6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Depilation Wax Kapous Depilations

Kapous kvalitetslinie af kosmetik hjælper effektivt med at fjerne uønsket vegetation på kroppen. Hvorfor er disse produkter så populære i dag? Voks hårfjerning på toppen af ​​popularitet i mange år. Tilgængeligheden af ​​proceduren, evnen til at udføre derhjemme, billighed gør denne type depilering ret praktisk.

Kapous Professional hjælper med at manipulere nemt, effektivt uden komplikationer; tilbyder et bredt udvalg af produkter til forskellige hudtyper.

Voks produkter til depilation

Voks til Kapous depilation giver et stærkt greb med håret (selv kort, tyndt, hårdt), beskadiger ikke laget af hud, bruges økonomisk. Gel voks giver høj kvalitet hårfjerning. Effekten af ​​jævn, glat hud overholdes inden for en måned (varigheden afhænger af personlige fysiologiske egenskaber). Risikoen for skade reduceres til et minimum.

I dag tilbyder virksomheden flere produktmuligheder:

 • til normal hud - chlorophyll voks med azulen, titandioxid;
 • i tilfælde af udtalt brunbrun masse med en banan, lime, kokosnødder med lugten af ​​melon, kiwi, grønt æble;
 • i tilfælde af overfølsomhed - gel voks med zinkoxid, arganolie, chokolade og talkum;
 • alle hudtyper - vanille, guld, med aloe vera;
 • til korte børster - indeholder æteriske olier (rosmarin, fennikel, citronmelisse, basilikum, anis);
 • mandlig voks.

For de bedste resultater er det tilrådeligt at anvende rensepotion Kapous (før depilation). Det er muligt at fjerne rester af midler ved hjælp af specielt udviklet kosmetisk mælk eller rydning Kapous olie. På den sidste fase behandles den grundigt renset og grundigt renset hud med mentolgel eller fløde af samme mærke.

ansøgning

For at opnå et positivt resultat og minimal traumatisering kræves visse regler. Til at begynde med opvarmes Kapous voks til depilation i et vandbad eller ved hjælp af en speciel anordning, vokssmelt. Det tager i gennemsnit 15-30 minutter at varme op. Det er nødvendigt at overvåge temperaturen af ​​voksmassen for at undgå forbrændinger.

Midler dækker forbehandlet overgroet område i retning af hårstængerne. Derefter skal du dække med en papirstrimle til afhugning, glat for hånden. Vassen skal afkøle lidt (men ikke hærde!). Skarpe rive strimlen mod hårvækst.

Efter fjernelse af vegetationen fra huden ved hjælp af en særlig Kapous olie fjernes den resterende voks på huden, og der anvendes antimikrobielle behandlinger. Hjemme brugt ofte den sædvanlige olivenolie.

Det er umuligt at udføre voksaflejring for mennesker med åreknuder under graviditet, ved forhøjet kropstemperatur, hjertesygdomme, blødningsforstyrrelser og diabetes. Denne procedure er strengt kontraindiceret i tilfælde af hudsygdomme (acne, acne, herpesinfektion, sår og ridser, vorter) efter solskoldning. Fjern ikke hår, der vokser fra mol.

Bruger meninger

På internettet giver brugerne feedback om effektiviteten og brugen af ​​det beskrevne produkt. Flere objektive meninger tilbydes læseren:

Antonina, 34 år gammel, kosmetolog: "Jeg anbefaler mine kunder til brug i hjemmet af høj kvalitet Kapous voks depilation. Voks er tilgængelig i dåser eller praktiske patroner. Gelbehandling (jeg bruger klorofyl til normal hudtype) er godt fordelt, klarer mig godt med opgaverne. Selv en begynder kan gøre det. "

Arina, 21, studerende: "Overkommelig pris og høj effektivitet er hvad du får, når du køber Kapous-produkter. Og alligevel - brugervenlighed, glat hud i en måned. Det er vigtigt at følge instruktionerne. Jeg kunne virkelig godt lide dette værktøj. Glem ikke behovet for regelmæssig hudvaskning efter proceduren - dette forhindrer stængerne i at vokse ind i huden. "

Polina, 27, leder: "I starten tog det mig et stykke tid at tilpasse mig til Kapous gel voks. Det var heller ikke helt nemt at slippe af med restprodukterne på huden. Den gentagne procedure (tre uger senere) viste sig imidlertid at være en lille ting for mig. Alt uønsket hår rengøres godt. Voks fjernet med en speciel olie af samme mærke, jeg anbefaler det til dette formål. Resultatet tilfredshed mig.

