Den bedste voks til depilation: varm, varm, kold eller film

På hylderne i butikkerne er der et stort udvalg af produkter, der er opdelt i 4 grupper: kold, varm, varm og filmvoks til depilation. Hver art har sine fordele og ulemper og bruges til forskellige opgaver.

 • 1. Typer af voks til depilation
 • 1.1. varm
 • 1.2. varm
 • 1.3. kold
 • 1.4. membranøs
 • 2. Den bedste voks til depilation
 • 3. Hvordan man vælger en voks til depilation

Typer af voks til depilation

Opdelingen i typer voks beregnet til depilering afhænger af dens arbejdstemperatur. Inden du vælger en passende mulighed, skal du beslutte, hvilke dele af kroppen, den skal bruges og hvor ofte.

varm

Varm voks, som omfatter: fyrharpiks, voks og æteriske olier. Denne type stof er mere egnet til professionelle kosmetologer, da begyndere nemt kan overophede varm voks og få brændt hud.

Den faste masse opvarmes til 48 grader, varmen reducerer smerten betydeligt.

Varm voks fremstilles i forskellige beholdere: granulat, patroner og dåser. Den største fordel er at reducere smerten på grund af værktøjets høje temperatur.

varm

Varm voks er bedst egnet til selvrensning hjemme. Det opvarmer op til kun 38 grader og forhindrer dermed forekomsten af ​​forbrændinger. Ubehaget fra den varme masse er lidt stærkere end fra det varme stof.

Beslutter at bruge varm væske, skal du separat købe papir eller klud tape designet til at fjerne det fra huden. Producenter anbefaler, at du bruger denne mulighed for at fjerne benene.

Det sælges i banker eller kassetter, nogle gange er det svært at bestemme hvilken voks der er bedre. For eksempel er den anden type mere bekvem at bruge, men den bør opvarmes i en særlig vokssmelte. Hvis du bruger voks til depilering i patroner, er der ikke behov for at overvåge mængden af ​​det anvendte stof, og epileringsprocessen bliver enkel, takket være en speciel rulle i slutningen. Overskydende midler fjernes med oliebehandlede klud.

Visse ubehag tillader ikke brugen af ​​varm masse til bikini og ansigt, men det er bedre at vælge andre muligheder for depilering af disse zoner.

kold

Kold voks sælges i færdig form, selv i produktionen påføres overfladen af ​​fremtidige voksstrimler af papir til brugervenlighed. Det er nok at opvarme strimlen lidt med palmerne, skille halvdelene med stoffet og tryk det på huden. Sammenlignet med andre muligheder for depilering er dens effektivitet lavere, men reduktionen i procedurens tid er tiltalende.

Der er kold voks i rør, og konsistensen af ​​det ligner fløden. Massen opvarmes i en bekvem beholder med kogende vand og påføres det ønskede område af kroppen. Pakken indeholder ofte specielle strimler, og du kan også lave dem selv.

membranøs

Film voks til depilation kombinerer de bedste kvaliteter af varmt og koldt, så det er anerkendt som det bedste vaskemiddel. Smeltepunktet når en sikker 40 grader. Værktøjet påføres huden med en speciel spatel, og fjernelsesprocessen kræver ikke brug af yderligere materialer - epileringstape.

Før du køber skal du omhyggeligt læse sammensætningen: Tilstedeværelsen af ​​vinyl og gummi gør stoffet mere plastik. Mange kvinder bemærker filmvoksens egnethed til følsomme områder af kroppen, herunder det intime område.

Den bedste voks til depilation

Inden du vælger den bedste voks til depilation, skal du bestemme den tilladte smertetærskel og det område, der kræver hårfjerning. Nedenfor er en rangordning af de bedste værktøjer af hver type.

Hårfjerning voks

Et stigende antal kvinder og mænd, der ønsker at slippe af med overskydende hår, kommer til beslutningen om, at voksaflejring er en af ​​de mest egnede valgmuligheder. Dette skyldes de mange fordele ved denne metode over nogle andre:

 • langvarig virkning
 • evnen til at fjerne det døde hudlag med hår
 • gavnlige bestanddele af huden er blevet tilsat til voks (æteriske olier, planteekstrakter;
 • let at finde til en lav pris;
 • Voksning kan ske i kabinen eller i hjemmet;
 • Over tid bliver hårene tyndere og mindre mærkbare på grund af regelmæssig skade på folliklerne.

Dette er nok til at vælge voks. Men inden du går i butikken for køb af arbejdsmateriale, er det nyttigt at lære beklædningsvarianterne at kende, og kun derefter bestemme hvilken som er bedre til hårfjerning på en eller anden måde.

Voks sorter

Voks typer er fundamentalt forskellige fra hinanden på flere måder:

 • driftstemperatur;
 • aftale;
 • ved brug af hudtyper
 • efter sammensætning.

Alle typer har deres fordele og ulemper, og det skal også tages i betragtning for at den planlagte begivenhed kan bringe det forventede resultat.

Forskelle i arbejdstemperatur

Ifølge den temperatur, hvor det er nødvendigt at arbejde med en eller anden type voks, er der en opdeling i varme, varme og kolde muligheder.

Kold voks Præsenteret i form af voksstrimler eller i rør, er der ikke behov for specielle opvarmningsanordninger. Du skal bare gnide strimlerne i dine hænder eller sætte dem på batteriet i et par sekunder, du kan varme røret i en krukke varmt vand på batteriet. Derefter anbringes produktet på huden over hårvæksten og trækker det af med en skarp rykke i modsat retning.

Fordele ved kold voksning: Hurtig, bekvem i mangel af betingelser for andre former for depilation, billig, kræver ikke meget erfaring, det er umuligt at komme til skade (brænde selv osv.).

Ulemper - det gør ondt, effekten er mindre end fra den varme eller kolde metode (hår kan forblive).

Forkølelse er god til at fjerne vegetation på kroppen (arme, ben, ryg) og på ansigtet (over læben, for at rette øjenbrynene på hagen eller kinderne).

Varm voksning. For en varm måde at slippe af med vegetation derhjemme, er det bedre at købe voks i kassetter (patroner), men du kan også i banken. De opvarmes bekvemt i en voksmølle, mikrobølgeovn eller dampet. Den færdige voks på konsistensen skal svare til den klæbrige honning. Produktet påføres området med en spatel eller en træspatel (hvis der købes voks i en dåse), lægges en papir- eller stofstrimmel oven på toppen, og alt går i stykker brat.

