Hvad er bedre: IPL eller RF hårfjerning

Æstetiske kosmetologicentre og skønhedssaloner tilbyder hvert år flere og flere forskellige tjenester til bekæmpelse af uønsket vegetation. De fleste af de piger, der er vant til at fjerne hår på deres ben og andre dele af kroppen med en barberkniv, ved ikke forskellen mellem forskellige typer epilering og hvilken metode der er bedre til at stoppe.

Peroxide Brightening

Lynhår med hydrogenperoxid er en af ​​de mest billige og overkommelige måder at lette håret på. Denne metode bruges i mange år af mange kvinder. Her er nogle nyttige tips til at lette håret med hydrogenperoxid derhjemme.

Ingroet hår efter epilering

Epilation er en procedure, der gør det muligt for dig ikke kun at slippe af med kropshår i lang tid (ved at ødelægge deres rødder), men for at bremse deres yderligere vækst. De mennesker, der engang har forsøgt denne procedure på sig selv, bemærker sine åbenbare fordele - sammenlignet med depilation.

Lumea Essential IPL Photoepilator til hårfjerning

Kundefeedback Philips Lumea Essential IPL fotoepilator til hårfjerning BRI863 / 00 For ansigt og krop tager behandling af benene 10 minutter,> 200.000 blink, omslag, SmartSkin sensor Anmeldelser - side 2 y_2018, m_9, d_5, h_15 bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8 cp_1, bvpage1 co_hasreviews, tv_0, tr_32 loc_ru_RU, sid_BRI863_00, prod, sort_ [SortEntry (rækkefølge = RELEVANCE, retning = DESCENDING)] clientName_philipsbrand-ruEnhver din mening er meget vigtig for os!

Philips SensoTouch 2D RQ1150 manual

Til højre finder du din Philips SensoTouch 2D RQ1150 manual. Denne service er helt gratis. Hvis du har spørgsmål til dit produkt - Philips SensoTouch 2D RQ1150 - så lad os vide nedenfor stranitsy.Sprava du vil finde dine Philips SensoTouch 2D RQ1150 instruktioner.