Veet voksstrimler - anmeldelser

Testimonial: Veet voksstrimler kan hjælpe med at slippe af med vegetation på benene og andre steder i lang tid, men for dette skal du først udholde svær smerte. Generelt er dette værktøj ikke for svagt af hjertet.

Ay, yay.

Fordele: Nej.

Ulemper: Det gør ondt, få stykker i pakken.

Feedback: Disse strimler er ikke så gode som annonceret. Det var meget smertefuldt for mig at rive strimlen fra benet, jeg vil aldrig igen slippe af med håret på mine ben. Ja, og strimlerne i kassen er meget små, og de står anstændigt.

Skal bruge

Anmeldelse: Intet andet kunne ikke finde eller snarere fandt ikke. Barbering - ikke for lang tid, jeg vil ikke bruge epilatoren - det er skræmmende at bringe denne "motorsav" til min krop, jeg prøvede shugaring - jeg fungerede slet ikke - det brænder. Så du skal give store penge til disse strimler. Ikke alle hår er fjernet, det er også nødvendigt at få det til at vokse til optimal længde - ellers vil de ikke fange. Nå, i det mindste noget.

Du vil ikke ønske fjenden

Testimonial: Nu vil jeg bestemt bruge enten en barbermaskine eller en epilator, da min erfaring med voksstrimler var meget dårlig. Jeg gjorde alt i overensstemmelse med instruktionerne, opvarmede strimlerne på huden, men hvor meget jeg ikke ventede, ønskede ikke voksen at tørre. Jeg var nødt til at skyde. Jeg kunne høre min hylende i hele lejligheden, da jeg fjernede eller strippede disse strimler, ikke kun med hårene, men også med min hud. Nu vil jeg undgå dem.

Se ikke annoncen!

Plusser: God reklame, behagelig lugt.

Ulemper: En masse af dem.

Anmeldelse: En masse reklame, siger alle, godt, jeg forsøgte! Det ville være bedre, hvis jeg ikke gjorde det, at det ville gøre ondt, jeg ville have tavet, men det vil jeg ikke. Den smerte, som disse strimler leverer, kan tolereres, hvis det var det værd, men resultatet er ikke opmuntrende. Hårene er næsten ikke fjernet, de brækker sig snarere, voksen forbliver på benene, de servietter, der er fastgjort i kittet, renses naturligvis godt, men ikke for langsomt som følge heraf skal voksen fjernes ved hjælp af olivenolie. Det eneste, der var tilfreds med mig, var lugten, duften... Yderligere

Det gør ondt!

Fordele: Nej.

Ulemper: Det gør ondt meget.

Anmeldelse: Jeg kan virkelig ikke lide disse strimler, fordi det forekommer mig meget smertefuldt! Men mange roste varigheden af ​​effekten - så hun tog en prøve. Desværre var jeg kun i stand til at rive stripen kun én gang - smerten er simpelthen forfærdelig. og alle ben har sandsynligvis brug for mange af dem - små i størrelse.

Dumt spild af penge

Anmeldelse: Voksstrimler er unødvendige opfindelser. For hovedmålet - at fjerne hår - er ikke opfyldt. Håret forbliver det samme på benene, det er nødvendigt at rive smertefuldt flere gange, og så forbliver hele håret, og de, der er revet ud, vokser snart, selv i en uge var effekten ikke nok. Vådservietter for at fjerne voks i kassen lidt, jeg spørger hvorfor? Det er bedre ikke at bruge penge og ikke at købe. Ja, og det gør ondt meget.

ulækkert

Anmeldelse: Dette mærke er så populært, at jeg ikke tvivlede på dens effektivitet, men kvaliteten af ​​disse strimler er forfærdelig. De fjerner håret meget dårligt, men de beskadiger huden perfekt. Smerten er uudholdelig, resultatet er nul, jeg ser ingen grund til at bruge mine penge og nerver på det.

Arv fra den middelalderlige inkvisition

Fordele: Nej.

Ulemper: Kvalitet.

Anmeldelse: Disse strimler er af skræmmende kvalitet. For det første forårsager de utrolige smerter. For det andet vokser hårene meget hurtigt. For det tredje er de ret dyre. Ikke et eneste løfte om reklame var legemliggjort i det virkelige liv. Jeg anbefaler ikke at købe disse strimler til dig selv.

Jeg råder ikke nogen om disse strimler

Fordele: Nej.

Ulemper: Det er svært at slippe af med voks, der er intet resultat.

Tilbagemelding: Jeg så en annonce på VEET voksstrimler på tv. Jeg tror, ​​lad mig prøve, hvad er det, og hvad bliver resultatet. Okay, jeg købte disse strimler med shea smør og bær ekstrakt til normal hud. Jeg ser på pakken er der skrevet, der fjerner hår fra 1,5 mm., og at glatheden holdes op til 4 uger. Startede det såkaldte arbejde, læg den første strimmel som skrevet i henhold til brugsanvisningen. Jeg fjernede båndet, okay, jeg ser ikke noget resultat, da hårene på mine ben forblev.... Næste

Mulig udskiftning af barbermaskinen

Anmeldelse: Før jeg prøvede dette mirakel i skønhedsbranchen, blev jeg bekendt med en anstændig mængde af modstridende anmeldelser, men jeg tog stadig risikoen og tog den rigtige beslutning. Selvfølgelig passer strimlerne i dette tilfælde såvel som i alle andre individuelt i mit hår godt. Sandt jeg opvarmer dem ikke med mine palmer, men i mikrobølgeovnen i ca. 20 sekunder og hurtigt skulpterer på benene. Hår 3-5 mm lang fangst meget godt, med dem der er længere, og de kortere ting er værre. Hvad angår smerten, så m... Mere

Værste erhvervelse

Plusser: Ikke opdaget.

