Veet voks i en krukke - anmeldelse

Hun brugte hele tiden en barbermaskine. Hvem bruger det, kender alle ulemperne. Plus kun 1 - hurtig og ren.

Jeg brugte cremer et par gange, men mine fødder klødte forfærdeligt, og jeg kunne ikke lide lugten. derfor gik ikke. Jeg drømte hele tiden om den kæmpe epilering af hele kroppen, for eksempel at gøre, og ikke lider i lang tid. på strømmen og lyset tør ikke.

søster fortæller mig, tag min professionelle voks. Jeg ved ikke, hvad det var, der er intet skrevet nebilo. Det var i kassetten, opvarmet i en kasserolle med vand. inddampet. begyndte at sætte på hans fødder. Jeg ved ikke, hvordan min søster brugte det. Piger, dette er en pipette, tyndt ikke smurt, nifiga hår er ikke rystet, alle benene var i denne klæbrige forfærdelige skrald, knapt knapt hvidvaskede otkablila. Gudskelov kun 1 fod smurt. Generelt horror! Og gudskelov det var ikke nødvendigt overalt!

Jeg så noget om Veet striber. Det var fristende. Jeg købte. Men i stedet for benene købt til ansigtet havde butikken kun en. Senere så jeg kun hjemme, at de var for personen, de skadelige tanter blev ikke taget væk og ikke ændret i butikken. Brug igen 300 rubler. Det blev naturligvis en skam, og jeg besluttede at prøve at oprejse benene med disse strimler til ansigtet. Det var ikke skræmmende, de er små) Håret rev ud med et bang! Forresten er endnu mere bedre end store. Jeg kunne endda lide effekten mere end de store. Så piger, der har et overskæg, glem alt, tynd Vitovsk flad, super-duper til dette formål. Du er velkommen til at bruge!

Så købte hun til benene. For at være ærlig med indholdet ved jeg ikke, men producenten tror nok, at vi er dværge, 1 meter høje. Selv på trods af at strimlerne er opdelt i to og faktisk bruges 1 gang (selvom jeg formåede at bruge dem 3-4 gange, opvarmede jeg dem med en hårtørrer, som det var meget praktisk), jeg havde stadig ikke nok - de var for små!

Hvis de havde skrevet, at denne boks var til rummyks, hænder eller en bikini zone og prisen ville have været mindst 270 rubler, ville det være normalt. Men ikke fødder. Vobschem 1 gang jeg oplevede dette mirakel, og besluttede at mere af dette affald (ikke i den forstand, men dårligt, men i form af et stykke) til præcis benene, køber jeg bare ikke rigtig nok! Af den måde, selv i betragtning af at vegetationen på mig er meget god og meget god,

Jeg har en prof. en hårtørrer kan blæse varm og kold luft. Det er dejligt at påføre en strimmel, varme det op med varm luft og derefter stoppe det et stykke tid for at blive koldt, træk derefter, og for at reducere den ubehagelige smertefulde effekt blæser du straks en kold hårtørrer på dine ben, så er det super. Jeg ved ikke, hvorfor saloner ikke bruger det.

Generelt sætter jeg 4 striber for deres lille nummer.

Så fik jeg våd voks i en dåse. straks fik øjet skyllet væk med vand. Husker min første erfaring med prof. voksede, tøvede jeg ikke med at købe. En sund tank i en kasse koster 400 rubler. Jeg drak vin til mod i aften og besluttede at prøve.

Fra profferne - ingen grund til at snyde med potter og bekymre sig om, at vandet kom ind i krukken.

Fjern dækslet og i 30-50 sekunder i mikrobølgeovnen. uden at vente på kogningen.

Voks bliver varmt og flydende. Der er en temperaturindikator på spatelen.

I følge instruktionerne er der skrevet smøre med en spatel. Men for mig viste det sig at være uvirkeligt! Fordi voksen er meget varm! Og når det er skrevet på spatelen, som du kan. så er voksen allerede kold, og det er absolut ikke påført med et tyndt lag, men instruktionerne siger, at det er nødvendigt at tynde. For det andet vil udgiften blive meget stor.

Så anden gang jeg opvarmede krukken og besluttede at smøre den varme voks direkte på servietterne, der var inkluderet i sættet.

Som følge heraf blev jeg ikke fuldt ud epilere med sådanne striber, men næsten alle ben er ganske gode for mig selv, det er bedre, hvis du bruger 1 strimmel 3-4 gange. Ikke varmt, ikke smertefuldt og effektivitet forbliver. Selvom hårene selvfølgelig ikke alle povydergivalis.

Om det faktum, at VEET WAX FROM A BANK vaskes væk med vand - ABSOLUT SANDHED! VELT VASKET VED VANDEN lige hurtigt og godt fra mine fødder og fra lommetørklædet.

