Sådan bruges voks til depilation i patroner

Voks anvendes i vid udstrækning til at fjerne forskellige dele af kroppen - dette klæbrige stof er den utvivlsomme leder blandt midlerne til at fjerne uønsket kropshår, der kun lejlighedsvis giver plads til barbermaskiner og specielle maskiner. Men det er nok at besøge enhver kosmetologbutik for at være overbevist om en meget bred vifte af produkter baseret på det - papir og stofstrimler, simpelthen voks i krukker og andre pakker, specielle patroner. Strimlerne forbruges ganske hurtigt med regelmæssig udtørring, meget i krukker er svært at varme op til den ønskede temperatur, og det kan være ubehageligt at anvende - derfor vokser voksen i patroner.

Hvad betyder dette

Vokspatroner er en relativt ny måde at fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen - fra benene, underarmene, bikiniområdet. De er beholdere fyldt med et frosset stof, og oven på dem er der anordninger til jævn fordeling af voks over hudoverfladen. Afhængigt af formålet med patronen kan distributionsenhedens bredde variere. Det er f.eks. Mere hensigtsmæssigt at bruge brede dyser på dine ben, som straks kan påføre en bred strimmel voks. Mens i armhulerne og følsomme områder af bikini er det mere bekvemt at danne smalle striber.

Hvis patronen er lavet af en god producent, svarer sammensætningen og egenskaberne af voks til typen af ​​distributør. Strømmen på håret på benene og i andre områder er jo forskelligt, og fjernelsesværktøjet skal tage højde for dette.

Patroner sælges både separat og i kombination med andre hjælpeværktøjer til depilation. Det ville være rationelt at købe et komplet sæt til en start, og køb kun ekstra kassetter med en klæbrig masse til det - de vil blive brugt hurtigst. Derudover kan du købe et kit til fjernelse af uønsket hår af dele ved hjælp af patroner, som skal omfatte:

 1. Voskoplav - dette er en speciel enhed, der opvarmer voks i kassetten til den korrekte temperatur. Selvfølgelig kan du teoretisk undvære det, opvarme patronen i en mikrobølgeovn eller varmt vand, men sådanne metoder er fyldte med overophedning, ujævn opvarmning og forbrændinger. Der er både universelle vokssmelter samt tilpassede til patroner af en bestemt type eller producent. Sidstnævnte er noget bedre, fordi deres varmeprogram er bedst egnet til typen af ​​voks i kassetten, men universelle kan bruges sammen med forskellige typer patroner, hvilket også er mere praktisk.
 2. Bånd eller striber til stripping af voks fra huden. Kernen i deres anvendelse er enkel - efter påføring af en plastikmasse er en strimmel fastgjort til huden og bryder derefter sammen med voks og hår. Den kan sælges i ruller og strimler af papir og stof - sidstnævnte er bedre, fordi de ikke rive og kan bruges flere gange.
 3. Visker eller lotion for at fjerne voksrester - på trods af at voks fra patronen er fordelt meget jævnt, kan små dele af denne masse forblive på huden. Vand kan ikke vaskes af dem, men ved hjælp af specielle midler fjernes de hurtigt.

Mange piger påpeger, at depilering med vokspatroner tager meget mindre tid, finder sted mere præcist uden forurening af hænder, tøj eller omgivende genstande. På trods af at prisen på patronen er lidt højere end den samme mængde voks i konventionel emballage, er det nok for et større område på grund af mere omhyggeligt forbrug og jævn fordeling. Derudover er det ikke nødvendigt at bruge hele kassetten ad gangen - den kan genopvarmes igen og bruges til fuldstændig forbrug af midler. Afhængigt af volumen varer det 2-3 komplette epilationer af benene eller flere behandlinger af bikini og aksillære områder.

Sådan appliceres en patron

Forberedelse til depilation ved hjælp af en sådan anordning afviger ikke fra det før regelmæssig voksning - det er vigtigt at huske at hårets længde skal være mindst 2-3 mm for at klæbe den klæbende masse. Efter pigens skøn er dampen dampet, bedøvet med lidokain, is eller andre midler. Derefter skal det tørres grundigt og sprinkles med talkum eller babypulver, og du kan gå videre til proceduren for fjernelse af uønsket hår:

 1. Patronen er installeret i vokssmelte for at opvarme blandingsblandingen. Specialiserede typer af disse enheder ved selv selv, hvor meget varme en bestemt type voks skal opvarmes. Når du arbejder med universalværktøjer, skal du fokusere på apparatets kraft og den anvendte vokstype - normalt nok varme i 15-25 minutter. Temperaturen kan vurderes ved at berøre kassetten. Hvis der ikke er vokssmelte, er det bedre at opvarme voksen i varmt vand - mikrobølgeovnen kan simpelthen blæse patronen eller smelte den inde, så væggene bliver kolde.
 2. Efter opvarmning får kassetten og kortvarigt (nogle få sekunder) skuffen ned. Så snart voks begynder at dræne, kan du begynde at påføre huden.
 3. Distributøren bæres langsomt langs huden i retning af hårvækst og danner et lag af en blanding på 2-3 mm tykt. Det viser bandet, som skal gøres i længden fra 2-5 (i bikini zone, underarms) til 10 cm (ben). Kassetten er sat til side og skal placeres med fordeleren op - ellers kan voksen lække og plette de omgivende genstande.
 4. Papir- eller stofstrimlen overlejres på voksen, den strammer godt og med en skarp bevægelse kommer den ud af huden mod hårets vækst. Det er vigtigt, at du ikke lader en klæbrig masse på huden i lang tid - det kan stivne og holde fast i epidermis så tæt, at det simpelthen vil rive sammen med hårene. Dette øger dramatisk smerteligheden i proceduren og kan forårsage hudlæsioner.
 5. Tilsvarende behandles hele zonen, som udsættes for depilering. Efter det skal du fjerne rester af voks og tørre huden med en beroligende creme.

