lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Hjem »Hår» Hvorfor brysthår vokser hos kvinder

Hvorfor vokse hår på brystvorterne hos kvinder

Brysthår

Nogle kvinder skjuler omhyggeligt det faktum, at deres brystvorter vokser hår og forsøger at slippe af med overskydende "vegetation" på alle mulige måder. Selvfølgelig kan du forstå denne position, fordi det kvindelige bryst ikke kun er et organ beregnet til fodring af et barn. Men den mest erogene del af den kvindelige krop, som spiller en vigtig rolle i forhold til den æstetiske opfattelse af kvinder af det modsatte køn. Derfor vokser hår omkring brystvorterne et ægte problem, der forårsager et mindreværdskompleks og vanskeligheder i det personlige liv.

Vi vil ikke "gå væk" fra vanskelighederne og forsøge at finde ud af, hvad årsagen til udseendet af hår er på et så usædvanligt sted for dem.

Hvorfor vokser brystvorten hår?

Hver pige er bekymret for hendes brysteres udseende og sundhed, hvilket er ret logisk, hvis vi tager højde for den fulde grad af ansvar, der er tildelt denne krop. Derfor vil udseendet af hår omkring brystvorterne hos kvinder ikke gå ubemærket. Således forsøger kroppen at formidle, at der er opstået visse fejl, der kræver akut handling.

Den mest almindelige årsag til hårvækst på pigernes brystvorter er hormonel ubalance: Normalt forekommer androgener i kvindens krop, hvis deres antal af en eller anden grund stiger, udadtil manifesterer sig i form af øget "vegetation". I denne henseende skal hver kvinde, der står over for dette problem, kontakte en specialist, tage en hormontest og på baggrund af resultaterne starte behandling.

Der er også en anden grund til, at hår vokser rundt og på brystvorterne. Dette er en øget følsomhed for androgenreceptorer, som er forårsaget af en genetisk prædisponering. I dette tilfælde kan det æstetiske problem løses i kosmetologikontoret.

Hvad skal man gøre, hvis en kvindes hår vokser på hendes brystvorter?

Afhængigt af hvad der var grunden til væksten af ​​uønsket hår, er metoderne til at håndtere et sådant uæstetisk fænomen anderledes.

Så hvis årsagen til håret er hormonelle lidelser, så er en speciel hormonbehandling ordineret af en læge.

Hvis hormoner er normale, er der ikke behov for behandling. Da det i dette tilfælde ikke er en trussel mod sundheden. Og så den eksterne funktion ikke forårsager ulejlighed, kan du prøve at slippe af med det. Ifølge effektens varighed varierer metoderne til hårfjerning på brystvorterne:

 1. En gammel og velprøvet metode til fjernelse af uønsket hår - ved hjælp af pincet. Det har dog nogle ulemper. For det første kan proceduren med at trække være meget smertefuldt, og for det andet vil effekten af ​​proceduren være kortvarig. Efter et par uger vises uønskede brysthår.
 2. Creme til hårfjerning. Et moderne alternativ til barbermaskiner og barbermaskiner. Cremen trænger ind i huden og virker på hårakslen og beskadiger dens struktur. Derefter fjernes håret let med en regelmæssig svamp. Med omhu at bruge dette værktøj er nødvendigt for de personer, der har meget følsom hud og en høj modtagelighed for allergiske reaktioner.
 3. Electro depilation og voksning. Begge metoder giver gode resultater og langvarig effekt, men de er ret smertefulde.
 4. Ved hjælp af elektrolyse løses problemet med uønsket hår en gang for alle.
 5. Et par sessioner af laser hårfjerning giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at glemme unødvendig "vegetation".
 6. Efter høring af en mammologist kan du bruge en moderne og radikal metode til fjernelse af håret - fotoepilation.

Hvad skal man gøre, hvis håret vokser omkring brystvorter

Desværre kan i nogle tilfælde håret omkring brystvorterne forekomme i det retlige køn. Dette fænomen kan være meget ked af det, fordi hårene på kvindebrystet ikke ser for æstetisk glædeligt ud. Hvordan fjerner man dem? Før du besvarer dette spørgsmål, bliver du nødt til at regne ud, hvorfor et sådant problem kan opstå.

Årsager til brysthår hos kvinder

Hvad skal man gøre, hvis håret begynder at vokse omkring brystvorter

Hvordan man skal håndtere håret omkring brystvorterne

Hår omkring brystvorter: Årsager til udseende og løsninger

Kvindelige bryster er et tæt objekt for mænds opmærksomhed og måske det vigtigste seksuelle våben af ​​smukke damer, der tillader at endelig erobre den stærke halvdel af menneskeheden. Men nogle gange må man stå over for spørgsmålet, hvorfor vokser håret omkring brystvorter hos kvinder?

Hår nær brystvorterne kan udløse mange komplekser

Kun den udvalgte kan se og røre denne del af kroppen, men det betyder ikke, at de skal præsenteres i et uattraktivt lys. Tværtimod - de skal være perfekte!

Lad os se på hovedårsagerne til vegetationens udseende, samt effektive metoder til at slippe af med håret omkring brystvorterne. Vi er overbeviste om, at vores instruktioner vil hjælpe dig med at løse dette pikante problem en gang for alle.

årsager til

Til at begynde med, lad os forsøge at forstå i detaljer, hvorfor hår vokser omkring brystvorterne - der er flere sådanne grunde, og hver af dem kan fremkalde rigelig vegetation.

Østlige kvinder er naturligt tilbøjelige til dannelsen af ​​"overskydende vegetation"

Læs mere i tabellen nedenfor.

En ændring i hormonniveauer kan også provokere adfærd, der ikke er helt typisk for en kvinde.

Hvad skal man gøre

Hvis en ung vækst begyndte at fremkomme uventet, stiger antallet heraf, så i dette tilfælde er det først nødvendigt at besøge en endokrinolog. Samtidig skal du gå til receptionen så hurtigt som muligt for at diagnosticere og løse problemet i sin knopp.

Først afgøre, om dine hormoner er normale.

I tilfælde af at lægen ikke har fundet nogen ændringer i den hormonelle baggrund, kan du roe ned - i hvert fald er dit helbred okay.

Men hvordan man fjerner helt unødvendigt og endda et par modbydelige hår omkring brystvorterne, er der flere måder. Sådan beskrives brystets æstetik og seksualitet.

