Øjenbryn voks

For nylig har et innovativt øjenbrynskorrigeringsværktøj vist sig, som på kortest mulig tid var i stand til at bosætte sig i de mest berømte makeup-kunstneres samlinger. Det har fået stor popularitet blandt berømte stylister og simple fashionistas. Øjenbryn voks kunne vise sig i en ny rolle.

Hvad er det?

De fleste tror at voks kun kan bruges til at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, men det er en misforståelse. Dette kosmetiske produkt hjælper med hurtigt at give dine øjenbryn den ønskede form, og retter også hårene i den ønskede position. Det kan sammenlignes med hårspray. I dag kan dette værktøj købes hos enhver kosmetisk butik til en overkommelig pris.

Mange af os vælger voksende øjenbryn af flere årsager. For det første er processen hurtig nok. Denne metode er den mest almindelige og kræver ingen særlig indsats.

Du kan fremhæve farveløs og filmvoks, hvis du ikke vil male øjenbryn. Farve og pigmenter giver den modsatte virkning.

Efter at have overvejet alternative vokser kan dets fordele bemærkes:

 • det giver en stabil form;
 • ved hjælp af farvningspigmentet får du den ønskede nuance
 • holdbarhed;
 • makeup vaskes ikke af selv i regnen og afstøder helt fugt.

Hvorfor har du brug for det?

At klassificere dette værktøj alt efter dets sammensætning og formål. Ifølge ansøgningen er øjenbrynsvoks opdelt i:

 1. Modeling option. Det bruges til at korrigere og give den ønskede form. Takket være ham, kan du på nogle få minutter rette op på den øverste del af ansigtet. Sandsynligvis har mange bemærket, at korrektionen af ​​øjenbrynens form hjælper med at ændre den generelle visuelle opfattelse af en persons ansigt. Tidligere blev pincetter brugt til korrektion, men det var en besværlig, langvarig og smertefuld øvelse. Nu til sådanne formål anvendes pincet mindre og mindre. Voks hjælper ikke kun for at give øjenbrynene den ønskede form. Det vil give en lille reduktion i smerte.
 2. Fixing option. Legeværktøjer bruges, hvis formen på øjenbryn passer dig, men nogle gange er det nødvendigt at gøre en indsats for at sætte dem rigtigt. Til denne farve voks blyant eller, for eksempel gel. Der er naturligvis forskelle mellem disse kosmetik, men de indeholder altid bivoks. Det hjælper med at gøre styling hurtigere og mere effektiv.

Modelleringsvoks kan opdeles i flere undertyper:

 • Toning. Hvis du vil gøre dine naturlige farvebølger mere ekspressive, så er det en passende tonet version. Den mest almindelige farvepalet er lysebrun, standard brun og trækul sort. Til ekstravagante piger producerer individuelle kosmetiske virksomheder lyse farver (rød, blå). På din anmodning kan du bruge dem.
 • Gennemsigtig. Hvis du naturligvis har en mørk hårfarve, så vil det være nok bare at rette dem i den rigtige retning. I dette tilfælde skal du have en gennemsigtig mulighed. De kan også komfortabelt rette skyggerne på øjenbrynene.

Anmeldelser til øjenbryn voks

 • 9
 • 5/5
 • 6
 • 29
 • 5/5
 • 27
 • 7
 • 5/5
 • 45

Øjenbryn voks er en fantastisk måde at forme dine øjenbryn på. Den største fordel ved denne korrektion er i sin enkelhed og brugervenlighed: nogle få bevægelser med en penselbørste, og øjenbrynens linje ser naturlig og levende ud. Voks stikker ikke hår, det giver øjenbrynens ønskede form og virker forsigtigt og forsigtigt. Designet til at passe på blid, tynd og for tykke, frække øjenbryn. Wax tiltrækker modstandere hård, "glas" fiksering. Det er for dem, der bekymrer sig om følelsen af ​​komfort.

Vores database har allerede samlet 7 anmeldelser for øjenbryn voks. Du kan også dele din mening med projektdeltagerne ved at tilføje en anmeldelse om øjenbrynvoks fra din kosmetiske taske. Hver uafhængig vurdering påvirker kosmetikernes bedømmelse, som hjælper pigerne med at vælge og købe det bedste voks.

Vælge voks til øjenbrynskorrektion i henhold til vurderinger og anmeldelser

Ikke så længe siden opstod et nyt værktøj i arsenalen af ​​stylister - øjenbryn voks. Dette er en kosmetik, der giver dig mulighed for at give dine øjenbryn den ønskede form, i lang tid løser hårene i den rigtige retning og vaskes ikke af med vand. Derudover er der voks, der kan give den ønskede skygge af øjenbryn. Lad os overveje, hvilke producenter der tilbyder et sådant kosmetisk produkt, hvordan man vælger det korrekt.

Hvorfor har jeg brug for øjenbryn voks

Umiddelbart skal det bemærkes, at denne artikel går på særlige lister, der er nødvendige for at fjerne overskydende "vegetation", som et middel til korrektion af øjenbryn, der sælges som et pulver eller blyant.

Med det kan du:

 1. For at forme øjenbrynene gør du lydig mod enhver form for hår (for eksempel vokser de i en anden retning end resten af ​​hårene).
 2. Farve i den ønskede tone.
 3. Fix øjenbryn form til 8 timer.

Som praksis viser, vil modelleringsvoks hjælpe kvinder, som normalt har svært ved at forme deres øjenbryn, bøjning på grund af deres egne individuelle egenskaber. For eksempel, når flere enkelte hår er slået ud af en given linje - takket være voksen, behøver de ikke at blive skåret. Også dette værktøj hjælper med hårdt hår, der er vanskelige at kamme og fikse.

Uddannelsesprogram på voks - dets sammensætning og funktioner

Mange piger er bange for, at der i et sådant værktøj er mange parabener og sulfater, der er farlige for hud og sundhed. Lad os se nærmere på den kemiske sammensætning af sådanne kosmetiske midler.

Øjenbryn voks kommer i to former: pulver og blyant. Sammensætningen af ​​dem om det samme. Det skal dog forstås, at hver producent har sine egne egenskaber ved fremstilling af sådanne værktøjer, som giver os mulighed for at give dem en "zest". Lad os se på hvilke ingredienser der anvendes til fremstilling af voks:

 1. Bivoks, som er grundlaget for dette værktøj. Det er takket være ham, at hårene er løst i lang tid i den ønskede position.
 2. Talc, som er et nyttigt materiale, som absorberer lugt. Det har også afstødende egenskaber, hjælper værktøjet til at holde bedre.
 3. Nylon-12 - syntetiske granuler, der absorberer talg. Takket være denne komponent leveres lang hårfastgørelse.
 4. Dimethicone. Silikonsubstans, takket være hvilken en tynd film er skabt på hårene.
 5. Propylenglycol er en ingrediens, der giver produktet fugtighedsgivende egenskaber.
 6. Zink Stearate - en af ​​fyldstofferne, som giver værktøjet glidegenskaber.
 7. Alkylbenzoat - fortykningsmiddel.
 8. Silikone, som voksen bliver viskøs og tæt på.
 9. Ceresin voksekonsistens.

