Tips kosmetologer hvordan man fjerner næsehår derhjemme

Sådan fjerner du næsehår derhjemme, undrer mange af os. Hår fungerer som en slags filter, der fælder affaldsmateriale i luften, for eksempel støv.

De tykkelser, der kryber ud af næseborene (trichologer kalder dem cilia) ser dog ikke æstetisk glædeligt ud. De tilføjer ikke tiltrækningskraft til både kvinder og mænd. Her er nogle måder at slippe af med uønsket vegetation i næsen.

Brug saks

Denne metode passer bedst til pigen. Den bedste mulighed er at bruge små sømklippere til at fjerne. De bør have afrundede tip, der ikke gør ondt i slimhinden og næsepassagen.

Sådanne saks er i manicure sæt. De sælges også i børneafdelinger af apoteker og bruges til at skære babyens negle.

Fremgangsmåden skal udføres i godt lys og foran et spejl:

 • løft næsespidsen med din venstre hånd for at udvide dine næsebor;
 • tag saks med din højre hånd, åbner dem lidt og indsætter forsigtigt i næseboret;
 • omhyggeligt trimme hårene i en cirkel;
 • Gentag handlingen fra det andet næsebor;
 • Efter at have afsluttet arbejdet, desinficere din næse med cologne eller hydrogenperoxid.
 • det er enkelt og overkommeligt;
 • relativt sikkert;
 • forårsager ikke smerte
 • saks fjern tykke hår.
 • der er risiko for skade på slimhinden og membranen, hvis du skærer håret ved roden, vil resultatet være betændelse;
 • Proceduren skal gentages hver 7-10 dage.

Kemisk, voksaflejring og enzymepilation

Kosmetologer tilbyder at slippe af med vegetation i næsen ved hjælp af depilation.

Brug af creme

Depilatory cream kan købes på skønhedssalonen eller i butikken. Før du fjerner hår fra næsen hjemme med denne metode, skal du anvende lidt creme på håndleddet. Dette vil fortælle dig, om du vil have en allergisk reaktion på det.

Ved udtørring skal du trække vejret gennem munden. Fremgangsmåden er som følger:

 • spred cremen over håret i næseborene;
 • vent 5-7 minutter;
 • fjern overskydende fløde med en serviet;
 • vaske indersiden af ​​næsebrønden;
 • anbring et blødgøringsmiddel på næseborens slimhinde.

Fabrikanten hævder, at de stoffer, der udgør cremen, gør det muligt at ødelægge alle håraksler. Men det er det ikke. Tykke cilia kan forblive. Hvis dette sker, skal du gentage proceduren.

Voks til depilation

Ofte kosmetisk voks bruges til at depilere næsen. Denne metode er velegnet til både kvinder og mænd. Kittet, som sælges i kosmetiske butikker, omfatter strimler til udrivning, applikatoren og voks selv. Fremgangsmåden er som følger:

 • smelt voks først;
 • distribuere det med en applikator på en stribe papir;
 • tryk den på bunden af ​​næseborens ydre overflade;
 • vent to minutter for voks at afkøle og hærde;
 • Skarpe rive papiret fra huden.

Fordelen ved metoden er høj effektivitet. Det giver dig mulighed for at fjerne hår, der kommer ud af næseborene. Voksning beskadiger ikke næseslimhinden.

Manglen på voks er smerten.

Permanent fjernelse af cilia

Creme og voks til depilation gør det muligt at fjerne tykkelser i næsen i 3-4 uger. Hvis du vil slippe af med dem for evigt, brug enzymepilation. Det udføres ved hjælp af særlige serum.

Sammensætningen påføres efter afslutning af depilationen. Enzymmaterialerne trypsin og chymotrypsin indtræder det, besætter tomme hårpærer, ødelægger dem.

For det første vil cilia vokse tilbage. Derfor skal proceduren gentages en gang hver 30 dage. Når du bruger det 4-5 gange, vil vækstaktiviteten falde. For helt at slippe af med cilia har du brug for omkring seks måneder.

Elektrisk trimmer applikation

Effektiv fjernelse af cilia kan gøres med en trimmer. For at gøre dette skal den være forsynet med en rund og glat dyse. Det vil forhindre skade på næseslimhinden.

Husholdningsapparatet fungerer fra fingertypebatterier. Den er udstyret med baggrundsbelysning for at lette proceduren. Brug af enheden er enkel:

 • tænd trimmeren;
 • Indtast det i næseboret,
 • barbering cilia med glatte rotationsbevægelser;
 • Gentag operationen med det andet næsebor.

Nogle regler om hvordan man kan slippe af med næsehår hjemme med en trimmer:

 1. Inden maskinen anvendes, skal dysen desinficeres med alkohol, cologne eller hydrogenperoxid.
 2. Næse før hårfjerning skal vaskes og tørres med en serviet.
 3. På maskinen kan man få patogener. Vask og desinficér, når du bruger den.
 4. Efter klipning skal du tørre næseskaviteten med et peroxid og behandle med en blødgørende creme.
 5. Skift batterierne i tide. Med en faldende kraft vil maskinen trække cilia ud.
 6. Brug ikke enheden til forkølelse og nasal patologi.

Træk pincett

Ofte trækker mænd og kvinder hår fra næsen med pincet. Denne metode er effektiv. Så du kan slippe af med cilia i 3-4 uger.

Sådan fjerner du hår fra næsen med pincet:

 • stå ved spejlet
 • løft næsespidsen med din venstre hånd for at åbne næseborene;
 • klemme pincet i din højre hånd og trække øjenvipper ud med en skarp bevægelse;

Beauticians anbefaler ikke at bruge denne metode:

 1. Han er yderst smertefuld.
 2. Kan provokere inflammatoriske processer. Når du plukker øjenvippen, efterlader den et åbent hul. Patogene mikrober kan komme ind i såret.
 3. Ved at rive hår ud med en rod, kan du skade blodkar.

konklusion

At slippe af med vegetation i næsen på flere måder. Den nemmeste af dem er at bruge søm saks. Den mest effektive metode er at udføre enzymepilation.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sikker næsehår fjernelse uden tårer

Næsehår er den fysiologiske norm. Og fra æstetikens synspunkt er hår, der stikker ud af næsen, en ubehagelig, afstødende detaljer. At dømme efter hvor mange metoder til fjernelse af hår fra næsen er blevet opfundet, dette er et massivt problem. Hun er bekymret for både mænd og kvinder. Hos mænd bliver håret hurtigere og tykkere, og kvinder er mere omhyggelige i forhold til udseende.

