varm voks VEET SALON anmeldelser

Piger, del og fortæl, hvem bruger denne varme voks, som du. og generelt, piger, hvem og hvordan man overvåger bikini linjen.

Jeg vil høre, jeg er også interesseret. Brugte Vitavian strimler, forfærdelig, måske voks er bedre

Murlysik, i går hos en ven så en voks, hun kan lide det meget og er meget glad, hun laver en dyb bikini til dem))), så jeg besluttede at finde ud af her fra piger)))

Jeg bruger kun en barbermaskine, alt er fint. Lad ofte, men ingen smerte og kvalitet.

Jeg går til salons voksende salon! Jeg kan selv ikke forestille mig, hvordan det kan gøres, jo mere dybtgående

Jeg vokser mig selv nogle gange i mine venner (siden dermatovenereologen og Začer besluttede at afslutte kosmetologikurserne, nu også dermatocosmetologen) og en gang uden at beregne sin vens hårdhed, endte jeg med voks)) rædsel! Hvordan kan jeg bruge det til mig et mysterium, især det meste. som følge heraf smeltede vi allerede min hårige voks og afsluttede det, fordi det var muligt at blot rive hele min hud med denne VITOM, og mit hår ville være på plads. Køb piger til at købe normal voks i professionelle butikker - de er nu i et indkøbscenter! Eller på udstillinger - der endnu billigere vil arbejde.En god voksbank er værd at 550 rubler, specielt til intim epilering! Nok en lang tid! Jeg ved ikke, hvor meget en VIT koster, men jeg har brug for meget mere! Og jeg kan ikke gøre intim epilering selv - jeg går til salonen.

Oooh, et ømt emne. Jeg brugte denne voks, lavede en dyb bikini. Umiddelbart ingenting, så begyndte håret at vokse frygteligt, hver dag måtte jeg vælge noget ud. Udsigten var forfærdelig, hele linjen af ​​bikinier i smerter, sår og blå mærker. Jeg kastede denne ting tilbage til barbermaden. Razor er bedre end sådan angst. Allerede omkring et år er gået, og hår et eller andet sted vokser ikke.

Jeg torturerer mig selv med en epilator, da jeg har en høj smertetærskel. Desuden, hvis du gør det regelmæssigt, bliver hårene sparsomme, og hårsækkene bliver svagere.

rædsel. Du trækker, smerten er forfærdelig, og alle hårene er på plads: ((((

Åh, jeg bruger kun sukker! shugaring kaldet. gjorde 3 år med mesteren. og nu til mig selv. Jeg vil ikke sige, at smerten er forfærdelig, jeg kan stå det normalt, mine fingre ikke skrubber, pærerne er allerede svage.
og barbermaskinen er PPC, efter at sådan hamp vokser, og glatheden varer kun 1 dag, er det hver dag at barbere o_O
og så armhule hver 2 uger, bikini en gang om måneden! ))

Krasniy_pion | fortæl mig en normal voks?

Jeg går til en skønhedsekspert, jeg kan ikke forestille mig, hvordan du kan lave en dyb bikini alene! Piger, du er heltinder. Det er lettere for mig, når jeg hurtigt gør alt end at lide mest. IMHO

mama_HAPPINESS, godt, jeg vil lave en dyb bikini hjemme i 15-20 minutter, og det tager mig en time at gå til mesteren med vejen. og hjemme koster det mig 20 rubler, og herren har 1200.
det er ikke engang penge, men det faktum at jeg selv gør det samme, er et spørgsmål om oplevelse

klukva //, og hvordan bruger du sukker? Jeg læste engang om denne shugaring, forsøgte at lave mad. Jeg har noget nonsens. En blanding af fingre brænder, og når den afkøles, limes den ikke længere.

prøv at tilføje mere citronsaft, når du forbereder blandingen - det er han der ikke tillader blandingen at hærde, gør den smidig. Jeg gjorde en fuld bikini shugaring, nu støtter jeg en epilator. Ingen problemer, hårene vokser ikke. Nå, måske 1-2 regelmæssigt. armhule - epilator, overlæbe - shugaring.

Og nogen prøvede epilatoren? Jeg har mestret hele pubis et par gange (jeg elsker at intet forbliver dybt, ved nul). Nu er jeg vant til at epilere armhuler. Så snart armhulen ikke gør ondt, vil jeg mestre bikini. Nå, PPC irriterende hver dag for at barbere armhule og hårde hamp razors i en bikini.

varm bikini voks ikke, varm voks er designet til ben, arme, ryg, mave (hvis nødvendigt), underarm depilation og bikini område er lavet med varm voks.

generelt at lave varm voks en bikini område er en komplet nonsens, de sælger stadig det samme. håret bliver ikke revet ud. og hvis de gør det med vanskeligheder.

Jeg bruger denne voks til ben over knæene og en lille bikini, lavvandet, men oftest laver jeg en bikini hos kosmetologen, en gang hver 2. måned for tusind rubler, først blev mit hår vokset, jeg også plukket det ud, der var sår, nu vokser ingenting noget hår hvert år mindre og mindre. og benene under knæene behandles med en epilator. Generelt kunne jeg godt lide denne voks, men den dybeste bikini er urealistisk for mig!

