis maskinen ikke giver anstændig pleje, korrekt betjening og opbevaring. I denne henseende tilbyder eksperter en række teknikker, hvordan man kan skærpe maskinens knive, mange af dem kan bruges hjemme.

På hvordan man skærper en barbermaskine derhjemme, kender mange mænd, som i mange år praktiseret flere gammeldags måder. Til dato er mange nye ideer blevet opfundet, hvilket også hurtigt og smidigt skærer knivene og forlænger deres levetid. Det er kun vigtigt at følge alle detaljer og instruktioner, ellers er det muligt at beskadige den skarpe skærflade.

Skærpe barbermaskiner i hjemmet: Hvad er vigtigt at vide

Mange mænd tror, ​​at skarpheden af ​​knivene til en maskine er en usandsynlig eller ubrugelig øvelse. Især i betragtning af at et stort udvalg af nye blade og kassetter er til salg i butikker. Faktisk koster højkvalitets barbermaskiner en masse penge, ligesom blader til sådanne modeller. Derfor anbefaler eksperter at spare penge og skærpe knivene, medmindre du selvfølgelig ikke bruger en billig engangs barberkniv.

Der er kun få typer barbermaskiner, der kan bæres med lignende metoder:

 • engangsmaskine;
 • genanvendelige barbermaskiner med kassetter;
 • T-formede maskiner.

Hvis man ud over den rette brug og pleje vil skærpe knivene, kan man sikre en vådbarbering af høj kvalitet og spare penge ved køb af en maskine eller knive. Ellers vil knivene ikke kun skære håret hårdt og trække dem ud, men også skrabe det øverste lag af huden. En vigtig forudsætning for skarphed er at overholde instruktionerne for alle faser, ellers kan du stanse skæringsfladen.

Phased Guide

Hidtil er den mest relevante forespørgsel fra mænd i fora og samfund som følger - hvordan man skærper rakbladene Vest. Denne producent tilbyder højkvalitetsmaskiner med udskiftelige kassetter, der nemt kan forlænge holdbarheden selv uden hjælp fra en specialist. Den mest almindelige praksis for to enheder til en sådan handling - dette er en skærper til razorbladespyramid eller almindelig denim.

Pyramiden kan fremstilles uafhængigt af et materiale, der ikke er i stand til at magnetisere, for eksempel plexiglas eller pap. Den er fastgjort med lim eller klæbebånd; metalfastgørelser er forbudt. Yderligere skærpning udføres som følger:

 • mark pyramiden på en hård, lige overflade;
 • Endvidere er pyramiden orienteret til kardinalpunkterne;
 • barberblad skal placeres langs pyramiden i retning mod nord-syd;
 • Bladene skal ligge i denne tilstand under pyramiden i 6-8 timer.

Den samme metode kan bruges til at skærpe knive til kassette barbermaskiner, såsom Gillette og andre mærker.

Mange mænd har med succes brugt teknikken i mange år og noterer sig brugervenlighed og høj effektivitet. Ved hjælp af en speciel enhed fra RazorPit eller Zattoch skæres knivene på en kassette eller aftagelige knive som følger:

 • anbring en lille barbergel på overfladen af ​​enheden
 • længere langs slibens overflade, men i modsat retning, som under barberingen, udfører bevægelser fra maskinen;
 • 25-30 sådanne bevægelser ad gangen;
 • i slutningen skal maskinen og arbejdsredskabet skylles med vand.

Det vil være nok kun 5-10 minutter med sådanne manipulationer at genanimere maskinens knive og give barbermaskinværktøjet et andet liv. Dette vil ikke kun spare økonomiske ressourcer, men også give en mand med høj kvalitet og effektiv barbering af børster og overskæg uden irritation og andre konsekvenser.

Improviseret betyder at hjælpe

Hvis en enhed som en slibemaskine til barbermaskiner ikke er egnet til en mand, kan du bruge improviserede værktøjer, såsom denim. Dette er en af ​​de første metoder, der blev opfundet af mænd for mange år siden. Det er nok bare at vende stoffet indvendigt ud og derefter holde maskinen med bladene inde mod linjen i retningen af ​​stoffets tråde 30-40 gange, men uden at trykke på.

