Fjernelse af antenner med pincet: Vi studerer detaljerne i proceduren

Glat tone og glat hud i ansigtet - et løfte om kvindelig skønhed. Det sker, at pigerne over tid vokser lidt fluff over overlæben, hvilket medfører æstetisk ulempe. For at besvare spørgsmålet om, hvorvidt piger kan trække ud overskæg med pincet, foreslår vi at undersøge hovedårsagerne til deres udseende såvel som procedurens egenskaber.

Årsager til whiskers hos kvinder

En lille vegetation over overlæben er praktisk til stede i hver kvinde. Dette anses for at være normalt, hvis hårfarven ikke skiller sig stærkt ud fra den generelle hudtone. Ofte er udseendet af fortykkede mørke hår forbundet med tilstedeværelsen af ​​alvorlige sygdomme i kroppen.

De hyppigste forudsætninger, som antennerne fremkommer på, kaldes:

 • øgede testosteronniveauer i blodet;
 • arvelighed;
 • naturlig mørk hårfarve med fair skin;
 • nedsat østrogen syntese;
 • sygdomme i indre organer;
 • lægemiddelindtag.

Ungdom, kl 12 og 14, er ofte præget af et sådant fænomen, fordi den unge krop begynder at genopbygge sig i et nyt arbejdssystem, ændres antallet af hormoner, der produceres. I en alder af 15 og i en alder af 16 opdager pigen et fuldt dannet reproduktionssystem, på grund af let hud kan vegetationen skille sig lidt ud over den generelle baggrund.

Der er mange grunde til whiskers udseende, de er oftest forbundet med forstyrrelse af kroppens funktion. Blandt sygdommene bør fremhæves problemer med fordøjelsessystemet eller skjoldbruskkirtlen.

Hvis tilstedeværelsen af ​​en stor mængde vegetation er noteret i den kvindelige familie, betyder det, at genetisk prædisponering har hersket. Antenne hos kvinder over 35 år kan vokse på betingelse af et fald i østrogen syntese, hvorpå leverfunktionen afhænger.

Nogle lægemidler kan også have denne bivirkning. At komme af med uønsket vegetation opstår på flere måder - det kan gøres både hjemme og i kabinen.

Metoder til fjernelse af whiskers

Den mest optimale metode til selvfjernelse af vegetation i en lille mængde er at trække dem ud med pincet. Ud over denne metode er der flere muligheder, der bør gives lidt opmærksomhed:

 1. Shugaring - slippe af med hår med sukkerpasta.
 2. Handel - fjernelse af ansigtshår med brug af tråd.
 3. Photoepilation - eliminering af antenner ved hjælp af lyspulser.
 4. Laser fjernelse er en radikal metode, der bruger en laser af et bestemt spektrum af handling.
 5. Elektrolyse - indebærer brug af elektrisk strømafladning med lav effekt.
 6. Brug af kemikalier - at fjerne antennerne på denne måde er let og smertefrit, men indstillingen er ineffektiv.

Disse metoder fjerner hår i store mængder. Mange er interesserede i spørgsmålet, inden du trækker et overskæg med pincet - hvad sker der, hvis du fjerner store mængder vegetation på denne måde? Masters anbefaler ikke at eksperimentere, og hvis overlæben er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​tykke tendrils, skal du besøge salonen.

Tweezing med pincet: funktioner i proceduren, fordele og ulemper

Nogle kosmetologer siger, at brugen af ​​pincet er meget uønsket for at fjerne kvindens overskæg. De hævder, at huden over læben er delikat, og irritation opstår, når vegetationen trækkes ud. Du kan dog bemærke, at skønhedssalernes medarbejdere selv bruger pincet efter behov - de fanger de hår, der ikke bevæger sig væk under epileringsprocessen.

Det er nemt at rengøre hår på ansigtet med pincet, det er nok til at holde dig selv i en højkvalitets enhed, der kan klare selv tynde mørke mustaches. Du kan bruge en enhed til at pukke øjenbryn, den er af to typer: med håndtag af typen saks og den sædvanlige konfiguration.

Processen med at slippe af med whiskers på ansigtet udføres i følgende rækkefølge:

 1. En desinfektør påføres det behandlede område - det renser huden mod urenheder og fedt. Enheden og hænderne vaskes med samme værktøj.
 2. Oprindeligt fjernet de mest mærkbare hår.
 3. En lille fluff under næsen og i hulrummet i overlæben bliver uberørt - denne zone er dækket af vegetation fra de første år af livet og tjener som beskyttelse.
 4. Efter at have flyttet til området af hjørnerne af munden trækkes antennene ud i dette område.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du desinficere huden igen, og efter nogle timer påføres en blødgørende creme på områderne. Dette værktøj kan også bruges under plukning.

Mange piger er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man trækker antennerne ud smertefrit og effektivt. For at gøre dette skal du følge en række anbefalinger til at arbejde med pincet:

 • tag håret så tæt som muligt på roden af ​​vækst, mens du forsøger at strække huden lidt;
 • lave skarpe og korte bevægelser - glathed er ubrugelig her, det vil kun medføre smerte;
 • det er ikke nødvendigt at trække flere hår på en gang, det er bedre at arbejde skiftevis;
 • Vælg pincet af den rigtige længde, som er lettere at håndtere - beauticians anbefaler at holde sig på 7 cm-versionen;
 • pincet bør laves af høj kvalitet stål, andre materialer kan oxideres og forårsage irritation af huden;
 • arbejde er nødvendigt i godt lys;
 • pre-dampet ansigt vil hjælpe med at reducere smerte.

Besvarelse af spørgsmålet om, hvorvidt du kan trække ung piger med pincet ud, er det værd at bemærke, at proceduren i en tidlig alder kan medføre konstant gentagelse. På grund af hårets uerfarenhed forbliver pæren intakt, hvorefter vegetationen vokser tilbage, allerede mere hård og mørk.

Den brede popularitet af denne procedure bragte de positive aspekter af processen:

 • tilgængelighed - ingen grund til at besøge salonen og bruge penge;
 • enkelhed - du kan trække dig selv ud;
 • nøjagtighed - pigen selv styrer processen
 • Effektivitet - hjælper i kampen mod antenner af enhver farve og struktur
 • pålidelighed - efter konstant at trække ud af pærens struktur svækkes
 • renlighed - der er ikke behov for at anvende ekstra produkter, som når man barberer og epilerer
 • ingen alvorlige kontraindikationer.

Blandt de mulige forbud mod denne teknik er at skelne mellem dermatologiske sygdomme, allergier, inflammation, irritation, udslæt særskilt. Derudover anbefales det ikke at trække antennerne i stedet for mol.

Ulemperne ved proceduren er den gennemsnitlige varighed af effekten, lille skade fra pincet, procesens lave hastighed samt den obligatoriske vækst af hår i en tilstrækkelig længde for indretningen til at gribe.

Fjernelse af vegetationen over overlæben med pincet er en enkel og effektiv måde, der giver hurtig effekt uden ekstra omkostninger. Brug denne metode til at slippe af med små mængder hår.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Epilation af kvindelige overskæg - en anmeldelse

10 minutter med pincet i dine hænder og farvel til mange års kompleks! Hvem ville have troet, at alt er virkelig så simpelt?

Goddag, piger! Alle turde ikke at skrive en anmeldelse om et så intimt øjeblik som vegetationen over overlæben. Dette er et meget følsomt emne for mig.

Naturligt har jeg mørkt blondt hår, temmelig mørke øjenbryn, næsten sort, og selvfølgelig er hår på andre dele af kroppen også mørkt.

Jeg havde en sådan skændsel på mit ansigt indtil for nylig. Selvfølgelig er billeder med en flash og faktisk antennene ikke så ekspressive, som det ser ud, men her er de tydeligt synlige tæt på hinanden, og selvom man ser på solen.

