6 bedste voks

Feature Rating

Voskosplav - en enhed beregnet til voksning (voksning) i hjemmet og salonforholdene. Denne enhed bringer voks til den ønskede konsistens og driftstemperatur. Takket være de indbyggede regulatorer elimineres muligheden for forbrændinger, og den optimale temperatur opretholdes gennem hele proceduren.

Vi præsenterer for din opmærksomhed en vurdering af de bedste vokssmelter. I fordelingen af ​​stillinger blev taget i betragtning:

 • kraften af ​​den enhed, hvor smeltehastigheden afhænger af
 • Antallet af kassetter, der påvirker mængden af ​​voksmasse, der er tilgængelig til genopvarmning;
 • tilgængelighed af en base til patrontyper for at undgå ledninger;
 • tid til at opretholde arbejdstemperaturen efter at have afbrudt enheden fra netværket;
 • garantiperioden, så det kan repareres eller udskiftes i tilfælde af funktionsfejl.
 • volumen af ​​voksmasse til en enkelt opvarmning.

Den bedste kassette (patron) voks voks til hjemmet

Kassette eller som de også kaldes patron voks voks er designet til behagelig depilation. Der indsættes en kassette (patron) med voksmasse i enheden. Ved at forbinde enheden med elektricitet, får voksen en optimal konsistens og temperatur. Alt, hvad der kræves, er at fordele voksen på en papirstrimmel og derefter holde den på huden. Takket være rulleapplikatoren er voksen lagt ned i et ensartet tyndt lag. Brugere bemærker, at clustervoks er mere bekvem at bruge end dåse modstykker.

3 TNL

Voskoplav mærket TNL er designet til to patroner. Da hver kassette er designet til en voksmasse på 110 gram, er det måske ikke nok med en enkelt patron. For ikke at tage en pause fra arbejdet, kan du fjerne den anden patron, der er klar til arbejde, fra bunden og ikke vente, indtil voks fra den nye kassette genopvarmes. Tilstedeværelsen af ​​basen er en anden fordel ved modellen. Takket være hende er enheden savnet af ledninger, som forstyrrer aflejringen. Voskoplav opvarmer voks til den optimale temperatur til fjernelse af uønsket hår - 39-40 grader og opretholder det efter afbrydelse fra netværket i tilstrækkelig tid til at fuldføre proceduren uden at skulle genopvarmes igen. Brugere noterer sig i de anmeldelser, som enheden bruges både hjemme og til professionelle formål.

 • to patroner på 110 gram
 • base;
 • længe opretholder voksens temperatur efter afbrydelse fra netværket.
 • effekten er 13 W;
 • 3 måneders garanti.

2 Igrobeauty

Voskoplav brand Ibrobyti er en voksvarmer i en kassette (100 gram). Brugere reagerer på enheden som en praktisk og praktisk assistent. Tilstedeværelsen af ​​sidevinduet giver dig mulighed for at styre mængden af ​​voksmasse under proceduren, og indikatorlampen vil straks advare dig, når den optimale temperatur er nået. Kompakte parametre kan også betragtes som et træk ved modellen - en sådan enhed vil ikke tage meget plads, hvis du tager det med dig på ferie. Anmeldelserne nævner ledningen, hvilket bringer ubehag, da vokssmelt er berøvet af basen.

 • effekt 40 W;
 • 12 måneders garanti
 • lav pris;
 • sidevindue;
 • lysindikator.

Voskoplavy er opdelt i patron (kassette) og dåse. Hvad er deres fordele og unikke egenskaber, og hvad er de vigtigste ulemper - vi lærer fra den detaljerede sammenligningstabel.

Voskoplav: hvordan man bruger enheden og hvilke typer der findes

Procedurer for fjernelse af uønsket hår i salonen kræver finansielle investeringer. Derfor udfører kvinder ofte depilation derhjemme. Voksning er en af ​​de mest populære metoder til bekæmpelse af hår. Voksaflejring kan udføres ved hjælp af en anordning, såsom vokssmeltning. Men hvad er denne enhed og hvordan man bruger den?

Voskoplav og dets sorter

For at fjerne hår ved hjælp af voksmetode anvendes voks:

Kold voks kræver ikke opvarmning: Det er nok at holde det i dine hænder, før du bruger det

Varm voks til depilation opvarmes til 45 ° C

Varm voks til hjemmebrug er normalt placeret i en krukke, og til professionel brug er det granulater, plader eller fliser.

Voskoplav - en enhed, der opvarmer voksmassen til den ønskede temperatur. Under proceduren opretholder enheden varme, hvilket forhindrer afkøling af det skummende materiale. Det moderne marked tilbyder flere varianter af voks smelter.

Kan vokse

Apparatets type kan bruges oftest i saloner. Dens funktion er evnen til at smelte voks i store mængder. Kan voksvoks er udstyret med en regulator, der gør det muligt at ændre temperaturen på massen under aflejring. Ved arbejde med en sådan voksmølle skal der ydes ekstrem forsigtighed, da indholdets temperatur kan være meget høj.

Varm hårfjerning er velegnet til bikini og underarm.

Hermetisk voksning bruges til varm voksning.

Kassette eller patronvoksning

Kassette voks voks er beregnet til depilation ved hjælp af patroner. Deres største fordel er tilstedeværelsen af ​​en valsespids, som giver mulighed for jævnt og tyndt at anbringe masse på kroppen. Også ved brug af voks i en kassette reduceres risikoen for forbrændinger: Designet sikrer pålideligt sammensætningen.

