Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Om voks

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voks striber - i denne udførelsesform er produktet allerede blevet påført på papir eller stof striber, som ikke behøver opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed, skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du starte aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

anmeldelser

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

På jagt efter en mere rentabel voks end Veet fandt noget :)

Dette produkt er nyt for mig. Jeg skriver en anmeldelse efter 1. brugstidspunkt. Deep Depil-serien optrådte i vores butikker for ikke så længe siden. For at begynde at fortælle dig, hvordan jeg kom til hende)

Historien er: Gud, hvordan priserne vokser: ((Jeg elsker denne voks meget. Jeg brugte den i flere år, prisen var altid 260, derefter 300, derefter 360, derefter 400. Men så den anden dag så jeg det til 600. Dette rædsel. Jeg var i panik)) Jeg gik gennem et par butikker og så det sammen med stigningen i prisen på Veet viste nogle nye serier af forskellige depilationsprodukter fra Deep depil. Priserne er meget mere rentable. gnide.
Jeg læste, jeg troede, jeg besluttede at tage det.

Jeg vokser voks i lang tid, jeg elsker det, der er ingen problemer i nogen zoner. Så her vil det være mere sandsynligt om dette nye produkt Deep depil "frugt voks til depilation" på basis af fructose.

Umiddelbart plusser (i modsætning til Veet):
- vaskes let af med vand. (dette er den største fordel, det er meget bekvemt, der opstår ingen stakning, herunder det er praktisk til striber, vokset opløses simpelthen i vand i sekunder)
- mange kvalitetsservietter
- behagelig lugt
- efterlader ingen irritation, meget blød

ulemper:
- ret langt hår skal dyrkes til fjernelse, med kort kan det ikke klare sig
- padle i sættet er ubehageligt (jeg brugte den gamle fra veet)

Jeg vil vise dig hvordan sættet ser ud:
1. Emballering.
Jeg kan godt lide det) Smukt, simpelt, alt er klart, forståeligt. Dette er nok den første grund til at tage det på prøve. Jeg sætter 5!

Voks varm til hårfjerning Floresan Deep Depil

drikkevand, glucose, saccharose, sorbitol, glycerin, aloeekstrakt, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, tridecet-9, citronsyre, blåfarvestof CI 42090.

Wax Floresan Deep Depil. Antikke traditioner dannede grundlag for en ny formel af frugt voks til depilation. Ud over den delikate fjernelse af uønsket hår har voks det med at skrælle. En del af aloe vera-ekstraktet.

Wax Floresan Deep Depil. Antikke traditioner dannede grundlag for en ny formel af frugt voks til depilation. Ud over den delikate fjernelse af uønsket hår har voks det med at skrælle. Aloe vera ekstrakt indeholdt i sammensætningen fugtiger og blødgør huden i depilation zone, forhindrer irritation og indvækst af hår under huden. Med hver procedure bliver håret tyndere, og selve proceduren er absolut smertefri. Velegnet til selv den mest følsomme hud. Glatheden af ​​huden varer op til 4 uger.

anmeldelser

Høj kvalitet indfangning og fjernelse af hår, omkostninger, behagelig lugt.

