Kan mænd plukke deres øjenbryn

I vores tid bekymrer kvinder ikke kun om skønhed. Mænd vil også se attraktive ud, og i den forbindelse er de klar til at udnytte nogle manipulationer med deres udseende, for eksempel til korrektion og farve af øjenbryn. Det er øjenbrynene, hvis de er for tykke eller når næsen, er i stand til at gøre mands udseende mere groft og tilføje alder til ham. Og tværtimod bidrager lette og sjældne øjenbryn til det faktum, at ansigtsgenstande går tabt, bliver uforudsigelige, umoderne. Det viser sig, at øjenbryn spiller en vigtig rolle i det faktum, at det første indtryk en mand gør på andre.

Hvad skal ligne mænds øjenbryn

Hos mænd er øjenbryn forskellig i form og farve. Med hensyn til sidstnævnte bør det være i harmoni med farvetypen af ​​det ydre, men bør ikke være for let. Formularen er igen valgt ud fra evalueringen af ​​ansigtsegenskaber.

Der er følgende typer øjenbryn:

 • bred (let at justere);
 • tynd (og her skal du være yderst forsigtig, fordi oprettelsen af ​​en ny form kun har ikke nok hår);
 • accret (når du justerer formen, er det nødvendigt at frigøre næsen fra hår);
 • buet;
 • direkte;
 • vrazlot.

Formen af ​​øjenbrynene, som er af natur, ser som regel mest harmonisk ud på ansigtet. I dette tilfælde skal det kun justeres lidt, fjerner de ekstra hår, der går ud over den generelle kontur. Det sker imidlertid, at øjenbrynene er placeret "ikke på plads", for eksempel konvergere på næsen, for hævet eller omvendt sænket. Dette giver indtryk af sullenness og gør øjnene kedelige. I så fald kan du ty til mere alvorlige ændringer. For eksempel, hvis øjenbrynene er for lave, kan du let åbne udseende og trække de nederste rækker af hår ud. Men her er det heller ikke så simpelt, fordi det kun kan ske, hvis øjenbrynens bredde tillader det. Hvis de er tynde, kan plukning gøre dem til snore, hvilket ikke er meget attraktivt, især for mænd.

Det skal huskes, at der er træk ved at justere formen på mandlige øjenbryn. De skal være forskellige fra den kvindelige version.

Mænds øjenbryn bør ikke være så yndefulde som kvinders, derfor er kun nogle af deres former egnet til mænd.

Hvis vi sammenligner mandlige og kvindelige øjenbryn, så skal de for en mand være bredere, uden subtile elementer.

Gør manlige øjenbryn derhjemme

At lave manlige øjenbryn indeholder forskellige trin, hvoraf nogle kan springes over (fx er farvning eller modellering ikke altid påkrævet):

 • fjernelse af overskydende hår (korrektion);
 • formændring (modellering);
 • øjenbryn skæring;
 • farvning;
 • styling.

korrektion

Vurdering af behovet for visse manipulationer med øjenbryn, i første omgang skal du beslutte, om du vil ændre deres form eller ej. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt. Imidlertid kan øjenbrynene se noget sløret og sjusket ud. Dette tyder på, at der er behov for deres korrektion, det vil sige fjernelse af uønskede hår, der er slået ud af form. Dette kan gøres med pincet, trimmer, tråd eller endda varm voks. Resultatet - øjenbryn bliver mere udtryksfuld og præcis.

Video: Mandlig øjenbrynskorrektionsteknik

modellering

Nogle gange for at give øjenbrynene et perfekt udseende, er det nødvendigt at justere deres form for at bestemme hvilken som er mest egnet til ansigtsegenskaberne. Den grundlæggende regel, der skal følges, når man justerer formen af ​​mandlige øjenbryn er den maksimale naturlighed. I intet tilfælde bør det bemærkes, at der blev udført manipulationer med dem. Af denne grund anbefales det ikke at ty til ekstreme ændringer selvfølgelig, medmindre målet er at skabe et højt kunstnerisk billede. Når du vælger en formular, skal du følge visse regler:

 1. Mænds øjenbryn skal være forskellige fra kvinders, derfor er det nødvendigt at udelukke for udtalt bøjninger og indsnævring af øjenbrynens tip, når de skaber deres form.
 2. Rette øjenbryn passer bedst til den oval type ansigt, selvom denne form normalt er mere egnet til mænd og næsten altid ser harmonisk ud.
 3. En lille bøjning af øjenbrynene vil gøre et mere ekspressivt runde ansigt med fulde kinder.
 4. På et tyndt ansigt ser halvcirkelformede øjenbryn godt ud, og også reducerer de visuelt et for stort stort pande.
Det mest bekvemme værktøj til øjenbrynskorrektion og modellering er pincet.

plukning

Tørring ved hjælp af pincet er den mest praktiske og almindelige variant af implementeringen af ​​korrektionen og ændrer øjenbrynernes form for både mænd og kvinder. Desuden anses hårfjerning med et instrument mindre smertefuldt end for eksempel voks, på trods af at driftsprincippet for disse to metoder er det samme. Effektiviteten af ​​plukning skyldes det faktum, at hårene fjernes sammen med roden, så efter proceduren vokser de ikke i lang tid. Men hvis i stedet for at plukke bare barbere ekstra hår, så skal det gøres hver dag.

Den konstante brug af pincet kan gøre hårene tyndere og mere sjældne. Derfor bør et sådant værktøj bruges med ekstrem forsigtighed og plukkes kun, hvor det virkelig er nødvendigt uden at berøre øjenbryn af den påtænkte form.

Først og fremmest er det nødvendigt at foretage en korrektion, fjerne overskydende hår fra næsen og andre uønskede steder. Derefter kan du om nødvendigt justere formen. Og endelig, hvis øjenbrynene er for tykke, så er det tilladt at tynde dem lidt. Dette skal gøres meget omhyggeligt.

Når du først plukker øjenbryn, kan du opleve mange ubehagelige fornemmelser, men så bliver de som regel ikke så intense. For at gøre proceduren mere behagelig kan du forbehandling huden med en kølegel eller væskebedøvelse. Selvfølgelig skal du ikke glemme behandlingen af ​​huden med antiseptika før og efter proceduren.

Efter tove øjenbryn skal behandles med ethvert antiseptisk middel, for eksempel chlorhexidin

Det antages, at øjenbrynens form kan bestemme en persons karakter. For eksempel har smarte mænd lige og tykke øjenbryn, og i de jaloux og temperamentsfulde repræsentanter for de stærkere sex øjenbryn vokser sammen på næsebroen. Afrundede øjenbryn giver deres ejer en munter disposition.

