Skal jeg barberes inden fødslen

I mange år var barbering inden fødslen den obligatoriske regel for alle barselssygehuse i Rusland. Men i dag begyndte vores gynækologer at fokusere på vest, hvor de annullerede det næsten overalt. Selvfølgelig, hvis du kommer til at føde en barberet pubis og perineum, bliver du ikke udvist, men du bliver ikke tvunget til at barbere i modsat fald.

I dag, i vores barselssygehuse, barberes (eller ej) før fødslen i stigende grad efter moderens skøn. Men denne nye regel afsløres ikke. En barberet kvinde kan jo ikke bare føle sig mere behageligt, men også lettere. Men selv ved at vide at hårfjerning fra den intime zone før fødslen ikke længere er obligatorisk, vil kvinder fortsætte med at gøre det uanset hvad. Men ikke alle. Hvis du i dag er interesseret i spørgsmålet om, om du skal barbere før fødslen, så kan den besvares to gange afhængigt af den sammenhæng, hvor den er indstillet.

Spørg på hospitalet

For at undgå unødvendige tvister og sager med mødesygehospitalets personale er det bedre at finde ud af, om man skal rake inden fødslen - hvert hospital har sine egne regler i dag. Det kan endda afhænge af den særlige læge, som foretrækker at føde uden mulige forhindringer i form af pubisk hår eller anser dem for at være et helt naturligt element, der ikke skader fødselsprocessen og rehabilitering efter fødslen.

Hvis du har brug for barbering, før du fødes i et barsels hospital efter eget valg, anbefaler vi dig at gøre det hjemme i en afslappet atmosfære - alene eller med din mand. Så du vil være sikker på steriliteten, kvaliteten og sikkerheden ved barbering. Kvinder, der føder kærlighed, fortæller rædselshistorier om, hvordan sygeplejersker barberer alle med en dum og snavset maskine, og de bekymrer sig ikke virkelig om lejlighedsvise nedskæringer. Faktisk gør mange omsorgspersoner det helt menneskeligt og er allerede blevet godt uddannet i løbet af årene med praksis, men du kan være for det første ubehageligt og for det andet stadig skræmmende. Så i hjemmet vil det stadig være roligere, men hvis du ikke har tid eller ikke kunne gøre det, så tag med dig, bare hvis en kvindelig engangs maskine, barberingsgel og olie for at forhindre irritation.

Beslut dig selv

Hvis du beslutter, at du under alle omstændigheder vil fjerne hår fra den intime zone, før du fødes, behøver du ikke at kende de ekstra nuancer: Jeg har ikke hørt, at mindst en mamma på hospitalet blev skældt for at blive barberet. Men hvis du ikke kan bestemme, om du skal barbere dit hår før fødslen, så er der nogle argumenter.

Blandt læger er der ingen enstemmighed i denne sag. Det plejede at være, at barberingen før fødslen var et spørgsmål om æstetik i første omgang, men der var også et medicinsk aspekt. Så hår, herunder især pubic hår, er en fremragende yngleplads for bakterier. Dette udgør en potentiel risiko ikke kun under passagen gennem barnets vagina i fødslen, men også i postpartumperioden, når det kan være nødvendigt at sy i snittet og det er bedre at gøre det uden hår af mange grunde. Derudover har kvinder i cirka en halvanden time udladning efter fødslen - lochia, som sammen med skindhår også skaber et gunstigt miljø for reproduktion af bakterier (der er intet at sige om hygiejne). Forresten, før man accepterer en nyfødt, behandles pubis og perineum med en desinfektionsmiddel, som også er meget nemmere og hurtigere at gøre, hvis huden er ren og glat.

Men der er et andet synspunkt blandt læger. Nylige undersøgelser viser angiveligt, at kvinder, der barberer før fødslen, sætter sig selv og deres børn i større risiko end dem, der går for at føde uden at være barberet. Fordi selv under en mild barbering dannes mikroskopiske revner på huden, som kan være forårsaget af infektion i kroppen.

For mig er det for det første ikke meget overbevisende. Og selvom dette er sandt, er fordelene ved hårfjerning stadig betydeligt større, og de er mere signifikante (især med hensyn til sterilitet). Og for det andet er det ikke nødvendigt at barbere - der er mange andre metoder og metoder til fjernelse af hår. Selvfølgelig, hvis du før graviditeten aldrig fjernede dit hår fra bikiniområdet, så ville en barbermaskine være den bedste mulighed (her er det vigtigste at gøre alt rigtigt), fordi cremen kan være kontraindiceret, og det vil ikke "tage" skindhår, og depilation vil forårsage alvorlig smerte og muligvis livmoderkontraktion, som kan være en for tidlig indtræden af ​​arbejdskraft. Men i dag bliver næsten alle moderne civiliserede piger og kvinder slap af hår i bikiniområdet. Denne procedure er blevet så almindelig og obligatorisk som mange andre hygiejneprocedurer: daglig brusebad eller børstning af dine tænder, for eksempel. Derfor lyder spørgsmålet om, om man skal barbere før fødslen, for mig generelt, at sige det mildt, mærkeligt.

Ikke desto mindre er vi alle forskellige, vi tænker og handler anderledes og har det rigtige. Du har selv ret til at bestemme, om du skal barbere før fødslen eller ej. I sidste ende er det ikke det vigtigste nu. Hvis bare alt gik godt, blev barnet født sundt, og alt var godt med mor, som vi oprigtigt ønsker dig!

Barber inden fødslen. Hvordan barberes og hvorfor?

Ni måneder med at vente er forbi, og det længe ventede og spændende øjeblik for fødslen af ​​en baby nærmer sig endelig. Forberedelse til levering er en ansvarlig og følsom proces. Og hvis der ikke er nogen problemer med de nødvendige lægemidler, er tøj til den fremtidige mor og baby, ernæring, intime hygiejneproblemer, nemlig barbering inden fødslen, meget spændende og giver tvivl til de gravide kvinder.

Indhold:

 1. Moderne syn på prænatal hygiejne.
 2. Medicinsk begrundelse for behovet for barbering.
 3. Sådan fjerner du intim vegetation.
 4. Tips og råd.
 5. Anmeldelser af gravide kvinder om barbering.

Moderne syn på prænatal hygiejne

For nogle få år siden blev spørgsmålet om at skære kvinder i arbejde ikke engang diskuteret. Og hvis den fremtidige mor ikke havde tid til at tage sig af dette på forhånd, kæmpede sygeplejersken nådesløst med hår, ikke interesseret i patientens mening. En barbermaskine eller kniv til det var en nødvendighed på listen over nødvendige ting.

