Hvad er voks depilation, proceduren i hjemmet

Voksning er en effektiv procedure, der hjælper med at slippe af med uønsket hår på hænder, ben, bikini og underarm. Det afholdes i skønhedssaloner af professionelle kosmetologer. Men mange kvinder udfører denne procedure hjemme. Det vigtigste er at overholde de grundlæggende regler for dens gennemførelse, da det i mange tilfælde er depilation strengt forbudt, og du kan forårsage alvorlig sundhedsskadelig virkning.

Hvad er depilation

Ved afskalning fjernes kun den del af håret, der er på overfladen af ​​huden. Denne procedure er midlertidig, for efter et stykke tid begynder hårene at vokse tilbage, selv om de bliver meget tyndere og deres antal falder. I modsætning til depilation fjernes hårfjerning sammen med roden og vokser ikke længere på dette sted. Den anden metode udføres kun i medicinsk center.

Når depilering af voks trænger ind i hårsækken og omslutter det. Når de fjernes, trækkes hårene ud sammen med roden og begynder at vokse kun i 2-2,5 måneder. Mange kvinder er bange for at udføre en sådan procedure i hjemmet på grund af smerte, men hvis du nøje følger reglerne, kan de minimeres eller helt undgås.

Ekstra hår ved hjælp af denne procedure fjernes næsten hvor som helst: i armhulerne, på armene, benene, i bikiniområdet på ansigtet, øjenbrynene på bagsiden. Afhængig af hårets zone vælges typen af ​​voksaflejring.

Det er vigtigt at vide, at voks ikke kan bruges til korrektion af øjenvipper, fjernelse af hår fra ører og næse, da irritationen kan føre til sygdomme i syge og sygeorganer. Desuden er det bedst at kontakte en skønhedssalon som professionel, når man fjerner et bikiniområde. Denne del af kroppen er meget følsom, og hyppig irritation kan føre til forskellige hudlæsioner.

Forberedelse til depilation

For at opnå den ønskede effekt derhjemme skal du tage højde for visse nuancer, der gør proceduren mere behagelig:

 • Huden er forberedt til depilation 2 dage før den. For at gøre dette skal du bruge en skrubbe, der fjerner døde celler fra det ønskede område.
 • Det er vigtigt at beskytte huden mod ultraviolet stråling ved hjælp af solcreme.
 • Depilation med voks får den rette effekt, hvis du gør det på hår ikke kortere end 3-4 mm og ikke mere end 5-6 mm. Ellers vil smerten være ret stærk.
 • Før proceduren skal huden rengøres fra restene af cremen eller lotionen og tørret brønd.
 • For at reducere smerte, kan du bruge en speciel spray, som indeholder et lette bedøvelsesmiddel. Dette værktøj har en analgetisk og frysende virkning. Det anbefales at påføre sprayet på huden 30 minutter før proceduren. I fraværet kan du tage et let smertestillende middel.
 • Et par dage før proceduren er forbudt at drikke alkohol, fordi det øger følsomheden af ​​huden.
 • Hvis der er sår, irritationer, skader på kroppen, så er proceduren bedre at blive udskudt, fordi infektion af sunde områder kan forekomme.

Depilatory voks er beriget med æteriske olier, der nærer, forhindrer irritation og afkøler huden og derved reducerer smerten. Men sådanne komponenter forårsager ofte allergier, så en speciel test skal udføres før proceduren. For at gøre dette skal voks anvendes på et lille område af den del af kroppen, som vil blive behandlet. Efter 10 minutter fjernes midlet. Hvis en allergisk reaktion ikke har fundet sted inden for 24 timer, kan voksen bruges uden frygt. For enhver rødhed erstatte værktøjet.

Gennemførelse af proceduren

Til depilation brug tre typer voks:

Hver af dem kræver overholdelse af visse regler for manipulationen.

Varm voks

Dette produkt er beriget med citron, vegetabilsk olie og harpiks, der forhindrer det i at klæbe til huden og spredes gennem kroppen. I dette tilfælde opvarmer dermis godt, porerne åbnes, så hårene fjernes næsten uden smerte.

Brug varm voks meget omhyggeligt for at undgå forbrændinger. Oftest bruges den til depilering af dybe bikini, underarm og fjernelse af hår på ansigtet, da disse er de mest følsomme områder. Men denne metode er kontraindiceret for åreknuder og mindre edderkopper.

Depilation udføres med varm voks hjemme som følger:

 1. Produktet opvarmes godt i et vandbad eller i en mikrobølgeovn til 60 grader. Højere temperaturer kan forårsage forbrændinger.
 2. Voks med en træspatel påført på et udvalgt område af kroppen, dække med en kludstrimmel og let presset.
 3. Vent, indtil sammensætningen hærder. Det tager 5-8 minutter. Voks i løbet af denne tid danner en film, men forbliver ret plastik.
 4. Tag enderne af strimlerne og træk kraftigt mod hårets vækst. Overskydende hår fjernes sammen med sammensætningen.
 5. Det anbefales at behandle huden efter proceduren med is for at indsnævre porerne. Det forhindrer snavs og acne.

Efter depilering tørres huden med en alkohol eller anden desinficeringsopløsning.

Varm voks

Sammensætningen af ​​den varme voks omfatter blødgørere og harpikser. Det bruges oftest til depilation derhjemme. Sådan voks sælges i dåser eller rullekassetter, som er meget praktiske at bruge. Værktøjet forårsager ikke kropsforbrændinger, men er ikke egnet til følsomme områder, fordi det bidrager til åbningen af ​​porerne, men huden stammer ikke. På grund af dette fortsætter smerten.

Fremgangsmåden udføres på samme måde som ved varm depilering, kun voksen opvarmes til 45 grader. Resultatet varer op til 6 uger.

Kold voks

Det er ret nemt at bruge det, fordi værktøjet er klar til brug: det påføres på en specialplade. Kold vokspapirstrimler er:

 • smal (til ansigtsåbning - øjenbryn og området over læben);
 • bred (for andre problemområder).

Hårfjerningsproceduren er som følger:

 1. varme strimlen med voks, holde den i palmerne i mindst 30 sekunder;
 2. pålægge et forbehandlet område af kroppen og stærkt presset;
 3. efter 15-20 sekunder trækkes båndet kraftigt mod hårvæksten;
 4. huden gnides med is og desinficeres.

