Voksstrimler "Floresan Deep Depil"

Ikke alle kan besøge skønhedssalonen, hvor depilation er næsten smertefri ved hjælp af specialværktøjer. Deep Depil Wax Strips er den nemmeste og dokumenterede måde, piger bruger til at fjerne uønsket hår.

Hvad skal du vide om hårfjerning?

Deep Depil Wax Strips er designet til hurtig og effektiv hårfjerning på enhver hudtype. Floresan producerer produkter, et klæbrig lag, der kan imprægneres:

  • kamille;
  • lavendel;
  • aloe vera;
  • mint;
  • azulen.

Epilering anbefales, med en hårlængde over 2 mm, ellers er de dårligt limede og ikke fjernet. For at fjerne korte hår skal du bruge voksbånd flere gange. Fremgangsmåden bliver smertefuld. Efter epilering vises irritation og blå mærker.

Omkostningseffektive som dyb depil voksstrimler bruges mere end én gang.

Den største fordel ved Floresan er, at strimlerne kan bruges gentagne gange, så længe laget forbliver klæbrigt. Hvis hårene ophører med at holde fast, skal du tage en ny.

Med denne metode til hårfjerning fjernes hårene sammen med pæren. Huden forbliver glat, blød og fløjlsagtig i 2-3 uger. Depilation udføres i bikiniområdet eller på ansigtet. Floresan voks strimler spare dine penge og tid, fordi hårfjerning kan gøres uafhængigt, og det er ikke nødvendigt at besøge salonen til dette.

Regelmæssig hårfjerning svækker hårstrukturen og gør dem svagere og blødere. I pakken er der sammen med voksrektangler en creme-gel, der påføres det behandlede område. Det afkøler og beroliger epidermis og forhindrer irritation. Til resultatet af depilationen var du tilfreds, proceduren skal udføres korrekt. Ellers kan hævelse, irritation, rødme eller hæmatom forekomme.

Fjern håret korrekt

Mange er bange for at prøve voksstrimler, fordi de har hørt om blå mærker, rødme og andre negative anmeldelser. Hvis du udfører hårfjerning korrekt, kan alt dette undgås.

Før du anvender et rektangel til afhugning fra Floresan, opvarmes det i dine hænder i 20-30 sekunder. Derefter fjernes beskyttelsesfilmen og spredes båndet til det relevante område. Stik det på hårlinjen og fjern det i modsat retning. For at reducere smerten ved afbrydelse skal anden hånd trække huden godt. Hvis du fjerner strimlen langs vækstlinjen, vil det føre til indvækst og inflammatorisk proces.

Efter proceduren kan partikler af et klæbende stof forblive på det depilerede område. Du kan fjerne dem med en blød svamp gennemvædet i lotion eller olie. Resultatet af hårfjerning afhænger ikke kun af procedurens teknik, men også om pleje. Før depilation eksfolieres. Det forhindrer hårets indvækst. Det anbefales også at tage et varmt bad eller bad. Dette vil forstørre porerne og gøre manipulationen mindre smertefuld. Afslutningsvis bør du anvende den gelé, der kommer i sættet. Det har en desinficerende og fugtgivende virkning.

Efter depilering bliver huden følsom, så følg forholdsreglerne. Det er forbudt:

  • brug saunaer, bade og solarium;
  • længe vær under solen;
  • Brug kosmetiske præparater baseret på alkohol.

Voks rektangler fra Floresan anvendes ikke på områder, hvor der er muld eller vorter. Hårfjerning er også kontraindiceret i nærvær af en allergisk reaktion, forbrændinger eller mikrotraumas.

Fordele og ulemper

Før du begynder hårfjerning, skal du omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved voksstrimler.

Fordelene ved denne metode til fjernelse af uønsket vegetation omfatter:

  • økonomi
  • overkommelig pris
  • varig effekt.

Depilation med Depresil fra Floresan kan gøres uafhængigt hjemme. Hvis du planlægger en tur, kan du tage dem med dig. Resultatet varer længere hver gang, og alt fordi pærerne er skadede og hårvæksten forværres. Før epilering ikke behøver at vokse hår. Klæbemidlet fanger hår længere end 2 mm.

På trods af alle fordele har denne metode til hårfjerning sine ulemper. Den største ulempe er smerte. Derfor, hvis du beslutter dig for at gøre en depilation for første gang, så skal du begynde med benene, da armhulen og bikiniområdet betragtes som de mest smertefulde.

Bivoks kan forårsage allergier. Undgå irritation med en allergisk reaktion. Irritationen aftager inden for få timer, og det allergiske udslæt forbliver og ledsages ofte af brænding eller kløe. For at eliminere muligheden for en allergisk reaktion, kør en tolerance test. Påfør et voksrektangel på et mindre følsomt område. Efter 5-7 minutter skal du slette. Hvis der er ubehagelige symptomer, er yderligere manipulation kontraindiceret.

Nogle piger snakker negativt om denne type hårfjerning, og alt fordi de gør det forkert. Hvis det er dårligt at fiksere en strimmel på huden, så vil der komme en blå mærke på plads. Hvis du fjerner hår langs vækstlinjen, vil dette føre til deres afbrydelse og ny vækst.

Speciel stretchvoks anvendt til fremstilling af strimler, der kan tage højde for de mindste detaljer i huden

Sådan fjerner du resterende klæbemiddel?

Jo længere du holder voksstrimmel på det depilerede område, jo mere klæbemiddel vil forblive på det. Epilering skal gøres hurtigt. Hvis der imidlertid efter manipuleringen forbliver partikler af en klæbemasse, kan de fjernes ved hjælp af:

  • fed creme;
  • spray, gel eller lotion;
  • vegetabilsk olie;
  • særlige servietter;
  • blød svamp;
  • bomuldsstof.

Der er ingen specielt blødservietter fra Floresan, så du skal bruge improviserede metoder. Skræl ikke rester af neglen, så du kun beskadiger huden. Påfør lidt vegetabilsk olie på bomuldsstykket og behand det ønskede område. En sådan manipulation vil ikke kun fjerne vokspartikler, men forhindrer også yderligere afskalning.

