Hvad er voks til depilation

Intet så hurtigt gør en kvinde urent, som uønsket ansigts- og ansigtshår. Og hvis håret i armhulerne stadig kan overføres som et udtryk for oprør og oprør af ånden, er det ikke almindeligt at demonstrere uhærvede skinner til andre end din kosmetolog.

Og da problemet med at slippe af med kropshår er så akut, så har fabrikanter af depilatoriske produkter forsøgt at tage hensyn til kvinders behov og har skabt et stort antal varianter til en bred vifte af hår og meget forskellige hudtyper.

Hvorfor de fleste kvinder og mænd foretrækker voks er:

 • voks fjerner ikke kun uønsket vegetation, det fanger også et lag af døde celler, hvilket fremmer hudfornyelse;
 • mest depilatory vokser omfatter særlige tilsætningsstoffer, der blødgør og nærer huden, hvilket gør den silkeagtig;
 • Voksning giver en langvarig virkning, og hvis du bruger ekstra spray til langsom hårvækst, kan du glemme den næste procedure i op til 5-6 uger;
 • det er let at bruge voks, du kan købe det i næsten enhver butik, voksning sker i enhver salon;
 • Dette er en relativt billig måde at slippe af med hår.
 • hår efter gentagen fjernelse af voks og permanent skade på pærerne bliver blødere og tyndere;
 • Hvis modeen vender tilbage til alle naturlige, herunder kroppens naturlige hårdhed, et stykke tid efter proceduren, vil håret på kroppen helt komme sig.

Video: Videoinstruktioner for voks voks i patroner

Typer af voks

Hårfjernings voks varierer efter en række kriterier. Det vigtigste er vokssmeltepunktet. Det er direkte proportional med dets nemme fjernelse af hår og evne til at reducere smerte. Det er omvendt proportional med hendes bekvemmelighed ved at bruge voks af en person uden erfaring og nødvendige tilpasninger.

Så ved smeltepunkt er vokser opdelt i:

 • Kold voks;
 • Varmt voks;
 • Varm voks

Kulden er god, fordi den ikke behøver nogen varmeapparater.

Foto: firma Veet

Dybest set sælges det i form af færdige voksstrimler eller i en dåse (rør).

Foto: Strip byly depil

Klar strimler skal varme mellem palmerne, frakoble, holde fast i huden med hår og rive en skarp bevægelse mod hårets vækst.

Foto: Koldvokst forfald

Kold voks i et rør eller en krukke bør opvarmes i hænderne, på batteriet eller i et glas varmt vand, lægge på huden, lægge en stribe papir eller uvævet materiale på toppen, rive stripen af ​​med voks og hår fra huden.

Foto: skønhed billede

Det er godt at bruge sådan voks i tilfælde af nødsituation: på vejen, på et hotel, på ethvert sted, hvor der ikke er nogen betingelser for at gennemføre en komplet hårfjerningsprocedure.

Varm voks kommer sædvanligvis i specielle kassetter med en rulle, mindre ofte i dåser, kræver forvarmning før brug. For at opvarme voksen har du brug for en speciel kassette voks voks eller vandbad. Opvarmet til en viskøs honningstilstand, påføres den på huden med en rulle eller en speciel spatel (hvis voks er i en dåse), fjernet ved hjælp af en papir eller uvævet stribe.

Foto: varm voks i kassetter.

Varm voks i dåser er normalt en plastisk homogen masse, for eksempel som her:

Foto: Skønhed billede

Hvid (nu kan du endda skylle med vand). Men producenterne ophører ikke med at forbløffe os, og Beauty Image præsenterede på det russiske marked sin varme granulat voks, som ikke kun løser problemet med uønsket hår, men giver også æstetisk nydelse ved udseendet, og det er helt muligt at give det til badesalt, så dine kæledyr kender til din hårdhed.

Video: Varm voks

Foto: varm voks

Varm voks - den mest elskede for professionelle voksmastere. Den kommer i briketter, tabletter, plader og granulater. Det kræver opvarmning fra 37-40 til 50-55 О С afhængigt af sammensætningen. For at varme op skal du have en særlig voks-, mikrobølgeovn eller vandbad.

Det påføres huden med en spatel eller spatel. Det fjernes efter hærdning uden brug af strimler, det danner selv en plast tynd kage, der ikke strækker sig og ikke rives og holder håret godt. Derfor kaldes det også filmvoks til depilation: Når det hærder på huden, danner det en tæt film, der fjernes i ét stykke.

Det er varmt voks, der giver dig mulighed for at fjerne håret så smerteligt som muligt, porerne er åbne i huden og håret fjernes meget lettere.

For at bruge filmvoks derhjemme skal du som regel deltage i kurser eller spørge en vens depilationsspecialist for at give dig en praktisk lektion. Det er nemt at arbejde med ham, men normalt fjerner det uden at bruge strimler rejser i starten mange spørgsmål.

