6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Veet voksstrimler - anmeldelser

Veet voksstrimler kan effektivt fjerne hår fra forskellige områder af kroppen derhjemme uden meget smerte.

Anmeldelser af "Veet Wax Strips"

Jeg var ikke imponeret over Veet voksstrimler, de er praktisk talt ubrugelige, mit hår er hårdt fjernet. For at de skal arbejde på en eller anden måde, skal de være meget godt opvarmede i palmerne. Derudover er de ikke økonomiske. Mere rentabelt at købe kassette voks og bruge den.

ikke økonomisk, dårlig hårfjerning

Ikke helt effektiv, hår forbliver. En kæreste med hårdt hår virker slet ikke, dvs. fjerner en lille del.

fjern tyndt hår

forlade en del af håret, høj pris

Den rigtige ting. Næsten ingen smerte. Jeg købte disse strimler i en anden butik, nu vil jeg forsøge at bestille her.

Jeg plejede at bruge en epilator til hårfjerning. Dette er for det første meget lang, og for det andet er der irritation på huden. Da hun klagede over for sin søster af sin pine, gav hun mig en prøve af en pakke Veet voksstrimler, 8 stykker. Hun sagde, at der også er 16 ting. Hele anmeldelsen

Jeg prøvede det hjemme og i princippet kunne jeg lide det. Let at bruge, hurtig proces, hår vokser langsommere. Det gør ondt lidt, men det er ikke afgørende. Generelt var jeg meget glad, nu får jeg altid Veet til mig selv.

Jeg elsker voksstrimler Veet. Jeg har brugt dem i lang tid, og har stadig aldrig haft lyst til at prøve noget andet. Veet voks striber overholder helt deres formål. Strimlerne i dette selskab, jeg køber hele tiden anderledes, alt godt. Store, der meget ofte vises Alle gennemgang

nye varer. Efter at have brugt disse strimler begyndte håret på mine ben at vokse meget langsommere, og hårene selv blev bløde og tynde, hver gang det bliver lettere at fjerne dem. Proceduren er helt smertefri, efter min mening, selv behagelig. Det tager et minimum af tid. Efter brug er der aldrig nogen irritation på huden, men tværtimod bliver huden blød og fløjlsagtig. Jeg råder alle til at eksperimentere og købe disse striber, jeg er sikker på at du vil blive tilfreds.

Det bedste redskab til udtørring.

Jeg er en smertetolerant person. Den elektriske epilator har erhvervet for længe siden... Men jeg må sige, at jeg ikke rigtig brugte den. Den smertefulde trækker ud af et hår - ikke for mig, men også ikke lyst til at gå med tornede ben. Mange gange så jeg en annonce til Veet voksstrimler. Brand er allerede promoveret Fuld anmeldelse

og anmeldelser af produktkvalitet i en højde. Jeg besluttede at prøve på mine fødder strimlerne i denne særlige virksomhed. Jeg købte en kasse, der er 8 af dem (der er et komplet sæt af 16) plus specielle olierede servietter er fastgjort for at fjerne voksrester og instruktioner. Generelt er det behageligt at købe produkterne i dette firma - alt er så smukt og godt pakket. Servietter i en separat forseglet taske, lugter så godt. Det er ret nemt at bruge: Du tager en strimmel, varm det op mellem dine hænder i et eller to minutter og sæt det på benet. Det er vigtigt at klæbe i retning af hårvækst, og det er bedre at glatte det nogle få gange, så hårene sidder fast i voksen så godt som muligt. Vittigheden er, at hårene jeg havde omkring en og en halv millimeter (en dag ikke barberede mine ben) - de stak og brød. Det er vigtigt at rive en strimmel mod hårets vækst og holde huden med den anden hånd. Hårene brød ud næsten alt, lige rundt om kanterne, hvor det var meget glat, lidt tilbage. Hele proceduren tog mig to fod tredive minutter. Fornemmelserne er meget mindre smertefulde end ved brug af en elektrisk epilator. Viskestykker fjernede perfekt rester af voks. Meget praktisk ting. Epilation går meget hurtigere, men jeg skrev allerede om smerten! Super! Piger, jeg råder alle sammen, prøv det! Og kast ud elektriske epilatorer eller donere til nogen som mig.))

Hvad er voksstrimlerne til depilation

Hvis hårfjerning ved epilatoren er lang og smertefuld for dig, og der ikke er tid til at besøge salonen, vil voksstrimler hjælpe dig med hurtigt at slippe af med uønsket vegetation og holde din hud glat i lang tid.

I øjeblikket er der et stort antal voksstrimler af forskellig kvalitet fra forskellige producenter. For at vælge det produkt, der passer dig bedst, skal du få omfattende information om de mest populære mærker.

Der er specialiserede strimler til ansigtet og endda til hårfjerning i øjenbryn, ben og arme til bikiniområdet.

Du kan vælge strimler efter hudtype:

Også strimler varierer i størrelsen, tykkelsen af ​​et papirlag, et lag af voks og dets kvalitet.

Fjernelse teknik på forskellige områder af kroppen

I bikini-zonen kan du kun fjerne håret alene langs tøjets linje, fra pubis, såvel som fra huden på det indre lår. Det vil ikke være muligt at blive dybere ved hjælp af strimler, fordi hvis du skærer strimlerne i tyndere, er det ikke altid muligt at klæbe strimlen i retning af hårvækst, og vigtigst skal du rette huden godt med din brugte hånd inden du slår den af.

På ansigtet ved hjælp af strimler kan du fjerne håret over overlæben eller over og under øjenbrynene.

I det aksillære område er det bedre, at nogen med hjem eller kærester river en hårstrimmel. Da det for det første er nødvendigt at rive pludselig af, og for det andet er det nødvendigt igen at fastgøre huden med den anden hånd.