Arm dig selv med pincet

Hvis du vil fjerne hårene med dine egne hænder, så prøv at gøre det med pincet. Givetvis er følsomheden i denne zone naturligvis ikke behagelig, så vær forberedt.

Processen selv indebærer følgende handlinger:

 • klemme håret med spidsen af ​​pincetten;
 • vippe pincetten i retning af hårvækst
 • rykke skarpt;
 • Gentag proceduren med alle hårene.

I foto - pincet, som du kan fjerne individuelle hår

Efter at have fuldført proceduren, skal du straks behandle huden omkring brystvorterne med en mild lotion.

Foruden smerte er et andet negativt punkt i denne procedure, at vegetationen vil fremkomme igen senest ti dage senere.

Tip! Forsøg ikke at bruge en barbermaskine eller maskine - barbering af ny vækst i denne del af kroppen anbefales ikke. Da du kun slippe af med den øvre del af håret, og den næste dag vil den igen være synlig på overfladen af ​​huden, samtidig med at den bliver mere stiv.

Afhærdningsprodukter eller voks

Sådanne værktøjer er ret effektive, på trods af at deres pris ikke er relativt høj. Crems producerer trods alt ikke kun en effekt på den øverste del af et hår, men også på dets subkutane del, der ødelægger rødderne. Derfor behøver du kun at vaske cremen af ​​med en svamp, og du får et glat bryst.

Epilating creme er meget effektiv, men du skal bruge den omhyggeligt.

Vær opmærksom. Brug disse cremer bør være yderst forsigtige. For eksempel kan de ikke anvendes for ofte, selv om hårene begynder at vokse på den tiende dag.

Derudover er det forbudt at få cremen direkte på brystvorten. Under alle omstændigheder skal du omhyggeligt læse instruktionerne, før du bruger værktøjet.

Det er også værd at bemærke voks:

 • effektivt;
 • giver glathed i op til fem uger
 • men ret smertefuldt.

Normal skæring

Den sikreste måde er at bruge søm saks:

 • forsigtigt bringe dem til huden;
 • Skær forsigtigt hårene for ikke at beskadige huden eller brystvorten
 • efter brug af saks, garanteret ingen irritation, som efter cremer;
 • Samtidig tillader skæring ikke perfekt glathed selv umiddelbart efter vegetationens fjernelse.

Træt af hår? Bare prøv at skære dem væk!

Radikal metode - elektrolyse

Essensen af ​​denne metode, som vil tillade at glemme for evigt om væksten på brystet, er som følger:

 • en mikroskopisk nål indsættes i pæren;
 • elektrisk strøm strømmer igennem det;
 • strøm ødelægger pæren;
 • selve huden forbliver intakt, men blå mærker eller endda små ar kan forblive på den i nogen tid.

Elektrolyse er radikalt men virkelig effektiv.

Vær opmærksom. Før du går til salonen for elektrolyseproceduren anbefales det at besøge brystspecialisten. Han vil undersøge brystet og afgøre, om du har kontraindikationer.

Laser hårfjerning og foto epilation

Denne metode vil kun være effektiv, hvis du helt sikkert ikke har nogen problemer med hormoner. Den største fordel ved metoden er dens smertefrihed og fuldstændig sikkerhed, men du skal besøge salonen flere gange.

Laserfotoepilering vil ikke være i stand til helt at fjerne håret på en gang. Det er dog også helt smertefrit og opretholder en utrolig lang glathed omkring brystvorterne.

Laser hårfjerning vil gøre kroppen glat for evigt

I slutningen

Nu ved du grundene til vegetationens udseende på brystet, samt de metoder, hvormed denne ubehagelige og unødvendige vækst kan fjernes. Prøv at fjerne årsagen til håret først, måske er det nok at glemme dem for evigt. Hvis ikke, vælg derefter en af ​​metoderne.

Yderligere video i denne artikel vil give dig et andet stykke nyttige oplysninger om dette emne.

Problemet med hårvækst omkring halo

Hvorfor hår vokser omkring halo hos kvinder er et alvorligt spørgsmål, der kræver et grundigt svar.
Smuk kvindelig bryst - en fetish af enhver normal mand. De skønhedsstandarder, som det moderne samfund pålægger kvinder helt udelukker tilstedeværelsen af ​​hår omkring brystvorten.

Mange damer, der har fundet uønsket hår på deres bryster, begynder at slippe af med dem uden at tænke på essensen af ​​problemet.

Desværre er brysthår et alvorligt signal, der indikerer, at der sker visse ændringer i den kvindelige krop.

Denne artikel vil fortælle dig om, hvorfor uønskede hår synes at ligge omkring halo af kvindelige brystvorter, og hvad du skal gøre for at løse dette ticklish problem.

Årsager til uønsket hår nær brystvorterne

Huden, der dækker menneskekroppen, indeholder millioner af sovende hårsække i dets mikrolager. Nogle af dem aktiveres ved fødslen, andre - under puberteten.

Hormonal ubalance. Overdreven hormon-kortikosteroider i den kvindelige krop kan få en kvinde til at finde langt sort hår på kroppen på steder, hvor det ikke burde være.

Kernen i denne ubalance er det problematiske arbejde hos binyrerne eller hypofysen.

Manglende hormonel baggrund kan opnås under graviditet, på grund af hormonforstyrrelser, efter at have taget uhensigtsmæssige lægemidler til kroppen samt fra et hurtigt fald eller en vægtforøgelse.

Arvelighed. Nogle piger er født med et højt indhold af testosteron, som begynder at virke aktivt på deres krop under pubertet, hvilket forårsager væksten af ​​uønsket hår.

I fare er de østlige folk, der er præget af øget følsomhed for androgenreceptorer.

Hvordan håndteres problemet?

Hvis du ser på dit bryst et par sorte hår, der vokser omkring brystvorten, spørg spørgsmålet "hvorfor?" Ikke til internettet, men til din læge.

Efter at have samlet en kort historie fra dine ord og har lært om det forstyrrende problem, skal lægen henvise dig til en gynækolog og en endokrinolog, samt skrive anvisninger til testning.

Husk: Jo hurtigere du besøger lægen, jo hurtigere vil du begynde behandling eller finde ud af, at alt er i orden med dit helbred.

Hvis gynækologen og endokrinologen ikke afslører nogen ændringer i kroppens hormonelle baggrund, betyder det at du er virkelig heldig, og de hår, der vokser på brystet, er en engangsløs og meningsløs fiasko. Bare fjern dem med pincet og roligt ned.

