Voks til Veet Depilation: instruktioner og anmeldelser

Varm voks til depilation Veet har tjent mest positive anmeldelser.

Værktøjet består af komponenter af naturlig oprindelse. Det gør huden glat og fløjlsagtig.

Beskrivelse og sammensætning af produktet

I pakken med produktet er:

 • dåse med varm voks med en kapacitet på 250 ml;
 • 12 specialstrimler designet til genbrug;
 • en spatel, som er udstyret med en passende temperaturindikator
 • Instruktioner, der forklarer, hvordan man bruger varm Veet voks.

Produktets sammensætning indeholder følgende stoffer:

 • saccharose;
 • Citronsyre;
 • Aqua;
 • Citrus Aurantium Dulcis Skræl Olie;
 • parfum;
 • Cedrus Atlantica Bark Oil.

Varm voks med æteriske olier hjælper med at fjerne uønskede hår i følgende områder af kroppen:

 • fødder;
 • aksillære områder;
 • bikini område;
 • områder over overlæben.

Depilation med varm voks derhjemme gør huden fløjlsagtig og øm. Den resulterende virkning varer i op til fire uger.

Fordele og ulemper ved varm voks

Følgende fordele ved et kosmetisk produkt bør fremhæves:

 • det er jævnt fordelt over overfladen af ​​huden, fanger hvert hår individuelt;
 • Hårene fjernes let fra rødderne, så huden ser fejlfri ud;
 • Afhugningsprocessen er ganske let, fordi porerne hurtigt åbner sig under indflydelse af varm voks.

Der er visse ulemper:

 • efter depilation med varm voks kan der forekomme indgroede hår;
 • Omkostningerne ved emballering med et kosmetisk produkt er ret høje.

Kontraindikationer

Kvinder, der lider af åreknuder, psoriasis, alvorlige hudsygdomme eller diabetes mellitus rådes til at konsultere en læge, inden de anvendes.

Det anbefales at nægte at anvende varm voks til udtørring på huden i følgende tilfælde:

 • feber;
 • Tilstedeværelsen af ​​alvorlig irritation på kroppen
 • udtalt tendens til allergi
 • ridser eller anden skade på kroppen.

Sådan tilberedes voks

Voksen får lov til at opvarme i mikrobølgeovnen i 40 sekunder. Den kan placeres i varmt vand i ca. 10 minutter. Vaskens temperatur kontrolleres ved hjælp af en speciel indikator.

Voks bør påføres bikiniområdet og andre områder af kroppen med en spatel, som er pakket med kosmetik. Det skal vaskes med nok varmt vand.

Sikkerhedsforanstaltninger

Voks anbefales ikke at overophedes. Dette kan forårsage forbrændinger. Før brug, rør den opvarmede voks med en speciel spatel. Værktøjet er ikke beregnet til at fjerne hår på brystet og andre følsomme områder. Varm voks bør ikke anvendes på områder af kroppen, der har muld og ar.

I tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på brugen af ​​varm voks i fortiden skal værktøjet anvendes med forsigtighed. Det anbefales at udføre en simpel følsomhedstest, før du bruger produktet. Hertil kommer voks på et lille hudområde. Hvis der i 24 timer ikke var rødhed på dette sted, kan du sikkert gå videre til depilation.

Hvis du oplever svær kløe eller smerte på det behandlede sted, bør du stoppe proceduren, fjerne voks og skyl huden grundigt med rigeligt vand. Hvis de negative symptomer ikke forsvinder, anbefales det at kontakte en lægeinstitution.

Det er vigtigt! I løbet af dagen efter depilationen bør du afstå fra at besøge solariumet eller stranden, brugen af ​​garvning.

Værktøjet skal opbevares på et sted, hvor der ikke er adgang for børn. I tilfælde af utilsigtet voks komme i øjnene, skylles grundigt med vand. Når graviditet er nødvendig for at være forsigtig, når du bruger dette værktøj på grund af høj sandsynlighed for en allergisk reaktion.

Sådan bruges

Når du udfører depilation i bikiniområdet, skal du huske at huden i dette område er meget følsom. For ikke at skade det ved et uheld skal du fjerne vævsstrimlerne så parallelt som muligt på overfladen af ​​huden.

Ved udførelsen af ​​benene skal du anvende en lille mængde hårvækstlinje. Derefter anbefales det at lægge voks på strimlen, som er tilgængelig i sættet: i dette tilfælde påføres agenten i et tyndt lag.

Rør forsigtigt hele længden af ​​håret og presser kraftigt på strimlen. Derefter skal det fjernes i en præcis og hurtig bevægelse.

Værktøj Anmeldelser

Nedenfor er nogle anmeldelser som et eksempel. Del din mening i kommentarerne i artiklen.

Alina, 30 år gammel: "Jeg hørte meget fra mine venner om forskellige voks til depilation. Tidligere brugte jeg en simpel maskine til at fjerne uønsket hår. Men når jeg så Veet i et stort supermarked og besluttede at købe det.

Pleasantly ildelugtende midler berettiger fuldt ud sin værdi. Det er nemt at bruge og utrolig effektivt. Den eneste ulempe ved afhjælpe er, at jeg har smertefulde fornemmelser under depilationen. Måske skyldes det, at jeg har følsom hud. "

Anna, 45 år gammel: "Efter en vanskelig operation blev mine æggestokke fjernet. Jeg var ved at genvinde i lang tid efter operationen og var i stand til at vende tilbage til det normale liv. Men jeg var nødt til at møde et nyt problem: håret over min overlæbe begyndte at vokse hurtigt. Det gav mig ubehag. Jeg blev selvstændig og forsøgte at undgå at møde med mine venner.

Desværre er det for smertefuldt at trække hår ud med pincet en procedure, jeg ikke kunne bestemme! En arbejdskollega råde mig til at bruge den varme voks af det berømte mærke Veet. Tilfreds med det opnåede resultat! Jeg vil fortsætte med at bruge Veet! "

Irina, 20 år gammel: "Før jeg hvilede på havet, besluttede jeg at rydde mig selv ved hjælp af Veet. Men i en fart læste jeg ikke omhyggeligt instruktionerne og anvendte lægemidlet til en del af kroppen, hvor der var en lille rødme. Som følge heraf var der på dette sted en stærk irritation, jeg måtte gå til lægen. Min udslæt kostede mig dyrt.