I løbet af sommeren begyndte jeg seriøst at tænke på, hvad jeg skal gøre med denne meget vegetation. Optaget til skibsføreren, til mesteren, fjern hårene med tråd. Men i sidste øjeblik ændrede jeg beslutningen og gik ikke overalt. Scarecrow to aspekter:

 • hår vil vokse tykkere og strammere;
 • mens antennerne vokser til den rigtige længde til næste procedure, vil jeg se ud som en mand med sorte børster.

Da min tålmodighed blev overfyldt, gik jeg til internettet og fandt oplysninger om den korrekte hårfjerning med pincet. Men hvis noget ikke passer mig, er det bedre, at jeg alene vil være skylden.

 1. Først og fremmest behandlede jeg huden over Miramistins læbe (chlorhexidin er også egnet).
 2. Næste skal du håndtere hænder og pincet med alkohol.
 3. Nogle anbefaler det før proceduren til at dampe, så porerne bliver forstørret og hårene bliver bedre fjernet. Jeg tog bare et varmt bad.
 4. Træk håret trygt og kraftigt i retning af vækst, men sørg for at de fjernes sammen med pærerne og ikke knækkes. Jeg havde ikke sådanne problemer med øjenbryn, men på læben er hårene meget tynde og bryder let.
 5. Efter proceduren skal du også tørre huden med miramistin eller chlorhexidin.
 6. Hvis du har en stærk irritation, udslæt, så tror jeg, du skal opgive denne type hårfjerning. På trods af at jeg har en meget følsom hud, forsvandt rødmen efter hårfjerning efter 5 minutter.

Så jeg kiggede lige efter proceduren:

Piger, hvis du føler dig så usikker som jeg, uden tøven, slippe af med ansigtshår, er der masser af måder at gøre dette på.

Antenne over overlæben: hvordan man kan slippe af med dem hurtigt og permanent hjemme

Det første, vi lægger mærke til, når vi beskæftiger os med en person, er hans ansigt. Og for kvinder bør det være godt vedligeholdt. Men ofte udsmykker udseendet sådan en tilsyneladende ubetydelig detalje som antennerne over overlæben. De kan være tynde og sjældne, men denne kendsgerning ændrer ikke situationen til det bedre. Ud over det faktum, at hår skaber en æstetisk defekt, påvirker de også brugen af ​​kosmetik. Læbestift, uanset hvilken farve det måtte være, understreger kun de eksisterende mangler, såvel som fundamentet eller pulveret i overlæben. Nå, hvis du undgår dette område, når du anvender kosmetik, vil det skille sig ud. De fleste kvinder er meget bekymrede over uønsket kropshår, og når det kommer til ansigtet, forårsager det en reel panik. Men det viser sig, at ikke alt er lige så slemt, som det kan synes ved første øjekast. Der er forskellige måder at fjerne hår over overlæben, takket være hvilken huden bliver glat og ansigtet vil blive velplejet.

Måder at fjerne antenner over overlæben derhjemme

Problemet med udseende af hår i zonen placeret over overlæben, står over for mange kvinder og endda meget unge piger. De fleste af dem løser ganske sikkert dette problem uden at forlade hjemmet. Selvfølgelig kan du besøge en skønhedsekspert, men det er slet ikke nødvendigt, fordi proceduren for fjernelse af overlæbe i hjemmet er ekstremt enkel og tager kun et par minutter.

Hår over overlæben kan være en ubehagelig overraskelse for enhver kvinde, uanset alder og sundhed

Der er forskellige måder at fjerne hår på.

Plukkende pincet

Måske den nemmeste måde. Det er nok at få fat i et hår og trække det ud, som det vokser. Fremgangsmåden ved metoden afhænger udelukkende af, hvor meget vegetationen er over overlæben, og om den er lang eller kort. Hvis der er flere hår, hvor længden giver dig mulighed for at fange dem med pincet, så må der ikke opstå problemer. Men det sker, at der i problemområdet vokser en fin ned tykt. I dette tilfælde vil det være svært at tåre hvert hår. I det mindste tager det meget tid. Pincet er ikke altid egnet til blondt hår, fordi deres grænser er mindre mærkbare, og derfor er det sværere at fange dem.

Plukningsmetoden betragtes som smertefuld.

Efter epilering vil huden forblive glat i omkring en uge, og derefter begynder hårene at virke igen. Dette gælder for enhver metode, der involverer plukning af hår: fjernelse af antenner med pincet, epilator, voks, tråd, sukkerpasta.

epilator

For mange kvinder synes denne metode at være den mest bekvemme, da i et øjeblik kan du slippe af med alt håret. Dette er en ubestridelig fordel ved epilatoren over pincet. Derudover er der ikke behov for særlige forberedende foranstaltninger, som det er tilfældet med voksaflejring.

Det er meget vigtigt at desinficere huden før og efter fjernelsen af ​​antennerne, f.eks. Ved hjælp af chlorhexidin

Det vigtigste - at huske at epilatoren kan "tygge" huden. Derfor bør du ikke trykke hårdt på ham under proceduren. Det er bedre at gå enheden i en afstand på 2-3 mm fra den. Området med hårfjerning bør forstrækes, idet man trykker på overlæben, men kun for at undgå, at der dannes folder på huden, ellers risikerer den helt sikkert at falde mellem epilatorens tænder. Det antages, at denne metode til fjernelse af håret forårsager meget ubehag, men det er, som i tilfælde af pincet, et spørgsmål om vane. Efter nogle få procedurer bliver smerten sløv.

Barbering

Måske det mest uheldige valg. De barberede hår, uanset hvilken del af kroppen eller ansigtet vi taler om, begynder at dukke op den næste dag, og derfor skal proceduren udføres regelmæssigt. En permanent virkning på huden kan forårsage irritation. Derudover bliver hårene gradvist tyndere ved plukning, og barbering giver ikke en sådan positiv effekt. I hvert fald, hvis valget faldt på ham, er det altafgørende, før du bruger en barbermaskine til at skumme huden med skum eller barbergel eller i det mindste med almindelig sæbe / shampoo. Efter proceduren skal du bruge en fugtighedscreme, ellers lækker huden hurtigt. Den eneste plus barbering - det er helt smertefrit.

Fjernelse efter tråd

Faktisk er hårfjerning ved hjælp af en tråd det samme som plukning, kun ved en ret eksotisk gammel metode. Metoden hedder triding. Du har kun brug for en stærk silketråd, men du skal helt sikkert træne det på forhånd, fordi du ikke kan klare dig her.

Tråd Algoritme:

 • knude dens ender;
 • stræk tråden i form af en cirkel, og hold tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder;
 • drej det omkring 6 gange for at danne en "otte" med en loop i midten;
 • Tag fat i hver løkke med denne løkke, samtidig med at fingrene sættes på den ene side og spredes på den anden.

En anden løsning på problemerne med antennerne (dog kun i et par dage) er en speciel depilatory creme designet specielt til ansigtet.

Peroxidbelysning

Ikke alle piger har et behov for at fjerne antennerne helt, for hvis det kun er en fluff, så påvirker det muligvis ikke det. Og så var det ikke mærkbart, det er nødvendigt at ty til blegeproceduren. Herved anvendes hydrogenperoxid. Det ødelægger det mørke pigment i hårstrukturen. Du skal blande en halv teskefulde peroxid (6%) med en dråbe ammoniak (ikke længere nødvendig, ellers bliver lugten for hård). Smør området over overlæben med denne blanding. Skyl efter 15 minutter med vand ved stuetemperatur. Det er nødvendigt at udføre proceduren dagligt, og derefter hårene vil lyse efter en uge, og efter nogle få dage begynder de at tynde og tynde (selvfølgelig, hvis de ikke er for hårde i naturen). Vejen er helt smertefri.

Hydrogenperoxid kan forårsage irritation på huden, så før du bruger det, skal du teste for allergier: læg lidt penge på indersiden af ​​albuen og vent en halv time. Hvis der ikke er reageret, kan du sikkert bruge stoffet på ansigtet.

