Hvad er øjenbryn voks?

Traditionelt korrigerede kvinder øjenbrynene, trækker ekstra hår ud, og nu har producenterne frigivet øjenbrynvoks. Vaxkorrektion er med rette blevet et værdigt alternativ til konventionelle pincet. Voks øjenbrynskorrektion har flere fordele, og flere og flere tilhængere vises ret hurtigt.

Øjenbryn voks kommer i 3 typer

 • hot;
 • lav temperatur;
 • kulde.
Varm øjenbryn voks

For at fjerne hår i området for følsom hud omkring øjnene er det bedre at vælge en varm voks. Det er ikke så destruktivt for strukturen af ​​epidermis og bedre fanger hårene.

Før du bruger den varme voks, er det nødvendigt at varme op godt, så sammensætningen af ​​sammensætningen er som en viskøs masse. Derefter skal en spatel skubbes op med lidt penge og forsigtigt sprede den i retning mod hårvæksten.

Velvet voksstrimler

Kold øjenbryn voks sælges i form af plader, du kan finde den i næsten ethvert råvare punkt. Dets udseende ligner 2 rektangulære strimler af lille størrelse, sammenkoblet med et mellemlag af hårfjerner.

Før du begynder at forme øjenbrynene med den, skal pladen gnides mellem palmerne. Når de opvarmer lidt, bliver de lettere at adskille. Derefter påføres strimlen til det ønskede område.

Veet voksstrimler til ansigt

Lavtemperaturvoks findes i specialbutikker. Den kommer i form af patroner med udskiftelige applikatorer, hvorfor det er bekvemt at påføre det på huden mod hårvækst. Dette værktøj skal også opvarmes før påføring, men ikke så stærkt som varmt voks.

De vigtigste fordele ved øjenbryn voks

Kvinder betaler altid meget opmærksomhed på deres ansigt. De er mest ansvarlige for øjenmakeup. For visuelt at forstørre dem, for at gøre dem mere ekspressive, skal der lægges stor vægt på øjenbryn. Overdreven hår og deres overdrevne tæthed overtræder den perfekte krumning af superciliarbuen. For at ændre situationen og gøre livet lettere, blev der skabt voks til øjenbryn til kvinder. Hvis du bruger det til modellering, vil der være følgende fordele:

 • med regelmæssig brug sænker hårvæksten betydeligt;
 • lange intervaller mellem behandlinger, i gennemsnit er de 4-6 uger;
 • nogle typer voks er egnede til at fjerne hårdt, tykt, tykt og hurtigt voksende hår;
 • sparer tid
 • smerter er ikke så stærke som når der er tale om pincet.
Før og efter voksende øjenbryn

Voksende øjenbryn er et krævende job, der kræver visse færdigheder og færdigheder, ellers vil det være ret svært at opnå den perfekte form af øjenbrynene.

En detaljeret beskrivelse af selve proceduren korrektion øjenbryn voks

Du kan også forme dine øjenbryn med dine egne hænder. Proceduren tager cirka en halv time, og effekten varer en måned eller endnu mere. Først skal du forberede følgende elementer:

 • øjenbryn voks korrektion kit;
 • barrette eller strimmel;
 • pincet;
 • saks;
 • øjenbryn pensel;
 • stort spejl;
 • varmeapparat, hvis du laver øjenbryn planlagt ved hjælp af varmt voks;
 • en rengøring betyder;
 • træ spatel;
 • voksstrimler;
 • pulver eller talkum;
 • voks remover, kan du erstatte det med olie eller olie gelé;
 • beroligende lotion.

Når alle de nødvendige materialer og værktøjer er til stede, kan du gå videre til proceduren.

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan du vokser dine øjenbryn

 1. Det er nødvendigt at fjerne hår fra ansigtet, klemme dem bagfra eller have en særlig bandage eller tæppe. Ellers kan du ved et uheld miste låsene på hovedet.
 2. Nøje undersøge tilstanden af ​​øjenbrynene, sørg for at hårene har den optimale længde. Hvis det er nødvendigt, skal du kaste øjenbrynene. For lange og udragende hår skæres eller revet, hvis deres fravær ikke krænker formularens integritet.
 3. For nemheds skyld anbefales det at skitsere den fremtidige kontur, så behandle huden og håret med et særligt affedtningsmiddel, og anbring en lille smule pulver på området omkring øjenbrynene.
 4. Nu kan du anvende voks. Ansøgningsproceduren afhænger af valg af type værktøj til modellering. Men dette skal gøres meget omhyggeligt og omhyggeligt undgå voks på hårene, hvis fjernelse ikke er nødvendig.
 5. Hvis efter korrektion af øjenbryn på nogle steder er der enkelte hår, bør du fjerne dem med pincet.
 6. Det er på tide at slippe af med voksrester. Dette kan gøres med en speciel agent eller olie, og påfør derefter en beroligende lotion på huden.

Konklusion om emnet

Kvinder har længe været opmærksomme på en sådan metode som voksende øjenbryn. For at prøve det på dig selv kan du lave en aftale med en specialist eller købe alt, du har brug for til at modellere dine øjenbryn derhjemme. Ved hjælp af øjenbryn voks, kan du hurtigt skabe deres ideelle form, som vil vare op til 6 uger.

Aflede hvad voks er til modellering

I dag er et sådant værktøj som voks til modellering af øjenbrynens form i stor efterspørgsel. Med det kan du ikke kun holde dine øjenbryn i perfekt stand, men også give dem en rig tone.

Øjenbryn forme voks Lumene Blueberry

Populær betyder mere som mascara, kommer i form af et rør med en børste, der påføres hurtigt og nemt. Pålideligt opfanger øjenbrynens form, holder til slutningen af ​​dagen, og inden du går i seng, vaskes det nemt af med vand.

Farve øjenbryn voks Shiseido MAQuillAGE

Dette værktøj sikrer håret hårdt i den rigtige retning, og effekten af ​​brugen varer en hel dag.

Øjenbryn voks blyant

En anden voksholdig kosmetik er en voks øjenbryn blyant. Det er meget nemt at bruge det: det er gennemsigtigt og ikke klæbrigt i dets essens. Det passer perfekt på øjenbrynene og kan påføres direkte på en tonet blyant - der er ingen udtværende effekt.

Korrektion af øjenbrynens form med voks

Øjenbrynskorrigering for mange kvinder er næsten en daglig procedure på niveau med make-up. Traditionelt anvendes pincet til dette, men plukning viser sig at være ret smertefuldt og ubelejligt. Et mere behageligt alternativ er voksteknologi. Professionelle kalder denne metode til modellering voksning.