Du kan finde følgende producenter i varmt voks granulat:

 1. Skønhed billede.
 2. Depilflaks.
Foto: hot wax tabletter

I dåser kommer voks normalt med et særligt håndtag, så det er bekvemt at få en dåse med vokssmelt eller vandbad. I fliserne skal voks virkelig være skjult for børn, da det ligner meget på chokolade. Også varmt voks kan være i briketter og tabletter.

Der er ingen særlig forskel mellem voks i krukker, tabletter eller granulater. Brugen af ​​en eller anden form for emballage voks afhænger af mængden af ​​arbejde, som du planlægger at udføre i en procedure.

Hvis du vil fjerne antennene over overlæben, vil flere granuler være nok for dig, hvis du fjerner håret på brystet, ryggen og benene til din elskede, så er det bedre at opvarme en hel vask voks og holde den i reserve.

Efter aftale kan voksen være:

 • universal: det er en varm voks, der kan bruges både på ansigt og på krop, herunder i bikiniområdet;
 • til arme, ben, bryst og ryg: Varmt voks anvendes normalt her, men du kan bruge varmt i tilfælde af hårdt dybtliggende hår eller koldt hvis behovet for at fjerne dit hår har fundet dig på det forkerte sted;
 • til ansigt: enten varm voks i en patron med en speciel smal rulle eller varmt ansigtsvoks kan bruges her;
 • Bikini voksaflejring: det er altid varmt voks.

Det er meget muligt, at varmt voks blev kaldt "brasiliansk voks til depilation" netop fordi de i den seneste tid blev lavet brasiliansk depilation bikini.

 • Ifølge typen af ​​hud og farven på voks selv er der produkter til følsom, tør, normal hud. For følsom voks er det normalt rosa, men i mange henseender afhænger det af producenten.
 • Voksens sammensætning kan blandes med pine harpiks, indeholder tilsætningsstoffer af æteriske olier, værdifulde baseolier, ekstrakter af forskellige planter.

Video: Hot voksaflejring

Vidste du, at AFT - hårfjerning ikke er kritisk for typen af ​​hår og hudfarve på grund af de kombinerede effekter af to energier - lys og laser? Læs mere i artiklen efterfølgende epilation.

Uønsket hår på intime steder giver en masse ulejlighed ud fra et æstetisk og hygiejnisk synspunkt. Lær alt om mandlig depilation af intime steder ved at klikke på dette link.

Hvordan man bruger?

Metoden til at anvende enhver voks, undtagen kold, varierer betydeligt afhængigt af om du bruger voks voks eller opvarmer voksen i en mikrobølgeovn.

Hvis du bruger vokssmelte, er arbejdet meget forenklet, da du kun skal se, hvilken temperatur du har brug for til at opvarme voks fra en eller anden producent, indstille den ønskede temperatur og sæt den op.

Når det varmes op til den ønskede temperatur, smelter voksen enten bip eller lyset slukker (det afhænger af den specifikke model). Du vil vide, at det er opvarmet nok til at være flydende, men ikke så meget, at der er risiko for at blive brændt.

Foto: voks i kassetter

Da en temperatursensor er indbygget i moderne vokssmelter, opvarmes voksen til en forudbestemt temperatur hele tiden, hvor proceduren finder sted.

Hvis du beslutter at opvarme voks i mikrobølgeovnen, skal du sætte voks på opvarmningen i 1-3 minutter afhængigt af mængden af ​​voks og strøm på enheden.

Derefter skal du blande indholdet af krukken godt og anvende en lille smule voks på håndledets hud. Hvis voksen ikke er tilstrækkelig flydende, skal den opvarmes i yderligere 10-15 sekunder flere gange, hver gang der udføres en test på din hånd, indtil du får en ikke meget varm voksstrømning.

Hvis proceduren er forsinket, skal du opvarme den fra tid til anden og gøre en temperaturprøve på din hånd hver gang for ikke at forbrænde dig selv, hvis voksen overophedes.

Smeltevoks i et vandbad er omtrent det samme som i en mikrobølgeovn med den eneste forskel at du kan blande voksen og lave en temperaturtest på din hånd uden at fjerne voks fra badet.

Inden proceduren startes, er det nødvendigt at dække alle arbejdsområder med engangsservietter, da det er vanskeligt at tørre voksene bagefter.

Før påføring på huden påføres der en særlig affedtnings lotion. Vassen påføres i retning af hårvækst, fjernes i den modsatte retning ved en skarp bevægelse. Umiddelbart efter proceduren er det bedre at anvende et middel til at bremse hårvæksten på huden og derefter en beroligende olie eller fløde.

Er der et alternativ til professionelle produkter før og efter voksning?

Gel til hudbehandling inden depilering desinficerer huden, afkøler på grund af indholdet af menthol og kamfer, har antiinflammatorisk effekt.

