Om pubic hair eller 8 spørgsmål om hvilke det ikke er sædvanligt at tale

Repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden bliver stillet mange spørgsmål om skindhår. Hvorfor har du brug for et hår under bæltet, hvordan skal man passe på det og om at barbere sig? I denne publikation vil vi give svar på alle spørgsmål baseret på antropologers, urologers, frisørers synspunkter.

Er hår i lyske et tegn på brutalitet?

Det er rigtigt. Tilstedeværelsen af ​​pubic hår er nøglen forskellen mellem en moden mand og en dreng. Så sig antropologer. Kvinder er også overbeviste om, at hårets hoved mellem benene er et tegn på en ægte mand. I ljummen er kirtler, der producerer feromoner. Hår øger distributionsområdet for individuelle lugte. Kvinder er følsomme over for male feromoner. Dufte tiltrækker dem som magneter. Derfor kan ejere af frodig vegetation mellem benene regne med fordelene ved piger.

Kropshår krøller - hvorfor sker det her?

Så naturen er udtænkt. Pubisk hår er tykkere og grovere. Dette skyldes det faktum, at hovedformålet med hår er at beskytte følsomme dele af kroppen mod friktion. Vegetation mellem benene udfører andre funktioner. Pubisk hår er et naturligt forsvar mod bakterier. Af denne grund afskærer mange ikke vegetationen i lysken. At følge en sådan tendens eller at barbere hår er et personligt anliggende. Men vi må ikke glemme, at det krøllede hår bevarer de lugt, der produceres af kroppen. Derfor tiltrækker mænd med frodig vegetation kvinder.

Hvad er pleje af pubhår?

Der er ikke noget kompliceret om det. Hvis du vil have et storslået hårhår i lysken, smør dit hår med en balsam. Dette er et effektivt værktøj, der giver hårvolumen og silke. Er dette relevant for mænd? Hvordan man siger
Hvis der ikke er behov for ekstra volumen, skal du begrænse dig til enkel sæbe. Derefter bliver håret rent og velplejet.

Hvor lang tid vokser pubhår?

Bare rolig. For langt hår sker ikke, så hårets ben er ikke slået ud. Folk, der aldrig har klippet vegetation i den intime zone, føler ikke ubehag. I gennemsnit er hårets længde 2-7 cm. Dette er en begrænsning af naturen. Men der er undtagelser fra reglen. I Sydafrika optog en unik rekord. Mands kønshår nåede på knæene. Dette er et fænomenalt fænomen. Det var bare, var en mand glad for ham?
- Dette er et retorisk spørgsmål.

Måske skaldethed i lysken?

Med alderen opstår der ændringer i kroppen. Efter 50 år er mængden af ​​testosteron reduceret hos mænd. Af denne grund er håret i lugen tynd og falder ud. Dette er en aldersændring, som du ikke kan argumentere for. Derfor skal du være forberedt på, at vegetationen i den intime zone i ekstrem alder forsvinder.

Jeg vil barbere mit hår. Hvad vil konsekvenserne være?

En interessant undersøgelse blev udført på University of California. Hans resultater får dig til at tænke på, om du skal barbere håret i ljummen. Det blev fundet, at uheldige frisører står over for problemer. Mænd kommer til hospitalet med sår, der blev modtaget under barbering af det følsomme område. Dette skyldes det faktum, at der er mange blodkar under huden.
Disse statistikker er triste: 83% af kønsskader er forårsaget af knivskæringer og 22% ved saks punkteringer. Men det er ikke alt. I mange tilfælde er der skader fra varm voks. Sker dette
- Ja, hvis du vander dig selv med stearin voks.

Kan du garantere 100% sikkerhed?

- Nej.
Selv med den rigtige håndtering af en barbermaskine, kan du ikke være helt rolig. Din lille ting ændres i størrelse. I den normale tilstand af huden ligger genitalfoldene. Der er mange bakterier. Så længe de skadelige mikroorganismer er på huden, er de ikke forfærdelige. Hvis huden er skadet med en barbermaskine, kan en abscess og endda Fourniers gangren dannes. På internettet er der meget information og billeder om det. Se dem, hvis du vil vide sandheden.
- Advarsel omgående: et forfærdeligt syn.

Hvad skal man gøre: Tag et eksempel fra forfædre og ikke barbere vegetationen i den intime zone?

- Valget er op til dig.
Hvis du ikke kan lide det fluffede hår mellem dine ben, skal du bruge avancerede teknikker. Betegner voks eller sukker. Sådanne procedurer forårsager smerte, men for resultatet kan du udholde alt. Glat hud varer i flere uger. Dette er en glimrende indikator. Du kan gå den anden vej ved hjælp af en elektrisk barbermaskine. Dette er et godt alternativ. Hvis du er sikker på, at vegetationen mellem benene giver seksualitet og tiltrækker kvinder, skal du bare følge daglig hygiejne.

Se håret mellem benene på en kvinde

Drømmefortolkning For at se håret mellem en kvindes ben havde en drøm, hvorfor drømme i en drøm At se håret mellem benene på en kvinde? For at vælge en drømmefortolkning, indtast et søgeord fra din drøm ind i søgeformularen eller klik på startbogstavet på billedet, der karakteriserer drømmen (hvis du ønsker at få en online fortolkning af drømme med brev gratis alfabetisk).

Nu kan du finde ud af, hvad det betyder at se i en drøm. For at se håret mellem en kvindes ben, læs nedenfor for gratis fortolkninger af drømme fra Solens Huss bedste online drømmebøger!

Hårfjerning mellem skinkerne

Problemet med uønsket vegetation bekymrer mange. Reklame på tv, bannere af kosmetologiske saloner og kontorer, tips til skønhedsbloggere. Overalt siger de hvordan, hvor og hvordan man fjerner uønsket kropshår. Problemet med uønsket benplantage diskuteres overalt, og præstens hår er delikat stille. Men problemet med uønsket hår i denne krydrede zone er desværre relevant for mange. Enig: håret på skinkerne ser ikke attraktivt ud. Vegetation i denne zone findes hos både mænd og kvinder. Hele vores krop, med undtagelse af palmer og fødder, er dækket af hårsække. Og afhængigt af den hormonelle baggrund og arvelighed kan håret på bunden ikke ligne en fjer på en fersken. Nogle har skinker dækket af hår, mens andre har et analområde. Men i dag kan et sådant æstetisk problem løses både hjemme og i kosmetologerum. Heldigvis er valget af alle slags værktøjer og procedurer ret bredt. Vi slår ikke rundt om busken, men begynder at tale om fordele og minus de mest almindelige metoder til hårfjerning i dette område.

