Voskoplav kan Pro-Wax 100, 400 ml

Voskoplav kan Pro-Wax 100, 400 ml

Inders diameter på dåsen: 10,5 cm
Hermetisk voskoplav øget effekt til salon og hjemmebrug. Udstyret med en temperaturregulator. Voskoplav arbejder fra netværket. Velegnet til opvarmning af dåse, præformede og granulerede voks af enhver fabrikant. Inkluderet er en aftagelig aluminium forvarmningstank med et håndtag til sikker fjernelse. Voskoplav har et koncist design og kompakt størrelse. Denne voks voksmodel passer til både dåse voks og paraffin voks.

Brugsanvisning:
Indsæt en krukke med voks i varmeren. Tilslut netledningen. Drej knappen med uret til grænsen (til højre) til den maksimale temperatur. Efter 10-15 minutter drejes knappen mod uret mod midten. Vent 10 minutter for voksen at opvarme jævnt. Under hele depileringsproceduren opretholder enheden voksen ved konstant temperatur. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du dreje knappen helt til venstre og trække kablet ud af stikkontakten.

 • Størrelse: 39 x 28 x 24cm
 • Strømforsyning: 220 volt.
 • Strømforbrug: 80 watt.
 • Volumet af vokssmelte: 400 ml.
 • Temperatur: 35 til 100 grader.
 • Velegnet til voks og paraffin voks

Voskoplav kan PRO WAX-100 (500CC)

beskrivelse

Instruktioner til brug

Advarsel: Kontrollér altid vokstemperaturen før brug.

Advarsel! Meget varm voks kan forårsage forbrændinger.

Kun til professionel brug.

Opvarmningstemperatur: fra 35 til 100 grader.

Strømforbrug: 13W

Strømforsyning: AC 220 V, 50 Hz

Sættet omfatter: en aluminiumbeholder til opvarmning af voks og en plastikdæksel.

Voskoplav Pro-Wax100 til varm voks

For 600 rubler tog hun uden tøven, da priserne i vores butikker starter på 1500 rubler. Smelte godt!

Takket være gennemgangen af ​​Natalia lærte kongen om filmvoks, forsøgte at fyre ild, klatrede alle onlineforretningerne og endelig fik den efterlængte krukke.

Men efter den første ansøgning indså jeg, at processen uden at vokse er hæmmet, da det er muligt at opvarme voksen i et vandbad, men det er ikke bekvemt i lang tid, voksen køler hurtigt ned, og det er umuligt at arbejde med det.

Og igen, online shopping for at hjælpe, fandt jeg en passende mulighed for alle kendte cykler. Den normale leveringsmåned, den sædvanlige emballage i pakken og bums, kørte intakt.

Prisen på 600 rubler mod 1500-2000 i russiske butikker! Jeg købte for 17 bucks. Sandt er han nu 18,49 dollar, og dollaren er endelig blevet uforskammet

Så hvad kan jeg sige om voks voks Pro-voks 100:

 • Designet til 400 ml krukke.
 • Inkluderet er en spand til smeltning af voks i granuler.
 • Standard spænding på 220 volt og det sædvanlige stik til os.
 • Varmetemperaturen styres ved at dreje kontakten. Grader er ikke underskrevet, først sætter jeg på den stærkeste opvarmning, så trækker jeg fra mellempositionen. Det er ikke det minus, men den første gang hentede hun temperaturen ved praktisk overvejelse.
 • Vokset smelter 20-40 minutter afhængigt af mængden.
 • Temperaturen holder sig godt under aflejringsprocessen.
 • Varmeindikatoren slukker med jævne mellemrum. For første gang var jeg bange, da han gik ud, tænkte hun, brændte helt ud, men nej, hun tændte igen efter et øjeblik.

Bottom line: tilfreds med købet, voksen varmer 6 gange, alt fungerer fint. Nu vil jeg prøve voksgranulerne, da der er en spand

Link til voks voks.

Det virker.

Som mange piger, kommer tiden med tanke, ikke om man skal prøve en ny. Så denne gang ville jeg helt sikkert prøve den varme voks. Jeg læste oplysningerne og besluttede at jeg havde brug for voksing, for ikke at lide konstant at opvarme det i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Under alle omstændigheder, selvom vi ikke passer, kan du altid vedhæfte husholdningsartikler)) Der er selvfølgelig mange butikker, hvor alt sælges til depilation, men efter at have set på prisen besluttede jeg at finde et alternativ. Og fundet. Købte denne enhed på eBay for $ 20.19. Nu er det endnu billigere. Hvis nogen er interesseret her er en reference (http://www.ebay.com/itm/130762621319?ssPageName=STRK:MEWNX:IT_trksid=p3....).
Det er en ganske normal pris, enheden er uhøjtidelig, men det eneste der forvirrede var forskellige sælgere, forskellige oplysninger om varmetemperaturen. Man siger, at det opvarmer fra 0 til 50. En anden skriver det fra 30 til 85. Ved den meget vokssmelte er der ingen oplysninger om temperaturen, det kan ses fra billedet.
Pakken gik omkring en måned. Det kom godt i en meget dårlig stand. Tilsyneladende på posten smukkede det smukt. Da jeg så boksen, vil alt, jeg tror, ​​få nogle reservedele (staten kan også ses på billedet). Få lidt lettere. Der var en knæk på kroppen, nær metalbægeren (photo6), heldigvis voksede waxwork ikke på arbejdet! Voskoplav god holder den indstillede temperatur (nu afbrydes og derefter opvarmes igen som en termisk indgang). Jeg kom til den konklusion, at alt det samme, temperaturen af ​​opvarmning til 50 grader, som i flydende tilstand vokset smeltet i det allerhøjeste. Opvarmer hurtigt nok. der er en ekstra skål. Generelt, et godt budget voks, du kan tage til hjemmebrug. Tak for at se. Succesfulde oplevelser!))