Denis, 26 år gammel fitness træner: "Emnet for hårfjerning betragtes som en klassisk kvinde. Men gutter, der ser efter deres udseende er også interesserede i kosmetiske nyheder til depilation. "Capus" (for mænds hårde hår) berettiget fuldt ud min tillid. Hairiness fjernes effektivt, nye stænger vises ikke tidligere end den tredje uge efter proceduren. "

Korrekt brug af produktet samt passende tilberedning af huden før manipulation og korrekt behandling efter det garanterer et godt resultat. Før brug skal du omhyggeligt læse kontraindikationerne til voksning.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Voks til depilation capus video


Anvendes uden striber. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer). Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud.
Forårsager ikke irritation.


Let at bruge. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.
Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge.


6 bedste voks til depilation
Effektiv voks på "krigen" med overskydende hår
En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.
Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud.
Økonomisk forbrug.
Ud over hårfjerning plejer huden.
Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.


Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "
"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik.


I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt). Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket.


Depilflax Ivory bedste varm voks til depilation
I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! " Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden.
Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet.

Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ". Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "
"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. "

Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.
Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:
"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation.
Copes med de mest "skadelige" hår.
Nemt og bekvemt at bruge. Nå ja!

Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser.


Floresan Deep Depil den bedste frugt voks til "dyb" depilation
I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer). Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).
Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:
"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer!

Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle.


Fjerner selv stramme og korte hår.
Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Fordele, ulemper, anbefalinger.


Hvad er den bedste voks til depilation?
Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om?

Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".
"Min favorit er Floresan Deep Depil.

Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".
Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET!

Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".
"Jeg prøvede og strimler og forskellige voks til depilation... der. Voks til depilation capus video


Den bedste voks til depilation - ifølge eksperter og kundeanmeldelser.
Kapous bedste voks til depilation i patronen
På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron.
Midler i patroner er bekvemme for at fjerne benene. Derudover kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation!

Jeg brugte endda ikke lotion eller olie.
Copes med stramme og korte hår. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "
"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv.

Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt.
Det er bekvemt at varme op. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation.
Forebygger betændelse. Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på.


Brugervenlighed. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.
Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår.
Få den bedste varme voks til afsmøring
I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Det gør ondt - skræmmende!

En barbermaskine - ikke alvorlig.
Fra anmeldelser på varm Veet voks:
"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.
Byly Depil er den bedste frugt voks til ansigtsudsmidning
På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:
Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".
"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge.


Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet.
Demokratisk pris. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur.


Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren. Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "
Nem at bruge værktøj. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet.
Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.


Hurtig forberedelse til proceduren. Følelser... interessant.
Næsten ingen smerte.
Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer). Det er en fornøjelse!

Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte.
Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:
"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden.
Billig. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det.
Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet.


Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering.
Let at skylle med varmt vand. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma. Fem plus voks i granuler! ".

I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ". Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt.
Behagelig tekstur og aroma.


Langvarig effekt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).
Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:
"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron.


Remains savnede hår.
White Line Natura Azulene Bedste Hot Wax Granuler
På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene.
Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.
Et minimum af smerte.


Fra Byly Depil voks anmeldelser:
"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler.
Hudpleje.


Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Kapous Depilation Anmeldelser

Jeg har arbejdet som epileringskandidat i næsten 2 år. Hun arbejdede med forskellige voks på strukturen (granuler, fliser, skiver, i banker), forskellige producenter af White Line, Depilflax, Cristaline og andre. Jeg var tilfreds med denne voks)) Det er ikke ringere end importerede analoger. Komfortabelt på arbejde: Let at påføre, fjern fuldstændigt, strømmen er minimal, fanger alle hårene. Ifølge mine observationer havde ingen klient nogen irritation. Denne voks har en let diskret lugt. Og det vigtigste er hans lave pris. Omkostningerne til 1 kg voks af ovennævnte producenter er højere - fra 1200 rubler. Min bedømmelse af dette produkt er 5+

Jeg har arbejdet som epileringskandidat i næsten 2 år. Bare forelsket i mærket Kapous Depilalions. Intet produkt er skuffet. Jeg tager denne voks til depilation af ben og hænder. Velegnet til enhver type hår (hård, tynd, lang, kort). Påfør et tyndt lag, henholdsvis økonomisk. Forårsager ikke irritation.
Stickiness er godt fjernet af mælk efter epilering Kapous Depilalions http://beautydiscount.ru/products/kapous-depilations---molochko-ochischayuschee-posle-depilyatsii-500-ml

Et godt græd. Arbejder uden klager i et og et halvt år. Før det var der en kinesisk vokssmelte (prisen er omkring 200 rubler lavere) - det tjente i 5 måneder. Denne mand kiggede og sagde, at han blev bedre. En gang hver 1-2 måned renser jeg sagen fra voks med et specielt værktøj - og igen er det så godt som nyt)))

 • Om virksomhed
 • Hvem vi er
 • Kontakt os
 • anmeldelser
 • Nye varer
 • Pallas
 • Service og support
 • Sådan køber du
 • Returneringer og udvekslinger
 • Forsendelse og betaling
 • Personlig konto
 • Opt
 • Fortrolighedspolitik
 • Lad os være venner
 • Tryk på os:

2009-2018 © Beautydiscount.ru - professionelle mærkevarer kosmetik og parfume til engrospriser

Kampagnekode

Aktiv: 2 dage 10 timer 56 min.