Funktioner af vokskorrektion

Afhængigt af den ønskede effekt skal du vælge et af tre kompositioner:

 • Lav temperatur varm blanding. Nuværende bi-produkt, fyrharpiks. Efter opvarmning op til 45 ° C passerer den ind i væskeformen. Når man kommer på huden, afkøles væsken hurtigt, så skader på små fartøjer udelukkes.
 • Hot terninger eller bolde, der er baseret på harpikser, olieprodukter, oliven oliven eller citron. Før applikationen opvarmer op til 60 ° C, overholder den specielle teknologi. Under proceduren overvåges temperaturen konstant. Derfor er det tilrådeligt kun at anvende korrigerende kosmetik under betingelser i salonen under ledelse af en erfaren mester.
 • Bruges i salonen og i hjemmet koldt voks. Værktøjet i form af linned eller papirbånd giver nem fjernelse af overskydende hår. Effekten ligner brugen af ​​konventionelt gips, men resultatet er ikke længe på grund af fjernelse af hår uden rod.

Før du vælger, skal du individuelt vurdere tilstanden af ​​huden, dens type.

Positive og negative sider

Voksens efterspørgsel og popularitet skyldes sådanne fordele:

 • Fremgangsmåden og tilgængeligheden af ​​metoden. Enhver kosmetisk afdeling har flere voksmuligheder til rådighed for at rette og model øjenbryn. Når jeg har valgt værktøjet korrekt, klare jeg at udføre proceduren derhjemme og ikke bruge mere end 20 minutter på den.
 • Varigt resultat. Bevarelse af effekt registreres inden for mindst tre uger. Forudsat regelmæssig hold i flere år, er der en mærkbar udtynding af hårene på behandlingsstedet og bremse deres vækst.
 • Ifølge billedet før og efter ledsages ikke brug af voks af forekomsten af ​​sidesymptomer. Med forbehold for overholdelse af teknologien skal peeling, kløe eller rødme ikke blive obligatorisk modellering af satellitter.

Den eneste ulempe ved øjenbrynskorrektion med varm voks er smerte, men dømmer efter meninger fra kvinder, der regelmæssigt udfører sådanne sessioner, i de fleste tilfælde er smerten tolerabel. Et andet negativt punkt vedrører betingelserne for modellering af formen - hårets minimumslængde er 4 mm, så deres foreløbige vækst er påkrævet.

Kontraindikationer for vokskorrektion

Vedligeholdelse af øjenbrynene ved brug af voks i en hvilken som helst form er umulig i sådanne tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​individuel overfølsomhed
 • utilstrækkelig hårlængde
 • symptomer på hjerte- eller vaskulære abnormiteter
 • diabetes;
 • lejlighedsvis tegn på epilepsi;
 • ammende eller fødedygtige periode
 • udseende af dermatologisk udslæt på huden;
 • skade på hudens integritet, der skal behandles
 • øget følsomhed af dækslet til virkningen af ​​irriterende stoffer.

At ignorere ovenstående kontraindikationer er fyldt med ikke kun skade på huden, men også en forringelse af kroppens generelle tilstand.

Phased korrektion derhjemme

Brugen af ​​øjenbryn voks udføres i henhold til teknologien:

 • Forberedelse. Fremgangsmåden begynder med opvarmning af blandingen. Hvis der anvendes en kold sort til formgivning, justeres den til den ønskede temperatur manuelt. De arbejder med en varm type produkt, der bruger et vandbad, hvor man undgår overophedning. For at maksimere effekten af ​​modellering, er øjenbrynene forbørstede og stikker ud med at stikke hår ud.
 • Før de påføres voks til depilering, renses de områder, der skal behandles, af urenheder, gnides med en desinfektionsvæske og sprinkles derefter med et tyndt lag talcumpulver.
 • Korrektionen selv består i at overlejre blandingen på huden. Hvis der anvendes en varm eller varm form, anvendes en kosmetisk træspatel. Frosne strimler fjernes fra huden og gør skarpe bevægelser mod hårvækst. For at opnå det ønskede resultat gentages proceduren for at opnå høj kvalitet rensning af øjenbryn. Vådservietter bruges til at fjerne rester.

For at konsolidere effekten og hurtig vævsreparation overholde særlige regler for pleje.

For at selvmodellerende voks skal være vellykket og kun nyttig, bør du først gøre dig bekendt med en række nuancer, der giver dig mulighed for at minimere smerte og forbedre den visuelle effekt:

 • Menstruationsperioden er kritisk for en kvinde på grund af nedsættelsen af ​​smertetærsklen og den mest negative reaktion på stimuli. I lyset af denne funktion er det tilrådeligt at udføre korrektionen i slutningen af ​​cyklusen.
 • Øjenbrynsform er valgt forud for proceduren. For ikke at blive forvekslet med det endelige resultat, er det tilrådeligt at bruge købte eller selvfremstillede stenciler i løbet af en hjemmemodelleringssession.
 • For at mindske ubehag gnides huden med en isterning, inden der påføres voks til den, eller en fuldstændig modsat behandling udføres med en bomuldsstynge gennemblødt i varmt vand.

Hvis det er muligt, brug et spejl med en stigning, så grænserne overholdes så nøjagtigt som muligt.

Korrekt pleje efter korrektion

Korrekt pleje af øjenbryn er ikke mindre vigtigt end strengt følge teknologien. Har den ønskede form af buer, planlægger at pleje:

 • Umiddelbart efter proceduren kan der opstå en brændende fornemmelse. En særlig creme med antibakteriel og afkølende effekt hjælper med til at lette ubehag. Dens brug gør det muligt at minimere risikoen for indvækst og eliminere udviklingen af ​​den inflammatoriske proces.
 • For at få øjenbrynene til at se rigtig imponerende efter korrektion, kan du desuden rette deres form ved hjælp af farveløs gennemsigtig voks påført over buerne. Resultatet - lægge hvert enkelt hår i den rigtige retning. Hvis det er nødvendigt, skal du vælge en sammensætning med et tryk, det hjælper med at øge intensiteten af ​​farverne på buerne.

Når de vælger et tintværktøj, styres de af typen udseende. Til brunetter, den bedste mulighed - sammensætningen er lysere end de vigtigste hår med 2-3 toner. Det er bedre for blondiner at vælge voks, der giver mørkere hår til mindst 3 stillinger. Eksperter anbefaler at stoppe på skyggen, hvilket er det gyldne middel mellem farve på krøller og øjenvipper.

Anvendelsen af ​​voks er altid et værdigt langsigtet resultat. Efter alle anbefalinger for adfærd og pleje er det muligt umiddelbart efter proceduren at se ud som om den skabte øjenbrynsform er givet af natur.

