Hvordan man bruger ansigtsvoks til at fjerne hår?

Voks til ansigtet for at fjerne uønsket vegetation i dag er mest efterspurgt sammenlignet med andre alternative metoder til at slippe af med hår.

Anvendelsen af ​​voks til ansigtet er at trænge ind i porerne med en hårindpakning. Således giver stoffet dig mulighed for at trække hele pæren ud, og med regelmæssig udtørring af ansigtet kan håret stoppe med at vokse helt. Det betyder, at voksaflejring giver dig en langvarig virkning af glat hud uden uønsket vegetation. Fjernelse af voks på ansigtet kan gøres hjemme, og hvis alt er gjort korrekt, vil resultatet ikke afvige fra salonen.

Vælge voks

Til voksafhårdning i ansigtet anbefaler eksperter at bruge følgende typer af hovedstoffet:

 1. Varmt eller, som det også kaldes, lav temperatur voks. Et sådant produkt er fremstillet af fyrharpiks og bivoks. At smelte den voks nok til 45 ° C, og den fryser straks på huden. På grund af dette har voksen ikke en termisk effekt på huden, og derved beskadiger ikke overfladekapillærerne i processen. Efter hærdning fjernes voksen fra huden ved hjælp af papirstrimler.
 2. Varm voks Dens struktur omfatter ud over harpiks råolieprodukter. I sammenligning med det foregående produkt er dets smeltepunkt ca. 60 ° C. Denne type voks er som regel kun egnet til professionel brug, da proceduren kræver korrekt opvarmning og temperaturvedligeholdelse. Varmt voks til selvbrug er farligt, fordi det kan forlade en forbrænding, når man fjerner et ansigt på grund af overophedning. Han stiver meget hurtigt, så arbejdshastigheden skal være passende.
 3. Kold voks er den mest bekvemme til brug i hjemmet. Den sælges allerede i form af færdige strimler, hvor der er et ensartet lag af voks. Sådanne strimler, såvel som det sædvanlige gips, er nok til at klæbe til stedet med uønsket vegetation og derefter med en skarp bevægelse for at rive af. Men det er koldt voks, der er anerkendt som det mest ineffektive produkt, da det ikke trænger ind i hårrødderne, men kun fjerner dem fra hudoverfladen, så effekten er kortvarig.

Uanset valget af en eller anden type voks er det vigtigt at huske, at voks til depilering af ansigtshår kun bør bestå af naturlige ingredienser, herunder botaniske ekstrakter.

Hvad der er brug for og hvordan man gør det

Så efter at have besluttet på typen af ​​voks, det vil sige at vælge en varm voks til depilation i ansigtet, bør du tage sig af alle nødvendige tilbehør til proceduren derhjemme:

 1. Til hjemmebrug anbefales det at købe en god vokskasse og kassetter. Enheden vil opvarme voks til den ønskede temperatur, mens den påføres med et tyndt lag på huden og derved mindske risikoen for forbrændinger. Voks i sig selv er bedre at tage mørke farver, det vil sige kontrastfarve hudfarve, som f.eks. Blå eller rød.
 2. Fremgangsmåden til fjernelse af hår med varm voks kræver stadig specielle strimler. Det er bedre at købe et ikke-vævet produkt, som sælges både som individuelle strimler af forskellig størrelse og i en rulle. Korte strimler på op til 12 cm er velegnede til ansigtsbehandling på ansigtet, da de lange er ubelejlige at bruge på grund af manglende armspænding, når de rives.
 3. Du bør også forberede olien for at fjerne resterende voks fra ansigtet. Enhver baby olie, oliven eller kokosolie vil gøre.
 4. Valgfrie komponenter i hårfjerningsproceduren er antiseptiske og beroligende lotioner. De kan købes efter vilje og mulighed.

Når alt er klar, kan du fortsætte direkte til selve proceduren, som består af følgende trin:

 1. Place forberedelse. I det rum, hvor epilationen skal udføres, skal temperaturen være mindst 22 ° C, da voksen simpelthen hærder under applikationstrinnet under kølige forhold.
 2. Før dagsproceduren anbefales ikke at anvende nærende og fugtgivende cremer / lotioner, da de bidrager til svækkelsen af ​​vedhæftning af voks med hår.
 3. I forvejen er det nødvendigt at sætte voks voks med en kassette for at varme op. En ny kassette tager mindst en halv time.
 4. Påfør voks i retning af vækst af uønsket vegetation.
 5. Så skal du straks lime papirstrimlen og glatte den med dine hænder.
 6. Rive af strimlen skal være imod hårets vækst, mens du har brug for en lille hud til at strække for at reducere smerten.
 7. Når der ikke er noget hår tilbage på ansigtet, kan du gå videre til scenen for at fjerne produktrester med olie.

Lad os opsummere

Som enhver indblanding i naturlige processer kan voksaflejring føre til let rødme på den behandlede hud. Men hvis korrekt forberedt og udført proceduren, og efter at have sørget for passende pleje, kan sådanne konsekvenser minimeres.

Huden på ansigtet er tynd og særligt følsom, derfor anbefales det ofte ikke at bruge varm voks derhjemme. Og folk, der har så alvorlige sygdomme som infektion, kræft, kemiske eller mekaniske hudlæsioner, åreknuder eller hjerteproblemer, er det bedre at afholde sig fra denne procedure.

Depilation voks på ansigtet har både fordele og ulemper. Den største fordel er muligheden for fuldstændig forsvinden af ​​uønsket hår over tid.

At gennemføre mere end 5 sådanne procedurer sikrer, at du slippe af med mørk og hård vegetation. Men for depilation bør håret vokse til mindst 5 mm, hvilket er den største ulempe ved denne procedure.

Hver person bestemmer, hvad han vil opnå fra voksafhugning. Det vigtigste er, at i det mindste tid og penge efter den første sådan procedure kan du se det ønskede resultat, hvilket vil vare mindst 3 uger.

