Wax Depilflax til depilation: anmeldelser og brugsanvisninger

Hot voks til depilation Depilflax bruges aktivt til at fjerne hår i benene og de intime områder. Produktet er lavet i Spanien. I mere end 20 år har MayStar produceret forskellige typer varm voks, paraffin voks i patroner og kosmetik til hud efter depilering.

Produktbeskrivelse: Sammensætning og formål

Kosmetisk produkt bruges aktivt til at fjerne hår på forskellige dele af kroppen, herunder ben- og bikiniområdet.

Der er mange sorter af hot wax depilflax. Følgende er funktionerne i de mest populære:

 • med chokolade smag. Den er lavet af bivoks og træ tjære. Desuden indeholder kosmetikproduktets sammensætning kakaosmør. Det er perfekt til enhver form for hud;
 • voks hot Depilflax granulater (naturlig). Den indeholder kun naturlige ingredienser. Der er ingen farvestoffer i produktet. Kosmetisk produkt designet specielt til at fjerne hårde, urolige hår i benene, armhulerne og bikini;
 • med cappuccino smag. Værktøjet er meget populært blandt kvinder, der ikke kan forestille sig en dag uden en kop aromatisk kaffe. Den har en delikat cremet tekstur. Den indeholder harpiks ekstraheret fra fyr, titandioxid, antioxidanter, talkum, et specielt tilsætningsstof "gyldent støv". Værktøjet omslutter forsigtigt hårene i bunden. Når den påføres, beskadiger den ikke huden, glider forsigtigt langs kroppens konturer og fryser i et øjeblik.
 • voks Depilflax "Pink". Dette produkt har et lavt smeltepunkt. Det hjælper med at fjerne selv meget korte hår i det intime område. Sammensætningen indeholder flavonoider, der hjælper med at forbedre blodmikrocirkulationen. Derudover indeholder den naturlig rosenolie, som effektivt eliminerer irritation på huden;
 • Depilflax hot voks "Ivory". Det anbefales at depilere det intime område. Det kosmetiske produkts sammensætning indeholder kokosolie, der er udstyret med fugtigheds- og blødgørende egenskaber. Denne type voks kan bruges af kvinder, der har tendens til allergiske reaktioner. Talc indeholdt i et kosmetisk produkt forhindrer forekomsten af ​​irritation i den intime zone.

Fordele og ulemper ved værktøjet

Det er nødvendigt at fremhæve følgende positive aspekter ved brug af voks:

 • Ved brug af produktet ledsages hårfjerningsproceduren ikke af smertefulde fornemmelser;
 • stoffet er fantastisk til brug derhjemme;
 • Produktet har bestået den passende dermatologiske kontrol.

Det kosmetiske produkt har sine ulemper:

 • Hvis voksresteret ikke omhyggeligt fjernes fra huden, kan der forekomme irritation på kroppen;
 • der er risiko for indgroet hår efter proceduren;
 • varm voks anbefales ikke til kvinder, der er allergiske over for kosmetikproduktets komponenter.

Forsigtig

Afhugning af det intime område med varmt voks anbefales ikke mere end en gang om måneden.

Det er vigtigt! Før du fjerner uønsket hår anbefales det at tage et bad for at dampe kroppen. Derefter skal huden tørres grundigt.

Applikationsfunktioner

Værktøjet kan bruges både i salonen og i hjemmet alene. Når du gennemfører depilation derhjemme, skal du følge de relevante regler for at undgå forekomst af irritation på kroppen.

Hvordan tilberedes huden til proceduren?

Før proceduren kan du bruge en speciel gel "Depilflax før depilation." Værktøjet giver dig mulighed for at desinficere huden. Gelen forbereder forsigtigt hår til depilation.

Produktet indeholder følgende nyttige ingredienser:

 • mentol;
 • tea tree olie;
 • rosmarin olie;
 • heksehassel.

Gelen har en afkøling og antiseptisk virkning. Det reducerer sandsynligheden for indgroet hår efter depilation. Det kosmetiske middel skal påføres benets område og det intime område umiddelbart før proceduren med lys, masserende bevægelser.

Hvordan udføres proceduren?

For det første skal du varme den varme voks i en specialiseret voksmølle for at opnå en flydende konsistens (til en temperatur på ikke over 50 grader). Derefter påføres værktøjet på benene eller bikiniområdet med en træspatel. Når det er afkølet, dannes en tynd film på kroppen. Derfor kan den fjernes uden særlige papirstrimler.

Sådan fjerner du voksrester?

Resterne af et kosmetisk produkt kan fjernes på forskellige måder:

 • almindelig olivenolie;
 • fløde, der har en fed konsistens
 • Specialværktøj designet til at fjerne resterende varmt voks. For eksempel olie "Depilflax", som omfatter rosmarin.

Hudpleje efter proceduren

Depilflaks voksformet agent har opnået positiv feedback fra kvinder. Efter fjernelse af uønsket hår på benene og i det intime område anbefales det at bruge Depilflax creme. De hjælper med at genoprette det optimale pH-niveau i huden. Cremen er udstyret med fugtgivende og beroligende egenskaber. Produktet giver dig mulighed for at fjerne irritation, der opstår på huden efter depilering. Midler er ideel til en følsom intim zone.

Creme, der er designet til at passe til kroppen efter depilation, har en naturlig sammensætning. Værktøjet indeholder sådanne nyttige komponenter som: ekstrakt opnået fra mynte, bivoks af naturlig oprindelse, olivenolie, havreekstrakt, allantoin.

Creme er nem at bruge. Det er kun nødvendigt at påføre dem på kroppen med et tyndt lag efter fjernelse af uønsket hår og vente, indtil det kosmetiske præparat er helt absorberet i huden.

