Antenne over piger øverste læbe: hvordan slippe af med?

Ansigtshår på ansigtet af det retfærdige køn er et meget delikat og desværre udbredt problem. I de fleste tilfælde forårsager antenne på overlæben i piger betydeligt ubehag og reducerer selv selvværd, fordi folk, der bekymrer sig om udseende, ser ud til at slippe af med dem.

I dag kan denne fejl behandles på snesevis af forskellige måder. Det vigtigste - at finde ud af årsagerne til permanent at forhindre uønsket hårvækst på ansigtet.

Hvorfor har kvinder et overskæg?

Menneskekroppen er næsten fuldstændig dækket af lysfluff. Dens tilstedeværelse er helt normal og kræver ingen indgriben, da sådan vegetation er usynlig. Men udseendet af fortykket sort hår på en piges ansigt er en undskyldning for at lyde alarmen.

Antenne over læben kan signalere alvorlige forstyrrelser i kroppen.

Normalt sker deres vækst af en given grund:

 • Hormonale svigt. Udseendet af overskydende vegetation på kroppen er værdien af ​​testosteron. Dette er et mandligt hormon, hvor en lille mængde er nødvendig i den kvindelige krop. Dens stigning fører til en ændring i kroppens udvikling og udseendet af antenner over læben, og nogle gange vegetation på hagen. Hvis du ikke holder opmærksom på dette problem i tide, så bliver det ikke så nemt at slippe af med konsekvenserne derhjemme.
 • Arvelighed. Nogle gange er årsagen til hårvækst på pigernes ansigt genetik. Hvis hendes slægtninge har lignende problemer, kan du dømme eksistensen af ​​en disponering. Men det hormonelle system i dette tilfælde gør ikke ondt at kontrollere.
 • Nationalitet. For repræsentanter for nogle nationer i verden betragtes tilstedeværelsen af ​​antenner over overlæben ikke som en afvigelse. Tværtimod er dette en grund til stolthed, da vegetationen taler om sundhed og højt seksuelt temperament.
 • Graviditet. På grund af ændringer i hormonel baggrund fremstår mørke hår i piger, som selv hurtigt forsvinder efter fødslen. Om ønsket kan de trække ud, hvis mængden tillader det.
 • Age. Hos kvinder, der er ældre end 30 år, falder østrogenproduktionen nogle gange, hvorfor overskægsvækst begynder. Dette indikerer tilstedeværelsen af ​​fejl i leveren og kræver en undersøgelse.
 • Sygdomme i organer med ansvar for produktion af hormoner (en sjælden procentdel af tilfælde).
 • Tager noget medicin eller drikker for meget I dette tilfælde for at slippe af med vegetationen er det nok at opgive den dårlige vane eller stof. Men hvis sundhedstilstanden ikke tillader dig at ændre medicinen eller stoppe med at bruge den, skal du trække antennene med pincet hjemme eller søge hjælp fra fagfolk.

Hvordan slippe af med kvæg overskæg?

Før du begynder proceduren for fjernelse af overskydende hår, er det tilrådeligt at finde ud af årsagen til deres udseende. Nogle gange er det vigtigere at eliminere kilden til besværet end konsekvenserne, og vegetationen vil desuden ikke længere forstyrre det retfærdige køn.

Der er mange måder at fjerne overskæget over læben: Du kan trække ud, blegge, barbere sig hjemme eller bruge tjenester fra professionelle kosmetologer. At vælge den mest effektive metode er det værd at overveje dem mere detaljeret.

Ansigtshår lynnedslag

Vores bedstemødre gjorde det samme. Selvfølgelig lindrer dette ikke antennerne, men det hjælper med at skjule dem, hvilket i høj grad forbedrer situationen. Derudover er blegning helt smertefri. For det bruger både kosmetik og sædvanlige hydrogenperoxid.

Ulempen ved metoden er, at den ikke er egnet til ejere af følsom hud. Selv de blødeste cremer forårsager ofte irritation og udslæt.

Mand metode

Mange spørger spørgsmålet "er det muligt at barbere antennerne til piger." Svaret er generelt positivt, men det ville være bedst at finde ud af om det er nødvendigt? Denne metode er den mest elementære og bekvemme, den er vant til at slippe af med overskæg og skæg fyre, men begynder at bruge det, pigerne bliver nødt til at gøre det dagligt.

Hvis du barberer dit hår, begynder de at vokse hurtigere og gradvist fortykkes på grund af skærmens vinkel. Derfor vil den ulempe, der skulle skjules, kun blive mere mærkbar. Derudover vil det ikke gøre uden brug af specielle skum mod hudirritation - ellers kan det ikke undgås.

I en enkelt ordre kan du slippe af med whiskers ved hjælp af et blad, men de fleste eksperter er tilbøjelige til at tro, at det er bedre for piger at barbere deres ben eller bikiniområdet, men ikke ansigtet.

Ideel hjemme

I den seneste tid var det meget populært at trække hår ud med pincet. Lad effektiviteten af ​​denne metode kun mærkes efter nogle få procedurer, det er ret egnet, hvis ansigtsplantage er sjælden.

Men ømhed, indgroede hår og irritation afviser mange piger. Derfor er denne metode til storskalig fjernelse kun egnet til de mest desperate og modige damer.

Brug af depilatory cremer derhjemme

Dette værktøj er under alle omstændigheder lidt bedre end plukning, fordi det ikke bringer smerte. Men det er muligt at brænde og lugte under proceduren.

Anvendelsen af ​​sådanne cremer letter i høj grad mekanisk fjernelse. Dette er muligt på grund af sammensætningen, som omfatter kemikalier, som opløse hårsækkene. Dog kan for hård og mørk vegetation ikke fjernes på sådanne måder, især for evigt. De kan kun løsne håret.

Før brug er det tilrådeligt at teste for irritation.

Professionel overskæg fjernelse

Den følgende diskussion fokuserer på salonprocedurer. De har også deres egne ulemper som hudirritation eller manglende erfaring med mesteren. Men en sand indgriben giver dig mulighed for at glemme ansigtshår for evigt.

I øjeblikket er der tre typer af hårfjerning for at fjerne et overskæg:

Hver af dem har sine egne egenskaber:

 • Laser hårfjerning. Denne metode er meget hurtig og mindre smertefuld i forhold til følgende. Strålen ødelægger hårets rødder og letter deres tab. Denne type af fjernelse af antenner er for tiden den dyreste.
 • Elektrolyse. Proceduren er i stand til at klare selv med grå og røde hår, fordi det anerkendes som yderst effektivt. Det består i behandling af pærer med svage udledninger, hvilket fører til deres ødelæggelse og forhindrer re-vækst. Denne metode tager meget tid og er den mest smertefulde, men den har en høj ydeevne.
 • Epilering. Denne procedure fjerner også ansigtshår permanent. Det udføres ved hjælp af en flashlampe, hvis lysflusser virker på follikler på samme måde. Photoepilation er kun egnet til lyse antenner, hun vil ikke tage gråt hår. Derudover har proceduren kontraindikationer, derfor er forudgående høring påkrævet.

