Weishi 9306fl med 10 stk. Krom Lange Håndblade Sølvpletterede Dobbeltkant Barnesikring Razors

Nogen ny ankomstkode

forsendelse:

Når du bestiller en bestilling, skal du vælge en levering.
Metode og betaling for ordren, inklusive forsendelsesomkostninger. Vi bliver okay
Send varenMed 15 dageAs, snart din betaling er gennemført, hvis du ikke kunne erklære detaljer i varen

Forsendelsesmetode:

For USA, vælg venligst E-pakke bedre, vil der være brug for ca. 15-45 hverdage.

Alle andre lande, som Europa, Canada, vil bruge den kinesiske post, levering ca. 35-60 hverdage.

Rusland, Brasilien og andre lande i Mellemøsten, Afrika, er også Kina Post, men det vil vare lang tid, måske mere end 60 dage.

Vi leverer ikke på alle internationale forsendelser
Til forskelle i toldordningen i de enkelte lande, som
Kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt testes. Bemærk venligst
Købere er ansvarlige for alle ekstra toldafgifter, mæglergebyrer,
Told og afgifter ved indførsel til dit land. Disse yderligere
Afgifter kan afhentes på leveringstidspunktet. Vi returnerer ikke fragt
Afgifter for manglende levering.

Forsendelsesomkostninger inkluderer ikke importafgifter, og købere er ansvarlige for told.

afkast:

Vi gør vores bedste for at betjene vores kunder på højeste niveau.

Vi refunderer dig, hvis du returnerer varerne inden for 15 dage
Kvittering af varer af en eller anden grund. Men køberen skal sørge for at
Hvilke returvarer er i deres oprindelige forhold. Hvis varerne
Beskadiget eller tabt, når de returneres, vil køberen være
Ansvar for sådan skade eller tab, og vi vil ikke give tilbage til køberen A
Fuld refusion. Køber skal forsøge at indgive en indkøbskrav.
Virksomheden skal inddrive omkostningerne ved skader eller tab. Køberen vil
Ansvarlig for forsendelsesomkostningerne for returnering af varen.

Feedback:

Tilfredshed med dine ønsker og positiv feedback er meget vigtigt for os.
Venligst send positiv feedback og 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores
Varer og tjenesteydelser.

Hvis du har problemer med vores varer eller tjenester, så føl dig selv
Kontakt os venligst, inden du forlader negativ feedback. Vi vil gøre
Vores bedste løsninger til at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kunde.
Tjenester.

WEISHI Long Handle Chrome Silver Plated Double Edge Safety Razor

Kuponer og rabatter:

286,21 gnid. Ny brugerkupon

Kuponer og rabatter:

Tilbud til nye brugere

Butik rabat

8 rabat (10 stykker og mere)

0? 'Levering:' + detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Gratis forsendelse' "> Levering: 316.26 rub.

I USA af ePacket

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Leveringsmetode

Kan ikke sende din valgte adresse. Du kan sende til dit land.

 • Populære lande
 • USA
 • Den Russiske Føderation
 • Spanien
 • Frankrig
 • Det Forenede Kongerige
 • Brasilien
 • Israel
 • Holland
 • Canada
 • Italien
 • Chile
 • Ukraine
 • Polen
 • Australien
 • Tyskland
 • Belgien
 • <><<#countryList>>
 • <><>

lager

Antal

0? 'Levering:' + detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Gratis forsendelse' "> Levering: 316.26 rub.

I USA af ePacket

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Feedback (29)

God maskine, lavet kvalitet. Levering er hurtig, spores. Jeg anbefaler.

T-formede rakemaskiner til mænd: Valg af valg og brug

T-formet barbermaskine - en maskine, der er kendt for alle mænd, fordi det er en klassiker, bevist af tid og erfaring. Dagens klassiske maskiner er forskellige fra deres forfædre, der er forskellige typer og generelt ser ud som en rigtig mænds tilbehør. Men en ting forbliver uændret - den T-formede barberhøvel giver kvaliteten af ​​barbering, som kan sammenlignes med ethvert moderne system og er slet ikke ringere end dets egenskaber.

For at værdsætte alle fordelene ved en klassisk maskine kan du sammenligne den med andre barbermaskiner, finde ud af hvilke egenskaber der er mest vigtige og hvordan man barberer korrekt, så den er effektiv og sikker. Sikkerheds barbermaskine forbliver så populær blandt moderne mænd som det er et halvt århundrede siden.

Hovedtyperne af T-formede maskiner

Ikke så længe siden var en t-formet barberkniv en håndtag, et hoved, hvori et kniv blev indsat, og et låg der dækkede strukturen. Et simpelt system var pålideligt og let at vedligeholde, om nødvendigt kunne bladet ændres uafhængigt. I dag er den klassiske barbermaskine blevet mere funktionel og passer til de forskellige behov og ønsker hos mænd.

