Typer af shugaring. Shugaring Teknik

I dag anvendes manuelle og banding shugaring teknikker i vid udstrækning. Manuel sugaring udføres kun med sukkerpasta. Banding shugaring teknik ud over pastaen indebærer yderligere brug af specielle stof eller papirstrimler. Men uanset hvilken metode du vælger, vil mulighederne for enhver procedure gøre din hud ung, glat og øm, som en baby.

Manuel shugaring teknik

Manuel shugaring teknik eller klassisk shugaring (undertiden kaldet "shugaring ball") er velegnet til brug på enhver del af kroppen og praktisk talt med en hvilken som helst hårlængde på op til 5 mm, som kan fjernes manuelt (manuelt).

Til at begynde med, brug en speciel tonic til grundigt at rense huden af ​​talg og urenheder. Brug engangshandsker.

Forskellige tæthed af sukkerpasta anvendes til forskellige hudområder. Denne shugaring teknologi kræver anvendelse af sukkerpasta med medium og høj densitet. Mellemdensitetspasta bruges bedst i den kolde årstid og tæt på sommeren.

Pastaen skal opvarmes til en temperatur på 35-40 grader for at lette adskillelsen af ​​den nødvendige klump fra den. For at udføre proceduren er det nødvendigt at adskille en klump pasta fra midten af ​​dåsen med dine hænder (med en kniv) eller en spatel. Mængden af ​​adskilt pasta afhænger af hudens overflade, som skal rengøres fra håret (størrelsen af ​​en klump eller en kugle - fra 1,5 til 4 cm i diameter).

Hvis du kan adskille bolden uden opvarmning af krukkerne med pastaen, skal du klæbe grundigt med hænderne, inden du påfører sukkerpastaen på huden. Dette vil varme pastaen og gøre det til en uigennemsigtig creme masse.

Huden skal være tør, anvende talcum pulver til huden for at fjerne fugt.

Brug indekset, midter- og ringfingrene og hold dem vinkelret på hudoverfladen. Anvend en lille sukkerpasta på hudoverfladen mod hårvækst, fordel den og danner et lag.

Den viscøse honningstekstur af pastaen efter få sekunder bliver viskøs, den fanger hvert hår og trænger ind i follikelens mund.

Fjernelse af sukkerpasta med hår er lavet af en glat rykk i retning af hårvækst parallelt med hudoverfladen. I dette tilfælde skal du holde huden lige over separationsstedet.

Massage bevægelser under shugaring øger klæbens greb med håret og opvarmer huden før en professionel rykke, hvorefter håret forbliver på pastaen med pærerne.

Manuel shugaring teknik undgår hudirritation, men den perfekte og korrekte ydelse kræver skarpe bevægelser, som ofte kun er tilgængelige for skønhedssalongspersonale, der har modtaget særlig træning.

Efter adskillelse genmonteres pastaen i en bold til genanvendelse, indtil farven ændres, og dens elasticitet går tabt.

Manuel teknik til shugaring med appliqué

Denne teknik er ideel til shugaring med høj svedning i en periode med høje omgivelsestemperaturer. Til proceduren anvendes ultra-højdensitetspasta, opvarmet for at lette dannelsen af ​​bolde til en temperatur på 35-40 grader.

Sukkerpasta i form af en maske (påføring) påføres huden i 1-2 minutter. Ansøgningen bidrager til en mere intens offentliggørelse af folliklerne, hvilket vil sikre dyb penetration af pastaen i mundingen af ​​fuldiklen af ​​hvert hår og et tæt greb om sin stamme.

Når du bruger phyto-harpiks, er huden yderligere mættet med komponenter, der nedsætter hårvæksten.

Til manuel shugaring med applikation anvendes 2 til 6 bolde i rækkefølge, og hver af dem påvirker huden i 1-2 minutter. Resten af ​​teknologien til shugaring med ansøgningen ligner den ovenfor beskrevne manuelle teknik.

Bandage teknik shugaring

Forbindelsesproceduren eller flydende shugaring er hurtigere end manuel, den er ideel til at fjerne længere hår på store områder af huden (for eksempel at fjerne hår på en mands bryst eller ryg) og på vanskelige steder, men pastaforbruget er højere med denne teknologi.

Denne metode til shugaring involverer hårfjerning ved ikke kun sukkerpasta, men også en kosmetisk spatel, specialpapir eller stofstrimler.

Til bandage shugaring mere egnet blød pasta. Om sommeren og ved høj luftfugtighed er brugen af ​​sukkerpasta med medium densitet acceptabel. Hårets længde skal være mindst 2 mm, ideelt fra 4 mm.

Lim eller fyto-harpiks skal opvarmes til 37-45 grader i en voksmølle eller læg en krukke i en emaljekumme med varmt vand, men undgå at få vand i krukken med pasta.

Særlig lotion bør grundigt afbøde huden.

Påfør talcum pulver, som fremmer bedre klæbning af sukkerpastaen til hårene og beskytter huden mod skade.

Sammensætningen påføres huden med en spatel mod hårvækst, hvis phyto-harpiks eller pasta er i en kassette og derefter anvender en rulle. Klisterlaget skal være tyndt og jævnt.

Dernæst presses et bandage mod hudoverfladen - et væv eller en papirstrimmel til depilation, der fjernes med en rykke langs hårets vækst parallelt med hudoverfladen.

Shugaring bandage hjælper med at fjerne uønsket hår helt uden at skade huden. Hvis du ikke er i stand til helt at rense huden og der stadig er hår på det, skal du gentage shugaring-proceduren på dette websted igen.

I hjemmet er det mere bekvemt at udføre shugaring ved hjælp af bandage teknologi, og hårfjerning på denne måde i salonen indikerer manglende professionalisme hos mesteren. En ægte shugaring professionel bruger kun sukkerpasta ved hjælp af manuelle teknikker.

Grundlæggende shugaring teknikker: trin-for-trin procedure og værdifulde anbefalinger

Effektiviteten af ​​sukkerfjerning afhænger af det rigtige valg af dets teknologi. De mest populære af dem er bandage og manuel. Fra artiklen lærer du de funktioner og fordele ved hver metode til shugaring, gør dig bekendt med finesserne af deres brug og anbefalinger fra eksperter.