Efter proceduren skal du fjerne alle voksrester fra huden ved hjælp af kosmetisk olie eller klud. Hjemme egnet til denne hørfrø, olivenolie eller solsikkeolie. I to dage efter depilering anbefales det at nægte at bære tøj, der er for stramme til de behandlede områder. Hvis denne regel ikke følges, kan håret indtrænges og hudirritation forekomme.

Hvad er voksning

Voksning er en slags kosmetisk procedure, hvor uønsket kropshår fjernes ved hjælp af smeltet voks. Også i den moderne verden - dette er den nemmeste måde for en kvinde at overholde canons skønhed, som antager, at en kvinde har glat, silkeagtig hud uden overskydende vegetation.

fordele

 • tilgængelighed og brugervenlighed af voks, herunder hjemme
 • håret fjernes hurtigt;
 • langvarig virkning
 • Over tid medfører permanent skade på pærerne svagere hårvækst, håret bliver tyndere, lettere og blødere.

mangler

 • Med den forkerte voksfjernelse i retning af hårvækst, kan der opdages forøget hårindvækst, håret må ikke brydes ud, men afbrydes ved grænsen til huden og giver derefter en hurtig ny vækst;
 • afrivning af voks gradvist uden en skarp rykke gør hårfjerning meget smertefuldt;
 • hudirritation efter epilering kan vare i op til tre dage;
 • kan være allergisk over for voks hos personer, der er allergiske over for bi-produkter og pollen, allergiske over for eventuelle komponenter tilsat voks for at forbedre dens egenskaber;
 • det er umuligt at permanent slippe af med hår, fjerne dem med voks;
 • Hvis proceduren ikke udføres uforsigtigt, kan der forekomme vokspletter på huden, der kan fjernes med vanskeligheder.
 • der er fare for skader på huden, især følsom tynd hud i skridtområdet og på ansigtet med dannelse af blå mærker, hvis ikke tilstrækkelig fiksering af huden;
 • Voks fjerner fluffy hår, som over tid kan blive mørkt og hårdt; Dette problem er særligt relevant, når du udfører depilation på ansigtet.

Video: Voksning

Voks, afhængigt af anvendelsesmåden kan være varm og varm.

 • Varm (blød)

Normalt placeret i en speciel kassette kræver lidt opvarmning og påføres huden med en rulle.

Det bruges til at fjerne uønsket hår fra huden af ​​hænder, ben, mave, ryg.

Proceduren kan gøres i salonen, og du kan gøre det hjemme, hvis du har en særlig vokssmelte til vokskassetter.

Varm voks fjernes dårligt fra hud- og møbelfladerne, fordi det er nødvendigt at bruge specielle opløsningsmidler eller specielle hudlotioner for at fjerne voksrester efter proceduren.

 • Hot (hård)

Ofte sælges i pakker støbte stykker og kræver smelte inden brug i en særlig vokssmeltning til fast voks.

Opvarmes normalt til en temperatur på 55-60 ° C og påføres derefter på huden med en træspatel. Bruges til at fjerne uønsket hår i armhulerne, bikini, ansigt.

Det kræver ikke opvarmning før brug, men brugen kræver som regel mere tid til proceduren, og det gør det mere smertefuldt, da koldt ikke har dampen på huden.

Kropsområder at fjerne

 • varme voksområder: ansigt, underarm, skridt;
 • områder hvor huden er mindre følsom, og hvor du kan anvende varm voks til depilation: arme, ben, underliv, bryst, ryg.

Smertelindring

For at reducere smerte skal du følge en række enkle regler:

 • Det er nødvendigt at følge dine følelser under epilering på forskellige menstruationscykler og vælge den mest passende periode: Den mest smertefulde procedure før og under menstruationen overføres til den første uge efter menstruation.
 • om aftenen er proceduren mindre smertefuld end om morgenen;
 • effekten af ​​kaffe og alkohol på smertefølsomhed bør undersøges: hvis proceduren er vanskeligere efter hudens kop eller indtagelse af alkohol, er det bedre at afvise drikkevarer før epilering;
 • varme lindrer følelser under proceduren, så det vil være nyttigt at dampe huden i et varmt bad eller bruge kompresser fra håndklæder fugtet med varmt vand; Af samme grund er det ikke nødvendigt at bedøve det område, hvor håret skal fjernes med is;
 • Mesterens valg, som allerede har erfaring med at udføre sådanne procedurer, vil også betydeligt påvirke smertenes intensitet: de skarpere og klarere bevægelser under fjernelse af håret, jo mindre smertefulde proceduren vil være;
 • hvis smerten er for intens, udføre hårfjerning kun i begyndelsen af ​​en dyb indånding, dette vil bidrage til at overføre proceduren lettere;
 • 20-30 minutter før proceduren kan du tage smertestillende midler, såsom tempalgin, indomethacin, ketoprofen, som vil reducere følsomheden overfor smerte;
 • hvis du har en lav smerte tærskel, og ingen af ​​ovennævnte metoder hjælper dig, så kan du anvende en lidokain spray eller Emla creme på din hud, uigennemtrængelig for fugt og luft, mindst 1 time før proceduren.

Det vides at voksaflejring sammenlignet med andre metoder garanterer den længste effekt. Her kan du finde ud af, hvilke områder det er bedre at anvende filmvoks til depilation.

Anæstescreme til hårfjerning er et af midlerne til lokalbedøvelse. Lær om alle metoder til smertelindring, som vil medvirke til nemt at overføre proceduren ved reference.

Kontraindikationer

 • åreknuder i det område, hvor depilationen er planlagt
 • hudskader på stedet for den tilsigtede brug af voks;
 • graviditet;
 • dekompenseret diabetes;
 • godartede neoplasmer af huden, for eksempel er mol, hvorfra hår vokser, uønsket at røre ved;
 • papillomer, condylomer, som, når de er skadede, kan sprede en viral infektion, der forårsagede dem;
 • herpes udslæt;
 • eventuelle virkninger på huden i de to til tre uger forud for proceduren, hvilket kan reducere hudens evne til at genvinde f.eks. intens garvning, brug af peeling og en række hardwareprocedurer;
 • enhver sygdom ledsaget af kuldegysninger og feber
 • ustabilt humør, er i en tilstand af stress, da overdreven stimulering af nervesystemet kan gøre proceduren for smertefuld.

Sådan gør du hjemme

Hvis du beslutter dig for at udføre voksafskalning hjemme alene, anbefaler vi at du ikke bruger dampbad til opvarmning af voks, men en særlig voksmølle.