Der er fire hovedtyper af T-formede maskiner:

 1. Razor med lukket kam - Lukket kam. Den blødeste og sikreste mulighed, optimal for dem, der begynder at mestre maskiner af denne type.
 2. Åben kam - Åben kam er en mulighed for erfarne mænd, der giver en perfekt glat barbering.
 3. Den kombinerede Open / Closed comb-løsning er et slags kompromis mellem sikkerhed og kvalitet af fjernelse af hår. Men ikke alle producenter tilbyder denne mulighed.
 4. Razor med en skrå kam Slant bar. Bladet på denne maskine virker på guillotinprincippet, derfor er det kun egnet til erfarne barberspecialister. Det giver det bedste resultat.

Der er en anden forskel på barbermaskiner, som er barbermaskinens design. Nogle af dem består af to dele: benene med holderen og topdækslet, under hvilket bladet er fastgjort. For andre er holderen en separat del, så maskinen er adskilt i 3 komponenter. Derudover er der også et butterfly-låsesystem, hvor bladholderen slet ikke fjernes.

For at forstå, hvilken indstilling der er bedre at vælge, og om det er værd at begynde at bruge en t-formet barberkniv overhovedet, bør du lære om fordelene ved sådanne maskiner over andre systemer og finde ud af, hvordan man bruger dem.

Fordele og forskelle i T-formede maskiner

Moderne mænd, der har mulighed for at vælge imellem et stort udvalg af forskellige maskiner og barbersystemer, vender sig i stigende grad til den klassiske version og foretrækker t-formede barbermaskiner. Dette sker af flere årsager:

 • konsekvent barberingskvalitet, glat og blød hud i slutningen af ​​hver procedure
 • omkostningseffektiv vedligeholdelse, fordi bladet er meget billigere at købe end en flytbar kassette med tre eller fem blade;
 • Maskinens kvalitet, driftssikkerhed, systemets enkelhed;
 • Efter traditionen og ønsket om at se imponerende ud, har selv de moderne T-formede barbermaskiner trods alt "tidernes ånd".

En vigtig forskel mellem den klassiske maskine og moderne plastik og silikone barbermaskiner er, at universalbladet kan placeres i en model af enhver mærke og værdi. Konventionelle maskiner har individuelle fastgørelsessystemer og afhængighed af udskiftelige kassetter i en bestemt virksomhed og kategori. Samtidig er kvaliteten af ​​barberingen ikke ringere end moderne maskiner med flydende hoveder, eller endda elektriske barbermaskiner og trimmere.

Hvordan vælger man en god T-formet maskine

Efter at have besluttet at købe en klassisk barberkniv, er det vigtigt at forstå, hvordan de adskiller sig selv, hvilken indstilling der vil være optimal for en bestemt mand, og hvilke egenskaber maskinen skal have for at vare i lang tid og give et godt barberingsresultat. Ved køb er det vigtigt at være opmærksom på sådanne nuancer:

 • Materiale til fremstilling af håndtag og hoved - det er bedre at tage rent metal, rustfrit stål, det er stærkere og vil vare længere;
 • ergonomi af håndtaget - det skal have korrugeringer eller gummiindsatser for at undgå at glide i din hånd
 • enkelhed i design og bekvemmelighed ved at ændre bladet - du skal prøve, hvordan man fjerner topdækslet, hvor nemt det er at sætte et nyt blad;
 • omkostninger - det er bedre ikke at spare på en t-formet barbermaskine, især da dette køb i sidste ende betaler sig meget hurtigere end en konventionel moderne maskine;
 • barbermærke eller firma - det er bedre at købe en god mærke maskine en gang og nyde dens kvalitet, bekvemmelighed, udseende i mange år.

T-formede mænds barbermaskiner kan købes i almindelige butikker eller på internettet. At kende deres egenskaber og egenskaber, vil det være nemt at vælge den optimale model.

Top T-Shaped Maskiner til mænd

I dag er antallet af mærker og firmaer, der producerer klassiske maskiner, så stor, at det ikke er nemt at vælge en mulighed blandt denne sort. Derfor er det værd at overveje bedømmelsen af ​​de bedste barbermaskiner, sammenligne deres parametre og træffe den endelige beslutning. I vurderingen af ​​de mest populære mærker var:

 1. Merkur 42C er praktisk, enkel, pålidelig og holdbar. Komfortabelt i hånden og giver fremragende kvalitet barbering.
 2. Fatip Piccolo - det italienske selskabs barbermaskine efter 60 års eksistens fortsætter med at producere produkter af høj kvalitet og smukke. Maskinen er kendt for mændens glathed, sikkerhed og bekvemmelighed.
 3. Gillette - lederen i produktionen af ​​værktøjsmaskiner og barbersystemer, glemmer ikke klassikerne og giver alle mænd mulighed for at nyde fordelene. Den T-formede maskine er kendt for sin pålidelighed og brugervenlighed.
 4. Weishi 9306-FL er en billig, men stilfuld maskine med god vægt og nem positionering i din hånd. Skærer helt og holdent alle hænger og trug af hagen, og kvaliteten af ​​designet sikrer langvarig brug.