Når du gør epilation i armhulsområdet til dig selv, kan du stadig opfylde den første tilstand, og den anden betingelse kan muligvis ikke træne ud, hvilket vil medføre, at der stadig er et stort antal hår tilbage og behovet for at rense huden med tang eller blå mærker og slid på huden.

På hænder og fødder for at fjerne hårstrimler mest enkelt og hurtigt.

I området med "stien" på underlivet er det ikke svært at fjerne håret teknisk, det gør kun ondt.

Fordele og ulemper ved at bruge dem

Godbidder

 • tilgængelighed: Ligegyldigt hvor du er, kan du gøre depilation selv og meget hurtigt;
 • ingen grund til at vokse hår i lang tid, voksstrimler kan gribe og fjerne hår allerede fra 1,5-2 mm i længden;
 • rentabilitet: en stribe kan bruges flere gange, så længe hårene fortsætter med at holde fast ved det;
 • effektvarighed op til 4 uger afhængigt af hårvæksthastigheden;
 • Langtidsbeskadigelse af pærerne kan føre til en gradvis forstyrrelse af hårvæksten.

ulemper

 • sårhed i proceduren
 • voks forbliver på huden og giver en klæbrig følelse;
 • ikke alle hår er fanget ad gangen, du skal enten limse båndet eller rense håret med pincet;
 • der er risiko for allergi overfor voks eller andre komponenter, der er inkluderet i dets sammensætning;
 • hvis det er dårligt at fastsætte huden, kan blå mærker og slid forblive i stedet for strimlen;
 • hvis du fjerner håret forkert, er der mulighed for at afbryde håret på hudniveauet, hvilket vil give en hurtig ny hårvækst
 • voksstrimler fjerner dunet hår, hvilket kan give anledning til groft mørkt hår; Dette gælder især for ansigtshårfjernelse;
 • hudirritation efter hårfjerning kan fortsætte i ca. en dag.

Instruktioner til brug

I en pakke er der som regel fra 8 til 16 strimler, specielle olierede servietter og instruktioner til brug.

 1. Påfør et tyndt lag af talkum eller babypulver for at rense og tørre huden.
 2. Du skal tage to strimler, limet med et lag voks og opvarme dem mellem palmerne i et øjeblik.
 3. Derefter adskilles strimlerne og holder dem på huden i retning af hårvækst. Glatte striber til huden, og presser dem kraftigt på hele håndfladen.
 4. Fix huden under båndet med den ene hånd. Med din brugte hånd, med en skarp bevægelse, rive stripen fra huden mod retningen af ​​hårvæksten.
 5. Hvis håret forbliver på huden, er det nødvendigt at pulverere huden igen med talkumpulver, klæb remmen igen, glat og rive skarpt ud.
 6. De resterende enkelthår kan fjernes med pincet.

Typer af voksstrimler til depilation

Video: Veet voksstrimler

Veet Stripes

Firmaet Vit præsenterede flere typer hårfjerningsstrimler på det russiske marked.

 • Klar til brug voksstrimler af tre typer til følsom, normal og tør hud. Voksstrimler er designet til at fjerne benhår.
 • Suprem Essence striber med rose duft og æteriske olier. Designet til fødder.
 • Suprem Essence strimler specielt designet til ansigtet.
 • Suprem Essence strips til bikini og underarms.

Karamel (karamel)

Fabrikanten af ​​voksstrimler "Caramel" besluttede at behage kunderne ikke kun med kvaliteten af ​​sine produkter, men også med forskellige smag, herunder vanilje og jordbær. Generelt kan du vælge for enhver smag.

Shary

Producenten tilbyder specielle voksstrimler:

Med avocado til følsom hud.

Med kokos til tør hud.

Med mandel til hårdt hår.

Separat præsenteret strimmel med bomuld til intim udhuling. Hvert depilationskit har en særlig gelpleje.

Byly præsenteret strimler til depilation af ansigt, krop og bikini område med forskellige sammensætninger og forførende dufte. Med chokolade.

Med grøn te og mynte.

Især til ung hud.

Strimler af guld.

Med termisk vand.

Foruden voksstrimler tilbyder virksomheden en stor mængde hudplejeprodukter efter hårfjerning.

Epilering med voks derhjemme vil kun have en god effekt, forudsat at længden af ​​det behandlede hår vil være fra 5 mm til 1 cm. Alt om dette i artiklen om voksning derhjemme.

Vidste du, at hår med dybt voks ikke vokser omkring 2-3 uger. Billeder før og efter kan ses på dette link.

Markell

Markell præsenterede på markedet to serier af sine voksstrimler: Delikat og Luksus mini. Til en lav pris gør de godt med hår på både krop og ansigt. Deres eneste ulempe er manglen på servietter, i stedet for dem i pakken er poser med olie.

Avon introducerede voksstrimler til krop og ansigt. I et sæt af 10 strimler og 2 servietter.

Oriflame

Oriflame - "Silke Orchid". Depilation kit indeholder strimler af naturlig bivoks og mandelolie. Visker er imprægneret med en sammensætning, der beroliger huden og bremser hårvæksten. De er designet til at fjerne hår fra kroppen, arme og ben.

Der er også specielle strimler til ansigtet.

Deep depil

Floresan tilbyder købere strimler specielt til tør hud.

Stripe egnet til mænd og kvinder.

Og også strimler til ansigtet.

Voksstrimler fra Floresan er forholdsvis overkommelige. Pakken har 20 strimler, klud og en speciel hudpleje gel.

Cliven

Cliven har strimler til kroppen.

Og også specifikt til ansigt og bikini

Depiflax

Voksstrimler til hårfjerning Depifax kommer i pakninger med 10 og 100 stk. Ved at købe flere, kan du spare meget.

