Et endnu skridt

Voksstrimler til ansigt Veet Suprem Essence

I pakning: 18 strimler og 4 servietter

Hvad de skriver:

Uønskede hår på ansigtet giver en masse ulejlighed?

Fjern dem med nye Veet Suprem 'Essence voksstrimler? som er specielt designet til følsomme områder af kroppen. Strimlernes størrelse er ideel til små områder, for eksempel at fjerne hår over overlæben.

Hvad synes jeg: Jeg plejede at slippe af med hårene på min overlæbe med pincet, men med striberne viser alt meget hurtigere - jeg lægger bare en strimmel på det, glat det godt og træk det hårdt af og hold huden. Alt under strimlen fjernes, og rester af voks fjernes med et serviet fra sættet. Den eneste ulempe er, at straks efter epilering forbliver en lysstrimmel over læben, men jeg løser dette problem med en tonefløde. En mærkbar plus - en strimmel og et serviet kan sættes i en håndtaske og fjerne alt unødvendigt, selv udenfor hjemmet i et par sekunder.

Gennemgå fra "Cherry @" på Veet Suprem 'Essence Wax Strips

Navn: Cherry @. Type anmeldelse: neutral
Bedømmelse: 3,6 ud af 5 stjerner. 22-04-2017 21:21:23

Jeg har striber af Veet Suhrem Essence i et af magasinerne (jeg er ikke sikker på, jeg vil huske Cosmopolitan eller Homemare)

2 strimler (limet i 1) og en serviet med imprægneret sammensætning efter depilering.

- det er umuligt at varme op i dine hænder (medmindre du er ejer af meget varme hænder))) men som i reklame er alt smukt og vil ikke fungere hurtigt (((enten på batteriet eller med en hårtørrer til at varme))

- strimlerne er meget klæbrige, det vigtigste er ikke at springe ind i voksen med fingrene, ellers skal du også rive dine hænder og genopvarme strimlen. Igen tid og så videre

At gøre alt meget hurtigt, ellers vil voksen simpelthen afkøle og hærde lidt.

- affedtet + talkum + strip og skarpt rive væk. IRS. helbredt smerte, jeg vil fortælle dig (((og jeg trækker ikke engang et par hår, højst 5-6 og kan ofte ikke gøres på ét sted mere end 2 gange, så det er varmt igen og igen, det slipper ikke ren hud af (( (det viser sig sådan et plukket ben!

Generelt er der en masse problemer, men der er ingen mening!

Ja, og selv prisen på emballage er næsten 300 rubler (måske lige nu har jeg allerede brugt mere) Det er godt, at det var bare en gratis prøveudtagning!

Voksstrimler til ansigt: ansøgningsanmeldelser

Voksstrimler er en kosmetik, som du kan slippe af med uønsket hår på følgende områder:

 • på ansigtet;
 • armhuler;
 • fødder;
 • hænder;
 • intim zone;

Dette værktøj til depilation er populært hos piger, der elsker at passe sig selv hjemme.

De er nemme at bruge:

 1. Varm strimlen til medium temperatur.
 2. Lim det til et bestemt område af kroppen.
 3. Tag en skarp bevægelse mod hårvækst.

Brug af voksstrimler er gavnlig i form af penge, da en ting kan bruges flere gange i løbet af en procedure. Det vigtigste er at gøre alt hurtigt.

Egenskaber af voksstrimler:

 1. Din hud vil være glat i omkring en måned efter den første depilation.
 2. Hvis proceduren blev udført korrekt, fjernes næsten alt håret på en gang.
 3. Hvis du bruger voksstrimler regelmæssigt, vil håret efter flere gange begynde at vokse langsommere, de bliver blødere og lettere.
 4. Ved hjælp af voksstrimler kan du fjerne hår af enhver struktur (blød, hård), såvel som uanset længden.
 5. Voksstrimler tager ikke meget plads, så du kan tage dem med dig til at hvile uden problemer. I hjemmet vil de heller ikke tage meget plads.