Jeg kunne godt lide, hvordan det lugter, bare en baldezh, i kombination med denne smukke gyldne-gule farve, fik jeg lige en uforglemmelig æstetisk fornøjelse.

Feet gnides med et vådt håndklæde. Ivse !! Ikke engang smurt med fløde. Store !! Jeg sætter 5 +++++++ Økonomisk forbrug, smuk og nem at bruge, farve, tekstur, aroma-tip! Ingen problemer med fjernelsen! Hvis du har stor størrelse og stærk hårdhed, er denne kan nok for dig!

Piger køber denne voks og lider ikke. Prisen vil betale sig!

Kun den eneste producent - krukken er placeret i en kasse. og på toppen er en taske servietter. Forøg AMP deres nummer til toppen af ​​boksen. Og så er alt super. Mange tak for dette fantastiske produkt! Det er synd, at han ikke var blevet frigivet før. Elskede det. Jeg ville ønske det var altid solgt. Smagen er bare fantastisk. Skønhed og meget mere!

Wax Depilatory Salon af Veet

tilbagekaldelse

Endelig erhvervet et Veet mirakel kit til "salon" epilering derhjemme. Jeg vil sige med det samme - jeg blev ikke skuffet; det ser ud til, at dette er den bedste mulighed for at gøre epilering ikke kun effektiv, men også behagelig og behagelig. Men alt i orden.

Selve kassen var kompakt pakket med voks selv, en spatel til applikation og en lomme med instruktioner og kludstrimler.

Spatelen, som det viste sig, er meget usædvanligt - for det første er der en temperaturindikator på den (hvis "nej!" Vises i stedet for en blå firkant, voksen er for varm til brug), for det andet er hver side af spatelen designet til en bestemt del af kroppen del til fordelingen af ​​voks på benets hud, den øvre til armhulerne, venstre for bikiniområdet osv.).

Sammen med stofstrimlerne vedhæftes detaljerede instruktioner med tips om udtørring af alle dele af kroppen. Men stofstrimlerne er ret almindelige hvide, men genanvendelige. Efter hele proceduren kan de skylles i vand og genanvendes.

Men hvad jeg kunne lide mest var lugten. Meget flot, jeg ønskede at spise det.

Nå, nu om virkningen af ​​midlerne. Helt ærligt, for at kunne træffe beslutning om proceduren, har vi brug for en bestemt eventyrisme - vi har udført proceduren med en ven, og vi ønskede virkelig at få perfekt glat hud på benene.)))

Fremgangsmåden er dette: Først opvarmer krukken i en kasserolle med vand, det er vigtigt at sikre, at vandet ikke kommer ind i voksen, så afkøles det lidt ved at tjekke temperaturen med en spatel og derefter lægge lidt voks på huden. Strimlen blev lagt på og glattet over og derefter fjernet fra håret. Resultatet overraskede os begge - voksfangsten og fjernet næsten alle hårene på det behandlede område. Generelt lykkedes det os ganske hurtigt og uden problemer at afslutte benene. Hvad angår fornemmelser, kan du selvfølgelig ikke kalde dem behagelige, men samtidig er det ikke sådan en smerte, der ikke kan tolereres, og efter den anden eller tredje strimmel bliver du vant til det. Men resultatet er fremragende - i et par uger kan du glemme håret og nyde den smukke hud. Af den måde vaskes voksen let af med vand - et andet plus.

varm voks til depilation Veet

Da jeg selv gjorde depilationen, købte jeg speciel voks til profilering i Pro-linjen. Der er en pakke med voksbriketter, der er værd til 600 rubler, nok. Hmm... Nå, måske fem år, hvis ikke mere) Der er meget af det. Opvarmet i badet. På samme sted kostede de særlige strimler 90 rubler for meget. Sticks for spredning og oliespray, hvorefter alle rester af voks kommer ud meget hurtigt. Generelt, når du bruger 1000 rubler, og du bor uden at kende problemerne i mange år)

Men jeg er stadig ikke vedhæftet af hjemmet depilation, det er uudholdeligt ubehageligt alene)

Voks i veet kan

god morgen babyer Jeg bruger Veet strips, og i butikker ser jeg banker med voks til salg, men jeg har aldrig brugt det. Jeg ved ikke hvordan. Forklar, bedes du, hvordan du bruger og om det er det værd. Mange tak!

