Epilation zone bikini voks din feedback

Åh, pigen meldte sig til en dyb bikiniepilation i morgen, så skræmmende tin deler bare dine indtryk og råd, hvem gjorde, hvordan det hele gik)) Følelser af skam overraskende af en eller anden grund, nej, sandsynligvis brugt til gynækologer)) Men jeg er meget bange for smerte, men Jeg håber jeg lider, jeg vil være velplejede, fru jeg var optaget af mit udseende, jeg blev distraheret fra planlægningen)))

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

skam er det sidste du tænker på i øjeblikket))) alt afhænger af mesteren, hvis alt er gjort korrekt, vil det ikke være så smertefuldt)))

Jeg håber at komme til en professionel))))) i denne sag = D

Første gang det vil være smertefuldt, bære det... så, men der vil ikke være nogen problemer... og under ingen omstændigheder skal du ikke barbere, selvom du ikke kommer til mesteren, bedre udholde det

Ja, allerede træt af den evige barbering, irritation, ikke æstetisk, det er alt... Skønhed kræver ofre)))

sukker også, de siger normer, nogle piger gør karamel derhjemme selv)

gjorde 2 gange, mere besluttet ikke at mock.

Første gang blev indspillet klokken 9 om morgenen kom jeg hjem beruset efter 2 timer... det var der, at jeg var så obezbalivat og frygt fjernet. blå mærker var der stadig, effekten var ikke lang

wow! og hvad to timer gjorde hvad? Jeg fik at vide om 15 minutter fra styrke.

Senya overtalte stadig + pause, men jeg er generelt en frygtelig fienge og meget bange for smerte + mine ben gjorde

hjemme vil jeg ikke risikere det))) Jeg kan ikke gøre mig selv))

Ahah, godt, lad os se, hvordan det vil være, det er det, der er sødt, du skal vokse til dette, men jeg regnede med, at bare for menstruationstidspunktet skal dette øjeblik falde))

Jeg har lavet voks og sukker)) i 4 år allerede... i begyndelsen var det også skræmmende, men alt gik fint)))

Jeg er ikke overrasket over, at vi igen har tilfældigheder). Jeg har også for nylig besluttet at gøre det) Første gang var smertefuldt, men tolerabel, mesteren distraherede godt)) Jeg var bange for smerte første gang, bare rædsel)) Jeg følte mig som en helt) Den anden gang er nemmere) Siger så bliver det lettere og lettere) Resultatet er helt sikkert fantastisk, ikke en barbermaskine, uanset hvad du siger. Det eneste jeg valgte at shugaring) Og for første gang, et sted om en time drak jeg nurofen tabletten)

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Voksende hjemmeanmeldelser

Voksning af huset

At være intolerant over for enhver form for fluffiness, undtagen på hovedet, fra skoletiden har jeg kæmpet for hudens glathed.

Den enkleste, hurtigste og derfor den mest almindelige metode til at fjerne hår fra kroppen er en barbermaskine.

Brug det en gang om dagen, du kan opnå ømhed i huden, men i mit tilfælde med daglig brug, uundgåeligt irritation. Irritation i form af udslæt på kroppen og i den følelse af utilfredshed, som du har brug for hele tiden at have til rådighed denne skarpe genstand. Okay hjemme, men livet er ikke kun begrænset til dem.)

På den ene side er 1500-2000 rubler i 3 uger ikke det største beløb, og jeg ville nemt dele med det, hvis jeg helt sikkert vidste, at der ikke var alternativer, men efter at tænke over det besluttede jeg at redde guidenes arbejde og gøre alt selv.

Gode ​​strimler, ikke rive. Jeg anbefaler ikke at gemme dem og bruge det mange gange. Aflejringsprocessen bliver snavset, og adhæsionen til voks er ikke den samme.

Jeg bruger roligt hele strimlen, men hvis du er mere følsom, kan du klippe strimlerne i halvdelen.

Velegnet til epilering med varm voks (ben, arme og bikini linje)

Pris: 100 stk. 100-130 rubler

Typer af voks mere end 20 typer. Jeg vil ikke liste. Jeg har nu 3 typer: med olivenolie, med caroten (anbefales til garvet hud) og såkaldt. platin.

Vassen selv er god, og patronen er ganske behagelig - den anvender et tyndt lag voks. På et tidspunkt forlod lidt mere end halvdelen af ​​patronen helt på benene (ben og lår).

Pris: 70-80rub pr. Patron

Talc forhindrer irritation og beskadigelse af følsom hud. Anbefales til intim depilering.

Fra andre typer voks varierer varm voks i briketter og granulater ikke kun i form af produktion, men også i smeltepunktet. Således smelter varmt voks i briketter ved en høj temperatur og bruges derfor normalt til at fjerne hårdt hår eller til at behandle følsomme områder (bikiniområde, armhuler). Voks i granulaterne smelter ved en lavere temperatur, men det er ikke mindre effektivt til bekæmpelse af uønsket hår. Det bruges til behandling af små områder, det er meget økonomisk, kan bruges til følsom følsom hud.

Varm voks dannet af træharpiks og bivoks, specielt designet til hårdhår og hård hudhud i bikini og armhuler. Ved kontakt med huden giver voksen høj klæbende evne til at klæbe sig og fremragende hårfjerning.