I dag trænger tendenser fra vest til kulten af ​​hårløse kroppe, det har også påvirket intime steder. Denne tilgang til personlig hygiejne afspejles i prænatal forberedelse. Skal jeg barberes inden fødslen, bør kvinden i arbejdskraft bestemme for sig selv. Læger på ingen måde vil ikke insistere på dette utvetydigt. Og hvis det er besluttet, at fødsel ikke er en grund til at dele med hårene, vil du ikke se den overraskede jordemoder, og du vil ikke høre gynækologens kategoriske mening.

Men sådanne synspunkter om problemet med barbering kan ikke understøtte personalet på dit hospital. Og selvom læger ikke har ret til at insistere på at fjerne hår på intime steder, er det bedre at kende på forhånd lægeudtalelsen og høre på hans råd.

Medicinsk begrundelse for behovet for barbering

Mange damer betaler nok opmærksomhed til deres intime hårklipp. Men sådan vokser ikke gennem årene. At dele med hår i en kort periode er helt sikkert muligt. Og hvis denne proces giver anledning til tvivl, er det nødvendigt at finde ud af hvorfor at barbere sig før fødslen.

Mange eksperter, der udtrykker deres holdning til dette spørgsmål, anbefaler at barbere håret i perineum ikke af hensyn til veletablerede krav, men for at sikre bekvemmeligheden og sikkerheden ved forskellige manipulationer under og efter fødslen. Vægten af ​​skønhedens intime zone og generisk hygiejne opvejer klart sundhed og sikkerhed.

Faktorer, der berettiger behovet for barbering:

 1. Hår i intime steder - et godt sted for udseendet af bakterier. Det er umuligt at gøre håret helt sterilt. Forskellige infektioner og infektioner i fødslen kan provokere disse mikroorganismer.
 1. Fødselsprocessen overvåges nøje af det medicinske personale. Hovedets udgang ledsages af ændringer i hudens farve og spænding. Overdreven spænding og muligheden for uønskede tårer er indikeret af en mærkbar hvidblegning af huden. Tæt vegetation tillader ikke at se disse ændringer og i tide til jordemor at gøre et pænt snit.
 1. Syning i tilfælde af pauser er ønskeligt at udføre på en hårløs overflade. Behandling af søm efter fødslen er også svært på grund af de ekstra hår.
 1. Postpartumperioden ledsages af livmoder sekret. Og overskydende vegetation i perineum vil bidrage til ophobning af infektioner og udvikling af inflammatoriske processer.

Beslutningen om at gøre en enestående kvinde i arbejde, men sikkerheden og bekvemmeligheden af ​​en så vigtig proces som fødsel afhænger også af sådanne baggrunde som at barbere intime områder.

Sådan fjerner du intim vegetation

Du kan selvfølgelig ikke undre sig over dette spørgsmål og overlade proceduren til en erfaren jordemoder på hospitalet. Men nogle kvinder oplever skam eller forlegenhed foran en fremmed. Ja, forbigående fødsel må ikke give tid til at udføre depilationen på hospitalet. Forbered også huden og lad det roe sig ned efter en sådan intim proces i en hospitalsindstilling er meget vanskelig.

Derfor er det ønskeligt at udføre prænatal pubic og perineal forberedelse derhjemme. Hvordan barberes før fødslen, når en ret afrundet mave lukker den nødvendige gennemgang? Ved hjælp af det sædvanlige spejl kan du lette processen. For at gøre dette, sæt spejlet på stolen, som sætter et ben. Åben anmeldelse giver dig mulighed for at barbere med lethed.

Hvis denne valgmulighed er uacceptabel, kan du kontakte din mor, ven eller endda din fremtidige far til hjælp. Her afhænger alt af personlige forhold, skamhed eller afsky for partnere.

Ud over mulighederne for barbering bruger nogle mødre specielle depilatory cremer til hårfjerning, voksstrimler eller epilatorer. Også tilbyder salon procedurer med service af intime hårklipp. Men under graviditeten er det ikke sikkert at ty til denne type tjeneste.

Fremtidige mumier bekymrer sig også om timingen af ​​intim træning. At kende den omtrentlige fødselsdato, kan du navigere sikkert. Forlad ikke denne træning i sidste øjeblik. Når sammentrækningerne begynder, kan du få tid til at barbere, men i de fleste tilfælde har patienterne ikke tid til det. Selvom en smule fejlberegnes og hårene lidt vokser tilbage, er det stadig bedre end tyk vegetation. Manglede muligheden for at forberede sig hjemme - på hospitalet vil hjælpe. Bare glem ikke at tage med dig en ny barbermaskine, en frisk kniv og barberkrem.

Tips og tricks

Ud over timing og metoder til hårfjerning i perineum, skal du vide, hvordan man barberer korrekt før fødslen. For at gøre dette skal du følge disse retningslinjer:

 1. Tag et varmt bad for at blødgøre hårene. Hvis vand er begyndt at flyde væk, er det strengt forbudt at gøre dette.
 1. Sørg for at vaske dine hænder og behandle intime steder med personlig pleje. Egnet til desinfektion miramistin, oktinisept.
 1. Irritationer kan undgås ved brug af en barbergel. Det er meget bedre end skum giver glidning. Gelen påføres et par minutter før barberingen.
 1. Du kan forsøge at barbere tørre ved hjælp af talkumpulver.
 1. Kør kun en barbermaskine på hårets vækst, uden at strække huden og ikke tillade stærkt tryk.
 1. Efter udførelsen skylles stedet med varmt vand. Ansøg om denne intime gel. Derefter behandles huden med lotion.
 1. Komprimerer med kamille eller en snor hjælper med at berolige huden.
 1. Vælg lotioner og geler med lavt alkoholindhold for at undgå unødig irritation.

Brug den rigtige teknik og passende plejeprodukter, og barbering bliver ikke til tortur for dig.

Kvinde anmeldelser om barbering

Meninger af kvinder i arbejdskraft og fremtidige mumier er radikalt forskellige. Nogle kvinder i deres anmeldelser på forummet udtrykker forvirring over behovet for sådan uddannelse og kategorisk nægter at slippe af med hår i perineum.

Andre udfører en sådan procedure konstant, uanset den afrundede mave. Derfor er spørgsmålet om barbering for dem ikke relevant, det er en normal hygiejnisk proces.

Den tredje kategori er neutral og ser frem til chancen. Jeg vil have tid - godt, jeg har ikke tid - de vil hjælpe dig på hospitalet hvis det er nødvendigt.

Meningerne konvergerer kun i en. Hvis vi allerede slipper af håret, så er det bedre at gøre det på forhånd, hjemme, ved at vælge egnede metoder og midler.

Vælg en kvinde i arbejde, hvad hendes skridt vil dukke op for lægerne. Men husk at barbering før fødslen har ikke kun den æstetiske side, men også hygiejnisk.

Hygiejne før fødslen

Hvordan forbereder man sig på fødslen?

I dag vil vi tale om en sådan hygiejnisk procedure før fødslen, som barbering af perineum.