Hvis lægerne fortæller dig, at kroppens hormonelle system er i ubalance, så ved du: Med den rigtige tilgang kan du justere arbejdet i dette system.

Mest sandsynligt vil du blive ordineret hormonbehandling og vil give andre værdifulde anbefalinger, som skal følges.

Lad ikke situationen tage kurs! Du kan gentagne gange forværre problemet, og efter et stykke tid finder du at håret vokser ikke kun på brystet, men også på dit ansigt.

Sådan fjerner du hår?

Uønskede hår, der forekommer på uventede steder, påvirker i høj grad kvindernes selvværd.

For at stoppe med at føle sig uinteressant, tager mange kvinder barberskoen, selv om det er helt umuligt at gøre dette!

Hvis du hele tiden barberer hår på samme sted, kan du forværre processen med deres vækst.

Uønsket vegetation vil forekomme oftere, vokse længere og mere og mere deprimerede kvinder.

Den mest almindelige metode, som de fleste kvinder bruger, er hårfjerning med pincet.

Denne metode er praktisk i tilfælde hvor hårene er små, de vokser på et iøjnefaldende sted og har en gennemsnitslængde, for hvilken det vil være bekvemt at fange pladerne af pincet.

I tilfælde af at du stærkt strammet med et besøg hos lægen og håret, der er placeret omkring din halo, suppleret med hår på brystbenet, så kan denne metode blive meget kedelig.

En anden ulempe ved hårfjerning på brystet med pincet er den tid, hvorefter hårene igen vil bryde igennem fra pludselig vækkede hårsække. Dette vil ske om syv eller ti dage.

Kemisk hårfjerning fjerner uønsket hår i omtrent det samme antal dage.

Det er dog mindre populært hos kvinder, da det kan forårsage hudforbrændinger på brystet eller efterlade en irritation, som vil tiltrække unødvendig opmærksomhed.

Hvordan bremse væksten af ​​uønskede hår?

Kvinder, der står over for problemet med unødvendig vegetation på brystet og i andre "ikke-kvindelige" steder, bør ikke fortvivle. Men det er ikke værd at lade det tage sin kurs.

Der er værktøjer, der i hjemmet hjælper med at bremse væksten af ​​sådanne hår.

Hvis du anvender dem hele tiden, kan du øge tiden betydeligt mellem hårfjerningsprocedurer.

Mange kvinder, der ikke er tilfredse med udseendet af uønsket hår på deres bryster, forsøger at bremse deres vækst mellem fjernelsesprocedurer ved brug af sodavand.

De rådes til at tage en bomuldspude og fugte det rigeligt med en mættet opløsning, der er lavet meget simpelt: en del af sodapulveret blandes med en del rent vand.

Disken anvendes til problemstedet to gange om dagen i 30 minutter.

Gentagelse af sådanne procedurer vil ofte have, men efter et stykke tid kan du mærke en afmatning i væksten af ​​uønsket hår på brystet.

Og det næste værktøj vil ikke kun bekæmpe uønsket vegetation, men også hjælpe med at fugte og lidt stramme brystets sarte hud. Det er lavet af naturlige olier.

Det er nødvendigt at anvende det med massagebevægelser, forsigtigt, men forsigtigt gnide sammensætningen i unødvendige hår.

Til forberedelsen skal du blande mandelolie og estere af pebermynte, rosehip og tea tree. Basisolie skal du tage en spiseskefuld og estere - tre dråber.

Ansøgningsordningen er standard for sådanne produkter: På huden på brystet om morgenen, en time før du tager et bad og om aftenen om natten.

Et andet effektivt middel, der hjælper med at bekæmpe hår, der pludselig vokser på brystet, er en blanding af to alkoholer og et antiseptisk middel.

Tag en teskefuld ammoniak og en teskefuld ethylalkohol, tilsæt fem dråber jod til dem.

Denne mængde hjemmelavet lotion mod uønsket hår bør være nok til en eller to applikationer.

Tør dem med uønskede hår mindst to gange om dagen i en måned. Resultatet er ikke længe i kommer!

Hvorfor forekommer uønskede brysthår hos kvinder? Dette spørgsmål kan ikke besvares utvetydigt.

Hvis du lider af dette problem, skal du konsultere en læge og tage test for hormoner.

Deres resultater viser i hvilken retning det er nødvendigt at fortsætte for helt at slippe af med hårene på brystet eller forsinke deres udseende så mange gange som muligt igen og igen.

Hvordan slippe af med hårdt brysthår?

svar:

Nå, jeg tror det her kun pincet vil hjælpe))

Hår omkring brystvorter - hvor farligt er det og er det muligt at slippe af med dette problem for evigt?

Håret omkring brystvorterne er et almindeligt problem, og mange kvinder står hele tiden imod det. Hvis sådan vegetation er fundet hos mænd, forårsager den ikke nogen specielle oplevelser, som det antages af naturen. Men for det svagere køn har dette spørgsmål en mere global baggrund. For det første er det ikke æstetisk.

Ikke alle piger har råd til at klæde sig ud, hvis der er vegetation på hendes bryst, især af en mørk farve. For det andet forårsager denne situation et stort antal komplekser.

Metoder til hårfjerning indebærer mange muligheder. Nogen udfører proceduren for plukning, og nogen bruger andre metoder til depilering.

Men du skal vide, at en kvindes bryst - stedet er meget sart og følsom, så ved hjælp af en anden metode, eller være opmærksom på risikoen for skade på deres helbred.

Udover at fjerne hår omkring brystvorterne, nogle kvinder er i fare snarere ubehagelige bivirkninger, der spænder fra effekten af ​​smerte og slutter med begyndelsen af ​​irritation på brystet. Derfor bør man løse problemet korrekt for at løse problemet.

Hvorfor vises brysthår?

Før du begynder at søge efter metoder til fjernelse af uønsket hår omkring brystvorterne, skal du kende årsagerne til dette fænomen. Faktisk udvikler en lignende situation i tilfælde af, at nogle fejl opstår i kroppen. Det vil sige, han selv begynder at signalere den sandsynlige udvikling af problemet inde.