Fordele: Hvis du ikke overophedes, er det umuligt at blive brændt, mindre smertefuldt end med den kolde metode, sikker universel mulighed.

Ulemper: Det er nødvendigt at justere til korrekt opvarmning (ikke mere og ikke mindre end den krævede temperatur), hvis der ikke er vokssmelte. Overophedning fremkalder forbrændinger, og utilstrækkeligt opvarmet voks vil ikke fjerne hårets kvalitet.

Varm voks er velegnet til alle områder af kroppen, herunder intimt (men dyb bikini vil være mere smertefuldt) og ansigt (hage, antenner, øjenbrynskorrektion).

Hot voksning. Ikke den bedste mulighed for at arbejde derhjemme. Her har du enten brug for en god oplevelse, eller af hensyn til sikkerhed er det bedre at henvende sig til professionel hjælp fra en kosmetolog. Voks til den varme metode sælges i plader, granuler, briketter eller skiver, der kræver opvarmning til 55 ° C. For at gøre dette har du brug for en vokssmelte (en mere bekvem løsning), et vandbad eller en mikrobølgeovn.

Vassen påføres huden med en spatel, der er alderen på kroppen, indtil den hærder. Strimler til adskillelse er ikke påkrævet, da voksen ikke strækker sig og ikke rives i den afkølede tilstand, fjernes den godt uden hjælpemidler.

Fordele: Den mest smertefri type voksaflejring (under påvirkning af temperaturen, porerne udvides, og hårene kommer ud meget lettere), fjerner godt hårdt hår, der er ideelt til det intime område.

Ulemper: Farlig at bruge hjemme (du kan blive brændt), ikke egnet til korrektion af øjenbryn, fjernelse af antenner og vegetation på hagen.

Bemærk: For at rette øjenbrynene og slippe af med vegetationen på ansigtets helhed, kan specielle varme synspunkter bruges til at behandle dette område (på trods af navnet, deres arbejdstemperatur er lavere, og de er sikre på at arbejde i dette område).

Forskelle med formål

Hver zone i kroppen har sin egen følsomhed, og i den forbindelse skal voks til behandling af forskellige områder også vælge den rigtige:

 • universel mulighed eller varm voks til arbejde på kroppen, ansigt (specielt) og i bikiniområdet;
 • for arme og ben, bryst og ryg varm voks er bedre egnet, men for hårdt hår er det bedre at bruge varmt, selv om mange foretrækker koldt;
 • Til ansigtet anvendes cassette eller dåse varm voks, men voksstrimler eller varm voks, der er specielle til arbejde på ansigtsområdet, kan også bruges (for at fjerne hår omkring øjenbrynene, over læben og på hagen);
 • For en bikini er det bedst at tage en varm voks, fordi med varm og kold voksning og smerte er meget stærkere, og med hårde hår kan de ikke klare.

Hudtypeforskelle

Hver type hud på sin egen måde kan reagere på den stress, det modtager, når man fjerner vegetation med voks. For at reducere sandsynligheden for irritation, allergier og andre ubehagelige konsekvenser skabes voks til tørre, normale og følsomme typer. Hvert mærke tilbyder her sine warrants med forskellige tilsætningsstoffer, der passer til huden.

Forskelle i sammensætning

Voksen kan indeholde træharpiks, æteriske olier (aromatisk og base), ekstrakter af lægeplanter. Dette er alt nødvendigt for yderligere ernæring af huden, pleje af det og fugtgivende efter proceduren.

Populære mærker

Den største efterspørgsel er for de mærker, der giver maksimal effekt og minimal effekt. Det er også vigtigt her og bekvemmelighed i deres brug, en række hudtyper og andre vigtige punkter. Men selv de mest populære voks, som er blevet godkendt af kunder og har stor efterspørgsel, har deres fordele og ulemper, som er bedre kendt, før købet er lavet. Endvidere vil kun få mærker af deres sort blive præsenteret, og det er bedre at købe hvilken voks der er bedst - afhængigt af deres præferencer:

 1. Veet. God voks, der kan bruges hjemme. Samtidig med fjernelse af hår bekymrer sig for huden takket være de æteriske olier og urte kosttilskud i sammensætningen. Effekt - op til 4 uger. Du kan købe voks i en krukke eller i form af voksstrimler. Der er specielle muligheder for forskellige hudtyper. Praktisk også fordi det er godt afvasket med almindeligt varmt vand. Minus - kræver en hårlængde på ca. 5 mm.
 2. Depilflax. Den er præsenteret i form af varm voks i krukker eller patroner samt en varm bikini til behandling. Det kan være for enhver form for hud og vegetation af forskellig hårdhed. Klæber sig godt til huden og tætsluttede hår. Opvarmer hurtigt og langsomt fryser (der er tid til at anvende, selv i mangel af erfaring). Brugen af ​​den varme version er tilladt for ansigtet.
 3. Depileve. Voks til alle hudtyper, økonomisk at bruge. Det er godt limet, pålideligt omslutter hår, kræver ikke anvendelse med et tykt lag.
 4. Byly.Wax med guld, hvilket gør huden til at se godt ud, blødgør og fugtgivende. Der er muligheder for at arbejde på forskellige dele af kroppen og på ansigtet (omkring øjenbryn, læber, på hagen). Også solgt i reklamer og i form af voksstrimler. Godt indfanger og trækker lige kort hår.
 5. Floresan. Indeholder trægummi, olier og andre naturlige ingredienser. Du kan finde muligheder for forskellige områder af kroppen og for ansigtet (omkring læberne og øjenbrynene på hagen og kinderne). Fjerner håret af stivhed, der er egnet til brug i salonen og i hjemmet. Det er nok at anvende et tyndt lag. Der er voks af dette mærke specielt til dyb bikini.
 6. Kapous. Måske vokser den bedste kassette. Passer til alle dele af kroppen undtagen bikini. Patroner af forskellig krop for hver hudtype hver. Ikke-irriterende, nem at bruge, ikke dyrt. Minus - for tyndt lag påføres, hvilket kræver gentagelse på ét sted.