Kontraindikationer til fjernelse af hår med voksstrimler:

 • ikke nok langt hår i stedet for den foreslåede depilation
 • ridser, hudskrabninger på behandlingsstedet;
 • virale, bakterielle og svampesygdomme i huden i den akutte fase;
 • feber, kulderystelser.

Video: Filminstruktion på hjemmetablering White Line DEPIL

Hvordan gør proceduren mindre smertefuld

Normalt er den enkleste til rådighed derhjemme, og samtidig er den mest behagelige metode til anæstesi et varmt bad.

Huden skal først dampes, og tør derefter tørre. Det er også vigtigt at uddanne færdigheden til at rive stripen ud med en skarp bevægelse, så vil smerten være minimal.

Du kan anvende en mild skrubbe på huden før proceduren og forsigtigt massere huden for at exfoliere døde hudceller. Dette vil lette fjernelse af håret og gøre proceduren mindre smertefuld.

Sådan fjerner du voksrester fra huden

Hvis servietter slutter tidligere end strimlerne, kan du bruge følgende metoder:

 • tag en almindelig klud og fugt den med olie, for eksempel solsikke eller olivenolie, du kan også bruge en rig creme;
 • på forhånd opbevares med en særlig hudlotion efter voksning, som voksen fjerner godt;
 • Prøv at vaske rester af voks med sæbe og vand: den mindst effektive metode mod voks og mindst nyttig til skadet epilering af huden;
 • Påfør en bomuldsklud på huden og varm den med en hårtørrer: voksen smelter og klæber til kluden.

Sådan pleje huden efter proceduren

Et par dage efter proceduren anbefales det at bruge en skrubbe og fugtighedscreme for at forhindre indgroet hår.

Sådan fjernes irritation hurtigt efter hårfjerning

Der er mange måder at hurtigt slippe af med røde pletter på huden, hvor håret blev fjernet. Og næsten alle er tilgængelige, skal du bare prøve at vælge det bedste for dig.

 1. Panthenol spray eller creme hjælper din hud med at genoprette hurtigere. Men dette er forudsat at du begynder at bruge det til tiden, dvs. Umiddelbart efter proceduren, mens huden ikke har haft tid til at rødme.
 2. Chlorhexidin, actovegin, solcoseryl, alkohol eller hydrogenperoxid vil også bidrage til at reducere sværhedsgraden af ​​betændelse. Det er nødvendigt at tage hensyn til, at alle disse produkter tørrer huden, fordi efter dem er det vigtigt at bruge en fugtighedscreme.
 3. Tea tree olie eller aloe juice er godt opløst i en lille mængde olie eller fløde, påført huden efter proceduren og lad det absorbere. Bare behøver ikke at applicere på huden af ​​ren tea tree olie, det kan forårsage endnu mere rødme i huden.
 4. Børnecreme eller ansigtscreme med calendula, kamille, aloe.

Oprindeligt var lidokainspray beregnet til anæstesi i slimhinderne, så begyndte den at blive anvendt som anæstetik til epilering. Find ud af, hvilke områder anæstesi anbefales til lidokainepilation.

Den præsenterede video-lektion "Depilation with Hot Wax" er en fantastisk mulighed for at se, hvordan ovenstående procedure udføres. For at se videoen klik på linket.

Ikke sikker på hvilken voks at vælge? Eller hvordan man bruger voks til depilation korrekt? Vi anbefaler at læse denne artikel.

Voksstrimmel til udtørring fra Veet

tilbagekaldelse

Første gang jeg købte en lignende ting, ud af nysgerrighed og på lageret (2 pakker til prisen på 1). Måske er jeg så buet, men jeg kunne stadig ikke helt fjerne alt mit hår ved hjælp af 2. Pakker ad gangen. Dette kan være et spørgsmål om dygtighed, men jeg har på en eller anden måde ikke tid og penge til det. Når du rive en stribe ud, det kun giver 1/2 eller 1/3 hår, blev jeg bare tortureret. Alle porer? På benene blev de røde og hævede, selv de vedhæftede servietter hjalp ikke. Nyt hår kom i en uge, og så begyndte helvede. Mine ben var kløe til vanvid, jeg troede, jeg ville blive vanvittig. Rippet hele sin hud. Dette varede indtil industrien nye hår. I livet køber du ikke længere et halvfabrikat.

Jeg prøvede dem i skole for første gang. Voksen blev sammen med alt andet på huden. Så tog jeg ham væk i lang tid!

Piger, det handler om korrekt brug, disse er gode strimler, jeg bruger det i mange år, og jeg er tilfreds! Det vigtigste er at opvarme voksen, så den smelter (gnid det stærkt i dine hænder eller sæt det på batteriet i 5 minutter), og anbring derefter en strimmel på tør hud, tryk den på din fod, stryg den, lad voksen sive ind i håret og derefter rykke den kraftigt. Håret skal være større end 5mm! Kortere holder sig ikke til voks! Selve huden er så let rengjort med de vedhæftede olie klud fra overskydende voks. Ja, og tørklæder kan genbruges! En pakke er nok (jeg fjerner hårfjerning hver 2 uger) i 3 måneder! Efter brug skal du blot klæbe strimlerne tilbage og fjerne den næste gang du bruger alt, gør du det samme som første gang, og håret trukket ud før drukner i voks og forstyrrer ikke)
Py sy: Meget damn det gør ondt!

For længe siden købte jeg disse strimler. Jeg gjorde alt som du beskrev, men indtrykene er næsten de samme som forfatterens. Det er meget kedeligt at klæbe på en stopsot en gang en stribe på samme sted. Ja, og vokse hår op til 5 mm, jeg er ikke klar.

Jeg ved ikke, det virker for mig, de tager ikke min uld.