Hovedårsagerne til hårvækst mellem skinkerne

Først og fremmest bør det siges, at håret mellem balderne ikke kun er en æstetisk defekt. Fra et hygiejnisk synspunkt vil tilstedeværelsen af ​​vegetation i det repræsenterede område heller ikke føre til noget godt, fordi mange bakterier ophobes i dem. Det er derfor, de kan og bør fjernes. Ja ved at bruge en barbermaskine gør det svært, derfor. Til at begynde med vil vi finde ud af, hvorfor hår fremstår i den pågældende zone, samt hvordan man fjerner dem i hjemmet og salonforholdene. Hovedårsagen til hårvækst på bunden er hormoner. I de fleste tilfælde er vegetationen på skinkerne hos mænd, men problemet går ikke forbi siden og kvinderne, kroppen der producerer et stort antal androgener, det vil sige mandlige hormoner. Normalt bør det retfærdige køn have mere østrogen. Og når der opstår en ubalance i kroppen, og hormonerne forstyrres, henhører mænds hormoner henholdsvis over kvindelige hormoner, og hår begynder at vokse på balderne. Følgende faktorer kan fremkalde hormonel svigt: Adrenal dysfunktion; Forstyrrelse af hjernen; Ovariepatologi; Medicin med et højt indhold af hormoner. Undgå heller at undervurdere det pludselige udseende af vegetation på skinkerne. Ideelt set bør en pige med et sådant problem gå til en konsultation med en læge specialist, som vil bidrage til at etablere den egentlige årsag til en manglende hormonproduktion. Den mest almindelige behandling er at undertrykke produktionen af ​​mandlige hormoner i kroppen ved at indtage kvindelige hormoner. Derfor bør pigen være forberedt på, at behandlingen vil vare lang og kan tage mere end en måned. Men indtil problemet er løst, kan du slippe af med vegetationen. Dette vil hjælpe salon procedurer og hjemme teknikker, som vil blive drøftet yderligere.

voks

Du kan slippe af med uønsket hår om et par minutter, smertefrit og sikkert, applicere på huden i 10 minutter... Disse metoder har vist sig at fjerne uønsket benplantage og bikiniområde, så de kan bruges til skindområdet. Voksstrimler, specielle kassetter - fra nu af kan voksning også gøres hjemme. Der er mange opskrifter til fremstilling af sukkerpasta (karamel) til shugaring (sukkerhårfjerning) på internettet samt trinvise instruktioner til videre brug. Og nogen stoler på beslutningen om et så delikat problem som hårfjerning på præsten, til professionelle kosmetologer. Alle bestemmer for sig selv. Fordelene ved denne metode omfatter: langsigtet resultat (ca. 2-4 uger); hår efter hver procedure bliver svagere, så intervallet mellem behandlingerne bliver mere og mere.

Folk hårfjerning metoder mellem skinkerne

På internettet går der mange populære metoder til depilation. Nisse, dope, valnød og andre planter samt nogle lægemidler fra førstehjælpskit (hydroperit, kaliumpermanganat (kaliumpermanganat) osv. Bruges til at fjerne benhår derhjemme. De har et handlingsprincip: Effekten er ikke på håret selv, men på hårsækken. Alle lover ikke øjeblikkelige resultater, men med regelmæssig brug i flere måneder er det muligt at løse problemet med uønsket vegetation for evigt. For eksempel er valnødsaft, som asken fra dens skal, gnides i problemområder flere gange om dagen. Det synlige resultat vil være bogstaveligt om et par uger. Nitroljeolie (knuste frø frø infunderet med vegetabilsk olie) bidrager til atrofien af ​​hårsækkene med regelmæssig brug. I modsætning til mange lignende produkter kan den bruges til følsom hud uden frygt for udslæt eller irritation. En mere radikal metode til at fjerne hår på skinkerne er følgende opskrift. Bland 30 gram alkohol (96%) med 6 gram castorca, tilsæt 2 gram åndtinktur af jod. Hud kan smøres med agenten flere gange om dagen. Det konkrete resultat vil være mærkbart efter et par dage. Men der kan være en inflammatorisk reaktion på applikationsstedet. Derfor skal du lave en test, før du bruger dette værktøj. Med et stort udvalg af værktøjer og metoder til hårfjerning er det muligt at vælge den der passer dig. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved hver. Derefter vil det delikate problem med uønsket vegetation på kroppen stoppe med at bekymre dig mere. Det er så nemt at være smuk!

Fjernelse af uønsket hår med depilatory cremer

Sådanne kosmetiske midler påvirker selve hårproteinet (keratin), ødelægger det. Forårsaget, ventede et par minutter, vasket væk - og nyd følelsen af ​​glat hud. De indlysende fordele ved denne metode omfatter: lavpris cremer; langvarigt resultat (op til 7-10 dage). Ved regelmæssig brug vokser hårene tyndere og svagere, og hårsækkene atrofi helt. Det ser ud til at hårfjerning aldrig har været så let. Men for at fjerne håret mellem skinkerne og omkring anus anbefales det ikke. På dette område er huden for følsom, og en kemisk forbrænding fra cremen er mulig. Du skal også kigge efter en anden afskallingsmetode på præsten til dem, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner og har følsom hud.