Foto: depilflaks gel

Gel kan om ønsket erstattes af ethvert affedtningsmiddel og talkumpulver (babypulver). Disse midler kan købes billigere, og du vil have en længere grund til at bruge dem.

Olie efter depilering fjerner voksrester fra huden, blødgør huden og fremskynder genopretningen efter proceduren.

Foto: olie efter depilering

Ved sammensætningen er olie til depilering ikke anderledes end børns olier eller andre kosmetiske olier til huden. Du kan erstatte det med enhver fugtighedscreme eller body lotion.

Mousse til at bremse væksten af ​​håret bør prøves på dig selv, da det for nogle giver en udtalt effekt og øger tiden til næste procedure, for andre kan det slet ikke have nogen virkning. Ligeledes kan forskellige gel påvirke hårets væksthastighed i forskellige dele af kroppen.

Foto: Mousse til langsom hårvækst

Midler til at bremse væksten af ​​hår er ikke særlig erstatning. Men du skal sørge for, at værktøjet virkelig virker, før du køber det næste gang.

Lotion mod hårindvækst indeholder oftest salicylsyre eller andre eksfolierende ingredienser. Brugen af ​​en sådan lotion er meget lettere for huden end en skrubbe, derfor er det mere foretrukket til permanent brug.

Foto: Anti-indgroet lotion

Erstat sådanne midler er sandsynligvis, at ingenting vil fungere. Og deres konstante brug kan i høj grad lette hudplejen efter depilering og slippe af med håret.

Hvordan vasker voks til depilation?

Den nemmeste måde at fjerne voksrester fra overflader på er at bruge et specielt værktøj, som normalt sælges i afdelinger og butikker til depilation. Disse værktøjer fjerner voksen i et tryk, ikke efterlade en fedtet glans eller pletter, men deres eneste ulempe er ofte en stærk lugt.

Voks fjernes fra huden:

 • voks efter voksning;
 • enhver vegetabilsk olie: det kan enten være en særlig plejeolie, såsom shea eller mandel, såvel som almindelig solsikke eller olivenolie;
 • rig kropscreme eller til hænder;
 • med sæbe og vand.

Hvis vask af voks efter proceduren er et reelt problem for dig, så kan du bruge særlig varm olie Vit i dåser, som vaskes af med vand.

Måder at fjerne uønsket hår på kroppen i dag udviklede en enorm mængde. Men epilering med varm voks (voksning) har stadig den førende position. Læs mere i artiklen hvordan man fjerner hårfjerning med varmt voks.

Interesseret i, hvilke stoffer der bruges til smertelindring i hjemmet hårfjerning? Vi anbefaler at læse denne artikel.

Voksstrimler til depilation er overkommelige, og de kommer i et sæt med specielle klud, der fjerner rester af voks fra den ønskede del af kroppen. Læs videre.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Krops Kosmetik - Voks i Zelenograd

BEAUTY IMAGE Bånd med kropsvoks, kokosnød / ROLL-ON 110 ml

Læg i indkøbskurv

BEAUTY IMAGE Bånd med kropsvoks, kokosnød / ROLL-ON 110 ml

Læg i indkøbskurv

CRISTALINE Voksfilm i granulat, vin 1 kg

Læg i indkøbskurv

CRISTALINE Voksfilm i granulat, vin 1 kg

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Voks til depilation i en patron, marine 110 g

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Voks til depilation i en patron, marine 110 g

Læg i indkøbskurv

DEPILEVE Patronstandard med voks og talkum, pink 100 g

Læg i indkøbskurv

DEPILEVE Patronstandard med voks og talkum, pink 100 g

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Hot voks i briketter, 1000 g vin

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Hot voks i briketter, 1000 g vin

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Voks til depilation i en patron, bomuld 110 g

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Voks til depilation i en patron, bomuld 110 g

Læg i indkøbskurv

Skønhedsbog Kande med voks, med olivenolie 800 g

Læg i indkøbskurv

Skønhedsbog Kande med voks, med olivenolie 800 g

Læg i indkøbskurv

BEAUTY IMAGE Wax hot discs, oliven 1 kg

Læg i indkøbskurv

BEAUTY IMAGE Wax hot discs, oliven 1 kg

Læg i indkøbskurv

DEPILEVE Patronstandard med voks, oliven NG 100 g

Læg i indkøbskurv

DEPILEVE Patronstandard med voks, oliven NG 100 g

Læg i indkøbskurv

DEPILEVE Voks varm, naturlig 500 g

Læg i indkøbskurv

DEPILEVE Voks varm, naturlig 500 g

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Hot voks i briketter, mallow 1000 g

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Hot voks i briketter, mallow 1000 g

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Hot voks i briketter, grøn 1000 g

Læg i indkøbskurv

DEPILFLAX 100 Hot voks i briketter, grøn 1000 g

Læg i indkøbskurv

Skønhedskort Kroppsvoksplader, aloe vera (20 plader + 2 servietter)