Selvfølgelig er markedet også til stede i mange andre modeller og sorter af T-formede barbermaskiner. For tillid til valget kan du spørge råd fra mænd, der allerede bruger denne enhed eller læse brugeranmeldelser.

Sådan bruger du en klassisk barberkniv

For de unge, der lige er begyndt at barbere, og mænd, der har besluttet at skifte fra den sædvanlige til den klassiske maskine, vil den første gang ritualen være usædvanlig og endog ubehagelig. Det t-formede barbermaskine skal trods alt vænne sig til og tilpasse sig. Ud over maskinen skal du have sæbe eller barberskum, men nogle mænd foretrækker stadig at bruge en lille børste til at påføre den på huden.

Før du barberer huden, er det ønskeligt at dampe. For at gøre dette skal du bruge et håndklæde gennemblødt i varmt vand. Derefter påføres skære skum på huden, så det dækker hele overfladen, der bliver barberet. Et godt lag af skum bliver en slags buffer mellem huden og bladet og beskytter overfladen mod skader. Ved hjælp af en t-formet barbermaskine er det vigtigt ikke at skynde sig og gøre alt omhyggeligt, især de første par gange.

I barberingsprocessen er maskinen bedre at holde spidsen, så trykket bliver blødt og simpelt, og glideren er uhindret. Efter hver bedrift har hovedet på huden, skal det vaskes af skum og hår, især hvis hårets længde på hagen var signifikant. Dette vil hjælpe med at undgå nedskæringer og skader.

Mænd, der længe har brugt t-formede maskiner, hævder, at den mest behagelige vinkel af barbering er 30 grader. Men i færd med hårfjerning, vil hver bruger forstå, hvordan det er mere bekvemt og lettere at barbere børsterne.

Efter barberingsproceduren skal det resterende skum vaskes af med vand og sørg for at anvende en lotion eller creme til huden for at blødgøre huden, forhindre betændelse og beskytte epidermis. Værktøjet skal have mulighed for at tørre, men i øjeblikket kan man tage sig af barbermaskinen. Det er bedst at demontere alle komponenterne og vaske dem separat. Derefter skal dele tørres og monteres igen, så kan barbermaskinen sættes i stand eller sættes i et specielt tilfælde.

Således forbliver t-formede razorer relevante i dag, og deres sort og typer tillader hver mand at få den bedste mulighed for sig selv. Brug af en klassisk maskine er forskellig fra det sædvanlige, men ved træning kan du opnå maksimale resultater og glat hud.

T-formet sommerfuglmaskine: Hvad er det, og hvad spiser de?

Det er ingen hemmelighed, at alt nymodede er den glemte gamle, herunder mænds barberingstilbehør, såvel som et skæg og overskægs popularitet. T-formede barbermaskiner blev brugt af mænd for mange år siden, men hidtil foretrækker det meste af den mandlige befolkning at bruge denne type barbermaskine. Disse barbermaskiner er kendetegnet ved deres store vægt, metallegeme og skarpe knive.

Den T-formede "Butterfly" maskine er den samme barbermaskine, men den har et dobbeltsidet klinge samt en unik hovedkonstruktion, hvilket er meget mere bekvemt ved montering og demontering. Følgelig er efterspørgslen efter sådanne barberingstilbehør kun stigende. I den henseende tilbyder mange producenter forskellige typer sommerfuglmaskiner, og mænd har kun brug for det rigtige valg.

Hvad er træk ved en sådan maskine?

Butterfly t-barbermaskiner er en sand mænds barbering revolution i hele verden. Hvis før du hele tiden skulle bruge mange penge på dyre multi-blade patroner til at opdatere barbermaskiner, samt blive distraheret af fremmede markedsføringsstænger fra producenter, som roterende hoveder, vibrationer og andre ideer, er der i dag en sommerfugl barbermaskine med en tilgængelig arbejdsmekanisme.

Ydermere er den T-formede barbermaskine "Butterfly" en metal barbermaskine bestående af tre dele, et hoved, udskiftelige knive og et håndtag. Hovedet indebærer et dobbeltsidet klinge samt åbning af klapper i øverste panel for at fjerne "fjer". Umiddelbart på håndtaget under hovedet er der en ring, der skal snoet for at åbne ventilerne, samt at justere vinklen på knivene i forhold til ansigtets hud.

Funktionerne i den T-formede "Butterfly" barberkniv er som følger:

 • Twist-To-Open-systemet til åbning af barberhovedet for at ændre "fjer". Det betyder, at det drejer sig om rotation og åbning, åbningen af ​​låget åbner med to klapper, når den drejer rundt med en ring, der er placeret på barberhåndtaget.
 • Hvis du ændrer graden af ​​klemning af bladet med en ring inden for 1-6 positioner, kan du dermed tilpasse designet til individuelle krav, nemlig bladesvinklen på knivene. Således vil en mand være i stand til at bestemme maskinens grad af aggressivitet under hensyntagen til hans færdigheder og erfaring med at betjene maskinen.
 • Til et sådant værktøj kan du hente "fjer" af en standardstørrelse, der kan være forskellige leverandører, producenter og forskellige grader af skarphed.