Voks, du kan vælge nogen, men det bedste er ikke uden almindelige ulemper:

 • smerte ved at bryde af huden
 • enkelte hår kan forblive;
 • hårvækst op til 4-5 mm er påkrævet;
 • irritation eller allergier er mulige;
 • blive snavset, når den fjernes fra huden;
 • Varm voks som den mest smertefri mulighed er ikke egnet til meget følsom hud.

Ethvert købt produkt, herunder voks, er stadig en vis risiko og afhængighed af kvalitet lovet af producenten, som ikke altid opfylder forventningerne. I sådanne tilfælde forhindrer intet at fremstille voks til depilation uafhængigt derhjemme.

Selvkogende voksopskrifter

For ikke at bruge penge og tid på at finde og købe det rigtige produkt, kan du lave en voks til depilation derhjemme og bruge det til din glæde. Enhver opskrift, der er angivet nedenfor, er ikke så svært at gennemføre, og hvilken er bedre - dette kan kun kendes ved sammenligning.

Opskrift 1. Det vil tage 350 g honning (naturlig), saften af ​​en halv citron og 100 ml destilleret vand. Kog alle sammen indtil væskekonsistens med omrøring (ikke for intens, men konstant). Derefter tilsættes så meget vand og kog, indtil det er tykt (du skal stræbe efter at lave en sirupagtig sirup). Lad afkøle. Opskriften ligner mere muligheden for at forberede hjemmelavede sukkeraflejringspastaer, men den kan også bruges som voks.

Opskrift 2. 400 g carnaubavoks + 170 g bivoks voks, smelt sammen, fjern fra varme. Efter 1 minut tilsættes glycerin (7 mm) og et par dråber æterisk olie (enhver). Til brug, når køling betyder til den passende temperatur.

Opskrift 3. 100 g bivoks voks + 50 g paraffin + 200 g rosin smelte i et vandbad, fjern derefter og lad det hærde. Anvend som varm voks.

Ikke det faktum, at forarbejdningen vil kræve hele delen af ​​den fremstillede voks. Ophold kan opbevares i køleskabet og opvarmes inden følgende procedurer.

Sådan bruges

Voks, kogte hjemme, bør bruges såvel som købt. Men før det er det ikke mindre nødvendigt at forberede huden til proceduren:

 • hårene vokser til 4-5 mm;
 • 2-3 dage at gøre skrælning
 • rense, rense og tørre huden før proceduren
 • Ansøg og grind talkum.

Følg fremgangsmåden i selve proceduren:

 1. varme voks
 2. Ansøg i retning af hårvækst;
 3. dække laget med en strimmel og forsigtigt glatte det (med varm voks er det ikke nødvendigt at gøre dette);
 4. på hærdning voks til at trække det væk med en skarp selvtillid rykk mod vækst.

Efter depilering, lind huden med lotion eller ethvert middel til at hæmme hårvæksten. Derefter kan dagen efter at du ikke sveder (gå til badet, saunaen, spille sport), brug parfume, 2 dage skal ikke solbade. Efter 3 dage skræl igen for at forhindre indvækst. Disse var reglerne for udførelse af depilation på områderne af ben, arme, ryg eller bryst, hvor det ikke er muligt at straks fange et bredt område uden hjælp. Der er dog steder, hvor du skal arbejde lidt anderledes.

For eksempel er en dyb bikini ikke for alle og håndterer ikke altid uafhængigt på grund af manglen på tilgængelighed for denne zone. I dette tilfælde vil kun en professionel beautician hjælpe.

Armhulen bør ikke behandles fuldt ud, men tager højde for den multidirektionelle vækst af håret på dette sted. Voksapplikationer skal være små og anvendes separat.

Ansigtsområdet (for eksempel ved korrektion af øjenbryn) kræver også opmærksomhed mod depilering for ikke at blive irriteret på det mest fremtrædende sted:

 • Særlig varm voks til afskalling af ansigtet skal påføres med små dele med en spatel eller en spatel (hvis det er granulært, tag kun et par granuler);
 • Efter opvarmning anbringes varm voks i små områder til den ønskede hårvækstzone (for eksempel hvis øjenbryn korrigeres - applikationen går til templerne og bryder i modsat retning osv.);
 • Kold voks til hårfjerning (smalle strimler) opvarmes i palmerne og påføres over området over læben, hagen eller omkring øjenbrynene.

Hvis der er enkelthår - kan de let fjernes med pincet.

Det er mere hensigtsmæssigt at gøre nogen depilation før sengetid, når der ikke er behov for at gå et sted og vise folk øjnene, fordi efter proceduren midlertidig rødme af huden er muligt. Dette er normalt, kræver ikke nogen handling (undtagen den sædvanlige pleje efter depilation) og går selv om morgenen.

Uanset hvilken type depilation der vælges, og uanset hvilket middel den udføres (butik eller hjemme), er ikke kun det korrekte valg af voks vigtigt for at opnå den ønskede effekt, men også opfyldelsen af ​​reglerne for at arbejde med det.

Hvad er voks til depilation

Intet så hurtigt gør en kvinde urent, som uønsket ansigts- og ansigtshår. Og hvis håret i armhulerne stadig kan overføres som et udtryk for oprør og oprør af ånden, er det ikke almindeligt at demonstrere uhærvede skinner til andre end din kosmetolog.

Og da problemet med at slippe af med kropshår er så akut, så har fabrikanter af depilatoriske produkter forsøgt at tage hensyn til kvinders behov og har skabt et stort antal varianter til en bred vifte af hår og meget forskellige hudtyper.

Hvorfor de fleste kvinder og mænd foretrækker voks er:

 • voks fjerner ikke kun uønsket vegetation, det fanger også et lag af døde celler, hvilket fremmer hudfornyelse;
 • mest depilatory vokser omfatter særlige tilsætningsstoffer, der blødgør og nærer huden, hvilket gør den silkeagtig;
 • Voksning giver en langvarig virkning, og hvis du bruger ekstra spray til langsom hårvækst, kan du glemme den næste procedure i op til 5-6 uger;
 • det er let at bruge voks, du kan købe det i næsten enhver butik, voksning sker i enhver salon;
 • Dette er en relativt billig måde at slippe af med hår.
 • hår efter gentagen fjernelse af voks og permanent skade på pærerne bliver blødere og tyndere;
 • Hvis modeen vender tilbage til alle naturlige, herunder kroppens naturlige hårdhed, et stykke tid efter proceduren, vil håret på kroppen helt komme sig.