Øjenbryn skæring

Haircut - dette er en anden procedure, der giver dig mulighed for at gøre øjenbrynene mere attraktive. Normalt tager disse mænd sig til dette på øjenbrynene, der har for lange hår. De er slået ud af den samlede masse og tiltrækker opmærksomhed. Hårklippelsesproceduren tager ikke meget tid. Det udføres som følger:

 1. Ved hjælp af en pensel kæmmes øjenbrynene nedad.
 2. Derefter skal spidserne af de længste hår, der var signifikant lavere end resten, være trimmet.

Som i andre spørgsmål relateret til øjenbrynene, er det vigtigste her ikke at overdrive det.

Der er særlige saks til øjenbrynskæring

Du kan bruge en trimmer til at klippe øjenbrynene. Dette værktøj sælges med dyser, herunder en, der giver dig mulighed for at anvende det direkte på selve øjenbryn. Samtidig vil han kun trimme unødigt lange hår. Under alle omstændigheder, når du bruger trimmeren, er det nødvendigt at studere vejledningen godt.

Video: Den nemmeste måde at skære øjenbryn på

Gør en mandlig øjenbryn tråd

Metoden til omdannelse af øjenbrynene med en tråd, der kaldes "trilling", er ikke mindre populær blandt mænd end blandt kvinder, men ikke alle kan selvstændigt udføre det. Men skønhedssaloner tilbyder aktivt denne service. Tråden bruges traditionelt til øjenbrynskorrektion. Når det kommer til en grundlæggende forandring i form eller haircut, ty til andre metoder. Essensen af ​​triding er at fange og fjerne overskydende hår med en særlig snoet tråd. Øjenbrynens teknik består af flere faser:

 1. Har brug for at vælge en tråd. Det skal være stærkt og elastisk nok. Både bomuld og silketråd vil være ca. 50 cm lang.
 2. Huden skal behandles med antiseptisk middel.
 3. Øjenbryn linje for at tegne en kosmetisk blyant. Dette er nødvendigt for kun at fjerne det, der var planlagt. Alle rystede hår skal glattes, så de ikke blander sig. Til dette formål anvendes et fikseringsmiddel eller en konventionel gel.
 4. Enderne af tråden til at forbinde og knytte en knude.
 5. Tråden skal bæres på begge hendes fingre og snoet i midten 5 gange. I midten får du en lille spiral, som vil udføre fangsten af ​​hår.
 6. Fastgør spiralen til hårene, der skal fjernes, og ved hjælp af fingerbevægelser til at gribe. Tråden skal holdes med tommelfingeren og pegefingeren.

Video: Trillende og toning mandlige øjenbryn

farve

Farvningsproceduren er ret kompliceret og ansvarlig, fordi det er meget vigtigt at få et sådant resultat, der ikke vil være tydeligt. Du skal overveje din øjenbryn farve og ikke mørkere det for meget.

Øjenbrynens farve bør være mest naturlig, ca. 1 tone mørkere end originalen.

Universal til mænd er grafit og askeblond farver. Til salg er der forskellige maling til øjenbryn. Når du bruger dem, skal du følge instruktionerne tydeligt. Det vigtigste - overdriv ikke malingen. Holdbarheden af ​​den resulterende farve afhænger af mange faktorer, herunder hårets struktur. Med et gunstigt resultat holder farvestoffet øjenbryn op til en og en halv måned. Det er vigtigt:

 • brug kun maling designet specielt til øjenbrynene;
 • forøve formen på øjenbrynene
 • ved den første farve for at lave en test for en allergisk reaktion.
Korrekt farvede øjenbryn har en naturlig skygge.

Mikrobleyding

Mænd ty til microblading, hvis virkning varer op til to år. Dette er meget praktisk, da metoden giver dig mulighed for at glemme farvning i lang tid, men samtidig er proceduren ret traumatisk.

Microblading er en af ​​de typer af tatovering, men takket være en speciel implementeringsteknik giver denne type dig mulighed for at opnå effekten af ​​naturlige øjenbryn. Dette er en manuel metode til tatovering, hvor mesteren selv trækker hår ved hjælp af et håndstykke med et stort antal svejsede nåle (op til 21 stykker). Små nedskæringer fyldt med farvestof skabes, men de heler hurtigt nok og efterlader en tynd linje, der i nærheden af ​​det er næsten umuligt at skelne fra et naturligt hår.

Der er forskellige synspunkter om microblading. Nogle mennesker tror, ​​at teknikken kan skade udseendet, da ar stadig forbliver efter proceduren. Faktisk er sådanne tilfælde ikke ualmindelige, men årsagen er slet ikke i selve teknologien. Det er komplekst og kræver exceptionel professionalisme fra mesteren. Ikke alle kan mestre det, nogle mangler præcision. Derfor, før du kontakter salonen for en sådan service, er det vigtigt at læse anmeldelserne og om muligt selve mesterens værker.

Microblading giver effekten af ​​naturlige øjenbryn

Øjenbryn forme med en kosmetisk blyant

Øjenbryn med en kosmetisk blyant er den mest uopgjorte metode blandt mænd. Få af dem ville være enige om at male deres øjenbryn hver dag, fordi det tager meget tid, og nogen vil betragte det som en kvindelig besættelse. Men øjenbryn kan trækkes. For at gøre dette skal du bruge en kosmetisk blyant, der er i harmoni med den oprindelige farve på øjenbrynene.

Når maleri ikke behøver at trykke for meget på blyanten, er det bedre at lave små slag, bare at røre hårene. Derefter skal de kæbe en speciel børste, som sælges i kosmetiske butikker. Pencil linjer blandes for at skabe et naturligt udseende.

Øjenbryn pleje

Mandlige øjenbryn kræver regelmæssig pleje, ellers kan de begynde at falde ud, eller deres farve bliver sløv. Traditionelt kommer øjenbrynsplejen ned til deres ernæring. Til dette anvendes forskellige olier. For eksempel vil ricinus eller burdock fungere godt. En vidunderlig effekt giver også en blanding af olieopløsninger af vitaminerne A og E. Det er bekvemt at anvende olier ved hjælp af en øjenbryn børste, men i fraværet kan du lave den med en bomuldsstynge eller endda med dine hænder. Hvis valget stadig er stoppet på bomuldsstykker, så kan de forvæves med olie, de kan stå på øjenbrynene i 20 minutter. En sådan komprimering vil være meget nyttig.