Shugaring som en slags hårfjerning har en række fordele, men for at udføre den kompetent hjemme, skal du beherske finesserne ved at lave pasta og gøre dig bekendt med alle former for shugaring teknikker for at vælge den rigtige for dig.

Hvad er en shugaring?

Essensen af ​​shugaring proceduren er at fjerne hår på menneskekroppen ved hjælp af en klæbemasse af forskellige densitet - sukkerpasta. Denne type hårfjerning kom til os fra Cleopatra, men den har ikke mistet sin relevans i dag.

Mange kvinder valgte denne metode på grund af det enorme antal af fordele:

 • Naturen af ​​komponenterne i en kosmetisk blanding, som eliminerer allergiske reaktioner.
 • Høj effektivitet af proceduren - hud silkiness opretholdes i mindst to uger.
 • Tilgængeligheden af ​​metoden i hjemmet og omkostningsbesparelser.
 • Mindste antal kontraindikationer.
 • Manglende mekanisk beskadigelse af huden og indfødning af håret (forudsat at proceduren udføres korrekt).
 • Universitet af teknikken til enhver del af kroppen.
 • Relativ lav smerteepilation.

For at få alle de forventede fordele ved karamellfjerning, skal du ordentligt forberede proceduren:

 • Først skal du vente til håret vokser til den ønskede længde (den bedste mulighed er 4-5 mm, men sukkereteknikken er tilladt med en hårlængde på 3 til 8 mm).
 • Anden fase er forberedelsen af ​​huden på stedet for shugaringproceduren. På tærsklen til hårfjerning anbefales at tage et bad for at åbne porerne for bedre penetration af pastaen.
 • En forudsætning for at forberede proceduren shugaring er at rense huden mod fedt og kosmetik. I dette tilfælde bliver sukkersirupen jævnt fordelt over huden, og hårene vil holde sig godt. Du kan gnide huden med alkohol, og derefter bruge talkumpulver eller babypulver.

Afhængig af konsistensen af ​​den kosmetiske blanding og epileringssoner er der tre teknikker i denne procedure, som anvendes både i skønhedssaloner og i hjemmet:

 • manuel klassiker;
 • bandage;
 • manual med applique.

Valget af teknologi påvirker tidspunktet for proceduren shugaring. En detaljeret beskrivelse af hver af teknikkerne er nedenfor.

 • Den rigtige opskrift på home shugaring pasta hjemme er præcis, hvad der hjælper med at slippe af med uønsket vegetation.
 • Tips fra professionelle kosmetologer om, hvordan man vælger en pasta til shugaring for at sikre effektiviteten af ​​proceduren. Flere oplysninger om linket.

Beskrivelse af manuel udstyr

Denne metode indebærer at anvende pasta på huden ved hjælp af hænder. Du kan bruge handsker eller arbejde uden dem. I skønhedssaloner bruger du altid handsker, derhjemme kan du handle efter eget valg. Dog anbefaler eksperter brugen af ​​handsker, så sukkersammensætningen ikke smelter ved kontakt med varme hænder.

En anden vigtig betingelse for succesfuld manuel shugaring udfører proceduren i et varmt eller køligt rum. Forsøg at undgå dampkilder nær arbejdspladsen: sukkersammensætningen absorberer fugtbrønd, og derved falder dens præstation kraftigt.


For kvaliteten af ​​proceduren skal du vælge pastaen af ​​den ønskede konsistens. Hvis manuel fjernelse af håret udføres uden handsker, skal du forblive på sammensætningen af ​​maksimal eller mellemhårdhed. For ikke at forveksle med blandingsdensiteten er det bedre at vælge en professionel pasta til shugaring. Den optimale hårlængde til manuel udstyr er 3-5 mm.

I processen skal du kontrollere konsistensen af ​​sukkersammensætningen. Hvis pastaen er blevet for tynd, skal den udskiftes med en ny. Hvis det er for hårdt, er det nok at varme det op til kropstemperaturen. Tætheden af ​​den kosmetiske masse skal være sådan, at den var smidig, opvarmet let og ligge jævnt på huden.

Kendskab til den manuelle teknikker til shugaring bør startes fra de områder, hvor epilering er mindst smertefuld - hænder og fødder. Derefter kan du flytte til mere følsomme steder - armhule, bikini område eller overlæbe.

Til udførelse af en manuel procedure af høj kvalitet er der brug for erfaring og færdigheder, og denne teknik er ikke umiddelbart tilgængelig for begyndere. Hvis du laver fejl i områder med følsom hud, kan det virke som om shugaring er en meget smertefuld procedure. Nogle særligt følsomme områder kan endda blive betændt.

Trin-for-trin instruktionsmanual teknologi manuel metode:

 • Separér et lille stykke størrelsen af ​​et vagtelæg fra pastaen og knåd det i hænderne i et par minutter, indtil bolden bliver fleksibelt og bøjeligt.
 • Påfør kamille ler på huden med et ensartet lag mod hårvækst (en kugle skal bruges til at behandle området ikke længere end 5 cm, for arme og ben er en maksimal længde på 10 cm tilladt).
 • Få sekunder efter anvendelse af kosmetiske blandinger er det nødvendigt at rive den af ​​med en skarp bevægelse over hårvæksten, før den trækkes ind og fastgør huden.
 • Hvis nogle hår forbliver på det behandlede område, gentag proceduren igen. Så kan du fortsætte til næste afsnit.
 • Efter proceduren vaskes resten af ​​karamel med vand.
 • Proepilirovannyh områder bør behandles med en antiseptisk, så anvende en fugtighedscreme eller lotion.

Egenskaber og fordele ved bandage teknologi

Båndteknik er anvendelsen af ​​sukkerpasta ved hjælp af specielle spatler og fjernelse af det ved hjælp af bandager af polymere materialer. Et kit til en bandageprocedure kan købes hos en specialbutik.

Hvis du vil bruge improviserede midler, kan du tage en plastikkniv i stedet for en spatel og lave strimler af tykt papir for at fjerne forbindelsen (stofforbindelser fungerer ikke, fordi stoffet absorberer pastaen meget hurtigt og forbruget øges).