Folkemetoder

Dette afsnit er beregnet til dem, der ikke ønsker at bruge kemi, fordi nogle gange hjemme er det meget lettere at løse problemet med improviserede og billige midler. Desuden er disse metoder bedre egnet til unge, fordi overskydende kemiske virkninger muligvis ikke har en positiv effekt på en stadigvoksende krop.

For at slippe af med uønsket vegetation, brug frugter, der indeholder syre. Sukker hårfjerning er også velegnet, men det er værd at huske på, at denne metode er smertefuld og traumatisk for huden. Måske trækker et hår ud, måske mindre ubehageligt.

For at bevare sundhed og skønhed er det bedre at først kontakte en specialist, der kan hjælpe med at normalisere kroppens tilstand. Først efter det kan du påtage dig hårfjerning.

Hvordan slippe af med håret over overlæben

Artiklens indhold:

Hvorfor vokser håret på overlæben

Antennens udseende kan skyldes forstyrrelser i kroppen, og derfor skal du kontrollere dit helbred før du går til skønhedseksperten. Hvis lægen finder en sygdom, skal du først helbredes og derefter anvende kosmetik.

Ansigtshår fremgår af følgende grunde:

 • Hormonal ubalance. Det sker på grund af stress, ukontrolleret hormonal medicin og præventionsbrug under overgangsalder, under pubertet eller graviditet.
 • Problemer med gynækologi. Forstyrrelser i æggestokkene eller andre dysfunktioner i kvindens genitale område fører nogle gange til øget hårvækst over læben.
 • Endokrine patologi. Forkert funktion af skjoldbruskkirtlen, diabetes mellitus og inflammation i bugspytkirtlen kan også udløse problemet.

For at finde ud af, hvorfor vegetationen optrådte, vil lægen henvise til undersøgelsen af ​​hormonstatusen. Nogle kvinder har tendrils over læben som et resultat af det høje indhold af mandlige kønshormoner i blodet.

 • Læs mere

Hvordan man skal håndtere hår over overlæben

Kvindelige antenner fjernes i skønhedssaloner. Hjemmebehandlinger vil hjælpe, hvis håret er tyndt og let. Alle manipulationer udføres på tør, ren hud. De vigtigste måder at håndtere hår på:

 • Plukning. Vejen er smertefuld og ikke altid effektiv: Håret vokser hurtigt tilbage og kan blive mere stift og mørkt.
 • Misfarvning. Velegnet til sjældne antenner. Det er nødvendigt 2-3 gange om ugen at anvende hydrogenperoxid. Over tid bliver håret tyndere og umærkeligt.
 • Depilation. Denne metode vil lindre håret i flere uger. Særlig creme eller lotion anvendes i overensstemmelse med instruktionerne. Før procedurens start testes produktet på et lille område af håndens hud for at eliminere allergiske reaktioner.
 • Voks. Voksstrimler påføres huden, og derefter stærkt brudt mod hårvækst. Efter manipulation skal du bruge en blødgørende creme for at eliminere irritation og rødme.
 • Elektrolyse. Det udføres kun i kabinen og er dyrt. Med hjælp fra nuværende ødelægges hårsækkene, og vegetationen fjernes for evigt.
 • Laser hårfjerning. Effekten varer fra 6 til 12 måneder. Fremgangsmåden udføres i specialiserede skabe af medicinsk kosmetologi.

Godt sugaring hjælper - sukker depilation, det kan gøres hjemme. Til dette formål anbringes en varm pasta af sukker, vand og citronsaft på antennerne. En strimmel af stof lægges på toppen og revnes ned af hårvækst efter at pastaen hærder.

Vær ikke foruroliget, hvis du har overskæg over din læbe. Undersøg din krop, besøg regelmæssigt skønhedseksperten eller gør depilationen selv. Med lidt tålmodighed vil du i lang tid slippe af med uønsket hår over din læbe.

Pluk læbehår

Drømmefortolkning Træning af håret på læberne havde en drøm, hvorfor drøm i en drøm Træk håret ud på læberne? For at vælge en drømmefortolkning, indtast et søgeord fra din drøm ind i søgeformularen eller klik på startbogstavet på billedet, der karakteriserer drømmen (hvis du ønsker at få en online fortolkning af drømme med brev gratis alfabetisk).

Nu kan du finde ud af, hvad det betyder at drømme om at trække håret på dine læber ved at læse nedenfor for gratis fortolkninger af drømme fra Solens Huss bedste online drømmebøger!

Sådan lyser du antennerne over læben derhjemme?

Ansigtshår giver mange problemer for mange moderne kvinder. En ubehagelig overskæg over overlæben ødelægger ansigtets æstetik, hvilket gør det maskulint og groft. Der er mange måder at fjerne irriterende mørke hår på, en af ​​disse metoder er at lette dem. Om hvordan man skal misfarve overskæget over læben derhjemme, vil vi fortælle i vores nutidens artikel.

Årsager til mørkt hår over læben

For nylig er et stigende antal kvinder udsat for dette problem. Hårvækst over læben kan skyldes:

 • Høje niveauer af mandlige hormoner;
 • graviditet;
 • Tager p-piller i lang tid;
 • Vedvarende chok eller konstant stress;
 • arvelighed;
 • Miljøspørgsmål;
 • Langvarig sygdom eller tilstedeværelsen af ​​sygdomme som epilepsi, hjerne tumor eller nyresygdom.

De anførte grunde vedrører ikke kun væksten af ​​hår på læberne. Der kan også forekomme vegetation på armene, maven, brystet og i andre "ikke-standard" steder på kroppen.

Hvem skal lette hårene over læben?

Før du fortsætter med misfarvning af antennerne over læben, skal du vide, om denne procedure hjælper med at løse dit problem.

 • Hvis håret over læben er sort og hård, mere som stubbe, så er der ingen mening om at blegge det. I dette tilfælde bør du ty til sådanne metoder som laser eller voks hårfjerning.
 • Hvis hårene er lyse og tynde, vil hjemmelavet misfarvning hjælpe med at løse dit problem.
 • Hvis der er en lille mængde næsten umærkeligt hår over læben (den såkaldte "fluff"), så er det ikke nødvendigt at lette dem, de er en naturlig belægning af epidermis. Du bør heller ikke lette hårene over sværede pigers læber, fordi blonde hår vil være stærkt synlige mod baggrunden af ​​mørk hud.

Vi vender nu til hovedemnet i vores artikel: hjemme metoder til at lette antennerne over overlæben.

Metoder til misfarvning af hårene over læben derhjemme

Der findes flere dokumenterede hjemmelavede metoder til antenneblegning. Vi har angivet dem nedenfor.