Voks og sukkerpasta

En anden måde at plukke uønskede hår på er voks og sukker depilation. I dette tilfælde anbringes værktøjet i et tæt lag på overfladen af ​​problemområdet, størkner og fjernes i en skarp bevægelse.

Det er meget bekvemt at påføre voks med en speciel træpind, som findes i de fleste vokssæt.

Til voksning er den nemmeste måde at købe et specielt sæt på, hård voks, en pind til påføring af det, hårfjerningsstrimler og hudplejemidler før og efter proceduren. Nogle gange er voks også til stede i sættet, men hvis ikke, kan du bruge en mikrobølgeovn eller smelte voksen i et vandbad.

Fremgangsmåden er som følger:

 • huden desinficeres og affedtes
 • I løbet af hårvækst påføres en forsmeltet voks på problemområdet;
 • en strimmel er fastgjort ovenpå;
 • når hele strukturen hærder, kommer den ud i en skarp rystelse mod hårets vækst;
 • huden er desinficeret igen.

Det menes at metoden er smertefuld, men moderat.

Shugaring pasta anvendes på nøjagtig samme måde med forskellen, at den ikke skal smeltes. Selv om der er en anden signifikant forskel på voks: det fjernes i løbet af hårvækst, men anvendes mod deres vækst.

Det er nødvendigt at være opmærksom på, at voks og sukkerpasta påføres huden og fjernes fra den i forskellige retninger.

Hardware metoder: laser, elektrolyse og fotoepilation

Hardware kosmetologi på nuværende stadium har nået et niveau, hvor procedurer kan udføres selv hjemme. Der er specielle bærbare enheder, sikre og nemme at bruge, og desuden relativt billigt. Det lyder meget fristende, men faktisk er ikke alt så simpelt. Faktum er, at strømmen af ​​elektriske epilatorer til husholdninger, fotoepilatorer og laserapparater er meget mindre end de enheder, der bruger klinikker og skønhedssaloner, og derfor vil virkningen af ​​dem heller ikke være meget imponerende. I nogle tilfælde, især når hårene er stive, overhovedet ses der ikke noget resultat. Derfor giver det ingen mening om vedvarende at rådgive hjemme hardware metoder, da dette er et rent individuelt spørgsmål, især med hensyn til varigheden af ​​effekten. Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at før brug af apparaterne skal du være godt forberedt: vokse hår med flere millimeter. Derefter kan de heller ikke fjernes, fordi de skal falde ud på egen hånd. Det betyder, at i løbet af hardwareprocedurerne, som kan tage mere end en måned, bliver du nødt til at gå med overskæg. Det menes, at enhederne virker helt smertefrit, men i sjældne tilfælde, når de er i brug, kan der være en let brændende eller prikkende fornemmelse.

Video: Gennemgang af hårfjerningsteknikker over overlæben.

Mulige virkninger af hårfjerning

På trods af den tilsyneladende sikkerhed i overlæbe hårfjerningsproceduren (uanset hvilken metode der vælges), fører det nogle gange til nogle negative konsekvenser:

 1. Midlertidig eller vedvarende hyperemi i huden. Området over overlæben er meget følsomt. Huden der er tynd og reagerer straks på enhver påvirkning. Derfor vil enhver procedure forårsage rødme, hvilket i nogle tilfælde tager mindre end en time. Men hvis håret er blevet fjernet ved laser eller fotoepilation, kan huden på overlæben let ændre skyggen i flere dage eller endda måneder. Det er forbundet med at få en forbrænding.
 2. Ødem. Som regel går det meget hurtigt.
 3. Røde prikker. De er også en almindelig midlertidig reaktion. Men i sjældne tilfælde kan de igen være forårsaget af en forbrænding, og så vil det tage lang tid at slippe af med dette symptom.
 4. Vokser op. Denne effekt observeres ved plukning. Det er nødvendigt at overholde procedurens teknologi, selv om det desværre ikke helt kan beskytte mod indgroede hår.

Indgroede hår kan forekomme lige over overlæben, men da huden er tynd der, sker det sjældent.

Er det muligt at slippe af med hår på overlæben for evigt

Der er mange myter om fjernelse af antennerne over overlæben, eller rettere om resultaterne af denne procedure. De siger, at håret begynder at vokse hurtigere fra den mekaniske påvirkning, og metoderne til hardware kosmetologi, for eksempel elektrolyse, kan slippe af med problemet for evigt. Med hensyn til den første antagelse er det 100% ikke sandt. Tværtimod, som tendrilsne plukkes, kan hårene blive tyndere og mindre ofte. Selvfølgelig, hvis du tager til barbering, kan du mærke stubben, når håret begynder at skære igennem igen. Hertil kommer, at deres razor-cut-ender ikke tynder ud sammenlignet med det naturlige hele hår og derfor ser mere grove ud.

Hvis vi taler om muligheden for en endelig og uigenkaldelig fjernelse af håret, skal det huskes, at enhver hardware-metode, på trods af reklame og godkendelse fra nogle kosmetologer, ikke er i stand til et sådant resultat. Efter en vis tid, selv om det er langt, vil håret stadig begynde at vokse igen, især i betragtning af at det er forbundet med arbejdet i kroppens hormonelle system. En anden ting er, at de ikke bliver så mange som før. Måske er den mest effektive metode elektrolyse. Takket være hende kan halv eller endnu flere hår virkelig forsvinde for evigt. Men den anden halvdel er sandsynligvis igen i løbet af få år. Men her er det nødvendigt at tage højde for, at enheder, der er beregnet til hjemmebrug, på grund af deres lille kraft ikke giver en sådan effekt som professionelt udstyr. Derfor bør man ikke forvente alvorlige resultater fra dem.

Video: Årsagerne til udseendet af antenner i piger

Anmeldelser af antenner fjernelse metoder

Vælg den metode til hårfjerning, der passer til dig. Min mening: Jeg anbefaler ikke at blive udført på stereotyper og prøve epilatoren, jeg er sikker på at du vil føle forskellen. For den udbredte indignation "Hvis du starter, så skal du hele tiden fjerne antennerne." Jeg svarer som følger: fjerner du håret fra benene og armhulerne? Gøre en pedicure? Hvad er der så et problem i et par minutter hver anden til to uger for at gå smukt? Derfor, hvis du tror at du har brug for hårfjerning på dit ansigt, skal du ikke afskrække dig selv og ikke se efter undskyldninger bare på grund af vanskeligheder, du skal bare starte - og alt vil vise sig. Særlige mini-epilatorer sælges til ansigtet, der ligner pinde, både feminine og funktionelle. Men hvis du allerede har en flot epilator, så synes jeg det ikke giver mening at foretage et sådant køb.

edelweiss

http://irecommend.ru/content/u-menya-est-boroda-i-ty-skazhesh-mne-da-borody-i-usov-net-epilirui-moi-otvet-chto-vybrat-vos

Om 13-14 år gammel så jeg først et overskæg. Mærkeligt nok forårsagede denne kendsgerning mig ikke panik (eksempler på mor og bedstemor er foran mine øjne - vi har alle vegetation på overlæben gennem kvindelinjen). På den fjerne tid blegede jeg sort overskæg med en opløsning af hydroperit og var glad. Men vegetationen forsvandt ikke overalt, det blev bare mindre synligt. Omkring år 2000 besluttede min mor, at jeg ville stoppe med at male min overskæg. Og hun sendte mig til at udforske om photoepilation (eller laser, jeg kan ikke huske). Det var sommer. Og jeg var heldig, for i salonen, hvor jeg kom til at "slippe af med overskæget for evigt", arbejdede en vidunderlig mester, som afskød mig fra denne tvivlsomme procedure, lokket mig til siden af ​​voksepilation. Lige siden jeg og voksen er ikke adskilt. Jeg fjerner hår med voks. Denne metode er den bedste for mig (jeg prøvede det med tråd og ild og med specielle strimler og plukket det - alt nonsens!) Kun voks, kun hardcore! Jeg vil nødvendigvis bemærke det øjeblik, da jeg lige begyndte at gøre voksepilation, så havde jeg en forfærdelig irritation - hvid smerter acne. Jeg forstår, at huden blev vant til virkningerne. I øjeblikket er der ingen acne, irritation eller noget andet negativt. Hele proceduren tager mig ikke mere end fem minutter. Voksning Jeg kan virkelig godt lide på grund af økonomien af ​​tid og penge. Det eneste negative er smerte, men jeg er allerede kommet til det. Jeg kan ikke anbefale proceduren til fjernelse af overlæbe!