Burdock olie styrker øjenbrynens hår og gør dem mørkere

Ønsket om at se attraktivt er et naturligt træk af enhver mand. Og mange af dem sørger for, at deres øjenbryn er velplejede. Det kan ikke siges, at der er en særlig måde for formen og farven på mænds øjenbryn. I dette nummer kræves en individuel tilgang. Øjenbrynens tone skal for eksempel vælges afhængigt af udseendeets farvetype, og deres bøjning afhænger af ansigtsformen. Lige popularitet blandt mænd, der ser efter deres udseende er lige øjenbryn, halvcirkelformede og har en bøjning. Under alle omstændigheder skal resultatet se så naturligt som muligt. Derfor, når man arbejder med mænds øjenbryn, er det vigtigste ikke at overdrive det.

Smukke mandlige øjenbryn til 5 trin

Velplejede form af mandlige øjenbryn er nøglen til et stilfuldt udseende. Smukke mænds øjenbryn fremhæver udseendet, giver det åbenhed og gør ansigtet yngre. Hvordan man giver dem et naturligt og velplejet udseende.

Den rigtige smukke form af mandlige øjenbryn

Nogle mener, at det er muligt at bestemme arten af ​​øjenbrynene. For eksempel betyder indgroede øjenbryn hos mænd, at han er jaloux. Tykke øjenbryn hos mænd vidner om deres ejeres gavmildhed. Men den naturlige form kan stadig ødelægge personens overordnede indtryk.

Intergrown bue giver blik og dysterhed til udseendet, og tykke og store øjenbryn forårsager foreninger med Brezhnev. Gå aldrig ud af modesymmetriske, brede og glatte linjer. Mere modige muligheder involverer barberingsstrimler eller farvning.

Udviklingen i dette område ændres kun hos piger. De trækker plumer i en tynd tråd, skaber buer eller giver en kommaform. Mænds mode er mere konstant, og klassikerne hersker her - en lige bred stripe. Men også sådan en simpel form kræver korrektion.

Intergroede og ruffede striber er uacceptable. Selvom fyren er en version med tykke hår, skal de trimme og kamme. Hvis du vil foretage en korrektion for første gang, så er det bedre at vende sig til salonen, hvor en erfaren mester vælger den mulighed der passer til dig. I fremtiden vil det kun bevare visningen derhjemme.

Hvordan foretages en korrektion og design?

Korrektion af mandlige øjenbryn indebærer ikke nødvendigvis plukning, da ikke alle har brug for det. Men hvis hårene vokser tykt på næsen, skal de fjernes. Sådan plejer manens øjenbryn:

 • Med lange hår har tykke øjenbryn hos mænd brug for et hårklipp. Den kan laves med skarpe små saks, en speciel dyse på en skrivemaskine eller en trimmer.
 • Intergrown øjenbryn hos mænd skal trække ud. Hvis du ikke vil bruge pincet, kan du barbere hårene, men det skal gøres ofte.
 • Rene linjer kan justeres med transparent fixativ gel eller voks. Hårdt hår glattes med en børste eller fingre.
 • Hvis du ikke vil bruge kosmetik og pincet, så skal du bare kæbe hårene i retning af vækst.

Værktøj: trimmer, pincet

For korrektionen skal bruge værktøjer:

5 trin til perfekte øjenbryn

Hvordan man pluker en mands øjenbryn?

 1. Før ansigtet dampes ansigtet. Huden bliver mere bøjelig og trækker hårene ud, vil ikke skade så meget. Tør værktøjerne og huden med antiseptiske midler.
 2. Øjenbrynskorrektion for mænd begynder med kamning. Håret skal trimme. For at gøre dette, kam hårene op og skær alle udragende fra linjen. Gør det samme ved at kæmme hårene ned. Hvis håret er gråt eller for let, kan de males med en særlig maling.
 3. Hvordan trækker man øjenbryn til mænd? Først skal du bestemme begyndelsen og slutningen af ​​hårvæksten. Til dette har du brug for en hvid blyant og en linjal. Fastgør linjalen til kanten af ​​næseborene lodret og markere begyndelsen af ​​hårvækst. Fjern alt overskud. For at bestemme stedet for bøjning af buen, går linjalen diagonalt gennem eleven. For at bestemme slutningen - går linjalen gennem det yderste hjørne af øjet.
 4. En stencil kan bruges til korrektion. Påfør en stencil, på huden med en hvid blyant markerer konturerne og trækker ud alle hårene, der rager ud over linjen. Dette skal gøres nedenunder og tager et hår i selve rotten. Træk i retning af hårvækst, det er ikke så smertefuldt. For at afslutte proceduren skal du tørre blyanten og desinficere huden.
 5. Komb dit hår og fiks gelen.

Vær ikke for ivrig. Korrektion af øjenbryn hos mænd bør være læselig, tynde strimler vil vægte øjenlåget, for kort eller langt vil give et latterligt udseende. Formålet med korrektionen er ikke at ændre det oprindelige udseende, men at understrege linjen for at gøre det mere præcist og klart.

Plukker øjenbryn af en mand: tip stylister

I de fleste tilfælde er kvinder engageret i at plukke øjenbryn, men det betyder ikke, at mænd ikke bør gøre dette. En sådan procedure er især relevant for mænd, der ønsker at se velplejede og stilfulde.

Artiklens indhold:

Unge mennesker bør justere øjenbrynene i første omgang i tilfælde, hvor deres naturlige form forkæler ansigtet. For eksempel, hvis de vokser sammen på næsebroen, synes personen at være dyster, vred, dyster. Derudover ser det bare sjusket ud. Også ikke meget populære er meget tykke øjenbryn, som ofte forårsager foreninger med Brezhnev. I sådanne tilfælde vil fjernelse af overskydende hår gøre ansigtet meget mere attraktivt.

Fjern overskydende hår kan være enten med pincet eller tråd. Den anden mulighed er noget mere kompliceret og kræver dygtighed, men det giver dig mulighed for at opnå bedre resultater. Før proceduren anbefales det at tørre huden med en isterning eller tværtimod at dampe den ved hjælp af et varmt håndklæde. Dette vil lette smerten, som mænd ofte er meget følsomme over for.

Stylister anbefaler mænd at bruge ikke kun pincet eller tråd, men også små saks. Takket være dem kan du trimme for længe, ​​slået hår ud. For at gøre det nemmere bør du børste dit øjenbryn med en speciel børste.