Epilation af ben, armhuler, bikini og dyb bikini, jeg bruger alene hjemme. Jeg bruger til dette formål epilatoren og varm voks (banding teknik, ved hjælp af strimler).
Huden i de epilerede steder, jeg har vænnet mig til epilationen, uden nogen særlige egenskaber, er smertegrænsen normal.
I forbindelse med en anstændig stigning i priserne på pleje og kosmetik generelt og på min foretrukne Veet voks i særdeleshed blev jeg forvirret af en søgning efter en lignende kvalitet, men billigere. Og fundet. Floresan varm voks koster omkring 200 rubler.
Vægten af ​​en krukke er 350 gram.
Kold voks solid, behagelig grøn (jeg elsker grøn)), pakket i en plastik krukke med en skruehætte. Plast er ret pålideligt, tråden på dækket er stærk.
I pakken sætter vi en tæt genbrugsstrimler, standardstørrelse, i mængden af ​​10 stk.
Også inkluderet er en spatel til påføring af voks.
Voksen opvarmes i mikrobølgeovnen: en hel krukke i 1 minut, halv og mindre varme, henholdsvis 30 sekunder. Du kan varme op i et vandbad, der er lidt længere, det vigtigste er ikke at koge.
Efter voks bliver blød, flydende, bland godt og fortsæt til applikationen.
Vi kontrollerer forsigtigt komforttemperaturen!
Voksens tekstur er moderat tyk, påført med en spatel med et tyndt eller meget tyndt lag, efter hårvækst, så glatter vi båndet ovenpå og rives stripen så tæt som muligt på huden mod hårvækst.
Floresan fjerner hår fra 3 mm, dvs. temmelig kort, hvilket er praktisk.
Jeg prøvede at bruge det på mine ben, lår og bikinier. Resultatet er fremragende overalt.
Resterne af voks fra kroppen efter epilering vaskes af med vand uden nogen anstrengelse.
Fremragende budget erstatning voks voksning i kabinen, samt dyrere voks.
Aroma: Duften af ​​produktet er svag, frisk, næsten ikke følt selv i opvarmet tilstand.
ps: Nogle gange er det overraskende mig, hvorfor producenten kun lægger 10-12 strimler i en pakke med voks, jeg har aldrig nok af denne mængde. Nå, det er ikke minus for voks til 200 rubler.

Deep Depil Depilation Wax: Honey Floresan - Floresan, hvordan man bruger anmeldelser

Indsendt af: admin i Fashion 03/24/2018 Comments Off på Deep Depil Depilatory Wax for Honning Depilation: honning voks - Floresan, hvordan man bruger, anmeldelser er deaktiveret 89 Visninger

Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voksstrimler - i denne version er produktet allerede påført papir eller stofstrimler, som ikke skal opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du begynde aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

Voksstrimler til depilation med kamille. Floresan Deep depil - anmeldelser

Og det er ikke nødvendigt at betale for meget

Fordele: Billig, effektiv.

Testimonial: Jeg besluttede på en eller anden måde at prøve voksstrimler i erhvervslivet og købte Floresan Deep Depil med kamille. Med deres direkte ansvar for at klare et knæk ripper de godt limede og højkvalitets hår, mens de ikke løfter dem og trækker. Den eneste ulempe er, at det øverste lag af huden er trukket sammen med hårene. Røde pletter vises på mine fødder, men jeg fastholder ikke specifikt på disse strimler, da dette er min hudfunktion - meget sart. Derfor skiftede jeg til en varm voks af samme firma,... Næste

Neeffetivnye

Fordele: Pris.

Ulemper: Ineffektive.

Anmeldelse: Et rod til en lav pris. Det eneste plus, som jeg ikke kan kaldes effektiv. Selv om det måske ikke er muligt for alle voksstrimler sammenlignet med voks i en dåse? (første striber) Det gør ondt, men ikke kriminelt. Epilator, sandsynligvis, til tider syg.

Irriterer ikke huden

Plusser: Effektivt.

Ulemper: Stort forbrug.

Anmeldelse: Wax strips til depilation med kamille Jeg kunne godt lide en ganske behagelig aroma, såvel som for ikke irriterende huden. Effektivitet er selvfølgelig. Fire sæt for en lille besværsproces og for det faktum, at mange striber går, det ville depilere alle benene.

Effektiv!

Fordele: Effektiv.

Anmeldelse: Wax strimler til depilation med kamille. Floresan Deep depil er ganske effektiv og behagelig - benene efter dem er meget glatte. Men du skal vænne sig til den midlertidige smerte efter dem. Personligt kan jeg næppe gøre dem depilated, selv om effekten er meget god.

Men disse er de bedste voksstrimler.

Plusser: Bedste.

Anmeldelse: De har så mange fordele, at der ikke er nogen ulemper. De er meget overkommelige. Analoger i udlandet meget dyrere. Fjern godt uønsket hår meget godt. Næsten alt. Irritation efter brug af strimlerne går hurtigt. Det er meget nemt at bruge dem.