Den t-formede barbermaskine er som regel lavet af rustfrit stål og andre typer metal, som er stærk og holdbar. Håndtaget på maskinen bliver tekstureret, så maskinen ikke glider ud af hænderne og holder fast under barberingen. Jo større vægten af ​​maskinen er, desto tættere vil bladet være i ansigtet, henholdsvis hårene bliver afskåret til nul.

Nem pleje eller sikkerhed?

Butterfly maskine adskiller sig fra andre typer af T-formede barbermaskiner ved toppen af ​​"fjer", hvis deres udskiftning er påkrævet. Og hvis de andre modeller kræver en absolut analyse af komponenterne - hovedet, håndtaget, knivene og derefter i tilfælde af en sommerfugl, skal maskinen ikke demonteres, bare rulle ringen på håndtaget og udskifte "fjer" i de åbne klapper på topdækslet. Derfor er "Butterfly" en let at pleje type barberingsværktøj.

Det svage punkt i dette værktøj er, at når du udskifter "fjerene", skal du være yderst forsigtig. Eksperter mener, at værktøjets søjleåbningsmekanisme er sårbar over for slag, rammen kan være fastgjort og bøjet i modsat retning, hvorved maskinhovedet brydes. Ellers kan der ikke opstå problemer med at arbejde med en sommerfugl i princippet.

Med hensyn til sikkerhed bemærker fabrikanterne separat denne parameter som en barbermaskine, da hovedaggregatet indebærer maksimal beskyttelse mod knive. Men takket være ringenes torsion kan du ikke kun åbne maskinens hoveder, men også justere blades vinkel i forhold til ansigtets hud. Derfor kan hver mand vælge instrumentets grad af aggressivitet i overensstemmelse med hans færdigheder. Derfor er den T-formede barbermaskine "Butterfly" både let at vedligeholde og har et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau.

Populære producenter

Hvis en klassisk T-formet maskine betyder maksimal sikkerhed til barbering, så kan "Butterfly" være både sikker og aggressiv, afhængigt af vinkelindstillingen. På grund af denne unikke funktion er sådanne razor modeller blevet særlig populære, og derfor begyndte mange producenter af barberingstilbehør at lave sommerfugle.

Den øverste liste over de bedste sommerfuglskrabere i hele T-formede maskineres historie indeholder følgende mærker og modeller fra globale mærker af barberingstilbehør:

 1. Parker 92R - det bedste valg for elskere af behagelig barbering og evnen til selvstændigt at regulere aggressivitet. Modellen balancerer mellem udsøgt design, alsidighed og omkostninger. Installation af "fjer" er simpel, ligesom den egentlige brug af værktøjet. Barbermaskinen har et langt håndtag til mere komfort, det teksturerede sort håndtag design gør det muligt at holde det fast i dine hænder. Fra firmaet Parker præsenteres nogle flere modeller af en sommerfugl - 96R, 76R, 87R, 16R, 17R og 99R.
 2. Feather Popular - En maskine med en lige snit og en lukket type kam giver dig mulighed for at bruge enheden så sikkert som muligt. Dette er en let blød barberkniv med et nikkelbelagt metalhoved og polymerlegeringer i resten af ​​detaljerne. Razor er også berømt for sin optimale pris. Det prægede håndtag hjælper med at holde det tæt under barberingen.
 3. ROCKWELL MODEL T - et andet kendt mærke fra Amerika, Rockwell Razors, repræsenterer den klassiske version af sommerfuglen, som skal have Twist-To-Open bladskifte system. Barbermaden har 6 niveauer af aggressivitet for et andet udvalg af kunder, fra begyndere til professionelle. Håndtaget fra messing udføres med et geardæksel til forebyggelse af glidning i hænderne.
 4. Merkur Vision - Det tyske mærke tilbyder også en sommerfuglmaskine model. Designet giver mulighed for justering af graden af ​​aggressivitet, det vil sige, at manden selv kan bestemme, i hvilken vinkel bladet vil fungere.
 5. Razor BARBURYS "Butterfly" - det belgiske firma udgav også maskiner med "Butterfly" -modellen. Maskinen kendetegnes af et ultra skarpt blad, samt en acceptabel vægt for en fast og sikker barbering. Under vridningen af ​​håndtaget kan du åbne sommerfuglmekanismen og nemt ændre bladene.
 6. Timor er en sommerfugl barbermaskine fra en tysk producent, der producerer professionelle hårklipp og barbermaskiner. Butterfly mekanisme giver dig mulighed for nemt og hurtigt at ændre bladet uden at adskille maskinen selv. Et sådant værktøj lover en blød og sikker barbering, men klare ikke altid med stive børster.
 7. Astra 501 - den billigste version af den T-formede sommerfuglmaskine fra Gillette, som er helt lavet af plast, undtagen toppanelflapper på hovedet. Der er ikke noget presserende behov for at modstå og styre hældningsvinklen, da maskinen håndterer en sikker blød barbering, uanset hvordan en mand holder den i hånden. Den eneste ulempe er dens lave vægt, som mange mænd vil presse på under barberingen, hvilket er forbudt.
 8. Baili BD179 er en anden kinesisk version af sommerfuglmaskine til en lav pris og acceptabel kvalitet. Det forkromede boliger lover langsigtet service, og Butterfly-systemet kræver ikke et komplet demonteringsværktøj til udskiftning af knive. Barbermaden er pakket i en plastikpose med spejl indeni og et udskifteligt blad. En yderligere fordel ved maskinen er tilstedeværelsen af ​​en kam til orientering af hår under barberingen.
 9. Pearl er en amerikansk producent af klassiske barbermaskiner, der tilbyder to modeller af sommerfugle, nemlig Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly. Begge versioner er lavet af zink legering ZAMAK-3 (hoved) og messing (håndtag). I det første tilfælde er håndtaget belagt med forkromning, i den anden - med forkromning og guld / sort anodisering. En sådan anordning til depilation vil være en indikator for status for en mand.
 10. Weishi 9306-FL er en kinesisk T-formet sommerfuglmaskine, der også åbner klapperne på topdækslet til udskiftning af knive. Fabrikanten tilbyder to versioner af sådanne maskiner, som kun adskiller sig i håndtagene, eller rettere deres længde. Maskinen indebærer en mild barbering, du kan hente knive fra andre producenter, men standardstørrelsen.