Hos kvinder kan brysthår manifestere sig af følgende årsager:

 • knuste hormoner. For vegetationen på kroppen er ansvarlig for et sådant hormon som androgen. Hvis det på grund af eventuelle overtrædelser bliver større, så vokser hårvæksten. Og her menes ikke kun mængden, men også placeringen. For at løse dette problem bør du straks kontakte endocrinologen. Specialisten vil foretage en inspektion og foreskrive en række hormonprøver, der afgør kernen i problemet. Ifølge resultaterne vil lægen ordinere behandlingsmetoderne og deres varighed;
 • kvinder har også dette problem på baggrund af øget følsomhed for androgenreceptorer. Der er allerede en grund til genetisk arv. Endocrinologen er magteløs her, derfor er det nødvendigt at fjerne sorte hår rundt om brystvorten ved hjælp af kosmetiske procedurer;
 • graviditet kan også føre til aktiv hårvækst på brystet. Men dette problem er også forårsaget af en krænkelse af den hormonelle baggrund. Derfor er det kun nødvendigt at have en baby, da besværet vil passere sig selv;
 • Ikke underligt, at alle læger opfordrer ikke til selvmedicinering. Det faktum, at mange lægemidler, såsom corticosteroider, indeholde sådanne bestanddele som genopbygge hormoner. Som følge heraf vokser pigen hår på uønskede steder.

I almindelighed, som det fremgår af ovenstående er anført, fremkomsten af ​​vegetation er hovedsagelig skyldes hormonelle forstyrrelser. Men i et tilfælde en læge kan hjælpe med at løse problemet, andre vil enten nødt til at tænke, hvordan du fjerner dem på egen hånd, eller bare vente til afslutningen af ​​en sådan periode, såsom graviditet.

Hvad skal man gøre hvis hår vokser på brystvorter?

Dette fænomen kan elimineres i skønhedssaloner, hospitaler eller hjemme. Det hele afhænger af, hvad der netop forårsagede denne situation. I tilfælde af hormonforstyrrelser er der ordineret en særlig hormonbehandling, som hjælper med at returnere alt til normalt.

Når der ikke er problemer med hormoner, så er det straks sagt, at der ikke er nogen trussel mod kvindens helbred.

Og så er det nødvendigt at kigge efter en optimal procedure, der vil slippe af med hår omkring brystvorterne af pigen, det vil sige, at løse det kosmetisk problem.

Der er flere måder at løse dette problem på, og hver har sin egen midlertidige effekt.

 • Plukning. Umiddelbart bør det sige, at det er muligt at trække sig ud af håret omkring hendes brystvorter, men det bør ske forsigtigt, fordi brystet er et af de mest følsomme steder på kroppen. Derudover er der en meget tynd hud, så risikoen for indgroede hår under huden der. Maksimal glat hud vil vare op til 14 dage. For ikke at trække ud, kan du også bruge en almindelig barberkniv. Men her er det værd at gennemføre proceduren meget omhyggeligt, som du kan skære dig selv;
 • Epilerende creme. Denne metode har en større effekt, fordi værktøjet trænger ind i hårets meget rod og har en ødelæggende virkning på dens struktur. Det er nok bare at holde en speciel spatel eller en almindelig svamp over huden, og alle hårene fjernes. Men der er advarsler. For det første er dette værktøj ikke egnet til kvinder, der har øget følsomhed i huden. For det andet kan selv den mest moderne creme forbrænde huden. For det tredje kan sådan kosmetik have en negativ indvirkning på selve brystvævet. Derfor bør cremen til hårfjerning bruges meget omhyggeligt. Her er effekten længere end med pincet eller en barberkniv;
 • Du kan forsøge at anvende elektrolyse eller bruge voks. Selvfølgelig bliver huden glat i lang tid, men kvinden bliver nødt til at udholde betydelig smerte. Men med hensyn til at slippe af med håret for evigt, så er det værd at bruge metoden for elektrolyse;
 • For kvinder, der ønsker at slippe af med brysthår for evigt, bør du lære mere om laser hårfjerning. Det skal bemærkes, at en sådan procedure udføres i skønhedssaloner, men nu vil den være langt fra billig;
 • Der er en sådan teknik som fotoepilation. Det hjælper også med at fjerne sorte hår på brystvorterne. Men før du gennemfører det, bør du besøge brystspecialisten, som efter en undersøgelse vil give tilladelse til det, eller tværtimod forbyde det.

At en kvinde vælger at trække sig ud hår, eller gennemgå laser hårfjerning, er det op til hende alene. Men! Under alle omstændigheder, anbefaler eksperter at først henvende sig til dem for at få råd, da det er muligt, at en kvindes helbred kan være en kontraindikation for en bestemt procedure.

Selv om ønsket om at slippe af med et sådant problem er helt forståeligt, kan konsekvenserne af ukorrekt fjernelse være ret ubehageligt.

Hvorfor vokser håret omkring halo hos kvinder?

Hver kvinde ønsker at opfylde skønhedsstandarderne - at have en slank figur og glat hud. Af denne grund forsøger damerne at slippe af med overskydende vegetation på kroppen.

Et af problemerne med den retfærdige sex - uønsket hår i sarte steder. Før vegetationen fjernes, er det nødvendigt at identificere, hvorfor hår vokser omkring haloerne hos kvinder.

Hvorfor vokser brystvorten hår?

Årsager til uønsket hår nær brystvorterne er ofte forbundet med hormonforstyrrelser i kroppen.

Denne tilstand kan ledsages af andre symptomer (manglende evne til at opfatte et barn, en ændring i tonens stemme) og i medicin kaldes hirsutisme. Endocrinologen beskæftiger sig med behandlingen af ​​problemet.

Hår på brystvorten kan også forekomme af følgende grunde:

 1. Ovarie sygdom - kræft eller godartede neoplasmer, polycystiske. Patologi påvirker tilstanden af ​​hormonelle niveauer.
 2. Diabetes mellitus.
 3. Den klimatiske periode, når der er et fald i østrogenproduktionen.
 4. Patologi af binyrerne.

Problemet med hår på brystvorterne hos kvinder kan forekomme som følge af ukontrolleret brug af hormonelle stoffer - Prednizola kortison.

Læs om specielle stoffer kaldet liberin her.

På hvilke punkter skal du donere blod til hormoner? Svaret er her.

Hvordan håndteres problemet?

Fjern uønskede hår bør være efter at fastslå årsagen til patologi. Kampen mod hirsutisme udføres kun under overvågning af en specialist efter at have gennemført diagnostiske foranstaltninger. Hvis overdreven hårvækst på haloen skyldes en genetisk faktor, så bliver kvinder ikke behandlet. I dette tilfælde anbefales det at fjerne overskydende vegetation med en kosmetologisk metode. Hvis der efter undersøgelsen findes årsagerne til hirsutisme, vil behandlingen af ​​patologien udføres omfattende.