Øjenbryns vokskorrektion

Øjenbrynene gør opmærksom på øjnene, hvilket gør udseendet mere ekspressivt. Som den uforglemmelige Lia Akhedzhakova i filmen "Office Romance" sagde: "Øjenbryn skulle være tynd og tynd som en tråd og opvokset overraskende."

Moderne modetrends dikterer et lidt anderledes udseende, mere til naturen og naturen. Men smukke, velplejede øjenbryn uden hår stikker ud i forskellige retninger, som før, forbliver relevante for kvinder.

Derfor går mange piger ind i proceduren for udtørring af øjenbryn. Du kan udføre denne operation på forskellige måder ved hjælp af almindelige pincet og fjern hvert ekstra hår separat, eller brug den moderne metode - med øjenbrynskorrigering med voks.

Denne måde at slippe af med overskydende vegetation på øjenbrynene er ved at vinde stor popularitet både i skønhedssaloner og i hjemmebrug.

fordele

Sammenlignet med standard hårfjerning ved hjælp af standardpincetter har øjenbrynskorrektion med voks flere fordele:

 1. En hurtig måde at fjerne hår på - denne procedure tager dig i gennemsnit 15 minutter. Du vil bruge mindst 15 minutter på plukning ved hjælp af pincet på hver curb separat.
 2. Tilgængelighed - Alle nødvendige enheder og komponenter sælges i kosmetikforretninger, så du kan lave din egen modellering hjemme uden at bruge penge på dyre procedurer i skønhedssaloner.
 3. Varig virkning - efter en sådan epilation skal den anden procedure for korrektion udføres efter 3 uger. Og piger, hvis hår vokser langsomt, kan genoptage efter 6 uger. Med andre metoder til depilation vises nyt hår 4-5 dage efter proceduren.
 4. Høj ydeevne - ved hjælp af pincet er meget svært at fjerne små dunede hår, og ved hjælp af voks kan du fjerne enhver "vegetation" på ansigtet.
 5. Mindre smerte - et stort antal overskydende hår fjernes straks, det er ikke nødvendigt at trække dem ud en efter en, derfor er de smertefulde følelser ikke så udtalte og langvarige.
 6. Der er ingen bivirkninger ved at modellere øjenbrynene på denne måde - hvis du gør det rigtigt, så vises ingen rødme, irritation eller nogen form for peeling på ansigtet.

Øjenbryn voksning

Formen på øjenbryn kan ændre billedet af en kvinde drastisk, gøre udseendet mere levende og ekspressivt. Øjenbrynskorrektion er en obligatorisk procedure i fashionistaens arsenal.

For nylig er voksen øjenbrynskorrektion blevet populær. Proceduren fjerner effektivt usynlige hår med det blotte øje, mindre smertefuldt end når det fjernes med pincet. På grund af forbrænding af øjenbrynene med voksmetoden vokser nye hår ikke tidligere end i 3-4 uger.

Fordele og ulemper ved vokskorrektion

Proceduren har mange fordele:

 • hastighed. Selv med forberedelse til manipulation er opvarmning af voks session hurtigere end ved arbejde med pincet;
 • effektivitet. Med pincet er det svært at fjerne korte dunet hår, der forstyrrer generel harmoni. Og voks til depilation håndterer nemt opgaven. Derfor ser ansigtet perfekt ud efter proceduren, og øjnene skinner.
Øjenbryn voksning virker kun som en simpel procedure for at fjerne uønsket hår.

Men på trods af alle fordelene er voksning ikke altid sikker. Det er bedre at afvise en session:

 • med individuel intolerance over for biprodukter
 • purulente udslæt, betændelser i ansigtet, nedskæringer, slid
 • et stort antal mol, papillomer, vorter i området med manipulation;
 • feber, eksacerbation af dermatologiske lidelser;
 • couperose og andre former for kredsløbssygdomme.
Epilering af øjenbryn med voks består i at fjerne hår fra roten nedenfor og over øjenbrynene.

Hvis du har kontraindikationer, skal du vælge en anden sikker metode til korrektion. Hvis ikke, er du velkommen til at erobre voksning.

Proceduren kan udføres af en erfaren mester i en skønhedssalon, og du kan også lære at gøre det selv.

Typer af midler

Øjenbryns vokskorrektion udføres:

 1. Varm voks. Dette produkt bruges til at bekæmpe uønsket vegetation i hele kroppen. Ansigtsbehandling er fremstillet i små krukker eller kassetter. Det er praktisk at arbejde med sådanne volumener. En blød version er nødvendig til fjernelse af hår. Ansigtshår er ikke svært, follikler trænger ikke dybt ind som i armhulerne eller i bikiniområdet.
 2. Kold voks Den kommer i form af færdige papir eller stofstrimler. Til sessionen opvarmes de af hænder eller en strøm af varmt vand, de afbrydes og fastgøres til manipulationsstedet. Et par præcise bevægelser og uønsket vegetation er der ingen spor.

Hvordan er proceduren udført?

Øjenbryn depilation er en simpel manipulation, der kræver en vis færdighed. Detaljerede tip vil fortælle dig, hvordan du opnår den perfekte form for øjenbryn derhjemme:

 • Tillad 25 minutter for proceduren. Hvis du har travlt eller kommer til en vigtig begivenhed, er det bedre at udsætte sessionen for en anden gang;
 • Hårlængden bør være mellem 0,2 og 5 mm. Ellers vil voksen ikke trænge ind i porerne, vil ikke fange kernen kvalitativt og vil ikke fjerne uønsket vegetation;
 • hvis du er en nybegynder, foretrækker den varme metode. Vær ikke bange for at brænde dig selv. Hvis alle sikkerhedsregler overholdes, vil resultatet kun behage dig. Hvis du har nogle erfaringer, så prøv specielle færdige hårstrimler til ansigtet. De er små og komfortable til hjemmebrug;
 • Vælg den perfekte øjenbryn form for dig. Du kan tegne en blyantkontur for at finde ud af, hvilke hår der ikke skal røres på, og hvilken vegetation der skal fjernes;
 • Tag dit hår ud af dit ansigt. Saml i ryggen eller læg på en bandage;

Nyttige tips

Efter flere forsøg synes øjenbrynhud at være en simpel manipulation. Masters delte deres professionelle tricks. Med dem er en skønhedsrejse dømt til succes:

 • Hvis du ikke er tilfreds med formen, eller hvis du vil ændre panden, skal du bruge de færdige stenciler. De købes på specielle steder eller i kosmetiske butikker.
 • I tilfælde af overfølsomhed af dermis, er det bedre at bruge varm voks til proceduren. Kold voks i uhensigtsmæssige hænder vil forårsage irritation, indvækst og rødme.
 • For at spare tid og penge, kan du købe færdige kits til en skønhedssession. De indeholder alle de nødvendige og detaljerede instruktioner.
 • Brug flere spejle: Normal og med forstørrelse.
 • Hvis du har smerter meget dårligt, så brug anæstetisk lotion på huden før manipulation. Du kan fortyde overfladen med kosmetisk is.
 • Hvis der ikke er nogen specielle servietter i sættet, fjerner øjenbryns voksen almindelig vaseline eller babyolie. Det er bedre ikke at fjerne rester af midler med en vaskeklud, varmt vand, hårde børster.