Min assistent i mit hjem bikini hårfjerning! +++ Hele sandheden om salon hårfjerning +++ En detaljeret historie om, hvordan jeg gør det.

Faktisk uden voksning var det helt trist: at løbe til køkkenet, varme voksen og derefter løbe til badeværelset, epilere hurtigt nogle dele af huden og løbe igen for at varme igen... Men jeg købte ikke voksen i lang tid, fordi jeg var bange for at jeg til sidst ville opgive alt, jeg ville være doven og jeg ville vende tilbage til salonen. Det sværeste var at finde den tid, da ægtefællen ikke var hjemme for at løbe rundt for at opvarme voks til køkkenet :) Og først havde jeg brug for meget tid - ca. 2 timer for sikker :)

Og på et tidspunkt, da håret voksede til en kritisk længde, sagde jeg "basta" på vej fra arbejde løb jeg ind i en ny salon, prof. kosmetik og værktøj og så der denne varmeapparat. Det kostede noget omkring 1500r... Det var den billigste. Jeg troede ikke engang. Jeg købte det, løb hjem, jeg testede det samme aften :)

Han har en stor ulempe - temperaturen er ikke angivet. Der er en regulator, men der er ingen mærker med grader, som følge heraf kan jeg ikke finde regulatorens position, som ville understøtte voks i den ønskede tæthed. Han overophedes og opvarmes for langsomt. Men i virkeligheden er det sådan baggrunde i forhold til hvad det var før. Har forhindret med en skovl, har set, der har nagged - har snoet håndtaget. Ikke irriterende.

Generelt, hvis du allerede gør hårfjerning, og hvis du kun er for dig selv - tag det, er dette et godt valg for fire.

Nybegyndere har som regel altid et spørgsmål, hvad er holdningen, hvordan kommer jeg derhen og der og der)))) Jeg gør det, der sidder på en stol, jeg trykker eller slipper mine ben en efter en afhængigt af hvilken del af epilationen. Der er en anden måde, jeg læser i nettet, for at stå foran stolen, læg et stort spejl på det og læg en fod. Jeg har ikke et spejl)))) Derfor har jeg ikke prøvet denne metode)))))))) Alt passer mig. Jeg kan mærke zonen mellem skinkerne ved at føle :) Jeg vil købe et spejl engang, jeg vil prøve, måske bliver det lettere.

Først tog jeg spatlerne fra isen :) Så købte jeg en hel pakke med 100 stykker, det sker ikke mindre. Jeg har nok nok til resten af ​​mit liv :)

Jeg vil gerne sige et par ord om salonepilation.

Der er et stort vigtigt punkt i salonepilationen. Det er HYGIEJNE. Vassen opvarmes til 50 grader, så mikroberne i den dør ikke. Husk det. Det vil sige, at voksbækken, som herrene har epileret alle og alle zoner i træk, indeholder en zoo, som min mor er kære...... For at alt skal være hygiejnisk, skal mesteren smide ud spatelen efter at have rørt dem til din hud. Derfor sælges spatler i sådanne mængder. Når sukker epilererer, skal handsken smides væk med hver brugt klump pasta.

Generelt er tankerne nu afsluttet...

P. S. Også her skrev jeg lidt om min hårfjerning, og hvordan jeg besluttede det overhovedet, hvordan det hele begyndte, og hvordan jeg gør det nu.

Historien om den efterlængte assistent (+ Billeder)

Jeg mødte varmt voks voks omkring tre år siden. Vores bekendtskab var uden formidlere, så jeg gik aldrig til saloner for en sådan procedure. Gennem prøve og fejl har jeg selv lært denne færdighed. Først købte jeg voks og en spatel, pulveret var hjemme og holdt opvarmning alt på dampbadet og løb ind i badet. Der var ingen mulighed for at købe vokssmelte, prisen i Moskva bider dem. Men det var meget ubehageligt. Det var nødvendigt at gætte dagen da der ikke var nogen til at kunne køre der og der. Så blev jeg træt af at løbe, men muligheden for at købe blev ikke vist, og jeg flyttede til køkkenet. Jeg gjorde alt i spartanske forhold, liggende på en skammel ved komfuret.

Og det ville have været, indtil vi kom sammen med MCH og begyndte at leje et værelse i en fælles lejlighed.

Så tænkte jeg mere seriøst på at købe en vokssmelt. I køkkenet i raskoryachku ikke længere sidde. På omtrent samme tid mødte jeg eBay (og senere på Aliexpress) og først bestilte jeg en vokssmelte til patroner, hvilket kostede 300r. og helt arrangeret for mig. To måneder senere bestilte jeg voks voks til varm voks, og efter at have ventet i to måneder og ikke modtog løftet, returnerede jeg pengene (det er værd at bemærke, at de på eBay afviser at give mig sporskoden hele tiden, i modsætning til Ali). Den gode sælger uden problemer returnerede pengene til mig (jeg afsluttede ikke engang tvisten).

Og om sommeren besluttede jeg igen at prøve mit held, allerede med en anden sælger og.... intet kom til mig igen. Jeg troede, der var en slags sten over mig, og jeg ville vende tilbage til barbermaden for evigt. Fordi bor i en komunalka måtte gøre det. Efter at have skrevet til sælgeren, at varerne ikke kom til mig, besluttede jeg igen at han ville returnere pengene til mig, men han tilbød at sende varerne igen, og jeg var enig, men bad om sporkoden, men jeg var klar til at betale for det også, men sælgeren forstod tilsyneladende mig ikke og gav sporet kode gratis! Selvom jeg tidligere skrev at ordren er mindre end $ 50, er sporkode ikke tilladt.