Den korrekte form for øjenbrynene hos mænd er bestemt på samme måde som hos kvinder. Det er nødvendigt at trække tre linjer fra næsens vinge: gennem de indre, yderste hjørner af øjet og gennem eleven.

Hvis en mand har lige øjenbryn, er et tredje punkt ikke nødvendigt.

Når du har mentalt trukket linjerne og markeret punkterne, skal du fjerne alle hårene, der går ud over de angivne grænser. Først og fremmest skal du slippe af med overskydende vegetation på næsen. Hun maler slet ikke en mand, især hvis han har tætte eller dybe øjne. Derefter, hvis det er nødvendigt, forkorte øjenbrynene.

Næste trin er at fjerne overskydende hår fra neden og over.

De behøver ikke at skabe den perfekte form af øjenbrynene, men kun for at give den nødvendige pleje og lidt rette fejlene. Fjern overskydende klæbende hår, der forkæler ansigtet. Derefter, hvis du har meget tykke øjenbryn, reducer deres bredde lidt. Den ideelle mulighed er at søge hjælp fra en ansat hos den mandlige skønhedssalon, og spar kun den valgte øjenbryns form.

Overgroede øjenbryn hos mænd: Værdien af ​​dette ansigt, hvilken type karakter har de?

Det siges, at "øjnene er sjælets spejl", man kan se essensen af ​​en person i dem. Og hvad vil fortælle om andre ansigtsfunktioner? Det viser sig, at øjenbryn med deres form symboliserer visse kvaliteter, især når det kommer til den stærke halvdel af menneskeheden. De tømmer jo ikke dem og holder al den information. Om dette vil vi fortælle: de indgroede øjenbryn hos mænd, værdien afhængig af formen, længden og tykkelsen. Og vi vil give et par tips om, hvordan du skal være, hvis du ikke er tilfreds med deres udseende.

Øjenbrynstyper og karakter

Vi kan muligvis ikke beskrive alle eksisterende arter, der er mange af dem. Men vi vil forsøge at identificere de mest almindelige:

 • Udvidelse i retning af næsen til øret i form af en kniv - er karakteristisk for folk så fast besluttet på, at de er klar til noget, når de når målet;
 • Chaotisk voksende, shaggy, med stive hår - normalt fundet i den stolte og forfængelige. Og jo tættere disse øjenbryn er placeret, desto stærkere er ovennævnte kvaliteter;
 • Tykke og korte øjenbryn, håret som vokser ned - et tegn på stædighed. Deres herre elsker magt og er klar til det. Ofte bliver sådanne mennesker militære soldater eller optager stillinger, hvor de skal kunne træffe hurtige beslutninger;
 • Vandret beliggende - et tegn på heldige mennesker, der nemt får alt i livet
 • Runde, der strækker sig fra ørerne til næsen, ligner en lyvende otte, tilhører normalt hævnen og hævnen. Disse personer opnår deres mål gennem intriger og bedrag, uden at foragt noget. Men de er utroligt kloge;
 • Triangulært, der ligner et hus med spidse tag - indikerer en høj følelsesmæssighed af ejeren. Dette forhindrer imidlertid ikke at forfølge høje stillinger, men normalt inden for kunst og kultur.

Det er også vigtigt, hvordan øjenbrynene er plantet. Stærkt placeret - et tegn på generøsitet og generøsitet, lav straightness og ambition.

Placering i forhold til hinanden

Denne lille plads på næsen betyder også:

 1. Hvis øjenbrynene er tæt plantet - deres ejer er for følelsesladet, bekymrer sig meget på grund af mindre begivenheder;
 2. Hvis det er meget tæt, så venter et hårdt liv på en person. Det er typisk taberne på den ene side og de heldige - på den anden side. Erhverv og arbejde, de ikke mødes, brød bliver hårdt. Men det personlige liv går godt.

Hvad angår mænd, og oftere er det dem, der har denne type øjenbryn ud over de ovennævnte kvaliteter, er andre også bemærket. Mange kvinder hævder, at kun sådanne partnere er i stand til lidenskabelig, uforglemmelig sex. Han vil være dominerende og beslutsom i sengen.

Hvad skal man gøre hvis øjenbrynene vokser sammen?

I dag er tæt vegetation et tegn på forsømmelse, og det er ligegyldigt, om du er mand eller kvinde. Vi ønsker at fortælle dig, hvordan du kan klare det overskydende ansigtshår derhjemme:

 • Den mest effektive metode er at trække ud. Det gør ondt, men hårene vises ikke snart. Før du begynder denne procedure, er det bedre at tegne en ramme med en blyant, for ikke at overdrive det. Værktøjet er nødvendigt for at opnå høj kvalitet, med spidse spidser, ellers vil processen blive forsinket og vil medføre mange ubehagelige fornemmelser;
 • Du kan bruge en barbermaskine eller trimmer og barbere for meget. Dette er selvfølgelig hurtigere og ikke smertefuldt. Men der er ulemper - håret vil vokse meget hurtigt;
 • En anden god måde - creme til fjernelse af hår. Det virker forsigtigt og effektivt. Men det skal anvendes meget omhyggeligt, så de ekstra hår ikke falder ud. Og i dette tilfælde kan du kun bruge produkter beregnet til ansigtet, fordi huden er øm og andre kan skade den.

Hvis du ikke beslutter dig hjemme for at gennemføre proceduren eller resultatet passer dig ikke - gå til salonen. Der vil du blive tilbudt forskellige muligheder.

En af de mest effektive måder - laser hårfjerning. Efter flere sessioner vokser håret meget mindre altid. Men der er en ulempe - den høje pris.

Hvad skal ikke gøre?

Der findes metoder, der på ingen måde er egnede til brug i et så følsomt område. Det er bedre at nægte dem:

 • Dette er en voksapplikation. Faktum er, at det er svært at sige det præcis, hvor du har brug for det - du risikerer at fjerne for meget. Og huden på dette sted er øm. Rive hårene ud af det, du kan skade, fremkalde irritation, som nogle gange forbliver i lang tid;
 • Sukkerepilation. Betydningen af ​​shugaring er at behandle huden med sukker sirup, som ved opvarmning overlejres på overfladen og derefter fjernes sammen med klæbende hår. Men kosmetologer anbefaler ikke at "rense" ansigtet på denne måde;
 • Skæring med saks er en meget ineffektiv procedure her. Du kan ikke fjerne vegetation, så den ikke er synlig. Resten vil se uinteressant ud. Derudover skal du om nogle dage opfinde noget igen, håret vokser hurtigt igen.