Kvinder anmeldelser

Anmeldelser af hot wax Depilflax er for det meste positive. Her er nogle af dem:

Alina, 25 år gammel: "Jeg har længe brugt Depilflax hot voks, som indeholder rosenolie. Værktøjet er meget tilfredsstillende. Med hensyn til kvalitet er det på ingen måde dårligere end voks fra Beauty Image. "

Veronica, 20 år gammel: "Jeg har ret stive hår. Men den varme voks "Depilfax" klare dem. Med ham ser mine ben glat og attraktivt! "

Alla, 20 år gammel: "Jeg begyndte at bruge varmt voks for nylig. Forud for dette brugte "den gammeldags måde" en normal barbermaskine. Nu i mit arsenal er der følgende midler til udførelse af depilation: direkte varm voks selv, træpind, voksvoks, olie beregnet til hudpleje efter fjernelse af uønskede hår. Jeg har ingen klager over kvaliteten af ​​produktet. Efter smeltning bliver produktet flydende og anvendes let på kroppen. "

konklusion

Voks til depilation "Depilfax", bedømt af anmeldelser på internettet, er meget populær med det retfærdige sex. Dette skyldes, at dette produkt er lavet af råvarer af høj kvalitet. I dette værktøj er der et minimum af tilsætningsstoffer af syntetisk oprindelse og konserveringsmidler.

"Depilflax" - voks i en patron til depilation

Moderne kvinder, som skønheden i det gamle Egypten, tager sig af skønheden og glatheden af ​​huden. For at gøre dette bruger de forskellige metoder, herunder voksning (fjernelse af unødvendig vegetation med voks) optager et af de førende steder. Vokseproceduren tilbydes af alle skønhedssaloner, men det kan gøres hjemme. Det mest populære mærke til selvbrug i dag anses for at være voks i Depilflax patroner, hvis sortiment på markedet for depilation produkter er ekstremt forskelligartet. Ud over kassetterne til sessionen skal du bruge en voksmølle - en enhed til opvarmning af blandingen. Når du har det nødvendige udstyr og materialer til voksning, kan du nemt sikre glatheden i løbet af få uger.

Typer af voks

For at slippe af med overskydende hår på kroppen eller ansigtet anvendes voksstrimler fremstillet af papir eller stof, voks i patroner eller i dåser, og et korrekt valgt middel til hver kropsregion tillader maksimal og langvarig virkning.

Kropshår er et stort problem for kvinder.

Den mest talrige og forskelligartede gruppe er varme voks, der rammer en række forskellige teksturer, farver og kompositioner:

 • klassisk blanding - designet til at arbejde med følsomme områder, fjerner fine og mellemstore hår, har en fin tekstur;
 • gel blanding - lys og gennemsigtig, hypoallergen masse, som fanger hår, uden at skade huden. Let at bruge masse fjernes let med olie.
 • creme sammensætning - har en tæt tekstur og er velegnet til tør og følsom hud. Beskytter hår mod brud på grund af omsluttende virkning.

Som regel fremstiller kosmetikproducenter Depilflax naturlige ingredienser (bivoks eller fyrresin) med tilsætning af fugtgivende, antiinflammatoriske og beroligende ingredienser: rødvin, vegetabilske olier, planteekstrakter, alger, mineraler.

Takket være disse tilsætningsstoffer bliver huden efter sessionen øm og elastisk. Depilflax patroner fås i vægte på 110 gram og et volumen på 100ml, hvilket svarer til standard kassette voks smelter.

Hvorfor bruge kassetter hjemme?

Til selvudtagning af overskydende vegetation anbefales det at anvende en varm blanding i kassetter (patroner). Dette giver dig mulighed for at udføre proceduren nemt og sikkert, især hvis du bruger voks til dette formål i Depilflax-patroner, hvilket er den bedste løsning for aflejringsblandingen.

Anmeldelser af kvinder, der bruger dette værktøj derhjemme, tillader os at konkludere, at det er pålideligt og effektivt:

 • patroner er udstyret med specielle ruller, som massen er meget let og jævnt påført på overfladen af ​​huden, hvor dine hænder bliver rene;
 • kassetterne er sikre og milde, fordi temperaturen i blandingen ikke tillader brænding, fjernelse af overskydende vegetation forårsager ikke alvorlig smerte, og efter proceduren vises ingen irritation og rødme på huden;
 • En stor fordel ved patroner kan også betragtes som deres omkostningseffektivitet - indholdet af en kassette vil vare mindst 20 sessioner;
 • Massen i kassetterne, opvarmet til den ønskede temperatur, vil lindre overskydende vegetation efter den første depilation, og inden for 3-4 uger vil huden forblive glat.

For korrekt opvarmning og anvendelse af produktet er det vigtigt, at du læser instruktionerne på emballagen.

Regler for hjemmetablering

Depilflax vokspatron har et varmebestandigt design, og det gør det muligt at opvarme det ikke kun i et specielt apparat, men også ved hjælp af en mikrobølgeovn eller et vandbad.

 • Før du starter proceduren, er det nødvendigt at opvarme kassetten med Depilflax-blandingen i vokssmelten, og det er nødvendigt at sikre, at rullen er øverst, da ellers kan massen lække;
 • på samme tid er det nødvendigt at forberede huden til depilation: desinficere med en særlig forbindelse og behandle med talkumpulver for at beskytte og forhindre sved;

For at beskytte sig mod problemet med indgroet hår anbefaler eksperter at bruge ikke kun specielle plejeprodukter, men også bruge skrubber, der exfolierer og fjerner døde hudpartikler af dermis. Dette værktøj bruges inden for 2 dage efter depilation.

Varigheden af ​​effekten af ​​glat hud afhænger primært af kroppens egenskaber og kan afvige fra standardbetingelser. Det er værd at bemærke, at med regelmæssigheden af ​​procedurerne vil håret vokse mere og langsomt hver gang, hvilket følgelig øger tiden mellem aflejringer, og i nogle tilfælde stopper væksten af ​​uønsket hår helt og holdent. Det anbefales også at bruge specielle behandlinger for hårvækst mellem behandlinger.

Før brug opvarmes patronen i specielle lodrette varmelegemer.