Daria Ursulyak
Obstetrician-gynækolog, Cand. honning. Videnskab, Moskva

Naturligvis kan skridtet behandles hjemme, inden de sendes til barselshospitalet. Dette skal gøres fint, i overensstemmelse med hygiejnebestemmelserne. Ellers kan hududslæt forekomme efter barbering (i hverdagen kaldes de "irritation", men fra medicinsk synspunkt er det pyoderma - dannelsen af ​​små pustler i stedet for mikroceller, hvor mikrober har fået). Efter barbering må du ikke bruge alkoholbaserede lotioner: de tørrer huden og forårsager betændelse.

Før du barberer skridtet, skal du vaske dine hænder med sæbe og vaske med en varm vandopløsning med en svag opløsning af mangan-syre kalium. Glem ikke, at vask skal udføres fra forsiden til ryggen - fra kønsorganerne til anus. Derefter skal perineum behandles med OKTINESEPT, MIRAMISTIN (det er ikke nødvendigt at fortynde dem). Du kan bruge barberskum til at fjerne hår omkring vagina og anus. Sørg for at tage det nye blad til maskinen; det kan også tørres med en vatpind fugtet med et antiseptisk middel.

Stram let på huden og forsigtigt, forsøger ikke at skade det, begynder at barbere håret mod deres vækst. Sikkert vil du være ubelejligt at gøre det selv, så spørg efter hjælp fra din mand, mor eller nogle af dine veninder. Hvis der ikke er nogen til at hjælpe, og du helt sikkert vil udføre proceduren selv, så kan et spejl, som kan sættes på bunden af ​​badet, hjælpe dig.

Efter proceduren skal du behandle huden igen med en opløsning af det samme antiseptiske middel, blødgør fugtigheden med en tør klud (helst steril). Du kan behandle huden med en efterberøringscreme. For at føle sig mere komfortabel i barselshospitalet, fjerner man forsigtigt håret i armhulen.

I vestlige klinikker insisterer de ikke længere på den obligatoriske barbering af perineum, og i nogle lokale barselssygehuse begyndte de også at være mere loyale over for kvindernes tilbageholdenhed at gennemgå denne procedure. Men det er endnu bedre at tage en barberkniv med nye knive, barberskum og efterskæringscreme til hospitalet.

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv

Jo tættere fødselstiden er, jo flere tvister er der om at barbere skridtet til fremtidige moms. Nogen protesterer selve proceduren, nogen føler skam og forlegenhed ved tanken om, at en intim person vil blive barberet af en fremmed, og nogen, på trods af den udbulende mave, barberer regelmæssigt sin bikinizone gennem graviditeten. Men er det nødvendigt at barbere perineum, hvis det på nogle hospitaler tillader det ikke at barbere sig? Og hvordan kan du selv gøre det?

Hvorfor er det ønskeligt at barbere skridtet før fødslen

Tidligere blev denne procedure udført obligatorisk, men nu er barbering af hår i det intime område, bortset fra nogle tilfælde, blevet et frivilligt spørgsmål.

Hårfjerning fra lyskeområdet før fødslen kan:

 • Det er meget lettere for jordemor at kontrollere fødselsprocessen, at reagere på afvigelser i arbejdsmiljøaktiviteten rettidigt. Efter at have bemærket ændringer i hudens perineum i tide (det bliver hvidt - dette sker i øjeblikket ved udbruddet af hovedet), er det muligt at forhindre fødselspauser eller skære om nødvendigt trange væv, hvilket reducerer traume efter fødsel.
 • Øg niveauet for desinfektion, hvis det efter fødslen bliver nødvendigt at sutere huller eller medicinske snit. Foreløbig fjernelse af hår vil gøre denne operation bekvem for lægen, og fraværet af hår i såret vil reducere risikoen for postoperative komplikationer og hurtighelbredelse.
 • Når der er et presserende behov for en kejsersnit, fremskynde forberedelsen af ​​det kirurgiske felt (der er ikke behov for at barbere pubisk hår) for at reducere sandsynligheden for infektion i såret. Dette forhindrer udviklingen af ​​mulige komplikationer.
 • Tilrettelægge postpartumhygiejne. I flere måneder efter fødslen vil udskrivningen ske fra skeden - lochia. Barbering af hår i lænestillingen vil lette hygiejnen, mindske risikoen for at udvikle en stigende infektion i urinvejen og kønsorganerne.

Barbering af det intime område er obligatorisk, når der udføres en planlagt kejsersnit.

Sådan barberer du dig selv

Hvis kvinden stadig besluttede at barbering er nødvendig før fødslen, men ikke kan eller ikke har tid (arbejdet begyndte tidligere) for at udføre det, kan du overlade denne procedure til jordemoder. Du skal bare tage med til dig på barselshospitalet en ny maskine, de nødvendige barberingsprodukter og en beroligende creme. Men rushen og det faktum, at en helt outsider vil barbere, forårsager ubehagelige følelser hos de fleste mødre, bringer ubehag og gør det svært at koncentrere sig om den generiske proces.

Hvis selv tanken om, at en fremmed vil barbere håret i lysken, forårsager forlegenhed og et angreb af bashfulness, så er det bedre at spørge en nærtstående (mor, mand), eller du kan barbere dig selv før fødslen. Helt på forhånd i hjemmet i overensstemmelse med alle hygiejnereglerne, er denne vanskelige proces mere behagelig for den fremtidige mor.

For at fjerne hår fra perineum, kan du anvende:

barbermaskine

Før du begynder at barbere, skal du vaske dine hænder godt med sæbe, vask omhyggeligt med en intim hygiejnegel, helst med en yderligere øget antiseptisk effekt. Brug aldrig tonics eller alkohol lotioner til at desinficere perineum: de vil forårsage tørhed og irritation af den delikate hud og kan provokere inflammatoriske processer.

Før brug er det nødvendigt at rengøre maskinens klinge med alkoholholdige midler.

Efter at have forberedt huden og maskinen, kan du begynde barbering. "På tør" er denne proces ikke anbefalet, du kan forårsage irritation af huden i lysken eller blive skadet. Sæbe til dette formål kan kun bruges som en sidste udvej, når du er nødt til at barbere, og der er ingen andre barberingsprodukter. Det anbefales at bruge specielle allergivenlige cremer, geler eller skum.

Barberingsprocessen vil være ubelejligt, på grund af den udragende store mave er det svært at visuelt overvåge dine handlinger.

For at hjælpe dig selv under denne procedure skal du tage et spejl og handle som følger:

 • Spejlet er placeret foran dig eller placeret på bunden af ​​badeværelset.
 • Et skum eller en gel påføres jævnt på huden.
 • Barbering hår udføres mod retningen af ​​deres vækst. For at lette processen af ​​huden anbefales det at strække lidt. Vi skal handle uden hast, fordi processen sker næsten blindt og der er stor risiko for skade.
 • Efter fjernelse af alle hårene skal du fjerne det resterende skum med hygiejniske vådservietter og smøre huden med kosmetisk olie eller enhver passende blødgørende creme.