 1. Classic clarifier. Dette gættede du det er hydrogenperoxid. Vi fugter en vatpind i ovennævnte væske og tørrer problemområder over læben med det to gange om dagen. Efter lidt tid bliver hårene lettere, skøre og tynde.
 2. Creamy lightening agent med hydrogenperoxid. I en spiseskefuld barberskum tilsættes 5 ml peroxid. Påfør blandingen med en bomuldspinne på problemområder over læben, vask af efter 10 minutter. Denne opskrift er egnet til følsom, irriteret og tør dermis.
 3. Sæbe og flydende ammoniak med hydrogenperoxid. I 10 ml peroxid tilsættes 2 ml flydende sæbe og 3 dråber ammoniak. Efter opskumning af komponenterne skal massen på de mørke hår anvendes, holdes i højst en halv time og vaskes af med rent vand. Denne opskrift hjælper med at fjerne uønsket yellowness fra bleget hår.
 4. Hydrogenperoxidmiddel og ammoniak / lanolin. I 10 ml peroxid tilsættes 2 dråber ammoniak eller 5 g lanolin. Denne blanding bør gnides med mørke hår dagligt. Dette produkt er mere effektivt end almindeligt peroxid, men det kan forårsage alvorlig irritation, så vask huden senest 15 minutter efter påføring af sammensætningen.
 5. Ammoniak med hydrogenperoxid og hydroperoxid. Vi bliver til pulver 1 tablet hydroperit og blandes med 3 ml peroxid og et par dråber ammoniak. Med denne sammensætning smører vi antennerne og venter i 10 minutter, vask af kompositionen med rent vand.
 6. Sæbe og flydende ammoniak med hydroperiod. Bland pulver fra 1 tablet hydroperipita med 4 ml flydende sæbe og et par dråber ammoniak. Dæk blandingen med mørke hår, vask af efter 2 minutter med rent vand.
 7. Citron retsmiddel. Smør mørke hår med citronsaft og gå solbadning (i direkte sollys eller i en solarium). Citronsaft hjælper hårene til at brænde ud hurtigere og blive ubemærket.
 8. Æg-citron afhjælpning. Indsæt 15 ml saft fra moden citron i en skål med pisket frisk protein. Børst på mørke hår og vent 15 minutter, skyll med rent vand.
 9. Eddikesyre citronmiddel med vand. Bland 5 ml bordseddike, citronsaft og vand. Bland de mørke hår, hold masken i 1 time, skyll med rent vand.
 10. Infusion af valnød / cedertræ. Vi forbereder fortyndet tinktur af pinjekerner eller valnødder med rent vand (2: 1) og påfør på overlæben i 20 minutter. Derefter vasker vi det behandlede hudområde med rent vand.

Du kan også bruge færdige blegemidler eller lyse farver. Metoden til deres anvendelse kan findes i de angivne oplysninger på emballagen af ​​den valgte agent.

Nyttige tips

For at blødning af antennene skal kunne overføres uden konsekvenser, anbefaler vi at du læser listen over følgende regler.

 • Hvis din hud er for følsom og tilbøjelig til irritation eller betændelse, er det bedre at opgive proceduren for lynhår over læben eller bruge ikke-aggressive midler.
 • Korrekt pleje af ansigtet efter lette antennerne vil beskytte din hud mod udseende af rødme og irritation på det. Efter fjernelse af blegemidlet skal du sørge for at anvende en baby eller nærende (fortrinsvis hjemmelavet) creme til dermis. Vaselin-, mandel- eller havtornørolie hjælper med at fjerne rødme. Undgå også brugen af ​​alkoholbaserede kosmetiske plejeprodukter.
 • Antenneafklaring er en tidskrævende proces. For et stabilt resultat skal du udføre mindst 10 procedurer (deres antal afhænger af det valgte lysstofs effektivitet og tykkelse, pigment og tykkelse af hår). Undlad at ty til andre metoder, hvis blegning mislykkes. Prøv at bruge andre produkter, sandsynligvis blandt opskrifterne er der et værktøj, der hjælper dig med at misfarve pesky hår over læben.
 • Hvis ingen af ​​de anførte værktøjer har klargjort opgaven, skal du kontakte en kosmetolog eller en hudlæge, der vil rådgive dig og hjælpe dig med at vælge den passende metode til blegning eller fjernelse af antennerne.
 • Det er bedre at lette antennerne før sengetid, fordi Ofte er huden efter fjernelse af sammensætningen rød, irriteret og modtagelig for eventuelle eksterne stimuli. Anvendelse af kosmetik, forvitring og enhver hudkontakt kan forværre situationen og forårsage mere alvorlige dermatologiske problemer.

Glem også at teste lygten for allergi. Så du beskytter din hud mod unødig overbelastning og gør proceduren med overskægsblegning så effektiv som mulig.

Lette de mørke hår over læben hjælper med at vende tilbage til dit ansigt et smukt, feminint og æstetisk udseende. Glem ikke reglerne beskrevet i artiklen og vær smuk til glæden ved din familie og venner.

Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?

Antenne på kvinders læber er et almindeligt kosmetisk problem, der giver en masse psykologisk ubehag for deres ejere. Der er mange tilgængelige måder at fjerne hår på, men de kræver alle tålmodighed og systematisk brug. Du kan fjerne antennerne over læben derhjemme, men det er bedre at først gøre dig bekendt med alle muligheder for at løse dette problem.

Årsagerne til antennerne på overlæben i piger

Mørke fluffantenner over læben hos kvinder kan både være et træk ved udviklingen af ​​hår og et tegn på udviklingen af ​​endokrine sygdomme. Den vigtigste initiator for mørkningen af ​​ansigtshår er hormonet testosteron, selvom andre faktorer påvirker denne proces.

Vi kan udklare følgende hovedårsager til dannelsen af ​​mørke antenner i piger:

 1. Forøgede testosteronniveauer på grund af organismens individuelle egenskaber. Under hans indflydelse vokser ansigtshår hårdere.
 2. Arvelige faktorer. Mørk fluff over læben er genetisk bestemt i mange piger i de østlige nationaliteter, selvom det normalt kan forekomme hos næsten enhver kvinde.
 3. Graviditet. Hormonale storme i udviklingen af ​​fosteret kan forårsage en midlertidig mørkning af håret på overlæben.
 4. Brug af p-piller. Langvarigt ukontrolleret indtagelse af hormonelle lægemidler kan provokere deres ubalance og øget hårvækst hos mænd.
 5. Sygdomme forbundet med nedsat produktion eller regulering af syntesen af ​​kønshormoner.
 6. Systematisk stress.

Ud over forekomsten af ​​antenner kan sygdomsforstyrrelser af kønshormoner hos kvinder opleve følgende karakteristiske symptomer: fald i stemmeklang, øget vækst af mørkt hår gennem kroppen og menstruationsforstyrrelser. Ved udseendet af disse symptomer bør undersøges af en endokrinolog.

