Veet voksstrimler til følsom hud med Easy Gelwax-teknologi

Uønsket kropshår bortskaffes på forskellige måder, men måske den mest populære kan man kalde deres fjernelse med brug af voks. For at udføre denne procedure skal du have særlige færdigheder, fordi det ikke er enkelt og vil tage meget tid.

For at lette opgaven og gøre det ikke så længe, ​​blev fabrikanter af kosmetiske produkter til depilation opfundet en mere acceptabel mulighed, som mange kvinder villigt begyndte at bruge. Nu kan du ikke røre rundt med voks, men brug simpelthen færdige strimler med voks sammensætning for at slippe af med vegetationen. Det moderne marked er fyldt med lignende produkter, men de mest populære blandt dem er strimler til Veet depilation.

Brugervenlighed

Denne enhed er meget nem at bruge. Disse er færdige strimler, med hvilke hår kan fjernes overalt på huden. Veet strimler har form af små strimler af papir eller stof, som fabrikanterne anvender en særlig sammensætning, som kan klæbe til huden, og hvis så brat ryk i en bestemt retning, og træk al unødig vegetation, sammen med roden.

Størrelsen af ​​de producerede strimler afhænger af hvilken del af kroppen du har brug for at slippe af med vegetationen og typen af ​​hud hos en bestemt person:

 • for at slippe af med underarm hår;
 • designet til bikini område;
 • til ben og arme
 • gelplader for at bekæmpe overskæg og andre lignende problemer på ansigtet;
 • universelle.

En sådan række valg gør det muligt at løse problemet med at fjerne ekstra hår til enhver kvinde.

Hvad angår prisen på Veet voksstrimler, skal det bemærkes, at mulighederne kan være forskellige - alt efter hvilken type materiale og sammensætning der anvendes. Emballage betyder også, og hvor mange bånd det indeholder. I salonen koster sådanne procedurer forskelligt, og dette afhænger af størrelsen af ​​de depilerede zoner, og hvor hårdt og langt hår vil blive fjernet.

Hvad skal man vælge?

I øjeblikket bruger de mest pålidelige kvinder depileringsprodukterne fra firmaet Veet - et fransk selskab, en førende inden for produktion af kosmetiske produkter.

Det færdige grundlæggende i dette firma er præsenteret i en bred vifte:

 1. for kvinder med tør hud et fremragende valg ville være et bånd, hvorpå voks påføres med aloe vera ekstrakt, der fugter huden efter en session;
 2. følsom hud vil føles bedst med bånd, som omfatter mandelolie og vitamin E, som vil beskytte det mod irritation;
 3. hvis huden er normal, strimler er bedre at vælge med shea smør;
 4. hvis hårene skal fjernes fra ansigtet, er det bedre at bruge specielt lavet til dette formål bånd af lille størrelse i bredden.

Hvordan tilbringer du hjemme?

Fremgangsmåden til fjernelse af uønskede hår udføres hjemme, vil være så effektivt som muligt, hvis det er enkelt, men sådanne vigtige instruktioner følges:

 1. den hud, på hvilken båndet skal påføres, skal nødvendigvis rengøres. Det er bedst at tage et brusebad, tør derefter af med en håndklæde og smør lidt talkum eller pulver på de ønskede områder. Så sveden kan ikke forstyrre proceduren;
 2. tape med sammensætningen skal nødvendigvis forvarmes. For at gøre dette skal du bare placere det mellem dine palmer og holde det et stykke tid. Derefter anbringer vi det på det nødvendige hudsted, og vi presser på det, rettet mod hårets vækst.
 3. båndet skal være på kroppen i mindst 20 sekunder, hvorefter det skal være skarpt flået i modsat retning til hårets vækst. Den anden side på dette tidspunkt skal holde huden, ellers kan blå mærker og blå mærker forekomme;
 4. Når alle problemområder behandles, skal huden ryddes af voksrester ved hjælp af et specielt serviet, der leveres med et sæt Veet strips.

Nogle funktioner i brug

Den bedste virkning af at bruge Veet strimler med gelen tekstur opnået i et åbent område af kroppen, selv om resultatet vil være positiv og når der arbejdes med svært tilgængelige områder, såsom hårfjerning i bikini og under armene, som det fremgår af svarene fra købere.

Denne type hårfjerning har en betydelig ulempe - den kan ikke klare de hårde, det kan kun fjerne tynde hår. Det anbefales at starte proceduren for deres fjernelse fra fødderne. Hvis der er meget hår der, er det bedre at barbere dem først og derefter vente til de vokser til mindst 5 mm, og først derefter begynde at bruge voksstrimler.

Der, hvor der er særligt følsomme steder, at udføre en depilation session er en temmelig smertefuld procedure. Lidt lavere smerte vil tillade en opløsning af lidokain (det gnides ind i det behandlede område før proceduren). Som en yderligere bedøvelse kan vi anbefale følgende:

 1. Forvarm huden;
 2. fornærme problemområdet;
 3. Hold sessionen, så snart den månedlige periode er overstået.

Når behandlingen af ​​alle problemområder er afsluttet, skal du sørge for at behandle dem ved hjælp af "Panthenol" eller "Rescuer".

Hvis denne fløde ikke er hjemme, kan du bruge vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksbånd er ikke egnet for alle. Kontraindikationer til det kan være flere grunde:

 • hudsygdomme;
 • enhver overtrædelse af hudens integritet
 • en usund generel tilstand forbundet med en forkølelse eller for eksempel en infektion;
 • for korte hår.

Styrker og svagheder

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, herunder strimler af voks, vil det altid have både positive kvaliteter og negative.

