Shugaring og voksning under graviditet

En kvinde søger altid at se smuk ud, i dette henseende opstår der ofte spørgsmålet om, hvorvidt voksfjerning er mulig under graviditeten. Udvej til denne procedure i en så vigtig tilstand er det værd at bekendtgøre regler og tips fra specialister vedrørende epilering. Det er trods alt ingen hemmelighed for nogen, at de fleste metoder til fjernelse af uønsket hår fra kroppen er smertefulde. Den følsomme tærskel er forskellig for hver person, så det er strengt personligt at vælge typen af ​​denne procedure. Kvinder i dag forsøger at se perfekt ud, for at opretholde skønheden fra massen af ​​tjenester som kosmetik og spa. Men det egentlige spørgsmål er stadig, det er muligt for gravide at vokse voks. Så for at forstå dette emne er det nødvendigt at forstå klart hvad der sker med den kvindelige krop under graviditeten.

Graviditet og voksning

Epilering i dag er den sædvanlige hygiejniske procedure, som mange skønhedssaloner giver. Og mange kvinder er ikke klar til at nægte denne tjeneste under graviditeten. Men risikoen i dette tilfælde er stadig til stede, og du skal vide om det. Kroppen af ​​en kvinde, der bærer en baby, undergår store ændringer, primært hormonelle. Enhver smerte kan forårsage et sådant fænomen som livmoderens tone, det er ret farligt i 1 trimester. Det viser sig, at for at vælge en metode til fjernelse af hårfjerning er det vigtigt, hvilken måned kvinden er på, og hvordan graviditeten fortsætter. Så ekspertrådgivning om metoden til depilation på forskellige stadier af graviditeten:

 1. I første omgang, nemlig i første trimester er det værd at ty til de mest smertefrie metoder til fjernelse af hår. Den ideelle løsning er brugen af ​​specielle cremer til hårfjerning. Disse midler fjerner ikke blot håret selv, men også blødgør hårsækkenet, sænker væksten af ​​nyt hår og gør det tyndere og lettere. Denne metode er velegnet til næsten alle med nogle få undtagelser - kvinder med allergi. Ud over denne metode, for håret, der har brugt en regelmæssig elektroepilator, vil hårfjerning med denne enhed under graviditet ikke forårsage alvorlig smerte, da hårpæren svækkes af denne tid, og unge hår fjernes uden alvorlige konsekvenser.
 2. Andet trimester anses for at være den mest velegnede til hårfjerning, da der i denne periode sker en vis balance og balance, både hormonal og fysisk, i kroppen. Selvfølgelig kan voksning kun ske, hvis graviditeten fortsætter uden patologier.
 3. Den tredje trimester er også gunstig for at gøre proceduren for at fjerne hår fra kroppen, men ved udgangen af ​​denne periode begynder den hormonelle baggrund nye ændringer, og kroppens respons kan være uforudsigeligt.

Det er værd at huske, at en kvinde er bedre at rådføre sig med en læge, der fører sin graviditet og er opmærksom på hendes helbredstilstand.

Når det nu er klart, hvornår det er muligt og bedre at udføre den ønskede procedure, er det nødvendigt at bestemme direkte med aflejringsmetoden.

Bioepilation metoder

For fremtidige moms er bioepilation den mest hensigtsmæssige måde at slippe af med hår på kroppen. Denne type omfatter depileringsvoks, shugaring og phytoharpikser. Disse metoder betragtes som de mest effektive og praktisk talt smertefri. Desuden opstår der en mild rensning og skrubning af huden afhængig af det anvendte materiale.

Epilering med voks copes godt med mørkt og groft hår, og hvad der er vigtigt, fremover fører denne procedure til udtynding af håret og svækkelsen af ​​hårhullet. Denne procedure er ikke egnet til mange kvinder på grund af smertefuld hårfjerning. Det afhænger af den enkelte følsomhed og tolerance for smerte. Eksperter siger, at voks ikke bør anvendes i tidlig og sen graviditet. Anbefal ikke mesteren at udføre en dyb bikini under graviditeten. Hårfjerning fra arme, ben, underarm og lav bikini er acceptabelt.

Shugaring i forhold til voks har en vis fordel, det består i, at små områder af huden behandles, og smertefulde fornemmelser reduceres til et minimum. Ellers har denne metode samme fordele som voks.

Phyto harpikser anvendes i nærvær af allergiske reaktioner hos kunden. Det antages, at dette materiale er bedre egnet til behandling af bikiniområdet.

Depilation med en barbermaskine og cremer er måske den mest smertefri og sikker, men dens ulempe ligger i en ret hurtig genoptagelse af hårvækst. Desuden bliver hårets vækst mere tæt og deres struktur ændres, de bliver mere stive og grove. Derfor har de ofte en følelse af stubbe på huden. Brug denne metode kan parres med specielle cremer, der sænker væksten og ændrer hårets struktur.

Bioepilation udføres altid på ren og intakt hud, og du bør også huske på, at du ikke bør ty til det i nærvær af åreknuder. Der er andre måder at fjerne uønsket hår på, men som regel har de specielle kontraindikationer, som ikke bør anvendes af forventede mødre. En kvinde bør være så opmærksom som muligt på hendes helbred og nye fornemmelser, samt til de mindste ændringer. For eksempel kan hudpigmentering ikke manifestere sig overhovedet, men hvis det så ud, er det nødvendigt at udføre kosmetiske procedurer med ekstrem forsigtighed.

Generelt er epilering under graviditet mulig, og der er ikke så mange kontraindikationer, udvælgelsen og gennemførelsen af ​​procedurer udføres individuelt baseret på sundhedstilstanden og fraværet af patologier.

Epilering under graviditet

Selvpleje før graviditeten kræver nogle gange justering, når det sker. Dette er en procedure til fjernelse af hår. Det er nødvendigt at se på dig selv, men hormonelle ændringer fremkalder øget hårvækst. Sommetider bliver hårene på benene sværere, vokser hurtigere. Hvordan skal man være? Er det muligt at håndtere overskydende hår på de gamle måder eller.

Kan jeg gøre hårfjerning under graviditet

Glem epilation indtil bedre tider en gravid kvinde vil have, når hun har hudsygdomme. Vi taler om atopisk dermatitis, forværret under graviditeten.

Kontraindikationer til epilering er også akutte former for herpes og infektionssygdomme hos kvinder, tilstedeværelsen af ​​keloider, diabetes mellitus, hypertension.

Kosmetologer anbefaler gravide kvinder at foretrække aflejring, det vil sige barbering af hår. Denne metode er sikrere under graviditeten. Men hvad med de forskellige typer hårfjerning?

Er det muligt at gøre laser hårfjerning under graviditet?