Skal jeg fjerne antennerne på overlæben

Når pigen begynder at komplekse på grund af de mørke antenner, er det tid til at gøre deres fjernelse eller afklaring. Dette kosmetiske problem er ikke subjektivt, fordi mænd virkelig holder øje med kvinders læber. Valget af en måde at løse dette problem på afhænger af de enkelte karakteristika ved vellus hårets vækst, deres farve, længde og hårdhed.

Langsomt voksende antenner er nemmere at blanke, ikke generer de smertefulde procedurer for deres fjernelse.

Men langt hår vil skabe problemer, selv når de lyser, så det er bedre at epilere eller barbere dem regelmæssigt. Under alle omstændigheder kræver den kosmetiske defekt eliminering, så kvinden fortsætter med at føle sig smuk.

Kan en pige skære sin overskæg?

Der er en myte, at efter hårklipp eller barbering er kvindes hår hårdere og mørkere. Og grundlaget for denne overbevisning er. Spidsen af ​​et naturligt voksende hår er blødt og fleksibelt. Og efter at den er skåret i rod, vises en tykk og stiv stang på overfladen. Derfor efter 2-3 dage på huden fremstår som en børstehår, selv om den i sidste ende også blødgør naturligt.

Således ændres hårets indre struktur ikke, selv efter en lang klippe eller barbering. Deres vækst er ikke accelereret, og antallet af aktive follikler på huden øges ikke. Den eneste ulempe ved mekanisk skæring af hår på læben er deres midlertidige stivhed, hvilket kan forårsage ubehag og irritation ved kysse.

Det er nødvendigt at barbere antennerne en gang hver 2-3 dage, hvilket også fjerner mange kvinder. Selv om du hurtigt skal fjerne fluffhår, er deres skæring den bedste metode.

Hvordan kan en kvinde permanent fjerne ansigtshår?

Det er usandsynligt, at det vil være muligt at fjerne antennerne over læben en gang for alle, men det er helt muligt at fjerne dem i flere måneder eller år. Alle metoder til at håndtere en mørk pistol kan opdeles i kosmetologi og hjemme. Separation er betinget, fordi en kvinde med tiden kan lære at udføre salonprocedurer hjemme.

Til mekanisk rodhårfjernelse anvendes følgende metoder:

 1. Shugaring - epilering af hårakslen med sukkerpasta.
 2. Tripping - hårfjerning med en snoet silketråd. Med god dygtighed tager denne proces nogle minutter. Det irriterer ikke huden og kræver ikke økonomiske omkostninger.
 3. Komprimerer til natten ud af vandet med sodavand.
 4. Voksning er en analog shugaring, hvor voksstrimler anvendes i stedet for sukkerpasta. Når materialet størkner, fjernes voksen fra huden sammen med håret.
 5. Elektrisk eller mekanisk epilator. Ved hver epilation bliver håret lidt tyndere og blødere.
 6. Mekanisk hår trækker med pincet. Den mest smertefulde og lange måde at bruge, som ikke anbefales.
 7. Hardware typer af hårfjerning: laser, elektrolytisk, photoepilation. Disse metoder er mest effektive, men smertefulde og dyre. Imidlertid kan flere sådanne sessioner give hårfjerning i 1-5 år.

I alle disse tilfælde udføres hårfjerning uden at skade pæren, bortset fra hårfjerning. I dette tilfælde vises antennerne på læben inden for 15-20 dage. Hvis du ikke ønsker at trække dit hår ud, kan kvinder bruge mere velegnede metoder, der involverer at fjerne kun den del af stammen, der rager ud over huden:

 1. Barbering.
 2. Skæring antennerne med saks.
 3. Brug depilatory creme, der gør det muligt at trække hår ud af huden.

Effekten af ​​haircuts og barbering varer 1-3 dage, hvorefter en gentagelsesprocedure er påkrævet.

Specielle depilationskremer opløser overfladisk placeret dele af hårakslen. Derfor sker dens efterfølgende fjernelse med en skraber på et dybere niveau, og effekten bevarer i flere dage længere end med en normal barbering. Når du først bruger cremen, skal du lægge den på dit håndled for at kontrollere en allergisk reaktion.

Med små størrelser af hår kan du skjule dem ved misfarvning, hvilket kan gøres både hjemme og i en skønhedssalon.

Fjernelse af uønskede hår over læben ved hjælp af shugaring

Brugen af ​​sukkerpasta til epilering af antennerne bliver stadig mere populær blandt kvinderne. Der er flere grunde til dette:

 1. Allergivenlig.
 2. Hudsikkerhed.
 3. Yderligere rensning af huden fra død epithelium.
 4. Effektivitet.
 5. Den lette procedure.
 6. Cheapness.

Til korrekt fremstilling af pasta anvendte sukker og citronsaft i forholdet 2: 1. Blandingen opvarmes på komfuret for at blive flydende og afkøles derefter til 37-38 ° C. Derefter påføres sukkerpastaen på huden mod hårvækst, og efter den endelige afkøling brydes den af ​​en skarp bevægelse i modsat retning. For nemheds skyld er det muligt at påføre en bomuldsstribe ovenpå.

Shugaring giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation på læberne i 3-4 uger. Den systematiske anvendelse af denne metode medfører permanent skade på folliklerne, hvorfor håret bliver tyndere og blødere over tid. Dette giver en yderligere positiv effekt i kampen med antennerne.

Hvordan laver vi usynlige antenner hjemme?

Hvis en kvinde kun er bekymret for hårets mørke farve på sin overlæbe, så kan en simpel misfarvning være nok til at fjerne dette problem. Denne procedure kan gøres hjemme uden forudgående træning. Som blekemidler anvendes:

 1. Hydrogenperoxid.
 2. Salver og formuleringer med ammoniak og hydrogenperoxid.
 3. En blanding baseret på hydroperit. Hendes klargjorte sammensætning sælges i kosmetikbutikker.
 4. En blanding af honning og citronsaft. Virkningen af ​​denne sammensætning fremkommer efter den anden ansøgning, men den giver den sikreste afklaringsproces.
 5. Sammensætningen af ​​mælk og gurkemeje blandet i forholdet 1: 2. Nogle gange kan en ekstra ingrediens være kikært mel.
 6. Citronsaft Citron presses ind i en lille mængde sukker, som efterfølgende søges i 10 minutter til problemområdet. Derefter vaskes sammensætningen med varmt vand.

Der er mange andre folkemæssige retsmidler, men deres effektivitet er i tvivl. Og forbindelser med ammoniak skal påføres meget omhyggeligt, fordi hvis der er skader på huden, kan det forårsage alvorlig irritation.

Den bedste mulighed for at maskere antennerne er færdige kosmetiske blandinger af kendte mærker. Deres effektivitet er garanteret, og antallet af bivirkninger fra ansøgningen minimeres.

