Øjenbryn voks

For nylig har et innovativt øjenbrynskorrigeringsværktøj vist sig, som på kortest mulig tid var i stand til at bosætte sig i de mest berømte makeup-kunstneres samlinger. Det har fået stor popularitet blandt berømte stylister og simple fashionistas. Øjenbryn voks kunne vise sig i en ny rolle.

Hvad er det?

De fleste tror at voks kun kan bruges til at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, men det er en misforståelse. Dette kosmetiske produkt hjælper med hurtigt at give dine øjenbryn den ønskede form, og retter også hårene i den ønskede position. Det kan sammenlignes med hårspray. I dag kan dette værktøj købes hos enhver kosmetisk butik til en overkommelig pris.

Mange af os vælger voksende øjenbryn af flere årsager. For det første er processen hurtig nok. Denne metode er den mest almindelige og kræver ingen særlig indsats.

Du kan fremhæve farveløs og filmvoks, hvis du ikke vil male øjenbryn. Farve og pigmenter giver den modsatte virkning.

Efter at have overvejet alternative vokser kan dets fordele bemærkes:

 • det giver en stabil form;
 • ved hjælp af farvningspigmentet får du den ønskede nuance
 • holdbarhed;
 • makeup vaskes ikke af selv i regnen og afstøder helt fugt.

Hvorfor har du brug for det?

At klassificere dette værktøj alt efter dets sammensætning og formål. Ifølge ansøgningen er øjenbrynsvoks opdelt i:

 1. Modeling option. Det bruges til at korrigere og give den ønskede form. Takket være ham, kan du på nogle få minutter rette op på den øverste del af ansigtet. Sandsynligvis har mange bemærket, at korrektionen af ​​øjenbrynens form hjælper med at ændre den generelle visuelle opfattelse af en persons ansigt. Tidligere blev pincetter brugt til korrektion, men det var en besværlig, langvarig og smertefuld øvelse. Nu til sådanne formål anvendes pincet mindre og mindre. Voks hjælper ikke kun for at give øjenbrynene den ønskede form. Det vil give en lille reduktion i smerte.
 2. Fixing option. Legeværktøjer bruges, hvis formen på øjenbryn passer dig, men nogle gange er det nødvendigt at gøre en indsats for at sætte dem rigtigt. Til denne farve voks blyant eller, for eksempel gel. Der er naturligvis forskelle mellem disse kosmetik, men de indeholder altid bivoks. Det hjælper med at gøre styling hurtigere og mere effektiv.

Modelleringsvoks kan opdeles i flere undertyper:

 • Toning. Hvis du vil gøre dine naturlige farvebølger mere ekspressive, så er det en passende tonet version. Den mest almindelige farvepalet er lysebrun, standard brun og trækul sort. Til ekstravagante piger producerer individuelle kosmetiske virksomheder lyse farver (rød, blå). På din anmodning kan du bruge dem.
 • Gennemsigtig. Hvis du naturligvis har en mørk hårfarve, så vil det være nok bare at rette dem i den rigtige retning. I dette tilfælde skal du have en gennemsigtig mulighed. De kan også komfortabelt rette skyggerne på øjenbrynene.

Hvordan man laver øjenbryn med egne hænder

Du kan let give sportens mester til at lave makeup i mørket i fem minutter, påklædning på arbejde eller studere på samme tid, men øjenbryn styling spilder hele tiden alt. Håret forræderisk stikker ud i alle retninger, og det foretrukne skønhedsværktøj til styling som held ville have været tabt et sted. Skynd dig ikke for at få panik. Øjenbryns voks kan laves med egne hænder. Det tager ikke meget tid, og effekten bliver ikke værre end den købte.

Har du brug for øjenbryn voks?

Der er to definitioner af øjenbryn voks. Den ene er brugt til at udpege en modeler, der giver håret et velplejet udseende. Den anden - som et alternativ til pincet, for at fjerne uønsket vegetation og give øjenbrynene en klar form.

Beauticians anbefaler ikke at misbruge voks til øjenbrynskorrektion. Brug i stedet konventionelle midler eller prøv teknologi, der tillader det
Træk håret ud med en streng.

Vi leder efter en værdig udskiftning.

Måske er det lettere at glemme noget øjenbryn voks? Tidligere brugte de ikke noget som dette, og deres øjenbryn var farvet med skygger eller mascara.

Det er bedre at glemme kadaver med det samme. Det er ikke beregnet til øjenbryn, hvilket betyder, at der ikke er tale om nogen vedholdenhed. Den mindste skade deraf - limet hår, maksimum - snavset tøj. Og det er bedre ikke at gå i regnen. Medmindre du selvfølgelig ikke må skabe et dramatisk-gotisk billede med mørke pletter over hele dit ansigt.

Skygger eller en blyant vil være en glimrende mulighed for dem, der har lyse øjenbryn og en vane til ikke at røre deres ansigter nu og da. Ellers vil der i løbet af en time ikke være spor fra de trukket øjenbryn.

Stop valget på voks

Fordelene ved voks er indlysende:

Det holder ikke sammen, men giver form til hår.

Hvis der tilsættes et farvende pigment til det, kan du oprette helt naturlige øjenbryn af en naturlig skygge.

Det kan holde fasthed til klokken 8.

En anden bonus er muligheden for at gå i regnen uden frygt for at vaske væk fra øjenbrynene. Voks er kendt for at afstøde vand.

Øjenbryn voks opskrifter

Et par enkle opskrifter vil hjælpe med at forberede øjenbryn voks hjemme.

Brow vækst aktiverende voks

Hjemmelavet voks kan ikke kun forme øjenbrynene, men også aktivere væksten af ​​hvilende hårfollikler. Hvordan? Ved hjælp af ricinusolie.

 • bivoks - 3 gr
 • ricinusolie - 15 ml
 • sheasmør - 15 ml

For korrekt beregning af mængden af ​​olie skal du bruge en sprøjte eller bruge princippet - 1 ml = 20 dråber

Bland alle ingredienserne og opvarm dem i et vandbad til en flydende tilstand. Derefter afkøles blandingen lidt og hældes i en bekvem beholder. Dette kan være en flaske fra under den gamle mascara eller et tæt lukket rør, der holder øjenbrynbørsten.

I modsætning til den mulighed, der sælges, viser modelvoks sig at være vandig ved at tilføje olier og ligner mere en gel. Derfor vil det være mere bekvemt at anvende det med en ren børste fra en gammel mascara.

Farve voks

En anden mulighed for hjemmelavet øjenbryn voks vil ikke kun rette håret, men også tilføje farve til det. Denne opskrift er især relevant for dem, der har blondt hår og næppe mærkbare øjenbryn.

 • bivoks - en halv teskefuld
 • aktivt kul - 2 tabletter
 • kakaosmør - 3 dråber
 • ferskenolie - 1 dråbe
 • jojobaolie - 1 dråbe
 • opløsning af E-vitamin kapsler - 1 kapsel

Olier med voks smelte i et vandbad. På dette tidspunkt måler du tabletter af aktivt kul. Du kan bruge en mørtel og pistle eller bruge en kaffekværn. Det vigtigste - glem ikke at sive det resulterende pulver. Så snart olievokset har en ensartet konsistens, tilsættes aktivt kulstofpulver og E-vitamin til dem.