Måder at barbere balderne og anus med en barberkniv

Hver metode har sine fordele og ulemper. Den nemmeste og billigste måde er at bruge en almindelig barberkniv eller elektrisk barbermaskine, der sikkert findes i mændens badeværelse. Barber uønskede hår på skinkerne bør være strengt langs hårets vækst. Ulempen ved metoden er risikoen for indvækst af nogle hår og resultaternes skrøbelighed. Barbermaden fjerner kun den synlige del af det regrown hår, og allerede bogstaveligt den næste dag mister huden sin glathed, da hårvæksten fortsætter, så afhugningen skal gentages. Få mere at vide om barbering intim zone fra en separat artikel. Metoden kan anbefales til dem, der har meget fritid til den daglige adfærd af en sådan procedure. Barbering er den nemmeste, men ineffektive metode til at håndtere et problem. Razor hjælper også med at slippe af med det sarte problem mellem skinkerne derhjemme, men her skal du være forsigtig. Zonen er vanskelig at få adgang til, så enhver uforsigtig bevægelse kan føre til et snit, der vil helbrede i meget lang tid, samtidig med at der opstår alvorlig ubehag.

Hårfjerningsmetoder i salonen

Salonen byder på to metoder, der vil fjerne vegetation fra præsterne for evigt - det her er laser hårfjerning og photoepilation. Fotoepilation er baseret på ødelæggelsen af ​​hårsækkenet ved lysstråling. Metoden er helt smertefri. For fuldstændig ødelæggelse af folliklerne i det behandlede område af enheden skal mindst 10 procedurer mindst en gang om måneden. Resultatet afhænger af hårets struktur og farve. I nogle tilfælde forsvinder vegetationen for evigt, men normalt holder hårene op med at vokse i fem til syv år efter proceduren. Salon apparat til fotoepilation procedure. Laser hårfjerning af anus og skinker er baseret på hårfollikelens evne til at absorbere laserstråling. Således bliver en stråle i løbet af proceduren rettet mod follikelen, som helt absorberes af håret og ødelægger den fra indersiden. Effektiviteten af ​​proceduren afhænger ikke af hårets tykkelse, men på farvekontrasten mellem håret og huden. Livslang fjernelse af vegetation med denne metode opnås kun, hvis mørke hår vokser på let hud, eller meget let vegetation observeres på naturligt mørk hud. Ellers vil strålingen blive absorberet af epidermis, og kun en lille del af den nødvendige kraft vil falde ind i folliklen for at ødelægge den.

Er hirsutisme hos kvinder altid en patologi?

Hirsutisme hos kvinder manifesteres af overdreven hårvækst. Væksten af ​​terminal hår i androgenafhængige områder hedder hirsutisme. God sundhed for alle, der besøgte bloggen "Hormoner er normale!".

Faktisk er problemet med overdreven hårvækst blevet en bekymring i de seneste årtier. Husk dine mødre, bedstemødre, tanter. Er de meget bekymrede for øget hårdhed, hvis der var en? Med vedtagelsen af ​​de nye kanoner af skønhed betragtes gå med uhårede ben eller armhuler som et skridt. Og om antennerne holder jeg generelt stille. Også mode er ikke langt bagud og på intime frisurer.

Og derfor løber piger og kvinder efter at have læst forfærdelige artikler om hirsutisme på internettet til gynækologer og endokrinologer for hjælp for at finde ud af årsagen til den øgede hårvækst. Er det sandt, at den endokrinologiske årsag til hirsutisme ofte findes hos kvinder? Det viste sig ikke. Sygdomme, hvor hirsutisme udvikler sig, er ret sjældne. Men der er ingen røg uden brand. Derfor, hvis en kvinde kom til receptionen med et sådant problem, skal det undersøges for at roe patienten en gang for alle.

Faktisk er udtrykket "hirsutisme hos kvinder" ikke helt korrekt. Lad mig forklare hvorfor. Eftersom ordet "hirsutisme" indebærer overdreven vækst af terminal hår i androgenafhængige zoner, anses denne vækst hos mænd for at være helt normal. Og fordi udtrykket "hirsutisme hos mænd" bare ikke sker.

Hypertrichose eller hirsutisme hos kvinder

Der er en anden betegnelse forbundet med hårvækst, hypertrichose. Hypertrichosis er den øgede vækst af terminal og ned hår på steder, hvor deres vækst er normen. Hypertrichosis kan være både hos en kvinde og en mand.

Jeg vil give et eksempel. For kvinder anses det for normalt, når håret vokser på benene. Og med hypertrichose vil der blive konstateret overdreven hårdhed. Og hvis en kvinde begyndte at fremstå terminal hår på hendes bryst eller på hagen, for eksempel, så betragtes dette som hirsutisme.

Hvordan skelne terminal håret fra pistolen? Fluff hår, menneskekroppen er dækket fra fødslen. De er tynde, korte, bløde, næsten farveløse. Fluff hår ligner fluff og vokser selv i områder, hvor hårvækst afhænger af androgenernes niveau. Sådanne zoner kaldes androgenafhængige.

Som en person bliver ældre, begynder hans hormonelle baggrundsændringer og terminalhår at virke. De er stærkt pigmenterede, hårde og længere end spundet hår.

Som jeg sagde ovenfor er tilstedeværelsen af ​​terminal hår i androgenafhængige zoner vigtigt for kvinder. Desværre mener mange af vores landsmænd, at hårvækst på ben og underarm er et tegn på hirsutisme, og de begynder en lang og ubrugeløs søgning efter sygdomme.

Hvilke zoner er androgenafhængige?

Androgenafhængige zoner omfatter ansigtets hud (over overlæben og på hagen), nakke, bryst (mellem brystkirtlerne), ryggen (overdelen), maven (øverste del), skuldre.

Væksten af ​​terminal hår i underunderlivet og ryggen samt nær brystvorterne er fejlagtigt betragtet som patologi, mens dette er den absolutte norm.

Men selv væksten af ​​terminal hår i adrogenafhængige zoner angiver ikke altid en kvindes hirsutisme. For at bestemme den tilsyneladende patologi er der en særlig Ferrimen-Gallway visuel skala.

Nedenfor ses billedet, som viser, hvordan man beregner denne indikator. Vælg det mest egnede billede for dig i hver række og tæl punkterne.