Video: Videoinstruktioner for voks voks i patroner

Typer af voks

Hårfjernings voks varierer efter en række kriterier. Det vigtigste er vokssmeltepunktet. Det er direkte proportional med dets nemme fjernelse af hår og evne til at reducere smerte. Det er omvendt proportional med hendes bekvemmelighed ved at bruge voks af en person uden erfaring og nødvendige tilpasninger.

Så ved smeltepunkt er vokser opdelt i:

 • Kold voks;
 • Varmt voks;
 • Varm voks

Kulden er god, fordi den ikke behøver nogen varmeapparater.

Foto: firma Veet

Dybest set sælges det i form af færdige voksstrimler eller i en dåse (rør).

Foto: Strip byly depil

Klar strimler skal varme mellem palmerne, frakoble, holde fast i huden med hår og rive en skarp bevægelse mod hårets vækst.

Foto: Koldvokst forfald

Kold voks i et rør eller en krukke bør opvarmes i hænderne, på batteriet eller i et glas varmt vand, lægge på huden, lægge en stribe papir eller uvævet materiale på toppen, rive stripen af ​​med voks og hår fra huden.

Foto: skønhed billede

Det er godt at bruge sådan voks i tilfælde af nødsituation: på vejen, på et hotel, på ethvert sted, hvor der ikke er nogen betingelser for at gennemføre en komplet hårfjerningsprocedure.

Varm voks kommer sædvanligvis i specielle kassetter med en rulle, mindre ofte i dåser, kræver forvarmning før brug. For at opvarme voksen har du brug for en speciel kassette voks voks eller vandbad. Opvarmet til en viskøs honningstilstand, påføres den på huden med en rulle eller en speciel spatel (hvis voks er i en dåse), fjernet ved hjælp af en papir eller uvævet stribe.

Foto: varm voks i kassetter.

Varm voks i dåser er normalt en plastisk homogen masse, for eksempel som her:

Foto: Skønhed billede

Hvid (nu kan du endda skylle med vand). Men producenterne ophører ikke med at forbløffe os, og Beauty Image præsenterede på det russiske marked sin varme granulat voks, som ikke kun løser problemet med uønsket hår, men giver også æstetisk nydelse ved udseendet, og det er helt muligt at give det til badesalt, så dine kæledyr kender til din hårdhed.

Video: Varm voks

Foto: varm voks

Varm voks - den mest elskede for professionelle voksmastere. Den kommer i briketter, tabletter, plader og granulater. Det kræver opvarmning fra 37-40 til 50-55 О С afhængigt af sammensætningen. For at varme op skal du have en særlig voks-, mikrobølgeovn eller vandbad.

Det påføres huden med en spatel eller spatel. Det fjernes efter hærdning uden brug af strimler, det danner selv en plast tynd kage, der ikke strækker sig og ikke rives og holder håret godt. Derfor kaldes det også filmvoks til depilation: Når det hærder på huden, danner det en tæt film, der fjernes i ét stykke.

Det er varmt voks, der giver dig mulighed for at fjerne håret så smerteligt som muligt, porerne er åbne i huden og håret fjernes meget lettere.

For at bruge filmvoks derhjemme skal du som regel deltage i kurser eller spørge en vens depilationsspecialist for at give dig en praktisk lektion. Det er nemt at arbejde med ham, men normalt fjerner det uden at bruge strimler rejser i starten mange spørgsmål.

Du kan finde følgende producenter i varmt voks granulat:

 1. Skønhed billede.
 2. Depilflaks.
Foto: hot wax tabletter

I dåser kommer voks normalt med et særligt håndtag, så det er bekvemt at få en dåse med vokssmelt eller vandbad. I fliserne skal voks virkelig være skjult for børn, da det ligner meget på chokolade. Også varmt voks kan være i briketter og tabletter.

Der er ingen særlig forskel mellem voks i krukker, tabletter eller granulater. Brugen af ​​en eller anden form for emballage voks afhænger af mængden af ​​arbejde, som du planlægger at udføre i en procedure.

Hvis du vil fjerne antennene over overlæben, vil flere granuler være nok for dig, hvis du fjerner håret på brystet, ryggen og benene til din elskede, så er det bedre at opvarme en hel vask voks og holde den i reserve.

Efter aftale kan voksen være:

 • universal: det er en varm voks, der kan bruges både på ansigt og på krop, herunder i bikiniområdet;
 • til arme, ben, bryst og ryg: Varmt voks anvendes normalt her, men du kan bruge varmt i tilfælde af hårdt dybtliggende hår eller koldt hvis behovet for at fjerne dit hår har fundet dig på det forkerte sted;
 • til ansigt: enten varm voks i en patron med en speciel smal rulle eller varmt ansigtsvoks kan bruges her;
 • Bikini voksaflejring: det er altid varmt voks.

Det er meget muligt, at varmt voks blev kaldt "brasiliansk voks til depilation" netop fordi de i den seneste tid blev lavet brasiliansk depilation bikini.

 • Ifølge typen af ​​hud og farven på voks selv er der produkter til følsom, tør, normal hud. For følsom voks er det normalt rosa, men i mange henseender afhænger det af producenten.
 • Voksens sammensætning kan blandes med pine harpiks, indeholder tilsætningsstoffer af æteriske olier, værdifulde baseolier, ekstrakter af forskellige planter.

Video: Hot voksaflejring

Vidste du, at AFT - hårfjerning ikke er kritisk for typen af ​​hår og hudfarve på grund af de kombinerede effekter af to energier - lys og laser? Læs mere i artiklen efterfølgende epilation.

Uønsket hår på intime steder giver en masse ulejlighed ud fra et æstetisk og hygiejnisk synspunkt. Lær alt om mandlig depilation af intime steder ved at klikke på dette link.

Hvordan man bruger?

Metoden til at anvende enhver voks, undtagen kold, varierer betydeligt afhængigt af om du bruger voks voks eller opvarmer voksen i en mikrobølgeovn.

Hvis du bruger vokssmelte, er arbejdet meget forenklet, da du kun skal se, hvilken temperatur du har brug for til at opvarme voks fra en eller anden producent, indstille den ønskede temperatur og sæt den op.

Når det varmes op til den ønskede temperatur, smelter voksen enten bip eller lyset slukker (det afhænger af den specifikke model). Du vil vide, at det er opvarmet nok til at være flydende, men ikke så meget, at der er risiko for at blive brændt.

