Hvordan vælger du voskoplav og som er bedre?

Hver kvinde forsøger at se velplejede, smukke. Helt siden oldtiden blev en glat, blød hud uden kropshår betragtet som en stor fordel. I dag er der et stort antal måder at slippe af med uønsket kropshår i skønhedssaloner, derhjemme. Blandt dem er voksning (voksning) og sukkerpasta (shugaring) meget populære. De giver de bedste resultater, varigheden af ​​effekten er op til 4 uger. Over tid, med regelmæssige procedurer, bliver hårene tynde (ligner fluff). På grund af ødelæggelsen af ​​hårfollikeldensiteten falder. Det er ret enkle procedurer, der nemt kan udføres uafhængigt hjemme. Voksmelter bruges til at opvarme voks, karamelpasta og fremskynde processen. Derfor er de mest presserende spørgsmål i dag, hvordan man vælger voks voks korrekt og hvordan man bruger det?

Hvorfor har du brug for voksning?

Opvarmning voks, sukker masse - en forudsætning for shugaring, voksning. Tidligere brugte kvinder til dette formål jerntanke. Og ofte står over for et sådant problem som brændende, overophedning af sammensætningen til hårfjerning. Da hovedkomponenten til hårfjerning har hurtig hurtig afkøling, var det nødvendigt at afbryde proceduren og genopvarme den igen. Overophedning af voks, sukkerpasta fører til forbrændinger. Utilstrækkelig opvarmning af komponenterne gjorde det umuligt at udføre hårfjerning med høj kvalitet. Det opvarmede stof bidrager til udvidelsen af ​​hudporerne og derved letter processen med at trække hår ud. Sandsynligheden for at bryde er reduceret. I dag foreslår producenterne på kosmetologimarkedet at bruge vokssmelter, med en indbygget termostat. Brugen af ​​enheden giver dig mulighed for at bruge fotomola og paraffin hjemme. Apparat til smeltning af voks, karamelpasta, styring af forvarmningstemperaturen tillader en sikker påføring af præparaterne på huden. Som anmeldelserne viser, er det en uundværlig assistent, der hjælper med at udføre hårfjerning med kvalitet og uden forbrændinger alene i hjemmet. Enheden gør det muligt at reducere forbruget af materialer, varme op til den ønskede temperatur og opretholde det gennem hele proceduren, fremskynde processen med at slippe af med uønsket hår. Ved at følge instruktionerne om brug af enheden kan du gøre manipulationer mindre smertefulde, forhindre forbrændinger, irritation og skade på huden på epilationsstedet.

I dag tilbyder producenter flere forskellige enheder til opvarmning af en epilabel sammensætning, som har deres egen egenskaber ved brug, fordele og ulemper. Modelintervallet opdateres konstant, men princippet om brug og drift forbliver ens.

Varianter af voks

En anordning til opvarmning af en epileringsblanding er en beholder, der fungerer fra elnettet, batterierne og giver dig mulighed for at bringe massen til den ønskede temperatur.

Voskoplav har flere fordele:

 • Strøm.
 • Kapacitet volumen til opvarmning (100-800 ml).
 • Tager ikke meget plads.
 • Økonomisk forbruger elektricitet.
 • Opvarmningstid. Opvarmer massen på kort tid til en forudbestemt temperatur.
 • Vedligeholder den ønskede konsistens af sammensætningen til hårfjerning gennem hele proceduren.
 • Giver en sikker session.

Alle apparater til udførelse af sukker- og voksfjerning, uanset anvendelsesstedet (skønhedssalon eller hjemme), er identiske i design: en beholder med stativ, strømledning, panel (eller knapper) til justering af funktioner.

Afhængigt af formålet med applikationen og konstruktionen af ​​anordningen skelnes følgende typer af vokslegeringer:

Før man får voksvoks, anbefales kosmetologi at studere princippet om dets funktion.

Opvarmning voksmasse er et must før voksning

Kassette

Voskoplav beregnet til patroner (kassetter), der indeholder sammensætningen, der kan epilere. Enheden forårsager ikke problemer i applikationen. Kassetten er placeret i enhedens niche, og når den er tilsluttet, begynder massen i det at smelte. Indikatoren på enheden meddeler om opvarmning til den ønskede temperatur. I patronen er der en speciel rulleapplikator på toppen, som giver dig mulighed for at anvende voks eller sukkerpasta i et ensartet tyndt lag på huden. Sammensætningen til fjernelse af uønskede hår på kroppen fjernes med bånd af ikke-vævet polymermateriale (bandagemetode). De fleste moderne modeller har et indbygget vindue, hvorigennem du kan styre voksrester. Kassetten bruges ofte til at fjerne hår i de øvre, nedre lemmer, bikini.

I dag er der enheder, som opvarmer sammensætningen i epilationpatronerne på specielle baser. Funktionsprincippet ligner el-kedelens arbejde. Fordelen er, at du samtidig kan lægge mere end en patron på bunden (normalt ikke mere end tre). Bruges hovedsagelig sådanne enheder i skønhedssaloner.

fordele:

 • Kompakthed.
 • Brugervenlighed. Bekræftet af mange anmeldelser på fora.
 • Stort udvalg af modeller.
 • Brugsikkerhed. Opvarmer blandingen til højst 55-60 ° С, hvorfor der ikke er nogen risiko for forbrænding. Især vigtigt for begyndere.
 • Evne til at ændre kassetter under proceduren.
 • Pleje. Fjern voksrester fra kassetten med vegetabilsk olie.

Før du køber, anbefaler eksperter at sørge for, at de patroner, du bruger, og nichen i enheden har samme størrelse. Standard modeller - patroner fyldt med en blanding på 100 ml.

Populære producenter: Gezatone, Pro-Wax og JesseNail.

dåse

Anvendes til opvarmning af voks placeret i specielle krukker. Et særpræg - kapacitet, opvarmning (kan nå op til 120 ° C). Anvendes til manuelle epileringsteknikker. Blandingen til hårfjerning påføres med en spatel. Det er praktisk at bruge på små områder, og hvor hårene vokser i forskellige retninger (dyb bikini, armhule, bryster). Det anbefales at købe med termostat og termostat. Til brug i hjemmet er et apparat, som opvarmer blandingen til 40 ° C, egnet. Tillader ikke at skade huden, det er sikkert at anvende.

Der er dåseanlæg, der opvarmer to dåser voks, karamelpasta på samme tid. For hver er det muligt at indstille en separat forudindstillet temperatur. Ideel til brug i institutioner.

Forskellene i dåseopvarmningsapparat indbefatter grænserne for temperaturregimet.