Meget godt

Plusser: Små forbrug, efterlader lidt klæbende spor efter min mening meget.

Ulemper: Ingen.

Testimonial: Prisen var latterlig. Først tænkte jeg penge blev spildt. Jeg satte mig om aftenen for at trække håret på mine hænder og hvad var min overraskelse, da alt blev rystende med det samme og samtidig, og du kan bruge stripen to gange. Jeg har meget erfaring med at bruge og prof. voks og husholdningsstrimler af berømte mærker, vil jeg helt sikkert gå til at købe disse strimler, jeg ved ikke, hvordan de vil klare håret på deres fødder, men måske tager jeg et par pakker og udfører opgaven bagefter.

Anmeldelser om voksstrimler til depilation med kamille. Floresan dyb depil
Kosmetik og parfume.

Anmeldt af "lavanda1" på frugt voks til depilating ansigtet Floresan Deep depil med aloe vera ekstrakt

Navn: lavanda1. Type anmeldelse: neutral
Rating: 3.8 ud af 5 stjerner. 07-05-2016 01:41:25

Nå, hvad skal man sige. stadig "fri ost kun i en musefælde." Eller at omskrive: billige kosmetiske og tp-agenter overholder som regel ikke forventningerne.

Før det brugte jeg et produkt svarende til dette. Tysk fabrikant. Vassen der var tykt, viskøs og strimler i et sæt stykker 10. Jeg kunne virkelig godt lide effekten: hurtigt, glat, i temmelig lang tid.

Hvad har vi med frugt voks Deep Depil? Røret er normalt, det er bekvemt at påføre voks straks på ansigtet - ingen spatler er nødvendige. På disse plusser, i virkeligheden, slutter.

Vassen har konsistens af flydende honning. Og ja, jeg forstod ikke, hvorfor producenten stærkt anbefaler opvarmning af denne voks før brug: det kommer så nemt ud af røret, at du ikke behøver at anvende kraft. Af hensyn til objektivitet vil jeg sige, at jeg brugte det både på denne måde og det (opvarmet og i det sædvanlige): Jeg tænkte, hvad hvis det er sådan et mirakelprodukt, der kun fungerer efter en mikrobølgeovn)? Men miraklet fungerede ikke. Du kan trygt påføre voks med et tyndt lag, et tykt lag, opvarmet og koldt - resultatet vil altid være det samme: Alt dit ansigtshår forbliver hos dig. Og ikke et hår vil ikke falde fra din. skæg))))))

Udstedelsespris -99 rubler. Det ville være bedre at købe et par boller.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • anmeldelser om alkoholbehandling (7)
 • kvindelig alkoholisme (7)
 • et middel til alkoholisme dråber (4)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme uden viden (4)
 • alkoholholdige stoffer (4)
 • anmeldelser om alkoholbehandling (3)
 • et middel til alkoholisme, prisen i et apotek (3)
 • alkoholisme pris (3)
 • alkohol barriere middel til alkoholisme (3)
 • kodning mod alkoholisme priser (3)
 • alkoholisme uden patientens kendskab (3)
 • mod alkoholisme (3)
 • dråber af alkoholisme (3)
 • alkohol barriere afhjælpe alkoholisme køb (3)
 • kodende for alkoholisme (2)
 • piller til alkoholisme (2)
 • hjemme retsmidler for alkoholisme (2)
 • behandlinger til alkoholisme (2)
 • human alkoholisme (2)
 • et middel mod alkoholisme fra baby (2)
 • behandling af alkoholisme folkemusik retsmidler (2)
 • Jeg vil helbrede alkoholisme (2)
 • alkoholisme problem (2)
 • alkoholisme klinik (2)
 • anti-alkohol lægemidler i apoteket (2)
 • effektivt middel til alkoholisme (2)
 • AlkoStop Alkoholisme Anmeldelser (2)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme er de mest effektive (2)
 • kur for alkoholisme uden viden (1)
 • alkohol blokering middel til alkoholisme købe i et apotek (1)
 • alkohol barriere middel til alkoholisme købe i et apotek (1)
 • Alkohol Remedy Anmeldelser fra Læger (1)
 • virkninger af alkoholisme (1)
 • alkoholisme pris (1)
 • ølalkoholisme (1)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme (1)
 • køb en kur mod alkoholisme (1)
 • den bedste kur mod alkoholisme (1)
 • årsager til alkoholisme (1)
 • center for alkoholisme (1)
 • alkoholisme behandlingsklinik (1)
 • ingen alkoholisme (1)
 • alkoholisme behandling (1)
 • alkoholisme og narkotikamisbrug (1)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme uden kendskab til smerten (0)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme uden kendskab til smerten (0)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme uden kendskab til smerten (0)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