Laser hårfjerning er ødelæggelsen af ​​hårsækken ved hjælp af en laser flash på den. Det opvarmer follikelen, og det medfører død.

Fordelene ved denne type hårfjerning er, at den er effektiv, udført hurtigt, egnet til ethvert område af kroppen. Fremgangsmåden er ikke smertefuld, snarere ubehagelig. Den største ulempe ved laser hårfjerning er, at den er selektiv. Det betyder, at det er effektivt for mennesker med skøn hud og mørkt hår. Og prisen på laser hårfjerning er ret høj. Laseren virker på kanalen på talgkirtlen, som forbinder hårsækken. Hæmning af hårvækst fører til tørhed og tidlig aldring af huden. Under graviditeten er tør hud af en kvinde typisk endnu mere tørret. Derfor er laser hårfjerning for gravide ejere af tør hud forbudt. Denne procedure anbefales ikke til andre gravide kvinder.

Er det muligt at voks voks under graviditeten?

Bioepilation, det vil sige voksepilation, blev brugt i tiderne i det gamle Egypten. Ikke så længe siden blev hun igen populær på grund af den fremragende præstation. Huden efter sådan hårfjerning bliver meget glat. Phyto-harpiks bruges også til bioepilation i dag.

Med voks under graviditeten, alle individuelt. En interessant position i sig selv er ikke en kontraindikation for voksproceduren, forudsat at en kvinde tidligere har brugt denne form for personlig pleje. At prøve denne procedure for første gang under graviditet er ikke det værd! Smerter kan forårsage ikke kun ubehag. Bemærk at i denne stilling er huden mere følsom for smerte og virkningerne af forskellige stoffer på den.

En kvinde skal være opmærksom, hvis hun har åreknuder på benene. Faktisk er i dette tilfælde forbudt voksning.

Hvad siger lægerne om epilering under graviditet?

Vi ved jo alle sammen, at kvindernes immunitet reduceres med barnet, og risikoen for at udvikle allergier øges. Dette bør overvejes, når du bruger voks og depilatory cremer.

Psykologer siger, at hver dag skal en gravid kvinde passere i glæde, komfort, uden stress og smerte. De råder over eventuelle smertefulde procedurer. Sådanne manipulationer (og epilering blandt dem) er trods alt farlige, fordi de bidrager til udviklingen af ​​stresshormon i den kvindelige krop. Det påvirker fosteret negativt og kan endda føre til risikoen for abort.

Tendensen til allergier eller tilstedeværelsen af ​​læsioner på huden er tabuer for fjernelse af hår og fjernelse af hår.

Der er en opfattelse af, at photoepilation-proceduren er den sikreste og mest moderne for i dag. Hvis du beslutter dig for fotoepilation under graviditeten, skal du bemærke, at skaden i denne procedure ikke er bevist. I bikini- og underlivsområdet anbefaler ikke selv loyale læger det til fremtidige mødre.

Kvinder har brug for at forstå, at overskydende hår under graviditeten er bare et midlertidigt fænomen. De mest effektive metoder til at slippe af med overskydende hår (foto, elektrisk, laser hårfjerning) under graviditet er risikable metoder. Så måske giver det mening at være tålmodig? Eller brug kun midlertidigt metoderne til depilering til at løse problemet.

Epilation og depilation under graviditet på et intimt sted

Detaljerede svar på vigtige spørgsmål om de forskellige metoder til depilation, tilladt og forbudt for kvinder, der afventer babyer. I dag bliver næsten alle kvinder slippe af med uønsket hår.

 • 1. Epilering og depilation: Hvad er forskellen
 • 2. Metoder til hårfjerning og depilering forbudt under graviditet
 • 3. Epilering af bikiniområdet under graviditeten
 • 4. Sikre metoder til depilering for kvinder under graviditeten
 • 4.1. Mekanisk epilator
 • 4.2. Wax depilation
 • 4.3. Sugarnig eller phyto harpiks
 • 4.4. barbering
 • 5. Restriktioner for depilation ved ovennævnte metoder.
 • 6. Konklusion
 • 7. Spørgsmål og svar
 • 7.1. Er det muligt at voks voksende på paven?
 • 7.2. Hvis jeg gjorde en dyb bikini voks depilation et par år før graviditet, kan jeg gøre det under graviditeten?
 • 7.3. Hvor længe kan du lave en shugaring eller voksning?
 • 7.4. Hvad skal man gøre hvis man barberer sig selv, virker ikke på grund af underlivet, men det er en skam at spørge nogen?
 • 7.5. Jeg begyndte at blive irriteret efter en barbermaskine, som jeg ikke havde før, hvordan man skulle være?

Under graviditeten er det især vigtigt at opretholde hygiejnen i din krop. Bikini epilering under graviditet er et emne, der bekymrer sig om mange fremtidige moms.

Epilation og depilation: Hvad er forskellen

Depilation refererer til enhver hårfjerningsteknik, der ikke krænker follikelens integritet. Hår efter en vis tid vokser igen.

Disse metoder omfatter:

 • mekanisk depilation;
 • shugarning;
 • voksning;
 • barbering;
 • kemiske cremer;
 • biosmola;

Epilation er en teknik, der fører til fuldstændig ødelæggelse af follikel, hvorefter hårene ikke længere vokser.

Metoder inkluderer:

 • elektrolyse;
 • termolyse;
 • laser hårfjerning;
 • epilering.

Disse vilkår er ofte forvirrede, og ikke kun service brugere, men også herrerne selv.

Metoder til hårfjerning og bortskaffelse forbudt under graviditet

Epilationsapparater under graviditet på et intimt sted er forbudt. Faktum er, at laser og fotoepilation er forholdsvis nye procedurer. Specialister har endnu ikke fuldt ud studeret, hvordan laser og lyspulser påvirker fostret og tilstanden hos en gravid kvinde.

Selv om disse teknikker er næsten smertefri og har minimal negative konsekvenser, er det bedre i løbet af en baby at bære dem.

Elektrolyse - den gamle metode. Proceduren er at forbinde elektroden til hvert hår og ødelægge dets rod ved hjælp af en elektrisk puls. Fremgangsmåden er lang, smertefuld og kan efterlade forbrændinger. Gør det til gravide er strengt forbudt.

Det anbefales heller ikke at anvende kemiske cremer til den intime zone og andre hudområder. De kan forårsage en allergisk reaktion, og deres sammensætning indeholder komponenter, som det er bedre for gravide kvinder at ikke kontakte.

Epilation bikini zone under graviditet

Enhver epileringsteknik (laser, flash, elektriske impulser) påvirker ikke kun hudoverfladen, men også de dybe lag. Den intime zone er nær livmoderen, og indflydelsen fra apparatet på de indre organer og fostre er uforudsigelig. Det er uønsket at ty til sådanne metoder og i laktationsperioden.