Næsten lugtfri, ret økonomisk, frøs hurtigt hurtigt på huden og vigtigst fungerer det.

Jeg har "Ivory" med talkumpulver, designet til følsom hud. Området omfatter også voks:

-med røde drue polyphenoler til alle hudtyper,

-med azulen til meget følsom hud,

- Ingen tilsætningsstoffer, egnet til olieagtig, problem og tør hud

- voks til tør hud

- Med alger, til alle hudtyper

- med rosenolie, designet til hårdt og kort hår

Faktisk kan du undvære varm voks, men at behandle dine fødder varmt i lang tid.

Pris: 400-500 rubler

BETALER FØR OG AFTER

Fra mig behagelig gel, køleeffekt, som forklares af tilstedeværelsen af ​​alkohol og menthol i sammensætningen. Følelsen er behagelig, efter at have brugt en friskhed, sandsynligvis på grund af alle de samme komponenter.

Sammensætningen indeholder også ekstrakter af heksehassel og kamille, te-træolie og rosmarin, kamfer og ricinusolie.

Behageligt, men ikke nødvendigt værktøj. Før depilation kan du blot tørre huden med vodka til desinfektion og affedtning og drys med almindeligt talkum for at undgå irritation.

Pris: 400-450 rubler

Resultat: 4 (for at finde et budget alternativ)

Fra mig selv: Producenten lyver ikke, alt er sandt, men absolut den samme effekt kan opnås med almindelig vegetabilsk olie eller med Johnson Baby olie. Hvis du elsker opgraderinger, kan du tilføje en opløsning af vitaminerne A og E til almindelig olie. Og du vil være glad uden methyl -, ethyl-, propyl- og butylparaben...))

Pris: 400-450 rubler

Rating: 5-- (5 for at fabrikanten udfører det angivne, minuserne er beskrevet ovenfor "hvis der ikke er nogen forskel, hvorfor betale mere?!") Jeg vil ikke købe det mere.

Værktøjet forbedrer effekten efter depilation, sænker hårvækst, har fugtighedsgivende egenskaber. Beskytter huden mod mulig irritation, kløe og rødme. Meget hurtigt absorberet, hvilket efterlader ingen fedtet rest. Ideel til hjemmet hudpleje.

Cypern, græskar, vandmelonekstrakt, kanelolie, ekstrakt af indiske shistolistnika.

Langsom hårvækst ved brug af denne mousse bemærket i armhulerne. Hun bemærkede ikke en særlig effekt på hendes ben. Det skyldes måske, at når strimmelene af voks er revet af, ikke alle hår på benene rives ud, nogle bryder af.

Rating: 5 (mousse er behageligt, selvom det forsinker ingenting) :)

"Forhindrer indfødning af hår. I hjertet af - salicylsyre. Produktet er egnet til daglig brug, lindrer hudirritation. Det anbefales ikke at anvende straks efter depilation, såvel som på dehydreret og følsom hud til salicylsyre. "

Fra mig: lotion i spray. Den har en skarp parfume.

Efter epilatoren voksede håret altid, nu er det slet ikke, men jeg har ikke prøvet ikke at bruge lotionen efter voksning. Derfor ved jeg ikke, om denne gennemgang vil være objektiv. (sjusket skrev, men jeg håber du forstår mig))))

Jeg tror, ​​jeg vil købe mere, når det er overstået. Jeg elsker produkter, hvis princip jeg forstår. Nå i sidste ende vokser håret ikke til noget :)))

DIREKTE TEKNOLOGI

1. Påfør en pre-depilatory gel eller aftør huden med noget alkoholholdigt og anvend talkum (på apoteket koster 15-20 rubler)

2. Varm (smelte) vokset med en vokssmelt (jeg vil helt sikkert købe det.), Et vandbad eller en mikrobølgeovn (et par minutter)

3. Vi udvikler en rulle på papir, samtidig vurderer vi brugervenligheden.

4. Påfør voks til hårvækst.

5. Vi holder en stribe papir, skal du trykke den godt og rette den ud

6. OG KORT trække mod hårvækst

b) vokslaget skal være tyndt, ellers kan halvdelen af ​​voks forblive på benene (sammen med håret selvfølgelig)

c) Prøv ikke at forsøge at gøre afskallingen med varm voks i armhulerne eller bikinizonen (bortset fra bikinilinjen langs bunden). I nogle butikker praktiseres det, men det er sandsynligvis urealistisk at gøre det personligt uden alvorlig smerte. På disse steder er håret hårdere, depilering er mere smertefuldt, og det er usandsynligt, at alle vil lykkes uden at kaste et øje for at rive hele strimlen. Kraften til adskillelse med egne hænder fra vanskelige steder er svagere end ved hjælp af en mester.

Voks kan påføres hver gang (det bliver renere), du kan straks dække fødderne og uden at blive distraheret, arbejde i strimler.

Det er ønskeligt at dyrke hår med 5-7 mm (10-12 dage). Ellers vil ikke alle dem blive fanget.

1. Påfør en pre-depilatory gel eller aftør huden med noget alkoholholdigt og anvend talkum

2. Varm (smelte) vokset med en vokssmelt, vandbad eller mikrobølgeovn (et par minutter).

Jeg smeltede i en lille plastbeholder, du kan også gøre dette i et unødvendigt glas.

Vassen skal smelte til konsistensen af ​​cremefløde.

