Hvordan voksede jeg mit hår til taljen

Mit hår siden barndommen var tyndt og svagt, så det var ubrugeligt at vokse fletninger. Mine forældre forstod dette og tog mig til frisøren, hvor jeg havde en bob eller fire af et hårklipp.

Som barn var jeg ikke opmærksom på mit hår, det var endda praktisk for mig, at de var så korte, og jeg behøvede ikke at bruge meget tid på fletninger.

Da jeg voksede op og begyndte at være opmærksom på, hvor smukke piger med langt tykt hår ser ud. Jeg begyndte at købe de dyreste masker og shampooer, naivt troede på, at jo dyrere produktet er, jo mere effektivt er det. Imidlertid ændrede alle disse hårprodukter ikke min hårs tilstand og påvirker heller ikke væksten. Jeg var meget skuffet, og mine venner anbefalede at jeg gik til en læge, der beskæftiger sig med hårproblemer. Jeg gik til trichologen, som tjekkede mit hår og lavede en dom - mit hår bliver aldrig det, jeg vil have. I slutningen af ​​samtalen anbefalede lægen, at jeg fortsætter med at skære mit hår i kort tid. Jeg var meget ked af det, fordi jeg troede at lægen ville løse mine problemer.

Derefter tænkte jeg på en dag, i hvilken tid jeg begyndte at se igennem forskellige fora og blogs, hvoraf der er mange på World Wide Web, på jagt efter en "magi" betyder at accelerere hårvækst og øge deres tæthed. Som det viste sig, eksisterer et sådant middel ikke i naturen, men jeg forstod, at hvis jeg vil opnå det, jeg vil, skal jeg tage fat på spørgsmålet om hårvækst på en kompleks måde. Fra internetfora og blogs skrev jeg alle de populære opskrifter, som syntes mig den mest effektive og begyndte at anvende dem i praksis.

Jeg plejede at farve mit hår hver 20. dag, men så snart jeg læste på et forum, at det var skadeligt for mit hår, forladte jeg industrielt farvestof til fordel for vegetabilske farvestoffer. Jeg besluttede at farve mit hår i chokoladefarve, så jeg blandede henna med malet kaffe og kakao, og jeg havde som følge heraf en smuk mangesidet farve, der ikke kan opnås med nogen endog dyr, maling.

I henna, foruden malet kaffe, tilføjede jeg vegetabilsk olie eller et frisk æg.

Samtidig begyndte jeg at blive involveret i aromaterapi og indså, hvor stærkt vegetabilske og æteriske olier kan påvirke hårvæksten og tilstanden. Jeg tilføjede æteriske olier i shampooer, i hjemmelavede masker, i hårspyler. De mest effektive essentielle olier i hårvæksten anser jeg for rosmarin, beat, rose og sandeltræ.

Hårmasker gjorde det mest forskellige, men favoritmasken var en løgmaske.

Til forberedelsen tog jeg udgangspunktet for ethvert køb billigt maske, som tilsatte et kyllingæg, løgjuice, burdockolie. Derefter blandes alle komponenterne og påføres håret langs hele længden.

Derudover købte jeg den billigste bryggers gær og vitaminer til Revalid Hair på apoteket og tog dem regelmæssigt.

I de første seks måneder voksede mit hår endnu langsomt, men deres tilstand forbedredes betydeligt. Derudover er de blevet meget tykkere.

Efter seks måneder begyndte mit hår at vokse mere aktivt og om lidt over et år nåede de bæltet.

Det er hele historien.

Endelig vil jeg gerne sige, om du vil vokse dit hår og du ikke kan gøre det, ikke opgive, prøv alle metoder og ikke lytte til de mennesker, der siger, at det er umuligt at gøre det.

10 grunde til aldrig at dele med langt hår

1. Nemmere at gøre styling til hver dag

Langt hår - tungt hår, mange af dem, de skubber ikke, holder sig ikke fast. Vasket, tørret, kæmmet, bestrøget med et lysstoffagent - og klar. Håret er smukt og pænt. Det er muligt, at langt hår tørres i lang tid, men det vil bare ikke lide med styling, kæmning eller forstyrrelse omkring en klæbende streng.

Hvor kort? En kort hårklipp vil teste din tålmodighed hver morgen. Det er let at tørre dem, men for at tvinge kort hår til at lyve præcis som du har brug for - det er en helt anden samtale. Selvfølgelig i frisørsalonen vil en stylist gøre dig den perfekte frisyre, men kan du gentage det hjemme? Ikke et faktum overhovedet.

2. Ingen grund til at gå til frisøren hver måned.

Langt hår er nok til at trimme en gang om 2-3 måneder. Og det er alt sammen. Med langt hår kan du ikke spare på hårfarvestoffer og plejeprodukter, men reducerer dine omkostninger til hårpleje betydeligt.