Ulemper: Spild af penge.

Anmeldelse: Disse strimler er nok min værste køb. B0-Først - forfærdeligt ubehageligt at gnide dem, hænder begynder at gøre ondt. For det andet, når du allerede tror, ​​at du har opvarmet dem godt nok (fordi det var muligt at tænde ild med stænger i løbet af denne tid) og du begynder at skrælle dem ud, viser det sig, at voksen ikke er tilstrækkeligt opvarmet og strimlerne er dårligt adskilte. For det tredje fjerner de håret meget dårligt, et stort antal hår forbliver på plads.

Ikke meget

Anmeldelse: Købt en gang og ikke længere ønsker. Jeg besluttede at bruge disse strimler først på benene. Strimlerne er selvfølgelig komfortable, men bestemt ikke nok til prisen. Smerten ved sådan hårfjerning kan tolereres, men effekten er ikke ramt. Nye hår er vokset bogstaveligt om en uge, og ikke i den måde lovet i reklame - EFFEKT til 4 uger. Tilsyneladende er det nødvendigt at bruge konstant, så hårene vil vokse meget langsommere. Til en sådan pris tror jeg, du kan finde en masse andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Og fra disse bands... Læs mere

ulækkert

Fordele: Ingen sådan.

Ulemper: Det gør ondt, dårlig kvalitet, dyrt.

Feedback: Absolut ikke i overensstemmelse med den beskrevne virkning. Jeg forsøgte ikke noget værre, hårene vokser tilbage efter 3 dage, du skal fjerne pladerne før du bringer dig til en tilstand af sindssygdom, ellers ser det ud til at de fjernes sammen med huden. Efter deres brug er der en stærk irritation. Modbydeligt produkt, men ikke fra den nye serie. Absolut høj pris for et sådant produkt. Skam hele mærket!

Anmeldelser om Veet Wax Strips
Kosmetik og parfume.

Veet voksstrimler - anmeldelser

Veet voksstrimler kan effektivt fjerne hår fra forskellige områder af kroppen derhjemme uden meget smerte.

Anmeldelser af "Veet Wax Strips"

Jeg var ikke imponeret over Veet voksstrimler, de er praktisk talt ubrugelige, mit hår er hårdt fjernet. For at de skal arbejde på en eller anden måde, skal de være meget godt opvarmede i palmerne. Derudover er de ikke økonomiske. Mere rentabelt at købe kassette voks og bruge den.

ikke økonomisk, dårlig hårfjerning

Ikke helt effektiv, hår forbliver. En kæreste med hårdt hår virker slet ikke, dvs. fjerner en lille del.

fjern tyndt hår

forlade en del af håret, høj pris

Den rigtige ting. Næsten ingen smerte. Jeg købte disse strimler i en anden butik, nu vil jeg forsøge at bestille her.

Jeg plejede at bruge en epilator til hårfjerning. Dette er for det første meget lang, og for det andet er der irritation på huden. Da hun klagede over for sin søster af sin pine, gav hun mig en prøve af en pakke Veet voksstrimler, 8 stykker. Hun sagde, at der også er 16 ting. Hele anmeldelsen

Jeg prøvede det hjemme og i princippet kunne jeg lide det. Let at bruge, hurtig proces, hår vokser langsommere. Det gør ondt lidt, men det er ikke afgørende. Generelt var jeg meget glad, nu får jeg altid Veet til mig selv.

Jeg elsker voksstrimler Veet. Jeg har brugt dem i lang tid, og har stadig aldrig haft lyst til at prøve noget andet. Veet voks striber overholder helt deres formål. Strimlerne i dette selskab, jeg køber hele tiden anderledes, alt godt. Store, der meget ofte vises Alle gennemgang

nye varer. Efter at have brugt disse strimler begyndte håret på mine ben at vokse meget langsommere, og hårene selv blev bløde og tynde, hver gang det bliver lettere at fjerne dem. Proceduren er helt smertefri, efter min mening, selv behagelig. Det tager et minimum af tid. Efter brug er der aldrig nogen irritation på huden, men tværtimod bliver huden blød og fløjlsagtig. Jeg råder alle til at eksperimentere og købe disse striber, jeg er sikker på at du vil blive tilfreds.

Det bedste redskab til udtørring.

Jeg er en smertetolerant person. Den elektriske epilator har erhvervet for længe siden... Men jeg må sige, at jeg ikke rigtig brugte den. Den smertefulde trækker ud af et hår - ikke for mig, men også ikke lyst til at gå med tornede ben. Mange gange så jeg en annonce til Veet voksstrimler. Brand er allerede promoveret Fuld anmeldelse