3. Med en spatel tager vi en lille smule voks (for ikke at blive brændt, jeg prøvede det på håndleddet), og i små blots sætter vi det på de steder, der skal depileres.

Hvis den første gang, så lave små klyaksochki, så kan du gradvist øge dækningsområdet.

4. Vi venter 10 sekunder, bøj ​​ned et lille stykke, for hvilket vi vil foretage og SHARP off, trække huden med den anden hånd i røgstedet.

Jeg rive hårvæksten, så smerten falder. Tip: gør det på en støjende udånding mund, det hjælper mig meget.

Husk: Du har ikke brug for alle tips om smertereduktion efter et par depilationssessioner. Alt bliver meget nemmere, håret bliver tyndere!

Mousse, du kan begynde at bruge tidligere og anvende den dagligt for at øge effekten.

Et par dage efter depilation (og generelt en eller to gange om ugen) anbefales det at lave en skrubbe, det vil skrælle bort døde celler og derved bidrage til at forhindre indvækst.

Jeg laver en kaffe scrub.

Det er nemt at beregne besparelserne: 55r (2/3 varmt) + 45r (1,5-2 hot briketter) + 30r (gel til) + 30r (olie efter) = 160 rubler

30p er 1/15 af prisen på flasken, men der er faktisk nok til flere procedurer!

Jeg håber de, der i meditationer hjalp mig med noget.

Åh, du glemte det vigtigste)), VIRKNINGEN OVERFØRER DE MEST IMPARITIVE SENSATIONER.

Glathed efter en barbermaskine sammenligner aldrig med glathed efter voks jeg er fast tilsluttet disse ting))

Og dette... om et billede med en bikini - det var en joke)))

Wax bioepilation anmeldelser

Det mest populære alternativ til den sædvanlige metode til hårfjerning i dag er voksning (voksning). Frakken limes med kosmetisk voks og fjernes derefter hurtigt. Denne procedure giver dig mulighed for at glemme ubehag af uønsket hår i flere uger. Epilering af uønsket hår med voks kan udføres hjemme eller i salonen, det er simpelt og kræver ikke komplicerede enheder til proceduren. Hvordan er proceduren i kabinen, og hvad skal du vide om det?

Artiklens indhold:

Epilation voks i kabinen - funktioner

De kvinder, der regelmæssigt benytter denne procedure, taler kun om at vokse kun positivt og noterer sig blandt de vigtigste fordele, prisoverkommelighed, enkelhed og tyndere hår over tid. Voks hårfjerning betragtes som sikker selv med regelmæssig brug, medmindre der selvfølgelig er kontraindikationer for det. Normalt tilbydes kvinder i skønhedssaloner to former for voksning - ifølge voksens struktur og procedurens egenskaber:

 • Hot (hård) voksepilation.
  I dette tilfælde indeholder voks harpiks, råolieprodukter, nogle gange vegetabilsk / citronolie. Med hensyn til voksets konsistens spredes det ikke over overfladen af ​​huden, men stikker blot til det, og efter proceduren vaskes dets rester hurtigt med vand. Denne procedure er mindre smertefuld på grund af den gode åbning af porerne under påvirkning af høj temperatur. Denne type hårfjerning er velegnet til voksning af hår i bikiniområdet, på intime dele af kroppen og for dem, hvis hud er for øm og følsom.
 • Epilering med varm (blød) voks.
  Forvarmet voks, der indeholder særlige blødgørere og selvfølgelig harpiks, påføres huden og der sættes specielle strimler oven på den. Desuden revner disse strimler af med en skarp bevægelse. Proceduren er smertefuld og forsøger at bruge den på mindre følsomme områder af huden - hænder og fødder.

Voksning - fordelene ved proceduren

 • Effektivitet i forhold til barbering, kemisk hårfjerning og anvendelse af elektrolyse. Resultatet af voksning er perfekt glat hud, hårfjerning sammen med pærerne og en varig effekt.
 • Den svækkelse og udtynding af nyvoksende hår, og i nogle tilfælde og arrestationen af ​​hårvækst.
 • Sikkerhed. Fremgangsmåden forårsager ikke allergiske reaktioner, og risikoen for forbrændinger er også udelukket, når hårfjerning udføres af en professionel i salonen.
 • Tilgængelighed. Omkostningerne til guiden er til rådighed for næsten enhver kvinde.
 • Hastighed. Proceduren tager maksimalt 1,5-2 timer med forberedelse med komplet hårfjerning (alle områder).
 • Fjernelse af døde hudceller. Det øverste lag af epidermis fjernes sammen med håret - det er samtidig skrælning af huden.

Voksning - ulemper ved proceduren

 • Ømhed. Især for første gang. At kalde proceduren behagelig, næsten ingen kan. Selvom følsomheden med sin regelmæssighed falder gradvist, især efter at du har vurderet resultatet.
 • Behovet for at vokse hår til den ønskede længde, så voksfjernelse er så effektiv som muligt.
 • Rødhed på hårets sted fjernet i flere dage efter proceduren.
 • Hår indvækst Hvordan man behandler og fjerner indgroet hår korrekt?