I modsætning til den foregående transparente gel har den resulterende modelleringsvoks en mere tæt tekstur. Derfor er det bedre at opbevare det i en krukke og anvende det på dine øjenbryn med en speciel afskåret børste.

Detaljerede og visuelle instruktioner, du kan se på videoen:

Gelatinebaseret voks

For at skabe øjenbryn voks er det ikke nødvendigt at bruge bivoks. Til sidst kan det simpelthen ikke være ved hånden. Udskift det med almindeligt konfekturegelatine. Opskriften er ekstremt enkel.

 • tør gelatine - en halv teskefuld
 • varmt vand - et halvt glas
 • lavendel eller anden olie - 0,5 gr

Hæld langsomt gelatinepulveret i et glas varmt vand, omrør det konstant. Sørg for, at der ikke dannes klumper, ellers vil blodpropperne sætte sig på øjenbrynene i fremtiden.

Så snart pulveret er helt opløst i vand, og det resulterende stof er blevet slimet, tilsættes olie. Det kan være lavendel, mandel, fersken, ricinus eller burdock. Du kan tage et par olier og blande dem. Øjenbryn vil kun være til gavn.

Derefter fortyndes gelatine og hældes produktet i en ren flaske fra under slagtekroppen.

Hvad er bedre end hjemmelavet voks

Hvis du allerede har udnyttet tipsene og lavet en hjemmelavet øjenbryn voks, så forsvinder spørgsmålene selv. I andre tilfælde er der tre uforgængelige argumenter "for" håndlavede kosmetik.

Manglende silikoner og kunstige konserveringsmidler. Læs købers sammensætning. Demiticanol, methylparaben, samt nylon og andre kemikalier, der ikke er noget at sige, svært at læse. Selv deres kosttilskud i form af vitaminer og æteriske olier sparer dem ikke fra deres negative indvirkning. Resultatet er en langsommere hårvækstproces og et kedeligt udseende.

Sund og velholdt. Hvis du er for doven til at anvende nærende olie til vækst af øjenbryn hver dag, brug hjemmelavet voks. Det indeholder allerede næringsstoffer og vitaminer. Gør op om morgenen vil du ikke glemme!

Budgetbesparelser. Beregn hvor meget kosmetik koster dig. Deres pris er mindst 3 gange højere end prisen på olier, et stykke voks og et gammelt rør fra under slagtekroppen.

Selv den mest avancerede udvikling inden for kosmetologi er ikke i stand til at konkurrere med naturlige stoffer. Derudover vil valget af mel tage meget længere tid end at skabe deres egne dokumenterede og højkvalitets kosmetik.

Øjenbryn voks - og lad ikke øjenbrynene forlade dit ansigt!

Podium makeup af de sidste årstider har en markant vægt på øjenbryn, hvorfor form og kurve i dag er omhyggeligt bragt til perfektion af alle, der anser sig for at være den smukke halvdel af menneskeheden. Hvis der er meget sagt om farvestofferne, så ved få, hvordan man opretholder øjenbrynens form. Hvad er øjenbrynets voks, hvordan man vælger den rigtige, samt hemmelighederne ved brug og hjemmelavning - alle disse spørgsmål i vores artikel i dag.

Vassen til skildrende øjenbryn er velkendt for den smukke halvdel af menneskeheden, men nyheden kaldet modellerings voks forbliver et mysterium for mange.

Hvorfor har jeg brug for voks

Hvert kosmetisk produkt har sit eget formål og mål forbruger, voksen skal sætte sig i din kosmetiske taske, hvis:

 • dine øjenbryn foretrækker at leve "deres liv" på grund af deres stivhed og længde stræber de konstant på at bryde ud af en enkelt retning
 • øjenbryn nægter at bevare den farve du ønsker, oftest ligger årsagen i fedtet hud;
 • tør modellering giver ikke det ønskede resultat, hårene tager ikke den ønskede form, når de kæmper.

Nu bliver det klart, hvorfor du har brug for voks til øjenbryn, hvis du genkender dig selv i mindst et af punkterne, følger vi videre.

Vilkår for brug

Øjenbryn formning voks er tilgængelig i flere former, det kan være:

 • gelignende masse, forsigtigt pakket i et rør og udstyret med en børste;
 • en blyant med en tykk, blød gennemsigtig bly, der kræver mindst let skarphed;
 • voks i sin klassiske forstand.

Uanset hvilken øjenbryn du vælger, forbliver reglerne for at bruge det samme.

En lille tutorial om hvordan du bruger voks og øjenbrynspulver

Instruktioner til brug af voks:

 1. Kog forsigtigt hårene med en pensel fra en gammel mascara eller en særlig "kam" til øjenbrynene. Denne enkle manipulation vil være en garanti for, at produktet vil ligge fladt og sikkert rette form.
 2. Hvis dine øjenbryn har brug for foreløbig farvning med skygger eller en blyant, skal du gøre det, før du bruger øjenbrynsvoks.
 3. Voks påføres ved at sætte hårets retning. I dette tilfælde skal bevægelsen være lys uden overdreven tryk.
 4. Eliminer små fejl, der kan forekomme, når du bruger pigmenteret voks eller gel straks, bevæbnet med en vatpind.
 5. I slutningen bør du smøre dine øjenbryn med en børste og fjerne overskydende midler.

Det anbefales at bruge skårne syntetiske børster til øjenbrynformning.

Udvælgelsesregler

I hvilket omfang resultatet er naturligt og holdbart afhænger af det kosmetiske produkts kvalitet.

Farvede voks

En guide, når du vælger, vil være hårfarve. Brunetter rådes til at være opmærksomme på paletten, som er 2-3 toner lettere end håret, men blondiner viser tværtimod farver af 3-4 ton mere mættet end rødderne af rødderne.

Tip!
Makeup-kunstnere bruger en universel regel, der angiver, at farven på øjenbrynformende produkter skal placeres i farvepaletten mellem skyggen af ​​øjenvipper og hår.

Hvis du nemt kan vælge intensitet af farve, er det stadig at bestemme subtonen, som igen kan være varm eller kold. Hvis du har en udtalt gylden farvetone i dit hår, skal du vælge en varm skygge voks på en brun base. For asy nuancer, en grå base er at foretrække.

Gennemse de bedste øjenbryn vokser

Øjenbryn gel eller voks - hvilket er bedre, du definerer dig selv og fokuserer på hårets stivhed. Hvis du kun har brug for at fastsætte farven, skal du vælge en gel, men for at simulere formen foretrækkes en klassisk voks.

Øjenbryn Voks Lumene fås i tre nuancer, hvoraf to er pigmenterede.

 1. Lumene Eyebrow Wax kan med rette kaldes en legende blandt øjenbrynformningsværktøjer. Farvet gel voks har måske det bedste forhold i kategorien af ​​pris / kvalitet, som han fortjente folks kærlighed og førsteprioriteten i vores vurdering.
 2. Inglot Brow Shaping Pencil er klassificeret som professionel. Den har en ret praktisk form af en blyant og er præsenteret i tre nuancer (Lys, Mellem, Mørk).