Uanset hvor hårdt lægerne hævder, at næsehår er normale, vil de ikke stoppe med at slippe af med dem. Hvis de er synlige fra næseborene og forstyrrer et stille liv, lad os finde ud af, hvordan man lettere, mere pålideligt og uden tårer.

Den første ting, som hånden strækker sig til, når et hår stikker ud af sted, findes - pincet eller saks. Tag din tid Hvis saks er en eller anden måde berettiget til at fjerne et eller to hår, så er pincet et meget kontroversielt værktøj.

pincet

"Ånde gennem næsen", hvorfor hører vi dette råd? Næsen fjerner indåndingsluften fra støv og mikrober, alt dette akkumuleres på de indre vægge og er bundet af udskilt slim. Et stort antal ikke altid venlige mikroorganismer er koncentreret inde i næseborene. Når håret er trukket ud, er hudens integritet brudt, infektionen åbner vejen direkte ind i blodbanen. Blodforurening er den forventede ende af sådanne "bedstemors" metoder.

I slimhinderne i næsen er der mange nerveender. Hvis du trækker hårene ud med pincet, får vi så smertefuldt slag på dem, at tårerne selv ruller ud af øjnene, næsen bliver fyldt med sputum, slimhinden vil blive betændt. Disse fænomener er langvarige, ledsaget af nysen. Og så - efter hvert hår! Overhovedet ikke det resultat, jeg ønskede at se.

Hvis du fjerner et hår, vokser ofte på samme sted to og endda en flok. Ved at traumatisere roden af ​​en, kan du starte processen med spiring af nærliggende, ekstra follikler.

saks

Sakse kan være en hurtig løsning, underlagt enkle regler:

 1. Saksens ender bør være stump, bedre afrundet. Dette vil fjerne udskæringer og ridser, der truer udseendet af betændelse.
 2. Forsøg ikke at afskære alt hår, de skaber en beskyttende barriere for infektioner. Stærkt vystrizhte næse indefra - øge sandsynligheden for at fange influenza og koldt.
 3. Hvis de mindste blodkar er beskadiget, skal blødningen standses, men det kan være rigeligt.

Voks er en ret traditionel måde at fjerne kropshår på. Næsehår skal kun fjernes med særlig voks. Proceduren er smertefuld, men plus er, at den mindste mængde hår er fjernet, og kun dem, der går ud over næseborens kant.

Vassen påføres på en stribe papir, der dækker det tæt med næseboret. Efter afkøling indfanger voksen kun de "ekstra" hår, der ser ud af næsen. Med en skarp bevægelsesstrimmel. Det er nemt, men stadig bedre at kontakte skønhedssalonen. Lad en hård, erfaren hånd rive af en strimmel.

Geler, cremer til hårfjerning kan ikke anvendes. Specielt dristige eksperimenter skal advares: De har en helt glat overflade inde i næse, de risikerer at forblive uden lugt. Sensoriske receptorer tolererer ikke sådanne indgreb.

Moderne metode - trimmer

En mere progressiv metode til fjernelse af næsehår blev opfundet ikke så længe siden. Trimmeren er en modificeret klipper med en dyse specielt til næsebor. Det er yderst bekvemt og sikkert at bruge. Mange moderne modeller er udstyret med belysning, nem at betjene.

Dysen til trimmeren vælges i henhold til næseborens størrelse. Der er universelle modeller til salg, og der er især for kvinder med en mindre diameter. Indsæt dysen på den medfølgende enhed i næseboret og let drej den i forskellige retninger. Selve trimmeren vil skære uønsket vegetation.

Her er dine regler:

 1. Skyl dysen grundigt efter brug. Ellers vil de resterende mikrober på den næste applikation af trimmeren forøges, der vil være fare for infektion.
 2. Det er uacceptabelt at bruge med forkølelse. En trimmer er et elektrisk apparat, det er ikke sikkert.
 3. Batterier i enheden skal fungere godt. Når batterierne er utilstrækkeligt opladede, bevæger knive langsomt og begynder at trække hårene ud.
 4. Gennemfør proceduren skal være med tilstrækkelig belysning og gennemgang. Køb eventuelt en baggrundsbelyst enhed, hvis det er muligt.

Enheden er designet til sikkert at klippe håret, men med en vis nidkærhed kan de selv skade sig selv. Du bør ikke bruge det som barbermaskine, køre langs den indre overflade af næsen for intensivt. Prøv generelt ikke at udføre det aktive element på slimhinden. Indsæt dysen i næsen kun få millimeter, det er nok, at hårene ikke ser ud af næseborene.

Trimmer er tilladt at bruge til at skære hår i ørerne. Dette er især praktisk, fordi der er begrænset anmeldelse.

At slippe af med evigt

Med enhver metode til at skære håret vokse tilbage, skal proceduren gentages fra tid til anden. Naturligvis ønske om at slippe af med vegetation i næsen for evigt. Nogle moderne metoder lover et sådant resultat. Og hvis de ikke fuldt ud opfylder forventningerne, reducerer de betydeligt hårets tykkelse, deres genvækstshastighed. Hårene tynder og kan næsten forsvinde.

Laser hårfjerning. Denne metode til at fjerne krops hår i dag vil overraske ingen. Laseren opvarmer hårsækken og dræber den. Selvom håret vokser, er det blødt og svagt, det er næsten en lille "fluff", og forårsager ikke ulejlighed.

Sandt nok er en procedure ikke nok. Afhængigt af hårets tykkelse kan det tage fra tre til fem epilationer. Det er værd at anmode om en sådan service på en pålidelig klinik, fordi en fagmands færdigheder spiller en vigtig rolle i procedurens succes.

Fordelen ved denne metode kan betragtes som muligheden for kun at fjerne de mest ulydige hår uden at påvirke resten.

Kriozamorozka. En anden moderne metode er baseret på den modsatte virkning: hårsækken er frosset. Metoden kaldes også kølig hårfjerning. Det er smertefrit, beskadiger ikke næseslimhinden, overopheder ikke huden. Udført af en god specialist, kan slippe af med hår for evigt, og intet bliver nødt til at trække ud.