Anmeldelser viser, at denne procedure i forhold til traditionel voksning ikke kun er mere præcis, men mindre smertefuld og ubehagelig. Dette skyldes det faktum, at vokslaget på grund af patronens fordelingsenhed falder mere jævnt. Derudover gør brugen af ​​vokssmelte det muligt at anvende specielle faste og tætte former for voks i kassetter, der tidligere kun var tilgængelige til professionelle saloner. Derfor er det ikke overraskende, at man i de senere år også i disse virksomheder ofte også kan se nøjagtigt de samme patroner, som er tilgængelige for enkle kunder i skønhedsforretninger.

Depilation voks i patroner

Anvendelsen af ​​voksaflejring er en langt kendt og meget populær metode til at slippe af med kropshår. Som du ved, kan dette materiale anvendes til en sådan procedure i henhold til 3 teknologier: varmt, varmt og koldt. Men hver sag har sine egne "buts": det er meget let at depilere på kold måde (med færdige strimler), men det er ikke mindre smertefuldt, varmere smertefuldt på grund af den større udvidelse af porerne, men er fyldt med forbrændinger på grund af uhensigtsmæssig ydeevne. Det forbliver en varm mulighed, ideel til hårfjerning derhjemme.

Voks til varm depilation kan eventuelt købes i forskellige former - banker af forskellige størrelser eller patroner med en aftagelig eller solid rulle. Vokspatronen er en lille beholder (100-150 ml), fyldt med hærdet voks og med en bekvem rullevalse øverst for bekvem anvendelse af indholdet på huden. Før brug kræver det opvarmning op til 38 grader i en voksmølle eller mikrobølgeovn.

At dømme efter meninger fra kvinder, der har forsøgt forskellige metoder, voks til depilation i patroner har mange fordele i forhold til andre former for frigivelse, og specifikt før det samme produkt i banker.

fordele

Varmvoks ville ikke være så populære, hvis det ikke var for deres fordele:

 • hurtigt og effektivt;
 • sikker;
 • ikke dyrt;
 • laget påføres tyndt og ensartet;
 • Der er muligheder for alle typer hår og hud;
 • det er praktisk både til forarbejdning af store områder (med en bred rulle) og for små (med en smal rulning);
 • forskellige voksmønstre at vælge imellem;
 • kan opvarmes ikke kun i voksmøllen, men også i en konventionel mikrobølgeovn;
 • du kan nemt klare dig hjemme alene;
 • Når du anvender, får du ikke beskidte hænder, objekter der er i nærheden.

En af fordelene ved voks i patronerne var præget af forskellige strukturer af dette værktøj. Hvad er sammenhængene og hvorfor det er nødvendigt:

Gel-konsistens. Dette er en lys og gennemsigtig syntetisk baseret voks, som normalt er hypoallergen. Fordelen ved denne struktur er, at værktøjet ikke klæber til huden og ikke beskadiger det, men det fastgøres håret meget sikkert og trækker dem ud uden vanskeligheder og unødvendige smerter. Denne type er økonomisk, dens rester efter proceduren fjernes let med olie uden rester.

Creamy konsistens. Tyk og elastisk voks velegnet til følsom og tør hud. Bryder ikke hår, men slår dem helt op.

Klassisk voks. Ideel til sarte hudområder og fjerner godt tyndt og mellemtæt hår.

Således kan hver kunde, der har besluttet sig for voksaflejring, vælge en passende mulighed for sig selv og ende med den ønskede effekt efter proceduren.

Populære mærker

Der er mange voksmærker til epilering i patroner, og næsten hver af dem repræsenterer en hel række muligheder for enhver smag. Blandt dem er unge, for nylig dukkede op nye ting på markedet for hårfjerning produkter.