Hvor kort? Det tager fem til seks uger, og dit hår vil miste sit oprindelige udseende. Den fashionable bob vil forsvinde, og håret begynder at ligne et ufærdigt kvadrat.

3. Der er en million forskellige stilarter til langt hår.

Voluminous bunches, franske fletninger, Hollywood krøller, frisure i den græske stil, i stil med 70'erne, seashell, boucle - du kan opregne uendeligt. På langt hår kan du lave enhver frisure. For eksempel kan du hver uge oprette eksperimenter og flette en ny type fletning. Og hvis du har lige hår, kan du prøve alle slags krøller på dit hår. Kort sagt, valget af frisurer til langt hår er virkelig ubegrænset.

Hvor kort? Du forstår, her er du ikke særlig klog. Mere voluminøse eller glattere, lyse krøller eller krøller, som et lam, kæmmet til højre eller venstre. Og det ser ud til alt.

(alle billeder øges ved at klikke på)

4. Langt hår mindre snavset

Det antages, at langt hår bevarer et nyt udseende længere, især hvis du kan lide at samle dem i en høj hale eller bolle. Selvom håret er løs, behøver du ikke at rette det om dagen, røre ved det og glatte det. Desuden er talg, der udskiller hovedbunden, fordelt fra rod til spids, og som følge heraf bliver langt hår forurenet lidt langsommere end kort hår.

Hvor kort? Og selv om mange piger plejede at vaske håret hver dag, uanset hårets længde, er hyppig vask af kort hår ikke et indfald, men en nødvendighed. De bliver snavset meget hurtigt, og til tider bliver det helt rent og uklart om aftenen samme dag.

5. Mode til langt hår er permanent.

Langt hår er altid relevant. Ja, der var tider, hvor kvinder ikke havde slidt hår, men de lavede altid smukke, indviklede frisurer, flettet lange fletninger eller snoet høj babetty. Langt hår uden konkurrence - på trods af modetrends variabilitet vil en kvinde altid være stolt af sine luksuriøse krøller i taljen.

Hvor kort? Helt ærligt, i 30'erne og 40'erne i det sidste århundrede var bob og frisurer a la garcon mere populært end langt hår. Men så gik mode væk. På et år blev alle modekvinder kortere, og i et andet år begyndte de igen at vokse håret hårdt.

6. Med langt hår er varmere om vinteren.

Måske er dette ikke det mest vægtige argument for langt hår (for det meste klager mange, at det er meget varmt med dem om sommeren, så det er et dobbeltkantet sværd), men i den kolde vinter vil du elske dit hår endnu mere end før. Forestil dig, hvordan de vil varme din ryg, hvis du forsigtigt smutter dit hår under dunjakken. Ja, og ørerne vil fryse meget mindre, hvis du kan lide at gå uden en hat (men du kan ikke gøre det!)

Hvad er kort? Det gør ikke noget. Hvordan kan de varme dig? Derudover er det næsten umuligt at gå normalt i en hat med en kort frisure, men mere på det nedenfor.

7. Du kan bære en hat uden problemer

Lav en høj hale eller en lav bolle, eller bare kam dit lange hår og læg forsigtigt på en hat. Når du tager hoveddressen ud, sker der ikke noget med frisuren. Selv hvis hun tøver lidt, vil du give hende det samme udseende i bogstaveligt et halvt minut. Der er en ting: Frisuren bør ikke være for tung, da noget volumen ikke vil være i stand til at overleve "heap testen". Læs mere om dette i posten "15 liv hacking, hvordan man redder en haircut efter en hat."

Hvad er kort? Hvis du gør stylingen, men tør ikke dit hår godt - alt er væk. Frisyren bliver til noget utilstrækkelig. Håret vil stikke ud, ophører med at adlyde, og det vil være ret vanskeligt at løse situationen med udtrykkelige metoder.

8. Langt smukt hår er den bedste dekoration.

Meget ofte er langt hår den vigtigste udsmykning af en pige. De tiltrækker, glæder og forfører. Selvfølgelig taler vi kun om smukke, velplejede, skinnende hår. De understreger pigernes naturlige skønhed bedre end kosmetik eller tilbehør. En pige med langt hår behøver ikke en klar friløs makeup, hun ved, at hun er smuk og uden et tykt lag af pulver og skygger. Derudover ved alle, hvor svært det ikke kun er at dyrke langt hår, men også at passe dem dag efter dag.

Hvad er kort? Vi vil ikke sige, at korte haircuts ikke pryder en kvinde. Ja, der er de heldige mennesker, der især går nøjagtigt kort hår. Men for at kalde en kort frisyre er hovedtilbehøret at ligge skamløst. Langt hår ser mere imponerende ud, og du kan ikke argumentere med det.