Den bedste pasta til bandage shugaring - blød eller medium tæthed. Det skal anvendes jævnt og spredes godt over huden. Nybegyndere bør vælge den købte version af den kosmetiske blanding, for ikke at forveksle med densiteten.

Ved hjælp af en enkelt band-bandage kan du fjerne hår fra et ret omfattende område. Derudover er bandage-teknikken mindre traumatisk end den manuelle (effekten på huden er minimal), så den er god til følsom hud. Bandage shugaring derhjemme - ideel til begyndere.

Banding metode anbefales i følgende tilfælde:

 • Hårlængde mere end 4 mm.
 • Behandling af stærkt svedende zoner (med den klassiske manuelle teknik, fremtrædende sved forstyrrer arbejdet og ændrer pastaens konsistens).
 • Fjernelse af fint vellus hår.
 • Vælg omfattende områder til fjernelse af håret (f.eks. Ben eller arme).
 • Arbejde med svære at nå zoner (for eksempel bandage shugaring af en dyb bikini zone).
 • Tilstedeværelsen af ​​mindre defekter på huden (for eksempel ar eller stregmærker).

Proceduren for bandage hårfjerning har følgende algoritme:

 • Forberedelse af huden (behandling med et desinfektionsmiddel, derefter med talkum eller babypulver).
 • Opvarmet pasta til en temperatur på 37-40 grader (i et vandbad eller i mikrobølgeovnen).
 • Påfør et tyndt lag pasta mod hårets vækst med en spatel (det er tilladt at anvende karamel af mellemtykkelse med handskede hænder).
 • Lime bandage stripe til huden, så der er en fri kant til greb.
 • Fjernelse af bandagen med en skarp bevægelse i retning af hårvækst (før det skal du stramme og fikse huden uden at dette mikrotrauma kan forekomme).
 • Efter afslutningen af ​​proceduren vaskes rester af pastaen med varmt vand.
 • Behandling af huden med antiseptisk og fugtgivende kosmetisk.

Brug af manuel teknik med applikation

Udover den klassiske manuelle metode er der en manuel teknik med applikation. Teknik af denne type shugaring ligner den klassiske manuelle version. Dens funktion er brugen af ​​en pasta med meget tæt konsistens, så proceduren kan udføres i varmt vejr og under høj luftfugtighed.

Før epilering skal du opvarme karamellen til en temperatur på 35-40 grader, så det bliver så plastik som muligt. Fra to til seks klumper karamel er skiftevis overlejret på de ønskede områder i form af applikationer i 1-2 minutter, og derefter også sekventielt fjernet.

I løbet af denne tid trænger pastaen dybt ind, og håret fjernes let. Denne metode til hårfjerning foretrækkes for områder af armhulerne og bikini af to grunde. For det første er disse områder med sværhedsgrad, og for det andet har de hårdt hår.

Resten af ​​aflejringsteknologien ligner den klassiske manuelle metode. Det er vigtigt at desinficere og fugtgivende procedurer udføres efter shugaring.

 • Højkvalitets depilering af intime områder kan nemt gøres hjemme. Bare kender reglerne.
 • Beskrivelse af kernen i shugaring-proceduren. Forskelle mellem teknikker. Kilden er her.

Tips til valg af shugaring teknik

Succesen med sukkerfjerning er det rigtige valg af udstyr og kosmetisk blanding. Lad os dvæle anbefalingerne fra specialister i forbindelse med behandling af bestemte områder og valg af shugaringudstyr i hjemmet:

 • Fødder og hænder er mere bekvemme og hurtigere at håndtere bandage teknikken.
 • Til armhuler kan du vælge en bandage teknik eller en manuel metode med ansøgning (det skal huskes at i dette område vokser håret i to modsatte retninger, så de fjernes i to faser).
 • Den ideelle teknik til shugaring en dyb bikini er en manuel metode med applikation (manuel arbejde er bedre styret; desuden er hårfjerning fra et bredt område ikke egnet til et bikiniområde).
 • Kanonhår på ansigtet og på andre steder anbefales at fjernes med bandager.

Manuel arbejde giver minimal smerte, men manuelle metoder tager mere tid end shugaring spatelteknikken. Nybegyndere skal huske, at hvis deres valg er baseret på den manuelle metode, er det bedre at henvende sig til professionelle mastere, fordi kvaliteten af ​​proceduren afhænger af sådanne nuancer som korrekt fingerplacering og massagebevægelser.

Ud over de tre vigtigste metoder til sukkerfjerning er der såkaldte blandeteknikker, der bruger en pasta med forskellig densitet. For eksempel involverer teknikken med "italiensk glasur" anvendelse af en halvflydende sammensætning med en spatel og fjernelse af blandingen ved anvendelse af stykker af tæt pasta.

Sukker hårfjerning har flere måder at fjerne uønsket hår. Hver kvinde kan vælge den mest hensigtsmæssige teknik baseret på hudens egenskaber, densitet af sukkerpasta, epileringssteder, temperatur og arbejdsteknologi.

Video: Shugaring teknik

Vi tilbyder din video en fremragende videokassette - i den første video kan du lære om bandage teknik i en shugaring, og i den anden - om den manuelle en.

Banding teknik shugaring og dens fordele

Glat og følsom hud på kroppen betragtes som et af kriterierne for kvindelig skønhed. Den mest gamle måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen og ansigtet er shugaring. Selv i det gamle Persien gik pigerne kort før bryllupsfesten gennem denne procedure for at komme frem for sin mand i al sin herlighed.

Glat hud efter proceduren

Denne epileringsteknik, der er baseret på brugen af ​​sukker eller honningpasta, fik sit navn fra det engelske ord "sukker". På trods af sin alder er teknikken i stor efterspørgsel i vores tid.

Fordele ved "sukker" -proceduren

Brugen af ​​sukker som et materiale giver dig mulighed for at overveje hårfjerning miljøvenligt og sikkert. Denne metode kan anvendes overalt på kroppen, det er allergivenligt og yderst effektivt.