Og jeg ventede stadig på ham, den tredje gang en diamant.

Han kom i en dårlig krøllet boks. Men efter at have læst andres anmeldelser var jeg ikke særlig bange for dette.

Nogle har læst i tilbagekaldelsen, at vedhæftet ekstra spand. Jeg havde kun en spand til solen, men det forstyrrede mig ikke. I princippet behøver jeg kun en.

Der er en regulator på sagen, jeg sætter maksimum i første omgang voksbriketter smeltet i 10-15 minutter, denne gang er lige nok til at forberede huden.

Derefter reducerede han varmen lidt, som voksen brændte. Voksning er også slukket, når det opvarmes, og så tænder det, når voksen begynder at køle af. Det er meget praktisk. Du behøver ikke konstant at overvåge dette.

Jeg vil gerne sige, at dampbadet og suger op, det er utvivlsomt himlen og jorden. Der er ingen haste, når voksen kan afkøle og vandet koger over. Epilering er renere, og sådan en smertefuld procedure bliver mere behagelig.

Jeg anbefaler at købe

Jeg bestilte fra denne sælger til 611 rubler. Nu har han ikke dem til salg, men jeg tror snart, at der bliver mere.

P. S. Tak til alle, der formåede at læse alt,

Undskyld for så meget tekst, tilsyneladende var det et græd fra hjertet.

Vidunderlig voksning - sparer tid og penge. Instruktioner for hårfjerning vedlagt)

Hvis du tænker på at købe eller ej, så er mit råd til dig "JA JA!"

For dem der sætter pris på deres tid og penge - en uundværlig ting. For det første behøver du ikke at gå overalt og bruge meget tid på salonen. For det andet koster kostprisen og det nødvendige materiale fra den første anvendelse, og for det tredje (for mig ikke mindre vigtig faktor) føler jeg mig ikke ubehageligt og skamhed foran mesteren, gør en dyb bikini)))

Så blev Pro-Wax 100 voksmølle købt med følgende ammunitionsbelastning: træpinde til påføring af voks (pakke med 100 stk.), Voks i Rosa granulat - 1 kg, voks i granulat "Hvid Chokolade" 300 g, voksfjerner bifasisk. Derudover skal du købe bomuldspuder, babypulver og borkohol.

Alt er elementært simpelt: du hælder voksgranuler i voksvoks (jeg blander Rose and White Chocolate, fordi Rose er hård, og chokolade er for blød voks selv... det er, neutraliserer), tænder det. Mens vokset smelter, skal du forberede en del af huden, hvorfra du fjerner håret: Rens det først med sæbe og derefter en opløsning af borsyre på en bomuldsstuds og tør for hudaffugtning. Tørret, behandle babypulver. Udført! Vassen er smeltet, vi sætter den gennemsnitlige varmekraft af vokssmelten, lad voksen afkøle og tykke og AKURATNENKO afprøver temperaturen på voksen på et lille område af kroppen! Det bør ikke brænde varmt, fordi risikoen for at blive brændt! Påfør med en spatel et tyndt lag voks på huden i retning mod hårvæksten, lad vokset stå i et par minutter for at "gribe" og skarpt trække det frosne voks igen i retning mod hårvæksten. Efter hårfjerning fjernes voksrester på huden let med et specielt middel)))

Selvfølgelig er første gang lidt ubehagelig, og du skal justere, men i andet og efterfølgende vil alt gå som clockwork!

P. S. På billedet er granuleret voks ikke i originalemballagen - hældt i hendes krukker for nemheds skyld.

Voskoplav til 440 rubler. det er rigtigt!

Som mange af jer tænkte jeg på, hvordan man kan slippe af med overskydende hår uden hjælp af barbermaskiner og epilatorer. Razors - frygtelig træt, den næste dag, irritation, rødme og kløe, og efter et par dage igen fra begyndelsen. Epilator - det er stadig muligt at bruge det til ben, armhuler kan også tolereres, men et bikiniområde... Det er bare tortur. Som normalt vendte jeg mig til internettet og fandt ud af, at det er virkelig muligt at gøre epilering med varm voks derhjemme. Jeg så mange videoer om teknikken til at arbejde med denne voks. Ran til butiks prof. kosmetik købe det. På samme tid besluttede at se voksning. Priserne for det var fra 2000. For mig er det ret dyrt, jeg besluttede mig ikke for at tage det endnu, men i epileringsprocessen indså jeg, at uden det er tiden for epilation fordoblet. Du skal konstant løbe til komfuret og opvarme voks. Men så kom jeg på tværs af denne voksningsanlæg på ebay, det koster 17,17 dollar. Jeg kunne ikke tro på mine øjne, da vi har en til en samme 2.000 værd. Uden tøven bestilte jeg det. Så besluttede jeg at gå til denne sælger direkte link, og jeg så, at det koster kun $ 14,69. Jeg anbefaler det til alle, for den slags penge er det bare super. link til det sted, sælgeren har kontrolleret, bestilt af ham samme termokort for bedre penetration af forskellige masker i håret såvel som til laminering.

Hurra! Min drøm blev til virkelighed.

Jeg bestilte denne vokssmelte på hjemmesiden http://www.buyincoins.ru på det tidspunkt betalte jeg 710 rubler for den tilsvarende dollarkurs for det. Nu koster det lidt mere. Umiddelbart vil jeg give et link til produktet http://www.buyincoins.ru/item/11574.html#.VEzVdCKsWo0.

Denne gang var varerne gået i lang tid, alt ser ud til at afhænge af stemningen i vores skikke og Post, om en måned.