Da det er han, der kan opvarme voksen til en forudbestemt temperatur og holde voksen varm i lang tid. Dette vil spare dig for risikoen for at få forbrændinger eller lider af hårets spænding, når du forsøger at påføre utilstrækkeligt opvarmet voks til huden.

Video: Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme

Hårfjerning fra huden af ​​hænder, ben, mave, ryg

 1. Til depilation skal du have varm voks i en kassette, voksvoks eller dampbad, specielle strimler til depilering, en spray til huden før depilering, en kølespray efter depilering.
 2. Voksekassetten opvarmes til den ønskede temperatur (voksen skal være flydende, men skal føle sig varm).
 3. En forberedende spray påføres huden, fordelt i massagebevægelser og får lov til at tørre.
 4. For det første udføres rullen en eller to gange på et serviet, således at restene af koldvoks på rullen ikke trækker huden. Så voksrulle påføres huden i retning af hårvækst.
 5. Et serviet eller en strimmel til depilering påføres voksen på huden og adskillige gange intensivt glattet for at gøre voksen bedre klæbende til strimlen.
 6. Fjern voksstrimmel med en skarp bevægelse mod hårvækst. Bevægelsen, der fjerner serviet, skal udarbejdes, da ikke alle kan gøre det fra første gang så klart og skarpt som procedurens regler kræver.
 7. Efter hårfjerning fjernes voksrester med en serviet og en speciel spray eller lotion efter depilering.

Hårfjerning på ansigtet, i armhulerne, i bikiniområdet

Det bruger varmt voks, der påføres huden med en træspatel. Vassen får tid til at hærde, og så fjernes vokspandekagen sammen med håret med en skarp bevægelse. Igen påføres voks i retning af hårvækst, fjernet mod hårvækst. Før du påfører voks til huden, kan talkumpulver påføres, hvilket forhindrer voksen i at klæbe til huden og beskytter huden mod mulige forbrændinger. Efter fjernelse af håret påføres en afkølende lotion på huden.

Under graviditeten

Graviditet er ikke en 100% kontraindikation for voksning. Her skal du fokusere på den individuelle reaktion på kvindens egen proces. Hvis voksning ikke forårsager nogen særlig ubehag før graviditeten, går graviditeten godt, så kan depilering udføres.

effekter

 • En hudbrænding kan forekomme, når der påføres varmt voks, der opvarmer mere end nødvendigt for proceduren.
 • Indgroet hår efter epilering er en temmelig hyppig komplikation, som kan håndteres ved hyppig brug af skrubbe og fugtighedscreme.
 • Voksallergi
 • Acne efter depilation opstår ofte under fjernelse af overlæben, da talgkirtlerne normalt åbner ved hårfollikelens mund, og når håret fjernes, kan den frie strøm af sebaceøse sekretioner forstyrres. Derfor er det vigtigt i de første par dage ikke at deltage i procedurer som saunaer eller bade og udskyde motion for ikke at fremkalde overdreven svedtendens og sebaceous udskillelser.
 • Desværre er irritation på huden en konstant ledsager af hårfjerningsproceduren. Den går alene inden for et par timer eller dage. Du kan reducere sværhedsgraden af ​​hudirritation ved hjælp af specielle cremer eller salver, f.eks. Calendula salve.

Voksning af bikiniområdet kaldes også bioepilation, da det bruger naturlige midler, det vil sige voks. Læs aflejringsartikel bikini voksning.

Du ved ikke, hvordan man fjerner uønsket hår med voks? Instruktioner til depilering med varme voks, kan du se videoen på dette link.

Jeg spekulerer på, hvilken slags voksstrimler til ansigtsudsmidning tilbydes af kosmetiske virksomheder? Læs her.

Voksning: fordele, ulemper og kontraindikationer

Kæmper vegetation på kroppen er en fælles ting for enhver kvinde. Voksning er en populær og nem måde at fjerne hår på, som kan udføres ikke kun i en skønhedssalon, men også selvstændigt hjemme. Denne metode giver dig mulighed for at slippe af med håret selv på vanskelige steder og nyde en glat hud i lang tid.

fordele

Blandt de mange metoder til bekæmpelse af hårvoksning er der nu en ledende stilling. Desuden anvendes denne metode både af kvinder og mænd. Sidstnævnte foretrækker at gennemgå denne procedure i salonerne af specialister.

Voksning er særligt velegnet til personer med øget kropshår, når man bruger en barberkniv eller skræmmende creme ikke giver mening.

Uanset om epilering udføres med varmt voks, varmt eller koldt, har det flere fordele, der adskiller det gunstigt fra andre procedurer:

 1. Langsigtet resultat: huden forbliver glat i mindst 2-3 uger.
 2. Rimelig pris.
 3. Sikkerhed. Denne procedure er sikker på grund af brugen af ​​et naturligt voksprodukt.
 4. Hurtighed. På trods af at håret fjernes sammen med pæren, udføres proceduren ret hurtigt.
 5. Med regelmæssigt fastholdende hår bliver tyndt og blødt.

mangler

Voksning, som enhver anden metode, har sine ulemper:

 1. Manglende evne til at fjerne kort hår (deres længde skal være mindst 5 mm).
 2. Smertefornemmelser. Proceduren er ubehagelig, men ikke så smertefuld som mange forestiller sig. Når du bruger varmt voks, er fornemmelserne mindre smertefulde end ved kold voks.
 3. Pas på områder af huden, hvor der er vorter og mol.
 4. På stedet på den behandlede hud kan der forekomme irritation, som forsvinder om 3-5 dage.
 5. Nogle gange er der et problem med indgroet hår.
 6. Muligheden for allergisk reaktion.
 7. Hvis du selv udfører proceduren, er der mulighed for en forbrænding (hvis voksmassen viser sig at være meget varm).

Kontraindikationer

Før du gør voks, skal du være opmærksom på anbefalingerne, når du ikke kan gøre det. Overholdelse af enkle regler vil hjælpe med at undgå eventuelle komplikationer. Hvis du vokser i salonen, vil du højst sandsynligt blive advaret og spurgt om tilstedeværelsen af ​​mulige sygdomme. I tilfælde af en hjemmeudgave af bedriften er det bedre at følge de generelle anbefalinger.