Fordele, støttet af positive tilbagemeldinger fra mestrene:

 • Velegnet til opvarmning af arbejdsblandingen med store størrelser (op til 800 ml).
 • Vedligeholder temperaturindikatorer til manipulationer. Udstyret med en termostat.
 • Samtidig opvarmning af to tanke.

ulemper:

 • Høj sandsynlighed for forbrændinger. Forhåndskontrol på håndens hud.
 • I modsætning til klynge voks udstyr er der et smalt udvalg af modeller.
 • Høj pris
Denne voks voks er mere fokuseret på salon brug, selv om det for nogle kvinder synes mere bekvemt end kassette.

Hvad er den bedste enhed til patroner eller dåser, det er helt sikkert umuligt at sige. Forbrugerne vælger i henhold til anvendelsesformål og personlige præferencer. På fora hævder kvinder, at forskellen i dåsevarmere ligger i opvarmningstiden. Effektiviteten af ​​hårfjerning afhænger af kvaliteten af ​​det anvendte materiale.

kombineret

Multifunktionel enhed, der har stik til sammensætningen til hårfjerning i patroner og dåser. Tillader dig at foretage en session for at fjerne uønsket hår på alle dele af kroppen. Universal enhed til brug i saloner. Som diskussioner om fora viser, hvis der er en økonomisk mulighed, kvinder køber til hjemmebrug. I modeller kan du indstille for hver type sammensætningstemperatur betingelser separat. Kombineret apparat til smeltning af voks, karamelpasta for at reducere tidspunktet for sessionen. Den største fordel - egnet til alle former for depilation.

Hvordan vælger man?

Mange kvinder undrer sig - hvad skal man fokusere på, når man vælger? For at bestemme hvilket apparat til opvarmning af epileringssammensætningen, der skal købes, bør det tages i betragtning, at vokssmeltning er dåse og for patroner er udskiftelige modeller. Brugt til at arbejde med forskellige typer voks. Når du vælger en mester anbefaler du at overveje følgende nuancer:

 • Regelmæssighed og udvidelse af området af manipulationen. For at fjerne uønsket kropshår konstant, erhverver de i store områder enheder, der opvarmer to beholdere samtidigt.
 • Tilslutningsmetode (net eller batterier).
 • Netledningslængde. Begrænser valget af placering af manipulationen.
 • Modeller, der ikke er udstyret med en termostat, understøtter ikke temperaturreguleringen. Proceduren afbrydes til genopvarmning.
 • Nem at bruge enheder med en trådløs base.
 • Med hyppige forretningsrejser får rejser kompakte enheder til opvarmning af voks.
 • Producent. Før du køber læse anmeldelser fra producenten.
 • Kvaliteten af ​​byggematerialet.
 • Yderligere udstyr.
 • Tilgængelighed af særlige indehavere. Når beholderholdere fjernes, skal de beskyttes mod spild, forbrændinger. Modeller med sugekopper i bunden fastgør varmeapparatet til overfladen. Mindste risiko for at tabe enheden.

Kun kompetent valg voskoplav, overholdelse af brugsanvisninger, giver mulighed for at opnå positive resultater.

6 bedste voks

Feature Rating

Voskosplav - en enhed beregnet til voksning (voksning) i hjemmet og salonforholdene. Denne enhed bringer voks til den ønskede konsistens og driftstemperatur. Takket være de indbyggede regulatorer elimineres muligheden for forbrændinger, og den optimale temperatur opretholdes gennem hele proceduren.

Vi præsenterer for din opmærksomhed en vurdering af de bedste vokssmelter. I fordelingen af ​​stillinger blev taget i betragtning:

 • kraften af ​​den enhed, hvor smeltehastigheden afhænger af
 • Antallet af kassetter, der påvirker mængden af ​​voksmasse, der er tilgængelig til genopvarmning;
 • tilgængelighed af en base til patrontyper for at undgå ledninger;
 • tid til at opretholde arbejdstemperaturen efter at have afbrudt enheden fra netværket;
 • garantiperioden, så det kan repareres eller udskiftes i tilfælde af funktionsfejl.
 • volumen af ​​voksmasse til en enkelt opvarmning.

Den bedste kassette (patron) voks voks til hjemmet

Kassette eller som de også kaldes patron voks voks er designet til behagelig depilation. Der indsættes en kassette (patron) med voksmasse i enheden. Ved at forbinde enheden med elektricitet, får voksen en optimal konsistens og temperatur. Alt, hvad der kræves, er at fordele voksen på en papirstrimmel og derefter holde den på huden. Takket være rulleapplikatoren er voksen lagt ned i et ensartet tyndt lag. Brugere bemærker, at clustervoks er mere bekvem at bruge end dåse modstykker.

3 TNL

Voskoplav mærket TNL er designet til to patroner. Da hver kassette er designet til en voksmasse på 110 gram, er det måske ikke nok med en enkelt patron. For ikke at tage en pause fra arbejdet, kan du fjerne den anden patron, der er klar til arbejde, fra bunden og ikke vente, indtil voks fra den nye kassette genopvarmes. Tilstedeværelsen af ​​basen er en anden fordel ved modellen. Takket være hende er enheden savnet af ledninger, som forstyrrer aflejringen. Voskoplav opvarmer voks til den optimale temperatur til fjernelse af uønsket hår - 39-40 grader og opretholder det efter afbrydelse fra netværket i tilstrækkelig tid til at fuldføre proceduren uden at skulle genopvarmes igen. Brugere noterer sig i de anmeldelser, som enheden bruges både hjemme og til professionelle formål.

 • to patroner på 110 gram
 • base;
 • længe opretholder voksens temperatur efter afbrydelse fra netværket.
 • effekten er 13 W;
 • 3 måneders garanti.

2 Igrobeauty

Voskoplav brand Ibrobyti er en voksvarmer i en kassette (100 gram). Brugere reagerer på enheden som en praktisk og praktisk assistent. Tilstedeværelsen af ​​sidevinduet giver dig mulighed for at styre mængden af ​​voksmasse under proceduren, og indikatorlampen vil straks advare dig, når den optimale temperatur er nået. Kompakte parametre kan også betragtes som et træk ved modellen - en sådan enhed vil ikke tage meget plads, hvis du tager det med dig på ferie. Anmeldelserne nævner ledningen, hvilket bringer ubehag, da vokssmelt er berøvet af basen.

 • effekt 40 W;
 • 12 måneders garanti
 • lav pris;
 • sidevindue;
 • lysindikator.

Voskoplavy er opdelt i patron (kassette) og dåse. Hvad er deres fordele og unikke egenskaber, og hvad er de vigtigste ulemper - vi lærer fra den detaljerede sammenligningstabel.

Voskoplav: hvordan man bruger enheden og hvilke typer der findes

Procedurer for fjernelse af uønsket hår i salonen kræver finansielle investeringer. Derfor udfører kvinder ofte depilation derhjemme. Voksning er en af ​​de mest populære metoder til bekæmpelse af hår. Voksaflejring kan udføres ved hjælp af en anordning, såsom vokssmeltning. Men hvad er denne enhed og hvordan man bruger den?

