Hvorfor forbliver blå mærker efter shugaring

Du kan finde klager fra pigerne om, at de efter skygge har blå mærker. Hvorfor vises de, og er der måder at forhindre deres forekomst? Det viser sig, at meget afhænger af hudens egenskaber, såvel som på en kosmetologs færdigheder.

GentleLase Pro

GentleLase Pro Laser hårfjerning
(permanent hårfjerning for alle hudtyper) Pigmenterede læsioner
sol hud læsioner
alder pletter
fregnerGentleLase Pro er et nyt koncept for den vigtigste laser æstetiske medicin til fjernelse af hår, epidermis pigmenteringsforstyrrelser og vaskulære anomalier, der starter fra venerne i underekstremiteterne og ansigt til hæmangiomer samt reduktion af rynker.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Hvordan laver man en depilatory creme hjemme?

Stadig flere moderne piger og kvinder anvender salonbehandlinger til ansigt og kropspleje. En af de mest populære blandt det fair sex er depilation. I salonen vil denne service være dyr, men denne procedure kan nemt udføres hjemme ved at forberede en speciel sammensætning med egne hænder.

Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Hvordan slippe af med pubic hair: 6 metoder, der virker

Kvinder begyndte at fjerne hår fra pubic zone relativt nylig. Indtil dette tidspunkt har håret på disse områder ikke skændet nogen, men for en moderne pige er det vigtigt at føle sig perfekt i alt, så mange mennesker tænker på at fjerne uønsket hår på de mest ømme steder.