Patroner er nemme at bruge til områder, hvor hårene vokser i en retning: på ben eller arme.

Kassettevoks er opdelt i:

 • enheder med base. Funktionsprincippet for sådanne modeller ligner et vandkedels arbejde: Varmeapparatet er anbragt på en stativ, som er inkluderet i netværket ved hjælp af en ledning. Hvis det er nødvendigt at opvarme voksen yderligere under drift, placeres voksvokset på basen i flere minutter;

Voskoplav med base - dyrere og bekvemere valg end enheden uden base

Voskoplav uden base bruges ofte til hjemmetablering

Kombineret voksning

Designet af den kombinerede vokssmel gør det muligt at bruge det både til opvarmning af voks i dåser og til opvarmning af kassetterne. Kammeret til den varme masse er udstyret med en temperaturregulator. Området for patronerne kan repræsenteres med voksbaser med en base eller simpelthen kasser til opvarmning af kassetterne.

Kombineret voksning - En enhed, der bruges i depilationskabiner med en stor strøm af kunder og flere mastere

Hvilken voks ildfaste er bedst til dit hjem?

anna18-02-1997 fra: 04.02.2018, 12:02
Fjernet et komma, fordi "fra synsvinkel". - Ikke et indledende design.
'> "> Med hensyn til bekvemmelighed, sikkerhed og tilgængelighed er kassettvokssmeltning mest egnet til hjemmebrug. Patroner tillader at anvende blandingen korrekt selv til en nybegynder. Nogle gange er der købt hermetisk voks voks til hjemmet. I dette tilfælde er det nødvendigt at vælge modeller til opvarmning af små mængder voks.

Normalt er hjemme voksning gjort med patroner og papirstrimler.

Regelmæssig voksning gør det mindre smertefuldt over tid. Fjern uønsket vegetation er bedre i et par dage efter menstruation.

Hvordan man arbejder med dåse voks

Depilation ved brug af dåse voks involverer følgende trin:

 1. Voksmassen placeres i en voksmølle og bringes til den ønskede temperatur. Det er normalt skrevet på krukken med blandingen. Varigheden af ​​opvarmning afhænger af varmeapparatets model.

Voksen skal opvarmes til den ønskede temperatur, det vises normalt på emballagemassen.

Varm voks påføres huden med en spatel til hårvækst.

Voks holder hårdt fast, så fjernelsen er hurtig

Uanset hvilken type voks der anvendes, er det nødvendigt at behandle huden med olie ved afslutningen af ​​proceduren for at fjerne voksrester.

Video: Underarm Depilation med Hot Wax

Depilation med kassettevoks

Affiltreringsmetoden ved hjælp af en kassetteanordning indbefatter følgende manipulationer:

 1. Patronen er anbragt i enheden og inkluderet i netværket i 20-30 minutter.
 2. Efter opvarmning afbrydes enheden fra netværket.
 3. Voskoplav vende om i nogle få sekunder for at massere lidt glas.
 4. Enheden udføres på huden for at gøre en strimmel af størrelsen af ​​en papirstrimmel.
 5. En påføring påføres den påførte masse, hvis ene kant skal forblive fri for 1 cm.
 6. Grib den frie kant, træk strimlen kraftigt mod hårets vækst.

Voksen påføres hårvæksten og fjernes - i modsat retning

Voksning refererer til bioepilationsteknikker. På denne måde blev vegetationen fjernet i antikken, især østlige kvinder betalte denne opmærksomhed.

Video: Fjernelse af fødderne med varm voks

Hvad kan erstatte voks voks?

Du kan opvarme voksen derhjemme uden voksning:

 • Brug af mikrobølgeovn. En forfyltet foliebeholder eller patron er anbragt i en varmebestandig beholder og tændt ovnen. Opvarmningstiden afhænger af mængden af ​​masse og strøm på enheden. Hvis det er 1000W, er 30 sekunder tilstrækkeligt. Med mindre strøm øges tiden til et minut.
 • Vandbad. En beholder med voks placeres i en bred gryde med en lille mængde vand. Efter kogning skal ilden reduceres. Ved konstant omrøring er det nødvendigt at opvarme voksen, indtil den bliver homogen. Hele processen tager ikke mere end 10 minutter. Før du bruger blandingen, er det nødvendigt at kontrollere temperaturen med et termometer.
 • Brugen af ​​jern. Kassetten er pakket i klud - dette forhindrer hurtig smeltning - og forsigtigt stryges med et varmt jern.

Valget af metoden til opvarmning af voks er en personlig sag, men brugen af ​​en speciel enhed er den sikreste og mest effektive metode.

Hvis du ikke har voks voks, kan du opvarme voksen med en mikrobølgeovn, vandbad eller jern

anmeldelser

Voskoplav Jeg købte hvad den første jeg købte den, vokspatroner sælges til den, de er standard for alle vokssmelter og strimlerne købes også der, jeg har allerede forsøgt at bruge alt på en bikini, og jeg vokser hår på mine ben...