Produktet blev godt pakket, i ti lag med boblet wrap, i en kasse, intet brød og det var ikke beskadiget, ikke en enkelt bund.

Det komplette sæt: en vokssmelte med et låg selv, instruktioner til brug på engelsk, en speciel pot til smeltning af voks, med et håndtag som en spand. Enheden er designet til en spænding på 220-240 volt. Stikket er egnet til russiske udtag, euro stik. Ledningslængde ca. 110 cm.

Designet til smeltning af voks i 400 ml dåser. En gryde - til smeltning af voksgranuler, briketter mv.

Voskoplav giver mulighed for temperaturregulering ved hjælp af en spindingsknap, men temperaturbetegnelserne selv er ikke angivet, det vil sige temperaturen skal bestemmes ved hjælp af forsøgs- og fejlmetoden. Umiddelbart vil jeg sige, at det er bedre ikke at bruge den maksimale temperatur, voksen er meget varm og huden er brændt. Efter smeltet smeltet, tændte jeg temperaturen: 2 division efter betegnelsen Med.

Vokset smelter hurtigt nok til den maksimale temperatur (afhængig af voksens volumen, der smeltes, vil ikke meget vokse smelte i 10-15 minutter), så temperaturen kan reduceres.

Når voksen opvarmer op til en bestemt temperatur, slukker voksvaxen automatisk, når voksen begynder at afkøle voksvoks er tændt automatisk. Når voksenheden arbejder, er der et rødt lys tændt.

God en Men instruktionen er på kinesisk. Instruktioner til brug på russisk indeni

Jeg købte i forretningen professionelt udstyr til 1200 rubler., selv om det var muligt at bestille på internettet på kinesiske handelsgulve for kun 400-600 rubler. Overbetalt i håb om at modtage instruktioner og anbefalinger om brugs- og garantiservice. Som følge heraf overbetalt hun, men modtog ikke den ene eller den anden.

Problemet er, at den skala, der bestemmer smeltepunktet uden nogen graduering. Der er kun 4 betegnelser: OFF, ON, MED, HI.

Brokkede hele hovedet. Jeg rummaged gennem hele internettet for at finde ud af, hvordan man korrekt bruger denne voks Pro-Wax 100.

Så betyder divisionen af ​​OFF, selvfølgelig, at voksmøllen er slukket. ON-opdeling er tændt. MED division - 50 grader. Fra MED-divisionen til HI-divisionen er der 5 divisioner, hver af dem er 10 grader.

For eksempel er smeltepunktet for voks i Depilflax briketter i gennemsnit 65 grader. Indstil temperaturreguleringen på en skala omtrent midt i midten fra MED til HI. Dæk med låg og lad det bløde i 15-20 minutter.

Når jeg udfører depilation hjemme, anbefaler jeg at bruge Argan olie efter depilation af Depilflax.

Voskoplav Pro-Wax100 til varm voks - anmeldelse

En god voksning for dens værdi. MEN før det bliver brugt, vil det være nødvendigt at ophæve et par rebuser vedrørende princippet om sit arbejde. Instruktioner I RUSSISK SPRÅK inde!

Senest lavede jeg en vanskelig, men sandt beslutning for mig selv: I stedet for daglig barbering af uønsket hår med en barbermaskine, skiftede jeg til en mere pålidelig, med et langt længere resultat, voksafskalling derhjemme.

Beslutningen blev primært truffet for at bevare familiens budget, da det er muligt at gå i stykker for depilation i saloner (selv om du kun skal besøge den en gang om måneden, men alle kender priserne på en sådan tjeneste. Ja, mere end et websted skal i hårfjerning), og producenter af rigtigt stående barbermaskiner / reservekassetter til slutningen er blevet utålmodige nu og da hæve priserne på deres varer!

Få en god voks til en ganske loyal pris, du kan i enhver specialbutik i byen eller købe den i online-butikken. Du skal også bruge spatler og klud eller papirstrimler til depilation.

Med hensyn til måske hovedproblemet med "elskere" af hjemmet depilation er, om man vil købe voks voks eller stadig bruge praktiske værktøjer til at opvarme voks, har jeg ikke tænkt over det i lang tid, med rette har besluttet, at sikkerhed i denne sag er frem for alt.

Jeg kom også på tværs af denne voksmølle i forskellige onlinebutikker, men prisen var næsten den samme, og der var ikke noget i overbetaling for levering. Jeg har netop mødt ham en gang i en ukendt online butik for 600 rubler, men desværre var han ikke der. Hvad jeg mener er, at hvis du vil, kan du finde voks voks Pro-Wax100 og billigere.

Voskoplav selv er lille i størrelse, let, kompakt. Hvid, med aftageligt plastik cover i blåt. Ledningen er ikke så lang som jeg gerne vil: du skal strække forlængerledningen til det valgte sted for procedurerne.

Ud over voskoplava var komplet instruktion.

Kittet kom også i en lille fjernbar jernskovl (400 ml) til opvarmning af voks i fliser / granuler med en særlig jernpartition, så du kan rense spatelen fra den voks, der slæbte bag den:

Hoved- og hovedopgaven for mig var at beskæftige sig med princippet om anvendelse af voksgummien, da den ledsagende instruktion ikke indeholdt et enkelt ord på russisk. Navnlig med voksvarmtemperaturskalaen, da smeltegraderne ikke er markeret på den, men der kun er følgende betegnelser: OFF, ON, MED, HI:

1. Betegnelse OFF - off.

2. Betegnelse ON - aktiveret.

3. MED betegnelse - 50 grader.

4. Betegnelse HI - 100 grader.

Mellem MED og HI betegnelserne er der 5 divisioner, der hver repræsenterer 10 grader. Det er for eksempel, hvis jeg skal smelte voksen, sige til 70 grader, så vil jeg dreje temperaturregulatoren til den anden markering fra MED-betegnelsen.