En indikator på denne skala, der ikke overstiger 8 point, betragtes som normen. I dette tilfælde kan hårvækst forklares ved en arvelig disposition, hvor der er en medfødt overfølsomhed overfor androgener.

Normalt er den samme hårvækst observeret i den foregående generation i den kvindelige linje. Hængende til visse etniske grupper øger også denne indikator. For eksempel er kvinder af kaukasiske nationaliteter mere "hårede" end europæere.

Hvis en kvindes hirsutisme udtages, og dette bekræftes på Ferrimen-Gallway-skalaen (mere end 8 point), er det nødvendigt at finde ud af årsagen til hirsutismen.

Hirsutisme udgør i sig selv ingen trussel, men det er kun æstetisk ubehag. Men det er et tegn på andre farligere endokrine sygdomme.

Årsager til hirsutisme hos kvinder kan være:

 • Polycystisk ovariesyndrom (den mest almindelige årsag til hirsutisme)
 • Hypercorticoidisme (sygdomme der forekommer med en stigning i kortisol)
 • Medfødt dysfunktion af binyrebarken (VDCN)
 • Fedme og diabetes
 • Climax (østrogen niveauer falder, androgen effekter begynder at manifestere sig mod denne baggrund)
 • Tumorer af æggestokkene og binyrerne
 • Arvelig eller familiær hirsutisme
 • Accept af visse lægemidler (glukokortikoider, anabolske steroider, cyclosporin, interferon)
 • Idiopatisk hirsutisme (ukendt årsag til hårsækkets høje følsomhed overfor androgener eller forøget aktivitet af enzymet, som forvandler testosteron til den aktive form)

I sjældne tilfælde observeres øget hårvækst som tegn på overvurderet prolaktin og hypothyroidisme.

Følg linkene til allerede skrevet artikler på bloggen for at lære mere om disse sygdomme.

Når tegn på signifikant hirsutisme findes i sig selv, skal man altid kontakte specialister for at afklare årsagen til hirsutismen for ikke at gå glip af en alvorlig sygdom. Metoder til behandling af hirsutisme hos kvinder, læs følgende artikel.

Jeg anbefaler også at læse artiklen om osteoporose, som er meget almindelig hos kvinder i overgangsalderen. Sådan forebygger du denne sygdom, læs nu.

Med varme og omsorg, endokrinolog Dilyara Lebedeva

Hvorfor har en mand hår mellem hans ben?

Fra det, jeg læser, er teorien håret i den indinale zone nødvendig for at kunne begrænse indtrængen af ​​forskellige slags snavs på kønsorganerne, for at bevare mikroorganismer, og når man gnider i lyskeområdet, udføres rollen som en smøremiddel "pakning", termisk kontrol. Meget af dette udfører nu undertøj, og generelt er vi ikke så modtagelige for miljøpåvirkninger som det var før, så nu er håret i lysken ikke særlig relevant, bortset fra at det kan gnide uden dem.

Som det allerede er sagt i kommentarerne, at vegetationen på kroppen stammer fra den evolutionære proces, hvad vi fik fra vores forfædre. Og hovedbunden har altid udført beskyttelsesfunktionen mod negative miljømæssige faktorer. Der er en udgave, at hår i lyskeområdet kan holde forskellige fremmedlegemer, så de ikke straks falder direkte på slimhinden, selv om det på den anden side antages, at vegetation er en fremragende yngleplads for forskellige mikroorganismer, men i forholdene til den moderne verden er det ikke noget problem, det er elementært at følge reglerne om personlig hygiejne, og så vil sådanne problemer ikke opstå.

Som det allerede er sagt i kommentarerne, at vegetationen på kroppen stammer fra den evolutionære proces, hvad vi fik fra vores forfædre. Og hovedbunden har altid udført beskyttelsesfunktionen mod negative miljømæssige faktorer. Der er en udgave, at hår i lyskeområdet kan holde forskellige fremmedlegemer, så de ikke straks falder direkte på slimhinden, selv om det på den anden side antages, at vegetation er en fremragende yngleplads for forskellige mikroorganismer, men i forholdene til den moderne verden er det ikke noget problem, det er elementært at følge reglerne om personlig hygiejne, og så vil sådanne problemer ikke opstå.

Fra det, jeg læser, er teorien håret i den indinale zone nødvendig for at kunne begrænse indtrængen af ​​forskellige slags snavs på kønsorganerne, for at bevare mikroorganismer, og når man gnider i lyskeområdet, udføres rollen som en smøremiddel "pakning", termisk kontrol. Meget af dette udfører nu undertøj, og generelt er vi ikke så modtagelige for miljøpåvirkninger som det var før, så nu er håret i lysken ikke særlig relevant, bortset fra at det kan gnide uden dem.

Fra det, jeg læser, er teorien håret i den indinale zone nødvendig for at kunne begrænse indtrængen af ​​forskellige slags snavs på kønsorganerne, for at bevare mikroorganismer, og når man gnider i lyskeområdet, udføres rollen som en smøremiddel "pakning", termisk kontrol. Meget af dette udfører nu undertøj, og generelt er vi ikke så modtagelige for miljøpåvirkninger som det var før, så nu er håret i lysken ikke særlig relevant, bortset fra at det kan gnide uden dem.

Gør mænd som pubic hår?

Har brug for eller ikke hår på intime steder

Til håret i nogle dele af menneskekroppen har udviklet en tvetydig holdning. På den ene side overvejer europæerne overvejende håret under våben og pubic atavisme og søger på alle måder at slippe af med dem. På den anden side oplever asiatiske lande i øjeblikket en top i popularitet af operationer, hvor håret fra klientens hoved transplanteres til hans pubis. Faktum er, at vegetationen i asiaternes kønsområde er ekstremt ringe, og de er sikre på, at de bliver mere seksuelt attraktive og produktive efter en sådan transplantation.

Hvorfor vokser håret i intime dele af en persons krop?