Kontraindikationer til udførelse af voksning

På trods af procedurens sikkerhed har voksning sine egne kontraindikationer, hvis det ikke skal gøres:

 • Intolerance af komponenter i voksens sammensætning.
 • Tilstedeværelsen af ​​mol, vorter, hudskader på de relevante områder af huden.
 • Herpes.
 • Infektionssygdomme.
 • Diabetes mellitus.
 • Åreknuder

Forberedelse til voksprocedure i en skønhedssalon

Før du begynder at vokse, skal du først fjerne døde hudceller (peeling, skrubbe osv.) Og afsætte lotioner og creme i en uge - brugen af ​​fedtbaserede produkter gør det svært at fjerne hår med voks. Når du forbereder hårfjerning i de axillære områder, skal du erstatte antiperspiranten med en traditionel deodorant spray. En time før proceduren kan du tage smertestillende midler, hvis smerten ved epilering generer dig. Nå, når du bruger en barbermaskine til at fjerne hår, vent indtil hårene vokser (mindst 5 dage).

Epilation voks i bikini området - hvad skal du vide?

Intim voksning er fjernelse af hår synlig fra under vask og dyb hårfjerning på alle områder af lysken og mellem skinkerne. For at reducere smertefulde proceduren og udelukke eventuelle problemer efter det, skal du huske følgende:

 • Barber ikke 4-5 dage før proceduren.
 • Før epilering (en halv time) skal anæstesisk salve anvendes på det epilerede område (i professionelle saloner tages dette punkt i betragtning af mestrene).
 • De mindst smertefulde perioder for denne procedure er 4-5 dage efter afslutningen af ​​kritiske dage, morgen eller 3-4 timer af dagen.
 • Den mest smertefulde procedure vil være under menstruation og ægløsning, 3 dage før menstruationen og 3 dage efter den.
 • Vælg en salon, der kun bruger engangsbeskyttelsesudstyr.
 • Efter epilering skal der anvendes et middel til at bremse hårvæksten.
 • Brug en nederdel på proceduren for at undgå at gnide huden efter jeans med jeans / shorts.

Fasedet udførelse af voksning - hvordan er proceduren?

Før skibsprocessen fortsættes, skal mesteren sørge for, at hårets længde muliggør effektiv fjernelse af håret (længde - mindst 0,5 cm). Yderligere er proceduren som følger:

 • Det ønskede hudområde behandles med frugtsyre eller en særlig tonic. Dette gøres for at exfoliere det øvre hudlag, fjerne snavs og forhindre indgroet hår.
 • Vassen opvarmes og påføres med en træspatel til det epilerede område udelukkende i retning af hårvækst. Under indflydelse af temperatur åbner porerne, og voksen trænger ind i hårsækkene.
 • Efter afkøling fjerner voksmasteren det i overensstemmelse med procedurens metode - med skarpe bevægelser, strengt mod hårets vækst.
 • Resterne af voks fjernes med en lotion, der blødgør og nærer huden.
 • En antihårvækst påføres det pro-epilerede område for at sikre resultatet.

I 30-40 minutter får du en perfekt glat, fløjlsagtig hud.

Epilation voks anmeldelser

Piger, rådgive, vær venlig at varme voks til epilering i patroner og hvad du synes om filmvoks. Interesseret i anmeldelser.

HELLO, UNGE GIRLS. Jeg inviterer dig til Professional Epilation of Wax and Sugar Depilation -Shugaring. Jeg har lavet professionel hårfjerning i mere end 7 år, kosmetolog med honning. Obrazovanie.U mig udstyret med et komfortabelt værelse derhjemme, i gåafstand fra metrostationen Lyublino! Læs anmeldelser på mit websted, linket er i dagbogen!

HELLO GIRLS. Jeg inviterer dig til et glat og strålende hudområde! Professionel hårfjerning og shugaring - mit største og mest elskede erhverv! Jeg er praktiserende mester, kosmetolog af æstetisk epilering siden 2008. Jeg har et behageligt værelse derhjemme, inden for gåafstand af metrostationen Lyublino! Læs anmeldelser på mit websted Epil.rf

Efter meget overvejelse besluttede jeg endelig for en laser hårfjerning. Jeg tilmeldte mig en kosmetologs center og den 6. august lavede jeg mig selv på mit ansigt (ved mine templer, hak, lidt på mine kinder). Og først da begyndte at læse anmeldelser om denne hårfjerning. Jeg har et spørgsmål. Hvordan er proceduren? Jeg fik at vide at fjerne hendes hår med enten voks (som jeg gjorde) eller barbere. Og på internettet oplysninger, så på håret gør. Og alligevel var jeg ikke såret og ikke varm. Og lægen kørte mig i ansigtet.

Velkommen til mit websted EPIL.RF.

Velkommen! Mit navn er Katerina. Jeg er en erfaren, certificeret kosmetolog med 7 års erfaring. Jeg arbejder i salonen - hudtype behandlinger - rensning - massager - peeling - piercing - Epilering med sukker og voks - mesotherapy - biorevitalisering. Jeg vil lave en indiv.

Så jeg troede ikke på dette indlæg, jeg dedikerer til alle de piger, der kæmper for deres skønhed.

Optagelsen er åben før nytår. Det vigtigste er at tælle tiden uden forsinkelse! God dag! Vi har nu kontorer til fjernelse af hår! 3 mastere arbejder: Katya, Snezhana og Natalya. Vi forsøger alle at gøre proceduren mindre smertefuldt for dig, så vi behandler vores arbejde ansvarligt, og vi gør det til overkommelige priser, så alle har råd til det. Erfaring over 5 år, også arbejder med gravide kvinder. Vores adresse: M. Otradnoe st. Decembrists D2 blok 3 (til fods 10 minutter) ALLE MATERIALER FJERNES! VI GØR I HANDSKER! Old Temka og.