Voskoplav og dets sorter

For at fjerne hår ved hjælp af voksmetode anvendes voks:

Kold voks kræver ikke opvarmning: Det er nok at holde det i dine hænder, før du bruger det

Varm voks til depilation opvarmes til 45 ° C

Varm voks til hjemmebrug er normalt placeret i en krukke, og til professionel brug er det granulater, plader eller fliser.

Voskoplav - en enhed, der opvarmer voksmassen til den ønskede temperatur. Under proceduren opretholder enheden varme, hvilket forhindrer afkøling af det skummende materiale. Det moderne marked tilbyder flere varianter af voks smelter.

Kan vokse

Apparatets type kan bruges oftest i saloner. Dens funktion er evnen til at smelte voks i store mængder. Kan voksvoks er udstyret med en regulator, der gør det muligt at ændre temperaturen på massen under aflejring. Ved arbejde med en sådan voksmølle skal der ydes ekstrem forsigtighed, da indholdets temperatur kan være meget høj.

Varm hårfjerning er velegnet til bikini og underarm.

Hermetisk voksning bruges til varm voksning.

Kassette eller patronvoksning

Kassette voks voks er beregnet til depilation ved hjælp af patroner. Deres største fordel er tilstedeværelsen af ​​en valsespids, som giver mulighed for jævnt og tyndt at anbringe masse på kroppen. Også ved brug af voks i en kassette reduceres risikoen for forbrændinger: Designet sikrer pålideligt sammensætningen.

Patroner er nemme at bruge til områder, hvor hårene vokser i en retning: på ben eller arme.

Kassettevoks er opdelt i:

 • enheder med base. Funktionsprincippet for sådanne modeller ligner et vandkedels arbejde: Varmeapparatet er anbragt på en stativ, som er inkluderet i netværket ved hjælp af en ledning. Hvis det er nødvendigt at opvarme voksen yderligere under drift, placeres voksvokset på basen i flere minutter;

Voskoplav med base - dyrere og bekvemere valg end enheden uden base

Voskoplav uden base bruges ofte til hjemmetablering

Kombineret voksning

Designet af den kombinerede vokssmel gør det muligt at bruge det både til opvarmning af voks i dåser og til opvarmning af kassetterne. Kammeret til den varme masse er udstyret med en temperaturregulator. Området for patronerne kan repræsenteres med voksbaser med en base eller simpelthen kasser til opvarmning af kassetterne.

Kombineret voksning - En enhed, der bruges i depilationskabiner med en stor strøm af kunder og flere mastere

Hvilken voks ildfaste er bedst til dit hjem?

anna18-02-1997 fra: 04.02.2018, 12:02
Fjernet et komma, fordi "fra synsvinkel". - Ikke et indledende design.
'> "> Med hensyn til bekvemmelighed, sikkerhed og tilgængelighed er kassettvokssmeltning mest egnet til hjemmebrug. Patroner tillader at anvende blandingen korrekt selv til en nybegynder. Nogle gange er der købt hermetisk voks voks til hjemmet. I dette tilfælde er det nødvendigt at vælge modeller til opvarmning af små mængder voks.

Normalt er hjemme voksning gjort med patroner og papirstrimler.

Regelmæssig voksning gør det mindre smertefuldt over tid. Fjern uønsket vegetation er bedre i et par dage efter menstruation.

Hvordan man arbejder med dåse voks

Depilation ved brug af dåse voks involverer følgende trin:

 1. Voksmassen placeres i en voksmølle og bringes til den ønskede temperatur. Det er normalt skrevet på krukken med blandingen. Varigheden af ​​opvarmning afhænger af varmeapparatets model.

Voksen skal opvarmes til den ønskede temperatur, det vises normalt på emballagemassen.

Varm voks påføres huden med en spatel til hårvækst.

Voks holder hårdt fast, så fjernelsen er hurtig

Uanset hvilken type voks der anvendes, er det nødvendigt at behandle huden med olie ved afslutningen af ​​proceduren for at fjerne voksrester.

Video: Underarm Depilation med Hot Wax

Depilation med kassettevoks

Affiltreringsmetoden ved hjælp af en kassetteanordning indbefatter følgende manipulationer:

 1. Patronen er anbragt i enheden og inkluderet i netværket i 20-30 minutter.
 2. Efter opvarmning afbrydes enheden fra netværket.
 3. Voskoplav vende om i nogle få sekunder for at massere lidt glas.
 4. Enheden udføres på huden for at gøre en strimmel af størrelsen af ​​en papirstrimmel.
 5. En påføring påføres den påførte masse, hvis ene kant skal forblive fri for 1 cm.
 6. Grib den frie kant, træk strimlen kraftigt mod hårets vækst.

Voksen påføres hårvæksten og fjernes - i modsat retning

Voksning refererer til bioepilationsteknikker. På denne måde blev vegetationen fjernet i antikken, især østlige kvinder betalte denne opmærksomhed.

Video: Fjernelse af fødderne med varm voks

Hvad kan erstatte voks voks?

Du kan opvarme voksen derhjemme uden voksning:

 • Brug af mikrobølgeovn. En forfyltet foliebeholder eller patron er anbragt i en varmebestandig beholder og tændt ovnen. Opvarmningstiden afhænger af mængden af ​​masse og strøm på enheden. Hvis det er 1000W, er 30 sekunder tilstrækkeligt. Med mindre strøm øges tiden til et minut.
 • Vandbad. En beholder med voks placeres i en bred gryde med en lille mængde vand. Efter kogning skal ilden reduceres. Ved konstant omrøring er det nødvendigt at opvarme voksen, indtil den bliver homogen. Hele processen tager ikke mere end 10 minutter. Før du bruger blandingen, er det nødvendigt at kontrollere temperaturen med et termometer.
 • Brugen af ​​jern. Kassetten er pakket i klud - dette forhindrer hurtig smeltning - og forsigtigt stryges med et varmt jern.

Valget af metoden til opvarmning af voks er en personlig sag, men brugen af ​​en speciel enhed er den sikreste og mest effektive metode.

Hvis du ikke har voks voks, kan du opvarme voksen med en mikrobølgeovn, vandbad eller jern

anmeldelser

Voskoplav Jeg købte hvad den første jeg købte den, vokspatroner sælges til den, de er standard for alle vokssmelter og strimlerne købes også der, jeg har allerede forsøgt at bruge alt på en bikini, og jeg vokser hår på mine ben...