Indtil nu er der ingen konsensus om hvorfor i løbet af evolutionen ikke alle hår på en menneskekrop blev kort og tynd. Der er en hypotese om, at håret i ljummen og armhulerne er en antenne skabt af naturen selv, gennem hvilken folk sender og modtager specifikke oplysninger. En anden hypotese siger, at hår på intime steder er designet til at gøre en potentiel partner opmærksom på, at denne person har nået biologisk modenhed og er parat til parring og bærer afkom. Endelig svarer den tredje mest almindelige hypotese mest til sandheden: Håret bevarer og øger lugtens spredning, som igen tiltrækker opmærksomheden hos den mest hensigtsmæssige partner af det modsatte køn.

Så har du brug for hår på intime steder?

Har brug for eller ikke hår på intime steder

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Spørg vores ekspert:

Alle eksperter på dette område

Tilføj en kommentar til artiklen

Nye tip fra KakProsto

Hvordan slippe af med fedt på maven: 7 hjem måder

Der er nogle typer fødevarer, der effektivt kan øge stofskiftet og reducere fedt fra.

Glemt adgangskode?
Ikke medlem endnu?

Gør mænd som kvinder mere: med eller uden vegetation (bikini zone)?

Hvor mange mænd i verden. Og selvfølgelig har alle en anden opfattelse af dette. Og der er ikke noget definitivt svar på dit spørgsmål. Bare vegetation, som du har kaldt det, kan være velplejede og kan være vildt (som det vokser, så det er fint). Og siden du bad om et ærligt svar, siger jeg personligt, at du engang kunne lide alt og ikke være opmærksom på sådanne baggrunde. Nu - rent, og der er ingen vegetation der.

Nå, hvis et sted på stranden fra under trusserne vokser noget, i det mindste lidt, så er det sådan en horror film.

spørgsmålet forfatter valgte dette svar som det bedste

Jeg har aldrig plaget mine kvinder med sådanne krav.

Hver kvinde gør som hun har lyst til.

Måske fordi i min ungdom og i mit aktive køn, som nu var der ingen bikini, og zoner dækkede stoffet lidt

Hvad de går nu kræver ikke at skære, men fuldstændig fjernelse

Men det er også en amatør, selvom det for regelmæssig oralsex er hår i uønskede steder ikke nyttigt.

På den anden side er epilering kun en sjælden sadisme))

I sidste fase, allerede 10 år gammel, følger min kone og jeg nok en simpel taktik

Vi har to elektriske hårklippere.

Maskine med fjernede adaptere, med blotte blade, giver stub omkring 1 mm høj

Jeg elsker dette skæg

Hans kone kunne også lide det, og nu bliver vi alle hår på alle dele af kroppen skåret med disse biler

Nå, med undtagelse af hovedet selvfølgelig

Det er helt smertefrit.

Intet indgroet hår

Og samtidig er hårhøjden slet ikke irriterende

Generelt er et praktisk værktøj.

Som dette

Bikiniområdet og dets kvalitet har aldrig påvirket mit forhold til en kvinde.

For stranden er dette nok vigtigt

Ja, jeg kom ikke over en forsømt have))

Tilsyneladende kom disse piger over - så sig selv

Men her er et rigtigt rent barberet sted, jeg kan også ikke rigtig godt lide det

Alligevel har naturen skabt en beskyttelsesmekanisme - det er ikke nødvendigt at fjerne det helt)

Personligt vender jeg op fra barberet kvindeskrot. Jeg forbinder DETTE med kyllingeben på hylderne. Og argumenterne for denne barbering er absurde. angiveligt fra duften. ja hrenushki redder ikke barbering fra nogen lugt, men med en permanent skade på hårsækkene i perineumzonen er der ofte ofte spidse kondylomer eller papillomer, fordi det er en ting at barbere et ansigt, der altid er i luften, og en helt anden skridt, hvor der er konstant maceration og fugtighed. Tro mig, jeg ved hvad jeg taler om, jeg arbejdede i multi-med. centre Der er mange kvinder, der for nylig har fjernet disse kondylomer eller vorter, men ikke for lange, konstante tilbagefald. Jeg kan bestemt ikke lide vilde fordybninger mellem mine ben, men pubis bør være med små hår, det spænder mig og ikke kun. Og så ser du på en nøgen kvinde, der står, og kun maven, og hvor er Knoll of Venus. Netuti! :-) Barberet rent.

Jeg - for et smukt, intimt hårklipp, alt det samme, barberet skaldet har mange ulemper:

 • Ikke alle bruger kvalitetsværktøjer og desinficerer, så at sige overfladen før og efter barberingen. En infektion trænger gennem mikroskopiske nedskæringer, hvilket fører til forskellige problemer, hvor banal irritation af hud og pustler er langt fra værste;
 • hår vokser i denne zone af en grund, det blev opfattet af naturen, visse funktioner går tabt;
 • kvinde mister tiltrækningskraft. Faktum er, at hårets skællende struktur giver dig mulighed for at bevare og bevare attraktive stoffer, der tiltrækker mennesker i det modsatte køn. Desuden ser den sorte trekant på dette sted spændende ud, tiltrækker opmærksomhed og lyser individuelle kropsfejl i dette område.

Den generelle konklusion - uden tvivl den frodige og forsømte vegetation mellem benene - er dårlig, men det forsigtige barberede hår er heller ikke meget, derfor er det bedste, intime hårklipp bedst.

Mest afhænger af manden. Der er dem, der absolut har brug for / behøver ikke vegetation. Og i gennemsnit bryder en mand ikke om han ikke går gennem skoven. Igen afhænger spektret af leveret fornøjelse af mængden af ​​vegetation. Hvad synes du, hvor bekvemt det er at lave en cunniling på et hårhoved. Ideel - eller en kort hårklipp (overdriv ikke det med formularen, ellers vil det være sjovt) eller intet. Endnu bedre, tale med manden, hvad han vil. Pludselig er han fra kategorien af ​​kærester af fletninger, men genert.

Efter min mening, hvor mange mænd på vores planet findes der så mange forskellige mænds meninger om dette spørgsmål. Jeg kan også lide det uskadede, kvindelige intime område med naturligt pubic hår, og jeg anbefaler altid min kone ikke at barbere hende overhovedet. Forresten forbedrer alt dette kun min mandlige ophidselse, når jeg laver cunnilingus til min kone.