Jeg forsøgte. Jeg kunne ikke lide det: klæbrig, smertefuldt og ikke alle ripper ud! Jeg er til epilatorerne!

varm voks til depilation Veet

Da jeg selv gjorde depilationen, købte jeg speciel voks til profilering i Pro-linjen. Der er en pakke med voksbriketter, der er værd til 600 rubler, nok. Hmm... Nå, måske fem år, hvis ikke mere) Der er meget af det. Opvarmet i badet. På samme sted kostede de særlige strimler 90 rubler for meget. Sticks for spredning og oliespray, hvorefter alle rester af voks kommer ud meget hurtigt. Generelt, når du bruger 1000 rubler, og du bor uden at kende problemerne i mange år)

Men jeg er stadig ikke vedhæftet af hjemmet depilation, det er uudholdeligt ubehageligt alene)

Voks til Veet Depilation: instruktioner og anmeldelser

Varm voks til depilation Veet har tjent mest positive anmeldelser.

Værktøjet består af komponenter af naturlig oprindelse. Det gør huden glat og fløjlsagtig.

Beskrivelse og sammensætning af produktet

I pakken med produktet er:

 • dåse med varm voks med en kapacitet på 250 ml;
 • 12 specialstrimler designet til genbrug;
 • en spatel, som er udstyret med en passende temperaturindikator
 • Instruktioner, der forklarer, hvordan man bruger varm Veet voks.

Produktets sammensætning indeholder følgende stoffer:

 • saccharose;
 • Citronsyre;
 • Aqua;
 • Citrus Aurantium Dulcis Skræl Olie;
 • parfum;
 • Cedrus Atlantica Bark Oil.

Varm voks med æteriske olier hjælper med at fjerne uønskede hår i følgende områder af kroppen:

 • fødder;
 • aksillære områder;
 • bikini område;
 • områder over overlæben.

Depilation med varm voks derhjemme gør huden fløjlsagtig og øm. Den resulterende virkning varer i op til fire uger.

Fordele og ulemper ved varm voks

Følgende fordele ved et kosmetisk produkt bør fremhæves:

 • det er jævnt fordelt over overfladen af ​​huden, fanger hvert hår individuelt;
 • Hårene fjernes let fra rødderne, så huden ser fejlfri ud;
 • Afhugningsprocessen er ganske let, fordi porerne hurtigt åbner sig under indflydelse af varm voks.

Der er visse ulemper:

 • efter depilation med varm voks kan der forekomme indgroede hår;
 • Omkostningerne ved emballering med et kosmetisk produkt er ret høje.

Kontraindikationer

Kvinder, der lider af åreknuder, psoriasis, alvorlige hudsygdomme eller diabetes mellitus rådes til at konsultere en læge, inden de anvendes.

Det anbefales at nægte at anvende varm voks til udtørring på huden i følgende tilfælde:

 • feber;
 • Tilstedeværelsen af ​​alvorlig irritation på kroppen
 • udtalt tendens til allergi
 • ridser eller anden skade på kroppen.

Sådan tilberedes voks

Voksen får lov til at opvarme i mikrobølgeovnen i 40 sekunder. Den kan placeres i varmt vand i ca. 10 minutter. Vaskens temperatur kontrolleres ved hjælp af en speciel indikator.

Voks bør påføres bikiniområdet og andre områder af kroppen med en spatel, som er pakket med kosmetik. Det skal vaskes med nok varmt vand.

Sikkerhedsforanstaltninger

Voks anbefales ikke at overophedes. Dette kan forårsage forbrændinger. Før brug, rør den opvarmede voks med en speciel spatel. Værktøjet er ikke beregnet til at fjerne hår på brystet og andre følsomme områder. Varm voks bør ikke anvendes på områder af kroppen, der har muld og ar.

I tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på brugen af ​​varm voks i fortiden skal værktøjet anvendes med forsigtighed. Det anbefales at udføre en simpel følsomhedstest, før du bruger produktet. Hertil kommer voks på et lille hudområde. Hvis der i 24 timer ikke var rødhed på dette sted, kan du sikkert gå videre til depilation.

Hvis du oplever svær kløe eller smerte på det behandlede sted, bør du stoppe proceduren, fjerne voks og skyl huden grundigt med rigeligt vand. Hvis de negative symptomer ikke forsvinder, anbefales det at kontakte en lægeinstitution.

Det er vigtigt! I løbet af dagen efter depilationen bør du afstå fra at besøge solariumet eller stranden, brugen af ​​garvning.

Værktøjet skal opbevares på et sted, hvor der ikke er adgang for børn. I tilfælde af utilsigtet voks komme i øjnene, skylles grundigt med vand. Når graviditet er nødvendig for at være forsigtig, når du bruger dette værktøj på grund af høj sandsynlighed for en allergisk reaktion.

Sådan bruges

Når du udfører depilation i bikiniområdet, skal du huske at huden i dette område er meget følsom. For ikke at skade det ved et uheld skal du fjerne vævsstrimlerne så parallelt som muligt på overfladen af ​​huden.