Producentens anbefalinger + anmeldelser af mine deltagere (fra BB og fra andre forum) KØB! Men først vil jeg være opmærksom på, at jeg har brug for at følge instruktionerne for brug (det er meget detaljeret). Jeg vil fremlægge producentens anbefalinger, som blev diskuteret i emnet for mit køb (sendt spørgsmål til producenten). Piger, tag det ikke til arbejde, læs helt, så værktøjet har den maksimale virkning. Vi venter alle på denne effekt! 1) Det anbefales ikke at bruge under graviditet, laktation, da der ikke var frivillige blandt denne kategori af forbrugere. Det samme gælder for onkologiske sygdomme.

Velkommen! Mit navn er Katerina. Jeg er en erfaren, certificeret kosmetolog med 7 års erfaring. Jeg arbejder i salonen - hudtype behandlinger - rensning - massager - peeling - piercing - Epilering med sukker og voks - mesoterapi - biorevitalisering - maleri bro.

Piger, skønheder, mommies! Vi var alle heldige: Nogen er allerede blevet en mor, nogen planlægger og forbereder moderskab. Familie og børn er vores kilde til glæde. Det er bare nogle gange, at der ikke er tid og energi til at tage sig af sig selv. Men du vil ikke være bare en mama, men en smuk mor. Vi fortjener alle denne ret! 8-910-015-07-13

Mit navn er Ekaterina. Først og fremmest - jeg er en mum af et charmerende datter Xenia, søn af Daniel og en glad ægtefælle (jeg drømmer om 3 babyer) ♥♥♥ For det andet, en professionel mester for shugaring og voksning på internationalt plan. Medicinsk uddannelse og internationale eksamensbeviser bekræfter niveauet af mine kvalifikationer. Mesteren og finalisten i det internationale epilation og bikini design mesterskab. Kosmetolog. Jeg er glad for, at jeg gør det, jeg elsker: arbejde inden for æstetisk kosmetologi giver mig mulighed for at mødes og kommunikere med vidunderlige mennesker, for altid at bringe glæde og skønhed til mine kunder.

Kosmetik og parfume pulver clinique ægte bronze. Parfume Chanel Prime. Mænds parfume ferrari sort. Kompaktpulver gerlen meteorit perler. Toilet vand lou lou købe Moskva. Lær til de øgede negle. Eau de toilette versace mand. Ansigtspulver giver shine isadora. Cream for at stramme det ovale ansigt. Eau de toilette klimakontrol. Spirits Nina Richie i Voronezh. Parfume molinard vanille marine. Hår shampoo på basis af balsam Karavaeva. Køb parfume lanvin eclat d ape. Kosmetik engros Krasnoyarsk. Yves saint laurent lak priser for.

(på kvindelig depilation) Nattens kærlighed kommer =) Jeg besluttede at gøre mig klar om eftermiddagen, voksepilation, ben og "alt det samme =)" Jeg gik og købte hvide voksstrimler grønne. På en eller anden måde var de også på handlingen, jeg var glad for at jeg købte 3 pakker. Jeg tror, ​​Oh, nok i lang tid. Hun sad på badeværelset, fik sig klar, styrtede sig selv. Nå er alt som i instruktionerne: Opvarm i dine hænder, rive den ene fra den anden og hold den til det rigtige sted. Start med bikiniområdet, fucking. Jeg tapede. Jeg ventede. Hun ventede igen. Nå, trukket. Jeg var overrasket, men hvad er ikke smertefuldt ?? Jeg ser på strimlen, den er gennemsigtig (lad mig minde dig om grøn voks). Jeg ser ud.

Velkommen! Mit navn er Katerina. Jeg er en erfaren, certificeret kosmetolog med 7 års erfaring. Jeg arbejder i salonen - hudtype behandlinger - rensning - massager - peeling - piercing - Epilering med sukker og voks - mesoterapi - biorevitalisering-mikronidling og.

Meget nyttigt post

Kosmetik og parfume Køb med levering i online butik elite parfume global gudinde. Den mest effektive deodorant til sved. Hviderussiske kosmetik i Samara. Kosmetik Euro Internet. La roche-posay kosmetik frankrig. Jordanske kosmetik skatte. Eau de parfum dkny. Creme Evelin 125ml til ben lys ben. Kosmetisk olie til hår. Bor ånder Salvador gav. Deodorant krystal anmeldelser. Hårvoks Schwarzkopf. Køb etre-belle kosmetik. Spray til hårretting. Kosmetik La Rosh udgør stop stop købe. Chanel kosmetik katalog og priser. Hvor kan man købe tyrkisk.