Antenneafklaring med hydrogenperoxid

Brugen af ​​hydrogenperoxid til at lette håret er meget populært. Dette skyldes sikkerheden ved dette værktøj, dets billighed og høj effektivitet. Peroxid anvendes både i ren form og i blandinger. Følgende muligheder er ret almindelige:

 1. Ren 3% hydrogenperoxid. Påfør liberalt på overlæben i 5 minutter med en bomuldspindel. Proceduren gentages dagligt indtil fuldstændig afklaring.
 2. Én æggehvide til 1 tsk. 35% hydrogenperoxid. Ansøg om i 10 minutter, skyll derefter med vand.
 3. 1 tsk lanolin, 0,5 tsk. Vaseline, 4 dråber 35% peroxid, 2 dråber ammoniak, 0,5 tsk. shampoo. Ansøg i 15 minutter, skyll derefter med citronsaft.
 4. 1 spsk. barberskum, 5 ml 3% peroxid. Ansøg om i 10 minutter, skyll derefter med vand. Opskriften er designet til tør og følsom hud.
 5. 1 tablet hydroperiton, 3 ml peroxid, 2 dråber ammoniak. Påfør blandingen i 10 minutter og skyll med varmt vand.

Der er andre opskrifter til lynblandinger baseret på hydrogenperoxid. Det er tilrådeligt at prøve nogle få af dem og vælge både effektiv og ikke-irriterende hud. Det vil ikke være muligt at lyse håret helt med det samme. Procedurer skal udføres i flere dage i træk.

Ofte ønsker ønsket om at se smukke ud kvinder at udslette handlinger, der kan skade sundheden. Derfor skal løsningen på problemet med mørke antenner på ansigtet benyttes særligt delikat. Den valgte metode skal være tilgængelig, effektiv og så sikker som mulig for læbernes følsomme hud.

Hår over pigernes læber, hvordan man kan slippe af

Tip 1: Hvordan man permanent slippe af med overskæg

Desværre står kvinder overfor uønsket hårvækst ikke kun på ben og krop, men også på ansigtet, for eksempel under næsen. Du har sikkert allerede forsøgt forskellige cremer, pincett eller trimmer. Alt dette kan ikke redde dig fra antennerne i lang tid. Effekten varer kun et par uger. Så hvordan kan man permanent slippe af med vegetationen over overlæben?

instruktion

 1. Før du dvæler på en bestemt metode til fjernelse af uønsket ansigtshår, skal du sørge for, at årsagen til deres udseende ikke er hormonal. Hvis håret vokser hurtigt og er meget tykt i sin struktur, skal man straks konsultere en læge for rådgivning. En specialist vil hjælpe dig med at identificere de vigtigste årsager til overskægsvækst og anbefale måder at løse problemet på.
 2. Selvfølgelig bør du ikke ty til pincet, voksning, som absolut ikke er egnet til ansigtet og forskellige cremer til fjernelse af hår. For at håndtere den hadede overskæg skal du kontakte en skønhedssalon. En af de mest populære løsninger er elektrolyse. Specialist ved hjælp af en særlig fin nål trænger dybt ind i hvert hårs rod og starter en svag elektrisk strøm. Hele processen med at fjerne vegetation fra overlæben kan tage op til ti timer. Det vigtigste er at finde en erfaren udøver, som på grund af forkert elektrolyse kan ar opstå. Sørg for, at der anvendes en ny nål.
 3. Laser hårfjerning, nøjagtig det samme som elektrolyse, vil spare dig for antenner for altid i løbet af nogle få sessioner. Under laserens handling ødelægges roden og hårsækkenet, men denne metode er mere egnet til kvinder med mørkt hår, det er ineffektivt for blondiner. Før du går til hårfjerningsproceduren, skal du kontakte din hudlæge for at afgøre, om laserstråling passer til dig. Hele proceduren tager et par minutter, så sørg for specialistens professionalisme.
 4. Photoepilation procedure svarer meget til laser hårfjerning, men har flere fordele og forskelle. Takket være denne metode fjernes ikke kun mørke, men også lyse hår fra ansigtsområdet. På grund af effekten af ​​korte blinklys på hårsækkene stopper deres vækst. Proceduren er dog ret dyr, dens omkostninger kan nå flere tusind rubler.

Overskæg piger - hvordan slippe af med?

Hår på overlæben af ​​piger og kvinder kan forekomme af forskellige årsager. F.eks. Er dette fænomen karakteristisk for mange brunetter, og det er ikke en afvigelse. Men hvis uønsket ansigtshår forekommer pludselig, så kan det tyde på hormonelle lidelser, endokrine systemabnormiteter, det er værd at kontrollere tilstanden af ​​binyrerne. Med stærke krænkelser kan der forekomme overskæg over overlæben, som udover det interne problem også er en alvorlig kosmetisk defekt. I overgangsalderen kan hårvæksten over overlæben på grund af hormonelle ændringer også øges.

Under alle omstændigheder er fjernelse af hår over overlæben ikke noget problem, især med den nuværende mangfoldighed af metoder og midler. Fra dette materiale vil du lære at slippe af med overskæg, hvis de dukkede op på pigens ansigt.

Sådan fjerner du håret over læben?

Til at begynde med skal du selvfølgelig sørge for, at håret over læben er en udelukkende kosmetisk defekt. Hvis årsagen er en sygdom eller en ændring i den hormonelle baggrund, skal du starte med behandling og genoprette balancen i kroppen. Men under behandlingen kan du bruge en mild måde at fjerne hår over læben. Mere kraftfulde metoder i dette tilfælde er uberettiget, da håret vil stoppe med at vokse alene efter inddrivelse. I sådanne tilfælde er det egnet til at lette håret over læben eller hårfjerning ved hjælp af specielle milde midler.

Hvordan lette eller misfarve håret over læben?

Du kan lette håret over overlæben ved hjælp af folkemedicin eller specielle kosmetiske præparater. Af de folkelige retsmidler er de mest populære citronsaft og hydrogenperoxid. Men det skal tages i betragtning, at citronsaft tørrer huden, og hydrogenperoxid giver ikke altid et positivt resultat, og det kan samtidig fremkalde for tidlig aldring af huden. Du kan bruge denne populære metode til at blegge håret over læben: stedet for hårvækst skal tørres med en blanding af 1 tsk 6% hydrogenperoxid og 5 dråber ammoniak. Herefter skal du vente, indtil huden tørrer og skyll med vand, fortyndet med frisk citronsaft. Vent derefter igen indtil huden tørrer ud og påfør en baby creme. Sådanne procedurer anbefales at udføres dagligt, 3 gange om dagen, indtil det ønskede resultat opnås.

Ud over de særlige midler til at blegge hår over læben bruger mange kvinder lysende hårfarve. Ved brug af denne metode skal man sørge for ikke at forårsage irritation af huden.

Det er værd at bemærke, at et eller andet værktøj fortaber effektiviteten. Dette skyldes den menneskelige krops egenart, fordi den langsigtede brug af stoffer, både kosmetiske og medicinske, over tid er vanedannende og giver ikke den forventede effekt. Derfor anbefales det ikke at bruge det samme middel i lang tid. Desuden kan misfarvning ikke give en positiv effekt, hvis håret over læben er for tykt, mørkt eller langt. I sådanne tilfælde skal håret fjernes.

