Hvordan man laver et ansigt shugaring derhjemme

Hår på kroppen af ​​en kvinde er meget uønsket. Håret på hendes ansigt er et endnu mere alvorligt problem, der kræver en øjeblikkelig løsning.Ofte giver fluffen over overlæben mærkbar ubehag og bidrager til udviklingen af ​​komplekset i en kvinde.

Elos hårfjerning, hvad er det?

For en moderne kvinde er et attraktivt og velplejet udseende meget vigtigt. Og næsten alle damer drømmer om en glat, silkeagtig hud uden overdreven hår. I skønhedens skøn kan du prøve mange teknikker, svækkende og smertefulde procedurer, der skal gentages regelmæssigt, fordi de ikke giver en varig effekt.

Depilation creme Lova-Lova og dens handling

Kvindernes kamp for glat hud uden hår er udformet i en række forskellige metoder og procedurer. Voksning, shugaring (læs anmeldelser om, hvad der er bedre: voksning eller shugaring), barbering, laser depilation, saltbad osv.

Maru kosmetik Shugaring pasta - anmeldelse

Siden jeg rørte ved emnet for depilation, fortæller jeg om et andet indenlandsk mærke, Maru kosmetik (Moskva). Dette er åbningen af ​​2015, i starten var det meget budget, nu, da varemærket blev fremmet, steg priserne lidt.

Egen klinik studio

Nyheds frisørsalongOlga Kondratyeva, en førende stylist på OWN Clinic Studio, er en master træner i ESTEL Professional laboratoriet. Olga, en talrige deltager og finalist i internationale frisørkonkurrencer, præsenterer ESTELL Professional-produkter til gæsterne i vores studie på et højt fagligt niveau.

Schick quattro titanium 8 stk i Zelenograd

type: udskiftelige blade, antal barberblad 4, materiale: plastiktype: udskiftelige blade, antal barberblad 4, materiale: plastiktype: barbermaskine, præcisions trimmer, antal barberblad 4, materiale: rustfrit stål, håndtag materiale: rustfrit stål