Jeg skrev for nylig, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med mine fødder og besluttede at købe varm Veet voks i en krukke. Jeg gik til butikken - Veet var ikke der (det var voks, der var strimler, alle slags cremer, mousses osv.), Der var nogle spanske Byly. Her er dette: Købt)

Når mine bekendte finder ud af, at jeg i flere år har vokset mig "overalt overalt", så beder de mig om at fortælle dig hvordan og hvad. Men i en nøddeskal kan du ikke forklare det her, så jeg har længe ønsket mig selv at udarbejde instruktioner i teksten, så jeg bare kunne smide det på interesserede personer. Nå, jeg deler med dig ved denne lejlighed på samme tid, måske vil det komme til nytte. Jeg vil ikke skrive om skønhed til samfundet, ellers er alle så glamourøse

Producentens anbefalinger + anmeldelser af mine deltagere (fra BB og fra andre forum) KØB! Men først vil jeg være opmærksom på, at jeg har brug for at følge instruktionerne for brug (det er meget detaljeret). Jeg vil fremlægge producentens anbefalinger, som blev diskuteret i emnet for mit køb (sendt spørgsmål til producenten). Piger, tag det ikke til arbejde, læs helt, så værktøjet har den maksimale virkning. Vi venter alle på denne effekt! 1) Det anbefales ikke at bruge under graviditet, laktation, da der ikke var frivillige blandt denne kategori af forbrugere. Det samme gælder for onkologiske sygdomme.

Varm voks til Veet depilation

Hver kvinde søger at slippe af med hår på benene, i bikini og underarmene, og så denne operation er let og smertefri. Dette vil hjælpe en stor varm voks til hårfjerning Veet, skabt af franske producenter. På nuværende tidspunkt er dette vidunderlige værktøj meget populært.

metoder

Epilation adskiller sig i, at det indebærer fuldstændig ødelæggelse af hårstrukturen sammen med roden. Det kan opnås ved at ødelægge hårsækken eller fjerne den fra hårsækken. Ved fjernelse fjernes kun den kutane del af håret, det vil sige, at den fortsætter med at vokse i fremtiden, du kan kun forsinke denne proces for den maksimale tid.

For fjernelse af hårfjerning kan anvendes ved fjernelse af elektricitet. Ulemperne ved denne metode er smertefulde procedurer, det mulige udseende af ødem. I denne proces placeres en lille nål i hvert hår, så det tager lang tid og er ikke billigt. Spor af nåle forbliver derefter i nogen tid.

En anden måde - laser hårfjerning, hvilket ikke forårsager ubehag og forekommer ret hurtigt.

Men med hende kan huden blive farvet, især i piger med blondt hår. Omkostningerne ved denne procedure er lige så høj som billedepilation. Men sidstnævnte har kun en minus - prisen.

Til midlertidig fjernelse ved hjælp af mekaniske metoder. Den mest traditionelle barbering. Det fjerner midlertidigt problemet, og så vokser håret mere intens og grovt. Træk hår med pincet er smertefuldt og tidskrævende. De samme ulemper og cauterization er desuden usikre, kan ødelægge den delikate struktur af huden, hvilket fører til udseendet af grimme sår.

Kemiske metoder har også mange ulemper. Brug af cremer kan forårsage forbrændinger og allergier. Kun blegning løser problemet problematisk.

Anvendelsen af ​​voks til depilation har været kendt siden oldtiden. Så anvendt et folkemøde - et naturligt bi-produkt. I dag kan du bruge voks til at fjerne hår fra Veet skin, som har en række nyttige egenskaber.

Særlige egenskaber

Varm Veet voks til hårfjerning er ikke det første år, der bruges af kvinder, der bekymrer sig om skønheden i deres ben, bare hænder, ansigt, underliv, bikini område. Den fremstilles i strimler, dåser og patroner med varmer - afhængigt af anvendelsesmåden. Følgende fordele ved dette produkt kan skelnes mellem:

 • det er helt smertefrit med et 100% resultat;
 • kan lindre hårproblemer i lang tid - op til 40 dage;
 • Alle Veet voksoptioner er nemme at bruge hjemme og uden hjælp.
 • Der er en bekvem pakke med instruktioner til brug.

Varm voks fra et populært mærke kan koste mere end tilsvarende produkter fra mindre kendte producenter, men i hvert fald er denne metode til hårfjerning meget billigere end procedurer, der bruger instrumenter i skønhedssalonen.

Veet-produktet i krukker indeholder en plastbeholder med en 250 ml voks, en træspatel med varmeindikator og papirstrimler. Der er sorter med aroma af jasmin og æteriske olier. Konsistensen i kulden er ret tyk, lidt gennemsigtig. Farven er mørk brun med en refleksion, voksen ser ud som en homogen masse. I kassen er der en indsats med instruktioner på forskellige sprog, herunder russisk.

Veet voksstrimler fås i 12 stk. Derudover er der 2 fugtighedsgivende klud, der skal anvendes efter aflejringsproceduren. Der er flere typer af dette produkt:

 • med shea smør og bær ekstrakt;
 • til tør og følsom hud;
 • med effekten af ​​hurtigt hårgreb
 • med vitamin E og mandelolie;
 • med aroma af fløjlrose og æterisk olie.

Nye versioner er også tilgængelige med naturlige helbredende ingredienser.