Hårfjerning over overlæben

Den nemmeste måde er at fjerne hår med pincet. Men plukning kan forårsage irritation og udseende af acne på følsom hud, og har også kun en kortvarig effekt.

Sukker og voks hårfjerning er tilgængelig hjemme, men det skal sikres, at proceduren udføres korrekt, så problemet med indgroede hår ikke opstår. Du skal købe høj kvalitet hårfjerning produkter, tage forholdsregler, forberede huden før proceduren og korrekt pleje efter hårfjerning. Afhængig af intensiteten af ​​hårvæksten udføres proceduren hver 1-1,5 måneder.

Hårfjerning over læben ved laser hårfjerning og photoepilation

Hårfjerning over overlæben på sådanne måder udføres kun i saloner. For at opnå effekten kræves flere sessioner. Under påvirkning af stråling ophører hårsækken til at fungere, hvilket fører til ophør af hårvækst. Brugen af ​​sådanne metoder kræver dygtighed og professionalisme, ellers brænder og andre uønskede konsekvenser er mulige. Det er nødvendigt at vælge en agent for at fjerne hår over læben individuelt under hensyntagen til hudens egenskaber og intensiteten af ​​vækst og pigmentering af hår.

For piger og kvinder, der endnu ikke har fundet en måde for sig selv at slippe af med whiskers, kan hår over læben forårsage komplekser og selvtillid. I sådanne tilfælde skal du tage tid til at løse dette problem og finde den mest hensigtsmæssige metode til at slippe af med denne ulempe.

Sådan permanent slippe af med kvindelige "antenner"

Hver kvinde begynder at få panik, når hun opdager kosmetiske ændringer på hendes krop. Meget ofte er årsagen til angst en mere udtalt manifestation af uønsket ansigtshår, når fluffen får en mørkere nuance eller hårfrekvensen stiger. Faktisk er et let beskyttende hårlag et helt naturligt fænomen, og dets tilstedeværelse er helt sikkert normalt, selv for det rimelige køn.

Du bør ikke være nervøs, for i vores progressive tid er der mange kosmetologiske metoder for at bedrage naturen og øge skønheden og opnå maksimal komfort. Ved hjælp af avanceret teknologi eller mod populære metoder kan du nemt fjerne uønskede hår over læberne for evigt.

Er det værd at fjerne hår?

Mange kvinder er bange for, at fjernelse af ansigtshår kan få deres vækst og mørkere til at blive mere tæt. Men det er alt en dum myte, fordi den tykkere og oftere vegetationen kan begynde at manifestere sig kun, hvis du barberer den. Brugen af ​​en barbermaskine til et kvindelig ansigt er uacceptabelt, det vil ikke kun forårsage irritation, men også afhængighed. Du ønsker ikke at barbere hver dag og er afhængig af det? Hvis du vælger mellem at fjerne hår eller ej, så træffes beslutningen individuelt. Men den æstetisk og behagelige pige vil stadig være mere sandsynlig uden dem, fordi du ikke behøver at bekymre dig om, at nogen vil bemærke uønsket vegetation, selvom det er den lyseste fluff på ansigtet. Men at fjerne whiskers er ikke den eneste løsning på problemet, du kan også forsøge at lette hårene, hvis de selv er sjældne og ikke meget mærkbare. Hvis du stadig beslutter, så lad os se på flere måder at fjerne antennene over læben.

Populær metode: Sådan permanent slippe af med kvindelige "antenner"

Damer i øst ved godt, hvordan man kan slippe af med unødvendig vegetation over læberne. De bruger denne teknik til at spare tid, fordi de skal håndtere dette problem igen og igen!

Du tror nok, at der ikke er noget bedre end voks i denne sag? Men det irriterer huden hårdt, og selve proceduren er smertefuld! Men vi tilbyder en metode, der taler imod din hud med vitaminer og mineraler.

Så skal du:

1 spsk havregryn pasta.

Forberedelse: 1/2 tsk havregryn (hak havregryn i en kaffekværn for at lave havregryn.), Tilsæt 2 spsk honning og 2 spiseskefulde citronsaft til dette mel. Pasta er klar. Hvad skal man gøre: Gnid blandingen ind i huden på det rigtige sted. Efter at blandingen er påført, lad den sidde på ansigtet i 15 minutter. Skyl derefter med varmt vand. Det viser sig sådan en smuk effektiv og behagelig ansigtscreme.

Gentag denne procedure 2-3 gange om ugen. I en måned vil ansigtshår være væk. Du vil endda glemme, hvad de så ud!

Metoder til at lette ansigtshår

Glem ikke om en enkel men effektiv måde at gøre håret på ansigtet mindre mærkbart, og det er lynnedslag. Der er fabriks kosmetik, der lover at gøre hår et par nuancer lettere. Men den nemmeste måde at bruge enkle folkemetoder på, der er bevist af mange kvinder. Her er et par af dem:

Hydrogenperoxid og ammoniak

- Tag 1 tsk. hydrogenperoxid og 5 dråber ammoniak, bland dem. Tør det hårede område med en bomuldsstynde fugtet med væske. Derefter anbringes lidt citronsaft på blegningsområdet;

Eardrum og valnødskal

- 2 spsk. l. knust membraner og valnødskal kog i 200 ml. vand i 15-20 minutter. Cool og brug til at tørre antennene to gange om dagen, eller anvend som komprimering;

Soda komprimere

- 2 tsk. sodavolte opløses i 300 ml. filtreret vand. Påfør den resulterende væske i form af en kompress for hele natten eller 2-3 timer før sengetid.

Tinktur af rod- og frødoppe

Anvendelsen af ​​dope frø er udbredt. Finmalet frø skal fylde med vodka og blandes til en tilstand af tyk fløde. Insister denne blanding i tre uger.

Bare nødt til at huske! Datura er en giftig plante, så du skal bruge tinkturen af ​​det omhyggeligt. Smør antennene en gang om dagen med tinktur, de vil gradvist forsvinde og vil ikke vokse i lang tid.

Hvidløgsjuice vil hjælpe i kampen mod kvindens overskæg

Hvidløgsaft passer godt med groft og hårdt hår. Påfør et par dråber hvidløgssaft på antennerne hver dag og lad dem tørre helt. For det første bliver håret blødere og tyndere og forsvinder derefter helt. Det vigtigste er ikke at overdrive det.

Brug disse metoder, pas på. Hvis du føler en brændende fornemmelse og prikken, vaskes sammensætningen. Glem ikke hver gang efter en procedure for at smøre huden med en creme for at undgå irritation.

Nudelolie hjælper med at fjerne antennerne over læben

Nudelolie kan købes på ethvert apotek, effekten vil ikke vare lang tid. Komprimerer med en lille smule nøgleolie hver dag i 30 minutter. I løbet af ugen forsvinder antennerne.