Ud over at løse gåderne med smeltepunktskalaen, vil jeg Jeg var nødt til selvstændigt at finde ud af den nødvendige tid til at smelte voks af forskellige mængder. For eksempel min 400 ml (fuld) voksbeholder, smeltet over 40 minutter. Ja, så længe. Men for mig er det ikke en hindring, da jeg allerede har vænnet sig til det og tænder voks voks på forhånd, og på dette tidspunkt gør jeg min egen ting og forbereder hudafsnittene til depilation.

Første gang kiggede udelukkende på voksens tilstand og spottet den anslåede tid. Det er, det kiggede på dens skiftende konsistens i processen med opvarmning.

I første omgang ser min voks i sin normale tilstand sådan ud:

Det er sådan, min voks ser efter 35-40 minutter smeltning i Pro-Wax100 voks:

Jo mindre voks bliver i krukken, desto lavere er smeltetiden. Alt er logisk!

Næste. Et andet problem jeg stødte på Når du arbejder med denne voksningsenhed, er det et lille rødt lys, der går ud og begynder at brænde igen. Da jeg brugte dette apparat for første gang, var jeg bange: Jeg troede, at vokssmelten viste sig at være defekt og simpelthen brændt ud. Men nej. Voskoplav Jeg var mere end kvalitet. En pære opfører sig altid på denne måde: enten stopper den at brænde, når den når en bestemt temperatur, eller det er selve voksmølle, der virker intermittent.

I slutningen af ​​min anmeldelse vil jeg gerne nævne alle fordelene ved at købe en vokssmelt, ikke bare det, men generelt.

1. Depilation voks er stadig en meget omhyggelig og tidskrævende øvelse. Voskoplav er nødvendig, hvis kun fordi altid opvarmet voks vil være til stede, og du behøver ikke at løbe konstant til køkkenet for at varme det i en mikrobølgeovn eller i et vandbad.

2. Depilation med voks derhjemme er til en vis grad en farlig besættelse, da der er mulighed for forbrændinger (selv om jeg ikke havde vandbad på et tidspunkt, ville jeg ikke risikere det. Jeg kan ikke forestille mig hvad jeg skal gøre, hvis jeg bliver brændt i sådanne intime steder). Derfor er det bedre at være sikker og stadig købe voks voks til at smelte voks til den ønskede og anbefalede temperatur fra fabrikanten. For eksempel kan jeg ikke forestille mig, hvordan det kan gøres i samme mikrobølgeovn eller i et vandbad.

3. Ved at købe voks, undgår vi fuldstændig tilstedeværelsen af ​​helt forkælet pander. Jeg ved, at du kan bruge en i mange år, men det koster også penge og ikke det faktum, at det er mindre end voks selv.

Jeg har det hele Tak for din opmærksomhed!

Voskoplav "Pro-Wax 100"

Hold musen over billedet for at forstørre

beskrivelse

Voskoplav "Pro-Wax 100":

Den kompakte og bekvemme varmer til voks i dåsen passer både til en skønhedssalon og til hjemmet. Indeholder aluminiumbeholder til opvarmning af voks og plastik. Opvarmning af voks: 15 minutter.

Overhold de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger ved brug af et elektrisk apparat, især hvis der er børn i nærheden.

- Beskyt enheden mod fald og / eller vand.

- Sæt ikke voks i vand eller anden væske. Opbevares på en tør overflade.

- Hvis vokssmelten falder i vand, skal du straks tage den ud af stikkontakten. Må ikke komme ud af vandet, da apparatets elektriske dele forbliver elektrificerede, selv når de er slukket.

ADVARSEL:

For at mindske risikoen for forbrændinger, elektrisk stød, brand eller anden skade:

- den har et beskadiget stik eller kabel

- det virker ikke korrekt

- det blev tabt eller beskadiget på nogen måde

- Brug aldrig en defekt enhed:

- Forlad ikke ledningen nær varmeoverfladen;

- Undgå at hænge kablet fra arbejdsfladen, fordi du ved et uheld snubler, kan du trække kablet bag dig;

- Brug altid enheden på en plan overflade;

- Sluk for enheden efter brug. Lad det afkøle før enhver pleje, rengøring eller opbevaring.

- Sæt ikke kablet rundt om voksaggregatet under brug;

- brugen af ​​tilbehør, som ikke er anbefalet af fabrikanten, er farlig;

- Når du bruger vokssmelt, skal du følge instruktionerne.

Brugsanvisning:

Sæt beskyttelsesringen på kanten af ​​varmeapparatet;

Klargør en dåseholder, der muliggør nem håndtering af enheden

Drej varmerens temperaturknap og indstil skalaen til "HI" for at smelte voks. Denne procedure tager ca. 20 minutter;

Temperaturen opretholdes under hele driftstiden.

Når voks er færdig, skal du fjerne krukken med en speciel holder;

Sluk forvarmeren ved at dreje knappen mod uret, indtil den stopper;

Rengør varmeren, når den er slukket og afkølet;

Gentag trin 1-7 ved ny brug.

Tekniske egenskaber:

Velegnet til alle typer sukkerpasta.
Den er forsynet med et plastikdæksel og en temperaturregulator.

Temperaturen kan justeres: fra 35 til 100 grader.
Leveres med en 450 ml spand
Effekt: 150 W
Kropsmateriale: Plast
Volumen: 450 ml til alle typer sukker indeholder en ekstra aluminiumbeholder Stødresistent plastlåg.
Vægt: 0,8 kg
Størrelse: 39 x 28 x 24 cm

Voskoplav Pro-Wax100, kan til depilation

Voks voksvarmeren (voks voks) Pro-Wax100 til varm voks er designet til at smelte voks og holde det varmt i lang tid. Anvendes i aflejringsproceduren. Praktisk til brug både hjemme og i saloner.