Take-tage. Det samme som harpiksen, men ikke sødt, det stikker mere og kan ikke fjernes med vand)))))) Det er meget bekvemt for de lange og kanonen! For hårdt og stubber selvfølgelig epilatoren! Det vil sige, for benene er meget gode. Og for bikiniområdet er svagt, er der kun en barberkniv / epilator.

Jeg havde nøjagtig samme reaktion på disse strimler som forfatteren af ​​anmeldelsen: (Damn, om sommeren var jeg allergisk over for mine ben - det var ikke godt, jeg var nødt til at skjule uger bag maxi-kjoler, 2).

Ja, jeg er heller ikke glad for det heller. pinde, hår næsten ikke fjerner = (((

Ferocious Mlyn. voks smeltet, fast en stribe, stryges. Jeg ventede. Jeg trak. hendes helvede smerte en, to, ikke alle undslap. Hele voksen blev skrubbet. Så sidder alt fast på sine poter (((Dette forsøg var martyrdom.

Jeg prøvede også sådanne striber i skolen. Min onkels kone hjalp mig - det viste sig godt, men jeg vil ikke udholde sådan smerte af hensyn til resultatet af "tre".

Intet fra Veet-serien har fjernet mit hår. Helt ubrugelige ting.

Med hensyn til hårfjerning ved hjælp af voks overhovedet, selvom du fjerner hår i en salon, fjernes ikke alt fra det første træk. så en anden. og så bliver individuelle hår plukket ud. Ved gentagen fjernelse af hår bliver mindre.. og de er allerede tynde, måske er Veet-produkterne på nuværende tidspunkt effektive.

Horror. Jeg husker dem, så kaster en rystelse. Jeg fik ikke denne voks fra mine ben og den forfærdelige irritation gik ned i mine ben ((((

Veet voksstrimler - anmeldelser

Veet voksstrimler kan effektivt fjerne hår fra forskellige områder af kroppen derhjemme uden meget smerte.

Anmeldelser af "Veet Wax Strips"

Jeg var ikke imponeret over Veet voksstrimler, de er praktisk talt ubrugelige, mit hår er hårdt fjernet. For at de skal arbejde på en eller anden måde, skal de være meget godt opvarmede i palmerne. Derudover er de ikke økonomiske. Mere rentabelt at købe kassette voks og bruge den.

ikke økonomisk, dårlig hårfjerning

Ikke helt effektiv, hår forbliver. En kæreste med hårdt hår virker slet ikke, dvs. fjerner en lille del.

fjern tyndt hår

forlade en del af håret, høj pris

Den rigtige ting. Næsten ingen smerte. Jeg købte disse strimler i en anden butik, nu vil jeg forsøge at bestille her.

Jeg plejede at bruge en epilator til hårfjerning. Dette er for det første meget lang, og for det andet er der irritation på huden. Da hun klagede over for sin søster af sin pine, gav hun mig en prøve af en pakke Veet voksstrimler, 8 stykker. Hun sagde, at der også er 16 ting. Hele anmeldelsen

Jeg prøvede det hjemme og i princippet kunne jeg lide det. Let at bruge, hurtig proces, hår vokser langsommere. Det gør ondt lidt, men det er ikke afgørende. Generelt var jeg meget glad, nu får jeg altid Veet til mig selv.

Jeg elsker voksstrimler Veet. Jeg har brugt dem i lang tid, og har stadig aldrig haft lyst til at prøve noget andet. Veet voks striber overholder helt deres formål. Strimlerne i dette selskab, jeg køber hele tiden anderledes, alt godt. Store, der meget ofte vises Alle gennemgang

nye varer. Efter at have brugt disse strimler begyndte håret på mine ben at vokse meget langsommere, og hårene selv blev bløde og tynde, hver gang det bliver lettere at fjerne dem. Proceduren er helt smertefri, efter min mening, selv behagelig. Det tager et minimum af tid. Efter brug er der aldrig nogen irritation på huden, men tværtimod bliver huden blød og fløjlsagtig. Jeg råder alle til at eksperimentere og købe disse striber, jeg er sikker på at du vil blive tilfreds.

Det bedste redskab til udtørring.

Jeg er en smertetolerant person. Den elektriske epilator har erhvervet for længe siden... Men jeg må sige, at jeg ikke rigtig brugte den. Den smertefulde trækker ud af et hår - ikke for mig, men også ikke lyst til at gå med tornede ben. Mange gange så jeg en annonce til Veet voksstrimler. Brand er allerede promoveret Fuld anmeldelse

og anmeldelser af produktkvalitet i en højde. Jeg besluttede at prøve på mine fødder strimlerne i denne særlige virksomhed. Jeg købte en kasse, der er 8 af dem (der er et komplet sæt af 16) plus specielle olierede servietter er fastgjort for at fjerne voksrester og instruktioner. Generelt er det behageligt at købe produkterne i dette firma - alt er så smukt og godt pakket. Servietter i en separat forseglet taske, lugter så godt. Det er ret nemt at bruge: Du tager en strimmel, varm det op mellem dine hænder i et eller to minutter og sæt det på benet. Det er vigtigt at klæbe i retning af hårvækst, og det er bedre at glatte det nogle få gange, så hårene sidder fast i voksen så godt som muligt. Vittigheden er, at hårene jeg havde omkring en og en halv millimeter (en dag ikke barberede mine ben) - de stak og brød. Det er vigtigt at rive en strimmel mod hårets vækst og holde huden med den anden hånd. Hårene brød ud næsten alt, lige rundt om kanterne, hvor det var meget glat, lidt tilbage. Hele proceduren tog mig to fod tredive minutter. Fornemmelserne er meget mindre smertefulde end ved brug af en elektrisk epilator. Viskestykker fjernede perfekt rester af voks. Meget praktisk ting. Epilation går meget hurtigere, men jeg skrev allerede om smerten! Super! Piger, jeg råder alle sammen, prøv det! Og kast ud elektriske epilatorer eller donere til nogen som mig.))