Glem ikke, at det pludselige udseende af øget hårdhed på kroppen, et fald i tonen, ikke en regelmæssig cyklus, kan være tegn på en alvorlig sygdom, der forekommer på hormonalt niveau.

Video: Epilering på ansigtet - fjernelse af "antenner" på tre måder: tråd, varm voks og Veet striber.

Hvordan slippe af med pigens overskæg for evigt ønskeligt hjemme.

_ = STREET = _

Dette gøres traditionelt med hydrogenperoxid. Opskriften er som følger: Fortynd peroxid og shampoo i et 1: 1 forhold, anvend over overlæben, lad i 10-15 minutter, skyll derefter med varmt vand og påfør fugtighedscreme =) Der er også et sæt til blegning ansigtshår Ekstra styrke Creme Hair Bleach til ansigt fra Sally Hansen.
Jeg har ikke hår over min læbe, jeg læser i et blad =)

Natalia O

Så vidt jeg ved, vil de misfarve i kombination med en opløsning af ammoniak og peroxid, og der er shampoo ikke en shampoo, måske med sæbe. Men det misfarver kun, men at fjerne mere og for evigt, kun i kabinen, eller elektro eller foto epl.

Kajakas

Fluff over overlæben kan forekomme som følge af hormonforberedelser, såvel som i forbindelse med hormonelle ændringer i den kvindelige krop. Det er ikke så nemt at håndtere problemet derhjemme, da du snart kan blive ejeren af ​​antennerne på ansigtet. At dømme efter rapporter om kvindelige former, er dette problem ret almindeligt og ikke kun i vores land. Det ser ud til, er det virkelig svært at gå til en kosmetolog. Men som praksis viser, vil mange kvinder ikke være genert eller bare ikke har råd til det og forsøger at håndtere problemet med hjemme metoder.

Maria Zolotukhina

Professionel overskæg fjernelse
Først skal du besøge en specialist. Han vil identificere årsagen til hårvækst og vælge et individuel middel til at bekæmpe dette fænomen. Der er moderne metoder til at slippe af med antenner ved: elektrolyse, laserepilation, fotoepilering. Når elektrolyse behandles hårsækkene med en svag strøm. Som et resultat er hårene ødelagt, hvilket udelukker genoptagelsen af ​​deres vækst. Denne metode tager meget tid (den aktuelle handling på et hår i op til to minutter) og er smertefuldt. Et sådant filigrenarbejde kræver det højeste niveau af færdighed fra en kosmetolog. Men metoden anses for at være den mest pålidelige til løsning af problemet, hvordan man kan slippe af med antennerne over overlæben for evigt. En hurtigere måde (men mindre pålidelig) er laser hårfjerning. Det består i at udsætte hårrødderne for en laserstråle. Dette bidrager til deres effektive ødelæggelse. Først virker laseren på stangen, så på hårsækkene. I sammenligning med elektrolyse er laser ikke så smertefuldt, men det koster mere. Photoepilation er den nyeste metode til at fjerne uønsket ansigtshår. Ved hjælp af en flashlampe påvirker lysstrømmene hårsækkene og ødelægger dem. Photoepilation kan nemt klare blondt hår, men grå og røde antenner er bedre at fjerne elektricitet. Denne procedure har kontraindikationer, som kræver forudgående konsultation med en læge.
Folkerecept
Den følgende populære fremgangsmåde indebærer blegning af hårene over læben, hvilket er noget forskelligt fra den ovenfor beskrevne metode, der involverer et hydrogenperoxid. Dette værktøj er en blanding af en teskefuld hydrogenperoxid (6% opløsning) og fem dråber flydende ammoniak. Denne sammensætning skal tørres hårvækst zone. Derefter fortyndes vandet med citronsaft, skyl det udtørrede problemområde med det, og efter tørring af huden skal der påføres en baby creme. Disse procedurer skal udføres hver dag tre gange, indtil antennene er ødelagt over overlæben.

Hvordan slippe af med antenner?

Piger, hvordan man kan slippe af med antennerne over læben? Opfinde ikke noget om tykkelser

Scarlet Flower

Nå som, ja, simpelthen pumpe op gashisch med silikone

rostral

så når alt kommer til alt, hvis du vil slette dem, bliver de mere stive og mærkbare, så er der ikke? Jeg lette dem, men problemet er, at huden lyser med hårene, og så ser det ikke ud til at være meget godt. ; - /

Fausto

åh det synes mig, at det er bedre ikke at røre håret på dit ansigt, du bliver tortureret hver dag til at barbere :(

A. M.

gøre en laser epilation. hårene vil helt stoppe med at vokse (men du har brug for 3-4 sessioner med pauser på flere måneder).

Nunu

Hver metode har sine ulemper. Barbering vil helt sikkert blive værre. Jeg forsøgte at lyse op - men de er stadig synlige, pincet - så vokser de op og bliver betændt, jeg gik til laseren - mange penge og 10 sessioner, så voksede de igen om et år. Fjern nu cremen. Der er dem, der ikke hjalp laseren?

Athena

KUN laser hårfjerning. Proceduren er ikke en dag, men for evigt! Jeg er så glad for, at alt er gået i et par år nu! Kun få hår er forblevet, hvis eksistens kun jeg ved, det er for doven at gå og fjerne. Jeg ønsker lykke til og de, der er her ironisk snæversynede mennesker. Dette er et problem, jeg ved, hvor mange komplekser det var på grund af det, men nu. Pestni!

Sasha

lysere, men jeg vil gerne slippe af med evigt! t. til dog lyse da men stadig er der (

Olga

Brad her rådgive. Jeg gjorde elektrolyse! det var hende, for før dette gjorde hun FOTo'en, og der er ikke noget særligt resultat! Desuden beder jeg dig om at bemærke, at jeg ikke er en kaukasisk kvinde med udtalt vegetation, der var bare hår over læberen af ​​en lys skygge, og jeg ville også fjerne dem, så det er ikke så nemt! men elektrolyse hjalp, meget tilfreds! et minut koster 25 rubler! på alle antenner tager 5 minutter, gjorde hver anden uge! tro det er det værd! og før gav hun til fotoepilation på 150 rubler pr. flash (5 stk.), men en gang hver tredje uge! her og tælle!
Kort sagt, jeg er for elektrolyse! Jeg anbefaler det til alle!
n. s. Det tog et halvt år med regelmæssige procedurer for helt at fjerne hår fra antennerne! Godkendelse end at rive med pincet eller voks, det er bedre at gøre det regelmæssigt i salonen, men resultatet er for evigt! held og lykke alle sammen!