På grund af voks bliver huden på overlæben på blot et par minutter helt glat.

YurTanka

http://irecommend.ru/content/udalenie-volos-na-verkhnei-gube-otzyv-na-osnove-17-let-epilyatsiya-doma-samostoyatelno-foto

En ven har en lille overskæg over sin overlæbe, Nå, nu tænkte hun på at fjerne, hun blev rådgivet til laser hårfjerning, ja jeg gik med hende, jeg blev også overbevist, de siger meget godt, vi vil fjerne det med et par tricks for evigt. Vi kom for første gang, proceduren var smertefuld, jeg kom ud med en rød læbe, mere præcist med det faktum, at der blev fjernet meget lidt hår, næsten ingenting er ændret. Vi gik 3 flere gange. Og vi havde nok. Efter denne epilering er der røde pletter, og jeg tager afsted, forestil mig, at jeg gik i mere end seks måneder, meget grim, som lille acne. Og min ven gik med dem endnu mere, jeg vil ikke gøre noget andet, alle kom op og spurgte "hvad har du med din læbe". Og så ved du ikke, hvad du skal svare. Generelt, hvis det ikke er så synligt, er det bedre ikke at gøre det overhovedet. Jeg kunne ikke lide det, jeg er glad for, at selv nu er alting forbi.

bloodycookie

http://otzovik.com/review_381694.html

Hej :) Som du ved, er næsten alle typer mekaniske epilationer kun udført efter 18-20 år, og nu har mange mennesker i min alder (jeg er 15) komplekser på grund af antennerne på ansigtet. Den nemmeste måde at slippe af med overskæg er at smøre dem med ammoniak og hydrogenperoxid. Bare overdriv det ikke med ammoniak, du kan brænde huden. Efter påføring kan der forekomme røde pletter i ansigtet, men de forsvinder hurtigt (om 15 minutter). Den mest ubehagelige ting er, at øjnene begynder at vandre på grund af ammoniak. Men håret forsvinder ret hurtigt (jeg er forsvundet om en uge). Held og lykke alle sammen :)

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4274303/

Mange kvinder er bange for at ty til enhver form for hårfjerning, der ligger over overlæben, styret af det faktum, at formodentlig enhver effekt kun øger deres vækst. Faktisk er dette kun spekulation, og hårfjerning tværtimod gør antennerne tyndere og mere sjældne. Særlige træk ved huden er ikke grunden til at nægte at fjerne hår, da dette kan gøres ved hjælp af helt forskellige metoder. De er nok til at kunne afhente mindst en passende. Behandling af området over overlæben tager ikke meget tid, og effekten varer langsomt. Derfor er der ingen grund til at opgive de procedurer, hvormed huden bliver glat.

Aktuelt spørgsmål: Er det muligt at trække ud overskæg?

Hvad er netop ikke opfundet i kampen mod overskydende hår: barbermaskiner, laserfjernelse, Elos epilation, cremer, voks, shugaring... Listen fortsætter og fortsætter. Men der er en zone, hvis depilation forårsager kontrovers blandt kosmetologer. Lad os derfor finde ud af om det er muligt at trække en overskæg og på hvilken måde det kan gøres mest smertefrit.

Der er flere måder kvinder bruger til at fjerne vegetation på deres overlæbe.

1. Brug en barbermaskine. Den mest ineffektive metode, populær på grund af dens hastighed. Men efter to eller tre dage vises hårene igen, deres antal stiger, de kan vokse ind og forårsage rødme.

2. Hvis du trækker ud overskæget med pincet, bliver resultatet længere (op til fire til fem uger). Denne procedure er meget smertefuld, men til tider er antallet af indgroede hår og rødme reduceret. Selv i salonen bruger beauticians ofte pincet til at fjerne individuelle hår. Derfor svarer svaret på spørgsmålet: "Er det muligt at trække ud med whiskers med pincet?"

3. Fjern uønsket vegetation med en creme. Kun ikke det, der er beregnet til en epilering af ben eller en bikini zone. På røret skal den tilsvarende indskrift være, ellers kan der forekomme forbrændinger. Denne metode er smertefri, men med en kortvarig effekt.

4. Fjern whiskers med sukkerpasta eller voks. Smertefulde, men effektive procedure. Nye hår kan vokse til den sjette eller ottende uge efter påføring.

5. Epilation ved hjælp af en tråd (tredobbelt epilation) er en af ​​måderne at fjerne uønsket hår på, det er praktisk talt smerteligt og sikkert. Vi vil diskutere denne metode yderligere.

Disse metoder er forskellige effektive, men meget populære hjemme. Med overdreven hårvækst kan du ty til dyrere procedurer, såsom laser hårfjerning eller fotoepilation.

En gammel og temmelig usædvanlig måde at fjerne whiskers på. Alt, hvad der kræves for det, er en tråd, helst en silke, 40 cm lang. Med øget følsomhed er det muligt at behandle epileringszonen med en isterning.

Enderne af tråden skal bundet, og hold den i dine hænder, drej den fem eller seks gange for at danne figuren på otte. Derefter udføres hun gennem problemområdet og forestiller sig, at usynlige saks er i hendes hænder. På grund af at vride fra en mindre ring til en større, vil ekstra hår blive trukket ud.

Nærmere oplysninger om teknikken til at fjerne whiskers med en tråd vises i videoen. Og selv om det i første omgang vil virke meget ubelejligt, snart vil du få det, og proceduren vil ikke længere være så kompliceret.

Sådan piger slippe af med antenner derhjemme

Et smukt og velplejet ansigt er en jævn tone, glat hud, fugtige læber og en klar øjenbrynkontur. Men ofte forkaster alle anstrengelser et problem - pigernes pisker. Ligegyldigt hvor charmerende smilet kan være, den uundgåelige skygge af uønskede hår over overlæben gør mørkere tilstedeværelsen af ​​mange piger og kvinder.

Særlig tilbøjelig til denne mangel på piger med et lyst udseende - naturlige brunetter, brune øjne eller mørke.

Faktisk ligger svaret på hvorfor piger har en overskæg vokser, ligger i den medfødte type udseende med mængden af ​​hormoner der er forbundet med generne og deres egenartets egenskaber. Uanset årsagen, selvom det er af medicinsk karakter (som vil blive diskuteret nedenfor), er pigernes antenne absolut genstand for fuldstændig fjernelse.

Hvordan at pige fjern overskæg hjemme procedurer

Hvad gør piger med overskæg i et hjem "skønhedssalon"? Der er mange muligheder, og hver har sine egne fordele og ulemper.

Ideen om barbering af overskæg kommer formentlig til hver: Der er en stor fristelse til hurtigt at slippe af med uønsket hår, ligesom piger gør med deres skinner under deres arme og til tider i bikiniområdet.

Fordele: lyneffekt og minimale omkostninger. Men...

Ulemper: Hår vokser med stubbe, og tynd hud over læberne står ikke op for sådan irritation - der er indgroede hår, rødme, skrælning, for ikke at nævne det faktum, at der er skære fra en barbermaskine. Derudover er metoden ikke egnet som en permanent foranstaltning - antennene vokser inden for få dage.

Gode ​​pinsetter virker vidundere, når det kommer til øjenbrynskorrektion, men for at klare tynde, skrøbelige hår over dine læber, skal du have et rigtig professionelt værktøj.