Glat hud: voks voksning

I vores tid kan en pige kun gå med vegetation på hendes hoved. For at løse problemet blev mange metoder opfundet: barbermaskine, shugaring, cremer, voks. En af de hurtigste og mest effektive måder vokser voksning.

Strip valg: Hvad skal du stole på

Nogle gange går du i butikken og på hylden et stort udvalg af kosmetik. Men du har bare brug for voksstrimler, du ser ud og du er overrasket: "Og hvad vil det faktisk gøre? Hvilke der skal vælges? Spørgsmålet stammer ikke fra luften, der er et stort antal voksstrimler. Du kan arbejde hårdt og lave strimler på egen hånd, men nogle gange er der ikke nok tid, og for en person med erfaring kommer færdige produkter til undsætning. Strimlerne afviger i specialisering, mærke, størrelse, kvalitet af voks mv.

Lad os starte med en sådan volumenparameter som et varemærke. Vi vil ikke liste alt, der er mere end tusinde af dem, lad os nævne de mest krævede:

 • Veet. Dette er det mest populære mærke af voksstrimler. Erfaring er imponerende - 80 år. Prisen er også fantastisk - op til 500 rubler;
 • Lady Caramel. Navnet blev valgt ud fra erfaringerne fra kvinder i Det Gamle Øst: de blandede sukker, smør og voks, kogte disse ingredienser og lavede en pasta, der kunne være barberet hår. Kunden kan vælge enhver smag: jordbær, vanille eller chokolade;
 • Markell. Disse typer voksstrimler fremstilles: Delikat (til delikate dele af kroppen) og Lux mini (hypoallergen);
 • Shary. Koreanske fremstillingsvirksomhed. Som en del af naturlige ingredienser.

Fotogalleri: sortiment af voksstrimmemærker

Ud over produktets kvalitet og popularitet er valget af strimler påvirket af prisen. Lad os se, hvilket firma der kendetegnes af dyre produkter, og som er billigt.

Tabel: Prisforhold for forskellige producenter

Generelt er priserne ikke meget forskellige. Det eneste mærke, der er dyrere end alle de andre, er Veet.

En anden faktor er hudtype:

Voksstrimler er også kendetegnet ved størrelse, papirtykkelse, vokslag osv. Der er engangs og genanvendelig. Den første består af papir, den anden - fra stoffet. Men før du køber et produkt, skal du beslutte, hvilken del af kroppen strimlerne skal anvendes.

Ansigtsstrimler bruges til at fjerne hår over overlæben og øjenbryn. Huden på denne del af kroppen er særlig følsom, så strimlerne skal vælges omhyggeligt. Det er ønskeligt, at sammensætningen bestod af naturlige ingredienser. Sørg for at vælge strimler i overensstemmelse med din hudtype, for ikke at skade det. Størrelsen på strimlerne er også vigtig, for stor til ansigtet virker ikke, men gennemsnittet er bare rigtigt. Normalt skriver producenterne på emballagen, for hvilken del af kroppen deres produkt er beregnet til: universale strimler eller specialiserede. Læs omhyggeligt emballagen. Test produktet før påføring. Hvis hudirritationer forekommer, passer strimlerne ikke til dig.

Pas godt på dit ansigt, køb ikke testede produkter, studer omhyggeligt vejledningen

Armhule og bikini område

Armhuler og bikinier - de steder hvor håret skaber mange problemer. Huden i disse områder er også følsom, og det er her ofte, at der opstår alle slags irritationer. Først og fremmest ser vi på emballagen, hvor den skal skrives: "For følsomme steder" eller "Bikini og underarm område". Vælg et produkt med en naturlig sammensætning.

Glat hud er drømmen om enhver pige, voksstrimler hjælper med at slippe af med uønsket hår på særligt "vanskelige" steder

Hænder og fødder

Strimler af lille størrelse vil helt sikkert ikke passe her. For at få fat i mere hår, skal du vælge store strimler. På hvilket grundlag (væv, papir), for hvilken type hud, vælger du. På pakken skriver de: "Til afbening af benene" eller "Til hærdning af hænderne." Universal strimler vil gøre. Nå i området af depilation af benene selv anbefalet voks strimler Shary. De fjerner hår fra 23 mm, resultatet varer 3-4 uger.

Jeg har allerede på en eller anden måde købt striber til deres afhjælpning af sarte steder. Og jeg var meget tilfreds med resultatet, men selvfølgelig var det i første omgang skræmmende at bruge dem. Derfor, da spørgsmålet om ben opstod, tøvede jeg ikke igen at vende tilbage til deres billige og højkvalitetsprodukter. Omfanget af dem er ret stort, jeg kom op med strimler af Avocado til følsom hud. Effekten er generelt meget god. Ikke perfekt, selvfølgelig, ved første forsøg fjernede jeg 90-95 procent af uønskede hår. Desuden kan disse strimler genanvendes, og behøver endda ikke at klæbe dem sammen, du kan bare lade sig ligge i 5 minutter, så voksen spredes over den igen. For anden gang er effektiviteten noget reduceret, men de arbejder stadig, men for tredje gang viser det sig, at nonsens, er virkningen ret svag. Men hvad jeg kunne lide om dem uden nogen klager var, at disse strimler ikke efterlod nogen voksrester på deres krop, og derfor behøvede jeg ikke engang nogen vegetabilsk olie for at fjerne den. Generelt er jeg tilfreds og anbefaler til alle, der har brug for det.

kalella

http://otzovik.com/review_1005184.html

Ben og arme er ikke så følsom som en bikini, men det betyder ikke, at vi skal glemme kvaliteten af ​​voksstrimler.