Derudover tilsættes retinol, vitaminer, som nærer huden og beskytter den mod aggressive virkninger af eksterne faktorer, også til sådanne voks. Og på grund af tilstedeværelsen af ​​æteriske olier lugter voks godt.

Dette er en lille liste over ingredienser, der normalt findes i voks. Hver producent kan supplere eller afvise ingredienser. Men før du køber, for ikke at købe et produkt med parabener eller andre skadelige stoffer, er det nødvendigt at blive fortrolig med sammensætningen uden fejl.

Anbefalinger om valg af voks fra eksperter

Hvis du beslutter dig for at købe en sådan kosmetik, skal du huske om en række kriterier, som vil hjælpe dig med at gøre et kvalitetsvalg.

Først og fremmest undersøg de vurderinger, vælg den producent, du stoler på. Det er også nødvendigt at fastlægge prisklasse, da du på butikshyllerne kan finde både dyre og billige penge, og ikke det faktum, at de bliver værre. Efter at have studeret vurderingerne, bør du ikke have mere end 5 midler under overvejelse.

Skriv ud deres navne til dig selv, og undersøg derefter anmeldelserne - fjern de muligheder, der har flere negative vurderinger end positive. Derefter kan du shoppe. Og hvis du gør alt for første gang, bør du ikke straks bestille en bod i onlinebutikken: du først nødt til at "føle" voks, for at se, hvordan han ser ud som en bjørn. Det er bedst at vælge et kvalitetsbutik eller salon.

I vores materiale vil vi beskrive, hvad der er ultralyd ansigtsrensning og hvad er dens fordele.

Her vil vi fortælle om brugen af ​​ferskenolie og dens fordelagtige egenskaber.

For at sikre hvidt tændinger sikkert hjemme, læs vores anbefalinger.

Glem ikke at undersøge oplysningerne på emballagen: Udløbsdato, sammensætning, især opmærksom på tilstedeværelsen af ​​parabener. Husk også, at hvis det valgte produkt passer til din farvetype, hvis du vælger en farvetone.

En win-win er en farveløs voks, men hvis du vælger en farvetone, så husk nogle regler:

 1. For blondiner og brunhårede kvinder er brune toner bedre egnet.
 2. Til brunetter - sort.

Top 10: bedste midler rating

Således at du er bedre orienteret om sådanne kosmetik, har vi forberedt dig for en vurdering af de bedste produkter i mellemprissegmentet. Og vi arrangerede dem fra de dyreste til de billigste.

 1. Brow Fix fra Anastasia Beverly Hills. Den gennemsnitlige pris på amerikansk kosmetik er 2.200 rubler.
 2. Brow Finisher. Tilbyder et amerikansk firma MAC til en pris på 1500 rubler.
 3. Polsk Brow Shaping Pencil. Solgt til 950 rubler.
 4. Det franske selskab Lumene tilbyder øjenbryn Shaping Wax, den gennemsnitlige pris er 600 rubler.
 5. En anden velkendt mulighed er Nyx Eye Brow Shaper. Dens pris er 550 rubler. Ifølge mange makeup artister er denne øjenbryn voks ideel til styling.
 6. Det britiske selskab Eylure tilbyder Brow Tame voks Definer voks for 500 rubler pr. Kapacitet.
 7. Den franske producent L'Etoile tilbyder ID voks til 350 rubler. Tillader dig at give form til selv de mest frække hår.
 8. Fastgørelse pandevoks fra "tyskerne". Det betragtes som den bedste løsning med hensyn til pris og kvalitet, da prisen kun er ca. 250 rubler.
 9. Brow voks fra lige. Det koster 150 rubler.
 10. I sidste omgang koster voks fra Avon 120 rubler.

Hvordan man bruger voks til øjenbryn

Vores vejledning giver dig mulighed for at bruge voks til at værdsætte alle fordelene. Lad os kigge nærmere:

 1. Først skal du bøje dine øjenbryn langs vækstlinjen. Dette vil yderligere distribuere værktøjet jævnt.
 2. Påfør voks, giv øjenbrynene den ønskede form og retning. Samtidig skal bevægelserne være uden tryk og glat, ellers bliver øjenbrynene meget farverige - de skal slettes og vaskes igen.
 3. Du bør ikke bekymre sig om pletter - når de først anvendes, sker de som regel altid. Men således at værktøjet ikke har tid til at tørre, umiddelbart efter påføring af voksen, bør overskydende fjernes med en vatpind.
 4. Kombiner håret igen efter påføring af produktet: På denne måde fjerner du overskydende, giver det en ensartet skygge.

Tilsvarende påføres voks på øjenbrynene i form af en blyant og i form af pulver. Hvis du følger disse tips, kan du glemme øjenbrynene for en hel dag.

Let kam de voksede pander. Dette fjerner overskydende afhjælpning, gør skyggen ensartet og giver udseendet af et naturligt og naturligt udseende.

anmeldelser

Vi har samlet for dig nogle anmeldelser fra dem, der allerede har brugt dette værktøj.

Der var altid problemer med øjenbryn - hår voksede i forskellige retninger, ingen midler hjalp med at give dem en normal form. Makeup artist anbefales at bruge voks - siden da bruger jeg det hele tiden. Gør det nemt at anvende, midlerne er nok i lang tid, varer næsten hele dagen.

Oksana, 31 år gammel

På vagt er du nødt til at gå til mange mennesker, og du vil ikke miste megen tid til konstant farvetone. Som følge heraf brugte jeg på vegne af en ven Nyx voks - nu køber jeg det hele tiden. Jeg er glad og en lille pris og fremragende kvalitet varer næsten 8 timer.

Inga, 27 år gammel

Hvordan man laver voks med egne hænder

Nogle kan ikke lide at bruge professionel kosmetik, som foretrækker kun helt naturlig. I dette tilfælde kan øjenbryns voks fremstilles med egne hænder. For at gøre det vil det kræve ingredienser som:

 • 5 g bivoks;
 • 2 tabletter sort kul;
 • 5 ml smør (det skal smeltes)
 • 1 ml jojobaolie og fersken;
 • 3 ml ricinusolie.