Gæsten

Jeg kan godt lide at læse, at pincet over min læbe ikke anbefales. Ja, og i en fart, på en eller anden måde, så meget rykker nødvendigt. Jeg bruger voksstrimler til ansigtet, gør det hver 10-14 dage. Det er sygt, men tolerabelt. Men så glat hud. Bare vær forsigtig med ikke at komme på dine læber, ellers laver jeg (ikke griner) rørt et stykke af min læbe, min hud blev beskadiget og derefter helbredt, jeg var nødt til at smøre den med en korrektor, fordi det lignede virkningen af ​​en forkølelse på mine læber. Bare rolig, det er ikke så skræmmende som det lyder)

Uden vinger

piger, der bruger lightening cremer, fortæl mig hvor i Moskva du kan købe dem. Jeg spurgte i Arbat prestige, i flyet arket kiggede i Auchan - der er ikke noget af den slags der. Jeg plejede at tage Sally Hansen i en flirtbutik, men nu er han ikke der :(

Sveta

bagt sukker hver anden uge, billig og munter, virkningen er den samme som fra voks

Xenia

Og hvordan kan de fjernes med brændt sukker? =)

Kosha

Fortæl mig, hvad er forskellen mellem fotoepilation og elektrolyse?

Gæsten

Hej Du kan fjerne hår for evigt. Tinktur af naturlige frø og Datura rod. I 3-6 måneder vil du slippe af med håret fra FOREVER! Hver dag 2-3 gange for at tørre de steder, du har brug for, og resultatet vil være efter 2 ugers brug. Effekten bliver bedre, hvis du foretager hårfjerning. Resultatet er 100%! Kontakter [email protected] Moscow

Victoria

Jeg vil afskære mine striber med voksstrimler, fastgør og skarpt op imod hårvækst, og jeg behøver ikke at gå i salonen og bruge penge og tid

Alya

prøv at tørre 3% med hydrogenperoxid - jeg gned mit ansigt kun en gang (jeg fandt ud af at det var godt at nære min hud med ilt), og som følge heraf forsvandt håret på min hage (det er allerede et par år gammelt hårdt), det stoppede at tørre - håret dukkede igen. start igen - væk.

Lina

Jeg er 15 år gammel og har et overskæg over min læbe. Fortæl mig, hvordan du kan slippe af med dem! Og hvis du fjerner voksen, vil det ikke være irritation? Og hvordan man skal ordentligt og hvordan man gør det. Sig mig.

Li Lu

Jeg slettet ved elektrolyse. Gik hver 3 uger (jeg havde denne tid af hårspiring). Ved hver procedure blev de mindre. At tage afsted tog omkring 1 år. Jeg synes det er bedre end regelmæssigt at fjerne huse. Jeg plejede at lette dem, så er min hud mørk, og hårene var retfærdige. Så det var mærkbart. Det var da jeg besluttede at starte email. epilering. Meget cool.

Misha3312

Hej alle! Pliz fortæl mig! Jeg vil fjerne ansigtshår !! Hvad kan jeg gøre? Barberer allerede træt!

Gæsten

Piger, fortæl mig hvem der fjerner voks, hvordan skal man være mellem procedurerne, fordi hårene skal vokse inden den næste epilering?

Julia

Og fra elektropunkterne i form af sår forbliver det ikke? Jeg prøvede på armen, for at høre, de fjernede et par hår, der var sår (små prikker) i mere end en uge, det vil være synligt i ansigtet. Og jeg ved også, at efter elektro er der skørter, igen prikker.

Julia

Jeg fjerner altid voks i kabinen. Og hjemme nogle gange med pincet.

Elena Ivanovna til Julia

Fra elektropunkter og sår forbliver (selv om det hele afhænger af mesteren og følsom. Hud). Jeg har stadig små hvide ar på min bikini efter helbredelse (som kan ses efter solskoldning)

sky

Olga og Lee-Lu, og hvilken metode har du brugt til at fjerne elektroen (vel, er der en blanding, flash eller blandet?) Og hvor lang tid tager det for sporene at forsvinde. Og da jeg forestiller mig, at jeg vil komme til folkene i fuldmægtig med scabs i stedet for et overskæg, bliver det så slemt for mig ved denne tankegang. Nå, så kan to uger overhovedet ikke vises overalt, eller måske har jeg det forkert? Kanechna kunne have ventet på en ferie, vel Duc, så planlægger jeg at forlade et sted til tråden, dvs. jeg vil gerne vide, hvor længe og så kan sporene af interventionen ses tydeligt?

Dzhez

Piger hjælper mig! Jeg var allerede så træt af disse antenner, følelsen af, at jeg tidligere var en mand. Jeg forsøgte at lette dem i går. Figen virker ikke, du kan stadig se, jeg er bange for elektroepilering, pludselig vil noget være forkert, jeg lider som horror! Venligst rådgive hvad der kan gøres hjemme? pliz!

Vika

Og nogen prøvede fotoepilation? Hvis ja, hvilken effekt?

Dzhez

Jeg forstod, at det er bedre ikke ved fotoepilation, men ved elektrolyse vil jeg prøve det selv, men jeg har ikke tid nok. Måske kender nogen en god specialist fra Rostov-regionen? hvis nogen ved, bedes du skrive et telefonnummer. Jeg vil gerne se på alle 100! Tak på forhånd!

Kish

Piger, du kan lette ikke kun cremer, men hvordan: en oxidator til hår 12% og Blondaran. bare en lille smule for at lette alt, men disse midler vil vare i lang tid

Dzhez

Kære piger! Fortæl os, hvordan du fjerner overskæg med voksstrimler uden hudskader? Ville det ikke være sorte prikker som mænd? Og er det muligt at købe dem på apoteket og hvor meget koster det? Og så har jeg aldrig brugt, jeg ved ikke engang, hvor de skal købe dem!

Nafanya

Piger, godmorgen til alle. Et eller andet sted har jeg allerede svaret i detaljer det samme spørgsmål, så jeg først ønskede ikke at skrive, men efter at have læst siden kunne jeg ikke holde ud til slutningen. Jeg vil advare alle mod fejl. UNDER NO EVENTUEL, BRUG IKKE HÅRET I DINE EGNE BETINGELSER, TK K. DIN PROBLEM VIL FLERE FLYTTES. Enhver mikhanichesky skade på håret (voks, barbermaskine osv.) Vil føre til genfødsel af fluffhår i stubbe. Pas på, ALDRIG barber dit ansigt (du er ikke mænd). Find en god mester og gør elektrolyse. Jeg ved fra min egen erfaring hele ting i mesteren - hvis mesteren er god, så vil der ikke være sår, meget mindre ar i ansigtet.

Dzhez

Hej, gæst! Og du kan spørge, sælger du en tinktur af frø og root dope?

Gæsten

Men de skriver, at du ikke selv kan gøre det hjemme?
Og hvad med popovoda tinktur?
Hjalp hun nogen?

Lulya

hvis det bliver lyst - huden er tændt med hårene, ser det ikke meget ud ((
Jeg tror den mest smertefri laser hårfjerning.
Har nogen forsøgt?

Hvorfor forbliver hamp efter shugaring og hvordan man slippe af med det

Afhaling af det intime område