Jeg kiggede i butikken, ikke billig selvfølgelig, men i salonen er det meget dyrere at gøre hårfjerning. Er der nogen der bruger varm cassette voks hjemme? Din feedback og visninger)

Jeg mødte på internettet sådan et middel til at forhindre indvækst af hår. Ingrow Go lotion I beskrivelsen er alt temmelig fristende skrevet, men jeg vil gerne høre rigtige anmeldelser af dem, der brugte det. Beskrivelse: Midler gør det muligt for mænd og kvinder at slippe af med sådanne ubehagelige fænomener som indgroet hår og irritation efter barbering. Du behøver ikke længere at føle sig akavet på grund af rød akne og bruge tid på at forsøge at forkæle dem. Nu er effekten af ​​lægemidlet blevet endnu mere effektiv. Ny Ingrow Go er meget effektiv, når den anvendes inden for bikini, underarm, ben og andet sted hvor det ofte er.

https://vk.com/greenlightDear piger !! Jeg tilbyder dig mine ydelser: ✔ Epilering med sukkerpasta og voks fra 100 gnid.

Overskydende hår. Jeg vil ikke skjule det faktum, at indtil for nylig havde jeg omhyggeligt fjernet vegetationen om sommeren. I den kolde årstid gjorde jeg selvfølgelig også dette, men. fra tid til anden. Imidlertid deltog jeg i den bemærkelsesværdige MK-8 med moderatoren, at det er nødvendigt at opretholde glatheden hele året rundt. Og her begyndte min forskning. Desværre har jeg endnu ikke fundet det perfekte værktøj til fjernelse af hår. Nu har jeg en barbermaskine overalt, jeg har købt et specielt barberskum (hun), men effekten er ikke så ligetil.

Kære piger, jeg er en praktiserende kosmetolog, såvel som en mester for shugaring. Jeg arbejder i flere år, jeg har en medicinsk uddannelse. Jeg deltager hele tiden på forskellige seminarer, forbedrer mine kvalifikationer. Jeg elsker meget af mine kunder. Udover disse procedurer vil der komme nye produkter i efteråret, en af ​​dem er Green Professional Peeling Green Marine. Og også gennem mig kan du altid bestille huspleje kosmetik billigere end i butikker af sådanne virksomheder som Christina (Israel), Klapp (Tyskland) og Anna Lotan (Israel). Mens du arbejder på prislisten, er det en lang proces, så nu er priserne forbi.

Indikationer: inflammatoriske hudsygdomme (acne, bylder, furuncles og al.), Termiske, kemiske og solskoldninger, multipel trauma (snit, revner, animalske og insektbid, blå mærker, etc.), Kløe og ødem, erysipelas, decubitus y alvorligt syg, psoriasis, atopisk dermatitis, neurodermatitis, hudirritation efter barbering, herpes osv Action :. creme blødgør huden og beskytter den mod udtørring, øger blodcirkulationen, normaliserer mekanismer vævsmetabolisme, genskaber mikroflora, fremmer regenerering af beskadiget væv. Selv med en kort anvendelse af cremen genoprettes den naturlige farvekarakteristik af sund hud.

Post begrundelse. Epilering, hurtig og uden smertefuld og effektiv er sandsynligvis drømmen om mange kvinder: Du vil løse dette problem for evigt, eller i det mindste glemme det i meget lang tid. På et tidspunkt jeg have ønsket drastiske ændringer gik til photoepilation, bare sige, jeg er perfekt kunde jeg har hvid hud og mørkt hår, en procedure, begyndte jeg at ikke garvede hud i et stort center, hvor jeg tidligere havde gjort bioepilyatsiyu voks, resultatet af voks er ikke kun holdbart, men også ikke meget effektiv, ja, passer mig ikke.

Hej min skat Hvordan var din weekend. Fortæl om dine succeser i vores post til Weekend Records) 2/3 af vejen er allerede afsluttet! Kan du forestille dig? Bare en lille smule tilbage! Du vil ikke mærke, hvordan tiden flyver! Forresten venter jeg på dine rapporter om EVIDING indtil i morgen. Læg derefter rekordboken ud;) Så du får en god øjenmakeup. Og du er alle sådanne skønheder. Lad os davayt lægge alle dine øjne ud, så vi blev forelsket i dem))) HOVED POST HER. Mange makeup kunstnere siger, at det er sminke sminke - den sværeste type makeup. Hvis makeup.

Hej min skat Hvordan var din weekend. Fortæl om dine succeser i vores post til Weekend Records) 2/3 af vejen er allerede afsluttet! Kan du forestille dig? Bare en lille smule tilbage! Du vil ikke mærke, hvordan tiden flyver! Forresten venter jeg på dine rapporter om EVIDING indtil i morgen. Læg derefter rekordboken ud;) Så du får en god øjenmakeup. Og du er alle sådanne skønheder. Lad os davayt lægge alle dine øjne ud, så vi blev forelsket i dem))) HOVED POST HER. Mange makeup kunstnere siger, at det er sminke sminke - den sværeste type makeup. Hvis makeup.

Forlad feedback

Vores tjenester

Feedback om os

God dag! Jeg var heldig at være i Catherine's blide hænder. Jeg har aldrig mødt sådanne herrer en gang: alt er hurtigt, pænt. Mange tak, virkelig glæder mig til det næste besøg!

Mange tak for at mestre Yana. Smuk pige og en stor mester. Hurtigt, næsten smertefrit, mesterens tilfælde. :)) Jeg håber at der vil være en anden handling!