Ved udførelsen af ​​benene skal du anvende en lille mængde hårvækstlinje. Derefter anbefales det at lægge voks på strimlen, som er tilgængelig i sættet: i dette tilfælde påføres agenten i et tyndt lag.

Rør forsigtigt hele længden af ​​håret og presser kraftigt på strimlen. Derefter skal det fjernes i en præcis og hurtig bevægelse.

Værktøj Anmeldelser

Nedenfor er nogle anmeldelser som et eksempel. Del din mening i kommentarerne i artiklen.

Alina, 30 år gammel: "Jeg hørte meget fra mine venner om forskellige voks til depilation. Tidligere brugte jeg en simpel maskine til at fjerne uønsket hår. Men når jeg så Veet i et stort supermarked og besluttede at købe det.

Pleasantly ildelugtende midler berettiger fuldt ud sin værdi. Det er nemt at bruge og utrolig effektivt. Den eneste ulempe ved afhjælpe er, at jeg har smertefulde fornemmelser under depilationen. Måske skyldes det, at jeg har følsom hud. "

Anna, 45 år gammel: "Efter en vanskelig operation blev mine æggestokke fjernet. Jeg var ved at genvinde i lang tid efter operationen og var i stand til at vende tilbage til det normale liv. Men jeg var nødt til at møde et nyt problem: håret over min overlæbe begyndte at vokse hurtigt. Det gav mig ubehag. Jeg blev selvstændig og forsøgte at undgå at møde med mine venner.

Desværre er det for smertefuldt at trække hår ud med pincet en procedure, jeg ikke kunne bestemme! En arbejdskollega råde mig til at bruge den varme voks af det berømte mærke Veet. Tilfreds med det opnåede resultat! Jeg vil fortsætte med at bruge Veet! "

Irina, 20 år gammel: "Før jeg hvilede på havet, besluttede jeg at rydde mig selv ved hjælp af Veet. Men i en fart læste jeg ikke omhyggeligt instruktionerne og anvendte lægemidlet til en del af kroppen, hvor der var en lille rødme. Som følge heraf var der på dette sted en stærk irritation, jeg måtte gå til lægen. Min udslæt kostede mig dyrt.

Veet brugte det ikke længere og præsenterede det for sin kæreste. Fra hendes side er der ikke rapporteret om klager over voks. Hun kunne virkelig godt lide ham. En ven har duftige æteriske olier, og Veet kan lide den behagelige aroma. "

Irina Matveevna, 43 år gammel: "Jeg plejede at fjerne hår i salonen. Men på grund af midlertidige materielle vanskeligheder var jeg nødt til at "stramme mine bælter". Vandretur i salonen er blevet en dyr og utilgængelig fornøjelse. Uheldigvis lært om Veet fra en nabo. Hun roste entusiastisk dette middel. Jeg besluttede at forsøge at gøre depilation hjemme alene. Alt gik fint: resultatet blev bevaret i 4 uger. Den eneste ulempe ved veeten er den relativt høje pris. Ingen yderligere kommentarer til voksen kan ikke udtrykke. "

konklusion

Varm voks Hvid, vurderinger af hvilke der kan læses på internettet, er ret effektive. Men første gang efter depilation skal kvinden observere en række anbefalinger: hun bør ikke anvende produkter, der indeholder syrer eller alkohol, svøm i poolen eller solbade under solens solstråler.

Varm voks til Veet depilation

Hver kvinde søger at slippe af med hår på benene, i bikini og underarmene, og så denne operation er let og smertefri. Dette vil hjælpe en stor varm voks til hårfjerning Veet, skabt af franske producenter. På nuværende tidspunkt er dette vidunderlige værktøj meget populært.

metoder

Epilation adskiller sig i, at det indebærer fuldstændig ødelæggelse af hårstrukturen sammen med roden. Det kan opnås ved at ødelægge hårsækken eller fjerne den fra hårsækken. Ved fjernelse fjernes kun den kutane del af håret, det vil sige, at den fortsætter med at vokse i fremtiden, du kan kun forsinke denne proces for den maksimale tid.

For fjernelse af hårfjerning kan anvendes ved fjernelse af elektricitet. Ulemperne ved denne metode er smertefulde procedurer, det mulige udseende af ødem. I denne proces placeres en lille nål i hvert hår, så det tager lang tid og er ikke billigt. Spor af nåle forbliver derefter i nogen tid.

En anden måde - laser hårfjerning, hvilket ikke forårsager ubehag og forekommer ret hurtigt.

Men med hende kan huden blive farvet, især i piger med blondt hår. Omkostningerne ved denne procedure er lige så høj som billedepilation. Men sidstnævnte har kun en minus - prisen.

Til midlertidig fjernelse ved hjælp af mekaniske metoder. Den mest traditionelle barbering. Det fjerner midlertidigt problemet, og så vokser håret mere intens og grovt. Træk hår med pincet er smertefuldt og tidskrævende. De samme ulemper og cauterization er desuden usikre, kan ødelægge den delikate struktur af huden, hvilket fører til udseendet af grimme sår.