Ksyuyuyu

https://galya.ru/clubs/show.php?id=76464

Jeg har en vokskassette, i omkring to år nu gør jeg min armhuler meget tilfreds. Men på andre steder er det umuligt at lave sig selv.

kredit

https://sovet.kidstaff.com.ua/question-103327

Jeg bruger professionel. Solgt i professionelle butikker. Jeg købte en enkelt varmelegeme til mine ben og tog straks 5 patroner, og for en bikini og underarms købte jeg en lille varmelegeme og et kilogram voks til det (jeg kunne godt lide den mandlige og den marine, de har en køleeffekt). Depilation papir (det bruges, når patronerne bruges) er mere tæt, da tynd er meget ofte exfolieret. Men selskabet forsøgte alt, effekten er den samme. Jeg tager nu til den laveste pris. Selv hendes mand sat på armhulenes hårdhed, kan han virkelig godt lide.

montaca

http://www.stranamam.ru/post/9386532/

Efter at have mestret de nødvendige færdigheder og mestrer arbejdet med voks, kan du med succes udføre proceduren for voksning derhjemme. Du kan gøre denne proces mere bekvem ved at vælge en egnet model voks voks.

Typer af voksningsanordninger til depilation

I øjeblikket er voks til depilation opvarmede voks. Afhængigt af egenskaber og udseende er de opdelt i flere kategorier, som hver især har sine egne fordele. Når du vælger en passende model, skal du tage højde for individuelle præferencer og parametre for enheden.

 • 1. Hvad er vokssmelt og dets fordele
 • 2. Typer af voksstænger
 • 2.1. kassette
 • 2.2. krukke
 • 2.3. kombineret
 • 2.4. Mini og med termostat
 • 3. Hvad skal man fokusere på, når man vælger
 • 4. Ofte stillede spørgsmål
 • 4.1. Hvilken model er bedre med eller uden base?
 • 4.2. Hvad er bedre: patronvoksning eller dåse?
 • 4.3. Hvilken type enhed er egnet til privat brug?
 • 4.4. Hvilken slags voksvarmer uden base er bedre at købe?
 • 4.5. Er det muligt at købe højkvalitets voks til depilation billig?

Glat hud uden overskydende vegetation er en vigtig indikator for feminin skønhed. Der er mange måder at fjerne hår, såsom shugaring og spild. Procedurer udføres både i specialiserede skønhedssaloner og hjemme. Voks smelter bruges til at opvarme pastaen eller voks til afhærdning.

Hvad er waxclav og dets fordele

Ikke så længe siden blev voksen smeltet i gryder, det blev konstant brændt, det var svært at trække det ud af beholderen, og det var umuligt at bestemme stoffets temperatur nøjagtigt. Med denne manuelle metode blev massen uensartet opvarmet og måtte gentage alt igen. Øget risiko for forbrændinger eller konsistens for stram.

I øjeblikket tilbyder producenter (for eksempel Kapus) specielle voksningsanordninger til depilering med evnen til at regulere temperaturen.

Enheden selv består af kun tre elementer:

 • designet holder en dåse med voks;
 • netledning
 • kontrol - knapper og knapper.

Voskoplavov popularitet vokser hver dag, fordi de har mange fordele:

 • tage lidt plads;
 • sikker;
 • hurtigt opvarme voks
 • udstyret med en temperaturregulator.

Typer af vokslim

I butikkerne kan du finde tre hovedtyper af varmeapparater generelt, som kun adskiller sig i kapacitet til opbevaring af varm masse. Når du køber, skal du være opmærksom på mærket og kompatibiliteten med den type voks der anvendes til depilation derhjemme.

kassette

Anvendes til opvarmning af specielle vokskassetter eller patroner. Voks er påført i samme retning som hårvækst, så denne type er velegnet til depilation på arme, ben og ryg.

Denne model fungerer med varm kassettevoks, som fjernes i strimler under proceduren. Det opvarmes kun til 60 grader, så sandsynligheden for at få forbrændinger er ret lav.

En sådan anordning anses for at være den mest egnede til hjemmebrug, det er nemt for dem at fjerne deres eget hår.

Når du køber en enhed, skal du angive, hvilken kassette voks den passer til. Hvis de dimensionsmæssige egenskaber ikke stemmer overens, kan patronerne hænge lidt ud og falde ud under proceduren.

En simpel kassette voks enhed vil koste mindst $ 16. Velprøvede enheder firma Kapous.

krukke

Hvis voks er placeret i en krukke, så for at varme det, har du brug for en vokskande. I sådanne anordninger passer store volumener af blandingen, og det er muligt at opvarme det op til 120 grader.

I enheder af denne type er der ikke plads til patroner; skønhedssaloner køber normalt dem, men de bruges også hjemme.

Hermetisk voks er designet til varm vask. Gradvist nedkøling danner den en tynd film på hudoverfladen, som kan fjernes uden hjælpemidler.

Stoffet påføres med en speciel flad spatel, der ligner en spatel. Det er bekvemt at behandle de områder, hvor håret ikke vokser i en retning (armhule, bryst, mave). For at undgå forbrændinger skal du prøve voks til afpudsning på armen.

Der er modeller, der giver mulighed for at varme to tanker på én gang. Det er meget bekvemt at have et særligt sted for scapulaen. Enheder giver dig mulighed for at justere temperaturen på voks eller sukkerpasta så præcist som muligt, så glem ikke at kontrollere bankerne for tilstedeværelsen af ​​individuelle termostater.

Priserne på dåse voks er primært afhængige af beholderens volumen.

 1. 400 ml - fra $ 32.
 2. Ved 800 ml - fra $ 50.

kombineret

Der er kombineret voks smelte, der er steder til opvarmning af vokskassetter og dåse voks. Disse modeller har en høj pris, så oftere købes de i skønhedssaloner.

Hver voksningsenhed har sin egen termostat og styresystem. Du kan forvarme forskellige typer voks, hvilket reducerer tiden for depilering betydeligt.

Mange producenter har i deres produktlinjemodel, alle grundlæggende kategorier, for eksempel irisk voks smelte er dåse og kassette.

Mini og med termostat

Mini voks voks anbefales til hjemmebrug, enheden arbejder med forskellige typer voks, men i små mængder. Varmemasse er normalt nok til armhulerne og bikiniområdet. På grund af det specielle design elimineres spild af materialer, og opvarmningsprocessen tager lidt tid.

Voskoplav med en temperaturregulator kan selvstændigt opretholde de optimale gradindikatorer. Apparatet opvarmer op til de angivne parametre, og tændes automatisk, når det køler af.

Selvfølgelig er jo mere prestigefyldte og populære et mærke, desto højere koster produktet.

Hvad skal man fokusere på, når man vælger

Før du køber en bestemt slags voks voks, skal du forstå, at modellerne ikke er analoger af hinanden. I et dåseapparat er det umuligt at opvarme kassetterne med voks og omvendt.

Parametre, der kræver opmærksomhed først:

 • apparatets dimensioner
 • magt;
 • kapacitet til opvarmning af voks
 • midlertidige smelteomkostninger
 • måde at drive enheden på.

Bestem, hvor ofte og under hvilke forhold brugen af ​​varmeren er planlagt. Hvis mobilitet er vigtig, er det bedre at vælge en kassette model. Med regelmæssige procedurer og i store områder af huden - dåsevarmeren.