Jeg kunne godt lide alt oooooochen, takket være Master Ekaterina. Sørg for at gå igen. Mange tak! ))

anmeldelser

Jeg bruger dine tjenester i det fjerde år. Fra den første procedure indså jeg, at jeg ville vende tilbage til dig igen og igen! Jeg har aldrig sammenlignet dig med nogen! Hvis alt passer mig, vil jeg ikke gå til en anden salon! Tak, at efter hver procedure du vil vende tilbage! Mange tak for at mestre Leyli!

For første gang besluttede at prøve shugaring dyb bikini. Hun fandt en salon, læste anmeldelser og besluttede at tilmelde sig. Føreren var meget tilfreds med professionalisme og opmærksom tilgang. Leila, du er et mirakel! Jeg vil komme til dig igen.

God dag! Jeg vil gerne give feedback om mester Leyla's arbejde. Professionel mester - hvilket er ret sjældent i Moskva! Leila afklarede straks alle detaljer, ønsker i epilationen, samt følsomhed. Hun gav meget gode råd allerede på telefonen, før den udpegede procedure. Hun arbejdede meget hurtigt, delikat. Efter epilering opstod der for første gang ingen irritation, alt var glat - rent. Det er meget behageligt, at Leila er en professionel og følsom tilgang til arbejde med hver enkelt kunde. Leila, tak så meget! Nu kun til dig.

God eftermiddag kom den første gang i denne salon til Olesya / shugaring /. Meget opmærksomme, pæne og positive. Jeg vil komme igen. Tak.

Jeg fandt denne salon tilfældigt på internettet, læste anmeldelser og tilmeldte mig. Første gang shugaring bikini område. Ikke fortryde. Føreren er fremragende, pæne. Jeg råder.

Var i går i denne hytte på en shugaring. Jeg har aldrig gjort denne procedure før. Og jeg tror, ​​jeg var heldig, at min første gang skete her. Master Leila gjorde alt hurtigt og professionelt! Han forklarer i detaljer, hvad de skal gøre i øjeblikket, hvad der sker, er der stadig en masse :))) Hele processen (under armene og bikini) tog mindre end 20 minutter. Tak, Leila, for varmen og sådan opmærksom holdning! Jeg vil komme til dig igen!

Tak for arbejdet, jeg kunne godt lide alt meget. Jeg vil komme til dig igen.

Hej alle! Jeg har lige forladt shugaringproceduren og vil dele min uvirkelige indtryk og beundring. Master Lilya er simpelthen guddommelig, nu er jeg hendes beundrer. Så hurtigt og smertefrit har jeg ikke gjort andre steder og billigt! Så hurtigt, om 10 minutter var der ikke noget tilbage af min skov! Jeg er meget glad! Jeg er glad for, at jeg ved et uheld vandrede her og nu vil jeg være en fast kunde!

I går havde du en dyb bikinikaramel under proceduren, var meget tilfreds med resultatet!
Lily er en god mester på hendes håndværk !! Proceduren sker kvalitativt, professionelt og meget hurtigt!
Desuden er hun meget venlig, åben og straks afhjælper sig selv.
Mange tak til dig!

Anmeldelser af voksaflejring i Moskva

Anmeldelser og kommentarer om skønhedssaloner og studier, hvor der er hårfjerning eller voksning.

Det er svært at forestille sig en attraktiv pige med uskadede armpits eller ben. Overdreven vegetation forkæler let indtryk, hvilket giver et billede af uforsigtighed og uforsigtighed. I mellemtiden er daglig barbering meget trættende og kan ødelægge selv det bedste humør. Løs problemet vil hjælpe appellerer til en skønhedssalon for at vælge den mest effektive hårfjerning. En erfaren mester vil hurtigt redde dig fra unødvendigt hår og give efterlængte frihed.

Hvordan vælger man den mest passende metode til hårfjerning?

Dette vil hjælpe dig med anmeldelser af personer, der allerede har forsøgt forskellige metoder. Ved at sammenligne visninger kan du nemt vælge det rigtige valg. På vores portal kan du få kendskab til anmeldelser efterladt af besøgende fra forskellige skønhedssaloner, der beskriver deres indtryk af proceduren. Vær særlig opmærksom på kosmetikernes kvalitet og mesterens tilgang til deres arbejde.

Relativt modstridende anmeldelser voksner indsamler. Afhængig af hudens følsomhed ændres smertens intensitet også. Samtidig opretholdes resultatet i temmelig lang tid - i gennemsnit skal den gentagne procedure ske et eller andet sted i en måned. Derfor, hvis du er følsom over for ydre påvirkninger og ikke er villig til at udholde smerten, er det bedre at søge efter en anden metode. Nogensinde ligner hinanden vurderinger på voks og sukker hårfjerning. Det er dog værd at overveje, at den anden mulighed er mindre smertefuld og er perfekt til piger med følsom hud. For at proceduren skal udføres hurtigt og med høj kvalitet, er det bedre at kontakte en mester, der ved præcis hvordan man laver sukkerepilation. Nybegyndere uden erhvervserfaring kan ikke redde kunder mod smerte. Før du vælger en salon, er det bedre at omhyggeligt studere anmeldelser om bioepilation og mestre på vores portal.

En interessant mulighed er en photoepilation. Anmeldelser notere de høje omkostninger ved proceduren, men hellere rose resultatet - slippe af med overskydende hår for evigt. Proceduren er smertefri og tager ikke meget tid. Det er især godt som en epilation i bikiniområdet, da dette område er særligt følsomt og kræver en delikat tilgang.