En anden metode ved hånden er et bælte af læder, og knivens skarphed følger det samme scenario som med denim. Du skal vælge et bælte, der ikke har slibede områder og folder, ellers vil knivens overflade blive brudt. Det er nødvendigt at flytte knive på et bælte fra sin sømfulde side. Dette bevarer integriteten af ​​den malede side af bæltet og forbedrer samtidig maskinens funktionalitet.

Er det vigtigt at bruge specialværktøjer?

Faktisk skal enhver valgt skærper til barbermaskiner godkendes af eksperter som læderbælte, pyramide eller denim. Andre ukendte teknikker og ikke-testede værktøjer kan nemt beskadige knivens integritet, da dette er en metalplade 0,5 mm tykk eller mindre. Trods det faktum, at internettet sælger mange skærpeskraber, er det kun få, der virkelig klare det.

Hvis vi taler om et dyrt værktøjsmaskiner og knive, er det bedre at købe muligheder for slibning, som f.eks. En enhed fra mærket RazorPit eller den ukrainske modpart fra mærket Zattoch. I denne enhed kan du skarpe knive og sikkerheds barberkassetter uden frygt for deres integritet og funktionalitet. Hvis en mand foretrækker en billig udgave af slibende jeans, skal du korrekt følge bladernes retning vinkelret på trådens retning i stoffet.

konklusion

Barberingstilbehør har alle deres eget liv, hvilket afhænger af de materialer, der produceres af selve maskinen og kvaliteten af ​​knivene i den. Engangsapparater bruger ikke mere end 1-3 gange, men T-formede barbermaskiner og genanvendelige maskiner vil vare længere, hvis du skifter skæreelementerne i tide. Og for ikke at bruge penge på køb af nye "fjer", kan du i rette tid udføre deres skærpning. For at gøre dette kan du have brug for en særlig enhed, samt en improviseret pyramide, læderrem eller denim.

Sådan skærper du en barbermaskine med et jeansbogmærke 16

Hvis du bruger engangs barbermaskiner, som jeg undertiden gør, er mit hjerte fuld af sympati. Blades i dem dumme natten over! Hvad kan jeg sige, at selv højkvalitets dyre barbermaskiner med flere knive hurtigt fejler...

Frisør med det brede blad, min bedstefar har brugt, er standarden! Bedstefarens barbermaskine var altid skarp, jeg husker, hvordan han skarpt den med et stykke læder. Det er svært at udtrykke min glæde, efter at jeg har lært, at knivene på en almindelig maskine også kan give skarphed... Nu gør jeg det hele tiden!

Sådan skærper du en barberkniv

DU VIL VÆRE

 • barberblad
 • gamle jeans

Arbejdsordre

 1. For at skærpe barbermaskinen, tørre bladet. Tag gamle jeans, læg dem på en solid flad overflade og glid bladet langs benet 15-20 gange. For et sådant trick kan du bruge et stykke denim.

Var razorstumpen? Tre effektive måder at skærpe på

Blandt de forskellige apparater til barbering er den mest effektive - maskinen fra den sædvanlige barbermaskine. Dette værktøj har dog en stor ulempe, det bliver hurtigt kedeligt, og kassetten skal ændres ofte. For ejere af barbermaskiner opfundet flere effektive hjemmet metoder til at skærpe dem. Dette forklares mere detaljeret nedenfor.

Skal jeg skærpe shaveren selv?

Følgende fakta går ind for et positivt svar på dette spørgsmål:

 1. Hvis du tager det selv, kan du forlænge maskinens levetid i omtrent samme tidsperiode.
 2. Sådanne handlinger kan betydeligt spare, fordi købe en erstatning, du bruger en betydelig sum penge. En skarphed hjælper med at skubbe kampagnen for nyt tilbehør i 2-3 måneder.
 3. I nogle situationer er det problematisk at købe en ny pakke af udskiftelige blade. For eksempel, når det er presserende nødvendigt at barbere. For at gøre dette uden at blive distraheret af en tur til butikken, skal du bare skærpe knivene.