Shugaring er mindre smertefuld i forhold til voksaflejring. Dette skyldes det faktum, at på grund af plastens plasticitet strømmer ind i hårsækken og ombryder den rundt. Derefter trækkes håret ud i løbet af væksten, samtidig er der ingen mikroskopiske tårer af hud. Mens voksen simpelthen limes til håret, hvorefter sidstnævnte trækkes ud mod vækst.

Desuden har sukker hårfjerning en række ubestridelige fordele:

 • effektens varighed er ca. tre uger;
 • fraværet af irritation;
 • Pasta er lavet af overkommelige og overkommelige produkter;
 • fremstillingen af ​​sukkermasse tager ikke meget tid;
 • brugervenlighed;
 • manglende indgroede hår, forudsat at proceduren udføres korrekt.

Det er ret simpelt at mestre teknikken til shugaring, så proceduren er ret realistisk at udføre hjemme.

Voks og shugaring - metodeforskelle

Typer af shugaring teknikker

Hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta udføres på en af ​​tre måder:

 • Manuel shugaring teknik, hvis essens er at anvende pastaen jævnt på huden for at blive behandlet med dine hænder. Anvendelse af en blanding af en hvilken som helst densitet er tilladt.
 • Anvendelsesmetode, hvor pastaen er tæt i konsistens overlejrede klumper.
 • Den mest blidte er bandage teknikken til shugaring.

For hårfjerning kan være som en færdigpasta, og kogte dig selv. Hvis den købte blanding anvendes, er det nødvendigt at forvarme den til en temperatur på ca. 45 grader. Ved køb er det tilrådeligt at være opmærksom på komponenterne i sammensætningen. Dette bør omfatte glucose, fructose, sukker og kosttilskud, hvis virkning sigter mod at bremse hårvæksten og forhindre betændelse.

I hjemmet skal du bruge en opskrift, der indeholder 6 tsk. sukker, 2 tsk varmt vand og citronsaft.

Madlavning:

 • vand blandes med sukker;
 • blandingen opvarmes for at opløse sukkeret;
 • citronsaft tilsættes straks, så snart karameliseringsprocessen begynder;
 • derefter i 5-7 minutter opvarmes pastaen, indtil den ønskede konsistens er opnået.

Blandingen skal fremstilles ad gangen ved brug af metalredskaber til madlavning. Hvis den færdige sammensætning viste sig at være flydende, kan den fortykkes med en ekstra portion sukker. For tyk pasta fortyndes med en lille mængde vand.

Banding teknik procedurer

Indikationer for brug

Denne metode til fjernelse af håret anses for at være mere bekvemt i tilfælde, hvor det er nødvendigt at behandle vanskelige at nå områder af kroppen eller overfladen af ​​et stort volumen af ​​kroppen. Derudover anvendes bandage teknik med succes i tilfælde hvor det er nødvendigt at fjerne overskydende vegetation så forsigtigt og hurtigt som muligt. Disse grunde omfatter:

 • tør og følsom hud;
 • behovet for at fjerne vellus hår;
 • lange hår;
 • huddefekter som edderkopper, ar eller stregmærker;
 • behovet for at behandle stærkt svedende zoner på kroppen.

Takket være bandage shugaring er det muligt at slippe af med alle hårene på en gang, hvilket næsten er umuligt, når man bruger manuelle teknikker.

Gennemførelse af proceduren

Før du begynder at udføre hårfjerning, skal du tage et moderat varmt bad eller bad med sæbe uden tilsætning af urter, smagsstoffer og lignende tilsætningsstoffer. Derefter tørres kroppen tørt, overfladen gnides med alkoholholdige væsker og behandles med babypulver eller talkumpulver. Alle disse handlinger udføres med det formål at affedt huden overfladen og maksimal åbning af porerne.

Dernæst bør det behandlede område påføres tyndt med en spatel eller handskede hænder mod hårvækst. Påfør derefter en bandage på den olierede del af huden, så den passer godt, og den ene kant forbliver fri.

Efter det, med fingrene på den ene hånd, tag frikanten og samtidig trække huden tæt på strimlen med den anden hånd. Denne handling forhindrer skader på huden og er smertefri. Strimlen kommer skarpt ud i retning af hårvækst.

Den resterende pasta på kroppen vaskes derefter af med varmt vand, og overfladen behandles med chlorhexidin, Miramistin opløsning eller enhver alkoholholdig lotion. Når det udføres hjemme, er det nødvendigt at eliminere fuldstændigt risikoen for, at vand kommer ind i både overfladen af ​​huden og sukkerblandingen.

Øget følsomhed i huden er en indikation for proceduren for shugaring om aftenen.

Sekvensen af ​​proceduren

Anbefalinger før og efter

I betragtning af det faktum, at shugaring kan forårsage uønskede hudreaktioner, anbefales proceduren ikke at blive udført på tærsklen til en vigtig begivenhed. Du bør også tage højde for det faktum, at de døde celler sammen med hårene fjernes, hvilket betyder, at det fornyede lag af hud ikke er klar til eksterne faktorer. Den mest optimale er perioden fra 4 til 7 dage.

Efter epilering i to dage anbefales det ikke at solbade, besøge saunaen eller poolen. Det er ønskeligt at udelukke fra daglig pleje geler og cremer. Til behandling af armhuler er det bedst at bruge talkum eller babypulver.

Efter 72 timer efter shugaring og derefter hver anden eller tre dage skal du bruge en skrubbe. For at fugtiggøre huden er det nødvendigt at anvende specielle cremer eller lotioner.

Hårfjerning i bikiniområdet er en indikation for at bære bomuldslinned.

Hårfjerning - før og efter

Kontraindikationer til shugaring

Før den første procedure anbefales det at konsultere en specialist, fordi proceduren på trods af ufarlig og tilsyneladende sikkerhed har flere kontraindikationer. Disse omfatter smitsomme sygdomme i huden, hjertesygdomme og hjerte-kar-systemet, åreknuder på det påtænkte sted for hårfjerning, diabetes og en tendens til at bløde.

Shugaring udføres heller ikke i nærværelse af papillomer, fremspringende mol, vorter og andre godartede læsioner på det behandlede område. Skader på huden inden for hårfjerning er også en kontraindikation for proceduren.