Depilflax vokspatroner

Dette er måske en af ​​de mest populære mærker, har udgivet en lang række patroner:

 • Depilflax Pink. Voks for effektiv fjernelse af kort eller hårdt hår, som har en bakteriedræbende virkning, nærende, beroligende og fugtgivende huden. Indeholder næringsstoffer og lugter som en rose.
 • Depilflax brasiliansk. Tæt, hurtigt rive af korte og korte hår, nærer og fugter huden, hvilket gør det fløjlsagtigt at røre ved.
 • Depilflax Premium Golden. Velegnet til alle hudtyper (særligt følsomme) og hår af forskellig tykkelse. Det klæber meget godt, og blandingen af ​​gylden pollen i voks gør proceduren endnu mere behagelig visuelt. Denne voks holder den indstillede temperatur i lang tid, hvilket tillader ikke at skynde sig med proceduren (meget vigtigt for begyndere). Plast og effektivt værktøj.
 • Depilflax Natural For All Skin Types. Indeholder ikke urenheder, farvestoffer og dufte, der er egnet til mennesker, der er tilbøjelige til allergi. Giver en beroligende hudeffekt under proceduren. Velegnet til at slippe af med medium og tyndt hår.
 • Depilflax Jordbær. Det har stærke antioxidantegenskaber, gennemsigtige. Det giver huden glathed og ømhed i lang tid. Anvendes i alle typer hår og hud.

Selvfølgelig er dette stadig ikke en hel liste over voks af dette mærke, og det kan fortsættes for længe. Men en ting er tydelig: blandt en bred vifte af muligheder fra Depilflaks, vil enhver kvinde helt sikkert finde den perfekte pasform.

White Line Series

Ikke mindre populær og så forskelligartet som den foregående serie, præsenterer linjen fra White Line sine interessante tilbud:

 • WhiteLine-flex Raspberry. Denne voks indeholder allerede talkum. Blødt, fjerner lige korte hår for første gang uden at bryde dem. Gør huden ikke klæbrig, egnet til enhver form for hår og dens forskellige tykkelse.
 • Hvid Line-Flex Cream Rose. Indeholder rosenolie, har egenskaberne af nærende, fugtgivende og helbredende. Det ligger nøjagtigt, fjerner meget kort hår, herunder hårdt. Til forskellige hudtyper.
 • WhiteLine-flex vin. Ingredienser - vindruekstrakt. Det skrælmer ikke huden, det ligger i et tyndt jævnt lag, der dækker håret tæt, men ikke huden. Egnet til meget kort hår af hårdhed og forskellige hudtyper.
 • WhiteLine-flex Alger. Vysokoplastichesky voks fjerner straks hår. Med kelpekstrakt, der er nyttigt til tør eller følsom hud, skaber ikke en følelse af klæbrighed, det er økonomisk at bruge.
 • WhiteLine-flex Amber. Meget blødt, uden skadelige farvestoffer og smag. Økonomisk, egnet til delikat hud og enhver form for hår.

Planet negle

Dette er et ungt mærke, en nyhed inden for kosmetologi og andre produkter til personlig pleje. Præsenterer sin serie af meget højkvalitets voksvoks:

 • PlanetNails er hvid. I sin sammensætning - titandioxid. Det har antiinflammatorisk effekt, der er velegnet til følsom hud.
 • PlanetNails er rød. Til tynd og tør hud. Det er godt at bruge til områder af armhulerne og bikini.
 • PlanetNails chokolade. Universal, velegnet til alle hud- og hårtyper.
 • PlanetNails er gylden. Især for overfølsomme områder i ansigtet, bikini og underarmene, samt for hud tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Kapous

Kendt mærke, har allerede fået anerkendelse blandt deres fans. Det betragtes som en af ​​de bedste liposløselige voks i patroner.

 • Rød. Dette tilbud fra Kapous er velegnet til forskellige typer hud og hår, såvel som for enhver alder. Velegnet til følsom hud, forårsager ikke irritation. Gel, så smerten er ikke udtalt, fordi afhjælpe klæber kun til hovedbunden og ikke til huden. Det lugter meget godt.
 • Green. Præsenteret af en række smag (kiwi, lime, grønt æble osv.). Skabt specielt til depilation på garvet og følsom hud.
 • Hvid. Velegnet til absolut enhver hud, plejer det, fjerner håret forsigtigt og efterlader en glat og silkeagtig.

Kapous er stadig mange patronvoks af forskellige farver, men hver af dem har sit eget formål og forskelle i sammensætning. Dette giver en glimrende mulighed for at vælge en mulighed for din smag.

Hvordan man vælger voks

Der er flere kriterier, som du skal være opmærksom på, når du køber i første omgang, hvilket vil hjælpe med at lette udvælgelsen af ​​et egnet produkt med al sin mangfoldighed i butikker.

Komposition. Voks, som naturligvis ikke er sundhedsskadelig og ikke vil medføre hudproblemer, skal være helt naturlig uden tilsætning af konserveringsmidler, parfume og farvestoffer. Naturlige ingredienser, der giver produktet en særlig aroma eller farve, er velkomne, forudsat at de ikke har en negativ reaktion. Dette kan være urteekstrakter af urter eller æteriske olier.

Behandlingsområde. Du bør ikke risikere og optræde irritation på de delikate dele af kroppen og vælge den første tilgængelige løsning, der passer til et helt andet område. En bred vifte giver dig nu mulighed for at vælge enten den voks, der gælder for enhver del af kroppen eller skabes specifikt til bestemte områder.

Rullebredde. Hvis patronen kun er nødvendig til forarbejdning af store områder (torso, ben, hænder), tag en beholder med en bred rulle. Til fjernelse af små områder af bikini, ansigt eller underarms - et smalt klip.