På trods af det enorme antal fordele ved voksstrimler er der et stort antal minuser:

 1. Depilation med voksstrimler giver ubehagelige fornemmelser, oftest smertefulde.
 2. Efter proceduren er der en voks, der kan holde sig til dele af kroppen eller forårsage allergier.
 3. Irritation kan forekomme, der ledsages af kløe og smerte.
 4. Nogle piger kan være allergiske over for voks, så det er bedst at udføre en test før proceduren.
 5. På sart hud, hvis det anvendes ukorrekt, kan sår eller blå mærker forblive.

Huden på ansigtet er meget øm, det udsættes for irritation mere end i andre dele af kroppen. For proceduren skal du undersøge din hud. Der er mange typer voksstrimler, der hver især finder et passende udseende.

Der er for tør, olieagtig, normal, såvel som meget følsom hud. Ofte tilføjer producenterne strimlerne af hudplejeprodukter. For eksempel nærende, fugtgivende. Huden efter proceduren med sådanne strimler vil være mindre udsat for ubehagelige konsekvenser.

Veet voksstrimler

Veet er et populært internationalt firma, der producerer depilatories for hurtig hårfjerning fra kroppen. Det blev oprettet i 1901 og tilfredsstiller stadig det rimelige køn med sin kvalitet og fremragende resultater i mere end 180 lande rundt om i verden.

Strimlerne i dette firma er de mest populære. De er små i størrelse, så nem at bruge. Strimlerne gennemblødes i forskellige æteriske olier, så huden bliver fugtet under proceduren.

Også de forårsager ikke irritation, har en behagelig lugt, kvalitativt fjerner hår fra ansigtet. I en pakke 18 voksstrimler samt 4 klud til rensning.

De kan findes i næsten alle apoteker og opbevares med kosmetik.

Pris: fra 250 rubler til 450 rubler.

anmeldelser:

Lyudmila. Hår over overlæben forårsagede altid en flok komplekser, hun var bange for, at håret efter barbering ville begynde at vokse hurtigere og mere mærkbart. Jeg besluttede at købe Veet stripes, resultatet var imponerende! Fantastisk værktøj.

Maria. Jeg så Veet striber på tv, jeg besluttede at prøve. Meget godt produkt, men ikke klar over alt. Jeg var nødt til at arbejde med pincet.

De fleste anmeldelser er positive, pigerne er tilfredse med resultatet.

Karamelstrimler

Disse voksstrimler til ansigtsudsmidning er skabt af en ung og allerede populær virksomhed.

Pakke med 16 voksstrimler og 4 kluter for at fjerne voks efter proceduren. De har en behagelig sød vanilje lugt, er behagelige at bruge, voksen holder sig ikke fast i huden.

Strimler af fremragende kvalitet, med en gang fjerner næsten alt hår. Huden er ikke skadet og efterlader ingen irritation.

Pris: fra 130 rubler til 250 rubler.

anmeldelser:

Alexander. Fantastisk værktøj. Prisen er behagelig, de tager sig af min hud og efterlader ikke irritation efter proceduren. Jeg råder.

Liana. Efter min mening er prisen ikke en garanti for kvalitet. De er bare gode, jeg elsker lugten af ​​vanille, proceduren er en stor fornøjelse.

De fleste anmeldelser er positive, pigerne er tilfredse med resultatet.

Markell Lux Mini Strips

Fabrikanten af ​​mærket "Markell" - firmaet "Stilmark", en hviderussisk virksomhed.

Voksstrimlerne i dette firma er allergivenlige. På grund af sin fordelagtige størrelse kan strimlerne ikke kun bruges til depilering på ansigtet, men også til armhulerne og bikiniområdet. Med deres hjælp bliver håret fjernet fra pærerne. Effekten varer mere end 2 uger.

I et sæt med 20 strimler og 3 servietter med olie.

Pris: fra 200 til 300 rubler.

anmeldelser:

Alina. Jeg kunne godt lide disse voksstrimler. Jeg plejede at gøre depilation kun i saloner, men da det er meget dyrt, besluttede jeg at prøve det hjemme. Jeg var bange for at jeg vil dække acne, men det skete ikke. Jeg kan godt lide det!

Svetlana. Jeg har brugt disse voksstrimler i lang tid, jeg kigger ikke engang på andre. De forårsager ikke allergier, indgroede hår gør det heller ikke. Nice lugt og pris. Jeg anbefaler!