Ansigtshår fjernelse voks

Man kan kun forestille sig, hvad en chagrin piger oplever, når de opdager uønsket vegetation på deres ansigt i form af sparsomme hår. For at slippe af med uønskede hår på ansigtet, i kosmetologiens verden er mange forskellige metoder længe blevet opfundet og testet. Nogle af dem er meget smertefulde, andre anses for at være ineffektive, og stadig andre forårsager mange kontroversielle debatter om sikkerhed for sundhed og anvendelsesegnethed. Voksning er en af ​​de mest populære måder at fjerne ansigtshår på. Denne procedure har været kendt siden dronning Cleopatras regering, som det fremgår af gamle egyptiske manuskripter.

Egenskaber og fordele

Huden på ansigtet er ømt og følsomt. Valg af metoder og midler til depilation, er det nødvendigt at overveje disse to faktorer. Voks betragtes som et af de sikreste og mest effektive midler til hudpleje. Selve proceduren er ret smertefuld, men de fleste kvinder foretrækker stadig det her for at fjerne ansigtshår (især overskæg). Hvis vi sammenligner det med andre metoder til depilation, kan det bemærkes, at i dag er shugaring (en ulempe - det er muligt at brænde huden) og laserepilation tiltrækker mere og mere opmærksomhed.

Effektiviteten af ​​den første procedure kan sammenlignes med voks, hvorfor, hvorfor prøve noget nyt, hvis du allerede har en langvarig og bekvem måde. Men laser hårfjerning har etableret sig som en ret effektiv metode, men omkostningerne ved en procedure påvirker væsentligt indholdet af tegnebogen. Brug af en laser til at fjerne uønsket krop og ansigt hår forårsager en masse kontroverser og kontroverser. Det antages, at laser blinker fremkalder hudens aldring.

Fordelene ved voksning:

 • Velegnet til alle hudtyper, en række kvindelige ansigter;
 • med forsigtig pasning af ansigtets hud (før og efter proceduren) efterlader ikke ar eller anden skade, så håret kan fjernes ofte på denne måde;
 • fremkalder ikke tidligere aldring
 • under proceduren opdateres det øvre lag af epidermis;
 • klare sig godt med mørke tykke hår og med næsten farveløs fluff;
 • indeholder naturlige olier og ekstrakter af shea, kamille, aloe, rose, oliven, kakao nib, ylang-ylang, fyr og andre ingredienser af naturlig oprindelse;
 • den konstante brug af voks til depilation bidrager til ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, hver gang antallet af hår er signifikant reduceret;
 • I praksis kan den ikke kun bruges i skønhedssaloner, men også i hjemmet (afhængigt af hvilken voks og erfaring med dens anvendelse);
 • proceduren er ikke skadelig og har en tilstrækkelig lang virkning (tidsgabet mellem procedurerne er 2-3 uger);
 • Prissætningspolitikken er designet til forbrugere med et gennemsnitligt indkomstniveau;
 • Det tilhører ikke kategorien af ​​knappe varer, da den sælges i specialiserede kosmetiske butikker, skønhedssaloner, skønhedscentre og endda i almindelige supermarkeder.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

Sådan fjerner du ansigtshår med voks

Wax depilation udført på ansigtet for at slippe af med oplagt hår er en overkommelig og dokumenteret metode. Painstaking plukning eller daglig barbering af irriterende hår er for tungt, og misfarvning giver ikke et garanteret resultat af hårets usynlighed. Ved hjælp af voks kan du glemme hårfjerning og depilation i lang tid og ikke bekymre dig om, at du ikke vil have en barbermaskine på ferie for at slippe af med for eksempel udragende antenner. Procedurens enkelhed og det mindste værktøj gør det muligt for dig at udføre det selv hjemme.

Fordele og ulemper ved ansigtsvoksning

Hos kvinder kan øget hårvækst i ansigtet manifesteres i overlæben, den indre del af næsen, hagen og mellem øjenbrynene. Dette kan skyldes de særlige forhold i hormonet sfæren, forhøjede niveauer af testosteron produceret af kroppen, arvelige faktorer og andre årsager.

Accept af hormonelle lægemidler kan også forårsage acceleration af hårvækst.

Uanset årsagen til dette problem er dens løsning åbenbar - det er nødvendigt at gennemføre en punktprocedure for at slippe af med overskydende hår på forskellige dele af ansigtet. I denne forstand er voksning en effektiv metode. Sammenlignet med andre metoder har den flere væsentlige fordele:

 • Muligheden for selvledende procedurer i hjemmet;
 • lave omkostninger ved materialer;
 • session tager ca. 10-15 minutter;
 • øjeblikkelig og varig virkning, vedvarende i ca. 3 uger;
 • en gradvis reduktion i hastigheden af ​​hårvækst og en ændring i deres struktur på grund af regelmæssig skade på follikel under proceduren;
 • rensning og helbredende virkninger af voks på overfladelaget af huden;
 • evnen til at fjerne håret punktvis i små områder.

I tilfælde af en regelmæssig procedure nedsættes tykkelsen og stivheden af ​​håret betydeligt over tid, og de vokser langt langsommere. Ved at spare resultatet i lang tid kan du slippe af med behovet for at barbere uønsket hår, der vises i ansigtet hver dag. Da procedurteknikken ikke kræver professionelle færdigheder og mange værktøjer, kan den udføres uafhængigt.

Da voksningsproceduren kræver et minimum af materialer, kan det gøres hjemme.

I nærværelse af præferenceegenskaber har denne fremgangsmåde ulemper, der manifesteres i det følgende:

 • smerte, hvis manifestation varierer afhængigt af individuelle egenskaber
 • manglende evne til at slippe af med for kort hår;
 • risikoen for ubehagelige konsekvenser, manifesteret i form af irritation, bumser, indgroet hår og pletter;
 • vanskeligheden ved at fjerne voks fra ansigtet, hvis sessionen udføres forkert;
 • fra første gang kan håret ikke fjernes på hele det afsatte område;
 • Risikoen for allergi over for bestanddelene i blandingen, hvis den indeholder bi-produkter;
 • Voksstrimler kan ikke anvendes i det område, hvor der er vorter eller forskellige muldyr.