9. Mænd som langt hår.

Faktum er stadig: mænd er vanvittige om langt hår, og det er usandsynligt, at det vil ændre sig. Du vil ikke tro det, men ifølge resultaterne af en undersøgelse, hvor mænd blev bedt om at vælge: at vælge en date med en fremmed med 4 bryststørrelser eller med en ejer af luksuriøst hår, valgte 60% af respondenterne en pige med smukt hår. Mænd foretrækker kvindelige og velplejede unge damer, og langt hår er et af de vigtigste symboler for kvindelighed og seksualitet.

Hvad er kort? Selvfølgelig betyder det faktum, at mænd som langt hår ikke betyder, at piger med korte hårklipp vil forblive ensomme jomfruer. Du kan bære en hedgehog haircut, men vær glad og elsket. Du er dog usandsynligt at høre fra mænds komplimenter på dit hår.

10. Du kan altid barbere, men vokse hundrede gange hårdere

Dette er den sande sandhed. For at skære håret har vi brug for 10-20 minutter, og for at vokse et par år. I gennemsnit vokser håret 1-1,5 centimeter pr. Måned. Og det er uden at tage højde for det faktum, at vi fra tid til anden stadig skal fjerne delte ender. Så omhyggeligt veje alle fordele og ulemper, og tænk: er spillet værd at lyset? Skal jeg sige farvel til mit hår til mode eller et flygtigt indfald? Nå, beslutningen er din.

Er det ikke sikkert, om langt hår er bedre end kort hår og stadig vil have et hårklipp? Læs derefter vores indlæg "10 grunde til at beslutte at skære dit hår meget kort." Og tag en beslutning.

Hårpleje derhjemme (masker, peeling osv.) - anmeldelse

Vokset hår til taljen om 2 år !! Reinkarnationen af ​​en blondine med en firkant i en langhåret brunhåret kvinde! Effektive masker til vækst! Råd om, hvordan du udvider rent hår i et par minutter. Mange billeder før og efter!

Hej alle sammen! I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvordan jeg voksede og restaurerede mit hår i 2 år! Der vil være mange billeder (Desværre har jeg ikke enkelte billeder af hår, så der vil være billeder fra livet), opskrifter til masker og hemmeligheden om, hvordan man udvider hårets renhed.

Jeg har naturligt lys blondt hår. Almindelig, ikke tynd, men ikke hård, medium tæthed. I min barndom var mit hår af forskellig længde. Jeg blev så lidt lavere end skulderbladene, så jeg skar mit hår næsten under pladsen. Hendes hår var fluffy og krøllede lidt i enderne.

Derfor begyndte jeg at rense dem med en jern fra 14 år. Et år senere begyndte jeg at lette mit hår lidt og efterhånden blive gul kylling)))

Alt dette kombineret for at dræbe mit hår, så enderne begyndte at bryde af, selv at klippe mit hår en gang om måneden, kunne jeg ikke få en jævn snit.

Da jeg var 16 år gammel, begyndte jeg at indse hele situationen og besluttede mig i det mindste at returnere min indfødte farve ved at farve mit hår. Skyggen viste sig lysebrun-grøn))

Naturligvis blev malingen hurtigt skyllet væk fra bleget hår og det var nødvendigt at konstant tynde det. Jeg kunne ikke få en kold tone, så jeg besluttede at gå til en mørkere tone, fra den dag til i dag en brunhåret kvinde.

I en alder af 18 besluttede jeg mig for alvor at begynde at kæmpe for hår restaurering. Og så var situationen i øjeblikket det her:

Hun købte forskellige olier og kom til forretning.

Stabil 3 gange om ugen gjorde jeg MASKER for hår og her er de mest effektive

 1. Løgmaske. Jeg advarer dig om at lugten fra hende er forfærdelig)) Men for mig er dette den mest effektive af maskerne!

Kosmetisk olie nogen

Vitaminer i olie A og E


Og så skal vi have løgjuice. Jeg gned løg på en fin rifler, så pressede denne vrøvl gennem ostekloth. Det vigtigste er, at løgeskal ikke skulle komme ind i masken, det er svært at vaske dem af og duften vil vare meget længere. Juice fra en pære, størrelsen af ​​en næve eller lidt mindre vil være nok. Så tilføjede jeg et par dråber vitaminer A og E i olie (de sælges i apoteker i krukker, som de af æteriske olier og kaldes retinol og alfa-tocopherolacetater). Og enhver baseolie: kokosnød, burdock, ricinus og så videre. Masken viser sig meget flydende. Jeg rekrutterer det i en stor medicinsk sprøjte og Advarsel! Jeg gælder kun for rødderne på afgangene! Efter påføring masserer jeg mit hoved og forlader i 30-40 minutter. Masken vil flyde, det er bedre at stramme et unødvendigt håndklæde rundt om halsen. Vask af sædvanligvis shampoo. Piger, duften er undertiden godt, bare uudholdelig, især når dit hår bliver vådt. I regnen, når du sveder i gymnastiksalen og så videre. Duften kan vare i flere uger! For at dræbe lugten lidt, tilføjede jeg et par dråber fed fed olie til masken, det hjalp lidt! På internettet skriver de at efter masken kan du skylle dit hår med vand og citronsaft, det vil dæmpe lugten, jeg ved ikke, jeg har ikke prøvet. Men masken hjalp mig virkelig meget!