Læger anbefaler ikke at fjerne for meget hår i næsen, fjern kun dem, der virkelig ødelægger dit udseende, og lad resten udføre deres naturlige funktioner. Efter omhyggeligt at veje alle argumenterne ved at vælge den rigtige metode, vil du være tilfreds og sund.

Hvordan kan en pige i lang tid slippe af med næsehår?

I dag vil Shtuchka.ru berøre et temmelig følsomt problem: hvordan man fjerner næsehår?

Mands næse kan selvfølgelig ikke prale håret ud af hans næsebor. Men når en pige lider af en sådan "frodig" vegetation, vil der naturligvis være komplekser. Sådan rengøres? På overfladen ligger løsningen - for at trække ud med pincet. Men det gør ondt meget. Nogle kan ikke modstå proceduren for korrektion af øjenbryn med pincet, og her - næsen, mild slimhinde.

En kvinde, selvom det er meget smukt og en håret næse, er uforenelige koncepter. Tilgiv mig for det billede, der nu er opstået i din fantasi, men det er en "beroligende" pille at komme til den konklusion, at det er nødvendigt at slippe af med håret, der sidder fast i din næse. Derudover er der mange måder. Lad os overveje dem og fremhæve fordele, ulemper.

Til at begynde med: hvad vi har lov til hjemmeforhold.

Sæt næsen "i orden" hjemme

klipning

Mange tør at klippe hår. For at gøre dette skal du bruge saks, dem, der er beregnet til manicure, med afrundede tip.

 • relativ sikkerhed
 • tilgængelighed af enhver - en sådan "skønhedssession" er gratis,
 • med manuel fingerfærdighed og en del erfaring i denne sag, går alt på bare et par minutter.

Du kan trimme dig selv. Hvis boligforholdene giver tilstrækkeligt lys og et mellemstor spejl til dette, er der ingen risiko for overskridelse og skæring af dig selv.

 • denne procedure skal du gentage hver uge,
 • Du kan såre dig selv eller beskadige slimhinden, især hvis du skynder dig, prøv at klippe dit hår for kort.

Og dette er fyldt med udviklingen af ​​den inflammatoriske proces.

Men her er en kort instruktion om, hvordan man skærer håret i næsen. Tag saks, et spejl og gå til vinduet (naturligvis om morgenen eller om eftermiddagen, når der er nok lys). Installer et spejl på vindueskarmen. Flyt dit næsebor med en hånd. Og den anden - trimme.

trimmer

Indenlandske voksne brutale mænd ser ofte en trimmer på badeværelset. Med det kan de nemt bringe næsen i orden. Men denne enhed er efterspurgt ikke kun blandt repræsentanterne for den stærke halvdel af menneskeheden. Nogle gange kan en kvinde bruge en sådan enhed. Selvfølgelig, før du fjerner det ekstra hår i din næse, skal vedhæftet fil desinficeres. Ja, 6tu4ka.ru er klar over, at hendes læser er en pige, der ubevidst opretholder personlig hygiejne. Bare besluttet at minde dig om ikke at tro, at dette råd er at tage en trimmer fra en far eller mand og straks bruge den.

 • slippe af med overskydende hår hurtigt og sikkert,
 • Ikke-professionel trimmer er billigt,
 • kræver ikke særlige færdigheder eller medicinsk uddannelse til at skære håret i din næse.
 • en lille del af risikoen for slimhindebeskadigelse,
 • systematisk gentagelse af proceduren.

pincet

At slippe af med hår med pincet er ikke en operation for svag hjerte. Forestil. Pigen foran spejlet. I hænderne - "kold våben", pincet. Her går han til næsen. En bevægelse - og tårer kan falde fra øjnene. Og det er ikke en overdrivelse. En levende illustration af udtrykket "Skønhed kræver (nej, craves!) Ofre."

Denne metode vælges normalt af dem, hvis hår ikke vokser for aktivt i næsen: for eksempel et par hår.

 • gratis - når du køber pincet, og brug det hele dit liv, og du kan også trække ud øjenbrynene;
 • 3-4 uger af "stilhed" - hele tiden er håret ikke synligt.
 • i udnævnelsen "Hvordan man fjerner næsehår på den mest grusomme måde", ville pincetten have vundet, utvetydigt,
 • kan skade den sarte slimhinde.

Hvis du ikke fanger et hår, men en hel "bundle", så kan slimhinden beskadiges meget, hvilket vil føre til en infektiøs inflammatorisk proces.

Fjern med depilatory cream

Fashionistas forsøgte bare ikke at finde en løsning, hvordan man kunne slippe af med næsehår. De kan endda bruge midler, der ikke er beregnet til dette. For eksempel en depilatory creme.

 • hurtigt
 • ingen smerte
 • du behøver ikke at købe noget specifikt - nogen bruger deres sædvanlige depilationskrem på deres næse, som de siger "som en bonus".
 • fløde bør bruges omhyggeligt, ikke indånder næse under proceduren,
 • der er risiko for en allergisk reaktion - manifestationer i form af en rhinitis mv.

Slap af i kabinen

Du kan fjerne hår fra hvor som helst, herunder i næsen, nu ved hjælp af en laser. Denne procedure kaldes kølig hårfjerning.

 • forsigtig smertefri fjernelse fra pærerne,
 • effekten varer i årevis
 • Det er muligt at fjerne uønsket hår vil vise sig for evigt.
 • omkostningerne ved hver procedure er ret høje, og du har brug for omkring 10 sessioner, ikke alle kvinder har råd til,
 • alle har en individuel organisme, så der er ingen garanti for, at næsen er for evigt fri for uønsket hår,
 • Hvis du fjerner alle hårene, forbliver luftvejene ubeskyttede, så støv kan let trænge ind, hvilket kan fremkalde betændelse.

Salonen udfører også voksning, selv om nogle "dodgers" selv forsøger at gøre dette hjemme. Selvfølgelig er dette slet ikke en anbefaling. Sandsynligvis, efter pincetten, er voks nummer to i den rigtige nominering.

