Arkiv. Mommies of Simferopol.

I folket betegnes en sådan sygdom af nogle som "Kocherga" eller andre børster af babyer. Faktisk er dette slet ikke en typisk sygdom, selvom den er i stand til at levere nogle ubehagelige fornemmelser til den nyfødte, og nogle gange er det også smertefuldt.

Efter fødslen af ​​babyen vises en vis rødme i huden på hans krop, kaldet "fysiologisk erytem" på det medicinske sprog. Efter et par måneder forsvinder dette fænomen, men på dette tidspunkt forekommer der nogle gange en skrælning, der ligner den der forekommer under diatesen. Det er under denne skællede hud, og der findes meget små hår, der endda kan føles fysisk, hvis du holder hånden på babyens bagside.

grunde

Det er rigtigt, at selv moderne medicin endnu ikke kender de sande grunde til udseendet af denne børste på bagsiden af ​​en baby, selv omtrentlige antagelser er fraværende. Selv om det er ubestrideligt, er det sådan, at en sådan børste i babyer er til stede. Der er en grund til at tage visse handlinger, når:

 • Barnet er bekymret;
 • Sover meget om natten
 • Konstant græder;
 • Børnelæger kan ikke bestemme en god grund til denne tilstand.

I en sådan situation er det nødvendigt at forsøge at fjerne den eksisterende seta. En sådan procedure gør slet ikke ondt barnet, selv når årsagen ligger i noget andet.

symptomer

Normalt opdager forældre tilstedeværelsen af ​​hår som dette:

 • Barnet græder;
 • Nægter at spise
 • Sover dårligt;
 • Når du prøver at lægge på ryggen, begynder du straks at bøje og modstå.

Til at begynde med er det tilrådeligt at konsultere en børnelæge for at udelukke andre mulige sygdomme. I tilfælde af at specialisten ikke har fundet noget andet, er sandsynligheden stor, at barnet bliver plaget af en børstehår.

Disse hår kan rulle, de akkumulerer udledning. Alt dette er i stand til:

 • grovere;
 • Vokse ud;
 • betændt;
 • Årsag smerte.

Sådanne hår kan også bryde ud, fordi de vokser under huden, ofte ved at bryde ud med de smås løbende bevægelser og med rødderne.

For at barnet ikke bliver rastløs i fremtiden, konstant irriteret, bør du helt sikkert slippe af med børsterne. For at gøre dette er der traditionelle metoder, der ligner noget indbyrdes. Det er nok bare at stoppe med en mere passende.

behandling

Når du bader (om hvordan babyens første badning udføres efter barselshospitalet, kan du læse separat) du skal dampe skuldrene og hele ryggen af ​​babyen og derefter gnide honning ind i dem. Derefter vises en børste på hudoverfladen, kun disse uønskede hår forbliver forsigtigt fjernet med en hånd i cirkelbevægelse.

 • Normal gærdej;
 • Brød (kun sort);
 • Gær (kun frisk).

Der er også et så effektivt værktøj som modermælk. Det er nok at plaske dem på bagsiden og derefter forsigtigt massere. Bare et par procedurer er nok til, at barnet kan roe sig ned, begynde at sove godt, få en appetit og stop med at græde.

Nogle vil opdage, at disse tips er lidt mærkelige, de mangler logik, men alle er praktisk taget dokumenterede, effektive og giver mange generationer en betydelig lettelse for barnet.

konklusion

Ved udførelsen af ​​procedurerne er det nødvendigt at sikre, at børsten fuldstændig forsvinder inden for et par uger. Ellers er det værd at besøge en læge, da et sådant fænomen også kan indikere tilstedeværelsen af ​​en arvelig sygdom - Corneli de Lange syndrom. For at være sikker på at afsløre det, skal du konsultere en neurolog og genetik.

Hår eller stubbe på bagsiden af ​​en nyfødt: Årsagerne til udseendet og metoderne til fjernelse

Den mørke børste på bagsiden af ​​det nyfødte ser skræmmende ud. Men er hun så skræmmende som skræmte forældre synes? Hvorfor er der hårdt hår på bagsiden af ​​barnet og hvad de skal gøre med dem, vil vi fortælle i denne artikel.

Hvad er det?

Eksistensen af ​​børster af nyfødte udfordres aktivt af traditionel medicin og understøttes ikke mindre aktivt af ukonventionelle. I folket kaldes dette mærkelige fænomen "poker" eller "kittende". Tilstedeværelsen af ​​et sådant fænomen siges, når mørkt, hårdt, som nåle, er håret synligt gennem et barns sarte og tynde hud. Det antages, at de er årsagen til angst hos den nyfødte - barnet må ikke sove godt, ofte græde, bøje ryggen, hvis du sætter det vandret.

"Spines" mistænkes, selvom hårene ikke er synligt synlige, men barnet er meget bekymret. Alternativ medicin beskriver tilstanden som væksten af ​​unormalt hår på grund af overdreven hårfollik, men af ​​en eller anden grund er håret tættere end pistolen og har ikke adgang til overfladen. Placeret mellem dermis og epidermis, får de et barn til at have en tilstand, der kan sammenlignes med tilstanden hos en voksen, der lægger sig ned på glasuld med en blød ryg.