Kontraindikationer til voksning

På trods af fordelene ved voksning og populariteten af ​​metoden er der en række tilfælde, hvor proceduren er kontraindiceret, for eksempel:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • skader på huden (ridser, slid);
 • et stort antal papillomer eller mol;
 • udvikling af åreknuder;
 • graviditet;
 • allergisk reaktion på bestanddelene i blandingen.

Ekspert Tips

Til proceduren for depilation skuffede ikke, bør du lytte til kosmetologernes råd og forsøge at følge dem:

 • For den første session er det tilrådeligt at besøge salonen, hvor specialisten vil udføre voks efter reglerne og give nyttige tips;
 • Det anbefales at købe voksblanding fra pålidelige producenter i specialforretninger, og du skal være opmærksom på produktets holdbarhed.
 • Det er bedst at starte proceduren på mindre smertefulde områder af kroppen, såsom hænder eller fødder, og kun derefter gå videre til mere følsomme områder (bikinier, armhuler);
 • Med meget stærk smerte anbefales det at bruge Emla creme med en bedøvelsesvirkning, men hvis smerten ikke går væk, bør du opgive denne type afpudsning og kigge efter noget andet.

Brug af voks i blækpatronerne kræver ikke særlig viden, så alle kan forsøge at udføre depilationen alene uden at spilde tid og penge på at besøge saloner.

Depilation Wax DEPILFLAX

VÆLGENDE AF PARAMETRE

Universal gennemsigtig formel af voks fra fyrretræer uden tilsætningsstoffer. Det har en behagelig honningsmag og aroma. Til alle hudtyper.

Plastvoks med en tykk konsistens til depilering af tykt og hårdt hår.

Ny højkvalitets voks med aloe vera-ekstrakt, mediumtæthed. Til alle hudtyper.

Eksklusiv kun i Epilshop. Højdensitetsvoks med en behagelig cremet konsistens og nærende effekt. Fugtiggør huden perfekt og giver den en fløjlsagtig og ømhed.

Eksklusiv kun i Epilshop. Gennemsigtig voks med en universel formel, der er egnet til aflejring af alle hudtyper, velegnet til følsom hud. Produktet består af 100% naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergier.

Eksklusiv kun i Epilshop. Den nye unikke voks af en tæt konsistens, beriget med værdifuld arganolie, giver næring til huden, hvilket giver det et fløjlsagtigt ømhed og forhindrer udseendet af irritation. Ideel fjerner stramt og kort hår.

Medium tæthed voks med en behagelig cremet konsistens og aroma af kaffe. Fugtiggør huden perfekt og giver den en fløjlsagtig og ømhed.

Eksklusiv kun i Epilshop. Ny voks med en delikat cremet tekstur, der i sin sammensætning helbreder havtornet olie perfekt fugtgivende og helbreder huden. Ideel til meget tør og følsom hud.

Sammen med fremragende hårfjerning har en beskyttende og regenererende virkning.

Eksklusiv kun i Epilshop. Gennemsigtig voks til alle hudtyper. Det har antioxidant egenskaber. Velbeskytter og nærer, i lang tid holder huden glat og delikat.

Plastvoks med ny formel egnet til følsom hud og alle typer hår.

Højdensitetsvoks med en behagelig cremet konsistens. Ideel til aflejring af normalt og hårdt hår.

Ny højkvalitets voks, medium densitet. Til alle hudtyper med en meget behagelig aroma.

Tykk voks med betacaroten til garvet hud.

Tæt voks, der er egnet til udtørring af enhver form for hår.

Ny højkvalitets voks, medium densitet. Til alle hudtyper.

Medium tæthed voks med en speciel smal rulle til mild ansigtshår fjernelse.

Talc voks til følsom hud. Forhindrer irritation på huden, lindrer og blødgør godt, hvilket gør huden fløjlsagtig.

Højkvalitets bivoks baseret på naturlig pine harpiks, indeholder tang

Naturlig voks med druemolyfinoler, til alle hudtyper.

Creme hypoallergen voks med en delikat tekstur, har en høj klæbemiddel evne. Fjerner håret hårdt uden at beskadige huden og efterlader ingen klæbrighed.

Velegnet til udtørring af tynd og medium i tykkelse af hår.

Særlig voks med azulene og titandioxid til forsigtig fjernelse af hår.

Voks i DEPILFLAX blå dåse, 400 g

Voks i DEPILFLAX blå dåse, 400 g

Voks i DEPILFLAX Naturkande, 400 g

Voks i DEPILFLAX Naturkande, 400 g

Voks i DEPILFLAX Chokoladebur, 400 g

Voks i DEPILFLAX Chokoladebur, 400 g

Voks i DEPILFLAX Pink kan, 400 g

Voks i DEPILFLAX Pink kan, 400 g

DEPILFLAX varm voks i granuler Naturligt, 600 g

Wax hot DEPILFLAX granulat Azulen, 600 g

Voks hot DEPILFLAX i granulat Grøn, 600 g

DEPILFLAX varm voks i chokoladegranulat, 600 g

En nyhed til kaffe elskere! Cream voks med en delikat tekstur og en delikat aroma af cappuccino. Dækker håret i selve basen og fjerner selv de korteste og hårdeste hår.

Hot premium voks med mallow ekstrakt. Det har en tæt creme struktur, der hurtigt og effektivt fjerner hår, herunder på ansigtet. Anbefales til alle hudtyper.

Beriget med kakaosmør for at opnå en mere blid og effektiv fjernelse af håret. Det har en lækker chokoladearoma, der gør afrundingsproceduren mere behagelig.

Indeholder tangekstrakt og titandioxid for en beroligende og beroligende virkning på huden.

Vokskomponenter virker som antioxidanter, bekæmper frie radikaler, opretholder hudens elasticitet og stimulerer regenereringsprocesser. Har saftig frugt og bær aroma.

Hypoallergen voks med en cremet tekstur. Dækker håret i selve basen og fjerner selv de korteste og hårdeste hår. På grund af dets plasticitet gentager det kroppens konturer, når det påføres, ikke beskadiger huden.