Hver pige har en fed og nærende creme til hånden. Det vil blødgøre og berolige huden. Den bedste mulighed er en speciel lotion efter epilering. Det har en antiseptisk og antioxidant virkning. Huden efter lotionen bliver glat og blød. Resterne af klæbemidlet kan fjernes med sæbe og vand. Denne metode anbefales ikke til piger med tør hudtype.

Floresan Wax strimler til depilation - anmeldelser

Voksstrimler til depilation

Floresan voksstrimler til depilation 2. maj 2017

Frygtelige voksstriber Deep Depil med azulene. Arbejde slet ikke. Pengene til vinden. Ikke et enkelt hår flutterede. Effekten er nul. Hele huden er på et intimt sted i klæbrig voks, som kun kan fjernes ved hjælp af olie og hænder (en bomuldsstykke eller serviet holder fast på voksen og billedet bliver endnu værre). Hvorfor producere et produkt, der slet ikke virker?

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nej 1

Floresan voksstrimler til depilation 4. februar 2015

Ligesom Irina brugte jeg disse striber ganske succesfuldt i 2 eller endda 3 år. Jeg har altid købt 5-7 pakker på en gang. Men strimlerne købt i december 2014 viste sig for at være forfærdelige. De stoppede med at fjerne uønskede hår, men begyndte i stedet at forlade al voksen fra strimlen på benet! Jeg besluttede at få varerne fra det dårlige parti, men strimlerne jeg købte fra partiet i 2015 viste sig at være lige så dårlige! Mere end dette produkt vil ikke købe !!

Floresan voksstrimmel til depilation 12. december 2014

Brugte disse strimler i flere år. Ikke dyrt og ret effektivt. Selv i butikken rådede tøvende frue til at prøve. MEN! i november 2014 købte produkter, den sædvanlige mærke i mængden af ​​tre pakker fløj ind i skraldespanden. Tidligere blev strimlerne pakket i en gennemsigtig pose og derefter i en kasse. Nu var striperne kun i kassen. Voksens farve har ændret sig - det var med en lidt grønlig tinge, nu honning. Men det handler ikke om farven og ikke i emballagen! Og ikke engang som et uvævet materiale, der påføres massen. Pointen er i limmassen selv. Ved bemærkelsesværdigt tilfældighed havde jeg et par strimler fra det foregående parti, hvor jeg behandlede et ben. Alt er som normalt! Godt! Men på det andet ben åbnede jeg en ny kasse. Noterede eksterne uoverensstemmelser. Så dette affald havde ikke længere effekten af ​​epilering - alle hårene forblev på deres steder, og en limbase blev drysset ovenpå dem. Og stramt! Efter tre forsøg på at rette op på situationen på benet, kapillærerne briste, blev benet blåt! Hvad og hvordan jeg lige forsøgte at vaske disse ting ud af huden! Kastede en pakke engangsmaskiner. selv om de på en eller anden måde kunne skrabe denne lort af deres hud. En lav bue til teknologen, økonom og salgsdirektør! Godt gjort! Billigere, for ikke at bryde ud af prisrammerne! Aldrig! Aldrig! Aldrig igen for evigt, amen, køber jeg ikke længere produkterne fra denne producent!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 17 · Nej 0

Floresan voksstrimler til depilation 4 januar 2014

Hvis du vil være uden hud på bikiniområdet, så gå videre! det er bare en slags rædsel. håret slipper ikke rigtigt ud, men huden er godt revet af. brændt i tre dage, dækket af en skorpe. det er bare ikke at beskrive!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 17 · Nej 0

Floresan voksstrimler til depilation 3. marts 2012

For nylig købte hun voksstrimler til bikiniområdet med azulene, og det kan ikke være værre! Absolut ingen klæbrighed, selv efter et øjeblik gnides i palmerne. Generelt kasseres penge!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 20 · Nej 3

Floresan voksstrimler til depilation 5. februar 2012

Floresan produkter bare suge. Lad dig ikke narre af denne fattigdom. Spar penge lidt, men alt bliver nødt til at blive smidt væk.

Kommentarer (2) Anmeldelse nyttig? Ja 11 · Nej 14

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

  • Hårfjerning første gang.
  • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
  • Akkumulerende handling.
  • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

  • Høj effektivitet betyder.
  • Brugervenlighed.
  • Selv korte hår fjernes.
  • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

  • Stor kvalitet.
  • Visker nok til alle procedurer for depilation.
  • Gentag pleje af følsom hud.
  • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

  • Høj effektivitet.
  • Gentag hudpleje.
  • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
  • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

  • Praktiske strimler.
  • Højkvalitetsfangst af hår.
  • Reducer hårvæksten.
  • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

  • Langvarig virkning (op til 4 uger).
  • Huden efter proceduren er glat og delikat.
  • Let at bruge.

ulemper:

  • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
  • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Instruktioner til brug af voksstrimler Deep Depil

Voks striber Floresan, dømme efter anmeldelser, er ret effektive. De hjælper en kvinde til at blive attraktive i mangel af mulighed for at besøge en professionel salon. Voksstrimler anvendes meget til at fjerne overskydende hår i bikiniområdet og på benene.

For hvilken del af kroppen passer?

Der er forskellige typer voksstrimler. For eksempel er produkter med azulenekstrakt designet til at eliminere uønsket vegetation i det intime område. Kamille strimler er designet specielt til ejere af følsom hud. De er velegnede til forskellige dele af kroppen.

Der er også specielle voksstrimler til ansigtet fra Floresan. De er imprægneret med aloe vera-ekstrakt.

Beskrivelse, sammensætning og formål

Floresan voks striber er velegnet til kvinder med enhver hudtype. Produktets klæbende lag kan imprægneres med følgende aktive stoffer:

Pakken indeholder desuden en creme-gel. Det bør påføres det behandlede område efter depilering. Takket være creme-gelen afkøles huden. Værktøjet forhindrer forekomsten af ​​irritation.