For at undgå komplikationer efter behandling er det vigtigt at følge nogle tips:

 1. Skær ikke hår med saks. Efter proceduren bliver den nye vegetation mere synlig.
 2. Når du fjerner hår derhjemme, skal du behandle hænder og værktøjer med antibakterielle forbindelser.
 3. Må ikke selvmedicinere, hvis problemet ledsages af yderligere symptomer, der indikerer interne forstyrrelser.

Sådan fjerner du hår?

Der er mange metoder til at bekæmpe hirsutisme.

Disse omfatter:

 • plukning;
 • barbering;
 • hårfjerning;
 • misfarvning;
 • procedurer i kabinen.

Kvinder, der står over for det pågældende problem, anvender oftest at plukke hårene med pincet. I dette tilfælde er det vigtigt at huske, at huden omkring halo er mere følsom end i andre dele af kroppen. Derfor kan denne måde at løse et problem være smertefuldt på.

Den nemmeste metode til at fjerne vegetation på brystet - depilation. Proceduren udføres hjemme. Det er vigtigt at vælge et egnet værktøj til proceduren for at undgå rødme og irritation i det behandlede område.

Barbering er ikke den mest hensigtsmæssige måde at bekæmpe hirsutisme på. Blad kan beskadige den sarte hud på brystvorten.

Desuden vil håret vokse hurtigere og i større mængder efter proceduren.

Blandt salonprocedurerne skal nævnes:

 • laser hårfjerning;
 • photoepilation;
 • blegning ved anvendelse af hydrogenperoxid.

Hver metode har sine fordele og ulemper. For eksempel kan laser hårfjerning dig hurtigt og effektivt fjerne en kosmetisk defekt, men forårsager smerte og er dyr. Photoepilation ledsages ikke af ubehagelige fornemmelser, men giver kun effekt med en mindre alvorlighedsgrad af problemet.

For at kosmetiske problemer ikke gav komplikationer, bør du konsultere en specialist om muligheden for deres brug.

Kropshår er ikke fjernet:

 • betændelse i brystkirtlen;
 • under amning
 • diabetes;
 • i akutte kardiovaskulære sygdomme;
 • når blokering af mælkekanalerne
 • med tumorer af godartet og kræftagtig karakter i brystet.

Sænker væksten af ​​uønskede hår

medicin

For at bremse hårets vækst på brystet, er kvinder oftest ordineret medicin. Tilskrivede stoffer stimulerer produktionen af ​​kvindelige hormoner. Hvis tumorer på brystet opdages, fjernes de før behandlingens start.

Et af de foreskrevne lægemidler til hirsutisme er Dexamethason. Værktøjet hæmmer produktionen af ​​androgen, som følge af, at der er en afmatning i hårvæksten på kroppen. Doseringen af ​​lægemidlet beregnes af en specialist for hvert enkelt tilfælde.

Anti-androgen medicin er også tilskyndet til at bekæmpe problemet. Deres hovedmål er at blokere de enzymer, der er ansvarlige for omdannelsen af ​​mandlige hormoner. Lægemidlet forhindrer omdannelsen af ​​testosteron til den aktive form. På grund af dette vises symptomerne på en stigning i androgener i kroppen ikke.

Så det er stoffer:

 1. Diane-35. Tag 1 tablet om dagen i 3 uger. Lægemidlet tages på en gang.
 2. Buserelin, oftere i form af injektioner.
 3. Visan. Lægemidlet tages 1 tablet i flere måneder.

Fra brugen af ​​alle de anførte stoffer kan der forekomme bivirkninger:

 • blødning;
 • svære hovedpine;
 • følelsesmæssig forringelse.

præventionsmidler (p-piller) - Hvis brystvorten aura af hår ikke indebærer en krænkelse af hormonel baggrund, andre medicin ordineret til at bremse deres vækst. Lægemidlerne består af et stort antal kvindelige hormoner, der påvirker reproduktionssystemet.

I dette tilfælde beregner gynækologen også en sikker dosis.

Når selvbehandling af hirsutisme-COC-komplikationer kan opstå:

 • cyklusfejl
 • ovarie dysfunktion;
 • livmoderblødning.

Folkemedicin - afkog og stoffer

Så effektive folkemæssige retsmidler er:

 1. Decoction dope. Flere velvasket planter hældes med 1 liter kogende vand og brændes på ilden i 60 minutter. Kødet afkøles til stuetemperatur og bruges til at tørre problemområder af huden efter epilering. Afkogningen er forbudt at tages oralt og anvendes yderligere i tilfælde af allergiske reaktioner.
 2. Valnødderjuice. Ud fra saftens nødder presser saften ud og tørrer dem med en halo. For at bremse væksten af ​​uønsket vegetation, er 2 behandlinger om dagen nok.
 3. Citronsaft Tilsæt ½ citronsaft til et glas vand og bland 25 g sukker. Væsken koges over lav varme, indtil halvdelen af ​​volumenet er fordampet. Derefter afkøles sammensætningen og påføres på områder af kroppen i nogle få minutter. Derefter vaskes saften af.

Du vil lære om sygdommen af ​​hyperthyroidisme under graviditeten her.

Disse populære opskrifter påvirker hårsækkenet. De har en symptomatisk effekt - de sænker hårvækst, men de løser ikke hovedproblemet.

Hår på halo hos kvinder (eller hirsutisme) fjernes kun efter identifikation af årsagen til patologien. Med en øget mængde androgener er medicin ordineret til at undertrykke produktionen af ​​hormoner. Hvis problemet ikke er relateret til funktionsfejl i kroppen, er kosmetiske procedurer ordineret uden yderligere behandling.

Årsager til hårvækst omkring halo hos kvinder. Hvordan slippe af med hår

Den moderne verden dikterer visse kanoner af kvindelig skønhed. Moderigtigt billede, stilfuld make-up og uden tvivl glat hud i hele kroppen. Kvinder overvåger overskydende vegetation og kæmper det aktivt.

På grund af en række årsager kan den dog være til stede i decolleteområdet. For at slippe af med hende skal en kvinde finde ud af grunden til udseendet af hår og hvorfor de vokser omkring hendes haloer.

Tilstedeværelsen af ​​hår på brystets halo er ikke farlig, men indikerer sandsynlige forstyrrelser i kroppen.

Vær opmærksom! Tilstedeværelsen af ​​hår på brystet er ikke farligt, men indikerer sandsynlige forstyrrelser i kroppen.