Voskoplav patron arbejder på netværket, markedet tilbyder to muligheder for måder at drive: en ledning og en speciel basestativ. Under epilering afbrydes enheden fra netværket.

Termostatvarmeren opretholder den optimale temperatur i lang tid, så du kan fjerne uønsket hår på alle steder på én gang. Og to temperaturregulatorer adskilt fra hinanden på samme enhed opvarmer voksen for hver zone separat.

Når du vælger vokssmelte, skal du ikke glemme sikkerheden. Særlige håndtag fremstillet af varmebestandige materialer udelukker muligheden for at blive brændt under ekstraktion af varm masse. Sugekopperne nederst på bunden fastgør apparatet i den ønskede position.

Tilstedeværelsen af ​​yderligere muligheder øger det endelige købsbeløb. Professionelle voks til shugaring i skønhedssaloner er dyrere end muligheder til hjemmebrug.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken model er bedre med eller uden base?

Varmt voksbase vokser betragtes som mere komfortable, fordi ledningen ikke er sammenflettet og ikke bliver snavset i den varme masse. I skønhedssaloner foretrækker de også denne mulighed, da det er muligt at starte opvarmning den anden, mens du bruger den første dåse.

Hvad er bedre: patronvoksning eller dåse?

Det er umuligt at give et entydigt svar på dette spørgsmål, valg af varmeapparat afhænger af mange faktorer: brugsbetingelser og mængde arbejde. Patron er mere egnet til hårfjerning derhjemme. Hermetiske modeller køber skønhedssaloner, arbejder med et stort antal kunder og med alle dele af kroppen.

For dem der ikke kan vælge, solgte en kombination af enheder, såsom voks voks 3 i 1 fra $ 50.

Hvilken type enhed er egnet til privat brug?

Hjem er mere tilbøjelige til at købe kompakte enheder med film voks kassetter, de er nemme at bruge og gør et godt stykke arbejde med at fjerne overskydende hår.

Hvilken slags voksvarmer uden base er bedre at købe?

Selvfølgelig er de vigtigste udvælgelseskriterier personlige præferencer og økonomiske muligheder. Blandt det store antal produkter er det værd at se på voksvoks: Form fra White Line, TNL Professional, Rebune-serien.

Er det muligt at købe højkvalitets voks til depilation billig?

Kassettevarmer er normalt billigere end dåse eller kombineret. Når du køber omhyggeligt inspicere varerne, er kvalitetsprodukter godt samle og fremstillet af behagelige og pålidelige materialer.

Voskoplavy overalt bruges i saloner og i husforhold. Det er kun nødvendigt at kende forskellene og instruktionerne om korrekt brug af voks voks.

Mange kvinder nægter at besøge kosmetiklokaler for at bekæmpe overskydende hår til fordel for hjemmeprocedurer.

Hårfjerningsprocedure dyb bikini i kabinen. Vælg en salon med et behov. Varm voks vil kræve en særlig opvarmning enhed - voks voks.

Hvis du vælger den forkerte retning af adskillelse af hår, vil pærerne ændre deres. I stedet for vokssmelt kan du lave et vandbad, men det er ikke så praktisk.

Der er mange modeller til salg, og det er ikke så nemt at vælge den bedste epilator.. Sådan smelter voks uden voksning.

Instruktioner: hvordan man bruger vokssmelte?

Mange piger er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man bruger vokssmeltning? I vores tid, i en mode ren, velplejede hud, uden overskydende vegetation. Du kan slippe af med uønskede hår med en bred vifte af produkter.

Mange udvej til voksning, da effekten varer i næsten en måned. Epilering kan gøres både i salonen og hjemme. I hjemmet er proceduren vanskeligere at udføre, i det mindste blev det tænkt det i nogen tid. Nu voksmarkedet har dukket op på kosmetikmarkedet, det var han, der løste problemet med at udføre hårfjerning hjemme.

Voskoplav - lette hårfjerning derhjemme

Voskoplav, og på en anden måde er en voksvarmer en speciel kompakt enhed, der er designet til at udføre voksning derhjemme. Det giver dig mulighed for at opvarme forbindelsen jævnt ved hjælp af en sikker metode, der vil lette forbrændinger. Det sparer energiforbrug, opvarmer voks meget hurtigt til den temperatur, der er nødvendig (ved hjælp af den indbyggede termostat). Tidligere led kvinderne hårfjerning helt for hånd. Vassen blev opvarmet i gryder, og det var umuligt at bestemme voksens temperatur.

Enheden består af en tank til voks, en base til den, en ledning til en stikkontakt eller bare en stativ. Enheden har kontrolknapper: tænd, sluk, temperaturregulator. Voskoplav arbejder på princippet, såvel som andre enheder til opvarmning, for eksempel en langsom komfur eller en yoghurt maker.

Voskoplavy er anderledes og for forskellige typer voks.

De begyndte at producere mange virksomheder, det er bedre at købe en varmelegeme af kendte mærker, og det vigtigste er at være opmærksom på enhedens funktioner og pris.

Voskoplavy er følgende typer:

 1. Kan vokse. Denne type anvendes i saloner, da den har en stor mængde opvarmning. Der er også husholdningsvoks voks, men med en lidt anden form og med et mindre volumen. Der er stadig muligheder, som omfatter et par krukker. I denne form er der en termostat. Det er den mest bekvemme type til epilation i bikini og ben.
 2. Kassette voks voks er designet til at opvarme sådanne værktøjer, der er i kassetterne (patroner). De arbejder på tidspunktet for tilslutning af enheden til stikkontakten. Og der er muligheder, der kører på batterier. De har næsten altid et lille vindue, der hjælper med at se, hvor meget voks der er tilbage. Hvis der ikke er nok, skal patronen udskiftes. På toppen er der en speciel rulle, der hjælper med at påføre en opvarmet voks med et tyndt lag. Det ophæver risikoen for forbrændinger, da det dispenserer mængder voks. Det er voks i patronerne, der repræsenterer den ideelle enhed til hjemmepilation, hvor rullen tjener som et værktøj, der anvender sammensætningen. Hvis voks kommer ind i kassetten, fjernes den med en olie for at rense huden. Det mest anvendte til hårfjerning er voks i patronerne.
 3. Kombineret (multifunktionel) er både dåse- og kassettevisning i en. Da disse er to typer sammen, er det logisk, at der i et af dem vil være et rum til bånd og til dåser. Det dyreste udseende og egnet til enhver form for depilation. Det er muligt at sætte på hver type voks dens temperatur. Alt dette vil medvirke til at varme det hurtigere og straks for alle former for hårfjerning.
 4. Garland opvarmer flere bånd på en gang. Hvad fremskynder hårfjerningsprocessen. Når du bruger denne type voks voks i salonen, vil mesteren kunne betjene flere klienter på én gang.

Hvordan har du brug for voksning?