Voksning udføres ikke i nærværelse af følgende kontraindikationer:

 • åreknuder
 • graviditet og amning (hvis en kvinde før graviditeten ikke gjorde en sådan procedure, bør barnet ikke eksperimentere på tidspunktet for fødslen).
 • diabetes mellitus
 • nedskæringer og sår på kroppen, hudsygdomme;
 • blødningsforstyrrelser
 • smitsomme sygdomme.

Hvordan er proceduren for voksning

I de seneste årtier i skønhedssaloner har globale tendenser rørt metoder til at håndtere unødvendig vegetation på kroppen.

Voksning (også kaldet voksning) er en metode til at fjerne rigelig vegetation på kroppen med en cremet voksblanding. Denne proces udføres på grund af voksens kontakt med den fremstillede hud. Mængden og sammensætningen af ​​blandingen bestemmes baseret på det hudområde, på hvilket proceduren vil blive udført.

Voks hårfjerning udføres i 3 faser:

 • forberedende procedurer
 • hårfjerning;
 • hudbehandling.

Før epilering skal du opgive trips til solarium og ikke solbade. Du kan heller ikke tage et varmt bad eller brusebad, udfør dyb rensning af huden. Alle disse punkter kan gøre huden overfølsom og forårsage skade på det. For at opnå et positivt resultat fra proceduren er det nødvendigt at dyrke hår til mindst 5 mm.

Før voksning skal huden behandles med en antiseptisk opløsning for at forhindre irritation. Anti-inflammatoriske midler såsom æskelolier af kamille, salvie eller calendula kan anvendes.

Efter forberedelse af huden skal voks fremstilles til epilering. Blandingen opvarmes i henhold til vejledningen: Den skal være varm, i konsistens ligner flydende honning. Det skal under ingen omstændigheder være varmt. For at undgå forbrændinger er det bedre at først prøve massen med din hånd.

Ved hjælp af en spatel eller rulle påføres voksblandingen på huden med et gennemskinneligt lag. Derefter lægges en stribe papir eller stof på toppen og forsigtigt glattes. Efter at have ventet, indtil massen hærder (men ikke hærder), skal du trække strimlen i retning modsat hårets vækst. For at reducere smerte anbefales det at straks fastgøre palmen til det behandlede hudområde. Brug en svamp fugtet med lotion, fjern eventuelt voksrester.

For at undgå irritation skal der påføres en beroligende creme på huden. Du kan drysle det behandlede område med et middel til at bremse hårvæksten. For at berolige huden, tør den af ​​med isbiter (du kan bruge både almindeligt vand og kamilleafkogning). I intet tilfælde umiddelbart efter epilering bør du lægge parfume og kosmetiske produkter på de behandlede områder af huden, da dette kan forårsage irritation af huden.

Ved sengetid kan nærende baby creme anvendes til at berolige irriteret hud.

Efter proceduren anbefales det ikke at gå på solarium i 2 dage og være i direkte sollys.

For dem, der foretrækker folkemæssige retsmidler, kan du selv forberede en voksblanding. For at gøre dette blandes og smelter i 100 g bivoks, 200 g kolofonium og 50 g paraffin i et vandbad. Afkøl blandingen til 40 ° C, så den kan bruges til at fjerne hår.

Voksende områder af kroppen

Når du bruger voks til forskellige områder af kroppen, overveje nogle funktioner og advarsler. Oftest udføres proceduren på ben, hænder, ansigt (øjenbryn og overlæbe), i bikini og axilla områder.

Mænd gør også voksning. Ofte udfører de voksning af brystet, ryggen eller underarmene.

Afhængig af den del af kroppen, hvorpå proceduren skal udføres, skal du bruge en anden sammensætning af voksblandingen. Før brug skal du foretage en test for den mulige manifestation af en allergisk reaktion. Voksblandingen påføres armen på armen og venter på resultatet. Til følsomme hudområder blandes bivoks med høj olie, og en syntetisk blanding bruges til ben og arme.

At slippe af med hår på benene er den mest smertefri procedure. Selvom du aldrig har gjort voks, er det bedre at starte med denne del af kroppen. Ved voksning af fødderne skal du bruge varm eller varm voks.

Ved hjælp af voksstrimler kan du slippe af med uønsket ansigtshår, hvilket bringer det største ubehag hos kvinder.

Voksning i bikiniområdet er en smertefuld procedure: huden er øm og håret er stramt. Efter at have besluttet at fjerne hår i bikiniområdet, skal du forstå, at der er 2 typer hårfjerning:

 • klassisk bikini;
 • dyb bikini.

Med en klassisk bikini fjernes kun håret der stikker ud under badedraget, og med en dyb bikini, både udenfor og inde i zonen.

Hvilke typer voks anvendes

Tænker på, hvordan man korrekt voks voks, er det nødvendigt at skelne mellem eksisterende typer hårfjerning: koldt, varmt og varmt stof. Deres forskelle:

 1. Det er nemt at bruge koldvoks: oftest sælges det i butikker og ligner striber, der anvendes som håret vokser. Med et håndtryk slynges stripen af ​​huden. For en bikini eller benzone er koldvoksning den mest almindelige løsning.
 2. Voksning af varm voks. Voks sælges i færdig form, og den indeholder essentielle og frugtolier. Denne blanding anvendes normalt på hænder eller fødder, efter at have holdt voksblandingen under varmt vand i et par minutter. Denne mulighed bruges både hjemme og i saloner.
 3. Hot voks epilering. Når man har en tæt solid struktur, anvendes denne voks oftest i skønhedssaloner. Til anvendelse på huden forvarmes voksblandingen i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Til anvendelse på huden påføres den allerede lidt afkølede blanding, hvis temperatur er ca. 40 ° C. Det skal huskes, at genopførsel af varmt voks på samme hudområde er umuligt. Hvis enkelte hår forbliver, anbefales det at blive fjernet med pincet. En almindelig brug tilfælde er ansigt og armhuler.

Voks i patroner - en opfindelse, der for nylig er kommet inden for voksning. Smeltende voks forekommer i en speciel enhed, hvor patronen er placeret. Ved anvendelse af en rulle anbringes blandingen på huden med et tyndt lag, og derefter er strimlen, der følger med patronen, limet. Efter hærdning af voksmassen brydes båndet ned mod hårvæksten.

Sådan gør du hjemme

At vide, hvordan man korrekt voks voks fjernelse af håret vil undgå mulige komplikationer. Huse fjerner hår med kold eller varm voks.