På billedet - Milani Shaping Brow Clear Gel - Clear Fixing Gel

 1. Øjenbryn Filler Shaping Gel Catrice er en anden repræsentant for massemarkedskategorien. Det vil blive værdsat af dem, der ikke kræver lys farve fra voks og er tilfredse med moderat fiksering.
 2. Brow Fix Anastasia BH voks gennemsigtig blyant har fået mange positive anmeldelser fra skønhed bloggere. Det vil være rimeligt at sige, at Anastasia Beverly Hills mærke er i dag nr. 1 blandt producenter af øjenbrynsprodukter.

Legendarisk Brow Fix fra Anastasia BH

 1. MAC Brow Finisher er Anastasias nærmeste professionelle konkurrent, har en identisk frigivelsesformular (farveløs voksstok) og de samme specifikationer.

Tip!
Køb voks, test det.
Spred en lille mængde af produktet mellem fingerpuderne, et kvalitetsprodukt giver ensartet farvning og en tynd film uden klumper.

Brow Artist Kit L'oréal Paris består af øjenskygger og pigmenteret voks.

 • Wet'N'Wild Brow Kit;
 • NYX øjenbryn pulver gel;
 • L'oréal Paris Brow Artist Kit;
 • Cargo Cosmetics Hvordan Brow Kit;
 • Fordel Browsing Browsersæt;
 • INCI: Butyrospermum Bivoks.

Hjemmelaboratorium

Den moderne verden har vendt øjnene på naturlige produkter, trenden er ikke forbi og dekorative kosmetik, så vi er glade for at præsentere dig med enkle, men beviste opskrifter til hjemmelavet modelleringsvoks.

 • sheasmør - 15 gram;
 • ricinusolie - 15 gram;
 • bivoks - 3 gram.

Fordelen ved hjemmelavet voks er, at den indeholder gode ingredienser, som hjælper med at fodre hårsækkene og aktiv hårvækst. Så for at sige, skønhed og gavn i en flaske!

 • bivoks - ½ tsk;
 • aktivt kul - 2 tabletter;
 • kakaosmør - 1/3 tsk;
 • Ferskenbaseolie, jojoba - 1 dråbe hver;
 • olieopløsning af E-vitamin - indholdet af 1 kapsel.

konklusion

Øjenbryns voks kan sikkert hæve et værdigt sted i en kosmetikpose, alsidighed og brugervenlighed, en imponerende farvepalet og effektivitet har gjort det til et af de mest populære kosmetiske produkter. Det er fortsat for os at tilbyde dig en video i denne artikel, som vil fortælle dig mere om, hvordan du laver en voks til dine egne øjenbryn.

Har du allerede formået at prøve en kosmetisk nyhed? Del dine indtryk i kommentarerne.

Øjenbryn voks

For at skabe den perfekte makeup skal du give alle detaljer - fra den rigtige rødme til fiksering af cilia. Øjenbryn voks er uundværlig, når du arbejder med urørlige hår.

Voks er klassificeret efter formål og sammensætning. Der er følgende typer af dette værktøj til brug:

 1. Modellering - de er korrigeret øjenbryn voks. Det bruges til hurtigt at rette formen på denne del af ansigtet. De fleste piger er vant til at bruge pincet til sådanne formål, men denne procedure er ret langvarig, når du bruger dette værktøj. Desuden giver det reduceret smerte;
 2. Til fastsættelse. Hvis øjenbrynerne i normal form, men samtidig er svære at style, så skal du bruge specielle stylingsværktøjer. For eksempel er det en voks blyant eller gel Avon, BeYu Øjenbryn stailer og andre.

Naturligvis er disse to typer radikalt forskellige i sammensætningen, med undtagelse af hovedbestanddelen - bivoks.

Foto - Anvendelse af voks

Til gengæld er modelleringsvoks:

 • Shades of. De bruges af piger, der ikke er tilfredse med deres naturlige pandefarve. Der er henholdsvis lysebrun, brun, mørk og sort. Nogle kosmetiske virksomheder producerer også flere kardinalfarver: rød, blå og andre blyanter og flydende voks (øjenbryn geler);
 • Gennemsigtig. Hvis hårene er mørke nok, er det nok at klare dem med et enkelt gennemsigtigt produkt. De bruges også som et fixativ til skygger;
 • Healing. Få mennesker ved, at selv øjenbryn styling voks selv er en temmelig god ting i en kosmetisk taske. På grund af dets ernæringsmæssige egenskaber er det i stand til at stoppe hårtab og sikre deres restaurering. Specialiserede produkter er desuden beriget med vitaminer og panthenol;
 • Tørt. Øjenbrynspulver på voksbasis er også meget populære. I modsætning til skyggerne skruler den ikke og garanterer en stærk fixering uden at klæbe hårene.

Afhængig af hvorfor du har brug for modellerings voks til øjenbryn, kommer den også i flere former:

 1. Det er koldt. For hurtig lokal korrektion. For eksempel, hvis du skal fjerne nogle få hår på den øvre del af vækstlinjen eller rette en bøjning;
 2. Varm. Strimlerne, der skal opvarmes i hænderne. De bruges af mastere til hurtig fuld korrektion. De kan om et par minutter bringe øjenbrynene til et godt udseende og give næsten enhver form;
 3. Hot. Ansigtet bruges meget sjældent, men bruges stadig i skønhedssaloner. Den opvarmede masse påføres et bestemt område og revet af, som når man fjerner enhver anden del af kroppen.

Hvordan man bruger voks

Overvej begge brugssager. Hvis du har brug for et fuldt design af øjenbryn med voks, skal du forberede strimler, pincet til små hår, varmt vand og en speciel primer. Sidstnævnte kan erstattes med enhver olie, kokos eller olivenarbejde bedst.

Før du starter en session, skal du grundigt vaske de områder, der skal justeres og tørre dem tørre. Efter kæmning af håret, giver dem den ønskede form. Sørg for, at ingen af ​​dem kommer ud af mængden, ellers kan du ved et uheld trække det ud og ødelægge linjens form.

Trin for trin instruktioner om, hvordan man fjerner øjenbryn med voks:

 1. Det er nødvendigt at pulver huden under øjenbryn og over den - dette vil sikre maksimal fasthed af produktet med hår og vil give mindre smertefulde af sessionen;
 2. Stick strimler strengt mod væksten af ​​hår. Bemærk, at når du fjerner enhver anden del af vejen, er det ikke. Men det er umuligt at tillade indgroede hår på ansigtet, derfor anvendes den samme fastgørelsesordning som i shugaring;
 3. Efter et par sekunder, når produktet frøs, har du brug for en skarp bevægelse for at trække strimlen langs hårets vækst. Gentag om nødvendigt
 4. Efter sessionen kan en ubehagelig klæbrig eller olieagtig strimmel forblive på det behandlede område. Det er ret problematisk at vaske det af med sæbe og vand, men det kan nemt fjernes ved hjælp af en svamp, der er gennemblødt i olivenolie.

Efter lidt tid skal du påføre en nærende creme i den depilerede zone og forsøge ikke at male den for den første dag. Dette er nødvendigt for at forhindre betændelse - der er alligevel dannet mikroskader på epidermis.

Farveløse og brune voks til øjenbrynfiksering anvendes ligeligt. For at lægge hårene i en bestemt retning behøver du ikke at være en proff. Denne makeup teknik svarer meget til den klassiske farve med en blyant eller øjenskygge.