Minimumsbeløb: fra 2000 rubler

Mærker: 4SKIN, A-Derma, Academie, Acqua Di Portofino, Aktiv +, Ahava, Alerana, Algotherm, Altid, American Crew, Anastasia Beverly Hills, Anna Paghera, Anny Kosmetik, Anskin, Apieu, APOT.CARE, Aravia Professional, Artdeco, Assistent Professionel, Atb Lab, Australier, Avene, Avent Philips, Babyline, Babyliss Pro, Barex Italiana, Batiste, Baviphat, Hår, Skønhedssalon, Skønhedsblender, Skønhedsstil, Beautydrugs, Bell, Berenice, Bergamo, Berrisom, Bio-Olie, Bioaqua, Bioderma, Bioline-JATO, Biomed, BioMio, Biore, Biorepair, Biorga, BlanX, BLISTEX, Blithe, Bosley, Bourjois, BRELIL Professional, Bubchen, Cailyn, Canpol, Caolion, carboxy, Cargo Cosmetics, Carmex, Catrice, Caudalie, CeraVe, CHI, Chicco, Christina, Ciracle, Cj Lion, ren, Clipper, cocochoco, Coif * i, Coiffer, Colab, Concept, Constant Delight, Contex, CosRX, Crazy Color-Renbow, Crescina, Cristaline, Curaprox, Cutrin, Davines, Deborah Lippmann, Deklarere, Dekopill, Dental Pro, Deoproce, Dermalogica, Dikson, Divage, Dizao, Doli va, Doppelherz, Dosis af farver, Double Dare OMG !, Dr.Jart, Dr.PawPaw, Dry Control, Dry Dry, Ducray, Ecolovista, Ecover, Egomania Professional, Ekel, Elancyl, Elf, Elizavecca, Ellevon, Emolium, EOS, Epilette, Esquire, Essence, Estel Professional, Esthederm, Esthetic House, Etude House, Eugene Perma, Eunyul, Eurostil, øjenvipper Booster, Farmstay, Fascy, FAUVERT Professionnel, Fillerina, Filorga, Finesse, Flo, Footlogix, FreshMinerals, Frienvita, Frudia, Gain Cosmetics, Garnier, Gehwol, Gernetic, Gezatone Gigi Kosmetiske Labs, Global Keratin, Global White, Gloria, Godefroy, Grace Professional, Guam, H.AirSPA, Hår Bobler, Hår Company Professional, Harizma, Heath og Heather, Hello Everybody, Hempz, HH Simonsen, Holika Holika, Hellige Land, Honma Tokyo, Hugh Parsons, Ibici, Ikoo, Indola Professional, Innisfree, Inoface, Insight, Invisibobble, Isodent, Isotoner, Ivomed, Janssen Cosmetics, Japan Gals, Japan Gateway, John Frieda Johnny's Chop Shop, Johnson Johnson, JPS, Juno, Kaaral, Kamill, Kapous Professional, Kativa, Keen, Kerarganic, Kerastase, KeraSys, Kleral System, Kloran, Kondor, Korff, Korres, Kotex, Kueshi, L'Oreal, L'Oreal Professionnel, L.A. Pig, La Biosthetique, La Roche Posay, Labiotte, Lacalut, Lactacyd, Lador, Laino, Lancaster, LAQ, Latinoil, Lavera, Lebel, Lebelage, Lee Stafford, Leonor Greyl, Librederm, Libresse, Lierac, Limefiskeri, Limoni, Lioele, Lisap Milano, Living Proof, Låse Fare, Logona, Londa, Lucas Papaw Remedies, Lumene, Macadamia Natural Oil, MADetLEN, Make Up Factory, MakeUp Eraser, Makeup Revolution, Manly PRO, Maravi Beach, Marrakesh, Marvis, Masura, Matis, Matrix, Matrix Biolage, Max Factor, May Cope, Maybelline, MD, Medicinsk Collagene 3D, Megrytme, Merries, Mesolab, Mezolux, MiKo, Mijin, Milatte, Miriam Quevedo, Missha, Mizon, Molecola, Moony, Mustela, Naobay, Napla Natura Siberica, Nature Republic, Naturella, Natvra, Neutrogena, New Line, Nexxt Professional, Nioxin, Nook, Noreva, NoUBA, Nuxe, NYX, Ob, Obsessive Compulsive Cosmetics, Olivia Garden, Ollin Professional, Organyc, Orising, Orofluido, Osmo -Renbow, Paese, Pampas, Papaya Gold, Parachute, Payot, Perioe, Phytosolba, Pigeon, Pin Ejer, Premium, Præsident, Proffs, Proraso, Punti Di Vista, Pupa, Renvand, Lilla Træ, Dronning Marine, ROCS, Radius, Rainbowbeauty, RCS, Reelle Teknikker, Opskrift, Red Mountain, Redken, Redtera Home, RefectoCil, Renbow, Rene Furterer, Revlon, Revlon Professional, Richenna, Ridgways of London, RiRe, Royal Skin, Sally Hansen, Sativa, Scholl, Schwarzkopf Professional, Secret Day, Secret Key, Selektiv Professionel, Senna, Senscience, Sesderma, Seventeen, Sexet Hår, Sibel, Sico, Sim Sensitive, Hudlæger Cosmeceuticals, Skincode, Skinfood, Slank Makeup, Sodasan, Solgar, Sosu, Sothys, Splat, Steblanc, SVR, Swisspure, Synergetisk, Tampax, Tangle Angel, Tangle Teezer, Teana, Temptu, Teosyal, Tete Cosmeceutical, Thalgo, The Konjac-svampen, The Makeup Bullet, The Saem, The Skin House, The Yeon, The Balm, TIGI, Tony Moly, Topicrem, Typhoo, Uniq One, Unwash, Urban Tribe, Uriage, Valentina Kostina, Valeri-D, Vegetabilsk skønhed, Vichy, Vines Vintage, Vivax, Vivienne Sabo, Welcos, Weleda, Wella, Vi lla System Professional, Welss, Wet Brush, WetWild, Xeno, Yadah, YESforLOV, KORA, Turboslim, Mulberry