Udtalelser fra kosmetologer og læger om sikkerheden ved de nævnte teknikker er forskellige. Nogle hævder, at der ikke er nogen skade for gravide kvinder i epilation. Det er stadig bedre at afstå fra sådanne procedurer.

Der er mange andre måder at fjerne uønsket vegetation på et delikat sted, der er tilladt for fremtidige mødre.

Sikre metoder til depilation for kvinder under graviditeten

Den vigtigste regel for en kvinde, der forventer et barn, er ikke at prøve noget nyt. Epilation af krops- og bikiniområdet under graviditeten skal være kendt. Dette vil bidrage til at undgå allergiske reaktioner, irritationer, smerter, som er så uønskede, når de bærer en baby.

Så metoderne for gravide kvinder.

Mekanisk epilator

Mange piger er vant til at gøre depilation maskine. Der er ingen kontraindikationer til denne metode til damer "i position". Du kan fortsætte med at barbere det intime område uden frygt. Der kan opstå vanskeligheder i sidste trimester på grund af den store mave. I dette tilfælde kan du midlertidigt ty til andre metoder og besøge en kosmetolog.

Det anbefales ikke at begynde at bruge maskinen under graviditet til dem, der ikke har gjort det før. De første 2-3 gange proceduren vil forårsage alvorlig smerte, hvilket vil resultere i stress til kroppen. Hertil kommer den mulige inflammatoriske reaktion i huden. Derfor er metoden kun egnet til dem, der bruger det i lang tid.

Wax depilation

Voks (voks) er et stærkt allergivenligt produkt og indeholder ikke farlige kemikalier. Epilation bikini under graviditet denne metode kan være. Hvis en kvinde er vant til at gøre det selv, så vil hun nemt klare proceduren, indtil maven begynder at vokse. Tag ikke ubehagelige stillinger og klem på frugten. Når det bliver vanskeligt at vaske derhjemme, er det bedre at gå til kosmetikrummet.

Som i tilfælde af en mekanisk epilator, bør voksaflejring kun foretages af dem, der har taget det til, før ellers er der smertefuldt chok, hvilket er meget dårligt for en gravid kvindes nervesystem.

Sugarnig eller phyto harpiks

Pasta er kogt på basis af sukker og er helt sikkert for kroppen. Proceduren er mindre smertefuld i sammenligning med voks og maskine. Selv de piger, der aldrig har gjort det før, kan begynde at lave bikini epilering. Det samme gælder for biosmol.

Du kan selv gennemføre proceduren i de tidlige stadier, men det er bedre ikke at tage risikoen og straks kontakte en specialist. Kosmetologen vil instruere dig, hvordan du skal passe på din hud efter proceduren, så der ikke er irritation og betændelse.

barbering

Den mest populære og sikreste måde at fjerne uønsket hår på hos gravide kvinder. Du kan til enhver tid barbere et bikiniområde. Det vigtigste er at gøre det omhyggeligt for ikke at ridse huden. Du kan ikke barbere din krop på en tør, særlig creme og barbering gel vil lette proceduren.

På sidste trimester bliver det ubelejligt at gøre intim depilation med en barbermaskine. Vi bliver nødt til at bruge et spejl eller bede om hjælp fra en elsket.

Restriktioner for depilation ved ovennævnte metoder

 1. Brug en anden teknik end en barbermaskine, helst efter at have konsulteret en læge og udelukket eventuelle individuelle kontraindikationer.
 2. Hvis åreknuder udvikler sig under graviditeten, kan voksning og shugarnig ikke gøres.
 3. I perioden med at bære et barn har mange kvinder øget følsomhed og irritabilitet. Hvis den tidligere velkendte metode til hårfjerning begyndte at forårsage alvorlig ubehag, er det bedre at opgive det et stykke tid.
 4. Den mindste trussel om ufrivillig afslutning af graviditeten bliver en fuldstændig kontraindikation for enhver form for depilation, bortset fra barbermaskinen. Udtrykket i denne sag er ligegyldigt.
 5. I en kvinde, der bærer et foster, kan reaktionen fra huden til de sædvanlige procedurer også ændres. Med øget irritation, betændelse i huden efter proceduren er det bedre at ændre aflejringsmetoden til en mere følsom.

konklusion

Når man vælger en metode til fjernelse af uønsket hår, skal den fremtidige mor tage højde for to hovedfaktorer: udtalelse fra hendes tilsynsførende læge og hendes egne følelser. Mange piger fortsætter med at bruge den depilationsteknik, de brugte før, og føler sig godt under graviditeten. Andre ændrer niveauet af følsomhed og tilstand af huden. Alt er meget individuelt.

Spørgsmål og svar

Er det muligt at voks voksende på paven?

Ja, men det er ønskeligt, at dette ikke var første gang, ellers vil smerten blive for stærk, og det er stress for nervesystemet.

Hvis jeg gjorde en dyb bikini voks depilation et par år før graviditet, kan jeg gøre det under graviditeten?

Voks har ingen kontraindikationer for gravide kvinder. Hvis proceduren er så behagelig som før, så kan du fortsætte med at gøre det.

Hvor længe kan du lave en shugaring eller voksning?

Med god sundhed - indtil de sidste dage. Der er piger, der gjorde depilationen en dag eller to, før de blev født. Men det er bedre at planlægge, så den sidste procedure blev gennemført i gennemsnit 2 uger før levering.

Hvad skal man gøre hvis man barberer sig selv, virker ikke på grund af underlivet, men det er en skam at spørge nogen?

Hvis kvinden ikke er forberedt, skal sygeplejerskerne i barnehallen barbere håret til moderen. Vær ikke genert, hår vokser overhovedet.

Jeg begyndte at blive irriteret efter en barbermaskine, som jeg ikke havde før, hvordan man skulle være?

Under graviditeten ændres hormonets baggrund for kvindens krop, det påvirker huden, nogle gange forværres dets tilstand, så der opstår reaktioner, som ikke observeres før. Ved barbering skal du bruge en barbergel efter proceduren, straks behandle det intime område med et antiseptisk middel, og efter et par timer skal du anvende en beroligende creme Bepanten.

Epilering under graviditet: er det muligt eller ej?

Graviditet er en særlig betingelse for en kvinde. Den fremtidige mor forsøger at undgå alt, der kan skade barnets helbred eller true selve graviditeten. Det er ikke tilfældigt, at spørgsmålet om muligheden for epilering under graviditeten diskuteres kraftigt af gynækologer. Udtalelsen fra eksperter om dette spørgsmål, samt anbefalinger til gennemførelse af procedurer for gravid hårfjerning, vil du lære af denne artikel.