De fleste anmeldelser er positive, pigerne er tilfredse med resultatet.

Depilation Strips Avon Skin så blødt

Måske er der ikke en eneste pige, der ikke er bekendt med Avon og dens kosmetik. I næsten alle kataloger kan du finde voksstrimler.

I et sæt på 10 strimler og 2 rengøringsservietter. Efter påføring vokser hårstrimlerne langsommere, mindre mærkbare. Fjern håret fra første gang, huden er glat og fløjlsagtig. Hvis irritation opstår, forsvinder den inden for få timer efter proceduren.

Pris: fra 180 rubler til 350 rubler.

anmeldelser:

Christina. Jeg troede ikke, at der ville være noget anstændigt i Avon, men jeg fandt dem! Disse voksstrimler er gode! Fjern alt hår, ikke provoker indgroet hår. Jeg kan godt lide det. Jeg anbefaler.

Håber. Bestilt Avon Skin så blødt. Hun ventede på ordren, begyndte straks at udføre depilationen på hendes ansigt. Håret var helt pensioneret, men irritation dukkede op. Jeg kunne ikke lide det forfærdeligt. Hvis du har følsom hud, anbefaler jeg ikke at bruge sådanne strimler.

De fleste anmeldelser er positive, pigerne er tilfredse med resultatet. Mange klager over stor irritation.

Kontraindikationer

Du kan bruge voksstrimler til enhver tid, men du skal vælge et andet værktøj, hvis du har:

 1. Øget kropstemperatur, sygdom.
 2. Hvis huden er modtagelig for svamp, irriteret eller ridset.
 3. Håret er for kort eller for langt (de kan skæres med saks til den ønskede længde).

Til resultatet af voksstrimmerne var meget bedre, du kan ty til applikationstryk.

Brugsanvisninger:

 1. Påfør en voksstrimmel langs hårets vækst og riv den i modsat retning.
 2. Før brugen gnides voksstrimmel mellem dine hænder, og du kan også lægge det på et varmt rør eller med en hårtørrer.
 3. Glat håret i ansigtet, stræk derefter huden og lim forsigtigt strimlen. Så hun kan få fat i mere hår.
 4. Voksstrimler for at rive en skarp bevægelse.
 5. Efter proceduren smøres huden med æterisk olie. Denne metode hjælper med at fjerne voksrester og beskytter huden mod irritation og allergi.

Trin for trin instruktioner og pleje efter proceduren

 1. Før proceduren skal du fjerne alle makeupprodukter fra dit ansigt. Anvend ikke cremen, det er bedst at vaske huden med sæbe og vand.
 2. For bedre at fjerne hår, skal du udvide porerne på ansigtet. Rens derfor porerne med peeling og skrub det derefter. Overdrive det ikke, så huden ikke bliver ridset.
 3. Før proceduren affedt ansigtet med et specielt værktøj.
 4. Tag en voksstrimmel i dine hænder og gnid den mellem dine palmer, så den bliver varm.
 5. Hurtigt adskilt en del af strimlen fra den anden og klæb den på problemområdet af huden i henhold til hårvækst. Kør din hånd et par gange, så det glatter og fanger hele håret.
 6. Med en skarp bevægelse, rive strimlen fra ansigtet mod hårets vækst.
 7. Når du er færdig med proceduren, skal du tørre huden med tørklæder for at fjerne enhver voksrester fra dit ansigt.
 8. I sidste ende skal du tørre dit ansigt med en fugtighedscreme eller lotion.

Huden er en meget følsom del af kroppen. Hvis der opstår en infektion, kan der opstå sår og mavesår. Prøv derfor at desinficere huden efter proceduren.