Bland alt sammen, læg i et vandbad og rør konstant og anvend derefter på hårene (kold voks hærder hurtigt) i henhold til ovenstående instruktioner.

Nu ved du, hvad voks er, hvordan man bruger det ordentligt, hvad er fordelene og applikationsfunktionerne. Det vigtigste er at vælge det rigtige produkt til tone og kvalitet.

Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Sider 1 2 Næste

For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Stillinger [1 til 25 ud af 35]

1 Tema fra Tatyana Voloschuk 07/22/2011 20:49:43

 • Redaktør
 • Rating: 1491
 • Registreret den: 20.05.2011
 • Indlæg: 2.919
 • Takket Total: 435

Tema: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Alle kvinder ser godt ud, mens der bruges tricks. Et vigtigt sted i det overordnede billede er givet og korrektion øjenbryn. Udseendet af denne zone kan fortælle meget, så du bør ikke lade situationen være uden kontrol. Ofte registreres klienterne i salonen for øjenbrynskorrektion. Nogen foretrækker hurtigt at løse problemet med voks, og nogen til at smage den gamle dokumenterede metode til plukning. Voks vs pincett - hvilket er bedre? Hvilken metode bruger du i salonen til øjenbrynskorrektion? Hvilken en tror du er optimal til dette?

2 Svar fra Vera Nadezhdina 07/25/2011 14:20:07

 • Erfarne mester
 • Bedømmelse: 221
 • Registreret: 06/19/2011
 • Beskeder: 276
 • Takket Total: 38

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Når det er nødvendigt at udføre en minimal korrektion af øjenbrynene, så har selvfølgelig pincetterne tid. Men for at skabe eller skabe en form, samt at fjerne flere hår i dette følsomme område, bruger jeg specielt voks designet specielt til disse behov.

3 Svar fra Nick 07/25/2011 17:50:36

 • Erfarne mester
 • Rating: 296
 • Registreret den: 20.05.2011
 • Beskeder: 293
 • Takket Total: 27

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Jeg bruger også standard øjenbrynskorrigering - pincet og voks. Når jeg arbejder med pincet, forsøger jeg først at bedøve området ved at skubbe med en isterning. Og med voks anvender jeg post-depilatory beroligende lotion.

4 Svar fra Alla Mikryukova 08/05/2011 19:29:00

 • nybegynder
 • Rating: 19
 • Registreret: 05/08/2011
 • Indlæg: 7
 • Takket Total: 2

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Jeg tror, ​​at voksen på ansigtet ikke er hensigtsmæssig. Sammen med voksen fjernes fnughår, hvor der er en vækst af hårdt hår, og så tortureres klienten for at rette øjenbrynene. Derefter går elektrolysen ind i indgangen.

5 Svar fra Tatyana Voloshchuk 09/24/2011 16:03:33

 • Redaktør
 • Rating: 1491
 • Registreret den: 20.05.2011
 • Indlæg: 2.919
 • Takket Total: 435

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Jeg er mere afstødt af kundernes ønsker. Hvis du bare skal justere lidt uden at ændre og forvandle panden, så voks hurtigt og mindre smertefrit end at trække ud og irritere huden igen. Men i tilfælde af en forandring i form benytter jeg pincet for ikke at være tilstrækkeligt for meget og på den bedste måde at vælge formen på øjenbrynene under den ovale ansigt.

6 Svar fra Marina Anatolyevna 11/04/2011 22:10:08

 • professionel
 • Rating: 1121
 • Registreret: 03/11/2011
 • Beskeder: 1 723
 • Takket Total: 354

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Jeg tror, ​​at voksen på ansigtet ikke er hensigtsmæssig. Sammen med voksen fjernes fnughår, hvor der er en vækst af hårdt hår, og så tortureres klienten for at rette øjenbrynene. Derefter går elektrolysen ind i indgangen.

Jeg er helt enig med dig, jeg berører ikke de hår, der næppe kan ses med pincet. Lad en lille pistol forblive, hvis det ser naturligt ud, og klienten har færre problemer i fremtiden. Det bedste er den gode fjende.

7 Svar fra Tatiana Ishmurzina 11/09/2011 21:14:01

 • nybegynder
 • Rating: 14
 • Registreret den: 27.10.2011
 • Beskeder: 6

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Jeg er ikke enig med dig Jeg har mange kunder, som jeg rengør med voks mindre smerteligt nok i længere tid

8 Svar fra Marina Anatolyevna 11/09/2011 21:36:25

 • professionel
 • Rating: 1121
 • Registreret: 03/11/2011
 • Beskeder: 1 723
 • Takket Total: 354

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Jeg er ikke enig med dig Jeg har mange kunder, som jeg rengør med voks mindre smerteligt nok i længere tid

Tak for den udtrykte, Tatiana, mening. Du vil ikke tro, for en uge siden arbejdede jeg på gammeldags måde og fandt det normalt. Derudover er klienterne arrangeret. Og bliver en aktiv deltager i dette forum, min tilgang til mange ting er ændret. Og det er bare en uge! Rådgivning fra erfarne kosmetologer, nyskabelser i kosmetologi, den mest effektive kosmetik til løsning af kosmetiske problemer - jeg fandt alt her her! Takket være arrangørerne af projektet, som gav os mulighed for at dele erfaringer og vokse professionelt, for at gøre vores job bedre!

9 Svar fra Oksana Fedorovna 12/14/2011 21:31:28

 • professionel
 • Bedømmelse: 295
 • Registreret: 12/14/2011
 • Beskeder: 483
 • Takket Total: 105

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Sukkerpasta - det bedste værktøj til fjernelse af ansigtshår (øjenbryn - tråd eller pincet). Hvis du fjerner det med varmt voks, så strømmer blodet til hårfollikelet = strømmen af ​​biologiske stoffer = væksten stiger! Derfor vil vi ikke forværre situationen og eliminere varmen.

10 Svar fra Irina Pärlin 01/17/2012 23:57:01

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret: 17.01.2012
 • Beskeder: 4

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Det er meget interessant at høre alle. Jeg arbejder mere med en pizza til korrektion, men nogle gange tager jeg også voks. Men det vigtigste er at tage hensyn til kundernes mening og selvfølgelig er det nødvendigt at professionelt bestemme hver kundes hud.