Foto: voks i kassetter

Da en temperatursensor er indbygget i moderne vokssmelter, opvarmes voksen til en forudbestemt temperatur hele tiden, hvor proceduren finder sted.

Hvis du beslutter at opvarme voks i mikrobølgeovnen, skal du sætte voks på opvarmningen i 1-3 minutter afhængigt af mængden af ​​voks og strøm på enheden.

Derefter skal du blande indholdet af krukken godt og anvende en lille smule voks på håndledets hud. Hvis voksen ikke er tilstrækkelig flydende, skal den opvarmes i yderligere 10-15 sekunder flere gange, hver gang der udføres en test på din hånd, indtil du får en ikke meget varm voksstrømning.

Hvis proceduren er forsinket, skal du opvarme den fra tid til anden og gøre en temperaturprøve på din hånd hver gang for ikke at forbrænde dig selv, hvis voksen overophedes.

Smeltevoks i et vandbad er omtrent det samme som i en mikrobølgeovn med den eneste forskel at du kan blande voksen og lave en temperaturtest på din hånd uden at fjerne voks fra badet.

Inden proceduren startes, er det nødvendigt at dække alle arbejdsområder med engangsservietter, da det er vanskeligt at tørre voksene bagefter.

Før påføring på huden påføres der en særlig affedtnings lotion. Vassen påføres i retning af hårvækst, fjernes i den modsatte retning ved en skarp bevægelse. Umiddelbart efter proceduren er det bedre at anvende et middel til at bremse hårvæksten på huden og derefter en beroligende olie eller fløde.

Er der et alternativ til professionelle produkter før og efter voksning?

Gel til hudbehandling inden depilering desinficerer huden, afkøler på grund af indholdet af menthol og kamfer, har antiinflammatorisk effekt.

Foto: depilflaks gel

Gel kan om ønsket erstattes af ethvert affedtningsmiddel og talkumpulver (babypulver). Disse midler kan købes billigere, og du vil have en længere grund til at bruge dem.

Olie efter depilering fjerner voksrester fra huden, blødgør huden og fremskynder genopretningen efter proceduren.

Foto: olie efter depilering

Ved sammensætningen er olie til depilering ikke anderledes end børns olier eller andre kosmetiske olier til huden. Du kan erstatte det med enhver fugtighedscreme eller body lotion.

Mousse til at bremse væksten af ​​håret bør prøves på dig selv, da det for nogle giver en udtalt effekt og øger tiden til næste procedure, for andre kan det slet ikke have nogen virkning. Ligeledes kan forskellige gel påvirke hårets væksthastighed i forskellige dele af kroppen.

Foto: Mousse til langsom hårvækst

Midler til at bremse væksten af ​​hår er ikke særlig erstatning. Men du skal sørge for, at værktøjet virkelig virker, før du køber det næste gang.

Lotion mod hårindvækst indeholder oftest salicylsyre eller andre eksfolierende ingredienser. Brugen af ​​en sådan lotion er meget lettere for huden end en skrubbe, derfor er det mere foretrukket til permanent brug.

Foto: Anti-indgroet lotion

Erstat sådanne midler er sandsynligvis, at ingenting vil fungere. Og deres konstante brug kan i høj grad lette hudplejen efter depilering og slippe af med håret.

Hvordan vasker voks til depilation?

Den nemmeste måde at fjerne voksrester fra overflader på er at bruge et specielt værktøj, som normalt sælges i afdelinger og butikker til depilation. Disse værktøjer fjerner voksen i et tryk, ikke efterlade en fedtet glans eller pletter, men deres eneste ulempe er ofte en stærk lugt.

Voks fjernes fra huden:

 • voks efter voksning;
 • enhver vegetabilsk olie: det kan enten være en særlig plejeolie, såsom shea eller mandel, såvel som almindelig solsikke eller olivenolie;
 • rig kropscreme eller til hænder;
 • med sæbe og vand.

Hvis vask af voks efter proceduren er et reelt problem for dig, så kan du bruge særlig varm olie Vit i dåser, som vaskes af med vand.

Måder at fjerne uønsket hår på kroppen i dag udviklede en enorm mængde. Men epilering med varm voks (voksning) har stadig den førende position. Læs mere i artiklen hvordan man fjerner hårfjerning med varmt voks.

Interesseret i, hvilke stoffer der bruges til smertelindring i hjemmet hårfjerning? Vi anbefaler at læse denne artikel.

Voksstrimler til depilation er overkommelige, og de kommer i et sæt med specielle klud, der fjerner rester af voks fra den ønskede del af kroppen. Læs videre.

Typer af voks til depilation

Hvordan klarer depilationsførerne på professionel salon at opnå en sådan effektivitet af voksaflejring? Meget afhænger selvfølgelig af deres dygtighed og erfaring. Men det korrekte valg af voks til depilering giver ikke noget mindre bidrag.

I dag er der flere typer voks til depilation: koldt, varmt og varmt. Mange kvinder er personligt bekendt med kold voks (mere præcist med færdige voksstrimler), fordi de let kan købes hos enhver større kosmetikbutik. Men sådanne uafhængige eksperimenter afsluttes med succes langt fra hver af de retfærdige køn, derfor den kolde vokss store popularitet og opnåede.

Professionelle kosmetologer bruger varm eller varm voks til aflejringsprocedurer. Det hele afhænger af den zone, der vil blive behandlet. Det kan forekomme, at en person, som forskellen her kun er i den temperatur, hvorpå voksen vil varme op. Dette er dog ikke tilfældet.

Hvordan vælger man voks til depilation?

Hver voks har sine egne egenskaber, det kræver et vist sæt ekstra værktøjer og præcis overholdelse af depilationsteknikken. Så, varm voks har en blød, viskøs konsistens og fjernes fra huden ved hjælp af specielle strimler af papir, mens varm voks i frossen tilstand ligner mere som et stykke plast, der er manuelt revet af en mester.

Varm voks er ideel til depilering af store områder. Det er nemt at anvende, hurtigt fjernet. Med det kan du slippe af med uønsket hår på benene, arme, ryg. Det specifikke valg af voks afhænger af hårets struktur, hudens type og følsomhed. Sortimentet af de største kosmetiske bekymringer omfatter varme voks med en allergivenlig formel, specielle voksformuleringer til fjernelse af hårdt hår, behagelige omsorgsformler med chokolade, værdifulde olier og frugtsmag.