Ksyuyuyu

https://galya.ru/clubs/show.php?id=76464

Jeg har en vokskassette, i omkring to år nu gør jeg min armhuler meget tilfreds. Men på andre steder er det umuligt at lave sig selv.

kredit

https://sovet.kidstaff.com.ua/question-103327

Jeg bruger professionel. Solgt i professionelle butikker. Jeg købte en enkelt varmelegeme til mine ben og tog straks 5 patroner, og for en bikini og underarms købte jeg en lille varmelegeme og et kilogram voks til det (jeg kunne godt lide den mandlige og den marine, de har en køleeffekt). Depilation papir (det bruges, når patronerne bruges) er mere tæt, da tynd er meget ofte exfolieret. Men selskabet forsøgte alt, effekten er den samme. Jeg tager nu til den laveste pris. Selv hendes mand sat på armhulenes hårdhed, kan han virkelig godt lide.

montaca

http://www.stranamam.ru/post/9386532/

Efter at have mestret de nødvendige færdigheder og mestrer arbejdet med voks, kan du med succes udføre proceduren for voksning derhjemme. Du kan gøre denne proces mere bekvem ved at vælge en egnet model voks voks.

Epilation voks hjemme (instruktion)

 • Vokspatroner
Der er to typer: med et bredt hoved og en smal.
 • Body smør
Absolut nogen vil gøre (jeg bruger Johnson Baby med aloe). Hvad er det for? At vaske af voks.

Jeg kan sige, at det ikke er nødvendigt at købe voks voks. Jeg opvarmer i mikrobølgeovnen. effekten er den samme!

Personligt ifølge mine følelser var det smertefuldt at gøre hårfjerning, men efter fødslen så det ud til, at det ikke var så smertefuldt)))))

Hej alle sammen Stod over for et sådant problem! Jeg købte voks i en patron opvarmet, anvendt hårvækst, fastgjort en strimmel (presset tæt) kraftigt trukket ingen virkning (prøvede igen kun langsomt det samme og flere gange generelt, så snart jeg ikke havde nogen resultater. Fortæl mig, hvad jeg gør forkert?

Hårlængde på 5 mm skal være. hvis hele voks er blevet revet af, men håret er på plads, så er voks nok ikke meget varmt Hvis voksen "smurt" skrællet af - så var huden våd

Hej piger, og ingen forsøgte at trække strimlerne ikke mod vækst, men som en shugaring i højden.

Jeg har også et spørgsmål i emnet. Jeg købte voks i en krukke og strimler for... faktisk forstået hvad. Butikken sagde, at den kan opvarmes i en mikrobølgeovn. men hvordan? Tidligere kom en kosmetolog til mig med en enorm voks vokspotte, men nu skal sygeplejersken (jeg er handicappet)... hun vil gøre det for første gang! Jeg tror, ​​jeg kan give hende en hånd eller et ben til at træne, fordi min smertegrænse er achrih høj, det er for mig selv at røre ved venstre side er ubehageligt. Vi vil epilere hagen.

Piger, fortæl mig venligst to spørgsmål:

1. hvordan man opvarmer voks i mikrobølgeovnen? og andet

Hvordan kan jeg lære en person at gøre dette? (Jeg fandt ikke detaljerede instruktioner på YouTube, i dag leder jeg efter en halv dag ((((

Jeg ville virkelig være meget taknemmelig for dig!

at varme op - sæt i mikrobølgeovnen i 1 minut, og træk den ud, bland den op og igen i 1 minut. Og så før opvarmning (bør ikke være for varmt - 37-38 grader)

Det er bedre at først prøve det et eller andet sted på armen / benet siden en lille knack vil ikke skade.

Piger, der har problemer med strippestrimler: Tag et gammelt bomuldsark, skær det i strimler, tag en vokssmelte og opvarm voksen godt, lige varmt, hvad ville det have været, dens temperaturgrænse, forbrændinger kommer ikke fra voks selv, men fra de revne på følsomme hårsteder - måske. Held og lykke til dig! Allerede meget tid på at gøre det! Alt er fint, og håret er reduceret), men jeg fjerner også det fra maven)

Og glem ikke om den blide fed fløde eller olie (kokosnød / sind) efter proceduren.

Til intime steder, voks i kapsler eller pulver, opvarmning i mikr. Ovne, påføring der. spisepinde, fjern fingrene.

Til armhuler er epilatoren velegnet til høje hastigheder)

Piger, jeg anbefaler efter fjernelse af hår fra roden for at prøve myrolie. Dette er et orientalsk middel, der hjælper med at slippe af med uønsket hår permanent. Forsøg på et ben på et ben hjælper virkelig, håret bliver sjældnere meget sammenlignet med det oliebårne ben. Jeg bemærkede også, at når jeg fjerner voks, vokser mit hår mere end fra sukkerpasta til shugaring. Men sukkerpasta er ikke særlig bekvemt at fjerne, det er mere bekvemt end voks i patroner. Jeg læste et sted, hvor de begyndte at producere sukkerpasta i patroner, jeg vil gerne prøve. Sucks for piger hvis hud er revet af med voks, skadet - GIRLS GIVER IKKE BATTERIER))) applicerer det rigeligt på huden, pulveret beskytter huden under epilation og har ingen effekt på rodhårfjernelsesprocessen.

Jeg drikker ikke så meget for at gøre det med mig selv))

Voskoplav Pro-Wax100 til varm voks

For 600 rubler tog hun uden tøven, da priserne i vores butikker starter på 1500 rubler. Smelte godt!

Takket være gennemgangen af ​​Natalia lærte kongen om filmvoks, forsøgte at fyre ild, klatrede alle onlineforretningerne og endelig fik den efterlængte krukke.

Men efter den første ansøgning indså jeg, at processen uden at vokse er hæmmet, da det er muligt at opvarme voksen i et vandbad, men det er ikke bekvemt i lang tid, voksen køler hurtigt ned, og det er umuligt at arbejde med det.