Epilation voksmasse derhjemme består af følgende trin:

 1. Tjek din hud for en allergisk reaktion.
 2. Desinfektion af det behandlede hudområde.
 3. En varm voksmasse påføres langs hårvæksten, og en stofstrimmel limes på toppen.
 4. Efter hærdning kommer strimlen ud i retning mod hårets vækst.
 5. Den resterende voks fjernes med en serviet.

anmeldelser

Oksana, 26 år gammel, Murmansk

For nylig forsøgte jeg at vokse hjemme for første gang, selv om jeg tidligere brugte en epilator. Jeg vil sige, at hårfjerning ved hjælp af voks er en ganske effektiv metode. Det eneste negative er indgroede hår, men det skyldtes det faktum, at jeg ikke behandlede huden efter hårfjerning.

Anastasia, 31 år gammel, Nizhny Novgorod

De første gange var det betydeligt smertefuldt, men blev til sidst vant til det. Jeg fandt en god mester, som jeg har stået konstant i 3 år. Hår vokser kun tilbage i en måned.

Lily, 27 år gammel, Voronezh

Hele mit liv fjernede jeg håret med en barbermaskine, men efter 2 dage voksede de tilbage. Jeg forsøgte at vaske blandingen i salonen, og så begyndte hun at gøre det hjemme. Der er ikke noget at sammenligne med en barberkniv: efter voks begynder håret at vokse kun efter 2 uger, og tyndt og blødt.

Nadezhda, 28 år gammel, Omsk

Før ferie besluttede jeg at prøve voksning i kabinen. Jeg vil sige, at det var meget smertefuldt, jeg troede ikke, jeg kunne ikke holde det. Men resultatet var fremragende: i ferien viste jeg med mine glatte ben og bekymrede mig ikke om det. Jeg anbefaler.

Voksning: hemmelighederne i glat hud

Perfekt glat hud er en vigtig del af billedet. Derfor vælger flertallet af piger og kvinder, der ikke er ligeglade med deres udseende, med særlig omhyggelighed, måder at fjerne uønskede hår på. I dag er mange værktøjer og procedurer præsenteret for at løse dette problem, men en af ​​de mest populære metoder vokser.

Hvad er voksning

Hårfjerning med voks er måske den ældste metode til epilering, og det har stadig ikke mistet sin relevans. Hårene på overfladen af ​​huden holder sig til voksen og fjernes sammen med roten i retning mod hårvæksten.

Mange af denne metode til hårfjerning er fejlagtigt kaldet depilation. Hvad er forskellen mellem "hårfjerning" og "depilation"? Når epilering af hår kommer ud af roden, og når der fjernes, fjernes kun den del af håret, som er på overfladen af ​​huden. Følgelig bliver processen med at slippe af med uønsket hår med voks kaldet epilering.

Selv dronning Cleopatra i det første århundrede f.Kr. forkælet sig med voksmasker for at fjerne uønsket vegetation.

Til voksning (voksning) brug særlige strimler

Fordele og ulemper ved proceduren

Fordele ved voksning:

 • resultatet bliver opbevaret i lang tid, fordi hårene fjernes fra roden;
 • med regelmæssige procedurer bliver håret tyndere;
 • egnet til forskellige dele af kroppen;
 • kan udføres både hjemme og i kabinen;
 • lav pris

Cons voksende hårfjerning:

 • kan forårsage smerte, især når den udføres for første gang
 • indgroede hår kan forekomme;
 • Hårlængden skal være mindst 2 mm.

Hvor smertefuldt proceduren vil være, afhænger af mange faktorer:

 • smerte tærskel af en bestemt person;
 • tykkelse og tykkelse af hår
 • hudfølsomhed mv.

På menstruationsdage kan proceduren være mere smertefuld, så det er bedre at vælge en anden tid for hårfjerning.

For første gang anbefales voksning på benene: Denne zone er som regel mindre følsom. Ved regelmæssige procedurer vil ikke rydning af huden og korrekt pleje af indgroede hår fremkomme, og epileringsprocessen bliver mindre og mindre smertefuld hver gang.

Typer af voksning

Der er epilering af kold, varm og varm voks. Lad os se nærmere på hver metode:

 • Hårfjerning med kold voks er velegnet til områder med ikke meget tyk og tyk vegetation. Selv en nybegynder kan klare denne type hårfjerning. Denne metode er ret smertefuld, så det anbefales ikke at bruge det til følsom hud;
 • Varm voks er mindre smertefuldt og endda egnet til at fjerne tyk vegetation. Men det er farligt at udføre en sådan procedure selv: det er bedre at overlade denne virksomhed til en professionel, da det med meget utilstrækkelig erfaring er meget let at beskadige huden med varm voks og endda forbrænde;
 • varm voks er ideel til brug derhjemme. Denne metode kræver ikke specielle færdigheder, tager mindre tid i forhold til andre metoder og påvirker huden let.

Hvilken voks at vælge

Til voksning i benene er der nogen voks, og for et bikiniområde er det bedre at vælge varmt eller varmt. Vælge et værktøj til fjernelse af håret, vær opmærksom på tilstedeværelsen af ​​omsorgsfulde komponenter i sammensætningen: ekstrakter af urter, olier, honning.

Sortimentet af de fleste mærker omfatter voks til forskellige hudtyper (tør, følsom, normal, olieagtig) og forskellige hårstrukturer med de tilsvarende mærker på pakken. Til hjemmebrug kan du købe færdige strimler, der allerede er blevet voksede for at fremskynde processen.

Kontraindikationer

Voksningsproceduren kan ikke udføres i nærværelse af:

 • åreknuder
 • hudsygdomme;
 • vorter, papillomer, mol;
 • uhelte sår, slid, revner i huden;
 • epilepsi;
 • høj temperatur.

Forberedelse til voksning

Den optimale hårlængde til voksning med voks er 0,5 cm eller mere. Dagen før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler ved hjælp af en skrubbe. Lige før proceduren, tag et varmt brusebad, tør huden tørt. Du kan dryssende babypulver på huden for at gøre voksen bedre klæbe til håret. Hvis du planlægger at påføre gelen eller sprayen for at reducere smerte, er det bedre at gøre det en time før proceduren.

Hvordan udføres proceduren?

Før proceduren er det nødvendigt at forvarme voksen i en voksmølle eller i et vandbad. Derefter påføres værktøjet på huden i områder i retning af hårvækst, en særlig strimmel eller serviet er fastgjort på toppen. Derefter fjernes båndet med en skarp bevægelse i retning mod hårets vækst. Resterne af voks fjernes med en særlig væske eller olie.