11 Svar fra Oksana Khodus 02/01/2012 23:03:22

 • medlem
 • Rating: 10
 • Registreret: 22.01.2012
 • Beskeder: 14

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

For ikke længe siden genkendte jeg kun pincet i mit arbejde, og da de talte om voks, accelererede det hele processen, og med pincet fik du kun lidt korrektion. Jeg var svært at forestille mig. Da en klient kom til mig for en korrektion, troede jeg, at jeg ikke kunne klare det i tide. Jeg besluttede at tage en chance og forsøge at fremskynde denne virksomhed, korrekt er korrektionen hurtigere og for nogle mindre smertefuldt.

12 Svar fra Alla Nikolaevna 02/27/2012 10:40:21 PM

 • medlem
 • Bedømmelse: 5
 • Registreret: 13.02.2012
 • Beskeder: 10

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Hej Jeg vil virkelig gerne have råd fra fagfolk om, hvordan man skærer øjenbryn?

13 Svar fra Marina Anatolyevna 02/29/2012 18:32:13

 • professionel
 • Rating: 1121
 • Registreret: 03/11/2011
 • Beskeder: 1 723
 • Takket Total: 354

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

En velkendt frisør (homer) viser sig at være barberer sine øjenbryn med et blad, det er på denne måde en korrektion er lavet!))) Hvad kan du sige om dette? Hun hævder, at det er mere praktisk for klienten at rette dem hjemme - BRED?))

14 Svar fra Nika 03/23/2012 3:44:40

 • Erfarne mester
 • Rating: 296
 • Registreret den: 20.05.2011
 • Beskeder: 293
 • Takket Total: 27

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

En velkendt frisør (homer) viser sig at være barberer sine øjenbryn med et blad, det er på denne måde en korrektion er lavet!))) Hvad kan du sige om dette? Hun hævder, at det er mere praktisk for klienten at rette dem hjemme - BRED?))

NDA, mesteren, så godt som i et håndværk og på en simpel måde gør det. Jeg havde endda goosebumps. Jeg ville ikke lade nogen i mit ansigt med et kniv, især efter barbering, ikke effekten af ​​hurtig vækst og stubbe (som på benene) ikke forlade. Hvorfor har vi brug for sådanne eksperimenter?)))

15 Svar fra Elena 04/04/2012 9:11:50

 • medlem
 • Rating: 22
 • Registreret: 18.01.2012
 • Beskeder: 17

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Min kollega er bange for smerten ved øjenbrynplukning, så en gang om måneden raser sin søster dem med en simpel barbermaskine, men hun er ikke den eneste, der kun kan høre om barberingsmetoden på grund af smerten. Så det til hver sin egen!

16 Svar fra Marina Anatolevna 04/04/2012 21:35:57

 • professionel
 • Rating: 1121
 • Registreret: 03/11/2011
 • Beskeder: 1 723
 • Takket Total: 354

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Min kollega er bange for smerten ved øjenbrynplukning, så en gang om måneden raser sin søster dem med en simpel barbermaskine, men hun er ikke den eneste, der kun kan høre om barberingsmetoden på grund af smerten. Så det til hver sin egen!

Elena, lad mig spørge dig, hvad sker der med denne kvindes øjenbryn i to uger? Hvis jeg ikke forvirrer, så sker hårvækst hele tiden, den næste dag skal der være "hamp", der ikke ser æstetisk glædeligt ud! Jeg så damerne med lignende øjenbryn - rædsel. Selvfølgelig pukker selv hans øjenbryn og oftere end en gang om måneden for hver sin egen, men meget mere humane for andre.

17 Svar fra Elena 04/08/2012 21:44:04

 • medlem
 • Rating: 22
 • Registreret: 18.01.2012
 • Beskeder: 17

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

"Overvækst" forekommer med denne kvindes øjenbryn, men det er reddet af, at hårene er lette og ikke så mærkbare, hvis de var sorte. Han spørger hvorfor jeg starter hvert skift i spejlet med pincet i min hånd? Nå, hvad kan jeg sige? Jeg plejer mine øjenbryn i første omgang!

18 Svar fra Oksana Fedorovna 04/09/2012 20:34:23

 • professionel
 • Bedømmelse: 295
 • Registreret: 12/14/2011
 • Beskeder: 483
 • Takket Total: 105

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

"Overvækst" forekommer med denne kvindes øjenbryn, men det er reddet af, at hårene er lette og ikke så mærkbare, hvis de var sorte. Han spørger hvorfor jeg starter hvert skift i spejlet med pincet i min hånd? Nå, hvad kan jeg sige? Jeg plejer mine øjenbryn i første omgang!

Jeg forstod ikke, hun kan ikke se disse skud? Sker det? Jeg vil gerne se.)) Og kunderne er ikke bange - ansigt barbermaskine? Du kan også skære dig selv. Og stedet er det mest fremtrædende.

19 Svar fra Elena 04/09/2012 21:01:56

 • medlem
 • Rating: 22
 • Registreret: 18.01.2012
 • Beskeder: 17

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Ja, du kan selvfølgelig se de lyse, hun bliver bare ikke fast på dette, det er godt, okay! Selvfølgelig barberer jeg mig ikke selv, jeg er bange for, men jeg har hørt fra mine klienter om denne procedure, for dem, der er meget bange for smerte (selvom det ikke er så længe du kan lide), er dette nok den vej ud.

20 Svar fra Catherine 04/26/2012 6:50:11 PM

 • medlem
 • Rating: 33
 • Registreret: 14.03.2012
 • Beskeder: 30
 • Takket Total: 6

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Fortæl mig, tak! Når du fjerner hår på dine øjenbryn med voks, beskytter du på en eller anden måde dine øjenvipper (for eksempel med en bomuldsstykke). Jeg er ligefrem bange for, at voks kan dryppe dem. Gudskelov så langt er det ikke sket. Og så kan jeg ikke engang forestille mig, hvornår at fjerne det fra øjenvipper?

21 Svar fra Albina Rafisovna 05/10/05 08:35:11

 • nybegynder
 • Rating: 3
 • Registreret: 10.05.2012
 • Beskeder: 5

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Og jeg vil gerne lære at justere øjenbrynens tråd. Sandt nok ved jeg ikke, hvor jeg skal lære dette. Kan du fortælle mig, om der er videoundervisning om dette indhold?

22 Svar fra Katerina 07/02/2012 21:04:46

 • nybegynder
 • Rating: 4
 • Registreret: 02.07.2012
 • Indlæg: 3

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Mine kunder, der har forsøgt vokskorrektion, ønsker ikke længere at vende tilbage til pincetten. Vokskorrektion er mindre smertefuld og hurtigere og mere effektiv. Den fleste re-korrektion kræves kun i en måned.