Og igen, online shopping for at hjælpe, fandt jeg en passende mulighed for alle kendte cykler. Den normale leveringsmåned, den sædvanlige emballage i pakken og bums, kørte intakt.

Prisen på 600 rubler mod 1500-2000 i russiske butikker! Jeg købte for 17 bucks. Sandt er han nu 18,49 dollar, og dollaren er endelig blevet uforskammet

Så hvad kan jeg sige om voks voks Pro-voks 100:

 • Designet til 400 ml krukke.
 • Inkluderet er en spand til smeltning af voks i granuler.
 • Standard spænding på 220 volt og det sædvanlige stik til os.
 • Varmetemperaturen styres ved at dreje kontakten. Grader er ikke underskrevet, først sætter jeg på den stærkeste opvarmning, så trækker jeg fra mellempositionen. Det er ikke det minus, men den første gang hentede hun temperaturen ved praktisk overvejelse.
 • Vokset smelter 20-40 minutter afhængigt af mængden.
 • Temperaturen holder sig godt under aflejringsprocessen.
 • Varmeindikatoren slukker med jævne mellemrum. For første gang var jeg bange, da han gik ud, tænkte hun, brændte helt ud, men nej, hun tændte igen efter et øjeblik.

Bottom line: tilfreds med købet, voksen varmer 6 gange, alt fungerer fint. Nu vil jeg prøve voksgranulerne, da der er en spand

Link til voks voks.

Det virker.

Som mange piger, kommer tiden med tanke, ikke om man skal prøve en ny. Så denne gang ville jeg helt sikkert prøve den varme voks. Jeg læste oplysningerne og besluttede at jeg havde brug for voksing, for ikke at lide konstant at opvarme det i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Under alle omstændigheder, selvom vi ikke passer, kan du altid vedhæfte husholdningsartikler)) Der er selvfølgelig mange butikker, hvor alt sælges til depilation, men efter at have set på prisen besluttede jeg at finde et alternativ. Og fundet. Købte denne enhed på eBay for $ 20.19. Nu er det endnu billigere. Hvis nogen er interesseret her er en reference (http://www.ebay.com/itm/130762621319?ssPageName=STRK:MEWNX:IT_trksid=p3....).
Det er en ganske normal pris, enheden er uhøjtidelig, men det eneste der forvirrede var forskellige sælgere, forskellige oplysninger om varmetemperaturen. Man siger, at det opvarmer fra 0 til 50. En anden skriver det fra 30 til 85. Ved den meget vokssmelte er der ingen oplysninger om temperaturen, det kan ses fra billedet.
Pakken gik omkring en måned. Det kom godt i en meget dårlig stand. Tilsyneladende på posten smukkede det smukt. Da jeg så boksen, vil alt, jeg tror, ​​få nogle reservedele (staten kan også ses på billedet). Få lidt lettere. Der var en knæk på kroppen, nær metalbægeren (photo6), heldigvis voksede waxwork ikke på arbejdet! Voskoplav god holder den indstillede temperatur (nu afbrydes og derefter opvarmes igen som en termisk indgang). Jeg kom til den konklusion, at alt det samme, temperaturen af ​​opvarmning til 50 grader, som i flydende tilstand vokset smeltet i det allerhøjeste. Opvarmer hurtigt nok. der er en ekstra skål. Generelt, et godt budget voks, du kan tage til hjemmebrug. Tak for at se. Succesfulde oplevelser!))

Min assistent i mit hjem bikini hårfjerning! +++ Hele sandheden om salon hårfjerning +++ En detaljeret historie om, hvordan jeg gør det.

Faktisk uden voksning var det helt trist: at løbe til køkkenet, varme voksen og derefter løbe til badeværelset, epilere hurtigt nogle dele af huden og løbe igen for at varme igen... Men jeg købte ikke voksen i lang tid, fordi jeg var bange for at jeg til sidst ville opgive alt, jeg ville være doven og jeg ville vende tilbage til salonen. Det sværeste var at finde den tid, da ægtefællen ikke var hjemme for at løbe rundt for at opvarme voks til køkkenet :) Og først havde jeg brug for meget tid - ca. 2 timer for sikker :)

Og på et tidspunkt, da håret voksede til en kritisk længde, sagde jeg "basta" på vej fra arbejde løb jeg ind i en ny salon, prof. kosmetik og værktøj og så der denne varmeapparat. Det kostede noget omkring 1500r... Det var den billigste. Jeg troede ikke engang. Jeg købte det, løb hjem, jeg testede det samme aften :)

Han har en stor ulempe - temperaturen er ikke angivet. Der er en regulator, men der er ingen mærker med grader, som følge heraf kan jeg ikke finde regulatorens position, som ville understøtte voks i den ønskede tæthed. Han overophedes og opvarmes for langsomt. Men i virkeligheden er det sådan baggrunde i forhold til hvad det var før. Har forhindret med en skovl, har set, der har nagged - har snoet håndtaget. Ikke irriterende.

Generelt, hvis du allerede gør hårfjerning, og hvis du kun er for dig selv - tag det, er dette et godt valg for fire.

Nybegyndere har som regel altid et spørgsmål, hvad er holdningen, hvordan kommer jeg derhen og der og der)))) Jeg gør det, der sidder på en stol, jeg trykker eller slipper mine ben en efter en afhængigt af hvilken del af epilationen. Der er en anden måde, jeg læser i nettet, for at stå foran stolen, læg et stort spejl på det og læg en fod. Jeg har ikke et spejl)))) Derfor har jeg ikke prøvet denne metode)))))))) Alt passer mig. Jeg kan mærke zonen mellem skinkerne ved at føle :) Jeg vil købe et spejl engang, jeg vil prøve, måske bliver det lettere.