 • 14. april
 • Anmeldelser. 1
 • Visninger: 7100
 • Om pubic hair eller 8 spørgsmål om hvilke det ikke er sædvanligt at tale

Om pubic hair eller 8 spørgsmål om hvilke det ikke er sædvanligt at tale

Repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden bliver stillet mange spørgsmål om skindhår. Hvorfor har du brug for et hår under bæltet, hvordan skal man passe på det og om at barbere sig? I denne publikation vil vi give svar på alle spørgsmål baseret på antropologers, urologers, frisørers synspunkter.

Er hår i lyske et tegn på brutalitet?

Det er rigtigt. Tilstedeværelsen af ​​pubic hår er nøglen forskellen mellem en moden mand og en dreng. Så sig antropologer. Kvinder er også overbeviste om, at hårets hoved mellem benene er et tegn på en ægte mand. I ljummen er kirtler, der producerer feromoner. Hår øger distributionsområdet for individuelle lugte. Kvinder er følsomme over for male feromoner. Dufte tiltrækker dem som magneter. Derfor kan ejere af frodig vegetation mellem benene regne med fordelene ved piger.

Kropshår krøller - hvorfor sker det her?

Så naturen er udtænkt. Pubisk hår er tykkere og grovere. Dette skyldes det faktum, at hovedformålet med hår er at beskytte følsomme dele af kroppen mod friktion. Vegetation mellem benene udfører andre funktioner. Pubisk hår er et naturligt forsvar mod bakterier. Af denne grund afskærer mange ikke vegetationen i lysken. At følge en sådan tendens eller at barbere hår er et personligt anliggende. Men vi må ikke glemme, at det krøllede hår bevarer de lugt, der produceres af kroppen. Derfor tiltrækker mænd med frodig vegetation kvinder.

Hvad er pleje af pubhår?

Der er ikke noget kompliceret om det. Hvis du vil have et storslået hårhår i lysken, smør dit hår med en balsam. Dette er et effektivt værktøj, der giver hårvolumen og silke. Er dette relevant for mænd? Hvordan man siger
Hvis der ikke er behov for ekstra volumen, skal du begrænse dig til enkel sæbe. Derefter bliver håret rent og velplejet.

Hvor lang tid vokser pubhår?

Bare rolig. For langt hår sker ikke, så hårets ben er ikke slået ud. Folk, der aldrig har klippet vegetation i den intime zone, føler ikke ubehag. I gennemsnit er hårets længde 2-7 cm. Dette er en begrænsning af naturen. Men der er undtagelser fra reglen. I Sydafrika optog en unik rekord. Mands kønshår nåede på knæene. Dette er et fænomenalt fænomen. Det var bare, var en mand glad for ham?
- Dette er et retorisk spørgsmål.

Måske skaldethed i lysken?

Med alderen opstår der ændringer i kroppen. Efter 50 år er mængden af ​​testosteron reduceret hos mænd. Af denne grund er håret i lugen tynd og falder ud. Dette er en aldersændring, som du ikke kan argumentere for. Derfor skal du være forberedt på, at vegetationen i den intime zone i ekstrem alder forsvinder.

Jeg vil barbere mit hår. Hvad vil konsekvenserne være?

En interessant undersøgelse blev udført på University of California. Hans resultater får dig til at tænke på, om du skal barbere håret i ljummen. Det blev fundet, at uheldige frisører står over for problemer. Mænd kommer til hospitalet med sår, der blev modtaget under barbering af det følsomme område. Dette skyldes det faktum, at der er mange blodkar under huden.
Disse statistikker er triste: 83% af kønsskader er forårsaget af knivskæringer og 22% ved saks punkteringer. Men det er ikke alt. I mange tilfælde er der skader fra varm voks. Sker dette
- Ja, hvis du vander dig selv med stearin voks.

Kan du garantere 100% sikkerhed?

- Nej.
Selv med den rigtige håndtering af en barbermaskine, kan du ikke være helt rolig. Din lille ting ændres i størrelse. I den normale tilstand af huden ligger genitalfoldene. Der er mange bakterier. Så længe de skadelige mikroorganismer er på huden, er de ikke forfærdelige. Hvis huden er skadet med en barbermaskine, kan en abscess og endda Fourniers gangren dannes. På internettet er der meget information og billeder om det. Se dem, hvis du vil vide sandheden.
- Advarsel omgående: et forfærdeligt syn.

Hvad skal man gøre: Tag et eksempel fra forfædre og ikke barbere vegetationen i den intime zone?

- Valget er op til dig.
Hvis du ikke kan lide det fluffede hår mellem dine ben, skal du bruge avancerede teknikker. Betegner voks eller sukker. Sådanne procedurer forårsager smerte, men for resultatet kan du udholde alt. Glat hud varer i flere uger. Dette er en glimrende indikator. Du kan gå den anden vej ved hjælp af en elektrisk barbermaskine. Dette er et godt alternativ. Hvis du er sikker på, at vegetationen mellem benene giver seksualitet og tiltrækker kvinder, skal du bare følge daglig hygiejne.

Hvorfor har vi brug for skindhår

I ljummen og i armhulen er der udover de sædvanlige svedkirtler store svedekirtler, der udskiller feromoner. Hår på disse steder er nødvendigt for at øge fordampningsfladen (således at feromonerne kan fordampe ikke kun fra overfladen af ​​huden, men også fra hårets overflade).

Hvorfor har vi brug for feromoner

Langtrækkende feromoner (små flygtige stoffer, det samme for alle mennesker) tiltrækker personer af det modsatte køn - ikke i form af "forårsager vilde lyst", men blot - de rapporterer, at der er organismer i distriktet, der er i stand til at parre.

Lang hendes fantasi
Brændende lyksalighed og længsel
Alcalo er dødelig mad;
Lang hjerte længsel
Hendes unge bryst blev presset;
Sjæl ventede. nogen.

. det kan godt vende sig om kærlighedsstenens malerier.