Kilde af brysthår

Der er en række årsager til, at hår vokser omkring halo hos kvinder:

 • arvelighed;
 • hormonel ubalance (forårsaget af en funktionsfejl i hypofysen, binyrerne);
 • konstant stress;
 • brug af hormonelle lægemidler
 • inflammatoriske processer i brystet;
 • mangel på vitaminer
 • puberteten;
 • graviditet;
 • overgangsalderen.

Der er begrebet hirsutisme. Hirsutisme - overdreven hårdhed hos kvinden.

Der er begrebet hirsutisme. Hirsutisme - overdreven hårdhed hos kvinden.

Der er sorter af hirsutisme:

 1. Androgen (den primære årsag til forekomsten er et højt niveau af mandlige hormoner).
 2. Arvelige.
 3. Erhvervet (forårsaget af at tage forskellige hormonelle stoffer, konstant stress, tumorer, forskellige sygdomme).

Der er flere typer og stadier af hirsutisme.

Hårvækstperioder

Pubertyper periode

For tidlig pubertet hos piger kan forårsage hirsutisme. Lægen skal undersøge alle områder af hårvækst (armhuler, mave, pubis, bryst, indvendig lår) og planlægge en hormonal undersøgelse.

Interessant! For at finde ud af, hvorfor hår vokser omkring halo hos kvinder og piger, brug en speciel Ferrimon-Gallway skala. Det giver dig mulighed for at vurdere niveauet af kropshår for at trække foreløbige konklusioner om mulige hormonforstyrrelser.

Lægen skal undersøge alle områder af hårdhed og foreskrive en hormonal undersøgelse.

Under pubertet kan uønskede hår stimuleres af:

 • forskellige systemiske faktorer (tilstedeværelsen af ​​mulige sygdomme);
 • følsomhed over for mænds kønshormoner (androgener)
 • arvelighed;
 • hormonel ubalance.

Det viser sig, at hvis der er en disposition til polycystiske ovarier (eller der er problemer med binyrerne), mest sandsynligt, symptomer på hår distribution af forskellige dele af kroppen.

Gestationsperiode

Hormonelle forandringer hos kvinder er ofte årsagen til, at håret vokser omkring haloen. I graviditeten er de karakteriseret ved disse hormonelle ændringer. Der er en global omstrukturering af kroppen, som kan trække hormonforstyrrelser, hvilket kan provokere forekomsten af ​​hirsutisme.

I tidlig graviditet er der en stigning i produktionen af ​​mandlige kønshormoner. Overdreven testosteron provokerer hårvækst på hovedet og andre dele af kroppen. Dette er helt normalt.

Den skal passere efter fødslen (i seks måneder). Hvis antallet af hår øges, skal du kontakte en specialist for at finde ud af, hvordan deres udseende er.

I tidlig graviditet er der en stigning i produktionen af ​​mandlige kønshormoner. Overdreven testosteron provokerer hårvækst på hovedet og andre dele af kroppen.

overgangsalderen

Det sker ofte, at en kvinde under en overgangsalder gennemgår hormonelle ændringer, hvilket fremkalder udseendet af uønsket vegetation på hendes bryster.

En anden mulig faktor, hvorfor kan vokse hår omkring areola hos kvinder på dette tidspunkt kan være modtagelse af forskellige lægemidler (fx anabolske steroider, androgener, kortikosteroider).

Det er bedst at kontakte en gynækolog, som vil foretage en undersøgelse, indsamle oplysninger og om nødvendigt henvise til en anden specialist - en endokrinolog eller en brystspecialist.

En anden mulig faktor, hvorfor hår kan vokse omkring halo hos kvinder på dette tidspunkt, kan tage forskellige medicin.

Endokrinolog undersøger mulige problemer med hormoner. Hvis de ikke er der, så besøg en mammolog, da tilstedeværelsen af ​​tumorer eller inflammatoriske processer i brystkirtlen kan være årsagen til udseendet af overskydende hår.

Måder at bekæmpe problemet med uønsket hår

Det viser sig, at hver tredje repræsentant for det retfærdige køn står over for problemet med udbredelsen af ​​vegetation i decolletzonen. I nogle er de næppe synlige (som om en lille ned), i andre - mørke, lange (1-2 cm), stærke hår.

Når de første lys, diskret, og i sidste ende begynde at skifte farve (mørkere), stigning i størrelse, så konsultere en læge (endokrinolog, gynækolog eller mammologist). Kun en læge er i stand til at finde ud af, hvorfor hår vokser omkring haloerne hos kvinder.

. Kun en læge er i stand til at finde ud af, hvorfor hår vokser omkring haloerne hos kvinder.

Afhængigt af patientens aldersgruppe vil specialisten foretage en passende undersøgelse, indsamle den relevante historie.

Lægen vil ordinere en række undersøgelser: ultralydsundersøgelse af binyrerne, bækkenorganerne, hjernen MR, analyse af hormoner.

Han vil finde kilden til sygdommen og hjælpe med at helbrede hirsutismen. Baseret på testresultaterne vælges en behandling, der hjælper med at reducere niveauet af hanlige hormoner i blodet.

Afhængigt af patientens aldersgruppe vil specialisten foretage en passende undersøgelse, indsamle den relevante historie.

Det er vigtigt! Må ikke selvmedicinere. Kun en specialist hjælper med at finde ud af årsagen til, at en kvindes hår vokser omkring haloer, for det er på egen hånd næsten umuligt at gøre. Selvmedicinering vil forværre situationen og skade sundheden.

Behandlingsforløbet vælges individuelt, udføres i 3-6 måneder. Lægen kan ordinere behandling med kombinerede orale præventionsmidler. De reducerer androgenernes niveau i en kvindes krop. Fordelen ved denne behandling er, at forbedringen kommer hurtigt.

Antiandrogene stoffer kan helbrede en kilde til hirsutisme, men bortskaffe de hår, der allerede har optrådt.

Antiandrogene stoffer kan helbrede en kilde til hirsutisme, men bortskaffe de hår, der allerede har optrådt.

Så der er flere måder at håndtere uønsket vegetation på brystet.

barbering

En simpel og bekvem metode kan være at bruge en barbermaskine til at fjerne overskydende pistol.

Fordelene ved denne metode er:

 • enkelhed (kræver ikke særlige færdigheder);
 • rentabilitet (mangel på tid og penge);
 • øjeblikkeligt resultat.