* Rabat gælder ikke for varer fra salget

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Hurtig og nem at anvende, cremen er velegnet til normal og tør hud. Cremen er designet til at fjerne hår på ben, arme, underarm og bikini linjer. Sammensætningen omfatter Argan olie og Aloe Vera Extract. Efter depilering forbliver huden blød og fugtet. Anvendelsesmåde. På ren, tør hud, ved hjælp af en spatel, påfør et lag creme, der helt dækker håret. Lad cremen stå i 3 minutter, og kontroller derefter et lille område ved at fjerne cremen med en spatel. Hvis håret ikke er fjernet, skal du forlade cremen i et par minutter. Eksponeringstiden afhænger af typen af ​​hud og hår. Overskrid aldrig eksponeringstiden i mere end 8 minutter. Fjern cremen med en spatel og skyll med rigeligt varmt vand. Forholdsregler. Før hver brug, følg instruktionerne, lav en test for hudfølsomhed ved at påføre cremen på et lille område af huden på det sted, hvor du fjerner hår. Hvis der ikke var nogen negativ reaktion inden for 24 timer, kan du fortsætte proceduren med depilering.

Olieopløselig voks i Kapous Depilation patroner 100 ml

Fås i følgende sorter:

Til normal hud

 • blå voks med azulen
 • voks grøn med klorofyl
 • voks gul Naturlig
 • voksrosa med titandioxid (til garvet og normal hud)

Til garvet og følsom hud

 • med banansmag
 • med melon smag
 • med grøn æble smag
 • med kokossmag
 • med lime smag
 • med kiwi smag

Til følsom hud

 • med argan olie ekstrakt
 • med aloe vera ekstrakt
 • Chokolade flavored
 • med talkum
 • med zinkoxid (for overfølsom hud)

Til alle hudtyper

 • med avocado olie ekstrakt
 • GOLD
 • med vanille duft

Til kort hår

 • c rosmarin æterisk olie
 • med æterisk olie Lyceum Cubeb
 • med melissa æterisk olie
 • med æterisk olie af fennikel
 • med basilikum æterisk olie
 • med anisolie
 • med kanel æterisk olie
 • med æterisk olie af petitgrå
 • med mikromikre

Til mænd, hårdt hår

Anvendelse:

1. Sæt vokspatronen i maskinen og i løbet af 10-15 minutter opvarmer voksen.
2. Tryk forsigtigt på voks på overfladen af ​​huden forsigtigt i retning af hårvækst.
3. Påfør depileringspapir på den dannede voksfilm og tryk let på den med håndfladen.
4. Når voksen køler ned (men ikke hærder), med en skarp bevægelse slipper vi det påførte papir mod hårvækst.

Anbefaling:
Før proceduren skal du bruge "Cleansing Lotion Before Kapous Depilation".
For at fjerne voksrester fra huden anbefales det at bruge "Rensolie efter Kapous Depilation" eller "Rensemælk efter Kapous Depilation".
For at beskytte huden efter proceduren kan du bruge "Opfriskende gel efter depilation med mentol og kamfer Kapous" eller "Forfriskende creme efter depilation med mentol og kamfer Kapous".
Advarsel. Som hæmmer kan du bruge "Kapous Papaya Extract Lotion" eller "Kapous Papaya Extract Emulsion", som nedsætter hårvæksten og giver dig mulighed for at udholde de følgende depilationsprocedurer mindre smertefuldt. GÆLDENDE DIREKT EFTER AFGANG.
Afhærdning skal ske på en ren, tør overflade.

Produktion: Italien.

Mærke: Kapous Professional

Stor voks med en meget behagelig aroma!

For nylig var jeg nødt til at vælge en voks til mit hår, fordi Jeg lavede mig selv for kort hårklipp, mit hår stod helt på nogle steder, jeg ønskede på en eller anden måde at pacify dem.

Jeg læste mange anmeldelser, søgte på forskellige butikker og fandt ud af, at valget i grunden er begrænset til produkter fra massemarkedet som voks fra Schwarzkopf. Og engang havde jeg allerede købt en til mig selv og simpelthen ikke kunne bruge den på grund af den alt for indlysende smag. Han afbrød alt i verden, var for påtrængende, for jeg kastede denne voks til helvede og kom ikke tilbage til ham.