Hudpleje efter proceduren:

 1. Tør huden med mandelolie. På grund af dets helbredende egenskaber hjælper det med at beskytte huden mod irritation og snavs.
 2. Du kan bruge et specielt værktøj, der er beregnet til følsom hud efter barbering.
 3. Nogle piger er godt hjulpet af baby creme.
 4. Urter er et velkendt middel, der hjælper ikke kun med at berolige huden, men også beskytte den mod ekstern eksponering. Brew kamille, spænd det, så der ikke er nogen klumper. Lad drikken afkøle lidt, så fugt en bomuldsstuds og tør den hud, der er blevet udsat for.
 5. Du kan også tørre huden med alkohol. Det vil hjælpe med at genoprette huden efter depilation.
 6. Efter proceduren bør du ikke anvende dekorative kosmetik på huden, for på dette tidspunkt vil porerne være åbne, og hvis snavs kommer ind i dem, kan en forfærdelig allergi begynde.
 7. Du kan købe salve på et apotek for at lindre irritation.
 8. Rids ikke eller gnid huden med et håndklæde, serviet eller andre genstande. De kan forårsage betændelse.

Anæstesi før depilation

 1. Den nemmeste måde er at tage en bedøvelse før proceduren. Vent efter 20 minutter, og fortsæt. Behøver ikke øjeblikkeligt, så medicinen har tid til at virke på din krop.
 2. Før proceduren er det uønsket at tage alkoholholdige drikkevarer eller dem, der indeholder koffein (kaffe, energi).
 3. Is som assistent i smertelindring er et eventyr. Is fører til, at ansigts muskler strammer, porer smal. Derfor kan brugen af ​​is påvirke ansigtet negativt.
 4. For at gøre proceduren mindre smertefuld, så prøv at slappe af dine ansigts muskler så meget som muligt.
 5. Lidocain. Fremragende værktøj til smertelindring. Solgt i salver, sprøjter og injektioner. Må ikke anvendes med feber, forkølelse, migræne, indre organers sygdomme, allergier, kramper og personlig intolerance.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Veet Naturals Shea Butter voksstrimler er ideelle til afskalning af ansigtsområder som overlæbe, kinder og hage. Med Veet voksstrimler kan du nyde en glat og følsom hud i op til 4 uger. Specielt udviklet form af strimler giver dig mulighed for at fjerne hår så effektivt som muligt med en håndbevægelse. Shea smør, som er en del af strimlerne, giver næring, fugt og beskytter huden. Indeholder 100% naturlige ekstrakter.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Veet voksstrimler - anmeldelser

Veet voksstrimler kan effektivt fjerne hår fra forskellige områder af kroppen derhjemme uden meget smerte.

Anmeldelser af "Veet Wax Strips"

Jeg var ikke imponeret over Veet voksstrimler, de er praktisk talt ubrugelige, mit hår er hårdt fjernet. For at de skal arbejde på en eller anden måde, skal de være meget godt opvarmede i palmerne. Derudover er de ikke økonomiske. Mere rentabelt at købe kassette voks og bruge den.

ikke økonomisk, dårlig hårfjerning

Ikke helt effektiv, hår forbliver. En kæreste med hårdt hår virker slet ikke, dvs. fjerner en lille del.

fjern tyndt hår

forlade en del af håret, høj pris

Den rigtige ting. Næsten ingen smerte. Jeg købte disse strimler i en anden butik, nu vil jeg forsøge at bestille her.

Jeg plejede at bruge en epilator til hårfjerning. Dette er for det første meget lang, og for det andet er der irritation på huden. Da hun klagede over for sin søster af sin pine, gav hun mig en prøve af en pakke Veet voksstrimler, 8 stykker. Hun sagde, at der også er 16 ting. Hele anmeldelsen

Jeg prøvede det hjemme og i princippet kunne jeg lide det. Let at bruge, hurtig proces, hår vokser langsommere. Det gør ondt lidt, men det er ikke afgørende. Generelt var jeg meget glad, nu får jeg altid Veet til mig selv.

Jeg elsker voksstrimler Veet. Jeg har brugt dem i lang tid, og har stadig aldrig haft lyst til at prøve noget andet. Veet voks striber overholder helt deres formål. Strimlerne i dette selskab, jeg køber hele tiden anderledes, alt godt. Store, der meget ofte vises Alle gennemgang

nye varer. Efter at have brugt disse strimler begyndte håret på mine ben at vokse meget langsommere, og hårene selv blev bløde og tynde, hver gang det bliver lettere at fjerne dem. Proceduren er helt smertefri, efter min mening, selv behagelig. Det tager et minimum af tid. Efter brug er der aldrig nogen irritation på huden, men tværtimod bliver huden blød og fløjlsagtig. Jeg råder alle til at eksperimentere og købe disse striber, jeg er sikker på at du vil blive tilfreds.