Efterhånden bliver følsomheden under proceduren mindre udtalt, hårlinjen bliver tyndere, og aflejringsprocessen bliver forenklet. Da huden i ansigtet er kendetegnet ved en øget reaktion på forskellige kosmetiske effekter, især ved udførelse af depilering, for at undgå bivirkninger, bør proceduren udføres korrekt, og huden skal behandles ordentligt efter sessionen.

En vigtig faktor for at udføre voks i ansigtet er den nødvendige længde af hår. Vent til håret vokser til mindst 5 mm, men højst 8 mm. Ellers vil det komplicere proceduren.

Resultatet holdes i gennemsnit i 3 uger. Således tager det ikke mere end 3-4 uger at starte næste session.

Ved hjælp af voks kan du fjerne hår på forskellige dele af ansigtet, herunder øjenbrynene.

Forberedelse af proceduren

Voksning af hårfjerning, der ligger i ansigtet, kræver en bestemt forberedelse af huden. De vigtigste regler, der skal følges før depilation er som følger.

 1. Mindst en uge før proceduren, nægter enhver fjernelse af håret i ansigtet, hvor der er planlagt voksaflejring. Vent til håret når ca. 5 mm.
 2. Huden skal være ren, uden ridser og anden skade.
 3. 3 dage før den planlagte session, rengør ansigtet med en peeling.
 4. 2 dage før proceduren må du ikke solbade og undgå at besøge solariumet.
 5. Før du begynder processen, damp huden og affedt den med lotion.
 6. Brug talkumpulver eller babypulver til at holde din hud ude for at blive for våd i løbet af sessionen.

Før du anvender voks, skal du sørge for at kontrollere allergi for dets ingredienser. Påfør en lille mængde af forbindelsen på håndleddet og se om der er en utilstrækkelig hudreaktion.

Hvis du ikke har talkum, kan huden efter depilation behandles med babypulver.

Hvordan man vælger en voks til depilation i ansigtet

Til hjemmebrug er det bedre at vælge en varm eller kold voks. Dette vil undgå dannelse af forbrændinger efter proceduren, når sammensætningen anvendes for høj temperatur. Desuden er huden i overlæben, det indre område af næsen og øjenbrynene særligt følsom, så det anbefales at begrænse voks til lav temperatur for selvadministration.

Varm voks bliver normalt brugt, når du udfører en session i skønhedssalonen, hvor lægen kan garantere procedurens sikkerhed. Det opvarmer op til en temperatur på ca. 55 grader og påføres huden. Den skarpe fjernelse af strimlen udføres efter at sammensætningen helt hærder og bliver til en elastisk film.

Det er bedre at bruge varm voks til at fjerne ansigtshår.

Ved brug af voks med varmt temperaturpapir eller linnedstrimmel er påkrævet. For det første bringes voksen til en temperatur på ca. 45 grader, derefter overlejres på stedet. Da det køler ned hurtigt nok, vil det ikke tage lang tid at vente. Ved afslutningen af ​​proceduren falder stripen hurtigt af overfladen.

For at kontrollere voksets temperatur skal du bruge håndleddet - anvende en lille mængde af forbindelsen på den. Vaskens temperatur skal være tilstrækkelig og ikke forårsage ubehag.

Varm voks er tilgængelig i dåser eller i form af specielle patroner, hvilket letter applikationen til ansigtet. Der er også voks i granulerne, som hurtigt smelter og let påføres huden i den nasolabiale trekant eller i området mellem øjenbrynene.

Voks til depilation kan købes i granuler

Til selvbehandling er også optimal koldvoks, som er en færdigpapir eller stofstrimmel med den påførte sammensætning. Det er nok at gnide sådanne strimler med palmer til opvarmning og pålægge det behandlede sted hos personen. De er ideelle til korrektion af øjenbryn, såvel som at slippe af med hår i området over overlæben eller indersiden af ​​næsen. For enkelte sektioner produceres strimler af passende størrelser. Dette eliminerer helt muligheden for en forbrænding.

Første gang er det bedre at prøve proceduren med færdige voksstrimler. De påvirker forsigtigt huden, indeholder naturlige ingredienser og eliminerer risikoen for forbrændinger. Vænnet til depilation, i fremtiden kan du bruge varm voks.

Hvis du sammenligner proceduren med brug af kold og varm voks, er hjemme-færdige strimler nemmere og mere bekvemme at bruge. Effektiviteten af ​​den varme voks er dog højere - den trænger dybere ind i dermis og fanger mere hår og trækker det sammen med roden.

Færdigfremstillede strimler til depilering er nemmeste at bruge til hjemmet.

Teknik for voksafhaling af ansigtet derhjemme

Efter færdiggørelsen af ​​huden, fortsæt til den grundlæggende procedure. Hvis du depilerer for første gang, eller hvis din hud er for følsom, skal du anvende et bedøvelsesmiddel i form af en creme eller gel på det tilsvarende område. Oftest er anæstesi påkrævet til overlæben, mens i øjenbrynsområdet er huden mindre følsom.

En populær creme designet til at lette overfladen under proceduren er Emla creme. Det omfatter lidokain, såvel som prilocaine. Cremen påføres det behandlede område en time før proceduren.

Emla creme med lidokain egnet til bedøvelse af huden før depilation

Hvis du udfører proceduren ved hjælp af varm voks i en dåse eller granulat, skal du følge disse trin:

 1. Bring temperaturen på voks til ca. 40 grader ved hjælp af en varmelegeme eller vandbad.
 2. Ved hjælp af en spatel fordeles jævnt en lille mængde af sammensætningen på det ønskede område af ansigtet strengt langs hårvækstvektoren.
 3. Tryk på den påførte sammensætning med en spatel - kvaliteten af ​​proceduren og fuldstændigheden af ​​hårfjerningen afhænger af pressekraften.
 4. Sæt et papir eller linnedstrimmel over blandingen, og glat det i 20-30 sekunder.
 5. Med en hurtig bevægelse skal du trække enden af ​​strimlen og rive den i modsat retning af hårvæksten. For at lette processen skal du trække huden lidt tilbage på det punkt, hvor voksfjernelse begynder.
 6. Påfør på beredningsområdet beroligende creme eller talkum.

Når du bruger varm voks fremstillet i patroner, skal du først fjerne filmen fra overfladen og placere patronen i varmeren. Efter 30 sekunder skal du vende den om og anvende voks med en rulle på aflejringsområdet. Endvidere ligner aktionssekvensen den procedure, der udføres ved hjælp af voks i banken.

Før du bruger voksen, skal patronen placeres i varmeren i 30 sekunder

Når du anvender voks til ansigtet, skal du sørge for, at det resulterende lag er mindre bredere end papirstrimlen, der påføres over det.

Brug af voksstrimler indebærer en let og hurtig udgave af at slippe af med uønsket hår, der vises i ansigtet. Du behøver ikke bruge en varmelegeme og spatel - bare gnid stripen til den ønskede temperatur.

 1. Placer strimlen mellem palmerne og gnid det forsigtigt i ca. 50 sekunder, indtil vokslaget, der er fastgjort til det, er elastisk. Hvis strimlen er for stor, skal du klippe af den en del af den ønskede længde og bredde.
 2. Påfør strimlen på det tørre, behandlede område af ansigtet om hagen, øjenbrynene eller overlæben og glat det ud. Vektorens bevægelsesretning - på hårets vækst.
 3. Efter 3-5 sekunder, når voksen klæber tæt på overfladen, skal du rive papiret langs linjen svarende til hårets vækst. I dette tilfælde skal du holde området med hånden på det sted, hvor strimlen fjernes.
 4. Brug en fugtighedscreme til den behandlede overflade.

Depilation session er at foretrække at udføre om aftenen, så den behandlede hud beroliger sig og genopretter natten over.

Til behandling af det indre område af næseborene med voks, fremstilles specielle strimler specielt til dette område. Dette giver dig mulighed for at udføre proceduren korrekt, uden unødig skade på den følsomme overflade. Processen ligner teknikken ved brug af almindelige voksstrimler.

Når du bruger færdige strimler, behøver du ikke en spatel eller varmelegeme

Hudpleje efter proceduren

Efter sessionen skal du overholde følgende anbefalinger for at undgå ubehagelige konsekvenser:

 1. Gnid ikke den behandlede hud med dine hænder eller med et hårdt håndklæde.
 2. Undgå at få vand på behandlede områder i mindst 8 timer.
 3. Udsæt et besøg i saunaen, svømmehal og solbadning i 3 dage.
 4. I løbet af de næste par dage fugtes området med en creme. Du kan bruge et middel til at forhindre vækst i hår, men alkoholbaserede kosmetiske præparater bør undgås.
 5. I 3 dage skal du holde en øje med at skrælle hele overfladen af ​​ansigtet.

Hvis der efter proceduren er rødhed, så vil det i tilfælde af korrekt pleje af det behandlede område passere inden for et par timer efter afslutningen af ​​proceduren. Hvis irritationen ikke forsvinder inden for 24 timer efter sessionen, skal du besøge en hudlæge.

Efter proceduren i 3 dage kan du rense ansigtet med en skrubbe for at undgå indgroet hår

Sådan fjerner du voksrester fra ansigtet

Hvis der efter behandlingen med voksaflejring er klæbrig voks forblev på ansigtet, skal du bruge våde klud, der forinden er blødgjort med vegetabilsk eller speciel olie. Denne olie er ofte indeholdt i et sæt med færdige strimler. Hvis det ikke er tilfældet, skal du blot behandle bomuldspindene eller skiverne med vegetabilsk olie og slippe af med restene af blandingen.

Som regel er voks ikke helt fjernet fra ansigtet, når du bruger færdige strimler. Voks af varme temperaturer vaskes sædvanligvis let med vand. Perfekt eliminerer rester af sammensætningen som en fedt fløde eller en særlig lotion, der anvendes under aflejringsproceduren.

Mulige konsekvenser og hvordan man kan slippe af med dem

Ubehagelige konsekvenser, der kan opstå efter en voksningssession, skyldes ofte forkert teknik eller kendetegn ved følsom hud. De kan udtrykkes i følgende:

 • Udseendet af irritation og pletter på den behandlede overflade;
 • forekomsten af ​​acne og betændelse;
 • beskadigelse af det overfladiske dermale lag
 • indgroet hårdannelse.

Hudirritation er ofte forbundet med overdreven følsomhed på overfladen af ​​ansigtet og ligner en skrælning, tætthed, røde pletter eller prikker. Ud over irritation kan acne og inflammatoriske processer fremkomme efter proceduren.

I tilfælde af irritation er det vigtigt at skelne irritation fra en allergisk reaktion, i nærværelse af hvilken det er nødvendigt at opgive denne type depilation.

Som regel forsvinder sådanne fænomener alene efter et par timer eller den næste dag. For at fremskynde genopretningsprocessen for de behandlede områder skal du bruge næringsstoffer, talkum og antiseptika som f.eks. Rescue eller Actovegin cremer. De vil hjælpe med at lindre irritation og eliminere de pustler, der har optrådt.

Brug Balsam Rescuer til at reducere hudbetændelse og akne.

Som beroligende kan du bruge kompresser lavet af aloe, persille eller kamille.

Skader på hudlaget forekommer oftest, når proceduren udføres for første gang, når overfladen af ​​ansigtet endnu ikke er tilpasset processen. Årsagen til dette problem kan også være brugen af ​​voks af utilstrækkelig kvalitet eller med en tidligere holdbarhed.

Hvis du har indgroet hår, skal du bruge specielle værktøjer til at blødgøre huden og lette frigivelsen af ​​sådanne hår udenfor. Skræl ansigtet 2 gange om ugen og følg reglerne om pleje for den behandlede overflade.

For at lindre irritation af huden efter depilation hjælper en komprimering fra kamilleafkogning

Funktioner af mandlige ansigts voks voksning

En voksaflejring udført på et mandligt ansigt udmærker sig ved flere funktioner. Så mænd har tættere hud med hår, der er hårdt i struktur. Follikler er placeret dybere under epidermis end hos kvinder. Af disse grunde bliver processen med deres fjernelse mere kompliceret og smertefuld.

Mænds hår har en øget vækstrate i forhold til kvinder, så depilering på ansigtet skal udføres oftere. Når du bliver kvitt håret i hagen, bliver området nødt til at få fat i store områder.

Mænd bliver nødt til at vokse deres depilation oftere på grund af hårdere ansigtshår

Som en fordel forekommer skader på huden hos mænd meget mindre hyppigt på grund af dens egenskaber, derfor er varm voks mere egnet til selvfortrængning. Det giver dig mulighed for at fjerne tykt og hårdt hår meget mere effektivt. Denne metode er mindre smertefuld, og risikoen for at få forbrændinger på mandlig hud er lavere på grund af mindre udtalt følsomhed.

Ved hjælp af voksaflejring kan du fjerne hår fra mænd i næseborene, mellem øjenbrynene, auriklerne og også give den ønskede form til skæg og overskæg.

At slippe af med den daglige barbering af mænds hud er mulig med langvarig depilering med voksblanding, hvilket i sidste ende vil gøre håret svagere og tyndere og mindre hyppigt. For fuldstændig fjernelse af ansigtshår tager det ca. 8-10 procedurer med et interval på 1-1,5 måneder.

Depilation voks gør det muligt for mænd at glemme hverdagens barbering

Generelt er procedureteknikken for mænd lig med depilation for kvinder og har nogle funktioner forbundet med brugen af ​​varmt voks. Dens temperatur skal være omkring 60 grader. Voksen påføres på det tilsvarende område af ansigtet, dækket med en strimmel af stof eller papir og derefter brudt i modsat retning af hårvæksten. Da depilation med brug af varm voks er forbundet med sandsynligheden for at få en forbrænding, er det bedre for mænd at udføre proceduren i skønhedssalonen.

Anmeldelser af proceduren

Jeg komplekserede i meget lang tid og kunne ikke beslutte at fjerne antennerne med voks. "Det samme besluttede jeg for en uge siden! Fjernet enkle voksstrimler til benene, resultatet blev ramt. I 1- begyndte de at vokse mindre (de hår der vokser, fjernes med pincet) Der er hverken "stubber" eller børster, som jeg var mest bange for. Så GIRLS FÅ IKKE AFRAID! Du skal bare konstant overvåge og pleje dit ansigt. Det er helt naturligt, som at vaske dit hår eller børste dine tænder!

Jeg køber voksstrimler, skar dem i tynde striber og børster hår over min læbe. Jeg gør det for natten og jeg smeder efter en baby creme) om morgenen er alt fint) mit hår har ikke formindsket) jeg gør det en gang 1-1,5 uger) Jeg behøver ingen kosmetologer, og så da jeg ville det gjorde jeg) og jeg har nok af en pakke i et år)

Om aftenen, før jeg fjerner, renser jeg mit ansigt fra kosmetik, derefter voksstrimler, så - et lag med babycreme og søvn. striberne er de mest egnede til mig, og fra en creme-depilator (nogen) har jeg små bumser om en dag eller to. Salonprocedurer forsøgte ikke.

Generelt gør jeg altid epilering med sukker, og da håret over læben ikke er meget lang, er det mere bekvemt for mig at rense det med varmt voks. Derefter sprinkle med pulver.

Jeg tror ikke så heldig. Efter første brug af voksstrimler forblev mit hår og hud på strimlen. det gør ondt. Helet 2 uger. og hvor voks kom i kontakt med hudskorpen, som også ikke gik lang tid. og da det hele kom ned, begyndte hårene at vokse om en uge, jeg vil ikke bruge det mere. Jeg vil hellere bruge pincet.

Skat, afmeld) Jeg gjorde denne procedure i går. Jeg har små striber, specielt til ansigtet og det ser ud til bikini-zonen. Men jeg skar dem først i halvt (på tværs), og skær dem så igen i halvdelen (nu langs). Det viste sig, at det er nødvendigt - små, smalle strimler. Derefter opvarmede hun båndet med en hårtørrer og opdelte det i hendes ansigt. Alt var meget godt revet)) Vokset rengjort med "Johnsons Baby" babyolie. Der var rødme, men til min overraskelse, efter 2 timer, gik rødheden. Og jeg var bange for, at jeg ville være med dette røde sted på arbejdspladsen i dag, og alle ville forstå, hvad jeg gjorde)) Nå, nu vil jeg vente. Måske er jeg heldig, og de vil generelt ikke vokse mere)

Du ved, jeg var kun i 5. klasse, og hår begyndte at vokse på min overlæbe og ikke 2,3 hår, men bare dem alle. selvfølgelig i skolen var kyllinger spredt, rørt... det blev ikke rart, og håret blev længere og sort... men jeg gik ikke op i spejlet, så jeg var bange for mig selv. Skinnet startede, alt forsøgte at dække mit ansigt på en eller anden måde, vende sig væk, dække dette sted med min hånd men du vil ikke gå så her hele tiden. Jeg læste en masse tips, det var helt sikkert muligt at vente, men der var omkring 500 hår... og for mig er en træk af hår en tragedie, ja til sidst besluttede jeg at bruge voksstrimler, fantastisk! syg selvfølgelig, men skønhed kræver ofre! Jeg har aldrig set mig selv så smuk), de begyndte at være opmærksomme på mig) Generelt plejer jeg at vokse epilering hver anden uge, men når der kommer sorte hår spire, trækker jeg ud - det er normalt) men sidste gang jeg ikke klæbte det godt og min læbe rørte...... blev det røde sted crusted stadig dækket, det gør ondt... hvad skal man gøre? på grund af dette vil jeg prøve en depilatory creme)

Jeg gør Veet til ansigtet mig selv hjemme, den næste dag, ingen irritation.