Som følge heraf havde hun allerede været opmærksom på, at hun måtte gå til butikken og på en eller anden måde, før de købte, lugte disse Schwarzkopf-mærkevoks for at købe den mindst lugtfulde, da hun snuble på internettet for anmeldelser af Kapous-mærket. Jeg kendte hende slet ikke, men jeg kunne godt lide anmeldelserne og især på Kapous Luster Cream Hair Wax. Ifølge beskrivelserne var det præcis det, jeg havde brug for!

I en af ​​internetbutikkerne bestilte jeg det, jeg har brugt det i en måned eller mere, jeg kan fortælle dig hvad og hvordan.

En krukke med voks er ret simpel: sort plast uden dekorationer. Jeg var overrasket over, at mærket var italiensk, men samtidig blev oplysningerne på russisk, produktets navn osv. Straks påført låget.

Simpelthen af ​​krukken betaler sig øjeblikkeligt af det faktum, at voksen i det er så meget som 100 ml, det vil være nok for mig indtil pensionering og mere tror jeg, da forbruget er meget beskedent. Jeg sætter 3 fingre i en krukke og med nogle få cirkulære bevægelser sætter jeg voks på dem. Så gnider jeg det mellem fingrene på begge hænder og danner allerede styling efter ønske.

Voks på farven hvid, når du gnider den mellem dine fingre, forbliver også hvidlig. Men på samme tid forbliver der ikke noget hvidt, hvidligt stykke eller nogen anden synlig film på håret! Med hårgeler (selv helt gennemsigtig!), Gjorde jeg det ikke personligt. Efter dem var der en tør hvidlig film tilbage på mit hår, som tørrede ud og fløj rundt. Fu. Med denne voks kommer du helt sikkert ikke ind i denne situation, for der er simpelthen ingen spor af det på håret.

Sådan fixer du hårvasken Personligt kan jeg også lide det. Nok for mig. Men det ser ud til at fastsættelse måske ikke virker for mange. Jeg har ikke brug for "træ" hår, fordi jeg er helt tilfreds med det, det passer perfekt til mine formål. Håret holder ikke sammen, det ser helt naturligt ud, voksen giver ikke nogen fugtig glans til dem, men samtidig lyver de som jeg har rettet dem. For mig, bare et mysterium, hvordan dette er muligt :)

Nå, et stort plus voks for den behagelige aroma! Og han føler sig i en krukke på sine hænder, men efter at have påført det på håret føler jeg det slet ikke. Duften er delikat, med en let surhed, det lugter ananas.

Sammenfattende er produktet bare fantastisk! Alle mine funktioner udføres personligt for mig på en solid 5 eller endda 5+. Jeg anbefaler!

Voks i Kapous Banks for Depilation

Hele mit liv lider jeg med hårdt og sort hår i bikinizonen = (Også mine ægte venner indgroede hår er altid med mig. Resultat: Komplekser, strandrejser er lette at torturere og alle de følgevirkninger heraf. Jeg vokser op i mit hår) VEET voks, men nu koster en krukke på 250 ml omkring 500-600 rubler! Det er meget dyrt. Jeg fandt en mere budget voks Kapus - 400 ml til 320 rubler. + 200 rubler papirstrimler til depilation.

Og uden det er alt i orden:

Vassen selv er i en slags metal dås, låget er dåse, der er et plastik låg på toppen. Jeg tager en spatel fra Wit Wit (som ikke behøver at blive taget separat), tegne ud, hvor meget jeg skal voks i en separat krukke (voks er meget tyk, hvis sammenlignet med en flydende Wit) og varme i mikrobølgeovnen i ca. 60 sekunder. Veet, jeg har altid brændt huden, denne voks er sikkert sikkert at bruge og ikke bekymre dig om at blive brændt, men løb hele tiden rundt for at varme op (med tiden finder du den optimale temperatur for dig selv).

Og i øjeblikket er det vigtigste for et godt resultat!