Brug en af ​​metoderne til skærpning en gang, alle har mulighed for at lære at gøre det effektivt og nemt. Hvis der ikke er behov for disse opfindelser, er det selvfølgelig lettere at køre til butikken og købe en ny pakke kassetter. Og den, der skærpet bladet på en af ​​følgende måder, er sandsynligvis glad for at dele sine indtryk af et positivt resultat.

Brug af jeans: slibning fra skrotmateriale

For dem, der ikke ved, hvordan man skærper barbermaskinen, og hårdt skal barberes, vil gamle jeans hjælpe med at klare problemet. Behandling med dette materiale er simpel og tilgængelig for at genoprette instrumentets skarphed.

Skarpe knive som dette vil tage lidt længere tid end at behandle med specielle enheder. Resultatet vil dog være på samme niveau. For at arbejde, har du brug for et rundt stykke jeans og et kedeligt blad.

Derudover skal du bruge ærmet fra folien, linjalen eller tage en anden flad træobjekt. Bredden af ​​sidstnævnte skal være mindre end længden af ​​skæredelen af ​​barbermaskinen. Denne betingelse skal overholdes, da Bladets kanter indeholder fremspring, der kan forhindre, at barbermaskine skærper.

Slibeprocessen er som følger:

 1. Denim materiale er placeret med den forkerte side op på enhver glat overflade.
 2. Under stoffet indeslutt stangen (pap eller linjal). I dette tilfælde skal arene på stoffet være placeret diagonalt.
 3. Anvend derefter barbermaskinen selv, tilbring dem langs stoffet og i modsat retning. Du skal bruge op til 150 bevægelser for at fuldføre dette trin.
 4. Ved afslutning af skæringen skylles bladet med vand.

Processen med behandling af "jeans" hjælper med at øge driftsperioden for enheden med 2-3 gange.

Skarpe kassetten i pyramiden

Hvis du bliver plaget af spørgsmålet om, hvordan man skærper en barbermaskine, og der ikke er noget ønske om at købe tilbehør, kan du opbygge en speciel pyramide til dette formål.

En sådan indretning er nyttig til genanvendelse. At skære en barberkniv med den er let og bekvemt. I fremstillingen skal man fortsætte med maskinens størrelse. Enheden selv kan konstrueres af træplader og ethvert tilgængeligt materiale, der er polstret af siderne af figuren. Brug af maskiner med denne enhed er meget rentabel.

Barbermaskinen er anbragt i pyramidens inderside med et nordgående blad. Apparatet selv er også arrangeret i henhold til kardinalretningerne.

Hvorfor et knivblad bliver skarpt er stadig et åbent spørgsmål til diskussion. At dømme efter anmeldelser af dem, der forsøgte at bygge en særlig pyramide, kan vi konkludere, at metoden virkelig virker.

En barbermaskine, der skal behandles i pyramiden i 1,5-4 år. Apparatet betragtes derfor som effektivt og pålideligt, på trods af dets hemmelige eksponeringsmetode.

Skarphedsindretninger

Når efterspørgslen opstår, er forsyningen altid født. For nylig i vinduerne i nogle butikker kan du finde specielle enheder, der giver dig mulighed for nemt at skærpe barbermaden hjemme. Enheden selv ligner en speciel pen, som er udstyret med en lille plaststrimmel. På den ydre del er der påført en forbindelse (slibemiddel), som skærer maskiner til engangs- og genanvendelig anvendelse. Med denne enhed forlænges livet flere gange.

Sådanne enheder er nemme at håndtere og giver dig mulighed for at opnå en god effekt. For at håndtere en barberkniv ved hjælp af en sådan enhed skelnes der følgende trin:

 1. En lille mængde flydende sæbe, gel- eller barberskum anvendes på toppen af ​​apparatet.
 2. Frisøren tages og bæres over sliben i retning modsat bevægelsen i bladets proces
 3. For at opnå resultatet skal du gøre omkring 30 bevægelser. Og det er nok, drømmens kniv bliver skarpt.