Jeg bruger også voksstrimler til ansigtet. Om aftenen vil jeg gøre - om morgenen ingen rødme. Det vigtigste er at bruge.

Jeg sletter det i lang tid, det er ikke mindre, men der er bestemt ikke mere) Men det er bedre at gøre det, når det ikke er nødvendigt, især første gang, er der rødme. Hun vasket hendes ansigt, tog limet stribet og varmt i hænderne, du kan gnide lidt, du vil forstå selv, at voksen begyndte at smelte) og lime som en vinkel fra næsen langs læben. Jeg forlader i 30 sekunder, håret hærder, som det var, og lægger kanten fra hjørnet af læberne, som er i retning af næsen, dvs. mod hårvækst. Nogle gange gentager jeg processen, og så sletter jeg rester af det vedhæftede serviet)

Jeg har allerede vokset i flere år allerede og fjerner hår, der vokser på min overlæbe. For hver epileret zone sælger de sædvanligvis separate produkter, det være sig voks eller voksstrimler, jeg tager specielle til ansigtet. Jeg starter med strimlerne, fordi de efter min mening er meget mere bekvemme, fordi du ikke bør genere med opvarmning af voksen, bare varme op strimlerne i dine hænder, tryk dem derefter i dit ansigt og fjern dem kraftigt. For dem der skal begynde at fjerne hår på denne måde. Jeg vil gerne sige, at hårfjerning er meget skarp og hurtig, ellers vil voks og hår forblive på huden. Forresten, før jeg begynder epilering behandler jeg det epilerede område og hænderne med chlorhexidin (koster 15-20 rubler på apoteket), så anvender jeg babypulver, en smule (talcumpulver kan være), og kun derefter stickstrimler. Tidligere var Floresan min favorit, nu er deres kvalitet blevet lidt værre, da der er blevet meget voks på huden. Det er nødvendigt at fjerne voks ved hjælp af olie, jeg bruger jojobaolie - den fjernes i et øjeblik og uden anstrengelse. Jeg plejede at lægge en særlig fløde, som var i æsker med striber, nu tror jeg, at olie er nok. Irritation passerer ret hurtigt, men jeg anbefaler stadig ikke at fjerne hårfjerning før de går ud. I vores by ser jeg sjældent striber til ansigter i butikker, kun Floresan kommer over eller Wit, men de er meget dyre, mere end 400 rubler, mens Floresan kun er 100 for det samme antal strimler. Der er 20 af dem i pakken, men de limes sammen i par, så i et stykke tid får du 2 stk. Tilbage. Det er nok for mig nu at gøre epilering kun en gang om ugen, da hårene vokser langsomt, tyndt og sparsomt, men du kan stadig se dem, så uden nogen epilering. Jeg købte engang en særlig voks til det samme selskabs ansigt, men venskabet virkede ikke, fordi voksen blot blev absorberet i strimlen. Jeg vil skrive om denne voks separat, og jeg vil anbefale striber til at anbefale et ansigt fjernelse.

Video: Sådan fjerner du håret over overlæben ved hjælp af voksstrimler derhjemme

Fremgangsmåden ved at skabe glat hud uden unødvendigt hår på forskellige dele af ansigtet i hjemmet kræver minimal tid og kræver ikke særligt udstyr. Det er nok at købe færdige voksstrimler eller voks i en krukke, patroner, granulater og en varmelegeme. Til depilation udført i ansigtet bruger kvinder ikke varm voks, så sessionen er sikker at udføre selvstændigt uden risiko for at blive brændt. Under forudsætning af kravene til hudpleje før og efter proceduren samt korrekt påføring og fjernelse af voks sikres kvaliteten af ​​resultatet og forebyggelsen af ​​bivirkninger.

Hårfjerning voks

Et stigende antal kvinder og mænd, der ønsker at slippe af med overskydende hår, kommer til beslutningen om, at voksaflejring er en af ​​de mest egnede valgmuligheder. Dette skyldes de mange fordele ved denne metode over nogle andre:

 • langvarig virkning
 • evnen til at fjerne det døde hudlag med hår
 • gavnlige bestanddele af huden er blevet tilsat til voks (æteriske olier, planteekstrakter;
 • let at finde til en lav pris;
 • Voksning kan ske i kabinen eller i hjemmet;
 • Over tid bliver hårene tyndere og mindre mærkbare på grund af regelmæssig skade på folliklerne.

Dette er nok til at vælge voks. Men inden du går i butikken for køb af arbejdsmateriale, er det nyttigt at lære beklædningsvarianterne at kende, og kun derefter bestemme hvilken som er bedre til hårfjerning på en eller anden måde.

Voks sorter

Voks typer er fundamentalt forskellige fra hinanden på flere måder:

 • driftstemperatur;
 • aftale;
 • ved brug af hudtyper
 • efter sammensætning.

Alle typer har deres fordele og ulemper, og det skal også tages i betragtning for at den planlagte begivenhed kan bringe det forventede resultat.

Forskelle i arbejdstemperatur

Ifølge den temperatur, hvor det er nødvendigt at arbejde med en eller anden type voks, er der en opdeling i varme, varme og kolde muligheder.

Kold voks Præsenteret i form af voksstrimler eller i rør, er der ikke behov for specielle opvarmningsanordninger. Du skal bare gnide strimlerne i dine hænder eller sætte dem på batteriet i et par sekunder, du kan varme røret i en krukke varmt vand på batteriet. Derefter anbringes produktet på huden over hårvæksten og trækker det af med en skarp rykke i modsat retning.

Fordele ved kold voksning: Hurtig, bekvem i mangel af betingelser for andre former for depilation, billig, kræver ikke meget erfaring, det er umuligt at komme til skade (brænde selv osv.).