23 Svar fra Oksana Fedorovna 02.07.2012 21:09:24

 • professionel
 • Bedømmelse: 295
 • Registreret: 12/14/2011
 • Beskeder: 483
 • Takket Total: 105
 • Tak for dette indlæg: 1

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Fortæl mig, tak! Når du fjerner hår på dine øjenbryn med voks, beskytter du på en eller anden måde dine øjenvipper (for eksempel med en bomuldsstykke). Jeg er ligefrem bange for, at voks kan dryppe dem. Gudskelov så langt er det ikke sket. Og så kan jeg ikke engang forestille mig, hvornår at fjerne det fra øjenvipper?

Catherine, i dette tilfælde er det meget bekvemt at bruge madpakke. Det er nødvendigt at skære og lægge øjet på, så filmen ikke glider ud (med tør hud) - påfør en dråbe fløde eller olie på øjnene. Ja, og simpel fugtning med vand vil holde en film perfekt. Prøv det, jeg gør det altid selv.)

24 Svar fra Karina Lebedeva 07/27/2012 2:58:53 PM

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret: 07/27/2012
 • Beskeder: 5

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Nå ved jeg ikke. Jeg bruger to metoder) Men mine klienter elsker varmt voks mere. Rengøres og rengøres flere gange. Og voksen når op til 38 grader. Ved denne temperatur ekspanderer porerne og pæren kommer lettere ud, og håret vokser længere og er mere smertefrit. Vel, så at voks på øjenvipper ikke får bare en bomuldsstuds, kan du sige det, at de ikke lider og ikke være bange.

25 Svar fra Victor 08/29/2013 23:52:59

 • professionel
 • Rating: 401
 • Registreret: 06/25/2013
 • Beskeder: 748
 • Takket i alt: 143

Re: Øjenbrynskorrektion. Voks eller pincet?

Voks, og hvor du ikke kan gå, så pincet.

Stillinger [1 til 25 ud af 35]

Sider 1 2 Næste

For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Lumene Eyebrow Modeling Wax - Anmeldelse

Jeg kunne virkelig godt lide den modellerende øjenbryn voks. Øjenbryn som en model! Emballage ligner en almindelig mascara. Pensel kam øjenbryn og model. Voksen har en tone (jeg har brun) Først blev jeg flov over af voksens farve i røret, men på øjenbrynene blev det anderledes. Jeg kan virkelig godt lide det! Jeg råder dem, der foretrækker en brun skygge, andre forsøgte simpelthen ikke. "@

I. Jeg huskede hvad jeg ville købe fra dem. TAK

Natalia
Krasnodar aktiv deltager

Vick, du ville stadig, siden vi diskuterede dine browsere på dine browsere. :)))) Forresten bruger jeg stadig denne voks - meget meget. Bare våg det ikke op mange gange - det fryser hurtigt og begynder at se sløvt ud.

Zlata
North Palmyra Aktiv deltager

Han er brun, og jeg har sorte øjenbryn. Det er ligesom ikke skræmmende?

Natalia
Krasnodar aktiv deltager

Nå, han har en lille skygge. Ja, og jeg ved det ikke. Zlata, sandsynligvis, bedre se det gennemsigtige, her har Art-Visage en meget god bedømmelse af anmeldelserne.

Zlata
North Palmyra Aktiv deltager

Tak, Natalie. Jeg læste mere end en gang om denne vidunderlige voks.

Art-Visage er slet ikke, det er bare en gel! Han model ikke overhovedet. For mig, nej. Kun Lumene!

Natalia
Krasnodar aktiv deltager

Og hvad betyder "simulere"? Min voks fastgøres meget hurtigt, engang holdes - og det er nok, det næste lag kan opløse snavs. Jeg plejer at tynde det med skygger eller blyant, børste det med en blyant og fiks det med voks. Forresten, bangs, som set på billedet, har jeg en øjenbryn overlapninger, så i stedet for kontakt bangs og øjenbryn hår hårende, reparere dem eller ej.

Men alle har forskellige meninger. Min - næste gang vil jeg prøve noget andet.

Øjenbrynsvoks

Øjenbryn piger - ikke let del af ansigtet, og et mode tilbehør, der ikke er let at skifte til noget andet, men det er muligt at korrigere med makeup. Den mest populære og nemme korrektion metode er øjenbryn voks.

Hvad er denne type produkt?

Kvinder har altid haft stor opmærksomhed på deres ansigt og især øjenområdet. Det er udtrykkene af øjnene afhænger i vid udstrækning af øjenbrynernes design.

Sammensætningen, at modellering eller fiksering er næsten identisk og helt afhænger af producentens præferencer, men grundlaget forbliver det samme:

 • bivoks;
 • forskellige pleje komponenter, producenten vælger sammensætningen i produktet;
 • æteriske olier
 • konserveringsmidler for at øge holdbarheden.

Modellerings voks

Fremgangsmåden til fjernelse af øjenbryn med voks er et alternativ til laserkorrektion og har flere fordele i henhold til det retfærdige køns mening:

 • Ved regelmæssig brug af denne procedure bliver hårene tyndere og deres vækst falder ned;
 • smerter minimeres
 • hyppigheden af ​​procedurer er i gennemsnit en til to måneder;
 • procedureens hastighed.

Wax øjenbryn korrektion

Kold procedure

Dette er den såkaldte stripe depilation. En populær repræsentant er Veet voksstrimler, hvis fordele er brugervenlighed, en behagelig aroma og fanger selv de mindste hår.

Lav temperaturprocedure

Dette er en depilationpatron. Repræsentanten er Depilflax, hvis fordele er i blødhed ved påføring og spredning af produktet omkring depileringszonen.

Hot procedure

Det er den sikreste hud. Depileve købes oftest af kunder; kunderne bemærker, at proceduren med dette produkt er mindre smertefuld end med andre produkter, tørrer ikke huden og epilerer området så rent som muligt.

Hvordan man bruger voks derhjemme

 1. Sørg for at fjerne sminke og behandle huden med lotion for at fjerne overskydende talg, før du foretager en korrektion.
 2. Vi tegner en primer eller en blyantkontur langs, hvor vi skal udføre depilationen.
 3. Dernæst skal du anvende det produkt, som vi har valgt til proceduren, så du undgår at fange hår fra den konturerede form og ikke røre ved øjenvipper.
 4. Fjern rester af et specialværktøj eller olie og anbring en beroligende creme på affaldsområdet.

Fastgørelse af voks

I moderne virkeligheder, når livet ikke står stille, er det så vigtigt at få noget, der kan spare tid, penge og samtidig ikke give kvalitet. Produktet er tilgængeligt på markedet: en gel pakket i røret med speciel børste, svarende til trykfarven, og en pen, hvor stangen i stedet for voks og en krukke.