Pakken med voksstrimler til ansigtet, lavet på basis af aloe vera, indeholder en speciel balsam efter depilering.

Instruktioner til brug

Floresan voksstrimler anbefales til fjernelse af hår, som er længere end 2 mm. Ellers kan proceduren ledsages af smerte, øger sandsynligheden for blå mærker eller irritation i det behandlede område.

Inden du bruger en voksstrimmel, skal du varme det lidt op i dine hænder i 20 sekunder. Derefter fjernes en speciel film fra produktet. Derefter limes det til den skinnede overflade af huden. Dette skal gøres i retning af vækst af uønskede hår. Fjern Deep Depil i modsat retning. Samtidig skal du straks strække huden med din hånd for at mindske ubehag. Hvis en kvinde fjerner voksstrimler langs hårlinjen, øges risikoen for betændelse.

Virkningen af ​​proceduren afhænger i høj grad af overholdelse af de nødvendige anbefalinger. Inden du bruger voks Depil med kamille til bikiniområdet, skal du lave en skrælning, der forhindrer udbrud af indgroede hår.

Derudover anbefales det at tage en brusebad, der bidrager til udvidelsen af ​​porerne, før proceduren. Efter depilering skal huden smøres med en creme-gel, så du kan sænke hårets vækst. Værktøjet er udstyret med desinfektionsmiddel og fugtighedsgivende egenskaber.

Kamilleekstrakt indeholdt i cremen beroliger huden og forhindrer irritation efter depilering. Ekstrakter opnået fra valnødskaller nedsætter væksten af ​​uønskede hår. Cream-gel blødgør huden, hjælper med at genoprette den optimale pH.

Det er vigtigt! Voksstrimler må ikke påføres på de områder af kroppen, hvor der er vorter, muldvarp eller sår. Proceduren bør ikke udføres i tilfælde af forbrændinger i det behandlede område eller med en øget tendens til allergiske reaktioner.

Resterne af klæbemiddel kan fjernes ved hjælp af sådanne midler:

  • vegetabilsk olie;
  • fløde med olieagtig konsistens
  • lotion;
  • gel;
  • vådservietter;
  • blødt stof;
  • et lille stykke bomuldsstof.

Inkluderet med produktet er der ingen specielle kludtykkere gennemblødt i en speciel sammensætning. Derfor anbefales det at blot lægge lidt vegetabilsk olie på en skive lavet af bomuld og behandle det nødvendige område af kroppen.

Denne enkle manipulation fjerner ikke blot rester af klæbemiddelet fra huden, men forhindrer også udseende af peeling.

En fremragende mulighed er brugen af ​​en speciel lotion designet til kropspleje efter depilering. Værktøjet har antiinflammatoriske og antiseptiske virkninger.

Sådan plejer du kroppen efter proceduren

Efter depilering kan hudfølsomheden øges. Derfor må en kvinde overholde de nødvendige regler.

Efter proceduren er forbudt:

  • gå til saunaen eller badet
  • anvende kosmetik, som indeholder alkohol
  • i lang tid at være under solens brændende stråler.

Kvinder anmeldelser

Om dette produkt, som voksstrimler Deep Depil til bikiniområdet, er negative anmeldelser ret sjældne. Ofte bliver de tilbage af det retfærdige køn, som ikke udfører depilationen ordentligt. Hvis det ikke er pålideligt at fastsætte strimlen, kan der forblive en blå mærke på kroppen, når produktet fjernes. Derudover anbefales det ikke at skyde det i retning af hårvækst.

Voksstrimler af Deep Depil med kamille er særligt populære hos kunderne, og tilbagemeldingerne om dem er for det meste positive. Produkter forsynet med antiinflammatoriske egenskaber, hvorved forekomsten af ​​irritation på det behandlede område af kroppen undgås.

Alina, 32 år gammel: "Den største fordel ved Deep Depil er, at de kan bruges gentagne gange, indtil båndene bevarer deres klæbrighed. Ved hjælp af værktøjet fjernes også hårsækkene, der ligger dybt under dermis. Efter proceduren bliver huden glat og fløjlsagtig. Effekten kan vare i tre uger. "

Anna Sergeevna, 45 år gammel: "For at være ærlig, er jeg lidt skam over at fjerne uønskede hår i salonen. Jeg prøvede en masse kosmetik: både dyrt og billigt. Deep Depil med kamille fra Floresan for nylig købt i et stort supermarked. Desværre kunne jeg ikke lide dette værktøj for meget. Hårde hårstrimler optager med vanskeligheder. Efter proceduren måtte jeg bruge en elektrisk barbermaskine.

Resterne af voks fjernede jeg creme-gelen, som kommer i sættet. Værktøjet har en tyk tekstur. Cream-gel har en behagelig lugt af urter.

Fordelene ved Deep Depil indbefatter det faktum, at der efter deres anvendelse ikke opstår irritation på huden. Hertil kommer, at efter indtrængen ikke forekom de indgroede hår på kroppen. Strimlerne fugter huden og har en beroligende effekt. "

Marina, 26 år gammel: "Jeg købte disse strimler til handlingen. Men som et middel til at fjerne uønsket vegetation på mine ben og i det intime område, passede de mig slet ikke. Hårene fjernes ret dårligt. Efter brug af dem forbliver klæbende mærker på kroppen. Resterne af voks rengøres ret hårdt. Til dette formål bruger jeg normalt ferskenolie eller aromaolie, opnået fra abrikoskerne.