Ulemper - det gør ondt, effekten er mindre end fra den varme eller kolde metode (hår kan forblive).

Forkølelse er god til at fjerne vegetation på kroppen (arme, ben, ryg) og på ansigtet (over læben, for at rette øjenbrynene på hagen eller kinderne).

Varm voksning. For en varm måde at slippe af med vegetation derhjemme, er det bedre at købe voks i kassetter (patroner), men du kan også i banken. De opvarmes bekvemt i en voksmølle, mikrobølgeovn eller dampet. Den færdige voks på konsistensen skal svare til den klæbrige honning. Produktet påføres området med en spatel eller en træspatel (hvis der købes voks i en dåse), lægges en papir- eller stofstrimmel oven på toppen, og alt går i stykker brat.

Fordele: Hvis du ikke overophedes, er det umuligt at blive brændt, mindre smertefuldt end med den kolde metode, sikker universel mulighed.

Ulemper: Det er nødvendigt at justere til korrekt opvarmning (ikke mere og ikke mindre end den krævede temperatur), hvis der ikke er vokssmelte. Overophedning fremkalder forbrændinger, og utilstrækkeligt opvarmet voks vil ikke fjerne hårets kvalitet.

Varm voks er velegnet til alle områder af kroppen, herunder intimt (men dyb bikini vil være mere smertefuldt) og ansigt (hage, antenner, øjenbrynskorrektion).

Hot voksning. Ikke den bedste mulighed for at arbejde derhjemme. Her har du enten brug for en god oplevelse, eller af hensyn til sikkerhed er det bedre at henvende sig til professionel hjælp fra en kosmetolog. Voks til den varme metode sælges i plader, granuler, briketter eller skiver, der kræver opvarmning til 55 ° C. For at gøre dette har du brug for en vokssmelte (en mere bekvem løsning), et vandbad eller en mikrobølgeovn.

Vassen påføres huden med en spatel, der er alderen på kroppen, indtil den hærder. Strimler til adskillelse er ikke påkrævet, da voksen ikke strækker sig og ikke rives i den afkølede tilstand, fjernes den godt uden hjælpemidler.

Fordele: Den mest smertefri type voksaflejring (under påvirkning af temperaturen, porerne udvides, og hårene kommer ud meget lettere), fjerner godt hårdt hår, der er ideelt til det intime område.

Ulemper: Farlig at bruge hjemme (du kan blive brændt), ikke egnet til korrektion af øjenbryn, fjernelse af antenner og vegetation på hagen.

Bemærk: For at rette øjenbrynene og slippe af med vegetationen på ansigtets helhed, kan specielle varme synspunkter bruges til at behandle dette område (på trods af navnet, deres arbejdstemperatur er lavere, og de er sikre på at arbejde i dette område).

Forskelle med formål

Hver zone i kroppen har sin egen følsomhed, og i den forbindelse skal voks til behandling af forskellige områder også vælge den rigtige:

 • universel mulighed eller varm voks til arbejde på kroppen, ansigt (specielt) og i bikiniområdet;
 • for arme og ben, bryst og ryg varm voks er bedre egnet, men for hårdt hår er det bedre at bruge varmt, selv om mange foretrækker koldt;
 • Til ansigtet anvendes cassette eller dåse varm voks, men voksstrimler eller varm voks, der er specielle til arbejde på ansigtsområdet, kan også bruges (for at fjerne hår omkring øjenbrynene, over læben og på hagen);
 • For en bikini er det bedst at tage en varm voks, fordi med varm og kold voksning og smerte er meget stærkere, og med hårde hår kan de ikke klare.

Hudtypeforskelle

Hver type hud på sin egen måde kan reagere på den stress, det modtager, når man fjerner vegetation med voks. For at reducere sandsynligheden for irritation, allergier og andre ubehagelige konsekvenser skabes voks til tørre, normale og følsomme typer. Hvert mærke tilbyder her sine warrants med forskellige tilsætningsstoffer, der passer til huden.

Forskelle i sammensætning

Voksen kan indeholde træharpiks, æteriske olier (aromatisk og base), ekstrakter af lægeplanter. Dette er alt nødvendigt for yderligere ernæring af huden, pleje af det og fugtgivende efter proceduren.

Populære mærker

Den største efterspørgsel er for de mærker, der giver maksimal effekt og minimal effekt. Det er også vigtigt her og bekvemmelighed i deres brug, en række hudtyper og andre vigtige punkter. Men selv de mest populære voks, som er blevet godkendt af kunder og har stor efterspørgsel, har deres fordele og ulemper, som er bedre kendt, før købet er lavet. Endvidere vil kun få mærker af deres sort blive præsenteret, og det er bedre at købe hvilken voks der er bedst - afhængigt af deres præferencer:

 1. Veet. God voks, der kan bruges hjemme. Samtidig med fjernelse af hår bekymrer sig for huden takket være de æteriske olier og urte kosttilskud i sammensætningen. Effekt - op til 4 uger. Du kan købe voks i en krukke eller i form af voksstrimler. Der er specielle muligheder for forskellige hudtyper. Praktisk også fordi det er godt afvasket med almindeligt varmt vand. Minus - kræver en hårlængde på ca. 5 mm.
 2. Depilflax. Den er præsenteret i form af varm voks i krukker eller patroner samt en varm bikini til behandling. Det kan være for enhver form for hud og vegetation af forskellig hårdhed. Klæber sig godt til huden og tætsluttede hår. Opvarmer hurtigt og langsomt fryser (der er tid til at anvende, selv i mangel af erfaring). Brugen af ​​den varme version er tilladt for ansigtet.
 3. Depileve. Voks til alle hudtyper, økonomisk at bruge. Det er godt limet, pålideligt omslutter hår, kræver ikke anvendelse med et tykt lag.
 4. Byly.Wax med guld, hvilket gør huden til at se godt ud, blødgør og fugtgivende. Der er muligheder for at arbejde på forskellige dele af kroppen og på ansigtet (omkring øjenbryn, læber, på hagen). Også solgt i reklamer og i form af voksstrimler. Godt indfanger og trækker lige kort hår.
 5. Floresan. Indeholder trægummi, olier og andre naturlige ingredienser. Du kan finde muligheder for forskellige områder af kroppen og for ansigtet (omkring læberne og øjenbrynene på hagen og kinderne). Fjerner håret af stivhed, der er egnet til brug i salonen og i hjemmet. Det er nok at anvende et tyndt lag. Der er voks af dette mærke specielt til dyb bikini.
 6. Kapous. Måske vokser den bedste kassette. Passer til alle dele af kroppen undtagen bikini. Patroner af forskellig krop for hver hudtype hver. Ikke-irriterende, nem at bruge, ikke dyrt. Minus - for tyndt lag påføres, hvilket kræver gentagelse på ét sted.