Pris. Afhænger af budgettet. Du kan bruge en stor mængde på et dyrt middel med glamourøse effekter (guldbelægning, glitrende voks, favoritfarve osv.), Men ikke det faktum, at kvaliteten af ​​sådanne muligheder vil nødvendigvis være bedre end billigere muligheder.

Sådan bruges

Patronvoks er ideel til brug derhjemme. Der er ingen særlige vanskeligheder, så alle kan klare det. Det vigtigste er at forberede huden til hårfjerning på forhånd:

 1. lav peeling scrub 2-3 dage før proceduren;
 2. vaske, rense og tørre huden før behandling
 3. Påfør talcumpulver, smid det let ind, så vokset kun klæber til hårene, ikke til huden.

Nu kan du fortsætte med voksning af hår:

 1. patronen skal opvarmes i en voksmølle, i et vandbad eller i en mikrobølgeovn, indstilles lodret (ellers vil voksen begynde at dræne under opvarmning);
 2. Påfør et 2-3 mm lag voks på det ønskede område (du må muligvis bruge flere gange på samme sted) til hårvækst;
 3. Lim stripen ovenfra, lidt længere end voksstrimmel, det er godt at trykke og glatte det;
 4. skarpe og selvsikkert rive strimlen i retning modsat hårvæksten parallelt med overfladen af ​​det behandlede område;
 5. Påfør en hud beroligende middel (lotion, etc.).

Nå, hvis du har en creme eller lotion på dine hænder, der hæmmer hårvækst, vil dette kun forlænge effekten. Men hvis ikke - du kan undvære det.

Bemærk: Mellem vokspatroner skal placeres lodret, så indholdet ikke løber ud. Og hvis voksen køler ned - du kan genopvarme den igen i mikrobølgeovnen).

Efter en så stressende procedure som for eksempel voksaflejring vil hudpleje være nødvendig for at "bringe det til liv":

 1. Efter behandlingen skal de første dage lindre og fugtige huden med særlige midler;
 2. 2-3 dage efter depilation skal undvære bad, sauna og fysisk anstrengelse (for at undgå forøget sved)
 3. Må ikke solbade i solarium eller under solen i 2-3 dage;
 4. Efter 2-3 dage, gentag peeling proceduren for at eliminere muligheden for hår indvækst.

Vigtigt: Sørg for at rengøre patronrullen grundigt efter proceduren, ellers kan næste depilering forårsage infektion.

Voks hårfjerning i patroner er en meget billig, bekvem og nem måde at slippe af med uønsket kropshår i lang tid. For at undgå de problemer, der er forbundet med forkert procedure, er det imidlertid vigtigt at sætte kompetent ind på spørgsmålet om at vælge det rigtige voks og følge alle regler for udførelse af depilering.

Voks i patroner

For at få helt glatte ben, armhulen og bikiniområdet uden unødvendige hår, udfører kvinder forskellige former for hårfjerning. Nogen går på skønhedssaloner for at slippe af med unødvendig vegetation, og en person er vant til at gøre alt alene alene hjemme.

Unge damer, der foretrækker at udføre denne operation hjemme, mener, at det ikke bare er mere rentabelt og sikkert, men også praktisk, fordi du ikke behøver at gå hvor som helst, og du kan foretage en hårfjerningsprocedure på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Derudover er der et bredt udvalg af udstyr til fjernelse af hår. For nylig har voksning været ved at blive populært, og det skyldes, at voks har dukket op i patronerne, hvilket gør denne procedure meget lettere.

Særlige egenskaber

Voks i patroner - dette er et nyt værktøj til depilation, som for nylig er kommet på hjemmemarkedet. Det giver dig mulighed for nemt at fjerne overskydende hår fra forskellige dele af kroppen, for eksempel ben, underarms, bikini område.

I specielle kassetter, der bruges til hårfjerning, er frosset voks. Patroner har visse dyser, der tillader et jævnt lag at påføre agenten på huden.

Afhængigt af formålet med hvilken patronen anvendes, kan dispenserelementets bredde variere. For eksempel bruges brede dyser til at fjerne hår på benene, da de skaber en bred voksstrimmel, hvilket gør proceduren hurtig og smertefri. Smalle vedhæftede filer er mere bekvemme at bruge til at slippe af med vegetation i axillary og bikini området.

Det er værd at bemærke, at patronvoks til forskellige områder har en forskellig sammensætning og egenskaber, da hårene vokser, for eksempel på benene, adskiller sig i deres struktur fra dem, der forekommer i armhulerne.

Voks i kassetter kan købes både separat og i et kit til depilation.

De vigtigste fordele ved en kassette til hårfjerning:

 • Vassen er i stand til at opfange et lag af døde celler og derved udøve effekten af ​​peeling. På grund af dette bliver epidermier mere øm og glat, og også regenerering af huden opstår.
 • Naturlige ingredienser, der er en del af sådan kosmetik, giver nærende og fugtgivende effekter på dermis. Ved forhøjede temperaturer har planteekstrakter og olier en bedre virkning på huden.
 • Det har en lang handlingstid. Med hver efterfølgende voksning bliver hårene tyndere og mindre mærkbare.
 • Dette kosmetiske produkt er overkommeligt, du kan købe det til en rimelig pris.