Øjenbryn vokskorrektion: hvordan man gør, vokstyper, anmeldelser

Øjenbrynskorrektion er en procedure, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår, give en smuk form til øjenrammen, gør den glat og attraktiv. Teknikken udføres i skønhedssaloner, men med passende voks, specielle strimler og det nødvendige udstyr udføres det hjemme.

Fordele og ulemper ved øjenbryn vokskorrektion

Voks øjenbrynskorrektion har flere fordele i forhold til standardmetoden til fjernelse af overskydende ansigtshår. Fremgangsmåden er hurtigere end at bruge tråd eller pincet. Fordelene ved korrektionen er:

 • langvarigt resultat (hårene vil ikke vokse i 2-5 uger);
 • eliminering af selv en lille pistol, som pincet ikke er i stand til at fange;
 • evnen til at bruge derhjemme, ingen grund til at gå til salonen;
 • regelmæssig brug af teknologi vil bremse hårets vækst, de bliver blege, de bliver svært at bemærke.

Proceduren tager op til 20 minutter, og det tager 40-45 minutter at korrigere med pincet.

Ulemperne ved vokskorrektion indbefatter udseendet af smerte, irritation og kløe på huden. Med selvbrugsteknikker kan du ved et uheld fjerne den ønskede del af øjenbrynene.

Kontraindikationer til proceduren

Det er nødvendigt at vælge andre metoder for øjenbrynskorrektion (uden brug af voks), hvis der er kontraindikationer i proceduren. Teknikken kan ikke anvendes med individuel intolerance overfor paraffin, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, epilepsi. Vokskorrektion er også kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • hvis en kvinde har følsom hudtype
 • der er dermatologisk udslæt eller anden skade på epitelet inden for fremtidig korrektion;
 • med en minimal længde af hår (mindre end 5 mm).

Brug ikke vokskorrektionsproceduren til gravide og ammende kvinder.

For at udføre proceduren for fjernelse af overskydende vegetation i øjenbrynene, bør du bestemme hvilke midler der skal bruges. Der er flere typer paraffin til hårfjerning, der hver især er kendetegnet ved dets styrker og svagheder. Varmt, lavtemperatur voks bruges til øjenbrynskorrektion.

varm

Hot paraffin bruges oftest, fordi den er den mest effektive. Før opvarmning opvarmes produktet for at gøre det varmt. Brugen af ​​varmt paraffin er ikke tilladt, fordi du kan blive brændt. Voks sælges i portioner - som bolde, terninger, pressede plader.

kold

Tilgængelig i form af strimler til opvarmning, som temperaturen på beauticianens hænder er nok til. Brugen af ​​en sådan paraffin giver dig mulighed for at fjerne selv små fluffer og hår, der er vanskelige at nå steder.

Brug af kold voks kan forårsage ømhed under proceduren, hævelse opstår, huden bliver rød. Komplikationer kan også forekomme efter voksende øjenbryn.

Varm eller lav temperatur

Vassen er nem at bruge, da den er placeret i en speciel applikator, der ligner størrelsen og formen af ​​øjenvipper tars. En sådan anordning købes en gang, og så ændres kun vokspatronen periodisk. Voks behøver ikke at blive stærkt opvarmet, den påføres når den når den gennemsnitlige temperatur.

Sekvens af handlinger

I skønhedssaloner udføres proceduren for voksende øjenbryn med særlige striber. Først tørrer mesteren stedet for den fremtidige behandling med alkohol for at affedt huden, så voksen absorberes bedre. Også denne procedure er nødvendig for at fjerne bakterier i ansigtet.

Derefter behandles epitelet med talkumpulver og voks påføres i retning af hårvækst. Før dette angives den ønskede form for øjenbrynene, og vegetationen, som ligger uden for grænserne af den valgte øjenfælge, behandles. Derefter på den påførte voks stok et stof eller en papirstrimmel, skal du forsigtigt trykke den på huden. Efter en stærk adhæsion af voksen til strimlen er det nødvendigt at bruge skarpe bevægelser for at rive væk fra banen mod hårets vækst.

Ved afslutningen af ​​proceduren behandles huden med et alkoholholdigt stof for ikke at inficere infektionen. Derefter bliver talkum anvendt på stedet og smurt ansigtet fedtet creme. Dette vil gøre det muligt for epitelet at komme sig efter eksponering for voks.

Hvad er der mere nødvendigt for at fuldføre proceduren?

For proceduren for voksende øjenbryn skal du bruge:

 • voks (valgt temperatur);
 • ansigtsrensning;
 • voskonagrevatel;
 • væv eller papirstrimler;
 • særlige træ applikatorer;
 • talkum eller pulver
 • enhver æterisk olie til fjernelse af voks;
 • pincet.

Derudover kan du have brug for en ansigtscreme, som anvendes efter proceduren.

Hvordan er justeringen af ​​øjenbryn med voks derhjemme

Øjenbrynskorrigering derhjemme udføres i flere faser:

 1. Forberedende. Køb et sæt til hårfjerning, valget af den passende form for øjenrammer. Binde eller stikke håret tilbage, så de ikke blander sig under proceduren. Afrimning (om nødvendigt) og kæmning af øjenbrynene, således at voksen ikke fanger på de ønskede hår.
 2. Cleansing. Brug et desinfektionsmiddel, rengør området omkring øjenbrynene, anbring talcumpulver eller pulver ved hjælp af en vatpind.
 3. Voks. Parafin fremstilles til brug (om nødvendigt) og påføres i retning af hårvækst. Til den proces, der anvendes træpind applikator. Vassen skal dække hårene, men ikke tykt. Undgå paraffinindtagelse på vegetation, der ikke kræver fjernelse.
 4. Voksfjernelse Påfør en strimmel langs hårets vækst på det påførte middel, en del af stoffet eller papirmaterialet må ikke limes til enden. Klik derefter på strimlen og fjern den med en skarp bevægelse. Du kan ikke trække det op for at undgå ubehag.

Sådanne manipulationer med påføring og fjernelse af voks udføres 6-8 gange for at eliminere alt overskydende vegetation og give øjenbrynene den ønskede form. Hvis der stadig er hår på epitelet, fjernes de med pincet. Derefter vaskes huden med voks med æterisk olie eller anden egnet sammensætning.