Derudover er der typer til individuelle dele af kroppen: til ben, ansigt eller universal. Derfor er valget af strimler til Veet depilation ret stort.

Veet voks i blækpatronerne indeholder en rullepatron, et varmeapparat og papirstrimler til hårfjerning. Dette er den dyreste løsning, men det kræver ikke brug af en mikrobølgeovn eller et vandbad til opvarmning. Desuden skaber den den optimale temperatur til brug af produktet og anvender et ensartet lag. Rullen giver mulighed for at bruge voks mest økonomisk. Ulempen ved at bruge Veet i patroner er, at det ikke er egnet til ansigtet og nogle andre områder, og ved ophængning af store hudområder (for eksempel på benene) skal det opvarmes flere gange.

Hvordan man bruger?

Hermetisk voks før brug skal opvarmes i vandbad eller bruge mikrobølgeovn. I sidstnævnte tilfælde skal opvarmningen foretages omhyggeligt. Hvis du overdriver produktet inde, kan du håbløst ødelægge det. Der er følgende notat på tidspunktet for opvarmning af kapaciteten af ​​Veet voks 250 ml (afhængigt af enhedens kapacitet):

 • 650 W mikrobølgeovn: 60 sekunder fuld bank, halv 40 sekunder;
 • 850 W mikrobølgeovn: fuld dåse på 45 s, halv - 30 s;
 • 1000 W mikrobølgeovn: en fuld bank på 40 s, halvdelen af ​​en 30 s.

Hvis der anvendes et vandbad, er det lettere at kontrollere beredskabet ved hjælp af indikatoren i form af en blå firkant på håndtaget på den medleverede træskovl. Det er nødvendigt at dyppe det helt i voks og holde det i et minut. Hvis påskriften "Nej" dukker op på den blå firkant, er sammensætningen for varm og kan forårsage forbrændinger på kroppen. Vi må lade det køle, indtil bogstaverne forsvinder. Men med utilstrækkelig opvarmning bliver værktøjet for tykt og vil ikke blive smurt med et tyndt lag på kroppen.

Når det opvarmes i et vandbad, er det nødvendigt at hælde vand i gryden på et niveau lige under krukken med voks, kog og lav et minimum af ild. Opvarmningstiden for den fulde tank er 10 minutter, halvtime er 5 minutter. Du skal sørge for, at værktøjet ikke koger, da det mister sine nyttige egenskaber.

Spatelen til anvendelse af sådan kosmetik har forskellige sider - især for forskellige dele af kroppen. Ved fjernelse af hår på benene påføres voksen med sin konkave side (i retning af hårvækst). Voksen jævnes jævnt med et tyndt lag. Derefter lægges stripen over og glattes for at passe tæt på kroppen, hvorefter den fjernes med en skarp bevægelse.

I armhulerne påføres voks med en afrundet ende af scapulaen. Det vigtigste er, at huden i dette vejr skal være helt tør, da der findes et stort antal svedkirtler. For at sikre tørhed kan du bruge talkum. Værktøjet skal påføres, hæve hånden i to retninger - fra midten af ​​den aksillære zone til albuen og omvendt. Derefter skal du uden at give op, glatte stripen ud på dette område og rive den af ​​med en skarp bevægelse.

For området mellem overlæbe og næse skal der sættes særlige små strimler.

Vassen er smurt med den flade ende af scapulaen. Håret fjernes først fra en, så fra den anden side. Proceduren i bikiniområdet er ikke anderledes, kun hvis det er nødvendigt, skal du skære strimler af den ønskede form og størrelse for problemområder.

Varm Veet Salon voks med essentielle olier anmeldelser

Kategori:
Pleje kosmetik

seværdighed:
Varm voks

Alle anmeldelser på den varme voks Veet Salon med æteriske olier
Ikke værd at plage

Alle pigerne drømmer om, at benene og de øvrige steder er glatte og silkeagtige. Men denne voks kan ikke klare alle hårene. Gør ikke alt. ]

Det er for dyrt. Det gør ondt. Ikke effektiv. Sådan forsøgte jeg at bekæmpe unødvendig vegetation.

Hilsner! Én gang så jeg laudatory anmeldelser om denne voks og besluttede at tilføje en ske med tjære. Jeg købte det et stykke tid, før sommeren, i håb om at finde [. ]

Ser godt ud hvor det hører til... I kassen!

Jeg ville ikke skrive en anmeldelse om dette produkt langt fra voks, men i dag frigjorde jeg endelig plads på badeværelset og sendte det til [. ]

Sandsynligvis ikke noget bedre end en barbermaskine.

Forladt min epilator derhjemme var jeg nødt til at købe en barbermaskine. Som følge heraf har jeg fået så meget hår på benene som en bjørn. Jeg har øjnene på min pande [. ]

Ooh... sat til en masochist for 350 rubler. Indtryk begynder.