-statistik

Voks til depilation depil anmeldelser

Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks!

Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ". Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm.
I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt). Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "


"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv.
Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår.
Langvarig effekt. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:
Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben).
Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet.
Demokratisk pris.
Næsten ingen smerte.


Skylles godt af med vand.
Et minimum af smerte. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation.


Byly Depil er den bedste frugt voks til ansigtsudsmidning
På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket.
Billig. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet.


Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
Depilflax Ivory bedste varm voks til depilation
I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory.
Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Voks til depilation depil anmeldelser
Den bedste voks til depilation - ifølge eksperter og kundeanmeldelser. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie.

Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! " Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "
Copes med stramme og korte hår.
Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet.


Igen bliver det lettere med depilation oplevelse. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle.
Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:
"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron.
Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen.


Remains savnede hår.


6 bedste voks til depilation
Effektiv voks på "krigen" med overskydende hår
En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.
Hurtig forberedelse til proceduren. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser.


Nem at bruge værktøj.
Behagelig tekstur og aroma. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).
White Line Natura Azulene Bedste Hot Wax Granuler
På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene.
Hudpleje. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).


Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt. Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på.
Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben.
Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:
"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer!

Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur.


Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation. Nå ja!

Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld.
Hvad er den bedste voks til depilation?


Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen.
Let at skylle med varmt vand. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".
"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.
Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.


Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering.
Forårsager ikke irritation. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).
Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om?

Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".
"Min favorit er Floresan Deep Depil. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).
Copes med de mest "skadelige" hår.


Det smelter let og afkøles langsomt. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.
Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm). Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).


Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:
"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "
"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik.
Anvendes uden striber.


Floresan Deep Depil den bedste frugt voks til "dyb" depilation
I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil.
Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.
Få den bedste varme voks til afsmøring
I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier.
Det er bekvemt at varme op.

Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.
Let at bruge. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).
Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop. Følelser... interessant.
Fjerner selv stramme og korte hår.

Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet.
Fra Byly Depil voks anmeldelser:
"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser.

Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Fem plus voks i granuler! ".
Forebygger betændelse.
Ud over hårfjerning plejer huden.
Brugervenlighed.

I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".
Fra anmeldelser på varm Veet voks:
"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Fordele, ulemper, anbefalinger.

Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt.
Økonomisk forbrug.
Midler i patroner er bekvemme for at fjerne benene. Derudover kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud.
Let at anvende.

Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "
"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Jeg troede ikke, det kunne være så nemt!

Selv huden efter det er ømt... ". Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".
"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der.


Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:
"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation.
Kapous bedste voks til depilation i patronen
På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron.

Deep Depil Depilation Wax: Honey Floresan - Floresan, hvordan man bruger anmeldelser

Indsendt af: admin i Fashion 03/24/2018 Comments Off på Deep Depil Depilatory Wax for Honning Depilation: honning voks - Floresan, hvordan man bruger, anmeldelser er deaktiveret 201 Visninger

Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voksstrimler - i denne version er produktet allerede påført papir eller stofstrimler, som ikke skal opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du begynde aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

Deep Depil Depilation Wax: Honey Floresan - Floresan, hvordan man bruger anmeldelser

Indsendt af: admin in Cosmetics 06/22/2018 0 102 Views

Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Det skal bemærkes, at den hårdel, der er placeret på overfladen af ​​huden, fjernes under afpudsning (i modsætning til epilering, når håret fjernes fuldstændigt, herunder dets rod).