og anmeldelser af produktkvalitet i en højde. Jeg besluttede at prøve på mine fødder strimlerne i denne særlige virksomhed. Jeg købte en kasse, der er 8 af dem (der er et komplet sæt af 16) plus specielle olierede servietter er fastgjort for at fjerne voksrester og instruktioner. Generelt er det behageligt at købe produkterne i dette firma - alt er så smukt og godt pakket. Servietter i en separat forseglet taske, lugter så godt. Det er ret nemt at bruge: Du tager en strimmel, varm det op mellem dine hænder i et eller to minutter og sæt det på benet. Det er vigtigt at klæbe i retning af hårvækst, og det er bedre at glatte det nogle få gange, så hårene sidder fast i voksen så godt som muligt. Vittigheden er, at hårene jeg havde omkring en og en halv millimeter (en dag ikke barberede mine ben) - de stak og brød. Det er vigtigt at rive en strimmel mod hårets vækst og holde huden med den anden hånd. Hårene brød ud næsten alt, lige rundt om kanterne, hvor det var meget glat, lidt tilbage. Hele proceduren tog mig to fod tredive minutter. Fornemmelserne er meget mindre smertefulde end ved brug af en elektrisk epilator. Viskestykker fjernede perfekt rester af voks. Meget praktisk ting. Epilation går meget hurtigere, men jeg skrev allerede om smerten! Super! Piger, jeg råder alle sammen, prøv det! Og kast ud elektriske epilatorer eller donere til nogen som mig.))

NY FORMULA, tale? Uplanlagt tilbagemelding på VEET-strimlerne, der SCREAMED ME! +++ FOTO!

Jeg havde ikke planer om at skrive en kommentar til Vits strimler, så der er ingen scenebilleder før og efter depilationen, der er ingen fotoproces, der er ikke noget billede af revet hår på strimlen, men sandheden handler om disse "vidunderlige" strimler...

Kort sagt købet såvel som denne anmeldelse var spontan Jeg så Magnet Kosmetik dele på produkter Vit. Hun stod, twirled emballagen i hendes hænder, huskede en venns historie dagen før om hvor cool hun havde lavet fødderne i kabinen for 400 rubler, fandt ud af, hvilket fordelagtigt tilbud Magnit Cosmetics gav os og besluttede - vi må tage.

Handlingen lovede mig to hele kasser med voksstrimler Wit til prisen på en. Som følge heraf kostede striberne (2 pakker) mig 338 rubler. (Alle!). På boksen fandt jeg oplysninger om, at 12 voks (en pakke) strimler vil være nok til en udtørring af begge ben over eller under knæene. Mærkelig gradation, for at være ærlig. Tilsyneladende fjerner jeg håret helt fra benene helt, og ikke kun halvdelen. Åh godt. Jeg tror, ​​det er en depilation, der kommer til mig på 169 rubler! Fangen er fangsten! Morgen kæreste næse!))

Beskrivelse.

En æske med imponerende størrelser

alle fyldt med sødt løfte fra producenten, indeholder på sig selv og de nødvendige oplysninger

med forebyggende foranstaltninger

og anvendelsesmåde.

Indvendigt viste det sig 12 strimler, som lovet, i form af limet sammen 6 stk.

Yderligere to pakker servietter gennemblødt i olie for at fuldføre proceduren og fjerne eventuelle voksrester.

Strimlen er ganske stor 13x5 cm.

Vokseblå. Det har en let behagelig aroma.

Forbereder processen.

Huden skal være ren og tør. Det anbefales at tørre det med talkum eller babypulver før proceduren. Jeg har ikke talkum, men pulveret blev fundet.

Håret på mine ben er ret lyst, tyndt, men tykt (på tidspunktet for proceduren var det ca. 4 mm langt. Jeg plejer at fjerne det med en barberkniv. Jeg havde erfaring med epilatoren, men det var meget smertefuldt, ikke min.

Proces.

Så i et lille stykke lægge pulver på huden på fødderne og gnides. Varm strimlerne i hænderne på forhånd, er ikke nødvendigt. Lige adskille dem fra hinanden, lim på huden, glat over hårets vækst og press det godt. Et par sekunder og en skarp bevægelse rive af en strimmel mod hårets vækst. Det skal bemærkes, at fjernelse af hår på benene under knæene med voksstrimler ikke gør ondt. Selv om på bagsiden af ​​kalven lidt sværere end fronten. Denne proces er smertefuld og ikke tæt på armhulen eller ansigtshårfjerningen. På denne proffer slutter stræk. Dem, der ikke har tid til at fange dem, vil jeg understrege fordelene (jeg bruger faktisk en stjerne for dem):

 1. Fremgangsmåden til fjernelse af voks med striber Hvidt hår fra fødderne - næsten smertefrit!
 2. Emballeringsomkostningerne, idet der tages hensyn til bestanden, er helt acceptabelt.
 3. Ingen problemer med proceduren, selv strimlerne at varme op i hænderne behøver ikke
 4. Håret er virkelig fjernet (men ikke helt), vaskes voksrester let med en serviet.

Og nu ulemperne.

Den første minus, som faktisk sandsynligvis overraskede mig mest, er, at strimmelproducentens HOVEDFALSE, at det præsenterede antal strimler er nok til en procedure for hårfjerning over eller under knæene.

IKKE NU! Jeg fjernede håret under knæene. Og ærligt talt troede tanken ikke engang ind i mit hoved, at striberne simpelthen ikke kunne være nok. Så er emballagen en ende, og jeg lavede kun et ben. Det er sådan. Jeg er ikke høj, mine ben er meget tynde! Okay det ville være en donut, men her er det dobbelt fornærmende!

Hvad er fangsten? Jeg skyndte mig at læse mere omhyggeligt hvad jeg gør galt. Det viser sig, at strimlen kan bruges mere end én gang og så mange gange som den kan limes. Aha! Det ville være bedre, hvis disse oplysninger ikke stødte på mig. Lad mig igen bruge strimlerne igen på benene.