2. Sennep maske.

Kosmetisk olie nogen

Jeg købte sennepspulver i en købmand. Bland så 2 spsk sennep, en halv teskefuld sukker, en kyllingegulv, en teskefuld kosmetisk olie og en skefuld varmt vand, vigtigst af alt, ikke kogende vand, fordi æggeblommen ruller. Konsistensen skal være som sur creme. Masken anvendes kun på skillevægge til rødderne! Du kan pakke dit hoved med en pakke, madpakke, læg på en hat for at få en bedre varme. Masken skal brænde, men ikke brænde! Så snart de følte den helvede inferno - Kør for at vaske af! Men du kan lide i ca. 15 minutter. Masken tørrer hårrødderne, så med fedtet hår gør 2 gange om ugen, med tør 1 gang.

3. Oliemask.

Masken er lavet på basis af kosmetiske olier. Jeg blandede alt, hvad der skete)) Kokos, argan, burdock, ricinus, shea smør, mandel. Anvendes over hele længden af ​​håret og holdes i mindst en time, nogle gange kan det efterlade en maske til natten. For en bedre maskeffekt er det bedre at opvarme olien inden påføring.

TIP at skylle dit hår godt! Våd ikke dit hår før vask! Anvend straks shampoo på olieret hår, det vil være dårligt at skumme, så du skal bruge det mere end normalt. Derefter skal du vaske af og anvende shampoo til vådt hår en gang til. Forresten er det bedre ikke at bruge naturlige shampooer, der ikke har SLS, de kan ikke vaske olien ud af håret. For dette tager jeg den mest almindelige hjemmeskampo, som Belita, fordi forbruget er ret stort.

Hår til lænder

Drømmefortolkning. Hår til taljen, drømt, hvorfor drømme i en drøm. Hår til taljen? For at vælge en drømmefortolkning, indtast et søgeord fra din drøm ind i søgeformularen eller klik på startbogstavet på billedet, der karakteriserer drømmen (hvis du ønsker at få en online fortolkning af drømme med brev gratis alfabetisk).

Nu kan du finde ud af, hvad det betyder at se i en drøm. Hår op til din nedre del ved at læse under den gratis fortolkning af drømme fra Solens Huss bedste online drømmebøger!

Hår til lænder

Alt materiale på dette site er beskyttet af ophavsret og beslægtede rettigheder og må ikke gengives eller anvendes på nogen måde uden skriftlig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten, ved at placere et aktivt link på forsiden af ​​portalen Eva.Ru (www.eva.ru) næste med de anvendte materialer.
For indholdet af salgsfremmende materialer er udgaven ikke ansvarlig. Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-36354 dateret 22. maj 2009 v.3.4.45
© Eva.ru 2002-2018

Vi er i sociale netværk
Kontakt os

Vores hjemmeside bruger cookies til at forbedre ydeevnen og forbedre effektiviteten af ​​webstedet. Deaktivering af cookies kan forårsage problemer med webstedet. Ved at fortsætte med at bruge webstedet accepterer du vores brug af cookies.

Hvor lang tid tager det at vokse hår fra skuldre til haleben? Hvor meget koster det for dig?

Jeg vil have længden af ​​den røde linje

Hvor meget kan du vokse fra skulder til haleben?

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Ikke mindre end 3 år.

Jeg har ikke haft et hårklipp i 2 år (det var længe på skuldrene) Jeg har yderligere 15 cm til halebenet.

Her i 9 måneder har jeg denne industri. Jeg vil også længes til taljen. Var på skuldre som du kan se

nej, ikke tyk alas (

Jeg skærer oftere, en gang hver anden eller tre uger. Jeg har fra nakken (over skuldrene) til præsterne (nederste præster) vokse over tre år. Når hårets ender er skåret, er det svært for ham at vokse, så skæring bidrager ikke til vækst, men til den sunde tilstand af håret, som fremmer væksten.

Jeg kunne godt lide skæreprocessen selv)) Jeg vil vaske mit hoved og gå) Derefter er spidserne så bløde og de opdeles ikke) Jeg skærer det 2-3 cm i gennemsnit.