Fordelene ved denne metode omfatter følgende punkter:

 1. grundlaget for depilation kan anvendes gentagne gange;
 2. Praktisk at bruge - du kan ikke gøre denne procedure hjemme, men på et hvilket som helst andet sted, hvor der er passende betingelser for dette;
 3. huden efter sessionen vil bevare sin glathed i omkring en anden måned (varigheden er forskellig for alle og afhænger af stivheden og antallet af hår);
 4. prisen på voksstrimler er ret demokratisk.

ulemper:

 1. huden på behandlingsstedet med voksstrimler forbliver klæbrig, uanset hvordan du gnider det;
 2. du kan ikke komme væk fra smertefulde fornemmelser;
 3. hår er ikke meget godt fjernet;
 4. hvis basen påføres ukorrekt, er blå mærker og endda slidninger mulige;
 5. mulige allergier for gelen eller en af ​​komponenterne indeholdt i sammensætningen af ​​kosmetisk voks;
 6. hår kan bryde af;
 7. i stedet for tyndt hår efter en session på ansigtet kan begynde at vokse ganske hårdt.

efterbehandling

Der er visse regler, som du skal følge, hvis du vil opnå maksimal effektivitet og bygge videre på procedurens succes:

 1. strand og solarium i flere dage efter at proceduren er forbudt
 2. et bad, en sauna eller et andet bad er midlertidigt forbudt for dig;
 3. sport øvelser vil også ikke være for dig hidtil - du absolut ikke behøver hudirritation fra sved;
 4. i nogen tid anbefales det at behandle de hårfrie områder med et af reduktionsmidlerne såsom panthenol, solkoseryl, hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie eller andre fugtighedsgivende stoffer.

Alligevel vokser populariteten af ​​Veet striber til hårfjerning hver dag, fordi de er meget nemme at bruge og viser helt effektive resultater.

Overvej disse kosmetiske produkter og reglerne for dens anvendelse på et specifikt eksempel på Veet voksstrimler designet til meget følsom hud "Easy Gel-voks".

Produkterne er duftende, som en duftende fløjlrose og indeholder æteriske olier i deres sammensætning. Pakke med tyve plader. Pakken vejer 55 gram, har en højde på 26 mm, en bredde på 68 og en dybde på 170. Bruges til at fjerne hår i bikiniområdet og på ansigtet. Dette produkt er et ideelt middel til at behandle små områder på kroppen. Du kan fjerne uønsket vegetation fra overlæben, kinderne, hagen. Produkterne er certificeret.

Efter at have anvendt sådanne voksstrimler kan du nyde glatheden og ømheden af ​​din hud i omkring en måned. Kompositionens formel er designet på en sådan måde, at hårene kan fjernes ved kun at lave en skarp bevægelse med hånden, mens huden takket være de æteriske olier beholder både fugt og ømhed.

Hvordan man bruger Veet voksstrimler til depilation?

Blandt alle måder at fjerne uønsket hår på kroppen, er at bruge voks næsten den mest populære. Desværre uden særlige færdigheder vil det være meget svært at klare denne opgave, og proceduren tager meget tid. For at gøre det lettere for forbrugerne og at spare tid, har producenter af depilationskosmetik kommet op med en forenklet version, som mange kvinder kan lide - voksstrimler. I dag er der en bred vifte af sådanne produkter på markedet, men "Vit" voksstrimlerne er i den største efterspørgsel.

Et bekvemt værktøj til depilation

Denne enhed er bekvemt placeret i brugervenlighed. Wit Strips "Vit" er et færdigt værktøj, som du hurtigt og nemt kan slippe af med problemet med overskydende hår på nogen del af kroppen. Små papir- eller stofbånd overtrukket med et lag af speciel sammensætning klæber til kroppen og fjerner uønskede hår, når de rykker, og trækker dem fra roten. Strimlerne med den påførte sammensætning er tilgængelige for forskellige dele af kroppen og hudtyperne, der er forskellige i størrelse:

 • til armhulen
 • intimt område
 • ben og arme;
 • person
 • universelle formål.

Et sådant rigt valg giver hver kvinde mulighed for at finde den mest passende mulighed for sig selv. Hvis det er vigtigt for dig, hvor meget Veet voksstrimler koster, er produkterne i dette mærke repræsenteret af varianter af forskellige priskategorier afhængigt af produktets type og sammensætning.

Hvilken mulighed at vælge?

I dette spørgsmål skal du først stole på dine egne præferencer og smag. Det er værd at prøve produkter fra forskellige virksomheder, og lav derefter en sammenligning og dermed vælge den bedste løsning. I dag blev kvindernes største tillid vandt af Wit Strips "Vit", der repræsenterer produkterne fra et velkendt fransk firma, der producerer midler til at fjerne unødvendig vegetation.

Effektiv på korte hår: Effektiv selv på hår fra 2 mm

Udvalget af færdige baser til dette firma er meget bredt:

 • Aloe vera tape til tør hud, der hjælper med at fugtige kroppen efter en session.
 • Følsomme hudtilskud suppleres med mandelolie og E-vitamin, som beskytter huden mod irritation.
 • normale hud passende midler med tilsætning af shea smør;
 • Til intime og delikate områder (bryst, ansigt) producenter tilbyder specielle bånd af lille bredde.

Hvordan udføres proceduren derhjemme?

For at maksimere effektiviteten af ​​en hjemmelavet hårfjerningsprocedure skal du følge enkle, men obligatoriske regler:

 • anvende båndet kun brug for at rense huden, så at starte er at besøge bruser, tør overflade på kroppen og forårsage ham eller talkum for at forhindre sveden er ikke en proces;
 • Basen, der er dækket af sammensætningen, skal opvarmes ved hjælp af palmer og påføres problemområdet, presser det på kroppen, udglatter og bevæger sig langs hårlinjen;
 • Efter 20 sekunder, med en skarp bevægelse af hånden, rives stripen væk med bevægelse mod vækst og samtidig holder huden med den anden hånd. Dette bør gøres for at forhindre blå mærker og blå mærker;
 • Efter at vegetationen er fjernet på alle problemområder, skal du tørre huden med en særlig klud (der er i sæt) for at fjerne voksrester.

Nuancer af ansøgning

Veet strips fungerer bedst på store åbne områder, men de giver også et positivt resultat, når de anvendes i vanskelige områder (bikinier, armhuler). Desværre har denne metode en stor minus - ved hjælp af en voksbase er det svært at fjerne tyk og hård vegetation, men med fine hår klipper det godt.

Den første hårfjerning ved hjælp voks bånd anbefales at starte med fødderne, og hvis en masse af vegetation, er det bedre at barbere og vente indtil håret ikke har nået den ønskede længde (mindst 5 mm).