Ønsket om at se velplejede og smukke er specielt godt, når en kvinde afventer et barns fødsel. I mange år forbød gynækologer enhver manipulation af deres udseende under graviditeten. Det var umuligt at farve hår, perm og en række andre procedurer. Disse forbud har stadig gode grunde.

Ofte indeholder plejeprodukter kemiske elementer, som kan forårsage allergi eller toksæmi. Derfor kan gravide kun bruge de plejeprodukter, der ikke forårsager komplikationer og bivirkninger.

Denne fremgangsmåde er særlig relevant for opførsel af hårfjerning under graviditet.

Hvor længe er det muligt?

Epilation er fjernelse af uønsket hår på kroppen på forskellige måder. Proceduren er designet til ikke kun at fjerne håret, men også deres rødder, hvilket sikrer mangel på vegetation i en tilstrækkelig lang periode.

Læger-gynækologer har længe noteret nogle træk ved de processer, der forekommer i fremtidens mor:

 • øget hårvækst i forbindelse med hormonelle ændringer i kvinder;
 • øget følsomhed overfor smerte
 • forekomsten af ​​åreknuder og hævelse af benene;
 • svækkelse af generel immunitet.

Alle disse faktorer gør det nødvendigt at tage hårfjerning hos gravide kvinder med ekstrem forsigtighed.

Selvfølgelig bør gravide ikke helt afstå selvpleje. Dette gælder især for bikiniområdet. Under graviditeten er hårfjerning fra intime steder ikke kun skønhed og pleje, men også personlig hygiejne.

Gynækologer tyder på, at muligheden for at udføre proceduren uden bivirkninger varierer på tværs af forskellige svangerskabsskalaer.

Det er allerede blevet sagt ovenfor, at mange gravide føler smerte mere akut. Smerter kan forårsage uterintone og true selve graviditeten. Dette er især farligt i de første 12 uger af graviditeten. Derfor bør i de tidlige stadier ikke anvendes hårfjerning. Hvis du stadig har brug for at fjerne overskydende kropshår, skal du bruge en mere mild metode til depilering.

Anden trimester er en bedre tid til manipulation. I disse perioder bliver kvinden mindre følsom for smerte, og procedurer kan udføres for at fjerne unødvendig vegetation.

Det er muligt at gøre epilering også i de senere perioder, naturligvis at være forsigtig og vælge sparsomme metoder.

Hvornår kan det ikke?

Der er strenge kontraindikationer for hårfjerningsprocedurer for gravide kvinder. Disse omfatter:

 • hudirritation og skade i behandlingsområdet;
 • allergiske reaktioner, herunder de komponenter, der anvendes i præparaterne til manipulation;
 • herpes i det akutte stadium
 • smitsomme sygdomme;
 • diabetes mellitus
 • psykiske lidelser og stress
 • toxemia;
 • at finde livmoderen i tonen og truslen om abort.

I disse tilfælde er manipulation strengt forbudt. En fremtidig mor skal huske, at hun ved at overtræde dette forbud truer barnets liv og sundhed.

Sikker måder

Så spørgsmålet: "Er det muligt at gøre epilation under graviditeten?" Mange gynækologer giver et positivt svar. Men ikke alle metoder er egnede til den fremtidige mor. Overvej de sikreste af dem:

Bioepilyatsiya. Dette er fremgangsmåden til fjernelse af overskydende vegetation ved hjælp af voks, karamel (shugaring), phyto-harpiks. Fremgangsmåden er ret smertefuld, så den bør ikke anvendes i de tidlige stadier. Den mest populære hårfjerning med voks. Denne metode giver et stabilt resultat i lang tid.

En kvinde behøver ikke at gentage manipulationerne i flere måneder. Under graviditeten er voksning egnet til anden og tredje trimester. Med sin hjælp kan du slippe af med hår på benene, arme, i armhulerne.

Med stor vegetation er proceduren ret smertefuld. Voks bør bruges med omhu for bikiniområdet. I tilfælde af overfølsomhed overfor smerte er det værd at nægte at bruge voks på dette område.

Manipulation er kontraindiceret for åreknuder. Epilation ved hjælp af karamel eller phyto harpiks kan erstatte voks, fordi det opfattes af mange kvinder som mindre smertefuldt.

Epilator. Enhed til selvfjernelse af uønsket vegetation på kroppen. Blandt fordelene ved denne metode er procedurens tilgængelighed. Det kan udføres uafhængigt derhjemme.

For gravide er denne metode farlig, fordi den forårsager ret stærk smerte. Derfor kan den ikke bruges, når den trues med abort eller føler sig utilpas. Det er heller ikke egnet til at gøre epilering af en gravid kvinde i bikinizonen.

Metoder der ikke er egnede til gravide

 • Elektrolyse. En af de mest effektive måder at fjerne overskydende vegetation på. Hårsækkene er ødelagt af en svag udledning af elektrisk strøm. Hjælpeffekt giver brug af høj temperatur og alkali. Alt dette giver dig mulighed for at slippe af med håret i lang tid. Proceduren er strengt forbudt for gravide kvinder. Årsagen - smerte og lang varighed, såvel som virkningerne af elektrisk strøm, som kan afbryde barnets leje
 • Laser hårfjerning er også kontraindiceret for forventende mødre. Selvom der er meninger om, at laser hårfjerning er tilladt under graviditet, hvis du samtidig tager særlig forsigtighed. Med den relative smertefrihed af metoden udgør den fare for moderen og fosteret. Ødelæggelsen af ​​hårsækken opnås ved udsættelse for en høj-temperatur laserstråle. Dette kan forårsage forbrændinger og stress i en kvinde med alle de følgevirkninger, der følger heraf.
 • Epilering. En ny metode baseret på ødelæggelsen af ​​follikler ved hjælp af flashen og forhindrer deres yderligere vækst. Det er ikke egnet til gravide, fordi det praktisk taget ikke er undersøgt. Virkningerne på moderen og fosteret er ikke kendt.

hårfjerning

Hårfjerning med barberkniv eller specielle cremer. Denne metode er den mest blide og har ingen kontraindikationer for gravide kvinder. Fordelene ved depilation omfatter: smertefrihed og tilgængelighed, ingen bivirkninger og trusler mod barnet.

Det kan gøres på enhver graviditetsperiode. Behandle ulejligheden ved proceduren: hurtig genvækst af barberede hår, irritation i bikiniområdet.

For at minimere den ubehagelige virkning inden barberingen, tag et varmt brusebad, brug specialmaskiner til kvinder og beroligende cremer. En anden nyttig tip: Før du bruger en depilatory cream eller en blødgørende fugtighedscreme, test for en allergisk reaktion. Dette vil bidrage til at undgå ubehagelige konsekvenser af proceduren.