Overgroede pander i piger

Det er også tilfældet med kvinder, selv om det er noget sjældnere, da den retfærdige halvdel generelt har mindre vegetation på kroppen. Værdien her er omtrent det samme, det forudsiger ikke noget godt.

På samme tid var der forskellige negative fordomme på denne konto på forskellige tidspunkter:

 • I middelalderen blev disse piger betragtet som hekser. Folk gemte sig for øjnene og tænkte på, at de ville få en forbandelse fra dem. Mænd giftede sig ikke med en pige med akkrete øjenbryn, frygter hendes forkælet ry og skadelige natur;
 • I begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev det sagt, at disse ansigtsegenskaber er karakteristiske for selvmord;
 • Men i de arabiske stater var det modsat. Sådanne piger har altid været værdsat og gift. De blev betragtet som de bedste elskerinder, mødre og skønheder.

I dag gives sådanne værdier mindre opmærksomhed. Hvis en kvinde har meget hår på hendes ansigt, anses hun simpelthen for forsømt. Selv om nogle berømtheder er stolte af denne kendsgerning: Madonna eller Brooke Shields, for eksempel. De tænker ikke engang på at slette noget, de korrigerer kun lidt formularen.

Moderne medicin hævder, at vegetationen på den menneskelige krop ikke har noget at gøre med dens natur. Disse er kun de individuelle fysiologiske træk ved hver. Men folkeskilt viser, at de indgroede øjenbryn i mændene stadig har. Det er kun at vælge, om de skal tro på dem eller ej.

Video: Hvad siger mænds øjenbryn?

I dette klip vil Alina Protaska fortælle dig hvordan du forstår formen på en mands øjenbryn, hvordan han opfører sig i et forhold med en pige:

Hvordan trækker man ud øjenbrynene

Moderne mænd forsøger at give deres udseende maksimal opmærksomhed, fordi billedet af "brutal macho" har længe været ude af trenden. Stilfuld frisure, velplejede guldblomster og øjenbryn - dette er et eksempel på portræt af en velplejet smuk mand. Og dette er ikke en repræsentant for metrosexualen, men en mand, der kan lide de fleste kvinder. Hvis du stadig stræber efter et sådant ideal, så foreslår vi i dagens publikation, at du bruger anbefalinger fra eksperter og lærer, hvordan du korrekt plukker dine øjenbryn. Når alt kommer til alt, ville ingen argumentere med den opfattelse, at velplejede pander ser meget mere attraktivt ud end de akkrete "Brezhnev" -tykkelser. Desuden hjælper korrekt øjenbrynskorrektion med at understrege værdigheden og skjule fejlene i ansigtet. Nå, lad os se på, hvad der skal være mænds øjenbryn, og hvordan man udfører denne procedure uden smerte og lidelse.

Vælg en formular

Heldigvis ændrer mode til øjenbryn kun for kvinder: de trækker dem ud og dyrker dem derefter til tykkelse. Mænd er også imponeret over den maksimale naturlighed - et fladt bredbånd. Men uanset formen af ​​øjenbrynene bliver de nødt til hele tiden at tage sig af. Uopsigelig er accretion af ruffede hår på næsen, såvel som hængende øjenbryn over øjenlågene. Så selvom du kan lide tykkelsen af ​​dine øjenbryn, skal de stadig forkortes lidt.

Indehavere af et rundt ansigt passer til øjenbrynens form med en lille knæk. Det bør udpeges tydeligere, hvis du har udtalt kinder på dit ansigt. En sådan korrektion vil give dine øjne mere udtryk og visuelt åbne deres øjne. Desuden bliver den lave pande med formen af ​​øjenbrynene med en brud mere voluminøs.

Lige øjenbryn form er ideel til ejere af et ovalt ansigt. En sådan korrektion gør visuelt store små øjne. Imidlertid er det ikke muligt at afrunde formularen i enderne, da dette kun vil understrege svagheden i ansigtet.

Perfekt mandlige øjenbryn

Hvem sagde, at kun kvinder bør passe på deres udseende? For længe siden har repræsentanter for det stærkere sex ikke foragtet at bruge "kvinders ting" til at se mere attraktivt ud. Sammen med venner brugte brutale mænd makeup, tog øjenbryn, der var tykke og smeltede sammen på næsebroen, krøllede og pulveriserede deres hår, gjorde et manicure. I dag kaldes sådanne mænd metrosexuals og findes som regel i et bohemisk miljø. Men både almindelige mennesker og "rigtige mænd" bør ikke være slemme om en sådan procedure som plukning. Mænds øjenbryn taler ikke mindst kvindernes øjenbryn om ansigtet.

Den korrekte form for mandlige øjenbryn

Moden til øjenbryn ændrer som regel kun hos kvinder: de har tendens til at trække en tråd, de vil vokse tykt hår, eller de kan lide form af et komma eller ironisk opadvendte buer eller lige linjer. Manden er imponeret over den klassiske - en bred flad strimmel. Og alligevel, uanset hvad formen på øjenbrynene kræver de konstant pleje. Både mænd og kvinder har ikke lov til at have sprungede hår sammensmeltet på næsen. Selv hvis du kan lide tykt hår, har de brug for mindst en smule forkortet og kæmmet. Derfor er øjenbrynskorrektion ret en mandlig procedure, der ikke rejser tvivl om din maskulinitet og styrke.

Hvis den unge mand vil gå endnu længere og ikke er bange for forsøg, kan du trække hårene ud og give dem en lille bøjning.

For mænd med et rundt ansigt passer formen på øjenbrynene med en pause. Det bør udpeges tydeligere, hvis den unge mand har fuld kinder. En sådan pincet vil give udtryk for dine øjne, åbne dine øjne visuelt og gøre din lave pande mere voluminøs.

Klassiske mænds øjenbryn, som allerede nævnt, har en ret form. De er ideelle til et ovalt ansigt. Denne form for øjenbryn vil tilføje særlige funktioner til små funktioner. En lignende korrektion udføres for at fjerne akkret linjer mellem øjnene. Under ingen omstændigheder skal formen afrundes i enderne - "halen" skal være jævnt, så den smidigt falder væk.