Jeg fandt voksstrimler en usædvanlig brug: Jeg bruger dem til at rette øjenbrynene. For at gøre dette skal du omhyggeligt afskære et lille stykke af den ønskede størrelse og varme den med varmen af ​​mine hænder. Så klæber jeg et fragment af en voksstrimmel til øjenbrynene, og efter 30 sekunder slår jeg det af med en skarp bevægelse. Efter det trækker jeg det ekstra hår med pincet efter behov. Derefter smører jeg huden med kosmetisk olie. Efter fem minutter skal du fjerne det med en fugtig klud. Efter at have fjernet de ekstra hår, tynder jeg mine øjenbryn med henna. "

Alla, 24 år: "Min bekendtskab med voksstrimler fandt sted for nylig. For første gang besluttede jeg at bruge et dyrt Veet-produkt beregnet til følsom hud. Men der var få voksstrimler i sættet, og prisen syntes for høj for mig. I supermarkedet så jeg ved et uheld stribe kamille fra Floresan. På tidspunktet for depilation var længden af ​​hårene på benene ca. 5 mm. Dette værktøj passede perfekt til opgaven. De resterende sparsomme hår, ca. 2 mm lange, fjernes jeg nemt med pincet. "

konklusion

Deep Depil strimler forårsager sjældent en allergisk reaktion. Nogle kvinder har en lille irritation på huden. Rødme forsvinder sædvanligvis spontant inden for 12 timer efter depilering.

Depilation strips. Sådan bruges til ansigt, bikini område. Hvilket er bedre: voks, Veet. anmeldelser

Depilationsstrimler er et glimrende middel, hvormed du nemt og billigt kan fjerne unødvendigt hår på problemområder i kroppen uden at gøre brug af skønhedssaloner.

Næsten halvdelen af ​​kvinderne er vant til at forbinde ordet "depilation" med voks for at fjerne uønskede hår. Og det er rigtigt, denne metode er bevist, pålidelig og praktisk, hvilket ikke kræver meget tid og penge.

Shary - voksstrimler til depilation

Shary - voksstrimler til depilering af problemområder placeret på kroppen. De har fået anerkendelse fra mange kvinder i Rusland og andre lande i verden, da de helt fjerner uønsket vegetation, mens de ikke irriterer huden. Producenten præsenterer striberne til forskellige hudtyper.

Positive kvaliteter:

  • Værktøjet fjerner effektivt unødvendig vegetation på problemområder i huden;
  • Nem at bruge til at bruge disse strimler, er det ikke nødvendigt at være professionel;
  • Fjernelse af absolut alle hår, selv meget korte;
  • Omsorg for hud som en professionel.

Ulempen ved dette værktøj er kun en - den indeholder for mange kemikalier i sin sammensætning.

Voksstrimler til Depilation - Floresan Deep Depil

Depilation strips Floresan Deep Depil, lavet af naturlig bivoks og er designet til at fjerne overskydende vegetation på nogen del af kroppen. Dette produkt er velegnet til alle hudtyper.

Produktlinjen omfatter strimler imprægneret med ekstrakter af forskellige urter, såsom lavendel, kamille, aloe vera, pebermynte og azulen. Hver af disse urter har en gavnlig virkning på menneskets hud:

  1. En af de vigtigste fordele ved Floresan voksstrimler er genbrugelighed. Hvilket betydeligt sparer størrelsen af ​​en familie tegnebog;
  2. Lav pris på produktet;
  3. Effekten efter depileringsstrimler Floresan varer lang tid. Ved kontinuerlig brug af disse strimler er hårsækkene skadet, og dette fører til langsommere hårvækst.

Floresan voksstrimler har en, men en meget stor minus - smertefuld anvendelse.

Derfor, hvis striberne bruges første gang, så skal der ikke være armhuler eller et bikiniområde. Den mest ideelle mulighed til første gang er benene, de føler ikke smerten så meget.

Faberlik - voksstrimler til depilering

Hårfjerningsstrimler fra Faberlic er nemme at bruge. Selv de korteste hår fjernes med en lille bevægelse af hånden. Komponenterne i deres sammensætning er i stand til at lindre irritation på huden, forhindre udseendet af allergiske reaktioner, berolige, fremme genopretning og opfrisk huden.

Efter påføring af strimlerne forbliver huden glat i op til en måned.

En pakning indeholder 16 strimler til depilation.

Veet (Vit) - voksstrimler til depilation

Voksstrimler til Veet depilation er klar til brug, de kan bruges til at fjerne uønsket vegetation på nogen del af kroppen, og det kan gøres hurtigt og smertefrit. Hvis du anvender disse strimler konstant, så vokser hårvæksten over tid, dette medvirker til udtømningen af ​​hårpæren.

Voksstrimler til depilering af det intime bikiniområde

Så snart ferien er kommet, tænker de fleste kvinder på, hvordan man gør bikiniområdet attraktivt. Ja, og prøv at spare på det. Når alt kommer til alt, ønsker alle på stranden at se attraktive ud.

Til sådanne tilfælde og skabte strimler til depilation i intime områder. Så hvilke funktioner har disse strimler?

  • Fremragende resultat - i løbet af måneden vokser ikke et enkelt hår.
  • Brugen af ​​dette værktøj eliminerer fuldstændigt muligheden for nedskæringer eller betændelser. Når man barberer hår med en maskine, er der trods alt høj sandsynlighed for at skære sig med sine skarpe knive, og når man bruger en maskine, er der praktisk taget ingen måde at undgå betændelse på barberet hud.
  • Tillader dig at reducere tiden for fjernelse af hårfjerning flere gange. Når alt kommer til alt, hvis du fjerner vegetation med pincet eller en epilator, så vil denne procedure tage meget tid.
  • Evnen til at fjerne en stor mængde hår på samme tid, hvis du bruger strimlerne strengt og overholder instruktionerne. Derfor skal du omhyggeligt læse de vedlagte instruktioner, inden du fortsætter med aflejringen. Hvis alle betingelser er fuldt opfyldt, vil resultatet være op til 96% af det fjernede hår. Og de resterende 4% kan fjernes med en razor eller pincet.
  • Depilation med voksstrimler kan gøres hjemme, det vil ikke påvirke, hvor meget resultatet er.
  • Alle forbrugsvarer til proceduren kan let købes på ethvert apotek til en rimelig pris.
  • Indholdet af yderligere komponenter vil hjælpe med til at forhindre irritation, såvel som de er i stand til at passe på huden.