Gør manipulation gravid?

Tiderne, hvor graviditet blev betragtet som en sygdomsrelateret tilstand, har længe været en ting fra fortiden. I øjeblikket fører fremtidige mødre en aktiv livsstil, spiller sport, tager sig af sig selv. Spørgsmål som kosmetiske procedurer, "nesting syndrom hos gravide kvinder", sport og fitness diskuteres bredt af specialister og gravide kvinder selv.

Så er det muligt at gøre hårfjerning under graviditet? Selvfølgelig at gøre. Men at nærme sig denne procedure med omtanke. Når alt kommer til alt er det morens største bekymring at tage vare på dit helbred og sikkerhed for barnet. Velsigne dig!

Kan bikini voksning gøres under graviditeten?

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Uanset om det er muligt at lave en voksepilation af bikiniområdet under graviditeten, er det et spørgsmål, der er af interesse for mange kvinder, der forventer en barns fødsel. Lad os se på alle fordele og ulemper og forsøge at finde ud af, om denne procedure er egnet til gravide kvinder.

Hvorfor skal jeg epilere bikiniområdet under graviditeten?

Faktisk er årsagerne til, at gravide kvinder har brug for intim fjernelse af hår, det samme som det er relevant for ikke-gravide kvinder. Men under graviditeten bliver nogle af disse årsager endnu mere relevante.

 • For eksempel oplever mange gravide kvinder mere intensiv hårvækst på grund af hormonelle ændringer. Således vil effekten af ​​barberings- og depilatory cremer vare meget kort: bare et par timer.
 • Også under graviditeten er huden mere tilbøjelig til kløe. Denne kløe bliver endnu stærkere, når håret vokser efter barbering og irriterer huden. Ved voksning kan dette problem lindres.
 • Under graviditeten øges også intensiteten af ​​svedkirtlerne. Således, hvis du regelmæssigt fjerner hår i bikinizonen, vil din hud svede mindre, og dit hår vil ikke samle og absorbere sved, hvilket bidrager til mere aktiv reproduktion af bakterier og infektioner.
 • Og selvfølgelig er graviditet ikke grunden til, at du skal glemme din egen seksualitet og tiltrækningskraft.

Så lyden for epilering af bikiniområdet under graviditeten lyder meget overbevisende. Men lad os se på flere mulige grunde, hvorfor du måske er bange for intim fjernelse af håret under graviditeten.

Hvad kan skræmme bikini hårfjerning under graviditeten

Faktisk er der ingen objektive grunde til at være bange for intim hårfjerning under graviditeten. Frygter, der kan haunt kvinder med hensyn til bikini epilation, er faktisk konstrueret. Her er nogle af dem.

 • Under graviditeten er kvindens krop mere udsat for forskellige infektioner på grund af svækket immunitet. Derfor er der i løbet af voksning en stor risiko for at indgå en smitsom eller viral sygdom. Ja det er det. Men denne risiko reduceres til nul, hvis du gør hårfjerning i en salon med et godt omdømme og fra en kvalificeret mester med medicinsk uddannelse.
 • Mange kvinder frygter, at i betragtning af graviditeten øger følsomheden af ​​deres hud, hvilket betyder, at proceduren vil være meget smertefuld.
 • En anden af ​​de mest almindelige frygt er, at blodet i løbet af graviditeten strømmer stærkere til overfladen af ​​huden. Det betyder, at voks kan forårsage blødning og blødning.

Disse frygt er absolut ikke berettiget, hvis du gør hårfjerning i en god salon og stoler på hænderne hos en højt kvalificeret professionel, fordi...

Gør intim hårfjerning i en god salon, du:

 • Undgå fare for at fange nogen infektion.
 • Stol på en førsteklasses specialist, der ved hvad man skal gøre for at minimere smerte selv for den mest følsomme hud.
 • Føreren, der har en medicinsk uddannelse, ved godt, hvad der sker med din krop under graviditeten. Derfor vil han gøre alt for ikke at skade dig eller dit barn.
 • En god professionel ved også, hvordan man skal tage sig af din hud efter epilering, så han vil give dig alle de nødvendige anbefalinger, takket være din hud vil være helt glat, smuk og sund.

Desuden kan du selv gøre din epilationssession mere komfortabel ved at følge et par enkle tips.

Tips til dem, der gør intimt hårfjerning under graviditeten

 • Gør hårfjerning kun i en god salon, hvor kun højt kvalificerede specialister med specialundervisning arbejder.
 • Sørg for at fortælle din mester om din graviditet før sessionen. Dette vil hjælpe ham med at finde de mest egnede og sikre materialer til dig og dit barn til hårfjerning.
 • I længere perioder skal du støtte din mave med dine hænder, når herren tårer væk fra strimlen. Dette vil lette og dine følelser og mesterens arbejde.
 • Fortæl altid mesteren hvilken periode du er i, og hvilken temperatur af voks er optimal for dig.
 • Undlad at ignorere anbefalingerne fra din mester. Tro mig, en god mester har en medicinsk uddannelse, samt erfaring med at arbejde med gravide kvinder. Derfor ved han godt, hvad der vil være bedre for dig. Læs mere om fordelene ved bikini epilation i vores salon i vores artikel: Voksning: hvorfor i salonen er bedre.

På baggrund af ovenstående er det sikkert at sige: Du har intet at bekymre sig om. Du er velkommen til at stole på de professionelle og være den mest sexede og velplejede mor i verden!

Fjernelse af uønsket hår under graviditeten: hvilken vej at vælge

Kvinder under graviditet ønsker virkelig ikke at miste deres skønhed og se velplejede og sexede. Desuden øger nogle kvinder i en sådan interessant position under hormonernes indflydelse væksten og densiteten af ​​håret på kroppen. Derfor er spørgsmålet om muligheden for epilering eller depilering af særlig interesse og endog bekymring for mange gravide kvinder. I denne situation er det vigtigt at vælge en måde at passe på kroppen, der ikke skader fremtidens mor og barns sundhed.

Egenskaber ved metoden til fjernelse af hår

Epilation er en procedure til fjernelse af hår fra en menneskekrop, hvis virkningsprincip er at ødelægge hårsækken og ekstraherer håret fra roden.