Depilation hjemme: hemmelighederne til succes

Efter køb af de nødvendige varer gå direkte til proceduren. Den består af flere faser:

 1. Hudrensning. Det er nok at tage et varmt brusebad, da varmt vand blødgør huden og åbner porerne.
 2. Behandling. Smør huden med lotion for at beskytte huden. Det er bedre ikke at bruge alkoholholdige opløsninger, de tørrer huden ud. Derefter pulver den nødvendige del af kroppen med babypulver, det vil beskytte din hud.
 3. Opvarmning voks. Der er flere måder at opvarme voks på: Hold båndet mellem palmerne i 30-40 sekunder; Tænd batteriet (10-15 sekunder); brug en hårtørrer. Det er nødvendigt at voksen er mere fanget hår. Husk at håret skal vokse mindst 0,5 cm.
 4. Limstrimler. Du skal limes i retning af hårvækst. Vi trykker ikke på strimlens hjørne, så det er lettere at rengøre det senere. Glat stripen, hold huden, stræk den.
 5. Fjernelse. Skarpt strimmel af strimlen mod hårvækst. Hvis kun en del af håret er blevet fjernet, skal du klæbe den samme strimmel. Vi rives af strimlen efter 2-3 sekunder efter limning.
 6. Voksfjernelse Det fjernes med en klud fugtet med olie.
 7. Blødgør huden. Efter proceduren skal du anvende cremen.

Du kan klare depilationen selv, men hvis du er nybegynder, så i området med bikini og underarms, skal du have hjælp

Fjernelse af voksrest

Alt er til rådighed: Særlige servietter med olie er placeret i pakken. Men hvis de ikke er, så er det tilladt at bruge følgende midler:

 • Cloth servietter med olivenolie eller solsikkeolie;
 • Creme, fortrinsvis fedt;
 • Lotion efter depilation;
 • Hårtørrer og kludserviet. Vi opvarmer huden gennem en serviet.

Hudpleje efter depilering

Efter bortskaffelse må huden ikke udsættes for ultraviolette stråler. Afstå fra soling, strand og sauna i tre dage. Det bør overlades og alkoholbaserede stoffer. Brug ikke deodorant i et stykke tid, hvis depilationer har undergået armhuler. For at fjerne sorte pletter, rødme, brug farmakologiske midler (Panthenol, Boro +, Bepanten) eller naturlægemidler. Det er vigtigt at bruge en skrubbe for at undgå indgroede hår. Skrub huden en gang hver tredje dag.

Mislykkede metoder til depilering

Det er ikke altid muligt at fjerne alt uønsket hår. Dette er producenternes skyld, i tilfælde af produkter af dårlig kvalitet. Men nogle gange gør pigerne selv mange fejl.

For det første vil depileringsproceduren ikke virke, hvis hårene er for lange (mere end 5-10 cm). Så skal du bruge en saks og trimme håret til den ønskede længde. For det andet kan pigerne krænke algoritmen af ​​depilation. Hvis du har gået glip af mindst et af de ovennævnte punkter, kan resultatet forstyrre dig. For det tredje, efter lang brug med en barbermaskine, accepterer huden ikke altid voksstrimler. Alt vil kun vise sig fra anden gang.

Video: Hårfjerning strimler dig selv

Brug voksstrimler kan være fra en tidlig alder. Typisk begynder piger at barbere deres ben i en alder af 12, så hvis et sådant behov opstår, så er der ingen kontraindikationer. Men inden for bikiniområdet kan du gøre fra 15 år!

Alternativ til voks striber

Ikke alle kan lide strimmel hårfjerning. Nogen anser denne metode for smertefuld, og nogen har en allergisk reaktion. For disse piger er der mulighed for at bruge fløde eller flydende voks.

Flydende voks

Det kan bestå af flere typer:

 • Det er koldt. Denne type voks kræver ikke opvarmning. Du kan købe det i særlige krukker;
 • Varm. Voksen er indeholdt i en rulleapplikator. Efter påføring af voks sammen med hårene fjernes med papirservietter;
 • Hot. Voks at varme op til 50 grader.

Varm voks betragtes som det bedste alternativ til strimler, og vigtigst af alt - det kan bruges mange gange.

Depilatory cream

Cremer er også masser. Desuden er det selskab, der producerer strimler og cremer, det samme. Du bør vælge cremen så forsigtigt som strimlerne: afhængigt af din hudtype og den del af kroppen, hvor cremen er rettet mod. Mange foretrækker denne metode til depilering, fordi proceduren med cremen tager mindre tid. Cremen påføres jævnt på tør hud, og efter den angivne tid i instruktionerne fjernes en speciel spatel sammen med håret. Den eneste ulempe ved denne procedure er, at effekten er kortvarig.

Hurtig, smertefri, let - det handler kun om depilation creme

Strimler eller fløde: hvilket er bedre

Cremen har tre hovedfordele. Den første og vigtigste er den smertefrie fjernelse af cremen. Voksstrimler skaber ofte en meget ubehagelig følelse, når du fjerner dem. Cremen er nok til at skrabe af en speciel spatel. Den anden er brugervenlighed. Selvfølgelig, før påføring er det nødvendigt at udføre en lille procedure: Rens huden, skrub den. Og det er det! Derefter forbliver det kun at anvende cremen, hold det og fjern det, og vask det afskallede område med varmt vand. Det tredje plus er hele proceduren tager omkring en halv time. Om minus har vi allerede sagt. Resultatet varer ikke længe, ​​håret begynder at vokse inden for 3-7 dage. Effekten efter voksstrimler er længere: i 2-3 uger holdes huden glat.

Valget er altid dit. Hvis du vil hurtigt og smertefrit, så køb en creme, hvis du er interesseret i glat hud i lang tid - striber.

Fordele og ulemper ved voksstrimler

Der er nok fordele og ulemper i denne procedure. Der skal lægges særlig vægt på ulemperne, da ikke alle piger kan udføre voksvoksning.