 • hårene holder op med at vokse i en måned.
 • fjern håret så smertefuldt
 • der er et "usædvanligt" sted for voks, så proceduren kan tage meget tid,
 • På grund af beskadigelse af slimhinden kan trække hår forårsage skade, hvilket fører til en inflammatorisk proces.

Enhver kvinde bør gøre en konklusion for sig selv. Hvilke måder at bruge: hjem eller salon. Fjern hårene fra pærerne eller skære dem af. Generelt, se, læs og vælg. Alle lagt ud "på hylderne."

Sådan fjerner du håret i næsen

Hver pige drømmer om tykke frodige øjenvipper. Men de cilia, der vises i næsen, behage ikke nogen.

Hårene der vokser i næseborene kaldes også cilia. Ikke alene kvinder forsøger at slippe af med dem, men også repræsentanter for det stærkere køn.

Hårets tufter, der udstikker fra næsen, farve ingen mennesker. For at give et ryddeligt udseende, er det vigtigt at vide, hvordan man kan slippe af med næsehår uden smerte og skade.

Hvorfor dyrker næse håret

I naturen sker der intet som sådan. Hvert organ og hver detalje på menneskekroppen har sit eget formål.

I luften er der en stor mængde støv og skadelige stoffer, der kommer ind i lungerne og derfra ind i blodet. Næseborhår er en beskyttende barriere. Støvet ligger ved hårets spidser, og relativt filtreret luft kommer ind i lungerne.

Da både kvinder og mænd trækker vejret gennem næsen, vokser håret i næsen både i det første og det andet. Da håret vokser under påvirkning af det hormon, der hersker i den mandlige krop, er håret på deres krop større. Og næsen er ingen undtagelse. Hår i dennes næse vokser meget tykkere og samtidig dobbelt så hurtigt.

Hvordan man skal håndtere nasal vegetation

På trods af at håret vokser i hver persons næsebor, er det ubehageligt at se på det. Det ser ud til, at det er uklarhed og mangel på officiel pleje. Selvfølgelig er der mennesker, der taler for naturlighed i alt. Naturlighed og forsømmelse er imidlertid helt forskellige ting.

Øjenvipper i næsen kan fjernes med:

 • særlige saks;
 • søm saks;
 • trim;
 • voks;
 • procedurer for hårfjerning.

Den største fejl ved piger er et forsøg på at trække hårene ud med pincet. Dette kan ikke gøres af mange grunde.

Hvorfor ikke bruge pincet

Der er tre hovedårsager til, at pincet er kontraindiceret, når du fjerner cilia i næsen:

 1. Det er meget, meget smertefuldt. Når man prøver at fjerne et hår fra næsen, begynder mange piger at flyde tårer i en strøm, et nysenangreb kan angribe. Huden i næseborene er meget følsom.
 2. Når et hår trækkes ud af en hårpære, forbliver der et lille hul på plads, usynligt for menneskets vision. Men under et mikroskop er det klart, at der efterfølgende opstår et lille åbent sår, i hvilket støv, snavs og bakterier nemt invaderer, hvilket forårsager en inflammatorisk proces.
 3. Du kan ved et uheld røre et vigtigt blodkar med pincet. I historien er der isolerede dødsfald efter at have forsøgt at "bringe skønhed" i næsen med pincet.

For at undgå risiko kan du bruge helt sikre metoder til hårfjerning i næseborene.

Brug saks

Trimning af nasalhår er en sikker metode til at håndtere uønsket vegetation. Selvfølgelig, efter denne procedure vil nye hår fremstå efter 5-7 dage, og du bliver nødt til at genoptage klippet. Jeg er glad for, at dette er en meget hurtig og enkel proces.

Mange piger finder ikke tid til at købe specielle saks og producere et haircut ved hjælp af almindelige søm saks. I dette tilfælde skal du handle meget omhyggeligt for ikke at skade næseslimhinden. Dette kan føre til meget alvorlige konsekvenser.

Ideelt set er du nødt til at købe specielle saks med stumme afrundede ender. Bladet skærer håret let, og der er ingen risiko for at blive såret med skarpe tips. Det er en ideel mulighed for at udføre hurtig sikker procedure.

Brug af trimmer

Trimmer - en speciel anordning til skæring. For nylig er det stadig mere populært blandt begge køn, selv om det plejede at blive betragtet udelukkende mandlige tilpasning. Butikkerne har en række modeller designet specielt til piger. Disse trimmere har vedhæftede filer til næse, ører og bikini.

Maskinen er drevet af batterier, hvilket er meget praktisk til hyppige rejser. Glæder sig over maskinens lille størrelse. Dysen er en lille cylinder med en glat overflade, der fjerner smerteligt hår. På grund af den specielle overflade er der ingen risiko for nedskæringer og ridser.

Under ingen omstændigheder må trimmeren ikke anvendes under en forkølelse eller anden sygdom, der overføres af luftbårne dråber. Efter hver brug vaskes dysen og behandles med alkohol eller anden desinficeringsopløsning.

Hårfjerning voks

Mange piger kan ikke tolerere voks på deres ben, endsige et så behageligt sted som deres næse. Imidlertid er der modige sjæle, der er klar til at gå gennem voksningen af ​​næseborene. Proceduren kan udføres hjemme. Specielle kits med flydende voks og særlige striber kan købes hos en kosmetikbutik.

Processen med at udføre operationen er kendt for enhver pige. Vassen påføres på det hårede område. En særlig strimmel limes oven på hårvæksten. Efter hærdning skæres den hårdt væk fra denne gang mod hårvæksten. Ved hjælp af voks kan du kun fjerne hår fra den yderste del af næseborene.

Kold epilation

Området for kosmetologi bruges til at overraske med innovative procedurer. Kold epilering kan ikke gøres hjemme, tjenesten er kun tilgængelig i en skønhedssalon.

Ved frysning bliver hårsækkene ødelagt. Håret vil ikke vokse tilbage i sin plads, og spørgsmålet om næsehårfjerning forsvinder for evigt. Fremgangsmåden er smertefri, fører ikke til dannelse af forbrændinger eller ar.

Læger rådes til ikke at fjerne håret i næsen, fordi de udfører beskyttelsesfunktionen i åndedrætsorganerne. Uden hår i næsen er en person mere modtagelig for luftbåren sygdom.

Alle vælger den bedste måde at fjerne "anden cilia" på. Det vigtigste er ikke at lave fejl, der kan føre til irritation eller andre alvorlige problemer.