Læger nægter eksistensen af ​​en sådan sygdom i princippet. De påpeger, at det er forkert at kalde sådant hår en børstehår. Korrekt at tale om lanugo. Disse er hår, der vokser på et barns legeme, mens de stadig er i livmoderen. Lanugo vises efter 12 ugers graviditet og forsvinder gradvist på leveringstidspunktet. Det har ingen farve, og hårene selv skelnes af fremragende subtilitet og vægtløshed.

Dette tynde hår hjælper med at holde det oprindelige smøremiddel, som indtil et bestemt punkt dækker hele fostrets krop. Når huden bliver multi-lagret og i stand til at beskytte barnet, begynder lanugo at falde ud. Forskere har en tendens til at tro, at denne mekanisme er en atavisme - et lånt tegn på fjerne forfædre. Blandt andet atavism kan noteres embryonale hale og gæller i de tidlige stadier af graviditeten.

Nogle gange er nogle faktorer, der ikke er fuldt undersøgt, involveret i lanugo-nedbrydningsprocessen, og barnet er født med et delvist intakt hår. Så falder disse første hår ud efter fødslen inden for få uger. Hvis tabet af en eller anden årsag er forsinket, er nogle afbrydelser i hårsækkets arbejde ikke udelukket, som følge af hvilke mere tætte hår "spines" forekommer.

Ifølge officiel medicin udgør dette fænomen ikke nogen fare i sig selv, og der er derfor ikke givet nogen behandling. Men sådan en forklaring tilfredsstiller ikke de forældre, der ikke har sovet i flere dage på grund af det nyfødte barns konstante angst.

Traditionel medicin anbefaler stærkt at fjerne seta i hele familiens frelse. Det er dog vigtigt ikke at skade barnet.

Hvad skal man lave og hvad skal man rulle ud?

For en start bør en mor og far af en grædende baby sørge for, at årsagerne til at græde ikke ligger i noget andet. Børn kan græde af forskellige årsager - fra sult, kold eller varme, rå bleer eller ubehagelige bleer, smerte. Hvis småbarnet er godt fodret, rent, værelset er køligt og fugtigt, vil bleen ikke forårsage allergier, barnet er sundt og vækker ikke mistanke om børnelæger, men brølen er sådan, at naboerne gentagne gange har spurgt om alt i familien er i orden, værd detekterer seta, hvis det ikke er synligt synligt.

Diagnose af en uadskillelig børste, som sikkert kan skjules for andres øjne i hudens lag, kræver lidt tålmodighed fra forældrene. Først bør barnet bades i varmt vand, velskinnet, så blidt forsigtigt hende med et ark eller blød ble. Undgå hårde håndklæder og gnidningsbevægelser.

På bagsiden af ​​barnet skal dryppe lidt modermælk, hvis moderen ammer ham. Til påvisning af "poker" hos børn, der er fyldt med flasker, kan du bruge baby creme. Mælk eller fløde gnides i rygens hud med bløde bevægelser i lang tid, indtil mørke, næsten mørke prikker vises. Hvis de manifesterer sig, kan du straks fortsætte med at rulle ud børsten, det vil sige at befri barnets lidelse. For at gøre dette kan du bruge en af ​​de beskrevne metoder.

brød

For en sådan metode er ikke egnet brød eller rulle, købt i butikken. Brødforældre skal bage deres egne. Dejen skal laves klassisk på dejen. Fra det stadig varme hjemmelavede brød skal du tage et stykke smul på størrelse med en tennisbold og rul det. Yderligere, med intensive cirkulære bevægelser, rul denne bold over barnets bagside. Det er ønskeligt at fange og skulder område og underarme.

Normalt er hårdt og spidsagtigt hår forblevet på brødkrummen, og barnets hud bliver glat og følsomt. Hvis alt er gjort korrekt, vil barnet sove mere roligt.

Et æg

Fjern børsterne, der normalt tillader kyllingæg. Det skal koges kogt, afkøles til en varm tilstand, rengøres. Et varmt æg ruller ud på ryggen på samme måde med brødkrumme. Hvis det gøres korrekt, begynder de hårde børster at forlade deres sted, hvilket giver barnet mærkbar lettelse.

prøve

Dejen til proceduren kan laves af to typer - enten flydende, ligesom pandekager eller tykke, som hjemmelavede nudler. I det første tilfælde anvendes mel, solsikkeolie og varmt vand. Mens den stadig er varm, spredes dejen på barnets hårige ryg, slibes let i huden, hvorefter barnet pakkes i en ble og efterlades i 15 minutter. Efter at have fjernet bleen er hårde "rygsøjler" normalt forblev på bleen.

Den anden metode indebærer fremstilling af tykt og elastisk dej fra de samme ingredienser. En bold, der er dimensioneret af en tennisbold, er støbt ud af den, med denne bold gør de cirkulære bevægelser med et lille pres på rygens hud.

Hvis du ikke kan rulle alle hårene for første gang, kan proceduren gentages, men en ny del af varm dejen skal være forberedt på genudrulning.

Badning vil hjælpe

Et barn med en børste eller en pistol på ryggen skal bades forsigtigt og forsigtigt. Hygiejneprocedurer hjælper med at slippe af med seta ikke straks, men resultatet er helt sikkert. Badevand bør være af en bestemt temperatur - ikke højere end 37 grader. Sæber og geler til hudpleje er bedst ikke at bruge. Hvis det ønskes, tilsættes et glas kamilleafkogning til vandet.