Øjenbryn Tips:

 • Hvis du kun arbejder med voks, skal du kombinere kanterne og give dem en vis form. Til styling og farve separat skal du først male dine øjenbryn med skygger korrekt, og først efter at du anvender et modelleringsmiddel. Vær opmærksom på at i dette tilfælde vil skyggerne vare længere, se lysere og ikke smuldre i løbet af dagen;
 • Begynd at male med voks fra det udvendige hjørne med små slag og gradvist at flytte til midten. På samme tid skal du sørge for ikke at gå ud over konturen. Når du arbejder med en blyant, er alt simpelt, men når du giver det en flydende form, skal du bruge en børste;
 • Nogle gange sker det, at øjenbrynene skal "trække igen". For eksempel, hvis de er meget lette eller ujævn. Derefter tegnes skitsen først og derefter fyldes ind med strokebevægelser. Det er således bedst at anvende produktet i en blyant end en væske.
Foto - Øjenbryn før og efter voksning

Video: voks til øjenbryn

Voksemærker anmeldelse

For nemheds skyld vil vi straks opdele dem i midler til depilering og fiksering.

Voks til fiksering og farve:

 1. Wax Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax (Lumen) til fastsættelse af øjenbryn. Det er en gel på et tæt grundlag. Den har en meget let formel, takket være, at den ikke gør håret tyngre og ikke "strømmer" i varmt vejr. Den vaskes let af med improviserede midler og kræver ikke korrektion i løbet af dagen. Effekten ligner M.A.C Brow Set, men prisen er lidt højere;

Lumene

 • Catrice Fixing Brow Wax. Klassisk voks, som både kan bruges som et selvstændigt værktøj og som en ekstra (til skyggerne). Det er en blyant med en indtrækbar stylus. Hvis du har brug for et lignende produkt, men i usædvanlige farver, så er det bedre at købe Salon Perfect Brow Defining Kit (der er grå, blå farver);

  Catrice

 • Wet n Wild Ultimate Brow Kit er et specielt sæt til at korrigere frække browsere. Den indeholder en farveløs blyant, børste, pincett og et spejl. Sammenlignet med mange analoger har en lav pris. Giver langsigtet fiksering;

  Våd n vild

 • Givenchy Mister Eyebrow er også et farveløst automatisk vokskridt. Producenten garanterer holdbar fixering og vandtæt formel. Dens modstykke (men meget billigere), Eva Mosaic Eyebrow Stylist Wax - St. Petersburg-mærke, der producerer en blyant til midlertidig fiksering;

  Givenchy

 • Nyx Øjenbryn Shaper - et værktøj, der bruges til at styre fremspringende tykt hår. Det er en tyk væskevoks, der påføres problemområder med en børste. Tillader dig at stramme og naturligt rette øjenbrynene hele dagen. Dens farve modstykke er Inglot Freedom System Brow Wax;

  Nyx

 • Det usædvanlige produkt er præsenteret af Essence eyebrow - det er faktisk en flydende øjenbrynskygge med voks. De fixer hår, samtidig farve dem. Kittet er meget praktisk at bruge. Ud over blækbasen er der også pincet og et spejl.
 • Du kan købe øjenbrynvoks hos enhver større kosmetikbutik (men Avon - Avon sælges kun fra kædehandlere), for eksempel i Letual og andre.

  Til hjemmet voksende nyttige specielle produkter. Hjemme anbefaler vi dig at bruge ikke kold voks, men koldt. Det pletter huden minimalt og giver et glimrende resultat.

  Øjenbryn Depilation Strips RUWeye Wax Kiss er specielle produkter til at korrigere formen af ​​hår. Kan nemt bruges hjemme. De kan købes hos enhver kosmetik butik. Komfortabelt, fordi de ikke efterlader en ubehagelig følelse på huden.

  Som en analog kan du prøve produkterne af karamel. Det er beriget med vitaminer og olier. Det har en behagelig aroma - du kan vælge mellem vanille, frugt eller karamel. Den største fordel er, at disse strimler er universelle - de kan med succes anvendes både til behandling af øjenbrynområdet og for resten af ​​ansigtet.

  Vælge voks til øjenbrynskorrektion i henhold til vurderinger og anmeldelser

  Ikke så længe siden opstod et nyt værktøj i arsenalen af ​​stylister - øjenbryn voks. Dette er en kosmetik, der giver dig mulighed for at give dine øjenbryn den ønskede form, i lang tid løser hårene i den rigtige retning og vaskes ikke af med vand. Derudover er der voks, der kan give den ønskede skygge af øjenbryn. Lad os overveje, hvilke producenter der tilbyder et sådant kosmetisk produkt, hvordan man vælger det korrekt.

  Hvorfor har jeg brug for øjenbryn voks

  Umiddelbart skal det bemærkes, at denne artikel går på særlige lister, der er nødvendige for at fjerne overskydende "vegetation", som et middel til korrektion af øjenbryn, der sælges som et pulver eller blyant.

  Med det kan du:

  1. For at forme øjenbrynene gør du lydig mod enhver form for hår (for eksempel vokser de i en anden retning end resten af ​​hårene).
  2. Farve i den ønskede tone.
  3. Fix øjenbryn form til 8 timer.

  Som praksis viser, vil modelleringsvoks hjælpe kvinder, som normalt har svært ved at forme deres øjenbryn, bøjning på grund af deres egne individuelle egenskaber. For eksempel, når flere enkelte hår er slået ud af en given linje - takket være voksen, behøver de ikke at blive skåret. Også dette værktøj hjælper med hårdt hår, der er vanskelige at kamme og fikse.

  Uddannelsesprogram på voks - dets sammensætning og funktioner

  Mange piger er bange for, at der i et sådant værktøj er mange parabener og sulfater, der er farlige for hud og sundhed. Lad os se nærmere på den kemiske sammensætning af sådanne kosmetiske midler.

  Øjenbryn voks kommer i to former: pulver og blyant. Sammensætningen af ​​dem om det samme. Det skal dog forstås, at hver producent har sine egne egenskaber ved fremstilling af sådanne værktøjer, som giver os mulighed for at give dem en "zest". Lad os se på hvilke ingredienser der anvendes til fremstilling af voks:

  1. Bivoks, som er grundlaget for dette værktøj. Det er takket være ham, at hårene er løst i lang tid i den ønskede position.
  2. Talc, som er et nyttigt materiale, som absorberer lugt. Det har også afstødende egenskaber, hjælper værktøjet til at holde bedre.
  3. Nylon-12 - syntetiske granuler, der absorberer talg. Takket være denne komponent leveres lang hårfastgørelse.
  4. Dimethicone. Silikonsubstans, takket være hvilken en tynd film er skabt på hårene.
  5. Propylenglycol er en ingrediens, der giver produktet fugtighedsgivende egenskaber.
  6. Zink Stearate - en af ​​fyldstofferne, som giver værktøjet glidegenskaber.
  7. Alkylbenzoat - fortykningsmiddel.
  8. Silikone, som voksen bliver viskøs og tæt på.
  9. Ceresin voksekonsistens.

  Derudover tilsættes retinol, vitaminer, som nærer huden og beskytter den mod aggressive virkninger af eksterne faktorer, også til sådanne voks. Og på grund af tilstedeværelsen af ​​æteriske olier lugter voks godt.