I sidste fase af proceduren skal du lindre huden, anvende en speciel lotion eller creme (helst med aloe-ekstrakt).

Hvilken voks at vælge - mærker 4-6 stk

Der er et stort antal voksmærker, der bruges til at rette øjenbrynene. Mest populære mærker:

 1. Lumene Catrice Fixing Brow Wax. Klassisk paraffin, der anvendes i ren form. Fås i form af en blyant med en stylus, der strækker sig.
 2. Givenchy Nyx Øjenbryn Shaper. Væske voks påføres huden med en børste.
 3. Ital voks. Italiensk mærke, der producerer voks af forskellige temperaturer. Til øjenbryn bruges varm paraffin oftest. Takket være titandioxid, som er indeholdt i sammensætningen, garanterer voksen et bedre greb på hårene.
 4. LilaSoft. Mærket producerer voksstrimler, som derefter skal varme op i hænderne. De er designet til at fjerne hårene på ansigtets hud, derfor indeholder de forskellige essentielle ekstrakter (for eksempel lavendel eller abrikos).

Når du vælger en voks for at rette øjenbrynens form, skal du være opmærksom på sammensætningen, og også hvilken type hud der passer til værktøjet.

anmeldelser

Marina, 32 år gammel, Perm

Siden barndommen har der været tykke og tykke øjenbryn, der er svære at plukke selv for browsere. Hun besluttede sig for en vokskorrektion og fortryder ikke - et stabilt resultat, minimal ubehag, smuk form. Resultatet er tilfredsstillende. Først gik jeg til en kosmetolog, nu lærte jeg at gøre det selv, det er praktisk.

Evgenia, 24, Moskva

Efter voksning af øjenbrynene begyndte hårene at vokse mindre, de er tyndere og næsten usynlige. Resultatet af proceduren er nok i 4 uger. Pincet lavet hver 5-6 dage.

Nicole, 30 år gammel, Omsk

Jeg forsøgte vokskorrektion på råd fra en ven. Først var hun bange for smertefulde fornemmelser, men de er så minimale, at jeg kun får glæde af proceduren, og den smukke form glæder øjet, understreger min individualitet.

Wax øjenbryn korrektion

Mange kender til fjernelse af hår fra forskellige dele af kroppen med voks, men ikke alle ved, at det også kan bruges til at rette øjenbryn. Men det er også nyttigt at finde ud af, hvor smertefuldt og vanskeligt det er, hvad konsekvenserne kan være, og om indsatsen er værd at resultatet.

Jeg kan godt lide, at øjenbryn er blevet naturlige, de behøver ikke at blive tonet nu, som jeg gjorde før. Jeg kunne godt lide både mesteren og proceduren.

- Anmeldelse på irecommend.ru

Hvad er det?

Voksning er korrektionen af ​​øjenbrynens form og fjernelse af uønskede hår ved at anvende voks (varmt, varmt eller koldt) på huden.

vidnesbyrd

 • Tykke øjenbryn kræver korrektion både ovenfra og under eller lige mellem øjenbrynene.
 • Hurtigt voksende hår.
 • Lette øjenbryn.

Kontraindikationer

 • Hvis du er allergisk over for voks.
 • Med høj følsomhed i huden.
 • Under menstruationen øges følsomheden for smerte.
 • Under graviditet og amning.
 • I nærværelse af diabetes.
 • I kardiovaskulære sygdomme.
 • Med epilepsi.
 • I nærvær på arbejdsområdet af sår, ridser, forbrændinger, acne og andre hudskader, såvel som vorter eller mol.
 • Efter en nylig tatovering, microblading og andre procedurer på øjenbrynene.

Du bør ikke vokse med en hårlængde på mindre end 4-5 mm.

fordele

 • Du kan gøre alene hjemme.
 • Det tager lidt tid - ikke mere end 20-30 minutter.
 • Regelmæssig brug af voks gør håret tyndere og bremser væksten.
 • Effekten varer i relativt lang tid - ca. 3 uger.
 • Voksning er velegnet til stive og tykke øjenbryn, såvel som i tilfælde hvor hår vokser meget hurtigt.
 • Proceduren er mindre smertefuld i forhold til nogle andre.
 • Du kan endda fjerne de tynde og lyse hår;
 • Rimelige omkostninger ved proceduren (billigere end mange andre korrektionsmetoder);
 • Øjenbryn kræver ikke særlig pleje, hurtigt genoprettet.

mangler

 • Det er ikke altid muligt at opnå den perfekte form af øjenbrynene, da det er svært at kontrollere præcis hvilke hår der vil blive fanget af voks.
 • Voksning kan forårsage hudirritation.
 • Der kan være forbrændinger og blærer, i sjældne tilfælde - ar.
 • Fremgangsmåden er ret smertefuld og ubehagelig.
 • Effekten er ikke for lang, proceduren skal gentages regelmæssigt.
 • Mislykket resultat er vanskeligt at ordne, skal vente, indtil hårene vokser tilbage selv.
 • Voks kan ikke fange for korte hår (op til 4 mm).

Typer af voks

Varm voks

Normalt sælges i små bolde. Før brug skal den opvarmes til en temperatur på 50-60 ° C.

 • godt fanger hår;
 • mindre skade på huden.
 • Der kræves omhyggelig temperaturkontrol.
 • der er risiko for at blive brændt;
 • Det er sikrere at overlade det til fagfolk.

Varm voks (lav temperatur)

Normalt solgt udskiftelige patroner. Det bliver flydende, når det opvarmes, brugstemperaturen er lavere end varmens temperatur - ca. 45 ° C.

 • risikoen for at få en minimal forbrænding;
 • beskadiger ikke små fartøjer.
 • flydende voks og spredes let;
 • værre fanger hår.

Kold voks

Et tyndt lag voks deponeret på en klud tape.

 • Praktisk at anvende på huden og fjerne;
 • let at købe;
 • brænde er umuligt at få;
 • kan bruges uafhængigt og uden særlige færdigheder.
 • ikke egnet til følsom hud;
 • påvirker ikke hårets rødder.

Værktøj og materialer til proceduren

 • Voks eller voksstrimler.
 • Varmelegeme (ved brug af varm eller varm voks).
 • Spatel eller træpind.
 • Små strimler af bomuldsstof.
 • Pincet.
 • Manicure saks.
 • Øjenbryn børste.
 • Midler til rensning og desinfektion af huden.
 • Talc eller pulver.
 • Olie eller et specielt værktøj til fjernelse af voksrester eller vådservietter.
 • Med en uafhængig procedure - et stort spejl, er det muligt med effekten af ​​forstørrelse.
 • Stencils til øjenbryn.
 • Hårnål eller hovedbånd.
 • Is eller køle lotion for at berolige huden.