Anvendelsesordningen er enkel: opvarmet voks skal påføres det ønskede hudområde. Derefter, med en skarp bevægelse, fjern den sammen med unødvendige hår. Når du bruger voks voks, varer resultatet i lang tid, op til 3 uger. Hvis proceduren hele tiden udføres, vil håret vokse sjældnere over tid, og deres struktur bliver tyndere end oprindeligt.

Meget afhænger af hvilken slags voks der bruges:

 1. I en dåse varmere. Voks er nødvendig på basis af ekstrakter og olier fra forskellige planter. Det kan være både universelt og for et bestemt område af huden. Efter udvælgelse af voks skal den placeres i en beholder og opvarmes i op til 30 minutter. Det ønskede smeltepunkt vil blive skrevet på voksflasken. Efter opvarmning bliver den en homogen masse. Det påføres huden med en spatel jævnt i retning af hårvækst i en vinkel på 90 °. Det er nødvendigt at anvende meget omhyggeligt og omhyggeligt for ikke at forbrænde dig selv.
 2. Ved kassettevoksning. Voks i granulat og patroner skal vælge den, du har brug for. Du skal installere det i enheden og tænde den til opvarmning. Varm op i ca. 20-30 minutter. Det er nødvendigt at anvende ikke med en speciel pind, men med en rulle i retning af hårvækst, i en vinkel på 45 °. Derefter skal du lægge et serviet eller striber på voksen, glatte det i retning af vækst. Når voksen er hærdet, skal den fjernes med en skarp rykke, men mod hårets vækst.

Ved enhver brugsform er det altid nødvendigt at fjerne voks på huden korrekt. Dette skal gøres ved professionel kosmetik. For eksempel, olie eller rensemulsion, vil de fjerne alle rester og rolige epidermis.

Huden vil være irriteret, olien med en køleeffekt eller serum mod hårvækst kan lindre det. Disse produkter kan anvendes på enhver del af huden. I slutningen af ​​alt skal du anvende en speciel gel, der nedsætter hårvækst, og du kan bruge det hver dag.

Forbedring af resultatet af proceduren

Så du har besluttet dig for valget af voks voks til depilation derhjemme. Håndbogen indeholder detaljerede anbefalinger for betjeningen af ​​enheden. Lad os dvæle på kosmetologernes vigtige nuancer og tip for at gøre proceduren mere effektiv.

For at starte proceduren skal du først rense huden fra de øverste partikler og tørre hele området. For at rengøre huden passer en speciel gel, der hjælper med at fjerne håret bedre. Også til følsom hud talk med menthol anvendes. Det beskytter ikke kun huden mod overophedning, men også ved hjælp af menthol reduceres de smertefulde fornemmelser under proceduren og vil bidrage til, at irritation ikke opstår efter epilering.

Til intime områder oftest anvendte lotion med aktive ingredienser (salicylsyre), hjælper de med at forhindre udseende af indgroede hår.

Konklusion om emnet

Hvis du vælger voks voks, skal du fokusere på dine egne præferencer for den anvendte voks og den metode til hårfjerning, som du altid har brugt. Følg instruktionerne, og så vil effekten være lang.

Hvilken voskoplav egner sig til depilation derhjemme

Før du udfører voksafdækning hjemme, skal voks opvarmes, hvis du gør det i en almindelig gryde, opstår der ofte problemer, der medfører forringelse af stemningen, og procedurens tid er stærkt forøget. I øjeblikket kan næsten ethvert problem løses ved hjælp af teknologi, især der er specielle enheder til salg - vokssmelter, der opvarmer produktet til den ønskede temperatur og konsistens. For ikke at gå tabt i alle de forskellige modeller, skal du vide, hvordan du vælger en voksmølle, så proceduren er så behagelig for dig som muligt.

Hvad er det

Hårfjerning ved hjælp af voks derhjemme er mulig i to teknikker - varmt og koldt. Af disse er den anden mere effektiv, da en bedre kontakt af voksen med hårene opnås, reduceres risikoen for skader på huden og udseendet af irritation. For at udføre proceduren korrekt kræves en maksimal vokstemperatur, hvor den kan bruges uden risiko for forbrænding. Hvis du opvarmer et produkt på en plade, stikker det ofte eller overophedes, hvilket gør det for svært og uegnet til depilering.

Ved hjælp af vokssmelte er det muligt at gøre processen meget mere bekvem, fordi enheden kan indstilles til den ønskede temperatur, og voksen opvarmes til nøjagtigt denne værdi. Enheden er i de fleste tilfælde en stand på hvilken en eller flere beholdere med voks er monteret. Ifølge arbejdsteknologien ligner voks coplav en enhed til opvarmning af babymad.

Typer af vokslim

Når du køber en sådan enhed, skal du på forhånd bestemme hvilke funktioner der er mest vigtige for dig, og til hvilken pris du forventer. Alle voksvoks til varm voks er opdelt i tre typer: klynge, dåse og kombineret. I forvejen skal du tjekke hos sælgeren eller på fabrikantens hjemmeside, for hvilken type voks enheden passer til. Det anbefales at være opmærksom på modeller af kendte mærker, praksis viser, at de tjener meget længere og mere effektivt.

kassette

For denne enhed skal du købe kassetter (patroner) med voks og placere dem i voksvoksens kapacitet. De er udstyret med en behagelig rulle, som gør det muligt at anvende et ensartet tyndt lag voks på huden. Der er ruller af forskellige størrelser, de bredeste er velegnede til behandling af arme eller ben, de smaleste for problemområder, for eksempel armhulerne eller områderne over overlæben. Derudover leveres nogle voksfabrikker komplet med forskellige dyser. Der skal tages hensyn til dette, hvis du har til hensigt at udføre voks på flere områder af kroppen.

Hjemmelavede voksvoks fra de kendte producenter har som regel en gennemsigtig skala på voksbeholderen, og ved opvarmning kan du bestemme om den nuværende kassette er nok, eller hvis du skal installere en ny.

Kassettevoksning kan forbindes eller bæres. Den anden mulighed kræver konstant genopladning mellem procedurer, og efter lidt er batteriet beskadiget. Af den grund er det bedre at købe en kablet enhed, hvis du er ligeglad med portabilitet.

For nem brug er mange kassevoks voks udstyret med en LED indikator, der præcist bestemmer voksens beredskab. Under proceduren er det bedre at slukke for enheden for at spare elektricitet og ikke overbelaste det, så det vil tjene dig længere.

Der er klyngevoksningsanordninger med og uden stativ. Den første mulighed kan være både kablet og bærbar, den anden - kun tilsluttet. Der er ingen stor forskel på disse to typer. Hovedforskellen er kun i kompaktitet. Som regel er selv voksvoks uden stativ stødt fast på overfladen, men det skal kontrolleres før køb.