Det er alt sammen. Man må kun huske, at maskinberetet hår kommer igen hurtigt, og sådanne handlinger bør udføres umiddelbart før fødslen eller ca. en dag før den.

epilator

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at brug af en depilator til gravide, især før fødslen, er meget skadelig. Men hvis en kvinde er vant til at bruge epilatoren og er klar til at lide lidt smerte, så er der ingen kontraindikationer, du kan bruge din sædvanlige enhed.

Til fordel for epilering, det faktum, at håret efter denne procedure ikke vokser i lang tid, og fjernelse fra det intime område kan gøres 1-2 dage før besøget på hospitalet.

Før epilering vaskes og fremstilles huden på samme måde som for fjernelse af vegetation fra perineum ved hjælp af en maskine. Herefter fjerner epilatoren alle hårene under kontrol af spejlet.

Afslutningen af ​​proceduren bør være anvendelsen af ​​en blødgørende, beroligende irritationskrem eller olie.

Depilatory cream

For mange gravide kvinder er dette stof blevet et yndlingsmiddel til at hjælpe med at fjerne vegetation fra intime steder før fødslen uden smerte og let. Gravid kan gøre alt på egen hånd uden at risikere skade og næsten at røre ved.

Du skal bare vaske skridtet, anvende cremen, og efter den tid, der er fastsat i henhold til vejledningen, skal du fjerne den med en speciel spatel sammen med hårene. Virkningen af ​​værktøjet varer 10-12 dage, hvilket gør det muligt at forberede sig på forhånd til besøget på hospitalet.

Derefter er det nødvendigt at fjerne resterne ved hjælp af en vådservietter til intim hygiejne, og påfør derefter blødgørende creme.

De fleste fremtidige mødre med glæde anvender depilatory cream til den intime zone, der altid får et positivt resultat.

Voksning af vegetationen fra lyskeområdet før arbejde er en smertefuld proces, men meget effektiv. Nyt hår efter en sådan procedure vil kun ses om en måned, hvilket gør det muligt at forberede intime arbejdspladser på forhånd og ikke forvente en nærliggende leveringsdato.

Ved hjælp af voksplader kan du fjerne vegetationen derhjemme.

Uafhængigt vil det være svært, fordi en udbulende mave vil blande sig med at se dine handlinger, hjælper spejlet også dårligt. Det er bedre at spørge en elsket til at opvarme voksen, placere vokspladerne på kroppen og derefter rive dem af.

Hvis en assistent ikke kunne findes, og der ikke er nogen stærke fordomme imod det faktum, at en fremmed vil udføre en lignende procedure, kan du ty til en skønhedssalon, hvor du hurtigt og professionelt kan fjerne overskydende vegetation med voks. Blandt gravide kvinder bliver der gradvist mere og mere populært at besøge skønhedssaloner for at forberede sig på fødslen. Den langsigtede effekt efter påføring af voksen giver dig mulighed for roligt at forberede sig på fødslen, samt lette vedligeholdelsen af ​​postpartumhygiejne.

Barbering af hår fra skridtet eller skal føde, holde et naturligt udseende - enhver gravid kvinde bestemmer for sig selv.

Hvis hun nægter at barbere sig, så vil hun kun være i stand til at barbere sig mod sin vilje, hvis der er behov for en nødsituationskirke. Efter at have afvejet fordele og ulemper ved at bevare den naturlige vegetation i lysken, vil sandsynligvis mange forventende mødre komme til den konklusion, at det er ret muligt at miste håret i en kort tid for at sikre fødselsprocessen og bevare barnets helbred. Og eksistensen af ​​mange metoder til fjernelse gør det lettere at vælge den mest praktiske for hver kvinde.

Bulgakova Olga Viktorovna

Lægeplejerske-gynækolog, Stavropol, Uddannet fra Stavropol Medical Academy med æresbevisning. Bopæl i obstetrik og gynækologi. Avanceret træning til behandling af infertilitet.

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv

Sådan barberes inden fødslen

Barbering før fødslen forårsager ubehag og ubehagelige tanker hos mange kvinder. Dette akavede øjeblik ved optagelse kan undgås, hvis du selv udfører proceduren. Barbering inden fødslen i mange år blev betragtet som en obligatorisk procedure. Det er nødvendigt at holde før fødslen.

Hvorfor barbere håret før fødslen?

Til at begynde med skal det siges, at kvinderne i henhold til hygiejnebestemmelserne bør barbere deres pubic hairs. Men ikke alle anser denne procedure nødvendig. Nogle mennesker tror, ​​at naturlighed er bedst. Men vi har barbering.

Denne procedure er primært nødvendig for jordemor. Det er nødvendigt at kontrollere affarvningen af ​​huden på kønslæberne. På det tidspunkt, når barnets hoved allerede er ude, er der for meget spænding på huden, så begynder den at blive hvid. Og hvis du ser det i tide, vil det være muligt at forhindre perineal væv at rive, eller jordemor vil gøre et snit i steder med alvorlig spænding.

Især hvis du har brug for søm efter fødslen, er det lettere at udføre kirurgi på barberet lyske. Dette er en yderligere desinfektion. Fordi der er en mulighed for infektion på grund af hår. Operationen er mere praktisk. Glem ikke at skindhårene er bærere af forskellige bakterier. Og efter fødslen i flere måneder frigives lochia fra vagina. Og de skaber sammen med skindhårene et miljø for skadelige bakteriers liv.

Barber på hospitalet

Hvis du mener, at barbering før fødsel er unødvendig, kan du også lære i detaljer på barselshospitalet om, hvorvidt du kan springe over denne procedure. Hvert sygehus har sine egne regler. Hvis barselshospitalet ikke er imod det, kan du ikke rådgive.

I dag barberer du skridsen umiddelbart før fødslen. Denne procedure betales separat, samt en enema. Det lykkes ikke alle at gøre det hjemme. Derfor, hvis vandet allerede er væk, og du ikke barberer hårene, bør du ikke fortvivle. For at gøre dette, tag en ny barbermaskine og et barberskum, en beroligende olie. Jordemor vil gøre alt for dig. Nogle tager kun en barbermaskine med dem, og lider derefter af irritation. Naturligvis er postpartum ikke det værste, men det er stadig et ekstra ubehag. Men det er bedst at gøre sig klar i forvejen hjemme og barbere dit hår i et behageligt miljø.