Kort sagt kan jeg sige, at det er fornuftigt at skulpte en strimmel maksimalt to gange. Og så bliver anden gang fjernet efter en! Og endnu en gang på samme sted i huden kan man ikke bruge strimler!

Generelt begyndte jeg at redde strimler, jeg brugte en og en halv pakker, jeg tror, ​​jeg vil købe mere emballage og nok til en anden hårfjerningsprocedure. Det var 18 strimler! Men så tænkte jeg om aftenen med svag belysning i badeværelset umiddelbart efter proceduren, om morgenen var der ingen grænser for min forargelse, og udtalelsen ændrede sig dramatisk.

Efter proceduren blev huden på mine ben dækket med røde prikker. Rødheden blev holdt på min følsomme hud (og jeg tør at se strimler, bare for følsom hud!) I tre dage, og selv nu er det mærkbart!

Hertil kommer, at huden er blevet en slags hård og med bumser. Tidligere var hun ikke sådan.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Veet voksstrimler - anmeldelser

Testimonial: Veet voksstrimler kan hjælpe med at slippe af med vegetation på benene og andre steder i lang tid, men for dette skal du først udholde svær smerte. Generelt er dette værktøj ikke for svagt af hjertet.

Ay, yay.

Fordele: Nej.

Ulemper: Det gør ondt, få stykker i pakken.

Feedback: Disse strimler er ikke så gode som annonceret. Det var meget smertefuldt for mig at rive strimlen fra benet, jeg vil aldrig igen slippe af med håret på mine ben. Ja, og strimlerne i kassen er meget små, og de står anstændigt.

Skal bruge

Anmeldelse: Intet andet kunne ikke finde eller snarere fandt ikke. Barbering - ikke for lang tid, jeg vil ikke bruge epilatoren - det er skræmmende at bringe denne "motorsav" til min krop, jeg prøvede shugaring - jeg fungerede slet ikke - det brænder. Så du skal give store penge til disse strimler. Ikke alle hår er fjernet, det er også nødvendigt at få det til at vokse til optimal længde - ellers vil de ikke fange. Nå, i det mindste noget.

Du vil ikke ønske fjenden

Testimonial: Nu vil jeg bestemt bruge enten en barbermaskine eller en epilator, da min erfaring med voksstrimler var meget dårlig. Jeg gjorde alt i overensstemmelse med instruktionerne, opvarmede strimlerne på huden, men hvor meget jeg ikke ventede, ønskede ikke voksen at tørre. Jeg var nødt til at skyde. Jeg kunne høre min hylende i hele lejligheden, da jeg fjernede eller strippede disse strimler, ikke kun med hårene, men også med min hud. Nu vil jeg undgå dem.

Se ikke annoncen!

Plusser: God reklame, behagelig lugt.

Ulemper: En masse af dem.

Anmeldelse: En masse reklame, siger alle, godt, jeg forsøgte! Det ville være bedre, hvis jeg ikke gjorde det, at det ville gøre ondt, jeg ville have tavet, men det vil jeg ikke. Den smerte, som disse strimler leverer, kan tolereres, hvis det var det værd, men resultatet er ikke opmuntrende. Hårene er næsten ikke fjernet, de brækker sig snarere, voksen forbliver på benene, de servietter, der er fastgjort i kittet, renses naturligvis godt, men ikke for langsomt som følge heraf skal voksen fjernes ved hjælp af olivenolie. Det eneste, der var tilfreds med mig, var lugten, duften... Yderligere

Det gør ondt!

Fordele: Nej.

Ulemper: Det gør ondt meget.

Anmeldelse: Jeg kan virkelig ikke lide disse strimler, fordi det forekommer mig meget smertefuldt! Men mange roste varigheden af ​​effekten - så hun tog en prøve. Desværre var jeg kun i stand til at rive stripen kun én gang - smerten er simpelthen forfærdelig. og alle ben har sandsynligvis brug for mange af dem - små i størrelse.

Dumt spild af penge

Anmeldelse: Voksstrimler er unødvendige opfindelser. For hovedmålet - at fjerne hår - er ikke opfyldt. Håret forbliver det samme på benene, det er nødvendigt at rive smertefuldt flere gange, og så forbliver hele håret, og de, der er revet ud, vokser snart, selv i en uge var effekten ikke nok. Vådservietter for at fjerne voks i kassen lidt, jeg spørger hvorfor? Det er bedre ikke at bruge penge og ikke at købe. Ja, og det gør ondt meget.

ulækkert

Anmeldelse: Dette mærke er så populært, at jeg ikke tvivlede på dens effektivitet, men kvaliteten af ​​disse strimler er forfærdelig. De fjerner håret meget dårligt, men de beskadiger huden perfekt. Smerten er uudholdelig, resultatet er nul, jeg ser ingen grund til at bruge mine penge og nerver på det.

Arv fra den middelalderlige inkvisition

Fordele: Nej.

Ulemper: Kvalitet.

Anmeldelse: Disse strimler er af skræmmende kvalitet. For det første forårsager de utrolige smerter. For det andet vokser hårene meget hurtigt. For det tredje er de ret dyre. Ikke et eneste løfte om reklame var legemliggjort i det virkelige liv. Jeg anbefaler ikke at købe disse strimler til dig selv.

Jeg råder ikke nogen om disse strimler

Fordele: Nej.

Ulemper: Det er svært at slippe af med voks, der er intet resultat.