Video: Voksningsprocedure

Efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren bør du ikke tage et brusebad i 12 timer, ikke solbade og undgå kontakt med pro-epilerede områder af kroppen med syntetiske tøj. Efter proceduren vil brugen af ​​specielle produkter med mærket "efter epilering" eller en god fugtighedscreme hjælpe med til at undgå irritation.

Ved korrekt epilering og overholdelse af reglerne om pleje opstår der normalt ikke hudirritation. Umiddelbart efter proceduren er rydning af huden mulig, men på grund af indholdet af de omsorgsfulde komponenter i produktets sammensætning, som fjerner voksrester, passerer det hurtigt. Mindre almindeligt kan der forekomme små røde pletter på huden omkring folliklerne, normalt læger de inden for to dage efter proceduren. Det er muligt at fremskynde helbredelsen ved hjælp af specielle salver eller olier. Havtorn, oliventræ, oliventræolie helbreder sig godt.

Tea tree olie har antiseptiske egenskaber

Acne, alvorlig irritation efter epilering kan indikere, at proceduren blev udført forkert, huden blev ikke renset på forhånd. Også kan acne forekomme med følsom hud eller med allergier over for komponenter i voksens sammensætning. Relieve salve vil hjælpe med at lindre irritation og andre midler med hud beroligende ingredienser: calendula, kamille, aloe.

Hvis proceduren udføres forkert, kan der også forekomme forbrændinger: De bør smøres med ethvert middel til forbrændinger.

Kløe, brændende, rødme i huden kan være tegn på allergi mod voks. I dette tilfælde bør du behandle huden med hydrocortison-salve og tage en antihistamin. For at fjerne hår næste gang du skal vælge en anden metode.

3-4 dage efter proceduren er det nødvendigt at skrubbe huden for at undgå indgroet hår. Hvis hudirritation opstår, er skrubning kontraindiceret. Brug sprøjter og lotioner til at bremse hårvækst: deres sammensætning indeholder eksfolierende ingredienser, der hjælper med at undgå hårvækst efter epilering.

Voksepilation under graviditet

Graviditet er ikke kontraindikation for voksning. Men hvis en kvinde aldrig har benyttet sig af denne metode til at håndtere overskydende hår før, under graviditet (især i de senere perioder), bør du afstå fra forsøg.

Virkningens varighed

Med regelmæssige procedurer bliver hårene blødere, tyndere og lettere, og over tid varer fjernelsen af ​​hårfjerning længere (op til en måned). Men hvis du tidligere brugte en barbermaskine, og nu forsøgte du at vokse for første gang, så vil nye hår ses gennemsnitligt om 10-15 dage. Det anbefales ikke at udføre proceduren mere end en gang om ugen.

Efter voksning forbliver huden glat i op til fire uger.

Forskel fra andre hårfjerningsmetoder

Epilationsvoks adskiller sig væsentligt fra andre hårfjerningsfremgangsmåder:

 • Fremgangsmåden ved fjernelse af overskydende vegetation med voks har en langt længere virkning end barbering eller depilering med specielle cremer. Men den største fordel ved sidstnævnte er et hurtigt resultat og smertefrihed;
 • Effekten af ​​voksepilation varer omtrent det samme som effekten af ​​shugaring, mens i de fleste kvinder voksning forårsager mere smerte;
 • sammenlignet med sådanne hårfjerningsmetoder som laser, fotoepilation, ellosepilation, AFT-epilering, enzymepilation, voks er meget billigere. Men disse metoder, i modsætning til voks, kan permanent fjerne hår under et langt forløb af procedurer;
 • elektrolyse til effektivitet svarer til voksning, men kan også udføres på kortere hår. Derudover er elektrolyse for nogle kvinder mere smertefuld end fjernelse af hårfjerning.

Voksning til mænd

Mænds hår er som regel tykkere og mørkere end kvinders, så en voksprocedure til det stærkere køn vil være mere smertefuldt. I dette tilfælde er kun varm eller varm voks egnet til hårfjerning, uanset kroppens område. På for langt hår vil epilering være svært, så det kan være nødvendigt at skære dit hår til den ønskede længde før proceduren.

anmeldelser

Før en tur til havet fjernede jeg hårfjerning ved hjælp af voks i bikiniområdet. Fremgangsmåden er lidt smertefuld, men det er efter min mening lettere at tolerere end elektrolyse. Først var hårlængden ca. en centimeter, efter kosmetiske manipulationer blev resultatet holdt i omkring to uger, hvilket gjorde mig meget glad. Ulempen ved denne epilering er, at det ikke anbefales at solbade i 2-3 dage. Jeg vokser mig selv i mere end et år, jeg kan godt lide alt. Håret er blevet meget tyndere, det er næsten ikke smertefuldt, de første par gange var det meget mere smertefuldt. Resultatet er 3-4 uger, ingen irritation eller andre problemer. Det vigtigste - budgettet.

FLOWER

http://www.cepil.ru/forum/index.php?/topic/82-%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0% D1% 8% D1% 8% D0% D1% D0% D0% D8% D0% D8% D1% D0% D8% D1% 8% D0% BD% D1% 8B% D0% B9% D0% BE% D0% BF% D1% 8B% D1% 82 /

Denne måde er ganske god og ganske budget. Selvfølgelig gør det ondt lidt, men i sidste ende bliver du vant til det. Hertil kommer, hver gang hårene bliver tyndere og derefter fjerner dem lettere. Den mest fjerne er bedst på benene. Effekten varer i lang tid, to uger i almindelighed renhed, og derefter vises tynde hår, som selv om det er synligt, ser naturligt ud. På andre steder er det bedre at slette ved hjælp af en specialist, fordi det er ubelejligt.

karina

http://www.cepil.ru/forum/index.php?/topic/82-%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0% D1% 8% D1% 8% D0% D1% D0% D0% D8% D0% D8% D1% D0% D8% D1% 8% D0% BD% D1% 8B% D0% B9% D0% BE% D0% BF% D1% 8B% D1% 82 /

Vælg en metode til hårfjerning, hvilket passer dig - ikke en let opgave, og det kan kun løses af erfaring. Husk procedurens regler og sørg for din hud, så det vil glæde dig og de omkring dig med sin glathed og skønhed.

Voksning: Hvad er det, hvor meget koster det og hvad er komplikationerne og kontraindikationerne?

