Anvendelsen af ​​bivoks i kosmetologi

Moderne forskere og kosmetologer kender ikke alle hemmelighederne i dette produkt, men det betyder slet ikke hans særlige kvaliteter, takket være, at han er blevet, elsket og populær af kvinder i alle aldre og nationaliteter.

Bivoks på grund af kombinationen i sig selv af mange nyttige kvaliteter, begyndte at blive udbredt i flere områder. Denne medicin er blevet ekstremt populær i medicin, for eksempel er bivoks behandling af mange sygdomme blevet populær i apotek og i kosmetologi.

Anvendelsen af ​​voks som ekstern agent

Bivoks er et naturprodukt, der er rig på mange biologisk aktive stoffer. I moderne kosmetik bruges bivoks til ansigt hvert år mere og mere. Voks masker har en karakteristisk honning duft, og deres brug vil hjælpe med at eliminere følgende fejl:

 • sorte cametes og acne
 • små ar og acne mærker
 • flathed i huden, tab af tone
 • pletter af tørhed og irritation på ansigtet

Bivoks er især rig på vitamin A, under hvilken alle forædlingsprocesser og foryngelse af huden er forbedret, hvilket gør det ikke kun glat, men også stramt.

Vilkår for brug i hjemmet kosmetologi

Bivoks er et ret tæt stof, og dets anvendelse har sine egne nuancer. Flere grundlæggende trin i kosmetologien er udviklet, hvilket gør det muligt at udarbejde en maske korrekt, og dets pålydende værdi vil overgå egenskaberne af alle dyre midler.

☀ Bivoks bør smeltes i en emalje, glas eller træ skål. Kontakt med metaloverflader påvirker dekomponeringen af ​​de vigtigste værdifulde komponenter i produktet.

☀ Voks opvarmes langsomt i et vandbad. Sørg for at røre det, ellers vil masken indeholde klumper.

☀ Nogle masker er tilberedt af usmeltet bivoks, i hvilket tilfælde det skal gnides på en fin rivekniv.

☀ En voksmaske skal påføres ansigtet i mindst en halv time.

☀ Bivoks maske rengøres først med en serviet, og derefter skylles ansigtet med varmt vand eller afkog af urter.

☀ Farven på det naturlige produkt kan være hvidlig, gul eller brun. Foretrukne i hjemmet kosmetologi giver voks med en gullig tinge, det er denne farve angiver tilstedeværelsen af ​​en stor mængde vitamin A.

Opskrifter til bivoks ansigtsmasker

Integreret maske

Dette lægemiddel har ingen aldersgrænse og er særlig nyttig til olieagtig og fading hud. For at forberede sammensætningen er det nødvendigt at smelte en teskefuld voks ved hjælp af et vandbad. Sæt samme mængde honning og mandel- eller kamilleolie. Tilsæt en spiseskefuld løgjuice og citron. Påfør en maske med bivoks med et tykt lag på ansigt, hals og decollete område og lad i 15 minutter. Efter denne tid vaskes sammensætningen og påføres en nærende creme.

Toning maske

Hvis ansigtets hud falder, skal du straks træffe foranstaltninger for at slippe af med dette problem ved at bruge en tonic, nærende maske, som inkluderer bivoks.

Masken er forberedt i to faser:

☀ Bland en spiseskefuld creme og gulerodssaft, tilsæt kartoffelsaft. Tilsæt derefter en spiseskefuld citronsaft.

☀ Smelt bivoks, tilsæt lanolin, hvedeolie eller andet for at slippe af med tør hud. Alt bland, sug op til et minut i et vandbad.

Kombiner den første og anden blanding, bland og brug som ansigtsmaske i 30 minutter, vask først med varmt og derefter køligt vand.

Bivoksmaske til flaky hud

Til forberedelsen skal du have en teskefuld bivoks, en spiseskefuld smør, en spiseskefuld gulerodssaft. Vassen skal smeltes ved hjælp af et vandbad, og tilsæt saft og olie til det. Når smørret smelter til enden, skal du fjerne sammensætningen fra badet og slå det grundigt med en visp eller blender. Den færdige varme masse skal påføres ansigtet og efterlades i 20 minutter og derefter skylles med vand.

Forfriskende, toning og nærende bivoks maske til allerede fading hud

I denne opskrift, udover voks, har du også brug for lanolin.

Forbered først følgende blanding:

Rør 1 halv spiseskefuld med 1 spiseskefuldjuice med samme mængde juice presset fra rå kartofler og med en spiseskefuld citronsaft. I princippet kan du kun bruge creme fraiche og citronsaft.

Derefter smelte 1 tsk biavoks i et vandbad, og derefter, uden at fjerne det fra badet, tilsættes 1 tsk lanolin og 1 spsk hvedekimolie til det (du kan bruge enhver anden olie egnet til pas på tør og fading hud).

Rør forsigtigt, hold sammensætningen på badet i ca. 1 minut, fjern derefter, og bland det grundigt med 1. sammensætning (cremefløde og juice). Påfør den resulterende masse på dit ansigt, og vask efter 20-25 minutter med varmt vand og skyl derefter dit ansigt med køligt vand.

Bivoks Nærende Mask

For at forberede en sådan maske skal du tage 50 gram naturlig frisk bivoks, 70 gram honning, 30 gram juice af en pære hvidlilje. Bland alle ingredienser grundigt og anbring denne maske på tidligere rengjort hud. Lad masken stå i ansigtet i 15-25 minutter, og vask det derefter af med varmt vand.

Beroligende maske

Vi tager 50 gram voks, halvfjerds gram honning og saft af en citron. Påfør masken inden du går i seng i femten - tyve minutter efter vask. Gør en beroligende effekt på træt og tynd hud.

Hvordan man vælger bivoks

Hvis du vil prøve at bruge bivoks til at lave cremer og masker hjemme, skal du lære at vælge et kvalitetsprodukt. Så for at vælge en voks af god kvalitet skal du fokusere på følgende aspekter:

 • Farve - mest voks findes i frisk kam med lys farve fra 85 til 100%. Gamle honningkage, mørk, de indeholder kun 60% voks.
 • Lugtbivoks har en honning-propolis duft, som du ikke kan forveksle med noget.
 • Stickiness - for at sikre, at voks er af naturlig oprindelse, skal du tygge et lille stykke. Real voks stikker aldrig til dine tænder.
 • Elasticitet og chipping - når det bliver slået, bliver bivoks let spaltet, og når det knædes med varme hænder bliver det plastik.