Varm voks bruges til at fjerne hår i særligt følsomme områder. Det kan bruges til at behandle armhulerne, bikiniområdet (herunder den dybe bikini) og ansigtet. Mesteren forsigtigt, trin for trin, anvender en lille mængde voks til det afskårne område og fjerner håret hårdt. Varm voks giver dig mulighed for at håndtere lige områder af kroppen med kompleks relief. Under applikationen har den en svag dampende virkning på huden på grund af den høje temperatur, så hårfjerning er ikke så smertefuldt. Under hærdning greb varmt voks selv hårdt hår, hvilket sikrer glat hud, hvor varm voks simpelthen ikke klare opgaven. Varmt voks er også beriget med forskellige planteekstrakter og olier, og derfor har voks også en plejende virkning på huden under aflejringsproceduren.

Hvordan varm og varm voks til opvarmning op?

Til opvarmning af voks anvendes et specielt apparat - voks voks. Det giver dig mulighed for klart at styre varmens temperatur og undgå overophedning. Dette øjeblik er af fundamental betydning, da for høj temperatur i voksblandingen kan forårsage alvorlige hudforbrændinger.

Varm voks fremstilles traditionelt i specialpatroner med en rulleapplikator. En sådan patron er anbragt inde i et særligt voksrum (patronerne fra de fleste producenter af professionelle kosmetik til voksaflejring har samme form), hvor det opvarmes til arbejdstemperaturen (lige over 40 ° C). Opvarmet voks påføres huden i et tyndt lag med en rulle.

Varm voks er tilgængelig i briketter, skiver, granulater. De er lagt i en speciel beholder, som derefter placeres i voksvoks. Opvarmet voks er "trukket" fra det af en speciel engangsspatel og påføres på små hudområder. Arbejdstemperaturen på varm voks kan nå 60 ° C, så det anbefales ikke at eksperimentere med det hjemme. Hvorfor du bør foretrække hårfjerningsproceduren i skønhedssalonen, læs artiklen: Epilering af intime steder: hvorfor i salonen?

Den bedste voks til depilation: varm, varm, kold eller film

På hylderne i butikkerne er der et stort udvalg af produkter, der er opdelt i 4 grupper: kold, varm, varm og filmvoks til depilation. Hver art har sine fordele og ulemper og bruges til forskellige opgaver.

 • 1. Typer af voks til depilation
 • 1.1. varm
 • 1.2. varm
 • 1.3. kold
 • 1.4. membranøs
 • 2. Den bedste voks til depilation
 • 3. Hvordan man vælger en voks til depilation

Typer af voks til depilation

Opdelingen i typer voks beregnet til depilering afhænger af dens arbejdstemperatur. Inden du vælger en passende mulighed, skal du beslutte, hvilke dele af kroppen, den skal bruges og hvor ofte.

varm

Varm voks, som omfatter: fyrharpiks, voks og æteriske olier. Denne type stof er mere egnet til professionelle kosmetologer, da begyndere nemt kan overophede varm voks og få brændt hud.

Den faste masse opvarmes til 48 grader, varmen reducerer smerten betydeligt.

Varm voks fremstilles i forskellige beholdere: granulat, patroner og dåser. Den største fordel er at reducere smerten på grund af værktøjets høje temperatur.

varm

Varm voks er bedst egnet til selvrensning hjemme. Det opvarmer op til kun 38 grader og forhindrer dermed forekomsten af ​​forbrændinger. Ubehaget fra den varme masse er lidt stærkere end fra det varme stof.

Beslutter at bruge varm væske, skal du separat købe papir eller klud tape designet til at fjerne det fra huden. Producenter anbefaler, at du bruger denne mulighed for at fjerne benene.

Det sælges i banker eller kassetter, nogle gange er det svært at bestemme hvilken voks der er bedre. For eksempel er den anden type mere bekvem at bruge, men den bør opvarmes i en særlig vokssmelte. Hvis du bruger voks til depilering i patroner, er der ikke behov for at overvåge mængden af ​​det anvendte stof, og epileringsprocessen bliver enkel, takket være en speciel rulle i slutningen. Overskydende midler fjernes med oliebehandlede klud.

Visse ubehag tillader ikke brugen af ​​varm masse til bikini og ansigt, men det er bedre at vælge andre muligheder for depilering af disse zoner.

kold

Kold voks sælges i færdig form, selv i produktionen påføres overfladen af ​​fremtidige voksstrimler af papir til brugervenlighed. Det er nok at opvarme strimlen lidt med palmerne, skille halvdelene med stoffet og tryk det på huden. Sammenlignet med andre muligheder for depilering er dens effektivitet lavere, men reduktionen i procedurens tid er tiltalende.

Der er kold voks i rør, og konsistensen af ​​det ligner fløden. Massen opvarmes i en bekvem beholder med kogende vand og påføres det ønskede område af kroppen. Pakken indeholder ofte specielle strimler, og du kan også lave dem selv.

membranøs

Film voks til depilation kombinerer de bedste kvaliteter af varmt og koldt, så det er anerkendt som det bedste vaskemiddel. Smeltepunktet når en sikker 40 grader. Værktøjet påføres huden med en speciel spatel, og fjernelsesprocessen kræver ikke brug af yderligere materialer - epileringstape.

Før du køber skal du omhyggeligt læse sammensætningen: Tilstedeværelsen af ​​vinyl og gummi gør stoffet mere plastik. Mange kvinder bemærker filmvoksens egnethed til følsomme områder af kroppen, herunder det intime område.

Den bedste voks til depilation

Inden du vælger den bedste voks til depilation, skal du bestemme den tilladte smertetærskel og det område, der kræver hårfjerning. Nedenfor er en rangordning af de bedste værktøjer af hver type.

Hvilken slags voks er til epilering og hvordan bruges den?

Der er forskellige metoder og materialer til at klare sådan et ubehageligt problem for en kvinde som tilstedeværelsen af ​​overskydende hår på kroppen. Voks til hårfjerning henviser til dem. Før du vælger præcis hvordan du bruger det, skal du omhyggeligt undersøge alle mulige muligheder.

Typer af voks til fjernelse af hår

Medium effektiv, meget smertefuld og udmattende måde betragtes som epilering kold voks. Denne type rådgiver at gøre på steder med tyndt hår. Fordelen ved denne metode er, at det ikke er nødvendigt for at holde yderligere udstyr.