Fordele: Point-hair fjerner hår af enhver længde, effekten varer lang tid - op til 4-5 uger.

Ulemper: smertefuldt (næsten umuligt at blive vant til), nogle gange forårsager irritation, og når infektionen er i den skadede follikel - betændelse og bumser.

Kan piger plukke overskæg? Kosmetologer insisterer på, at det er umuligt og giver følgende grunde: Det irriterer den delikate hud og krænker hårets vækst. Derfor vokser de derefter i forskellige retninger, endnu mere mærkbare og uæstetiske end tidligere.

Faktisk, hvis du nogensinde har gjort voks på en salon, har du måske bemærket, at kosmetologer selv bruger pincet til at fjerne afdækkede hår og rette deres arbejde. Derfor kan og bør du bruge pincet: selvom du vælger en anden måde at slippe af med whiskers, vil pincet komme til nytte for at fjerne fejlene i proceduren.

Sådan fjerner du ansigtshår med pincet:

 • tørre med en desinfektionsmiddel (alkohol) hænder, pincet og hud;
 • fjern de mest mærkbare hår først;
 • forlad fluffen i linsens linje, nær nasalåbningerne og i hulen i midten af ​​overlæben;
 • fjern omhyggeligt hårene i nærheden af ​​mundens hjørner;
 • desinficere huden efter nogle få timer påfør en lille blødgørende creme af let tekstur (egnet til øjenlågene);
 • Træk hår ud med en skarp, kort og stabil bevægelse i retning af hårvækst (på forskellige steder vokser hårene lidt i forskellige retninger);
 • Prøv ikke at lade hårene rive eller hårfollikelen sidder fast i poren - træk hårene helt ud.

Snorre kan ikke kun plukke og barbere, men også at fjerne specielle depilatory cremer.

Du skal bruge et rør af kosmetisk hårfjerningsfløde, der er egnet til brug på ansigtet.

Anvend aldrig kropsrengøringscreme på dit ansigt! Dens sammensætning vil virke for aggressivt på følsomme områder - der kan være spor af forbrændinger, rødme eller endda udslæt.

Men den korrekte creme, mens du følger instruktionerne, "fjerner" antennerne om 10 minutter uden smerte og særlige anstrengelser.

Fordele: Det gør ikke ondt, hurtigt, glat.

Ulemper: Hår vokser efter en uge, men at anvende en depilation creme er ofte uønsket på grund af den mulige reaktion af følsom hud.

Mange piger, der står over for antennens problem, foretrækker at gøre hjemme voksning med voksstrimler eller sukker. Og hvis det med den første metode ikke er noget problem, så kræver det andet en afklaring.

Shugaring er ikke så almindelig som voks, det er praktisk taget ikke brugt i skønhedssaloner, men hjemme kan du godt ty til denne metode.

For at fjerne uønsket hår fra ansigtet med sukker skal du følge instruktionerne:

 • Forbered sukkermassen: 2 spiseskefulde sukker, fugt lidt med vand og smelte på ilden eller i mikrobølgeovnen til en brunfarve. Derefter omrøres, afkøles den resulterende karamel, samler den tykke masse i posen og ælter den, indtil den bliver tæt men blød;
 • desinficere huden
 • Vedhæft et stykke sukkermasse til stedet for antennens fjernelse, tryk og efter et par sekunder med en skarp bevægelse, fjern i retning mod hårvæksten;
 • gentag bevægelserne, indtil alle hårene er fjernet;
 • fjern rester af karamel vådt håndklæde;
 • desinficere, og efter nogle få timer fugtes huden med en creme.

Brug den købte voks til epilering på ansigtet, start med den anden vare, men fjern den resterende voks med et tørserviet eller med en dråbe kosmetisk olie (mandel, kokosnød, drue osv.).

Fordele: Glat, hygiejnisk, uden nedskæringer, effekten varer 4-6 uger.

Ulemper: smertefuldt, ligesom enhver fjernelse af håret, hvis der virker ubeslutsomt og uheldigvis, kan det forårsage irritation og pustulært udslæt.

At vælge den måde du kan lide, husk at du aldrig skal bruge elektroepilatorer til kroppen på dit ansigt, se dine fornemmelser og følge asepsis reglerne (desinficer alle værktøjer og hud før og efter procedurerne).

Sådan fjerner du en piges overskæg valnød

For at frembringe overskydende hår på ansigtet, skal nogle bruge frisk juice fra grønne kødfulde valnødskaller. Nødder når passende modenhed i september, de nedbrydes, rengøres og anvendes i forskellige hjemmet kosmetologiske opskrifter.

Med frisk tinktur af grønne skaller kan du tynde brunt hår, lave en 5-minutters maske for at styrke håret eller tværtimod slippe af med uønsket vegetation på kroppen, smøre huden med ren saft i 20-30 minutter.

Friskpresset valnødskalsaft er meget aktiv og indeholder en masse jod. Det er nødvendigt at fladere antennerne i løbet af den periode, hvor du kan roligt overleve de mørke pletter fra farvesaften, opholder dig mindst et par dage derhjemme. Denne metode hjælper med at slippe af med problemet i mindst seks måneder.

Medicinske årsager til overvægt

Forbedret hårvækst over overlæben og på hagen i kombination med andre tegn kan indikere en hormonal lidelse i din krop. Men udtalelsen er forkert, at piger med overskæg er nødvendigvis uvel.

Sygdomme i de endokrine og hormonelle systemer manifesterer sædvanligvis sig med meget mere alvorlige symptomer, og det er ikke værd at mistanke om, at sygdommen er baseret på kun mørke antenner.

Det eneste tilfælde, hvor du skal gå til en læge med en klage over overskydende hår på dit ansigt, er en stigning i whiskers vækst, hvilket er ukarakteristisk for dit udseende (hvilket betyder, at de er mærkbare og næsten pludselige i 3-4 måneder).

Næsten helt sikkert blev problemet fremkaldt af en stigning i mandlige hormoner, hvis kompetente korrektion under ledelse af en læge hjælper i 99% af tilfældene.

Hvis du er blevet behandlet med cortison, hydrocortison, andre steroidlægemidler, så er hårvæksten igen, når de er blevet afbrudt.

Piger spørgsmål til dem, der pluk ud antennerne med pincet kan være et problem.

Piges spørgsmål til dem, der pluk ud antennene med pincet, måske vil problemet virke underligt, men jeg var allerede desperat

Voksstrimler. Jeg sletter stadig epilatoren.

Natalie, jeg prøvede dette og det. Jeg ser i stigningen. ingen hår spejl ren hud MEN DENNE BLACK STRIPS AS BUDTOY

Du forstyrrer for meget

Mulig indgroet

Anonym, så dine fotos i albummet, der er ingen sorte striber, måske kan du kun se det)

Anonym, billedet er ikke synligt i det virkelige liv (

Hvis indgroet hvad man skal gøre i sådanne tilfælde.

Prøv at trække ud med en tråd, fjerner alt og håret er fluffy bagefter, og effekten holder i lang tid

gøre fotoepilation! Jeg har lider af dette problem siden barndommen. Jeg gjorde flere procedurer for fem år siden, da der ikke er noget

Anonym, hvad er prisen? Er det i en laser klinik gør?

der er en pris afhængig af hudens område, hvilket vil blive gjort.En flash tidligere koster (ca. 5 år siden) efter min mening 150 rubler. Omkring 2 tusind ha procedure jeg havde.Men det er det værd. I starten er effekten ikke synlig, hår vokser, gjorde hver måned. men så er effekten cool

Generelt gjorde jeg 10 procedurer hver 1-2 måneder. Denne enhed er nu i næsten enhver skønhedssalon der.

Anonym, og under disse procedurer indtil effekten af ​​intet hår bliver katten voksen, du kan trække ud?