Shugaring teknikker. Vælg en passende metode til depilering

Først og fremmest husker vi igen:

 • Hårfjerning er fjernelse af uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen ved at ødelægge folliklerne med en laser, elektrisk strøm og andre metoder. En sådan procedure er kun mulig i kabinen med brug af specialudstyr og skal udføres af en kvalificeret mester. Hendes mål er at slippe af med håret for evigt;
 • Depilation er en metode til mekanisk hårfjerning udført med en barbermaskine, voks, sukkerpasta, specielle cremer, pincett eller en epilator. I dette tilfælde fjernes kun den øvre del, der efterlader hårsækkenet intakt. Vegetationen kommer igen efter en temmelig kort tid.

Blandt de mest populære og populære metoder til depilation kan man for nylig skelne sig i skygge - slippe af med hår med sukkerpasta. Det unikke ved denne metode er, at med sin regelmæssige bedrift er det muligt at opnå effekten af ​​epilering, da pærerne er beskadiget og håret vokser igen, men blødere og tyndere.

Shugaring derhjemme

Depilation praktiseres af næsten alle kvinder, især omhyggeligt at gennemføre en sådan procedure i den varme årstid, når det er tid til åbne og korte kjoler og strandsæsonen. Forskellige shugaring teknikker vil hjælpe dig med at vælge den rigtige, både med hensyn til nem implementering og for en bestemt zone med uønsket vegetation.

Sukkerpasta hårfjerningsmetode anvendes i vid udstrækning i salon-kosmetologi. Professionelle eksekveringsteknikker kræver specifikke færdigheder og praksis. Og hvis en sådan procedure udføres for første gang, kan det være bedre at besøge en kosmetolog og konsultere herom.

Der er dog typer shugaring, som kan bruges hjemme, omhyggeligt studerer anbefalingerne og følger instruktionerne på en krukke med karamelpasta, der købes i butikken. Her er det virkelig bedre at bruge en færdigsyet kosmetik for første gang. Og så kig efter de bedste opskrifter og selvstændigt forberede råmaterialerne til proceduren.

Men før du skal ordentligt forberede proceduren, så effekten var maksimal og ubehag - minimal. Efter alt, hvem der sagde noget der, men denne metode til depilation er ikke helt smertefri, især for første gang.

 1. Den første regel er hårlængde. Det skal være ca. 3-5 mm. Hvis det er mindre, kan karamelen ikke "capture", og fjernelsen ikke er færdig, skal du gentage proceduren flere gange. Hvis mere end 7 mm, vil manipulationen levere ret stærkt ubehag.
 2. Næste - forberedelsen af ​​huden. Shugaring er bedre efter at have taget et bad. Huden vil fordampe, porerne åbner, hårene bliver blødere og mere bøjelige. Desuden er det i dette tilfælde muligt at opnå fjernelsen af ​​pærerne, i hvert fald delvist, hvilket heller ikke er dårligt.
 3. Behandl depileringsområdet med et antiseptisk og let drys med talkum eller simpelt babypulver. Et antiseptisk middel forhindrer infektionen i at komme ind i mikroskaderne, og pulveret vil gøre karamellkoppen med hårene så tæt som muligt.

Alle former for shugaring giver lige sådan en forberedelsesprocedure. Og så vil nuancerne af den faktiske depilering af sukkerpasta gå. I hjemmet skal du bruge de tre mest enkle måder.

Manuel og spatel udstyr

Den manuelle teknik til at udføre shugarniga er den vigtigste metode til sukkerepilation, der anvendes både i saloner og hjemme. Skønhedseksperter under proceduren, uden brug af handsker. I hjemmet kan enhver kvinde handle efter eget valg, men brugen af ​​handsker reducerer klæbens klæbning betydeligt.

Det er nødvendigt at udføre proceduren i et varmt eller lidt køligt rum, idet man undgår lommer af damp og varme, da sukkerpastaen vil miste sin plasticitet, blive for flydende, og depilering vil ikke lykkes. Brug til manuel teknologi bedre karamel maksimal eller medium tæthed.

Indledende første procedure udføres bedst i områder med mindst følsomhed (arme, ben). Så snart der er tilstrækkelig erfaring, kan du flytte til mere følsomme områder af kroppen.

 1. Tag en lille kugle med pasta og knæ i dine hænder, så konsistensen bliver plastisk og sammensætningen kan fordeles over overfladen.
 2. Påfør et jævnt lag karamel til huden STRØMT PÅ HÆRVÆGST. Lad i nogle sekunder. Forarbejdede områder bør ikke være for store, da pastaen fra kontakt med huden bliver blødere end nødvendigt for proceduren.
 3. Stræk og fix huden, klem hånden eller fingerspidserne (afhængigt af overfladearealet) og med en skarp bevægelse på hårets vækst, træk vandret og lidt opad.

Hvis der er hår, gentag hele tiden igen. Derefter vaskes resten af ​​sukkerpasta med varmt vand, blid forsigtigt med et håndklæde (tør det ikke intensivt!), Behandl med en antiseptisk sammensætning og påfør en fugtighedscreme.

Metoden til shugaring svarer til den manuelle. Dens forskel er, at påføring og fjernelse af pastaen udføres med en træ- eller plastspatel, med undtagelse af kontakt med hænder med karamel og depileringszone. Denne teknik bruges ofte til depilation af den dybe bikini zone (som er særlig vigtig i saloner).

Banding teknologi

Forbindelsesmetoden til shugaring er nok den nemmeste og mest tilgængelige selv for begyndere til "sin egen skønhedskunstner". Med denne metode til depilation kan du nemt klare selv med store aflejringsområder. Ja, og i følsomme områder bliver ubehagelige følelser reduceret til et minimum, da kontakten med huden er minimal.

Det er bedre for begyndere at købe et bandage shugaring kit på en specialiseret butik. Den omfatter pasta (blød eller medium konsistens), spatler til applikation og strimler af bandage til fjernelse af karamel.

Hvis det ikke er muligt at købe en sådan "kompleks", kan du bruge de tilgængelige værktøjer - træ- eller plastspatelet i huset, strimler af tykt bandagepapir.

Det er bedre at ikke bruge stoffet, da det absorberer fugt og kan ændre kvaliteten af ​​sukkerpastaen, hvilket vil påvirke effektiviteten af ​​proceduren.