Alle de foreslåede muligheder for T-formede sommerfugle varierer i pris, fremstillingsmaterialer, grad af aggressivitet, holdbarhed og kvalitet. De utvivlsomme ledere i efterspørgsel er mærker som Parker, Merkur, Feather og ROCKWELL.

konklusion

Razor "Butterfly" vil være en ideel mulighed for begyndere i forhold til barbering T-formede maskiner. Det kan give både den sikreste og mest aggressive højkvalitets barbering. Brugervenlighed og skift af knivene samt evnen til manuelt at justere vinklen på knivene gør sommerfugle de mest populære produkter blandt andre modeller og modifikationer.

mysku

produkt anmeldelser, bøger, film...

kategori

T-formet barbermaskin WEISHI 9306-F eller en god ting til pengene

Efter at have læst forummet om den klassiske barbering besluttede jeg at købe mig en billig maskine til testning. Han valgte langsomt og omhyggeligt, og som sædvanligvis hentede han et billigt, men ikke dårligt ifølge vurderinger, lord L122. Jeg havde barberet dem i flere måneder, efter at have mestret teknikken til barbering med en T-formet maskine, og jeg ønskede mere. Jeg turde ikke bruge store penge på maskinen, så jeg valgte op til 1000 rubler i prisklassen. Til sidst faldt valget på WEISHI 9306-F. Her er hvad der kom af det.

Bestilling og levering. Jeg forstyrrede ikke valget af sælger til Ali, jeg har kun lagt mærke til prisen og gode anmeldelser. Ordren blev foretaget den 15. august. Leveringsmetoden blev valgt af China Post Registered Air Mail og modtog pakken efter 2 uger den 30. august. To uger blev jeg glædeligt overrasket, fordi jeg havde oplevelsen af ​​forsendelse med AliExpress og to måneder. Jeg ved det ikke, måske begyndte vores mail at fungere bedre, eller stjernerne var så enige, men det er dejligt.

Emballage Ærligvis lagrede jeg ikke postemballagen, men jeg husker på, at der var en almindelig papkasse indpakket i gul tape og i det indpakket i en film med pimples, faktisk en lille mærkesæske med en plastkasse med en barberkniv. Billeder af revet emballage nedenfor.

Grade I næsten femten bukke fik jeg:

 • blå plastik boks til opbevaring af barbermaskiner. Jeg valgte barbermanden med ham, da det forekommer mig hensigtsmæssigt at holde barbermaskinen og knivene på ét sted. I boksning er der plads nok til maskinen, et par bladespakker og en børste til rengøring af maskinen. Også en god tilføjelse er et lille spejl, der er indbygget indefra i låget af kassen. Jeg forsøgte at barbere ser kun på ham - ikke særlig praktisk, men mulig. Det er nyttigt, så at sige, som en sidste udvej;

 • T-formet barbermaskine med butterfly mount;

  Om maskinen Maskinen til barbering er lavet af metal i henhold til følelser og vægt i 55 gr. (på sælgerens hjemmeside er det angivet, at det er lavet af kobber, men jeg tror - mest sandsynligt messing). Maskinen er ret kort, kun 88 mm. Det blev gjort kvalitativt, ingen åbenbare spor af behandling kunne findes. Maskinens belægning er krom, men jeg kan kun dømme indirekte - jeg fandt ingen belægningsgenstande, jeg håber at krybe i lang tid :) Det vigtigste er at være opmærksom på, at knivspændingen er ensartet og klemmemekanismen fungerer. Med det samme vil jeg sige, at alt er i orden med dette - intet dangler, de skarpe sider af bladet rager glat, hullerne er lige. Hvis du ser tæt på, kan du se på billederne, at bladets ikke-skærende kant stikker lidt ud på den ene side - men det har efter min opfattelse ingen indflydelse på noget, selvom det står, at montering af dele kunne være bedre.