Varm voks med naturlig fyrharpiks og bivoks, specielt designet til hårdhår og meget følsom hud i bikini og armhuler. Ved kontakt med huden giver voksen høj klæbende evne til at klæbe sig og fremragende hårfjerning.

Rose olie, en del af sammensætningen, forbedrer hudånden og har en bakteriedræbende effekt. Voks med nærende og beroligende egenskaber har en delikat rose duft.

Azulen og titandioxid forhindrer irritation selv på overfølsom hud. Fjerner hurtigt og effektivt håret, også på ansigtet.

Talc forhindrer irritation og beskadigelse af følsom hud. Anbefales til intim depilering.

Meget plastik, delikat voks nærer og fugter følsom hud.

Hypoallergen voks med en delikat cremet tekstur. Det har en subtil behagelig aroma. Omslutter håret på selve basen, fjerner det fra roden uden at bryde det.

 • Den mest bekvemme engrosprisbutik
 • FAST LEVERING ordrer
 • GIFTS OG PRIS
 • KVALITETSGARANTI
 • BONUS PROGRAM købere

Nyheder og begivenheder

Detailpriserne forventes at stige fra 19 februar 2016

Voks "depilflax"

Hver kvinde er forpligtet til perfekt glat hud. Wax Depilflax - en af ​​de bedste måder at være altid velplejede og attraktive. Dette værktøj har fået meget stor popularitet blandt det retfærdige køn.

Om mærke

Depilflax er hjernebarnet fra May Star-mærket fra Spanien. Virksomheden fremstiller forskellige midler til at fjerne overskydende hår. Disse er genstande til depilering og relaterede produkter beregnet til hudpleje før og efter proceduren. Sidstnævnte omfatter geler, lotioner, mousses, emulsioner, specielle olier og andre produkter.

Virksomheden bruger aktivt revolutionerende udviklinger og teknologier. Nogle opfindelser er selv værdien af ​​mærket selv. Han skabte en rullepatron. Denne enhed forenkler hårfjerningsproceduren så meget som muligt, hvilket er særlig vigtigt hjemme.

værdighed

Fordelene ved Depilflax voksprodukter er vanskelige at overvurdere:

 • Højt kvalitetsniveau. Alle mærkevarer gennemgår streng kvalitetskontrol på alle produktionsstadier.
 • Komposition. Ved fremstilling af hårfjerningsprodukter bruger virksomheden kun naturlige ingredienser. Bivoks giver den nødvendige viskositet af produktet. Pine harpiks er en kraftig antiseptisk med anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber.

En række æteriske olier giver produkterne en diskret, men behagelig aroma. Vitaminer og mineraler nærer, fugter og plejer huden, hvilket gør den blød og silkeagtig.

 • Sikkerhed. Voksens formulering bestemmer deres delikatesse og muligheden for brug af mennesker selv med meget følsom hud. Produkterne forårsager ikke irritation, fjern forsigtigt hår og sørge for den nødvendige pleje.
 • Bredt udvalg. En række produkter giver dig mulighed for at vælge et fuldt udviklet salonkompleks og et sæt til hjemmebehandlinger. Her kan du finde og midler til at fjerne en lyspistol og kompositioner, der klare hårde og grove hår.
 • Brugervenlighed. Selv en nybegynder, der aldrig har udført sådanne procedurer hjemme, kan let navigere reglerne for at bruge voks og fjerne unødvendig vegetation fra kroppen.
 • Resultat. Enhver af virksomhedens produkter indpakker hvert hår sikkert og fjerner det forsigtigt sammen med roden. Samtidig forlader produkterne ikke en følelse af klæbrighed og fjernes let fra hudoverfladen.
 • Rimelig pris. Kvaliteten af ​​virksomhedens produkter er høj, men samtidig er den billig.

Depilflax vokstyper

Voks er præsenteret af virksomheden i et stort sortiment. De adskiller sig fra hinanden i farver, aromaer såvel som individuelle komponenter i sammensætningen.

Depilflax tilbyder kunder:

 • kan vokse;
 • patroner,
 • granulære film og perle voks;
 • flerfarvede fliser.

Hermetisk voks "Filmvoks" er designet til varm brug. Sammensætningen opvarmes i et specielt apparat. Efter påføring på huden fjernes agenten sammen med hårene (ved hjælp af specielle strimler). Denne type voks foreslår brug i kabinen.

Sammensætningen, der er lavet i form af flerfarvede fliser, er også beregnet til professionel brug. Produkterne varierer i elasticitet og aroma. Sådan voks sælges i pakker med en vægt på 1 kg.

Et andet mærkeprodukt, der er pakket i krukker, er granulært voks. Sådanne pakker har en lidt mindre størrelse (600 g). Sortimentet har muligheder med en række forskellige omsorgsfulde tilsætningsstoffer.

Til hjemmet depilation ideel mulighed i patronerne. Fordelene ved denne voks er allerede blevet værdsat af mange kunder:

 • Enkelhed og brugervenlighed. Særlige ruller hjælper værktøjet til nemt at glide over huden og fordeles jævnt. Produktet kræver ikke ekstra værktøj til opvarmning (du kan bruge en almindelig gryde med varmt vand). Intet behov for særlige færdigheder. Ved at følge enkle instruktioner kan du nemt opnå en perfekt glat hud.
 • Sikkerhed. Kassetten behøver ikke opvarmes til høj temperatur. Dette er en mild procedure uden risiko for forbrændinger og svær ubehag.
 • Økonomi. En patron er designet til flere procedurer. Dette giver dig mulighed for at spare på en tur til mesteren for et lignende resultat.
 • Variety. Voks af denne type er præsenteret af producenten i flere versioner. Krystallinsk er karakteriseret ved en høj grad af adhæsion. Cream er skabt til særligt følsomme kvinder. Dens tekstur er mere delikat og silkeagtig. Den mest blide af alle størrelser er ultra-creme strukturen.