Typer af hårfjerning

I kosmetologi er der flere typer hårfjerning:

 • laser hårfjerning - påvirker hårsækkenet med termisk energi. Laserstrålen opvarmer hårpigmentet melanin, hvilket resulterer i, at folliklen dør. Minus af proceduren er, at melanin er indeholdt i mørkt hår; for let hår er laserfjernelse ineffektivt som i mørk hud;
 • photoepilation - blev opfundet som et alternativ til laser hårfjerning. Fremgangsmåden udføres ved anvendelse af et specielt apparat, der udsender pulser af lys, under hvilken virkningen pæren opvarmer indefra og dør. Fordelen ved denne type er, at den påvirker håret af enhver farve og type på enhver del af kroppen;
 • elektrolyse er den ældste metode, men den eneste metode, hvormed håret fjernes permanent. Princippet med metoden består i at opvarme follikelen med en elektrisk strøm, som følge heraf dør både håret og dets kredsløbssystem. Bemærk venligst: elektrolyse under graviditet er forbudt. Den minus af elektrolyse i smertefuldhed og lang varighed, men for nylig, på grund af forbedring af apparater til epilering, øges komforten af ​​denne procedure;
 • Elos epilation er en moderne metode, der kombinerer virkningerne af to energier: elektrisk og lys. En højteknologisk enhed udsender en smertefri impuls fra strøm og lys, under påvirkning som håret dør uden at skade den omgivende hud. Hårsækkene er ødelagt under epileringsproceduren.

Alle former for hårfjerning udføres af specialister i skønhedssaloner. For at opnå et stabilt resultat skal du afslutte et kursus bestående af flere sessioner (deres antal bestemmes individuelt for hver). De endelige omkostninger ved sådanne procedurer er ret høje. Hårfjerningens egenart ved epilering er, at kun en del af folliklerne er samtidig i aktiv vækstfase, resten "sover" og bliver kun aktive efter 2-3 uger. Resultatet er nye hår, som fjernes ved hver efterfølgende session.

I dag udover professionelt udstyr tilbyder kosmetikindustrien også hjemmelavede enheder til selvpilering.

Video: Hvordan er Elos hårfjerning i salonen

Kontraindikationer og mulige konsekvenser for gravide kvinder

Hver kvindes graviditet forløber individuelt, så det er ret svært at lave generelle anbefalinger om epilering. I nogle gravide kan smertetærsklen ændres under påvirkning af hormonforstyrrelser, mens andre kan opleve en allergi, der aldrig er sket før. Også overdreven vækst af hår over hele kroppen ses undertiden, eller omvendt ophører de praktisk talt med at vokse.

Kontraindikationer for epilering under graviditet er:

 • øget livmoderton og den mindste trussel om at bære;
 • krænkelse af hudens integritet, irritation på det planlagte sted for epilering
 • forværring af herpesinfektion, katarralsygdomme, høj kropstemperatur;
 • sygdomme i det kardiovaskulære system, ustabilt eller højt blodtryk;
 • diabetes mellitus
 • ethvert stadium af en malign eller godartet neoplasma
 • eksisterende allergi over for enhver komponent, der anvendes til hårfjerningskrem, anæstetika eller desinfektionsmidler
 • psykiske lidelser. Epilering af en gravid kvinde bør kun udføres af en kvalificeret specialist i en specialiseret salon og med obligatorisk brug af smertestillende midler.

Spørgsmålet om epilering af maven er rent individuelt. Hvis graviditeten går godt, udføres epileringsproceduren med en højkvalitetsbedøvelse, så kan kvinden epilere abdominalområdet. Undtagelsen er graviditets første trimester, dvs. med en periode på mindre end 14 uger, er proceduren forbudt.

Forudsigelse af de mulige negative konsekvenser for en gravid kvindes krop er ikke så simpelt, men følgende er de mest almindelige:

 • øget smerte kan forårsage livmoderkontraktioner, hvilket er særlig farligt i første trimester, da abort kan forekomme. I anden trimester forbliver risikoen, men graden aftager, i tredje trimester bliver risikoen for abort i sandsynligheden for for tidlig fødsel;
 • i strid med sanitære regler er der risiko for infektion, især med hensyn til elektrolyse. Hos gravide svækkes immuniteten, og en fælles infektion kan føre til store komplikationer;
 • epilering af benene med tendens til åreknuder og dets første tegn kan provokere udviklingen og forværringen af ​​denne sygdom;
 • En gravid kvindes krop er særlig modtagelig for allergiske reaktioner, der kan fremgå af sammensætningerne på huden under epilation, selvom kroppen tolererede dem godt før graviditeten.
Hos gravide svækkes immuniteten, så sandsynligheden for allergiske udslæt efter epilation øges

Under alle omstændigheder er det nødvendigt at konsultere din gynækolog om epilationen. Mange eksperter er enige om, at hvis epilationen blev udført før graviditet og blev tolereret uden komplikationer, er den ikke kontraindiceret under drægtighed.

Funktioner af depilation metode

Depilation er en procedure til fjernelse af en del af et hår, der er synligt på hudoverfladen, når dets follikel forbliver intakt.

Typer af depilation

I dag er der følgende typer af depilation:

 • barbering: den udføres af maskinen ved brug af creme eller hud;
 • plukning: færdig med pincet, med hvert hår individuelt plukket op og trukket ud;
 • voksvoksning (voksning): består i at påføre en vokspræparat til huden, som efter størkning fjernes med en skarp bevægelse sammen med de vedhæftede hår; den anvendte voks kan være varm, varm eller kold;
 • shugaring: ved handlingsprincippet ligner voksning, anvendes kun i stedet for voks speciel sukkerpasta
 • hårfjerning med depilatory cream: en speciel sammensætning hjælper med at løsne håret ved bunden og efterfølgende tab. Cremen (eller gelen) kan være hurtig eller langtidsvirkende, afhængigt af tidspunktet for påføring på huden.

Video: Er det muligt at gøre shugaring under graviditet

Kontraindikationer og negative konsekvenser for gravide kvinder

Alle former for depilation, bortset fra barbering, er smertefulde, så gravide kvinder bør nærme sig deres valg med forsigtighed. Imidlertid er graviditeten i sig selv ikke en kontraindikation for gennemførelsen af ​​denne procedure.

Depilation under graviditet er kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • hvis du er overfølsom eller allergisk over for kosmetik, der anvendes i hårfjerningsprocessen;
 • hvis der er en trussel om graviditet
 • i tilfælde af udslæt, irritation, slid på huden;
 • i akut koldtid ved høj temperatur
 • hvis herpesinfektion er forværret
 • med psykiske sygdomme, diabetes, onkologi, blodsygdomme.

Sandsynligheden for bivirkninger fra depilation under graviditeten stiger som følge af svækket immunrespons og ustabile hormonniveauer, hvilket er særligt vigtigt for første trimester. Ved udførelsen af ​​proceduren derhjemme øges risikoen for komplikationer fra unormale handlinger betydeligt.