Brug ikke hårde svampe og skurepuder. En blød baby svamp med mikroporer er egnet til vask af ryggen.

Hvad kan ikke gøres?

Forældre kan finde en masse tips om børstefjernelse på internettet, men vi har kun beskrevet sikkert for dit barns måder at trække hårdt og ubehageligt hår på. De resterende metoder kan være farlige for barnets helbred og lige liv. Lad os tale om dette mere detaljeret.

Rådgivere, der anbefaler at tage barnet til badet, skal også sendes der. Dampning i et nyfødt bad er absolut kontraindiceret. Barnets hud er tynd, blodkarret er placeret tæt på overfladen, og babyens termoregulering er forskellig fra den voksne, og derfor kan et kort ophold i badet føre til hypertermi med alle følgevirkninger - forstyrrelse af centralnervesystemet. Overophedning kan være dødbringende for en baby.

Anbefalinger fra nogle læger om brugen af ​​honning og bi-produkter til udsmidning af et barns hud og gnidning kan være starten på den stærkeste allergiske reaktion, fordi børn op til tre år ikke kan bruge honning selv eksternt.

Tips til at anvende noget og kombinere med madfolieindpakninger er generelt yderst skadelige og kan få de mest negative konsekvenser - fra blokering af sved og talgkirtler og forekomsten af ​​udslæt på overophedning af kroppen og barnets død.

Forældre bør forstå, at det er umuligt at barbere eller skære hårde børster. Mekanisk fjernelse kan medføre efterfølgende infektion og udvikling af alvorlig systemisk infektion. Plukning og fjernelse med saks øger chancen for skader på huden og forårsager også alvorlig smerte for barnet.

Du kan ikke bruge depileringsværktøjer, der bruges af mamma. Det er fyldt med kemiske forbrændinger og alvorlige allergier.

Er det normalt for mit barn at dyrke kropshår?

I de fleste tilfælde, ja. Det er ikke ualmindeligt, at børn vokser hår på deres arme, ben, ryg eller endda på deres ansigter.

Årsagen er mest sandsynligt i genetik, måske har du eller den anden forælder (eller en af ​​dine pårørende) meget hår på kroppen, så barnet kunne arve det fra dem.

Normalt er der ingen grund til at tro på, at dette er et symptom på problemer. Vær sikker på, hvis din børnelæge troede på, at et barn virkelig har for meget hår på kroppen, ville han helt sikkert fortælle dig det.

Hvad betyder "for meget" hår? Der er ingen klar definition, men mange læger mener, at det betyder en stor mængde kropshår eller en mærkbar mængde hår på de nederste dele af hænderne eller i pubicområdet. Hvis dette gælder for dit barn, vil en blodprøve hjælpe med at afgøre, om årsagen er hormonel ubalance, og i så fald kan situationen afhjælpes med medicin.

Uanset hvad der forårsager sådan hårvækst, skal du ikke prøve at fjerne dem. Forskellige metoder til hårfjerning - barbering, voksning, hårfjerning - bør ikke anvendes på børn, fordi deres hud er meget følsom, og dette kan forårsage en allergisk reaktion. Og håret vil stadig vokse tilbage.

En anden grund til, at du ikke bør bekymre dig for meget om dette: Hårlinsens art hos børn angiver ikke mængden af ​​hår hos børn i en ældre alder.

Du kan se kommentarer eller skrive din egen.

Moms plus

Navigationsmenu

Brugerdefinerede links

reklame

Brugeroplysninger

Du er her »Mors plus» Børns sundhed »Hår på bagsiden af ​​et barn >>

Hår på bagsiden af ​​et barn >>

Stillinger 1 Side 30 af 41

Share1Friday, 23. oktober 2009 00:27:45

 • Forfatter: Irika
 • Registreret: fredag ​​den 13. marts 2009
 • Beskeder: 58
 • Respekt: ​​+3
 • Positiv: +2
 • TILBUD: dm
 • Brugt på forummet:
  2 dage 18 timer
 • Sidste besøg:
  Søndag 2. december 2012 05:10:17

min lille søn vokser hår på ryggen. Jeg er bekymret for, hvad det kan forbindes med. Har jeg brug for at lyde alarmen?

Share2Friday, 23. oktober 2009 00:37:28

 • Indsendt af: Mid-asiatiske
 • Flower Mom
 • Registreret: fredag ​​10. april 2009
 • Indlæg: 15516
 • Respekt: ​​+585
 • Positiv: +498
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 49 [1969-02-21]
 • .:
 • TILGIFTER: mm, dm, t1, gv1
 • (:
 • Brugt på forummet:
  3 måneder 25 dage
 • Sidste besøg:
  Mandag den 10. november 2014 04:03:18

Jenny havde rygsøjlen sammen og hvad? Hvad forstyrrer de? Hvorfor lyder alarmen og hvad er årsagen til alarmerende overhovedet? Interfererer de? Eller hvad er årsagen? Min datter synes at have ingen TTT abnormiteter. Allerede det niende år. levende og sund. Og også med hår var.