Forskellige voks i kassetter og yderligere ingredienser. "Oliven" Depilflax indeholder omsorgsfuld olivenolie, rig på vitaminer og sporstoffer. Denne "flydende guld" blødgør og fugter huden, hvilket gør den velplejet og smukt.

Søde elskere kan købe et produkt med den lokkende duft af chokolade eller cappuccino. Romantiske piger vil elske duften af ​​duftende roser. Fans af usædvanlige løsninger vil sætte pris på voks med aromatiske noter af dyr vin.

Home Depilation Rules

Hvis du vælger at bruge voks i briketter, kan du selv udføre proceduren:

 1. Varm patronen. Til dette formål kan du købe en speciel enhed. I fravær er muligheden for et vandbad også egnet. Det er uønsket at bruge en mikrobølgeovn i dette tilfælde.
 2. Forbered den behandlede hud. Tag et brusebad eller aftør huden med en fugtig klud (for at fjerne snavs og sved). Stænk huden med specielt talkumpulver. Dette vil reducere sandsynligheden for irritation og lette processen.
 3. Påfør produktet til et lille område af kroppen. Forsøg at opnå ensartet anvendelse. For at gøre dette skal du blot holde kassetten med værktøjet på overfladen med overskydende hår.
 4. Vedhæft en stribe papir eller klud til det behandlede område. Rett og flad det med strækbevægelser.
 5. Rive stripen ud. Bevægelsen skal være skarp, mod hårvækst.
 6. Hvis ikke alt blev slettet, gentag proceduren i samme område. Enkelt hår kan udtrækkes med pincet.
 7. Efter fjernelse af al uønsket vegetation skal du behandle huden med en speciel lotion eller creme. Post-epilation produkter af mærket fugt ikke kun epidermis og forhindre irritation. De hæmmer væksten af ​​nye hår og kan betydeligt reducere perioderne mellem behandlingerne.

For yderligere information om varm voksaflejring, se følgende video.

Kontraindikationer

Det er værd at afstå fra at fjerne hår ved hjælp af voks, hvis:

 • beskadigede epidermier (slid, nedskæringer, solskoldning);
 • du har hudsygdomme;
 • du lider af åreknuder;
 • du har mange mol.

Lignende procedurer anbefales ikke til gravide kvinder. Selvom der ikke er direkte kontraindikationer i dette tilfælde.

Sammensætningen af ​​dette værktøj er miljøvenlig, men voks kan, ligesom enhver anden vare, forårsage en allergisk reaktion, hvis du er overfølsom overfor enhver komponent. Før brug skal du være opmærksom på sammensætningen af ​​de valgte midler.

Hver type er repræsenteret af virksomheden som originale versioner og universel naturlig voks uden yderligere ingredienser, der passer til enhver hudtype.

anmeldelser

De fleste kunder elsker Depilflax. Home depilation med disse værktøjer er hurtig og nem. Hårene fjernes fra roden uden at bryde af. I dette tilfælde er gentagelsen af ​​proceduren i samme område to gange ekstremt sjælden. Glæder sig over piger og demokratisk pris på produkter, deres økonomiske forbrug.

WaxKiss, DepilFlax i Moskva og Rusland!

WHOLESALE OG RETAIL alt for depilation, voksbehandling fra firmaet WaxKiss, Depilflaks

populær

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). Volumen: 110 ml. Det producerer.

Hot...

Stramt (til kort og hårdt hår). Volumen: 1 kg. Producent: De.

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). Volumen: 400 ml. Det producerer.

Køb DepilFlax:

Kontaktpersoner:
+7-925-579-82-62
+7-925-579-83-63
skype: DepilFlaxShop
Denne email adresse er beskyttet mod spam bots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Anbefalet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Bank: 800 gr. Producent: Waxkiss

Kassette: 100 gr. Producent: Waxkiss

Kassette: 100 gr. Producent: Waxkiss

Varmelegeme til voks med temperaturregulering.

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). O.

Stramt (til kort og hårdt hår). Volumen.

7 cm x 22 cm. Producent: Waxkiss

Kassette: 100 gr. Producent: Waxkiss

Volumen: 500 ml. Producent: DepilFlax.

Bank: 800 gr. Producent: Waxkiss

Bank: 800 gr. Producent: Waxkiss

Stramt (til kort og hårdt hår). Volumen.

Mellemdensitet (til medium og hårdt hår.

Stramt (til kort og hårdt hår). Volumen.

Volumen: 500 ml. Producent: DepilFlax.

Bank: 800 gr. Producent: Waxkiss

Stramt (til kort og hårdt hår). Volumen.

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). O.

Varmepumpe til voks, 1 patron på bunden. Pro.

Kassette: 100 gr. Producent: Waxkiss

100 ml. Producent: Waxkiss

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). O.

Kassette: 100 gr. Producent: Waxkiss

Kassette: 100 gr. Producent: Waxkiss

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). O.

Stramt (til kort og hårdt hår). Volumen.

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). O.

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). O.

Stramt (til kort og hårdt hår). Volumen.

Stramt (til kort og hårdt hår). Volumen.

Antal: 20 stk. Stakket af stykke.

Antal: 100 stk. Stakket af stykke.

Antal: 50 stk. Stakket af stykke.

Mellemdensitet (til medium og hårdt hår.

Hermetiske og varme voks, volumen 400 ml. Aluminium.

Bank: 800 gr. Producent: Waxkiss

Volumen: 250 ml. Producent: DepilFlax.

Gennemsigtig (til tyndt, svagt hår og dl.

Bank: 800 gr. Producent: Waxkiss

Gennemsigtig (til tyndt og svagt hår). O.

Kassette: 100 gr. Producent: Waxkiss

Volumen: 800 gr. Producent: DepilFlax. Spec.