Fjernelse af overskydende vegetation i de mest følsomme områder ledsages af alvorlige smerter. For at lindre smerte kan du bruge smertestillende midler i form af en opløsning af lidokain (tør ud af problemområdet før en session). Yderligere bedøvelsesforanstaltninger kan være:

 • hud dampende;
 • skrubning af problemområdet
 • udfører proceduren umiddelbart efter menstruation.

Det er bedre at skære strimlen for at holde fast i ansigtszoner i små sektioner, så det bliver meget lettere at arbejde.

Fjern ikke strimlen i retning af hårvækst, da dette kun krænker hårets integritet.

Efter proceduren skal den irriterede overflade behandles med cremen "Panthenol" eller "Lifeguard", eller brug vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksstrimler kan ikke gøres for alle. Denne metode er kontraindiceret i tilfælde af:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • skader på huden
 • catarrale eller smitsomme sygdomme;
 • lille hårlængde.

For at besvare spørgsmålet, hvor meget Veet voksstrimler koster, er det absolut ikke muligt. Det hele afhænger af antallet af bånd i pakken og de ingredienser, der udgør voks, for eksempel æteriske olier. Omkostningerne ved salonproceduren består også af området af depileringsområdet, hårets stivhed og længde.

Fordele og ulemper ved strimler

Ethvert middel til depilation, herunder voksbånd, har en række positive og negative aspekter. Blandt fordelene værd at bemærke følgende:

 • evnen til at bruge base for depilation gentagne gange - et stort plus, hvilket er vigtigt for alle kvinder, der har valgt dette værktøj;
Du behøver ikke bruge tid på at forberede - Veet voksstrimler er klar til brug
 • brugervenlighed - aflejringsprocessen giver dig mulighed for at udføre proceduren på ethvert sted, der ikke er bundet til huset og til enhver passende tid;
 • virkningen af ​​glat hud fortsætter efter en session i 3-4 uger (afhænger af organismernes individuelle egenskaber);
 • rimelig pris.

Blandt manglerne kan identificeres:

 • hud klæbrighed efter sessionen;
 • smertefuldt syndrom
 • dårlig hårfjerning;
 • risikoen for blå mærker og slid ved brugen af ​​ukorrekt basics
 • allergisk reaktion på ingredienserne i sammensætningen;
 • sandsynlighed for at bryde håret
 • risikoen for hårdt hår på ansigtet.

Anbefalinger til hudpleje efter depilering

Efter fjernelse af overskydende vegetation ved hjælp af denne metode er det vigtigt at afholde sig fra nogle få dage fra:

 • besøge stranden eller solbadning - garvning i denne periode er kontraindiceret;
 • termiske procedurer i form af bade, besøg i saunaen eller badet;
 • Spille sport - sved vil irritere den skadede kropsoverflade.

Efter anbefales hårfjerning session til behandle huden med særlige karakteristika, der vil genoprette udseende og eliminere irritation spray "Panthenol", "Solkoseril", hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie, enhver fugtighedscreme.

I dag vælger flere og flere kvinder voksbånd til depilation, styret af brugervenligheden og effektiviteten af ​​procedurerne.

Hvordan man bruger Veet depilation strips?

Forskellige måder at fjerne uønsket vegetation har længe været fast etableret i hver moderne kvindes liv, der er klar til at ofre for sin egen skønhed og hygiejne. Håret fjernes ikke kun på benene, men også andre områder. Intime steder forbliver ubemærket - der lægges særlig vægt på dem. Nogen til et fremragende resultat går til en skønhedssalon, og en person på grund af omstændigheder eller muligheder foretrækker at udføre proceduren derhjemme. Uanset hvad det var, men hvis du falder ind i den sidstnævnte kategori, så er voksstrimler til vejspilding præcis, hvad du har brug for.

Ret valg

Det ønskede resultat - glat og velplejet hud - kan kun være, hvis voksstrimlerne til depilation ikke kun anvendes korrekt, men også valgt. Veet Company producerer sådanne produkter og det adskiller sig adskillige kriterier på én gang:

 • Tykkelse af papirtape
 • Tykkelsen af ​​vokslaget på strippen;
 • Kvaliteten af ​​voks anvendt
 • Ved applikationsområder: i ansigtet, for hænderne, til benene, til armhulerne og for at få proceduren i bikiniområdet;
 • Til tør hud;
 • Olieagtig hud;
 • Normal hud;
 • Følsom hud.

Meget ofte siger pigerne: "Jeg besluttede at prøve" eller "Jeg købte voksstrimler til depilation for nysgerrighedens skyld", men jeg var ikke opmærksom på valget. Dette er fundamentalt forkert. Voksstrimler til forskellige områder af kroppen har en anden størrelse, voks af en anden type, og også under deres opbygning tages hensyn til tykkelse og retning af hårvækst i et bestemt område. Bånd egnet til tør hud eller følsom hud, har i vokspræparatet ekstra komponenter, der ikke irriterer huden, bidrager til at berolige efter proceduren, såvel som yderligere fugtiggøres.

Fordele og ulemper ved proceduren

Mange mennesker tror, ​​at ved hjælp af veet voksstrimler til fjernelse af hår er det dyrt og ikke praktisk. Det er bedre at købe et krukke eller en kassette med voks straks, et sæt papirstrimler og således udføre en effektiv proces til fjernelse af uønsket vegetation. Men praksis viser det modsatte. For at bruge voks korrekt og effektivt, har du brug for erfaring. Hvis du laver fejl, vil produktet holde fast i huden, det er svært at få fat i håret og fjerne dem dårligt. Proceduren vil være en særlig plage på tidspunktet for depilation i bikiniområdet. Dette område er meget følsomt og kræver en ansvarlig og kompetent tilgang. Voks striber til veet depilation er en mulighed for at lære at arbejde med voks og at beherske den korrekte teknik i proceduren. Hvad er fordele og ulemper ved at bruge voksstrimler til depilation?