Den forberedende fase udføres "ifølge protokollen". Så er alt simpelt.

 1. Du skal tage den nødvendige mængde pasta og opvarme den til en temperatur på 37-40 ° C. For at gøre dette kan du bruge en mikrobølgeovn eller vandbad.
 2. Påfør en ensartet tyndt lag karamel på den behandlede overflade med en spatel. MOD HAIR VÆKST. Hvis pastaen er af mellemtykkelse, kan den påføres med hånden, men det er bedre at bruge handsker.
 3. Vedhæft et band med et bandage til "søde" sektionen og glat det ved at trykke let. Sørg for at forlade en fri kant, så det var let at tage hænderne på.
 4. Stræk huden, en skarp bevægelse FOR VÆKST af hår, træk en strimmel.
 5. Vask af pastaens rester med varmt vand, behand huden med et antiseptisk middel og påfør en fugtighedscreme.

Disse enkle teknikker til shugaring vil hjælpe med at klare uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen hjemme uden problemer. Dem, der ikke har prøvet disse metoder til depilation, er det bedre at bruge først købt karamelpasta. Og så snart oplevelsen kommer frem, vil ønsket om at dyrke komme. Så kan du prøve at lave mad til shugaring selv, med dine egne ændringer til opskrifterne. Måske åbner nogen en "ny opskrift på evig skønhed." Hvis ja - vær ikke nærig, del!

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Shugaring teknik: typer og funktioner af ydeevne

Teknikken til shugaring er ret simpel og tilgængelig til brug i hjemmet. Nu er der flere sorter af teknikker til udslip af sukker. Hver af dem har sine fordele og ulemper, funktioner. Valget af teknologi påvirkes af hårfjerningsområdet, hudfølsomheden og andre individuelle faktorer.

Hvilke shugaring teknikker eksisterer?

For at udføre sukkeraffalding anvendes hjemmelavet eller købt pasta. Hvis du ikke har erfaring med at fjerne uønsket hår med karamel, er det bedre at købe i butikken et færdigt sæt. Det indeholder normalt en kassette med pasta, en spatel (træ eller plast) og andre nødvendige komponenter.

Der er flere typer sukkerpasta til shugaring:

 • bløde;
 • medium densitet;
 • fast;
 • meget hårdt.

Afhængig af karamelens hårdhed og området for fjernelse af overskydende vegetation anvendes sådanne shugaring teknikker:

 • manual;
 • manual med ansøgning;
 • bandage;
 • rullende metode.

Funktioner manuel shugaring teknik

Manuel shugaring teknik kræver færdigheder og færdigheder. Vær forberedt på, at den første gang du ikke alle vil være perfekt. Hovedtræk ved denne teknik er det faktum, at hele proceduren kun udføres manuelt (dermed navnet). Ingen yderligere værktøjer eller inventar gælder.

Hvis du vil udføre en manuel teknik, skal du gøre dig bekendt med enkle, men vigtige regler:

 1. For at udføre denne teknik skal du vælge en solid pasta. Når du vælger karamel, skal du overveje lufttemperaturen og fugtigheden. Ved forhøjede temperaturer, foretrækker meget hårde arter.
 2. Den manuelle teknik er velegnet til at fjerne hår fra store områder, såsom ben eller hænder. Efter at have erhvervet færdigheder, kan teknikken anvendes til at befri vegetationen med armhuler eller i bikiniområdet.
 3. En karamelkul kan bruges flere gange, indtil den bliver for blød.
 4. Det er bedst at fjerne hårlængden 4-5 mm. Hvis håret er længere, anbefales det at bruge en hår trimmer.
 5. Proceduren skal udføres i en rolig tilstand, når ingen vil forstyrre dig.

Hvordan man udfører manuel shugaring teknik?

Hvis du beslutter dig for at slippe af med vegetationen på kroppen ved hjælp af manuelle teknikker, skal du først udføre forberedende aktiviteter. Den del af kroppen, hvor hårfjerning er planlagt, skal desinficeres. Før dette er det ønskeligt at tage et varmt brusebad, det vil hjælpe porerne at åbne, og håret bliver lettere at trække ud.

Affedtning kan ske med en særlig professionel lotion eller chlorhexidin, som koster en krone i et apotek. Lad antiseptisk absorberes fuldstændigt, huden skal være tør. Pulver huden med en lille mængde talcumpulver eller babypulver.

Forbered pastaen. Send den i 7-10 sekunder i mikrobølgeovnen eller varm den op i dine hænder for at gøre den smidig. Udfør følgende trin i følgende rækkefølge:

 1. På det forberedte område med dine hænder spredes karamel mod hårvækst.
 2. Lad pastaen stå i 1-2 minutter for at få den til at fryse.
 3. Skær karamelen skarpt parallelt med huden. Fjern pastaen i retning af hårvækst.

Gentag trinene i andre områder, indtil alt overskydende hår er fjernet og huden bliver glat. Fjern rester af pasta med varmt vand. Behandl epidermis med en speciel lotion for at reducere irritation.

Manuel udstyr med applikationer

Ved overdreven sved eller øget lufttemperatur anbefales det at lave en manuel teknik med applikationer. Den væsentligste forskel i teknikken er, at kun højhårdhedspastaer er egnede til proceduren.

Karamel skal opvarmes til en temperatur på 35-40 grader i mikrobølgeovnen. I saloner opvarmes pastaen i specialkomfurer for at varme karamel og voks. Den færdige pasta anvendes i form af en maske eller applikation til det epilerede område, som skal forberedes på forhånd (rengør, affedt og pulver med talkumpulver).

Yderligere handlinger adskiller sig ikke fra den klassiske manuelle teknik. Gentag om nødvendigt proceduren, indtil huden er glat. Efter færdiggørelsen skal du bruge en fugtgivende lotion.

Banding teknologi

Shugaring bandage teknik betragtes som den enkleste, derfor bruges den ofte hjemme. Et særpræg ved denne fremgangsmåde til udførelse af sukkeraflejring er, at en særlig strimmel (bandage) påføres den påførte pasta, hvilket forenkler processen med at fjerne karamel fra huden.