Kvinder kan slippe af med irriterende vegetation i ethvert område - på benene, i armhulerne, i bikiniområdet, på læben. Men voksning eller voksning passer ikke kun til kvinder, men også til mænd, der lider af overskydende hår på ryggen, brystene og arme.

Hvad er voksning

For at fjerne uønsket hår er der en populær måde - bio-depilering eller voksning. Fremgangsmåden er sikker og egnet til personer med varierende vegetationsgrader. Voks, opvarmet til en bestemt temperatur, fjerner håret uden at påvirke pæren. Dette betyder, at follikelen selv ikke er beskadiget, kun hårstangen fjernes. En ny vises efter 3 uger, men det er ikke længere så hårdt, der taber pigmentering. Til sidst, efter flere sådanne virkninger, bliver håret næsten usynligt.

Hårfjerning udføres af professionelle kosmetologer i skønhedssaloner, der har tilladelse til at gøre det.

Indikationer og kontraindikationer til fjernelse af hår

Voksning som enhver procedure i kosmetologi har en række indikationer og kontraindikationer. For første gang, før du beslutter dig for at tage en voksaflejring, skal du konsultere en specialist for at afgøre, om der er individuelle kontraindikationer.

Til indikationer kan nævnes:

 • øget hårplantage på ryggen, brystet, arme, hagen;
 • øget følsomhed og irritation af huden under barberingen.

Kontraindikationer

Hovedkontraindikationen til voksning er åreknuder.

Det anbefales ikke at bruge denne metode til:

 • hudproblemer;
 • herpes i det akutte stadium
 • diabetes;
 • allergi for voksbestanddele;
 • moler, vorter, papillomer;
 • hudlæsioner - ridser, ar, skær, sår;
 • graviditet og amning.

Fordele og ulemper ved voksning

Fordelene ved voksning:

 • Hurtig effekt opnås på kortest mulig tid.
 • Varigheden af ​​effekten efter depilering øges ved hver efterfølgende procedure.
 • Minimal ømhed og irritation på grund af brugen af ​​specialværktøjer før og efter sessionen.
 • Med en professionel tilgang er kvaliteten garanteret.
 • Det påføres med de samme indikatorer på alle typer hår og farven spiller ligeledes ingen rolle.
 • Overkommelighed er en forholdsvis billig måde at fjerne træt hår på.
 • Muligheden for at bruge, selv om hardware depilation er kontraindiceret, for eksempel i tilfælde af kræft, tilstedeværelsen af ​​metalimplantater eller metalintolerance.
 • Muligheden for at bruge derhjemme.

Cons voksende hårfjerning:

På trods af alle fordele ved voksning er denne metode kun midlertidig. Det skal tages i betragtning, at for at genoptage en session skal du vokse hår til den ønskede længde, og dette kan nogle gange medføre ulejlighed.

Hvis kosmetologen ikke overopheder voksen, vil epilationen finde sted ujævnt.

Ved overophedning er det let at gøre en hud brændt. Varm voks er generelt kontraindiceret for nogle mennesker, primært på grund af kredsløbssygdomme.

Det antages, at voksning af håret ikke er en smertefuld procedure, men det er noget at sammenligne med. Hvis en person har en lav smerte tærskel, så er denne metode ikke for ham.

Nogle gange er der et problem med vækst af hår.

Situationen er typisk med hyppig biologisk depilering med konsekvenserne af hårets deformation under huden.

Voksningsprocedure

Forberedelsesfase

Meget afhænger af forberedelsen, for eksempel smertefrihed og effektivitet.

Skrubbning sker 3 dage før den planlagte dato. Dette gøres for at forhindre hår i at vokse ind i huden.

Det er vigtigt at undgå at bruge fugtighedscreme på dette tidspunkt på grund af deres beskyttelse af huden.

Denne kendsgerning kan forstyrre aflejringsprocessen. Ud over den dårlige sundhed, patientens nervesituation og menstruationsperioden. På dette tidspunkt bliver kroppen særligt modtagelig overfor smerte, og det er klogere at vente lidt med depilationen.

Umiddelbart inden du påfører voks til huden, behandler kosmetologen det med et middel til at minimere smerte, forbedre interaktionen.

Ved afslutningen af ​​epilationen anvendes olie eller lotion til at nærme, fugtige huden og langsomt hårvækst.

Hovedbetingelsen for gennemførelsen af ​​proceduren er hårets længde på mindst 5 mm.

Det er forbudt at udføre kemisk peeling forud for proceduren, og næste gang du kan besøge beautician er først efter 10 dage.

Depilation procedure

Skønhedseksperten skal bruge gummihandsker ved håndtering af varm og varm voks.

Der er tre typer voks:

 • varm voks anvendt til rigelig vegetation
 • varm - bruges på tyndt hår, det kaldes også lavtemperatur;
 • kold - gælder for alle hudtyper.

Hot voks epilering

Voks indeholder harpiks, olie, vegetabilsk eller citronolie. Epilation er mindre smertefri på grund af

en høj eksponeringstemperatur. Proceduren finder sted i flere faser:

 1. Vassen opvarmes i en speciel beholder, kaldet en dåse voks, til en temperatur på 80 grader. Det er under disse forhold, at voksen smelter og når 45-60 grader. Det kommer i form af tabletter, terninger, granulater. Hele smelteprocessen tager 3-15 minutter, afhængigt af form og råmaterialer. Konsistensen af ​​værktøjet skal svare til en tyk creme.

Mens voksen er ved at blive forberedt til brug, bør kosmetologen anvende en særlig lotion eller chlorhexidin til huden til desinfektion.

Derefter behandles området med specielt talkum eller babypulver for at bremse sveden. Hele træningen er rettet mod at lade voksen passe perfekt til hvert hår, selv den mindste, eneste måde at få den bedste effekt på.

 1. Der foretages en vurdering af produktets temperatur ved at anvende den på håndleddet.
 2. Bevæbnet med en træ speciel spatel gnider skønhedseksperten den forberedte voks på huden i retning af hårvækst. Indvirkningstid 3 sek. Derefter bliver båndet med voks hentet fra den tykkeste kant og revet mod hårets vækst parallelt med huden. I dette tilfælde skal huden klæbe til hånden.

Hot voks får lov til at påføres samme sted tre gange. Det er muligt at dække det første lag med en ny, hvis strimlen oprindeligt viste sig at være meget tynd.