Dette kan opnås ved fastsættelse af øjenbryn voks på grund af dets funktionalitet:

 • mulighed for at sculpt øjenbryn;
 • give skygge
 • opbygningsområde af øjenbryn, hvor der ikke er nok hår;
 • "Calm down" frække hår;
 • Fix øjenbryn for hele dagen;
 • fugt modstand.

Typer af fikseringsvoks

 1. Voks med naturlig skygge - du kan ikke nemt lave øjenbryn, men også bruge som et særskilt produkt til makeup.
 2. Gennemsigtig voks - fremhæver naturlig farve og pålideligt reparerer hår.
 3. Terapeutisk voks - nu kan du ikke kun genskabe skønhed, men samtidig samtidig tage sig af dine øjenbryn takket være de pleje komponenter, der udgør sammensætningen.
 4. Tør voks - i form af pulver er praktisk ved påføring og pålideligt fastsætter formularen.

Sådan bruges

 1. For jævn anvendelse af produktet bør det være godt kam gennem hårene.
 2. Påfør produktet til øjenbryn, fordel wassen fra begyndelsen til spidsen.
 3. Fjern overskydende produkt.
 4. God øjenbryn kam for at distribuere hele produktet og indsætte hår.

Populære repræsentanter for modelleringsvoks

På kosmetikmarkedet kan du finde en bred vifte af øjenbrynvoks. Næsten alle mærker begyndte at producere en ny slags produkt, der er populær blandt fashionistas. Lad os se på repræsentanter.

Lumene lumen øjenbryn

 • fast voks base
 • naturlige nuancer, som gør det muligt at lægge farve, hvilket giver intensitet;
 • den påføres i et ensartet tyndt lag, hvorved man undgår tilstanden af ​​tungt blik på grund af det tykt påførte produkt;
 • stabil, strømmer ikke om dagen;
 • fugt resistente;
 • kan let vaskes ud ved hjælp af sæbebaserede produkter;
 • budgettet.
 • mister farve med tiden;
 • tørrer hurtigt.

Bells Ideal Brow Set

 • bekvem emballage med spejl;
 • øjenbryn pulver;
 • steady;
 • godt vasket af
 • budgettet.
 • ubehagelig børste til påføring af produktet
 • lille volumen.

Fastgørelse Brow Wax af Catrice

 • bekvem form af produktet
 • økonomisk;
 • budgettet;
 • steady;
 • produktets skygge kan styres, når den anvendes
 • Let at vaske af.

Eva Mosaic Øjenbryn Stylist Voks

 • budget natur;
 • langt forbrug af produktet
 • farveløs, du kan bruge noget af dine produkter og voks til at rette resultatet
 • fugtbestandig.

Indstil Oriflame den ene

Ulemper: svært at bestille.

Inglot Brow Shaping Pencil

 • gamma nuancer varieret;
 • Praktisk form i form af en blyant;
 • økonomisk;
 • gode løsninger;
 • stabil.

Voks derhjemme

Voks til fastsættelse af øjenbryn kan tilberedes hjemme, vi har brug for:

 • bivoks, som kan købes i kam i enhver specialbutik eller på markedet - ca. 5 gram;
 • Udnyttelsesolier, afhængigt af hvilken slags pleje du vil have, primært brug ricinusolie, jojobaolie og ferskenolie, kan du købe alt i en kosmetisk butik eller et apotek - 2-3 dråber hver;
 • E-vitamin, som kan købes på apoteket i form af kapsler - 1 kapsel.

Vi skal bruge en beholder, hvor vi blander alt, en pipette eller en almindelig sprøjte uden en nål og en blandesked. Vi spreder voks på et vandbad, derefter tilsættes olie der, bland alt til glat, fjern og tilsæt vitamin. Alt omhyggeligt blandes. Produktet opbevares i glasbeholdere.

anmeldelser

Det er ligegyldigt, om du laver voks hjemme eller køber det på en kosmetikbutik, resultatet vil overraske og glæde dig, det er så vigtigt at gøre makeup hurtigt og hurtigt. Dette produkt vil medvirke til at spare din tid, hvilket vil betyde lettere livet for hver fashionista med en så hurtig sminke af øjenbryn.

SampleSociety

Øjenbryn forme voks BLUEBERRY

PRODUKTINFORMATION

Det bedst sælgende Lumene perfekte øjenbryn! Giver form og mere mættet farve. Varigt resultat for hele dagen.

Den er præsenteret i to nuancer: medium brun og lys. Den bekvemme spiralbørste af en lille form tegner voks som den mest bekvemme.

529 rubler / 5 ml

Kommentarer

Den bedste øjenbryn voks

Jeg har denne voks i en medium brun skygge. Han har en meget lille børste, men for mig er det bare perfekt, mine øjenbryn er ret lyse og bløde. Voks giver en behagelig brun skygge og varer næsten hele dagen. Når det er overstået, vil jeg helt sikkert købe et nyt rør)

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Kærlighed for evigt

Jeg bruger det og jeg ville ikke handle for noget. Jeg er meget lys - hud, hår og øjne - kun i sortimentet af dette mærke, jeg formåede at finde den rigtige skygge uden rødlig. Styrken er fremragende, den vaskes af med micellar godt. Det er let og behageligt at bruge.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Lumene øjenbryn vokser i en lys skygge

Jeg har en lys skygge, og på mine pande ser det meget naturligt ud! Børsten er meget behagelig, ikke stor som på slagtekroppen, men ret kompakt og får et godt produkt til anvendelse. Ved vedholdenhed gør det mig også glad, nok til 7-8 timer. Fantastisk værktøj og til prisen for normer!