Hver anden eller tre uger er det ikke så meget))

Jeg vokser ikke på en sådan længde)))

Jeg er vokset kun halvt om 3 år. selvom jeg havde en så kort kortslutning på bagsiden over den gule linje med 15 cm

Hvorfor så længe du? Jeg ønskede det samme lange hår, voksede til taljen, og hvad? Gik for at skære dem. det er svært for mig at passe på dem

Ser nogen som heldige. Jeg vokser ikke under taljen

Jeg har fra øret til den nedre vinkel på skulderbladene 2 år er gået

det hele afhænger af håret, hele mit liv med hår, jeg går op til præsterne og skærer det regelmæssigt til skulderbladene, så de vokser meget hurtigt, sidste gang jeg skærer skulderbladene i februar, er det allerede vokset til lænderne. Men jeg tager dem omhyggeligt, burdock olie, vitaminer, og jeg værdsætter

Kort haircut eller fletning til taljen?

I dag vil jeg fortsætte emnet om, hvordan de eksterne ændringer ændres internt. Ideelt, selvfølgelig, når forandring kommer fra indersiden til ydersiden. Men nogle gange er det endnu bedre at begynde at skifte eksternt, selvom alt er stadig det samme indeni. Ligesom i karate - "du laver kato, kato gør dig". Og i dag er Kato, som jeg vil diskutere, kvindernes frisurer.

Mine hår eksperimenter startede ved 9 år gammel. Før det var jeg en almindelig pige med pigtails, og min mor besluttede at skære mig og hvordan. Da jeg blev 9, skarede min bedste ven sig under drengen. Og jeg besluttede at gøre det samme. Mor forsøgte at afskrække mig i lang tid - du vil fortryde, de vil ikke vokse snart. Men jeg var adamant. Jeg ville være som Julia. Til sidst blev mine fletter offer for "mode".

Så for første gang satte jeg et forsøg med mit hår. Så var der mange andre muligheder - bangs, ingen bangs, under drengen, under skulderbladene, firkantet... Og det er bare et hårklipp.

Når jeg købte et tonet skum og malet i rød farve. Så jeg tog af min frygt for hårfarvning. Hvilken farve har jeg ikke prøvet siden da! Fire-rød, kobber, sort, kastanje, blond...

Nogle gange stoppede mine venner med at genkende mig - med et nyt hårklipp og en ny hårfarve. En dag, efter at have gået igennem en vanskelig afsked, ændrede jeg radikalt farve. På den sort-sorte. Hvilket i løbet af et par måneder i barbershoppen kørte mig næsten hele dagen.

Af den måde viste det sig, at der er statistikker. 53% af de giftede kvinder, der radikalt ændrer deres frisure for en kort, eller har allerede oplevet en skilsmisse på håretiden eller oplever det efter et stykke tid.

Jeg spekulerer på, om der er statistikker om hvor lang fletninger påvirker relationer?

Nu er jeg kommet til en vis aftale med mig selv. Hårforsøgene er blevet gennemført for mig. I lang tid vokser jeg hår. Nu handler de om skulderbladernes længde. Og jeg har intet ønske om at skære dem.

Jeg kom også tilbage til min hårfarve. Det viste sig, at han går mest til mig. Gud ved, hvad hårfarve er bedre for mig. Der er spor af den sidste fremhævning - i sidste ende besluttede jeg mig ikke for at fortsætte det.

Og så for mig de mest interessante opdagelser. Langt hår, fordi det kræver styling, hår.

Så jeg eksperimenterede med frisurer, og jeg fik følelsen:

 • Med løs hår føler jeg sexere. Men da jeg mister mit hår væk fra hjemmet, er det som om jeg bliver mere sårbar. Og der er en klar følelse af, at al min kvindelige magt er stænk for ingenting. Så for hjemmet - dette er en god mulighed.
 • Når håret er delvis løs - det vil sige, en del af det er stadig indsamlet, min sårbarhed over for omverdenen er reduceret. Men stadig energi kan ikke akkumuleres.
 • Med en hale på bagsiden af ​​mit hoved bliver jeg hård. Her sidder jeg ned for at være engageret i bogføring - og straks fastgør jeg en hale. Hjælper med at fokusere. På den anden side begynder jeg befaling straks. Mand, børn.
 • Fletning en fletning, jeg har lyst til en kvinde. Fyldt med blød og blid energi, og den forbliver hos mig. Jeg kan roligt gå med en scythe omkring byen, kommunikere. Og energi bliver ikke mindre. Tværtimod. På samme tid er hovedet klart og der er styrke.
 • Og da jeg flettet to fletninger, følte jeg mig straks som en pige. Og det blev lettere at spille, spørge, udtrykke vrede barnligt.