 • Brugervenlighed. Papirbånd er små og meget nemme at bruge. Uanset hvor du er, har du mulighed for hurtigt og effektivt at udføre hårfjerning. Det kvalitative resultat vil helt sikkert behage dig;
 • Kræver ikke langt hår. For at fjerne unødvendig vegetation med voksstrimler er det ikke nødvendigt at vente, indtil hårene vokser godt. Ikke alle kvinder kan lide at gå i en så skæftig form, især om sommeren, når det meste af hendes krop er synligt. For at strimlerne effektivt fjerner hårene er 1 mm af deres vækst tilstrækkelig;
 • Varighed. Selvom strimlerne kaldes engangsbrug, kan en strimmel bruges flere gange i en procedure, indtil hårene holder fast ved det. Så disse er yderligere besparelser;
 • Resultatet opnås efter proceduren varer op til 4 uger, afhængigt af hvor hurtigt dit hår vokser;
 • Hvis du bruger voksstrimler regelmæssigt, så i slutningen bliver hårene tyndere, vokser langsommere og lyser. Dette er resultatet af permanent skade på hårsækkene, hvilket fører til forstyrrelse af vækstprocessen.

Hvis en kvinde har besluttet at prøve denne mulighed, venter der en anden behagelig effekt på hende - en behagelig lugt, hvilke veetråder har, takket være de ekstra komponenter, der er inkluderet i voks. Den forbliver på huden og giver den en frisk og behagelig aroma.

 • Tro ikke på dem, der siger, at proceduren for depilation ikke gør ondt. For første gang er fornemmelserne stærke nok. Derefter bliver du vant til det, og de bliver ganske tolerante
 • På et depileret område skal du bruge voksstrimler til vejspilding flere gange, da i én tilgang absolut ikke alle hårene vil blive fanget;
 • Voksen, der er til stede på strimlerne, stikker ikke kun til håret, men også til huden og efter epilering, forbliver produktet i små mængder på huden, hvilket forårsager klibbende effekt;
 • Læs omhyggeligt sammensætningen af ​​voksen og sørg for, at den ikke indeholder komponenter, som du er allergisk over for;
 • Efter proceduren er hudirritation til stede, som forbliver i omkring en dag. Især dette punkt er relevant i forhold til følsom hud;
 • Brug voksstrimler til depilation skal være korrekt for at undgå at knække håret tæt på huden. I bedste fald vil dette føre til hurtig hårgenvækst, og i værste fald - til indgroet hår;
 • Brugt voks fjerner ikke kun synligt hår, men også fluff. På grund af dette kan nye tykkere og mørkere hår vokse på plads. Det handler om ansigtet. Derfor, hvis en pige besluttede at prøve at bruge strimler i dette bestemte område, skal du være meget forsigtig og forsigtig;
 • For tør hud - ukorrekt brug af strimler kan føre til dannelse af hæmatomer, slid og blå mærker.

I lyset af de aftalte fordele og ulemper bliver det klart, hvorfor valget af veetråder skal lægges særlig vægt på.

Walkthrough

I pakken udover strimlerne er der også servietter, der hjælper med at fjerne voksrester fra huden samt instruktioner. Hvis en kvinde aldrig har oplevet brugen af ​​strimler, men besluttede at prøve, skal instruktionerne læses omhyggeligt.

Før du begynder at bruge det valgte værktøj, skal huden være ordentligt forberedt. Før proceduren kan du tage et varmt brusebad. Det vil afkoble og åbne porerne i huden, hvilket gør aflejringsprocessen nemmere og mindre smertefuldt. Under vandbehandlinger skal du også bruge en skrubbe, der exfolierer døde hudceller. Derefter skal du tørre tør og fortsætte direkte til proceduren:

 • Påfør talk til det behandlede område. På grund af dette vil voksen holde sig mindre i huden, og vil kun fange hårene;
 • Behov for at forberede strimler. I emballagen ligger de parvis med voks sider til hinanden. For at adskille dem skal du varme strimlerne. Du kan gøre dette med dine hænder ved at gnide strimlerne mellem dine palmer. Voksen vil være lidt varm - det er nok. Vær ikke for ivrig, ellers vil vasken holde fast i huden og tabe viskositeten, hvilket er ekstremt vigtigt for effektiv behandling.

Nu på området, der skal behandles med en limstrimmel af højde og rive mod hårets vækst i en skarp bevægelse. På forskellige områder og områder af kroppen sker dette forskelligt: ​​i bikiniområdet kan striber bruges til at fjerne hår fra indersiden og yderlåret såvel som fra pubberne. For at udføre proceduren vil dyb bikini alene ikke lykkes. For dette er strimler ikke effektive nok. Hvis pigen besluttede at prøve at bruge strimler i armhulen, så skal hun vide, at i dette tilfælde vil hjælp fra udenfor være nødvendigt. For korrekt og høj kvalitet fixering har du brug for to hænder. Ellers vil resultatet efterlade meget at ønske. Det samme gælder for proceduren for hænderhærdning. Det mest bekvemme og behagelige område til forarbejdning er ben.

Hvis en pige besluttede at prøve at anvende veet strips i praksis, så skulle hun vide, at der ikke er nogen tvivl under proceduren. Usædvanligt klare og tillidsfulde bevægelser. Strimlen skal jævnt limes til det aflejrede hudområde, glattes godt og fjernes med en skarp bevægelse mod hårvæksten.

Efter at proceduren er afsluttet, er det nødvendigt at fjerne rester af det brugte produkt fra det behandlede område. Til dette formål er specielle servietter tilvejebragt i emballagen af ​​voksstrimler til affaldning af vejer.

Hvis kvinden besluttede at prøve depilation med voksstrimler, er det nødvendigt at give præference til en kvalitetsproducent. Før du køber læse anmeldelser på internettet og derefter træffe en beslutning.

Voksstrimmel til udtørring fra Veet

tilbagekaldelse

Første gang jeg købte en lignende ting, ud af nysgerrighed og på lageret (2 pakker til prisen på 1). Måske er jeg så buet, men jeg kunne stadig ikke helt fjerne alt mit hår ved hjælp af 2. Pakker ad gangen. Dette kan være et spørgsmål om dygtighed, men jeg har på en eller anden måde ikke tid og penge til det. Når du rive en stribe ud, det kun giver 1/2 eller 1/3 hår, blev jeg bare tortureret. Alle porer? På benene blev de røde og hævede, selv de vedhæftede servietter hjalp ikke. Nyt hår kom i en uge, og så begyndte helvede. Mine ben var kløe til vanvid, jeg troede, jeg ville blive vanvittig. Rippet hele sin hud. Dette varede indtil industrien nye hår. I livet køber du ikke længere et halvfabrikat.