Share3Friday, 23. oktober 2009 00:37:49

 • Indsendt af: Milena
 • ♥♥♥♥♥♥♥
 • Beliggenhed: Krim
 • Registreret: torsdag den 12. marts 2009
 • Beskeder: 12993
 • Respekt: ​​+348
 • Positiv: +297
 • .:
 • TILGIFTER: gv2, gv1, m1, m3
 • (:
 • Brugt på forummet:
  3 måneder 5 dage
 • Sidste besøg:
  Tirsdag den 10. januar 2017 14:43:08

min lille søn vokser hår på ryggen

Jeg troede aldrig, at i billedet 2 år gammel at sætte Big close!

Jeg kender en pige, hun har hele sit livshår.. så hun lever

Share4Friday, 23. oktober 2009 00:40:59

 • Forfatter: Irika
 • Registreret: fredag ​​den 13. marts 2009
 • Beskeder: 58
 • Respekt: ​​+3
 • Positiv: +2
 • TILBUD: dm
 • Brugt på forummet:
  2 dage 18 timer
 • Sidste besøg:
  Søndag 2. december 2012 05:10:17

Jeg troede måske måske, at han havde nogen form for hormonelle abnormiteter, eller noget er ikke normalt. Fra noget det samme begyndte de at vokse.

Jeg troede aldrig, at i billedet 2 år gammel at sætte Big close!

Nah, han er ikke stor, kan simpelthen nøje fotografere

Share5Friday, 23. oktober 2009 00:41:53

 • Forfatter: Wild Angel
 • Forretningsmor
 • Registreret: torsdag den 12. marts 2009
 • Beskeder: 9273
 • Respekt: ​​+208
 • Positiv: 86
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 29 [1989-08-11]
 • .:
 • TILGIFTER: s1, d3, dm, s2, dm, gv1
 • (:
 • Brugt på forummet:
  2 måneder 10 dage
 • Sidste besøg:
  Torsdag den 15. december 2016 00:00:13

Generelt kan det være på baggrund af hormonelle svigt. Så skal du tale med lægen. Lad os sige hvad = noget hormon, dermed hårene..

Share6Friday, 23. oktober 2009 00:45:14

 • Indsendt af: Milena
 • ♥♥♥♥♥♥♥
 • Beliggenhed: Krim
 • Registreret: torsdag den 12. marts 2009
 • Beskeder: 12993
 • Respekt: ​​+348
 • Positiv: +297
 • .:
 • TILGIFTER: gv2, gv1, m1, m3
 • (:
 • Brugt på forummet:
  3 måneder 5 dage
 • Sidste besøg:
  Tirsdag den 10. januar 2017 14:43:08

Nah, han er ikke stor, kan simpelthen nøje fotografere

Share7Friday, 23. oktober 2009 00:45:20

 • Forfatter: Irika
 • Registreret: fredag ​​den 13. marts 2009
 • Beskeder: 58
 • Respekt: ​​+3
 • Positiv: +2
 • TILBUD: dm
 • Brugt på forummet:
  2 dage 18 timer
 • Sidste besøg:
  Søndag 2. december 2012 05:10:17

Generelt kan det være på baggrund af hormonelle svigt. Så skal du tale med lægen. Lad os sige hvad = noget hormon, dermed hårene..

Jeg tror også det, barnlægen siger ikke rigtig noget. Det forstyrrer mig. Hvis noget ikke er normalt, skal jeg fjerne det på et tidligt stadium. Jeg ved ikke, hvilken læge der skal kontakte.

Share8Friday, 23. oktober 2009 00:47:37

 • Indsendt af: Mid-asiatiske
 • Flower Mom
 • Registreret: fredag ​​10. april 2009
 • Indlæg: 15516
 • Respekt: ​​+585
 • Positiv: +498
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 49 [1969-02-21]
 • .:
 • TILGIFTER: mm, dm, t1, gv1
 • (:
 • Brugt på forummet:
  3 måneder 25 dage
 • Sidste besøg:
  Mandag den 10. november 2014 04:03:18

Ja, mange børn har hår ned på ryggen, i området af sacrum, nogle på fluffens overflade ofte på bunden. Jennys ører var fluffy :)

Share9Friday, 23. oktober 2009 13:14:56

 • Forfatter: Arlandina
 • KatastroFFa
 • Placering: Hvordan M +
 • Registreret: søndag den 8. marts 2009
 • Beskeder: 11314
 • Respekt: ​​+442
 • Positiv: +283
 • .:
 • TILGIFTER: m1, dm, d1, t1, t2, s1, d1, m2, m1, m2
 • (:
 • Brugt på forummet:
  5 måneder 14 dage
 • Sidste besøg:
  Lørdag den 10. marts 2018 07:14:19

Irika, begyndte de at vokse pludseligt, eller blev det bare skiftet til håret?

Personligt havde jeg op til 12 års hårfluff på ryggen. Og jeg blev født generelt "fluffy" (Chuvash blod, og det kan være nogle flere.)