Og nu forstår jeg, at traditioner er dybere end vi tror. Det var ikke bare, at i Rusland havde piger solbriller og lange fletninger. Det var ikke kun, at kvinder voksede deres hår og afskedede det kun foran hendes mand. Det er ikke kun, at kvinder i mange religioner dækker deres hår med et lommetørklæde, så fremmede ikke kan se det. Og det onde øje og skader fremkaldt i håret. Derudover var der hele ceremonier for plejebørn...

Det er trods alt sagt, at hår er en kvindes livskraft. At jo længere en hustru spytter, jo længere holder den mandlige jordiske liv. Og følelsen af ​​en kvinde med en lang fletning er helt anderledes end en pige med kort hårklipp.

Kort haircut er praktisk. Ingen grund til at passe på dem, lægge. Ikke så varmt om sommeren, ikke så lang tid at vente, indtil de tørrer. Og i almindelighed kan du komme ud af sengen, kam dit hår og gå. Og desuden kan designerhårklippene se smukke ud, det kan være stilfuldt og imponerende.

Men det er usandsynligt, at du med en sådan hårklipp vil føle dig som en dame. Det er usandsynligt, at du vil kunne sejle verden på samme måde som unge damer med fletninger. Selvom de ser gammeldags, har de så meget charme og femininitet, at de ikke ser væk.

Jeg kan huske min følelse af drengagtige hårklipp. Jeg gik endda for at få et hårklipp til den mandlige mester, så hovedets bagside var kortere. Jeg husker, at forholdet til drengene ikke var fast i det øjeblik. Og så snart håret voksede, kom herre frem.

Hår er vores livskraft. Og vores kvindelige magt. Med denne forståelse at hår er mere end blot vegetation på kroppen, bliver det straks klart, at:

 • Kort hår - mangel på kvindelig kraft
 • Løst hår - lille vitalitet
 • Kunstig hår (parykker, forlængelser) - ikke ægte kvindelighed
 • Opmærksomhed på dit hoved betyder at tage sig af dig selv og din styrke. Hvis hovedet er et rod, så er det sandsynligvis også i hovedet.

Vok hår hårdere end trimning. Bevaring af farven er nemmere end at male det igen. Men sandsynligvis er vi kvinder i denne alder. Vi vil prøve alt til det maksimale. Især i sit udseende.

Jeg sætter en stopper for mine eksperimenter. Og hun foretog et valg til fordel for en lang fletning - min er ikke så længe jeg gerne vil.

Og måske er det tid for mig, mor til to børn, at gå til frisørens kontor..........

Hår til lænder

Det er mærkeligt, at alle foreslår at få et hårklipp, når jeg har haft hår før præsterne, har ingen tilbudt mig, tværtimod sagde de, at det var smukt, da det var så længe. Og alt andet er korrekt skrevet. Jeg afbrød min egen i sidste ende, fordi med hår 2 gange kortere end 10 gange mindre problemer.

Nogle mennesker fortalte mig selv, at de ønskede at skære dem af, men jeg var selv forvirret og vidste det ikke for at svare på dette, og i mine tanker var det kun at dræbe for sådan en vittighed.

Svar med et sødt smil: og det bliver det sidste du gør)

Nogle siger det er smukt, og piger med quads med irriterende spørgsmål får (

Dybest set er det hvad jeg gjorde.

Faktisk er der mange problemer med dem, hvis du ikke har en kæreste / mor / søster, der er konstant hos dig, og du har fyldt din hånd på sådanne frisurer - ikke en mulighed

Og du retter dem, forsøger at gøre græsk, med et gummiband - fra enderne, "twist" dem og klæbe bandet til dit hoved. Også Scythe er alle slags. Særlige "bunches" - hold perfekt hår i et sæt med hårnåle. Også til præsterne.

Hår under skinkerne, godt, hold ikke den græske frisure og det er det.

"Før bladene" går talen ikke, lidt under taljen)

Måske forstod nogen ikke. Håret under skulderbladene, det vil sige næsten til taljen. Dette betragtes ikke som langt hår. Hvad er ulemperne?

Ja det er klart så) jeg stræber efter dette)

Dreng, vi, de langhårede, piger især ikke favoriserer.

Jeg taler som ægtefælle til en kvinde med langt hår. Konstant squeaking om: "pressede mit hår med min hånd." Krammer i sengen, holder hovedet under sex og ting. Konstant. Overbevis omhyggeligt et hårklipp på skuldrene. Afviser, motiverende års dyrkning.

Forestil dig nu, hvornår begge har langt hår og hele tiden presser nogens hår)))

Konstant. Og det trækker sig ikke ud. Jeg skal.

Jeg klemmer mit hår i søvn i min søvn, jeg sover altid med en hale eller et bundt, og min mand kommer ikke ind i mit ansigt, og de forstyrrer mig ikke.