Jeg prøvede dem i skole for første gang. Voksen blev sammen med alt andet på huden. Så tog jeg ham væk i lang tid!

Piger, det handler om korrekt brug, disse er gode strimler, jeg bruger det i mange år, og jeg er tilfreds! Det vigtigste er at opvarme voksen, så den smelter (gnid det stærkt i dine hænder eller sæt det på batteriet i 5 minutter), og anbring derefter en strimmel på tør hud, tryk den på din fod, stryg den, lad voksen sive ind i håret og derefter rykke den kraftigt. Håret skal være større end 5mm! Kortere holder sig ikke til voks! Selve huden er så let rengjort med de vedhæftede olie klud fra overskydende voks. Ja, og tørklæder kan genbruges! En pakke er nok (jeg fjerner hårfjerning hver 2 uger) i 3 måneder! Efter brug skal du blot klæbe strimlerne tilbage og fjerne den næste gang du bruger alt, gør du det samme som første gang, og håret trukket ud før drukner i voks og forstyrrer ikke)
Py sy: Meget damn det gør ondt!

For længe siden købte jeg disse strimler. Jeg gjorde alt som du beskrev, men indtrykene er næsten de samme som forfatterens. Det er meget kedeligt at klæbe på en stopsot en gang en stribe på samme sted. Ja, og vokse hår op til 5 mm, jeg er ikke klar.

Jeg ved ikke, det virker for mig, de tager ikke min uld.

Take-tage. Det samme som harpiksen, men ikke sødt, det stikker mere og kan ikke fjernes med vand)))))) Det er meget bekvemt for de lange og kanonen! For hårdt og stubber selvfølgelig epilatoren! Det vil sige, for benene er meget gode. Og for bikiniområdet er svagt, er der kun en barberkniv / epilator.

Jeg havde nøjagtig samme reaktion på disse strimler som forfatteren af ​​anmeldelsen: (Damn, om sommeren var jeg allergisk over for mine ben - det var ikke godt, jeg var nødt til at skjule uger bag maxi-kjoler, 2).

Ja, jeg er heller ikke glad for det heller. pinde, hår næsten ikke fjerner = (((

Ferocious Mlyn. voks smeltet, fast en stribe, stryges. Jeg ventede. Jeg trak. hendes helvede smerte en, to, ikke alle undslap. Hele voksen blev skrubbet. Så sidder alt fast på sine poter (((Dette forsøg var martyrdom.

Jeg prøvede også sådanne striber i skolen. Min onkels kone hjalp mig - det viste sig godt, men jeg vil ikke udholde sådan smerte af hensyn til resultatet af "tre".

Intet fra Veet-serien har fjernet mit hår. Helt ubrugelige ting.

Med hensyn til hårfjerning ved hjælp af voks overhovedet, selvom du fjerner hår i en salon, fjernes ikke alt fra det første træk. så en anden. og så bliver individuelle hår plukket ud. Ved gentagen fjernelse af hår bliver mindre.. og de er allerede tynde, måske er Veet-produkterne på nuværende tidspunkt effektive.

Horror. Jeg husker dem, så kaster en rystelse. Jeg fik ikke denne voks fra mine ben og den forfærdelige irritation gik ned i mine ben ((((

Hårfjerning i bikiniområdet strimler Vit. Feedback og meninger

Epilering ved hjælp af voks bliver kvitt uønsket kropshår, der ikke påvirker hårsækkene.

Dette er en af ​​de typer af hårfjerning, hvor tyk cremet voks påføres huden ved hjælp af en speciel spatel eller rulle og fjernes med papirtape.

Hvorfor hvide striber Wit bedre andre hårfjerningsprodukter

Huden i det intime område er meget tynd og følsom, så du bør vælge denne metode til hårfjerningsprocedure, der ikke ville skade den. Og med det maksimale indhold af naturlige ingredienser. Alle Vitens produkter har nøjagtigt sådanne egenskaber.

Derfor er mange af de moderne piger til dato meget populære Wit Strips Wit til hårfjerning i bikiniområdet. Feedback om dem er kun positivt.

I producentens linje Vit findes der flere typer værktøjer:

 1. Til følsom hud.
 2. Til tør hud.
 3. Til normal hud.
 4. Med aroma af fløjlrose og æteriske olier.
Hvid Strips Best Fit til Bikini Area

Med hvide voksstrimler til bikinizonen kan du være sikker på den glatte og velplejede hud i en ret lang periode. Hairs vil ikke være synlige indtil fire uger.

Med dette værktøj kan du nemt fjerne uønsket hår med kun en håndbevægelse. Selv de korteste forbliver på klæbematerialet, og de nye vokser mærkbart tyndere og blødere.

Ifølge anmeldelser eliminerer brugen af ​​voksstrimler, hvide til bikiniområdet, indgroede hår. Også mange piger hævder, at de aldrig vil vende tilbage til barbermaskiner og andre hårfjerningsprocedurer på steder, hvor huden er meget øm.

Nogle træk af strimlerne Wit

Hvert kropspleje produkt har som regel sine egne kosttilskud, hvorved huden bliver blød og fugtig.

Hver pakke indeholder 12 strimler, 2 rengøringsservietter og instruktioner til brug

Hvilke tilsætningsstoffer indeholder strimler med:

 • For følsomt hudmiddel indeholder mandelolie og vitamin E.
 • Til tør-aloe vera ekstrakt.
 • Til normal hud - Shea smør.
 • Strimler med duft af fløjlroser - æteriske olier.

Hver pakke indeholder 12 strimler, 2 rengøringsservietter og instruktioner til brug.

Hvordan voksstrimler virker

På trods af at proceduren ved hjælp af voks er ret smertefuld, betragtes den som en af ​​de mest succesfulde og sikre til brug derhjemme. Wit Strips Wit til bikiniområdet er meget enkle og effektive i deres handling.