Der er flere typer voks i epilationpatronerne:

 • Azulenium er perfekt til forskellige typer af epidermier. På grund af dets umættede kulbrinte (azulene) kan dette produkt også anvendes til følsom hud uden at forårsage irritation, rødme og andre manifestationer af en allergisk reaktion. De vigtigste fordele ved dette produkt:
 1. klare hårfjerning på forskellige dele af kroppen;
 2. har antiinflammatoriske virkninger
 3. har en blødgørende virkning
 4. bryder ikke håret, men trækker det ud af roden.

På grund af den blide cremede struktur er epileringsproceduren mindre smertefuld.

Depilation voks i patroner

Hver dag et voksende antal kvinder, der foretrækker at passe sig selv uden at ty til salontjenester. For det første giver det betydelige besparelser i både tid og penge. Og for det andet er det ikke svært at købe materialer og selvplejeprodukter. Derfor er voksaflejring med brug af patroner blevet meget populær derhjemme.

Essensen af ​​voksning (voksning)

For at fjerne overskydende hår fra overfladen af ​​huden bliver voksen påført hårets vækst, og så kommer det pludseligt ud i modsat retning, det vil sige mod hårets vækst.

Ved adskillelse fra voksens hudoverflade fjernes håret fast på det sammen med folliklerne. Som et resultat bliver huden glat i 3-4 uger.

Den optimale hårlængde til voksning er 3-4 mm.

Voksende depilation involverer forskellige måder at anvende voks på huden på:

 • ved hjælp af en spatel
 • fra patronen.

Det skal bemærkes, at anvendelsen af ​​kassettevoksning forenkler proceduren meget, da vokslaget er ensartet og tyndt. Dette sparer både materielt forbrug og tid.

Vassen påføres over hårvæksten og kommer ud i modsat retning.

Hårfjerning med kassette voks

Patronen er en plastikbeholder af rektangulær form, som er fyldt med voks. Patronens låg har en rulle. Med det er voksen jævnt fordelt over overfladen af ​​huden.

Voks med forskellige hudvenlige kosttilskud lægges i kassetterne.

Hvad er nødvendigt for depilation

For at Waxing skal kunne producere de forventede resultater, skal du forberede alle nødvendige materialer og værktøjer før du starter proceduren:

 • vokspatron;
 • Voskoplav;
 • papirstrimler;
 • antiseptisk (chlorhexidin, alkohol, etc.);
 • voks remover.

Sådan opvarmes voks i patronen

Kassettevoks er varm i temperatur, det vil sige, den skal opvarmes. Ellers kan sådanne råmaterialer ikke påføres huden. Voks materiale kan opvarmes på flere måder.

Brug voks voks

Den enkleste og mest pålidelige metode til voksopvarmning er brugen af ​​en særlig opvarmningsanordning. Voskoplav inkluderet i gitteret og det viste den temperatur, som anbefales af producenten af ​​vokspatronen.

Voskoplav designet til at opvarme patronen med voks

Efter at have nået den ønskede temperatur, vil apparatet give et signal, der angiver, at råmaterialerne er klar til brug. Moderne modeller er udstyret med en termisk sensor, som hjælper med at opretholde den ønskede temperatur af voks gennem hele proceduren.

Brug af mikrobølgeovnen

Hvis du ikke har vokssmelte ved hånden, kan du varme patronen i en mikrobølgeovn. For at gøre dette skal du frigive kassetten fra emballagen, folien og sende den til ovnen. Opvarmningstid varierer inden for 1-3 min. Det afhænger af mængden af ​​voks i patronen samt på mikrobølgeffekten.

Efter opvarmning skal du forsigtigt påføre voks til håndleddet og afgøre, hvor let det er at anvende, og om der er fare for at forbrænde huden. Hvis det er nødvendigt, kan patronen opvarmes yderligere i 10-15 sekunder. Det er muligt at opvarme voks så mange gange som ønsket - det påvirker på ingen måde dens egenskaber og kvalitet.

Vandbad

For at opvarme råmaterialerne skal du tage en beholder med vand og sætte det i et vandbad. Alt denne konstruktion skal stå på lav varme. Vandet, hvor patronen er placeret, må ikke koges.

Voks vil blive betragtet som klar til brug, hvis den har en flydende konsistens, og dens temperatur er behagelig for huden. Den tid det tager for patronen at varme op på et vandbad afhænger af tykkelsen af ​​dets vægge såvel som på densiteten af ​​selve råmaterialet.

Nine trin voksning

Fremgangsmåden til fjernelse af overskydende hår fra kroppen ved hjælp af voks i patronen er ret simpelt og nemt at beherske.

 1. Ryd hud mod urenheder.
 2. Desinficere huden med chlorhexidin.
 3. Placer vokspatronen i en særlig voksmølle eller opvarm den i en mikrobølgeovn eller i et vandbad.
 4. Kør en voks test linje på en papirstrip eller håndled. Dette skal gøres for at sikre, at voksen er varm nok, ligger jævnt og er klar til brug.