Og ventede. Øjnene åbnede;
Hun sagde: dette er det!
Ak! nu dage og nætter
Og en varm ensom drøm,
Alt er fuld af dem; alle smuk pige
Forladt magisk magt
Hårdt på ham

Introduktion til pheromonologi

Feromoner er en stor gruppe stoffer, som giver kemisk kommunikation mellem individer af samme art. Med lugtens hjælp kan dyrene

 • informere hinanden om frygt og fare
 • markere grænserne for territoriet
 • Marker vejen hjem og til fødekilden.

Derudover spiller feromoner en vigtig rolle i organisationen af ​​seksuel adfærd.

 • Insekter af insekter ved lugten af ​​feromon kan finde en kvinde i en afstand af flere kilometer.
 • Den kvindelige svin, der har følt den mandlige androsteron, buer ryggen, spreder sine bagben og står stille og venter på noget.
 • Den mandlige rhesusab med duften af ​​kvindelig kopulin kommer i en vild seksuel ophidselse.

Nøjagtig den samme reaktion observeres hos disse dyr og på en simpel bomuldsuld dyppet i feromon. Hos mennesker er et tilsvarende aktivt stof ("vildt spændende" i sin rene form fra fleece) endnu ikke isoleret - måske har vi simpelthen ikke det.

Og hvad har vi?

Ifølge "langtrækkende feromoner, det samme for alle mennesker"

 • Duften af ​​en T-shirt gør det muligt for de fleste at præcis bestemme køn på den person, der bærer denne T-shirt. Lugten af ​​det modsatte køn er normalt behageligt, duften af ​​dit køn er ikke.
 • Der har været mange forsøg med Androsterone (hvilke grise er så gode til). Mænd og kvinder blev bedt om at vælge en af ​​to ting, hvoraf den ene blev behandlet med androsteron, og den anden ikke (og koncentrationen af ​​feromon var meget lav, duften føltes ikke). Det er klart, at mænd ofte valgte en ren genstand (fotografi, stol, hvileværelse), og kvinder valgte en behandlet.

Ifølge "short-range-feromoner, der transmitterer en personlig genetisk profil"

 • Kvinders følsomhed over for lugt afhænger af menstruationscyklusfasen: den er den højeste på ægløsningens tidspunkt, hvor befrugtning er mest sandsynligt.
 • Hvis kvinder bliver bedt om at vælge fra bunken mænds T-shirts en med den mest behagelige lugt, vælger kvinder mænd, der afviger så meget som muligt fra dem i hovedhistokompatibilitetskomplekset.

Faktisk alt. På trods af at emnet er meget spændende, og eksperimenterne er meget billige (T-shirt er meget billigere end collideren, ser du), indtil videre er der ingen særlige gennembrud i dette område, og antallet af avisartikler overskrider antallet af videnskabelige værker. Dette skyldes det faktum, at reaktion fra mennesker til lugt er meget individuel, og mønstre, der er fælles for alle, kan sjældent identificeres. Den detaljerede undersøgelse af humane feromoner begyndte dog relativt for nylig (i 1970'erne), så vi vil vente.

Du kan stadig læse

Yderligere oplysninger

Den mest imponerende oplevelse med feromoner kom ikke ind i hovedteksten (fordi den ikke er meget forbundet med "sex") - Jeg bogfører det her: Lugt af sværhedsvagten hos nogle kvinder kan påvirke varigheden af ​​menstruationscyklusen hos andre kvinder. Hvis kvinder bor på ét sted (undersøgelsen blev udført i sovesal), så synkroniseres deres menstruationscyklusser. Hvorfor det er nødvendigt - spørgsmålet er mørkt, de skriver, at flere børn i samtidige fødsler tillader kvinder (sammen) at passe på dem bedre - nogle meget tvivlsomme forklaringer.

Tusindvis af kvinder stoppede med at barbere deres ben og sluttede sig til "Club of hairy female legs"

Feminister - folkene er selvfølgelig uafhængige, men nogle gange ret mærkelige. Besat med at krænke kvinders rettigheder, ved de ikke længere, hvordan de ellers skal erklære sig selv. Bras - en egenskab pålagt kvinder af et mandligt samfund, de har for længst slået sig af med dem. Det er tid... kvindelige ben. Selvfølgelig vil ingen slippe af med dem, men vær venlig at barbere dem. Nu er barbermaskiner og epilatorer faldet i disfavor for amerikanske feminister.

Glatbarberede ben betragtes som en indikator for kvinders svaghed og et tegn på deres lydighed mod reglerne for "mandlige samfund". Hundreder af kvinder rundt omkring i verden hentede straks denne tendens og holdt op med at barbere deres ben. Desuden kan de takket være sociale netværk nu meddele det til hele verden. "Giv hårede ben!" - Dette er sloganet du kan tildele til online-fællesskabet "Club of hairy women's legs", som hurtigt er ved at få fart.

1. Onlinesamfundet opfordrer alle kvinder til at kaste værktøjsmaskiner og epilatorer og tilslutte sig en kvindekjole med hårede ben og dele fotos af deres hårede ben.

2. I en meddelelse, der byder velkommen til uhævede rekrutter, fortalte skaberen af ​​en blog, der hedder Sara, hendes følgere: "Denne blog handler om kvinder med meget hårede ben. Lad vores fødder blive champions! "

3. Der er mange fotos af kvindelige uhårede ben i samfundet, ledsaget af kommentarer fra forfatterne af billederne.

4. En af deltagerne skrev: "Jeg er så glad for, at jeg ikke længere skammer mig for mit naturlige kropshår!"

5. En anden pige indrømmer: "Da jeg stoppede med at barbere mine ben, tog det mig lang tid at føle mig selvsikker. Men efter at jeg kom til klubben og se billeder af andre kvinder gør det samme, roede jeg mig og blev vant til min vegetation. "

6. "Jeg er sikker på, at jeg gør alt rigtigt, fordi jeg kan lide måden mine ben ser nu på, og de minder mig om, at jeg ikke skylder noget for nogen og kan gøre hvad jeg vil med min krop. Det er også rart at modtage support fra internetsamfundet, da andre ikke godkender dette. "

7. "Jeg har hårde ben og ærligvis føler jeg mig mere feminin end nogensinde", skriver en anden blogger.