Nu har jeg ikke så mærkbare hår på ryggen, men jeg er generelt "hårig"

Share10Friday, 23. oktober 2009 14:43:13

 • Indsendt af: Koshkina Mom
 • Søvnløs skønhed
 • Registreret: søndag den 8. marts 2009
 • Beskeder: 8946
 • Respekt: ​​+759
 • Positiv: +824
 • Køn: Kvinde
 • .:
 • (:
 • Brugt på forummet:
  3 måneder 5 dage
 • Sidste besøg:
  Fredag ​​den 30. december 2016 20:27:39

Irika, lidt for mange hår. Jeg tror for fuldstændig ro i sindet er det bedre at henvende sig til en endokrinolog. Fordi det måske ikke betyder noget, og måske er det virkelig en fejl, men ingen vil helt sikkert sige, at det kun er en ekspert.

Share11Friday, 23. oktober 2009 15:01:56

 • Forfatter: Irika
 • Registreret: fredag ​​den 13. marts 2009
 • Beskeder: 58
 • Respekt: ​​+3
 • Positiv: +2
 • TILBUD: dm
 • Brugt på forummet:
  2 dage 18 timer
 • Sidste besøg:
  Søndag 2. december 2012 05:10:17

Jeg tror for fuldstændig ro i sindet er det bedre at henvende sig til en endokrinolog.

Tak, og så taler børnelægen til en hudlæge. Jeg må være forkert, men vi er bestemt ikke til ham

Begyndte de at vokse pludseligt, eller blev deres nede bare skiftet til hår?

de eksisterede slet ikke, og så blev der et hår, så en anden, og så voksede det. Jeg tror måske, at han gik til mig. Jeg er også "hårig"

Share12Friday, 23. oktober 2009 17:57:54

 • Indsendt af: кошка
 • Registreret: Torsdag den 26. marts 2009.
 • Beskeder: 3221
 • Respekt: ​​+99
 • Positiv: +137
 • Køn: Kvinde
 • .:
 • Brugt på forummet:
  2 måneder 9 dage
 • Sidste besøg:
  Tirsdag den 18. juli 2017 16:30:04

Jeg tror måske, at han gik til mig. Jeg er også "håret"

Nå, hvis du har nogen til at være hård - så tror jeg, at der ikke er noget at lyde alarmen)
Min ven har en datter, som en killing - alt er alt fuzzy. Og pigen er allerede 6 år gammel. og ingenting - håret forstyrrer ikke)

Share13Friday, 23. oktober 2009 20:39:56

 • Indsendt af: Koshkina Mom
 • Søvnløs skønhed
 • Registreret: søndag den 8. marts 2009
 • Beskeder: 8946
 • Respekt: ​​+759
 • Positiv: +824
 • Køn: Kvinde
 • .:
 • (:
 • Brugt på forummet:
  3 måneder 5 dage
 • Sidste besøg:
  Fredag ​​den 30. december 2016 20:27:39

Min ven har en datter, som en killing - alt er alt fuzzy. Og pigen er allerede 6 år gammel. og ingenting - håret forstyrrer ikke)

Det er ikke, at de forstyrrer. Det kan bare være et symptom på en alvorlig overtrædelse. Men mest sandsynligt er det selvfølgelig bare en harmløs individuel funktion)))

Share14Friday, 23. oktober 2009 21:33:19

 • Indsendt af: Kvitochka
 • Fra: ((((MO
 • Registreret: torsdag den 12. marts 2009
 • Beskeder: 11824
 • Respekt: ​​+202
 • Positiv: +122
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 36 [1982-06-03]
 • .:
 • TILGIFTER: gv2, dm, t1, dm
 • (:
 • Brugt på forummet:
  2 måneder 19 dage
 • Sidste besøg:
  Onsdag den 12. oktober 2016 10:15:15

Ja, mange børn har hår ned på ryggen, i området af sacrum, nogle på fluffens overflade ofte på bunden. Jennys ører var fluffy :)

Ja, min Ksyushi havde dem også, men i de første måneder af livet tørrede de ud, den anden datter havde også ryg og ører i pistolen, mens de stadig eksisterer.
Men du har stadig en dreng, sandsynligvis synes mere mandlige hormon testosteron
men det er bedre at gå til lægen

Share15Friday, 23. oktober 2009 22:29:28

 • Indsendt af: Ondine
 • Ømheden af ​​vinden
 • Registreret: Mandag den 9. marts 2009
 • Beskeder: 43140
 • Respekt: ​​+884
 • Positiv: +874
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 37 [1981-03-30]
 • .:
 • TILGIFTER: dm, dm, d2, d2, d1, dm, gv2, dm, m2, dm, t1, d2,9m, dm, p1, s1, dm, dm, t2, dm, s1, gv1
 • (:
 • Brugt på forummet:
  6 måneder 0 dage
 • Sidste besøg:
  Lørdag den 3. december 2016 23:30:28

.Jeg ved ikke, hvilken læge der skal henvende sig til

Jennys ører var fluffy :)

Præcis sikkert, vi har en halvanden time, eller endda to ører var fluffy, vi kaldte Emily trav)))

og hvis på emnet. så vi har også en håret Emilka, men jeg er heller ikke bekymret. der plejede at være flere hår, efterhånden bliver de mindre og mindre.