Kemiske metoder har også mange ulemper. Brug af cremer kan forårsage forbrændinger og allergier. Kun blegning løser problemet problematisk.

Anvendelsen af ​​voks til depilation har været kendt siden oldtiden. Så anvendt et folkemøde - et naturligt bi-produkt. I dag kan du bruge voks til at fjerne hår fra Veet skin, som har en række nyttige egenskaber.

Særlige egenskaber

Varm Veet voks til hårfjerning er ikke det første år, der bruges af kvinder, der bekymrer sig om skønheden i deres ben, bare hænder, ansigt, underliv, bikini område. Den fremstilles i strimler, dåser og patroner med varmer - afhængigt af anvendelsesmåden. Følgende fordele ved dette produkt kan skelnes mellem:

 • det er helt smertefrit med et 100% resultat;
 • kan lindre hårproblemer i lang tid - op til 40 dage;
 • Alle Veet voksoptioner er nemme at bruge hjemme og uden hjælp.
 • Der er en bekvem pakke med instruktioner til brug.

Varm voks fra et populært mærke kan koste mere end tilsvarende produkter fra mindre kendte producenter, men i hvert fald er denne metode til hårfjerning meget billigere end procedurer, der bruger instrumenter i skønhedssalonen.

Veet-produktet i krukker indeholder en plastbeholder med en 250 ml voks, en træspatel med varmeindikator og papirstrimler. Der er sorter med aroma af jasmin og æteriske olier. Konsistensen i kulden er ret tyk, lidt gennemsigtig. Farven er mørk brun med en refleksion, voksen ser ud som en homogen masse. I kassen er der en indsats med instruktioner på forskellige sprog, herunder russisk.

Veet voksstrimler fås i 12 stk. Derudover er der 2 fugtighedsgivende klud, der skal anvendes efter aflejringsproceduren. Der er flere typer af dette produkt:

 • med shea smør og bær ekstrakt;
 • til tør og følsom hud;
 • med effekten af ​​hurtigt hårgreb
 • med vitamin E og mandelolie;
 • med aroma af fløjlrose og æterisk olie.

Nye versioner er også tilgængelige med naturlige helbredende ingredienser.

Derudover er der typer til individuelle dele af kroppen: til ben, ansigt eller universal. Derfor er valget af strimler til Veet depilation ret stort.

Veet voks i blækpatronerne indeholder en rullepatron, et varmeapparat og papirstrimler til hårfjerning. Dette er den dyreste løsning, men det kræver ikke brug af en mikrobølgeovn eller et vandbad til opvarmning. Desuden skaber den den optimale temperatur til brug af produktet og anvender et ensartet lag. Rullen giver mulighed for at bruge voks mest økonomisk. Ulempen ved at bruge Veet i patroner er, at det ikke er egnet til ansigtet og nogle andre områder, og ved ophængning af store hudområder (for eksempel på benene) skal det opvarmes flere gange.

Hvordan man bruger?

Hermetisk voks før brug skal opvarmes i vandbad eller bruge mikrobølgeovn. I sidstnævnte tilfælde skal opvarmningen foretages omhyggeligt. Hvis du overdriver produktet inde, kan du håbløst ødelægge det. Der er følgende notat på tidspunktet for opvarmning af kapaciteten af ​​Veet voks 250 ml (afhængigt af enhedens kapacitet):

 • 650 W mikrobølgeovn: 60 sekunder fuld bank, halv 40 sekunder;
 • 850 W mikrobølgeovn: fuld dåse på 45 s, halv - 30 s;
 • 1000 W mikrobølgeovn: en fuld bank på 40 s, halvdelen af ​​en 30 s.

Hvis der anvendes et vandbad, er det lettere at kontrollere beredskabet ved hjælp af indikatoren i form af en blå firkant på håndtaget på den medleverede træskovl. Det er nødvendigt at dyppe det helt i voks og holde det i et minut. Hvis påskriften "Nej" dukker op på den blå firkant, er sammensætningen for varm og kan forårsage forbrændinger på kroppen. Vi må lade det køle, indtil bogstaverne forsvinder. Men med utilstrækkelig opvarmning bliver værktøjet for tykt og vil ikke blive smurt med et tyndt lag på kroppen.

Når det opvarmes i et vandbad, er det nødvendigt at hælde vand i gryden på et niveau lige under krukken med voks, kog og lav et minimum af ild. Opvarmningstiden for den fulde tank er 10 minutter, halvtime er 5 minutter. Du skal sørge for, at værktøjet ikke koger, da det mister sine nyttige egenskaber.

Spatelen til anvendelse af sådan kosmetik har forskellige sider - især for forskellige dele af kroppen. Ved fjernelse af hår på benene påføres voksen med sin konkave side (i retning af hårvækst). Voksen jævnes jævnt med et tyndt lag. Derefter lægges stripen over og glattes for at passe tæt på kroppen, hvorefter den fjernes med en skarp bevægelse.