8. I nogle billeder er kvinders ben vanskelige at skelne fra mænds.

10. Det er meget indlysende, at billedet er en mand, der også skjulte sine massive fødder væk fra linsen. Men forfatteren af ​​bloggen anser det ikke for nødvendigt at slette sådanne fotos.

Hvorfor og hvordan man fjerner skamhår

Intim zone kræver omhyggelig pleje og brug af specialværktøjer. Mange spørgsmål er pigerne og hårfjerningsprocessen. Mest regelmæssigt tænker på, hvordan man barberer skindhår, for ikke at forårsage ubehag, og hvilke alternative måder at fjerne hår på findes.

Kropsmalitet er en indikator for trivsel.

Kropshår

Hvorfor vokser hår i det intime område?

Hårvækst på den pubic del symboliserer en persons pubertet. På kvinden vises vegetationen i perioden 9-12 år, hos hanen, i 12-13 år. Denne periode er "flydende": afhængig af arvelighed og andre faktorer, kan det have skift i + -1-2 år.

Forløberen for voksen hårvækst er fluff vegetation. Som regel har den ikke en stang, kendetegnes ved blødhed og fraværet af farvepigment. I løbet af perioden med hormonal tilpasning er nedgangen omdannet til det første hår på den pubic del - mørk, mere stiv og lang.

Indtil i dag er det sande formål med vegetation i den intime zone ikke blevet etableret.

Læger har flere versioner:

 • beskyttelse af lymfeknuder fra hypotermi
 • "Retention" af en bestemt lugt (feromoner), der tiltrækker seksuelle partnere;
 • beskyttelse mod smuds og infektioner i reproduktive organer.

Det er vigtigt! De fleste fagfolk er ikke fans af pubic barbering, fordi dette er årsagen til de inflammatoriske processer. Men nogle genkender vegetation som en atavisme.

Hvorfor skindhår skal fjernes?

I lang tid er der en bestemt vegetationstilstand i den intime zone. Hårfjerning på den pubic del er blevet fremmet siden oldtidens Ægypter. I disse dage skulle skridtet have været helt glat.

Faktisk er benene glatte og silkeagtige.

I dag foretrækker de fleste piger også at slippe af med hår.

Hår mellem kvindernes ben

Som det er kendt, blev det i den antikke verden besluttet at omhyggeligt barbere skamhår. Tilstedeværelsen af ​​vegetation på dette sted blev betragtet som et tegn på vildskab og mangel på elementær kultur. De gjorde dette i det gamle Egypten og i det antikke Grækenland. For at fjerne håret brugt man oftest en barberkniv eller en blanding af brændt sukker med voks - som et middel til epilering. Omhyggeligt barberet pubic hår, både mænd og kvinder.

Denne tradition er bevaret i middelalderen. Desuden var det i Frankrig i XIV-XV århundreder moderigtigt at lave parykker fra disse hår. Hår fra intime dele af kroppen blev fjernet med specielle knive eller trukket ud med pincet.

Nu er denne mode mest almindelig blandt kvinder, der forsøger at sætte orden på en lille æstetisk del af kroppen. I skønhedssalonen kan du tilbyde en række forskellige epilationsbikini-zoner. Nogle af dem er ret smertefulde, men hvad kan du ikke gøre for skønhedens skyld?

Barbering og hårfjerning i intime områder er ved at blive populære blandt mænd. Forskerne spekulerede derfor på, om naturen gav os skamhår, måske har de noget mening? Som det er kendt, er der ikke et eneste "unødvendigt" organ i den menneskelige krop, alle er af ringe betydning.

Blandt de mange avancerede teorier har begrebet feromoner, som er kendetegnet ved menneskekroppen, opnået den mest populære. Feromoner er flygtige stoffer, der fremmer seksuel lyst og libido. Lugten af ​​partnerens krop er ikke mærket på bevidsthedsniveau, men i mangel af det er vi ikke klar til at udføre samleje.

Det blev antaget, at afrodisiakum udskilles af armhulen og leveres til hudoverfladen af ​​talgkirtlen. Men det viser sig, at der er mange sådanne zoner i menneskekroppen - og de fleste af dem er placeret på kønsorganerne og i kønszonen. På grund af tilstedeværelsen af ​​hår på disse områder af kroppen, er feromoner holdt og akkumulere, tiltrække potentielle seksuelle partnere.

Den anden populære teori om behovet for hår i pubic zone er barriere. Det vil sige, at håret beskytter kønsorganerne mod indtrængen af ​​infektion fra miljøet. Dette gælder især hos kvinder, hvor håret helt dækker indgangen til vagina. Men denne teori forklarer slet ikke hvorfor mænds hår vokser i pungen, men ikke i penisområdet.

En anden teori siger, at vegetationen på dette sted beskytter kroppen mod kulde og er et rudimentært fragment af hårbeklædningen, der helt dækkede forfædrenes krop. Hår kan også beskytte kønsorganerne mod blå mærker og skader. Denne teori forklarer den bedste hårvækst hos mænd i scrotumområdet.

Alle disse teorier er sikkert helt nysgerrige, men de fortæller ikke os, barbere håret i pubic område, eller bedre til at afstå fra at gøre det?

Under alle omstændigheder er hvad vi skal gøre op til os. I dag hjælper tøj og undertøj os med at beskytte os mod skade og holde det intime område varmt. Men det skal altid huskes, at dette område af den menneskelige krop er en varm og fugtig zone, derfor er der kun en måde at beskytte mod infektion: streng overholdelse af reglerne for intim hygiejne.

Hvad angår feromoner, er lugten i en sund, ren og velplejet krop den mest magtfulde afrodisiakum. Så i det menneskelige samfund har tilstedeværelsen af ​​hår i den intime zone allerede mistet den betydning, de havde i primitive tider. Desuden har hårklipp og hårfjerning af det intime område i frisørens kunst opnået en ret bred udvikling.

Shugaring eller voks, som er bedre at vælge?

Hvordan man bruger voks til at fjerne ansigtshår