  Dette er en lille liste over ingredienser, der normalt findes i voks. Hver producent kan supplere eller afvise ingredienser. Men før du køber, for ikke at købe et produkt med parabener eller andre skadelige stoffer, er det nødvendigt at blive fortrolig med sammensætningen uden fejl.

  Anbefalinger om valg af voks fra eksperter

  Hvis du beslutter dig for at købe en sådan kosmetik, skal du huske om en række kriterier, som vil hjælpe dig med at gøre et kvalitetsvalg.

  Først og fremmest undersøg de vurderinger, vælg den producent, du stoler på. Det er også nødvendigt at fastlægge prisklasse, da du på butikshyllerne kan finde både dyre og billige penge, og ikke det faktum, at de bliver værre. Efter at have studeret vurderingerne, bør du ikke have mere end 5 midler under overvejelse.

  Skriv ud deres navne til dig selv, og undersøg derefter anmeldelserne - fjern de muligheder, der har flere negative vurderinger end positive. Derefter kan du shoppe. Og hvis du gør alt for første gang, bør du ikke straks bestille en bod i onlinebutikken: du først nødt til at "føle" voks, for at se, hvordan han ser ud som en bjørn. Det er bedst at vælge et kvalitetsbutik eller salon.

  I vores materiale vil vi beskrive, hvad der er ultralyd ansigtsrensning og hvad er dens fordele.

  Her vil vi fortælle om brugen af ​​ferskenolie og dens fordelagtige egenskaber.

  For at sikre hvidt tændinger sikkert hjemme, læs vores anbefalinger.

  Glem ikke at undersøge oplysningerne på emballagen: Udløbsdato, sammensætning, især opmærksom på tilstedeværelsen af ​​parabener. Husk også, at hvis det valgte produkt passer til din farvetype, hvis du vælger en farvetone.

  En win-win er en farveløs voks, men hvis du vælger en farvetone, så husk nogle regler:

  1. For blondiner og brunhårede kvinder er brune toner bedre egnet.
  2. Til brunetter - sort.

  Top 10: bedste midler rating

  Således at du er bedre orienteret om sådanne kosmetik, har vi forberedt dig for en vurdering af de bedste produkter i mellemprissegmentet. Og vi arrangerede dem fra de dyreste til de billigste.

  1. Brow Fix fra Anastasia Beverly Hills. Den gennemsnitlige pris på amerikansk kosmetik er 2.200 rubler.
  2. Brow Finisher. Tilbyder et amerikansk firma MAC til en pris på 1500 rubler.
  3. Polsk Brow Shaping Pencil. Solgt til 950 rubler.
  4. Det franske selskab Lumene tilbyder øjenbryn Shaping Wax, den gennemsnitlige pris er 600 rubler.
  5. En anden velkendt mulighed er Nyx Eye Brow Shaper. Dens pris er 550 rubler. Ifølge mange makeup artister er denne øjenbryn voks ideel til styling.
  6. Det britiske selskab Eylure tilbyder Brow Tame voks Definer voks for 500 rubler pr. Kapacitet.
  7. Den franske producent L'Etoile tilbyder ID voks til 350 rubler. Tillader dig at give form til selv de mest frække hår.
  8. Fastgørelse pandevoks fra "tyskerne". Det betragtes som den bedste løsning med hensyn til pris og kvalitet, da prisen kun er ca. 250 rubler.
  9. Brow voks fra lige. Det koster 150 rubler.
  10. I sidste omgang koster voks fra Avon 120 rubler.

  Hvordan man bruger voks til øjenbryn

  Vores vejledning giver dig mulighed for at bruge voks til at værdsætte alle fordelene. Lad os kigge nærmere:

  1. Først skal du bøje dine øjenbryn langs vækstlinjen. Dette vil yderligere distribuere værktøjet jævnt.
  2. Påfør voks, giv øjenbrynene den ønskede form og retning. Samtidig skal bevægelserne være uden tryk og glat, ellers bliver øjenbrynene meget farverige - de skal slettes og vaskes igen.
  3. Du bør ikke bekymre sig om pletter - når de først anvendes, sker de som regel altid. Men således at værktøjet ikke har tid til at tørre, umiddelbart efter påføring af voksen, bør overskydende fjernes med en vatpind.
  4. Kombiner håret igen efter påføring af produktet: På denne måde fjerner du overskydende, giver det en ensartet skygge.

  Tilsvarende påføres voks på øjenbrynene i form af en blyant og i form af pulver. Hvis du følger disse tips, kan du glemme øjenbrynene for en hel dag.

  Let kam de voksede pander. Dette fjerner overskydende afhjælpning, gør skyggen ensartet og giver udseendet af et naturligt og naturligt udseende.

  anmeldelser

  Vi har samlet for dig nogle anmeldelser fra dem, der allerede har brugt dette værktøj.

  Der var altid problemer med øjenbryn - hår voksede i forskellige retninger, ingen midler hjalp med at give dem en normal form. Makeup artist anbefales at bruge voks - siden da bruger jeg det hele tiden. Gør det nemt at anvende, midlerne er nok i lang tid, varer næsten hele dagen.

  Oksana, 31 år gammel

  På vagt er du nødt til at gå til mange mennesker, og du vil ikke miste megen tid til konstant farvetone. Som følge heraf brugte jeg på vegne af en ven Nyx voks - nu køber jeg det hele tiden. Jeg er glad og en lille pris og fremragende kvalitet varer næsten 8 timer.

  Inga, 27 år gammel

  Hvordan man laver voks med egne hænder

  Nogle kan ikke lide at bruge professionel kosmetik, som foretrækker kun helt naturlig. I dette tilfælde kan øjenbryns voks fremstilles med egne hænder. For at gøre det vil det kræve ingredienser som:

  • 5 g bivoks;
  • 2 tabletter sort kul;
  • 5 ml smør (det skal smeltes)
  • 1 ml jojobaolie og fersken;
  • 3 ml ricinusolie.

  Bland alt sammen, læg i et vandbad og rør konstant og anvend derefter på hårene (kold voks hærder hurtigt) i henhold til ovenstående instruktioner.

  Nu ved du, hvad voks er, hvordan man bruger det ordentligt, hvad er fordelene og applikationsfunktionerne. Det vigtigste er at vælge det rigtige produkt til tone og kvalitet.

  Hvordan man bruger øjenbryn voks hjemme

  Øjenbryn voks spiller en anden rolle i plejen af ​​denne vigtige del af udseendet af en kvinde. Wax hjælper og arrangerer den ønskede konfiguration og sikrer normal hårvækst. Dette materiale har forskellige egenskaber afhængigt af dets sammensætning.

  Øjenbryns voks har længe været et vigtigt element i kvinders kosmetik. Den er inkluderet i de mest populære og fashionable sæt og er meget udbredt, inkl. filmstjerner og catwalks. Ud over brugen af ​​mærker kan der laves helt effektive voksformuleringer derhjemme, og du kan passe på dine øjenbryn på dine egne måder.

  Voks funktioner

  I bred forstand indbefatter vokser visse kemikalier af både naturlig og kunstig oprindelse. Naturlige stoffer omfatter vegetabilsk (carnauba voks, fyrharpiks, latex osv.) Og dyrearter (bivoks, lanolin, etc.); og industrielle mineraler (ozokerit) og oliesammensætninger. I øjeblikket er langt størstedelen af ​​voks fremstillet af råolie. Mange af de nævnte stoffer anvendes i kosmetik som uafhængige midler eller som tilsætningsstoffer til andre stoffer.