Mulige bivirkninger og virkninger af depilation:

 • infektion gennem en utilsigtet udskæring af huden med et blad ved barbering;
 • kvalme, svimmelhed ved at indånde hårde dufte, såsom depilatory cremer;
 • allergiske udslæt;
 • eksacerbation af åreknuder under benhårfjernelse, for eksempel med voks;
 • pigmentering, blå mærker (blå mærker), hudforbrændinger (sidstnævnte vedrører proceduren for depilering med varm voks).
Under graviditeten øges risikoen for beskadigelse af huden under depilering, for eksempel forbrændinger

Måder at fjerne uønsket hår under graviditeten

Kvinder, der ikke har kontraindikationer, og som allerede har brugt depilation eller hårfjerning før graviditet, kan på sikker måde udføre denne procedure. Fordele og ulemper i større eller mindre grad, hver metode til hårfjerning.

Gravide kvinder får følgende metoder til at fjerne overskydende vegetation:

 • laser hårfjerning: proceduren er smertefri og bærer den mindste risiko for hudskade og dermed infektion. Dette er især vigtigt for gravide, fordi deres immunsystem er svage og eventuelle sår heler i lang tid. Ulempen ved hårfjerning på denne måde er overdryning af huden, da laserstrålen påvirker hårets talgkirtlen. Han stikker det sammen, hvilket resulterer i en overtrædelse af epidermis vandbalance, og graviditets hud er ofte tilbøjelig til tørhed, især i underlivet; Laser hårfjerning er tilladt for gravide og er egnet til hårfjerning overalt på kroppen.
 • photoepilation: Denne moderne teknik er kendetegnet ved minimal smerte og manglende kontakt med huden, hvilket er vigtigt for gravide kvinder. Ulempen ved proceduren er, at den ikke er tilstrækkeligt testet på gravide på grund af nyheden. På grund af manglende data om den mulige skade eller fordel for kvindens krop i forventning om et barn, er det bedre ikke at risikere og ikke at ty til fotoepilation; Apparatet til fotoepilation indstilles individuelt for hver patient, hvilket gør det muligt at reducere strømmen af ​​sin stråling til gravide kvinder.
 • Elos hårfjerning: En innovativ teknik finder sted med den indledende anvendelse af geleder på huden. Gravide kvinder har en øget risiko for allergi, herunder på denne gel. Da enheden påvirker håret med bredbåndslys og bipolær strøm, øges effektiviteten af ​​proceduren, og muligheden for at få en forbrænding falder, hvilket er særlig vigtigt for kvinder i positionen. Men omkostningerne ved Elos hårfjerningstjeneste i salonen er ret høje; Elos hårfjerning betragtes som den sikreste og samtidig effektive metode til fjernelse af uønsket hår
 • barbering: dette er den nemmeste og mest smertefri måde at depilere for gravide kvinder. Dens fordel er, at proceduren nemt og hurtigt kan udføres hjemme, men i nyere tid er det ubelejligt at barbere på grund af den store abdomen. Men denne metode er tilladt på ethvert tidspunkt og kræver ikke store udgifter. Ulemper: risiko for skæring, indgroede hår, hvis huden er beskadiget af maskinen, hudirritation (især i følsomme områder i armhulen eller bikini). Barbering er den eneste metode til depilation, der kan gøres i første trimester; Barbering er den sikreste, mest smertefri og overkommelige måde at depilere under graviditeten.
 • voksning og shugaring: Depilation med voks eller sukkerpasta til gravide er fyldt med en allergisk reaktion på komponenterne. Men på samme tid, hvis du bruger naturlig voks, er risikoen for allergier minimal. Fordelene ved disse procedurer er lave omkostninger og kort varighed. En minus for gravide er smerte, og alligevel kan moderens stressende tilstand negativt påvirke dannelsen af ​​barnets nervesystem. I den dybe bikini zone anbefales proceduren ikke til gravide på grund af alvorlig smerte og muligheden for infektion i kønsorganerne; Hvis du har brugt shugaring eller voksningsmetoder i lang tid og ikke er bange for smerte, kan du fortsætte med at gøre dem under graviditeten. Det vigtigste er, at sammensætningen til depilation skal være helt lavet af naturlige ingredienser.
 • depilatory cream: brugen af ​​et sådant værktøj kan henvende sig til kvinder i udseendet af allergier og kvalme (op til opkastning) på grund af en stærk kemisk lugt. Også under graviditeten øger sandsynligheden for betændelse i hårsækken efter depilation creme. Men med hensyn til smerte er denne metode den mest blide. Før du bruger cremen, anbefales det at teste albuens indvendige bøjning, da gravide kvinder kan have allergier uventet, selvom de aldrig har haft det før. Ved graviditet skal du være forsigtig med depilation cremen: For at undgå irritation eller udslæt skal du teste huden for en allergisk reaktion, inden du bruger produktet.

Forholdsregler ved fjernelse af hårfjerning

Hårfjerning på kroppen er en meget delikat procedure for kvinder. Det tager særlig vægt under graviditeten. Det er trods alt vigtigt ikke blot at udføre hårfjerning eller udtørring på den sikreste måde, men også at huske om de obligatoriske forholdsregler under sessionen. Det er også nødvendigt at tage sig af at reducere smerte og vælge den rigtige hudpleje efter proceduren.

Sikkerhedsregler

Gravide kvinder skal kontaktes med stort ansvar og forsigtighed i forbindelse med hårfjerning, især hvis proceduren ikke finder sted hjemme. De primære og primære sikkerhedsforanstaltninger for epilering og depilation for kvinder i situationen er som følger:

 • i salonen skal mesteren bære medicinske engangshandsker;
 • Alle instrumenter skal steriliseres. Ved voksning og shugaring er en træspatel f.eks. En nødvendighed, mens metalet desinficeres før hver klient. Gravide kvinder bør kun bruge engangsservietter og plader;
 • Sofaen, hvor hårfjerningsproceduren udføres, udsættes for dekontaminering før hver ny klient;
 • For at forhindre infektionens indtrængning gennem mikroskader af huden er det nødvendigt at anvende en antiseptisk sammensætning såvel som et bedøvelsesmiddel til hele området af kroppen, hvor epilering eller udtørring udføres;
 • Når der anvendes en depilatory creme, skal laser- og elektrolyseværelset udstyres med god ventilation, så lugt og mikroskopiske støvpartikler ikke forårsager forringelse af graviditeten. Før du udfører hårfjerning i kabinen, skal du sørge for, at sofaen og værktøjet efter den tidligere besøgende er blevet dekontamineret

analgetika

For at gøre hårfjerningsproceduren smertefri, skal gravide bruge specialanæstetik til ekstern brug. Listen over stoffer, der er tilladt under graviditeten, er begrænset:

 • Lidokain i form af en spray er tilladt for gravide kvinder, men det kan ikke bruges intravenøst ​​og oralt, fordi det krydser placenta;
 • Emla creme er egnet til bedøvelse af de mest følsomme områder af kroppen, for eksempel bikiniområdet;
 • Speed ​​Numb creme lindrer også huden effektivt under depilation og epilation og har en rimelig pris. Emlas mest populære smertestillende i kosmetologi er egnet til brug under graviditet

Et bedøvelsesmiddel (creme eller gel) bør påføres huden ca. 40 minutter før proceduren og lukkes med cellofanfilm ovenpå for at præparatet skal absorberes.