Et af de mest populære og allerede beviste mærker af producenter af frugt voks til depilation er "Deep Depil" fra Floresan.

Mange piger har allerede oplevet den lette depilation ved hjælp af Deep Depil voks. Det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår, der passer til enhver hudtype.

Midler "Deep Depil" er lavet i to versioner:

 1. Hård voks, der skal opvarmes lidt, hvorefter du skal udføre afskallingen med et varmt middel.
 2. Voksstrimler - i denne version er produktet allerede påført papir eller stofstrimler, som ikke skal opvarmes.

fordele

 • En af de vigtigste fordele ved dette produkt er, at det er meget nemt at vaske af med almindeligt vand - dette er yderst bekvemt, vokset opløses inden for få sekunder. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at bruge yderligere midler til fjernelse af voksrester fra huden - specielle imprægnerede klud, bomuldsstykker med vegetabilsk olie, alkohol osv.
 • Et andet plus er, at et stort antal gode kluter er inkluderet i depilation kit.
 • Deep Depil Honey depilatory frugt voks er baseret på fructose og har en meget behagelig diskret aroma.
 • Det indeholder også naturlige honning ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Dette værktøj er meget blødt, det fjerner forsigtigt hår og forårsager ikke irritation af huden.

Funktioner i brug

Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at varme det lidt op. Væskens densitet skal ikke ligne meget tyk honning. For at opvarme voksen kan du anvende et vandbad eller varme produktet i en mikrobølgeovn. Temperaturen af ​​det opvarmede produkt skal være otteogtredive grader.

Hvis du bruger en mikrobølgeovn, opvarmes værktøjet i ca. 20 til 40 sekunder - den præcise tid afhænger af mikrobølgeovnen. Varm produktet i et vandbad (eller simpelthen i varmt vand) bør være i 5-10 minutter.

Hvis du skal fortsætte med proceduren for depilation, skal du sørge for, at voksen ikke er overophedet - for varmt kan et produkt fremkalde en hudbrænding. For at kontrollere temperaturens egnethed skal du anvende lidt på håndledets inderside - hvis temperaturen er behagelig, kan du begynde aflejringsproceduren.

Produktet skal påføres ikke meget tykt lag - du skal anvende i retning af hårvækst. Derefter er hudområdet med voks dækket af en speciel strimmel (strimlerne følger med produktet og kan genbruges - de vaskes let i varmt vand), som derefter presses tæt og glat. Derefter skal du hurtigt (en skarp bevægelse) for at adskille båndet fra huden mod hårets vækst. Hvis bevægelsen er for langsom og glat, kan ikke alle hår komme ud.

Voksrest er let at fjerne fra huden under varmt vand. Hvis der efter proceduren er enkelthår, anbefales det ikke at anvende produktet på samme område igen. Det er bedre at fjerne de resterende hår med pincet.

Vigtigt råd: Efter implementeringen af ​​depileringsproceduren skal du sørge for at fugtige huden for at berolige det, lindre irritation og nærme. Det er nødvendigt at gøre alt, især ejere af tynd og delikat hud. For at fugtgøre kan du bruge ethvert værktøj, du kan lide og passer til din hud.

Dette værktøj har fået stor popularitet blandt mange piger, så på internettet kan du finde en masse feedback fra kunderne. Det skal bemærkes, at næsten alle er positive.

Piger er meget tilfredse med dette produkt. De skriver, at han helt klare opgaverne. Kunder værdsatte den høje kvalitet af voks. De hævder, at det er meget bekvemt og nemt at arbejde med ham. Håret fjernes nemt og effektivt. Ejerne af voks "Deep Depil" er meget tilfredse med muligheden for at vaske sine rester fra huden med rent vand.

Blandt de mindre mangler nævner nogle piger ikke helt behagelig form af en spatel til anvendelse af produktet. Men mange hævder også, at det bare behøver at tilpasse sig det - og det vil være ret praktisk at bruge en spatel.