Læg i indkøbskurv

Skønhedskort Kroppsvoksplader, aloe vera (20 plader + 2 servietter)

Læg i indkøbskurv

DEPILICA PROFESSIONAL Varm naturlig naturlig pine voks / naturlig pine varm voks 800 g

Læg i indkøbskurv

DEPILICA PROFESSIONAL Varm naturlig naturlig pine voks / naturlig pine varm voks 800 g

Læg i indkøbskurv

BEAUTY IMAGE Bånd med kropsvoks, pink / ROLL-ON 110 ml

Læg i indkøbskurv

BEAUTY IMAGE Bånd med kropsvoks, pink / ROLL-ON 110 ml

Læg i indkøbskurv

På siden Body Cosmetics - Waxes kan du købe følgende produkter med levering til Zelenograd: BEAUTY IMAGE Krukke med voks, med olivenolie 800 g, BEAUTY IMAGE Plader med kropsvoks, aloe vera (20 plader + 2 servietter), DEPILFLAX 100 Wax til depilation i en patron, bomuld 110 g.

Levering kan arrangeres til adresserne nedenfor:

 • PickPoint, Factory Street, 1B
 • PickPoint,
 • Zelenograd Solnechnaya, 124575, Zelenograd, Sunny Alley, bygning 900, of. 17
 • Varemodtagende og udstedende pakker, 124482, Rusland, Moskva, G Zelenograd, Ungdomspladsen, 2, bld. 1
 • PickPoint,

Body vokser Rusland

DOKTOR DERM

På grund af den 100% naturlige sammensætning har bio-voks en regenererende virkning, blødgør og nærer tør hud, lindrer betændelse, bedøver, effektivt helbreder revner, giver ømhed og elasticitet. Det absorberes godt og giver ingen fedtede følelser. Anvendelsesmåde: lille.

RuNail

Voks med aktive beroligende ingredienser til følsom hud. Velegnet til udslip af hårdt og kort hår. Indeholder kamille ekstrakt fra apoteket, har antiseptiske egenskaber. Aktive ingredienser: ekstrakt fra kamille.

RuNail

Tæt voks med et højt indhold af titandioxid for at fjerne hårdt, kort hår. Indeholder naturlig kokosolie. Det har høj klæbeevne og delikat aroma. Aktive ingredienser: titandioxid, naturlig kokosolie.

RuNail

Vægt af mellemdensitet til fjernelse af hår af mellemhårdhed, indeholder titandioxid og æteriske olier, har en delikat frugtagtig aroma. Aktive ingredienser: titandioxid, æteriske olier.

RuNail

Gennemsigtig voks til alle hudtyper. Det har antioxidant egenskaber. Velbeskytter og nærer, i lang tid holder huden glat og delikat. Tæt voks med et højt indhold af titandioxid for at fjerne hårdt, kort hår. Det har en høj klæbeevne. Indeholder æterisk olie. Det har.

RuNail

Olivenolieekstrakt giver den største blødhed og hydrering af huden under aflejring. Tæt voks med et højt indhold af titandioxid for at fjerne hårdt, kort hår. Det har en høj klæbeevne. Aktive ingredienser: Olivenolie ekstrakt, titandioxid.

RuNail

Det har de gavnlige egenskaber af naturlig honning. Glucose, fructose, saccharose, proteiner, organiske syrer, natrium, calcium, kalium, indeholdt i honning, giver næring og glathed i huden, hvilket gør den silkeagtig efter hver procedure, hjælper med at undgå rødme og irritation.

RuNail

Klassisk voks uden tilsætning af parfume og farvestoffer. Indeholder naturlig bivoks, rig på vitamin A og biologisk aktive stoffer. Beriget med mineralolier. Gør huden glat og silkeagtig, forhindrer rødme og irritation. Naturlig voks er perfekt til.

RuNail

Vassen har tekstur og aroma af smeltet chokolade, beriget med mineralolier. Sammensætningen omfatter naturlig bivoks, rig på vitamin A og biologisk aktive stoffer. Den indeholder titandioxid, hvilket gør voksen mere tæt, så den klæber godt til hårene. Desuden.

RuNail

Sammensætningen omfatter naturlig bivoks, rig på vitamin A og biologisk aktive stoffer. Beriget med mineralolier. Den indeholder titandioxid, hvilket gør voksen mere tæt, så den klæber godt til hårene og gør depilering lettere. Derudover har titandioxid.

RuNail

Aloe vera ekstrakt indeholder naturlige antioxidanter i form af et kompleks af vitaminer B, C og E, mineraler og sporstoffer. Giver næring, hydrering og beskyttelse af huden under og efter depilering. Det har en stærk regenererende virkning, lindrer puffiness. Sammensætningen omfatter naturlig bivoks.