Hudpleje efter proceduren

For at minimere irritation, udslæt og andre komplikationer efter hårfjerningsproceduren skal gravide sikre korrekt hudpleje:

 • i løbet af dagen efter proceduren bør deodorant, parfume og kosmetik indeholdende frugtsyrer ikke påføres de epilerede områder;
 • fjern overophedning i to dage, herunder et besøg i badet og saunaen;
 • du kan ikke solbade en uge i den åbne sol for at undgå pigmentering;
 • det er forbudt at svømme i poolen og åbne reservoirer i de første dage efter sessionen for ikke at inficere infektionen;
 • umiddelbart efter proceduren, og derefter dagligt, bør du anvende pro-epileret hud med baby creme eller fugtgivende mælk; Du kan også bruge panthenol, specielle balsamer eller cremer efter epilering på basis af allantoin. På den første dag skal du anvende tre gange på særligt følsomme områder af kroppen, i de følgende dage - 1-2 gange. Brug af Panthenol efter hårfjerning hjælper med at blødgøre huden og fremskynde vævsregenerering.

Bemærk venligst, at du ikke bør behandle huden efter hårfjerning med babypulver eller talkumpulver, da de kan tilstoppe porer og derved forårsage irritation og suppuration.

anmeldelser

Laser hårfjerning påvirker ikke graviditeten. Med sådan hårfjerning under påvirkning af en lysstråle falder hårpæren sammen. Under graviditeten er laser hårfjerning sikker, da der ikke er nogen risiko for forbrændinger og pigmentering, og huden og tætte blodkar ikke er skadet.

tro

http://epilus.ru/forums/topic/bezopasnaya-epilyatsiya-vo-vremya-beremennosti-nuzhny-realnye-otzyvy/

Al graviditeten nød fløden. Denne læge tillod. Men laseren sagde stadig at holde fast i, hvad angår ammendeperioden. Han forklarede for det første, at det ikke var et faktum, at han ville tage (især 2 og 3 trimestere), ja, der var nogle trusler i første trimester, for ikke at forårsage en tone osv. Sagde han ikke at gøre det.

Oksana

http://epilus.ru/forums/topic/bezopasnaya-epilyatsiya-vo-vremya-beremennosti-nuzhny-realnye-otzyvy/

Jeg er en mester for shugaring, og det vil jeg sige, at hvis en pige før graviditeten gjorde en lignende procedure, så har hun ingen mening at nægte shugaring i løbet af hende. Dette er en helt sikker procedure, fordi alle produkter er allergivenlige og naturlige. Få kan forårsage allergier. Men hvis denne procedure ikke var færdig før graviditet, så er det bedre ikke at starte det under det. Da du ikke kender dit smerteniveau og hvordan smerte vil påvirke graviditeten. Sandsynligheden for uterus tone med smertefulde stressfulde fornemmelser er meget høj. Og endnu værre. Men jeg vil ikke anbefale mere radikale epileringsmetoder. Hvis barbering ikke er egnet, så er det muligt at bruge en depilatory cream. Sådan fjernede jeg mit bikinihår under graviditeten.

Irene

http://epilus.ru/forums/topic/bezopasnaya-epilyatsiya-vo-vremya-beremennosti-nuzhny-realnye-otzyvy/

På grund af hormonelle ændringer kan laser hårfjerning måske ikke være så effektiv, så vent indtil alt er lagt ned for ikke at spilde tid. For nu - shugaring, voksstrimler, almindelig epilator mv.

Vesna

http://epilus.ru/forums/topic/bezopasnaya-epilyatsiya-vo-vremya-beremennosti-nuzhny-realnye-otzyvy/

Jeg rådførte mig med min gynækolog, de svarede mig som dette: "Vi skal vælge den metode, hvorefter der ikke er betændelser og sår. Hvis du går til voks i mange år, skal du overføre det normalt, så er der ingen irritation og betændelse - gå så meget som du vil. Hvis dårligt tolereret barbering (og jeg klagede over, at efter skraberen er ikke zone bikini én stor irritation med masse af pustler, uanset hvilken type af barbermaskiner, cremer og aftershave), så i hvert fald ikke barbere, betændelse der nu har brug for mindre sandsynligt. "

Anastasia

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/poboltaem_v_ozhidanii_chuda/jepiljacija_vo_vremja_beremennosti_1359905271/?page=3

Jeg gjorde en voksende "dyb bikini" under hele graviditeten. Men på dette tidspunkt havde jeg gjort det i lang tid, så jeg var ligeglad. Jeg var ked af at jeg ikke havde tid til at gøre det før fødslen, jeg skulle barbere))) Men hvis det er første gang, så er det selvfølgelig ikke værd at risikoen.

Bat

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/poboltaem_v_ozhidanii_chuda/jepiljacija_vo_vremja_beremennosti_1359905271/?page=2

Det har længe været at fjerne overskydende kropshår (armhuler, bikini, ben) ved hjælp af en epilator (hjemme) og varm voks (i kabinen). Nu er jeg i tidlig graviditet. Jeg ved ikke, om jeg kan fortsætte med at gøre disse procedurer eller gå tilbage til barbering med en maskine. Jeg er bange for at skade barnet, fordi hårfjerning ledsages af smerte. Siden begyndelsen af ​​min graviditet har jeg kun barberet alt sammen med en maskine. Epilatoren og voks er generelt uudholdelige, det blev af en eller anden grund meget smertefuldt, selv om det blev brugt i lang tid. Tilsyneladende er smertetærsklen ændret.

Agnes

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/beremennost/udalenie_volos_vo_vremja_beremennosti/

Uanset om det er nødvendigt at udføre hårfjerning eller depilation under graviditet - du bestemmer dig. Dette spørgsmål er meget sart og meget individuel, fordi hver graviditet fortsætter med sine egne egenskaber. Først og fremmest skal du rådføre dig med din gynækolog. Hvis du allerede har besluttet, så husk at den sikreste metode er barbering. Desuden, hvis hårfjerningen blev udført før graviditet, så er det under sit forløb ikke forbudt. Glem ikke også, at gravide kvinder efter fjernelse af hår har brug for særlig hudpleje, hvilket vil medvirke til at undgå irritation.

Depilation cream Fito depilation - anmeldelser

Gradvist lysere hår