Hej Jeg levede i 24 år og har aldrig brugt voks til at fjerne hår, men nu har jeg AIRCOMAND en dag til [. ]

Uønsket hår er slet ikke bange for ham! Men mærker kærlighed!

Jeg købte denne voks som min allerførste, jeg ville virkelig prøve effektiviteten og sammenligne den med epilatoren. Pakken indeholdt voks, [. ]

Er det gyldigt for depilation?

Velkommen til min anmeldelse! Jeg brugte denne voks omkring 3 år siden, men indtrykket blev efterladt... Det fjerner ikke hår overhovedet. Jeg forsøgte [. ]

Affald af penge og tid.

Hej alle) Jeg vil tilsyneladende være den tusindedel, der vil skrive en anmeldelse om denne voks, men jeg kan ikke være tavs.. Jeg købte det rent ved en tilfældighed og gik til byt.himii butikken [. ]

Det tager tid at justere og vænne sig til. Og det vigtigste er at holde din pine! Men voks depilation er ikke for mig... OPDATERET (Billeder og detaljeret anmeldelse)

Hej alle, der læser min anmeldelse. For nylig købte jeg denne voks i et stormarked for 380 rubler. (For en så stor krukke med en spatel og endog [.]

... og når vi ikke har noget andet at gøre, tegner vi også alt, der begynder med bogstavet E. for eksempel: emu, eksistentialisme, epilering, elektricitet, emblem, eukalyptus, egoisme, efemeritet... og alting viser sig så smukt!

hvis nogen havde nogen tvivl om overskriften til gennemgangen og emnet for diskussion, så var det faktisk sådan - intet [. ]

Voks til Veet Depilation: instruktioner og anmeldelser

Varm voks til depilation Veet har tjent mest positive anmeldelser.

Værktøjet består af komponenter af naturlig oprindelse. Det gør huden glat og fløjlsagtig.

Beskrivelse og sammensætning af produktet

I pakken med produktet er:

 • dåse med varm voks med en kapacitet på 250 ml;
 • 12 specialstrimler designet til genbrug;
 • en spatel, som er udstyret med en passende temperaturindikator
 • Instruktioner, der forklarer, hvordan man bruger varm Veet voks.

Produktets sammensætning indeholder følgende stoffer:

 • saccharose;
 • Citronsyre;
 • Aqua;
 • Citrus Aurantium Dulcis Skræl Olie;
 • parfum;
 • Cedrus Atlantica Bark Oil.

Varm voks med æteriske olier hjælper med at fjerne uønskede hår i følgende områder af kroppen:

 • fødder;
 • aksillære områder;
 • bikini område;
 • områder over overlæben.

Depilation med varm voks derhjemme gør huden fløjlsagtig og øm. Den resulterende virkning varer i op til fire uger.

Fordele og ulemper ved varm voks

Følgende fordele ved et kosmetisk produkt bør fremhæves:

 • det er jævnt fordelt over overfladen af ​​huden, fanger hvert hår individuelt;
 • Hårene fjernes let fra rødderne, så huden ser fejlfri ud;
 • Afhugningsprocessen er ganske let, fordi porerne hurtigt åbner sig under indflydelse af varm voks.

Der er visse ulemper:

 • efter depilation med varm voks kan der forekomme indgroede hår;
 • Omkostningerne ved emballering med et kosmetisk produkt er ret høje.

Kontraindikationer

Kvinder, der lider af åreknuder, psoriasis, alvorlige hudsygdomme eller diabetes mellitus rådes til at konsultere en læge, inden de anvendes.

Det anbefales at nægte at anvende varm voks til udtørring på huden i følgende tilfælde:

 • feber;
 • Tilstedeværelsen af ​​alvorlig irritation på kroppen
 • udtalt tendens til allergi
 • ridser eller anden skade på kroppen.

Sådan tilberedes voks

Voksen får lov til at opvarme i mikrobølgeovnen i 40 sekunder. Den kan placeres i varmt vand i ca. 10 minutter. Vaskens temperatur kontrolleres ved hjælp af en speciel indikator.

Voks bør påføres bikiniområdet og andre områder af kroppen med en spatel, som er pakket med kosmetik. Det skal vaskes med nok varmt vand.

Sikkerhedsforanstaltninger

Voks anbefales ikke at overophedes. Dette kan forårsage forbrændinger. Før brug, rør den opvarmede voks med en speciel spatel. Værktøjet er ikke beregnet til at fjerne hår på brystet og andre følsomme områder. Varm voks bør ikke anvendes på områder af kroppen, der har muld og ar.

I tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på brugen af ​​varm voks i fortiden skal værktøjet anvendes med forsigtighed. Det anbefales at udføre en simpel følsomhedstest, før du bruger produktet. Hertil kommer voks på et lille hudområde. Hvis der i 24 timer ikke var rødhed på dette sted, kan du sikkert gå videre til depilation.