Det er alle måder, der bestemmer, hvordan man skærper en barbermaskine. Ved hjælp af disse enkle værktøjer kan du spare penge og forlænge blades levetid i flere måneder.

Regler for pleje af skæg

Tips om, hvordan man plejer skæg for mænd, der beslutter at indgå et brutalt billede. Beskrivelse af specialiserede midler og apparater til pleje.

Måder at håndtere en barbermaskine korrekt og effektivt

Farlig barberkniv, skarphed, som er en kompleks procedure. Derfor bør skarphed skæres korrekt. Effektive måder at redigere barbermaskinen på.

Sådan skærpe du et blad GILLETTE eller en anden maskine

Hver mand ved, hvor ubehagelig det er at barbere med en maskine, der har et kedeligt blad. For at købe engangsmaskiner eller tage dyre Gillette beslutter alle sig selv. Kun her er prisen på en udskiftelig kassette til Gillette slet ikke glad. Og der er en vej ud, skærpe Gillette-bladet eller en anden maskine.

Nu vil du lære en enkel, men meget nyttig måde at skærpe knivene på din Gillette razor.

Denne nyttige råd hjælper dig med at spare lidt og forlænge maskinens levetid, hvilket vil glæde dig med en behagelig barbering.

Sådan skærper du barbermaskinen - forlænger barberskærens levetid

Skærende knive til barbering virker for mange at være ubrugelige og usandsynlige. Hvorfor skærpe en barberkniv, hvis du kan købe nye kassetter eller en engangs maskine i en butik? Næsten alle tilhængere af våde barbering synes det, og effektiviteten af ​​bladgendannelse er høj, og selve proceduren er let at udføre med egne hænder.

Hvorfor skærpe en barbermaskine?

Vådskæring forbliver den mest populære måde at fjerne vegetation hos både mænd og kvinder. Højkvalitets barbering er ikke billig. Det er ikke altid muligt at købe nye barberbånd eller endda en engangs barberkniv. I dette tilfælde vil færdigheder være nyttige, hvordan man skærper barbermaskinen med egne hænder. Skarpheden forlænger barbermaskinens levetid og sparer dermed budgettet.

Barbermaskiner

Når forbrugernes efterspørgsel er født, kan du altid forvente tilbud fra producenter. Så firmaet RazorPit (Danmark) har udgivet en speciel enhed, der gør det muligt at skærpe barbermaskiner hjemme. En mere overkommelig analog af denne enhed er det ukrainske firma Zattoch.

Indretningerne er en plade eller et håndtag med en stribe plastik og et slibemiddel, der påføres det. Ifølge vurderinger fra brugere, der har behandlet barberbladet med disse enheder, øges levetiden for maskiner næsten tre gange. Skarphed er som følger:

 • en lille mængde af en hvilken som helst barbergel påføres på arbejdsfladen af ​​enheden;
 • skærende del af maskinen udføres på en slibende overflade i modsat retning til maskinens bevægelse under barberingen;
 • udføre 25 til 30 skæringsbevægelser
 • Arbejdsfladen på enheden og maskinen skylles med vand.

Proceduren tager ikke mere end 10 minutter, og din barbermaskine er klar til at arbejde igen.

Improviseret metode - skarphed jeans

Hvis du ikke ved, hvordan man skærper maskinens blad, og du skal shave hurtigt, vil gamle jeans løse problemet. Skarp jeans er den nemmeste og mest overkommelige måde at reparere knive på. Det vil tage lidt mere tid end at behandle færdige enheder, men effekten bliver ikke værre. Du skal bruge en denim stof, en lille afrundet bar og en direkte stumpet barbermaskine. Den runde stang erstatter med succes kartonmuffen fra madfolie eller skolelederen. Yderligere skærpning sker som følger:

 • Denim er placeret på den forkerte side op;
 • en papeblok er placeret under stoffet;
 • barberskære udføres mod anti-barberskind;
 • 100 til 150 bevægelser udføres, hvorefter bladet skylles med vand.

Behandling med denim øger levetiden for en barbermaskin i 2 - 3 gange.