En simpel og bekvem metode kan være at bruge en barbermaskine til at fjerne overskydende pistol.

Ulemperne er:

 • bryst hudirritation;
 • nye hår vil være tykkere og mørkere i større antal;
 • regelmæssighed (en daglig procedure er nødvendig, ellers bliver brystet dannet);
 • mulige nedskæringer.

plukning

En af de billige og effektive metoder til at løse problemet med en ekstra pistol vil være brugen af ​​almindelige pincet.

En af de billige og effektive metoder til at løse problemet med en ekstra pistol vil være brugen af ​​almindelige pincet.

Det er sandt, det er en ganske smertefuld procedure. Udvej til det skal være med en lille mængde hår. Fordelen ved denne metode vil være et øjeblikkeligt resultat.

Før du udfører proceduren skal du behandle huden med et desinfektionsmiddel (for eksempel peroxid). Fjern hårene kun i retning af deres vækst.

Epilation creme

En anden, ganske populær måde at fjerne uønsket vegetation på var brugen af ​​en særlig creme til fjernelse af hår.

En anden, ganske populær måde at fjerne uønsket vegetation på var brugen af ​​en særlig creme til fjernelse af hår.

Der er nogle anbefalinger til brug:

 1. Pick up cremen efter hudtype.
 2. Påfør det på ren og tør hud med et tyndt lag.
 3. Følg vejledningen.
 4. Du kan ikke holde dette værktøj i mere end tyve minutter.
 5. Resterne af cremen med en pistol renset med en speciel spatel.

Fordelene ved denne metode omfatter:

 • manglende evne til at få ondt
 • ingen irritation
 • ingen stubbe vises.

Husk at det er muligt manifestationen af ​​en allergisk reaktion på cremen.

Ulemperne er som følger:

 1. Det tillader ikke at slippe af med håret på brystet for evigt, men kun i et par dage (kremen fjerner den øverste del af håret og fjerner den ikke fra rødderne);
 2. Ganske dyr mulighed for at håndtere vegetation (prisen på fløden kan virke høj til daglig brug).
 3. Mulig manifestation af en allergisk reaktion (på grund af hyppig anvendelse).

Sakse klipning

Ganske smertefri, men kræver ekstrem nøjagtighed, men metoden anses for at skære håret med en saks. Frisyren tillader ikke at slippe af med dem for evigt.

Ganske smertefri, men kræver ekstrem nøjagtighed, men metoden anses for at skære håret med en saks. Frisyren tillader ikke at slippe af med dem for evigt.

Fordelene er:

 • lave omkostninger;
 • lethed;
 • mangel på irritation
 • umuligheden af ​​en allergisk reaktion.

Voks ansøgning

Brug af voks er utvivlsomt en populær måde at håndtere vegetation på. Fordelen ved denne metode er, at huden på grund af voks forbliver glat (ca. en måned), nye hår vokser sjældnere og bliver blødere.

Ulemperne omfatter smertefuld procedure.

Brug af voks er utvivlsomt en populær måde at håndtere vegetation på.

Laser hårfjerning

Den bedste måde at slippe af med uønsket hår, nogle overvejer at bruge laser hårfjerning.

Fordelene er:

 • smertefri;
 • ingen irritation og skader på huden
 • flere sessioner giver dig mulighed for at løse dette problem for evigt. Den bedste måde at slippe af med uønsket hår, nogle overvejer at bruge laser hårfjerning.

Hvad angår ulemperne ved laser hårfjerning, er de:

 • høj pris (hver session koster meget);
 • proceduren udføres udelukkende i specialiserede centre
 • ikke egnet til ejere af lyst hår
 • har en række kontraindikationer;
 • Sørg for at holde flere sessioner (efter den første hårfjerning skal gå en måned, derefter 3 måneder, seks måneder, et år).

Anvendelse af elektrolyse

Der er en måde at permanent slippe af med brysthår - elektrolyse. Afskaffelsen af ​​hårfollikelceller sker ved brug af en tynd nål med transmission af elektrisk strøm.

Der er en måde at permanent slippe af med brysthår - elektrolyse.

Kontraindikationer for elektrolyse:

 1. Graviditet (laktationsperiode).
 2. Psykisk sygdom.
 3. Sygdomme i hjertet og blodkarrene.
 4. Lidelser i det endokrine system.
 5. Tumorer.
 6. Inflammatoriske processer i huden.
 7. Individuel intolerance over for metaller og forskellige legeringer.

De sandsynlige konsekvenser af proceduren:

 • røde pletter (forsvinder inden for to uger);
 • mulig udseende af ar, blå mærker;
 • kløe;
 • hudinfektion.

For ingen konsekvenser, vælg en kompetent specialist og følg omsorgstips.

For ingen konsekvenser, vælg en kompetent specialist og følg omsorgstips:

 1. Sørg for at desinficere din hud (for eksempel med alkohol).
 2. Tag ikke vandbehandling i 24 timer.
 3. To dage bruger ikke forskellige kosmetik.
 4. I en uge kan du ikke besøge poolen, saunaen og motionsrummet.
 5. To uger må ikke solbade og ikke bruge redskaber i form af garvning.

Er det muligt at slippe af med hår for evigt

Kvinde, for at slippe af med håret omkring haloen for evigt, skal du fastslå årsagen til deres udseende.

Kun en læge kan finde ud af, hvorfor de vokser hos kvinder, har foreskrevet tests, en ultralydsscanning og en indikation for at have en MR. Om nødvendigt - at blive behandlet for de identificerede sygdomme.

Kun en læge kan finde ud af, hvorfor de vokser hos kvinder, har foreskrevet tests, en ultralydsscanning og en indikation for at have en MR.

Til kosmetisk bortskaffelse af uønsket vegetation er det bedst egnet laserfjerning eller elektrolyse.

Hår omkring haloer, hvis de ikke er resultatet af nogen kronisk sygdom eller anden forstyrrelse af kroppen, må ikke medføre nogen særlig ulempe og er ikke en defekt i udseende.

De fleste kvinder er absolut ikke bekymrede for dette, ligesom deres kærlige og elskede mænd.

Denne video vil introducere dig til kroppens egenskaber og fremkalde hårvækst i forskellige zoner.

I denne video giver du en masse nyttige oplysninger om hirsutisme og hårfjerning på brysthår hos kvinder.

Fra denne video lærer du om årsagerne til udseendet af hår på pigernes bryster.