Barbering inden fødslen derhjemme

Den bedste mulighed er at barbere perineum i hjemlige forhold. For at gøre dette skal du følge alle hygiejneregler for at undgå infektion. Det kan trods alt medføre negative konsekvenser for sig selv og barnet. Der kan være pustler hvor mikrober har fået. Og du skal huske at efter barbering kan du ikke bruge tonics eller lotions med alkohol. De er meget tør hud og provokerer inflammatoriske processer på sart hud.

Hvordan barberes der hjemme?

For ikke at inficere infektionen skal du bruge en ny barbermaskine. Det er ønskeligt at behandle det med alkohol eller et andet desinfektionsmiddel. Vask hænderne grundigt med sæbe og vand før proceduren.

Nu er det nødvendigt at vaske med en speciel gel til intim hygiejne. Før denne procedure behandles perineum med et specielt præparat. Miramistin eller Octinesept kan anvendes. Disse midler er ikke skilt. I intet tilfælde kan du erstatte disse stoffer med alkohol eller cologne. Så du vil kun opnå irritation.

Barbering anbefales ikke. Kvindernes hud er trods alt meget blødt. Derudover er der en chance for at du vil få ondt. Derfor er en speciel hud med blødgørende olier taget til barbering. Barbering vil være ubehageligt. På grund af den store mave kan man ikke se noget. Derfor vil et spejl hjælpe i denne sag. Vi sætter det for os selv og starter denne vanskelige proces. Til at begynde med anvender vi skum på huden og strammer huden. Barbering har brug for mod deres vækst. Bevægelsen skal være langsom og glat for ikke at skade huden.

Efter denne komplekse proces skal du behandle huden. Med et serviet skal du tørre skumresterne og smøre lysken med en antiseptisk eller efterskæringsolie, og du kan simpelthen bruge en blødgøringscreme, som du ikke er allergisk over for. Hvis du ikke kan barbere hårene selv, kan du spørge din mor eller endda din mand om hjælp. Men kun hvis han ikke er for mistænkelig. Sommetider kan sådanne henvendelser føre til negative konsekvenser i fremtiden.

Ikke alle kvinder er klar til at afhente en barbermaskine. Efter alt brugte mange mennesker epilatorer i lang tid og nægter simpelthen fra denne procedure. Jo mere efter, at barberhårene bliver stive og mørkere. Derfor kan den, der ikke er bange for smerte, bruge sin epilator. Effekten varer lang tid, så det er muligt at udføre proceduren et par dage før levering.

I dette tilfælde er et spejl taget og placeret foran dig. Nogle rådgiver at lægge et spejl på bunden af ​​brusebadet eller badet. Til hvem kakudobno. Det er nødvendigt at behandle huden på samme måde som ved barbering med en maskine. Mange tror, ​​at du på grund af graviditet ikke kan bruge epilatoren. Faktisk er disse opfundet myter, hvorfra det er tid til at slippe af med. Så tag din favorit epilator og gå.

Og hvorfor ikke gøre det lettere for dig selv at barbere dig før du fødes og ikke have en skønhedssalon? Der for pengene vil du gøre noget. I dag har en meget populær procedure blandt gravide været fjernelse af hår før levering. Dette er en smertefuld proces, men pålidelig. Og resultatet vil tilfredsstille dig. Voloskin vil vokse endnu 3-4 uger.

Ved hjælp af voks kan du fjerne hår i hjemmet. Det er ikke svært. Men du har brug for hjælp. Det vil være svært for dig at opvarme voks på pubis, og derefter rive af voksstrimlerne. Efter alt, på grund af maven er ikke synlig. Selv med et spejl bliver det svært at gøre det.

En af de mest foretrukne midler under graviditeten. Depilatory cream for intime steder - prostration. Takket være dette værktøj er hårfjerning fra lysken ikke svært. Du skal bare anvende cremen på huden, vent 5-10 minutter (skrevet på pakken), og fjern håret med en speciel spatel. De mest populære cremer betragtes nu som "Kliven", "Vit", "Evelin", "Velvet". De er alle effektive og har modtaget gode anmeldelser.

Nu tvinger ingen til at barbere, før de fødes. Men for æstetiske formål og til hygiejneformål er det stadig værd at barbere uønskede hår. Vi er trods alt moderne kvinder. Hvorfor skabe ubehag for jordmødre og en læge? Det vil jo være lettere for dem at arbejde og tage levering. Vi ønsker dig held og lykke i denne vanskelige proces.

Hvordan barberer du dig selv før du får en intim del?

Tidligere var barberingshår i den intime del af den kvindelige krop før fødslen obligatorisk. Nu betragtes det som frivilligt, med undtagelse af nogle særlige tilfælde. Barbering er nu kun obligatorisk for en planlagt kejsersnit. Læger med barberet perineum meget bedre at arbejde under fødslen.

Hvordan barberes, før du selv føder?

Hvorfor barbere inden fødslen

 • lette arbejdet hos læger i overvågning af fødselsprocessen
 • øge niveauet af desinfektion, hvis der er brud på væv og behovet for suturering;
 • mere effektivt forberedelse af kroppen til katastrofesektionen
 • lette postpartumhygiejne.

Skal jeg barberes, før jeg fødes, hvis jeg havde en barbering ret for nylig? Ja. Tro på, at du skal barbere umiddelbart før fødslen selv. Små hår, der er vokset i flere dage på det barberede sted, er meget stikkende og kan give en masse ulejligheden for læger under fødslen.

Sådan barberer du den intime del af kroppen

Hvis kvinden ikke havde tid til selv at gøre det, kan du overlade jordemorderen. Det er kun nødvendigt at huske at tage barbermaskinen og de nødvendige barberpræparater og cremer (geler) efter barbering med dig til hospitalet.

Men mange kvinder er meget flov, hvis du skal overlade denne virksomhed til en fremmed. Alvorligt psykisk ubehag på det tidspunkt, hvor arbejdet kan begynde inden for de næste par timer, kan alvorligt skade en kvinde.

Derfor anbefales det at gøre denne pikante procedure hjemme ved dig selv som en sidste udvej - at spørge om det fra nogen tæt på dig.

At fjerne hår fra kønsorganer af kvinder er bedst at bruge en speciel kvinders barbermaskine.

Før du begynder at barbere, før du får fødsel, skal du vaske dine hænder godt med sæbe og meget grundigt skylle det meget intime område, du skal barbere. Til vask er det bedre at bruge en særlig, intim gel, bedst af alt med en yderligere antiseptisk virkning. Det er yderst uønsket at bruge tonic eller alkohol lotion til desinfektion af den intime zone. De kan provokere tørring af hudoverfladen, hvilket igen kan fremkalde irritation og betændelse. Før du begynder processen med prænatal barbering med alkohol eller alkoholholdige præparater, er det nødvendigt at behandle (tørre) maskinbladet.