Denne teknik bruger en blød sukkerpasta. Du kan købe det eller koge det selv. Når du vælger en karamel til shugaring, skal du være opmærksom på hvilken del af kroppen den passer til (ansigt, bikini, ben osv.).

Banding teknik shugaring hjælper med at slippe af med hår på ben, armhuler, hænder, ansigt, bikini område og så videre. Hvis du beslutter dig for at udføre proceduren derhjemme, skal du følge disse retningslinjer:

 1. Forbered det område af epidermis, hvorfra du vil fjerne vegetationen. Udfør en rengørings- og affedtningsprocedure. For et bedre greb om sukkerpasta med hår, pulver huden med babypulver.
 2. Varm lidt karamel i mikrobølgeovnen eller i et vandbad. Det skal ligne blød ler og ikke holde fast i dine hænder.
 3. Brug en plast- eller træspatel, påfør karamelen jævnt på huden. Påfør pasta mod hårvækst.
 4. Læg ovenfra en strimmel til depilation.
 5. Efter et par minutter med din fri hånd, stræk huden på kanten af ​​strimlen og med en skarp bevægelse rive stripen af ​​med pastaen langs hårvæksten.
 6. Fjern pasta rester og behandle epidermis med en beroligende lotion.

På grund af det faktum, at håret med bandage teknologi fjernes i retning af deres vækst, er proceduren mindre smertefuld end brugen af ​​polymer voks (voksaflejring). Den manuelle teknik, sammenlignet med bandagen, er mere økonomisk, da en stor del af kroppen kan behandles med en kugle.

Shugaring ved rullende

Sukkeraflejringsmetode til rulning har sine egne egenskaber. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Tag et stykke pasta (størrelsen af ​​stykket afhænger af hårfjerningszoneets størrelse), bland det i dine hænder i en strimmel og rul det ind i en bold.
 2. Gentag proceduren flere gange, indtil karamel bliver beige og hårdere.
 3. Spred den forberedte bold på området med overskydende vegetation mod hårvækst.
 4. Tryk godt på pastaen over hele området.
 5. Hold huden med fingrene i din fri hånd, dra kraftigt karamel i retning af hårvækst.
 6. Rul pastaen i en bold og gentag proceduren i et andet område.

Denne metode til shugaring har sine fordele:

 • god eksekveringshastighed;
 • økonomi (en bold kan fjerne hår fra hele kroppen);
 • universalitet (egnet til gentagen depilation).

Uanset hvilken shugaring teknik du har valgt, husk at efter proceduren har huden brug for særlig pleje. Det er nødvendigt at opgive solarium, bade og saunaer. Også på tidspunktet for rehabilitering skal du glemme kosmetik, der indeholder alkohol. For at fremskynde genopretningen af ​​huden anbefales det at bruge en fugtighedscreme. Derudover bruger 2-3 gange om ugen en kropsskrub for at undgå problemet med indgroet hår.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Shugaring Teknikker: Banding, Manual og Spatel

Sukker hårfjerning betragtes som en moderne metode til at slippe af med hår, så i salonerne på mesteren tilbyder de dig at gøre din hud smuk og glat hurtigt og praktisk uden smerte. Og alt dette for små penge, fordi shugaring kræver et minimum af tid og penge. Andre piger forsøger at udføre shugaring uafhængigt uden nogen specielle færdigheder uden at kende alle nuancer og den rigtige teknologi. Shugaring teknikker er repræsenteret af flere sorter, der hver især er speciel og anvendes forskelligt.

Hvorfor kom du op med forskellige teknikker til shugaring?

Faktum er, at i en bestemt del af kroppen er det vanskeligere at fjerne hår, derfor er standardmetoder ikke effektive. Også ikke alle lider samme smerte, nogle gange skal du prøve en anden måde at fjerne hår.

Derfor er der to hovedteknikker, der anvendes af shugaring masters:

Men selv dette er ikke hele listen, der er flere andre små kendte teknikker, herunder:

 • Palette - påføring og fjernelse af pastaen sker ved hjælp af en speciel spatel. Nok effektiv måde, men kræver færdigheder og praktiske færdigheder;
 • Italiensk glasur - giver dig mulighed for at kombinere forskellige teknikker ved hjælp af to forskellige pastaer.

Shugaring teknikker derhjemme er valgt ud fra dit budget for proceduren og tilgængeligheden af ​​erfaring. Men den manuelle teknik er den standard og mest populære, som vi begynder med.

Manuel udstyr

Perfekt til selvbrug, men også brugt i skønhedssaloner. Det er meget nemt at gøre, men du skal "få det" og være i stand til at trække håret korrekt, blødgøre pastaen og forberede proceduren. Manuel teknik indebærer et minimum af handling, men streng gennemførelse af hvert trin.

Faktisk er essensen af ​​manuel shugaring som følger: Den færdige pasta appliceres på området med hovedbunden mod hårvækst, det glattes over kropsdelen og rives karamelmassen over hårvæksten med en skarp bevægelse. Du skal helt sikkert drysse huden med talkum og varme pastaen i dine hænder for bedre tilstand. Det er nødvendigt at anvende ikke hele massen, du bliver nødt til at forlade et lille område på den ene kant, for hvilket du bliver nødt til at gribe hele massen.

Blandt de vigtigste træk ved teknologi kan nævnes:

 • I salonerne, der udfører shugaring, kræver teknikken at forstyrre pastaen med en vis skarphed, ellers vil håret ikke blive fjernet;
 • For succesen med proceduren er det nødvendigt at dyrke hår op til 5 mm, så klæber grebet håret godt og tårer det med pæren;
 • Du bliver nødt til at arbejde med pastaen i medicinsk handsker, i salonerne er tilgængelige for alle herrer;
 • De første forsøg på at fjerne hårbrug på hudområder med mindre følsomhed - ben, hænder.

Når man vælger teknikken til shugaring af ben eller hænder, vil manuel teknik være den bedste. Alle begyndere begynder med det, hvilket gør det muligt at lære at fjerne hår med minimal risiko.