Share16Friday, 23. oktober 2009 22:35:27

 • Indsendt af: кошка
 • Registreret: Torsdag den 26. marts 2009.
 • Beskeder: 3221
 • Respekt: ​​+99
 • Positiv: +137
 • Køn: Kvinde
 • .:
 • Brugt på forummet:
  2 måneder 9 dage
 • Sidste besøg:
  Tirsdag den 18. juli 2017 16:30:04

vi har en halvanden måned, og selv to ører var fluffy, vi kaldte Emily trav)))

og vi havde også. så kom ud)
men der var en anden. hår var ikke, og de begyndte at vokse)

Det er ikke, at de forstyrrer. Det kan bare være et symptom på en alvorlig overtrædelse. Men mest sandsynligt er det selvfølgelig bare en harmløs individuel funktion)))

Hår på babyens tilbage foto

Barnet har hår på ryggen

Unge mumier, der har født deres første baby, er meget ofte tabt af mængden af ​​informationer, der falder på dem: de siger i barselshospitalet, siger børnelægen, siger neuropatologen, og der er bedstemødre og andre rådgivere, som også, hvor meget de siger. Der er noget at gå rundt om hovedet. Lad os dvæle på bedstemødrene, for kun de ved om børnenes "stubbe" og måden at opdrætte hele sandheden på.

Kropshår

At være i min mors mave, et sted i løbet af 3-4 måneder er babyens krop belagt som uld med tykt embryonal hår. Omkring en måned senere falder denne "uld", og små, næsten bløde, næsten farveløse hår fremstår på barnets legeme. I sjældne tilfælde forsvinder langt embryonhår ikke, men forbliver på ryggen, ører, skuldre og panden til en nyfødt, de kaldes lanugo. Ofte observeres dette i tidlige babyer. Men bekymre dig ikke om det. Hårene på ryggen og kroppen af ​​en nyfødt vil helt sikkert udslette og falde ud i løbet af de første måneder af livet. Og for at gøre dette ske hurtigere, ændrer du barnets kropsholdning oftere, så udrulning vil ske mere jævnt i hele kroppen.

Stubbe på babyens ryg

Dette er en myte! Barnet har ingen stubbe! Det sker, at pistolhår er tykkere og længere end for andre børn - det er sandt. På dette hår er forskellige hår og små tråde fra tøj såret og rullet. På grund af sådanne "ruller" er der fået små humle, som bringer ubehag til barnet og forhindrer ham i at ligge på ryggen. For at hjælpe dit barn med at slippe af med en sådan pille, skal du blot sprede den på bagsiden af ​​en baby creme. Efter et par timer skal du forsigtigt fjerne med fingrene alt, der har rullet ind i hårene og bade babyen.

Kyndige mennesker, der ser et barns hårete ryg, rådes til straks at begynde at udrulle dette hår. Mælk, honning, brødkrummer - en masse penge. Det er bare ikke værd at sessioner med barnet sådan hårfjerning. Menneskelige hænder vil ikke være sterile, selvom du vasker dem med vodka. Ved udrulning vil sved og snavspartikler fra dine hænder holde fast i det stof, som du udfører proceduren med. På grund af dette, mørkt hår og baby hår. Og mødre, der ser denne mørkning, begynder at koble i hovedet og beklager, at deres barn har en børste på ryggen, og med endnu større iver begynder de at udføre en "udførelse".

Så, inden du begynder at gøre noget, tænk fornuftigt - tag medlidenhed på din baby!

Er det normalt for mit barn at dyrke kropshår?

I de fleste tilfælde, ja. Det er ikke ualmindeligt, at børn vokser hår på deres arme, ben, ryg eller endda på deres ansigter.

Årsagen er mest sandsynligt i genetik, måske har du eller den anden forælder (eller en af ​​dine pårørende) meget hår på kroppen, så barnet kunne arve det fra dem.

Normalt er der ingen grund til at tro på, at dette er et symptom på problemer. Vær sikker på, hvis din børnelæge troede på, at et barn virkelig har for meget hår på kroppen, ville han helt sikkert fortælle dig det.

Hvad betyder "for meget" hår? Der er ingen klar definition, men mange læger mener, at det betyder en stor mængde kropshår eller en mærkbar mængde hår på de nederste dele af hænderne eller i pubicområdet. Hvis dette gælder for dit barn, vil en blodprøve hjælpe med at afgøre, om årsagen er hormonel ubalance, og i så fald kan situationen afhjælpes med medicin.

Uanset hvad der forårsager sådan hårvækst, skal du ikke prøve at fjerne dem. Forskellige metoder til hårfjerning - barbering, voksning, hårfjerning - bør ikke anvendes på børn, fordi deres hud er meget følsom, og dette kan forårsage en allergisk reaktion. Og håret vil stadig vokse tilbage.

En anden grund til, at du ikke bør bekymre dig for meget om dette: Hårlinsens art hos børn angiver ikke mængden af ​​hår hos børn i en ældre alder.

Du kan se kommentarer eller skrive din egen.

Seta hos nyfødte

Funny sætning, børstehår hos nyfødte, hvad er det? Foraene er fulde af kontroverser om, hvorvidt hun har det, unge mødre deler opskrifter for hendes eliminering, fortæller hvordan barnet sov slemt, indtil hun slap af hende, men i officiel medicin er der ikke engang en sådan diagnose.

Da denne sygdom ikke anerkendes af den officielle medicin, vil vi forsøge at indsamle oplysninger om det fra historierne fra erfarne mennesker.