RuNail

Sammensætningen omfatter naturlig bivoks, rig på vitamin A og biologisk aktive stoffer. Det har et højt indhold af titandioxid, så voksen er i stand til at fjerne lige indgroede hår i kun to applikationer. Derudover har titandioxid en blødgørende virkning, vedhæftet.

RuNail

Vassen indeholder værdifuld arganolie, som har antiinflammatoriske, nærende og fugtgivende egenskaber. Effektivt fjerner tørhed, rødme, genopretter hudens elasticitet, hvilket gør den fløjlsagtig og smidig. Voks er ideel til tør hud, der er tilbøjelig til at flakse. Påfør tyndt.

RuNail

Takket være de mindste gyldne partikler holder voks til aflejring temperaturen godt og giver huden en lysglød. Indeholder titandioxid, hvilket gør konsistensen af ​​voks mere tæt og giver fremragende vedhæftning til hårene og derved forenkler depilering. Det har en fugtgivende og.

RuNail

Klassisk voks uden tilsætning af parfume og farvestoffer. Indeholder naturlig bivoks, rig på vitamin A og biologisk aktive stoffer. Beriget med mineralolier. Gør huden glat og silkeagtig, forhindrer rødme og irritation. Naturlig voks er perfekt til.

RuNail

Klassisk voks uden tilsætning af parfume og farvestoffer. Indeholder naturlig bivoks, rig på vitamin A og biologisk aktive stoffer. Beriget med mineralolier. Gør huden glat og silkeagtig, forhindrer rødme og irritation. Naturlig voks er perfekt til.

RuNail

Vassen er lavet på basis af en modificeret fyrharpiks. Det har et lavt smeltepunkt og høj plasticitet. Fjerner effektivt tætte og korte hår. Ingredienserne, der udgør voks, har blødgørende virkning, gør huden glat, fjerner rødmen af ​​huden og.

RuNail

Vassen er lavet på basis af en modificeret fyrharpiks. Det har et lavt smeltepunkt og høj plasticitet. Den indeholder titandioxid, som har en blødgørende effekt, giver hudens glathed, lindrer hudens rødhed og reducerer smertefulde fornemmelser under afpudsning. Gør det ikke

RuNail

Vassen er lavet på basis af en modificeret fyrharpiks. Det har et lavt smeltepunkt og høj plasticitet. Den indeholder titandioxid, som har en blødgørende effekt, giver hudens glathed, lindrer hudens rødhed og reducerer smertefulde fornemmelser under afpudsning. Gør det ikke

RuNail

Vassen er lavet på basis af en modificeret fyrharpiks. Det har et lavt smeltepunkt og høj plasticitet. Indeholder guviazulen, som har en udtalt antiinflammatorisk virkning, reducerer allergiske reaktioner, forbedrer hudregenerering og har en antioxidantvirkning.

RuNail

Vassen er lavet på basis af en modificeret fyrharpiks. Det har et lavt smeltepunkt og høj plasticitet. Indeholder guviazulen, som har en udtalt antiinflammatorisk virkning, reducerer allergiske reaktioner, forbedrer hudregenerering og har en antioxidantvirkning.

RuNail

Vassen er lavet på basis af en modificeret fyrharpiks. Det har et lavt smeltepunkt og høj plasticitet. Fjerner effektivt tætte og korte hår. Indeholder naturlig bivoks, rig på vitamin A og biologisk aktive stoffer. Beriget med mineralolier..

RuNail

Vassen er lavet på basis af en modificeret fyrharpiks. Det har et lavt smeltepunkt og høj plasticitet. Fjerner effektivt tætte og korte hår. Indeholder naturlig bivoks, rig på vitamin A og biologisk aktive stoffer. Beriget med mineralolier..

selskab
hjælpe
produkter
Sociale netværk:
Abonner på nyhedsbreve:

nyheder, tilbud, specialtilbud

"Cosmetics Gallery" © netværk af skønhedssaloner og professionelle kosmetikbutikker, vi har arbejdet siden 2007

Moskva, m. Kina By, Lubyansky passage, hus 25

Kropsvoks

Fedtopløselig voks i en patron med en bred rulle

Hvid chokoladevoks i granuler

Fedtopløselig voks i en minipullepatron

Bitter chokolade voks i en patron (tæt)

Gel voks "Aloe Vera" i patron

Voks "Orange" i katron

Gel vokspatron med bred rulle

Filmvoks til depilering "Argan" i granuler

Film voks til depilation voks "Rose" i granuler

Kirsebærgel voks i en patron

Olieopløselig "Guld" voks med en bred rulle

Voks "Azulene" i patronen (blød)

Voks "Banan" i patron (medium)

Voks til depilering "Milk" i patronen

Varm voks "Varm voks" med æteriske olier

Voksstrimler til følsom hud med Easy Gel-voks teknologi

Voksstrimler med fløjl rose duft og æteriske olier med Easy-Gelwax teknologi

Voksstrimler til normal hud med Easy Gel-voks teknologi

Shea Butter Wax Strips

Varm voks til depilation med jasmin duft

Fedtopløselig voks i banken "Med zinkoxid"