Voksstrimler til ansigtsudsmidning

Ansigtet er den mest synlige del af en persons legeme, især hvis det er en kvinde. Derfor bør valget af voksstrimler for at fjerne uønsket vegetation på overlæben tages meget alvorligt.

Når du køber strimler, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

  • Du bør omhyggeligt inspicere emballagen og sørge for, at disse strimler til depilation er beregnet til brug på ansigtet.
  • Undersøg grundigt sammensætningen. Det bør kun omfatte naturlige ingredienser. For eksempel bivoks, ekstrakter fra planter, der har en beroligende effekt og hjælper med at blødgøre huden efter proceduren. Samt i sammensætningen af ​​strimlerne til depilation skal være stoffer, der bremser væksten af ​​hår.
  • Vær særlig opmærksom på størrelsen af ​​de købte strimler. De bør være egnede til udslip af problemområder på ansigtet.
  • Tilstedeværelsen af ​​klud til fjernelse af voks tilbage i ansigtet er et must!

Hvor kan jeg købe Veet strips (Wit) til depilation, hvor meget de koster - prisen på voksstrimler

Omkostningerne ved voksstrimler til depilering kan afhænge af regionen Rusland. For eksempel i Kurgan vil deres omkostninger starte fra 299 rubler per pakke, og i Khabarovsk er den laveste pris 373 rubler per pakke.

Du kan købe Veet voksstrimler i mange store supermarkedskæder og hypermarkeder i Rusland. Og også i onlinebutikker.

Og alligevel anbefaler eksperter at købe disse produkter i specialiseret og bedst af alt i branded butikker beliggende i mange regioner i landet.

Dette vil redde kunderne fra falsk, hvis brug kan forårsage ikke kun en allergisk reaktion, men også forårsage forskellige former for infektioner.

Sådan bruges Veet strips (Wit) til depilation derhjemme

Et af de bedste midler til at fjerne uønskede hår på problemområder i kroppen er voks. Men med denne procedure er det ret svært at klare sig selv, især for en nybegynder.

For at spare tid og forenkle opgaven for forbrugere har producenterne frigivet voksstrimler. De er meget mere bekvemme at bruge, og proceduren for depilering med strimler tager mindre tid, end hvis den udføres ved hjælp af varm voks.

Den største fordel ved strimler - brugervenlighed. Denne enhed skal vælges i størrelse, for eksempel til bikini zone en størrelse, og for armhulerne bliver det helt anderledes. For at vælge de rigtige strimler skal du omhyggeligt undersøge emballagen.

For at fjerne uønsket vegetation mere effektivt skal du følge disse tips:

  1. For at få det bedste resultat er det bedst at sætte strimlerne på ren hud, så eksperter anbefaler at tage et bad eller bad, før du starter proceduren, tør derefter huden grundigt med et håndklæde og drys det med talkum eller babypulver for at reducere sved.
  2. Grundlaget for vokspåføring skal opvarmes grundigt mellem palmerne og limes til hudens problemområde, mens det udglattes i retning af hårvækst på kroppen, mens man trykker på den.
  3. I denne tilstand skal du holde den i ca. 15 sekunder, så med en skarp bevægelse af hånden skal du rive basen og holde den med din hånd. Dette trick giver dig mulighed for at undgå blå mærker og blå mærker på kroppen.
  4. Efter proceduren for fjernelse af uønskede hår, er de områder, hvor denne procedure blev udført, nødvendigt at tørre grundigt med en særlig klud, som følger med striberne.

Sådan opvarmes voksstrimler til depilation?

Den nemmeste måde at opvarme strimlerne på for depilation er at gnide dem mellem dine palmer i et par minutter.

Hvordan man bruger strimler til depilation

Ved hjælp af denne metode kan depilation udføres næsten hvor som helst, hvor det er praktisk. Hvor meget voksede voks, der er på en papirbaseret strimmel, afhænger trods alt af resultatet af depilation.

Sådan gør du depilation i bikiniområdet med voksstriber Veet (Vit)

Forberedelse til depilation er en slags hel ritual, der kræver omhyggelig og præcis udførelse. Og for at fjerne hår med voksstrimler var det nødvendigt at sikre, at hårene i bikiniområdet var omkring 4 cm så effektivt som muligt.

Den første ting at gøre ved forberedelse til depilation er at åbne porerne og fjerne døde celler. Det er bedst at gøre dette ved hjælp af en skrubbe, efter at huden er renset, bør den tørres grundigt med et håndklæde. Forberedelsen er forbi. Nu kan du fortsætte direkte til selve depilationen.

For at holde huden glat efter hårfjerning så længe som muligt, skal der overholdes flere regler:

  • Efter at du har forberedt huden, skal du forberede alt, hvad der er nødvendigt for udsmykning af bikiniområdet. Det første du skal gøre er at fjerne strimlerne fra pakken og om nødvendigt skære dem i smalere. Dette vil hjælpe med at reducere smerte.
  • For at voksen bliver blødere, skal strimlerne opvarmes i palmerne i 15 sekunder.
  • Den næste fase er adskillelsen af ​​strimlen. Den glatte del er simpelthen smidt væk, da det ikke er nødvendigt. Og den klæbrige del limes til problemområdet i retning af hårvækst.
  • Du skal forsigtigt glatte strimlen, så voksen på den jævnt spredes over overfladen.
  • Tåre båndet skal være imod hårvækst, mens du trækker huden.
  • Efter proceduren fjernes den resterende voks med en bomuldsstynde fugtet med lotion eller kropsolie.

Hvordan man bruger strimler til ansigtets ansigt: Øjenbryn, antenner over overlæben

Depilation er en af ​​de mest smertefri og nemme måder at slippe af med uønsket ansigtshår. Hage, øjenbryn og området over overlæben kan tilskrives problemområderne i ansigtet.