Børster i nyfødte, symptomer

Det antages, at det forekommer i 2-3 måneder, men de første symptomer kan være tidligere. Barnet er rastløs og sover ikke godt, det ser ud til at han er kløe og kløe. Han fidgets med sine skuldre, som om at forsøge at kamme. Særligt ængstelig baby bliver, hvis du lægger det på bagsiden, hvor det angiveligt sker oftest (selv det kan være på arme, på benene og endda på ansigtet).

Hvad denne mærkelige sygdom ligner, er ukendt, da den lever i huden. Og kun ved hjælp af forskellige mobning af barnet, såsom et bad eller skøjtebrød, kan det blive manifesteret. Det er vist som hårdt sort hår omkring en millimeter lang, som ikke har løg og er let trukket ud.

Det antages, at hårene på bagsiden - dette er hovedårsagen til, at barnet konstant skriger og ikke tillader sin mor at sove. Alle plagerne i denne aldersperiode er skylden på hende, fuldstændig bort fra den kendsgerning, at i virkeligheden i den første måned af livet er alle følelser af krummerne kun negative. Eventuelt ubehag er årsagen til det øjeblikkelige græd, og følsomheden over for dette ubehag hos babyer er naturligvis anderledes. Derfor er nogle børn roligere og andre græder mere.

Seta hos nyfødte, årsager

Hvad er denne mystiske sygdom, og hvordan opstår det?

Lad os først prøve at forstå, hvordan et barns hud udvikler sig og hvor håret er lagt, hvilket vil hjælpe med at forstå, om den pågældende lidelse kan have ret til en reel eksistens, i hvert fald i teorien.

Barnets hud lægges meget tidligt, og efter 11 uger bliver huden flerlags, laget består af 3 lag, den dybeste kaldes dermis, mesodermen ligger lidt mere overfladisk og dækker endelig huden uden for epidermis.

Ethvert hår, uanset hvad, pistol eller de der vokser på hovedet, er afledt af epidermis. Kun epidermis er i stand til at danne hårsækken, som giver håret liv, og samtidig vil håret altid vokse på overfladen af ​​huden, fordi hverken mesodermen eller dermis er i stand til at danne hårsække.

I fosteret vises de første hår i uge 11, og ved 13 ugers graviditet er hele krummens krop dækket med en delikat, tynd pistol. Disse hår kaldes lanugo, de er nødvendige for at holde på det ostlignende smøremiddel, som beskytter fosteret fra fostervandet.

De begynder at falde ud selv i utero, men af ​​de fleste babyer forbliver de stadig, hovedsagelig på ørerne, skuldre og ryg.

Hvordan børsten er beskrevet:

- Hårdt kort hår.

- Har ikke rødder og falder nemt ud.

- Manifested ved rullende brød, dej, dampende hud osv.

Gunhår efter fødslen:

- Tynd og næsten usynlig.

- De er klar til at falde til enhver tid, "de har ingen rødder" - det kan man sige om dem.

- Hvis barnets "roll" eller brøddej, vil disse hår uundgåeligt trække sig ud og slide på huden, med hvad der vil vise sig, mest sandsynligt, vil være hård, mørk og korotkimhellip

Selvfølgelig kaldte vores bedstemødre børstehårester af børstehår. Hvis barnet ikke bliver badet som det skal være, og ikke behandler sin hud efter fødslen, vil rester af ostlignende smøremiddel og fluffy hår gøre ham og uden skøjteløb-damp ud af den uhårede pindsvin.

Treat? Eller ikke behandle?

Nu hvor du ved hvad det er, hvordan man behandler det, forstår du også. Hvis det er fluffhår, behøver du ikke gøre noget med dem, de vil falde ud på egen hånd. Med normal pleje for barnets hud giver de ikke ham noget ubehag.

Der er mange måder at få uønsket hår på i folket, vi vil ikke engang beskrive dem her. Essensen af ​​alle "metoder" er den samme, gør barnets hud klæbrig og ruller håret i sorte klumper, der skræmmer mor. Og der kan du dem og honning og mælk og dej og pincet

Det sjove er, at børn ofte græder mindre, men årsagen til dette er helt anderledes. Du og barnet har været en hel i 9 måneder, og han føler bare alle dine bekymringer. Når du er i stand til at "slippe af" det mytiske problem, slapper moren psykologisk af og det fanger barnet, og det er hele hemmeligheden.

Alle måder at fjerne hår på spædbørn betyder en stor risiko for skade på sart hud. Træk og voldelig fører ikke til noget godt. Selvfølgelig, de fleste børn disse eksperimenter ender med et maksimum på udslæt og hudirritation, men hvis immunforsvaret er svækket, kan det forårsage en dyb hudinfektion med dannelsen af ​​bylder og bylder. Men det er allerede farligt. Kendskabet til eksistensen af ​​selv den mindste risiko for sådanne komplikationer bør stoppe dig fra disse meningsløse manipulationer med huden.

Blæseudslæt hos nyfødte

Lanugo - hår på kroppen af ​​en nyfødt

Mange gravide følger meget omhyggeligt skemaet for babyens udvikling i livmoderen. Det er derfor, de er godt klar over, at babyens krop i løbet af den syvende måned af graviditeten er dækket af en slags fluff kaldet lanugo. Næsten alt dette hår hos nyfødte falder ud ved fødslen eller umiddelbart efter det.