Anvendelsen af ​​voks i kosmetik og kosmetologi

Bivoks har længe fundet anvendelse i kosmetologi. Voksens egenskaber giver dig mulighed for at anvende det på huden, negle, læber. Det bruges til fremstilling af forskellige cremer, salver, værktøj til depilation, og i sin rene form er meget udbredt! Det er inkluderet i kosmetik og læbestift, og sæbe. Positiv feedback om dette værktøj går vildt!

Hvorfor ikke bruge dette vidunderlige produkt! De behandles med hår, acne, cellulite og rynker, det er en del af hygiejnisk læbestift og sæbe, der anvendes til depilation, selv negle styrkes med dette magiske værktøj. Lad os se på alt i detaljer og se i anmeldelserne af dens egenskaber.

Til negle

Måske forstærker bivoks sig ikke neglene, men det skaber en speciel tynd film, der har beskyttende egenskaber til neglene. Det er meget nemt at bruge. Det er kun nødvendigt at opvarme en del af det i palmerne og derefter forsigtigt gnide det i kutiklet og neglepladen. Efter lidt tid absorberes det i neglene og efterlader intet spor.

Til hår

Voks er en del af balsam og shampoo til hår. Midler beriget med dette biavlsprodukt giver næring til håret, gør det blødt og fedtløst. Du kan også være sikker på, at håret bliver meget tykkere, og vil vokse med spring og grænser.

Bivoks til hår i form af en maske og fudge baseret på det hjælper med at kæmpe med splittede ender. Et sådant værktøj er uerstatteligt, når modellering frisurer og hår styling.

Anmeldelser om brugen af ​​hår

Selvfølgelig ved alle, at de mest nyttige og næringsrige ingredienser til masker og forskellige hårplejeprodukter er naturlige ingredienser og deres egenskaber. Anmeldelser om effektiv anvendelse af bivoks til hår siger, at om få minutter kan du lave gode masker og fudge, der ikke alene vil styrke og helbrede håret, men også bidrage til at gøre en utrolig frisyre.

Til hud

Problem hud glæder aldrig nogen. Unge mennesker lider af betændelse i huden, acne og cellulite, ældre mennesker fra rynker. Selv den berømte helte i vores historie vil bidrage til at udjævne begge effekter. Voks i kosmetologi vil hjælpe med at slippe af med acne, udglatte hud uregelmæssigheder og give det et mere frisk udseende. Det vigtigste er at bestemme målene og ansøgningen.

Til acne

Den mest gavnlige for huden er ubleget bivoks af gullig farve. Det indeholder en enorm mængde vitamin A, som som det er kendt, hjælper med at passe på problemhud bedre end andre, både i nærvær af acne og simpelthen for forebyggelse. Det har også antiinflammatoriske, beroligende og nærende egenskaber. For dem, der ønsker at slippe af med ar og ar - dette værktøj er også velegnet. Du kan bruge både frisk og ren produkt smeltet i et vandbad, og som en del af forskellige cremer og salver, der er nemme at forberede derhjemme.

Fra rynker

Med alderen skal hver person stå over for fænomenet rynker. Bivoks hjælper med at bekæmpe problemet med fading hud. Forberedelse af en maske selv er meget nem og enkel, og det tager kun et par minutter at fuldføre processen.

opskrift

For en rynkeopskrift skal du:

 • en teskefuld voks;
 • en teskefuld honning;
 • en teskefuld rosefiskolie;
 • en tsk hvedekimolie;
 • flere skeer af løgjuice;
 • Til olieagtig hud kan du tage citronsaft.

Produktet smeltes i et vandbad, hvorefter resten af ​​ingredienserne tilsættes.

Hold masken på ansigtet i en halv time.

Fra cellulite

Cellulite er ikke kun et kvindelig problem, som det almindeligvis menes, men forekommer også ofte hos mænd. Voks, der er et naturligt konserveringsmiddel, hjælper cellerne til at opretholde elasticitet, sundhed og styrke så længe som muligt. Hvis du kombinerer dens egenskaber med forskellige olier - får du et godt middel til cellulite. Den mest basale opskrift er en blanding af voks, kakaosmør, kokosolie og sheasmør samt olivenolie. Alle forhold 1 til 1. Brug af problemer med cellulite bør være to gange om dagen i en time.

Til depilation

Naturligt bi-produkt er fantastisk til depilation derhjemme. Det hjælper med omhyggeligt at fjerne håret på armene, benene, på bagsiden. Vassen opvarmes i et vandbad og påføres derefter på problemområdet med en speciel spatel. Dækket med et stykke klud, og venstre til hærdet, hvorefter båndet kommer ud i modsat retning fra hårvæksten. Hvad er god voks til depilation? Det hjælper med at slippe af med uønsket hår i lang tid. Voksopskrifter er dog ikke egnet til depilering til dem, der er allergiske overfor bi-produkter.

I kosmetik

Voksråvarer anvendes i vid udstrækning til fremstilling af kosmetik. Det tilsættes forskellige cremer, shampooer, salver, hygiejnisk læbestift og dekorative sæbe.

Til læber

Voks nærer og nærer den sarte og følsomme hud på læberne, forhindrer dehydrering. Baseret på det kan du selvstændigt forberede flere balsam og læbestifter, hvilket vil være meget mere effektivt end butikskosmetik. Det smeltede produkt skal blandes i lige mængder med forskellige olier, du kan tage jojobaolie, kummin og hasselnød. Efter afkøling af blandingen - du kan beskytte den lidt ved at tilføje et par dråber vand. Sammensætningen piskes og hældes derefter i en krukke.

Hygiejnisk læbestift med gavnlig bivoks

Voks altid en del af hygiejnisk læbestift. Brugen af ​​sådanne hygiejne læbestifter giver dig mulighed for at slippe af med tørre læber, fugt og nære huden, voks hjælper med at danne en beskyttende film på læberne, øger elasticiteten og elasticiteten af ​​dette område.

Bivoksæbe

Sæbe med nyttige bivoks er meget populær i kosmetologi. Sæbe i dets sammensætning skal nødvendigvis indeholde denne komponent, hovedtræk er ikke at overdrive det med proportionerne, da en stor procentdel af indholdet kan reducere skumdannelse. I et andet tilfælde giver vokven sæbe den ønskede hårdhed. Normalt tilsættes honning og forskellige olier til sæbe og derefter de kosmetiske øgers gavnlige egenskaber. Voks løser også problemet med dannelsen af ​​hvid blomst på overfladen af ​​sæbe. Sæbe på basis af et bi-produkt - et fremragende værktøj i en kosmetikpose til hjemmet!