Det er uønsket at barbere tørt; Du kan forårsage hudirritation eller grundskader. Sæbe skum i sådanne tilfælde er ikke en meget god mulighed, det kan kun bruges, når du har brug for at barbere hurtigt, men der er ikke noget mere hensigtsmæssigt. For at barbere rigtigt inden fødslen er det bedst at bruge specielle allergivenlige cremer eller geler. Endnu bedre - kvinders barberskum.

Maskinens bevægelsesretning skal være imod retningen af ​​hårvækst for at gøre pæne snit i tæt vegetation. For at gøre håret lettere at afskære maskinens blad, er det ønskeligt at stramme huden. Alle handlinger skal være lige så præcise, langsomme og blide. Enhver uforsigtig bevægelse kan forårsage skade.

Efter hårfjerning skal alle rester af skumet forsigtigt tørres af med hygiejnebind og derefter smøres på huden med lidt kosmetisk olie eller blødgørende creme.

Sådan barberer du dig selv inden du får fødsel

Ikke så længe siden rystede den glædelige nyhed den unge familie med nyheder om genopfyldning, men det var allerede tid at gøre sig klar til barselshospitalet. Et af de vigtigste faser af forberedelsen til fødslen er fjernelse af vegetation i perineal zone. Det er kendt, at næsten alle barselssygehuse kræver fjernelse af hår i skridtzonen fra gravide kvinder. Selv om dette ikke er gjort alene, vil jordemoder tage sig af denne proces på tærsklen. Derfor er få af pigerne glade for, at udenfor folk er involveret i omsorg for det intime område. Vær opmærksom på spørgsmålet om, om du skal barbere før fødslen, og hvad er den mest hensigtsmæssige måde at vælge?

Skal jeg barbere mit hår før fødslen

Hvis det tidligere var obligatorisk at fjerne vegetationen i græszonen, er det i dag næsten en frivillig procedure. Men det er kun i ord, i virkeligheden viser de fleste af barselssygehusene før fødslen til kvinder, at det er nødvendigt at fjerne hår i et følsomt område. Hvis du ikke gør det selv, for eksempel, hvis pigen ikke har tid, så begynder fødslen først, indtil fødselskanalen frigives.

Håret på perineum er en barriere for den læge, der tager levering. Men derudover er der et stort antal bakterier på håret, som er farlige både for det nyfødte barn og for kvinden i arbejde.

Den obligatoriske skrotningsproces giver følgende fordele ved fødslen:

 1. For det første letter manglen på vegetation i skridtzonen arbejdsprocessen. Lægen eller jordemoder kontrollerer processen uden forhindringer og overvåger også hudens farveændring. Når alt kommer til alt, vil sådanne finesser, når huden bliver hvid i den intime zone, indikere, at barnets udgang begynder. Dette undgår dannelsen af ​​tårer og dissektion af spændt væv.
 2. I høj grad påvirker dekontaminering af det intime område. Dette gælder især i tilfælde af, at der skal søges skadede væv eller andre former for indsnit. Hvis der ikke er noget hår på skridtområdet, vil fødselsprocessen være meget lettere: det vil være lettere for lægen at sy på og fremskynde sårhelingsprocessen.
 3. Tidlig fjernelse af vegetation i det intime område vil bidrage til at reducere postpartumhygiejne. Det er trods alt kendt, at der i nogen tid fra vagina efter fødslen kommer en udskillelse af lochia (rensning af livmoderen). Mangel på hår vil ikke kun lette pleje, men også forhindre infektion i vagina, hvilket kan resultere i behovet for, at en kvinde skal indlægges.

Derfor, hvis du er ved fødselsdagen, spørger du dig selv om det er nødvendigt at barbere den intime zone, så er svaret utvetydigt - uden fejl. Derudover er det bedst at gøre det selv, på trods af den udbulende mave. Hvordan barberes inden fødslen, og hvad er de vigtigste måder, vi lærer videre.

Sådan barberer du dig selv inden du får fødsel

Til jordemor behøver ikke at barbere kvindens lyske på hospitalet. Du skal i forvejen være opmærksom på denne proces. Selvfølgelig, ikke en måned før levering, da håret vil vokse igen, men i løbet af en eller to uger maksimalt.

Selvom du ikke har tid til at barbere din lyske, skal du helt sikkert tage maskinen til barbering samt de nødvendige midler til dig på barselshospitalet. Nogle piger på grund af den store mave har simpelthen ikke den fysiske evne til at udføre proceduren alene. I dette tilfælde kan du spørge om hendes mand, hvem er forpligtet til at hjælpe sin kone. Men hvad kan barberes lysken inden fødslen?

De mest populære måder er:

Hver metode har sine egne egenskaber, fordele og ulemper. Lad os overveje hver metode separat, hvorefter vi bestemmer den mest krævede.

Barbering maskine

Den mest populære og nemmeste måde at håndtere overskydende vegetation på kroppen. For at barbere håret før fødslen, skal du først forberede sig på denne proces. For at gøre dette skal en kvinde vaske det intime område ved hjælp af en gel og et antiseptisk middel. Du skal også vaske dine hænder med sæbe og vand for at forhindre infektion i skeden.

Vigtigt at vide! Brug af alkohol eller alkoholholdige præparater til desinfektion af det intime område er forbudt, da dette vil forårsage tør hud. Det optimale desinfektionsmiddel er hydrogenperoxid.

Når huden og værktøjerne er klar til proceduren for at fjerne overskydende vegetation i det intime område, så kan du fortsætte. For en start bør du tage en behagelig position til dette. Du skal helt sikkert bruge et mellemstort spejl, da det med en afrundet mave vil være problematisk at overveje et delikat område.

Det er forbudt at barbere hår ved hjælp af en tørmaskine, da dette er den første måde at forårsage hudirritation og dannelsen af ​​voksende hår. Før skrabning anbringes specielle skum, cremer eller geler med en hypoallergen virkning på det intime område. Efter påføring af fugtighedscreme kan du starte proceduren for fjernelse af vegetation. Du skal barbere dit hår i retning af hårvækst, hvilket vil forhindre irritation af huden og undgå dannelsen af ​​voksende hår. Det intime område er følsomt nok, så du bør barbere forsigtigt for at undgå skade. For ikke at skære dig selv er det nødvendigt under maskinens passage at strække huden. Skynd dig ikke, fordi rushen fører til skade. Ved afslutningen af ​​barberingen skal du fjerne skumresteret og behandle det intime område med naturlige midler, for eksempel jojobaolie eller andre arter.

Barbering af håret i det intime område er nødvendigt i maksimalt 1-2 uger, men ikke senere, men det er bedre at gøre det dagen før, fordi hårene vokser meget hurtigt, og du bliver nødt til at gentage processen igen. Denne metode refererer til den mest enkle og populære. Derudover kan en kvinde selvstændigt udføre proceduren.

epilator

Hvordan barberes med en epilator? De fleste læger anbefaler ikke at bruge en epilator til at fjerne vegetation i lyskeområdet. Hvorfor? Smertefornemmelser, der er karakteristiske for dette værktøj, forårsager stress på huden. Dette kan føre til for tidlig arbejdskraft, så dette værktøj skal bruges med forsigtighed.