Værktøjet "fanger" hårene og hærder sammen med dem, efter en vis tid bliver båndene fjernet, og huden forbliver ren og glat.

Instruktioner: Sådan bruger du strimler korrekt

Brug af strimler Wit er meget simpelt. Selv dem, der aldrig har gjort sådanne procedurer derhjemme, kan nemt opnå det ønskede resultat første gang. Også i boksen kan du altid finde instruktioner.

Instruktioner vedrørende brug af strimler

Hårfjerningsprocessen i starten kan tage op til 12 minutter, men med fremkomsten af ​​erfaring vil den blive reduceret.

Hårfjerningsproceduren består af flere faser:

forberedelse:

For at vokse "fanget" alle hårene, er det værd at anvende værktøjet kun på vegetation 3-5 centimeter. Hvis længden er mindre, er det værd at vente et par dage, hvis mere, så kan du trimme det forsigtigt med en saks eller en trimmer.

 1. Forberedelse til hårfjerning. Det er nødvendigt at gå i badet og dampe bikiniområdet godt. Skyll derefter med et håndklæde og tør det med alkoholholdigt middel.
 2. For større effekt kan du behandle problemområdet med kosmetisk talkumpulver. Børns pulver bør ikke anvendes, da det indeholder et stort antal store partikler.
Brusebad - forberedelsesprocedure før epilering

Ansøgning og hårfjerning:

 1. Tag en stribe og varm det med dine palmer til omkring en persons temperatur. For at gøre dette tager det cirka ti til tolv minutter at gnide hænder med værktøjet. Wit bruger kold voks, hvilket signifikant forbedrer selve applikationsprocessen.
 2. Efter opvarmning splittes og fastgøres strimlen til bikiniområdet. Du bør helt sikkert glatte ud i strimlen i retning af hårvækst, så gelen er helt jævnt fordelt over huden. Derefter adskilles strimlen mod hårets vækst med en håndbevægelse.

Det er umagen værd at handle meget hurtigt for at give dig så lidt smerte som muligt. Det samme skal ske med den resterende overflade af huden, hvis der er behov. Hvad skal man gøre, hvis indgroet hår er optrådt i bikiniområdet, lær fra denne artikel.

Rensning og fugtgivende:

 1. I pakken kan du finde klud, der hjælper med at klare den resterende voks på huden efter epilering. Dette værktøj er meget vanskeligt at fjerne med vand, derfor skal kun en olietørre tørre bikiniområdet.
 2. Tør igen hele problemområdet med en alkoholbaseret løsning for at undgå bakterier og infektion.
 3. For at undgå konsekvenserne efter påføring af voksstrimler er det nødvendigt at påføre en fed creme på hele overfladen af ​​bikinizonen.

Rådgivning af eksperter om, hvordan man reducerer smerte

Strimlerne er strengt forbudt at anvende på steder, hvor der er muld, ar og ar, acne og allergiske udslæt, solskoldning, kemiske og andre forbrændinger, åreknuder og andre hud- og subkutane patologier.

Og det er også værd at være meget forsigtig, hvis du tidligere har haft en allergisk reaktion på voks. For at forhindre disse ubehagelige konsekvenser er det værd at forsøge at gøre proceduren på et lille hudområde en dag før epilering.

Hvis der ikke opstod nogen irritation inden for 24 timer, kan du på en sikker måde anvende voksstrimler på hele den problematiske overflade.

Hvis der ikke var nogen irritation inden for 24 timer, kan du på en sikker måde anvende voksstrimler på hele den problematiske overflade.

Når voksstrimler fuldstændig smerte ikke kan undgås, men forsøg at reducere det til et minimum - det er helt muligt. Du kan også undgå ubehagelige konsekvenser efter proceduren.

Det første skridt er at forberede kroppen til hårfjerningsproceduren. For at gøre dette er det nødvendigt 2-3 dage før epilering at rense huden på epidermis døde hudceller. Dette gør det lettere for huden at dele med hårene. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge en body scrub og en vaskeklud med en hård overflade.

Bast med en hård overflade, der er egnet til at rense huden fra døde celler

En interessant kendsgerning er, at efter nogen form for epilation forbliver en del af håret under huden. Da huden bliver grovere efter fjernelsesproceduren, tillader det ikke det nye hår at bryde igennem. Men glæd dig ikke over dette og håber på et mirakel, at håret vil stoppe med at vokse overhovedet.

Naturen bedrager ikke, og håret skal vokse. Derfor vil den vokse inde i pæren under hudlaget. Dermed skabes et uæstetisk udseende på overfladen. Virkningerne kan være forskellige: kløe, udslæt, betændelse og rødme. Med sådan en gener kan du kun klare med hjælp fra lægemidler og konsultere en hudlæge.

Derfor, hvis det er muligt, før du vokser, skal du altid skrælle huden. Således vil scrub og bast reducere de ubehagelige konsekvenser til et minimum.

Sikkert så alle, at eksperterne er meget skarpe rivebånd. Pigen har ikke engang tid til at forstå, hvad der skete. Ifølge regelmæssigheden afhænger effekten af ​​at slippe af med håret af intensiteten af ​​fjernelsen, og vigtigst af alt falder smerten.

Der er en bevist kendsgerning, at syv dage før menstruation og efter det i ugen er perioder, hvor kroppen og huden er for følsomme overfor smerte. Derfor bør du prøve at ikke fjerne hårfjerning på sådanne dage for at undgå ubehagelige smertefulde fornemmelser.

Egenskaber ved anvendelse. Dyb bikini

Voksstrimler er tilgængelige lidt bredere end nødvendigt for bikiniområdet. Derfor skal du skære dem i flere stykker. Så det vil være meget mere bekvemt at lave din egen hårfjerning, og følelsen af ​​smerte vil falde flere gange på grund af det lille anvendelsesområde.

Bikiniområdet er meget følsomt og tyndt, og en dyb bikini er endnu mere "bange" for smerte. Derfor, før processen kan anvendes lokalbedøvelsescreme.