Anvendelsesmåde: Smel voksen i en voksmølle til tilstanden af ​​flydende honning. Med en træspatel anbringes et jævnt lag på højst 1 cm på ren, tør hud, vent, og fjern skarpt filmen mod hårvækst. Hvis der efter proceduren er noget beløb, kan det genbruges.

For at opnå de bedste resultater, skal du læse alle instruktioner, inden du bruger ovnen.

 • Volumen: 400 ml
 • Opvarmningstemperatur: fra 35 til 100 grader.
 • Strømforbrug: 13W
 • Strømforsyning: AC 220 V, 50 Hz
 • Sættet omfatter: en aluminiumbeholder til opvarmning af voks og en plastikdæksel.

BETJENINGSVEJLEDNING

 • Let at bruge
 • Funktioner: opvarmning voks i en krukke, opvarmning voks i terninger, opvarmning paraffin
 • Driftstemperaturområde: 35 ° С - 100 ° С
 • Kapacitet: 400 ml
 • Container med håndtag inkluderet
 • LED-arbejdsindikator
 • Spænding: 220 V
 • Komplet sæt: Voskoplav kan elektrisk
 • Læs brugsanvisningen omhyggeligt før brug.
 • Sørg for, at spændingen på din strømforsyning svarer til den driftsspænding, der er angivet på enhedens etiket.
 • Tænd kun enheden efter at have lagt en dåse af voks i den.
 • Sluk altid enheden efter brug.
 • Rengøring af apparatet skal kun ske i slukket tilstand.
 • Opbevar ikke varmeren i et fugtigt rum.
 • Du må ikke demontere, reparere eller ændre enheden selv.
 • Prøv ikke at placere i varmeapparatbeholdere, der ikke er egnede til det, som er forskellige i størrelse, ydre diameter og det materiale, de er fremstillet af. Brug altid produkter (voks, paraffin, lægemidder, urter osv.) Kun i specielle beholdere beregnet til professionel brug.
 • Forlad ikke enheden tændt uden opsyn. Hold det væk fra børn.
 • Hold ledningen væk fra varme overflader.
 • Dette apparat må ikke bruges af personer med begrænset fysisk, sensorisk eller mental kapacitet, medmindre de overvåges af den ansvarlige for deres sikkerhed og modtager en foreløbig forklaring om brugen af ​​apparatet.
 • Når stikket tages ud, skal du trække stikket, ikke strømledningen.
 1. Sørg for, at regulatoren har mindst strøm, og at strømknappen er i slukket position.
 2. Indsæt en krukke voks efter fjernelse af låg og metalmembran, eller læg voks / paraffin i beholderen, der er inkluderet i kittet.
 3. Tilslut netledningen.
 4. Drej temperaturknappen med uret til højre, indtil "ON" -indikatoren (strøm øges til højre), indikatorlampen tændes. Det anbefales ikke at straks indstille den maksimale temperatur for at accelerere opvarmning af voksen - dette kan medføre tab af blødgøringsegenskaber for voks.
 5. Efter 20-25 minutter (det afhænger også af omgivelsestemperaturen), vil voksen smelte. Derefter justeres den ønskede temperatur.
 6. Før du påfører voks på huden, skal du kontrollere produktberedskabet med en spatel, og hvis voksen allerede er tilstrækkelig plastik, skal du starte proceduren. Under drift opretholder varmelegemet det valgte smeltepunkt.
 7. Ved afslutningen af ​​arbejdet skal du dreje temperaturknappen til venstre ("OFF") og tage stikket ud af stikkontakten.
 • Tænd ikke enheden, hvis der ikke er en voksbeholder i den.
 • Hvis du fortsætter med at arbejde og derefter udfører en anden procedure, kan du i dette tilfælde ikke slukke for enheden for ikke at genopvarme voksen igen.
 • Tag stikket ud af stikket inden rengøring og lad det køle af helt.
 • Rengør enheden med specielle vaskemidler, undgå stærke opløsningsmidler.
 • Sænk ikke apparatet i vand eller andre væsker.

Voskoplav PRO-WAX 100

beskrivelse

Den kompakte og bekvemme varmer til voks i dåsen passer både til en skønhedssalon og til hjemmet. Indeholder aluminiumbeholder til opvarmning af voks og plastik. Opvarmning af voks: 15 minutter. Velegnet til alle typer sukkerpasta.

Advarsel og anbefalinger:

For at reducere risikoen for forbrændinger, elektrisk stød, brand eller anden skade må du ikke bruge enheden, hvis den:

 • Det har et beskadiget stik eller kabel.
 • Fungerer ikke korrekt.
 • Det blev droppet i vand eller beskadiget på nogen måde.
 • Overhold de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger ved brug af et elektrisk apparat, især hvis der er børn i nærheden.
 • Beskyt enheden mod at falde og falde i vandet.
 • Sæt ikke voks i vand eller anden væske.
 • Opbevares på en tør overflade.
 • Hvis vokssmelten falder i vand, skal du straks tage den ud af stikkontakten. Lad være med at komme ud af vandet, da apparatets elektriske dele forbliver elektrificerede, selv når de er slukket.
 • Forlad ikke ledningen nær varmeoverfladen.
 • Undgå at droppe kablet fra arbejdsfladen, fordi du ved et uheld kan snuble kan du trække kablet bag dig.
 • Brug altid enheden på en plan overflade.
 • Sluk for apparatet efter brug. Lad det køle af, før du plejer, renser eller opbevarer det.
 • Sæt ikke kablet rundt om voksaggregatet under brug.
 • Når du bruger voskoplav, skal du følge anvisningerne.