I armhulerne påføres voks med en afrundet ende af scapulaen. Det vigtigste er, at huden i dette vejr skal være helt tør, da der findes et stort antal svedkirtler. For at sikre tørhed kan du bruge talkum. Værktøjet skal påføres, hæve hånden i to retninger - fra midten af ​​den aksillære zone til albuen og omvendt. Derefter skal du uden at give op, glatte stripen ud på dette område og rive den af ​​med en skarp bevægelse.

For området mellem overlæbe og næse skal der sættes særlige små strimler.

Vassen er smurt med den flade ende af scapulaen. Håret fjernes først fra en, så fra den anden side. Proceduren i bikiniområdet er ikke anderledes, kun hvis det er nødvendigt, skal du skære strimler af den ønskede form og størrelse for problemområder.

Veet Depilation Wax - Anmeldelse

Nedano besluttede at prøve voks til depilation derhjemme. Jeg stoler på Veet Mark, trods alt i lang tid på markedet, bruger jeg det selv, jeg har altid været tilfreds. Hun købte en varm voks til depilation, gjorde alt som angivet i instruktionerne og. brød næsten ind i tårer. Det gør ondt, og meningen - 0! Bare i chok, hårene som de var og forblev. Og på huden lavede en rødme, som stadig holdt i 4 dage. Jeg vil også sige, at det er helt ubelejligt at bruge det! Hele badet blev smurt med denne klæbrig gylle. I et ord - NIGHTMARE.

Jeg har også på en eller anden måde besluttet at købe Viits voks, det er rigtig en skam for pengene, jeg kastede næsten en hel kan voks ind i skraldespanden. Ikke kun det. at det ikke er meget bekvemt at varme det hjemme, så jeg også forsøgte at trække hår ud på samme område flere gange, så næsten alt håret forblev på plads, selvom den første og sidste test af denne voks ikke engang førte på området med hårde hår, og hvor hårene er bløde og bør trækkes meget bedre ud. Bedre forsøge sukkerpastaen fra Aravia i patronen, det er ikke kun, hvordan det anvendes som voks, det fjerner også hår meget mere effektivt end professionel voks, langt mindre voks er mere effektivt.

Og jeg så stadig på denne krukke, kiggede, men tør ikke tage det, da mit hjerte lugtede! Stripes stadig bevist og pålidelige.

Jeg har engang købt denne voks i en krukke. Normalt arbejdede han. Nej, det er ikke meget bekvemt at genopvarme - jeg er enig, men jeg holdt det i et vandbad, så det ikke afkøles.
Det faktum, at hårene på stedet kan tale om et tykt lag på huden, og at serviet ikke presses tæt på huden. Selv om jeg igen ikke vil argumentere, da jeg ikke stod i nærheden.
Vassen i patronen forresten afkøles hurtigere og kan blive værre på huden.

Hvis du vælger mellem VEET og professionel voks eller pasta, så er der slet ingen spørgsmål. For eksempel er voksmærket BEAUTY IMAGE allerede i banken ikke solidt, men har en stram plastik konsistens. Opvarmer godt, fryser ikke i lang tid, men kræver brug af strimler. Jeg anbefaler også at købe en professionel opvarmet flise, så voksen smelter godt og holder temperaturen.
Shugaring pasta er en anden sag, men for mere erfarne brugere, som de siger. Men uden striber.

skræmmende alligevel alligevel. nu og da de sædvanlige striber: shirk-shirk og alt er klar.

Varm Veet Salon voks med essentielle olier anmeldelser

Kategori:
Pleje kosmetik

seværdighed:
Varm voks

Alle anmeldelser på den varme voks Veet Salon med æteriske olier
Ikke værd at plage

Alle pigerne drømmer om, at benene og de øvrige steder er glatte og silkeagtige. Men denne voks kan ikke klare alle hårene. Gør ikke alt. ]

Det er for dyrt. Det gør ondt. Ikke effektiv. Sådan forsøgte jeg at bekæmpe unødvendig vegetation.

Hilsner! Én gang så jeg laudatory anmeldelser om denne voks og besluttede at tilføje en ske med tjære. Jeg købte det et stykke tid, før sommeren, i håb om at finde [. ]

Ser godt ud hvor det hører til... I kassen!

Jeg ville ikke skrive en anmeldelse om dette produkt langt fra voks, men i dag frigjorde jeg endelig plads på badeværelset og sendte det til [. ]

Sandsynligvis ikke noget bedre end en barbermaskine.

Forladt min epilator derhjemme var jeg nødt til at købe en barbermaskine. Som følge heraf har jeg fået så meget hår på benene som en bjørn. Jeg har øjnene på min pande [. ]

Ooh... sat til en masochist for 350 rubler. Indtryk begynder.

Hej Jeg levede i 24 år og har aldrig brugt voks til at fjerne hår, men nu har jeg AIRCOMAND en dag til [. ]

Uønsket hår er slet ikke bange for ham! Men mærker kærlighed!

Jeg købte denne voks som min allerførste, jeg ville virkelig prøve effektiviteten og sammenligne den med epilatoren. Pakken indeholdt voks, [. ]

Er det gyldigt for depilation?

Velkommen til min anmeldelse! Jeg brugte denne voks omkring 3 år siden, men indtrykket blev efterladt... Det fjerner ikke hår overhovedet. Jeg forsøgte [. ]

Affald af penge og tid.

Hej alle) Jeg vil tilsyneladende være den tusindedel, der vil skrive en anmeldelse om denne voks, men jeg kan ikke være tavs.. Jeg købte det rent ved en tilfældighed og gik til byt.himii butikken [. ]

Det tager tid at justere og vænne sig til. Og det vigtigste er at holde din pine! Men voks depilation er ikke for mig... OPDATERET (Billeder og detaljeret anmeldelse)

Hej alle, der læser min anmeldelse. For nylig købte jeg denne voks i et stormarked for 380 rubler. (For en så stor krukke med en spatel og endog [.]

... og når vi ikke har noget andet at gøre, tegner vi også alt, der begynder med bogstavet E. for eksempel: emu, eksistentialisme, epilering, elektricitet, emblem, eukalyptus, egoisme, efemeritet... og alting viser sig så smukt!

hvis nogen havde nogen tvivl om overskriften til gennemgangen og emnet for diskussion, så var det faktisk sådan - intet [. ]

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til makeup.com.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 456947f413808d59 • Din IP: 193.124.189.214 • Ydelse sikkerhed ved Cloudflare

Brug af Veet Depilation Wax

Den mest almindelige procedure for hårfjerning derhjemme er voksning. Og det er ikke overraskende, fordi hvis der før voks til hårfjerning kun var tilgængelig i professionelle saloner, kan hver pige nu købe det hos enhver kosmetisk butik til en billig pris.

Det vigtigste er at vælge en dokumenteret producent, en rimelig pris for dig og et sæt til fjernelse af håret, hvilket vil være nemt at bruge nøjagtigt i din situation. Hvilken slags voks til hårfjerning er bedre at vælge?

Hvordan vælger man voks?

For at fjerne hår derhjemme anvendes voksstrimler, i sammensætningen af ​​belægningen, hvoraf der kan være essentielle olier, harpiks samt parfume sammensætning. Kernen i proceduren er, at voksharpiksen fuldstændigt omslutter håret og sikrer fjernelsen ved hjælp af en strimmel. Anmeldelser af piger med hensyn til valget af voksstrimler har tendens til, at det er ønskeligt at vælge voks med tilsætning af olier. De er igen gode antiseptika, samtidig med at de giver huden fugtgivende og nærende.

Specialister, der arbejder i skønhedssaloner, anbefaler at vælge følgende faktorer, når man vælger voksstrimler til hårfjerning:

 • Det hudområde, hvorfra du skal fjerne hår;
 • Hudtypefølsom, tør, olieagtig;
 • Sæson - sommer eller vinter
 • De karakteristiske træk ved en kvindes hud
 • Producentens omdømme.

For eksempel er Veets afskallende voks med æteriske olier en populær hjemmelavet epilering, der er perfekt til enhver anden pige. Dette fremgår af en lang række positive anmeldelser.

Effektiviteten af ​​strimler til depilation

Inden du køber voksstrimler for at fjerne hår fra intime steder samt andre hudområder, skal du bestemme hvilken strimmel du skal vælge. Til depilation ved brug af væv og papirstrimler. Hvilket er bedre?

Papir voks strimler vil glæde dig med deres lave omkostninger og brugervenlighed. Det er praktisk at bruge dem både til bikiniområdet og til epilering af arme, ben, mave og ansigt. Inkluderet med papirstrimler finder du specialservietter til nem fjernelse af voksrester. Kvinders anmeldelser på papirstrimler taler om sådanne fordele som lave omkostninger, på trods af at de bruges en gang.

Samtidig er hvide stofstrimler meget højere - mere end 10 dollars til 250 ml voks med 12 strimler stof. Denne pris skyldes, at stoffet er meget dyrere end papir. Ulempen af ​​strimlerne af stof er et ekstra spild af penge på voks, da det ikke er inkluderet i sættet. Men en betydelig fordel er deres gentagne brug.

Hvilken variant af hårfjerningsstrimler vil være bedre for dig - du kan ikke straks sige. Det er bedst at købe to muligheder for strimler - stof og papir. Og efter proceduren for hårfjerning derhjemme, bestemme hvilken indstilling der er mere egnet.

Umiddelbart er proceduren for hårfjerning selv ret simpel og består af flere trin:

 • Renser huden mod snavs, sved og fedt;
 • Opvarmning i hænderne på en voksstrimmel;
 • Limestrimler til bikiniområdet eller noget andet område;
 • Direkte voksfjernelse med specialservietter.

Varm voks Hvid anbefales udelukkende på ren og tør hud. Direkte bør proceduren for hårfjerning derhjemme beskrives på produktemballagen. Normalt skal du forsigtigt gnide båndet mellem palmerne, og derefter adskille dem i to, inden du udfører hårfjerning i bikiniområdet.

Wax strip ansøgning metoder

På det kosmetiske marked er voks tilgængelig i tre sorter. For eksempel anbefales epilering med kold voks til at fjerne vegetationen af ​​bikiniområdet og benområdet. Færdigfremstillede strimler til brug af den såkaldte koldmetode kan købes hos enhver butik. Omkostningerne ved dem - mere end 5 kroner pr. Pakke.

Vit varm voks kan også bruges hjemme. Funktionsprincippet er som følger: Hold strimlen under varmt vand i et par minutter eller gnid det med dine hænder i et par minutter. Denne voks er ideel til at fjerne hår på intime steder. Men for første gang uden forudgående forberedelse er det ret svært at udføre epilering med varm voks.

Det er bedst i dette tilfælde at købe specielle patroner, som du kan anvende voks på i et meget tyndt lag. Deres pris sammen med voks af acceptabel kvalitet er 1-2 dollars.

Fjern overskydende vegetation

Varm voks til depilering Hvid med æteriske olier giver en virkelig professionel kvalitet derhjemme. Den indeholder kun naturlige ingredienser uden farvestoffer og fortykningsmidler, som gør det muligt at bruge det selv på den mest følsomme hud. Det er meget nemt at bruge, og overskydende hår kan fjernes fra det første gang.

Anmeldelser af piger efter brug af strips Wit siger, at huden forbliver glat i 4 uger. Painless fjerner hår fra intime steder af en kvinde. Denne ejendom markerer mere end 80% af kvinderne.

Hvide striber Wit skal forvarme i mikrobølgeovn. På det tidspunkt tager det dig ikke mere end 40 sekunder (ifølge instruktionerne). Glem også at være opmærksom på den specielle spatel, der kommer i sættet. Det har en temperaturindikator, der viser dig at voksen er for varm eller tværtimod er klar til brug.

Dette vil undgå forbrændinger i bikiniområdet, fordi huden på intime steder er meget tynd og delikat. Sørg for at følge de hårfjerningsregler, der er foreskrevet i instruktionerne. Hvis du bruger overophedet voks, er brændinger uundgåelige.

I sætet Wit Wit finder du: direkte en krukke med voks selv, 12 strimler klud, som du kan bruge flere gange i træk. Også i hver pakke har Vit en spatel med en temperaturindikator og instruktioner til brug. Det er bedst at bruge voks på håret ikke mere end 5 mm.

Hvis vand kommer i hvid voks, så vil der ikke være nogen vedhæftning mellem håret og strimlen. Som følge heraf vil epilering være ineffektivt. En krukke voks i 250 ml er nok til en epilering af ben, hænder, bikini og underarms eller til 10-15 hårfjerningsprocedurer på intime steder.

Funktioner voksning hårfjerning

Hvis du aldrig har brugt Wit Wax til at fjerne hår på intime steder før, er det bedre at bruge værktøjet på et stort og mindre følsomt område, f.eks. På dine fødder. Først efter at du har fået erfaring, kan du flytte til bikini zone. Huden på intime steder er meget følsom på grund af øget blodcirkulation, så du bør ikke risikere det.

Eksperter anbefaler ikke at bruge hvid voks på samme sted 2 gange i træk. Det vil sige, hvis du startede fra den øvre zone af bikinien, må du ikke lime voksstrimlen her.

Spatelen, der er fastgjort til voksstrimlerne Wit, vil hjælpe dig med at udvikle denne eller den del af kroppen derhjemme. For eksempel er den flade del af scapula ideel til at påføre voks i bikiniområdet og konkaven - på benene. Der er pile på padle, som vil fortælle dig præcis, hvordan og hvor det er bedre at anvende Vit voks.

Påfør voksen skal være et meget tyndt lag i retning af hårvækst. Følg en bevist regel: Jo tyndere lag af voks Hvid, jo mere hår kan fjernes. Hvis du slippe af med vegetationen af ​​intime steder, er det bedre at skære strimlerne og lim dem efter dine anatomiske træk. Efter at du har påført agenten på bikiniområdet, læg en kludstrimmel over den og efterlader en kant på 1 cm (der skal ikke være voks på det).

Sørg for at udjævne strimlen, så der ikke er luftbobler under den. Glem ikke at holde huden intime steder med den ene hånd, og den anden hurtigt og afgørende fjern stofstrimmelen. Retningen bør være imod hårvækst. For at fjerne smerter i bikiniområdet skal du gnide huden med fingrene eller anvende en beroligende og fugtgivende creme.

Voks hvid fra intime steder er bedre at skylle med varmt vand. Vævsstrimler kan genanvendes, hvis du straks skyller dem i vand og tørrer dem efter proceduren. Det samme gælder for spatelen til voksning.

Indikationer for brug

Før du fjerner kropshår med voks, skrubbe huden. I dette tilfælde vil voksen være bedre at interagere med hårene. Hvis du forbereder din krop til enhver vigtig begivenhed, er det tilrådeligt, efter epilering, at afsætte 2-3 dage for rødme og irritation at forsvinde fra huden. Voks anbefales ikke at bruge for at slippe af med overskydende vegetation på øjenbryn, bryst, samt utilgængelige intime steder.

Voksning er forbudt for dem diagnosticeret med åreknuder, der er ar, forskellige inflammatoriske processer.

Det anbefales heller ikke at fjerne hår på huden, solbrændte eller termiske enheder. Det er uønsket at gøre voks til ældre såvel som til dem, der har diabetes. Rødhed i huden som intime steder og andre dele af kroppen - dette er normalt efter epilering.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Varm voks til hårfjerning med æteriske olier. Professionel kvalitet derhjemme. Vassen er baseret på naturlige ingredienser. Det fjerner håret fra første gang, hvilket giver huden glat i op til 4 uger. Til hjemmebrug. Opvarmes i 40 sekunder i en mikrobølgeovn (afhængigt af strømmen). Vasket af med vand. En speciel spatel med en temperaturindikator viser, om voksen er for varm. Dermatologisk testet.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Veet voksstrimler - anmeldelser

Veet voksstrimler kan effektivt fjerne hår fra forskellige områder af kroppen derhjemme uden meget smerte.

Anmeldelser af "Veet Wax Strips"

Jeg var ikke imponeret over Veet voksstrimler, de er praktisk talt ubrugelige, mit hår er hårdt fjernet. For at de skal arbejde på en eller anden måde, skal de være meget godt opvarmede i palmerne. Derudover er de ikke økonomiske. Mere rentabelt at købe kassette voks og bruge den.

ikke økonomisk, dårlig hårfjerning

Ikke helt effektiv, hår forbliver. En kæreste med hårdt hår virker slet ikke, dvs. fjerner en lille del.

fjern tyndt hår

forlade en del af håret, høj pris

Den rigtige ting. Næsten ingen smerte. Jeg købte disse strimler i en anden butik, nu vil jeg forsøge at bestille her.

Jeg plejede at bruge en epilator til hårfjerning. Dette er for det første meget lang, og for det andet er der irritation på huden. Da hun klagede over for sin søster af sin pine, gav hun mig en prøve af en pakke Veet voksstrimler, 8 stykker. Hun sagde, at der også er 16 ting. Hele anmeldelsen

Jeg prøvede det hjemme og i princippet kunne jeg lide det. Let at bruge, hurtig proces, hår vokser langsommere. Det gør ondt lidt, men det er ikke afgørende. Generelt var jeg meget glad, nu får jeg altid Veet til mig selv.

Jeg elsker voksstrimler Veet. Jeg har brugt dem i lang tid, og har stadig aldrig haft lyst til at prøve noget andet. Veet voks striber overholder helt deres formål. Strimlerne i dette selskab, jeg køber hele tiden anderledes, alt godt. Store, der meget ofte vises Alle gennemgang

nye varer. Efter at have brugt disse strimler begyndte håret på mine ben at vokse meget langsommere, og hårene selv blev bløde og tynde, hver gang det bliver lettere at fjerne dem. Proceduren er helt smertefri, efter min mening, selv behagelig. Det tager et minimum af tid. Efter brug er der aldrig nogen irritation på huden, men tværtimod bliver huden blød og fløjlsagtig. Jeg råder alle til at eksperimentere og købe disse striber, jeg er sikker på at du vil blive tilfreds.

Det bedste redskab til udtørring.

Jeg er en smertetolerant person. Den elektriske epilator har erhvervet for længe siden... Men jeg må sige, at jeg ikke rigtig brugte den. Den smertefulde trækker ud af et hår - ikke for mig, men også ikke lyst til at gå med tornede ben. Mange gange så jeg en annonce til Veet voksstrimler. Brand er allerede promoveret Fuld anmeldelse

og anmeldelser af produktkvalitet i en højde. Jeg besluttede at prøve på mine fødder strimlerne i denne særlige virksomhed. Jeg købte en kasse, der er 8 af dem (der er et komplet sæt af 16) plus specielle olierede servietter er fastgjort for at fjerne voksrester og instruktioner. Generelt er det behageligt at købe produkterne i dette firma - alt er så smukt og godt pakket. Servietter i en separat forseglet taske, lugter så godt. Det er ret nemt at bruge: Du tager en strimmel, varm det op mellem dine hænder i et eller to minutter og sæt det på benet. Det er vigtigt at klæbe i retning af hårvækst, og det er bedre at glatte det nogle få gange, så hårene sidder fast i voksen så godt som muligt. Vittigheden er, at hårene jeg havde omkring en og en halv millimeter (en dag ikke barberede mine ben) - de stak og brød. Det er vigtigt at rive en strimmel mod hårets vækst og holde huden med den anden hånd. Hårene brød ud næsten alt, lige rundt om kanterne, hvor det var meget glat, lidt tilbage. Hele proceduren tog mig to fod tredive minutter. Fornemmelserne er meget mindre smertefulde end ved brug af en elektrisk epilator. Viskestykker fjernede perfekt rester af voks. Meget praktisk ting. Epilation går meget hurtigere, men jeg skrev allerede om smerten! Super! Piger, jeg råder alle sammen, prøv det! Og kast ud elektriske epilatorer eller donere til nogen som mig.))

Hvor smukt og korrekt pluk øjenbrynene. Trinvise instruktioner med fotos

Hårlængde til depilation med voks, sukker og phyto-harpiks