Vær opmærksom! Trods brugervenlighed og sikkerhed har voksprodukter til fjernelse af hår kontra kontraindikationer.

Kontraindikationer omfatter:

 • Graviditet. Stærkt ubehag kan provokere livmoderkontraktioner, og i den senere tid føre til for tidlig arbejdskraft.
 • Patologisk koagulerbarhed af blod.
 • Epilepsi.
 • Onkologisk sygdom.
 • Kardiovaskulær sygdom.
 • Svampe eller sår.

Hvordan vælger du et produkt efter hudtype

I produktlinjen Wit er der voksstrimler til 3 typer hud: følsom, tør og normal. For at vælge et produkt, der er individuelt egnet, er det nødvendigt at bestemme udseendet af huden i den intime zone.

Før du vælger et produkt, er det nødvendigt at bestemme typen af ​​hud.

Følsom hud overvejes, når kropsdækslet reagerer på forskellige ydre og indre stimuli ved udslæt, rødme, skrælning, kløe, brændende, prikkende og endda hævelse.

Tør hud er ofte forvekslet med normal. Faktisk er der mange almindelige tegn: huden er tynd og delikat, selv farve, ingen irritation. Men der er en forskel. Når du bruger sæbe, begynder forskellige produkter, der indeholder alkohol, pulver, talkum og kosmetik designet til fedtet hud, irritation og skrælning.

For at vælge et produkt, der er individuelt egnet, er det nødvendigt at bestemme udseendet af huden i den intime zone.

Som det allerede var skrevet ovenfor, er normal hud altid glat, sund, elastisk og elastisk. Den indeholder den optimale mængde fugt og fedt. Folk med denne type hud er mest heldige og har ingen allergi, kløe og overdreven tørhed.

På grund af dets effektivitet, brugervenlighed og sikkerhed er denne hårfjerningsprodukt ved at blive populær blandt piger, der gerne vil forblive smukke.

Epilation i bikiniområdet er for nylig blevet meget populært. Amerikanske forskere har fastslået, at ren hud af de intime organer giver en kvinde større selvtillid. Endnu mere end smukke og erotiske undertøj.

Efter at have læst de mange anmeldelser af de hvide striber på forskellige kvinders ressourcer på internettet, kan du sikre dig, at de er pålidelige, sikre og effektive, hvis du anvender dem til bikiniområdet. Og alle de mindre ulemper er ubetydelige foran et stort antal plusser.

Så hvad er bedre: voksstrimler eller epilator? Forbrugerens svar findes her:

Bloggere rådes til at bruge voksstrimler Wit:

Erfaring med voksstrimler Wit fra brugeren findes her:

Vælg din by

Voksstrimler Veet Naturals til depilation, med Sheasmør 10 stk

Levering til døren på 2 dage

Levering til udstedelsesstedet fra 1. dag

Takket være voksstrimler med Sheasmør kan du nyde en glat og følsom hud i op til 4 uger. Specielt designet form af Veet voksstrimler giver dig mulighed for at fjerne hår så effektivt som muligt med en håndbevægelse!

1. Gnid voksstrimlen mellem palmerne, så voksen opvarmes.2. Del forsigtigt strimlen i 2 dele.3. Påfør en voksstrimmel, så den afrundede kant er i bunden. Glat stripen flere gange i retning af hårvækst. Hold strimlen ved den fremspringende kant, fjern den i en hurtig bevægelse mod hårvækstretningen. Hold huden med dine hænder for at lindre ubehag. Efter afslutning af hele proceduren skal du tørre huden med Veet wipes for at fjerne voksrester og fugt huden.

Hvordan man bruger Veet depilation strips?

Forskellige måder at fjerne uønsket vegetation har længe været fast etableret i hver moderne kvindes liv, der er klar til at ofre for sin egen skønhed og hygiejne. Håret fjernes ikke kun på benene, men også andre områder. Intime steder forbliver ubemærket - der lægges særlig vægt på dem. Nogen til et fremragende resultat går til en skønhedssalon, og en person på grund af omstændigheder eller muligheder foretrækker at udføre proceduren derhjemme. Uanset hvad det var, men hvis du falder ind i den sidstnævnte kategori, så er voksstrimler til vejspilding præcis, hvad du har brug for.

Ret valg

Det ønskede resultat - glat og velplejet hud - kan kun være, hvis voksstrimlerne til depilation ikke kun anvendes korrekt, men også valgt. Veet Company producerer sådanne produkter og det adskiller sig adskillige kriterier på én gang:

 • Tykkelse af papirtape
 • Tykkelsen af ​​vokslaget på strippen;
 • Kvaliteten af ​​voks anvendt
 • Ved applikationsområder: i ansigtet, for hænderne, til benene, til armhulerne og for at få proceduren i bikiniområdet;
 • Til tør hud;
 • Olieagtig hud;
 • Normal hud;
 • Følsom hud.

Meget ofte siger pigerne: "Jeg besluttede at prøve" eller "Jeg købte voksstrimler til depilation for nysgerrighedens skyld", men jeg var ikke opmærksom på valget. Dette er fundamentalt forkert. Voksstrimler til forskellige områder af kroppen har en anden størrelse, voks af en anden type, og også under deres opbygning tages hensyn til tykkelse og retning af hårvækst i et bestemt område. Bånd egnet til tør hud eller følsom hud, har i vokspræparatet ekstra komponenter, der ikke irriterer huden, bidrager til at berolige efter proceduren, såvel som yderligere fugtiggøres.

Fordele og ulemper ved proceduren

Mange mennesker tror, ​​at ved hjælp af veet voksstrimler til fjernelse af hår er det dyrt og ikke praktisk. Det er bedre at købe et krukke eller en kassette med voks straks, et sæt papirstrimler og således udføre en effektiv proces til fjernelse af uønsket vegetation. Men praksis viser det modsatte. For at bruge voks korrekt og effektivt, har du brug for erfaring. Hvis du laver fejl, vil produktet holde fast i huden, det er svært at få fat i håret og fjerne dem dårligt. Proceduren vil være en særlig plage på tidspunktet for depilation i bikiniområdet. Dette område er meget følsomt og kræver en ansvarlig og kompetent tilgang. Voks striber til veet depilation er en mulighed for at lære at arbejde med voks og at beherske den korrekte teknik i proceduren. Hvad er fordele og ulemper ved at bruge voksstrimler til depilation?