  En række naturlige og kunstige sammensætninger anvendes som øjenbrynsvoks, hvilket forårsager deres forskelle i egenskaber. Deres vigtigste formål i den del af øjenbryn kosmetik:

  • epilering (depilation);
  • farvning, modulering og formning af øjenbryn;
  • helbredende og styrkende funktioner.

  Mange kosmetik omfatter carnauba, bivoks og lanolin som mindre additiver til forbedring af egenskaber.

  voks

  Epilering af øjenbryn med voks er baseret på hårfjerning på grund af hærdning af den forvarmede sammensætning. Sådanne sammensætninger har to hovedtyper: bløde og hårde produkter. Det bløde udseende er lavet på basis af fyrresin med tilsætning af blødgørere og opvarmet til 30 ° C til brug. Den faste type indeholder i grunden den samme harpiks, men med tilsætning af en gummivare ingrediens opvarmes den til høje temperaturer (40-45 ° C).

  Epileringsprincippet er baseret på, at varmt voks trænger godt ind i hovedbunden og dækker hele volumenet op til huden; Samtidig opvarmes også det basale område, udvider porerne og letter udgangen af ​​hårpæren udefra. En papirstrimmel påføres over voks. Ved hurtig smeltning af smelten opfanger stoffet hår og klæber til papirstrimlen. Med en skarp rive på papiret fjernes voksen og bærer hårene sammen.

  Hvordan man gør øjenbryn voksning

  For at gøre øjenbrynene udbredt er deres voksning, dvs. fjernelse af overskydende hår med voks. Øjenbryns voks designet til voksning kan være af tre typer: kold, varm og lav temperatur.

  Kold (blød sort) sammensætning fremstilles i form af laminerede plader, i hvis centrum er en viskos konsistens. Varmt (fast sort) voks sælges i form af faste terninger eller kugler og kræver betydelig opvarmning. Endelig fremstilles lavtemperaturmaterialet i form af en patron med en applikator og kræver ikke opvarmning.

  Vokseprocessen udføres i følgende rækkefølge. Indledningsvis bliver huden omkring øjenbryn affedtet med tonic. Så påføres håret pulver eller talkum. Derefter skal håret, der skal fjernes, forsigtigt med en speciel spatel overlejres opvarmet voks. Materialet påføres i retning af hårvækst. Smelten bør ikke falde på områder af øjenbryn, der ikke er beregnet til epilering.

  På toppen af ​​sammensætningen er der placeret papirtape og tæt presset til øjenbrynene. Efter størkning af stoffet laves en skarp rykk af papirstrimlen ud over den frie kant. Overskydende hår bør fjernes sammen med papiret. Hvis der er spor af voks på ansigtet, rengøres det med vaseline eller et specielt produkt designet til dette formål.

  Hudirritationer bør lettet med lotion eller aloe-baseret infusion.

  Øjenbryn voks voks

  Øjenbryn voks produceres af mange indenlandske og udenlandske virksomheder. Blandt forberedelserne til varme (hårde) hårfjerning er: Tessiltaglio, Daen, Hot Wax, Depiflax og nogle andre. Velour kan tilskrives kolde (bløde) kompositioner. I hjemmet anbefales en effektiv voks, lavet i henhold til følgende opskrift: Granulat (200 ml); honning (200 ml); citronsaft (100 ml), som påføres som en varm sammensætning.

  Udbredt er lavtemperatur voks i form af patroner. Deres brug er meget bekvemt, da det giver mulighed for at anvende sammensætningen med en tynd linje med et doseret materialeforbrug. Markedsførere er: Depiflax, Depilia, Norma de Durville, Skin Sistem osv.

  Moderne voks til øjenbryn er også realiseret i form af strimler med voks sammensætning anvendt på dem. Før du anbringer på øjenbryn, opvarmer du hånden. Selve hånden har et mønster, der gør det muligt for fingrene at fungere korrekt, når pladen påføres. Sådanne elementer fremstilles separat for de nedre områder og for øjenbrynernes øvre zoner. Varemærkerne af sådanne kosmetik er: Surgi-Max, Depileve, Cristaline.

  Øjenbryn danner voks

  Modelleringssammensætningen er lavet på basis af silikone og paraffiner og gør det muligt at holde øjenbrynene i en tilstand tæt på idealen. Sådan voks fixer hår, giver naturlig glans og rig farveskærm. Kosmetikken er udført i form af et rør og er færdig med en speciel børste. Voks anvendes på samme måde som øjenbrynsmascara. Den mest almindelige nuance er brun. Den ønskede form af øjenbrynene vokser over hele dagen, og om aftenen vaskes det let af med rent vand.

  Modelleringsstrukturen påføres på de kæmmede øjenbryn lagt i den nødvendige retning. Vassen fylder hele volumenet godt og maler hvert hår langs hele længden uden at ændre hudfarven. Når du køber, bør du ikke vælge en fuldstændig gennemsigtig sammensætning.

  Den førende producent af kosmetik til modellering er lumen, de populære er Blåbær Shape Wax, Blueberry Eyebrow Wax, etc. De er baseret på stearinsyre, cetylalkohol, Kandepil voks, blåbær ekstrakt og andre ingredienser. Gennemført kosmetik i forskellige mættede farver. For eksempel er en lysebrun voks perfekt til et lyst øjenbryn.

  Home Kosmetik

  Nok effektiv voks til brows til forskellige formål kan laves manuelt hjemme. En sådan sammensætning kan anbefales til modelleringsmidler med effekten af ​​forbedring: bivoks (0,5 tsk), aktivt kul (2 tabletter), det faste kakaosmør (1/4 tsk), jojobaolie, fersken (1 dråbe), E-vitamin (1 kapsel). 3-4 dråber ricinusolie kan tilsættes til blandingen. Kul bør nøje male, for eksempel i en kaffemølle, og sigtes gennem en fin sigte. Blandingen omrøres og anbringes i et vandbad, opvarmes, indtil den er fuldstændigt smeltet.

  Terapeutiske virkninger på øjenbrynene kan opnås ved hjælp af naturlig bivoks. Det giver perfekt regenererende effekt og optimerer hårvækst. Gnid øjenbrynene med denne sammensætning skal være om aftenen hver dag i 5-6 minutter. Silkeagtig og sund vækst vil give øjenbryn med bivoks med tilsætning af havtornolje. Havtornolje kan erstattes af mandel. Det stimulerer hårvækst med en sjælden struktur. Ansøg om aftenen i 15-20 dage. Castorolie er ikke ringere end positiv, men sammensætningen med dens tilsætning skal påføres inden for 25-30 dage. Hvis håret falder ud af øjenbrynene, kan det medvirke til at tilføje hvidløgssaft til voks (procedurens varighed er op til 15 dage). Endelig er det meget nyttigt i en hjemmelavet kosmetisk blanding af E-vitamin, som giver hårvækst samt deres celler og løgs sundhed.

  Alt om modellering og fastsættelse af øjenbryn vokser

  Øjenbrynens form og deres æstetiske udseende er meget vigtige. Du kan bruge voks til at model og rette øjenbryn. Det er vigtigt at vide, at der er helt forskellige midler til modellering og fastgørelse. Modellerings voks bruges til øjenbrynskorrektion. Voks til fastgørelse - dette værktøj til lægning af urolige hår.