Hvordan forbereder man sig på proceduren?

Der kræves ingen særlig træning. Det er nok bare ikke at fjerne hårene i et par dage, så de er tilstrækkelige i branchen.
Også før proceduren skal rengøres grundigt og affedt huden.
Hvis vokskorrektionen bliver brugt til første gang, er det værd at lave en foreløbig test for allergier.

Hvordan er proceduren, og hvor lang tid tager det?

 1. Føreren studerer tilstanden af ​​øjenbrynene, bestemmer hvor og hvilke hår der skal fjernes, og hvilken form, der skal gives.
 2. Huden i øjenbrynsområdet rengøres og desinficeres ved hjælp af specialværktøjer, talk anvendes til bedre vokskontakt med hårene.
 3. Håret er kæmmet og stablet med en børste, trimmet, om nødvendigt.
 4. Føreren opvarmer voks til den ønskede temperatur, og ved hjælp af en spatel eller pind anbringer et lag voks til det område, hvor hår skal fjernes.
 5. På toppen er påført strimler af klud, lidt presset. Efter et par sekunder fjernes de med hurtige, skarpe bevægelser. Fremgangsmåden gentages, indtil alle hårene fjernes. Afhængigt af typen af ​​voks kan du undvære strimler af klud: mesteren fjerner den med fingrene.
 6. Hvis enkelte hår ikke fjernes med voks, plukkes de ud med pincet.
 7. Voksrester fjernes ved hjælp af vådservietter eller specialprodukter.
 8. En kølende lotion eller anti-inflammatorisk middel påføres huden.

Proceduren tager 20-30 minutter afhængigt af mesterens arbejde og erfaring.


Videoen viser processen med at forberede til korrektion af øjenbryn med voks og selve proceduren, som udføres i salonen af ​​mesteren.

Hvordan laver man sig hjemme?

 1. Det er nødvendigt at fjerne håret, fastgøre dem eller bruge et tæppe, bandage eller hætte, ellers er der risiko for at hænge dem med voks.
 2. Rengør og dekontaminere huden med makeup remover, lotion, alkohol.
 3. Påfør huden i øjenbrynens talkum eller pulver.
 4. Comb øjenbryn, læg dem med en børste, hvis det er nødvendigt. Meget lange hår kan skæres med saks.
 1. Varm voks til den ønskede temperatur og påfør den på huden med en pind eller en spatel. Det er vigtigt at anvende i små portioner, lad det ikke spredes og falde på de hår, der ikke skal fjernes. Korrekt anvendelse af voks - i retning af hårvækst.
 2. En klud af klud skal påføres over voks, presset og efter nogle få sekunder fjernet med hurtige skarpe bevægelser mod hårvæksten.
 3. Disse handlinger skal gentages, indtil alt unødvendigt hår fjernes.

Når du bruger kold voks, skal du blot gnide voksstrimlerne med dine palmer.

 1. Ved hjælp af pincet kan du bringe øjenbrynene til perfekt stand og fjerne hår, der ikke er fanget af voks.
 2. Tør enhver voksrester af med en fugtig klud eller olie.
 3. Ethvert kølemiddel kan påføres huden, såvel som et middel til at lindre betændelse.

Hjemmekorrektionssæt

Inden du vælger et sæt, skal du bestemme, om voksen skal bruges - varm, varm eller kold.

Blandt de populære mærker er følgende:

 • "Microwaveable Eyebrow";
 • Brow Shapers Surgi Voks;
 • «Face Lip Wax;
 • Parissa Broe Shaper.

Før og efter billeder

Gør det ondt

Proceduren forårsager smerte, i nogen grad sammenlignelig med fornemmelsen af ​​hårfjerning med pincet. Deres styrke afhænger af hudens individuelle egenskaber og følsomhed.
Det er dog ret vanskeligt at modstå proceduren. Måske forkøling af huden eller anvendelse af forskellige midler, der reducerer følsomheden.

Pas efter proceduren

Øjenbryn kræver ikke særlig pleje.
I de første par dage skal du behandle dine øjenbryn med antiinflammatoriske midler eller anti-bakteriel creme med en køleeffekt. Du kan ikke gnide og kaste dine øjenbryn. Derudover anbefales det ikke at anvende kosmetik til øjenbrynene for at undgå irritation.

Mulige komplikationer

 • Brænder - hvis temperaturen på den varme voks viste sig at være for høj.
 • Irritation, allergiske reaktioner på voks.
 • Skader på huden indtil dannelsen af ​​ar.

Hvor længe varer effekten efter proceduren og er der brug for en korrektion?

Effekten varer i 2-6 uger. Den nøjagtige mængde afhænger af den enkelte hårvækst.
Korrektion er normalt ikke færdig. Lige efter nogen tid gentages proceduren. Vokskorrektion kan gentages, idet håret vokser til den ønskede længde, men ikke oftere end en gang om ugen.

Vil proceduren hjælpe med at slippe af med overskydende hår for evigt?

Nej det er det ikke Voks fjerner kun de hår, der er vokset i øjeblikket. Men efter et stykke tid vokser de nye. Men med en regelmæssig procedure bliver hårene tyndere og vokser langsommere.

Hvor er det bedre at udføre proceduren: i salonen, hos den private mester eller i hjemmet?

Proceduren er ikke for kompliceret, den kan udføres uafhængigt hjemme.
En kvalificeret mester vil dog være i stand til at vælge en bedre og mere passende voks, tage højde for hudens egenskaber og forhindre forekomsten af ​​komplikationer. Desuden kan han vælge den mest hensigtsmæssige form for øjenbryn. Derfor er det bedre at søge tjenester fra en specialist, og en privat mester eller i kabinen - betyder ikke noget. Mere vigtige færdigheder og erfaring.

Ca. omkostninger i saloner og private mestere

I salonen vil en procedure til korrektion af øjenbryn med voks koste i gennemsnit 400 rubler.
Private master-tjenester er billigere - i gennemsnit 200-250 rubler.
Øjenbrynskorrektion med voks er en overkommelig og enkel procedure, der giver et hurtigt og relativt langt resultat. Det kan udføres selv ved egen indsats og uden særlig risiko for skønhed og sundhed. Du skal dog huske om forebyggende foranstaltninger og om muligt søge en specialistes service.

Hvordan man laver øjenbryn med egne hænder

Du kan let give sportens mester til at lave makeup i mørket i fem minutter, påklædning på arbejde eller studere på samme tid, men øjenbryn styling spilder hele tiden alt. Håret forræderisk stikker ud i alle retninger, og det foretrukne skønhedsværktøj til styling som held ville have været tabt et sted. Skynd dig ikke for at få panik. Øjenbryns voks kan laves med egne hænder. Det tager ikke meget tid, og effekten bliver ikke værre end den købte.