Tilbagemelding: Jeg så en annonce på VEET voksstrimler på tv. Jeg tror, ​​lad mig prøve, hvad er det, og hvad bliver resultatet. Okay, jeg købte disse strimler med shea smør og bær ekstrakt til normal hud. Jeg ser på pakken er der skrevet, der fjerner hår fra 1,5 mm., og at glatheden holdes op til 4 uger. Startede det såkaldte arbejde, læg den første strimmel som skrevet i henhold til brugsanvisningen. Jeg fjernede båndet, okay, jeg ser ikke noget resultat, da hårene på mine ben forblev.... Næste

Mulig udskiftning af barbermaskinen

Anmeldelse: Før jeg prøvede dette mirakel i skønhedsbranchen, blev jeg bekendt med en anstændig mængde af modstridende anmeldelser, men jeg tog stadig risikoen og tog den rigtige beslutning. Selvfølgelig passer strimlerne i dette tilfælde såvel som i alle andre individuelt i mit hår godt. Sandt jeg opvarmer dem ikke med mine palmer, men i mikrobølgeovnen i ca. 20 sekunder og hurtigt skulpterer på benene. Hår 3-5 mm lang fangst meget godt, med dem der er længere, og de kortere ting er værre. Hvad angår smerten, så m... Mere

Værste erhvervelse

Plusser: Ikke opdaget.

Ulemper: Spild af penge.

Anmeldelse: Disse strimler er nok min værste køb. B0-Først - forfærdeligt ubehageligt at gnide dem, hænder begynder at gøre ondt. For det andet, når du allerede tror, ​​at du har opvarmet dem godt nok (fordi det var muligt at tænde ild med stænger i løbet af denne tid) og du begynder at skrælle dem ud, viser det sig, at voksen ikke er tilstrækkeligt opvarmet og strimlerne er dårligt adskilte. For det tredje fjerner de håret meget dårligt, et stort antal hår forbliver på plads.

Ikke meget

Anmeldelse: Købt en gang og ikke længere ønsker. Jeg besluttede at bruge disse strimler først på benene. Strimlerne er selvfølgelig komfortable, men bestemt ikke nok til prisen. Smerten ved sådan hårfjerning kan tolereres, men effekten er ikke ramt. Nye hår er vokset bogstaveligt om en uge, og ikke i den måde lovet i reklame - EFFEKT til 4 uger. Tilsyneladende er det nødvendigt at bruge konstant, så hårene vil vokse meget langsommere. Til en sådan pris tror jeg, du kan finde en masse andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Og fra disse bands... Læs mere

ulækkert

Fordele: Ingen sådan.

Ulemper: Det gør ondt, dårlig kvalitet, dyrt.

Feedback: Absolut ikke i overensstemmelse med den beskrevne virkning. Jeg forsøgte ikke noget værre, hårene vokser tilbage efter 3 dage, du skal fjerne pladerne før du bringer dig til en tilstand af sindssygdom, ellers ser det ud til at de fjernes sammen med huden. Efter deres brug er der en stærk irritation. Modbydeligt produkt, men ikke fra den nye serie. Absolut høj pris for et sådant produkt. Skam hele mærket!

Anmeldelser om Veet Wax Strips
Kosmetik og parfume.

Voksstrimmel til udtørring fra Veet

tilbagekaldelse

Første gang jeg købte en lignende ting, ud af nysgerrighed og på lageret (2 pakker til prisen på 1). Måske er jeg så buet, men jeg kunne stadig ikke helt fjerne alt mit hår ved hjælp af 2. Pakker ad gangen. Dette kan være et spørgsmål om dygtighed, men jeg har på en eller anden måde ikke tid og penge til det. Når du rive en stribe ud, det kun giver 1/2 eller 1/3 hår, blev jeg bare tortureret. Alle porer? På benene blev de røde og hævede, selv de vedhæftede servietter hjalp ikke. Nyt hår kom i en uge, og så begyndte helvede. Mine ben var kløe til vanvid, jeg troede, jeg ville blive vanvittig. Rippet hele sin hud. Dette varede indtil industrien nye hår. I livet køber du ikke længere et halvfabrikat.

Jeg prøvede dem i skole for første gang. Voksen blev sammen med alt andet på huden. Så tog jeg ham væk i lang tid!

Piger, det handler om korrekt brug, disse er gode strimler, jeg bruger det i mange år, og jeg er tilfreds! Det vigtigste er at opvarme voksen, så den smelter (gnid det stærkt i dine hænder eller sæt det på batteriet i 5 minutter), og anbring derefter en strimmel på tør hud, tryk den på din fod, stryg den, lad voksen sive ind i håret og derefter rykke den kraftigt. Håret skal være større end 5mm! Kortere holder sig ikke til voks! Selve huden er så let rengjort med de vedhæftede olie klud fra overskydende voks. Ja, og tørklæder kan genbruges! En pakke er nok (jeg fjerner hårfjerning hver 2 uger) i 3 måneder! Efter brug skal du blot klæbe strimlerne tilbage og fjerne den næste gang du bruger alt, gør du det samme som første gang, og håret trukket ud før drukner i voks og forstyrrer ikke)
Py sy: Meget damn det gør ondt!

For længe siden købte jeg disse strimler. Jeg gjorde alt som du beskrev, men indtrykene er næsten de samme som forfatterens. Det er meget kedeligt at klæbe på en stopsot en gang en stribe på samme sted. Ja, og vokse hår op til 5 mm, jeg er ikke klar.