Hvorfor vises hår omkring brystvorter og hvordan man kæmper dem

Nogle mænd vil uden tvivl blive chokeret over det faktum, at piger kan have hårede brystvorter. Men fakta forbliver. Pigerne gemmer det bag syv låse. De kæmper aktivt med vegetation på hele overfladen af ​​kroppen, fordi glatheden og ømheden af ​​huden ikke kun er æstetisk tiltalende, men også sexet. Desværre gør det overvældende flertal af kvinder dette uden selv at undre sig over, hvorfor hår vokser omkring brystvorter. Kun få har tilstrækkelige oplysninger om dette emne.

Så hvorfor vokse brysthår hos kvinder? Hvis håret begyndte at vokse i løbet af seksuel dannelse, behøver du ikke at frygte. Det meste af håret på kvindebrystet skyldes genetik eller etnicitet. Intet galt med sundhed, de repræsenterer ikke. En anden ting, hvis håret omkring haloen er årsagen til hormonelle lidelser. Dette er den anden grund til deres udseende.

hirsutisme

Et sådant fænomen som udseendet af hår på en piges krop i områder, der er mere almindelige for mænd (ansigt, hage, nakke, hår omkring brystvorter) kaldes hirsutisme.

Manifestation af sygdommen

Som sådan observeres symptomerne på hirsutisme ud over at øge mængden af ​​hår. Kan ledsages af vægtøgning, øget acne og menstruationsforstyrrelser.

Årsager til

Lad os overveje mere detaljeret, hvorfor håret vokser omkring en kvindes spøgelse.

Kilderne til hårvækst kan være:

 1. Pubertet er tidligt (mindre ofte - tiden for overgangsalderen) i det første tilfælde, en kraftig stigning i østrogen, i det andet - et fald.
 2. Syndrom af uforklarlig genese, indholdet af androgener til stede i hver piges krop, stiger. Sammen med dette øges aktiviteten af ​​hårvækst på brystvorterne.
 3. Accept af visse lægemidler, der forstyrrer hormonbalancen i en kvindes krop (for eksempel cortison, interferon osv.).
 4. Sygdomme eller beskadigelse af binyrerne, såsom Addisons sygdom, cytose eller tumorer.
 5. Ovariesygdom - et tilfælde af provokerende hirsutisme eller ikke i proportionerne 50-50.
 6. Sygdomme i hypofysen, som er ansvarlig for regulering af hormonproducerende kirtler.
 7. Kromosomale og genetiske abnormiteter.

Også registrerede tilfælde af hirsutisme med konstant stress, ukorrekt udvalgte kostvaner baseret på sult, eksponering for kemikalier og diabetes.

Diagnose og behandling

Med udseende af hår på brystet, skal kvinder konsultere en specialist.

Mest sandsynligt vil han planlægge forsøg til at teste sådanne store hormoner som:

 • total testosteron;
 • dehydroepiandrosteronsulfat;
 • androstendion;
 • cortisol;
 • ACTH;
 • luteiniserende hormon;
 • follikelstimulerende hormon.

Afhængigt af den tilstedeværende læge kan andre udnævnes. Det er også muligt at gennemføre en række tests, der registrerer kroppens følsomhed overfor forskellige hormoner.

Ifølge resultaterne af alle tests vil lægen identificere hvorfor hår vokser omkring brystvorterne og vil give dig en diagnose og vælge individuelle lægemidler til behandling.

De fleste hormonprøver tages om morgenen på tom mave, en dag før overgivelsen er det forbudt at drikke alkohol for at udsætte sig for stærk fysisk anstrengelse. Og lige før hegnet - røg. Det anbefales at donere blod på den 5-8 dag i menstruationscyklussen.

Metoder til at slippe af med hår

Når du ved, hvorfor hår vokser på brystvorterne, kan du begynde at fjerne dem. Hidtil har problemerne med fjernelse af hår på pigernes bryst ikke det.

Epilering hjemme og i salonen

Der er mange måder at:

 • Pincet - denne måde kan du bruge rigtigt hjemme. Før proceduren og efter at huden skal desinficeres med lotion. Træk bedre ved en skarp bevægelse langs hårlinjen. Vær forberedt på at gentage denne procedure ofte - hår vokser ret hurtigt.
 • Depilatory cream - Ansøg på hårets vækstzone, undgå brystvorter og modstå den periode, der er angivet i instruktionerne. Fjern derefter en speciel spatel eller vand. Før brug skal du teste for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion, hvilket forårsager en lille mængde på håndleddet. Denne metode giver dig mulighed for at glemme hår i op til ca. to uger.
 • Wax. Vær forsigtig, kontroller temperaturen på voks før proceduren for hårfjerning, ellers risikerer du at brænde budzonen. Denne metode gør det muligt for en bevægelse at opnå glathed, som varer fra to uger eller mere.
 • Shugaring. Hårfjerning er det samme som i ovenstående procedure, men sukkerpasta anvendes i stedet for voks. Du kan lave mad, så du kan smelte ind i hjemmet.
 • Photoepilation og laser hårfjerning - radikale metoder til at slippe af med håret på pigernes brystben for evigt. Stråler af udbrud påvirker håret omkring brystet, især det mørke pigment i det (melanin), opvarmer kapillærerne og ødelægger hårsækkene.

Det er bedre at bruge de sidste metoder efter høring af mammologen.

Folkelige retsmidler

Der er også folkemæssige variationer af procedurer:

 1. Kaliumpermanganat, bedre kendt som kaliumpermanganat. Du kan tage et bad hver dag i 10-15 minutter, eller tørre området omkring brystvorterne med en middelkoncentreret opløsning.
 2. Hydrogenperoxid. Egnet opløsning på tre procent. Tør dem op til fire gange om dagen med hår. Stærkt lyser hår.
 3. Bagepulver. I andelen af ​​en teskefuld pr. Kop varmt vand. Påfør på bomuldskugler og fix, lad om natten. Håret begynder at falde ud snart.

Men mange eksperter anbefaler ikke at bruge dem på et så ømt område som brystet.

Hirsutisme i sig selv er ikke en alvorlig sygdom, snarere et kosmetisk problem. Hårene omkring brystkirtlerne kan dog angive andre, mere alvorlige patologier. For eksempel inflammation og hævelse af æggestokkene, diabetes, infertilitet. Hold øje med dit helbred, lad ikke alt tage kurset, men ikke selvmedicinere.

video

Fra vores video lærer du om proceduren for hårfjerning omkring brystvorten.

Sådan vælges en trimmer

Philips S5420 / 06