Der skal lægges vægt på antallet af patroner til patroner. Til selvvoksende depilering derhjemme er det tilrådeligt at vælge en kassette voks voks med en enkelt kapacitet. Selvom du planlægger en dag at lave flere hårfjerningszoner, kan du simpelthen opvarme en ny batch voks, mens du har travlt med at behandle det foregående område. Enheder med et stort antal containere bruges som regel i skønhedssaloner, når du skal opvarme flere batcher af voks til forskellige kunder på samme tid.

Derudover bør der lægges vægt på brugen af ​​hvilke patroner der understøttes af kassettevoksmeltningen. De er af følgende typer, som adskiller sig i densiteten af ​​voks og dens sammensætning:

 1. Chlorophyll voks. Hypoallergenprodukt med lav densitet, ideel til tør og følsom hud.
 2. Azulen voks. Hypoallergenprodukt med højere densitet end chlorophyll, er velegnet til hud, der er tilbøjelig til betændelse og irritation.
 3. Voks med olivenolie ekstrakt. Denne type er også velegnet til følsom hud, ud over de blide effekter, det nærer huden med vitaminer og blødgør den.
 4. Naturlig voks. Standardproduktet af mediumtæthed uden tilsætningsstoffer, der passer til alle hudtyper, men på følsom hud, skal anvendes med forsigtighed. Bedst brugt til epilering af arme og ben.
 5. Aloe Wax Det er kendt for sin bakteriedræbende virkning, har en gennemsnitlig tæthed, der kan anvendes på følsom hud. God til epilering af armhuler og bikini.

Kassetterne kan også variere i størrelse, så det anbefales at du først vælger de relevante patroner til dig selv, og vælg derefter vokssmelten i størrelse. Hvis båndene er for små, holder de løst fast i beholderen og kan falde ud under proceduren og beskadige huden.

Kassette voks voks anses for at være den mest velegnede til voksning derhjemme. Selv dem, der udfører proceduren for første gang, kan hurtigt beherske teknikken for deres brug. Desuden reducerer sådanne anordninger risikoen for forbrændinger til et minimum, da voksen kun opvarmes til en varm tilstand.

dåse

Denne type varmelegeme er mere velegnet til salonbrug, da den er beregnet til opvarmning af store mængder voks. Eksternt ligner enheden en langsom komfur: Et metalkop med voks er installeret inde i opvarmningstanken, hvorefter låget er lukket og de nødvendige parametre er indstillet. Hvis du stadig ønsker at købe dåse voks til hjemmet, er det bedre at vælge en model med et mindre skålvolumen. Der er også enheder med to tanke til samtidig opvarmning af voks til forskellige konsistenser og temperaturer.

Dyrere modeller tillader produktet at blive opvarmet til en bestemt temperatur eller bevaret varme under proceduren. Dette vil bidrage til at udføre proceduren mere kvalitativt for dem, der hele tiden vil udføre hårfjerning hjemme på forskellige dele af kroppen. Du skal også være opmærksom på tilstedeværelsen eller fraværet af et særligt spatelrum. Under proceduren tages voks fra en krukke med hjælp, men for ikke at plette produktet med et bad eller tøj skal du konstant søge efter et passende sted til det. I en dåse voks kan voksen opvarmes til en temperatur på 120 ° C.

kombineret

Den kombinerede type af enheden samt dåsen er mere egnet til professionelle saloner end til hjemmebrug. Men hvis du ikke er forvirret af de højere omkostninger ved en sådan model, kan du købe den til privat brug. Forskellen mellem de kombinerede vokssmelter er, at de har opvarmningskapacitet til både kassetter og voksbeholdere. Dette vil medvirke til at udføre proceduren mere produktivt i forskellige dele af kroppen.

Stand kombineret voskoplava udstyret med knapper til regulering af hver tank separat. Dette giver dig mulighed for at epilere flere områder på en dag ved hjælp af forskellige teknikker og forskellige typer voks.

Hvad mere at være opmærksom på

Når man vælger mellem flere modeller af en bestemt type vokssmelte, er det nødvendigt at fokusere primært på numeriske parametre, såsom voksbeholderens styrke og kapacitet. Du bør også finde ud af, hvornår det bliver nødvendigt at opvarme en enkelt kassette eller krukke. Disse parametre kan hentes fra sælgeren, men det er bedre at gøre det selv ved at læse specifikationerne på instrumentemballagen eller på fabrikantens hjemmeside. Ikke altid sælgere af udstyr kan være helt kompetente i alle spørgsmål, og hvis enheden ikke passer dig med hensyn til parametre under drift, er det usandsynligt, at butikken vil udveksle.

Ikke det sidste kriterium i valget er udseendet og kompaktiteten. Øvelse viser, at det er mere behageligt at bruge enheden med et moderne design. Desuden vil den lille størrelse være en ubestridelig fordel, hvis du planlægger at tage voks voks med dig på ture, eller du har ikke plads nok til at opbevare det i skabet.

Omkostningerne ved enheder

Hjembrugsvoks varierer i pris afhængigt af mange parametre. For det første er typen af ​​enhed, så er der taget hensyn til yderligere funktioner, som er inkluderet i den. Glem ikke om købsområdet og opbevar tillæg. Det vil være mest fordelagtigt at købe enheden gennem producentens hjemmeside, hvis du anser det for pålideligt.

Prisen på forskellige typer vokssmelter kan variere fra en til ti tusind rubler. Til hjemmebrug anbefales det at købe apparater, der koster mellem 1,5 og 3,000, da de som regel er udstyret med alle de nødvendige funktioner og har en tilstrækkelig lang levetid.

Hvordan man vælger voks voks og smelter voks

Blandt de mange måder at fjerne hår på er voksning - voksning et populært træk. Dette er en meget enkel procedure til rådighed selv til privat brug. For at reducere smerte og fremskynde hele processen anvendes specielle anordninger ofte til opvarmning af voks. Der er flere sorter af sådanne enheder, og det er vigtigt at kende funktionerne i hver af dem, før de vælger en vokssmelte.

 • 1. Hvad er voksning?
 • 2. Hvilke typer voksning?
 • 2.1. Kassettevoksning
 • 2.2. Kan vokse
 • 2.3. kombineret
 • 3. Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger en vokscluster?

Hvad er voksning?

Opvarmning af voksmassen er et must før voksning. Så voksstrimler holder sig tættere på huden, omslutter alle hår, selv korte og tynde. Derudover fremmer det varme stof udvidelsen af ​​porerne i huden og letter dermed processen med at trække hår.

Tidligere blev alt gjort manuelt i kasseroller, og processen blev udført med brænding og uden mulighed for nøjagtigt at bestemme niveauet for opvarmning. Det var ikke altid muligt at opvarme voksen jævnt, det var ofte nødvendigt at genopvarme. Dette var fyldt med forbrændinger, eller tværtimod var massen for hård. I moderne kosmetologi anvendes specielle vokssmelter med termostater.