Brugsanvisning:

1. Sæt beskyttelsesringen på kanten af ​​varmeren.
2. Forbered en dåseholder, der gør det nemt at håndtere.
3. Drej varmerens temperaturknap og indstil skalaen til "HI" for at smelte voks. Denne procedure tager ca. 20 minutter.
4. Temperaturen opretholdes under hele driftstiden.
5. Når voks er færdig, skal du fjerne krukken med en speciel holder.
6. Sluk forvarmeren ved at dreje knappen mod uret, indtil den stopper.
7. Rengør varmeren, når den er slukket og afkølet.
8. Gentag trin 1-7 med ny brug.

Specifikationer:
Kropsmateriale: plastik.
Volumen: 450 ml.
Størrelse: 39 x 28 x 24 cm.
Effekt: 150 watt.
Vægt: 0,8 kg.

Valg:
450 ml spand.
Aluminiumsbeholder.
Højbelastet plastikdæksel.
Termostat (temperaturen kan justeres fra 35 til 100 grader).

Voskoplav PRO-WAX 100

beskrivelse

Den kompakte og bekvemme varmer til voks i dåsen passer både til en skønhedssalon og til hjemmet. Indeholder aluminiumbeholder til opvarmning af voks og plastik. Opvarmning af voks: 15 minutter.

Overhold de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger ved brug af et elektrisk apparat, især hvis der er børn i nærheden.

- Beskyt enheden mod fald og / eller vand.

- Sæt ikke voks i vand eller anden væske. Opbevares på en tør overflade.

- Hvis vokssmelten falder i vand, skal du straks tage den ud af stikkontakten. Må ikke komme ud af vandet, da apparatets elektriske dele forbliver elektrificerede, selv når de er slukket.

ADVARSEL:

For at mindske risikoen for forbrændinger, elektrisk stød, brand eller anden skade:

- den har et beskadiget stik eller kabel

- det virker ikke korrekt

- det blev tabt eller beskadiget på nogen måde

- Brug aldrig en defekt enhed:

- Forlad ikke ledningen nær varmeoverfladen;

- Undgå at hænge kablet fra arbejdsfladen, fordi du ved et uheld snubler, kan du trække kablet bag dig;

- Brug altid enheden på en plan overflade;

- Sluk for enheden efter brug. Lad det afkøle før enhver pleje, rengøring eller opbevaring.

- Sæt ikke kablet rundt om voksaggregatet under brug;

- brugen af ​​tilbehør, som ikke er anbefalet af fabrikanten, er farlig;

- Når du bruger vokssmelt, skal du følge instruktionerne.

Brugsanvisning:

- Sæt beskyttelsesringen på kanten af ​​varmeapparatet;

- Klargør en dåseholder, der muliggør nem håndtering af enheden

- Drej varmerens temperaturknap og indstil skalaen til "HI" for at smelte voks. Denne procedure tager ca. 20 minutter;

- Temperaturen opretholdes under hele driftstiden.

- Når voks er færdig, skal du fjerne krukken med en speciel holder;

- Sluk forvarmeren ved at dreje knappen mod uret, indtil den stopper;

- Rengør varmeren, når den er slukket og afkølet;

- Gentag trin 1-7 ved ny brug.

Alt om brugen af ​​voks voks, vælg en hjælper til depilation

Salon hårfjerning har en høj pris, og mange kvinder foretrækker hjemme brug af forskellige metoder, hvoraf den ene er voks depilation. For at forstå, hvordan man bruger en voksmølle og selvstændigt udfører denne procedure, vil vi lære de typer enheder og deres fordele at kende.

Typer af enheder

Voskoplavami kaldte anordninger, der kan opvarme voksen til depilation til en bestemt temperatur. Under vegetationsfjernelsesproceduren er voksmøllen varm og tillader ikke voksen at hærde. I dag er der flere typer enheder:

 1. Cupping. Enheden er designet til at fjerne hår i stor skala. Dens vigtigste træk er at smelte en masse voks på en gang. Der er dog modeller, der har et mindre volumen og bruges hjemme. Konserverede enheder har temperaturregulatorer, så du kan ændre smeltepunktet under depilering. For at vælge en model for dig selv, skal du bestemme mængden af ​​krukken. I salonerne anvendes ofte produkter, der er udstyret med to tanke på en gang til smeltning - så processen med opvarmning er hurtigere. Materialet påføres huden med en træspatel; For at undgå forbrændinger er sådanne voksmelte udstyret med låg.
 2. Kassette. Værktøjet i et sådant produkt opvarmes med en patron. Den største bekvemmelighed ved denne enhed er tilstedeværelsen af ​​en valsetråd, hvorigennem du straks kan anvende produktet på huden, så snart det opvarmes. Denne mulighed giver dig mulighed for at anvende voks jævnt og forbruge materiale sparsomt. Risikoen for forbrændinger ved brug af en sådan enhed er minimal, hele strukturen er beskyttet. Kassettevoksning giver dig mulighed for at opvarme værktøjet til 60 grader, det anvendes til de områder, hvor håret vokser i en retning. Den hærdet voks fjernes ved hjælp af papirstrimler.
 3. Kombineret. Denne enhed anses for at være multifunktionel, da den kombinerer i sin design både krukker og vokskassetter. De bruges ofte i saloner på grund af de høje omkostninger, men du kan købe en enhed til brug derhjemme - så skal du ikke tænke på hvilken voks der skal vælges. Hver enhed på enheden har sit eget justeringssystem og funktionen til at vælge typen af ​​voks. Enheden sparer betydeligt tid, da materialet fremstilles straks for hele proceduren.