Når du anbringer voks på en stribe papir, kan du bestemme, om råmaterialerne er i brug

Voks skal spredes over huden.

Resten af ​​voks glattes over.

På en papirstrimmel med voks blev hårene fjernet sammen med rødderne

Hvis voks voks bruges til at opvarme voksen, så må patronen ikke fjernes fra varmeren under proceduren.

Video: Voksning af hjem voks i patroner

Professionelle tips

For at hårfjerningen ved hjælp af voks skal være så effektiv som muligt, og ubehag under depilering og konsekvenserne efter proceduren er minimal, anbefaler eksperter at følge nogle anbefalinger.

Hvad er ønskeligt at gøre før depilation

12-24 timer før proceduren anbefales det at skrubbe huden. Dette vil fjerne stratum corneum og lette træk af hår sammen med folliklerne. Desuden øges hårets længde, der endnu ikke er vokset til 3-4 mm, efter at have skrubbet huden. Derfor kan voksen fange og fjerne dem sammen med roden.

Skrubbebehandling giver dig mulighed for at forhindre udbrud af indgroede hår i fremtiden, da det er lettere for nye svækkede hår at trænge ind i den tyndere hud.

Umiddelbart inden voksning anbefales huden at dampe: Du kan tage et varmt brusebad, eller du kan kun 10-15 minutter. Vedhæft et håndklæde gennemblødt i varmt vand til problemområdet (55-60 ° C). Dette præparat åbner porerne og gør det lettere at fjerne hår.

Før du anvender voks på huden, kan du anvende babypulver, hvilket minimerer hudskade, når voksstrimlen slides af, og sparer også huden fra utilsigtede forbrændinger, når du bruger opvarmet voks.

Post-voksningsprocedurer og aktiviteter

2-3 dage efter voksaflejring rådgiver kosmetologer to gange om ugen for at skrubbe huden for at forhindre indgroede hår. Til disse formål er det nødvendigt at bruge specielle lotioner og cremer til indgroet hår.

Når du behandler huden med en skrubbe, kan du bruge malet kaffe, salt, sukker som faste partikler.

Da huden under proceduren udsættes for visse mekaniske virkninger, dannes der mikrotraumer på den, gennem hvilken patologisk mikroflora let kan trænge ind og forårsage inflammatoriske processer. For at undgå dette, er det bedre inden for 2-3 dage efter depilering at udelukke besøg i pools, saunaer, gym.

Eksperter anbefaler også at bære undertøj lavet af naturlige stoffer. Faktum er, at syntetiske fibre ikke tillader luft at passere igennem, og det fører til overdreven svedning. Sveddråber er en ideel yngleplads for skadelige mikroorganismer, som, som kommer ind i hudens porer, forårsager betændelse i form af pustler og endda koger.

Efter voksdannelse er det bedre at opgive stramme tøj, fordi der i dette tilfælde er risiko for at ændre hårfolliklens stilling. Derfor er der i fremtiden en høj sandsynlighed for, at håret vokser under huden.

Kontraindikationer for voksaflejring

Du må ikke bruge voksaflejring i følgende tilfælde:

 • friske sår, ridser, udskæringer;
 • udslæt i form af acne, pustler mv.
 • insektbid;
 • forbrændinger af forskellig art;
 • neoplasmer i form af papillomer, vorter osv.
 • åreknuder
 • graviditet, fordi smerte kan provokere livmoderkontraktioner.

Vassen i patronen er nem at bruge til depilering derhjemme. I dette tilfælde elimineres hårene effektivt sammen med folliklerne. For at forbedre kvaliteten af ​​proceduren anbefales det at følge råd fra fagfolk.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Voks i depilation patroner: trin for trin instruktioner om, hvordan man bruger

Brug af voks i depilation patroner

Voks i patroner til depilation - et meget bekvemt værktøj. At fjerne håret på denne måde kan bruges både varm og varm sammensætning. I dag kan patroner købes hos mange kosmetikbutikker til en overkommelig pris. Det vigtigste er at kunne bruge dem korrekt.

Varm og varm voks i patroner

Til depilering ved hjælp af patroner kan varmt eller varmt voks anvendes, afhængigt af hudens individuelle egenskaber og personlige præferencer. Med dygtigt arbejde vil begge muligheder være effektive. Men det er stadig tilrådeligt at overveje forskellen mellem depilation med et varmt middel i patronen og depilation med varm voks.

Det er bedst at købe en varm makeup til kvinder, der skal kæmpe hjemme med ikke meget tykt og tykt kropshår. Hvis der er lidt tyk vegetation på benene eller i bikinizonen, og hårene er hårde på samme tid, er det usandsynligt, at du kan fjerne alt med et varmt værktøj en gang. I bedste fald skal du gentage proceduren flere gange.

Det skal bemærkes, at den varme sammensætning er meget billigere end den varme. Det er mere behageligt for uerfarne kvinder at bruge hjemme, da risikoen for termisk forbrænding er reduceret. Men forbruget af materiale vil under alle omstændigheder være mere. Forbered dig derfor på at skulle købe mere end en patron med et middel til fjernelse af håret for at gennemføre en komplet procedure til fjernelse af uønsket vegetation.