Ifølge flertallet af kosmetologer, for at proceduren for at bringe så lidt ubehag som muligt, skal du dampe huden eller forarbejde den ved hjælp af en skrubbe, så porerne kan åbne, hvilket vil reducere smerteeffekten. Så hvordan man fjerner hår fra dit ansigt? Her er nogle tips om, hvordan du gør dette:

  1. Du skal limke strimlen i retning af hårvækst og rive væk fra hårets vækst.
  2. Det er bedst at glatte den limede strimmel med en finger og presse den godt mod huden. Men før du anvender en voksstrimmel, skal du varme det op ved at gnide mellem dine palmer.
  3. Riv af den klæbende strimmel skal være en skarp bevægelse af hånden og mod hårets vækst.
  4. Beauticians anbefaler, at efter ansigtet behandles ansigtets hud med lotion, som hjælper med at undgå irritation. Men hvis dette problem ikke desto mindre skete, vil enhver salve mod irritation, som er kommercielt tilgængelig på ethvert apotek, hjælpe med at rette op på det.

Ved hjælp af strimler til depilation er det muligt at spare tid og penge.

Video strimler til depilation

Hvad er voksstrimler til depilation:

Voksstrimler til depilation med kamille. Floresan Deep depil - anmeldelser

Og det er ikke nødvendigt at betale for meget

Fordele: Billig, effektiv.

Testimonial: Jeg besluttede på en eller anden måde at prøve voksstrimler i erhvervslivet og købte Floresan Deep Depil med kamille. Med deres direkte ansvar for at klare et knæk ripper de godt limede og højkvalitets hår, mens de ikke løfter dem og trækker. Den eneste ulempe er, at det øverste lag af huden er trukket sammen med hårene. Røde pletter vises på mine fødder, men jeg fastholder ikke specifikt på disse strimler, da dette er min hudfunktion - meget sart. Derfor skiftede jeg til en varm voks af samme firma,... Næste

Neeffetivnye

Fordele: Pris.

Ulemper: Ineffektive.

Anmeldelse: Et rod til en lav pris. Det eneste plus, som jeg ikke kan kaldes effektiv. Selv om det måske ikke er muligt for alle voksstrimler sammenlignet med voks i en dåse? (første striber) Det gør ondt, men ikke kriminelt. Epilator, sandsynligvis, til tider syg.

Irriterer ikke huden

Plusser: Effektivt.

Ulemper: Stort forbrug.

Anmeldelse: Wax strips til depilation med kamille Jeg kunne godt lide en ganske behagelig aroma, såvel som for ikke irriterende huden. Effektivitet er selvfølgelig. Fire sæt for en lille besværsproces og for det faktum, at mange striber går, det ville depilere alle benene.

Effektiv!

Fordele: Effektiv.

Anmeldelse: Wax strimler til depilation med kamille. Floresan Deep depil er ganske effektiv og behagelig - benene efter dem er meget glatte. Men du skal vænne sig til den midlertidige smerte efter dem. Personligt kan jeg næppe gøre dem depilated, selv om effekten er meget god.

Men disse er de bedste voksstrimler.

Plusser: Bedste.

Anmeldelse: De har så mange fordele, at der ikke er nogen ulemper. De er meget overkommelige. Analoger i udlandet meget dyrere. Fjern godt uønsket hår meget godt. Næsten alt. Irritation efter brug af strimlerne går hurtigt. Det er meget nemt at bruge dem.

Meget godt

Plusser: Små forbrug, efterlader lidt klæbende spor efter min mening meget.

Ulemper: Ingen.

Testimonial: Prisen var latterlig. Først tænkte jeg penge blev spildt. Jeg satte mig om aftenen for at trække håret på mine hænder og hvad var min overraskelse, da alt blev rystende med det samme og samtidig, og du kan bruge stripen to gange. Jeg har meget erfaring med at bruge og prof. voks og husholdningsstrimler af berømte mærker, vil jeg helt sikkert gå til at købe disse strimler, jeg ved ikke, hvordan de vil klare håret på deres fødder, men måske tager jeg et par pakker og udfører opgaven bagefter.

Anmeldelser om voksstrimler til depilation med kamille. Floresan dyb depil
Kosmetik og parfume.

Voksstrimler til depilation af ansigtet Deep Depil, med aloe vera, 20 stk

  • fælles
  • Brand Floresan
  • Artikel 101815
  • EAC-certifikat
  • Land Rusland
  • Sammensætning Se på pakken
  • Pakning og emballering
  • I boksning sætter 20 sæt
  • Pakning 1 sæt
  • Individuel emballage udpakket
  • Pakningsstørrelse 7 cm × 1,5 cm × 15,5 cm
  • Dimensioner og vægt
  • Størrelse 7 cm × 1,5 cm × 15 cm
  • Vægt 39 g
  • Særlige egenskaber
  • I pakken, stk. 20
  • Anvendelsesområde

Aloe Vera voksstrimler er ideelle til hurtig og effektiv fjernelse af uønsket hår på ansigtet. De er nemme at bruge og gør din hud blød og silke i lang tid. Takket være stretch elastisk voks, der passer perfekt til kroppens form og tager højde for alle detaljer i hudens lindring, blev det muligt at fjerne hår af forskellig længde, herunder den korteste.

Særligt stof er blottet for elasticitet, hvilket gør det muligt at lave en kort skarp bevægelse, når strimlerne bliver revet af og forhindrer smertefulde fornemmelser. Aloe vera ekstrakt indeholdt i voks bidrager til fugtgivende og genoprette huden efter depilation.

Simaland har ret til at vælge spørgsmål til offentliggørelse uafhængigt og uden at underrette brugere. Vi stiller ikke spørgsmål, der:

  • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
  • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
  • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke spørgsmål, der indeholder:

  • links til andre hjemmesider samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
  • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
  • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-land forbeholder sig ret til at fjerne et offentliggjort spørgsmål til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor spørgsmål anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til at afvise spørgsmål og slette tidligere offentliggjorte spørgsmål.