Voks, du kan vælge nogen, men det bedste er ikke uden almindelige ulemper:

 • smerte ved at bryde af huden
 • enkelte hår kan forblive;
 • hårvækst op til 4-5 mm er påkrævet;
 • irritation eller allergier er mulige;
 • blive snavset, når den fjernes fra huden;
 • Varm voks som den mest smertefri mulighed er ikke egnet til meget følsom hud.

Ethvert købt produkt, herunder voks, er stadig en vis risiko og afhængighed af kvalitet lovet af producenten, som ikke altid opfylder forventningerne. I sådanne tilfælde forhindrer intet at fremstille voks til depilation uafhængigt derhjemme.

Selvkogende voksopskrifter

For ikke at bruge penge og tid på at finde og købe det rigtige produkt, kan du lave en voks til depilation derhjemme og bruge det til din glæde. Enhver opskrift, der er angivet nedenfor, er ikke så svært at gennemføre, og hvilken er bedre - dette kan kun kendes ved sammenligning.

Opskrift 1. Det vil tage 350 g honning (naturlig), saften af ​​en halv citron og 100 ml destilleret vand. Kog alle sammen indtil væskekonsistens med omrøring (ikke for intens, men konstant). Derefter tilsættes så meget vand og kog, indtil det er tykt (du skal stræbe efter at lave en sirupagtig sirup). Lad afkøle. Opskriften ligner mere muligheden for at forberede hjemmelavede sukkeraflejringspastaer, men den kan også bruges som voks.

Opskrift 2. 400 g carnaubavoks + 170 g bivoks voks, smelt sammen, fjern fra varme. Efter 1 minut tilsættes glycerin (7 mm) og et par dråber æterisk olie (enhver). Til brug, når køling betyder til den passende temperatur.

Opskrift 3. 100 g bivoks voks + 50 g paraffin + 200 g rosin smelte i et vandbad, fjern derefter og lad det hærde. Anvend som varm voks.

Ikke det faktum, at forarbejdningen vil kræve hele delen af ​​den fremstillede voks. Ophold kan opbevares i køleskabet og opvarmes inden følgende procedurer.

Sådan bruges

Voks, kogte hjemme, bør bruges såvel som købt. Men før det er det ikke mindre nødvendigt at forberede huden til proceduren:

 • hårene vokser til 4-5 mm;
 • 2-3 dage at gøre skrælning
 • rense, rense og tørre huden før proceduren
 • Ansøg og grind talkum.

Følg fremgangsmåden i selve proceduren:

 1. varme voks
 2. Ansøg i retning af hårvækst;
 3. dække laget med en strimmel og forsigtigt glatte det (med varm voks er det ikke nødvendigt at gøre dette);
 4. på hærdning voks til at trække det væk med en skarp selvtillid rykk mod vækst.

Efter depilering, lind huden med lotion eller ethvert middel til at hæmme hårvæksten. Derefter kan dagen efter at du ikke sveder (gå til badet, saunaen, spille sport), brug parfume, 2 dage skal ikke solbade. Efter 3 dage skræl igen for at forhindre indvækst. Disse var reglerne for udførelse af depilation på områderne af ben, arme, ryg eller bryst, hvor det ikke er muligt at straks fange et bredt område uden hjælp. Der er dog steder, hvor du skal arbejde lidt anderledes.

For eksempel er en dyb bikini ikke for alle og håndterer ikke altid uafhængigt på grund af manglen på tilgængelighed for denne zone. I dette tilfælde vil kun en professionel beautician hjælpe.

Armhulen bør ikke behandles fuldt ud, men tager højde for den multidirektionelle vækst af håret på dette sted. Voksapplikationer skal være små og anvendes separat.

Ansigtsområdet (for eksempel ved korrektion af øjenbryn) kræver også opmærksomhed mod depilering for ikke at blive irriteret på det mest fremtrædende sted:

 • Særlig varm voks til afskalling af ansigtet skal påføres med små dele med en spatel eller en spatel (hvis det er granulært, tag kun et par granuler);
 • Efter opvarmning anbringes varm voks i små områder til den ønskede hårvækstzone (for eksempel hvis øjenbryn korrigeres - applikationen går til templerne og bryder i modsat retning osv.);
 • Kold voks til hårfjerning (smalle strimler) opvarmes i palmerne og påføres over området over læben, hagen eller omkring øjenbrynene.

Hvis der er enkelthår - kan de let fjernes med pincet.

Det er mere hensigtsmæssigt at gøre nogen depilation før sengetid, når der ikke er behov for at gå et sted og vise folk øjnene, fordi efter proceduren midlertidig rødme af huden er muligt. Dette er normalt, kræver ikke nogen handling (undtagen den sædvanlige pleje efter depilation) og går selv om morgenen.

Uanset hvilken type depilation der vælges, og uanset hvilket middel den udføres (butik eller hjemme), er ikke kun det korrekte valg af voks vigtigt for at opnå den ønskede effekt, men også opfyldelsen af ​​reglerne for at arbejde med det.

Øjenbrynens arkitektur i detaljer: tatovering, korrektion, farvning og makeup med billeder før og efter

Hårfjerning folkemekanismer