Huden (hvor du begynder at gøre afhugningen) skal vaskes med sæbe og vand, tørres tørt og bare bruge talkumpulver! Oriflame talkum Han beskærer huden, gør den tør og vokser bedre håret. Enhver vil gøre det - jeg har fra Oriflame, sandsynligvis børns. Senere er det nemt at lægge en voks på HAIREN VÆKST og uden den samme strimmel med en spatel i et ultralydlag. Vi beregner - en, to, tre og river ud mod hårvæksten.

Ideen er, at hvis den voks er fremragende tog, ville han trække sig fra huden helt, men hvis det er våde eller for sent at kontakte håret, rivestrimlen 1 og vaske voks fra huden ooooochen svært - det er ikke vandopløseligt (som Wit). Dette er hans største minus.

I slutningen af ​​1 gang Dette er umiddelbart efter den første depilation. Huden er i chok!) Jeg tørrer det hele med salicylsyre og smør det med baby creme. Om et par dage

Resultatet selv er åbenbart langt fra perfekt. men for mig er det et meget godt resultat.

Efter et par uger besluttede jeg at gøre hele bikini helt, og ikke bare trussens territorium. Det gør ondt i sig selv indlysende, men jeg er tålmodig.

På det sted hvor epilering sidste gang håret var lille og de var meget mere bemærkelsesværdige og blødere.

Den røde er væk efter et par dage, ikke glem baby cremen!)

Voks nidkært fjerner alt hår på den måde, hvis du finder den rigtige temperatur og konsistens er ikke egnet til følsom hud er en enorm mængde og en god pris er ikke perfekt vaskes af huden - groft sagt ikke vaskes af alle de samme, jeg ønsker at prøve andre vokser - kan ikke finde i deres egen by film Jeg synes det er meget lettere med dem

Kapous, gel voks i eucalyptus aroma patron

Gel voks i en patron med Eucalyptus aroma fra Kapous er designet til følsom hud og kort hår.

Banding teknologi til arbejde med store områder af kroppen. Patronen giver dig mulighed for at anvende voks i et tyndt jævnt lag. Hårfjerning opstår, efter at voks har afkølet, men det behøver ikke at hærde. For at fjerne vokspapirstrimler anvendes - bandager. Denne teknik giver dig mulighed for at udføre proceduren så hurtigt og effektivt. Håret bliver tyndere, perioden mellem behandlingerne øges, smerten falder.

Banding teknologi kræver ikke specialiserede færdigheder.

 1. Rensning af huden.
 2. Fjern uønsket hår.
 3. Fjern voksrest med olie.
 4. Pas efter proceduren.
 5. Forlængelse af interdepilationsperioden

Alle plejeprodukter før og efter depilation kan købes i vores katalog.

Depilation zoner: anbefales til afhudning af hofter, ben, arme, ryg.

Depilation Wax KAPOUS PROFESSIONAL

betingelse:

 • Nyt produkt

  Tweet Share Google+ Pinterest

  Køn: zhenskiyTipkozhi: nogen særligt følsomme Tipvolos: lyuboyOsnovnyeeffekty: fjerner hår forsigtigt, men effektivt, arbejder med hår lyuboydliny, tykkelse og tekstur, har en sposobnostyusnimat minimere irritation og ubehag på grund pchelinomuvosku og olie bazilika.Otlichitelnyeosobennosti: soderzhitnaturalnuyu harpiks, bivoks og basilikum æterisk olie, meget let og delikat, den har en sødlig urtearoma af basilikum. Anbefalinger til brug: Brug kun tør og tør voks Auger; indsætte i maskinen dlyadepilyatsii patron med voks og vente i 10-15 minutter, indtil voksen varmet dotemperatury 50-60s, nemnogoprizhimaya, forsigtigt anvende voks på huden i retning af hårvækst; naobrazovavshuyusya film vokspapir søge om afhåring og næsten prizhmiteladonyu; posleostyvaniya voks tåre Anvendt papir med en skarp bevægelse i modsat retning af hårvæksten, for at fjerne ubehag, behandle huden med en forfriskende gel, lotion eller Kapous creme.

 • En tur til gynækologen: at barbere eller ikke at barbere?

  Epilation før fødslen