Udformningen af ​​en sådan enhed er ret simpel:

 • stå under beholderen med voks;
 • netledning eller stativ
 • knapper og kontrol knapper.

Med denne maskine kan du hurtigt opvarme voks til den ønskede temperatur. Princippet om dets funktion ligner enheder til opvarmning af flasker med babymad, en langsom komfur eller en yoghurt maker.

Varmeapparatet har en række fordele:

 • kompakthed;
 • sikkerhed;
 • energibesparelse;
 • opvarmningshastighed
 • evnen til at indstille den ønskede temperatur.

Det er bedre at købe voksvoks af kendte mærker og afklare deres korrespondance med den type voks, der skal bruges til depilering.

Typer af vokslim

Der er tre hovedtyper af voksning:

 • kassette;
 • dåse;
 • kombineres.

Denne adskillelse afhænger af den type beholder, der anvendes, hvor voksen opbevares.

Kassettevoksning

Kassette voks voks er designet til opvarmning af voks placeret i specielle kassetter eller patroner. Dette er en meget bekvem "pakke" med en ruller applikator på toppen. Også til vokskassetter fremstilles specielle dyser af forskellig bredde. Disse muligheder giver dig mulighed for at give en tynd, jævn og økonomisk voksning på forskellige dele af kroppen. Dette reducerer risikoen for forbrændinger betydeligt.

Kassette voks voks er designet til at arbejde med varm voks, som fjernes ved hjælp af specielle strimler af papir. Det tilgængelige temperaturniveau er op til 60 °. Da voks kun skal anvendes i retning af hårvækst, er det praktisk at bruge kassetterne kun på de steder, hvor håret vokser i en retning: på arme, ben, ryg.

Voksning ved hjælp af sådanne patroner og forvarmer designet til dem er let og simpelt. Det er muligt at lære at bruge dem selv. Det menes at dette er den perfekte voks derhjemme. Meget bekvemt er kassetterne med sensorer, som viser niveauet af den resterende voks.

Når du køber en kassette voks enhed, er det vigtigt at præcisere, hvilke typer patroner det er beregnet til. Hvis deres dimensioner ikke stemmer overens, holder kassetterne ikke meget fast. Siden epilering skal enheden rettes nedad med en rulleapplikator, der er risiko for, at en patron falder ud. Dette vil få voks til at spytte, hvilket kan plette overfladen og forårsage skade.

Kan vokse

Boksens voks er beregnet til opvarmning af voks placeret i krukker. Sådanne indretninger skelnes ved deres kapacitet og temperaturniveau. Opvarmningstemperaturen kan nå 120 °. Ofte købes en sådan enhed til skønhedssaloner, men på grund af de eksisterende funktioner er den også nyttig til epilering derhjemme.

I krukkerne er voks designet til "hot" hårfjerning. Når det afkøles, bliver det til en tynd film, der fjernes uden brug af papir eller stofstrimler. Massen påføres med en speciel spatel, som er praktisk til behandling af de dele af kroppen, hvor håret vokser i forskellige retninger: på brystet og underlivet, armhuleområdet, bikiniområdet. For ikke at få en forbrænding, før det er nødvendigt at lave små prøver på armen.

Hermetisk voskoplav kræver større forsigtighed under drift. Det skal have et låg, der dækker beholderne og fungerer som en stænkvagt. Der er modeller til opvarmning af et eller to krukker. Praktisk, hvis maskinen har et sted at rumme en spatel. Kan varmeapparater variere nøjagtigheden af ​​den indstillede temperatur. Der skal lægges vægt på tilstedeværelsen af ​​termostater og termostater, som kan installeres separat for hver bank.

kombineret

Kombinerede vokssmelter omfatter multifunktionelle enheder, der har stikkontakter til opvarmning af voks i kassetter og krukker. Først og fremmest er de velegnet til brug i skønhedssaloner. Men hvis den højere pris på en sådan voksvarmer ikke skræmmer, så kan du købe den til hjemmebrug. I dette tilfælde vil hårfjerning være tilgængelig på enhver del af kroppen. Derudover vil der ikke være nogen spørgsmål om valget af voks til procedurer.

Det kombinerede instrument til hvert varmeelement har separate kontrol knapper og termostater. Det er muligt at indstille forskellige temperaturforhold for en bestemt type voks.
Brug af denne type voksvarmer til depilering sparer betydelig tid, fordi voksen er tilberedt straks for hele proceduren.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger en vokscluster?

For at bestemme hvilken type voksvarmer der passer til dine behov, skal det forstås, at de ikke er udskiftelige typer, da de er vant til at arbejde med forskellige voksblandinger. I en dåsevarmer er det ikke muligt at opvarme voks beregnet til kassettebrug og omvendt.

Fordele ved varmeapparater:

 • kompakt;
 • magt;
 • volumen;
 • den tid der er nødvendig for at opvarme voks
 • måde at oprette forbindelse til netværket.

Inden du vælger voks voks til depilation, skal du bestemme, hvor ofte det bliver nødvendigt at bruge det. Hvis epilationen udføres konstant og store hudområder behandles, er det muligt at købe apparater, der har kapacitet til at opvarme flere tanke med voks på samme tid. Hvis du ofte skal rejse og hårfjerning udføres under "rejse" forhold, så er kompaktitet og enkelhed de mest krævede kvaliteter af en voksvarmer.

Særlig opmærksomhed ved valg af en kassettevarmer kræver, at du skal tilslutte enheden til elnettet.

To muligheder er mulige:

 • med ledning
 • på en trådløs base.

Under alle omstændigheder skal voksning afbrydes fra strømforsyningen, når der udføres hårfjerning. Derfor er det bedst at købe modeller baseret på princippet om moderne el-kedler, hvorfra patronen er installeret i bunden på bunden, og til påføring af voks skal den fjernes fuldstændigt. Denne type varmelegeme giver dig større frihed til at vælge stedet for epilationen.

Nogle modeller har funktionen til at opretholde den ønskede temperatur i lang tid, hvilket gør det muligt at vokse alle dele af kroppen i en session. Gode ​​muligheder er vokssmelter med to uafhængige termostater, så du kan tilberede voks af forskellig temperatur til hårfjerning i forskellige zoner.

Det er godt, hvis enheden har specielle holdere eller sikkerhedshåndtag på beholderne, som ved fjernelse forhindrer at blive brændt. Nogle vokssmelter har specielle sugekopper i bunden af ​​bunden, så apparatet kan fastgøres stramt i en stationær stilling.

Alle disse nuancer giver dig mulighed for at gøre enheden mere funktionel, og dens brug er sikker. Kun højkvalitets voks med de nødvendige ekstra faciliteter vil være en nyttig erhvervelse for at lette hårfjerningsprocessen, og pengene til køb vil ikke blive spildt.

Sådan laver du en pasta til shugaring med honning

10 bedste barbermaskiner 2018