Først tog jeg spatlerne fra isen :) Så købte jeg en hel pakke med 100 stykker, det sker ikke mindre. Jeg har nok nok til resten af ​​mit liv :)

Jeg vil gerne sige et par ord om salonepilation.

Der er et stort vigtigt punkt i salonepilationen. Det er HYGIEJNE. Vassen opvarmes til 50 grader, så mikroberne i den dør ikke. Husk det. Det vil sige, at voksbækken, som herrene har epileret alle og alle zoner i træk, indeholder en zoo, som min mor er kære...... For at alt skal være hygiejnisk, skal mesteren smide ud spatelen efter at have rørt dem til din hud. Derfor sælges spatler i sådanne mængder. Når sukker epilererer, skal handsken smides væk med hver brugt klump pasta.

Generelt er tankerne nu afsluttet...

P. S. Også her skrev jeg lidt om min hårfjerning, og hvordan jeg besluttede det overhovedet, hvordan det hele begyndte, og hvordan jeg gør det nu.

Historien om den efterlængte assistent (+ Billeder)

Jeg mødte varmt voks voks omkring tre år siden. Vores bekendtskab var uden formidlere, så jeg gik aldrig til saloner for en sådan procedure. Gennem prøve og fejl har jeg selv lært denne færdighed. Først købte jeg voks og en spatel, pulveret var hjemme og holdt opvarmning alt på dampbadet og løb ind i badet. Der var ingen mulighed for at købe vokssmelte, prisen i Moskva bider dem. Men det var meget ubehageligt. Det var nødvendigt at gætte dagen da der ikke var nogen til at kunne køre der og der. Så blev jeg træt af at løbe, men muligheden for at købe blev ikke vist, og jeg flyttede til køkkenet. Jeg gjorde alt i spartanske forhold, liggende på en skammel ved komfuret.

Og det ville have været, indtil vi kom sammen med MCH og begyndte at leje et værelse i en fælles lejlighed.

Så tænkte jeg mere seriøst på at købe en vokssmelt. I køkkenet i raskoryachku ikke længere sidde. På omtrent samme tid mødte jeg eBay (og senere på Aliexpress) og først bestilte jeg en vokssmelte til patroner, hvilket kostede 300r. og helt arrangeret for mig. To måneder senere bestilte jeg voks voks til varm voks, og efter at have ventet i to måneder og ikke modtog løftet, returnerede jeg pengene (det er værd at bemærke, at de på eBay afviser at give mig sporskoden hele tiden, i modsætning til Ali). Den gode sælger uden problemer returnerede pengene til mig (jeg afsluttede ikke engang tvisten).

Og om sommeren besluttede jeg igen at prøve mit held, allerede med en anden sælger og.... intet kom til mig igen. Jeg troede, der var en slags sten over mig, og jeg ville vende tilbage til barbermaden for evigt. Fordi bor i en komunalka måtte gøre det. Efter at have skrevet til sælgeren, at varerne ikke kom til mig, besluttede jeg igen at han ville returnere pengene til mig, men han tilbød at sende varerne igen, og jeg var enig, men bad om sporkoden, men jeg var klar til at betale for det også, men sælgeren forstod tilsyneladende mig ikke og gav sporet kode gratis! Selvom jeg tidligere skrev at ordren er mindre end $ 50, er sporkode ikke tilladt.

Og jeg ventede stadig på ham, den tredje gang en diamant.

Han kom i en dårlig krøllet boks. Men efter at have læst andres anmeldelser var jeg ikke særlig bange for dette.

Nogle har læst i tilbagekaldelsen, at vedhæftet ekstra spand. Jeg havde kun en spand til solen, men det forstyrrede mig ikke. I princippet behøver jeg kun en.

Der er en regulator på sagen, jeg sætter maksimum i første omgang voksbriketter smeltet i 10-15 minutter, denne gang er lige nok til at forberede huden.

Derefter reducerede han varmen lidt, som voksen brændte. Voksning er også slukket, når det opvarmes, og så tænder det, når voksen begynder at køle af. Det er meget praktisk. Du behøver ikke konstant at overvåge dette.

Jeg vil gerne sige, at dampbadet og suger op, det er utvivlsomt himlen og jorden. Der er ingen haste, når voksen kan afkøle og vandet koger over. Epilering er renere, og sådan en smertefuld procedure bliver mere behagelig.

Jeg anbefaler at købe

Jeg bestilte fra denne sælger til 611 rubler. Nu har han ikke dem til salg, men jeg tror snart, at der bliver mere.

P. S. Tak til alle, der formåede at læse alt,

Undskyld for så meget tekst, tilsyneladende var det et græd fra hjertet.

Vidunderlig voksning - sparer tid og penge. Instruktioner for hårfjerning vedlagt)

Hvis du tænker på at købe eller ej, så er mit råd til dig "JA JA!"

For dem der sætter pris på deres tid og penge - en uundværlig ting. For det første behøver du ikke at gå overalt og bruge meget tid på salonen. For det andet koster kostprisen og det nødvendige materiale fra den første anvendelse, og for det tredje (for mig ikke mindre vigtig faktor) føler jeg mig ikke ubehageligt og skamhed foran mesteren, gør en dyb bikini)))

Så blev Pro-Wax 100 voksmølle købt med følgende ammunitionsbelastning: træpinde til påføring af voks (pakke med 100 stk.), Voks i Rosa granulat - 1 kg, voks i granulat "Hvid Chokolade" 300 g, voksfjerner bifasisk. Derudover skal du købe bomuldspuder, babypulver og borkohol.