Runde øjenbryn hos mænd ser passende på et tyndt ansigt med en høj, fremtrædende pande og store øjne. Deres form bør klart gentage tegningen af ​​øjenbrynene. Forsøg ikke at opnå glathed, ellers vil dine tykke hår se ud som kvinder. Det er kun nødvendigt at skabe et antydning af en halvcirkel, hvilket giver dem en hård mandlig linje.

Udvælgelse af værktøjer til korrektion af mandlige øjenbryn

Ikke alle mennesker vil beslutte at trække hår ud. Og ikke alt dette er påkrævet. Men som regel har unge mennesker tykke hår og smeltet sammen på næsebroen, hvilket får dem til at se ud til at være sjusket. Det er nok at fjerne denne mangel, og ansigtet vil straks se anderledes ud. Så foreslår manlig øjenbrynskorrektion:

 • Trimning for langt hår for at undgå Brezhnev bushiness. Dette kan gøres med manicure natlys, en speciel elektrisk trimmer eller ved hjælp af en speciel dyse på en clipper.
 • Akkrete øjenbryn hos mænd kræver nådesløs plukning eller barbering. Den anden metode skal bruges ofte, da de skårne hår har en vane at hurtigt vokse tilbage.
 • For et pænt udseende udføres en fixeringskorrektion. For at hårene ikke sticker ud og bliver disheveled i løbet af dagen, glat de hårde hår med fingrene smurt med gel eller voks til hår. Det er fantastisk, hvordan en mands ansigt kan ændre sig på én gang.
 • Hvis du som en "ægte mand" bliver syget af alle disse "kvinders ting", skal du i det mindste kaste dine hår i retning af vækst. Men nogle gange hjælper det ikke, hvis håret bliver forkert.

Nå, for de mest modige og avancerede unge, vil vi fortælle dig mere om, hvad øjenbrynskorrektion er.

Master klasse på at give den rigtige form til mandlige øjenbryn

Mennesker plukker selvfølgelig ikke deres øjenbryn hver dag, og nogle ser aldrig selv, hvordan en lignende procedure ser ud. Derfor er det nødvendigt at præcisere listen over værktøjer, du har brug for.

 • Pincet (eller bomuldstråd) - for første gang er det bedre ikke at bruge voks.
 • Stencil.
 • Hvid kosmetisk blyant.

Nu kan du begynde at trække ud.

 1. Marker begyndelsen af ​​buerne med den lodrette linje af blyanten (over det indre hjørne af øjet) og rengør området på næsebroen med pincet.
 2. Tag en stencil og fastgør den til dine øjenbryn. Kombinere hår, male den ønskede form på skabelonen. Dette vil gøre det lettere for dig at fjerne uønskede hår.
 3. Fjern stencilen og træk børsterne ud af den hvide linje.
 4. Tør forsigtigt rester af en blyant og fjern det plukkede hår.
 5. Vedhæft skabelonen igen, kam hårene og dække dem med fastgørelsesgel (voks).

Dette er den professionelle øjenbrynskorrektion for mænd.

Pincet er ikke den eneste måde at slippe af med uønskede hår på øjenbrynene. Men korrektion med bomuldsgarn kræver en vis færdighed, og voksning kan være for smertefuldt for mænd, der ikke er vant til sådanne følelser. Så pincet er den bedste måde at fjerne ansigtshår på.

Plukker mandlige øjenbryn

Hvordan trækker man ud øjenbrynene

Moderne mænd forsøger at give deres udseende maksimal opmærksomhed, fordi billedet af "brutal macho" har længe været ude af trenden. Stilfuld frisure, velplejede guldblomster og øjenbryn - dette er et eksempel på portræt af en velplejet smuk mand. Og dette er ikke en repræsentant for metrosexualen, men en mand, der kan lide de fleste kvinder. Hvis du stadig stræber efter et sådant ideal, så foreslår vi i dagens publikation, at du bruger anbefalinger fra eksperter og lærer, hvordan du korrekt plukker dine øjenbryn. Når alt kommer til alt, ville ingen argumentere med den opfattelse, at velplejede pander ser meget mere attraktivt ud end de akkrete "Brezhnev" -tykkelser. Desuden hjælper korrekt øjenbrynskorrektion med at understrege værdigheden og skjule fejlene i ansigtet. Nå, lad os se på, hvad der skal være mænds øjenbryn, og hvordan man udfører denne procedure uden smerte og lidelse.

Heldigvis ændrer mode til øjenbryn kun for kvinder: de trækker dem ud og dyrker dem derefter til tykkelse. Mænd er også imponeret over den maksimale naturlighed - et fladt bredbånd. Men uanset formen af ​​øjenbrynene bliver de nødt til hele tiden at tage sig af. Uopsigelig er accretion af ruffede hår på næsen, såvel som hængende øjenbryn over øjenlågene. Så selvom du kan lide tykkelsen af ​​dine øjenbryn, skal de stadig forkortes lidt.

Indehavere af et rundt ansigt passer til øjenbrynens form med en lille knæk. Det bør udpeges tydeligere, hvis du har udtalt kinder på dit ansigt. En sådan korrektion vil give dine øjne mere udtryk og visuelt åbne deres øjne. Desuden bliver den lave pande med formen af ​​øjenbrynene med en brud mere voluminøs.

Lige øjenbryn form er ideel til ejere af et ovalt ansigt. En sådan korrektion gør visuelt store små øjne. Imidlertid er det ikke muligt at afrunde formularen i enderne, da dette kun vil understrege svagheden i ansigtet.

Runde øjenbryn passer til tynde mænd med høj konveks pande og store øjne. Denne formular skal klart gentage tegningen af ​​superciliebuerne. Din opgave er at skabe et antydning af en halvcirkel, der efterlader en hård hanlinje på øjenbrynene selv.

Hvis du selv ikke beslutter at trække hårene på dit ansigt, så kan du altid gøre denne procedure, spørg din skat. Vi er sikre på, at enhver kvinde vil være glad for at hjælpe dig i denne sag. Derudover er det vigtigt at bemærke, at mange mænd ikke behøver at skabe en form for øjenbryn og trække et stort antal hår. Som regel er det nok at fjerne de indgroede kanter på næsebroen, og ansigtet vil se meget tidligere ud.

Så, for korrektion af mandlige øjenbryn skal du:

 • Neglesaks hvis ansigtshåret er for langt. Til disse formål passer også en trimmer eller en speciel dyse på en klipper.