Nej, det er efter min mening umuligt at ryste. Men jeg kan ikke huske nøjagtigt, læse bedre. Og kontraindikationer lærer nødvendigvis

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 13:47

Anonym, selvom de går med hår over overlæben og venter på, at de er helt tomme

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 13:50

Anonym, og hvorfor tror du, at hårdt hår har en poprut. Jeg kan ikke huske, at jeg gik med et overskæg og skam fra procedure til procedure

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 13:51

at dømme efter billedet, har du et lille problem, så du er forgæves forstyrret

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 13:53

Anonym, ikke synlig på billedet

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 13:55

Anonym, det er du for ingenting. Med tiden bliver håret tykkere og tykkere på grund af plukning. Hvis jeg ikke havde set rigtigt hvordan du, så ville jeg ikke have dampet

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 13:56

glans over med en tonal plet, så det ikke er synligt

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 13:58

Anonym, forsøgt, når du sveder, den strømmer

Ja, og en sort stripe af en FIG går gennem toneren

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 14:05

Ja, jeg vil ikke have denne forklædning. Jeg vil forstå hvorfor så indgroet eller bare kort

Generelt kræver kampagnesagen en kosmetolog

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 14:08

Anonym, undskyld, jeg er off topic :) men blonde synes mig mere til dig :) men om antennene, kan jeg også kun rådgive Elos epilation.

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 14:35

Anonym, jeg har plukket i 7 år, ingen striber, noget du skræmte mig nu (jeg har en anden ulykke, hår begyndte at dukke op på min hage. Det er bare svært, jeg er bange for at trække den ud, så pludselig vil mit skæg vokse

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 14:56

Anonym, vær ikke bange

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 14:59

Anonym, ikke meget gået skaldet

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 15:02

Se nøje, en sort stribe lige fra antennerne? Det er helt muligt denne pigmentering. Jeg havde det så efter den sydlige sol. Jeg havde lettet det med en særlig fløde i lang tid, nu tænker jeg på epilering.

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 15:05

Anonym, kiggede tættere på, og det ser ud som om de hår, der gør deres vej, men som endnu ikke er vokset op under huden, virker som en "kniv", så det er det sorte mærke

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 15:09

Anonym, jeg ville ikke stjæle så meget på dit sted, give dem lidt spire, i morgen vil de blive fanget på pincet.

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 15:10

Mor siger også, at jeg generer meget sådan

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 15:20

eller skift pincet, tag med et skarpt vinklet snit, sådan en god krog

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 15:41

Anonym, før en gang om ugen var nok. Nu 2. Og fra anvendelsen af, hvordan jeg tror Darsonval for hovedet, er væksten i ansigtet steget ((hvor kan man få supra?

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 16:15

Anonym. I butikkerne af professionel kosmetik kender du sådan til frisører, det er ikke engang obligatorisk for ovenstående at blot lyse pulveret og for at oxidationsmidlet køber mig, tager jeg estel 6 niveau nok der med flasker i lang tid nok til dig.

 • anonym
 • 28. oktober 2015
 • 18:50

Anonym, og fortæl mig, hvordan du klargør? Har du prøvet det selv? Jeg er bange for at brænde huden. og der er ingen specielle værktøjer til at lette ansigtshår? Jeg kiggede ikke, jeg har for nylig optrådt og har kun læst om hårfjerning fotos

 • anonym
 • 29. oktober 2015
 • 17:43

Alice, selvfølgelig forsøgte jeg

Du vil ikke forbrænde din hud, men det er bedre at smøre områderne med en baby creme for at beskytte din hud, men det vil holde det hele på mindst 5 min. Af denne tid, så den professionelle clarifier ville fungere, held og lykke til dig!

Hatefulde antenner: hvordan man slippe af med dem

For enhver kvinde er overskydende ansigtshår en tragedie. Derfor er mange måder blevet opfundet for at bekæmpe antennerne over overlæben. Af den måde har mænd også til tider brug for nogle "non-standard" metoder til depilation.

Hvorfor kvinder har ansigtshår

Hår vokser over hele overfladen af ​​kroppen, bortset fra fødderne og palmerne. Og i ansigtet er de også der, men det er fluffhår. Når en kvinde pludselig har stive stanghår i denne zone, er det nødvendigt at bestemme årsagen til en sådan anomali.

Hormonal fejlfunktion

Det er kendt, at i en kvindes blod i en vis balance er kvindelige og mandlige kønshormoner. Under visse omstændigheder påvirkes denne balance, og sekundære mænds seksuelle karakteristika kan forekomme på ansigtet: et overskæg og skæg begynder at vokse. En ubalance af hormonniveauer kan forekomme af følgende årsager:

 • svulst i æggestokkene - dette er den mest almindelige årsag til udseendet af overskydende hår på ansigtet;
 • funktionelle lidelser i binyrerne: kroppen producerer stoffer, der er modificeret til mandlige hormoner;
 • funktionsfejl i hjernens hypofyse, ledsaget af overdreven produktion af mandlige hormoner (cortisol og androgener);
 • metaboliske lidelser;
 • hormonelle ændringer i ungdomsårene, i overgangsalderen, under graviditet.
På ansigtet af den amerikanske skuespiller Salma Hayek kan du se hårene over overlæben

Entré narkotika

Nogle medicin kan forårsage bivirkninger i form af øget ansigtshår vækst. Derfor, hvis der er et sådant problem, bør du analysere, om sådanne stoffer er blevet taget for nylig:

 • kortikosteroider (hydrocortison, prednisolon, cortison);
 • streptomyciner;
 • penicilliner;
 • cephalosporiner;
 • psoralengrupper.

Genetisk prædisponering

Det er ikke en hemmelighed for nogen, at blandt sydlige kvinder er tilbøjelighed til øget ansigtshår meget højere end for nordmænd. Og det går fra generation til generation.

Denne genetiske forudsætning for øget hårvækst på forskernes ansigt forklarer den overskydende solenergi, som bidrager til aktiveringen af ​​metaboliske processer. Det er derfor, at sydøerne har et varmt temperament og følelsesmæssighed og dermed øget hårvækst på kroppen, også på ansigtet.

maskulinisering

Udtrykket "maskulinisering af en kvinde" betyder omstrukturering af den kvindelige krop, når det begynder at producere flere mandlige hormoner. Dette kan ske, når en kvinde har lidt stress og på grund af livsbetingelserne tager mænds ansvar. Hendes sind reagerer på sådanne hændelser og genopbygges til "mandlig tilstand", og flere mandlige hormoner fremkommer i blodet.

Hvordan man skal håndtere overskydende vegetation

For at eliminere problemet med overskydende hår på ansigtet, skal løsningen løses på en kompleks måde:

 • identificere årsagen til antennerne
 • fjern hår med depilation.

For at identificere årsagen til den hårde hårvækst, skal du kontakte en specialist - en endokrinolog eller gynækolog. Lægen vil ordinere visse undersøgelser og på grundlag af testresultaterne foreskrive den nødvendige behandling.

Hvis hårene i ansigtet optrådte som følge af at tage visse lægemidler, bør dette også rapporteres til lægen. Måske vil en specialist justere dosen eller erstatte lægemidlet.

Når arvelighed er årsagen til øget hår i ansigtet, er det meningsløst at ordinere enhver behandling. I dette tilfælde kræves kun depilering.

Måder at slippe af med overskydende hår

En kvinde kan sætte sig i orden og gøre huden på hendes ansigt glat ved hjælp af mange metoder. Hver af dem har sine fordele og ulemper.

Brug en barbermaskine

Den mest almindelige metode til depilation blandt mænd er barbering. Mænd er tvunget til at bruge barbermaskinen flere gange om ugen. Nogle kvinder, der har opdaget problemet med ekstra hår på deres ansigt, skynder sig at bruge den mandlige metode til depilation, fordi den har flere fordele:

 • procedurens hastighed
 • fuldstændig fravær af smerte;
 • tilgængelighed (engangs maskine kan købes hos enhver butik til en lav pris).
Når du bruger en barberkniv om et par minutter, kan du få en glat hud, men ikke for lang tid

Eksperter er imidlertid kategorisk mod denne metode til hårfjerning, fordi der er mange flere ulemper end fordele:

 • Kvindernes hud er meget blødere end mænds hud, og en barbermaskine kan skade den;
 • efter barbering vil hårene dukke op igen på dag 2-3, men de vil allerede være meget tykkere og stivere end de foregående;
 • Ved regelmæssig brug af barbermaden begynder håret at vokse hurtigere, og du bliver nødt til at barbere oftere. Huden bliver grov og tyk henholdsvis, der vil være risiko for indvækst af håret samt udvikling af pustler eller folliculitis.

Derfor må kvinder under ingen omstændigheder bruge en barbermaskine til at fjerne ansigtshår!

Depilatory cremer

Kemisk depilering indebærer anvendelse på problemområdet specielle agenser, der indeholder stoffer, der ødelægger hårkeratin, som følge heraf håret dør og er let at fjerne.

Fabrikanter tilføjer ofte ingredienser til depilatory cremer, der forsinker hårvækst. Derudover indeholder midlerne vitamin- og fugtgivende komplekser. Depilatory cream kan vælges efter hudtype.

For at fjerne antennerne skal du anvende cremen til den rensede hud og lade den virke i 5-10 minutter. Derefter skal sammensætningen fjernes med spatelen, der leveres med fløden, og skylle af dets rester med varmt vand. Brug af vaskemidler efter proceduren anbefales ikke. Det er bedre at anvende en beroligende creme eller lotion uden alkohol til huden.

De utvivlsomme fordele ved metoden er:

 • smertefri;
 • kort varighed
 • nye hår vokser langsomt, og deres struktur er svækket;
 • Når den udsættes for depilatory cream, modtager huden ekstra pleje.

Blandt ulemperne ved kemisk depilering er følgende:

 • effekten varer ikke længe - kun 3-7 dage afhængigt af hårets struktur og tykkelse;
 • Kremens komponenter kan forårsage en allergisk reaktion;
 • indgroede hår kan forekomme efter proceduren.
Depilatory cremer er beriget med urteekstrakter og vitaminkomplekser, der passer til ansigtets hud.

Mekanisk Depilation

Hårene over overkanten af ​​mange kvinder trækker sig ud. For at gøre dette bruger de pincet eller en afskærmningsmaskine.

Pincet - et våben mod antenner

Hvis håret på ansigtet ikke er så meget, så er det muligt at bruge pincet. Efter brug af dette instrument vises antennene ikke på ansigtet i 3-4 uger. Men ikke mange kvinder bruger pincet, fordi depilation med det har flere ulemper:

 • smerte, når du trækker hår ud;
 • Varigheden af ​​processen, da hårene fjernes en efter en;
 • umuligheden af ​​at fjerne alt hår;
 • der er høj sandsynlighed for, at når et hår fjernes, vil dets follikel forblive på plads, og tykkere og hårdt hår vil vokse ud af det. Hvis pæren uheldigvis skiftede sin position, er der risiko for at håret vokser.
Pincet findes i hvert hjem, og kvinder bruges nogle gange til at fjerne hår fra deres ansigter.

Depilatory maskiner

Pincet kan ikke altid fjerne alle hårene over overlæben, især i tilfælde hvor de vokser tæt. Mere effektiv vil være brugen af ​​en depilatory maskine:

 • På enheden skal du vælge små omdrejninger, fordi huden over overlæben er delikat og følsom;
 • stræk overlæben;
 • læg maskinen-vinkelret vinkelret på huden og langsomt bevæge sig i retning mod hårets vækst;
 • Afslut depilationen med en beroligende creme.

Fordelene ved denne metode er som følger:

 • Nyligt voksende hår har en svækket struktur, de er tynde og bløde;
 • Antallet af nyt hår er signifikant reduceret på grund af det faktum, at håret fjernes sammen med roden ved afskalning.
 • Enheden er købt en gang og tjener mange år uden ekstra omkostninger.
Inkluderet med depilatoren kan være flere tips til forskellige dele af kroppen, herunder overlæben.

Ulemperne ved fremgangsmåden indbefatter:

 • høj smerte, men det skal bemærkes, at ubehag ved hver ny procedure vil falde;
 • effekten varer kun 15-20 dage, hvorefter depilationen skal gentages.

Voks ansøgning

Voksning (voksning) anvendes i vid udstrækning som en salontjeneste. Softwax hjælper effektivt med at klare whiskers over overlæben. Fremgangsmåden udføres i følgende rækkefølge:

 • Hud over overlæben skal rengøres og desinficeres;
 • Anvend varm voks (38-40 ° C) eller en færdig voksstrimmel til huden for hårvækst;
 • på toppen fastgør en strimmel af ikke-vævet klud eller vokspapir og glat over antennens vækst;
 • rive strimlen fra huden mod hårets vækst;
 • fjern voksrester med en særlig forbindelse eller olivenolie;
 • Påfør et fugtighedscreme på det behandlede område.

Fordelene ved voksning er:

 • Effektens varighed er 30 dage;
 • nye hår vokser langsomt og har en svag struktur;
 • alle ansigtshår fjernes efter første bindestreg.

Ulemper ved voksaflejring:

 • sårhed i proceduren
 • Udseendet af irritation i form af rødme, skrælning, udslæt;
 • der er risiko for yderligere hårindvækst.

Video: Anvendelse af voksstrimler

Shugaring

Sukker depilation bruges i stigende grad til at fjerne antennerne i ansigtet, fordi det har flere fordele i forhold til andre metoder:

 • mangel på stærk smerte;
 • genforhandling bør kun gennemføres i en måned
 • Hårene bliver svage, tynde og sparsomme;
 • der er ingen risiko for yderligere hårindvækst;
 • manglende irritation på huden;
 • Tilgængelighed af metoden (sukkerpasta kan ikke kun købes, men også selvstændigt tilberedt hjemme).

Alle de oplistede fordele ved shugaring er tilvejebragt af dens ydeevne teknik. Sød udtørring udføres som følger:

 • huden er forrenset og desinficeret;
 • sukkerpasta mod hårvækst påføres på overlæben;
 • Med en skarp bevægelse løsnes plastmassen fra huden ved vækst af hår. Hvis ikke alle hårene er væk første gang, kan problemområdet oparbejdes;
 • Efter proceduren anbringes en fugtighedscreme på huden.
Når shugaring smerte minimeres på grund af det faktum, at spaltet er på væksten af ​​hår, i modsætning til voks depilation

Sukker depilation har følgende ulemper:

 • ikke alle hår kan fjernes en gang, så hudområdet skal omarbejdes, men ikke mere end 2 gange;
 • Det er nødvendigt at erhverve en vis færdighed med at bruge sukkerpasta.

Video: sukkerpasta mod ansigtshår

Kontraindikationer til depilering

Du kan ikke fjerne antennerne fra overlægen, hvis:

 • der er friske ridser eller sår på huden, da enhver form for depilering kan inficere huden;
 • der er tilstedeværelse af udslæt af anden art;
 • bloddannelse er svækket
 • sygdomme i centralnervesystemet blev diagnosticeret (epilepsi, psykose, skizofreni);
 • kvinden er gravid I dette tilfælde kan smertelig depilation provokere livmoderkontraktion, og depilatoriske cremer er uønskede til anvendelse på huden på grund af deres kemiske sammensætninger.

Mulige konsekvenser

Enhver depilering for huden bringer en vis stress, fordi huden udsættes for en temmelig aggressiv virkning (mekanisk eller kemisk). Når du trækker hår ud med pincet, en skindemiddel eller voks, får huden mikroskader, der ikke er synlige for øjet, hvilket gør det rødt.

Hvis håret trækkes sammen med rod under depilation, kan der dannes røde pletter på pladsen, fordi kapillærer, der fodrer hårsækkene, bliver revet, når follikelen fjernes.