Hvis en bruger stiller et spørgsmål, accepterer han at modtage underretninger fra Simalands websted om nye svar på hans spørgsmål.

Simaland har ret til uafhængigt og uden varsel at brugerne vælger anmeldelser til offentliggørelse. Vi lægger ikke anmeldelser, som:

  • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
  • ikke relaterer til den faktiske erfaring med at bruge dette produkt;
  • indeholder ikke nyttige oplysninger til andre brugere
  • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
  • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke samlinger og anmeldelser af produkter, der indeholder:

  • links til andre hjemmesider i teksten til indsamling og revision samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
  • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
  • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-Lend forbeholder sig ret til at fjerne en offentliggjort anmeldelse, udvælgelse og gennemgang af varer til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor vurderinger anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til afvisningen af ​​offentliggørelsen og sletningen af ​​tidligere offentliggjorte anmeldelser, vurderinger, samlinger og anmeldelser af produkter.

Hvis brugeren reagerer på en anmeldelse eller et spørgsmål til ham, accepterer han at modtage underretninger fra Sima Land-webstedet om nye svar på sine kommentarer.

Du kan dele produktet i sociale netværk

Hvad er voksstrimlerne til depilation

Hvis hårfjerning ved epilatoren er lang og smertefuld for dig, og der ikke er tid til at besøge salonen, vil voksstrimler hjælpe dig med hurtigt at slippe af med uønsket vegetation og holde din hud glat i lang tid.

I øjeblikket er der et stort antal voksstrimler af forskellig kvalitet fra forskellige producenter. For at vælge det produkt, der passer dig bedst, skal du få omfattende information om de mest populære mærker.

Der er specialiserede strimler til ansigtet og endda til hårfjerning i øjenbryn, ben og arme til bikiniområdet.

Du kan vælge strimler efter hudtype:

Også strimler varierer i størrelsen, tykkelsen af ​​et papirlag, et lag af voks og dets kvalitet.

Fjernelse teknik på forskellige områder af kroppen

I bikini-zonen kan du kun fjerne håret alene langs tøjets linje, fra pubis, såvel som fra huden på det indre lår. Det vil ikke være muligt at blive dybere ved hjælp af strimler, fordi hvis du skærer strimlerne i tyndere, er det ikke altid muligt at klæbe strimlen i retning af hårvækst, og vigtigst skal du rette huden godt med din brugte hånd inden du slår den af.

På ansigtet ved hjælp af strimler kan du fjerne håret over overlæben eller over og under øjenbrynene.

I det aksillære område er det bedre, at nogen med hjem eller kærester river en hårstrimmel. Da det for det første er nødvendigt at rive pludselig af, og for det andet er det nødvendigt igen at fastgøre huden med den anden hånd.

Når du gør epilation i armhulsområdet til dig selv, kan du stadig opfylde den første tilstand, og den anden betingelse kan muligvis ikke træne ud, hvilket vil medføre, at der stadig er et stort antal hår tilbage og behovet for at rense huden med tang eller blå mærker og slid på huden.

På hænder og fødder for at fjerne hårstrimler mest enkelt og hurtigt.

I området med "stien" på underlivet er det ikke svært at fjerne håret teknisk, det gør kun ondt.

Fordele og ulemper ved at bruge dem

Godbidder

  • tilgængelighed: Ligegyldigt hvor du er, kan du gøre depilation selv og meget hurtigt;
  • ingen grund til at vokse hår i lang tid, voksstrimler kan gribe og fjerne hår allerede fra 1,5-2 mm i længden;
  • rentabilitet: en stribe kan bruges flere gange, så længe hårene fortsætter med at holde fast ved det;
  • effektvarighed op til 4 uger afhængigt af hårvæksthastigheden;
  • Langtidsbeskadigelse af pærerne kan føre til en gradvis forstyrrelse af hårvæksten.

ulemper

  • sårhed i proceduren
  • voks forbliver på huden og giver en klæbrig følelse;
  • ikke alle hår er fanget ad gangen, du skal enten limse båndet eller rense håret med pincet;
  • der er risiko for allergi overfor voks eller andre komponenter, der er inkluderet i dets sammensætning;
  • hvis det er dårligt at fastsætte huden, kan blå mærker og slid forblive i stedet for strimlen;
  • hvis du fjerner håret forkert, er der mulighed for at afbryde håret på hudniveauet, hvilket vil give en hurtig ny hårvækst
  • voksstrimler fjerner dunet hår, hvilket kan give anledning til groft mørkt hår; Dette gælder især for ansigtshårfjernelse;
  • hudirritation efter hårfjerning kan fortsætte i ca. en dag.

Instruktioner til brug

I en pakke er der som regel fra 8 til 16 strimler, specielle olierede servietter og instruktioner til brug.

  1. Påfør et tyndt lag af talkum eller babypulver for at rense og tørre huden.
  2. Du skal tage to strimler, limet med et lag voks og opvarme dem mellem palmerne i et øjeblik.
  3. Derefter adskilles strimlerne og holder dem på huden i retning af hårvækst. Glatte striber til huden, og presser dem kraftigt på hele håndfladen.
  4. Fix huden under båndet med den ene hånd. Med din brugte hånd, med en skarp bevægelse, rive stripen fra huden mod retningen af ​​hårvæksten.
  5. Hvis håret forbliver på huden, er det nødvendigt at pulverere huden igen med talkumpulver, klæb remmen igen, glat og rive skarpt ud.
  6. De resterende enkelthår kan fjernes med pincet.

Typer af voksstrimler til depilation

Video: Veet voksstrimler

Veet Stripes

Firmaet Vit præsenterede flere typer hårfjerningsstrimler på det russiske marked.

  • Klar til brug voksstrimler af tre typer til følsom, normal og tør hud. Voksstrimler er designet til at fjerne benhår.
  • Suprem Essence striber med rose duft og æteriske olier. Designet til fødder.
  • Suprem Essence strimler specielt designet til ansigtet.
  • Suprem Essence strips til bikini og underarms.