Varm voksning er den mest effektive, smertestolerante, men også den farligste procedure. Det er nødvendigt at kontrollere temperatur og tidspunkt for eksponering. Det er ikke tilrådeligt at udføre denne procedure hjemme alene. Denne voks kan bruges mange gange. Dens anvendelse har en række kontraindikationer. Denne voksning bør ikke gøres på ansigtet. Det er angivet til at fjerne hår af enhver tykkelse og tykkelse fra alle dele af kroppen:

Varm voksblanding, i modsætning til varm, har en blødere sammensætning. Den indeholder:

 • harpikser af nåletræer;
 • honning;
 • vegetabilske olier;
 • ekstrakter af livgivende urter;
 • bivoks hvid

Epilering med varm voks til hjemmet er en god mulighed. Faktum er, at det er let at påføre dermis og ikke behøver at blive opvarmet til en høj temperatur. For proceduren er kun 37 ° C tilstrækkelig. Denne type voks sælges i specielle kassetter, nogle gange i banker. Det opvarmes i et vandbad eller i en voksmølle til en viskøs honningstilstand. Derefter påføres en rulle eller en speciel spatel på hudoverfladen. Rengøres med ikke-vævede eller papirstrimler.

I hjemmet anbefales det at bruge varm voks (naturlig bi) eller honning. Ofte indeholder det kosttilskud, beroligende og blødgørende dermis. Denne voksning bruges til at fjerne uønsket hår af mellemtykkelse og tykkelse:

 • på arme og ben
 • i armhulerne.

I hjemmet er det meget bekvemt at bruge filmvoks. Dens effektivitet er ikke lavere end for den varme. Der er ikke behov for at opvarme materialet til en meget høj temperatur, men huden vil ikke blive brændt. Derudover er det ikke nødvendigt at fastgøre strimler af papir oven på sammensætningen. Tilgængelig i værktøjskomponenterne bidrager til, at blandingen, når den bliver frosset, bliver tæt. Som følge heraf kan det fjernes sammen med håret uden at gøre smertefulde, skarpe riller. Denne type voks sælges som:

 • granuler, som ved opvarmning til en klæbrig masse;
 • klarpatroner, der er nemme at bruge på små områder.

Epilering ved hjælp af strimler refererer til de mest egnede typer. Sådanne strimler er små papirark. På dem anbragte et tyndt lag voksblanding. For at gøre det nemt at bruge dem, limes de til hinanden. Før brug gnides strimlerne til opvarmning med hænder, limes til det sted, der er udpeget til forarbejdning og er godt udglattet. Efter 2 minutter kommer de ud i en skarp bevægelse. Voksstrimler af forskellige former og størrelser fremstilles, alt efter hvilket område de er beregnet til hårfjerning.

I hjemmet kan du bruge voks i kassetter eller patroner. Efter opvarmning er det nemt at påføre med en speciel dyse. Sådan voksning er perfekt til vanskelige steder på grund af nem brug af materialet.

Før du køber, skal du studere sammensætningen og afhente materialet med urte ingredienser, der passer bedst til den specifikke type af dermis. Takket være dette er det muligt at beskytte huden mod irritation af overfladen efter epileringsproceduren.

Hvordan vokser arbejde?

Ikke en simpel stearin voks bruges til naturlig hårfjerning. Til disse formål er der specielle sammensætninger, oftest er det en blanding af paraffin og bivoks. De har gode egenskaber, men opvarmes hurtigt. Det smeltede materiale i opvarmet tilstand påføres den del af legemet, der skal forarbejdes. Blandingen trænger ind i hårsækken. Voksen køler over tid med håret. Efter afkølet masse og hår med rødder fjernet. Denne voks hjælper med at forsinke væksten af ​​håret betydeligt (ca. 3-6 uger). Det afhænger af organismens individuelle egenskaber.

Armhulsvoksning er en af ​​de mest effektive måder at slippe af med overskydende vegetation på kroppen, men det er også den mest smertefulde metode. Håret sænker derefter sin vækst og bliver tynd og sparsom. Voksetypen afhænger af niveauet af ubehag under proceduren. Voksning hjemme underarms med kold voks er den bedste løsning. Denne metode er perfekt til dem, der ikke har erfaring med en sådan procedure. Voksende voksstrimler kan bruges gentagne gange. Dette materiale efterlader næsten ingen irritation og rødme på dermis.

Mindre smertefulde og mere effektive er armhuleudslæt med varm voks.

Hvordan laver man voksfjerning?

Voksning kan gøres hjemme. Du skal først købe de nødvendige værktøjer og materialer. I sæt til voks skal være:

 • særlige strimler;
 • voks;
 • vandbad, der er nødvendigt til smeltning af voks;
 • speciel børste eller spatel.

Kitsne, der sælges i butikkerne, har en speciel varmelegeme, hvori en vokspatron er indsat. Der er vævede strimler.

Før proceduren skal du sørge for, at håret på de steder, der skal behandles, har en tilstrækkelig længde - mere end 1 cm. Dette bidrager til god fiksering af voks. En lige så vigtig rolle er givet til kroppsdelernes renhed. Resultatet af proceduren afhænger af det.

Først skal du opvarme voksen til den ønskede temperatur og derefter anvende i retning af hårvækst. Laget bør ikke være tykt, ellers bliver det sværere at fjerne. Voksstrimler udglattes. Efter hærdning hæves kanterne, og på grund af den skarpe bevægelse sker aftagningen af ​​midlet sammen med håret.

Voksende resultater

Denne procedure er en meget gammel type hårfjerning, der ikke har undergået radikale ændringer. I dag er voksning den mest overkommelige og populære metode til fjernelse af hår. Det tager ikke lang tid at afslutte. Af den billige art giver dette den mest varige virkning. Så du kan fjerne forskellige typer hår. Når man systematisk holder hår:

 • bliver tyndere og blødere
 • sænk deres vækst;
 • lavet mindre tykt.

Hvis voksning sker korrekt, så er der ingen komplikationer - rødme, irritation, kløe. Fremgangsmåden kan udføres i skønhedssalonen og hjemme.

Den største ulempe ved denne procedure er smerte. Det er mere følt af mennesker med øget følsomhed. Det skal tages i betragtning, at alt hår er fjernet, herunder pistolen. Som et resultat kan de senere blive mørke og hårde. Denne metode gælder ikke, hvis hårlængden er meget lille. Derudover vises de røde prikker på de steder, hvor udtrækningen forekom, fuldstændig forsvinder kun efter 3-4 dage.