Har du brug for øjenbryn voks?

Der er to definitioner af øjenbryn voks. Den ene er brugt til at udpege en modeler, der giver håret et velplejet udseende. Den anden - som et alternativ til pincet, for at fjerne uønsket vegetation og give øjenbrynene en klar form.

Beauticians anbefaler ikke at misbruge voks til øjenbrynskorrektion. Brug i stedet konventionelle midler eller prøv teknologi, der tillader det
Træk håret ud med en streng.

Vi leder efter en værdig udskiftning.

Måske er det lettere at glemme noget øjenbryn voks? Tidligere brugte de ikke noget som dette, og deres øjenbryn var farvet med skygger eller mascara.

Det er bedre at glemme kadaver med det samme. Det er ikke beregnet til øjenbryn, hvilket betyder, at der ikke er tale om nogen vedholdenhed. Den mindste skade deraf - limet hår, maksimum - snavset tøj. Og det er bedre ikke at gå i regnen. Medmindre du selvfølgelig ikke må skabe et dramatisk-gotisk billede med mørke pletter over hele dit ansigt.

Skygger eller en blyant vil være en glimrende mulighed for dem, der har lyse øjenbryn og en vane til ikke at røre deres ansigter nu og da. Ellers vil der i løbet af en time ikke være spor fra de trukket øjenbryn.

Stop valget på voks

Fordelene ved voks er indlysende:

Det holder ikke sammen, men giver form til hår.

Hvis der tilsættes et farvende pigment til det, kan du oprette helt naturlige øjenbryn af en naturlig skygge.

Det kan holde fasthed til klokken 8.

En anden bonus er muligheden for at gå i regnen uden frygt for at vaske væk fra øjenbrynene. Voks er kendt for at afstøde vand.

Øjenbryn voks opskrifter

Et par enkle opskrifter vil hjælpe med at forberede øjenbryn voks hjemme.

Brow vækst aktiverende voks

Hjemmelavet voks kan ikke kun forme øjenbrynene, men også aktivere væksten af ​​hvilende hårfollikler. Hvordan? Ved hjælp af ricinusolie.

 • bivoks - 3 gr
 • ricinusolie - 15 ml
 • sheasmør - 15 ml

For korrekt beregning af mængden af ​​olie skal du bruge en sprøjte eller bruge princippet - 1 ml = 20 dråber

Bland alle ingredienserne og opvarm dem i et vandbad til en flydende tilstand. Derefter afkøles blandingen lidt og hældes i en bekvem beholder. Dette kan være en flaske fra under den gamle mascara eller et tæt lukket rør, der holder øjenbrynbørsten.

I modsætning til den mulighed, der sælges, viser modelvoks sig at være vandig ved at tilføje olier og ligner mere en gel. Derfor vil det være mere bekvemt at anvende det med en ren børste fra en gammel mascara.

Farve voks

En anden mulighed for hjemmelavet øjenbryn voks vil ikke kun rette håret, men også tilføje farve til det. Denne opskrift er især relevant for dem, der har blondt hår og næppe mærkbare øjenbryn.

 • bivoks - en halv teskefuld
 • aktivt kul - 2 tabletter
 • kakaosmør - 3 dråber
 • ferskenolie - 1 dråbe
 • jojobaolie - 1 dråbe
 • opløsning af E-vitamin kapsler - 1 kapsel

Olier med voks smelte i et vandbad. På dette tidspunkt måler du tabletter af aktivt kul. Du kan bruge en mørtel og pistle eller bruge en kaffekværn. Det vigtigste - glem ikke at sive det resulterende pulver. Så snart olievokset har en ensartet konsistens, tilsættes aktivt kulstofpulver og E-vitamin til dem.

I modsætning til den foregående transparente gel har den resulterende modelleringsvoks en mere tæt tekstur. Derfor er det bedre at opbevare det i en krukke og anvende det på dine øjenbryn med en speciel afskåret børste.

Detaljerede og visuelle instruktioner, du kan se på videoen:

Gelatinebaseret voks

For at skabe øjenbryn voks er det ikke nødvendigt at bruge bivoks. Til sidst kan det simpelthen ikke være ved hånden. Udskift det med almindeligt konfekturegelatine. Opskriften er ekstremt enkel.

 • tør gelatine - en halv teskefuld
 • varmt vand - et halvt glas
 • lavendel eller anden olie - 0,5 gr

Hæld langsomt gelatinepulveret i et glas varmt vand, omrør det konstant. Sørg for, at der ikke dannes klumper, ellers vil blodpropperne sætte sig på øjenbrynene i fremtiden.

Så snart pulveret er helt opløst i vand, og det resulterende stof er blevet slimet, tilsættes olie. Det kan være lavendel, mandel, fersken, ricinus eller burdock. Du kan tage et par olier og blande dem. Øjenbryn vil kun være til gavn.

Derefter fortyndes gelatine og hældes produktet i en ren flaske fra under slagtekroppen.

Hvad er bedre end hjemmelavet voks

Hvis du allerede har udnyttet tipsene og lavet en hjemmelavet øjenbryn voks, så forsvinder spørgsmålene selv. I andre tilfælde er der tre uforgængelige argumenter "for" håndlavede kosmetik.

Manglende silikoner og kunstige konserveringsmidler. Læs købers sammensætning. Demiticanol, methylparaben, samt nylon og andre kemikalier, der ikke er noget at sige, svært at læse. Selv deres kosttilskud i form af vitaminer og æteriske olier sparer dem ikke fra deres negative indvirkning. Resultatet er en langsommere hårvækstproces og et kedeligt udseende.

Sund og velholdt. Hvis du er for doven til at anvende nærende olie til vækst af øjenbryn hver dag, brug hjemmelavet voks. Det indeholder allerede næringsstoffer og vitaminer. Gør op om morgenen vil du ikke glemme!

Budgetbesparelser. Beregn hvor meget kosmetik koster dig. Deres pris er mindst 3 gange højere end prisen på olier, et stykke voks og et gammelt rør fra under slagtekroppen.

Selv den mest avancerede udvikling inden for kosmetologi er ikke i stand til at konkurrere med naturlige stoffer. Derudover vil valget af mel tage meget længere tid end at skabe deres egne dokumenterede og højkvalitets kosmetik.

Voks til øjenbryn formning og depilation

Korrekte øjenbryn kan være pincet, tråd til trilling. Browning masters tilbyder i stigende grad kunder til at ændre formen og bøjningen af ​​øjenbrynene med voks. Voksning - spa procedure for korrektion af superciliary buer.