Til at begynde med skal du markere med en blyant (lån fra en ven eller købe en hvid kosmetisk blyant) starte buerne over det indre hjørne af øjet og helt rense området på næsen af ​​håret ved hjælp af pincet. Glem ikke at behandle værktøjet og huden omkring øjenbrynene med alkoholholdig tonic. Tilføj nu stencilen (hvis nogen) til øjenbrynene, og kæm det overskydende hår, fjern dem. Forresten kan du straks tegne en mønsterform på ansigtet. Rens rent børsterne uden for stencilen. Efter at alle hårene er fjernet, skal du bøje broche og fastgøre med fastgørelsesgelé.

I fremtiden anbefales det at korrigere mindst en gang om ugen for at opretholde den perfekte form af øjenbrynene.

Så det er nemt og enkelt, du kan korrigere overdreven vegetation over øjnene og gøre ansigtet meget mere attraktivt. Vi håber, at vores råd vil være nyttigt for dig.

Bemærket en fejl? Vælg venligst teksten med en fejl, og tryk på Ctrl + Enter for at rapportere dette til udgiveren.

Søvnløshed er en sen søvn og tidlig opvågnen, afbrydelsen af ​​søvn om natten, dens overfladiskhed.

For at kompensere for manglen på zink i kroppen, anbefales mænd at tage Zincteral. Et sådant lægemiddel frigives.

Snorking er et ret almindeligt problem, der medfører stor ulejlighed for begge mennesker, der lider af denne sygdom.

Dette ubehagelige fænomen forekommer hos mænd i tilfælde, hvor den indåndede luft uanset årsagen ikke kan normalt.

Kopiering af materialer kun med henvisning til ressourcen.

Korrektion af mandlige øjenbryn: funktioner i proceduren

Korrektionen af ​​mandlige øjenbryn ændrer udseendet, hvilket gør det mere attraktivt og ekspressivt. Nogle mænd tror, ​​at skønhedssaloner kun besøges af repræsentanter for homoseksuelle eller metrosexuals, fordi efter dem bliver de sukkerholdige og feminine. Dette er en misforståelse.

Den korrekte form giver udseendet af velplejede og attraktive, men man bør vide, at korrektionen af ​​øjenbryn hos mænd er signifikant forskellig fra samme procedure hos kvinder.

Mænd, såvel som kvinder, skal overvåge deres udseende. Shaggy og disheveled øjenbryn er næppe et tegn på grooming og nøjagtighed. Ikke alene skal skuespillere og tv-præsentanter være opmærksomme på deres udseende, men også til repræsentanter for andre erhverv. Ledere, afdelingsleder og ledere siger, at succes afhænger stort set af udseende.

Smarte øjenbryn mere tiltrækker opmærksomheden af ​​det modsatte køn. Korrekt deres korrektion vil fremhæve maskulinitet, gøre øjnene udtryksfulde og udseende - mere attraktive. For at give dem en pæn form, er det ikke nødvendigt at ty til radikale foranstaltninger (signifikant plukning), det er nok at fjerne intergrowth, kam de disheveled hairs og placere dem med en særlig gel. Hvis du ikke har erfaring i denne sag, er det bedre at gå til salonen og overlade det til mesteren.

Mode for kvinder i udseende ændrer sig konstant, men for mænd er alt lettere. Mandlige øjenbryn kan gøre en person sullen, og den korrekte korrektion vil være i stand til at understrege alle fordele og skjule fejl. Korrekt korrektion omfatter ikke en drastisk forandring i form.

I lang tid er den klassiske og universelle form for mænds øjenbryn lige og lige striber. De bør ikke smeltes, for tykke og shaggy. Denne form, uden overdrivelse, passer til ethvert medlem af det stærkere køn. Ideelt set passer den til ejere af et ovalt ansigt, da det kan understrege og fremhæve de fine detaljer i ansigtet.

Hvis du ikke er bange for eksperimenter, skal du ty til radikale ændringer. Indehavere af runde ansigter kan gøre øjenbryn med en lille brud, især for mænd med fulde kinder. Rund pasform til mænd med et tyndt ansigt og en stor pande. Det er tilrådeligt at overlade valget af formen af ​​hårbuerne til en professionel.

Korrektion af øjenbryn hos mænd er en usædvanlig ting for mange af dem. Afhængig af hårbøjlenes tilstand og personlige præferencer kan korrektionen være af flere typer:

Mono-browning er næppe attraktiv. Nogle mænd barberer håret på næsen, men fagfolk anbefaler det ikke af flere grunde:

 • Som et resultat af barbering kan hår blive tykkere og begynde at vokse hurtigt;
 • dukkede op om et par dage, bliver håret endnu mere attraktivt.

Hvordan man pluker en mands øjenbryn? Hvis de er for tykke, træk det individuelle hår ud og tynde det. Dette vil give dem et mere præcist og velplejet udseende.

For langt hår kan skæres, så de ikke er forvirrede indbyrdes og ikke har et ubehageligt udseende. Til dette formål anvendes specielle små saks eller trimmer. Når du selvskærer, vælger du en dyse på trimmeren for ikke at overdrive det med forkortende hår.

For at give udtryk for ansigtet, kan mesteren bruge farve eller toning. Sørg for at anvende farverne i naturlige farver 1 tone lysere eller mørkere, ellers vil øjenbrynene være for høje og virke unaturlige.

Hvis der forekommer særligt gråt hår i øjenbrynene, hjælper farvning også med at skjule det uden spor. Vær opmærksom på, at korrektionen skal gentages over tid.

Den sidste fase af korrektionen af ​​mandlige øjenbryn er styling. Først er håret børstet med en stiv børste og derefter stablet i den rigtige retning. En speciel gel anvendes til fiksering, fordi uden det vil håret ikke holde den korrekte form. Bare en dråbe gel giver håret mulighed for at vokse i den rigtige retning over en længere periode (14-30 dage).

Hvordan foretages korrektionen af ​​mandlige øjenbryn i hjemmet?

Hvis du ikke er klar til at gå til salonen, kan du udføre proceduren derhjemme. Forståelse af, hvordan det er nødvendigt, at den menneskelige øjenbrynskorrektion hjælper billedet før og efter øjenbrynskorrektion for mænd, hvoraf mange er i netværket.

Proceduren består af flere grundlæggende trin:

Forbered først de nødvendige værktøjer:

Desinficer instrumenter og beskud huden for at undgå betændelse og infektion. Dernæst markerer hvid kosmetisk blyant overskydende hår. Tykt hår skal være lidt tyndt. Efter proceduren skal du bruge kosmetisk olie eller specielle produkter til at fjerne irritation efter fjernelse af overskydende vegetation.