Depilflax Wax "Azulenovy" i en bank i Zelenograd

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Prisen på depilflax voks "azulene" i banken i butikkerne i Zelenograd

På stedet kan du vælge depilflax voks "azulene" i banken efter egenskaberne, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograds onlineforretninger. Køb depilflax voks "azulene" i banken billig (inklusive på kredit) er nemt! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Depilflax

Det spanske firma MayStar producerer fremragende voksprodukter under det rummelige navn Depilflax, som er bredt anerkendt i Europa. Du skal være enig i, at 25 års erfaring inden for fremstilling af kosmetik og skindprodukter, tilstedeværelsen af ​​vores eget laboratorium og uafbrudt forskning giver grund til at være sikker på kvaliteten af ​​de tilbudte produkter. Desuden var MayStar den første til at opfinde og modtage et patent på en rullepatron, som i dag er en af ​​de konstante ledsagere af depilation masters arbejde. Ønsket om at foregribe forbrugernes ønsker, følsomt at lytte til deres behov, er en af ​​de utvivlsomme fordele af virksomhedsledere.

Pakken indeholder strimler af voks, gel før depilering og klud til fjernelse af voksrester.

Voks anbefales til depilering af hårdt, tykt hår. Velegnet til følsom hud.

Voks anbefales til tykt, hårdt og kort hår. Velegnet til male depilation.

Voks anbefales til tyndt og mediumt tykt hår.

Naturligt højrenset bivoks. Anbefales til fjernelse af dun og tyndt hår.

Pulveret beskytter huden mod høje temperaturer og øger vedhæftningen mellem voks og hår.

Vassen er ideel til følsomt hud og hårdt hår.

Voks anbefales til tyndt og mediumt tykt hår.

Et sæt produkter til hudpleje under depileringsproceduren: lotioner før og efter depilering, olie til fjernelse af voksrester. (Dette produkt udstedes kun på webstedet!)

Professionel folie. Farve: sølv.

Brugt til at arbejde med varme og varme voks.

Varm voks er egnet til afhugning på alle dele af ansigt og hud. Det har antiinflammatorisk virkning. Vassen har en meget plastik tekstur.

Voks for følsom hud.

Voks for tør, tilbøjelig til at skrælle huden.

Voks til alle hudtyper.

Voks til meget tør og følsom hud.

Voks for følsom hud.

Voks for tør, tilbøjelig til at skrælle huden.

Voks til alle hudtyper.

Pakker til et pedicure bad, i pakning. Størrelse: 80x50.

Olie til hudpleje efter epilering. Velegnet til alle hudtyper. Effektiv med venøst ​​og kapillært retikulum.

Lotionen forbereder huden inden aflejringsproceduren, der passer til alle hudtyper.

Olie til hudpleje efter depilering. Velegnet til tør og moden hud.

Hudplejeprodukt efter depilering.

Varm voks til depilation egnet til depilation af kort hår. Allergen.

Varm voks til depilation egnet til depilation af kort hår. Forbedrer mikrocirkulationen og forbedrer hudens elasticitet.

Varm voks til afhugning, der er egnet til hårdhåring. Aflaster træthed og beroliger huden.

Medium tæthed voks i søjler. Velegnet til enhver form for hår.

Voksen i søjlerne er egnet til epilering af hårdt hår i områder med øget hudfølsomhed.

Olie til hudpleje efter epilering. Velegnet til normal og tør hud.

Fugtgivende emulsion er beregnet til brug efter proceduren for paraffinbehandling.

Cremen beroliger og fugter huden efter depilation.

Vulkanisk peeling indeholder pimpstenspulver. Bruges til at blødgøre hænder, fødder, albuer på huden under parafinbehandling.

Parafin til hænder og fødder. Aflaster sværhedsgrad, forbedrer blodcirkulationen, beskytter huden mod dehydrering.

Paraffin til tør og tynd hud af hænder og fødder. Dyber nærer huden.

Parafin anvendes til anti-aging ansigtsprocedurer, der passer til meget følsom hud.

Paraffin til tør, flakket hud. Den har en frugtagtig aroma.

Paraffin giver huden intensiv hydration og næring.

Mousse forsinker væksten af ​​nyt hår, beskytter huden mod irritation, kløe.

Lotion fremmer peeling af keratineret hud. Ved regelmæssig brug reduceres risikoen for indgroet hår betydeligt.

Olie fjerner voksrester og giver huden forsigtige pleje.

Olie til hudpleje efter epilering. Velegnet til alle hudtyper. Det har antioxidant egenskaber.

Gelen anvendes før depilering for at rense og desinficere huden.

Voks til alle hudtyper.

Voks til delikat hud.

Voks til garvet hud.

Voks til tør og følsom hud.

Vassen er egnet til at fjerne kort hår.

Varm voks til depilation i bikini og underarm. Det har antiinflammatoriske egenskaber. Vassen er uigennemsigtig og tykk.

Vassen er egnet til at fjerne kort hår.

Voks skabt specielt til depilation på ansigtet. Godt lugter huden.

naturlighed

MayStar tilbyder forskellige serier af utvivlsomt nyttige produkter, men den særlige opmærksomhed fra herrene er optjent af professionel Depilflax voks. Det produceres udelukkende af de bedste komponenter ved hjælp af avanceret teknologi på virksomhedens fabrik i Spanien - tæt på Middelhavskysten gør det muligt at bruge uendeligt værdifulde og helbredende gaver af naturen.

Derfor er voks baseret på naturlige ingredienser, enten af ​​hav eller vegetabilsk oprindelse - harpiks af olie og olier - som gør det muligt at omhyggeligt pleje huden og blødgøre det perfekt. Afhængig af brugen af ​​yderligere ingredienser, er en bestemt type voks også:

 • forbedrer blodcirkulationen i små fartøjer
 • fugter, lindrer, glatter, toner og forynder det, bekræfter de bedste anmeldelser af Depilflax;
 • gør huden mere elastisk;
 • giver fløjlsagtig
 • fjerner irritation, hævelse og betændelse;
 • har en regenererende, antioxidant og ernæringsmæssig effekt;
 • hjælper med at sige farvel til træthed;
 • forhindrer indgroede hår
 • har en bakteriedræbende virkning
 • forhindrer forringelsen af ​​huden på grund af de aggressive virkninger af kold eller ultraviolet stråling, der følger med solens stråler.