En anden meget vigtig fordel ved pigerne er den overkommelige pris. Hvis man sammenligner med voks til depilation af andre mærker, kan det bemærkes, at "Deep Depil" er meget overkommelig, men det er ikke ringere i kvalitet.

I den næste video fortæller en kunde om hendes erfaring og fordele ved Depil Depilation Wax.

Wax Floresan Deep Depil til depilation

Deep Depil Floresan Fruit Wax fjerner delvist overskydende hår. Værktøjet blødgør huden i afskallingsområdet, forhindrer forekomsten af ​​irritation på benene, i bikiniområdet og i andre dele af kroppen. Kosmetisk produkt er ideel til kvinder med følsom hud.

Beskrivelse af produktet: sammensætning og konsistens

Deep Depil Frugtvoks kommer i flere sorter. For eksempel er følgende komponenter til stede i sammensætningen til depilering af en person med aloe vera:

 • forbehandlet vand
 • saccharose;
 • glucose;
 • sorbitol;
 • ekstrakt opnået fra aloe vera;
 • specielt behandlet ricinusolie;
 • citronsyre;
 • farvestof med blå farve.

Produktet er velegnet til alle hudtyper. Aloe ekstrakt indeholdt i det har udtalt tonic egenskaber. Medicinsk plante giver dig mulighed for at håndtere rødmen på kroppen. Aloe fremskynder processen med regenerering af nye celler, fugter og strammer huden.

Det er vigtigt! Under graviditeten bør aloe vera-baseret frugt voks anvendes med forsigtighed. Sandsynligheden for forekomsten af ​​individuel intolerance betyder.

Der er også en frugt voks til udsmidning af forskellige dele af kroppen, hvor der findes naturlig honning. Værktøjet er baseret på fructose. Det har en behagelig, diskret aroma.

Naturlig honning er til stede i sammensætningen af ​​mange kosmetik. Det hjælper med at rense de dybere lag af huden, fugter det, hjælper med at exfoliere døde hudceller.

Honning er perfekt kombineret med andre ingredienser, der udgør frugtvoks. Men biavlproduktet kan forårsage en allergisk reaktion. Derfor skal der føres på følsomhedsprøven inden anvendelse af frugtvoks til kosmetiske produktets hovedkomponenter.

Fordele og ulemper betyder

Den største fordel ved voks er, at den opløses hurtigt. I de fleste tilfælde vaskes det af med almindeligt vand. Det retfærdige køn kræver ikke brug af yderligere midler:

 • servietter gennemblødt i en særlig sammensætning;
 • bomuldspuder, som er tilført vegetabilsk olie;
 • alkohol.

Desuden fjerner værktøjet forsigtigt uønskede hår uden at forårsage irritation af huden.

Frugtvoks har også visse ulemper. En kvinde skal være forsigtig, når man bruger produktet. Brug af for varmt voks kan forårsage forbrændinger.

For at kontrollere produktets egnethed til brug er det nødvendigt at lægge en lille mængde af produktet på indersiden af ​​håndleddet. Hvis temperaturen er optimal, kan du starte proceduren.

Deep Depil Depilation Wax er forbudt at bruge, hvis du har følgende kontraindikationer:

 • åreknuder
 • tilstedeværelsen af ​​mol i det behandlede område
 • hudsygdomme.

Instruktioner til brug

Før du bruger voks, skal opvarmes til tilstanden af ​​flydende honning. Til dette formål er det nødvendigt at bruge en mikrobølgeovn eller et vandbad. Den optimale opvarmningstid i en mikrobølgeovn varierer fra fem til ti sekunder (afhængigt af apparatets effekt). På et vandbad anbefales det at opvarme voksen i mindst tre minutter.

Inkluderet med kosmetik er ikke-vævede strimler designet til flere formål. Før brug skal du først kontrollere temperaturen på produktet. Hertil kommer en lille frugt voks på håndleddet.