Fordelene ved øjenbryn depilation:

 1. Tilgængelighed. Du kan købe voks til registrering i kosmetikbutikken til saloner. Priserne på øjenbryn voks er lave, og smertenløsheden af ​​sessionen gør det til et must have for hver kosmetolog.
 2. Modstand. Efter sessionen forbliver huden glat og fløjlsagtig i 14-20 uger. Efter andre metoder til hårfjerning vokser hårene på den femte dag. Med en regelmæssig session bliver hårene tyndere, lysere og vokse langsommere.
 3. Ingen bivirkninger. Hvis proceduren udføres korrekt, af en person, der har gennemgået træning, så er der efterfølgende ingen kløe, skrælning. Følsom hud kan rødme i 5-10 minutter, men vender tilbage til normal.

Sådan udføres depilation med varm voks

 • Klar hud fra kosmetik. Fedt ved at fjerne resterende talg. Tør det tørre. Pulver øjenbryn, for værktøjets styrke og smertefri procedure.
 • Smelt voksen til 50-60 ° C. Lad det afkøle et stykke tid. Påfør huden med en indsnævret spatel i små portioner for at skabe en pæn form. Ved hårvækst.
 • Vent 2-3 sekunder for voks at tørre. Tryk let på voksstrimlen på huden, så voksen greb sikkert. Tag derefter spidsen af ​​pladen og riv den væk fra hårets vækst.
 • Efter sessionen vaskes den resterende voks af med en svamp, der er gennemblødt i olie. Efter 10-15 minutter påføres creme til aflejringsområdet.

I Darbor Store på lager modellering varm voks Asiatisk firma Henna Expert i form af plader. Det fjerner forsigtigt unødvendigt ansigtshår. Naturlig honningssammensætning anvendes på følsom hud. Effekten efter sessionen vil endda tilfredsstille en skeptisk person. Det anbefales til brug af fagfolk, da det er vigtigt at varme op til den ønskede konsistens og kontrollere temperaturen for ikke at forbrænde huden.

Køb voks til øjenbryn korrektion billigt kan være i vores butik. Vi tilbyder produkter af høj kvalitet, testet hos vores teknikere. Levering i Moskva om 1-2 dage, i Rusland - 2-10 arbejdsdage.

Depilation øjenbryn voks: hurtig og høj kvalitet

Øjenbryn voksning (voksning) er en af ​​de nemmeste, hurtigste og mest hensigtsmæssige metoder til korrektion. Det gør det nemt, selv i hjemmet, at give den ønskede form til pandebuer og for at spare resultatet i lang tid.

For at udføre øjenbryn voksning procedure, er det nødvendigt at vælge det rigtige værktøj, overholder reglerne for dens anvendelse og anbefalinger fra kosmetologer.

Brow voksetyper

Der er 3 hovedtyper, der anvendes til afskærende øjenbryn:

Et stort udvalg af produkter til hjemmet hårfjerning tilbydes af Veet (Vit). Produkter af dette mærke fjerner ikke kun uønskede hår effektivt, men sørger også for huden.

Særligt populære veet striber. De er nemme at bruge, næsten ikke forårsage bivirkninger.

En anden voksbaseret kosmetik er modellering øjenbryn voks. Han opretholder øjenbrynens skønhed hele dagen, løser hvert hår og giver en smuk skygge.

Modellerings voks er let at anvende, stå fast. Om aftenen vasker han af uden problemer.

Sådan udfører du korrekt proceduren for korrektion af øjenbrynens voks

Uafhængigt at gennemføre en korrektionssession er let.

Ved hjælp af voks øjenbryn strips til voksning, skal du strengt følge de instruktioner, der følger med dem.

For at fjerne øjenbrynene med varmt eller varmt voks skal du følge disse retningslinjer:

 1. Når formen på øjenbryn er valgt, er det muligt at markere sin kontur med en blyant for at adskille de hår, der skal fjernes. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge færdige pandebue stencils.
 2. Klargør huden i det depilerede område. Tør det med en tonic eller et hvilket som helst dermatologisk antiseptisk middel til affedtning. Pulver med talkum eller babypulver.
 3. For at reducere smerten fra proceduren kan huden omkring afkøles med isstykker.
 4. Varm voks til den ønskede temperatur: varm til + 60 ° C, varm - højst + 45 ° C.
 5. Påfør en lille mængde produkt med en speciel spatel eller stav. Fordel det i lysstrøg i retning af hårvækst.
 6. Uden at vente på at voksen hærder, skal specielle stofstrimler limes oven på den. Efter fuldstændig størkning skal de rykke i retning mod hårets vækst. Gentag proceduren flere gange, indtil alle de ekstra hår er fjernet.
 7. Fjern saldoen. Til denne passende baby fugtighedsolie eller almindelig petroleum gelé.
 8. Om nødvendigt korrigere øjenbrynpincetter.
 9. "Berolig" huden med en speciel gel, creme eller lotion.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Sammenlignet med andre metoder har voksning flere fordele:

 1. Øjenbrynskorrigering med voks er nem at udføre hjemme. Det kræver ikke særlige færdigheder, tager lidt tid.
 2. Resultatet opbevares i mindst 3 uger. Regelmæssig korrektion mindsker væksten af ​​uønskede hår betydeligt, hvilket gør dem lyse og tynde.
 3. Ved at justere øjenbrynene med voks, kan du fjerne lige fine hår, som pincet ikke kan fange.

Ulemperne ved øjenbryn depilation på denne måde omfatter:

 1. Ubehagelige, smertefulde fornemmelser under proceduren og nogle gange efter. Du kan reducere dem ved at anvende koldt.
 2. I sjældne tilfælde kan voks forårsage kløe, hudirritation og endda forbrændinger. Bivirkninger forsvinder normalt inden for 1-2 dage efter proceduren.

Kontraindikationer til proceduren

Anvendelsen af ​​voks til afskærende øjenbryn har en række kontraindikationer. Disse omfatter:

 • hud overfølsomhed;
 • intolerance over for bestanddele af depilation produkter;
 • øjenbrynskader eller hudsygdomme;
 • hjertesygdom;
 • epilepsi;
 • diabetes (uanset grad)
 • graviditet, amning.

Eksperter anbefaler ikke voksning til kvinder under menstruation. Siden smerten i denne periode føles særligt stærkt.

Voksning er en relativt ny øjenbrynskorrigeringsmetode. Det er enkelt og overkommeligt, men eksperter anbefaler, at du udfører den første procedure under ledelse af en erfaren kosmetolog. Det vil hjælpe dig med at vælge den rigtige øjenbrynform, minimere smerte og uønskede bivirkninger.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sådan dumme shugaring procedure

Typer af lasere til hårfjerning - hvilken laser er bedre?