Hvis du oplever svær kløe eller smerte på det behandlede sted, bør du stoppe proceduren, fjerne voks og skyl huden grundigt med rigeligt vand. Hvis de negative symptomer ikke forsvinder, anbefales det at kontakte en lægeinstitution.

Det er vigtigt! I løbet af dagen efter depilationen bør du afstå fra at besøge solariumet eller stranden, brugen af ​​garvning.

Værktøjet skal opbevares på et sted, hvor der ikke er adgang for børn. I tilfælde af utilsigtet voks komme i øjnene, skylles grundigt med vand. Når graviditet er nødvendig for at være forsigtig, når du bruger dette værktøj på grund af høj sandsynlighed for en allergisk reaktion.

Sådan bruges

Når du udfører depilation i bikiniområdet, skal du huske at huden i dette område er meget følsom. For ikke at skade det ved et uheld skal du fjerne vævsstrimlerne så parallelt som muligt på overfladen af ​​huden.

Ved udførelsen af ​​benene skal du anvende en lille mængde hårvækstlinje. Derefter anbefales det at lægge voks på strimlen, som er tilgængelig i sættet: i dette tilfælde påføres agenten i et tyndt lag.

Rør forsigtigt hele længden af ​​håret og presser kraftigt på strimlen. Derefter skal det fjernes i en præcis og hurtig bevægelse.

Værktøj Anmeldelser

Nedenfor er nogle anmeldelser som et eksempel. Del din mening i kommentarerne i artiklen.

Alina, 30 år gammel: "Jeg hørte meget fra mine venner om forskellige voks til depilation. Tidligere brugte jeg en simpel maskine til at fjerne uønsket hår. Men når jeg så Veet i et stort supermarked og besluttede at købe det.

Pleasantly ildelugtende midler berettiger fuldt ud sin værdi. Det er nemt at bruge og utrolig effektivt. Den eneste ulempe ved afhjælpe er, at jeg har smertefulde fornemmelser under depilationen. Måske skyldes det, at jeg har følsom hud. "

Anna, 45 år gammel: "Efter en vanskelig operation blev mine æggestokke fjernet. Jeg var ved at genvinde i lang tid efter operationen og var i stand til at vende tilbage til det normale liv. Men jeg var nødt til at møde et nyt problem: håret over min overlæbe begyndte at vokse hurtigt. Det gav mig ubehag. Jeg blev selvstændig og forsøgte at undgå at møde med mine venner.

Desværre er det for smertefuldt at trække hår ud med pincet en procedure, jeg ikke kunne bestemme! En arbejdskollega råde mig til at bruge den varme voks af det berømte mærke Veet. Tilfreds med det opnåede resultat! Jeg vil fortsætte med at bruge Veet! "

Irina, 20 år gammel: "Før jeg hvilede på havet, besluttede jeg at rydde mig selv ved hjælp af Veet. Men i en fart læste jeg ikke omhyggeligt instruktionerne og anvendte lægemidlet til en del af kroppen, hvor der var en lille rødme. Som følge heraf var der på dette sted en stærk irritation, jeg måtte gå til lægen. Min udslæt kostede mig dyrt.

Veet brugte det ikke længere og præsenterede det for sin kæreste. Fra hendes side er der ikke rapporteret om klager over voks. Hun kunne virkelig godt lide ham. En ven har duftige æteriske olier, og Veet kan lide den behagelige aroma. "

Irina Matveevna, 43 år gammel: "Jeg plejede at fjerne hår i salonen. Men på grund af midlertidige materielle vanskeligheder var jeg nødt til at "stramme mine bælter". Vandretur i salonen er blevet en dyr og utilgængelig fornøjelse. Uheldigvis lært om Veet fra en nabo. Hun roste entusiastisk dette middel. Jeg besluttede at forsøge at gøre depilation hjemme alene. Alt gik fint: resultatet blev bevaret i 4 uger. Den eneste ulempe ved veeten er den relativt høje pris. Ingen yderligere kommentarer til voksen kan ikke udtrykke. "

konklusion

Varm voks Hvid, vurderinger af hvilke der kan læses på internettet, er ret effektive. Men første gang efter depilation skal kvinden observere en række anbefalinger: hun bør ikke anvende produkter, der indeholder syrer eller alkohol, svøm i poolen eller solbade under solens solstråler.

Anmeldelser og brugsanvisninger Veet varm voks til depilering

Midt i sæsonen med korte shorts og ærlige minikjoler er det hotteste emne, hvordan man kan slippe af med uønsket hår. Nichen af ​​kosmetiske produkter til depilering derhjemme er fyldt med en række produkter: voksstrimler, depilatory cremer, kassettevoks. Veet, en varm voks til depilation, fortjener særlig opmærksomhed, fordi det er en maskeret shugaring.