Alt er elementært simpelt: du hælder voksgranuler i voksvoks (jeg blander Rose and White Chocolate, fordi Rose er hård, og chokolade er for blød voks selv... det er, neutraliserer), tænder det. Mens vokset smelter, skal du forberede en del af huden, hvorfra du fjerner håret: Rens det først med sæbe og derefter en opløsning af borsyre på en bomuldsstuds og tør for hudaffugtning. Tørret, behandle babypulver. Udført! Vassen er smeltet, vi sætter den gennemsnitlige varmekraft af vokssmelten, lad voksen afkøle og tykke og AKURATNENKO afprøver temperaturen på voksen på et lille område af kroppen! Det bør ikke brænde varmt, fordi risikoen for at blive brændt! Påfør med en spatel et tyndt lag voks på huden i retning mod hårvæksten, lad vokset stå i et par minutter for at "gribe" og skarpt trække det frosne voks igen i retning mod hårvæksten. Efter hårfjerning fjernes voksrester på huden let med et specielt middel)))

Selvfølgelig er første gang lidt ubehagelig, og du skal justere, men i andet og efterfølgende vil alt gå som clockwork!

P. S. På billedet er granuleret voks ikke i originalemballagen - hældt i hendes krukker for nemheds skyld.

Voskoplav til 440 rubler. det er rigtigt!

Som mange af jer tænkte jeg på, hvordan man kan slippe af med overskydende hår uden hjælp af barbermaskiner og epilatorer. Razors - frygtelig træt, den næste dag, irritation, rødme og kløe, og efter et par dage igen fra begyndelsen. Epilator - det er stadig muligt at bruge det til ben, armhuler kan også tolereres, men et bikiniområde... Det er bare tortur. Som normalt vendte jeg mig til internettet og fandt ud af, at det er virkelig muligt at gøre epilering med varm voks derhjemme. Jeg så mange videoer om teknikken til at arbejde med denne voks. Ran til butiks prof. kosmetik købe det. På samme tid besluttede at se voksning. Priserne for det var fra 2000. For mig er det ret dyrt, jeg besluttede mig ikke for at tage det endnu, men i epileringsprocessen indså jeg, at uden det er tiden for epilation fordoblet. Du skal konstant løbe til komfuret og opvarme voks. Men så kom jeg på tværs af denne voksningsanlæg på ebay, det koster 17,17 dollar. Jeg kunne ikke tro på mine øjne, da vi har en til en samme 2.000 værd. Uden tøven bestilte jeg det. Så besluttede jeg at gå til denne sælger direkte link, og jeg så, at det koster kun $ 14,69. Jeg anbefaler det til alle, for den slags penge er det bare super. link til det sted, sælgeren har kontrolleret, bestilt af ham samme termokort for bedre penetration af forskellige masker i håret såvel som til laminering.

Hurra! Min drøm blev til virkelighed.

Jeg bestilte denne vokssmelte på hjemmesiden http://www.buyincoins.ru på det tidspunkt betalte jeg 710 rubler for den tilsvarende dollarkurs for det. Nu koster det lidt mere. Umiddelbart vil jeg give et link til produktet http://www.buyincoins.ru/item/11574.html#.VEzVdCKsWo0.

Denne gang var varerne gået i lang tid, alt ser ud til at afhænge af stemningen i vores skikke og Post, om en måned.

Produktet blev godt pakket, i ti lag med boblet wrap, i en kasse, intet brød og det var ikke beskadiget, ikke en enkelt bund.

Det komplette sæt: en vokssmelte med et låg selv, instruktioner til brug på engelsk, en speciel pot til smeltning af voks, med et håndtag som en spand. Enheden er designet til en spænding på 220-240 volt. Stikket er egnet til russiske udtag, euro stik. Ledningslængde ca. 110 cm.

Designet til smeltning af voks i 400 ml dåser. En gryde - til smeltning af voksgranuler, briketter mv.

Voskoplav giver mulighed for temperaturregulering ved hjælp af en spindingsknap, men temperaturbetegnelserne selv er ikke angivet, det vil sige temperaturen skal bestemmes ved hjælp af forsøgs- og fejlmetoden. Umiddelbart vil jeg sige, at det er bedre ikke at bruge den maksimale temperatur, voksen er meget varm og huden er brændt. Efter smeltet smeltet, tændte jeg temperaturen: 2 division efter betegnelsen Med.

Vokset smelter hurtigt nok til den maksimale temperatur (afhængig af voksens volumen, der smeltes, vil ikke meget vokse smelte i 10-15 minutter), så temperaturen kan reduceres.

Når voksen opvarmer op til en bestemt temperatur, slukker voksvaxen automatisk, når voksen begynder at afkøle voksvoks er tændt automatisk. Når voksenheden arbejder, er der et rødt lys tændt.

God en Men instruktionen er på kinesisk. Instruktioner til brug på russisk indeni

Jeg købte i forretningen professionelt udstyr til 1200 rubler., selv om det var muligt at bestille på internettet på kinesiske handelsgulve for kun 400-600 rubler. Overbetalt i håb om at modtage instruktioner og anbefalinger om brugs- og garantiservice. Som følge heraf overbetalt hun, men modtog ikke den ene eller den anden.