Veet brugte det ikke længere og præsenterede det for sin kæreste. Fra hendes side er der ikke rapporteret om klager over voks. Hun kunne virkelig godt lide ham. En ven har duftige æteriske olier, og Veet kan lide den behagelige aroma. "

Irina Matveevna, 43 år gammel: "Jeg plejede at fjerne hår i salonen. Men på grund af midlertidige materielle vanskeligheder var jeg nødt til at "stramme mine bælter". Vandretur i salonen er blevet en dyr og utilgængelig fornøjelse. Uheldigvis lært om Veet fra en nabo. Hun roste entusiastisk dette middel. Jeg besluttede at forsøge at gøre depilation hjemme alene. Alt gik fint: resultatet blev bevaret i 4 uger. Den eneste ulempe ved veeten er den relativt høje pris. Ingen yderligere kommentarer til voksen kan ikke udtrykke. "

konklusion

Varm voks Hvid, vurderinger af hvilke der kan læses på internettet, er ret effektive. Men første gang efter depilation skal kvinden observere en række anbefalinger: hun bør ikke anvende produkter, der indeholder syrer eller alkohol, svøm i poolen eller solbade under solens solstråler.

Varm voks til Veet depilation

Hver kvinde søger at slippe af med hår på benene, i bikini og underarmene, og så denne operation er let og smertefri. Dette vil hjælpe en stor varm voks til hårfjerning Veet, skabt af franske producenter. På nuværende tidspunkt er dette vidunderlige værktøj meget populært.

metoder

Epilation adskiller sig i, at det indebærer fuldstændig ødelæggelse af hårstrukturen sammen med roden. Det kan opnås ved at ødelægge hårsækken eller fjerne den fra hårsækken. Ved fjernelse fjernes kun den kutane del af håret, det vil sige, at den fortsætter med at vokse i fremtiden, du kan kun forsinke denne proces for den maksimale tid.

For fjernelse af hårfjerning kan anvendes ved fjernelse af elektricitet. Ulemperne ved denne metode er smertefulde procedurer, det mulige udseende af ødem. I denne proces placeres en lille nål i hvert hår, så det tager lang tid og er ikke billigt. Spor af nåle forbliver derefter i nogen tid.

En anden måde - laser hårfjerning, hvilket ikke forårsager ubehag og forekommer ret hurtigt.

Men med hende kan huden blive farvet, især i piger med blondt hår. Omkostningerne ved denne procedure er lige så høj som billedepilation. Men sidstnævnte har kun en minus - prisen.

Til midlertidig fjernelse ved hjælp af mekaniske metoder. Den mest traditionelle barbering. Det fjerner midlertidigt problemet, og så vokser håret mere intens og grovt. Træk hår med pincet er smertefuldt og tidskrævende. De samme ulemper og cauterization er desuden usikre, kan ødelægge den delikate struktur af huden, hvilket fører til udseendet af grimme sår.

Kemiske metoder har også mange ulemper. Brug af cremer kan forårsage forbrændinger og allergier. Kun blegning løser problemet problematisk.

Anvendelsen af ​​voks til depilation har været kendt siden oldtiden. Så anvendt et folkemøde - et naturligt bi-produkt. I dag kan du bruge voks til at fjerne hår fra Veet skin, som har en række nyttige egenskaber.

Særlige egenskaber

Varm Veet voks til hårfjerning er ikke det første år, der bruges af kvinder, der bekymrer sig om skønheden i deres ben, bare hænder, ansigt, underliv, bikini område. Den fremstilles i strimler, dåser og patroner med varmer - afhængigt af anvendelsesmåden. Følgende fordele ved dette produkt kan skelnes mellem:

 • det er helt smertefrit med et 100% resultat;
 • kan lindre hårproblemer i lang tid - op til 40 dage;
 • Alle Veet voksoptioner er nemme at bruge hjemme og uden hjælp.
 • Der er en bekvem pakke med instruktioner til brug.

Varm voks fra et populært mærke kan koste mere end tilsvarende produkter fra mindre kendte producenter, men i hvert fald er denne metode til hårfjerning meget billigere end procedurer, der bruger instrumenter i skønhedssalonen.

Veet-produktet i krukker indeholder en plastbeholder med en 250 ml voks, en træspatel med varmeindikator og papirstrimler. Der er sorter med aroma af jasmin og æteriske olier. Konsistensen i kulden er ret tyk, lidt gennemsigtig. Farven er mørk brun med en refleksion, voksen ser ud som en homogen masse. I kassen er der en indsats med instruktioner på forskellige sprog, herunder russisk.

Veet voksstrimler fås i 12 stk. Derudover er der 2 fugtighedsgivende klud, der skal anvendes efter aflejringsproceduren. Der er flere typer af dette produkt:

 • med shea smør og bær ekstrakt;
 • til tør og følsom hud;
 • med effekten af ​​hurtigt hårgreb
 • med vitamin E og mandelolie;
 • med aroma af fløjlrose og æterisk olie.

Nye versioner er også tilgængelige med naturlige helbredende ingredienser.

Derudover er der typer til individuelle dele af kroppen: til ben, ansigt eller universal. Derfor er valget af strimler til Veet depilation ret stort.

Veet voks i blækpatronerne indeholder en rullepatron, et varmeapparat og papirstrimler til hårfjerning. Dette er den dyreste løsning, men det kræver ikke brug af en mikrobølgeovn eller et vandbad til opvarmning. Desuden skaber den den optimale temperatur til brug af produktet og anvender et ensartet lag. Rullen giver mulighed for at bruge voks mest økonomisk. Ulempen ved at bruge Veet i patroner er, at det ikke er egnet til ansigtet og nogle andre områder, og ved ophængning af store hudområder (for eksempel på benene) skal det opvarmes flere gange.

Hvordan man bruger?

Hermetisk voks før brug skal opvarmes i vandbad eller bruge mikrobølgeovn. I sidstnævnte tilfælde skal opvarmningen foretages omhyggeligt. Hvis du overdriver produktet inde, kan du håbløst ødelægge det. Der er følgende notat på tidspunktet for opvarmning af kapaciteten af ​​Veet voks 250 ml (afhængigt af enhedens kapacitet):

 • 650 W mikrobølgeovn: 60 sekunder fuld bank, halv 40 sekunder;
 • 850 W mikrobølgeovn: fuld dåse på 45 s, halv - 30 s;
 • 1000 W mikrobølgeovn: en fuld bank på 40 s, halvdelen af ​​en 30 s.

Hvis der anvendes et vandbad, er det lettere at kontrollere beredskabet ved hjælp af indikatoren i form af en blå firkant på håndtaget på den medleverede træskovl. Det er nødvendigt at dyppe det helt i voks og holde det i et minut. Hvis påskriften "Nej" dukker op på den blå firkant, er sammensætningen for varm og kan forårsage forbrændinger på kroppen. Vi må lade det køle, indtil bogstaverne forsvinder. Men med utilstrækkelig opvarmning bliver værktøjet for tykt og vil ikke blive smurt med et tyndt lag på kroppen.

Når det opvarmes i et vandbad, er det nødvendigt at hælde vand i gryden på et niveau lige under krukken med voks, kog og lav et minimum af ild. Opvarmningstiden for den fulde tank er 10 minutter, halvtime er 5 minutter. Du skal sørge for, at værktøjet ikke koger, da det mister sine nyttige egenskaber.

Spatelen til anvendelse af sådan kosmetik har forskellige sider - især for forskellige dele af kroppen. Ved fjernelse af hår på benene påføres voksen med sin konkave side (i retning af hårvækst). Voksen jævnes jævnt med et tyndt lag. Derefter lægges stripen over og glattes for at passe tæt på kroppen, hvorefter den fjernes med en skarp bevægelse.

I armhulerne påføres voks med en afrundet ende af scapulaen. Det vigtigste er, at huden i dette vejr skal være helt tør, da der findes et stort antal svedkirtler. For at sikre tørhed kan du bruge talkum. Værktøjet skal påføres, hæve hånden i to retninger - fra midten af ​​den aksillære zone til albuen og omvendt. Derefter skal du uden at give op, glatte stripen ud på dette område og rive den af ​​med en skarp bevægelse.

For området mellem overlæbe og næse skal der sættes særlige små strimler.

Vassen er smurt med den flade ende af scapulaen. Håret fjernes først fra en, så fra den anden side. Proceduren i bikiniområdet er ikke anderledes, kun hvis det er nødvendigt, skal du skære strimler af den ønskede form og størrelse for problemområder.

Varm voksvejsalon med æteriske olier - anmeldelse

Varm varm voks til depilation. og du voks? under voks, genpasta til shugaring. Sammensætningen af ​​pastaen, og virker som voks. Depilation dyb bikini voks Hvid, instruktioner til masochisme (ummm. Vil være FOTO)

Advarsel!

Gennemgangen vil vise et billede af resultatet af depilation med Veet voks (før og efter).

Depilation voksende en dyb bikini - ekstrem endnu. og dobbelt "glæde", hvis du gør det til dig selv

Jeg løber fremad - det er lettere for mig at gå til mesteren, tilbringe 15 minutter med dressing og afklædning, og lad 7 potter komme ned, men så hurtigt. og ikke mere smertefuldt.

Men det skete så, at mens adgangen til shugaring i kabinen er lukket (her beskrev jeg finesserne og viste tydeligt, hvad der kan opnås ved at stole på en god mester), men jeg vil ikke gå tilbage til barbermaden. så jeg er hjemme, som jeg kan, ved at opfatte flere og flere nye henrettelser for mig selv og vælge en mere bekvem måde. og jeg venter stadig på at kunne komme til receptionen igen))) det er for øjeblikket, at shugaring i kabinen er bedst for mig) af den simple grund, fordi det ikke er mig selv.

Det er blot et af disse forsøg (gentaget) og voks var Vit

Jeg tog krukken til testning for længe siden, prøvede det på armhulerne, forladte det og kom ikke tilbage i lang tid.

Og for omkring to måneder siden gav jeg en ny chance.

Jeg tog netop hensyn til mange af mine fejl under de første tests, og jeg forstod, hvorfor det ikke fungerede da.

Og så voksede jeg på armhulen med voks til blå mærker. ((((det hele var i en lidt opvarmet voks, et stort område, et tykt lag af voks Wit og en lille behandling med talkumpulver.

Dette er de mest almindelige fejl.

Og jeg tillod dem alle sammen.

Og igen fik jeg denne varme voks fra bakkerne, da jeg besluttede at sammenligne, eller den shugaring pasta, kogt af mig selv, viser sig at være værre. eller bedre?

Varm voks til depilation Veet - et middel til at fjerne uønsket hår i armhulerne, på benene, i bikiniområdet, over overlæben.

Og selve voks er universel, og scapula er sådan, at hårene overalt skal få denne scapula, selvfølgelig bør hårene ikke fjernes (som i en depilationskrem). Der kræves ikke fleksibilitet fra enheden, men du skal anvende voks med et tyndt lag uden skaldede pletter og bare alle bøjningerne og troughs bidrage til at gøre dette perfekt.

 • Den konkave del til brug i fodområdet
 • Afrundet del til underarms
 • flad del til bikini applikationer
 • Hjørneparti til brug i overlæben.

Den padle er stadig god, fordi det virker og hvordan termometer-varmeindikator - der er en blå indsats, og hvis den tændes Nej !, arbejde med voks må ikke - han er for varm

Nej! indskriften kan muligvis ikke vises med det samme, eller hvis du bare sænker skulderbladet i en zone, bliver det koldere end den samlede masse, og derefter skubbe fra den varmere sektion og blive brændt. det er ikke for ingenting, at de rådes til at forstyrre minutet, og kun derefter kontrollere indikatoren. Derfor kaldes veet voks "varmt" og ikke "varmt", producenten antydede ved hvilken temperatur at varme op

. men overophede - det er umuligt af reglerne. Når indskriften næsten er forsvundet, men stadig er synlig, og voksen er meget flydende og flydende, så er den arbejder Bedst af alt er producenten genforsikret, og den nedre grænse for tilladte temperaturer fører ikke til denne indikator. Men når voksen køler ned, bliver den for tyk, den lægger sig tyndt ud og trækker ikke alle hårene ud ((

Jeg vil også ikke agitere for at vokse til overophedning og god fluiditet, så at nogen ikke overdriver det og brænder det. bedre vente på afkøling til de tilladte temperaturer (bare at dele min erfaring, som i mit tilfælde var den varme voks det bedste)

Ikke kun spatelen, men også krukken er gennemtænkt - når du arbejder med en shugaringpasta, som du tilbereder dig selv, opstår problemet - hvor det hele går), og hvis bandage teknik - hvornår vil du lægge en spatel osv. (Forresten bruger jeg en spatel fra et sæt Vit og til min egen kogte pasta). Og så er der endda en fordybning for at sætte en spatel derimellem limning og rive en anden strimmel.

Denne uddybning hjælper også med at fjerne overskydende hvidvoks fra en spatel.

Bare det rigtige beløb forbliver, hvis du holder sporet uden at trykke på padle.

Tip # 1

Varm voks påføres den tyndeste for lag. Da jeg bare lærte, forladte jeg bare voksen (jeg vil skrive "shugaring paste";))))) fordi laget var for tykt, og det syntes at stratificere, klump sammen, hår trukket ud, som en del af voksen forblev på strimlen og en del på huden.

Indholdet af kassen med varm voks Hvid:

 • krukke med varm voks 250 ml,
 • 12 genanvendelige stofstrimler,
 • spatel med temperaturindikator
 • instruktion

Strimlerne i sættet er også ret gode.

De kommer i en plastikpose, som beskytter dem mod væskestrømmen.

Jeg er lidt med dem. tænkte ikke. At sige det mildt)))) der læser instruktionerne, virkelig. ))))

Et par af de første strimler fløj i papirkurven efter brug, og den næste brød bare, men ikke skåret. og da de blev savnet, læste jeg, at strimlerne genanvendelige )))))

. Nå, det ville ikke være mig.

Nå, så begyndte disse små stykker at vaske og tørre. Voksen vaskes ikke let af, men det er ikke muligt at skylle det enten - umiddelbart efter brug siver jeg dem lidt i varmt vand i en skål og skylles og tørres.

Jeg vasker også spatelen.

Risikér ikke, at en krukke tørrer med en fugtig klud, selv på kanterne, for ikke at få vand. Men tør ikke af, hvis det er numbed på tråden og lad det være så - det er umuligt. voksen vil køle ned, lim låget og krukken, og så vil det ikke åbne!

Så vådservietter hjælper.

Veet voks strimler er ikke små, og for bikini og armhuler er det ønskeligt at skære dem i mindre. Det er praktisk for mig ved 3, nogen nedskæringer og for en større mængde Masypun.

Jo mindre området voksende ad gangen, jo bedre - er ked af dig selv, ja, mere tid bliver brugt på proceduren, men selv efter den første spurt sprinkler du ikke øjen gnister, og du nægter ikke at fortsætte denne masochisme. som jeg gjorde med armhulerne))) og hvad - straks lægge på halve strimmel af voks og "tilfreds" (læg på huden, ikke straks på strimlen, bare området for ansøgningen var sådan en størrelse )

** på armhulenes foto er allerede en levende demonstration-gentagelse, og der er stadig grusomheder.

Det er umuligt at vand kommer ind i en flaske med varm Veet voks.

Derfor tilbringer opvarmning i et vandbad uden min Tefka omslag.

I mikrobølgeovnen lettere at varme! Men hvis du begyndte at varme i et vandbad, så kan du være snedig - voksen køler hurtigt. eller er jeg så langsom, når jeg laver en bikini depilation), og jeg lægger bare lidt kold voks i en kasserolle med varmt vand ved siden af ​​mig, når det begynder at drukne ud. Så vokser varmen igen og bliver konstant varm. Hvis det overophedes lidt - jeg tager det ud, det køler ned - jeg sætter det igen.

Jo varmere voks, jo tyndere det anvendes, og jo mere effektivt er det!

Hvor meget tid til at varme den varme voks Vit?

Det afhænger af hvor meget voks du har forladt. Hvis en hel krukke, så i mikrobølgeovnen, det i badet - dobbelt så lang som halvt fyldt.

Anbefalet opvarmningstid *

650W (fuld effekt)

Opvarmningstid - fuld krukke: 60 sekunder

Opvarmningstid - en halv krukke: 40 sekunder

850W (fuld effekt)

Opvarmningstid - fuld krukke: 45 sekunder

Opvarmningstid - halv krukke: 30 sekunder

1000W (fuld effekt)

Opvarmningstid - fuld krukke: 40 sekunder

Opvarmningstid - halv krukke: 30 sekunder

Voksen af ​​farven på brændt karamel er meget mørk, men på samme tid tyk og viskøs, og når den opvarmes generelt strømmer den. Hjemmelavet pasta med en sådan skygge ville allerede være som en sten.

For bandage teknologi synes det mig den perfekte konsistens.

Meget velsmagende og generelt ikke karamel lugt.

Varm voks hvid sammensætning:

Saccharose, Aqua, Citronsyre, Parfum, Solanum Tuberosum Stivelse, Myrocarpus Fastigiatus Olie, Cedrus Atlantica Bark Olie, Citrus Aurantium Dulcis Skal Olie.

Kartoffelstivelse?! Jeg forventede ikke)

Et par punkter, du skal vide, når du arbejder med Wit Wax:

 1. hvis du skal opvarme voksen i mikrobølgeovnen, skal du ved første brug fjerne hele folien fuldstændigt - den kan bryde af og forblive på kanterne af krukken. Det er nødvendigt at følge dette.
 2. hvis de begyndte at varme i mikrobølgeovnen, så fortsæt opvarmning der, og hvis på dampbadet, skal du ikke ændre opvarmningsmetoden næste gang
 3. bland efter opvarmning - bland de centrale lag med dem på kanterne, dette er især vigtigt for opvarmning på dampbadet
 4. nogen form for stativ eller plade under flasken under brug, fordi på trods af alle fabrikantens tricks ved at skabe en passende krukke, lejer nogle gange noget
 5. vand bør ikke falde i krukken

Nogle regler for voksning og shurrende depilation generelt:

 1. skrubbe før proceduren - for at fjerne stratum corneum og løfte hår
 2. rene og tørre områder. Bruser før depilation, det er bedre at selv dampe ud i huden og tørre tørre.
 3. talkum. På mine fødder forsømmer jeg nogle gange reglen (især med samovar pasta). med talkum jeg havde hæmatom((der var ingen talk uden dem.) Paradoks. Bikini, tværtimod
 4. glat dine hænder stærkt med en strimmel til huden, bag hårets vækst (såvel som voks blev påført)
 5. rive mod hårvækst er den største forskel fra shugaring
 6. Jo tættere stripen vil gå til huden, desto mindre bliver det smertefuldt, og jo mere hår vil bryde løs
 7. behandle efter et antiseptisk middel (for eksempel Miramistin) og påfør panthenol for at berolige huden.

Tip nr. 2:

I stedet for talkum kan du bruge mange ting, der kommer til hånden.

Jeg havde, tadam.

Det forekom mig, at Wit Wit selv fungerede bedre med en polysorb end med "native" talkum

Talcum, pulvere eller andre sorbenter bør ikke pitied.

Ja, et eller andet sted absorberes hurtigere, jeg glemte at hælde til tiden, og hårene sidder fast sammen. Jeg vasker det ikke af, men sæt Polisorb på toppen, og alt blev slået af. selv om jeg troede, at disse klæbrige reden ville skulle vaskes.

Det er nødvendigt at rive strimlen med lynhastighed, og jo tættere på huden vil være fingrene, der holder frie kanten med et død greb, jo bedre - det er nødvendigt at glide dem langs huden.

Efter proceduren er der rødme, men om morgenen går de allerede forbi (jeg gør om aftenen. Eller om natten, når alle sover (((så atomer med limet bånd kan trækkes ud fra badet))).

Hvis vi taler om den "perfekte glathed", så er hårene stadig der. Der er ikke mange af dem, men pasta klamrer ikke på alt. Uden talkum eller polysorb er grebet bedre, men huden trækker derefter gennem tiden. ((

På billedet af resultatet er det klart, at den afrivne voks er pulveriseret på toppen - det er bare en sorbent. Hårets frie kant rulles ind i Vit voks, og hvad der er højere end voks er hårets længde, der var i huden, ikke mindre end ydersiden. så det kan ikke være smertefuldt)))))))))

Den relative glathed bevares, desværre ikke 4 uger. og ikke engang 3.

Men kun 4 uger vil vokse til længden af ​​fangsten af ​​varm voks (indtil næste procedure).

FOTO af resultatet!

** Bikini - en advarsel til dem, der kom kun for at læse..

Rådets nummer 3.

En krukke med voks Wit kan bruges til din egen kogte pasta

Gør det ondt for at lave en bikini depilation med varmt voks?

Ja, som med enhver anden voks eller pasta)

Derfor er det lettere for mig at gå til shugaring i kabinen end at gøre masochisme hjemme) Jeg er ked af mig selv. )

Det er ikke mere smertefuldt, men længere, fordi du giver dig en pause.

Hvem lavede ikke hele depilation dyb bikini på nogen måde, så arbejde med varm voks Hvid bedre starte med benene. som om at teste din styrke.))))))) Fordi der Du vil føle alle mulige lækkerier. Bikini er ren masochisme. Ja det er helt det gør ondt.

Ja, og bikini er ikke det bedste sted for de første lektioner, simpelthen fordi du ikke kan se noget nedenunder uden et spejl) du er nødt til at bøje, for at komme i gang.

Generelt, hvis reglerne. fabrikanten "forbyder" ved hjælp af Vit's voks til en brasiliansk bikini, kun langs linjen der går ud over linnedet. men vi, reglerne er ikke skrevet)))

Hvorfor scorer 4? Og ikke lavere?

Resultatet passer mig først og fremmest.

Og for det andet - før jeg prøvede voksstrimler til bikinilinjen, også Wit - så er det himmel og jord.

FOTO af resultatet!

** armhuler, første mislykkedes forsøg

Ulemper ved at bruge varm voks Wit:

 • vokse hår op til 5 mm.
 • det gør ondt
 • Enkelt hår forbliver
 • ikke billigt
 • de lovede 4 ugers glathed kan ikke vente

Men der er plus:

 • den vaskes af med vand og fra hud og fra snavsede tøj
 • det er ikke mere smertefuldt shugaring i kabinen
 • hår er ikke meget større end efter shugaring
 • det virker

Brugen af ​​voks under graviditet er tilladt, men der er risiko for hudirritation.

. under graviditet og efter shugaring havde jeg særlige irritationer i 2. og 3. trimester.

Varm voks hvid pris:

Pris - nu 200 UAH. (600 rubler)

En krukke forbruges relativt sparsomt, hvis laget er tyndt. Jeg i de første par gange "hældte" på mig selv et anstændigt beløb. Med rimelig anvendelse er købet rentabelt, selvom det er af hensyn til strimler og en spatel))) og en krukke til din pasta))))

Shugaring i kabinen vil koste dig det samme beløb ad gangen (bikini og armhuler), krukken er nok til 7 gange i disse zoner.

** arbejder let opskrift hvordan man laver shugaring pasta hjemme

Jeg anbefaler Veet varm voks, fra testede produkter af dette mærke er en af ​​de mest succesrige. En mere strimler på linket nedenfor er meget bemærkelsesværdige.

FOTO af resultatet (før og efter) - skjult i midten af ​​teksten, skjult i citater.

4 vigtigste fordele ved varm Veet voks til depilation

Kvinde skønhed redder naturligvis verden, men det kræver også ofre. For at holde benene glatte og ømme, bragte overskæg ikke over yndefulde svampe, og krøllede bundt af vegetation blev ikke arrogant afskediget fra charmerende pantalonchik, mange måder at tørre hårbeklædning op blev opfundet.

Blandt de almindelige metoder til at slippe af med uønsket vegetation på særligt følsomme områder, er den mest effektive måde en varm Veet voks til depilation. Hvorfor?

Fordele og ulemper ved forskellige metoder til fjernelse og fjernelse af hår

Øget hårvækst er forbundet med mange faktorer: et overskud af hormoner, arvelige årsager, brugen af ​​visse lægemidler og andre. Men selv uden et overvældende patologisk dæk er næsten hele kroppen dækket af små hår. I nogle heldige kvinder er de lette, uklare, bløde, i andre kvinder - mørke, hårde. Derfor er midlerne til at slippe af med fjernelse, hårfjerning i høj efterspørgsel allerede siden dronning Nefertiti (og honning voks er blevet brugt, måske endda før).

Hvad tilbyder kosmetologer, hvilken vej er bedre?

Som et resultat af meget tanke vælger vi Veet varm voks, som den sikreste, mest overkommelige, nemme at bruge, meget effektive midler til depilation.

Brugen af ​​varm voks Veet salon med jasmin, med æteriske olier: hvordan man bruger og korrekt påføres kroppen

Dette værktøj til depilation er bedre end mekanisk barbering, fotoepilation, elektroepilation, folkemetoder til hård ødelæggelse på mange måder. De vigtigste er 4: en blid effekt med et 100% resultat, en langvarig effekt af proceduren (op til 40 dage), tilgængelighed, nem udførelse (mulig hjemme), billig pris.

Et andet stort plus - Veet varm voks kommer i flere versioner: krukker, striber, patroner, så det er behageligt at bruge på alle områder af kroppen: under næsen - en strimmel under armene - en patron på benets overflade - en spatel fordeler jævnt et tyndt lag voks, og så videre.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Depilatory Wax White anmeldelser

Anmeldelser af voks, tips og tricks til brug. Instruktioner til brug af varm Veet voks.

Depilation med varm Veet voks

PERFEKT RØD Læder indenfor 6 uger! Lær mere »»

Spørgsmålet om overskydende kropshår er altid relevant for de fleste kvinder. Dette problem er løst alt andet: nogen besøger skønhedssaloner, effekten er selvfølgelig perfekt, men det vil koste dig mange penge. Nogen skaler bare uønsket hår, det er billigt, fordi omkostningerne kun går til barbermaskinen og på kniven (hvis maskinen kan genbruges). Effekten efter barbering kan ikke kaldes ideel, da irritation næsten altid kommer frem på huden, håret begynder at vokse hurtigt: hårfjerningsproceduren skal udføres ofte - ca. hver tredje til fire dage.

Der er specielle depilation cremer, der er meget effektive, men har en stor liste over kontraindikationer, og også ofte forårsager hudirritation og allergiske reaktioner.

Varm voks til depilation Veet - et middel til at fjerne uønsket hår i armhulerne, på benene, i bikiniområdet, over overlæben. Professionel hårfjerning derhjemme giver dig mulighed for at få en glat, ren hud og glemme hårfjerning i et par uger.

Varm Veet voks, når den anvendes korrekt, giver dig mulighed for at få en virkelig varm afslappende epileringsprocedure. Til dette resultat har du brug for en smule: en positiv holdning og implementeringen af ​​alle de enkle regler, som fabrikanten anbefaler, det vil sige, læse omhyggeligt brugsanvisningen til voksmærket Veet. For at gøre dette skal du simpelthen opvarme beholderen med værktøjet, og fordel den så jævnt fordelt på overfladen, som du vil fjerne hår på.

Vassen lugter godt, hvilket er vigtigt.

Sådan bruges voksinstruktioner

Den første ting at gøre er at fjerne folien, som er designet til at beskytte og lagre det kosmetiske. Folie fjernes fuldstændigt, dets rester må ikke være på kanterne af beholderen med voks. I intet tilfælde skal vand komme ind i produktet, ellers vil hårfjerningsproceduren ikke være effektiv. Det er bedre at udføre proceduren, når håret, der skal fjernes, vokser tilbage til fem millimeter.

Dette vil give en bedre og mere varig epileringseffekt. Huden skal være ren, uden creme og anden kosmetik. Hvis huden har irritation, integritet, udslæt, øget kropstemperatur, kan voksen ikke bruges.

Og før proceduren, læs omhyggeligt annotationerne til stoffet om, hvordan du bruger varm voks.

Efter opvarmning bør midlerne til hårfjerning omrøres fra midten af ​​beholderen til dets kanter. Faktum er, at voksen bliver opvarmet, når den bliver opvarmet: i midten er den flydende, tyk ved kanterne. Der er en speciel spatel i sættet, som bestemmer hvordan kosmetikken opvarmes.

Rør voksen med denne pind i et minut, hvis spatelens farve ikke ændrer sig, det vil sige, det forbliver blåt, du kan manipulere, men hvis "NEJ" vises, kan du ikke bruge værktøjet endnu - det er for varmt - det skal køle ned.

Vi tager en spatel til den side, hvor Veet logoet er udskåret. Det passer til forskellige dele af kroppen. På padle er der et billede med pile, der angiver det område, hvor du kan anvende. På benene er der en konkav del, en afrundet del af skulderbladet er velegnet til armhulerne, til bikini-linjen bruger de den del, der er flad.

Bladet i tanken bør efterlades på en speciel ledge til dette, da det her beskytter modværdien mod fortynding af snavset og også hjælper med at fjerne overskydende voks, der er på den.

Påfør værktøjet med den ønskede side af spatelen til et lille område i løbet af hårvækst, og påfør derefter voks på strimlen i sættet, som om nødvendigt er forskåret. Midler pålægger et tyndt lag, princippet fungerer her: jo tyndere jo bedre. Vi strækker den over hele længden og trykker den ned fast og efterlader et par centimeter, så der er noget at foretage sig.

Vi trykker på huden på den ene side for at mindske ubehaget og skære stærkt af. Hår bør forblive på strimlen. For nidkær er det ikke værd, ellers vil der være spor, der dømmes ved gennemløbsanmeldelser og endda små hæmatomer.

En strimmel stof kan bruges mere end én gang.

Voks kan vaskes af med varmt vand. Skyl strimlerne med vand og tør derefter og sæt i en kasse. Tør spatelen med en fugtig klud, fjern rester, tør og læg i en kasse.

Før du lukker beholderen, tørres kantene forsigtigt af med en fugtig klud, og sørg for, at fugt kommer ind i det og derefter tæt lukket.

Opvarmet varm voks

Du kan varme op ved at holde i fem minutter med ufuldstændig kapacitet og ti minutter, hvis beholderen stadig er fuld, i et vandbad. For at gøre dette, hæld vand i panden og ikke overstige voksniveauet. Bring vandet i kog, læg derefter voks i beholderen i panden og opvarm det for at forhindre kogning af produktet og vandet.

Til opvarmning brug også en mikrobølgeovn. For at gøre dette skal du overveje følgende anbefalinger:

Ved fuld effekt på 650 W opvarmes den ikke-startede kapacitet i 60 sekunder, hvis den er halv fuld og mindre, så er det nødvendigt at udføre opvarmning i 40 sekunder.

ved fuld effekt, som er 850 W, er opvarmningstiden femoghalvfems sekunder for en fuldt fyldt beholder og tredive sekunder for en halvfyldt;

fuld effekt tusind W - fuld kapacitet varmes fyrre sekunder, halvfyldt bør opvarmes 30 sekunder.

Anmeldelser - det vigtigste kriterium for kvalitet

Før et kosmetisk produkt ankommer på butikshylder, kontrolleres det mange gange, det vurderes efter mange kriterier. Men nogle gange kan alle fejlene kun findes, efter at tusindvis af forbrugere har prøvet det. Disse købere, der udtrykker deres synspunkt om dette eller det pågældende produkt, er meget gode, da de giver en uvurderlig service til producenten.

"Mange gange måtte jeg læse og høre fra bekendte om forskellige voks til depilation. Dette problem er meget relevant for enhver kvinde, der ønsker at se godt ud. Jeg har også brugt en maskine i lang tid til at barbere uønsket hår. Det var da jeg ikke brugte Wit.

Men når jeg kom over Veet voks i supermarkedet og købte den, viste det sig at være let at bruge og fuldt ud begrundet sit formål. Hans eneste ulempe var, at proceduren er meget smertefuld. Og resten er alt godt: produktet har en behagelig lugt og vil tjene i lang tid. "

Anna Ivanova, Samara.

"Efter gynækologisk kirurgi blev mine æggestokke, ifølge indikationer, fjernet, mit hår begyndte at vokse stærkt på min overlæbe. Dette er så ubehageligt, jeg vil bare skjule og ikke gå ud! Først prøvede jeg at trække hår med pincet, men det var smertefuldt og langt. Jeg blev anbefalet at prøve Veet mærke varm voks.

Jeg kunne godt lide effekten, men selve processen er lidt ubehagelig, selv smertefuld. "

"Før rejsen til havet besluttede jeg at prøve varm Veet voks. Resultatet er forfærdeligt, da jeg brændte. De siger, at jeg selv er skyldig, fordi jeg lægger for varmt voks.

Men jeg vil ikke bruge det mere, jeg gav det til min ven. "

Valeria Andreenko, Volgograd

"For nylig fik jeg en Veet depilation voks. I princippet et normalt middel. Hår der ikke er nødvendigt fjerner godt, duften er behagelig. Udgifterne til varm Veet voks er naturligvis ikke særlig glade.

Sådan indtryk, at han ikke er af voks og af guld. "

"Fjernelse af overskydende kropshår er meget vigtigt, men ikke mindre vigtigt end hvordan og hvordan man fjerner dem. Jeg var nødt til at bruge maskinerne og cremerne og gik til salonen. Alt har sine fordele og ulemper.

For en måned siden købte jeg en varm voks, som Veet producerer, resultatet er smukt. Men selve processen er noget smertefuld, det fjerner ikke alle hårene første gang. "

Alena Vinokurova, Astrakhan regionen.

Tips og tricks til brug af varm voks

Efter proceduren kan nogle rødme af huden til tider forekomme. Dette er normalt, som regel går alt i løbet af dagen. Men det er bedre at udføre proceduren i forvejen, et eller andet sted om dagen, før du skal gå til folket. Før epilering anbefales det at udføre en eksfolieringsprocedure, som efter at voksen klæber håret bedre, og derfor vil værktøjet arbejde mere effektivt.

Når du har fjernet voksen, skal du klemme huden med dine hænder - det vil få beroligende effekt. For at forhindre hår i at vokse ind, skrælle og fugtgivende, skal huden være konstant.

Kontraindikationer til brugen af ​​Veet voks er en individuel intolerance eller allergisk reaktion i fortiden til en af ​​komponenterne i produktet. Du kan ikke bruge voks til skade på integriteten af ​​huden, muldvarp, udslæt, forbrændinger, hvis kropstemperaturen er forhøjet. Anbefales ikke til patienter med diabetes mellitus, åreknuder.

Værktøjet er ikke beregnet til at fjerne hår på øjenbrynene, intime områder, brystet.

Den første procedure udføres på benene, og først efter det går til mere følsomme områder af kroppen.

Efter påføring af Veet voks bør du ikke bruge antiperspirant og andre lignende kosmetiske produkter i 24 timer uden solbadning.

Brug med forsigtighed under graviditet, de ældre.

Efter påføring kan huden ikke kæmes, med en brændende fornemmelse, skylles med rigeligt vand.

Overvåg voksets temperatur, ellers kan du få en forbrænding.

Ønsket om at se godt ud er naturligt for enhver person. Ethvert kosmetisk produkt er designet til at forbedre udseendet og dermed stemningen hos den person, der bruger den. For at undgå skuffelse skal du bruge værktøjerne i henhold til de anvisninger, som fabrikanten anbefaler.

Forfatter: Valentina Isaeva

Vær opmærksom! Alle publikationer på hjemmesiden giver kun en generel ide om kosmetiske problemer, der opfylder den pædagogiske mission. Brug de foreslåede metoder, forberedelser og recepter bør kun ske efter høring af en læge.

Husk: dit helbred er i dine hænder, og du er selv ansvarlig for det!

Brug af varm Veet voks til depilation

Moderne kvinder har mulighed for selv at udføre proceduren for depilation, som har samme virkning som når man besøger salonen. Til dette formål, en række kosmetik, specielt designet til dette formål. Perfekt egnet til hjemmebrug varm voks fra firmaet Veet.

beskrivelse

Dette produkt, der har en professionel formel, er designet til brug hjemme hos kvinder, der har en lille færdighed i hårfjerning. Ved hjælp af specialværktøjer, der udgør depilation kit, er proceduren meget nem og enkel. Voksens struktur giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt, og fjerner alle unødvendige hår på kort tid. Glatheden af ​​huden, mens den opretholdes i 4 uger.

Værktøjet er fremstillet af det franske firma Rekitt Benkizer. Hovedkomponenten af ​​lægemidlet er højkvalitets voks. Under proceduren udføres peeling af døde hudpartikler ved anvendelse af denne komponent. Ud over hovedformålet - elimineringen af ​​håret, passer sammensætningen for huden, mættende næringsstoffer. Til dette formål anvendes naturlige olier, som er indeholdt i en varm Veet-type voksblanding.

Yderligere komponenter udfører hydrering af epidermis, så efter depilation er der ikke behov for at bruge plejemidler. Den varme voks fra Veet har en universel ejendom. Det kan bruges til at fjerne hår på næsten alle dele af kroppen, hvor du vil have glat hud.

En krukke på 250 ml er pakket i en papkasse. Foruden voks er der en manuel beskrivelse af aflejringsprocessen. Også i pakken er strimler af stofmateriale i mængden af ​​12 stykker og en speciel spatel. Ved hjælp af en spatel er det meget bekvemt at fordele midlet over overfladen af ​​dermis i forskellige dele af kroppen. Derudover har den en indikator, der giver dig mulighed for at bestemme temperaturen på vokssammensætningen.

varme

Brug af varm voks fra Veet til hjemmet er meget simpelt. Først skal du opvarme krukken efter nogle regler.

Vær opmærksom på, at beholderens låg skal være åbent, inden beskyttelsesmidlet påbegyndes, og beskyttelsesmembranen skal fjernes. Hvis du glemmer at gøre dette, må du ikke berøre krukken, før den afkøles. Det kan tage omkring en time.

 • Åbn dåsen og tag forsigtigt beskyttelsesfolielaget af. Sørg for, at der ved kanten af ​​beholderen ikke er nogen stykker af det tilbage.
 • Varme lægemidlet bør bruge en mikrobølgeovn. Du kan også gøre dette ved hjælp af et vandbad. At have opvarmet betyder en gang på en bestemt måde, i den anden anvender den.
 • Vær forsigtig ved håndtering af forvarmede beholdere. Hvis du bruger uforsigtigt, kan du blive brændt.

Opvarmning af sammensætningen i mikrobølgeovnen, nøje observere opvarmningstiden. Samtidig er det nødvendigt at holde beholderen vandret og ikke tillade vippe, så mediet ikke lækker ud. Afhængigt af mikrobølgeffekten kan opvarmningstiden variere.

 • For enheder med en kapacitet på 650 watt, der indgår på et højt niveau af opvarmning, skal kapaciteten fyldt til randen opvarmes i ca. et minut. Hvis banken - ca. halvdelen af ​​voks, opvarm derefter den i 40 sekunder.
 • Når effekten af ​​enheden er 850 watt, tager opvarmning 45 sekunder - en fuld beholder og i ca. et halvt minut, hvis en halv boks er tilbage.
 • Hvis din ovn har en effekt på 1000 watt, reduceres opvarmningstiden for en fuld beholder til 40 sekunder, den er halv til 30.

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, eller du ikke vil bruge den til at opvarme voksen, kan du gøre det ved hjælp af et vandbad. For at gøre dette skal du hælde så meget vand i panden, at dets niveau ikke overstiger det passende niveau af produktet i beholderen. Når vandet begynder at koge, skift ovnen til en langsom ild og sæt beholderen med voks i panden.

Hvis krukken med stoffet er helt fyldt, bør den opvarmes inden for ti minutter. Derfor vil det tage halvdelen af ​​tiden at varme op halvdelen af ​​beholderen.

Undgå at få vand på stoffet. Sørg også for, at voksblandingen ikke begynder at koge. Han vil miste sine kvaliteter.

Temperaturkontrol

For at sikre, at temperaturforholdene svarer til den ønskede opvarmning, skal du bruge spatelen fra pakken. For at gøre dette, sænk den del, hvor du ser den blå firkant i beholderen med Veet voksforbindelsen. Start forsigtigt at blande stoffet. På samme tid fange hele området af beholderen, flytte fra kanterne til midten.

Efter et minut skal du se på kvadratindikatoren. Hvis bogstaverne NO viste sig der, var opvarmning for stærk. Du skal afkøle sammensætningen. Efter et stykke tid skal du gentage kontrollen igen. Når den optimale temperatur er nået, skal der vises en blå firkant i stedet for bogstaver.

Bland godt igen. Derefter udføres en ekstra test, der anvender lidt voks på huden nær albuen. Hvis du kan tolerere denne varme, skal du starte aflejringsproceduren.

ansøgning

Spatelen har påskriften Veet på den ene side. Når du bruger det, skal du holde hånden over denne del. Formen af ​​værktøjet er designet til at udføre hårfjerning på visse områder af kroppen.

Den afrundede side er designet til at håndtere underarmene. Den anden side, der tværtimod har en indvendig bøjning, anvendes til afbening af benene. En del af den flade form bruges til at fjerne hår fra det intime område. Området over overlæben er bedre at håndtere den vinklede side.

Forbered det ønskede hudområde for proceduren. Huden skal være tør og renset. Hårets længde til effektiv operation er 4-5 mm. Drej spatelen til den side, der passer til den zone du ønsker. Påfør forsigtigt vokspræparatet på huden i et tyndt lag.

Gør dette ved at følge retningen af ​​hårlinjen vækst. Husk at længden af ​​det påførte område skal være lidt mindre end en stribe stof fra sættet. Dette er nødvendigt for at gøre det lettere at tage på den stribede, når du fjerner voks. Påfør produktet konsekvent og udfør hudbehandling i små områder. I løbet af operationen sættes spatelen inde i beholderen for at undgå forurening af arbejdsfladen.

Straks efter påføring af sammensætningen til et område på toppen, fastgør en strimmel stof. På samme tid skal du sørge for, at der er et frit område fra en kant omkring en centimeter. Ret stoffet godt og tryk det mod sammensætningen. På den ene side af strimlen skal du trykke på huden med fingrene. På den tid er der en skarp bevægelse mod hårets vækst og fjerner stoffet fra hudoverfladen.

Det anbefales at guide strimlen så tæt som muligt på overfladen af ​​dermis. Træk det ikke overhovedet. Dette vil øge smerten og kan føre til mikrotraumas. Brug en enkelt strimmel til at behandle flere områder, indtil det bliver helt snavset.

Hvis du ikke har erfaring med sådanne procedurer, anbefales det at starte aflejringen fra benene. På denne del af kroppen til at udføre sådanne handlinger er det letteste. Konsistent påføring af sammensætningen, der starter fra bunden og går op, fjern alt unødigt hår.

Afskaffelsen af ​​axillære hår har sine egne nuancer. Før du behandler, applicer pulver til huden for et bedre forløb af operationen. Under proceduren skal armen hæves højt og holdes i denne stilling og trækker armhulenes hud.

Pålæg sammensætningen er nødvendig i forskellige retninger. Dette dikteres af hårvækstets særlige forhold i dette område. For at fjerne hår i det øvre område, gør bevægelser fra midterdelen opad. For at behandle underarmsområdet skal du anvende voks fra midten til bunden. Fjern strimler skal være i modsat retning.

Når du behandler bikiniområdet, starter du øverst og går ned til pubicområdet. Efter at have fjernet hårene i køen af ​​svømningstunker, skal du gå til pubic zone, og derefter - labia. Under proceduren skal du tage pauser for ikke at irritere det følsomme bikiniområde.

Når du fjerner området over overlæben fra håret, fortsæt i trin, første side og derefter modsat. I tilfælde af ufuldstændig fjernelse af hår, skal området ændres med pincet.

Efter forarbejdning, fjern rester ved at skylle området med varm vegetabilsk olie og derefter vand. Vask værktøjet godt og luk vokshætten tæt. Tillad ikke fugt på lægemidlet.

anbefalinger

For det mest effektive resultat følg anbefalingerne om brugen af ​​Veet og depilation.

 • Ca. en dag før proceduren skales det ønskede hudområde. På den rensede overflade virker voksen mere effektivt og holder håret tæt på.
 • Efter lidt tid efter proceduren (ca. 24 timer) udføres regelmæssigt eksfolierende procedurer og fugter huden.
 • Hvis irritation opstår, skal du ikke skrubbe problemområdet. Behandle det med antiseptisk.
 • Ved forekomst af allergiske reaktioner, såsom forbrænding, ubehag, vaskes straks kompositionen af.
 • Efter operationen, undgå at anvende kosmetik og parfume i løbet af dagen.
 • Tillad ikke overophedet sammensætning til huden. Du kan blive brændt. Opvarm blandingen som angivet af fabrikanten.
 • Hold værktøj og beholder ren. Tillad ikke kontaminering af vokspræparat.

Hvis du ønsker at udføre afhjælpningen af ​​en hvilken som helst del af huden derhjemme, får du et effektivt resultat, og voksblandingen Veet Warm Type er perfekt til dette. Undersøg producentens anbefalinger om brugen af ​​dette produkt, især hvad angår opvarmning af produktet. Følg også hudpleje tips efter depilation.

Depilatory cremer: sammensætning og driftsprincip, fordele og ulemper

Barbering et overskæg for første gang.