Epilatorer BRAUN Silke-epil 5

Til brug af nyankomne til hårfjerning skabte Braun Brown Silk Epil epilatoren 5.Denne epilator er designet til blid, blid, men ekstremt effektiv fjernelse af uønsket hår i lang tid.

Indsæt Start Epil til shugaring

Velplejede glatte kvindelige hud siden oldtiden betragtes som benchmark for tiltrækningskraft. Indsæt "Start Epil" til shugaring hjælper moderne skønheder til nemt at slippe af med uønskede hår og få Cleopatras selvtillid.

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Negative anmeldelserPastaen er meget blød, selvom du tager en fast tæthed. Derfor, for dem, der har varme hænder eller et varmt rum, vil pasta ikke fungere. Faktisk kan jeg ikke vurdere, fordi pastaen er klæbrig stramt

10 bedste barbermaskiner 2018

Daglig barbering er ikke den bedste forening for mænd. Men selv en sådan procedure kan være sjovt. For at gøre dette skal du blot vælge en bekvem, højkvalitets maskine. Fabrikanter tilbyder forbrugerne en enkelt maskine og kits med ekstra vedhæftninger eller et par barbermaskiner.

Voksstrimmel til udtørring fra Veet

tilbagekaldelseFørste gang jeg købte en lignende ting, ud af nysgerrighed og på lageret (2 pakker til prisen på 1). Måske er jeg så buet, men jeg kunne stadig ikke helt fjerne alt mit hår ved hjælp af 2.

Velvet Depilatory Cream

Depilatory cremer er en god metode, hvorved du kan fjerne uønsket hår meget hurtigt og uden unødvendigt bureaukrati. I denne artikel vil vi tale om et sådant værktøj som fløjlkrem til udsmidning af forskellige dele af kroppen.

VENUS SPA Breeze

Vil du skrive en anmeldelse?Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.Hvad er hemmeligheden bag lungen og samtidig en uovertruffen ren barbering? Venus Spa Breeze® "2 i 1" barbermaskine med 3 blade og indbyggede puder med barbergel.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).