1. hår op i røvet bogstaveligt talt) ingen spørgsmål stillet.

2. det er individuel nogle gange sker det, at rædslen er så træt. og konstant tænker på et nyt hårklipp. hvis du virkelig vil, så hvorfor ikke.

Nå, om frisyre-zapletushki - ikke alle kan gøre det.

6. Faktisk er det svært at vaske balsammen, for han er sådan en glat tæve, og hans hår er så glat med ham, at helvede vil du forstå, om det allerede er ordentligt skyllet af eller ej.

8. Selvfølgelig forsøgte hun - hun var ikke født med en skyt til præsterne)

10. Måske afhænger det af hårets tykkelse. Jeg er her er vildt varmt med dem om sommeren. selv i en bundt samle på toppen. Hovedbunden er chokeret af varmen.

11. Hvis en pige har fremragende sundhed og i familien er alt med tykke skinnende maner, så er det ikke svært. og når 3 hår i 2 rækker, åh, hvordan ikke bare for at bringe dem ind i den guddommelige form.

I nogle punkter har du ret. Balsam vaskes normalt) Betydning at vokse hår og vægt dem, hvis 3 hår i 2 rækker?

Nå, nogle har sådan en drøm.

Her skære min søster hele barndommen "under drengen." Håret selv vokser så langsomt. og hun ville altid have lange. opfylde drømmen om barndommen, lad os sige. og det er ligegyldigt, at de er lidt tynde, ubemærket, tynde. Jeg vil og det er det)

Så står hårforlængelser  Progress ikke stille! Generelt forstod hun aldrig forældre, der skar små prinsesser under drengen. Nå det er grimt! Og hvis du er for doven for at forstyrre, hvorfor var der brug for børn overhovedet?)

nej, hvis barnet selv ikke er imod et kort hårklipp, så for Guds skyld. alle mindre besvær og alle er glade. og hvis de er i kraft, så gør de op.

røre ved dit hår? Hvorfor give det til at gøre, hvis du ikke kan lide?

og ingen spørger)))) Du sidder virkelig i en transport, du føler dig rørende, du kigger rundt, og der strejker nogen hen. eller på et par var den samme gruppe særlig medfølende, hun kunne godt lide at røre dem

Jeg xs. Jeg har hår til æsler, lyst blondt, skinnende og sundt. Ingen rører ved transport. Og venner ved, at jeg ikke er glad, når håret rører og ikke gør det.

Der var lange hår, hvor stylingen var perfekt holdes og andre glæder af langt hår.

Af den måde, om hvordan man skal være "som alle andre." Hun skar det af og indså, at det virkelig var ligesom alle andre :) Nu ser alle piger med langt hår ud som om de kommer fra samme transportør.

Jeg er meget glad for, at jeg slap af en lang hårklippning. I to år har jeg aldrig fortryllet det, og de eneste tanker om opvækst opstår kun fordi min unge mand kan lide længere.

Så alt dette er skrald. Vi må se som du vil, og ikke på internettet.

Åh, og forfatteren. Jeg anbefaler stærkt dig at få et hårklipp! :))))

Du skal se ud som du vil.

Om sommeren var jeg døende, med min hårdop, halen hjalp ikke, det var tykt ovenfra, de kunne ikke styles, fordi de var for tunge. Og det er ikke engang op til taljen.

Haircut var en frelse.

Sandelig vokser de for hurtigt, ikke på shampoo, and på frisører kan gå i stykker)

Så jeg tvinger dig ikke til at få et hårklipp! Faktisk siger jeg ikke, at hvis du lider med dem - du udholde alt dette.

Tak, jeg vil klare, alt passer mig) Bare det samme, en flok med alle slags hårklipp og med mellemlangt langt hår, med lang ser jeg meget sjældent. By, forresten, Peter.

Og da jeg skarede håret på mig, så alle pigerne med mops i Bosko rundt øjnene og råbte ja som at du CHO

Jeg er en mand fra en stålværk med langt hår. Ja, håret er sejt. Jeg kan ikke sætte min mohawk uden fjedre =)

Og med den langhårede i vinden kysser ubehageligt

Jeg havde langt hår op i røvet, men hvad er brugen af ​​det, hvis det er tyndt? For en måned siden skarede hun håret under en firkant og var glad, selv om lydstyrken var kommet frem.

Lyt, hvis du har et smart hårhår, og du besluttede dig for at få et hårklipp, men du tvivler på det, men hvis du vil lave en kort hårklipp bare fordi "alle går på den måde" - skal du ikke klippe dit hår!

Generelt ved jeg ikke om sådanne tilfælde, tværtimod vil folk med langt hår have et hårklipp, fordi de bliver trætte af dem, og alle siger "ikke".