Karamel (karamel)

Fabrikanten af ​​voksstrimler "Caramel" besluttede at behage kunderne ikke kun med kvaliteten af ​​sine produkter, men også med forskellige smag, herunder vanilje og jordbær. Generelt kan du vælge for enhver smag.

Shary

Producenten tilbyder specielle voksstrimler:

Med avocado til følsom hud.

Med kokos til tør hud.

Med mandel til hårdt hår.

Separat præsenteret strimmel med bomuld til intim udhuling. Hvert depilationskit har en særlig gelpleje.

Byly præsenteret strimler til depilation af ansigt, krop og bikini område med forskellige sammensætninger og forførende dufte. Med chokolade.

Med grøn te og mynte.

Især til ung hud.

Strimler af guld.

Med termisk vand.

Foruden voksstrimler tilbyder virksomheden en stor mængde hudplejeprodukter efter hårfjerning.

Epilering med voks derhjemme vil kun have en god effekt, forudsat at længden af ​​det behandlede hår vil være fra 5 mm til 1 cm. Alt om dette i artiklen om voksning derhjemme.

Vidste du, at hår med dybt voks ikke vokser omkring 2-3 uger. Billeder før og efter kan ses på dette link.

Markell

Markell præsenterede på markedet to serier af sine voksstrimler: Delikat og Luksus mini. Til en lav pris gør de godt med hår på både krop og ansigt. Deres eneste ulempe er manglen på servietter, i stedet for dem i pakken er poser med olie.

Avon introducerede voksstrimler til krop og ansigt. I et sæt af 10 strimler og 2 servietter.

Oriflame

Oriflame - "Silke Orchid". Depilation kit indeholder strimler af naturlig bivoks og mandelolie. Visker er imprægneret med en sammensætning, der beroliger huden og bremser hårvæksten. De er designet til at fjerne hår fra kroppen, arme og ben.

Der er også specielle strimler til ansigtet.

Deep depil

Floresan tilbyder købere strimler specielt til tør hud.

Stripe egnet til mænd og kvinder.

Og også strimler til ansigtet.

Voksstrimler fra Floresan er forholdsvis overkommelige. Pakken har 20 strimler, klud og en speciel hudpleje gel.

Cliven

Cliven har strimler til kroppen.

Og også specifikt til ansigt og bikini

Depiflax

Voksstrimler til hårfjerning Depifax kommer i pakninger med 10 og 100 stk. Ved at købe flere, kan du spare meget.

Kontraindikationer til fjernelse af hår med voksstrimler:

  • ikke nok langt hår i stedet for den foreslåede depilation
  • ridser, hudskrabninger på behandlingsstedet;
  • virale, bakterielle og svampesygdomme i huden i den akutte fase;
  • feber, kulderystelser.

Video: Filminstruktion på hjemmetablering White Line DEPIL

Hvordan gør proceduren mindre smertefuld

Normalt er den enkleste til rådighed derhjemme, og samtidig er den mest behagelige metode til anæstesi et varmt bad.

Huden skal først dampes, og tør derefter tørre. Det er også vigtigt at uddanne færdigheden til at rive stripen ud med en skarp bevægelse, så vil smerten være minimal.

Du kan anvende en mild skrubbe på huden før proceduren og forsigtigt massere huden for at exfoliere døde hudceller. Dette vil lette fjernelse af håret og gøre proceduren mindre smertefuld.

Sådan fjerner du voksrester fra huden

Hvis servietter slutter tidligere end strimlerne, kan du bruge følgende metoder:

  • tag en almindelig klud og fugt den med olie, for eksempel solsikke eller olivenolie, du kan også bruge en rig creme;
  • på forhånd opbevares med en særlig hudlotion efter voksning, som voksen fjerner godt;
  • Prøv at vaske rester af voks med sæbe og vand: den mindst effektive metode mod voks og mindst nyttig til skadet epilering af huden;
  • Påfør en bomuldsklud på huden og varm den med en hårtørrer: voksen smelter og klæber til kluden.

Sådan pleje huden efter proceduren

Et par dage efter proceduren anbefales det at bruge en skrubbe og fugtighedscreme for at forhindre indgroet hår.

Sådan fjernes irritation hurtigt efter hårfjerning

Der er mange måder at hurtigt slippe af med røde pletter på huden, hvor håret blev fjernet. Og næsten alle er tilgængelige, skal du bare prøve at vælge det bedste for dig.

  1. Panthenol spray eller creme hjælper din hud med at genoprette hurtigere. Men dette er forudsat at du begynder at bruge det til tiden, dvs. Umiddelbart efter proceduren, mens huden ikke har haft tid til at rødme.
  2. Chlorhexidin, actovegin, solcoseryl, alkohol eller hydrogenperoxid vil også bidrage til at reducere sværhedsgraden af ​​betændelse. Det er nødvendigt at tage hensyn til, at alle disse produkter tørrer huden, fordi efter dem er det vigtigt at bruge en fugtighedscreme.
  3. Tea tree olie eller aloe juice er godt opløst i en lille mængde olie eller fløde, påført huden efter proceduren og lad det absorbere. Bare behøver ikke at applicere på huden af ​​ren tea tree olie, det kan forårsage endnu mere rødme i huden.
  4. Børnecreme eller ansigtscreme med calendula, kamille, aloe.

Oprindeligt var lidokainspray beregnet til anæstesi i slimhinderne, så begyndte den at blive anvendt som anæstetik til epilering. Find ud af, hvilke områder anæstesi anbefales til lidokainepilation.

Den præsenterede video-lektion "Depilation with Hot Wax" er en fantastisk mulighed for at se, hvordan ovenstående procedure udføres. For at se videoen klik på linket.

Ikke sikker på hvilken voks at vælge? Eller hvordan man bruger voks til depilation korrekt? Vi anbefaler at læse denne artikel.

Om hvordan en mand gjorde hårfjerning. (tekst fra internettet)

Depilatory Fruit Wax Deep Depil