Overdreven langt hår skal skæres, men først skal du koge det med en stiv børste. Med en saks eller en trimmer med en lang dyse skal du fjerne ekstra længden.

Når overskydende hår fjernes, kam det i retning af vækst. For at rette hårene i den rigtige position skal du bruge en speciel gel. Påfør en dråbe gel på fingerspidserne og smør jævnt på øjenbrynene.

En moderne mand skal passe på hans udseende. Kosmetiske procedurer, herunder øjenbrynskorrigering, hjælper med at se velplejede og attraktive. Den korrekte form for mandlige øjenbryn hjælper med at understrege de individuelle egenskaber, maskulinitet og styrke.

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Kan du lide denne artikel? Den bedste tak er at fortælle dine venner:

© 2018 Dræber hår. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af materialer refererer til kilden!

Perfekt mandlige øjenbryn

Hvem sagde, at kun kvinder bør passe på deres udseende? For længe siden har repræsentanter for det stærkere sex ikke foragtet at bruge "kvinders ting" til at se mere attraktivt ud. Sammen med venner brugte brutale mænd makeup, tog øjenbryn, der var tykke og smeltede sammen på næsebroen, krøllede og pulveriserede deres hår, gjorde et manicure. I dag kaldes sådanne mænd metrosexuals og findes som regel i et bohemisk miljø. Men både almindelige mennesker og "rigtige mænd" bør ikke være slemme om en sådan procedure som plukning. Mænds øjenbryn taler ikke mindst kvindernes øjenbryn om ansigtet.

Moden til øjenbryn ændrer som regel kun hos kvinder: de har tendens til at trække en tråd, de vil vokse tykt hår, eller de kan lide form af et komma eller ironisk opadvendte buer eller lige linjer. Manden er imponeret over den klassiske - en bred flad strimmel. Og alligevel, uanset hvad formen på øjenbrynene kræver de konstant pleje. Både mænd og kvinder har ikke lov til at have sprungede hår sammensmeltet på næsen. Selv hvis du kan lide tykt hår, har de brug for mindst en smule forkortet og kæmmet. Derfor er øjenbrynskorrektion ret en mandlig procedure, der ikke rejser tvivl om din maskulinitet og styrke.

Hvis den unge mand vil gå endnu længere og ikke er bange for forsøg, kan du trække hårene ud og give dem en lille bøjning.

For mænd med et rundt ansigt passer formen på øjenbrynene med en pause. Det bør udpeges tydeligere, hvis den unge mand har fuld kinder. En sådan pincet vil give udtryk for dine øjne, åbne dine øjne visuelt og gøre din lave pande mere voluminøs.

Klassiske mænds øjenbryn, som allerede nævnt, har en ret form. De er ideelle til et ovalt ansigt. Denne form for øjenbryn vil tilføje særlige funktioner til små funktioner. En lignende korrektion udføres for at fjerne akkret linjer mellem øjnene. Under ingen omstændigheder skal formen afrundes i enderne - "halen" skal være jævnt, så den smidigt falder væk.

Runde øjenbryn hos mænd ser passende på et tyndt ansigt med en høj, fremtrædende pande og store øjne. Deres form bør klart gentage tegningen af ​​øjenbrynene. Forsøg ikke at opnå glathed, ellers vil dine tykke hår se ud som kvinder. Det er kun nødvendigt at skabe et antydning af en halvcirkel, hvilket giver dem en hård mandlig linje.

Ikke alle mennesker vil beslutte at trække hår ud. Og ikke alt dette er påkrævet. Men som regel har unge mennesker tykke hår og smeltet sammen på næsebroen, hvilket får dem til at se ud til at være sjusket. Det er nok at fjerne denne mangel, og ansigtet vil straks se anderledes ud. Så foreslår manlig øjenbrynskorrektion:

 • Trimning for langt hår for at undgå Brezhnev bushiness. Dette kan gøres med manicure natlys, en speciel elektrisk trimmer eller ved hjælp af en speciel dyse på en clipper.
 • Akkrete øjenbryn hos mænd kræver nådesløs plukning eller barbering. Den anden metode skal bruges ofte, da de skårne hår har en vane at hurtigt vokse tilbage.
 • For et pænt udseende udføres en fixeringskorrektion. For at hårene ikke sticker ud og bliver disheveled i løbet af dagen, glat de hårde hår med fingrene smurt med gel eller voks til hår. Det er fantastisk, hvordan en mands ansigt kan ændre sig på én gang.
 • Hvis du som en "ægte mand" bliver syget af alle disse "kvinders ting", skal du i det mindste kaste dine hår i retning af vækst. Men nogle gange hjælper det ikke, hvis håret bliver forkert.

Nå, for de mest modige og avancerede unge, vil vi fortælle dig mere om, hvad øjenbrynskorrektion er.

Master klasse på at give den rigtige form til mandlige øjenbryn

Mennesker plukker selvfølgelig ikke deres øjenbryn hver dag, og nogle ser aldrig selv, hvordan en lignende procedure ser ud. Derfor er det nødvendigt at præcisere listen over værktøjer, du har brug for.

 • Pincet (eller bomuldstråd) - for første gang er det bedre ikke at bruge voks.
 • Stencil.
 • Hvid kosmetisk blyant.

Nu kan du begynde at trække ud.

 1. Marker begyndelsen af ​​buerne med den lodrette linje af blyanten (over det indre hjørne af øjet) og rengør området på næsebroen med pincet.
 2. Tag en stencil og fastgør den til dine øjenbryn. Kombinere hår, male den ønskede form på skabelonen. Dette vil gøre det lettere for dig at fjerne uønskede hår.
 3. Fjern stencilen og træk børsterne ud af den hvide linje.
 4. Tør forsigtigt rester af en blyant og fjern det plukkede hår.
 5. Vedhæft skabelonen igen, kam hårene og dække dem med fastgørelsesgel (voks).

Dette er den professionelle øjenbrynskorrektion for mænd.

Pincet er ikke den eneste måde at slippe af med uønskede hår på øjenbrynene. Men korrektion med bomuldsgarn kræver en vis færdighed, og voksning kan være for smertefuldt for mænd, der ikke er vant til sådanne følelser. Så pincet er den bedste måde at fjerne ansigtshår på.

Hvordan slippe af med stærk irritation efter barbering i bikini og underarm

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme