LiveInternetLiveInternet

Jeg startede eksperimenterne ved at købe voksstrimler.
Og den tredje er "Pink", som indeholder rosenolie, og som er designet til at fjerne hårdt og kort hår (indtil videre på reservebenken):


Brugstid: 3 måneder
Omkostninger: 100 rubler. Valget er ikke lille - cirka 25 varer.
Det er meget bekvemt at have voksvoks. Baby pulver (pulveriserer huden på fødderne før voksning, for at undgå alvorlig skade på huden og reducere irritation); 2. Til voksning bruger jeg følgende materialer og produkter:
Fra venstre mod højre: 1. Efter at have læst nok meninger om voks i patronerne, blev jeg opmærksom på voks produceret i Spanien - Depilflax.

Og på dette blev mit mod færdigt) Fordelen med værtinden i vandrerhjemmet var i rummet og reddet mig derefter fra denne "forfalskede, fast som et badark, strimler") Sådan følte jeg for første gang en smerte, der kunne sammenlignes med at falde fra en cykel med en anstændig hastighed. I kampen er alle midler gode, men alligevel har alle advarsler, bivirkninger og kontraindikationer. Jeg kan godt lide resultatet, og det varer i ca. 2-3 uger.


Du vil ikke se en overflod af oplysninger om produktet på etiketten, selv om der stadig er nogle ingredienser:


Fordele: Effektiv; forårsager ikke allergiske reaktioner bredt valg til enhver smag og farve, bekvem rullerapplikation. | Ulemper: Ikke opdaget


Anmeldelse: Depilflax Wax Cartridge - Budget Salon Mulighed
Fordele: Effektiv; forårsager ikke allergiske reaktioner bredt valg til enhver smag og farve, bekvem rullerapplikation. Måder at simpelthen ikke tæller: depilation voks, epilator, barbermaskine, cremer, shugaring. Efter de "kliniske" tests indså jeg, at denne metode ikke har meget forskel med en barberkniv.
Min historie om at udforske voks til fjernelse af håret stammer fra elevlivet. Jeg trak en gang den opvarmede patron ud af vokssmelten, hvilket var meget lidt for at varme op i det andet, mens jeg brugte dette, først: det var meget varmt. Og hun bestilte det fra online-butikken med voks og stripning til hårfjerning.

Generelt voksede mit hår fra at bruge en barbermaskine. Blandt det store udvalg af vokstilbud til hårfjerning er det svært at vælge en, der er mindre naturlig (for at undgå allergiske reaktioner), og det vil klare sig godt med sin opgave. Jeg valgte stadig tre af dem: Til venstre - "Cream Rose" til alle hudtyper, til højre "Vin" med drueekstrakt, også til alle hudtyper:
Som du kan se fra billedet ovenfor, har jeg allerede prøvet begge disse voks. For det andet - jeg måtte rulle op i et håndklæde, så jeg ikke kunne køle ned hurtigt.

Vi opvarmer voks opvarmet i voksmølle, kører med en rulle til hårvækst:
Derefter sculpt båndet, også i højden. Glat mod vækst. Min værd 800 rubler.
Så selve proceduren: 1. Men effekten er den samme som fra vinen. Her vokser voksen ikke kun op, men bevarer også temperaturen, hvilket bidrager til dens nemme anvendelse.
Ulemper: Ikke opdaget
Hej damer og tilfældigt herrer!

Denne anmeldelse er utvivlsomt mere for kvinder, men mænd kan også se på hvilke tests, vi skal til i skønhedens navn!
I dag vil jeg tale om delikat, nemlig om at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Jeg læser, at pigerne gør det uden at opvarme voks i mikrobølgeovnen.

Der er budget muligheder, 600-800 rubler. Jeg læste instruktionerne, gjorde alt som det skulle: Jeg opvarmede mine palmer, skar dem adskilt og limede en af ​​strimlerne til mit ben.
Nu vil jeg tale om selve proceduren og demonstrere effekten. Ja, og det var ikke særlig effektivt.

Pollie Voskoplav; Nederst til højre: 5. Og det er nok for mig at udføre 2 procedurer (kun benene). Derefter tog jeg min mindste modstands vej og købte en depilatory cream.
Efter denne oplevelse brugte jeg ikke flere strimler med den emballage, jeg havde købt. Efter depilation med Depilflax flere gange blev hår blødere, tyndere og mindre hyppige:
Nogle indgroede hår er forblevet under huden, og derfor vil de være der selv efter depilation, her er pincet og nål, fugtet med en alkoholopløsning, kommet til min hjælp. Så denne bivirkning forstyrrer mig ikke med voksaflejring. Han passer mig helt.

Depileringsstrimler til voksning (jeg købte ikke-vævet, højstyrke, ca. 200 rubler / 100 stk.) 3. Jeg voksede smukke hår på mine ben og lad os slippe af med dem. Denne procedure skal udføres meget ofte, hvis du gør depilation. Og hver næste procedure er ikke så smertefuld som håret er mindre, det er meget tyndere og smertens tærskel stiger også. Et hvilket som helst håndklæde eller dække, hvorpå proceduren skal udføres (jeg har et håndklæde - praktisk og praktisk).
Helhedsindtryk Fordelen nu selv den mest sofistikerede procedure er tilgængelig hjemme. I løbet af årene har min smertetærskel steget betydeligt, og barbering, som forårsager irritation for mig lidt træt, besluttede jeg at gentage min voksoplevelse og købe voks, voks i patroner og gøre denne salonbehandling hjemme.

Det forhindrer indfødning af håret. Enhver olie til hudbehandling efter depilering. 6.
Så jeg anbefaler voks i Depilflax patroner.

Og her er det - resultatet:
Den olie, der påføres i slutningen, lindrer irritation og overskydende voks, som forbliver på huden.

Voks - Depilflax - (21 fotos): Hot voks til depilation, film betyder, i patroner, anmeldelser

Indsendt af: admin i Fashion 24.03.2018 Kommentarer Off on Wax - Depilflax - (21 billeder): Hot voks til depilation, film betyder, i patroner, anmeldelser er deaktiveret 59 Visninger

Voks "depilflax"

Hver kvinde er forpligtet til perfekt glat hud. Wax Depilflax - en af ​​de bedste måder at være altid velplejede og attraktive. Dette værktøj har fået meget stor popularitet blandt det retfærdige køn.

Depilflax er hjernebarnet fra May Star-mærket fra Spanien. Virksomheden fremstiller forskellige midler til at fjerne overskydende hår. Disse er genstande til depilering og relaterede produkter beregnet til hudpleje før og efter proceduren. Sidstnævnte omfatter geler, lotioner, mousses, emulsioner, specielle olier og andre produkter.

Virksomheden bruger aktivt revolutionerende udviklinger og teknologier. Nogle opfindelser er selv værdien af ​​mærket selv. Han skabte en rullepatron. Denne enhed forenkler hårfjerningsproceduren så meget som muligt, hvilket er særlig vigtigt hjemme.

værdighed

Fordelene ved Depilflax voksprodukter er vanskelige at overvurdere:

 • Højt kvalitetsniveau. Alle mærkevarer gennemgår streng kvalitetskontrol på alle produktionsstadier.
 • Komposition. Ved fremstilling af hårfjerningsprodukter bruger virksomheden kun naturlige ingredienser. Bivoks giver den nødvendige viskositet af produktet. Pine harpiks er en kraftig antiseptisk med anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber.

En række æteriske olier giver produkterne en diskret, men behagelig aroma. Vitaminer og mineraler nærer, fugter og plejer huden, hvilket gør den blød og silkeagtig.

 • Sikkerhed. Voksens formulering bestemmer deres delikatesse og muligheden for brug af mennesker selv med meget følsom hud. Produkterne forårsager ikke irritation, fjern forsigtigt hår og sørge for den nødvendige pleje.
 • Bredt udvalg. En række produkter giver dig mulighed for at vælge et fuldt udviklet salonkompleks og et sæt til hjemmebehandlinger. Her kan du finde og midler til at fjerne en lyspistol og kompositioner, der klare hårde og grove hår.
 • Brugervenlighed. Selv en nybegynder, der aldrig har udført sådanne procedurer hjemme, kan let navigere reglerne for at bruge voks og fjerne unødvendig vegetation fra kroppen.
 • Resultat. Enhver af virksomhedens produkter indpakker hvert hår sikkert og fjerner det forsigtigt sammen med roden. Samtidig forlader produkterne ikke en følelse af klæbrighed og fjernes let fra hudoverfladen.
 • Rimelig pris. Kvaliteten af ​​virksomhedens produkter er høj, men samtidig er den billig.

Depilflax vokstyper

Voks er præsenteret af virksomheden i et stort sortiment. De adskiller sig fra hinanden i farver, aromaer såvel som individuelle komponenter i sammensætningen.

Depilflax tilbyder kunder:

 • kan vokse;
 • patroner,
 • granulære film og perle voks;
 • flerfarvede fliser.

Hermetisk voks "Filmvoks" er designet til varm brug. Sammensætningen opvarmes i et specielt apparat. Efter påføring på huden fjernes agenten sammen med hårene (ved hjælp af specielle strimler). Denne type voks foreslår brug i kabinen.

Sammensætningen, der er lavet i form af flerfarvede fliser, er også beregnet til professionel brug. Produkterne varierer i elasticitet og aroma. Sådan voks sælges i pakker med en vægt på 1 kg.

Et andet mærkeprodukt, der er pakket i krukker, er granulært voks. Sådanne pakker har en lidt mindre størrelse (600 g). Sortimentet har muligheder med en række forskellige omsorgsfulde tilsætningsstoffer.

Til hjemmet depilation ideel mulighed i patronerne. Fordelene ved denne voks er allerede blevet værdsat af mange kunder:

 • Enkelhed og brugervenlighed. Særlige ruller hjælper værktøjet til nemt at glide over huden og fordeles jævnt. Produktet kræver ikke ekstra værktøj til opvarmning (du kan bruge en almindelig gryde med varmt vand). Intet behov for særlige færdigheder. Ved at følge enkle instruktioner kan du nemt opnå en perfekt glat hud.
 • Sikkerhed. Kassetten behøver ikke opvarmes til høj temperatur. Dette er en mild procedure uden risiko for forbrændinger og svær ubehag.
 • Økonomi. En patron er designet til flere procedurer. Dette giver dig mulighed for at spare på en tur til mesteren for et lignende resultat.
 • Variety. Voks af denne type er præsenteret af producenten i flere versioner. Krystallinsk er karakteriseret ved en høj grad af adhæsion. Cream er skabt til særligt følsomme kvinder. Dens tekstur er mere delikat og silkeagtig. Den mest blide af alle størrelser er ultra-creme strukturen.

Forskellige voks i kassetter og yderligere ingredienser. "Olive" Depilflax indeholder en omsorgsfuld olivenolie, rig på vitaminer og sporstoffer. Denne "flydende guld" blødgør og fugter huden, hvilket gør den velplejet og smukt.

Søde elskere kan købe et produkt med den lokkende duft af chokolade eller cappuccino. Romantiske piger vil elske duften af ​​duftende roser. Fans af usædvanlige løsninger vil sætte pris på voks med aromatiske noter af dyr vin.

Home Depilation Rules

Hvis du vælger at bruge voks i briketter, kan du selv udføre proceduren:

 1. Varm patronen. Til dette formål kan du købe en speciel enhed. I fravær er muligheden for et vandbad også egnet. Det er uønsket at bruge en mikrobølgeovn i dette tilfælde.
 2. Forbered den behandlede hud. Tag et brusebad eller aftør huden med en fugtig klud (for at fjerne snavs og sved). Stænk huden med specielt talkumpulver. Dette vil reducere sandsynligheden for irritation og lette processen.
 3. Påfør produktet til et lille område af kroppen. Forsøg at opnå ensartet anvendelse. For at gøre dette skal du blot holde kassetten med værktøjet på overfladen med overskydende hår.
 4. Vedhæft en stribe papir eller klud til det behandlede område. Rett og flad det med strækbevægelser.
 5. Rive stripen ud. Bevægelsen skal være skarp, mod hårvækst.
 6. Hvis ikke alt blev slettet, gentag proceduren i samme område. Enkelt hår kan udtrækkes med pincet.
 7. Efter fjernelse af al uønsket vegetation skal du behandle huden med en speciel lotion eller creme. Post-epilation produkter af mærket fugt ikke kun epidermis og forhindre irritation. De hæmmer væksten af ​​nye hår og kan betydeligt reducere perioderne mellem behandlingerne.

For yderligere information om varm voksaflejring, se følgende video.

Kontraindikationer

Det er værd at afstå fra at fjerne hår ved hjælp af voks, hvis:

 • beskadigede epidermier (slid, nedskæringer, solskoldning);
 • du har hudsygdomme;
 • du lider af åreknuder;
 • du har mange mol.

Lignende procedurer anbefales ikke til gravide kvinder. Selvom der ikke er direkte kontraindikationer i dette tilfælde.

Sammensætningen af ​​dette værktøj er miljøvenlig, men voks kan, ligesom enhver anden vare, forårsage en allergisk reaktion, hvis du er overfølsom overfor enhver komponent. Før brug skal du være opmærksom på sammensætningen af ​​de valgte midler.

Hver type er repræsenteret af virksomheden som originale versioner og universel naturlig voks uden yderligere ingredienser, der passer til enhver hudtype.

De fleste kunder elsker Depilflax. Home depilation med disse værktøjer er hurtig og nem. Hårene fjernes fra roden uden at bryde af. I dette tilfælde er gentagelsen af ​​proceduren i samme område to gange ekstremt sjælden. Glæder sig over piger og demokratisk pris på produkter, deres økonomiske forbrug.

Depilation voks i patroner

Anvendelsen af ​​voksaflejring er en langt kendt og meget populær metode til at slippe af med kropshår. Som du ved, kan dette materiale anvendes til en sådan procedure i henhold til 3 teknologier: varmt, varmt og koldt. Men hver sag har sine egne "buts": det er meget let at depilere på kold måde (med færdige strimler), men det er ikke mindre smertefuldt, varmere smertefuldt på grund af den større udvidelse af porerne, men er fyldt med forbrændinger på grund af uhensigtsmæssig ydeevne. Det forbliver en varm mulighed, ideel til hårfjerning derhjemme.

Voks til varm depilation kan eventuelt købes i forskellige former - banker af forskellige størrelser eller patroner med en aftagelig eller solid rulle. Vokspatronen er en lille beholder (100-150 ml), fyldt med hærdet voks og med en bekvem rullevalse øverst for bekvem anvendelse af indholdet på huden. Før brug kræver det opvarmning op til 38 grader i en voksmølle eller mikrobølgeovn.

At dømme efter meninger fra kvinder, der har forsøgt forskellige metoder, voks til depilation i patroner har mange fordele i forhold til andre former for frigivelse, og specifikt før det samme produkt i banker.

fordele

Varmvoks ville ikke være så populære, hvis det ikke var for deres fordele:

 • hurtigt og effektivt;
 • sikker;
 • ikke dyrt;
 • laget påføres tyndt og ensartet;
 • Der er muligheder for alle typer hår og hud;
 • det er praktisk både til forarbejdning af store områder (med en bred rulle) og for små (med en smal rulning);
 • forskellige voksmønstre at vælge imellem;
 • kan opvarmes ikke kun i voksmøllen, men også i en konventionel mikrobølgeovn;
 • du kan nemt klare dig hjemme alene;
 • Når du anvender, får du ikke beskidte hænder, objekter der er i nærheden.

En af fordelene ved voks i patronerne var præget af forskellige strukturer af dette værktøj. Hvad er sammenhængene og hvorfor det er nødvendigt:

Gel-konsistens. Dette er en lys og gennemsigtig syntetisk baseret voks, som normalt er hypoallergen. Fordelen ved denne struktur er, at værktøjet ikke klæber til huden og ikke beskadiger det, men det fastgøres håret meget sikkert og trækker dem ud uden vanskeligheder og unødvendige smerter. Denne type er økonomisk, dens rester efter proceduren fjernes let med olie uden rester.

Creamy konsistens. Tyk og elastisk voks velegnet til følsom og tør hud. Bryder ikke hår, men slår dem helt op.

Klassisk voks. Ideel til sarte hudområder og fjerner godt tyndt og mellemtæt hår.

Således kan hver kunde, der har besluttet sig for voksaflejring, vælge en passende mulighed for sig selv og ende med den ønskede effekt efter proceduren.

Populære mærker

Der er mange voksmærker til epilering i patroner, og næsten hver af dem repræsenterer en hel række muligheder for enhver smag. Blandt dem er unge, for nylig dukkede op nye ting på markedet for hårfjerning produkter.

Depilflax vokspatroner

Dette er måske en af ​​de mest populære mærker, har udgivet en lang række patroner:

 • Depilflax Pink. Voks for effektiv fjernelse af kort eller hårdt hår, som har en bakteriedræbende virkning, nærende, beroligende og fugtgivende huden. Indeholder næringsstoffer og lugter som en rose.
 • Depilflax brasiliansk. Tæt, hurtigt rive af korte og korte hår, nærer og fugter huden, hvilket gør det fløjlsagtigt at røre ved.
 • Depilflax Premium Golden. Velegnet til alle hudtyper (særligt følsomme) og hår af forskellig tykkelse. Det klæber meget godt, og blandingen af ​​gylden pollen i voks gør proceduren endnu mere behagelig visuelt. Denne voks holder den indstillede temperatur i lang tid, hvilket tillader ikke at skynde sig med proceduren (meget vigtigt for begyndere). Plast og effektivt værktøj.
 • Depilflax Natural For All Skin Types. Indeholder ikke urenheder, farvestoffer og dufte, der er egnet til mennesker, der er tilbøjelige til allergi. Giver en beroligende hudeffekt under proceduren. Velegnet til at slippe af med medium og tyndt hår.
 • Depilflax Jordbær. Det har stærke antioxidantegenskaber, gennemsigtige. Det giver huden glathed og ømhed i lang tid. Anvendes i alle typer hår og hud.

Selvfølgelig er dette stadig ikke en hel liste over voks af dette mærke, og det kan fortsættes for længe. Men en ting er tydelig: blandt en bred vifte af muligheder fra Depilflaks, vil enhver kvinde helt sikkert finde den perfekte pasform.

White Line Series

Ikke mindre populær og så forskelligartet som den foregående serie, præsenterer linjen fra White Line sine interessante tilbud:

 • WhiteLine-flex Raspberry. Denne voks indeholder allerede talkum. Blødt, fjerner lige korte hår for første gang uden at bryde dem. Gør huden ikke klæbrig, egnet til enhver form for hår og dens forskellige tykkelse.
 • Hvid Line-Flex Cream Rose. Indeholder rosenolie, har egenskaberne af nærende, fugtgivende og helbredende. Det ligger nøjagtigt, fjerner meget kort hår, herunder hårdt. Til forskellige hudtyper.
 • WhiteLine-flex vin. Ingredienser - vindruekstrakt. Det skrælmer ikke huden, det ligger i et tyndt jævnt lag, der dækker håret tæt, men ikke huden. Egnet til meget kort hår af hårdhed og forskellige hudtyper.
 • WhiteLine-flex Alger. Vysokoplastichesky voks fjerner straks hår. Med kelpekstrakt, der er nyttigt til tør eller følsom hud, skaber ikke en følelse af klæbrighed, det er økonomisk at bruge.
 • WhiteLine-flex Amber. Meget blødt, uden skadelige farvestoffer og smag. Økonomisk, egnet til delikat hud og enhver form for hår.

Planet negle

Dette er et ungt mærke, en nyhed inden for kosmetologi og andre produkter til personlig pleje. Præsenterer sin serie af meget højkvalitets voksvoks:

 • PlanetNails er hvid. I sin sammensætning - titandioxid. Det har antiinflammatorisk effekt, der er velegnet til følsom hud.
 • PlanetNails er rød. Til tynd og tør hud. Det er godt at bruge til områder af armhulerne og bikini.
 • PlanetNails chokolade. Universal, velegnet til alle hud- og hårtyper.
 • PlanetNails er gylden. Især for overfølsomme områder i ansigtet, bikini og underarmene, samt for hud tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Kapous

Kendt mærke, har allerede fået anerkendelse blandt deres fans. Det betragtes som en af ​​de bedste liposløselige voks i patroner.

 • Rød. Dette tilbud fra Kapous er velegnet til forskellige typer hud og hår, såvel som for enhver alder. Velegnet til følsom hud, forårsager ikke irritation. Gel, så smerten er ikke udtalt, fordi afhjælpe klæber kun til hovedbunden og ikke til huden. Det lugter meget godt.
 • Green. Præsenteret af en række smag (kiwi, lime, grønt æble osv.). Skabt specielt til depilation på garvet og følsom hud.
 • Hvid. Velegnet til absolut enhver hud, plejer det, fjerner håret forsigtigt og efterlader en glat og silkeagtig.

Kapous er stadig mange patronvoks af forskellige farver, men hver af dem har sit eget formål og forskelle i sammensætning. Dette giver en glimrende mulighed for at vælge en mulighed for din smag.

Hvordan man vælger voks

Der er flere kriterier, som du skal være opmærksom på, når du køber i første omgang, hvilket vil hjælpe med at lette udvælgelsen af ​​et egnet produkt med al sin mangfoldighed i butikker.

Komposition. Voks, som naturligvis ikke er sundhedsskadelig og ikke vil medføre hudproblemer, skal være helt naturlig uden tilsætning af konserveringsmidler, parfume og farvestoffer. Naturlige ingredienser, der giver produktet en særlig aroma eller farve, er velkomne, forudsat at de ikke har en negativ reaktion. Dette kan være urteekstrakter af urter eller æteriske olier.

Behandlingsområde. Du bør ikke risikere og optræde irritation på de delikate dele af kroppen og vælge den første tilgængelige løsning, der passer til et helt andet område. En bred vifte giver dig nu mulighed for at vælge enten den voks, der gælder for enhver del af kroppen eller skabes specifikt til bestemte områder.

Rullebredde. Hvis patronen kun er nødvendig til forarbejdning af store områder (torso, ben, hænder), tag en beholder med en bred rulle. Til fjernelse af små områder af bikini, ansigt eller underarms - et smalt klip.

Pris. Afhænger af budgettet. Du kan bruge en stor mængde på et dyrt middel med glamourøse effekter (guldbelægning, glitrende voks, favoritfarve osv.), Men ikke det faktum, at kvaliteten af ​​sådanne muligheder vil nødvendigvis være bedre end billigere muligheder.

Sådan bruges

Patronvoks er ideel til brug derhjemme. Der er ingen særlige vanskeligheder, så alle kan klare det. Det vigtigste er at forberede huden til hårfjerning på forhånd:

 1. lav peeling scrub 2-3 dage før proceduren;
 2. vaske, rense og tørre huden før behandling
 3. Påfør talcumpulver, smid det let ind, så vokset kun klæber til hårene, ikke til huden.

Nu kan du fortsætte med voksning af hår:

 1. patronen skal opvarmes i en voksmølle, i et vandbad eller i en mikrobølgeovn, indstilles lodret (ellers vil voksen begynde at dræne under opvarmning);
 2. Påfør et 2-3 mm lag voks på det ønskede område (du må muligvis bruge flere gange på samme sted) til hårvækst;
 3. Lim stripen ovenfra, lidt længere end voksstrimmel, det er godt at trykke og glatte det;
 4. skarpe og selvsikkert rive strimlen i retning modsat hårvæksten parallelt med overfladen af ​​det behandlede område;
 5. Påfør en hud beroligende middel (lotion, etc.).

Nå, hvis du har en creme eller lotion på dine hænder, der hæmmer hårvækst, vil dette kun forlænge effekten. Men hvis ikke - du kan undvære det.

Bemærk: Mellem vokspatroner skal placeres lodret, så indholdet ikke løber ud. Og hvis voksen køler ned - du kan genopvarme den igen i mikrobølgeovnen).

Efter en så stressende procedure som for eksempel voksaflejring vil hudpleje være nødvendig for at "bringe det til liv":

 1. Efter behandlingen skal de første dage lindre og fugtige huden med særlige midler;
 2. 2-3 dage efter depilation skal undvære bad, sauna og fysisk anstrengelse (for at undgå forøget sved)
 3. Må ikke solbade i solarium eller under solen i 2-3 dage;
 4. Efter 2-3 dage, gentag peeling proceduren for at eliminere muligheden for hår indvækst.

Vigtigt: Sørg for at rengøre patronrullen grundigt efter proceduren, ellers kan næste depilering forårsage infektion.

Voks hårfjerning i patroner er en meget billig, bekvem og nem måde at slippe af med uønsket kropshår i lang tid. For at undgå de problemer, der er forbundet med forkert procedure, er det imidlertid vigtigt at sætte kompetent ind på spørgsmålet om at vælge det rigtige voks og følge alle regler for udførelse af depilering.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Depilation voks i patroner

Anvendelsen af ​​voksaflejring er en langt kendt og meget populær metode til at slippe af med kropshår. Som du ved, kan dette materiale anvendes til en sådan procedure i henhold til 3 teknologier: varmt, varmt og koldt. Men hver sag har sine egne "buts": det er meget let at depilere på kold måde (med færdige strimler), men det er ikke mindre smertefuldt, varmere smertefuldt på grund af den større udvidelse af porerne, men er fyldt med forbrændinger på grund af uhensigtsmæssig ydeevne. Det forbliver en varm mulighed, ideel til hårfjerning derhjemme.

Voks til varm depilation kan eventuelt købes i forskellige former - banker af forskellige størrelser eller patroner med en aftagelig eller solid rulle. Vokspatronen er en lille beholder (100-150 ml), fyldt med hærdet voks og med en bekvem rullevalse øverst for bekvem anvendelse af indholdet på huden. Før brug kræver det opvarmning op til 38 grader i en voksmølle eller mikrobølgeovn.

At dømme efter meninger fra kvinder, der har forsøgt forskellige metoder, voks til depilation i patroner har mange fordele i forhold til andre former for frigivelse, og specifikt før det samme produkt i banker.

fordele

Varmvoks ville ikke være så populære, hvis det ikke var for deres fordele:

 • hurtigt og effektivt;
 • sikker;
 • ikke dyrt;
 • laget påføres tyndt og ensartet;
 • Der er muligheder for alle typer hår og hud;
 • det er praktisk både til forarbejdning af store områder (med en bred rulle) og for små (med en smal rulning);
 • forskellige voksmønstre at vælge imellem;
 • kan opvarmes ikke kun i voksmøllen, men også i en konventionel mikrobølgeovn;
 • du kan nemt klare dig hjemme alene;
 • Når du anvender, får du ikke beskidte hænder, objekter der er i nærheden.

En af fordelene ved voks i patronerne var præget af forskellige strukturer af dette værktøj. Hvad er sammenhængene og hvorfor det er nødvendigt:

Gel-konsistens. Dette er en lys og gennemsigtig syntetisk baseret voks, som normalt er hypoallergen. Fordelen ved denne struktur er, at værktøjet ikke klæber til huden og ikke beskadiger det, men det fastgøres håret meget sikkert og trækker dem ud uden vanskeligheder og unødvendige smerter. Denne type er økonomisk, dens rester efter proceduren fjernes let med olie uden rester.

Creamy konsistens. Tyk og elastisk voks velegnet til følsom og tør hud. Bryder ikke hår, men slår dem helt op.

Klassisk voks. Ideel til sarte hudområder og fjerner godt tyndt og mellemtæt hår.

Således kan hver kunde, der har besluttet sig for voksaflejring, vælge en passende mulighed for sig selv og ende med den ønskede effekt efter proceduren.

Populære mærker

Der er mange voksmærker til epilering i patroner, og næsten hver af dem repræsenterer en hel række muligheder for enhver smag. Blandt dem er unge, for nylig dukkede op nye ting på markedet for hårfjerning produkter.

Depilflax vokspatroner

Dette er måske en af ​​de mest populære mærker, har udgivet en lang række patroner:

 • Depilflax Pink. Voks for effektiv fjernelse af kort eller hårdt hår, som har en bakteriedræbende virkning, nærende, beroligende og fugtgivende huden. Indeholder næringsstoffer og lugter som en rose.
 • Depilflax brasiliansk. Tæt, hurtigt rive af korte og korte hår, nærer og fugter huden, hvilket gør det fløjlsagtigt at røre ved.
 • Depilflax Premium Golden. Velegnet til alle hudtyper (særligt følsomme) og hår af forskellig tykkelse. Det klæber meget godt, og blandingen af ​​gylden pollen i voks gør proceduren endnu mere behagelig visuelt. Denne voks holder den indstillede temperatur i lang tid, hvilket tillader ikke at skynde sig med proceduren (meget vigtigt for begyndere). Plast og effektivt værktøj.
 • Depilflax Natural For All Skin Types. Indeholder ikke urenheder, farvestoffer og dufte, der er egnet til mennesker, der er tilbøjelige til allergi. Giver en beroligende hudeffekt under proceduren. Velegnet til at slippe af med medium og tyndt hår.
 • Depilflax Jordbær. Det har stærke antioxidantegenskaber, gennemsigtige. Det giver huden glathed og ømhed i lang tid. Anvendes i alle typer hår og hud.

Selvfølgelig er dette stadig ikke en hel liste over voks af dette mærke, og det kan fortsættes for længe. Men en ting er tydelig: blandt en bred vifte af muligheder fra Depilflaks, vil enhver kvinde helt sikkert finde den perfekte pasform.

White Line Series

Ikke mindre populær og så forskelligartet som den foregående serie, præsenterer linjen fra White Line sine interessante tilbud:

 • WhiteLine-flex Raspberry. Denne voks indeholder allerede talkum. Blødt, fjerner lige korte hår for første gang uden at bryde dem. Gør huden ikke klæbrig, egnet til enhver form for hår og dens forskellige tykkelse.
 • Hvid Line-Flex Cream Rose. Indeholder rosenolie, har egenskaberne af nærende, fugtgivende og helbredende. Det ligger nøjagtigt, fjerner meget kort hår, herunder hårdt. Til forskellige hudtyper.
 • WhiteLine-flex vin. Ingredienser - vindruekstrakt. Det skrælmer ikke huden, det ligger i et tyndt jævnt lag, der dækker håret tæt, men ikke huden. Egnet til meget kort hår af hårdhed og forskellige hudtyper.
 • WhiteLine-flex Alger. Vysokoplastichesky voks fjerner straks hår. Med kelpekstrakt, der er nyttigt til tør eller følsom hud, skaber ikke en følelse af klæbrighed, det er økonomisk at bruge.
 • WhiteLine-flex Amber. Meget blødt, uden skadelige farvestoffer og smag. Økonomisk, egnet til delikat hud og enhver form for hår.

Planet negle

Dette er et ungt mærke, en nyhed inden for kosmetologi og andre produkter til personlig pleje. Præsenterer sin serie af meget højkvalitets voksvoks:

 • PlanetNails er hvid. I sin sammensætning - titandioxid. Det har antiinflammatorisk effekt, der er velegnet til følsom hud.
 • PlanetNails er rød. Til tynd og tør hud. Det er godt at bruge til områder af armhulerne og bikini.
 • PlanetNails chokolade. Universal, velegnet til alle hud- og hårtyper.
 • PlanetNails er gylden. Især for overfølsomme områder i ansigtet, bikini og underarmene, samt for hud tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Kapous

Kendt mærke, har allerede fået anerkendelse blandt deres fans. Det betragtes som en af ​​de bedste liposløselige voks i patroner.

 • Rød. Dette tilbud fra Kapous er velegnet til forskellige typer hud og hår, såvel som for enhver alder. Velegnet til følsom hud, forårsager ikke irritation. Gel, så smerten er ikke udtalt, fordi afhjælpe klæber kun til hovedbunden og ikke til huden. Det lugter meget godt.
 • Green. Præsenteret af en række smag (kiwi, lime, grønt æble osv.). Skabt specielt til depilation på garvet og følsom hud.
 • Hvid. Velegnet til absolut enhver hud, plejer det, fjerner håret forsigtigt og efterlader en glat og silkeagtig.

Kapous er stadig mange patronvoks af forskellige farver, men hver af dem har sit eget formål og forskelle i sammensætning. Dette giver en glimrende mulighed for at vælge en mulighed for din smag.

Hvordan man vælger voks

Der er flere kriterier, som du skal være opmærksom på, når du køber i første omgang, hvilket vil hjælpe med at lette udvælgelsen af ​​et egnet produkt med al sin mangfoldighed i butikker.

Komposition. Voks, som naturligvis ikke er sundhedsskadelig og ikke vil medføre hudproblemer, skal være helt naturlig uden tilsætning af konserveringsmidler, parfume og farvestoffer. Naturlige ingredienser, der giver produktet en særlig aroma eller farve, er velkomne, forudsat at de ikke har en negativ reaktion. Dette kan være urteekstrakter af urter eller æteriske olier.

Behandlingsområde. Du bør ikke risikere og optræde irritation på de delikate dele af kroppen og vælge den første tilgængelige løsning, der passer til et helt andet område. En bred vifte giver dig nu mulighed for at vælge enten den voks, der gælder for enhver del af kroppen eller skabes specifikt til bestemte områder.

Rullebredde. Hvis patronen kun er nødvendig til forarbejdning af store områder (torso, ben, hænder), tag en beholder med en bred rulle. Til fjernelse af små områder af bikini, ansigt eller underarms - et smalt klip.

Pris. Afhænger af budgettet. Du kan bruge en stor mængde på et dyrt middel med glamourøse effekter (guldbelægning, glitrende voks, favoritfarve osv.), Men ikke det faktum, at kvaliteten af ​​sådanne muligheder vil nødvendigvis være bedre end billigere muligheder.

Sådan bruges

Patronvoks er ideel til brug derhjemme. Der er ingen særlige vanskeligheder, så alle kan klare det. Det vigtigste er at forberede huden til hårfjerning på forhånd:

 1. lav peeling scrub 2-3 dage før proceduren;
 2. vaske, rense og tørre huden før behandling
 3. Påfør talcumpulver, smid det let ind, så vokset kun klæber til hårene, ikke til huden.

Nu kan du fortsætte med voksning af hår:

 1. patronen skal opvarmes i en voksmølle, i et vandbad eller i en mikrobølgeovn, indstilles lodret (ellers vil voksen begynde at dræne under opvarmning);
 2. Påfør et 2-3 mm lag voks på det ønskede område (du må muligvis bruge flere gange på samme sted) til hårvækst;
 3. Lim stripen ovenfra, lidt længere end voksstrimmel, det er godt at trykke og glatte det;
 4. skarpe og selvsikkert rive strimlen i retning modsat hårvæksten parallelt med overfladen af ​​det behandlede område;
 5. Påfør en hud beroligende middel (lotion, etc.).

Nå, hvis du har en creme eller lotion på dine hænder, der hæmmer hårvækst, vil dette kun forlænge effekten. Men hvis ikke - du kan undvære det.

Bemærk: Mellem vokspatroner skal placeres lodret, så indholdet ikke løber ud. Og hvis voksen køler ned - du kan genopvarme den igen i mikrobølgeovnen).

Efter en så stressende procedure som for eksempel voksaflejring vil hudpleje være nødvendig for at "bringe det til liv":

 1. Efter behandlingen skal de første dage lindre og fugtige huden med særlige midler;
 2. 2-3 dage efter depilation skal undvære bad, sauna og fysisk anstrengelse (for at undgå forøget sved)
 3. Må ikke solbade i solarium eller under solen i 2-3 dage;
 4. Efter 2-3 dage, gentag peeling proceduren for at eliminere muligheden for hår indvækst.

Vigtigt: Sørg for at rengøre patronrullen grundigt efter proceduren, ellers kan næste depilering forårsage infektion.

Voks hårfjerning i patroner er en meget billig, bekvem og nem måde at slippe af med uønsket kropshår i lang tid. For at undgå de problemer, der er forbundet med forkert procedure, er det imidlertid vigtigt at sætte kompetent ind på spørgsmålet om at vælge det rigtige voks og følge alle regler for udførelse af depilering.

Sådan bruges vokspatroner til depilering

På trods af det faktum, at der i dag er mange forskellige måder at håndtere uønsket vegetation på kroppen, mangler voks stadig sin relevans, og denne teknik bruges af kvinder rundt om i verden. I specialforretninger kan du finde voks i krukker, kassetter og voksstrimler. Hver af disse former for frigivelse har visse fordele og er designet til at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Mange mestre foretrækker voksaflejring i patroner, da sådanne kassetter er meget praktiske og økonomiske at bruge.

Vokspatron - hvad er det

Voks i depilationskassetter dukkede op på markedet for nylig, så nogle af det retfærdige køn ved ikke, hvad denne opfindelse er. En sådan patron er lavet af hård plastik, det ligner en kassette med voks inde i den.

Øverst på patronen er der en speciel dyse, der giver dig mulighed for at påføre produktet på huden med et tyndt lag (først efter voksens opvarmning). Før du begynder hårfjerning, skal du varme op patronen i en voksmølle eller i et vandbad. Mestere af hårfjerning hævder at kassettvoks er meget praktisk og økonomisk. Dens utvivlsomme fordel er, at man ved hjælp af det næsten aldrig får snavsede tøj.

Fordele og ulemper

I dag kan du købe voks til depilation i patroner, ikke kun i specialbutikker og skønhedssaloner, men også på internettet. Sådanne produkter fremstilles af en række mærker og adskiller sig ikke kun i patronens sammensætning og udseende, men også i deres tilsigtede anvendelse.

Til salg kan du finde voks designet til at behandle forskellige hudtyper og forskellige hår (forskellig i tykkelse og farve). Som enhver anden metode til hårfjerning har voksfjerning også sine fordele og ulemper, som du helt sikkert skal være bekendt med, før du fortsætter med proceduren.

De vigtigste fordele ved patronvoks omfatter:

 • egnet til forarbejdning af store områder (lår og skind);
 • for sammensætningen at varme op og opnå den ønskede temperatur, er 15 minutter tilstrækkelig;
 • enkelhed og brugervenlighed;
 • hurtig ansøgningsproces - ingen speciel spatel er nødvendig til voksfordeling;
 • risikoen for forbrændinger minimeres
 • rimelig pris (i næsten alle større byer koster patroner mellem 150-400 rubler);
 • rentabilitet i ansøgningen.

Sådan popularitet af vokspatroner til hårfjerning skyldes, at de er meget nemme at bruge selv med mangel på erfaring og færdigheder. Absolut hver pige kan klare hårfjerning på denne måde. Og med hver session vil proceduren tage mindre og mindre tid.

Ulemperne ved voks:

 • Sammensætningen anbefales ikke til brug på følsomme områder af kroppen (dyb bikini, ansigt), da hårfjerning kan være meget smertefuldt;
 • proceduren kræver streng overholdelse af aktionsalgoritmen, ellers kan behandlingen ikke være så effektiv;
 • hvis behandlingen af ​​underbenene udføres, skal voksen konstant opvarmes;
 • hvis pigen har meget følsom hud eller hun overtræder behandlingsteknikken, er der risiko for irritation.

Kontraindikationer og forholdsregler

På trods af at dagens voks bruges til at løse en række kosmetiske opgaver, er det nødvendigt at bruge dette produkt med forsigtighed, da der ved analfabeter kan forekomme bivirkninger. Eksperter kategorisk anbefaler ikke at bruge voks til hårfjerning i patroner i følgende tilfælde:

 • Tilstedeværelsen af ​​dermatologiske lidelser (eksem, inflammation, forskellige former for dermatose);
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • et stort antal papillomer.

På trods af at graviditet ikke er en absolut kontraindikation for voksning, rådgiver de fleste eksperter mod denne metode, fordi behandling på grund af ændringer i den hormonelle baggrund kan forårsage alvorlig smerte og irritation.

Hvad kræves for proceduren

Hvis du planlægger at binde depilationen, før du fortsætter til handling, skal du fylde med alt nødvendigt. Dette vil i høj grad lette processen og spare tid. Følgende enheder og forbrugsvarer vil blive påkrævet:

 • voks i kassetter;
 • voksning (hvis ikke, kan du bruge en mikrobølgeovn eller smelte sammensætningen i et vandbad);
 • vævsstrimler til depilation;
 • olie-baseret creme;
 • antiseptisk.

Mange piger starter hårfjerning uden forudgående desinfektion, hvilket forårsager rødme og irritation efter proceduren.

Instruktioner til brug af voks

Det skal huskes, at voks er ret hård, og med analfabeter kan det påvirke hudens tilstand negativt. Derfor anbefaler mesterne at udføre proceduren med stor forsigtighed. Hvis vi taler om hårfjerning i bikinizonen, ville det være meget mere hensigtsmæssigt at søge hjælp fra en professionel end at gøre behandlingen selv.

uddannelse

Uanset hvad der anvendes, vokspatroner til depilering eller voks i krukker, er det nødvendigt at huske følgende nuancer:

 1. To dage før proceduren er det nødvendigt at bruge skrubber og skræl. Sådanne sammensætninger rydder ud af de hornede partikler af epidermis, således at fjernelse af hår bliver lettere og mere behageligt.
 2. En uge før proceduren anbefales ikke at solbade.
 3. Depilation vil kun være effektiv, hvis stængernes længde er 3-5 mm. Det er ikke anbefalet at dyrke dem stærkere, fordi i dette tilfælde kan smerten være mere udtalt.
 4. Med en lav smerte tærskel, kan huden forbehandles med en bedøvelsesspray.

Hvis huden har ridser, slid og betændelse, er epilering bedre at udsætte til næste gang.

Voksning og hårfjerning

Selvom det er ret nemt at bruge vokskassetter, kan hårfjerning for første gang på grund af manglende erfaring tage lang tid. Hvordan man bruger voks i en patron? Klassisk hårfjerning udføres ifølge følgende algoritme:

 • du skal først opvarme voksen;
 • huden behandles med antiseptisk;
 • så påføres et tyndt lag voks på huden (lige fra patronen) mod hårvækst. I dette tilfælde anbefales sammensætningen at anvende, før trækker epidermis;
 • efterfølgende påføres et stofstrimmel på vokslaget
 • Et stykke klud skal presses ordentligt på huden, og hæk det derefter over kanten og rive af med en skarp bevægelse langs hårets vækst.

Brugte strimler er ikke egnet til videre brug, de skal kasseres.

Hvad skal man gøre næste

Efter proceduren er afsluttet, skal huden behandles med en særlig lotion efter voksning. En sådan sammensætning vil ikke kun fjerne voksrester, men lindrer også irriteret epidermis. Efter hårfjerning er produkterne tilgængelige i form af lotioner og sprayer samt i form af specialservietter. Hovedkomponenterne af sådanne produkter er ofte essentielle olier. Hvis pigen har en udsættelse for irritation, kan der efter 30 minutter efter epilering påføres en panthenolbaseret creme på huden.

Kunde meninger

På trods af at voksning er en forholdsvis effektiv procedure, nægter flere og flere piger at vokse til fordel for shugaring. Dette skyldes, at sukkerpasta virker mere forsigtigt og næsten aldrig skader huden. Med hensyn til voks forbliver risikoen for skader på huden, selvom hårfjerningen udføres af en professionel.

Kvinder, der foretrækker at bruge denne klassiske metode, sikrer, at patronerne er en meget bekvem opfindelse, som til tider forenkler processen med at påføre sammensætningen og gør proceduren mere hygiejnisk og behagelig.

konklusion

Hvis vokspatroner anvendes til depilering, anbefales det at købe sammensætningen efter hårets type og tykkelse. Hvis voksen er valgt korrekt, vil smerten ikke være så udtalt, risikoen for irritation og rødme vil også minimeres.

Gør det ondt for shugaring for første gang

Jo oftere du barberer, jo hurtigere vokser dit hår. Myte eller sandhed?