Jeg ved ikke, det virker for mig, de tager ikke min uld.

Take-tage. Det samme som harpiksen, men ikke sødt, det stikker mere og kan ikke fjernes med vand)))))) Det er meget bekvemt for de lange og kanonen! For hårdt og stubber selvfølgelig epilatoren! Det vil sige, for benene er meget gode. Og for bikiniområdet er svagt, er der kun en barberkniv / epilator.

Jeg havde nøjagtig samme reaktion på disse strimler som forfatteren af ​​anmeldelsen: (Damn, om sommeren var jeg allergisk over for mine ben - det var ikke godt, jeg var nødt til at skjule uger bag maxi-kjoler, 2).

Ja, jeg er heller ikke glad for det heller. pinde, hår næsten ikke fjerner = (((

Ferocious Mlyn. voks smeltet, fast en stribe, stryges. Jeg ventede. Jeg trak. hendes helvede smerte en, to, ikke alle undslap. Hele voksen blev skrubbet. Så sidder alt fast på sine poter (((Dette forsøg var martyrdom.

Jeg prøvede også sådanne striber i skolen. Min onkels kone hjalp mig - det viste sig godt, men jeg vil ikke udholde sådan smerte af hensyn til resultatet af "tre".

Intet fra Veet-serien har fjernet mit hår. Helt ubrugelige ting.

Med hensyn til hårfjerning ved hjælp af voks overhovedet, selvom du fjerner hår i en salon, fjernes ikke alt fra det første træk. så en anden. og så bliver individuelle hår plukket ud. Ved gentagen fjernelse af hår bliver mindre.. og de er allerede tynde, måske er Veet-produkterne på nuværende tidspunkt effektive.

Horror. Jeg husker dem, så kaster en rystelse. Jeg fik ikke denne voks fra mine ben og den forfærdelige irritation gik ned i mine ben ((((

Veet strimler til depilation

Uønsket kropshår bortskaffes på forskellige måder, men måske den mest populære kan man kalde deres fjernelse med brug af voks. For at udføre denne procedure skal du have særlige færdigheder, fordi det ikke er enkelt og vil tage meget tid.

For at lette opgaven og gøre det ikke så længe, ​​blev fabrikanter af kosmetiske produkter til depilation opfundet en mere acceptabel mulighed, som mange kvinder villigt begyndte at bruge. Nu kan du ikke røre rundt med voks, men brug simpelthen færdige strimler med voks sammensætning for at slippe af med vegetationen. Det moderne marked er fyldt med lignende produkter, men de mest populære blandt dem er strimler til Veet depilation.

Brugervenlighed

Denne enhed er meget nem at bruge. Disse er færdige strimler, med hvilke hår kan fjernes overalt på huden. Veet strimler har form af små strimler af papir eller stof, som fabrikanterne anvender en særlig sammensætning, som kan klæbe til huden, og hvis så brat ryk i en bestemt retning, og træk al unødig vegetation, sammen med roden.

Størrelsen af ​​de producerede strimler afhænger af hvilken del af kroppen du har brug for at slippe af med vegetationen og typen af ​​hud hos en bestemt person:

 • for at slippe af med underarm hår;
 • designet til bikini område;
 • til ben og arme
 • gelplader for at bekæmpe overskæg og andre lignende problemer på ansigtet;
 • universelle.

En sådan række valg gør det muligt at løse problemet med at fjerne ekstra hår til enhver kvinde.

Hvad angår prisen på Veet voksstrimler, skal det bemærkes, at mulighederne kan være forskellige - alt efter hvilken type materiale og sammensætning der anvendes. Emballage betyder også, og hvor mange bånd det indeholder. I salonen koster sådanne procedurer forskelligt, og dette afhænger af størrelsen af ​​de depilerede zoner, og hvor hårdt og langt hår vil blive fjernet.

Hvad skal man vælge?

I øjeblikket bruger de mest pålidelige kvinder depileringsprodukterne fra firmaet Veet - et fransk selskab, en førende inden for produktion af kosmetiske produkter.

Det færdige grundlæggende i dette firma er præsenteret i en bred vifte:

 1. for kvinder med tør hud et fremragende valg ville være et bånd, hvorpå voks påføres med aloe vera ekstrakt, der fugter huden efter en session;
 2. følsom hud vil føles bedst med bånd, som omfatter mandelolie og vitamin E, som vil beskytte det mod irritation;
 3. hvis huden er normal, strimler er bedre at vælge med shea smør;
 4. hvis hårene skal fjernes fra ansigtet, er det bedre at bruge specielt lavet til dette formål bånd af lille størrelse i bredden.

Hvordan tilbringer du hjemme?

Fremgangsmåden til fjernelse af uønskede hår udføres hjemme, vil være så effektivt som muligt, hvis det er enkelt, men sådanne vigtige instruktioner følges:

 1. den hud, på hvilken båndet skal påføres, skal nødvendigvis rengøres. Det er bedst at tage et brusebad, tør derefter af med en håndklæde og smør lidt talkum eller pulver på de ønskede områder. Så sveden kan ikke forstyrre proceduren;
 2. tape med sammensætningen skal nødvendigvis forvarmes. For at gøre dette skal du bare placere det mellem dine palmer og holde det et stykke tid. Derefter anbringer vi det på det nødvendige hudsted, og vi presser på det, rettet mod hårets vækst.
 3. båndet skal være på kroppen i mindst 20 sekunder, hvorefter det skal være skarpt flået i modsat retning til hårets vækst. Den anden side på dette tidspunkt skal holde huden, ellers kan blå mærker og blå mærker forekomme;
 4. Når alle problemområder behandles, skal huden ryddes af voksrester ved hjælp af et specielt serviet, der leveres med et sæt Veet strips.