Tabel: Fordele og ulemper ved voksstrimler

Strimlerne er kontraindiceret hos gravide på grund af sandsynligheden for et smertefuldt chok. Brug ikke strimler til dem, der har: diabetes, hud, infektionssygdomme, papillomer, modermærker, vorter, mekanisk skade på huden. Du bør ikke bruge strimlen under menstruation, i denne periode er kvinder meget følsomme for smerte.

Video: Hvad du behøver at vide om voks voksning

Kundeanmeldelser

Denne depileringsmetode har mange fordele, først og fremmest enkle metoder og tilgængelighed, manglen på særlig træning før proceduren, men den største ulempe er dens smerte, min smertetærskel sænkes, og det er svært for mig at tolerere denne hårfjerningsproces.

Inna

https://healthmirror.ru/2015/03/depilyatsiya-voskom-bystryj-sposob-izbavleniya-ot-nezhelatelnyh-volos/

Jeg laver voksaflejring i en bikini zone, et meget effektivt middel og i øvrigt behøver jeg ikke bekymre mig om mit udseende, når jeg går til stranden. Kun det er nødvendigt at bruge et godt efter barberingsprodukt.

Victoria Panchishina

https://healthmirror.ru/2015/03/depilyatsiya-voskom-bystryj-sposob-izbavleniya-ot-nezhelatelnyh-volos/

Jeg ønskede at fjerne håret med striber til benene i bikiniområdet. Gentag ikke min erfaring. Det er bedre at bruge voksstrimler til bikini, der er specielt designet til dette formål. Endnu bedre, lav et bikiniområde i kabinen!

Galya

http://plastgid.ru/voskovye-poloski-dlja-depiljacii/

Jeg har altid fjernet håret på kroppen med en maskine. Selvfølgelig er barbering af mine ben hver anden dag irriterende, men hvor skal jeg hen, fordi i min provinsby er der ingen saloner, hvor de kan hjælpe med at slippe af med overskydende hår. For nylig er i butikkerne meget ofte tilbud med store rabatter. Jeg kunne ikke passere og købte voksstrimler, fordi producenten lover ingen hårvækst i op til 4 uger. Jeg startede med mine ben, jeg har sparsomt hår der. Brug af strimler er nemmere end nogensinde. Hun opvarmede voksstrimlen i hendes håndflader, limede en del af strimlen til skinnet og ved siden af ​​den anden glattede den. Det var forfærdeligt at rive afsted første gang. Det gør ondt! Men som det viste sig i forhold til andre områder, er der blomster på benene))) Jeg rev pludselig af strimlen og så næsten alle hårene på den med BULBS. Så sidder den samme strimmel igen igen. Jeg limede en del af strimlen 3 gange, da jeg havde meget lidt hår på det, og det var ikke økonomisk at klæbe en ny hver gang. På begge mine ben tog jeg 3 hele (6 halvdele) strimler + 1 serviet for at fjerne enhver limrest. Efter den anden adskillelse er ikke forfærdelig og ikke så smertefuld. Jeg besluttede at prøve at trække ud med armhulerne (det står skrevet i manualen, at det kan bruges til ben, hænder, underarm og bikiniområder). Mit råd til dig. Spørg en kæreste, mor, søster, nogen, men gør ikke som jeg gør.

Mike's Striped

http://irecommend.ru/content/ne-delaite-tak-kak-ya-shok-tsena-i-shok-ot-vyrvannykh-volos-v-podmyshechnoi-oblasti-fukayush

Du kan bruge voksstrimler, men du skal gøre det omhyggeligt! Før brug skal du læse instruktionerne og teste huden for en allergisk reaktion. Skønhed kræver offer, men ikke på bekostning af sundheden.

Veet voksstrimler - anmeldelser

Testimonial: Veet voksstrimler kan hjælpe med at slippe af med vegetation på benene og andre steder i lang tid, men for dette skal du først udholde svær smerte. Generelt er dette værktøj ikke for svagt af hjertet.

Ay, yay.

Fordele: Nej.

Ulemper: Det gør ondt, få stykker i pakken.

Feedback: Disse strimler er ikke så gode som annonceret. Det var meget smertefuldt for mig at rive strimlen fra benet, jeg vil aldrig igen slippe af med håret på mine ben. Ja, og strimlerne i kassen er meget små, og de står anstændigt.

Skal bruge

Anmeldelse: Intet andet kunne ikke finde eller snarere fandt ikke. Barbering - ikke for lang tid, jeg vil ikke bruge epilatoren - det er skræmmende at bringe denne "motorsav" til min krop, jeg prøvede shugaring - jeg fungerede slet ikke - det brænder. Så du skal give store penge til disse strimler. Ikke alle hår er fjernet, det er også nødvendigt at få det til at vokse til optimal længde - ellers vil de ikke fange. Nå, i det mindste noget.

Du vil ikke ønske fjenden

Testimonial: Nu vil jeg bestemt bruge enten en barbermaskine eller en epilator, da min erfaring med voksstrimler var meget dårlig. Jeg gjorde alt i overensstemmelse med instruktionerne, opvarmede strimlerne på huden, men hvor meget jeg ikke ventede, ønskede ikke voksen at tørre. Jeg var nødt til at skyde. Jeg kunne høre min hylende i hele lejligheden, da jeg fjernede eller strippede disse strimler, ikke kun med hårene, men også med min hud. Nu vil jeg undgå dem.

Se ikke annoncen!

Plusser: God reklame, behagelig lugt.

Ulemper: En masse af dem.

Anmeldelse: En masse reklame, siger alle, godt, jeg forsøgte! Det ville være bedre, hvis jeg ikke gjorde det, at det ville gøre ondt, jeg ville have tavet, men det vil jeg ikke. Den smerte, som disse strimler leverer, kan tolereres, hvis det var det værd, men resultatet er ikke opmuntrende. Hårene er næsten ikke fjernet, de brækker sig snarere, voksen forbliver på benene, de servietter, der er fastgjort i kittet, renses naturligvis godt, men ikke for langsomt som følge heraf skal voksen fjernes ved hjælp af olivenolie. Det eneste, der var tilfreds med mig, var lugten, duften... Yderligere

Det gør ondt!

Fordele: Nej.

Ulemper: Det gør ondt meget.

Anmeldelse: Jeg kan virkelig ikke lide disse strimler, fordi det forekommer mig meget smertefuldt! Men mange roste varigheden af ​​effekten - så hun tog en prøve. Desværre var jeg kun i stand til at rive stripen kun én gang - smerten er simpelthen forfærdelig. og alle ben har sandsynligvis brug for mange af dem - små i størrelse.

Dumt spild af penge

Anmeldelse: Voksstrimler er unødvendige opfindelser. For hovedmålet - at fjerne hår - er ikke opfyldt. Håret forbliver det samme på benene, det er nødvendigt at rive smertefuldt flere gange, og så forbliver hele håret, og de, der er revet ud, vokser snart, selv i en uge var effekten ikke nok. Vådservietter for at fjerne voks i kassen lidt, jeg spørger hvorfor? Det er bedre ikke at bruge penge og ikke at købe. Ja, og det gør ondt meget.

ulækkert

Anmeldelse: Dette mærke er så populært, at jeg ikke tvivlede på dens effektivitet, men kvaliteten af ​​disse strimler er forfærdelig. De fjerner håret meget dårligt, men de beskadiger huden perfekt. Smerten er uudholdelig, resultatet er nul, jeg ser ingen grund til at bruge mine penge og nerver på det.

Arv fra den middelalderlige inkvisition

Fordele: Nej.

Ulemper: Kvalitet.

Anmeldelse: Disse strimler er af skræmmende kvalitet. For det første forårsager de utrolige smerter. For det andet vokser hårene meget hurtigt. For det tredje er de ret dyre. Ikke et eneste løfte om reklame var legemliggjort i det virkelige liv. Jeg anbefaler ikke at købe disse strimler til dig selv.

Jeg råder ikke nogen om disse strimler

Fordele: Nej.

Ulemper: Det er svært at slippe af med voks, der er intet resultat.

Tilbagemelding: Jeg så en annonce på VEET voksstrimler på tv. Jeg tror, ​​lad mig prøve, hvad er det, og hvad bliver resultatet. Okay, jeg købte disse strimler med shea smør og bær ekstrakt til normal hud. Jeg ser på pakken er der skrevet, der fjerner hår fra 1,5 mm., og at glatheden holdes op til 4 uger. Startede det såkaldte arbejde, læg den første strimmel som skrevet i henhold til brugsanvisningen. Jeg fjernede båndet, okay, jeg ser ikke noget resultat, da hårene på mine ben forblev.... Næste

Mulig udskiftning af barbermaskinen

Anmeldelse: Før jeg prøvede dette mirakel i skønhedsbranchen, blev jeg bekendt med en anstændig mængde af modstridende anmeldelser, men jeg tog stadig risikoen og tog den rigtige beslutning. Selvfølgelig passer strimlerne i dette tilfælde såvel som i alle andre individuelt i mit hår godt. Sandt jeg opvarmer dem ikke med mine palmer, men i mikrobølgeovnen i ca. 20 sekunder og hurtigt skulpterer på benene. Hår 3-5 mm lang fangst meget godt, med dem der er længere, og de kortere ting er værre. Hvad angår smerten, så m... Mere

Værste erhvervelse

Plusser: Ikke opdaget.

Ulemper: Spild af penge.

Anmeldelse: Disse strimler er nok min værste køb. B0-Først - forfærdeligt ubehageligt at gnide dem, hænder begynder at gøre ondt. For det andet, når du allerede tror, ​​at du har opvarmet dem godt nok (fordi det var muligt at tænde ild med stænger i løbet af denne tid) og du begynder at skrælle dem ud, viser det sig, at voksen ikke er tilstrækkeligt opvarmet og strimlerne er dårligt adskilte. For det tredje fjerner de håret meget dårligt, et stort antal hår forbliver på plads.

Ikke meget

Anmeldelse: Købt en gang og ikke længere ønsker. Jeg besluttede at bruge disse strimler først på benene. Strimlerne er selvfølgelig komfortable, men bestemt ikke nok til prisen. Smerten ved sådan hårfjerning kan tolereres, men effekten er ikke ramt. Nye hår er vokset bogstaveligt om en uge, og ikke i den måde lovet i reklame - EFFEKT til 4 uger. Tilsyneladende er det nødvendigt at bruge konstant, så hårene vil vokse meget langsommere. Til en sådan pris tror jeg, du kan finde en masse andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Og fra disse bands... Læs mere

ulækkert

Fordele: Ingen sådan.

Ulemper: Det gør ondt, dårlig kvalitet, dyrt.

Feedback: Absolut ikke i overensstemmelse med den beskrevne virkning. Jeg forsøgte ikke noget værre, hårene vokser tilbage efter 3 dage, du skal fjerne pladerne før du bringer dig til en tilstand af sindssygdom, ellers ser det ud til at de fjernes sammen med huden. Efter deres brug er der en stærk irritation. Modbydeligt produkt, men ikke fra den nye serie. Absolut høj pris for et sådant produkt. Skam hele mærket!

Anmeldelser om Veet Wax Strips
Kosmetik og parfume.

Hvilken laser er bedre til hårfjerning?

Anbefalinger om hvordan man kan slippe af med kropshår for evigt: folkemagasiner, salonprocedurer, hjemmelavede metoder