Problemet er, at den skala, der bestemmer smeltepunktet uden nogen graduering. Der er kun 4 betegnelser: OFF, ON, MED, HI.

Brokkede hele hovedet. Jeg rummaged gennem hele internettet for at finde ud af, hvordan man korrekt bruger denne voks Pro-Wax 100.

Så betyder divisionen af ​​OFF, selvfølgelig, at voksmøllen er slukket. ON-opdeling er tændt. MED division - 50 grader. Fra MED-divisionen til HI-divisionen er der 5 divisioner, hver af dem er 10 grader.

For eksempel er smeltepunktet for voks i Depilflax briketter i gennemsnit 65 grader. Indstil temperaturreguleringen på en skala omtrent midt i midten fra MED til HI. Dæk med låg og lad det bløde i 15-20 minutter.

Når jeg udfører depilation hjemme, anbefaler jeg at bruge Argan olie efter depilation af Depilflax.

Hvordan man vælger og bruger voks voks

En af de mest almindelige kosmetiske procedurer til fjernelse af uønsket ansigts- og ansigtshår er voksning. Sandsynligvis i dag er det svært at finde en kvinde, der i hvert fald i sit liv ikke har forsøgt at vokse hjemme. Dette er en forholdsvis overkommelig og ikke for kompliceret manipulation, hvilket er meget forenklet, hvis moderne enheder bruges til at opvarme voksklyngen og kan vokse voks.

Hvad er voskoplav

Problemernes smertefrihed afhænger af, hvordan vokset opvarmes. For at opvarme den faste masse til den ønskede konsistens er der nu ingen grund til at jordpanden, og endnu mere, så sammensætningen ikke brænder, som det var før. Voskoplav - en enhed med en termostat, der fungerer i overensstemmelse med apparatets princip for opvarmning af containere med babymad, håndterer sådanne problemer. Dens vigtigste fordele er:

 • smelter voksen til den optimale konsistens;
 • holder temperaturen i slukket tilstand;
 • helt sikkert at bruge;
 • tager lidt plads;
 • økonomisk energiforbrug.

Enheden har et simpelt design og består af tre vigtige dele:

 • kystfartøjer til containere;
 • ledning til stikkontakt eller stativ;
 • knapper og andre regulerende kontroller.
Voskoplav har en simpel design og kompakt størrelse.

Hovedspørgsmålet, når man køber en enhed - hvad skal man navigere? Eksperter inden for kosmetologi anbefaler først og fremmest at være opmærksom på producenten, en slags vokssmelte, da følgende vigtige parametre er:

 • effekten af ​​den enhed, som opvarmningshastigheden afhænger af
 • mængden af ​​voksmasse, der kræves til opvarmning
 • det tidspunkt, hvor driftstemperaturen opretholdes efter frakobling fra netværket;
 • Kompaktitet og bekvemmelighed af modellen;
 • metode til tilslutning til elnettet;
 • enhedsgarantiperiode.

Før du køber voks, spørg altid om du har kontraindikationer til voksning. For alle tumorer, dermatitis og hudlæsioner, åreknuder, infektiøse og onkologiske sygdomme samt graviditet er manipulation forbudt.

Typer af vokslim

Kendskab til funktioner og egenskaber ved varianter af vokssmelter vil hjælpe med at bestemme valget.

kassette

Kassetter og patroner er bekvemme og nemme at bruge, så du kan behandle enhver hud på din krop og ansigt. Vassen er i en speciel enhed (kassette / patron), på hvis overflade en rulleapplikator er anbragt. Med denne detalje kan et tyndt lag hud påføres huden, hvilket forhindrer forbrændinger.

Nogle modeller har et specielt vindue, der giver dig mulighed for at bestemme mængden af ​​resterende voks.

For at opvarme behovet for at indsætte patronen i voksmøllen, skal du sørge for, at deres dimensioner matcher hinanden. Nå, hvis varmeren er universel og designet til at arbejde med forskellige størrelser. Et vigtigt punkt - måden at tilslutte enheden til lysnettet. Kassettemodellen indebærer muligheden for at bruge varm og varm voks. Den gennemsnitlige pris kan være fra 1000 til 2000 rubler.

Kassette voks smelte er bekvem og nem at bruge.

krukke

En sådan anordning kan smelte en stor mængde voks og er mere beregnet til salon end for hjemmet. Det hele afhænger af størrelse og muligheder. I dette tilfælde er det nødvendigt at forsigtigt påføre den opvarmede masse med en speciel spatelspatel. I alle modeller af dåse type er der temperaturregulatorer, der gør det muligt at styre varmeprocessen og opretholde den ønskede temperatur. Omkostningerne ved kan voks voks er helt acceptabelt. I gennemsnit varierer det fra 1.500 til 4.000 rubler.

Kanen voskoplav er beregnet mere til salon end for hjemmet.

kombineret

Den tredje mulighed kombinerer kapaciteterne i de to tidligere typer og har fordele, der sikrer maksimal succes af proceduren. Følgelig er omkostningerne ved en sådan vokssmelte væsentligt højere end den for en kassette eller dåse. Det svinger omtrent i området fra 5.000 til 9.000 rubler.

Kombineret voks voks sikrer maksimal voks succes.

Applikationsfunktioner

Funktionsprincippet for alle former for voks er det samme: Automatisk valg og understøttelse af det optimale temperaturniveau gennem den indbyggede termostat. Denne funktion undgår forbrændinger.