Var ejeren af ​​håret under præsterne, til skulderbladene og under barnet. Forslag om at skære dem ankom ikke en gang. En masse snak, siger de forgæves obkromsala - er en anden sag. Fra lang tid bliver du træt forfærdeligt, især hvis det er tungt tykt. Smukt, uden tvivl, men havets problemer.

Før bladene - den bedste mulighed. Problemer mindre end 10 gange end med meget lang. og 20 gange end med kort.

Men jeg vil fjerne myten om kort hår. Kort hår - betyder ikke, at du ikke behøver at passe! Kort hår er så meget besvær som med lang, hvis ikke mere. Disse er daglig styling, hyppig vask, månedlige udgifter til frisør (i en måned vokser du som en brownie, gutter tror jeg, du er enig), ekstra pleje (på grund af overflod af styling) osv. Derfor, hvem vil skære hår, for ikke at bade - gør det ikke. Forsinket kort hår er -200 til udseende.

Meget mere afhænger af hårklippet.

Jeg havde noget som dette (se nedenfor). der var ingen problemer. styling også. magi - men uden en hårtørrer lægger de sig på en eller anden måde anstændigt. En masse fordele - mindre tid til at vaske hovedet, tørre i et par minutter, du forstyrrer ikke kæmning, mindre shampoo og balsam blade.

I hvor mange år kan du vokse langt hår til taljen, taljen og under?

I hvor mange år kan du vokse langt hår til taljen, taljen og under?

Tidligere var mit hår skulderlængde. så besluttede at vokse længe. og nu, efter 2 år, har mit hår vret lidt tilbage over halebenet. trods det faktum, at hver 2-3 måneder rensede jeg 3 cm delte ender. men generelt er det for alle individuelt, at nogen vokser hår hurtigt, nogen langsommere.

I gennemsnit vokser håret med 5-7 centimeter om året. Meget individuelt overhovedet. Så tæl forskellen fra den ledige længde til den ønskede. Tilføj en periode til trimning af tipene. Hår til at vokse til taljen vil ikke alle, og endnu lavere - endnu mere. Det afhænger af hårets liv. Langliverne vokser tilbage, men oftere falder hårene meget tidligere, det vil nå den ønskede længde. Du kan udvide deres levetid med en sund livsstil og kosmetik, men ikke væsentligt. Den maksimale hårlængde, som de siger, er skrevet til slægten.

Afhænger af mange parametre - ernæring, livsstil.

Jeg gætter mindst 4-5 år gammel.

Jeg læste det for at stimulere hårvækst, du har brug for at massere hovedbunden flere gange om dagen.

I 15 måneder har min branche 15,5 cm hår. Men det er i lyset af, at jeg konstant plejer at lave nærende masker, masker til hårvækst. Derfor, hvis du sjældent skærer dem og følger tipsene, så er det i et par år gratis.

Jeg plejede at vokse mit hår op til præsterne og derefter til mine knæ, men så slog jeg ud og skar i nul og i en måned voksede de op til brystet og så ville de og så håret være ahaaa)))))

Du kan vokse langt hår i 3 år, med forbehold for kvalitetspleje. Med dette vil håret ikke bare vokse, de vil også være sunde, stærke og smukke!

Med begrebet kvalitetspleje mener jeg at bruge prof. Kosmetik, tage farmaceutisk vitamin, regelmæssig trimning af tipsene, selv for cm, oliepleje, du kan også inkludere folks tips!

Jeg ønsker lykke til i voksende hår!

For at vokse hårlængden op til taljen (bælte), skal du forlade mindst 6-7 år, hvis dit hår er blødt, tyndt og tørt (du skal trimme enderne 1-2 gange om året med 1-2 cm). Hvis håret er hårdt og fedtet, så er tiden for at vokse meget mindre - 5 år (i gennemsnit). Barbering af enderne af håret er ikke påkrævet, hvis håret ikke er opdelt.

hår til taljen

pas på, spis rigtigt og aldrig skære dit hår igen.

Afslutningskriterium

sundt og langt hår

 • 322
 • 28. december 2015 kl. 23:26

Gå ikke glip af de nye poster!

Abonner på målet og følg dets præstation.

Målet er en gruppe

Sund krop

© 2012-2018 SmartProgress.do
Service mål præstation

Din mål widget

Stor (450 × 150 px)

Lille (250 × 100 px)

For at indsætte en widget på din hjemmeside eller blog, skal du kopiere koden og indlejre den i kildehtml-koden på din blog / side.

Kun til PRO

Du kan købe en PRO-konto, eller få det gratis ved at invitere 3 venner til SmartProgress

Depilation Cream Veet

Kriterier for valg af vandepilator og hvordan man bruger det