Voks "naturlig" i patronen (blød)

Voks "Pink" i patron (tyk)

Voks "Citron" i en patron (tæt)

Voks "Scarlet" i patronen (tyk)

Voks "Argan" i katron

Fedtopløselig voks i en Silver kan

Fedtopløselig voks i banken "Guld"

Olieopløselig voks i chokoladefarvet dåse

Fedtopløselig voks i en dåse "Med talkum"

Fedtopløselig voks i krukken "Med arganolieekstrakt"

Fedtopløselig voks i krukken "Med avocadoolie ekstrakt"

Fedtopløselig voks i en krukke "Med aloe-ekstrakt"

Body wax anmeldelser

Det amerikanske mærke Scholl har siden 1907 lavet fodplejeprodukter og tilbehør. De vigtigste a.

Varemærket Alerana blev skabt specielt for at bekæmpe intens hårtab, accelerationen af ​​deres p.

Kosmetik mærke La Cree oprettet på grundlag af naturlige komponenter til hud og hårpleje.

BioFoodLab - russisk firma №1 til produktion af sunde og lækre snacks til voksne og børn..

Hej Beauty er et ungt mærke af ansigtsserum, som er produceret under Hello.

Kropsvoks

DEPILEVE

En gennemskinnelig kødfarvet voks baseret på ren harpiks med en cremet tekstur, der anvendes uden striber, designet specielt til overfølsomme hudområder og til fjernelse af hårdt, tykt hår, der ikke er let depileret. Beskadiger ikke huden og slimhinderne. Aktive ingredienser.

DEPILEVE

En gennemskinnelig kødfarvet voks baseret på ren harpiks med en cremet tekstur, der anvendes uden striber, designet specielt til overfølsomme hudområder og til fjernelse af hårdt, tykt hår, der ikke er let depileret. Beskadiger ikke huden og slimhinderne. Aktiv.

Surgi

Brasiliansk voks til intime områder Surgi Brazilian Hard Wax er designet til at fjerne uønsket hår i bikini og intime områder. Dette produkt af høj kvalitet påvirker forsigtigt og forsigtigt huden end almindelig voks og fjerner de hårdeste hår. Med almindelig brug voks.

DEPILEVE

Standardpatron (med sidespor) med en rulleapplikator med naturlig voks. Naturlig fyrresin voks til normal hud. Har god klæbeevne, den er lagt med et tyndt lag. Ideel til hårfjerning på store overflader. Formelvoks.

DEPILEVE

Gennemsigtig grøn voks med en cremet tekstur. Ideel til normal hud, har en fugtgivende effekt. Hurtigt "greb", har fremragende vedhæftning til håret og minimal traumatisk virkning på huden. Aktive ingredienser: Aloe vera, glimmer.

DEPILEVE

Uigennemsigtig voks grøn med en cremet tekstur, skabt på basis af naturlig harpiks med tilsætning af monoiolie. Vassen er baseret på ren harpiks med en cremet tekstur, der anvendes uden striber, egnet til meget følsomme hudområder og til fjernelse af hår, der er vanskeligt at løsne.

DEPILEVE

Uigennemsigtig voks med shea smør, mælkeagtig cremet gul, med en delikat cremet tekstur. Til tør, følsom, overfølsom, tynd hud, til alle typer hår. Anbefales til store overflader. Emballage: patron 100 g (125 ml).

CRISTALINE

En bred vifte af voks til depilation, der effektivt fjerner uønsket hår, blødgør huden. Velegnet til alle hudtyper, herunder følsomme, tilbøjelige til irritation. Smeltepunkt + 37 ° С. De aktive bestanddele af voks omfatter patenterede oliekomplekser.

BEAUTY IMAGE

Varm voks i skiver med rosenolie. Til stivt kort hår. Hot Beauty Billedvoks har høj elasticitet, indeholder naturlige tilsætningsstoffer og en høj procentdel af naturlig fyrretræ harpiks. Ikke irriterer huden og fjern godt hår af forskellig længde og tykkelse, ikke forlad.

DEPILEVE

Uigennemsigtig mælkefarvet voks med en cremet tekstur, skabt på basis af ren harpiks med tilsætning af kariteolie. Voks baseret på ren harpiks, cremet tekstur, der anvendes uden striber, velegnet til meget følsomme hudområder og til hårfjerning.

BEAUTY IMAGE

Varm voks i skiver med algeekstrakt. Til tør tynd hud. Hot Beauty Billedvoks har høj elasticitet, indeholder naturlige tilsætningsstoffer og en høj procentdel af naturlig fyrretræ harpiks. Ikke irriterer huden og fjern godt hår af forskellige længder og tykkelser, ikke.