  Dorco barbermaskiner og knive

  Lyrisk tilbagetog
  Jeg må sige, at en sådan maskine sandsynligvis ikke passer til alle, men sandsynligvis ikke alle har brug for det. Der er mange forskellige typer hår (eller skæg, jeg ved ikke hvordan man gør det rigtigt), der er også forskellige typer hud, og det er bedst at vælge en maskine, en barbermaskine og en måde at barbere det empirisk på. Jeg barberer 1-2 gange om ugen eller lidt mindre, så den elektriske barbermaskine passer mig ikke helt (det tager lang tid på grund af de store børster) og barbering med værktøjsmaskiner lige til højre. Jeg har ingen irritation med en sådan barberingshyppighed, men hvis jeg skulle barbere hver dag, ville jeg højst sandsynligt vende tilbage til barbermaskinen, da hun ikke barberer meget forsigtigt, men "forsigtigt".
  Med alt dette forstår jeg ikke rigtig, hvorfor købe dyrt (i hvert fald til mig) maskiner med kassetteblader, hvis jeg kan få det samme, billigere. Her kan du selvfølgelig argumentere for, at det ikke er "det samme" og 18-bladet kassetten vil gøre din hud blød og silkeagtig, men jeg forsøgte begge og i det mindste besluttede mig selv, at de barberer mere eller mindre det samme. Og hvad angår priskvalitet, giver det ingen mening at argumentere, og det er forståeligt. Ikke desto mindre mener jeg ikke, at mit synspunkt på dette spørgsmål er den eneste korrekte, til hver sin egen, prøv.
  Så vi kom til det vigtigste, nemlig hvordan denne ting virker og hvordan man barberer det.
  Bladet er fastspændt i maskinen, når du drejer spidsen af ​​håndtaget, mens kronbladene, eller du kan sige, at vingerne på fastgørelsesmekanismen er lukket. Barberingsprocessen ser ud til at være meget lig med barbering med plastikmaskiner, men den særegne er, at maskinen vejer mere og bladet fra det viser sig stærkere. Derfor er grundreglen (medmindre du selvfølgelig har nogen form for super holdbare børster) at skumme barberingsområdet godt, tryk ikke eller skynd dig. WEISHI 9306-F barberer ret godt, maskinen er ikke aggressiv (subjektivt på min første Lord L122-maskine), men for mig er håndtaget på denne maskine noget ubelejligt, da det er lidt kort for min håndflade. Jeg bemærkede også et interessant punkt - i maskinen kan du justere bladets angrebsvinkel en smule, dreje håndtaget helt eller halvanden mindre mindre. I dette tilfælde, hvis håndtaget ikke snoet til slutningen, er barberingsprocessen bedre.
  Hvad angår DORCO "nye platin st300" -klinger - kunne jeg lide dem, da de ikke er for aggressive, men de synes at holde bedre end mine almindelige Gillet Rubie Platinum Plus-blade. Fra det øjeblik jeg modtog pakken, formåede jeg at barbere 3 gange, og indtil jeg bemærkede, at bladet var mærkbart kedeligt.

  Fordele og ulemper, konklusionerPlus:

  • Omkostninger. Måske kiggede jeg dårligt, da jeg valgte en maskine, men jeg så simpelthen ikke maskiner til salg, et sammenligneligt forhold mellem kvalitet og pris.
  • Den samlede kvalitet af præstationen for pengene.
  • Fuldstændighed. Det var selvfølgelig muligt at tage en maskine uden en opbevaringsboks og knive, hvilket sparer 200 rubler, men det forekommer mig at være mere rentabelt, og det er mere bekvemt at gemme.
  • Kort håndtag
  • Du kan tilføje, at der ikke er fuld justering af vinklen på kniven. Men i dette prisklasse tvivler jeg meget på, at der vil være en maskine, hvor den er.

  Konklusioner: En vellidt ting til dine penge. Jeg vil bruge det hele tiden, indtil jeg erstatter det med noget med en lidt længere pen eller ikke vænne sig til denne.

  Klassisk barbermaskine. Kinesisk mærke.

  Og alle ville være "ingenting", hvis jeg havde tre gange i træk, købte jeg ikke dumme GELETTE MACH 3 henvendelser. Nå, se dette med hvad du skal sammenligne.

  Jeg tilbagekaldte pludselig min lille kampoplevelse med brugen af ​​razor stanzas og satte den på, som blev startet ved brug af deres knogler - det vil være målbevidst.

  Jeg valgte at købe WEISHI ved at se på prisen på leverancerne - faktisk og jeg kender fra anmeldelser og andre ubeskrivelige oplysninger i netværket, at:

  1. WEISHI opfandt ikke den fakturerbare, men dumt kopierer de mest populære modeller af MUEHLE, MERCUR, GILLETTE og gør det ikke godt.