Værktøjets sammensætning

Mange kvinder efter voks voks på Veet noterede sig fundamentale forskelle fra produkter fra andre mærker.

Anna: "Jeg troede, at alle producenter er af samme kvalitet. Det viste sig ikke. Varm voks til depilation "Vit" fryser ikke, den griper dårligt, det er nødvendigt at gentage processen flere gange. "

Særligt opmærksom opmærksom på sammensætningen af ​​produkter, og bemærk at dette slet ikke er voks! Sammensætningen af ​​kun naturlige ingredienser: saccharose, planteekstrakter, hjælpestoffer - hverken voks eller paraffin. Med hensyn til komponenter og udseende ligner det sukkerpasta til shugaring. WIT strimler "VIT" til bikiniområdet og anmeldelser af dem bekræfter, at hårfjerning med dette værktøj adskiller sig fra almindelig voksaflejring. For de fleste er det en ulempe.

Marina: "... en enhed, der er frygtelig ubelejligt at bruge! Enten strømmer eller strækker sig bag en skovl som karamel, lægger stykker ned. Alle messed up. Kort sagt, en ubehagelig procedure. Men effektivt - alt blev fjernet perfekt. Smerter er ikke så stærke som ved depilering med en regelmæssig voks eller epilator. Du bliver vant til det - og det gør det slet ikke ondt. "

Anna: "Mange mennesker roser ham, og jeg besluttede at prøve Veet - en varm voks til depilation. Måske gjorde jeg noget forkert, men opnåede ikke noget resultat. Anvendes dårligt, med en strimmel fjernet dårligt, halvdelen forbliver på plads, huden er rød. Kort sagt, jeg vil ikke anbefale at købe det. En normal maskine eller depilatory creme er bedre. "

Anastasia: "Modbydeligt! Instruktionen overholder ikke fuldt ud. Det er angivet, at det skal opvarmes i ovnen i 30 sekunder og kan smøres på huden. En løgn Det kommer ud frygteligt varmt, du skal vente på, at det bliver den rigtige temperatur. Desuden er de lovede 10 minutter efter ansøgningen ikke nok for ham at gribe. Han når til en strimmel som tjære, og selv uden hår! Og hvor mange venter ikke - det samme. Banken er stadig næsten fuld. "

Hvordan opnår man positive resultater

For at nyde brug af produktet og bidrage til at opnå glat hud, følg de enkle regler:

 1. Til opvarmning, brug en mikrobølgeovn eller vandbad. Fjern dækslet med folie, inden processen påbegyndes.
 2. Følg de anbefalede varmeinstruktioner. Når overophedningskomposition taber sine egenskaber.
 3. Med samme formål skal du undgå vand i krukken med produktet, ikke koge. Ellers betragtes produktet som beskadiget, og resultatet kan ikke garanteres.
 4. For at bestemme temperaturen, brug spatelindikatoren. Det er umuligt at anvende for varmt på huden. For at sænke temperaturen skal du forsigtigt bevæge værktøjet. Varm voks kan forårsage forbrændinger. Kontroller temperaturen egnet til brug, du kan lægge en lille mængde på håndleddet.
 5. Defat huden, brug ikke cremer, lotion, deodoranter dagen før depilation.
 6. Påfør produktet jævnt, i et tyndt lag i retning af vækst. Distribuere ikke stoffet til hele depilationsområdet. Spred et stykke hud skal gøres mindre end dækker vævsstrimlen.
 7. Påfør en strimmel umiddelbart efter påføring af opløsningen, glat i retning af hårvækst. For at forstyrre det skal du tage fri kanten med den ene hånd og holde den anden modsatte. Stræk huden. Riv en skarp bevægelse mod hårets vækst, hold strimlen parallelt med huden, tag ikke langt væk, ikke løft op. Nogle gange skal proceduren gentages flere gange.
Eksperter anbefaler ikke at bruge hvid voks på samme sted 2 gange i træk.

Tina: "Selvom jeg hørte meget negativ feedback, købte jeg det stadig. Jeg lavede en bikini zone, da jeg kun behandler mine ben med en barberkniv på grund af åreknuder. Wax opfyldte alle mine forventninger. Sørg for at købe mere, når den første bank slutter. Selvom det tager lang tid. Den eneste ulempe er, at proceduren tager meget tid, det viser sig meget hurtigere i kabinen, og du kan slappe af der - mesteren vil gøre alt. Hvis du ofte gør en bioepilation, som mig, gør det slet ingen skade. En anden vigtig note - sørg for at vokse hår af den ønskede længde. Kort, han fanger ikke, og så sår pigerne på voks. Mit resultat er 2,5 uger med glat hud. "

Inna: "Jeg indså for længe siden, at det er tid til at stoppe barbering, fordi det hele tiden er irriteret af det på min hud. Jeg kiggede på anmeldelser og købte "Vit" voks. Sandt nok besøgte jeg først salonen for at se, hvordan proceduren går, for at kontrollere smerten. Jeg fandt ikke minuserne, nogle fordele: det er nemt at påføre, du kan vaske af rester med almindeligt vand, håret fjernes. Smerten ved hver depilering bliver mindre. En fornøjelse.