Banding teknologi

Alvorligt anderledes end den klassiske manual, der ofte bruges i saloner og kræver færdigheder. Mindre populær på grund af de høje omkostninger ved proceduren, fordi det kræver ekstra specielle bandage og en spatel. Sådan shugaring teknik derhjemme er sjældent udført, for ikke hver pige kan håndtere en spatel og strimler.

Essensen af ​​teknikken er som følger:

 • På samme måde som den manuelle teknik anvendes talkumpulver på kroppens overflade;
 • Den færdige pasta er taget med en spatel i en lille mængde, påført med ensartede dele mod hårvækst;
 • En særlig båndstrimmel (klud, papir) påføres over sukkerpastaen, men således at et lille stykke (1-2 cm) strimmel forlades for at bryde bandagen;
 • Efter et halvt minut strammer de huden tæt på den påførte pasta, og med en skarp bevægelse nedbryder de hele karamelmassen i retning af hårvækst.
 • Hvis du bruger et nyt stykke sukkerpasta, skal båndet også tage en ny;
 • Endelig behandler de huden og beroliger den med en creme.

De vigtigste træk ved bandage teknologien er:

 1. mindre sukkerpasta anvendes, for en bandage teknik er et tyndt lag nok. Derfor er en krukke nok til mange procedurer;
 2. ideel til små områder af kroppen - ansigt, armhuler, bikini område;
 3. brug bedre kvalitet strimler, papir hurtigt revet
 4. pasta skal vælge en blød tæthed, en tættere konsistens øger smerten;
 5. Vælg en bandage teknik på grund af mindre smerte.

Slinger teknik

Det har nok til fælles med ovennævnte metoder til shugaring, men det er baseret på en speciel spatel. Eksperter anbefaler kun at arbejde med metal eller træ spatler.

Teknikken indebærer følgende trin:

 1. Forhud sprinklet med talkum og glat det;
 2. En spatel tager en lille smule karamelis fra krukken;
 3. Påfør et tyndt lag pasta over overfladen af ​​huden, også mod væksten af ​​uønsket hår;
 4. Efterlad en lille rulle i enden, så det er bekvemt at tage en sukkermasse med en spatel;
 5. Fingers hud er strammet, ved hjælp af en spatel slår de hele massen af ​​hårvækst væk
 6. Klassisk behandle huden og desinficere den for bedre effekt.

Italiensk glasur

En fantastisk måde at diversificere standard teknik på, "italiensk glasur" indebærer brugen af ​​to forskellige pastaer - en tæt og blød konsistens.

Shugaring med denne teknik udføres som følger:

 1. Spatel er taget blød pasta, glattet over kroppen;
 2. På toppen af ​​en blød pasta sætte en sukker sammensætning af en tæt konsistens;
 3. Med en skarp bevægelse slettes hele sukkermassen i henhold til hårvæksten.

Den bedste teknik til shugaring dyb bikini

Bikiniområdet er særligt følsomt og kræver særlige færdigheder, når man fjerner hår. Håret her er komplekst, og huden er tværtimod tyndt og blødt. I hjemmet anbefales det ikke at fjerne hår fra det dybe bikiniområde uden færdigheder, der kan beskadige huden og forværre situationen. Det er lettere at stole på mesteren i kabinen, som med minimal smerte fjerner uønsket "vegetation".

Baseret på ovenstående teknikker og deres egenskaber er det bedre at vælge shugaring bandage teknik. Det skaber et minimum af smerte, fjerner helt hår fra små dele af kroppen. Men i hvert fald, før du epilererer en bikini zone, skal du sørge for at "få en hånd" og kan arbejde med en bandage teknik.

Valg af spatler til shugaring

Selvfølgelig betragtes manuel og bandage teknologi som den mest populære i shugaringproceduren. De udføres simpelthen og kræver et minimum af værktøjer. Men spatelteknologi er ikke den sidste og bruges aktivt af mange piger og mestre på skønhedssaloner.

Hovedværktøjet til denne teknik er en spatel, hvis opgave er at jævnt fordele sukkerpastaen og fjerne den. Det er med en spatel, at alt arbejdet er færdigt, de tager pastaen fra krukken, applicerer og glider det over kropsområdet, hvorefter de også rive sukkermassen. Spatler til shugaring bør derfor være så behagelige og effektive som muligt.

Typer af spatel

Der er tre typer spatel, som hver især er gode på sin egen måde og har visse ulemper. Den højkvalitetsspatel gør det muligt at arbejde bekvemt med pastaen, når det er påført, er der ingen fastspænding. Værktøjets overflade skal give god vedhæftning til sukkermassen. Dette vil give bedre fjernelse af pastaen og derfor uønsket hår. Den mest egnede vil være en træ, plast og metal spatel.

Træ spatler til shugariga

Det billigste og enkleste produkt betragtes som engangsbrug på grund af dets egenskaber og ringe kvalitet. Træspatelet behøver ikke behandles før proceduren, alle kanter er lige, de tillader at anvende pastaen med høj kvalitet og jævnt i hele området. Desværre bliver træet brugt tyndt, så ofte går spatelen i stykker.

Metal. Den bedste løsning, metal spatler bruges i de fleste skønhedssaloner. Metal har god styrke, bøjer ikke og går ikke i stykker, når man arbejder. Når du vælger en spatel af en passende form, viser du sig at skabe en tynd sti med sukkerpasta. Ulemperne indbefatter metalets kolde overflade, pastaen kan ændre densiteten let. Men under arbejdet i sådanne tilfælde var det ikke nok, metallet holder hænderne varme godt og interagerer godt med sukkermassen. Efter brug kræver obligatorisk desinfektion.

Plast. En god mulighed for spyd udstyr, har en overkommelig pris, men ikke særlig praktisk for begyndere. Spredning af pastaen jævnt og fint kan være svært på grund af manglen på lige kanter. Billige plastspatler kan bryde, når de bruges stærkt.

Teknikken til at arbejde med en spatel til shugaring kræver obligatoriske færdigheder, så du kan træne på mindre følsomme områder af kroppen - ben, arme, mave. Populariteten af ​​teknologi er lille, men hvis du lærer at bruge spatelen, vil resultatet behageligt overraske dig.

Sådan fjerner du håret permanent hjemme: effektive måder vil spare dig for dette problem

Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)