Næsehår i piger hvordan man kan slippe af

Hvordan slippe af med næsehår

Både mænd og kvinder står ofte over for store mængder næsehår. Sikkert mange af jer ved, at håret vokser der af en grund, de udfører en beskyttende funktion.

Hvorfor har jeg brug for næsehår

Hår i næsen forhindrer fremmedlegemer i at komme ind i næsehulen, fangststøv, bakterier og forskellige virale infektioner. Hvis ikke for dem, ville folk oftere smerte og trække vejret. Derfor, hvis du har behov for at slippe af med næsehår, skal du huske denne vigtige funktion for en person og ikke helt fjerne den.

Metoder til fjernelse af hår fra næsehulen

Hvis du stadig beslutter at beskæftige sig med nasal hår, kan du bruge nogle enkle, men ret effektive måder.

Hårfjerning med pincet. Tag pincet og træk hurtigt et hår ud. Denne måde er ret smertefuldt og ubehageligt. Pas på, for efter at have trukket et hår på plads er der et sår, hvor du nemt kan bære enhver infektion. Pas på, at pincetten er ren, og der er ingen sekret i næsen. Træk kun meget langt hår, lille og kort tryk er ikke nødvendigt.

Fjernelse med saks. Denne metode er ikke så ubehagelig som ved anvendelse af pincet. Her tager du bare saks og trimmer håret i næsen. Til denne procedure er der specielle små saks med afrundede ender, som forhindrer skade på næsehulen. Du kan også bruge de sædvanlige søm saks, men deres tips er for skarpe, og at få ondt af dem er meget lettere. Husk på, at håret ikke skal skæres til selve roden, fordi de skal forblive i næsen og beskytte dig mod vira.

En anden mere moderne måde at fjerne vegetation i næsen bruger en trimmer. Trimmeren er sådan en lille strømlinet form, en maskine med et roterende hoved, der frembringer et hårklipp i næsen. Denne procedure er absolut smertefri og ret sikker. Et sådant værktøj til trimning af nasalhår kan købes ret billigt. Dens pris varierer fra 100 til 1000 rubler. Meget ofte kommer et sæt med en trimmer med flere dyser, som gør det muligt for kvinder at justere deres øjenbryn og mænd - et overskæg, skæg eller sideburns.

Nogle kan komme med en måde at slippe af med nasal hår med en særlig depilation creme. Det er ikke særlig bekvemt, da cremen vil være i næsen og forstyrre vejrtrækningen.

Når du foretager nogen af ​​disse procedurer, skal du huske at du i øjeblikket skal være sund, din næse skal være fuldstændig fri for slim, værktøjerne skal desinficeres, og belysningen skal være lys, så du kan undgå skader og ubehagelige konsekvenser.

Næsehår: ubehagelig misforståelse

For hvad vi har brug for næsehår, kender næsten alle os. Nasal "cilia", som de kaldes ellers, udfører funktionen af ​​et kraftigt skjold, der forhindrer penetration af støv og forskellige patogene bakterier, der fremkalder sygdomme i luftveje. Men hvad skal man gøre, hvis denne "barriere" vokser ekstremt tyk og bogstaveligt talt kryber ud af dine næsebor og dermed helt uden æstetik i dit billede?

Overdreven vegetation i næsen, især hos kvinder, er bestemt et akavet problem.

Næsehår er et naturligt filter mod infektion i kroppen.

Måder at fjerne en ubehagelig visuel defekt

Selv når en person ved, hvorfor håret vokser i næsen og er opmærksom på at fjerne dem er sundhedsfarligt, vil det ikke stoppe ham. Hvis du stadig beslutter at slippe af med næsehår, skal du gøre det så sikkert som muligt.

Der er flere måder at klare rationelt på med unattractive hairs:

 • ved hjælp af en trimmer
 • saks skæring;
 • køligt hårfjerning (laser);
 • voksepilation.

Dernæst ser vi på hver af de metoder, der præsenteres i detaljer, og du kan bestemme hvilken der passer til dig.

Den sikreste sakse til at skære vegetation i næsehulen.

Saksskæring

Dette er den nemmeste og mest overkommelige måde at fjerne.

De, der beslutter at slippe af med overskydende vegetation med saks, skal overholde to grundlæggende sikkerhedsregler:

 1. Værktøjet skal være kort.
 2. Det skulle have afrundede ender.

Tip! Denne type saks kan købes i et apotek i børneafdelingen, fordi de bruger dem til små børneblomster.

Foto: trimning af hår med neglesaks - en procedure, der kræver forsigtighed.

Næsefjernelse med neglesaks:

 • Med den ene hånd løftes næsespidsen opad for at udvide næseborene. På den anden side tager vi sakse, åbner dem lidt, indsætter dem i næseboret og langsomt skærer vegetationen omhyggeligt.

Til dine oplysninger! Fjern ikke hår, som vokser dybt i næsepassagen, lad det udøve sin beskyttende funktion.

Trim fjernelse

Til en sådan procedure behøver du kun at købe en speciel maskine - en trimmer til at skære hår i næse, ører og andre dele af kroppen. Denne enhed er meget praktisk og helt sikker. Det trækker ikke hårene, men skærer dem meget forsigtigt, og en lille glat og rund dyse beskytter huden mod skade.

Lille i størrelse, men en multifunktionel enhed - en trimmer.

Detaljerede trin for trin instruktioner til brug af hår trimmer:

Efter brug af trimmeren kan forskellige patogene bakterier multiplicere, så glem ikke at skylle det efter hver brug med vand og tør det med chlorhexidin eller hydrogenperoxid.

Voksende lugten

For ikke så længe siden kom der en særlig voks til fjernelse af næsehår på markedet, og prisen varierer stort set ikke fra de klassiske midler.

Hvordan vokser vegetationen i næsen?

 • Lidt varme voks i et vandbad eller i en mikrobølgeovn indtil varmt.
 • Påfør det på en speciel strimmel, som er tilgængelig i sættet.
 • Lim det ind i næseborene og vent et halvt minut.
 • Med en skarp bevægelse af hånden rive vi af strimlen.
 • Separat gentager vi den samme manipulation med det andet næsebor.