På vores portal kan du finde anmeldelser af laser hårfjerning, shugaring og andre metoder til depilation og hårfjerning. Med deres hjælp vil det ikke være den mindste indsats for at vælge en personlig mester kosmetolog og beslutte at vælge den mest egnede procedure!

Voksning: Fordele og ulemper

Afstemning: (Stemmer: 13. Vurdering: 4.08 af 5)

Opfindelsen af ​​voksning tilskrives adelen i det gamle Egypten, der først begyndte at bruge speciel pasta til at fjerne uønsket hår. Der er 2 typer voks - ved hjælp af varm og varm voks. Der er en tredje kategori - shugaring (epilering med en særlig pasta), som i princippet svarer til de to første.

Når voksning (andre navne - bioepilyatsiya, voksbehandling, voksbehandling, fra det engelske voks -. Wax) påføres på huden lag voks opvarmes til en bestemt temperatur, og derefter dette lag fjernes sammen med hårene stikning dertil. Håret er helt fjernet sammen med hårsækken. Ved shugaring i stedet for voks, brug særlige pastaer lavet af naturlige ingredienser.

De vigtigste fordele ved voksning

- Den lave pris ved proceduren sammenlignet med for eksempel laser hårfjerning. I skønhedssaloner vil 1 sessions koste dig i 900 rubler (afhængigt af zonen), et sæt til hjemmebrug (til 4-8 procedurer) - fra 200 rubler.
- Voksning kan udføres både i salonen og i hjemmet. Til brug i hjemmet kræver selvfølgelig en vis færdighed.
- Ved regelmæssige procedurer vokser håret langsommere, tyndere og mindre synlige på huden.
- Praktisk set ikke forårsager hudirritation.
- Ved voksning opstår der skrælning af de øvre hudceller, som huden ser ud til at være glattere.
- Voksning er egnet til at fjerne hår på enhver del af kroppen.
- Ved alle regninger vokser hårfjerning, der giver det mest varige resultat (fra 2 til 6 uger).

Ulemper ved voksning

- På nogle områder er voksning smertefuldt.
- For en vellykket procedure skal håret vokse mindst 3-5 mm.
- Absolutte kontraindikationer for voksning er: åreknuder, diabetes.
- Relative kontraindikationer: graviditet, dermatitis af forskellige ætiologier, tilstedeværelse af mol og vorter.
- Efter at have gennemført proceduren i 12-24 timer er det nødvendigt at undgå vandprocedurer for ikke at fremkalde yderligere irritation af huden.

Har du prøvet voksepilation? Hjemme eller i kabinen?

Bioepilation voks

Med uønsket vegetation på kroppen er vi klar til at kæmpe uophørligt, fordi du altid vil se smukke og velholdte. Den mest smertefri måde er naturligvis barbering. Men han har en meget betydelig ulempe - det skal gøres næsten hver dag. Derfor flytter kvinder ofte til mere radikale foranstaltninger: smertefulde, men effektive. En af dem er voksning - bioepilering med voks.

Fremgangsmåden er, at den opvarmede til 36-45 grader voks påføres med et tyndt lag til huden. Dette gøres nødvendigvis af hårvækst. Derefter påføres tynde strimler, som fjernes gennem tiden mod hårets vækst med en skarp bevægelse. I dette tilfælde forbliver hårene på strimlen. På følsomme områder af hårfjerning påføres en særlig voks, der påføres med en spatel og fjernes også med en skarp bevægelse.

I det tilfælde, hvor bioepiyatsiya afholdt i salonen, kosmetologer voks vælge, hvilke der passer til din hud: tage hensyn til hudtype, dens følsomhed, området for hårfjerning. Salonerne har som regel et stort udvalg af voksarter med forskellige plante- og blomstertilsætninger samt chokoladevoks til den mest følsomme hud.

Anbefalinger før og efter påføring af voksning

 • Hårets længde skal være mindst 4-5 mm. Dette er nødvendigt, så alt hår fjernes jævnt.
 • Huden skal være ren og altid tør.
 • Efter epilering er afsluttet, skal huden behandles med postepilaterende midler: blødgørende, fugtgivende eller beroligende.
 • Tøj efter denne proces anbefales stærkt, for ikke at røre ved huden. Og fra naturlige stoffer.

-Huden om dagen kan ikke udsættes for sollys.

Voksende salon anmeldelser

Kategori:
Skønhed, sundhed - anderledes

Alle anmeldelser om voksning i salonen
Utrækeligt smertefuldt, efter - vokser hår.

Jeg ønskede at dele mine indtryk om voksning. Før denne procedure brugte jeg en barbermaskine. Jeg har meget hår, og de er mørke. ]

Wax hårfjerning, gennemgang (omend uden et billede, MEN) med en beskrivelse af de virkelige virkninger af hårfjerning af antenner og hage; en beskrivelse af "skønhed" og følelser under og efter epilering af benene, underarmene og dyb (total) bikini. Oplev mere end 4 år. Og hvorfor aldrig igen?

Hej alle sammen! Piger, ingen lovovertrædelse, selvfølgelig, men jeg forstår virkelig ikke hvorfor og hvorfor voksvoksning er rost... Jeg selv gjorde det omkring [. ]

Skønhedssalon "Spring" i centrum af Moskva

Gradvist lysere hår