Nogle funktioner i brug

Den bedste virkning af at bruge Veet strimler med gelen tekstur opnået i et åbent område af kroppen, selv om resultatet vil være positiv og når der arbejdes med svært tilgængelige områder, såsom hårfjerning i bikini og under armene, som det fremgår af svarene fra købere.

Denne type hårfjerning har en betydelig ulempe - den kan ikke klare de hårde, det kan kun fjerne tynde hår. Det anbefales at starte proceduren for deres fjernelse fra fødderne. Hvis der er meget hår der, er det bedre at barbere dem først og derefter vente til de vokser til mindst 5 mm, og først derefter begynde at bruge voksstrimler.

Der, hvor der er særligt følsomme steder, at udføre en depilation session er en temmelig smertefuld procedure. Lidt lavere smerte vil tillade en opløsning af lidokain (det gnides ind i det behandlede område før proceduren). Som en yderligere bedøvelse kan vi anbefale følgende:

 1. Forvarm huden;
 2. fornærme problemområdet;
 3. Hold sessionen, så snart den månedlige periode er overstået.

Når behandlingen af ​​alle problemområder er afsluttet, skal du sørge for at behandle dem ved hjælp af "Panthenol" eller "Rescuer".

Hvis denne fløde ikke er hjemme, kan du bruge vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksbånd er ikke egnet for alle. Kontraindikationer til det kan være flere grunde:

 • hudsygdomme;
 • enhver overtrædelse af hudens integritet
 • en usund generel tilstand forbundet med en forkølelse eller for eksempel en infektion;
 • for korte hår.

Styrker og svagheder

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, herunder strimler af voks, vil det altid have både positive kvaliteter og negative.

Fordelene ved denne metode omfatter følgende punkter:

 1. grundlaget for depilation kan anvendes gentagne gange;
 2. Praktisk at bruge - du kan ikke gøre denne procedure hjemme, men på et hvilket som helst andet sted, hvor der er passende betingelser for dette;
 3. huden efter sessionen vil bevare sin glathed i omkring en anden måned (varigheden er forskellig for alle og afhænger af stivheden og antallet af hår);
 4. prisen på voksstrimler er ret demokratisk.

ulemper:

 1. huden på behandlingsstedet med voksstrimler forbliver klæbrig, uanset hvordan du gnider det;
 2. du kan ikke komme væk fra smertefulde fornemmelser;
 3. hår er ikke meget godt fjernet;
 4. hvis basen påføres ukorrekt, er blå mærker og endda slidninger mulige;
 5. mulige allergier for gelen eller en af ​​komponenterne indeholdt i sammensætningen af ​​kosmetisk voks;
 6. hår kan bryde af;
 7. i stedet for tyndt hår efter en session på ansigtet kan begynde at vokse ganske hårdt.

efterbehandling

Der er visse regler, som du skal følge, hvis du vil opnå maksimal effektivitet og bygge videre på procedurens succes:

 1. strand og solarium i flere dage efter at proceduren er forbudt
 2. et bad, en sauna eller et andet bad er midlertidigt forbudt for dig;
 3. sport øvelser vil også ikke være for dig hidtil - du absolut ikke behøver hudirritation fra sved;
 4. i nogen tid anbefales det at behandle de hårfrie områder med et af reduktionsmidlerne såsom panthenol, solkoseryl, hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie eller andre fugtighedsgivende stoffer.

Alligevel vokser populariteten af ​​Veet striber til hårfjerning hver dag, fordi de er meget nemme at bruge og viser helt effektive resultater.

Overvej disse kosmetiske produkter og reglerne for dens anvendelse på et specifikt eksempel på Veet voksstrimler designet til meget følsom hud "Easy Gel-voks".

Produkterne er duftende, som en duftende fløjlrose og indeholder æteriske olier i deres sammensætning. Pakke med tyve plader. Pakken vejer 55 gram, har en højde på 26 mm, en bredde på 68 og en dybde på 170. Bruges til at fjerne hår i bikiniområdet og på ansigtet. Dette produkt er et ideelt middel til at behandle små områder på kroppen. Du kan fjerne uønsket vegetation fra overlæben, kinderne, hagen. Produkterne er certificeret.

Efter at have anvendt sådanne voksstrimler kan du nyde glatheden og ømheden af ​​din hud i omkring en måned. Kompositionens formel er designet på en sådan måde, at hårene kan fjernes ved kun at lave en skarp bevægelse med hånden, mens huden takket være de æteriske olier beholder både fugt og ømhed.

Værktøjet skal opbevares på et sted, der ikke er tilgængeligt for børn. Temperaturen skal opretholdes ved rumgrænser.

Pakningsinstruktioner bør ikke smides væk - måske mere end en eller to gange skal du gøre dig bekendt med alle tilgængelige oplysninger.

Hvis en kvinde har et problem som åreknuder, ar eller muldvarp, eller hvis huden af ​​en eller anden grund er betændt, revnet, irriteret, du brændte det i solen eller tidligere har haft en allergisk reaktion på voks, betyder det at Veet voksplader du skal give op.