Før du lægger råmaterialer, der er rige på hætter, ind i produktionen, rengøres det grundigt af urenheder. For at forhindre allergiske og andre ubehagelige reaktioner minimerer producenterne indholdet af konserveringsmidler og farvestoffer i Depilflax voks til depilering.

Opregne voksredienser er en fornøjelse, døm for dig selv: bivoks, rose og kokosolie, tiara blomst, karoten og olivenolie ekstrakt, kamille kronblade ekstrakt, C-vitamin, æblesyre, træ tjære eller esterharpiks, glycerin, antioxidanter, perlemor pigmenter, guldpartikler osv. Nogle ingredienser er ikke naturlige, men fuldstændig harmløse for dit helbred og meget nyttige med hensyn til produktets egenskaber. For eksempel forbedrer titandioxid voksplakning og forenkler hårfjerning. Derfor anbefaler vi at købe Depilflax til dem, der ser alvorligt om deres helbred.

Top kvalitet

Takket være planternes allerede nævnte placering forlader specialisterne ikke produktionen til sin arbejdstagers nåde i et andet land. Hvert batch er nøje kontrolleret, og derfor ændres produktkvaliteten ikke fra levering til levering, men forbliver på et konsekvent højt niveau. Det er takket være ham, at produkterne er så genkendelige i alle regioner i Rusland og så populære i mange lande - deres nummer er 60!

Bredt udvalg og fremragende anmeldelser

Men det er ikke kun bredt, men også meget gennemtænkt. Hvert produkt er altid efterspurgt. Her finder du voks i Depilflax patroner, og i dåser og varmt i briketter. Nogle produkter fra linjen er designet på en sådan måde, at de passer til mennesker, der har allergiske manifestationer efter brug af almindelige voks. Disse produkter blev udviklet på en sådan måde, at de opfylder behovene hos en person med næsten enhver form for hud - meget sart, problematisk, moderat følsom og mindst modtagelig for smerte. Her kan du afhente produkter og afhænge af hårets egenskaber, som du vil fjerne: Kort og hård, medium i tykkelse, meget blød og tynd.

Filmvoks, der påføres med en spatel, er et ideelt værktøj til alle hudtyper, herunder følsom hud, på mange forskellige områder. Depilflax hot wax er egnet til at fjerne korte hår. Voks i krukken er god til problem og følsom hud, tyndt og ikke for tykt hår. Væsken i patronen er en god mulighed for forskellige hudtyper, herunder blødt (herunder på ansigtet - med en smal rulle), meget tør og endda garvet. Under alle omstændigheder, som følge af brugen af ​​dette produkt, fjernes ikke kun den synlige del af håret, men også dens rod.

Derfor spørger vi dem, der allerede har formået at opleve produktet på deres egen hud, og vi får kun de bedste anmeldelser om depilflax voks. Mange mennesker er glade for at de valgte dette mærke. Og der er mange grunde til dette:

 1. Mindre smerte mærkes under proceduren, hvilket er hovedargumentet for de fleste piger og kvinder.
 2. Vassen er meget effektiv - når du bruger den, kan du glemme at vokse hår i mindst to uger.
 3. Det er ekstremt nemt at bruge, især da nogle piger i sidste ende har hængt af selv at opvarme voks i mikrobølgeovnen og bringe den til den ideelle temperatur.
 4. Produkterne er ret billige, og derfor beslutter du at købe Depilflax voks, kan du spare meget, og besparelserne over tid bliver meget mærkbare, da proceduren gentages med jævne mellemrum.
 5. Hårene, der vokser flere uger efter proceduren, er ofte lette og tynde.
 6. Den vidunderlige aroma gør proceduren mere behagelig (men hvis du er for følsom med lugten, kan du samle voksen uden smag).
 7. Teksturerne kan variere betydeligt afhængigt af den valgte vokstype, fra creme og creme til gel.

Vi inviterer dig til at udforske de vidunderlige produkter Depilflax i online butik Krasotka.Pro. Her finder du også relaterede produkter til at udføre denne procedure i henhold til alle regler og med maksimal komfort for dig: gel før depilering, voksstrimler, timere med fastgørelsesmiddel, olie for at fjerne rester, creme, emulsion, pulver og mousses efter depilering.

Det er også sandsynligt, at du vil være interesseret i andre produkter fra dette firma, som giver mulighed for dyb næring og hydrering af huden på hænder og fødder ved brug af paraffinbehandling. Opdag havet af MayStar plejeprodukter!

Depilflax Depilation Wax: Funktioner og fordele

Depilflax Depilation Wax er populær hos kvinder. Med sin hjælp er det nemt at give benene glathed. Selv om du kan fjerne uønsket hår med dette værktøj i andre områder (på hænderne, under armene osv.).

Kvinder stræber efter perfektion, og overdreven vegetation på deres krop er et reelt problem. Blandt de forskellige måder at fjerne overskydende hår er voksning populært. Men for at proceduren skal lykkes, er det vigtigt at vælge den rigtige voks. Mange kvinder foretrækker depilflax hårfjerning produkter, som har positive anmeldelser.

Lidt om producenten

Depilflax voksaflejringsprodukter fra det spanske firma May Star. Fabrikanten har produceret midler til fjernelse af uønsket hår og hudpleje efter epilering (lotioner, cremer osv.) I mere end et kvart århundrede.

Ved fremstilling af produkter Depilflax, der er kendt over hele verden, bruger innovative teknologier. Derudover har mange kosmetik udviklet af virksomheden. Virksomhedens opfindelser omfatter også en rullepatron. De fleste kvinder bruger nu det hjemme, da det forenkler aflejringsprocessen.