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

lignende

Jeg har en brunfarve. Under mine øjenbryn gik det rigtig godt, farven var behagelig, naturlig, med en smule rød. Børsten er behagelig, nem at påføre, det gør kanten meget pæn og smuk, ikke klæber hårene. Jeg er glad for det.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Passede ikke

Gelen er præsenteret i to nuancer, i medium brun. Jeg har mørkebrune øjenbryn, og denne skygge passer mig ikke overhovedet. Den har en rødlig marsk farve. Da teksturerne i sig selv ikke er tætte, tænkte jeg, at jeg ville børste mine øjenbryn efter at have brugt nuancer af en passende skygge til mig, men desværre bliver penslen for meget gel og det rammer huden. Jeg selv også ikke meget gerne børsten, jeg foretrækker de mindre koniskformede børster.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Stadig viste sig selv

Først forstod jeg ikke dette middel overhovedet. Der er ingen lys skygge på mine øjenbryn - tilsyneladende fordi mine øjenbryn er mørkere end denne skygge. Så jeg satte det af. Men så kunne jeg virkelig godt lide det! Pludselig begyndte han at give en smuk farve og meget godt stable og holde hårene på hans øjenbryn. Jeg bruger det nu hver dag, og mine øjenbryn ændrer sig slet ikke om morgenen "styling")) Det ser ud til at det er nødvendigt, og det lugter slet ikke - det er et plus. Og øjenbryn, det ser ud til, begyndte at vokse tykkere)) Men dette er ikke bevist)

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Stor voks

Jeg bruger en lys skygge. Det falder ideelt sammen med min øjenbryns naturlige farve, så jeg er fuldstændig umærkelig på dem og hjælper kun med at rette formen. Falder perfekt på øjenbrynskyggen, hvis du vil gøre øjenbryn lysere. Komfortabel børste giver dig mulighed for at kæbe dine øjenbryn og give enhver form.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Ikke godt, men.

Jeg har en lys skygge, og da jeg elsker mine øjenbryn er lyse og ekspressive, skal jeg stadig bruge en blyant til voks. Selv om jeg ærligt ikke forestiller mig denne gel i en mørk brun skygge (eller rettere sagt vil det se på øjenbrynene :-))) Det ser meget naturligt og naturligt ud uden blyant, hårene er lige og faste hele dagen. Til daglig og aften sminke god ting! Jeg råder dem, der ikke havde tid til at prøve!

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Stort produkt

Meget god ting. Øjenbryn er perfekte hele dagen. Fremragende børste, hår der ikke behøves overalt, skal ikke stikke ud. Farven holder i lang tid og smøres ikke overalt. En stor og uundværlig assistent er nu i min makeup taske.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Som øjenbryn fixer er god

Hun tog en stjerne til farven: Jeg, sortbryn, sendte til et værktøj til blondiner. Men jeg bruger det oven på øjenbrynspennen, som fremhæver farven, og gelen fanger hårene. Ikke et dårligt produkt, men jeg vil ikke købe en anden.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

chic

god voks, jeg ville prøve det i lang tid, og allure box service gav mig mulighed for at vælge to nuancer, jeg fik det lettere, og det passer mig perfekt, perfekt retter mine øjenbryn for en hel dag og giver dem farve og fastsætter blyantseffekten! børst en sådan kraft, der giver dig mulighed for forsigtigt at anvende voks på dine øjenbryn, ikke smøre huden rundt! god voks! 5 ud af 5

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

seje ting!

Den første modellerings ting jeg prøvede på mig selv og var meget tilfreds! kan bruges enten separat på rene øjenbryn, bare for at passe formen og give en lys skygge eller allerede på de farvede forberedte øjenbryn for at rette og modstå skyggerne for at gøre en mere mættet farve. Jeg kan godt lide at bruge begge. under stemning og sminke)) holder op hele dagen, øjenbryn ser perfekt ud i sneen og i varmen) nuancerne er også gode, jeg vil gerne nævne både for blondiner og brunetter.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Cool!

Cool øjenbryn gel, en meget behagelig børste for mig var ikke stor og ikke lille, det er meget bekvemt at anvende produktet på øjenbrynene. Det passer godt øjenbryn, og endnu mere farve giver et let, godt produkt!

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

godt

Som et produkt, der bruges til øjenbryn - gerne. Det giver form, der varer indtil slutningen af ​​dagen. Men jeg kan ikke sige noget i farve, fordi jeg har sorte øjenbryn. Medium brun voks påvirker ikke farven på mine øjenbryn. Generelt er produktet tilfreds - det er optimalt i pris og kvalitet! Ja, og metoden til anvendelse på mig personligt synes det bedre end nogen blyant.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Min assistent)

Wax Lumene er blevet en uundværlig assistent, som altid er i min makeup taske. Øjenbryn med ham er i perfekt form, ikke et eneste hår kommer ud og stikker ud hele dagen lang. Børsten er meget komfortabel, bruger let voks selv, fordeler det jævnt og smider ikke huden overalt.

Var kommentaren hjælpsom? Ja Nej Du har bedømt denne kommentar som hjælp Du har bedømt denne kommentar som ikke hjælpsom

Øjenbryn voks

For at skabe den perfekte makeup skal du give alle detaljer - fra den rigtige rødme til fiksering af cilia. Øjenbryn voks er uundværlig, når du arbejder med urørlige hår.

Voks er klassificeret efter formål og sammensætning. Der er følgende typer af dette værktøj til brug:

 1. Modellering - de er korrigeret øjenbryn voks. Det bruges til hurtigt at rette formen på denne del af ansigtet. De fleste piger er vant til at bruge pincet til sådanne formål, men denne procedure er ret langvarig, når du bruger dette værktøj. Desuden giver det reduceret smerte;
 2. Til fastsættelse. Hvis øjenbrynerne i normal form, men samtidig er svære at style, så skal du bruge specielle stylingsværktøjer. For eksempel er det en voks blyant eller gel Avon, BeYu Øjenbryn stailer og andre.

Naturligvis er disse to typer radikalt forskellige i sammensætningen, med undtagelse af hovedbestanddelen - bivoks.

Foto - Anvendelse af voks

Til gengæld er modelleringsvoks:

 • Shades of. De bruges af piger, der ikke er tilfredse med deres naturlige pandefarve. Der er henholdsvis lysebrun, brun, mørk og sort. Nogle kosmetiske virksomheder producerer også flere kardinalfarver: rød, blå og andre blyanter og flydende voks (øjenbryn geler);
 • Gennemsigtig. Hvis hårene er mørke nok, er det nok at klare dem med et enkelt gennemsigtigt produkt. De bruges også som et fixativ til skygger;
 • Healing. Få mennesker ved, at selv øjenbryn styling voks selv er en temmelig god ting i en kosmetisk taske. På grund af dets ernæringsmæssige egenskaber er det i stand til at stoppe hårtab og sikre deres restaurering. Specialiserede produkter er desuden beriget med vitaminer og panthenol;
 • Tørt. Øjenbrynspulver på voksbasis er også meget populære. I modsætning til skyggerne skruler den ikke og garanterer en stærk fixering uden at klæbe hårene.