Ud over disse typer er der en garland voks voks, som er udstyret med flere patroner på en gang, derfor bruges den ofte i saloner.

Regler for brug af voks

Ansøgningen afhænger af typen af ​​voks. For at bedre forstå, hvordan man bruger voks, skal man overveje princippet om, hvordan hver af dem skal fungere.

Til dåsevarmer egnet værktøj baseret på ekstrakter eller olier af forskellige planter. Det er værd at overveje at voks til depilation kan være både universel og designet til et bestemt hudområde. Den anbringes i en beholder og opvarmes i ca. 30 minutter - denne tidsperiode afhænger af enhedens model. Normalt angives temperaturen på krukken med materialet.

Opvarmet voks pålægger en speciel lille spatel på det område, hvor der er uønsket vegetation. Fordel jævnt i en vinkel på 90 grader og vent på størkning. I denne procedure er pleje vigtigt for at forhindre risikoen for at brænde hænder.

Kassettevarmeren har en anden anvendelsesmåde. Trin for trin ser det sådan ud:

 1. Før opvarmning af voks i patronen placeres den i en voksmølle, og enheden tændes i et netværk, der registrerer 20-25 minutter.
 2. Den opvarmede voksanordning er afbrudt fra elnettet.
 3. Det hudområde, der skal behandles af enheden, renses og tørres tørt.
 4. Voskoplav vender om i et par sekunder, så værktøjet er et lille glas.
 5. På huden med enheden er en strimmel, længden er lig med en papirstrimmel for at fjerne hår.
 6. På overfladen med vokspapir limes, mens det er vigtigt at forlade 1 cm fra den ene kant, så du kan få fat i strimlen.
 7. Med en skarp bevægelse af din hånd skal du trække spidsen af ​​papiret mod hårvækst.
 8. Fremgangsmåden gentages, indtil huden forbliver områder med vegetation.

Efter afslutning af proceduren er det nødvendigt at suge huden med olie for at fjerne rester.

Fordelene ved voks voks

Voksning er en proces, der ikke har en skadelig virkning på huden. Denne type procedure kaldes bioepilation, det kræver ikke meget tid, penge og er tilgængelig til selvstændig udførelse. For at lette denne proces hjælper brugen af ​​vokssmelte, som har flere fordele:

 • sikkerhed - sandsynligheden for forbrændinger er minimal;
 • hastigheden af ​​opvarmning af agenset i voksenheden: Hvor meget der opvarmes til voks er altid angivet af producenten af ​​modellen;
 • lavt strømforbrug;
 • lang levetid
 • pålidelighed og effektivitet i brug
 • små dimensioner af enheden.

Da hårfjerningsproceduren udføres ganske ofte, berettiger brugen af ​​vokssmelt mindst en gang om måneden sin kost. Det er værd at overveje, at kassetterne til voks er egnede til depilation af arme og ben, såvel som de områder, hvor håret vokser i en retning.

Konserves er relevante for fjernelse af hår i bikiniområdet, underarm områder, da produktet påføres med en spatel i små sektioner. Rive væk voks er nødvendig på en manuel måde - hænder.

Vælg den optimale model

At vælge voks voks til varm voks, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • magt;
 • volumen;
 • kompakthed;
 • en periode for at opnå smeltet voks;
 • type strømforsyning;
 • tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner.

Hermetiske vokssmelter har en relativt høj effekt end kassetterne. Den første mulighed er kendetegnet ved indikatorer i området 80-100 W, kassettevarmere har en effekt på 20-40 watt. En sådan forskel er forbundet med volumenet af voks, som i dåseinstrumenter kan opvarmes med 400 eller 800 ml, og i en enhed med patroner - 100 ml.

Kompaktitetskriteriet observeres i næsten hvert produkt, der ikke er beregnet til salonbrug. En undtagelse kan være anordninger beregnet til store smelteorganer. Tids- og smeltepunktet afhænger af producenten, gennemsnittet er 20-30 minutter.

Afhængigt af typen af ​​mad kan voksvoksene forbindes og trådløst. Konservesenheder fungerer altid på netværket, kassetten kan udstyres med en speciel base til genopladning, som giver dig mulighed for at bruge enheden mobil.

Normalt beskriver håndbogen til enheden alle sine ekstrafunktioner, blandt hvilke der kan være tilstedeværelsen af ​​en termostat, vedligeholdelse af varmen. Moderne produkter præsenteres af følgende modeller:

 1. Pro voks 100 er den mest populære model af kan voks voks med en 400 ml metal skål. Har 4 stillinger i regulatoren, smelter i 15-20 minutter.
 2. Voskoplav patron Velvet Lady Color - en enhed fremstillet i Italien. Den har en effekt på 30 W, kompakt, siden er udstyret med et vindue til visning.
 3. Voskoplav uden TNL Professional-basen - den tilgængelige enhed med en effekt på 40 W. Den har en patron, en lang strømledning, den gennemsnitlige opvarmningstid er 20-30 minutter.
 4. Varmevarmer til 2 patroner, baseret på Waxkiss - hver kassette har et volumen på 100 ml, enheden er velegnet til salon-skala brug.
 5. Dona Jerdona - et dåseapparat til smeltning af voks 800 ml. Den har flere driftsformer og er egnet til voksning i briketter, tabletter, granulater samt til bløde og cremede produkter.

Efter at have studeret udstyrets egenskaber kan vi konkludere, at brugen af ​​vokssmelte i hjemmet er en rentabel og enkel procedure, der ikke kræver yderligere færdigheder. Hvis du selv vælger den optimale model, kan du i lang tid glemme problemet med uønsket vegetation.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvorfor vokser næsen hår?

Hvor mange elektrolyse sessioner er nødvendige