Anvendelsen af ​​bivoks i hjemmet kosmetologi

De mest efterspurgte bi-produkter i moderne kosmetologi. Det ser ud til, at traditionel medicin i århundreder har fået erfaring med brugen af ​​visse midler til behandling og genopretning af helbredet, og de fandt det mest seriøse svar inden for skønhed. For eksempel er bivoks til ansigtet nu blevet den eneste panacea. Det bruges som et naturligt fortykkelsesmiddel, en base til cremer, salver, læbestifter, masker. Anvendes til rengøring, ernæring og beskyttelse af hud, negle. Ansøg i kropspleje, til hårfjerning.

egenskaber

For at forstå, hvorfor voks er blevet grundlaget for fundamentet i kosmetologien, er det nødvendigt at dykke lidt ind i bækmaterialets kemi og sammensætning.

Voks er en kombination:

 • estere af talrige mættede fedtsyrer: melissinic, myristic, montanic, palmintovoy, cerotonic;
 • naturlige kulbrinter (Gentriacontan, nonacosan);
 • alkoholer med høj molekylvægt.

Ud over dem indeholder sammensætningen mineraler, bi enzymer, vitaminer, phytoncider i små mængder. I alt sådanne urenheder ikke mere end 3%.

Voks har god plasticitet. Allerede ved temperaturen af ​​den menneskelige krop bliver det blødt og behageligt til ensartet anvendelse og distribution af nyttige stoffer og forbindelser på huden, hvor det ofte virker.

Voks har ingen bivirkninger fra ansøgningen. En allergisk reaktion er kun forårsaget af det hele, urensede og ublegede produkt, der sælges af biavlere. Det kan indeholde pollen, partikler af propolis, honning og selv partikler af bierne selv. Det er disse urenheder, der truer den allergiske reaktion.

I kosmetologi underkastes den grundig rengøring, voks bliver næsten inert. Naturbeskyttelses- og bakteriedræbende egenskaber gør det muligt at opbevare det i mange år uden tab af kvalitet og samtidig beskytte lægemidler der er baseret på det fra skade.

Anvendelsen af ​​voks i kosmetologi har fået stor popularitet, ikke kun på grund af dets bakteriedræbende, konserverende egenskaber og fortykningsmidler, men også fordi det:

 1. Det giver regenerative processer i væv, heler mikroskader og forhindrer udviklingen af ​​inflammatoriske processer.
 2. I minimale doser skaber den en beskyttende belægning på huden, forhindrer processen med dehydrering, forurening, udviser antioxidantegenskaber, nærer og blødgør væv. Især ofte voks anvendes i kompleks pleje af krop og ansigt under ugunstige vejrforhold: vind, frost, lav specifik luftfugtighed.
 3. I store mængder bruges voks oftest til at skabe en drivhuseffekt på huden. Det er varmt bruges til dampende porer og rengøring af dem til fjernelse af hår.

Anvendelse af

Spektret af voks derhjemme er meget bredt. Det er ikke nødvendigt at gå til skønhedssalonen for dyre spa-behandlinger med naturlig voks: det samme kan arrangeres med reservedele på lager og et lille ønske. Så bliver krops- og neglepleje endnu mere behageligt og nyttigt, og ansigtsmasker bliver mere effektive.

Når du bruger renset kosmetisk voks, bør problemer ikke være, men det er bedre at kontrollere kroppens reaktion. Hvis der er en allergi, er det nødvendigt at afvise ansøgningen.

Hudplejeprodukter

Ikke kun dekorative kosmetik til ansigtet er tilberedt på basis af voks, men stort set alle grundlæggende pleje kan kun bygges på dens anvendelse.

Masker af voks, suppleret med ekstrakter af urter, kosmetiske olier, mineralske forbindelser, afhængigt af aldersklassen, er fremragende til at løse sådanne problemer:

 • manifestationer af acne, inflammation, comedones, ar og spor af acne med juvenile og hormonale udbrud på huden;
 • tør, løs hud, der kræver intensiv ernæring og beskyttelse, manglende tone og irritation.

Antioxidant egenskaber genoprette perfekt struktur, farve, stofskifte og ernæring af huden. Ud over effekten på cellulær niveau har voks fysiske egenskaber, som giver dig mulighed for at opretholde hudtonen og stramme den.

Masker, der er tilberedt hjemme, skal overholde opskriften. Koncentrationen af ​​voks over 10% i færdigproduktet er fyldt med tilstoppede porer i fedtet hud og fremkalder dannelsen af ​​comedoner.

Anvendelsen af ​​voks i kosmetologi

Neglepleje

Måske er det eneste sted på menneskekroppen, hvor antallet af voks der anvendes, der ikke er nogen begrænsninger - negle. Det gnides i neglepladen, neglepladen, i sømens seng. Voks skal bare strækkes i hænderne, og selv uden tilsætning af andre komponenter vil det skabe en beskyttende film.

Forhindrer infektion med svampe. Blødgør og nyd stoffet. Det vil tilføje tæthed og perfekt helbrede alle skader og microcracks.

Kropspleje

Mærkeligt nok, men når man plejer kroppen, betyder det ikke kun voksning. Problemet med cellulite, til hvilken opløsning honningmassage anvendes næsten universelt, er fremragende i voks. For at gøre dette smeltes det 1: 1 med en hvilken som helst kosmetisk olie og bruges til både massager og varme wraps. Hvis det ønskes, kan du tilføje æteriske olier og planteekstrakter. Virkningen af ​​saunaen under hot wraps vil blive suppleret med nærende og helbredende egenskaber.

Til epilering under salonbetingelserne anvendes specielle sammensætninger, som forøger voksens plasticitet under størkning, viskositet og hastighed af interaktion med det ydre miljø. Imidlertid er der varmt brug af varmt voks applikationer til epilering: de udvider porerne og letter hårfjerningsprocessen.

opskrifter

Alle metoder til at bruge voks derhjemme åbner store horisonter for kreativitet. Opskrifter tilbydes som basis eller base for masker. Hvis der ikke er nogen komponent eller sjælen simpelthen ikke tilhører det, vil intet forhindre det i at blive slettet.

Det anbefales altid at bruge et vandbad til madlavning. Forvarmningskomponenter ved temperaturer over 70 grader er fyldt med, at nogle nyttige egenskaber vil gå tabt. Maskerne opbevares i køleskab i en lufttæt beholder og bruges efter behov i gennemsnit 2-3 gange om ugen på tidligere forberedt og renset hud i ansigtet.

Fading Skin Mask

For at forberede det skal du blande en spiseskefuld fint knust voks, honning, rosehipolie, hvede og to spiseskefulde presset eller presset citronsaft og løg.

Voks, olie og honning opvarmes i et vandbad, omrøres indtil en homogen masse, og hæld derefter i saften. Påfør efter afkøling. Opbevares ikke mere end 7 dage i køleskabet.

Maske nærende, rensning, stramning

Returnerer tone og farve på huden.

I et vandbad smeltes voks og olivenolie sammen til ca. 1 spsk. Når voksen er helt opløst, tilsæt en spiseskefuld honning og juice af presset citron. Blandingen blandes grundigt og påføres, når det bliver behageligt for huden.

I opskriften kan du tilføje fedtopløselige vitaminer, glycerol, lanolin - afhængigt af behovet.

Kosmetologi har taget et helt lag fra traditionel medicin: disse er biprodukter og produkter baseret på dem. Effektivitet og effektivitet er ikke en hemmelighed for nogen, og madlavning derhjemme vil ikke være svært. Derfor er det værd at prøve en gang i henhold til den færdige opskrift, og så er mulighederne for kreativitet ikke begrænset.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • DESSATER UDEN BAKING (158)
 • frostfudge (8)
 • fløde (46)
 • TOAST (0)
 • BALANCE (149)
 • cremer (16)
 • masker (37)
 • olier (6)
 • massage (34)
 • indpakning (5)
 • diverse tips, øvelser. (26)
 • strækmærker (3)
 • skrubbe (10)
 • Batik (0)
 • EMBROIDERI (290)
 • perler (5)
 • Glat overflade (14)
 • børneværelse (7)
 • bånd (10)
 • Merezhka (8)
 • chenille (7)
 • Rococo (4)
 • saltpine (1)
 • STRÆDNING HØJ (106)
 • Strikning (248)
 • HOROSKOP (6)
 • BØRNES (501)
 • puslespil (1)
 • aktiviteter, spil (141)
 • Fyldte legetøj (105)
 • tegneserie (21)
 • sange (12)
 • artikler (9)
 • Digte (1)
 • skole (1)
 • sy (60)
 • JOURNAL (interessant og alt.) (101)
 • FUN (44)
 • SUNDHED (243)
 • YOGA (83)
 • CINEMA (77)
 • CLIP ART (5)
 • KØKKEN (1035)
 • Pandekager (15)
 • Påske (10)
 • DESSERTS FROM THE GATH (48)
 • Gærbagning (89)
 • fastfood (5)
 • morgenmad (7)
 • TILBEREDNINGER TIL VINTER (39)
 • Cupcakes (35)
 • MULTI-FOOD (12)
 • KØDFRIHEDER (121)
 • DRIKKER (7)
 • VEGETABLE DISHES (95)
 • FØRSTE KURSER (9)
 • BAKERY, BAKERY (299)
 • nyttige tips (5)
 • Magert mad (6)
 • FESTIVAL OF FORMBLOOD (24)
 • Fiskeservietter (46)
 • SALADS (51)
 • Puffer af dej (25)
 • SAUCES (24)
 • CAKES (235)
 • Modtagelse (14)
 • Chokolade (7)
 • kulkniga (15)
 • LIKBEZKOMP (21)
 • FASHION (1)
 • Mit rent hus (214)
 • balkon (7)
 • badeværelse (18)
 • Omklædningsrum (11)
 • stue (30)
 • Børns (11)
 • konditori (1)
 • Køkken (50)
 • anteroom (12)
 • Reparationer (21)
 • Soveværelse (34)
 • VIDDOM, PSYKOLOGI (180)
 • DRIKKER (3)
 • Nytår (244)
 • Bagning (4)
 • Broderi (1)
 • Påske (46)
 • Nyttige tip (71)
 • Nyttige tip til kvinder (96)
 • mode (5)
 • KOMFORTABLE (4)
 • RADIO (22)
 • DIVERSE (22)
 • TEGNING (38)
 • Skønhedssalon (116)
 • frisurer, pleje (15)
 • SKRAP BOOKING (72)
 • digte (10)
 • DECORATIONER (54)
 • SKILLEDHANDLER (488)
 • decoupage (1)
 • Quilling (7)
 • Sculpting (32)
 • gaver (57)
 • dekoration (27)
 • sy (129)
 • Undervisning i fremmedsprog (9)
 • FOTO AF BILLEDER (83)
 • Fotografisk skole (1)
 • ARTISTER BILLEDER (82)
 • KVOTER (7)
 • PATTERNEKLINTER OG KLINER (118)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

WAX IN COSMETICS

Vi fortsætter med at blive bekendt med de vigtigste komponenter i hjemmet kosmetik. Sidste gang jeg forsøgte at kigge på kakaosmør mere detaljeret, og i dag er vores helt heldig, fordi det også er en del af hovedkomponenterne i de fleste hjemmelavede kosmetik.

Jeg skammer mig til at indrømme, men for nylig syntes jeg ikke engang, at der er meget forskellige typer voks, og ikke kun bi voks. Senere vil vi lære dem mere omhyggeligt, men for nu vil vi beslutte, hvorfor voks anvendes i kosmetologi og overveje bivoks egenskaber.

"Voks er simple lipider, der er almindelige i plante- og dyreverdenen (estere af højere fedtsyrer og højere alkoholer med høj molekylvægt). Meget stabil, uopløselig i vand, men velopløselig i benzin, chloroform, ether. Ved oprindelse kan voksene opdeles i dyr, plante og kunstig. "

Grøntsager - carnauba, candelilla, japansk, blomster, frugt, nåletræer, emulgerende osv. dyr - bia, lanolin, spermacetisk skum - ozocerit, ceresin, montan voks, kunstig - fås fra raffinerede petroleumprodukter (paraffin, lavmolekylær polyethylen) - de anvendes ikke i hjemmet kosmetik.

Voks er kemisk resistente, ikke-oxiderbare, vandfaste, har tilstrækkelig hårdhed og høj smeltepunkt.

I forskellige kosmetiske produkter (emulsions cremer, læbestifter, lipglans, dekorative blyanter osv.) Udføres rollen som strukturdannende komponenter, der påvirker produkternes tæthed og varmebestandighed, giver dem mat, hårdhed og plasticitet.

Visse typer voks indeholder biologisk aktive stoffer, som forbedrer deres gavnlige virkninger på huden.

BEE WAX FOR FACE

Bivoks bliver meget ofte brugt i forberedelsen af ​​hjemmet kosmetik, så vi skal så vide dets egenskaber og metoder til brug. Dette vil være den anden komponent, som vi vil medtage i novice kit.

FYSISKE EGENSKABER AF BØVVAS

Bivoks er en hård, finkornet, skør masse fra gullig hvid til mørkegul farve med en svag duft af honning uden smag. Det produceres af de særlige kirtler af arbejdsbier og tjener som materiale til opførelse af honningkager.

Gul bivoks opnås ved at smelte honeycombs befriet fra honning efterfulgt af rengøring, og hvid bivoks opnås ved at blegge gul voks i sollys.

Den er giftfri, kemisk stabil, uopløselig i vand og biologisk aktiv. Den mister ikke sine bakteriedræbende egenskaber, selv efter at den er underkastet teknisk behandling.

Smeltepunkt af bivoks: 61 - 66 ° C.

KEMISKE EGENSKABER FOR BØVVAS

De vigtigste komponenter i bivoks er esterne af mættede fedtsyrer (palmitisk, cerotisk, myristisk, etc.), 72% af forskellige naturlige voksarter og højmolekylære monovalente alkoholer. Der er også mættede carbonhydrider (Gentriacontan, nonacosan), frie fedtsyrer (melissiniske, montaniske, neocerotiske osv.), Højere alkoholer, lactoner, carotenoider, vitamin A, antibiotika, baktericider, såvel som aromatiske, farvestoffer, mineralske og andre stoffer.

Ingen af ​​de produkter, der er kendt for menneskeheden i dag, indeholder så meget caroten som bivoks. Alle disse stoffer går næsten ikke ind i kemiske reaktioner med andre stoffer (undtagen alkali). Derfor kan voks opbevares i meget, meget lang tid, som et naturligt konserveringsmiddel.

HVAD ER ANDRE GULVEBØRE VÆK FRA HVID?

Bivoksens farve kan variere fra hvid til mørk gul. Gul voks opnås ved at smelte honeycomb-fri honningkage efterfulgt af rengøring. Hvid voks opnås ved at blegge gul voks i sollys.
Gul voks anses for mere brugbar til brug i kosmetologi, da det er i det, at et højt indhold af vitamin A er til stede end i hvidt.

NØGENDE EGENSKABER AF BEE WAX IN COSMETOLOGY

1) På grund af det høje indhold af vitamin A, som er så nødvendigt for den normale udvikling af celler og hudens overfladeepitel, anvendes den til behandling af forskellige hudproblemer og til behandling af slimhindebetændelser.

2) Skum voks absorberes langsomt i huden, der danner en beskyttende vokslignende film på den, og med korrekt tilsat koncentration hæmmer ikke porerne. En sådan film reducerer signifikant processen med udtørring og aldring af huden, hvilket gør den blød, glat og elastisk og beskytter også huden mod ydre vind og lave temperaturer.

3) Humane voks har fremragende blødgørende, nærende og antiinflammatoriske egenskaber, det fremmer hurtig helbredelse af forskellige hudlæsioner (inflammation, sår, revner, forbrændinger osv.)

HVORDAN ANVENDES EN BØVVÆRK I HJEMMET KOSMETIK?

Bivoks virker også som et fortykningsmiddel, konserveringsmiddel, emulgerende og stabil base.

Det bruges som en strukturdannende, varmebestandig og blødgørende ingrediens i forskellige typer af emulsions cremer til hænder, fødder og læber, i blødgørende og beskyttende cremer, i solcreme, massagefliser, læbestifter og læbepalser, lotioner, øjenskygger, mascara til øjenvipper, rouge, depilatories, børns kosmetiske produkter.

Koncentrationen af ​​at bruge bivoks i hjemmet kosmetik kan være 0,5-10%.

I beskyttende ansigtscreme bør du ikke bruge bivoks i en mængde på mere end 1%, da det er meget tungt for ansigtet.

I produkter til fedtet hud med udvidede porer eller til hud udsat for acne anbefales det at tilføje ikke mere end 0,5% bivoks.

FUNKTIONER AF TEKNOLOGIET FORBEREDELSE AF KOSMETIK MED VAND

1) Før du laver kosmetik fra bivoks, anbefales det at gnide det på et rivejern eller forberede chips fra det ved hjælp af en kniv. Så det vil være mere bekvemt for dig at måle de nødvendige proportioner.

2) Vassen opvarmes kun i et vandbad sammen med fedtfasen af ​​fløden, indtil den smeltes. Husk at under ingen omstændigheder kan bryde væk fra processen med opvarmning af voksen, fordi voks er brandfarlig!

3) Bivoks kan ikke smeltes i støbejern, jern- eller kobberretter, på grund af vekselvirkningen af ​​fedtsyrer indeholdt i voks med visse typer metal, hvilket resulterer i dannelse af skadelige salte.
Til dette formål skal du bruge rustfrit stålredskaber og varmebestandigt glas.

Livets levetid
Da bjergopbevaring af bivoks er ret lang, selv ved normal stuetemperatur, kan den opbevares i flere år.

Du kan købe bivoks i butikker med bi-produkter, såvel som i onlinebutikker. Den gennemsnitlige pris på 100, 0 bivoks er 100 rubler. Derudover kan højkvalitets bivoks og kosmetik baseret på den købes på min favorit iherb

Anvendelsen af ​​bivoks i kosmetologi

Den, der i det mindste overfladisk forestiller biernes liv, ved, at bivoks er det ideelle byggemateriale til opbygning af honningkager. Men dette er ikke begrænset til rækkevidden af ​​dets anvendelse, hvilket påvirker en række forskellige områder.

Bivoks er for eksempel et glimrende middel til at beskytte ost fra skimmel for at beskytte frugter mod vandtab. Tilsætningsstoffer til fødevarer er fremstillet af det, tilsat til bløde gelatinekapsler til tabletter. Og det er kun en lille del af de områder, hvor voks kan anvendes.

Men hvad har bivoks sig til at gøre med kosmetologi og hvorfor er det så vigtigt i produktionen af ​​kosmetik? Faktum er, at bivoks, ligesom andre produkter produceret i apiaryen, har en række terapeutiske egenskaber, der er yderst nyttige i kosmetologi. Dette vil blive diskuteret yderligere.

Hvorfor bruges bivoks til kosmetologi?

Beskyttelses- og ernæringsmæssige egenskaber ved bivoks, dens evne til at tykke og stabilisere emulsioner - alt dette er blevet anvendt i kosmetologi.

Anvendelsesområdet for bivoks i produktionen af ​​kosmetik er læbepalmer og lipglans, hvidtning, nærende, astringent, solcreme til hænder, ansigt og krop, fugtigheds- og rensningsmasker, øjenskygger og mascara, læbestift og rødme, barberingsprodukter til hår, negleplejemidler, farvestoffer og endda deodoranter.

Så hvorfor er bivoks så populær i kosmetologi?

Først og fremmest på grund af dets kemiske og naturlige egenskaber. Vassen er vandfast, ikke modtagelig for oxidation, har kemisk stabilitet, har et højt smeltepunkt og en temmelig solid struktur. Dette er en naturlig emulgeringsmiddel (let blandet med eventuelle olier).

Alle disse funktioner gør bivoks en af ​​de uundværlige komponenter i produktionen af ​​kosmetik, som virker som et fortykningsmiddel, en strukturdannende komponent, en konserverende og stabil base.

Voks påvirker varmemodstanden og densiteten af ​​kosmetiske produkter, giver dem hårdhed, sløvhed, plasticitet og bruges også i cremer til ben, hænder, læber, hudbeskyttelsesmidler og i andre kosmetiske produkter som blødgøringsbestanddel.

Narkotika, der er skabt på basis af voks, har en fremragende struktur og er velbevaret.

Naturlig bivoks overgår i spektret af handling og sammensætning enhver syntetisk komponent, der anvendes til fremstilling af lignende kosmetik. Som en del af cremer, salver og masker hjælper voks sig med at slippe af med rynker, gør huden blød og velplejet og forlænger sin ungdom.

Den usædvanligt rige kemiske sammensætning af voks forøger de positive virkninger af kosmetiske produkter på huden.

Hvad er brugen af ​​bivoks til huden?

Selv en meget overfladisk bekendtskab med helbredende egenskaber ved dette produkt, skabt af naturen selv, giver en ide om de utrolige fordele ved bivoks for ansigtet og tilstanden af ​​huden generelt. Overvej nogle af dens nyttige egenskaber.

Det er svært at finde en mere effektiv naturlig fugtighedscreme end voks. Dens evne til at tiltrække og holde den optimale mængde vand i hudcellerne er den bedste garanti for, at huden altid vil være smidig, smuk og glat.

Voks, der besidder en unik egenskab for at beskytte huden mod de skadelige virkninger udefra, omdanner til en usynlig og usynlig film i cremenes sammensætning, forhindrer samtidig ikke huden i at trække vejret. Takket være dette produkt er tørheden af ​​huden signifikant reduceret, den er beskyttet mod dehydrering og for tidlig aldring.

 • Mitigation, ernæring og helbredelse

Med antiinflammatoriske egenskaber helbreder bivoks perfekt sår, revner, forbrændinger og andre skader. Ethvert lægemiddel med bivoks kan anvendes som et antipruritisk og sårhelende middel. Dette skyldes delvis tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​A-vitamin, som regulerer den normale udvikling af epitelet af huden og cellerne. Den behandler hudsygdomme og beskytter den mod de skadelige virkninger af aggressive stoffer.

 • Antibakteriel og antiinflammatorisk effekt

Regelmæssig brug af bivoks i cremer og masker fører på grund af dets antiinflammatoriske egenskaber til gode resultater i behandlingen af ​​mange hudsygdomme (rødme, acne, acne). Effektiviteten af ​​sådanne procedurer er sikret ved bivoksens karakteristika for ikke at tilstoppe porerne i huden.

Anvendelsen af ​​voks i hjemmet kosmetologi

Naturkosmetik koster mange penge, hvis du køber det i saloner og kosmetiske butikker. Men det er muligt og hjemme at forberede en masse forskellige og nyttige nærende cremer, masker og skrubber på basis af et sådant naturligt bi-produkt som voks.

De fleste af ingredienserne til hjemmelavet kosmetik vil sandsynligvis blive fundet i et hjemmebistandssæt eller i køkkenet. Og de manglende komponenter kan købes hos nærmeste apotek. Det eneste der kan medføre problemer er søgen efter kvalitetsvoks. Det er bedre at købe det (som andre biprodukter) fra biavleren, hvilket garanterer voksens egnethed og effektivitet.

Fordelen ved at lave hjemmelavet kosmetik er, at mange opskrifter kan tages som basis, og så kan du ved at forbinde din fantasi skabe mange af dine egne muligheder. Denne proces er ekstremt fascinerende og kreativ.

De komponenter, der anbefales i en eller anden opskrift, kan ændres til dine foretrukne, valgt af dig selv, komme med nye ideer, eksperimentere. En lille kvantitativ afvigelse af en eller anden komponent i en eller anden retning vil ikke føre til forekomsten af ​​dødelige bivirkninger. Nå, bortset fra at det kan påvirke det fremstillede produkts fysiske egenskaber (det kan vise sig at være for tykt eller tværtimod for flydende).

Vilkår for fremstilling af kosmetik baseret på voks

 • Ved fremstilling af hjemmelavede cremer og masker anbefales det ofte at tage raffineret voks. Selvom ikke alle støtter denne opfattelse.
 • Tilladt koncentration af bivoks i kosmetik - 0,5-10% af den samlede masse. Det afhænger af formålet med kosmetik. For eksempel anbefales det ikke at tage mere end 1% bivoks i ansigtsbeskyttelse. I cremer og masker designet til olieagtig og problem hud, bør mængden af ​​voks ikke være mere end 0,5%.
 • Du kan ikke kun bruge frisk voks, der lige er modtaget hos apiaryen, men også opbevares i lang tid i en separat forseglet beholder.
 • Opvarm wassen kun i et vandbad, omrør hele tiden i en beholder af varmebestandigt glas, aluminium eller i en emaljebeholder. Kobber, støbejern, jernrater bør ikke bruges til at smelte voks for at forhindre reaktion mellem visse typer metal med fedtsyrerne indeholdt i voks.
 • At være involveret i at forberede grundlaget for kosmetik i brand, man kan ikke forlade og forlade denne proces uden kontrol. Voks er et brandfarligt produkt.
 • Bivoks, der anvendes til fremstilling af hjemmelavet kosmetik, kan du ikke smelte et helt stykke. Først skal det være planet med en kniv eller revet.

Efter disse enkle regler kan du forberede en masse cremer, helbredende masker, balsam derhjemme, hvis hovedkomponent er bivoks.

Opskrifter naturlige kosmetik med bivoks

Vores hud giver os ikke altid glæde. I nogle er det for tørt, i andre er det olieagtigt, i andre er de allerførste rynker og tegn på aldring meget tidlige, en person lider af acne. Og det er her, hvor mange bivoks kan hjælpe til ansigtet. Måske nogle af disse opskrifter du tager væk i deres kosmetolog folkemusik retsmidler for pleje af sig selv.

Anti rynke creme

Bland 30 g voks og honning. Tilsæt 10 ml aloe juice og 20 ml hvid lily tinktur. Opvarm blandingen over lav varme i 30 minutter. Derefter filtreres det og påføres det på ansigtets tidligere renset hud.

Hvordan man dræber al skønheden eller brugen af ​​bivoks i naturlig kosmetik

Jeg er ikke engageret i forberedelsen af ​​kosmetik, min prioritet er lægemidler. Derfor nævner jeg her et udvalg af materialer fra internettet - jeg har forsøgt så hårdt alene for at behage kvinder (jeg giver ikke links af åbenbare grunde). Men da jeg godt kender egenskaberne hos bi-produkter, såvel som mange af de naturlige ingredienser, der anbefales nedenfor, har jeg kun valgt de opskrifter, som jeg fuldt ud kunne acceptere. Disse metoder til fremstilling af naturlig kosmetik vil ikke beskadige bivoks ved opvarmning, når de interagerer med retter, hvilket forkerte valg ofte afviser enhver indsats. Desuden er disse opskrifter meget enkle.

Selvfølgelig glemmer ingen af ​​de dejlige damer, at alle nye kosmetik skal testes på armens skur. Alle allergikere ved, at brugen af ​​disse og lignende produkter skal startes med stor omhu, så skønhed, altid krævende ofre, ikke er opnået i sidste ende.

Tja, multikomponent cremer, masker og andre midler, der kræver meget erfaring, færdighed, tid og forskellige komponenter, og uden tvivl, ikke mindre høj kvalitet, udarbejdes af vores masters på NM.

Bivoks til ansigt og hår

Jeg åbner emnet for naturlige ingredienser, der anvendes i kosmetik, og forsøger at forberede et par hjemmeplejeprodukter. Lad os se på de vigtigste måder at anvende bivoks på for ansigt og hår og forsøge at implementere opskrifter simpelt i udførelsen af ​​cremer og masker. I fremstillingen af ​​kosmetik til hjemmet er der en række vigtige nuancer, der skal overvejes for at forberede højkvalitets hudplejeprodukter.

Sådan tilberedes bivoks til videre brug

Bivoks smelter allerede ved en temperatur på 63-65 ° C, men det anbefales absolut ikke at gøre dette i metalskåle. Når det er opvarmet, begynder fedtsyrer og estere at interagere med metalet og danner salte, der påvirker kvaliteten af ​​slutproduktet negativt. Altså:

 • Vi bruger kun emalje, keramiske skåle eller varmebestandigt glas.
 • Voksen knuses let med en rivekniv eller den kan finplanet med en kniv - det vil være mere bekvemt at arbejde med det i fremtiden.
 • Smelt det på et dampbad, omrør kontinuerligt, på en meget lille ild.
 • I tilfælde af brug med voks af æteriske olier, tester vi dem på skurken af ​​armen for at sikre, at de ikke er allergiske.

Bivoks Ansigtsmasker

Kosmetiske procedurer med brugen af ​​bi-produkter har altid været og vil være efterspurgt i plejen af ​​ansigt, nakke og décolleté i hjemmet. Vi kender alle mindst et par opskrifter med honning - fordi det nærer huden og stimulerer dens fornyelse. Men bivoks er en ideel komponent til rensning og meget dyb fugtgivende.

Rensning og toning maske

For en maske smelter man blot en spiseskefuld voks i et vandbad og påføres ansigtet. Tillad helt at helbrede og fjerne. Denne maske vil forbedre blodcirkulationen betydeligt, rense porerne og genoprette vandbalancen i epidermis takket være skabelsen af ​​drivhuseffekten. Derudover vil du straks lægge mærke til løfteffekten, når du har anvendt bivoks til ansigtet.

Maske til tør og normal hud

Halv en teskefuldspåner drukner i et vandbad, tilsæt 1 spsk. Jeg honning og 1 tsk. olivenolie eller jojoba, rør til ensartet. Lad afkøle til kropstemperatur og påfør et tæt lag på grundigt renset hud. Vedligehold sammensætningen på ansigtet i 20 minutter. Vask masken af ​​med varmt vand, og brug om nødvendigt cremen. Det kan ikke være nødvendigt, da voksen selv fugtiger sig helt, og selv efter vask bliver den tilbage på ansigtet med det tyndeste lag. Efter 5 minutter vil du endelig forstå - at anvende cremen eller ej.

Anti-age mask for fading hud

Halv sked af voksflager smelter på dampbadet, hæld i 1 tsk. Olivenolie (eller hørfrø) og avocadoolie. Efter at have opnået højkvalitetsblanding, fjern fra badet og tilsæt 1 tsk. honning.

Påfør grundigt renset hud i 20 - 30 minutter. Jeg råder dig til at ligge og slappe af, forestille dig at du er ung, med frisk hud uden rynker, glad... Vi vasker makeupen fra vores ansigt ligesom i de sidste år. Ansøg efter cremen eller ej, du bestemmer dig selv, baseret på dit velvære.

Beroligende følsom hudmaske

Halv en teskefuldspåner drukner i et vandbad, fjernes fra badet og blandes med olie. Olie kan enten være oliven eller cremet. Vi opnår homogenitet, fjern fra varme, lad afkøle til kropstemperatur og hæld i 1 tsk gulerodssaft. Igen rør alle kraftigt. Hvis du vælger smør, skal den være af højeste kvalitet. Sæt en maske på dit ansigt og læg dig ned for at hvile i 20 minutter. Skynd dig ikke hvor som helst, alle har tid! Efter hvile skal du vaske det af med varmt vand og nyde glatheden af ​​din hud.

Fugtgivende maske

Til en maske til dehydreret hud har vi også brug for en halv teskefuld voks chips og 1 tsk ferskenolie (eller avocado) og glycerin.

Vi blander først ferskenolie med glycerin, så blandes denne blanding i smelte voks og omrøres kraftigt. Påfør grundigt renset ansigtshud i 20 minutter. Vask kompositionen med varmt vand. Om nødvendigt afslutter vi proceduren med en god nærende creme.

Bivoks Ansigtscreme

Skønheden i hjemmelavede produkter med bivoks voks er, at du ikke kun kan bruge den som en naturlig bestanddel af en vaskbar maske, men også skabe en fremragende fugtighedscreme på voksbasis, som heldigvis vil kunne opbevares i lang tid - i sammenligning med cremer afkogning, æg eller mejeriprodukter.

Bivoks er en naturlig emulgator, husk? Du kan lave alle blandinger til hud eller hårpleje og forbedre deres egenskaber med dette fantastiske bi-produkt. Denne ingrediens er særlig relevant i cremen om vinteren, når vi skal beskytte vores hud mod dehydrering.

Her vælges de mest enkle opskrifter til hjemmelavede ansigtscremer med bivoks. Jeg ved, at de fleste af jer ikke vil forberede multi-komponentværktøjer på grund af manglende tid og høje omkostninger til komponenter. Men du vil forberede uhøjtidelige kompositioner, uden tvivl!

Anti-age creme med bivoks

 • 100 ml olivenolie
 • 50 ml kokosolie
 • 10-15 g bivoks
 • 5 kapsler af E-vitamin
 • 20 dråber æterisk olie, der passer til dine formål (vigtigst af alt, test for allergier!).

Proportionerne er angivet med en hastighed på to eller tre portioner. Du kan skære doseringen 2 eller 3 gange for at få en mindre mængde creme. Bare husk at proportioner skal overholdes. Du kan dog eksperimentere med mængden af ​​voks: tilføje det lidt mindre vil gøre cremen mindre tæt.

Anbring tanken med voksflis i et vandbad. Hvilken evne til at vælge? Til dette er en porcelænskål med høje sider perfekt egnet. Det vil være bekvemt at sætte en metalsigte over kogende vand og læg en skål i den.

Så snart voksen smelter, tilsættes kokosolie og omrøres, smelter den. Hæld derefter olivenolie i en tynd strøm, uden at holde op med at røre. Fjern silen med en skål fra vandbadet og fortsæt med at blande sammensætningen kraftigt. Til dette er kun en ske i rustfrit stål eller i matkvalitet plast eller træ egnet. Og det er bedre at bruge en mixer (et blad).

Køling ned, begynder cremen at blive tykkere. Bivoks er en naturlig emulgator og fortykningsmiddel. I en fortykket creme tilsættes vitamin E (så mange kapsler som du har beregnet den mængde creme du har brug for) og æteriske olier (også i den korrekte dosis). Æteriske olier kan vælges i henhold til tabellen af ​​æteriske olier til huden.

Vi skifter vores creme i en krukke med låg, hvor den bliver opbevaret. Du kan bruge en ren vasket beholder tilbage fra et andet kosmetisk produkt.

Cremen skal vise sig homogen, med smeltende tekstur. Hvis den påføres på en kold overflade, hærder den, men fra varmen i kroppen opvarmes den øjeblikkeligt, smelter og er let at påføre. Hvis du overdriver det med lidt voks og cremen er dårligt påført, varm den igen på dampbadet (op til 40 grader maksimalt), og i en lille del blandes en spiseskefuld olivenolie ind i fløden. Hvis vokskomponenten ikke er tilstrækkelig, smelter man derefter komponenten og blander med fløden og opnår homogenitet.

Brug cremen og forvarm den i hænderne. Sprøjt en lille mængde med en spatel, hold den på din håndflade, smid den lidt mellem dine palmer og blødt bevægende bevægelser ind i huden på dit ansigt, hals og hals uden at strække huden. Med samme succes kan du bruge denne sammensætning til området omkring øjnene.

På grund af voksens evne til ikke at tilstoppe porerne kan cremen bruges i ethvert vejr og i hvilket som helst klima, men det er især godt for den kolde årstid.

Denne creme opbevares ved stuetemperatur.

Bivoks i hårpleje

Voks - fremragende hår styling produkt. Det voksede hår bliver glat, fjedrende og holder dit hår perfekt. Esters af et bi-produkt omsluttes hårbukser, genopretter deres struktur og håret bevarer deres form. Efter behandling varer hår styling lang tid.

Voks til hår forårsager en tvetydig reaktion. Fedtet hår og så hurtigt bliver snavset, og hvis du behandler det med voks og oliekomponenter, så skal du nogle gange vaske dem. Men for tørt og beskadiget hår - det her er den rigtige medicin!

Selvom hver har en unik organisme, med en unik metabolisme, funktioner i de endokrine kirtler eller hormonelle systemet. Derfor er det nødvendigt at forsøge at kigge efter din version af hjemmelavet bivoks, der passer til din krop.

Efterladt hårbalsam

Vi kan lave det enkleste uudslettelige hårbalsam: 2 spsk. kokosolie, 1 tsk voks chips og 5 dråber orange æterisk olie. Madlavning som ansigtskrem. Vi smelter først og blander de faste ingredienser, og så dråber vi de orange estere. Vi anbringer en lille smule balsam på håret, først drejer enderne af håret mellem palmerne og spred derefter frisyren over hele lydstyrken.

Ud over esters af orange kan du bruge enhver olie, der passer til dit hår til balsam.

Fugtgivende maske til beskadiget hår med bivoks

Hvis dit hår overlevede stresset af en perm eller flere farvning, hvis hovedbunden er irriteret og skæl forekommer jævnligt, er denne maske det, du har brug for! Bivoks til hår vil forbedre barrierefunktionerne ikke kun i hovedbunden, men også bogstaveligt "lim" de dispergerede hårskalaer og dermed give det skinn og velplejede.

 • 1/2 kop voks chips
 • 1 kop olivenolie
 • 1 spsk. kokosolie
 • 10 dråber ylang-ylang æterisk olie

Vi lægger chipsene i dampbadet og tilsæt resten af ​​ingredienserne. Som med fremstilling af cremen omrøres kontinuerligt for at opnå en homogen blanding. Allerede i den afkølede sammensætning tilsættes ylang-ylang ether. Hæld fløden i en beholder og lad den afkøle ved stuetemperatur. Opbevares på et køligt, tørt sted.

Før brug skal du også varme masken op i dine hænder, så den bløde smidige sammensætning bliver bedre spredt gennem hår og hovedbund. Start med tipsene, bevæg dig gradvist højere. Gnid forsigtigt cremermasken ind i håret, lad den stå på håret i 30-40 minutter. Derefter vaskes med shampoo. Balm er ikke nødvendig!

Her er opskrifter til den nødvendige færdighed til at bruge bivoks til ansigt og hår og vælge de mest enkle opskrifter. Men de er ikke mindre effektive end dyre fabriksprodukter. 100% naturlige produkter vil hjælpe din hud med at få et velplejet, slank udseende, bevare hudens fugt og glatte ud rynker, og frisyren bliver perfekt!

ELOS epilation eller laser procedure: Hvilken er bedre?

Hvad kan og kan ikke gøres efter den første shugaring?