Forsæt ikke lanugo med håret hos nyfødte, der forbliver i barnet. Folk omen, som siger, at når en kvinde har halsbrand i en gravid kvinde, vokser håret på en baby, har absolut ingenting at gøre med beskyttende hår.

De første symptomer på udseendet af lanugo opdages i fosteret allerede i tolvte uge med udvikling af foster. Disse hår er meget korte, og varigheden af ​​deres eksistens på barnets krop er også kort. De vokser og falder væk, erstattes af en ny pistol. Hvorfor er de nødvendige, spørger du. De har en meget vigtig rolle. Barnets krop tildeler en speciel væske, som ved sin konsistens ligner voks. Det er for at holde dette smøremiddel på overfladen af ​​huden, barnets krop og er dækket af disse små hår.

Det sker også, at barnets mor er bange for, at barnet blev født for håret. Faktisk kan lanugo ikke forsvinde med den forventede fødselsdato, og derefter kan skuldrene og ryggen være dækket af ret hårdt hår i det nyfødte, helt anderledes end det nedadgående. Det er ikke værd at bekymre sig om, for efter nogle to eller tre uger vil der ikke være spor af dem tilbage.

Tilstedeværelsen og mængden af ​​hår på barnets krop ved fødslen afhænger direkte af arvelighed og på barnets tilhørsforhold til et bestemt løb og nationalitet. Alle ved, at repræsentanterne for de sydlige og østlige nationer har meget mere tæt hår, hvilket naturligvis påvirker barnet. Lanugo i et sådant barn kan iagttages ikke kun på de sædvanlige steder for dette fænomen, men også på arme og ben. Men hvis en stor mængde hår ikke forsvinder med tiden fra barnets krop, er det muligt, at dette er hormonalt svigt.

Nogle gange er børn født med stigmas, som er små udviklingsmomenter og er direkte relateret til øget hårvækst. Et eksempel på sådant hår hos nyfødte kan være en kappe på panden af ​​hår eller øjenbryn, der er vokset sammen, og endda "ø" hårvækst på forskellige dele af kroppen og lemmerne. Lægen vil hjælpe forældrene med at bestemme, hvor alvorligt dit barns abnormiteter er, om øget hårdhed er den eneste egenskab, eller der er nogle andre forskelle fra andre babyer.

Siden perioden med at bære et barn er fra otteogtredive til fyrre uger udvikler barnet sig systematisk i livmoderen i hele denne periode. I den henseende er det ikke overraskende, at babyer født før den fastsatte tid, langt mere beskyttende hår på kroppen, men de falder meget langsommere ud end alle de andre. Hvis de ikke har travlt med at frigøre babyens krop fra deres tilstedeværelse, skyldes det højst sandsynligt det mindste antal bevægelser, den udfører. Derfor kan du godt hjælpe dit barn, fra tid til anden vender det fra en tønde til en anden eller fra tilbage til maven.

Husk at dette hår i en nyfødt, i udseende og blødhed mere minder om fluff, kan ikke medføre ubehag for dit barn. Hvis det ser ud til dig, at dette hår er slået sammen af ​​knuder på barnets krop og begyndte at ligne børster, så skal du genoverveje din holdning til spædbarnets hygiejneprocedurer. Det bør bades regelmæssigt, mens du kan bruge en særlig babysvamp eller mitten, sæbe, som du nemt kan fjerne overskydende hår fra dit barn.

I de første to uger bør dette fænomen ikke forstyrre dig overhovedet, men det ville ikke være overflødigt at være opmærksom på det, hvis håret på barnets krop ikke forsvinder i mere end femten dage. Mest sandsynligt taler vi om forskellige arvelige sygdomme. For at bekræfte eller afvise denne antagelse, vil du hjælpe en neurolog og en genetiker.

Glem ikke, at hovedformålet med lanugo er at holde det originale smøremiddel. Det er helt mulige situationer, når en baby er født uden disse bløde hår, men er dækket af fede sekret. Dette er det beskyttende smøremiddel, som du stadig ikke må lægge store forhåbninger på. Faktisk beskytter den mod infektioner, men det sker kun for øjeblikket, og så begynder det at nedbrydes, hvilket forårsager hudproblemer og forskellige betændelser. Dette smøremiddel fjernes efter et par tørklæder med en vatpind, og resterne absorberes perfekt i huden.

Hemmeligheden udskilt af talgkirtlerne i huden, glykogen, epidermale flager og fedt er de vigtigste komponenter i beskyttende smøremiddel. Blandt andet letter det processen med at flytte barnet gennem fødselskanalen. Det er værd at bemærke, at mængden varierer betydeligt blandt forskellige børn og er ikke nok til for tidlige babyer. Det meste af det er koncentreret på nakke, ansigt, ører, i armhulerne og på bagsiden af ​​barnet. Ofte er det hvidt, men en grålig og gullig tone viser en mulig hæmolytisk sygdom.

Kære mommier, nu ved du om den vigtige funktion, der udføres af lanugo. Derfor er det ligegyldigt hvor meget hår din krop har på din krop - vær ikke foruroliget og bekymre dig ikke - i tide falder de ud.

Hvordan vælger man den bedste manlige barbermaskin?

Sukkerpasta til shugaring