DEPILFLAX 100

Varm voks med lavt smeltepunkt, egnet til alle hudtyper. Tillader dig at fjerne kort hår. De flavonoider, der udgør voks, forbedrer mikrocirkulationen, rosenolie forbedrer hudens elasticitet, lindrer irritationen og har også en bakteriedræbende effekt. Voks har en plastik.

Surgi

Glat hud på ben og krop uden langvarig og ubehagelig manipulation med barbering er kun mulig takket være den moderne bløde tilgang af Surgi-Wax Body Ben, der er behageligt, giver hurtigt og pålideligt udtørring og giver dig et smukt udseende. Hvis tidligere hårfjerning hjemme har du.

DEPILEVE

Naturlig varm voks bruges til hårfjerning på alle dele af kroppen. Det anbefales at bruge dette vakuum til hårdt hår. Produktet er ideelt til skrøbelig og tør hud. Anvendes uden strimler til depilation. Kort frysningstid.

DEPILFLAX 100

Gennemsigtig voks, ideel til følsom hud og fint hår. Azulene (kamilleblomstolie), som er en del af voksen, har antiinflammatoriske og hypoallergeniske virkninger. Azulen voks bruges ofte til kunder, der er tilbøjelige til at forsinke hudregenerering. Voks jævnt.

BEAUTY IMAGE

Kassette med et rullevasksystem til kroppen med en bred dyse. Medium tæthed voks med rosenolie. Til stivt kort hår. Voks i roll-on kassetter er lavet af naturligt træ harpiks og er beregnet til depilation på nogen del af kroppen. Når der påføres hudvoks.

DEPILEVE

Tekstur: Cremet uigennemsigtig voks Farve: Blødrosa Anvendelse: Mellemtykt lag Anvendelse: Med papirstriper Hudtyper: Til følsom, overfølsom hud, såvel som tør og garvet hud. Hårtyper: Til alle typer hår. Områder.

CRISTALINE

Voks i en rullepatron med høje klæbende egenskaber. Til følsom og overfølsom hud, til alle typer hår. Anvendelsesmåde: Opvarm patronen i en speciel varmelegeme. Påfør den opvarmede voks på huden med en rulle i retning af hårvækst, og fjern den derefter.

DEPILEVE

Uigennemsigtig mælkefarvet voks med en cremet tekstur, skabt på basis af ren harpiks med tilsætning af kariteolie. Voks baseret på ren harpiks, cremet tekstur, der anvendes uden striber, velegnet til meget følsomme hudområder og til hårfjerning.

DEPILEVE

En let struktureret oliven voks indeholdende naturlig olivenolie. Velegnet til alle hudtyper, til alle hårtyper, herunder hårdt og kort hår. Ideel til tør og følsom hud. Aktive ingredienser: syntetisk hypoallergen harpiks, titandioxid, glimmer.

DEPILEVE

Varm voks med en lys cremet tekstur indeholder azulen. Særlig formel til at reducere ubehag under og efter depilering. Anvend midterlaget. Hærdningstiden er kort. Til følsom hud, til alle hårtyper.

DEPILEVE

Innovativt voksaflejringssystem kombineret med foryngende virkning på huden. En unik mineralharpiksbaseret voks er et præparat til fjerde generations voksaflejring. Sammen med den næsten smertefri fjernelse af uønsket hår er voks en CERAZYME® maske.

DEPILFLAX 100

Gennemsigtig voks fremstillet af naturlig træ harpiks, perfekt til følsom hud. Fraværet af kunstige komponenter i sammensætningen gør det muligt at minimere hudirritation. Derudover har voksen blødgørende og fugtgivende egenskaber. Økonomisk på arbejdspladsen..

CRISTALINE

Plast voks baseret på fyrharpiks, kokosolie og gummipolymerer. Det har ingen traumatisk virkning på huden, samtidig med at den har fremragende vedhæftning og helt fjerner lige korte, hårde hår. Takket være gummi-polymerer gentager voks helt hudaflastningen.

DEPILEVE

Varm voks med en cremet tekstur. Anvend midterlaget. Hærdningstiden er kort, det giver dig mulighed for at anvende voks i 2 zoner. Til følsom hud, til hårfjerning i følsomme områder.

BEAUTY IMAGE

Blid pink voks med en lækker duft af friske jordbær. Kombinerer fordelene ved varme og varme voks. Lavet til behagelig hårfjerning på alle dele af ansigt og krop, der passer til alle hudtyper, især for tør, irriteret og meget følsom. Et produkt af god kvalitet.

DEPILEVE

Opak cremeagtig tæt voks af lyserød farve. Til følsom og overfølsom hud. Det har en minimal traumatisk effekt på huden. Emballage: patron 100 g (125 ml).

DEPILFLAX 100

Filmvoks er en slags varm voks og er designet til komfortabel og sikker hårfjerning i alle områder, og især i sarte. Kombinerer fordelene ved varm og varm voks, en arbejdstemperatur på 40 C eliminerer muligheden for forbrændinger. Den lægges med pallen og fjernes uden.