Bikiniområdet behandles med små boller for minimal smerte.

 1. Ved fjernelse af voks fjernes de resterende og indgroede hår med pincet.
 2. Efter alle manipulationer påføres klorhexidin og talkum på huden. Det fjerner helt voksrester.

Hjemme, efter hvert bad, skal huden behandles med chlorhexidin. Varmt voks håndterer uønsket hår i armhulerne, i bikiniområdet og ansigtet.

Varm voks

Epilering af denne type voks udføres med voksstrimler. De ligner en papirrulle, som du vil skære dig selv, eller købe færdige.

 1. I første fase opvarmes voksen ved hjælp af vokssmeltning til 50 grader i ca. 30 minutter. Som sådan sælges sådan voks i patroner. Nogle gange tilføjer de forskellige komponenter - skarlagen, honning, kamille, rose, alger osv. Værktøjet selv skal under ingen omstændigheder være varmt eller koldt, ellers vil sessionen mislykkes.
 2. Huden behandles med midler til depilering. De er - lotion, fløde, emulsion. Mentholemulsionen med evnen til at reducere smerte var veletableret.
 3. Efter et par minutter påføres voks fra patronen på huden for hårvækst. En stribe påføres dette sted, og den ene kant forbliver fri. Til dette sted kommer strimlen af ​​huden, der skal holdes. Når håret fjernes fra knæ og albuer, skal de bøjes.

Det er vigtigt, at når du arbejder med varm voks, er det forbudt at anvende det på samme sted flere gange, samt tilføje et nyt lag til den første.

 1. Efter sessionen behandles huden med lotioner eller mælk, smør, men det er bedre at bruge emulsionen, da olien stærkt træner porerne.

Varm voks påføres på arme, underliv, ryg, ben, ansigt, bryst. Men i området med bikini og armhuler er brugen upraktisk.

Kold voks

Denne type voks kan findes i en almindelig butik. Vilkårene for brug er simple - strimlen opvarmes f.eks. I palmerne, hvorefter halvdelen adskilles, limes til huden ved hårvækst, glattes og slides af. I dette tilfælde skal du forberede huden til hårfjerning på forhånd - rengør den

Det skal bemærkes, at kold voks ikke er så effektiv som varm og varm. Dens fordel er evnen til at bruge hvor som helst på kroppen.

Epilation derhjemme

Uafhængigt kan du slippe af med hår med varm eller kold voks. Den trinvise procedure ser sådan ud:

 1. Test for en allergisk reaktion ved armens bøjning.
 2. Strimlerne er lagt ud på et rent serviet.
 3. Eksponeringsstedet behandles, desinficeres og sprinkles med talkumpulver.
 4. Varm voks påføres huden i lange striber langs hårvæksten.
 5. En kludstrimmel limes på toppen.
 6. Så snart blandingen er frosset, kommer en voksstrimmel mod hårvækst væk i en skarp bevægelse. Hele stedet er desinficeret. For at blødgøre huden kan du anvende olivenolie.
 7. Hvis håret er tilbage, fjernes de med pincet.
 8. Den resterende voks fjernes på et obligatorisk grundlag med en almindelig serviet for ikke at irritere huden.

De første 6 timer efter proceduren anbefales ikke at tage vandbehandlinger og solbade.

Du bør også vide, at brugen af ​​varm voks er farlig, fordi du ikke blot har brug for at overholde sikkerheden, men også har evnen til at arbejde med det. Det er bedre at stole på en professionel beautician, eller som en mulighed - få trænet selv.

Epilationseffektivitet

Efter epilering er resultatet mærkbart med det samme.

Voks fjerner ikke blot vegetationen, men gør også huden ren. For helt at slippe af med vegetationen, skal du bruge ca. 6 sessioner for at anvende en af ​​to typer voks - varm og varm.

Mellem sessioner skal intervallet være mindst en halv måned. Ved hver behandling bliver hår, der vokser efter epilering, tynd og bleg.

Efter en behandling forbliver huden glat i 2-3 uger.

Det er hensigtsmæssigt ikke nødvendigt at bruge specielle anordninger til voksning. Det vigtigste er at finde en professionel og erfaren mester og vælge den rigtige voks. Et sådant valg afhænger af typen af ​​hud, slagområdet og tykkelsen af ​​håret.

Efter sessionen

Du skal følge nogle regler:

 • De næste 2 dage går ikke til badet, saunaen, solariumet;
 • undgå udsættelse for sollys på huden, brug solcreme;
 • hvis hår har dukket op, og proceduren stadig er langt væk, kan du fjerne dem med enten en depilatory cream eller pincet;

For at effekten efter epilering er stærkest og varig, kan du bruge ultralyd. Denne service udføres også i skønhedssaloner. Det består i at anvende huden produkter, der indeholder ioner og molekyler, der er i stand til at trænge ind i huden under virkningen af ​​ultralyd. Denne effekt reducerer hårvæksten betydeligt.

Du kan anvende lotion, der virker negativt på follikel og ikke tillader hår at vokse. Disse værktøjer øger signifikant tiden mellem behandlingerne. Og hvis du regelmæssigt optræder på huden på denne måde, så kan håret forsvinde efter et stykke tid.

komplikationer

Voksning er en procedure baseret på olier af naturlige ingredienser, derfor passer den til enhver hud og er allergivenlig.

Sjældent er der ubehagelige reaktioner i kroppen, manifesteret i tørhed, irritation, udseende af acne og indgroet hår.

Men oftere er årsagen ikke voks, men ikke kompetence hos en specialist.

Omkostningerne ved voksning

Priserne for proceduren afhænger af det område, der forarbejdes og landets område. For eksempel i Moskva vil hårfjerning på ben med voks koste fra 1.200 til 1.800 rubler, i et bikiniområde op til 1.600 rubler, armhuler - fra 300 til 500. I andre byer er priserne lavere, for eksempel vil glatte armhule koste op til 350 rubler, ben fra 800 til 1000 gnid, bikini 400-1000 gnid.

Prisen afhænger af producenten af ​​voks.

På markedet er der:

 • Spanske virksomheder - MayStar, Depileve, Skønhed billede, Depilflax
 • Italiensk - Rica, Arco Cosmetici, Nessiltaglio
 • Amerikansk - CleanEasy, Satin Glat

GuruTest

Hvorfor er der og hvordan man fjerner irritationen efter barbering: metoder til behandling og forebyggelse af problemer