Afhængig af hvorfor du har brug for modellerings voks til øjenbryn, kommer den også i flere former:

 1. Det er koldt. For hurtig lokal korrektion. For eksempel, hvis du skal fjerne nogle få hår på den øvre del af vækstlinjen eller rette en bøjning;
 2. Varm. Strimlerne, der skal opvarmes i hænderne. De bruges af mastere til hurtig fuld korrektion. De kan om et par minutter bringe øjenbrynene til et godt udseende og give næsten enhver form;
 3. Hot. Ansigtet bruges meget sjældent, men bruges stadig i skønhedssaloner. Den opvarmede masse påføres et bestemt område og revet af, som når man fjerner enhver anden del af kroppen.

Hvordan man bruger voks

Overvej begge brugssager. Hvis du har brug for et fuldt design af øjenbryn med voks, skal du forberede strimler, pincet til små hår, varmt vand og en speciel primer. Sidstnævnte kan erstattes med enhver olie, kokos eller olivenarbejde bedst.

Før du starter en session, skal du grundigt vaske de områder, der skal justeres og tørre dem tørre. Efter kæmning af håret, giver dem den ønskede form. Sørg for, at ingen af ​​dem kommer ud af mængden, ellers kan du ved et uheld trække det ud og ødelægge linjens form.

Trin for trin instruktioner om, hvordan man fjerner øjenbryn med voks:

 1. Det er nødvendigt at pulver huden under øjenbryn og over den - dette vil sikre maksimal fasthed af produktet med hår og vil give mindre smertefulde af sessionen;
 2. Stick strimler strengt mod væksten af ​​hår. Bemærk, at når du fjerner enhver anden del af vejen, er det ikke. Men det er umuligt at tillade indgroede hår på ansigtet, derfor anvendes den samme fastgørelsesordning som i shugaring;
 3. Efter et par sekunder, når produktet frøs, har du brug for en skarp bevægelse for at trække strimlen langs hårets vækst. Gentag om nødvendigt
 4. Efter sessionen kan en ubehagelig klæbrig eller olieagtig strimmel forblive på det behandlede område. Det er ret problematisk at vaske det af med sæbe og vand, men det kan nemt fjernes ved hjælp af en svamp, der er gennemblødt i olivenolie.

Efter lidt tid skal du påføre en nærende creme i den depilerede zone og forsøge ikke at male den for den første dag. Dette er nødvendigt for at forhindre betændelse - der er alligevel dannet mikroskader på epidermis.

Farveløse og brune voks til øjenbrynfiksering anvendes ligeligt. For at lægge hårene i en bestemt retning behøver du ikke at være en proff. Denne makeup teknik svarer meget til den klassiske farve med en blyant eller øjenskygge.

Øjenbryn Tips:

 • Hvis du kun arbejder med voks, skal du kombinere kanterne og give dem en vis form. Til styling og farve separat skal du først male dine øjenbryn med skygger korrekt, og først efter at du anvender et modelleringsmiddel. Vær opmærksom på at i dette tilfælde vil skyggerne vare længere, se lysere og ikke smuldre i løbet af dagen;
 • Begynd at male med voks fra det udvendige hjørne med små slag og gradvist at flytte til midten. På samme tid skal du sørge for ikke at gå ud over konturen. Når du arbejder med en blyant, er alt simpelt, men når du giver det en flydende form, skal du bruge en børste;
 • Nogle gange sker det, at øjenbrynene skal "trække igen". For eksempel, hvis de er meget lette eller ujævn. Derefter tegnes skitsen først og derefter fyldes ind med strokebevægelser. Det er således bedst at anvende produktet i en blyant end en væske.
Foto - Øjenbryn før og efter voksning

Video: voks til øjenbryn

Voksemærker anmeldelse

For nemheds skyld vil vi straks opdele dem i midler til depilering og fiksering.

Voks til fiksering og farve:

 1. Wax Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax (Lumen) til fastsættelse af øjenbryn. Det er en gel på et tæt grundlag. Den har en meget let formel, takket være, at den ikke gør håret tyngre og ikke "strømmer" i varmt vejr. Den vaskes let af med improviserede midler og kræver ikke korrektion i løbet af dagen. Effekten ligner M.A.C Brow Set, men prisen er lidt højere;

Lumene

 • Catrice Fixing Brow Wax. Klassisk voks, som både kan bruges som et selvstændigt værktøj og som en ekstra (til skyggerne). Det er en blyant med en indtrækbar stylus. Hvis du har brug for et lignende produkt, men i usædvanlige farver, så er det bedre at købe Salon Perfect Brow Defining Kit (der er grå, blå farver);

  Catrice

 • Wet n Wild Ultimate Brow Kit er et specielt sæt til at korrigere frække browsere. Den indeholder en farveløs blyant, børste, pincett og et spejl. Sammenlignet med mange analoger har en lav pris. Giver langsigtet fiksering;

  Våd n vild

 • Givenchy Mister Eyebrow er også et farveløst automatisk vokskridt. Producenten garanterer holdbar fixering og vandtæt formel. Dens modstykke (men meget billigere), Eva Mosaic Eyebrow Stylist Wax - St. Petersburg-mærke, der producerer en blyant til midlertidig fiksering;

  Givenchy

 • Nyx Øjenbryn Shaper - et værktøj, der bruges til at styre fremspringende tykt hår. Det er en tyk væskevoks, der påføres problemområder med en børste. Tillader dig at stramme og naturligt rette øjenbrynene hele dagen. Dens farve modstykke er Inglot Freedom System Brow Wax;

  Nyx

 • Det usædvanlige produkt er præsenteret af Essence eyebrow - det er faktisk en flydende øjenbrynskygge med voks. De fixer hår, samtidig farve dem. Kittet er meget praktisk at bruge. Ud over blækbasen er der også pincet og et spejl.
 • Du kan købe øjenbrynvoks hos enhver større kosmetikbutik (men Avon - Avon sælges kun fra kædehandlere), for eksempel i Letual og andre.

  Til hjemmet voksende nyttige specielle produkter. Hjemme anbefaler vi dig at bruge ikke kold voks, men koldt. Det pletter huden minimalt og giver et glimrende resultat.

  Øjenbryn Depilation Strips RUWeye Wax Kiss er specielle produkter til at korrigere formen af ​​hår. Kan nemt bruges hjemme. De kan købes hos enhver kosmetik butik. Komfortabelt, fordi de ikke efterlader en ubehagelig følelse på huden.

  Som en analog kan du prøve produkterne af karamel. Det er beriget med vitaminer og olier. Det har en behagelig aroma - du kan vælge mellem vanille, frugt eller karamel. Den største fordel er, at disse strimler er universelle - de kan med succes anvendes både til behandling af øjenbrynområdet og for resten af ​​ansigtet.

  Oversigt over VOX for Depilation og Shugaring

  Børster i nyfødte: myte eller virkelighed, hvordan man fjerner?