BEAUTY IMAGE

Et sæt plader med kold voks til fjernelse af kropshår. Voksens sammensætning deponeret på pladen omfatter stoffer af vegetabilsk oprindelse, som ikke irriterer huden og nedsætter hårvæksten. Sættet omfatter: Ensidede voksplader (20 stk.) Servietter med.

BEAUTY IMAGE

Varm voks i disketter med talkum. Til meget følsom hud. Hot Beauty Billedvoks har høj elasticitet, indeholder naturlige tilsætningsstoffer og en høj procentdel af naturlig fyrretræ harpiks. Ikke irriterer huden og fjern godt hår af forskellig længde og tykkelse, ikke forlad.

DEPILFLAX 100

Varm voks i søjler, tyk konsistens, med fremragende antioxidantegenskaber. Den består af udvalgte bivoks, træ tjære og kakaosmør (en komponent der fugter huden). Da voks har en høj klæbende evne til at klæbe, fjerner den kvalitativt selv korte.

BEAUTY IMAGE

Den højeste kvalitet film voks med bomuld ekstrakt er specielt skabt til behagelig depilation på alle dele af ansigt og krop, herunder i bikini området. Velegnet til alle hudtyper, især til tørre, følsomme og skrøbelige kapillærer. Finewax kombinerer fordele.

DEPILFLAX 100

Universal transparent voks til depilation i patroner, der passer til alle hudtyper. Anbefales til fjernelse af fint, dunet hår. Voks har en gelstruktur, falder nøjagtigt på huden. Nemt fjernet, forbliver ikke på huden. Økonomisk at bruge. Aktive ingredienser.

DEPILFLAX 100

Filmvoks i granulat har fløjlsagtig tekstur og bruges til at fjerne hår selv på de mest følsomme områder af kroppen. Talc og titandioxid, som er en komponent, har fremragende duktilitet og vedhæftning. Vassen kan påføres det samme behandlede område flere gange, mens.

BEAUTY IMAGE

Olive Body Wax Cassette, udviklet af specialister fra det spanske firma Beauty Image, er et effektivt middel til at bekæmpe uønskede hår på enhver del af din krop. Tykk voks fremstillet af naturligt træ harpiks med olivenolie.

DEPILFLAX 100

Højkvalitets voks beriget med beroligende ingredienser til alle hudtyper. På grund af det lave smeltepunkt er voks praktisk taget ikke følt på klientens hud. Vassen består af udvalgte bivoks og fyrresin. Azulen voks i søjlerne er perfekt til hård epilering.

Kropsvoks: silkehud i lang tid!

Historien om brugen af ​​voks for at fjerne uønsket hår fra huden begyndte i det gamle Egypten. Ægyptiske skønheder sætter klæbrig masse med voks på huden, dækket af strimler af stof og rev ud sammen med håret. Mangel på kropshår var en høj klasse markør!

Fordelene ved voksning

Når voks bliver håret fjernet fra roden, hvor resultatet (glat hud) trives i lang tid - 3-6 uger. Og dette er ikke den eneste dyd for voks til kroppen.

Trin 1. Vælg voks

Procedurens effektivitet afhænger af hvilken type voks der anvendes. Voks til depilation er kold, varm og varm. Forskellen, som navnet antyder, er den temperatur, hvormed voks anvendes.

Trin 2. Gør ingen skade!

• Brug af kolde voks anbefales ikke til følsomme og følsomme områder. Fremgangsmåden udføres uden damping af huden, hvilket øger smerten og traumet.

• Når der udføres varmt voks, er der stor sandsynlighed for forbrændinger. Der er kontraindikationer for anvendelsen af ​​metoden - åreknuder, tromboflebitis, onkologi.

• Absolutte kontraindikationer for brugen af ​​enhver form for voks er uhelede sår, diabetes, dårlig blodpropper, vaskulære sygdomme, graviditet og amning.

Trin 3. Instruktioner til proceduren

• Tag et varmt brusebad inden epilering og tør af.
• Behandl epileringsområdet med et affedtningsmiddel (tonic).
• Påfør voks i retning af hårvækst og fjern - mod vækst.
• Påfør en beroligende eller helbredende creme efter proceduren.
• Peeling udføres ikke tidligere end 3-4 dage efter epilering.

Salonpleje med "Kosmetik Galleri"

Udvalget af salonmærker i butikken "Galleri af kosmetik" vil være den mest krævende kunde. For en gratis konsultation om produktvalg, bedes du kontakte vores konsulenter. Vi leverer ordrer over hele Rusland og indbyggere i Moskva - inden for 1-2 dage efter ansøgningen er indgivet. Giv dig selv en salonpleje hjemme!

Irritation efter barbering

T-formet barbermaskin