Hot makeup bruges oftest af kosmetologer i saloner. De kan fjerne selv de grove hår. Proceduren vil være praktisk talt smertefri på grund af den gode opvarmning af huden. I hjemmet er det vanskeligt at arbejde med et sådant værktøj, hvis der ikke er nogen dygtighed. Det er nemt at få en forbrænding på huden, hvis du opvarmer produktet lidt mere end den rigtige temperatur.

Forberedelse af proceduren

Depilatory voks i patroner kan bruges til at fjerne hår næsten overalt. Nogle piger er endda tilpasset til at bruge det i kampen mod uønsket ansigtshår. Selv om der her er andre mere praktiske måder. Men for at vokse skal være hurtig og effektiv, bør du omhyggeligt forberede proceduren og købe i forvejen alle nødvendige materialer og værktøjer til voksning.

Først skal du købe patroner. Hvis vi taler om varm sammensætning, er der normalt nok en patron nok til to procedurer. Men det er bedst at købe dem straks, hvis depilationen på denne måde bliver første gang. Det kan tage lidt mere varme, som også bør overvejes.

Når du vælger, bemærk at de kan være både smalle og brede. De første er mere egnede til aflejring af bikiniområdet, da det er meget bekvemt at anvende sammensætningen selv på de mest vanskelige steder. Det er praktisk at bruge patroner med brede hoveder til at bekæmpe overskydende hår på benene.

Stadig patroner kan være almindelige og smagsstoffer. Smagsstoffer er lidt dyrere.

Efter depilering forbliver huden en lys behagelig aroma. Mere de har ingen funktioner. Så forudbestem om der er et ønske om at overbetale lidt for duften.

Hvis du har tænkt dig at gøre voksafhugning hjemme hele tiden, så er det bedst at købe en god voks voks på forhånd. Det er ikke så billigt, men det vil vare i flere år. Desuden er moderne vokssmelte allerede udstyret med temperatursensorer, som gør det muligt at præcis opvarme sammensætningen og opnå den ønskede konsistens. Så risikoen for at blive brændt selv fra en varm forbindelse bliver minimeret.

Køb også vegetabilsk olie på forhånd for at fjerne voksrester og et beroligende middel til huden. Umiddelbart efter proceduren vil huden kræve særlig pleje, som dens yderligere tilstand og skønhed vil afhænge af.

Hårfjerning voks i patroner

Hvordan man laver voksaflejring i patroner rigtigt?

Det skal bemærkes, at i tilfælde af speciel voksning kan både varm voks og sukkerpasta anvendes med lige stor succes. Bare brug for at vide på forhånd den optimale temperatur af opvarmning. Sukkerpasta sælges trods alt i forskellige former, og derfor kan egenskaberne ved at anvende sammensætninger afvige lidt.

Først skal du forberede huden. For at gøre dette skal du rengøre det fra snavs og affedtning. Salicylalkohol anvendes bedst. Men du kan simpelthen pulver det område, hvor du har planer om at fjerne hår. Bemærk, at den optimale længde af hår til afhugning skal være 3-5 mm. For korte hår kan simpelthen ikke tages.

Dernæst er det nødvendigt at opvarme sammensætningen i voksmølle til den ønskede temperatur. Når dette er gjort, fortsæt til applikationen på huden. Midler anvendes på vækst af hår. Det er nødvendigt at trykke på den maksimale patron for at sikre bedre greb med hårene. Dette er praktisk, fordi det ikke behøver at komme i kontakt med sammensætningen. Hænder vil være rene, og en tynd film forbliver i problemområdet.

Efter et par sekunder, når sammensætningen helt hærder, er det nødvendigt at fjerne det med en skarp og sikker bevægelse. Fjernet film mod hårvækst. Hvis en kvinde endnu ikke har brugt voks, skal hun vide, at jo hurtigere dette er gjort, jo mindre smerte vil man mærke. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage proceduren for helt at fjerne alt hår. Det er kun at fjerne den resterende voks med olie og behandle huden med et beroligende middel.

konklusion

Efter at have forsøgt at fjerne hår med voks i patroner, vælger mange kvinder igen for sig netop denne metode til depilering. Efter flere procedurer vil hårfjerning ved denne metode blive meget simpel.

Bare glem ikke kontraindikationer. Det anbefales ikke at bruge hotwaxpatroner til kvinder med diabetes mellitus, åreknuder og også at pålægge de påvirkede hudområder eller slid.

Voks til hårfjerning i patroner - hvad spiser det?

Voksning er en af ​​de mest populære metoder til hårfjerning, som kan gøres både i saloner og hjemme. Til denne procedure er der voksstrimler, voks i dåser eller i patroner (kassetter).

Voksning derhjemme

I hjemmet er det bedst at bruge voks i patroner. Dette er en beholder hvor et produkt hældes, som inden brug skal opvarmes i et specielt apparat. Derefter lægges en dyse på patronen, hvorved et tyndt lag voks påføres huden over hårvæksten, og efter nogle sekunder fjernes det - mod væksten.