Lader en delikat og glat hud uden et enkelt hår! Effekten varer op til 3 uger

Maria: "Fremragende værktøj! Jeg fjernede deres hår fra forskellige dele, gjorde en dyb bikini. Andre vokspræparater tog ikke mit hår, og den varme voks til Veet-depilering er virkelig frelse for mig. "

Sikkerhedsforanstaltninger

Voksning er en simpel procedure, men for at undgå ubehagelige konsekvenser skal du følge simple sikkerhedsforanstaltninger og tips til brug.

Hvis du ikke fjernede låget ved opvarmning eller tilladt overophedning, må du ikke berøre krukken. Lad det være i en time at afkøle. Hvis du har anvendt sammensætningen for varmt på huden, skal du skylle med koldt vand.

En behagelig duft kan være vildledende for dine børn. Utilsigtet eller forsætlig indtagelse kan resultere i forgiftning. Gå til hospitalet med produktemballage.

Som ethvert kosmetisk produkt har Veet kontraindikationer. Tjek med din læge, hvis du tager medicin. Indtastning med dem i en kemisk reaktion, kan værktøjet påvirke hudens tilstand.

Brug ikke når:

 • åreknuder
 • skader på huden
 • forskellige former for forbrændinger
 • diabetes;
 • epilepsi.

Hvis du føler ubehag, brænder, prikker, stop proceduren, vask voks af med vand.

Ifølge producenten er Veet-depileringsvoks lige så effektiv som salonbiopulationsproceduren. Brugernes meninger om rigtigheden af ​​sådanne udsagn afviger. De fleste piger tilpassede sig ikke til brug og opnåede ikke det ønskede resultat. Andre kvinder har foretrukket dette produkt og har ingen idé om, hvordan de plejede at gøre uden det. Hvilken af ​​dem at tro? Valget af depileringsmetode er individuel. Prøv bare metoden selv, du kan få svaret - om det passer dig.

Mine tips om brugen af ​​Veet voks


Ikke så længe siden købte hun varm Veet voks i en krukke til hjemmebrug. Helt ærligt var resultatet, som jeg forventede fra epilering, langt fra umiddelbar. Det tog 2 måneder at tilpasse sig den nye procedure og udarbejde deres tricks. Jeg deler dem med dig, hvis nogen har deres egne råd - skriv i kommentarerne.

1. Et par dage før proceduren skal huden vaskes grundigt - så der ikke er indgroede hår
2. Som beskrevet i instruktionerne, skal voks opvarmes i vandbad. Råd fra mig - hæld vand i kasserollen ganske lidt, så vandet ikke stiger og ikke hældes i en åben krukke. (Hvis voksen er våd, er dens evner tabt)
3. Når voksen er opvarmet, skal den blandes grundigt og lades afkøle lidt.
4. De bånd, der er bundtet, er for store, det er bedre at skære dem i det mindste i halvdelen. Så meget mere praktisk.
5. Voks skal påføres meget, meget tyndt lag, det er bedre at gøre dette med en lille flad ispind, eller en teskefuld (og ikke med en spatel fra kassen).
6. Umiddelbart efter påføring af voks, skal du lægge en strimmel og glatte det forsigtigt (jeg gjorde det med en gammel T-shirt)
7. For brugte strimler er det bedre at straks forberede en beholder med varmt vand - efter at have blødt voksen fra strimlerne forsvinder det fuldstændigt.
8. Til bedøvelsesprocedure kan du opbevare et par isstykker - hvis du anvender dem på huden straks efter at du har slået stripen væk, forsvinder smerten øjeblikkeligt.
9. Hvis der i løbet af proceduren blev noget snavset, er det ikke nødvendigt at bekymre sig - voks vaskes let af med varmt vand.
Vassen selv lugter godt og meget økonomisk - hvis alt er gjort korrekt, vil dine ben forblive glatte i meget lang tid!

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Varm voks til hårfjerning med æteriske olier. Professionel kvalitet derhjemme. Vassen er baseret på naturlige ingredienser. Det fjerner håret fra første gang, hvilket giver huden glat i op til 4 uger. Til hjemmebrug. Opvarmes i 40 sekunder i en mikrobølgeovn (afhængigt af strømmen). Vasket af med vand. En speciel spatel med en temperaturindikator viser, om voksen er for varm. Dermatologisk testet.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Hårfjerning

Typer af kvindelige trimmere til det intime område og hvordan man bruger dem