Beauticians lover - hvis processen med voksning udføres regelmæssigt, så vil uønskede hår over tid blive tyndere, de vil vokse langsommere

For at komme i gang skal du gøre dig bekendt med de instruktioner, der er vedhæftet enheden og udforske de vigtigste punkter. Hvis det er en vokstype kassette, er det nødvendigt at indsætte patronerne i de specielt udpegede rum og tilslutte enheden til elnettet. Når blandingen opvarmes (efter ca. 15-20 minutter), skal kassetten vendes med en rulle nedad i nogle få sekunder. Du kan så sprede et tyndt lag af varm masse over den rensede hud i retning af hårvækst (i en vinkel på 45 °), stram godt et stykke papir eller stof i dette område, glat det og rip det i modsat retning, og hold huden med den anden hånd.

Video: Aflejring af benene med vokspatroner

Det er vigtigt! Til depilation med en patron er det bedre at bruge vævsstrimler, da de er mere holdbare og egnede til flere formål.

http://pureskin.pro/skinhair/epilation/type/vosk/vidy/vosk-dlya-depilyacii-v-kartridzhax.html

Vassen til dåseapparatet vælges fortrinsvis på basis af planteekstrakter og olier, idet der altid tages hensyn til typen af ​​hud. Den er anbragt i en rensetank, lukket med låg og opvarmet i 20-30 minutter. Sammensætningen lægges meget omhyggeligt på huden med en spatel i et ensartet lag i retning af hårvækst (i en vinkel på 90 °) og afrives som det hærder i modsat retning. Man bør huske på, at massen i en dåse voks kan opvarme op til 120 ° C, efter et par minutter omdannes til en elastisk film, så der er ingen grund til at bruge strimler.

Uanset hvilken metode der bruges, prøv at rense huden fra rester af midler til professionelle kosmetiske olier og emulsioner med en afkøling og beroligende effekt. De fjerner perfekt voks, lindrer irritation, sænker yderligere hårvækst.

Omsorg for hårfjerning

Eksperter anbefaler at rengøre overfladen af ​​voks umiddelbart efter den sidste procedure med alkoholservietter, som sælges på apoteket (eller ved professionelle midler - for eksempel Depileve). Opløs perfekt isopropylalkoholvoks samt alle andre alkoholholdige opløsninger med en koncentration på mere end 40%. Med ukompliceret forurening kan vegetabilsk olie være velegnet. Det er nødvendigt at påføre en lille mængde på en varm overflade og vente 10 minutter, og rengør derefter med en fugtig bomuldsstynge.

Depilation voks

For at kunne føle sig trygge og komfortable i enhver situation og hvor som helst, skal du altid være velplejede. Sådanne mennesker tiltrækker altid opmærksomhed og inspirerer andres tillid.
Den mest almindelige og velkendte metode til kropspleje er voksning. Ved udførelsen af ​​denne procedure afhænger meget af udstyrets kvalitet og de anvendte præparater. Så til voksafhældning behøver du absolut paraffin eller voks, og for at gøre det flydende og varmt, har du brug for en såkaldt voksvoks eller en varmelegeme til voks.


Til depilation brug disse typer af voks smelter:
- varmelegemer i dåser;
- voks voks til varme voks;
- varmeapparater i patroner.
Derudover varierer disse varmeapparater i volumen. Der er modeller, der samtidigt opvarmer en kassette, en patron og en krukke væskevoks.
Som regel har alle vokssmelter en bekvem støtte og kan bruges både i skønhedssaloner, depilationslokaler og i hjemmet til kosmetiske procedurer.


ansøgning hårfjerning
Voskoplav er en slidstærk, energibesparende og praktisk enhed, der hjælper dig med at se altid attraktivt ud og have en silkeagtig, glat hud i meget lang tid. Udover voks er de også vant til at arbejde med sukkerpasta, fitosmola og paraffin.


Ved hjælp af en voksvarmer kan du udføre voksaflejring i bikiniområdet, på benene, under armene, på hænder og ansigt. Til depilation af mænd bruges denne enhed også. Med det kan du fjerne hår fra ryggen, arme, hage og bryst. Vaskens temperatur efter opvarmning bør ikke overstige 60 ° C, da der kan forekomme hudforbrændinger. Effekten af ​​sådanne procedurer varer ca. en måned, og efter flere procedurer bliver hårene tyndere og snart forsvinder fuldstændigt. Så du kan gøre din hud glat og silkeagtig og dig selv mere attraktiv og selvsikker.

Kommentarer

Re: Depilatory voks

Jeg arbejdede ikke med voksstrimler, men her er en sådan procedure!

Vi er på en eller anden måde en barbermaskine og en epilator.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilatory voks

Altid ønsket at prøve. Men da jeg er meget bange for smerte, kommer jeg sammen med flere smertefrie procedurer. Der er dog en minus her - du skal gøre det regelmæssigt, og der er ikke noget håb om, at det engang vil stoppe. Beslut, hvad, på proceduren? Det er meget fristende, at "håret bliver tyndere og snart forsvinder helt." Tak for artiklen!

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilatory voks

Forresten er der en række smertestillende midler under sådanne smertefulde procedurer, lige fra en speciel creme til Lidocaine spray. Så hvis du gør alt i en specialiseret salon, kan smerte undgås.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Depilatory voks

Ved brug af depilation i blide steder bruger jeg spray med lidokain. Bedre, selvfølgelig, men stadig ikke for svag af hjertet!

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Øjenbryn Pincet: art overblik og fabrikanter, brug og pleje regler

Hvad er forskellen mellem hydrogenperoxid og hydroperit?