Kold epilation

Efter laser hårfjerning falder hårene fra næsen ud og vokser ikke i lang tid.

Proceduren udføres udelukkende i skønhedssalonen af ​​en erfaren kosmetolog. Under virkningen af ​​en laserstråle er hårsækken ødelagt.

En sådan procedure er ret dyr, men fjerner det ubehagelige problem i mere end et år. Derfor, hvis du økonomisk har råd til en sådan procedure, skal du sørge for at gøre det. Du vil ophøre med at konstant bekymre sig om at holde hår og regelmæssigt forsøge at slippe af med dem.

Fjernelse med pincet er ikke en sikker metode.

Det anbefales kraftigt ikke at fjerne hår i næsen med pincet. For det første - det gør ondt, og for det andet - det er farligt. Slimhinden i næsehulen er ekstremt øm, og hvert udtrukket hår efterlader sår på det, hvor infektion let kan trænge ind og forårsage betændelse.

Udover betændelse er der stor sandsynlighed for at beskadige beholderen, hvorefter blødning kan forekomme, hvilket skal standses. Ekstra næseproblemer kommer til intet.

Vegetation på næsen

En sådan misforståelse, som håret på næsen hos mænd er meget mere almindeligt end hos kvinder.

Nogle mennesker bemærker, at håret vokser på deres næse. Svar nøjagtigt spørgsmålet hvorfor og hvorfor dette sker, ingen specialist kan, før han helt undersøger patienten.

Årsagerne kan være hormonelle lidelser, en arvelig faktor eller påvirkning af det ydre miljø. Baseret på de identificerede årsager kan lægen ordinere et hormonalt lægemiddel eller rådgive laserepilation.

Til dine oplysninger! Hvis du ikke er i stand til at slippe af med hår i den nærmeste fremtid, kan du lette dem med citronsaft eller hydrogenperoxid. Det er ikke nødvendigt at trække eller barbere dem. Herfra begynder de kun at vokse stærkere.

Husk, næsen er en følsom del af kroppen, så vælg kun blide metoder til fjernelse af hår.

konklusion

Hvorfor barberer, pluk eller skær vegetation i næsen? Dette spørgsmål kan ikke besvares utvetydigt, men en ting er klart, hvis du fjerner håret i pigernes næse, er det kun for at forbedre udseendet.

Hvilken vej at vælge er op til dig. Vær velplejede, pæne og smukke, lad ingenting forkæle dit billede i andres øjne!

Mere tydeligt se alle detaljerne om fjernelse af uønsket vegetation i næse kan ses på videoen i denne artikel!

Næsehår kan ikke fjernes - vi vil placere kommaer

Folk forsøger konstant at slippe af med overskydende kropshår, især kvinder. En sådan kosmetisk defekt som mærkbare hår i næsen synes at være det mindste problem, fordi de er nemme at fjerne med almindelige tang i løbet af få minutter. Men få mennesker tænker på de mulige konsekvenser af en sådan procedure og hvordan det påvirker kroppens helbred.

Hvorfor har jeg brug for næsehår?

Det organ, gennem hvilket en person trækker vejret, hvilket betyder at luft kommer ind i lungerne, og blodet er mættet med ilt - det er næsen. Det er logisk at antage, at hårene i det vokser af en grund og ikke er et ekstra element. Medicinske studier har længe bekræftet deres behov: Hår i næseborene udfører beskyttende funktioner.

 1. For det første fælder de støvpartikler fra omgivende luft og fint snavs, der kan beskadige slimhinderne.
 2. For det andet forhindrer hårene i næsen virus, bakterier og patogene bakterier i at komme ind i luftvejene. Dette gælder især under epidemier, når du skal omringes af syge mennesker i lang tid, for eksempel på arbejdspladsen eller i offentlig transport.
 3. For det tredje hjælper håret i næseborene med at reducere virkningen af ​​giftige stoffer på kroppen. Nogle gange sparer den sig fra forgiftning. Derudover har nyere studier inden for medicin vist, at folk, der foretrækker at ikke fjerne hår i næsen, er 3 gange mindre tilbøjelige til at udvikle astma end andre.
 4. For det fjerde er bag den synlige linje af hårvækst en anden serie af dem, mindre i størrelse men med større densitet. De hedder cilia og er konstant i bevægelse. Disse hår giver retention af de mindste skadelige partikler og molekyler, og den efterfølgende omslutter dem med slim, som derefter afvises under nysen eller renser næsen. Fjernelse af hår i næsen øger således belastningen på cilia, fremkalder allergiske reaktioner, øger risikoen for indtrængning af patogen mikroflora i det øvre luftveje og de maksillære bihuler.
 5. For det femte spiller hårene i næserne en vigtig rolle i vintersæsonen. De øger friktionen af ​​kold luft under indånding, og dette bidrager til dets varme. Desuden opretholder hårene fugt og beskytter slimhinden fra frysning.
Sådan fjerner du hår i næsen?

Hvis du stadig beslutter at slippe af med synligt og mærkbart hår i næseborene, så skal du vælge den mindst sikre måde. Umiddelbart er det værd at bemærke, at den hurtige træk af hår med almindelige pincet foran et spejl bærer en betydelig trussel mod helbredet. Under plukning dannes mikroskopiske sår på overfladen af ​​slimhinden, i hvilken patogene bakterier fra de fjernede hår kan trænge igennem. Dette vil føre til betændelse og udvikling af purulente processer, såvel som indtræden i blodet af skadelige organismer.

Den nemmeste måde at slippe af med næsehår er at trimme dem. Til sådanne formål kan du bruge specielt udstyr, såsom en trimmer eller almindelig neglesaks. Før du udfører proceduren, skal du desinficere enhver alkoholopløsning og hårene selv og værktøjet.

En anden simpel måde er at kontakte en kosmetolog i salonen. Føreren kan hurtigt og næsten smertefrit fjerne håret med en særlig voks, som ikke helbreder fuldstændigt og ikke skader den sarte hud i næsen.

Langsigtede resultater kan opnås ved hjælp af elektrolyse. Fremgangsmåden er at ødelægge hårsækkene ved hjælp af en elektrisk strøm. Flere sessioner giver dig mulighed for at slippe af med dette kosmetiske problem fuldstændigt og i meget lang tid.

næsehår

Hej venner. Jeg har et problem, som jeg ikke kan vente med at dele med dig. Ja, ja. Du gættede det - jeg har næsehår, meget tykt. godt hår, ingen skæl. Når jeg tænder mit smukke ansigt, er de så sjove at bøje. Men hvor meget kan du jo joke. Hvordan slipper jeg af med dem, moderen for deres fødder?