Værktøjet anbefales at anvende på området for depilation med et tyndt lag i retning af væksten af ​​uønskede hår. Derefter påføres et ikke-vævet strimler på dette område af kroppen, det er godt presset og fjernet mod hårlinjen. Vask overskydende voks af med varmt vand.

Genanvendelige strimler kan vaskes. Frugtvoks er meget opløselig i vand. På grund af dette kræver det ikke meget at vaske uvævede strimler.

Proceduren bør ikke udføres umiddelbart efter at have besøgt bad, sauna, solarium eller kemisk peeling. I 24 timer efter fjernelse af uønsket hår bør ikke solbade i solen.

anmeldelser

Anna, 32 år gammel: "Jeg har for nylig brugt frugt voks. Jeg gjorde alt i henhold til instruktionerne, anvendt værktøjet med en anatomisk spatel. Jeg var tilfreds med resultatet. Men desværre voksede voksen hurtigt og blev uegnet til videre brug. Derfor vil jeg ikke anbefale dette middel til at fjerne uønsket hår til andre kvinder. "

Olga, 35 år gammel: "Hver kvinde står over for et sådant problem som fjernelse af overskydende hår. Dette gælder især i sommermånederne, når du vil flaunt en lille shorts eller kort nederdel. Tidligere brugte jeg en almindelig barbermaskin. Det passede mig helt. Men for nylig bemærkede jeg ganske mange indgroede hår. Jeg besluttede at se på et mere moderne middel til fjernelse af vegetation.

Først købte jeg en epilator. Men efter at have brugt det begyndte håret at vokse på den anden dag. Så besluttede jeg at købe to produkter på samme tid: voks til afhaling fra Floresan og strimler med aloe vera fra Veet. Jeg elsker dristige eksperimenter! Generelt blev jeg slået i brand for at sammenligne disse to kosmetik. Jeg kunne godt lide Veet voksstrimler meget mere. Efter brug af frugt voks forblev "skaldede pletter".

Jeg var nødt til at gå igennem nogle steder med epilatoren. Selve proceduren syntes mig ret lang og kompliceret. Måske har jeg bare ikke den rette færdighed. Men nogle fordele ved voks stadig noter. Midler vaskes let af med vand, uden unødvendige bevægelser. Voks er økonomisk forbrugt, så det vil vare i lang tid. Mine nye hår begyndte at vokse efter omkring syv dage: de blev blødere og tyndere end før. "

Marina, 30 år gammel: "Den anatomiske spatel imponerede mig ikke overhovedet. Mere som en træ ispind. Jeg forlod en anatomisk spatel til blanding af ansigtsmasker med æteriske olier. Epilation blev udført med en spatel tilbage fra Veet voks.

Jeg kunne godt lide selve værktøjet. Frugt voks håndteret sin vigtigste opgave godt. Ved udførelsen af ​​depilation var der ikke stærkt ubehag. Dette er meget vigtigt for mig, da jeg er overfølsom overfor smerte. "

Alevtina, 45 år gammel: "Desværre har jeg for tiden ingen penge til at besøge en dyr salon. Du skal selv gøre depilation hjemme. Særlige cremer hjalp mig ikke for meget. To dage senere begyndte vegetationen at "bryde igennem" igen. Billige voksstrimler syntes også som spild af penge.

Nyligt erhvervet stoffet fra Floresan, lavet på basis af naturlig honning. Jeg følte ikke noget ubehag ved påføring af frugtvoks på bikiniområdet. Efter min mening betyder hovedminusen, at det er ret svært at finde i butikken. Ellers har jeg ingen klager over frugt voks til fjernelse af uønsket hår. Værktøjet er økonomisk. Strimlerne er designet til genanvendelig brug, som også kan betragtes som en fordel ved et kosmetisk produkt. "

konklusion

Depil Depilation Fruit Wax, som hovedsagelig er positiv anmeldelser, holder din hud glat i op til fire uger. Som en del af værktøjet er der komponenter af naturlig oprindelse.

Trimmer til fjernelse af hår i næse og ører Philips NT1150 - review

Når efter tatovering øjenbryn vil blive etableret og farven vil blive vist