 • Brugervenlighed. Papirbånd er små og meget nemme at bruge. Uanset hvor du er, har du mulighed for hurtigt og effektivt at udføre hårfjerning. Det kvalitative resultat vil helt sikkert behage dig;
 • Kræver ikke langt hår. For at fjerne unødvendig vegetation med voksstrimler er det ikke nødvendigt at vente, indtil hårene vokser godt. Ikke alle kvinder kan lide at gå i en så skæftig form, især om sommeren, når det meste af hendes krop er synligt. For at strimlerne effektivt fjerner hårene er 1 mm af deres vækst tilstrækkelig;
 • Varighed. Selvom strimlerne kaldes engangsbrug, kan en strimmel bruges flere gange i en procedure, indtil hårene holder fast ved det. Så disse er yderligere besparelser;
 • Resultatet opnås efter proceduren varer op til 4 uger, afhængigt af hvor hurtigt dit hår vokser;
 • Hvis du bruger voksstrimler regelmæssigt, så i slutningen bliver hårene tyndere, vokser langsommere og lyser. Dette er resultatet af permanent skade på hårsækkene, hvilket fører til forstyrrelse af vækstprocessen.

Hvis en kvinde har besluttet at prøve denne mulighed, venter der en anden behagelig effekt på hende - en behagelig lugt, hvilke veetråder har, takket være de ekstra komponenter, der er inkluderet i voks. Den forbliver på huden og giver den en frisk og behagelig aroma.

 • Tro ikke på dem, der siger, at proceduren for depilation ikke gør ondt. For første gang er fornemmelserne stærke nok. Derefter bliver du vant til det, og de bliver ganske tolerante
 • På et depileret område skal du bruge voksstrimler til vejspilding flere gange, da i én tilgang absolut ikke alle hårene vil blive fanget;
 • Voksen, der er til stede på strimlerne, stikker ikke kun til håret, men også til huden og efter epilering, forbliver produktet i små mængder på huden, hvilket forårsager klibbende effekt;
 • Læs omhyggeligt sammensætningen af ​​voksen og sørg for, at den ikke indeholder komponenter, som du er allergisk over for;
 • Efter proceduren er hudirritation til stede, som forbliver i omkring en dag. Især dette punkt er relevant i forhold til følsom hud;
 • Brug voksstrimler til depilation skal være korrekt for at undgå at knække håret tæt på huden. I bedste fald vil dette føre til hurtig hårgenvækst, og i værste fald - til indgroet hår;
 • Brugt voks fjerner ikke kun synligt hår, men også fluff. På grund af dette kan nye tykkere og mørkere hår vokse på plads. Det handler om ansigtet. Derfor, hvis en pige besluttede at prøve at bruge strimler i dette bestemte område, skal du være meget forsigtig og forsigtig;
 • For tør hud - ukorrekt brug af strimler kan føre til dannelse af hæmatomer, slid og blå mærker.

I lyset af de aftalte fordele og ulemper bliver det klart, hvorfor valget af veetråder skal lægges særlig vægt på.

Walkthrough

I pakken udover strimlerne er der også servietter, der hjælper med at fjerne voksrester fra huden samt instruktioner. Hvis en kvinde aldrig har oplevet brugen af ​​strimler, men besluttede at prøve, skal instruktionerne læses omhyggeligt.

Før du begynder at bruge det valgte værktøj, skal huden være ordentligt forberedt. Før proceduren kan du tage et varmt brusebad. Det vil afkoble og åbne porerne i huden, hvilket gør aflejringsprocessen nemmere og mindre smertefuldt. Under vandbehandlinger skal du også bruge en skrubbe, der exfolierer døde hudceller. Derefter skal du tørre tør og fortsætte direkte til proceduren:

 • Påfør talk til det behandlede område. På grund af dette vil voksen holde sig mindre i huden, og vil kun fange hårene;
 • Behov for at forberede strimler. I emballagen ligger de parvis med voks sider til hinanden. For at adskille dem skal du varme strimlerne. Du kan gøre dette med dine hænder ved at gnide strimlerne mellem dine palmer. Voksen vil være lidt varm - det er nok. Vær ikke for ivrig, ellers vil vasken holde fast i huden og tabe viskositeten, hvilket er ekstremt vigtigt for effektiv behandling.

Nu på området, der skal behandles med en limstrimmel af højde og rive mod hårets vækst i en skarp bevægelse. På forskellige områder og områder af kroppen sker dette forskelligt: ​​i bikiniområdet kan striber bruges til at fjerne hår fra indersiden og yderlåret såvel som fra pubberne. For at udføre proceduren vil dyb bikini alene ikke lykkes. For dette er strimler ikke effektive nok. Hvis pigen besluttede at prøve at bruge strimler i armhulen, så skal hun vide, at i dette tilfælde vil hjælp fra udenfor være nødvendigt. For korrekt og høj kvalitet fixering har du brug for to hænder. Ellers vil resultatet efterlade meget at ønske. Det samme gælder for proceduren for hænderhærdning. Det mest bekvemme og behagelige område til forarbejdning er ben.

Hvis en pige besluttede at prøve at anvende veet strips i praksis, så skulle hun vide, at der ikke er nogen tvivl under proceduren. Usædvanligt klare og tillidsfulde bevægelser. Strimlen skal jævnt limes til det aflejrede hudområde, glattes godt og fjernes med en skarp bevægelse mod hårvæksten.

Efter at proceduren er afsluttet, er det nødvendigt at fjerne rester af det brugte produkt fra det behandlede område. Til dette formål er specielle servietter tilvejebragt i emballagen af ​​voksstrimler til affaldning af vejer.

Hvis kvinden besluttede at prøve depilation med voksstrimler, er det nødvendigt at give præference til en kvalitetsproducent. Før du køber læse anmeldelser på internettet og derefter træffe en beslutning.

Sukkerpasta til shugaring

Sukkerpasta og shugaring kosmetik - MARU Kosmetik