Det bedste redskab til udtørring.

Jeg er en smertetolerant person. Den elektriske epilator har erhvervet for længe siden... Men jeg må sige, at jeg ikke rigtig brugte den. Den smertefulde trækker ud af et hår - ikke for mig, men også ikke lyst til at gå med tornede ben. Mange gange så jeg en annonce til Veet voksstrimler. Brand er allerede promoveret Fuld anmeldelse

og anmeldelser af produktkvalitet i en højde. Jeg besluttede at prøve på mine fødder strimlerne i denne særlige virksomhed. Jeg købte en kasse, der er 8 af dem (der er et komplet sæt af 16) plus specielle olierede servietter er fastgjort for at fjerne voksrester og instruktioner. Generelt er det behageligt at købe produkterne i dette firma - alt er så smukt og godt pakket. Servietter i en separat forseglet taske, lugter så godt. Det er ret nemt at bruge: Du tager en strimmel, varm det op mellem dine hænder i et eller to minutter og sæt det på benet. Det er vigtigt at klæbe i retning af hårvækst, og det er bedre at glatte det nogle få gange, så hårene sidder fast i voksen så godt som muligt. Vittigheden er, at hårene jeg havde omkring en og en halv millimeter (en dag ikke barberede mine ben) - de stak og brød. Det er vigtigt at rive en strimmel mod hårets vækst og holde huden med den anden hånd. Hårene brød ud næsten alt, lige rundt om kanterne, hvor det var meget glat, lidt tilbage. Hele proceduren tog mig to fod tredive minutter. Fornemmelserne er meget mindre smertefulde end ved brug af en elektrisk epilator. Viskestykker fjernede perfekt rester af voks. Meget praktisk ting. Epilation går meget hurtigere, men jeg skrev allerede om smerten! Super! Piger, jeg råder alle sammen, prøv det! Og kast ud elektriske epilatorer eller donere til nogen som mig.))

Enhver tilbagemelding på Veet striber?

Dagbogskoncernen "Pleje af kroppen":

 • EFFEKT - SUPER!
 • Turpentine bade
 • • Har anmeldelser af Veet striber?
 • For lethed og kraft
 • Honning og kanel til ansigtet.

Du kan uploade din video til vores hjemmeside Videoreka.ru og indsætte den i din optagelse, for dette kopierer koden under videoen og indsætter den i formularen herunder.

Hvis du vil indsætte en video fra Youtube, klik på linket "Del" under videoen, vælg "HTML-kode" -indstillingen, kopier den og indsæt den i formularen nedenfor

For at tilføje denne video til din artikel skal du kopiere og indsætte den følgende kode på det rigtige sted i teksten.

NY FORMULA, tale? Uplanlagt tilbagemelding på VEET-strimlerne, der SCREAMED ME! +++ FOTO!

Jeg havde ikke planer om at skrive en kommentar til Vits strimler, så der er ingen scenebilleder før og efter depilationen, der er ingen fotoproces, der er ikke noget billede af revet hår på strimlen, men sandheden handler om disse "vidunderlige" strimler...

Kort sagt købet såvel som denne anmeldelse var spontan Jeg så Magnet Kosmetik dele på produkter Vit. Hun stod, twirled emballagen i hendes hænder, huskede en venns historie dagen før om hvor cool hun havde lavet fødderne i kabinen for 400 rubler, fandt ud af, hvilket fordelagtigt tilbud Magnit Cosmetics gav os og besluttede - vi må tage.

Handlingen lovede mig to hele kasser med voksstrimler Wit til prisen på en. Som følge heraf kostede striberne (2 pakker) mig 338 rubler. (Alle!). På boksen fandt jeg oplysninger om, at 12 voks (en pakke) strimler vil være nok til en udtørring af begge ben over eller under knæene. Mærkelig gradation, for at være ærlig. Tilsyneladende fjerner jeg håret helt fra benene helt, og ikke kun halvdelen. Åh godt. Jeg tror, ​​det er en depilation, der kommer til mig på 169 rubler! Fangen er fangsten! Morgen kæreste næse!))