Efter proceduren bliver der undertiden dannet blå mærker. Dette sker i tilfælde, hvor huden over overlæben ikke blev strakt under aflejring.

Hvis folliklen ikke blev fjernet sammen med håret, da det blev fjernet, er der høj sandsynlighed for yderligere hårindvækst under huden.

Et løs hår kan ikke brydes gennem huden og vokser under huden.

I nogle tilfælde kan patogene mikrober og bakterier komme ind i de skadede lag i huden, hvilket resulterer i udvikling af pustler og koger.

Når du bruger varm voks på grund af uerfarenhed, kan du få en hudbrænding.

Anvendelsen af ​​kemisk, voks eller sukkeraflejring kan forårsage en allergisk reaktion på de komponenter, der er indeholdt i cremen, sukkerpastaen eller voks.

Hudpræparation

For at minimere risikoen for ubehagelige konsekvenser efter fjernelse af antennene, skal huden være ordentligt forberedt til depilering.

Eksperter anbefaler 12-24 timer før proceduren til behandling af ansigtets hud med en let skrubbe. Dette vil fjerne det cornified lag, hvilket gør det lettere at trække hårene sammen med follikelet, det vil reducere sandsynligheden for røde pletter og indvækst.

Hårene vil også være meget lettere at fjerne sammen med pæren, hvis huden er dampet ud umiddelbart før proceduren. For at gøre dette kan du holde ansigtet over varmtvandsbeholderen (58 ° C) i 10-15 minutter. eller i 10 minutter Vedhæft til øverste læbe et håndklæde gennemblødt i varmt vand.

For at forhindre dannelsen af ​​pustler og koger bør hudoverfladen behandles med et antiseptisk middel. Til disse formål anvendes ofte chlorhexidin, miramistin.

Hudpleje efter hårfjerning

Huden på overlæben er ret øm, og efter det har du brug for pleje efter depilering.

Rødhed og røde pletter kan fjernes ved hjælp af køletoner og beroligende cremer (for eksempel, Bepanten, Panthenol). Til disse formål kan du bruge isterninger med urteafkogning (kamille, kalendula).

Hvis en abscess dannes, skal den behandles med antiinflammatoriske lægemidler (Levomekol, Rescuer) eller brug acne cremer (Zenerit, Metrogil).

Når indgroede hår skal fjernes først med en nål og pincet og derefter behandles huden chlorhexidin, miramistinom eller hydrogenperoxid.

Antimikrobielle Levomekol beroliger og helbreder huden over overlæben

Sikkerhedsforanstaltninger

Uanset hvilken afstivningsmetode der vælges, anbefaler eksperter at følge de generelle regler, der gør hårfjerning helt sikkert for hudtilstand:

 • Før depilering bør der ikke påføres hudpleje, da dette forhindrer hårfjerning.
 • inden for 12 timer efter proceduren er det heller ikke nødvendigt at anvende cremer og lotioner for ikke at fremkalde betændelse;
 • Det er nødvendigt at nægte at besøge poolen den første dag, da patogener kan komme igennem det skadede hudlag.

Hvordan gør proceduren smertefri

Sådanne former for depilering som voksning, brug af pincet og depilatory maskiner er forbundet med smertefulde fornemmelser. For at gøre proceduren mere behagelig kan du bruge anæstetika:

 • Emla creme. Det er nødvendigt at påføre et tyndt lag på huden over overlæben og lade den virke i 1-1,5 timer. Effekten af ​​smertelindring varer 2 timer;
 • Cream-gel Ane Stop. Dets anæstetiske egenskaber fremkommer efter 15-20 minutter;
 • Pro Aegis Cream creme fryser huden efter 15 minutter.

Fotogalleri: depilation anæstesi

anmeldelser

Jeg brugte Eveline Ultranezh 3in1 creme. Alt er meget enklere her: du anvender det på det ønskede område, vent 7-10 minutter og fjern omhyggeligt rester med en spatel. Cremen renset alle "overskæg" ren, men til gengæld fik jeg desquamation, irritation og et par kviser. Hårene begyndte at ses på dag 5 efter proceduren.

VlabIabla

http://irecommend.ru/content/usy-ne-prigovor

Heldigvis mødte jeg næsten straks Veet voksstrimler, som jeg har brugt med succes i 2 år. Voksstrimler er lavet af et materiale, der minder om noget mellem et papir og en klud. Fra indersiden er de allerede smurt med voks. Og i sæt af strimler er der flere servietter, der allerede er gennemblødt i olie, hvilket hjælper med at fjerne ubehag fra huden efter depilation, samt at slippe af med voks, som nogle gange forbliver på ansigtet efter proceduren. Et andet punkt, som du skal være klar til, er fremkomsten af ​​små bumser, som kun mærkes ved berøring. På mig viste de sandsynligvis kun de første 2-3 procedurer. Så, tilsyneladende blev huden brugt og bumser stoppede forstyrrer mig. Nu fjerner jeg antennerne om en gang om måneden og en halv. De er blevet meget sparsomme, har ophørt med at vokse over læben, vokser kun nær læbernes hjørner. Og så er de mærkbare, sandsynligvis kun mig og det i billederne. I spejlet kan jeg kun se dem hjemme, hvis jeg ser tæt på.

Efter påføring af voksservietter blev huden på overlæben glat.

Korsika

http://irecommend.ru/content/vsya-pravda-ob-udalenii-usikov-nad-verkhnei-guboi-s-pomoshchyu-voska-moi-opyt-dlinoyu-v-2-go

I øjeblikket fandt jeg min ideelle måde at fjerne hår på - og det er fjernelse fra epilatoren. Tidligere så jeg, hvordan min mor fjerner ansigtshår med sin gamle epilator og rynket og tænker på hvordan det kan gøres - det ligner endda en mand. Og så tænkte jeg, hvordan går processen anderledes end andre former for hårfjerning? Det samme trækker, kun enheden. Ja, den første gang var ikke særlig behagelig - men huden bliver vant til fornemmelserne, og over tid bliver det mindre smertefuldt. Tolereret. Jeg klatrer ikke på muren og jeg hyler ikke med min følsomhed. Og vigtigst af alt - resultatet! Først fjernes næsten alle synlige hår, huden bliver glat, jeg har aldrig opnået en sådan effekt med voks. For det andet mangler irritation, hvis før og efter epilering for at desinficere huden. For det tredje blev min hud endelig genoprettet, og de evige røde pletter fra tidligere epileringsmetoder forsvandt. Hudtonen udjævnet. Den største fordel ved epilatoren - huden påvirkes ikke og er ikke beskadiget.

Den depilatory maskine var til brugeren edelweiss var den bedste måde at eliminere antenner

edelweiss

http://irecommend.ru/content/u-menya-est-boroda-i-ty-skazhesh-mne-da-borody-i-usov-net-epilirui-moi-otvet-chto-vybrat-vos

Jeg vil gerne sige, at denne metode er meget bedre end voksepilation. Tidligere har jeg lige plukket hårene med pincet, men denne metode anbefales ikke til nogen, for i løbet af tiden blev de kun mere synlige. Efter voksning dukkede irritation op, og rødmen af ​​læben gik ikke en halv dag, så hvor kunne jeg gå? Og efter skyggende hud er så glat og silkeagtig, kan jeg ikke glæde mig, og der er ingen irritation. I mere end to år gik jeg til salonen, og for nylig begyndte jeg at gøre proceduren hjemme. Vigtigst må du ikke spare penge på høj kvalitet pasta, cremer og skrubber.

Yana

http://servisovo.ru/shugaring-verhney-gubyi.html

Du kan fjerne antennerne på overlæben på forskellige måder. For at minimere mulige ubehagelige konsekvenser er det nødvendigt at følge anbefalingerne fra specialister og sørge for passende pleje af huden før og efter proceduren.

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Hvorfor har vi brug for skindhår