Plomba

Jeg ruller endelig :)
Haster til skønhedssalonen!

uelsket

faktisk har jeg også... men jeg trækker dem ud.. det er ret ubehageligt (

Halya Matie

Blah. Dette er tirsdag morgen). man har orme, den anden har næsehår.

Vasya

Der er en særlig nasal hårklippemaskine, køb og nyd

Engang et sådant emne.

Hvis alt næsehår er plukket ud, så i tilfælde af forkølelse eller ved du, selv om sommeren spiser du is og noget vand i næsen opstår pludselig, og så vil dette meget "vand" straks strømme over på din overlæbe uden dvælende. Det lyder grusomt, men det er sandt! Fjern derfor kun de hår, der virkelig forstyrrer og er synlige, alt er ikke nødvendigt!

Gæsten

Tak, mit humør blev rejst) meget meget! Flere sådanne emner! Forresten, jeg har dem også, nogle gange trækker jeg ud med pincet. Og hvilken slags maskine? Plager hun smerteligt ud?

Schastlivaia

12, så vil f urunkul være. Bedre med nicanitsa shear

Gæsten

10 oh, det er præcis hvad der sker med mig, nogle gange går det pludselig alt))

bratsch

Og nogle overvejer at frisyren i næsen er deres højdepunkt, forfatteren, kan du ændre dig?

Nyusha

Hør, babonki, behøver ikke pincet! Jeg rykkede et par stykker, så lidt mere, så kom de ud igen - længere og sortere - så røde skibe optrådte ved siden af ​​dem under huden! Så løb jeg hurtigt til butikken, købte en magisk stykker til en bikini zone kaldet. Der er en dyse, bare for næsen er egnet. Og hvem er for doven til at løbe negle saksbutik.

Davey

Nanan! Jeg anbefaler ikke maskinen. Efter hende begynder bare stubbe i næsen efter en måned eller to at vokse: (Jeg skal nu barbere der hver morgen som et skæg: (

L @ ​​bullet

Pluk ud, og ingen saloner er nødvendige. Unloved, men det var kun første gang, der gjorde mig ondt, men nu er alt okay :)

L @ ​​bullet

Og hvis det - håret ikke voksede tykkere, observeres ikke røde skibe

Therat

Fu)
selvom jeg har en kæreste. næsens form er sådan, at håret stikker ud - næseborene er lidt åbne
grim

Dim sum

hvad du ikke vil gå for kæresteens skyld, sidder jeg med en pincetpincett :) klik

Her er jeg

Og jeg begyndte forfærdeligt kompleks om dette! :(

Kuzkina mor

Forfatteren, om natten fra torsdag til fredag ​​for at forbrænde et sort stearinlys.

Womenka

Og de så gamle bedstefar, hvis næsehår stikker ud med 3 cm. Og om vinteren går de i transport.. Hvad er der ikke på disse hår..) Og de forstyrrer ikke!)

Korny

prøv creme hvid, kun forsigtigt og kort, vask derefter næsen grundigt med sæbe og vand)

Gonzik

at spise, jeg vidste ikke, hvordan det var at snige sig på mig, jeg lugtede i dette majs

Lille ting

Dette er ikke et problem, men der er sådan et problem) Jeg er en meget flot pige, men jeg har en usædvanlig udskæring af næseborene, og disse hår har fået mig. de begyndte at vokse mere end 2 år siden, jeg ved ikke, hvorfor det smeder mig, jeg skærer dem af med manicure, men de vokser stadig! Jeg er bange for at gøre photoepilation

Ser

Jeg kan ikke se dem. Men hvis du bevæger dine næsebor, viser hårene lidt)

Andrew

. Og det gør mig meget spændt, når en kvinde har lidt hår, der stikker ud af næsen - for mig er det så meget sexet! Det er en skam, som mig lidt, og kvinder styres af det grå flertal!

Catherine

Andrew, og jeg er også meget ophidset af hår fra næsen! Og jo bedre jo bedre !! Generelt synes jeg, det er på tide, at folk bliver ærlige med sig selv.

Anna

Tak, smilede.
Jeg sad højt over dette problemskærede-ikke længere bekymret. =))

Alenka

ahahahaha
vil give det er forfærdeligt
Veet creme hjælper

Næsehår

Hej alle, jeg siger vokser og har dig? Bare rolig! Jeg vil vokse vseravno! ahahahahahahahah

Vasek

Og jeg trækker pincettene ud, ligesom i reglen, men det forekommer mig, at de bliver endnu større og mørkere :)

S

Jeg har laser hårfjerning.. Det gør ondt.. meget meget. Og du skal gøre det mange gange.

Yo

Nå, jeg kom ind i det!
http://goods.marketgid.com/cat/1738/0/

anonym

Jeg trækker håret ud med pincet, men kun de der er synlige. Og så vil du virkelig trække alt ud, du bliver kold. Vil ikke være meget

L

pluk ud! Det er enkelt og praktisk.. gør det til tiden, og ingen vil vide, at du har denne rædsel der))

Hvordan fjerner man hår fra næsen?

Anbefalinger til sikker hårfjerning:

Næsehår: slippe af med utilsigtet visuel effekt

Hvorfor vokse hår i næsen, næsten hver eneste af os ved. Nasal "cilia", som de kaldes ellers, tjener som et kraftigt skjold for penetration af støv og en række patogene bakterier, der fremkalder sygdomme i det øvre luftveje. Men hvis denne "barriere" vokser ekstremt tykt og bogstaveligt talt stikker ud af næseborene, vil det ikke give æstetik til noget udseende.

Langt næsehår ses hos både mænd og kvinder. Og repræsentanter for begge køn bør kæmpe for deres pæne udseende.

Da en høj mængde østrogen er koncentreret i legemet af det retfærdige køn, er dette problem mindre akut og almindeligt for dem.

Hos mænd, hvis krop er kontrolleret af testosteron, er det imidlertid meget mere almindeligt.