  Modellerings voks

  Øjenbrynformning er nødvendig for at give dem den rigtige form. Dette kan gøres med pincet, men der er en mere bekvem procedure. Det hedder voksning - en måde at rette og model øjenbrynene med voks på.

  struktur

  I hjertet af et produkt er bivoks og forskellige harpikser (sædvanligvis fyrretræer), til hvilke olier og andre additiver tilsættes. Vælg selv, et egnet værktøj til modellering kan kun baseres på hudens individuelle egenskaber. Hvis der opstår en uventet reaktion, er det nødvendigt at opgive midlerne og anvende en anden sammensætning.

  Der er flere typer voks til modellering, de adskiller sig i teknikken til at fjerne uønskede hår, sammensætning og arbejdstemperatur.

  • Varm voks Dette værktøj opvarmer op til +45 grader og fryser øjeblikkeligt ved stuetemperatur.
  • Varm voks Modelleringsstrukturen, der kræver opvarmning op til +70 grader.
  • Kold voks Fås i form af klud eller papirstrimler belagt med et lag af voks. Denne mulighed fjerner ikke kvalitativt hår (roden forbliver stadig), så proceduren skal udføres oftere. Denne metode bruges dog ofte hjemme.

  fordele

  • Øjenbrynskorrektion med voks giver dig mulighed for at slippe af med unødvendige hår i mindst 2 uger.
  • Voks er meget blid på huden, så meget sjældent efter proceduren kan irritation eller allergi forekomme.
  • Dette er en temmelig smertefuld procedure, men det er meget nemmere at overføre en tåre af en voksstrimmel fra huden, hvor alt uønsket hår er på én gang, end at sidde og trække ud med pincet.
  • Ved brug af voks er det umuligt at beskadige huden.
  • Med regelmæssig øjenbrynskorrigering med voks stopper hårene i dette område næsten voksende eller bliver meget blødere.
  • Du kan selv foretage korrektionen selv.
  • Billig middel.
  • Velegnet til enhver pande. Voks er fremragende til at klare hårde hår.
  til indhold ^

  Sådan bruges

  Efter at have lært at bruge voks til modellering, kan du nemt justere formen på øjenbrynene uden brug af fagfolk. Fremgangsmåden til modellering af øjenbryn afhænger af de anvendte midler og kan udføres på forskellige måder.

  voks

  • Forkøb værktøjerne til modellering: voks, voks og resten.
  • Brug en voksmølle til at smelte voks.
  • Fjern hår fra ansigtet, så det ikke forstyrrer. For at gøre dette kan du bære en bøjle eller et bandage.
  • Klare øjenbryn og øjenlågs hud fra makeup.
  • Tør det område, som du vil fjerne håret med en speciel løsning, oftest med i pakken til modellering af øjenbryn.
  • Med en træpind anbringes varm øjenbryn voks til det område, der kræver modellering. Det er vigtigt at gøre dette netop mod hårets vækst, og disse handlinger vil bidrage til yderligere at undgå indgroet hår.
  • Ovenpå på voks for at fastgøre en stofstrimmel og trykke på den.
  • En skarp bevægelse i hårvækst, fjern stoffestrimlen.
  • Massage det område, hvor depilationen blev udført.
  • Hvis ikke alle hår er fjernet, skal proceduren gentages.
  • De resterende dråber af voks kan fjernes med en bomuldsstynde dyppet i olivenolie.
  til indhold ^

  Voks striber

  • Klare øjenbryn og det område, hvor depilationen vil blive udført.
  • Varm strimlerne op i dine håndflader og hold dem på modelområdet.

 • En skarp bevægelse langs hårlinjen for at rive stripen ud af huden.
 • Efter lidt tid skal du anvende en nærende creme på det depilerede område og for den første dag forsøge ikke at anvende makeup på den.

  mangler

  • For mennesker med overfølsomhed og en lav smerte tærskel, kan korrektionen være utroligt smertefuldt.
  • Efter proceduren kan lidt voks forblive på ansigtet, hvilket skaber ubehageligt klæbrighed og vaskes ikke godt.
  • Nogle gange er det ikke muligt at fjerne alle hårene på en gang, og det er nødvendigt at gentage proceduren, så irritation kan forekomme på dette sted.
  • Under alle omstændigheder vil ekstra pincet blive krævet efter voksning.
  • Hvis du er overfølsom overfor enhver ingrediens, er allergier og udslæt mulig.
  • Hvis du fjerner håret forkert, kan du stå over for problemet med indgroet hår eller til deres overdrevne vækst.
  • I nogle tilfælde kan rødme og hævelse fortsætte i mere end 24 timer.

  Topbedømt

  Til dato er der et stort antal værktøjer til modellering af voks øjenbryn. De er opdelt i koldvoksningsmidler (voksstrimler) og varme voksemidler (voks).

  En anden type produkt sælges ofte i sæt, der omfatter voks, kludstrimler og en spatel til anvendelse. Derudover kræver applikationen en vokssmelte og en mikrobølgeovn.

  • Brow Shapers Surgi Wax. Disse strimler af amerikansk produktion er lavet i form af øjenbrynene. De er buede og fange de steder, hvor du skal fjerne håret med ekstra pincet. Sættet omfatter strimler af voks til formgivning af øjenbrynene, til den øvre og øvre del af øjenbryn. Simuleringsproceduren ved hjælp af disse strimler er meget hurtig og tager ikke mere end 10 minutter. På samme tid er disse virkelig de mest effektive voksstrimler, da selv de mindste hår nemt fjernes.

 • Parissa Brow Shaper. Lange striber til voksning, deres største fordel er, at de er velegnede til hud, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

 • Microwavable Øjenbryn, FaceLip Wax af Sally Hansen er den bedste voks øjenbryn og ansigt modellering sæt. Den består af kun naturlige ingredienser. Med dette værktøj kan du nemt opnå en professionel effekt. For at opvarme voksen kan du bruge mikrobølgeovn.

 • Karamel - universale strimler til korrektion af ikke kun øjenbryn, men også andre hår på ansigtet. En behagelig overraskelse vil være tilstedeværelsen af ​​mange forskellige lugt fra karamel til vanille.

 • RUWeye Wax Kiss - Fremragende voksstrimler, der ikke skaber smertefulde fornemmelser og helt klare korrigering af hår i øjenbrynsområdet. Ideel til privat brug.

 • Veet - komfortable voksstrimler til ansigtet med en unik teknologi til hurtig indfangning af hår. Besidder duft af roser.