Hvis proceduren for hårfjerning ved hjælp af et værktøj til dig ikke er fremmed, kan du bruge denne metode. Fordelen ved metoden er, at håret er fjernet i lang tid, så du kan udføre proceduren i forvejen 2-3 uger før den forventede fødselsdato.

For at epileringsprocessen skal finde sted med de mindst smertefulde fornemmelser, er det nødvendigt at tage et bad på aftensmaden, så behandle huden med desinfektionsmidler og udfør derefter aflejringsproceduren. I slutningen er det nødvendigt at anvende speciel creme for at fugtige huden.

Depilatory cream

En barberet lyske er et tegn på pleje, derfor når en pige kommer ind på hospitalet, kan vi på grund af manglen på hår i det intime område trække den egentlige konklusion. Ikke mindre populær og acceptabel måde at fjerne hår på er at bruge en særlig depilation creme. Denne metode er ikke kun hurtig og smertefri, men også sikker.

For at bruge depilatory cream skal du først forberede proceduren. Sammen med fløden er vedlagte instruktioner til brug. I dag er der dusinvis af forskellige mærker af sådanne midler, forskellig i navn og omkostninger. Handlingsprincippet for hver creme er identisk.

For at udføre depilationen skal du anvende cremen på det intime område. Det anbefales at forkorte håret til 5-8 mm for at øge produktets effektivitet. Du kan forkorte håret med en klipper. Cremen påføres i et ensartet lag, så hårene forsvinder. Efter påføring er det nok at holde cremen på huden i 5-10 minutter, og fjern den derefter med en plastikspatel. Processen er ganske enkel og hurtig. Ulempen er den betydelige omkostning ved midler. Hår vokser efter depilation efter 1-1,5 uger, så det anbefales at bruge et ekstra lægemiddel til at undertrykke deres vækst.

Barberet lyske gør det muligt at lette den generiske proces. Det intime område af huden har brug for omhyggelig pleje, så brugen af ​​voksstrimler til at fjerne hår sættes på sidste sted. Den eneste fordel ved denne metode er varigheden af ​​effekten. Hårene begynder kun at blive vist efter en måned, så voksning kan foregå på forhånd.

Ellers er voksaflejring en kompleks og smertefuld proces, der er ret svært at udføre alene. Du kan spørge din ægtefælle om hjælp, men ikke alle mennesker er enige om at se hans kone.

Princippet om vegetation fjernelse i den intime zone er baseret på limning særlige striber med voks på huden, med deres efterfølgende fjernelse. Strimlerne i deres sammensætning har mange forskellige naturlige ingredienser, som har en positiv virkning på huden, men selv de hjælper ikke med at reducere den smertefulde proces. Til afhugning med striber er det nødvendigt at skære hår i en længde på højst 7 mm. Hvis dette ikke er gjort, vil proceduren være mere smertefuld og mindre effektiv. For at undgå negative konsekvenser er det nødvendigt at rive en strimmel i retning mod vækst af hår og at sætte det modsatte. I dette tilfælde vil det være muligt at undgå de negative konsekvenser - udseendet af voksende hår.

Skal jeg barbere det intime område inden fødslen

Den intime del af den kvindelige krop er et spejl af sjælen, derfor er det vigtigt at gennemføre proceduren for at fjerne vegetation ikke kun før fødslen, men også konstant. Tidligere tog folk ikke til hårfjerning i intime områder, men i dag er tilstedeværelsen af ​​hår i dette område modstridende.

For at fødselsprocessen skal gå igennem ikke kun hurtigt, men også uden komplikationer, skal en kvinde forberede sig på forhånd. Den moderne industri giver en kvinde mulighed for at vælge den mest optimale og acceptable måde at håndtere vegetation i det følsomme område. Derfor forsink ikke for i morgen, hvad det er på tide at gøre i dag.

Skal jeg barberes inden fødslen, og hvordan man barberer dem, vil det gøre det lettere

06/10/2017 kl. 16:23

Tidligere blev spørgsmålet om, hvorvidt man skulle barbere før fødslen, ikke engang diskuteret, da jordemødrene rejste spørgsmålet om denne procedure med en kant. Jeg gjorde det selv - det gjorde jeg ikke - sygeplejersken ville tage barbermanden i hendes hænder. I de senere år ser flere og flere moderskabssygehuse mod vest, som følge heraf får de lov til at forlade vegetationen på et intimt sted. Hvad er resultatet?

På et af foraene skrev den unge mor, at hun ikke havde tid til at sætte sig i orden, hele klanprocessen følte forfærdeligt ubehag. På den anden side var der en historie, der beskrev forfærdelige irritationer efter barbering, og på den tredje person med en lægeuddannelse forsikrede han sig om, at en ren skridt er afgørende for helbredet hos en nyfødt. Hvorfor? Lad os finde ud af det sammen.

Skal jeg barbere og hvorfor

På trods af loyaliteten til håret i bikiniområdet skal spørgsmålet om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at forlade dem, diskuteres med din læge. Bare fordi hvis personalet på hans hospital er imod det, bliver de nødt til at blive barbert. Især for dette blev der tidligere tilføjet en engangsbærer til listen over obligatoriske genstande til hospitalet, som sygeplejersken arbejdede med.

I dag er barbering en obligatorisk hygiejnisk procedure, der udpeges, hvis kvinden har en kejsersnit. Desuden dømmer personalet ved hjælp af forumchanokrapporterne en barberkniv, selvom der er en let stub, der kommer igennem den næste dag. Spørgsmålet: "Hvorfor og faktisk er det virkelig nødvendigt?" Lægerne svarer udtømmende.

Det viser sig, at en ren og glat skridt ikke er en hyldest til etablerede traditioner, men en grundlæggende regel for bekvemmelighed og sikkerhed under og efter fødslen.

Hvorfor barberer:

 • Hår i bikiniområdet er en ideel yngleplads for bakterier. Bare fordi det er umuligt at gøre dem sterile, forbliver mikroorganismer stadig på dem, hvilket forårsager en ubehagelig lugt og øger risikoen for infektion og infektion under forskellige manipulationer.
 • Vegetation forhindrer medicinsk personale i at kontrollere leveringsprocessen. Ligesom det eller ej, og udgangen af ​​hovedet strammer huden. I tilfælde af renlighed og glathed bemærker jordemoder overdreven spænding på grund af forandring i deres farve (de bliver blege hvide) og træffer beslutning om behovet for en episiotomi - et skridt indsnit. Dette lindrer ikke kun den delurientiske kvinde fra smerten forårsaget af tårer, men letter også og fremskynder arbejdskraften.
 • Hårfri overflade - et løfte om sterilitet og kvalitet, når der søges i tilfælde af brud. Selvfølgelig bør du ikke indstille dem, men du kan heller ikke udelukke dem.
 • Overskydende hår vil forstyrre søm efter arbejde.
 • Et andet svar på spørgsmålet om hvorfor du bør barbere før fødslen er at reducere risikoen for komplikationer og betændelse. Udflod fra urinen er en forudsætning for postpartumperioden, og vegetationen i deres lokaliseringszone er et ideelt miljø for akkumulering og levesteder for patogen mikroflora.