På trods af det faktum, at forskere har længe vist, at det er utilstrækkeligt at fjerne "cilia", er antallet af personer, der ønsker at fjerne dem fra deres næsebor, ikke faldet.

Tweezing med pincet: udelukk straks!

Hvis hår vokser på næsen, og de reducerer livskvaliteten op til udseende af psykologisk ubehag og komplekser, er det nødvendigt at bekæmpe dem. Nogle damer gør en alvorlig fejl ved at beslutte at plukke ud uønsket vegetation med øjenbrynpincetter.

Under ingen omstændigheder kan dette gøres!

 • Først og fremmest er det en meget smertefuld, knap tolerabel procedure;
 • Efter en så radikal procedure forekommer der et naturligt traume af næseslimhinden. Forresten, "knibe" hårene anbefales ikke selv over overlæben, da huden i den nasolabiale trekant er den mest ømme på hele ansigtet. Når du trækker håret ud af næsen, forbliver der et lille sår på plads, som ikke heler i lang tid på grund af konstant kontakt med slimhinden - den naturlige nasalpharynx-fugtighedscreme. På grund af det faktum, at forsvarsmekanismen nu er fraværende, kan patogene mikroorganismer let komme ind i det. Resultatet er en ret smertefuld inflammatorisk proces, og endda suppuration, eller udseendet af en koge;
 • Ved du, at fra en sådan "harmløs" procedure kan du dø? Citat: "For nylig døde en af ​​mine venner. Tro ikke, hvor dum denne død var. For en måned siden fjernede hun håret ud af næseborene med pincet, greb et blodkar, en infektion trængte ind i kroppen, sepsis begyndte... Hun blev ikke reddet. Dette er virkelig forfærdeligt. "Skal jeg give kommentarer til dette, eller forsøge at overbevise dig om at afstå fra sådanne manipulationer yderligere? At ramme "gren" af kredsløbssystemet, minimum, end du "går af" - blødning. Og husk på, at hele processen kan være lige fatalt. Af samme grund anbefaler lægerne kraftigt at afstå fra at stikke næsen eller gøre det med specialister med medicinsk uddannelse.

Du har allerede forstået, at det er bedre at kategorisk afvise pincett i denne sag. Dens brug er ikke kun farligt, men helt urimeligt. Frostigt hår i næsen af ​​smukke piger - et fænomen, selvfølgelig ikke-standard og ubehageligt, men du behøver kun at skjule det fra nysgerrige øjne, hvilket betyder, at det er helt muligt at lave den sædvanlige "hårklipp" af lange tips.

Er der nogen chancer for at kæmpe med snigende "cilia"?

Sådan fjerner du håret hurtigt i næsen? Hvis dette skal gøres hurtigst muligt, er det nok at ty til hjælp fra almindelige neglesaks. Omhyggeligt trimme tipsene i den uattraktiv vegetation - og dit problem er løst. Det er ikke smertefuldt og helt sikkert, medmindre du skubber saks tænder langt ind i næseboret og ridse slimhinden.

Trimmer er et godt alternativ til saks. Dette produkt blev oprindeligt udviklet til mænd, og dets koncept var at hjælpe med at fjerne det hårde hår i næsebor og aurikler.

Senere, da verdenssamfundet værdsatte enhedens lethed og bekvemmelighed, begyndte de at udstede det til kvinder. Og for de dejlige damer er der tre specielle tip - til næsen, ørerne og de mest delikate dele af "bikini" zonen.

Næsehår trimmer har en behagelig, afrundet spids. Du kommer ind i infusionsvæsenet i næseboret og gradvist roterer, og dysen udelukker i mellemtiden alle overgroede hår. Dysen er udformet på en sådan måde, at den ikke sårer den delikate slimhinde og på ingen måde påvirker den. Dette er grunden til trimmerens absolutte sikkerhed og smertefri applikation.

Otolaryngologists bemærker enstemmigt, at fjernelse af hår med en trimmer er mest acceptabelt ud fra et synspunkt at opretholde næsekavitets sundhed.

Voksning passer ikke kun til kroppen!

Ledende østrigske kosmetologer har udviklet en hidtil uset version af hvordan man fjerner hår i næsen. Til dette formål begyndte de at anvende en særlig voks. Proceduren blev imidlertid udelukkende udviklet til mænd, fordi dens forfædre naivt foreslog, at en kvinde ikke ville tolerere sådan smerte for at slippe af med nasal vegetation. Men damen, der regelmæssigt benytter sig af epilatoren, kan en sådan procedure virke som himmelsk glæde!

Mekanismen for dens handling er baseret på fjernelse af kun de hår, som væsentligt stikker ud over næseborene. Så slimhinden er ikke skadet, dens integritet er ikke beskadiget. Essensen af ​​ansøgningen er som følger: læs særlig strimmel, der skal belægges, opvarmes i en voks, ved hjælp af applikatoren indføres i basisstrukturen næsebor hår klynger sig til klæbemidlet og størkne, hvorefter en strimmel fjernes brat.

Denne følelse kan ikke kaldes behagelig, men smerten går hurtigt, men resultatet fortsætter i lang tid. Før proceduren kan du bruge speciel creme med bedøvelsesvirkning, for eksempel Emla-salve.

Salon teknologi - køligt hårfjerning

For dem der er trætte af at bekæmpe nasal "cilia" på de ovenfor beskrevne måder, er der en procedure udført af specialuddannede herrer. Hvis du er på udkig efter en måde at stoppe med at skære håret i næsen og slippe af med dem i lang tid - bør du prøve køligt hårfjerning.

Det indebærer ødelæggelse af hår ved en præcist rettet laserstråle. Denne procedure er intakt og helt sikker, det forårsager ikke opvarmning og ødelæggelse af næseslimhinden, handlingen er kun rettet mod hårsækkene.

Sådan fjernelse tager lang tid, men håret forsvinder i flere år. Og for nogle helt for evigt.

Hvorfor skære, barbere eller trække håret i næsen? Dette spørgsmål kan ikke besvares utvetydigt, men en ting er tydelig - for visuel forbedring af udseende. Hvilken metode af ovenstående at vælge - du bestemmer dig. Vær smuk, velplejet og ryddeligt, og lad ingenting forkæle dit udseende i andres øjne!

LiveInternetLiveInternet

Filmvoks