Beskrivelse.

En æske med imponerende størrelser

alle fyldt med sødt løfte fra producenten, indeholder på sig selv og de nødvendige oplysninger

med forebyggende foranstaltninger

og anvendelsesmåde.

Indvendigt viste det sig 12 strimler, som lovet, i form af limet sammen 6 stk.

Yderligere to pakker servietter gennemblødt i olie for at fuldføre proceduren og fjerne eventuelle voksrester.

Strimlen er ganske stor 13x5 cm.

Vokseblå. Det har en let behagelig aroma.

Forbereder processen.

Huden skal være ren og tør. Det anbefales at tørre det med talkum eller babypulver før proceduren. Jeg har ikke talkum, men pulveret blev fundet.

Håret på mine ben er ret lyst, tyndt, men tykt (på tidspunktet for proceduren var det ca. 4 mm langt. Jeg plejer at fjerne det med en barberkniv. Jeg havde erfaring med epilatoren, men det var meget smertefuldt, ikke min.

Proces.

Så i et lille stykke lægge pulver på huden på fødderne og gnides. Varm strimlerne i hænderne på forhånd, er ikke nødvendigt. Lige adskille dem fra hinanden, lim på huden, glat over hårets vækst og press det godt. Et par sekunder og en skarp bevægelse rive af en strimmel mod hårets vækst. Det skal bemærkes, at fjernelse af hår på benene under knæene med voksstrimler ikke gør ondt. Selv om på bagsiden af ​​kalven lidt sværere end fronten. Denne proces er smertefuld og ikke tæt på armhulen eller ansigtshårfjerningen. På denne proffer slutter stræk. Dem, der ikke har tid til at fange dem, vil jeg understrege fordelene (jeg bruger faktisk en stjerne for dem):

 1. Fremgangsmåden til fjernelse af voks med striber Hvidt hår fra fødderne - næsten smertefrit!
 2. Emballeringsomkostningerne, idet der tages hensyn til bestanden, er helt acceptabelt.
 3. Ingen problemer med proceduren, selv strimlerne at varme op i hænderne behøver ikke
 4. Håret er virkelig fjernet (men ikke helt), vaskes voksrester let med en serviet.

Og nu ulemperne.

Den første minus, som faktisk sandsynligvis overraskede mig mest, er, at strimmelproducentens HOVEDFALSE, at det præsenterede antal strimler er nok til en procedure for hårfjerning over eller under knæene.

IKKE NU! Jeg fjernede håret under knæene. Og ærligt talt troede tanken ikke engang ind i mit hoved, at striberne simpelthen ikke kunne være nok. Så er emballagen en ende, og jeg lavede kun et ben. Det er sådan. Jeg er ikke høj, mine ben er meget tynde! Okay det ville være en donut, men her er det dobbelt fornærmende!

Hvad er fangsten? Jeg skyndte mig at læse mere omhyggeligt hvad jeg gør galt. Det viser sig, at strimlen kan bruges mere end én gang og så mange gange som den kan limes. Aha! Det ville være bedre, hvis disse oplysninger ikke stødte på mig. Lad mig igen bruge strimlerne igen på benene.

Kort sagt kan jeg sige, at det er fornuftigt at skulpte en strimmel maksimalt to gange. Og så bliver anden gang fjernet efter en! Og endnu en gang på samme sted i huden kan man ikke bruge strimler!

Generelt begyndte jeg at redde strimler, jeg brugte en og en halv pakker, jeg tror, ​​jeg vil købe mere emballage og nok til en anden hårfjerningsprocedure. Det var 18 strimler! Men så tænkte jeg om aftenen med svag belysning i badeværelset umiddelbart efter proceduren, om morgenen var der ingen grænser for min forargelse, og udtalelsen ændrede sig dramatisk.

Efter proceduren blev huden på mine ben dækket med røde prikker. Rødheden blev holdt på min følsomme hud (og jeg tør at se strimler, bare for følsom hud!) I tre dage, og selv nu er det mærkbart!

Hertil kommer, at huden er blevet en slags hård og med bumser. Tidligere var hun ikke sådan.

Gurkemeje hårfjerning

Tip 1: Hvorfor har vi brug for hår