Selvfølgelig, i de fleste tilfælde, den endelige beslutning - for kvinden i arbejde. Men at tage det, bør du tage højde for udtalelser fra eksperter. Bare fordi de er mere kvalificerede og erfarne i denne henseende.

Sådan barberes korrekt

Før fødslen af ​​en kvinde oprigtigt overrasket over at høre dette spørgsmål. I mellemtiden forsvinder alle spørgsmål i den 9. måned, når en stor mave forhindrer at se det oplagte i bikini-zonen. Som følge heraf delegerer nogen ansvar for at slippe af med unødvendig vegetation til hendes mand eller sygeplejerske på hospitalet, men fakta er stadig: det er mere bekvemt at gøre alt selv.

På den ene side er der i denne sag ingen følelse af skam og forlegenhed foran en fremmed (hvis det er en person fra det medicinske personale) på den anden side - der er en fast tro på, at de vil kunne udføre hygiejneproceduren. Af og til begynder arbejdsaktiviteten pludselig og tvinger den til at udsætte mindre sager indtil senere.

Således er det bedst at gøre alt på forhånd hjemme. For at opnå det mest effektive resultat skal du bruge tips og anbefalinger om, hvordan du barberer, før du fødes.

 • Det anbefales at fortsætte efter at have udført alle hygiejneprocedurer - det vil sige efter et varmt brusebad, der blandt andet bidrager til blødgøring af håret.
 • Det er ekstremt vigtigt at vaske dine hænder grundigt og desinficere dem med antiseptika. Til desinfektion af intime zoner kan du bruge Octinisept, Miramistin. De er ikke fortyndet og erstattes ikke med alkohol, cologne, for at undgå irritationer.
 • For at fjerne vegetation bør du tage en ny engangs maskine, der er forbehandlet med alkohol eller et desinfektionsmiddel.
 • Nu er det vigtigt at udstyre arbejdspladsen. Det er nok at forberede et spejl, som er forudinstalleret på stolen. De sætter en fod på den, hvilket giver et glimrende overblik. Hvis du udfører denne procedure regelmæssigt på badeværelset eller i brusebadet, så er det logisk ikke at ændre den etablerede procedure nu. Det vigtigste er din bekvemmelighed og sikkerhed.
 • Barbergel er nøglen til at minimere risikoen for irritation. I modsætning til skum giver det maksimal glidning. Det er kun vigtigt at anvende det på ren hud et par minutter før barberingen. Som en mulighed bruger nogle kvinder i arbejdskraft talkum, når de planlægger at udføre proceduren på tør basis. I mellemtiden, hvis du vil undgå irritation, bør du vænne sig til denne metode. Bare en kvindes hud er meget delikat og let at skade.
 • Hvordan barberes? Razor bør holdes udelukkende på væksten af ​​hår. Strækker eller strækker huden anbefales ikke for at minimere risikoen for irritation.
 • Efter proceduren skal du vaske bikiniområdet med varmt vand ved hjælp af en intim hygiejne gel. I slutningen kan du behandle huden med en lotion eller komprimere fra en infusion af en streng eller kamille, som vil berolige, tørre og desinficere yderligere. Det er kun vigtigt at tage lotioner og geler med et mindste alkoholindhold, ellers kan irritation ikke undgås.

Andre måder at fjerne hår på før fødslen

Er det nødvendigt at bruge en barbermaskine til at slippe af med uønsket vegetation? Det viser sig nej, for det vigtigste er ikke selve processen, men dens resultat.

Den moderne kvinde er tilgængelig på mange måder for at sikre hudens renhed og glathed. Blandt dem er:

 • anvendelse af depilatory creme;
 • voks hårfjerning;
 • epilator.

Men første ting først.

Depilatory cream

Dette er en sikker og pålidelig løsning, der bruges af fremtidige mødre i udlandet. Barbering der er en indikation for en operation, som er en kejsersnit. Vores metode er ikke særlig almindelig. Dette skyldes, at mange kvinder har "smagt" mere effektive metoder til fjernelse af hår.

Ja, og vælg en god fløde er ikke altid let. Nogle klare ikke deres "ansvar" på grund af hårets stivhed, andre - forårsager alvorlig irritation. Under graviditeten, før du bruger cremen, er det især vigtigt at gennemføre en hudallergi test, for ikke at tjene en kemisk forbrænding.

Under alle omstændigheder eksisterer denne metode og hjælper virkelig meget, som det fremgår af mange anmeldelser.

voks

Denne procedure er ikke for svag i hjertet, mens den i mellemtiden har testet det og følt alle sine fordele (langvarig mangel på hår, præstationshastighed, glathed i huden efter kontakt med voks), vender det ufrivilligt igen og igen. Det er overflødigt at sige på grund af smerten, at det ikke anbefales at bruge den til første gang i den 9. måned af graviditeten, fordi stress kan fremkalde for tidlig fødsel.

Samtidig er det muligt at bruge det konstant inden graviditeten. Resultatet vil helt sikkert tilfredsstille dig - 3 - 4 uger af glathed og skønhed. Nogle beslutter at gøre det selv, og ikke i kabinen, men det er ikke den bedste løsning. Alligevel er det i indgreb med en afrundet mave.

epilator

En effektiv måde at fjerne hår derhjemme. Meget smertefuldt, da det indebærer at trække dem ud en efter én og endda din egen hånd. I mellemtiden er det med alt dette aktivt brugt af dem, der er vant til det. Effekten varer også 3 - 4 uger, men du kan ikke prøve det selv for første gang i den 9. måned. Husk stress, for tidligt arbejde?

Under andre forhold hjælper spejlet og behandlingen af ​​epilatoren med desinfektionsmidler inden brug.

Sammenfattende ovenstående er det værd at bemærke, at naturlighed er den vigtigste modstander af vegetationsfjernelse, i mellemtiden skal den falde tilbage i baggrunden inden fødslen. Bare for at reducere risikoen for infektion til ingenting og tillade moderen at føde en sund og stærk baby, samt hurtigt komme sig fra fødslen.

Epilator Braun 7561 Silke-epil 7 - anmeldelse

Hvorfor har jeg brug for næsehår?