Hvorfor er det praktisk? Fordi du ikke bliver snavset, som det kan være, når du arbejder med almindelig voks i dåser, må du ikke spilde det på huden, men forbruget af midler er lille, men du vil have penge nok i lang tid.

Hvor kan man købe voks til fjernelse af hår

Du kan købe voks til hårfjerning i kassetter i kosmetiske butikker i din by eller via internettet. Et stort antal websteder tilbyder dig et bredt udvalg af værktøjer og kits, hvorfra du kan vælge den perfekte til dig selv.

Prisen på patroner til hårfjerning - fra 100 rubler til 300 rubler. Halvdelen af ​​en kassette er tilstrækkelig til at epilere begge ben, dvs. Denne mulighed er meget økonomisk.

Ud over kassetterne med voks har du brug for en enhed til opvarmning - voks voks. Du kan købe et sæt, der indeholder alt, inklusive denne enhed, og du kan købe det separat. Omkostninger - fra 500 til 2000 rubler afhængigt af firmaet, samt hvor mange kassetter den er designet og hvilke ekstra funktioner den har.

Varm voks er mere effektiv

Epilering kan gøres med kold, varm eller varm voks. Hot er bedre end de to andre metoder på grund af det faktum, at det opvarmer huden, udvider porerne og gør det lettere at fjerne hår. I dette tilfælde er smerten meget lille.

Det er muligt at varme produktet både i specielle voks og i vandbad eller i mikrobølgeovn. Men i sidstnævnte tilfælde er det vigtigt at beregne tiden korrekt, ellers vil voksen koge og blive beskadiget, eller det vil varme op meget, og du vil brænde.

Sådan voks sælges i stænger, plader eller i granuler. Dens pris er fra 300 til 1000 rubler, afhængigt af volumen, producent og yderligere tilbehør inkluderet i sættet.

Hot voksprocedure

Før epilering (et par timer) anbefales det at tage et brusebad ved hjælp af en skrubbe for at rense huden og åbne porerne. Dernæst skal du behandle huden med lotion og lad den tørre helt, hvorefter - applicer talkum eller babypulver (hvis huden er tilbøjelig til irritation).

Vassen skal opvarmes ved at indsætte patronen i vokslimmen op til en temperatur på ca. 50 ° C. Derefter lægges en rulle eller en hætte på patronen på kompositionen på huden over hårvæksten. Du kan straks anvende et par strimler til proceduren var hurtigere.

Fjern voks fra huden efter 10-15 sekunder. Dette gøres enten direkte med hænderne (med handsker) eller ved hjælp af papir eller kludstrimler. Rive kompositionen skal være skarp, i en bevægelse, strengt mod hårets vækst.

Ved afslutningen af ​​proceduren behandles huden med en beroligende lotion eller olie, der vil blødgøre huden og fjerne voksrester fra den.

Virkningen af ​​proceduren

Efter sådan hårfjerning vil ikke vokse fra en uge til en måned afhængigt af dine individuelle egenskaber. Ved konstant brug af dette værktøj vil hårene dog vokse langsomt hver gang, de bliver tyndere og lettere, og i nogle tilfælde kan endda stoppe med at vokse.

Det sker, at efter voksende hår begynder at vokse. For at undgå dette, brug en skrubbe regelmæssigt på hårfjerningssteder (2 eller 3 gange om ugen), gnid huden med en vaskeklud af medium hårdhed, og sørg for at fugter huden dagligt.

Sikkerhedsforanstaltninger

Brug ikke varm voks i følgende tilfælde:

 1. I tilfælde af hudsygdomme, irritationer, ridser eller slid
 2. I nærvær af flere mol og / eller papillomer på stedet for hårvækst;
 3. Med åreknuder
 4. Under graviditet bør sådan fjernelse ske med forsigtighed, og kun efter tilladelse fra din læge.

Derudover har nogle mennesker en individuel intolerance over for voks til epilering. I tilfælde af alvorlig irritation, smerte efter epilering, kontakt omgående læge.

Tips og tricks

Brug kun højkvalitets voks fra dokumenterede producenter med den aktuelle holdbarhed.

Hvis du aldrig har gjort epilering med varm voks derhjemme, skal du mindst besøge salonen. De vil vise dig, hvordan du gør det rigtigt, og giver nyttige tips.

Start ikke straks med særligt følsomme områder som armhulerne eller bikiniområdet. Prøv først proceduren på dine fødder eller hænder. Hvis smerten er for stærk, kan du bruge cremen med bedøvelsesvirkning (den mest populære creme - "Emla"). Selvom cremen ikke hjælper, er det bedre at opgive denne type hårfjerning og kigge efter en anden, mindre smertefuld.


Video: Veet varm voksningsprocedure

Til hår efter epilation voksede ikke længere, der er specielle cremer med effekten af ​​at bremse hårvæksten. Det er bedst at bruge en sådan creme fra samme firma som voks. Denne creme fugtiger og nærer huden, og med regelmæssig brug sommetider forsinker væksten af ​​nye hår.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Hvordan bliver hot voks gjort?

Hvordan laver man en blød pasta til shugaring?