  Fastgørelse af voks

  Dette kosmetiske værktøj giver dig mulighed for at give dine øjenbryn den ønskede form, det er ligesom et lak fixerer hårene i den rigtige retning. Imidlertid er fastgørelsesvassen i stand til at farve øjnene, hvilket giver dem en lys skygge og en sund glans.

  struktur

  Hidtil er øjenbryn vokset i form af en blyant eller et pulver, mens deres sammensætning er næsten ens. Grundlaget for øjenbrynens voks omfatter:

  • bivoks er den vigtigste komponent i produktet, det er han, der retter hårene;
  • talkum - at behandle mineraler, neutraliserer godt lugt og afstød fugt, hjælper bivoks længere
  • nylon-12 - syntetiske granuler, som er godt absorberet talg, hvilket igen forhindrer smøring af kosmetik;
  • Dimethicone - et stof af silicone oprindelse, skaber en omsluttende film på hårene;
  • propylenglycol-3-acetat - fugt og blødgør hår;
  • zinkstearat - påfyldning af bivoks, et kosmetik med det, der glider godt på huden;
  • C12-15 Alkylbenzoat - antimikrobielt middel, også anvendt som fortykningsmiddel;
  • Silkepulver - giver fugtighedsgivende, beskyttende og antibakterielle egenskaber;
  • siliciumdioxid (silica) - giver voks den nødvendige viskositet og densitet;
  • lauroyl lysin - gør øjenbrynet til en ensartet tekstur;
  • octyldodecylstearoylstearat - øger voksets viskositet
  • dimethiconol - gør agenten modstandsdygtig overfor vand og fugt
  • BHT er et konserveringsmiddel med antioxidantegenskaber;

  Dette er en omtrentlig gennemsnitlig sammensætning, selvfølgelig har hver producent sine hemmelige komponenter.

  Fastgørelsesvoks er opdelt i følgende typer:

  • Shading betyder midler til øjenbryn i form af blyant eller gel med farvestof. Ud over fastsættelsen tynder de hårene i den ønskede farve. Mulige nuancer: sort, brun, grafit, lysebrun og ensfarve.
  • Gennemsigtig voks - dette værktøj er ideel til dem, der ikke har brug for at tynde håret ud over fastsættelsen. Godt fikserede øjenbryn giver dem en sund glans.
  • Healing voks er et fastgørelsesmiddel med ekstra olier og vitaminer til problem, beskadiget og øjenbryn, der vokser dårligt. Ved hjælp af dette værktøj bliver hårene meget stærkere og vokser hurtigere.
  • Pulver- eller øjenbrynskygger på voksbasis er en glimrende løsning til stærk fiksering, derudover med en farveeffekt, som gør det muligt ikke at bruge tørre øjeskygger for øjenbryn, der falder af.
  til indhold ^

  fordele

  Professionelle bruger voks til at opnå forskellige effekter, for eksempel til:

  • sætte meget hårdt, frække, stikker ud i forskellige retninger hår, som ved deres uforsigtighed forkæle den samlede makeup;
  • Fix øjenbryn og ikke være bange for, at eksterne faktorer eller vejrforhold vil ødelægge deres udseende;
  • at dække øjenbryn nuancer, så de ikke vil smuldre og smøre og make-up vil se så naturligt som muligt;
  • Brug farvet voks til at male over hår, der ikke er farvet med skygger eller en blyant;
  • behovet for at bruge en blyant og øjenbrynskygger er forsvundet;
  • give naturlig skinne til hår, selv farveløs øjenbryn voks vil klare denne opgave;
  • Vokse hår hurtigere, hvis modellering mislykkes, i dette tilfælde vil terapeutiske fikseringsgeler hjælpe.
  til indhold ^

  Sådan bruges

  1. Før du anvender almindelig eller film øjenbryn voks, bør hårene børstes med en børste. Så du garanterer korrekt distribution af produktet og pålidelig fastgørelse af formularen.
  2. Hvis voksen er gennemsigtig, skal du først fiksere øjenbrynene ved hjælp af øjenskygge eller en blyant før fiksering.
  3. Påfør voks skal være slagtilfælde, der bevæger sig fra yderkanten af ​​øjenbryn til midten. Det er vigtigt ikke at gå ud over konturerne og gøre alt med lette bevægelser, for ikke at overdrive det med mængden af ​​penge. Voks bør sætte hårene i den rigtige position.
  4. Børst dine øjenbryn igen med en børste, hvilket giver dem den nødvendige form og fjerner overskydende produkt.
  til indhold ^

  Sådan tilberedes

  Det er ikke nødvendigt at bruge penge og købe dyre midler. Du kan også få øjenbryn til at vokse dig selv hjemme.

  For at forberede voksen skal du:

  • 5 gram bivoks;
  • 2 tabletter aktivt kul;
  • 5 ml kakaosmør;
  • 2-3 dråber jojobaolie eller fersken;
  • 1 kapsel tocopherol;
  • 3 ml ricinusolie.

  Aktiveret trækul crush i pulver. Smelt kakaosmørret i et vandbad. Bland derefter alle ingredienserne, sæt i et vandbad og bland til glat. Anvend et sådant værktøj er kun nødvendigt i form af varme, det vil sige, før hver brug skal denne gel voks til øjenbryn være opvarmet.

  mangler

  Der er ingen ulemper med at bruge et sådant værktøj. Det hele afhænger af, om du bruger gelen korrekt, og hvis det ikke er overdrevent, hvis du anvender det, fordi overskydelsen vil se grimt ud.

  Topbedømt

  På dagens marked for kosmetik leverede et stort udvalg af voks til fastgørelse af øjenbryn fra forskellige producenter. De er forskellige i pris og kvalitet.

  • Brow Fix fra Anastasia Beverly Hills (lavet i USA). Det er en af ​​de dyreste produkter. Farveløs og ikke-aromatiseret blyant. Værktøjet har tjent mange positive anmeldelser, såvel som klare sine grundlæggende funktioner.

 • MAC Brow Finisher (lavet i USA). Voks retter sig godt og holder øjenbrynene. Kompakt stok, der ikke klæber hårene og holder sin form perfekt, har ingen farve og lugt.

 • Inglot Brow Shaping Pencil (fremstillet i Polen). Dette er en øjenbrynblyant med voks, som hjælper både med at skabe formen på øjenbryn og i at fastgøre den.

 • Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax (lavet i Finland). Kvalitet øjenbryn voks, overkommelig og praktisk at bruge. Det bør bemærkes holdbarhed i løbet af dagen, fraværet af lækage i varmen og en lys formel, der ikke vejer ned i øjenbrynene.

 • NYX Øjenbryn Shaper, øjenbryn voks produceret i Tyskland. Ifølge mange make-up-kunstnere er den ideelle voks til fiksering hovedsagelig på grund af evnen til sikkert at fixe ubehagelige hår for hele dagen. Sættet indeholder en børste og tyk voks, der er en farveækvivalent.

 • Avon Perfect Eyebrow Kit. Denne øjenbryn voks er ikke professionel, men ret egnet til regelmæssig brug. En væsentlig fordel ved dette værktøj er, at der foruden voks er øjenbryn nuancer inkluderet i sættet.

 • Pupa EYEBROW SET. Denne øjenbryn voks kommer i et sæt med skygger. Den har god fixering og er billig.

 • Oriflame den ene. Ikke en professionel øjenbryn voks, men det holder godt og retter formen.

 • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit. Dette sæt harmonerer harmonisk øjenbryn og skygge voks. Derudover er der en børste og pincet i en smuk kasse. Omkostningerne ved sættet er acceptabelt, og kvaliteten er ret høj.

 • L'ETUAL FATAL FIX øjenbryn voks er et ideelt værktøj til fastgørelse i form af en blyant. Den korrekte skygge kvalitet forbedrer øjenbrynens naturlige farve.

 • Hvad er forskellen mellem hårfjerning og depilation, hvordan man forstår den enorme verden af ​​hårfjerningsprocedurer

  Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?