En alternativ metode - skærper pyramiden

Hvis du ikke ønsker at købe en speciel enhed, og spørgsmålet om hvordan man skærper knivblader er relevant, lav en pyramide enhed. Pyramiden er enkel i udførelse, den kan bruges mange gange. Pyramiden er lavet til maskinens størrelse og har en lille størrelse. Enheden kan være åben, den udføres i dette tilfælde fra almindelige trælister og døv, når pyramidens fire sider er beklædt med ethvert tilgængeligt materiale.

Barbermaden er placeret inde i pyramiden på stativet, barberbladet skal vende mod nord. Enheden selv er også installeret under hensyntagen til kardinalpunkterne. Der er ingen videnskabelig forklaring på, hvorfor barbermaskinen bliver skarp igen i pyramiden. Men dømmer brugeranmeldelserne, er denne metode til skærpning effektiv. En engangs maskine kan skærpes på denne måde fra seks måneder til fire år.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Skarpe et blad med dine egne hænder

Udskiftelige kassetter til barbermaskiner er ret dyre. Derfor er mændene klar til at udholde hudirritation ved hjælp af en "kedelig" barberkniv for at redde mænd. Denne artikel beskriver, hvordan du skærer skær med dine egne hænder.

Ved hjælp af en simpel "sharpening blue jeans" -metode får du en skarp og glat barbering.

Når du er færdig med barbering, skal du gå i skabet og få dine jeans. Hold den ene hånd over kanten af ​​benet, og den anden fører bladet langs hele længden på 10 til 20 ledninger, og skift derefter retning. Jeans tråde er lagt diagonalt, så en ændring i retningen vil muliggøre en afbalanceret skærpning af hele overfladen af ​​knivene.

Metoden giver dig mulighed for at fjerne små hak og vedligeholde skarphed i lang tid.

Det ligner bladplader på et læderrem. Vejen er billig, hvis du har et par blå jeans.

Skær 20 gange før og efter barbering - dette vil holde kanten ren.

Det er også nødvendigt at blæse vanddråber fra bladet, da oxidation og rust er en stor fjende af skarphed. Til 100% vandrensning kan du opbevare knivene i alkohol.

Jeg håber, at efter læsning af artiklen finder du en behagelig barbering og gode besparelser.

Maskintaget? Skynd dig ikke for at købe en ny...

Der er en vanskelig måde at gøre dit barberkniv eller barberblad så skarpt som før på bare et par minutter! Alle, der i hvert fald nogle gange brugte barbermaskiner, ved, at efter 1-2 anvendelser af maskinen mister deres tidligere skarphed og dynamisk barbering, skal du købe en ny dyse eller udholde ubehageligt hår, der klemmer under barberingen.

Men hvis engangsartiklerne stadig kan opdateres, fungerer det ikke i dyre vedhæftede filer fra mærkevarer, fordi de ikke er billige. Heldigvis er der en måde at skærpe dem uden nogen specielle enheder hjemme. For at gøre dette skal du bruge gamle jeans og den egentlige maskine med stumme knive.

Sådan skærper du en barbermaskine: Trin 1

Først tørre maskinen tør med en hårtørrer. Tag jeans og endda placere dem på bordet. Tag derefter maskinen, og begynd at jævnt, men jævnt bære langs jeans stoffet, hele maskinens plan. Stryg 20 gange i en retning.

Skarphed knivblader: Trin 2

Nu ændrer retningen og fører også 20 gange i en anden retning, ikke længere barbering, men stræber dem med barberhovedet.

Skær knivbladet hjemme til kanten: Trin 3

Det er helt klart! Du kan blæse det med luft fra villi og prøve resultatet! Bladet er igen så skarpt som nyt.

At kende et sådant trick før kunne man spare mange penge, især med engangsbrugere, der skulle kastes væk efter en enkelt brug. Sandsynligvis vil dine venner være interesseret i at vide om denne metode, hvis du deler med dem ved hjælp af delingsknapperne på Facebook og Vkontakte nedenfor.

Efter laser hårfjerning hår vokser endnu stærkere: grundene og hvad man skal gøre

Philips barbermaskin