Voksning, udført af en specialist i skønhedssalonen, udføres så sikkert og effektivt som muligt. For at udføre det hjemme, skal du have en vis færdighed.

Hvordan udføres voksaflejring? Walkthrough

På fordelene ved depilation, sammensætning, effektivitet og måder at øge intervallerne mellem depilations, læs den indledende artikel om voksning. Nedenfor vil vi kun diskutere procedurens metode.

De værktøjer, der kræves til voksaflejring, afhænger af typen af ​​voks og udgivelsesformatet:

1. Forberedende forberedelse

For proceduren skal håret være længe nok. Den største effektivitet er vist for hår omkring 5 mm, men det er mere smertefuldt at fjerne hår over 8-10 mm, så de skal forkortes med en trimmer eller sakse.

Hvis du har en tendens til at blive indvækst - skræl huden 2 dage før proceduren for at reducere antallet af indgroede hår.

Dagen før proceduren kan du ikke bade, solbade, gøre skræl. Udfør en allergitest dagen før proceduren.

2. Forberedelse af læder og voks

Varm wassen i henhold til producentens anvisninger (denne temperatur afhænger af sammensætningen, derfor varierer den til forskellige voksarter). Normalt bruges der specielle ovne og voksvoks til dette, som giver dig mulighed for at angive opvarmningstemperaturen, men producenter af "hjemmelavede" varme voks også skrive instruktioner til et mikrobølgeovn / vandbad.

Huden skal være tør, ren og ikke fedtet. Hvis du har bedøvet området (og hvis du ikke ved hvordan, så er vejledningen her), så er det tid til at vaske anæstesen (med en fugtig klud). Derefter blottet huden med et serviet og desinficeres med salicylalkohol. (Der er professionelle præ-depileringsprodukter, hvis opgave er at fjerne overskydende fedt og desinficere.)

Ved afskærmning med varm voks eller shugaring med klassisk karamel bliver kosmetisk talk undertiden påført området med en svamp, serviet eller hånd. Dette gøres for at reducere adhæsionen af ​​voks og karamel til huden og dermed beskytte den mod skader. Men når du bruger talkumpulver, kan du ikke bruge voks fra en strimmel igen.

Derefter skal du kontrollere temperaturen på voksen og forårsage lidt på bagsiden af ​​hånden. Hvis voks er for varmt, vent indtil det køler lidt ned.

3. Proceduren for proceduren

Hvis voks er klar, fortsæt med proceduren:

 1. Påfør voks med en patron eller spatel i retning af hårvækst i et tyndt lag (varm voks: 1-2 mm, varm voks: 1 mm). Dækningsgraden afhænger af bredden og længden af ​​strimlerne såvel som retningen og tykkelsen af ​​hårvækst: det er nogle gange mere bekvemt at arbejde i små portioner.
 2. Påfør en speciel strimmel over toppen og glat over hårvæksten 3-4 gange. Hvis du bruger hotfilm voks eller sukker candy, er der ikke behov for depileringsstrimler - du kan arbejde med dine hænder. Desuden forstyrres den depilatoriske sammensætning ikke umiddelbart, men holdes lidt på huden (ifølge instruktionerne, 10-60 sekunder).
 3. Efter nogle få sekunder (5-10 sekunder for varm voks eller 10-60 sekunder for varm voks) med en skarp bevægelse, rive voksremmen i retning mod hårvæksten, hold og træk huden i enden af ​​den strimmel du trækker (ellers er det muligt blå mærker). Vær opmærksom på at du skal rive i den mest akutte vinkel på huden (mindre end 20 ° C), det vil sige parallelt med overfladen af ​​huden for ikke at bryde håret og ikke skade huden.


Håret fjernes dårligt, hvis:

 • Huden forbliver olieagtig.
 • Vokslaget er for tyndt.
 • Forkert voks fjernelse retning.
 • Langsom voksfjernelse.
 • For korte hår (kan fjernes med pincet).

Lad os se videoen igen. Pigen viser proceduren for depilation med varm voks:

Selvfortrængningsteknik med varm voks (fra 1:30):

I dette klip udføres depilation med varm voks på armhulen:

Her lægges varm voks over læben (bemærk at beauticianen efter bruddet sætter hånden - dette fjerner ubehag):

4. Afslutning af depileringsproceduren

Efter hårfjerningen er afsluttet, kan du udføre en enzym hårfjerning procedure eller i det mindste anvende en hårvæksthæmmende (for eksempel ifølge denne instruktion). Dette vil øge tiden mellem depilations, men er et valgfrit trin.

Voksrester bør fjernes med enhver olie (eller med specielle efterpiller) - med den virkning at hæmme hårvæksten (denne virkning har pebermynteolie, fennikelfennikelolie - dette vil være et særskilt materiale).

5. Pas efter proceduren

Efter proceduren er der rødme i form af placeringer af røde prikker. Dette gælder især ved brug af varm voks. Normalt forsvinder røde prikker efter 3-24 timer.

I løbet af de første to dage efter voksning / shugaring procedure bør følgende undgås:

 • Solstråler;
 • Meget varme bade;
 • Stramt tøj, der kan gnide området af slag;
 • Kosmetik til krop og ansigt, antiperspiranter og deodoranter.

I 3-4 dage anbefales det at bruge specielle beroligende lotioner. Som regel er det ikke nødvendigt på benene, men i armhulerne og i bikiniområdet er der stor risiko for at udvikle en infektion, så disse områder kan behandles med chlorhexidin 2 gange om dagen, indtil rødmen sænker.

Få dage efter proceduren kan du gøre den første skrælning mod voksende hår. I fremtiden skal det gøres 2 gange om ugen, indtil hårene vokser tilbage.

Relaterede materialer

Selektivt at citere materialer fra webstedet, glem ikke at markere kilden. Det bemærkes, at folk, der ikke gør dette, begynder at overgive med dyrepels. Fuld kopiering af artikler er forbudt.

Det "hårede spørgsmål" erstatter ikke din læge, så tag mit råd og min erfaring med en hel del skepsis: din krop er dine genetiske egenskaber og en kombination af erhvervede sygdomme.

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Sådan bruges epilatoren