  2. Dagens kvalitet på metal hos generaler mærker er allerede ikke, hvad det var før, og i fuld med kvaliteten af ​​metalall i shavere WEISHI.

  Jeg har understreget, at dette er min mening, og at dette er et kollektivt, og det er ikke garanteret af netfora. Det er muligt at vende om det, det er ikke muligt at skyde tunge ting ind i mig.

  Så WEISHI 9306-FL.

  Barbermanden kom i den sædvanlige pakke og den imponerende pimple. Kvittering i Den Russiske Føderation tog lidt mere end en måned, selv om linket blev sendt af den finske post.

  Det ser imponerende imponerende ud.

  Knivfastgørelsesanlægget - "vindpumpen", drejningen af ​​håndtaget på håndtaget får barbermaskinen til at åbne. Tilpasningen af ​​kulet er ikke - bladet er simpelthen fast og snoet til slutningen.

  Men hvordan tager hun det?

  Det er nødvendigt at sige, at nogle gange tager jeg radiale beslutninger. Efter at have skrevet på MACH 3, skrubede jeg mit ansigt og briste det, jeg bestilte T-WEISHI og før jeg modtog det, barede jeg mig ikke.

  Normalt bliver jeg knust en gang om ugen. Svampbad (praktisk borer) ny barbermaskine barberet i bilens komfort, og så var jeg ekstremt brudt, og da jeg var tilbage, var jeg stadig i midten af ​​min slidte og min slidte og resten af ​​værelset med et tryk på min wr Resultatet er, at jeg er tilfreds som barbering under og efter barbering. Jeg er ikke blevet riddled uden problemer, og jeg har ikke afvist nogen form for erfaring med sådanne barbermaskiner. Subjektivt var det evige lys razdrazhenie efter barbering lettere og barbering mere (i modsætning til den originale MACH 3) mere ren og behagelig.

  I HENHOLD TIL DE KONSTRAINERTE SKADER MED KØBEN AF ORGINAL MACH 3 OG PROFESSIONELLE SYSTEMER ER DET EN PROFESSIONEL UDVIKLING AF DEN PROFESSIONelle UDVIKLING.

  Jeg udelukker ikke, at jeg i fremtiden vil købe mig noget af MUEHLE eller MERCUR, men det gjorde jeg med god grund cchactya Komfort barber mig helt fuld WEISHI 9306-FL.

  Mange tak, alle, der så. Hvis der er forsøg på at bruge barbermaskiner sådan, skal du dele.

  Weishi 9306 fl

  Som sande fans af traditionel barbering forsøger vi vores bedste for at tilbyde dig et godt udvalg af anstændige produkter til en attraktiv pris.

  Klassiske maskiner

  • vigtigste
  • Klassiske maskiner
  • Den klassiske T-formede maskine Weishi 9306-C

  Den klassiske T-formede maskine Weishi 9306-C

  Klassisk maskine med en sommerfuglmekanisme. Inkluderer plastikpose, kvast, 5 knive DORCO.

  Du kan købe en Classic T-formet maskine Weishi 9306-C med levering til hvor som helst i Rusland.

  T-formet maskine Weishi

  Den klassiske T-formede razor Weishi, farve - krom.

  Den praktiske sommerfuglmekanisme gør det muligt at skifte blader hurtigt og sikkert.

  God til begyndere.

  Inkluderer et plastikhus med spejl, en rengøringsbørste og et DORCO-blad.

  Den klassiske T-formede razor Weishi, farve - krom.

  Den praktiske sommerfuglmekanisme gør det muligt at skifte blader hurtigt og sikkert.

  God til begyndere.

  Inkluderer et plastikhus med spejl, en rengøringsbørste og et DORCO-blad.

  Weishi 9306FL Lange Håndtag Krom Sølvbelagte Dobbeltkant Sikkerhedsartikler Razor

  betingelse:

 • Nyt produkt

  Tweet Share Google+ Pinterest


  EnIsvModuleWrap246 Ekstra Længde 11.2 cm Chorme Sølvbelagte Dobbeltkant Sikkerhed Razor Items Mærke: Weishi Model Uden: 9306FL Farve: Chorme Sølv Materiale: Noble Cuprum Metal Fremstilling Land: Kina Netto Vægt: 65 g Længde: 11.2 cm, ca. 4,0 "i den samlede længde af Weishi barbermaskinen (model nr. 9306FL), åbner bufferen, som du kun behøver at dreje håndtaget på, så razorhovedet er åbent, så bladet kan gå ind. Det er forgæves at laste og losse barberkniven. Emballage omfatter: 1) 9306FL barbermaskiner 2) 10 stk. Dobbeltsidet spatel i rustfrit stål (Brand Blades: dorco)
  Nogen ny ankomstkode Sende og tilbagemelding
  forsendelse:
  Når du bestiller, skal du vælge forsendelse
  Leveringsmetode og betaling af ordren inklusive fragtomkostninger. Vi bliver okay
  Send vare inden for 15 dage efter betaling er bekræftet, hvis vi ikke erklærer i varen detaljer
  Forsendelsesmetode:
  I USA vælger du E-Packet bedre, du skal bruge omkring 15-45 arbejdsdage
  Alle andre lande, som i Europa, Canada vil bruge af Kina, levering omkring 35-60 hverdage.
  Rusland, Brasilien og andre lande i Mellemøsten, Afrika er også China Post, men vil tage lang tid, måske mere end 60 dage.
  Vi garanterer ikke leveringstid på alle internationale forsendelser.
  Forskelle i toldplaner i de enkelte lande
  Kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt testes. Bemærk venligst
  Købere er ansvarlige for alle ekstra toldafgifter, mæglergebyrer,