Proceduren kan gentages ikke mindre end 72 timer. Hvis der er noget galt med huden, og du tvivler på, om Veet strips kan bruges i dette tilfælde, er det bedre at konsultere din læge om dette problem, ellers kan du såre dig selv og få et andet problem i stedet for den forventede skønhed.

Denne kosmetiske procedure er ikke egnet til ældre kvinder, såvel som for dem, der har fået diagnosticeret diabetes eller tager retinoider. Sørg altid for at sikre, at den hud, du behandler, er ren og tør, uden ridser og rødme, før du fortsætter med aflejringsproceduren.

Hver ny brug af pladerne skal i henhold til instruktionerne begynde med en test for følsomheden af ​​din hud. For at gøre dette anbringes strimlen på et lille område på det sted, hvor hårfjerningsproceduren vil blive udført. Prøven skal udføres på forhånd - en dag før depileringens start. Den mindste negative reaktion i løbet af denne tid skal fortælle dig, at proceduren ikke bør udføres.

Hvis der opstår ubehagelige fornemmelser tidligere end på en dag, skal pladen straks fjernes, og huden skal efter vask af vasken vaskes grundigt med vand. Ubehag passerer ikke - gå til lægen og beskriv den situation, der førte til dem.

På samme sted kan pladen kun påføres en gang.

Glem ikke, at huden for første gang efter depilering er meget følsom, så den ikke kan gnides, du kan ikke bruge antiperspiranter og anden parfume i ca. 24 timer, bade, solbade i solariumet eller især på stranden.

Hvis du ikke længere har servietter til at fjerne voksrester, skal du bruge babyolie eller i ekstreme tilfælde vegetabilsk olie. Voks fjernes ikke med vand, sæbe eller alkohol. Sørg for, at han ikke kommer ind i dine øjne, og hvis det skete, vask dem under rindende vand og gå til en optiker.

Forventende mødre kan bruge voksstrimler til at bekæmpe overskydende vegetation, men de er mere tilbøjelige til hudirritation end andre kvinder.

En detaljeret sammenligning af Veet voksstrimler med epilatoren findes i følgende video.

Anmeldelser af Wax Strips til Veet Easy-Gelwax Sensitive Skin

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Tidligere voksede han ofte hårstrimler fra Veet. Men så skiftede jeg til en depilatory creme i brusebadet og købte dem ikke i lang tid. Og i supermarkedet så jeg disse strimler, men i et nyt design og med nye ejendomme købte jeg det og besluttede at prøve dem.
Strimlerne begyndte at lugte meget pænere og min farve var blå, jeg købte strimler til følsom hud. Jeg kunne også godt lide at huden efter epilering er fugtig, og der er ingen irritation og rødme. I denne metode til hårfjerning kan jeg lide hastigheden, behøver ikke at vaske noget, lægge en strimmel på huden, glatte det med en håndflade og fjerne den i retning mod hårets vækst, og det er det.
Det eneste, jeg ikke rigtig kunne lide i disse opdaterede strimler var, at de ikke tilsatte servietter til pakken for at fjerne voks fra deres fødder. Da der var to, forblev to. Og det er en skam, de sparer tid perfekt, gned dit ben med et serviet og du kan gå på arbejde, selv et bad er ikke nødvendigt.
Sammenfattende kan jeg lide disse voksstrimler:
brugshastighed:
behagelig lugt:
mangel på irritation og rødme
Generelt vil jeg nu købe denne nye version af voksstrimler, jeg kunne godt lide dem.

Veet Easy-Gelwax begyndte at bruge voks striber fra foråret. Og jeg lærte af dem fra min søster. Tidligere brugte jeg kun barbermaskiner, hvorfra irritation var og hårene voksede meget hurtigt. Jeg kan godt lide, at voksstrimler holder sig godt til huden, og derfor forbliver alle hårene på strimlen. Huden efter brug af Veet Easy-Gelwax bliver så glat, delikat. at efter at have brugt en barbermaskine, var dette resultat ikke engang tæt. Håret vokser meget langsomt, hvilket jeg synes er et stort plus. Ingen irritation efter brug af voksstrimler har aldrig fundet sted. Instruktionen om brugen af ​​disse strimler var meget nyttig for mig og efter brugsanbefalingerne udførte jeg min første epilering. For at resultatet skal være positivt for brugen af ​​strimler, er det nødvendigt at følge alt, der er angivet i instruktionerne. Strimlerne lugter temmelig flot, hvis det er meget vigtigt for en person, og de er meget enkle at bruge. De passer mig perfekt.

Også for nylig prøvet voksstrimler med striber Veet Easy-Gelwax til epilering. Ting i vores marked er ikke nye, men i et sådant vox gel format er ret usædvanligt, det er dejligt at sådanne strimler kan købes i næsten enhver butik. Og det er deres første håndgribelige plus - tilgængelighed. Strimlerne selv kommer i pakker med seks dobbeltværelser, plus der er klud til hudpleje efter epilering med nogle olier, men resultatet vil opfylde alle forventninger. Efter engangsbrug var resultatet i næsten en måned, og efter det syntes der tynde og tynde hår, som blev meget længere at fjerne. Efter epilering skal du tørre huden med klud og smøre med fløde. Så proceduren er ikke vanskelig og tager ikke meget tid, under alle omstændigheder helt sikkert mindre end barbering eller gå til salonen.

Valg af epilator: Hvad skal du vide om det for ikke at blive skuffet?

Sådan fjerner du voks til depilation fra retter