Depilflax Depilation Wax

Depilflax voks til hårfjerning er repræsenteret af en bred linje. Fabrikanten tilbyder midler til at fjerne hår fra ben, arme, bikini område og så videre. Deres største forskel i sammensætning: de indeholder forskellige yderligere stoffer.

Depilflex-midler sælges i følgende former for udstedelse:

Produkter af dette mærke bruges til hjemmet fjernelse og salon procedurer. I butikkerne og salgsstederne i kosmetik kan du se voks til professionel og hjemmeanvendelse.

Egenskaber og fordele

Den vigtigste funktion og fordel ved Depilflax voks er en unik sammensætning. Ved fremstillingen af ​​producenten anvendes kun naturlige ingredienser:

 • bivoks;
 • fyrretræ;
 • æteriske olier
 • tang mineraler;
 • vitaminer og så videre.

Andre fordele ved produkterne omfatter:

 • høj kvalitet (midler går gennem flere faser af kvalitetskontrol);
 • rimelig pris;
 • brugervenlighed derhjemme;
 • effektivitet;
 • sikkerhed;
 • blid hudpleje
 • bredt udvalg.

På trods af at spanske produkter til depilation er af høj kvalitet og naturlige, har den en overkommelig pris.

Hvordan vælger man Depilflax voks til depilation?

Produkter Depilflex præsenteres i en bred vifte, fordi kvinder undertiden spekulerer på, hvad der betyder at give præference. Hvis du planlægger at gøre hårfjerning derhjemme, skal du give dig mulighed for voks i patronerne. Det har følgende fordele:

 • nem at bruge;
 • kræver ikke specielle værktøjer
 • kræver ikke særlige færdigheder
 • er sikkert.

Du kan også købe specielle strimler. Depilflex Depilatory Wax i Banks er designet til varmt hårfjerning. Det er ikke egnet til hjemmebrug, da det kun kan opvarmes i specielle enheder. Proceduren kræver også særlige færdigheder, så ukorrekt brug kan forårsage forbrændinger.

Hvordan ansøger du?

Hvis du vælger voks i patronerne, er proceduren til fjernelse af uønsket hår som følger:

 1. Varm blækpatronen til driftstemperatur efter anvisningerne i instruktionerne.
 2. Påfør et jævnt lag på huden (før du tager et bad eller et bad, så huden er dampende).
 3. Lim papirstrimlen ovenpå.
 4. Når voksen hærder, rive den væk fra hårvæksten.

Takket være rullesystemet påføres voks på huden jævnt, og det bruges derfor sparsomt. Efter proceduren smøres det område af huden, hvorfra håret blev fjernet, med en fugtighedscreme.

Hvis du vil teste effektiviteten af ​​Hot Wax Depilflax, skal du gøre proceduren i salonen. Husk at der i hjemmet kan føre til forbrændinger og andre alvorlige konsekvenser.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Krops kosmetik - Depilering og barbering - Voks til depilation i Zelenograd

Depilflax - Hot voks i granulat Azulene EXTRA med beroligende effekt, 600 gr

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Hot voks i granulat Azulene EXTRA med beroligende effekt, 600 gr

Læg i indkøbskurv

Planet Nails - Hot Pink Wax

Læg i indkøbskurv

Planet Nails - Hot Pink Wax

Læg i indkøbskurv

Planet Nails - Wax Cartridge Gold, 100 ml

Læg i indkøbskurv

Planet Nails - Wax Cartridge Gold, 100 ml

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Voks i Aloe Vera patron til tyndt og svagt hår, 110 g

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Voks i Aloe Vera patron til tyndt og svagt hår, 110 g

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Film voksperler Caribbean Film Wax Granuler, 600 g

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Film voksperler Caribbean Film Wax Granuler, 600 g

Læg i indkøbskurv

Depilica - Olivenolie Varm voks Olivenolie Varm voks, 100 ml

Læg i indkøbskurv

Depilica - Olivenolie Varm voks Olivenolie Varm voks, 100 ml

Læg i indkøbskurv

Starpil - Voks varm i en krukke Naturligt til fint og medium hår, 800 ml

Læg i indkøbskurv

Starpil - Voks varm i en krukke Naturligt til fint og medium hår, 800 ml

Læg i indkøbskurv

Starpil - Voks i Argan patron til medium til hårdt hår, 110 g

Læg i indkøbskurv

Starpil - Voks i Argan patron til medium til hårdt hår, 110 g

Læg i indkøbskurv

Starpil - Voks i patron Azulenov til tyndt og svagt hår, 110 g

Læg i indkøbskurv

Starpil - Voks i patron Azulenov til tyndt og svagt hår, 110 g

Læg i indkøbskurv

Depilica - Natur Pine Varm Voks Pine Pine Voks, 800 g

Læg i indkøbskurv

Depilica - Natur Pine Varm Voks Pine Pine Voks, 800 g

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Voks i en patron Bomuld til kort og hårdt hår, 110 g

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Voks i en patron Bomuld til kort og hårdt hår, 110 g

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Hot voks i diske Ivory EXTRA til enhver hårtype, 500 gr

Læg i indkøbskurv

Depilflax - Hot voks i diske Ivory EXTRA til enhver hårtype, 500 gr

Læg i indkøbskurv

På siden Body Cosmetics - Depilation and Shaving - Depilation Wax du kan købe følgende produkter: Starpil - Voks i Argan patron til medium og hårdt hår, 110 g, Depilflax - Hot voks i granulat Azulene EXTRA med beroligende effekt, 600 gr, Starpil - Voks i patron Azulenov til tyndt og svagt hår, 110 gr. Ethvert produkt kan købes med levering til byen Zelenograd.

Levering er tilgængelig for udstedelsesstederne:

 • PickPoint, Georgievsky Avenue, 1627
 • PickPoint,
 • Varemodtagende og udstedende pakker, 124365, Rusland, Moskva, G Zelenograd, Zavodskaya str., 1B
 • PickPoint, Panfilov Avenue, 6A

Hvor ofte gør shugaring

Voks til Veet Depilation: instruktioner og anmeldelser