  Tags: Billige Weishi 9306FL Lange Håndtag Krom Sølvbelagte Dobbeltkant Sikkerhedsartikler Razor, High Quality Razor, Kinesiske Leverandører Skønhed og Sundhed, Dobbeltkant Sikkerheds barbermaskine, Sikkerheds barbermaskine

  Hvor kan man købe en barbermaskine?

  04/06/16 11:19 Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barbermaskin? af Santa_Claus

  Jeg beder mine stillinger om ikke at læse voldelige advokater - "bibliotekarer", så at sige. ignorere. Se klarere.

  04/06/16 11:35 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger Sky

  04/06/16 11:51 Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barbermaskin? af Santa_Claus

  For at det ikke skal ske, vil jeg bede om, at Gud og politiet er med dig

  04/07/16 08:26 Svar på meddelelsen Hvor kan man købe en barbermaskine? bruger woddy

  04/07/16 10:08 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  For at det ikke skal ske, vil jeg bede om, at Gud og politiet er med dig

  04/07/16 4:01 PM Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barbermaskin? af Santa_Claus

  Svaret på livet er universet og alt er 42.

  Korrigeret af brugeren kazik (04/07/16 4:01 PM)

  04/07/16 4:15 PM Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barbermaskin? bruger Kazik

  04/07/16 6:25 PM Svar på meddelelsen Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger Kazik

  04/07/16 18:47 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger smps

  04/08/16 17:39 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger smps

  Svaret på livet er universet og alt er 42.

  04/08/16 20:00 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger Kazik

  300 rubler, nok til det samme 2 gange, barbering det samme, forskellen i prisen 150 gange, hvorfor betale for arbejdet med vestlig markedsføring?

  04/09/16 11:30 Svar på beskeden Hvor skal man købe barbermaskin? af Santa_Claus

  04/09/16 6:16 PM Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af oleg0707

  04/09/16 6:28 PM Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  For at det ikke skal ske, vil jeg bede om, at Gud og politiet er med dig

  04.04.16 20:38 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  05/09/16 11:37 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  Har afgået, jeg vil snart!

  05/09/16 2:23 PM Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  05/09/16 3:38 PM Svar på beskeden Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  05/09/16 3:56 PM Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  For at det ikke skal ske, vil jeg bede om, at Gud og politiet er med dig

  05/09/16 4:18 PM Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barbermaskin? af Santa_Claus

  05/09/16 17:02 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger Wiza

  07/01/16 19:46 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  Alt der sker i livet er ikke tilfældigt.

  07/04/16 08:45 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger deodat

  07/04/16 09:31 Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barbermaskin? af Santa_Claus

  07/19/16 3:01 PM Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Santa_Claus

  Alt der sker i livet er ikke tilfældigt.

  07/19/16 15:11 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger deodat

  07/19/16 15:17 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger deodat

  For at det ikke skal ske, vil jeg bede om, at Gud og politiet er med dig

  Fast af woddy bruger (07/19/16 3:22 PM)

  07/19/16 17:01 Svar på beskeden Hvor skal man købe barbermaskin? af Santa_Claus

  07/19/16 8:44 PM Svar på beskeden Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger woddy

  Alt der sker i livet er ikke tilfældigt.

  07/19/16 8:46 PM Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger BDA

  Alt der sker i livet er ikke tilfældigt.

  07/20/16 8:25 AM Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger BDA

  07/26/16 10:45 Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barbermaskin? af Santa_Claus

  Fastgjort af a_Kruch (07/26/16 10:48 PM)

  07/27/16 1:54 Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barbermaskin? af a_Kruch

  For at det ikke skal ske, vil jeg bede om, at Gud og politiet er med dig

  07.27.16 07:29 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger woddy

  11/24/16 17:52 Svar på meddelelsen Hvor skal man købe barberskrabbe? af a_Kruch

  11/24/16 6:04 PM Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger Rabe

  11/25/16 9:42 Svar på meddelelsen Hvor skal man købe en barbermaskine? af a_Kruch

  12/05/16 17:23 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger Branko

  Korrigeret af brugeren Kryska (12/05/16 19:52)

  12/06/16 9:31 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? bruger Branko

  12/07/16 02:49 Svar på meddelelsen Re: Hvor skal man købe en barbermaskine? af Student555555

 • Bandage teknik shugaring med anmeldelser og fotos

  Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring